Skip to content


       Szűrés lista

Dajcstomi reagálása

Hivatalos állásfoglalás természetesen nincs, talán meg se próbálták elmagyarázni a kommunikációs szakik Viktornak, hogy mi is az a Twitter, ahol a 23. szülinapon köszöntőt mondó kedvence ámokot fut.

Tamás viszont jó udvari bolondhoz méltóan élvezi a kitüntetett figyelmet, lehet nem esett még le neki, hogy nem vele, hanem rajta röhögünk, ami azért óriási különbség.

Hivatalos honlapján dicsekszik megugrott népszerűségével. Mi is nagyon büszkék vagyunk, mert a Vastagbőr is szerepel a felsorolásban, ráadásul kétszer. Talán azért, mert 5 csodás kommentet írt hozzánk. :-)

 

A Femina.hu-nak pedig "elmondta, "szinte minden vonatkozásban megtisztelőnek érzi", hogy Charlie Sheenhez hasonlítják. Kérdésükre, hogy a színész melyik tulajdonsága passzol hozzá a leginkább, a képviselő úgy felelt: az olvasókra bízza, hogy szerintük melyik az a tulajdonság, amelyikben nem állja meg a helyét.

Hááááát, izé........ talán, hogy Charlie nem a koleszos szobatársának köszönheti a munkasikereit?

Twitben azért próbált szerénykedni dajcstomi:

 

A Klubrádiónak pedig kifejtette, amit már ide is bekommentelt, hogy miért ne írhatna ő úgy, mint bárki más:

"A jövőben is, ha úgy érzem, hogy abban a pillanatban közlendőm van és ilyen stílusteremtő, vagy mondanivalómat ilyen stíluselemekkel jobban megjelenítő kifejezés az odavaló, akkor ezt fogom használni. Mert az a véleményem, hogy ez így emberi, ez így természetes" – fogalmazott Deutsch Tamás.

"A jó Twitter akkor vonzó, ha személyes, azaz olyan módon osztja meg rajta az ember a gondolatait, mintha a barátainak írna, miközben szélesebb közönségnek szánja. A twittelés megengedi ezt a stílust, rádióban vagy tévében, vagy a parlamentben nem szólaltam meg és nem is fogok így soha" – tette hozzá Deutsch Tamás, aki szerint furcsa, hogy egy liberális rádió a szabad stílusválasztást rajta kéri számon.

Igen, dajcstomi még mindig nem érti.... de legalább bebizonyította, hogy nem véletlenül hasonlították a csodás naptárja kapcsán Kiszel Tündihez. Fut mindenhova, ahova meghívják, hogy röhögjenek / szurkáljanak rajta egy jót. Az együttműködő kormánypárti politikus mintapéldánya örömmel szalad az ellenzéki tévébe interjút adni! 

Sajnos azonban tegnap a szülinapi buli betett Tominak, így nem ért oda ma reggel. Csak telefonon válaszolt a kérdésekre, benyomásaim szerint több oldal előre megírt szöveget felolvasva.

Címkék: abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr642787222

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kontextustévesztés a közösségi médiában 2011.03.31. 23:48:12

Deutsch Tamás egyik napról a másikra híres twitterarc lett. Megírta az összes online médium, számtalan blogger, Yamm! trend lett és még a csapból is ő folyik, sőt folyni is fog, mivel nemsokára haza látogat Brüsszelből, és akkor a tévében is őt fogjuk ...

Trackback: Dajcstomi reagálása 2011.03.31. 21:17:15

Hivatalos állásfoglalás természetesen nincs, talán meg se próbálták elmagyarázni a kommunikációs szakik Viktornak, hogy mi is az a Twitter, ahol a 23. szülinapon köszöntőt mondó kedvence ámokot fut.

Trackback: A pad alatt 2011.03.31. 14:44:07

@politikus: azt a litván csajt a gazdasági bizottságnál meg kéne valahogy kefélni@politikus: de kis csücsöri szája van a lengyel kolleganőnek a liberálisoknál@politikus:hú, azta mekkora csöcse van annak az olasznak@politikus:na, megvolt a litván csaj n...

Trackback: Beszopjuk. Mindig beszopjuk... 2011.03.31. 13:14:11

Gratula, őszintén, a Fidesz kommunikátorainak! Mindig tudnak meglepetést okozni azzal, hogy milyen furmányos leleménnyel tálalják fel nekünk, egyszeri médiamunkásoknak az éppen aktuális gumicsontokat. Mint most például dajcstomit, az örökös politikai p...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fakopács 2011.03.31. 17:26:19

@fludd: "Most tényleg ti meg akarjátok másnak (dajcstamásnak) mondani, hogy mit írogathat a twitteren és mit nem?" - Amíg az én pénzemből EP képviselő, addig nem irogat azt ami akar. Világos?

fakopács 2011.03.31. 17:29:07

@Dezső bácsi: "Fletó blogolása az azért sokkal jobb ugye buta vastagbőr?" - Nem emléxem hogy Fletó ilyen stílust nyomott volna. Ja meg akinek balkézről van gyereke, az ne nagyon ugráljon a kereszténységével!

fakopács 2011.03.31. 17:32:00

@Töredelmes gondolat: "Furcsa, hogy a nyálas és hányingerkeltő, mocskosszájú kommentelők, a Tóth A. W. tanító bácsi szaros nyelvén felnőtt bugris és tudatlan netpatkányok, a saját szavaikat és saját stílusukat nem képesek kommentelő onanizálás nélkül tudomásul venni és elismerni, hogy Deutsch Tamás szopatja az egész képmutató és ocsmányszájú balliberális médiát és torzlelkű fogyasztóit. :DDDDDDDD "
- Látom ott szocializálódtál ahol születtél, a szeméttelepen, a kukások között.

Töredelmes gondolat 2011.03.31. 17:49:51

@fakopács: Láthatod, egyszerű szalámilopó stílusban próbáltam megfogalmazni neked, hogy megértsd a lényegét a mondandómnak :D

Téged idézlek most :)

"Furcsa, hogy a nyálas és hányingerkeltő, mocskosszájú kommentelők, a Tóth A. W. tanító bácsi szaros nyelvén felnőtt bugris és tudatlan netpatkányok, a saját szavaikat és saját stílusukat nem képesek kommentelő onanizálás nélkül tudomásul venni és elismerni, hogy Deutsch Tamás szopatja az egész képmutató és ocsmányszájú balliberális médiát és torzlelkű fogyasztóit. :DDDDDDDD "

Pajtás 2011.03.31. 17:53:06

mondjon bárki bármit, ez még be is jöhet dajcstominak. ha meg bukik a pártja, majd színészkedik. máshoz usse nagyon ért.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.03.31. 18:00:22

@kovi1970: Komoly fenntartásokkal tessék kezelni a Prágai múltat.
1. Kurva nagy szájuk ezeknek az komcsi elvtársaknak azért volt, mivel akkor komcsi elvtársak voltak mögöttük, hogy nagyon bátran ugattak.
2. Tomika faterja (tök véletlenül) a Munkásőrségnél mekkora ember is volt? Nem tetszik tudni? Gondolom, hogy manapság nem dicsekszik vele.
3. Tök véletlenül, nem Horn Gyula volt az, aki kiment ezekért a majmokért és hazahozta őket? De, de...
Nem támogatom H.Gy-t és csapatát sem, de ezek viszont gyomorforgatóak. Primitívek. A többi narancskomcsival együtt!

Töredelmes gondolat 2011.03.31. 18:00:31

@fakopács: Talán nem ismered.

Az 1956-os megtorlás fokozódó terrorja elől megindult a tömeges menekülés nyugatra. Először Ausztria felé indult meg a menekültáradat. Ez rövidesen olyan méreteket öltött, hogy előbb szovjet, majd később golyószóróval felszerelt szovjet pufajkákba öltöztetett önkéntes alakulatok próbálták megakadályozni, hogy Magyarország színe- virága, fiatalok és értelmiségiek elhagyják az országot. Ebben kiemelkedő szerepe volt annak az egységnek, amelyet Budapestről vezényeltek le az osztrák határra, ahol gépkocsikra ülve vadásztak a "disszidálókra" és aki felszólításukra nem állt meg, azt egyszerűen lelőtték. Sokszor már osztrák területen érte a menekülőt a halálos sorozat. Ekkor a határt megsértve, osztrák területről hozták vissza az áldozatot, hogy a bűnjelet eltüntessék.
Ezekben az akciókban jeleskedett Horn Gyula is, akit a december 6.-i Nyugati pályaudvarnál történt szereplése után, az osztrák határra vezényelték.

Töredelmes gondolat 2011.03.31. 18:04:29

@fakopács: D. Tamás az én pénzemből azt és úgy írogat neked, ahogy akar. Nekem tetszik a stílusa és örülök, hogy cumizod a szövegeit . Világos kicsi huszár? :D

kaqkkfioka 2011.03.31. 18:13:04

@Töredelmes gondolat:
" .... megindult a tömeges menekülés nyugatra .... "
Kisebb nagyságrendben de ez most is aktuális

Before · http://azbeszt.blog.hu 2011.03.31. 18:29:48

@eszkep: egy FRAKCIÓÜLÉS zárt körű, privát megbeszélés, pont annak a 100-150 embernek szól, aki jelen van. A twitter publikus, momentán milliók olvassák a nekik szánt prosztóságokat. Tegyél már rendet a fejedben, némiképp fogalomzavarban szenvedsz...

nem nemsiker_s 2011.03.31. 18:42:36

Hát igen ! Az előző 8 év vezető elitjének ámokfutása, és féktelen autópálya alagútfúró tevékenysége után. nehéz olyan témát találni, ami ne ütne vissza a ballib oldalra, a bérposztolóknak nincs más választása, mint a karakterrombolás. Egy másik poszton, a Pali bácsi helyesírása a téma, mert rosszul írt be egy vendégkönyvbe, (nem tette ki a dátum végére a pontot, meg rövid ű-t használt egy helyen, ahol hosszút kellett volna).
Az legyen b+ a legnagyobb baj, hogy némely politikusunk twitterezik, vagy nem teszi ki a pontot a dátum végére.
A lényeg, hogy a fosztogatók (értsd az előző 8 év elitje) ne jöjjenek vissza.

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.03.31. 18:46:30

Értem én, hogy vastagbőr, meg minden, ez "blogilag" rendben is van, na de most őszintén? DT tud még meglepetést okozni itt bárkinek is?
Nem ismerem személyesen, így csak annyit mondhatok: megnyilvánulásai alapján roppant módon örülök, hogy nem rokonom...

Az viszont már meg sem lep, hogy rögvest felbukkanak a jobbos megmondóemberek és in medias res belerondítanak a téma kapcsán íródott kommentek egyébként igen élvezetes folyamába. Azért nem kis teljesítmény DT intellektuális mélyrepólésétől egészen HGY hóhér-pufajkájáig jutni, és csípőből lepatkányozni másokat. Bravo!

De hogy legyek kicsit ON is: azért a torta színe igen mókás, erősen génhibás lehetett az a narancs...

becsoccsent 2011.03.31. 19:01:52

mit csodalkoztok?

dajcstomit tompikanak hivjak.

egyeb kerdes?

fludd 2011.03.31. 19:51:18

@fakopács:

OK! Vallalom, hogy az en penzembol legyen fizetve a Dajcstomi es nem a tiedbol, de akkor ti fizetitek az allamadossagot amit a haverjaitok az elmult 8 evben vettek fol es tapsoltak el. En benne vagyok! :)

Dr Smit Plagius 2011.03.31. 20:04:29

annyira szánalmas, hogy a naridroidok most úgy érzik, nekik mindent szabad merazelmúltnyócév és lehetnek bunkók és tiszteletlenek bárkivel...

genyamagyar 2011.03.31. 20:04:36

@fludd: "akkor ti fizetitek az allamadossagot amit a haverjaitok az elmult 8 evben vettek fol es tapsoltak el. "

Oké, csak előbb te szépen visszafizeted a rád és a családodra költött pénzt a felvett adósságból. Rendben? :)

genyamagyar 2011.03.31. 20:06:24

@Töredelmes gondolat: "Ezekben az akciókban jeleskedett Horn Gyula is, akit a december 6.-i Nyugati pályaudvarnál történt szereplése után, az osztrák határra vezényelték."

Akkor sorold légy szíves, hogy kit és hol lőtt agyon Horn!

genyamagyar 2011.03.31. 20:07:35

@nemsiker_s: Hát nincs sok problémád a gondolkodással, az már biztos! :)

Velvetesek! Kurvaanyátokkal szórakozzatok! 2011.03.31. 20:32:30

@Lucernaböde: tudod nyilaska, a patkány egy értelmes állat. Ezt rólad és ennek a csodás blognak a szerzőiről nem lehet elmondani.

aszekelyek 2011.03.31. 20:57:41

@Töredelmes gondolat: No de kedves magyar barátaim ez egy szenvedélyes igazságbeszéd volt, nem? Az ilyen, már stílusát tekintve. Még csak nem is a neten.... Követelem Deutch-nak is a sajtószabadságot a twitteren!:D Tessék mondani, a vastagbőr mostan a cenzor? Miket lemernek írni közjogi méltóságokról az indexen és másutt is? Minimum ilyen cifrákat. Részemről megengedő vagyok, ha valaki a véleményét szabadon kifejezi. Az arra való helyen. juj, ezek a fityiszek, millen csunyán bészének, Mariskám! Bezzeg a gyurcsán úr!, Millen szépen beszél!-aki tegnap még agresszolgából is kihozta, hogy amit ő mondott Deutch twitjéről, az ugyanaz a színvonal. A vastagbőr meg ahhoz kell, hogy le ne égjen az orcákról a vékonyabb....Éljen a szólásszabadság , az egyik alapjog! Deutch is azt mond, amit akar. Gyengébbek kedvéért. Oszt jónapot!

fludd 2011.03.31. 21:05:43

@genyamagyar:
Lehet,hogy furcsa neked, de en munkabol tartom el a csaladomat. Ha csak az nem nagy kegy a Fletoek reszerol, hogy valamit hagytak nekem abbol amit keresek. En adot fizetek, nem keveset.
Ha szocialis segelyre ment el a hitel akkor az nem nalam landolt, viszont en fogom visszafizetni azt is kamatostol. Melzik kozgazdasagi iskolaban tanitjak azt, hogy a gazdasagi felemelkedes elengedhetetlen lepese a magas kamatu hitelekbol torteno inaktiv reteg segelyezese? Vagy csak az ostoba szavazokra volt szukseg, hogy ne vegyek eszre a z orszag szar helyzetet, tehat szavazatvasarlasra ment el?

Tehat, akkor megallapodtunk! Kezdehetitek torleszteni az haverjaitok altal felvett es eltapsolt hiteleket! Sok sikert!

fludd 2011.03.31. 21:09:19

@aszekelyek:
`Követelem Deutch-nak is a sajtószabadságot a twitteren!`

Ott a pont!
:D :D :D

mzperxx 2011.03.31. 21:14:41

" ... élvezi a kitüntetett figyelmet, lehet nem esett még le neki, hogy nem vele, hanem rajta röhögünk, ..."
hmm. lehet nem ... nem, nem lehet nem. Hanem lehet, h o g y nem ...

ennyit a posztolóról

genyamagyar 2011.03.31. 21:14:49

@fludd: Hú de egyszerű vagy! Tehát szerinted aki maga tartja el a családját, az csak annyit kap vissza az államtól, amennyit befizetett adóban, valamint az összes hitel mind segélyként lett kifizetve. Tévedsz! Azt a hitelt rád is költötték. Akár úgy, hogy benne van a pedagógusok, köztisztviselők bérében, de az autópályákban, eü ellátásban is.

a-kis-herceg 2011.03.31. 21:18:28

@fludd: egyet értek. szabad véleménynyilvánítást mindenkinek a net hsz ekben és a közösségi oldalakon! ugyanúgy mint a kib*szott qrva, g*ci dajcsnak...

lüke 2011.03.31. 21:21:38

MO-n garantáltan
SOHA SENKINEK
nem lesz tekintélye

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2011.03.31. 21:31:12

Nem kell nyafizni, mindenki máshogy járul hozzá a NER-hez. Tamás bátyó elrettentő példaként. Lapozzunk.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.03.31. 21:34:19

@gattamorte:

Ja, elvakultabb kommenteket nyomnak, mint a kaccsolatosok Feri fénykorában.
A tahó önteltséget meg többször bemutatta már a Fidesz-kormány, nem lehet csodálkozni, hogy a fanok is bátrak.

HVC 2011.03.31. 21:35:16

Szánalmas vagy Tomi. Szá-nal-mas.

Őszinte stílusodért mégis hálával tartozunk neked. Mivel megnyílvánulásaiddal nem csak magad minősíted...

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.03.31. 21:44:53

micsoda kép erről a 3 csodálatos emberről:
a sohanemhazudó, a gerinc és az ész

trojka 2011.03.31. 21:59:38

@.Pierre Bezuhov.: Na, már vártam, hogy valaki az igazi meséböl is idéz, de most már annyira el vagyok fáradva, hogy a három mesehösböl csak a "fanyuvö" jut eszembe...

tcom 2011.03.31. 22:17:15

Jó látni egy képen a zsidó származású szabadszájú Tomikát és Bencsik seggnyalót, aki antiszemitizmusban megüti, elhagyja még a Jobbikos, gárdás neonyilas mélymagyarokat is. És ha odavesszük a cigány származású Orbánt, akkor igazán nem lehet panaszunk mennyire toleráns párt ez a Fidesz.

Skorpió113 2011.03.31. 22:18:33

@Töredelmes gondolat: Vajon a külsőd is olyan gusztustalan, mint a lelked? Gyanítom egy lúzer lehetsz. Szánalmas.

Horizont 2011.03.31. 22:22:54

23 év? Azért az tetszik, hogy ők is öregszenek:)
Itt egy kicsit másképp néztek ki igaz a Fidesz is más volt!
www.nol.hu/belfold/20110115-a_fidesz_atmenetele

tcom 2011.03.31. 22:27:43

@fludd:

"Ha szocialis segelyre ment el a hitel akkor az nem nalam landolt, viszont en fogom visszafizetni azt is kamatostol. Melzik kozgazdasagi iskolaban tanitjak azt, hogy a gazdasagi felemelkedes elengedhetetlen lepese a magas kamatu hitelekbol torteno inaktiv reteg segelyezese? Vagy csak az ostoba szavazokra volt szukseg, hogy ne vegyek eszre a z orszag szar helyzetet, tehat szavazatvasarlasra ment el?

Tehat, akkor megallapodtunk! Kezdehetitek torleszteni az haverjaitok altal felvett es eltapsolt hiteleket! Sok sikert! "

Te hol voltál 11 hónapja?

Én azt vettem észre, hogy a nyugdíjak 4-5%-al emelkedtek, miközben az adóbevételek stagnálnak, a versenyszektorban 1-2% béremelés volt. A GYES-t felemelték 3 évre, a nőknek kedvezményes lett a nyugdíjbavonulás...
A Fidesz is az MSZP útját követi. Támogasd a 3 millió nyugdíjast a 7-800 ezer cigányt és megnyered a választást. A nyugdíjvédelmi megbízottakkal hülyítik a népet. Miközben Matolcsy elvtárs nem csak hogy önként belépett, hanem akkor sem lépett ki a magnyugdíjból, amikor kétszer is lehetősége lenne, a propaganda szerint a mag.pénztárak eltapsolják a pénzünket. Akkor vayg hülye az ország első számú gazdasági vezetője, vagy mégis biztonságosabban gazdálkodtak a pénztárak Matolcsy úr millióival?

Gyurcsány is hülyített, de ami mostanában megy az már bohózat. A bárgyú magyar meg tűri.

a-kis-herceg 2011.03.31. 22:30:34

" Tétényi Éva, Esztergom város polgármestere ... A törvény értelmében tartós akadályoztatást jelent be. ... A dolog pikantériája annyi, hogy Esztergomnak jelenleg nincs alpolgármestere és mivel a polgármester akadályoztatva van, így nem lesz aki levezesse a testület üléseit.

Meggyesék hangosan koppanva estek most pofára, ugyanis a ciklus elején épp ők voltak azok, akik nem voltak hajlandóak alpolgármestert adni a városnak. Maguk helyett fideszesként a testület egyetlen MSZP-s tagját ajánlgatták...

Most viszont ott állnak megfürödve. Hisz ha elfogadták volna az alpolgármesteri posztot, akkor Tétényi fegyelmi úton történő eltávolításával az ő alpolgármesterük került volna pozícióba. Azonban elkúrták. Nem kicsit, hanem nagyon. Teccettek volna alpolgármestert adni, uraim... "

meggyesahibas.blog.hu/

T-101 2011.03.31. 22:38:33

Íme a megoldás a fityisz vészre:

1. Amikor a Szeretett Vezető legközelebb kimegy a sógorokhoz gyógykezelésre, már nem engedni haza;
2. Keríteni valami értelmes, még szavahihető fityiszes vezetőt, aki átveszi a kormánykereket (ne röhögjetek, hátha van olyan);
3. Elnézést kérni mindenért, amit a hatalomátvétel óta tettek: "az annyit is érő szegényektől", a kis keresetűektől, a gyermektelenektől, a(z alkotmány)bíráktól, a jogászoktól, a rendőröktől-tűzoltóktól-pénzügyesektől-katonáktól, a közalkalmazottaktól, a kormánytisztviselőktől, a nyugdíjasoktól, a manyuposoktól, stb, stb. Ja, és nem utolsó sorban az EU-tól, az IMF-től, a szomszédos országoktól.
4. Bevallani minden hazugságot, félrefordítást, annak valós okait;
5. Felhagyni a demokratikus intézményrendszer leépítésével, az arroganciával, a "csak mi tudjuk a tutit" hozzáállással;
6. Meghirdetni egy felelős gazdasági stratégiát;
7. Megerősíteni az EU iránti MARADÉKTALAN elkötelezettségünket;
8. Megerősíteni euró mielőbbi bevezetésére irányuló szándékunkat;
9. Megszabadulni a párt minden ballasztjától (lézer, dajcs, witner, stb);
10. Visszavonni minden kritizált törvényt és tervezetet (igen, az alkotmányét is);
11. Befejezni a szabadságharcot. Már szabadok vagyunk.

Így "megtisztulva" újrakezdeni egy tisztességes országépítést, ahol figyelembe vesszük a másként gondolkodók, a szegények, elesettek, a külföld véleményét is.

Ekkora többséggel hegyeket lehetne megmozgatni. Nem csak ilyen szarkupacot összerakni.

Amidazophen 2011.03.31. 23:01:11

Sokért nem adnám, ha 5 percig kezelhetném DT fogait egy rendelőben!

Kosinva 2011.03.31. 23:14:43

Nem értem, miért kell szidni Deutsch Tamást. Ő az a kevés Fideszes alapító közül, aki ember maradt és nem alakult át politikusgéppé.
Amúgy is szívesen látnám, ha többen mernének hozzá hasonlóan billentyűzetet ragadni, különben a Fidesz ott találja magát az MSZP mellett, akik változni, fejlődni és haladni nem akaró és nem tudó és ezért leginkább csak a nyugdíjasoknak tetsző párt. Csak hát a nyugdíjas szavazó tábor lassan de biztosan mindég elfogy.

HVC 2011.03.31. 23:36:39

@Kosinva: Na akkor nézzük csak.

"Nem értem, miért kell szidni Deutsch Tamást." Szidni? Ugyanmár véleményt nyílvánítottunk. És az nem ugyanaz. (Nem érted? Ilyen avatarral mondjuk nem is csodálom. Belédverték.. nem szabad az ilyesmit érteni.)

"Ő az a kevés Fideszes alapító közül, aki ember maradt" Az. Hasznos és példamutató.
"...és nem alakult át politikusgéppé." Ezt kifejtenéd?

"Amúgy is szívesen látnám, ha többen mernének hozzá hasonlóan billentyűzetet ragadni" Ez nem merészség kérdése. Merni sokan mernénk... nem ezért nem tesszük.

"különben a Fidesz ott találja magát az MSZP mellett, akik változni, fejlődni és haladni nem akaró és nem tudó" Méghogy nem tud változni a Párt. Dehogynem rossz irányba minden nehézség nélkül tudnak változni. Lásd. ezen ciklus. Sőt, a szocik - sokat kritizált - hibáit is ügyesen és büszkén elkövetik, akár egymás után többször is. :)

"és ezért leginkább csak a nyugdíjasoknak tetsző párt." Nyugdíjasoknak és LEENDŐ nyugdíjasoknak akik jó része azért titkon reméli, hogy a nyugdíjpénzekből marad addigra még valami. Illetve lesz aki befizessen...
Szóval ezeknek tényleg nagyon bejöhet a fidesz. ;)

bodza1965 2011.03.31. 23:53:05

@Zébácsi: Ez a komment nagyon tetszett! De komolyan! :)

svanu 2011.04.01. 00:25:43

laspalmas:
"Hááááát, izé........ talán, hogy Charlie nem a koleszos szobatársának köszönheti a munkasikereit?"

A te munkasikered az, hogy egy lófasz kis blogot írsz, ahol az óladból kibújva fikázod a nemtetszőket. Uh, szar ezt így olvasni mi?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.01. 00:37:37

@svanu:
majdnem tökéletes, csak annyiban nem OK, hogy laspinak ez nem a munkája amiért jelentős összegeket kap, hanem a szórakozása, emellett nem képvisel egy országot az egész világ előtt, tehát nem a munkasikere.
amúgy stimmel minden :)

viszont a szórakozásával sikeresen szórakoztat másokat.
ez bizony eredmény, és itt van a közös pont tompikával:
mindkettőjük szabadidős tevékenységén jól szórakoznak az emberek.
persze nem ugyanazon okból, de ez kicsinység, hogy a nevetés ez egyikükkell együtt történik míg a másikuk esetében rajta. a lényeg a szórakoztatás :)

Stock 2011.04.01. 02:19:54

@svanu: cáfolat az általad idézett sorokra?! :)

dajcstomi 2011.04.01. 06:27:32

A Vastagbőr blog(laspalmas)nem szeret engemet.
Sebaj.
Szerintem nincs is igaza.
Sebaj.
Miért idegesek azok a bloggerek, akikkel nem értenek egyet, akiknek a kritikáját nem fogadják el?
Miért "köcsög", "leszarós" annak a stílusa, aki nem veszi a szívére ha egy blogon elzavarják a sunyiba.
Uraim! Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, egyenlő mérce. Tessenek szíves ebbe beletörődni!

Ironfist 2011.04.01. 07:15:17

@dajcstomi:
Te tényleg az igazi Deutsch vagy? Felfoghatnád, hogy a kétharmad mögé bújni, akárhányszor faszkodtok, az elég nagy féregség, mert az emberek igenis NEM ezt akarták, amiért mindig erre hivatkoztok. A kampányotokban egy szó sem esett ilyenekről. Bár tudom, az csak kampányígéret, ti mossátok mocskos mancsaitokat.

Kíváncsi vagyok, ezek után mikor fogjátok kideríteni, hogy én ki vagyok, és elvenni az állásomat, az iskolámból kirúgatni, és esetleg a csaldomat is tönkretenni, természetesen a nemzeti együttműködés nevében. Mert, hogy szerintetek nemzeti együttműködés = Aki nem ért egyet a Viktátor haveroddal, annak annyi, az világos már, mint a nap.

"Miért "köcsög", "leszarós" annak a stílusa, aki nem veszi a szívére ha egy blogon elzavarják a sunyiba"
Téged nem elzavartak a sunyiba (Nocsak, nem a picsába? Még a végén megtanulsz káromkodás nélkül internetezni?), hanem közzétettek, mint régen a bolondokat, és röhögnek rajtad. Ennyi történt. Az meg, hogy gyakorlatilag anyázol hivatalosan, és aztán le se szarod, az téged minősít.

"Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, egyenlő mérce."
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Mert ha igen, akkor ez egy trollkodás az ország felé - egy újabb. Azt ugye nem kell elmagyaráznom egy trollkormány trolljának, hogy mi az a troll?

@Zébácsi:
"azért a torta színe igen mókás, erősen génhibás lehetett az a narancs..."

Tudod, a magyar narancs az mind ilyen savanyú... MIND! ;)

@svanu:
A blogolás mióta munka, te droid? Vagy ez a fideszen belül már munkának számít? Végülis, igazad van, komolyabb, megerőltetőbb dolgot még nem nagyon csinált egyik se. Kezdve a cikk címszereplőjével.

Tamás: te meg szállj mgadba, és legalább magadnak ismerd be, hogy mindössze azért nem vagy egy senki, mert a cigánykirály volt a szobatársad. Azóta pedig egy percet nem dolgoztál, csak erőltetetten lehalkítva beszélsz a tévében - persze ha nem bosszant fel egy újságíró, mert akkor a trükk, hogy rádfigyeljenek egyből szertefoszlik - és a pénzünket szórtad. Nőkre, piára, drogra. Lehet ezen felháborodni, de ha legalább magadban nem süllyedsz el jó mélyre, akkor nagy bajban van az országunk, hogy ilyen gerinctelenek uralják, mint ti.

És még van képed a Gyurcsányt szidni...

causa sui 2011.04.01. 07:16:54

@dajcstomi:
Egyenlő esélyek. Egyenlő mérce. Magyarországon, ma.
Jézusom.
És gondolom, ezt el is hiszed.
Hát az az igazság, hogy a magyar valóságról fogalmad nincs. Semennyi. Sem neked, sem a többieknek. És örülök, hogy ezt végre egy illetékesnek is elmondhatom.

causa sui 2011.04.01. 07:20:34

@svanu: látom te is "az óladból kibújva fikázod a nemtetszőket." De akkor milyen jogon veted ezt más szemére, hülyegyerek??? A kérdés többi részét @Conv: már elmagyarázta.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.01. 08:02:26

@dajcstomi: @dajcstomi: Tompi-Tompi! ha valóban Te vagy az, akkor megszolgáltad a jó híred.

"A Vastagbőr blog(laspalmas)nem szeret engemet. "
a pártod buta és elvakult hívőink kívül senki nem szeret. csak megsúgom.

annak vagy az élő bizonyítéka, sőt szimbóluma, hogy egy semmihez nem értő baráti slepp gőgös dilettantizmussal uralkodhat felettünk, irányíthat egy országot.

fehéregér 2011.04.01. 08:14:31

@dajcstomi: Jaj, szegénykém, hát hiába a Brüsszel? Semmi kultúra, intelligencia nem ragad rád? És egészen komolyan elhiszed magadnak, hogy normális dolog egy EP-képviselőnek, de akár csak egy "sima" politikusnak ilyen stílusban írkálnia? De a "picsázás" tulajdonképpen semmi ahhoz a képmutatáshoz képest, ahogy le mered írni, hogy ma Magyarországon egyenlő esélyek jutnak az embereknek. Ti már milliomos szemüveget viseltek, a nyomor, a lecsúszás látványa nem zavar benneteket az élet pökhendi élvezetében.

gyz 2011.04.01. 08:56:00

@dajcstomi: Tompika, ki kell ábrándítsalak, tőled nemcsak a vastagbőr hány sugárban, hanem számos fideszes ismerősöm is.

Mert egy ostoba tökfilkó vagy
Mert soha életedben nem dolgoztál
Mert még a szar jogi egyetemi diplomát is úgy melózták össze neked
Mert soha a képességeid egyetlen felelős posztra nem tattek alkalmassá
Mert ennek ellenére mindig meg volt a helyed, ahol jól eléldegéltél
Mert a jó eléldegélésed közepette félrekúrogattál, és közben hirdetted a keresztény erkölcsöt
Mert tökéletesen érdemtelenül kikerültél Brüsszelbe, ahol baromi sok pénzért folytatod a semmittevést.
Mert láthatóan köszönőviszonyban sem vagy a valósággal, és még most sem vagy képes felfogni, mi a kifogása az embereknek a stílusoddal kapcsolatban.

És mert a kelleténél sokkal ritkábban mosol hajat.

látjátok feleim szümtükkel 2011.04.01. 08:58:58

@dajcstomi:

"Uraim! Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, egyenlő mérce. Tessenek szíves ebbe beletörődni! "
Légyszíves áruld el, hol lehet megtalálni az egyenlő pályát, egyenlő esélyeket és egyenlő mércét! Sokad magammal 90 óta keressük-keressük, de nem találjuk.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.01. 09:11:10

@dajcstomi:
"Uraim! Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, egyenlő mérce. Tessenek szíves ebbe beletörődni! "

ezt így hogy? a te szádból?
:)

zrobasé 2011.04.01. 09:44:38

@dajcstomi: "Uraim! Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, egyenlő mérce. Tessenek szíves ebbe beletörődni! "
micsoda irónia, micsoda fricska, micsoda éleslátás, micsoda modor, micsoda jellem, micsoda gerincesség, micsoda helyzetfelismerés, micsoda jellem, micsoda modorosság, micsoda legényagáton...
mégmégmég Tomi, ne hagyd abba, áss ! áss ! áss!

fludd 2011.04.01. 09:55:06

@genyamagyar:
Az autópály használatért fizetek. És nem kértem egy autópályára se szükségtelen alagutat, ami szintén az én pénzemből van. Miért nálunk épül a legdrágább autópálya? Te biztos tudod...

De újra megkérdezem. Melyik közgazdasági iskola tanítja, hogy a gazdasági fejlődés alapja a hitelekből történő jóléti intézkedések? Ha ezt a pénzt a gazdaság élénkítésre fordították volna, a jobb gazdaság kitermelte volna hosszabb távon fenntartható módon ezeket a költségeket.
Az örökség 8 év után: a gazdaság romokban + irdatlan mértékű adósság! Gratulálok! Ez nagy siker.

A hiteleket ti költöttétek el szarul és loptátok el. Miért nem volt népszavazás a gigahitelek felvételekor? Miért csak most siránkoztok? A Furcsány és bandája, másfélszeresére növeli a hitelállományt, majd lelép és nekem kell visszafizetni. Nos ezért ajánlottam fel, hogy ami neked nem tetszik, pl Dajcs és ennek e kormáánynak a sara akkor azt fizetem én, de az előző kormány szarát fizesd te.

Ilyen egyszerű. Felelős kormányzásra van szükség. Olyan feltételekkel, hogy aki az országot ennyire kifosztja, mint ti tettétek azoknak nem végkielégítés, hanem szigorított börtön jár.

Mondj 1 valamit, amire büszke lehet az előző 8 év komcsi kormányzás a pálinkatörvényen kívül!
Nincs könnyű dolgod.

fludd 2011.04.01. 09:58:52

@Ironfist:
Mit cigánykirályozol te rasszista gyűlölködő?
Ez már gyűlöletbeszéd. Irány a börtön. :))

fludd 2011.04.01. 10:02:24

@a-kis-herceg:
Bizony ez egy ilyen hely!
"Te takonyarcú papagájürülékrakás, agytalan sznob, büdös perverz. Hánynom kell az ilyenektől"

:)))

fludd 2011.04.01. 10:09:31

@Ironfist:

Miért ne lehetne Gyurcsányt szidni? Végül is ő csak a közösből lopott ami mindannyiunké.
Szanyi kapitány ocsmány beszéde nem zavar titeket kicsi komcsik. Az mehet. A mi kutyánk kölyke azt mond amit akar, csak a szemét fideszeseknek kuss????
aez a baloldali demokrácia. Nekem lehet bármi, nektek meg pofa be! Na ezért is lett elküldve a baloldal a pics@ba rendesen. No és a hatalmas szakértelem, aminek köszönhetjük az ország jelenlegi állapotát. 8 év eredménye:

egészségügy romokbangan
gazdaság romokban
hitelállomány az egekben (másfélszer akkora mint, 2002-ban volt. Hol a lé???)
oktatás padlón
munkanélküliség az egekben
fölölsleges alagutak és völgyhidak
korrupció az egekben (HM, Hagyó, moszkvai kirendeltség, Heller, Kings City, ...)

Köszönjük Baloldal!

fludd 2011.04.01. 10:12:16

@tcom:
Minden állampolgárnak meg volt a választás lehetősége végre, hogy melyik nyugdíjrendszert választja. Matolcsyinak is. Az előző 8 évben nem volt választási lehetőseég.

Vajon melyik a demokratikusabb?

fludd 2011.04.01. 10:18:07

@fakopács:
Fleto: "Kurva ország...." Nem zavart amikor így nyilvánult meg a hazádról?
Az is igaz, hogy ezt csak barátok közt mondta... De hát akkor mi a kétszínűség, ha nem ez? :))
Barátok közt azt mond amit gondol, a blogon, meg amit hallani akartok.

Ez a másik baj veletek, hogy ti ateisták meg akarjátok mondani, hogy ki lehet keresztény és ki nem. Hogy jössz te ahhoz? Ha kellő képen liberális lennél elfogadnád mások lelkiismereti szabadságát, és nem te akarná meghatározni, bulvár lapok hírei alapján.

a-kis-herceg 2011.04.01. 10:40:50

@fludd: ez így már nem olyan vicces...

ja én nem vagyok ateista... :) szoclib se. ellenben konzervatív...

fludd 2011.04.01. 11:05:33

@a-kis-herceg:
Ez egy idézet volt egy Holló színház jelenetből, ezért volt idézőjelben. :))
Csak viccnek szántam, nem bántásnak. :)

Minden jót!
Most megyek dolgozni tovább, hogy ne hitelből keljen engem eltartani az államnak, mert azt a fiaimnak kéne visszafizetni... :)

molaris 2011.04.01. 11:09:55

@dajcstomi:
Tudod kisapám, anno így álltál hozzá a képviselői melóhoz is. Szerettünk is itt a kerületben mint paraszt a tarackot!
A két szoci disznó sem volt piskóta, de Te rájuk vertél keményen.

hoplita 2011.04.01. 12:30:49

@dajcstomi:

".......Uraim! Egyenlő pályák, egyenlő esélyek....."........Én biciklivel megyek, ugye Tomi...?

Már ha ismered azt Sándor Gyuri, immáron klasszikust.:)

Secnir 2011.04.01. 13:38:15

@dajcstomi:
"Uraim! Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, egyenlő mérce."

ok, rendben.
keljél reggel 6-kor, menj dolgozni tömegközlekedéssel (1,5 óra). dolgozz végig 8 órát kétkezi munkával + fél óra ebédidő, ami nem számít bele a 8 órába. Utána haza 1,5 óra. Este 7-kor érj haza, fürdesd meg a gyereket, csinálj vacsorát, nézd meg a TV-ben azt, ami nézhetetlen, tájékozódj a Híradóból, amit nem adnak le, majd dőlj az ágyba.
mindezt úgy, hogy a fizudból a csekkek befizetése után marad 40.000.- forint.
HA egyenlő pályáról beszélsz és egyenlő esélyekről, akkor csináld ezeket utánam (és közel 1,500,000 magyar után), aztán pofázhatsz. meg twitterezhetsz az arcoddal.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.01. 16:52:34

@dajcstomi:

Egy politikus ne szeretetre vágyjon, hanem tiszteletre.
Persze azt a viselkedéssel kell(ene) kivívni, így sokkal keményebb meló, mint a fürtös hajadat rázogatva bájmosolyogni a csajoknak.
De hát minek is munkával erőlködni, ha nulla teljesítménnyel is pozícióban vagy évek óta, és leszel is mindig, csupán a régi szép idők emlékére, ugye?

Megértlek Tomi, te bármit leszarhatsz. Így vagy úgy, de bejött az Élet.
Viszont tessék beletörődni, hogy a köcsög politikus mintapéldánya vagy, aki a butasága mellé még arrogáns is.
Ja, és egyáltalán nem vagyok ideges. Röhögök a hozzád hasonló senkiháziakon, mert vérkomolyan valakinek hiszitek magatokat, pedig Ember sose lesz már belőletek.

Azért egy dedikált naptárat nagyon megköszönnék, ha letennél nekem a székházatok portáján, hogy az unokáim ne urbanlegendnek higgyék a rólad szóló sztorikat. Előre is köszönöm!

(A hangnemért remélem nem haragszol, de az a véleményem, hogy ez így emberi, ez így természetes, a kommentelés megengedi ezt a stílust, élőben nem szólaltam meg és nem is fogok így soha.)

Kartal (rezervált) 2011.04.01. 17:04:17

@Secnir: megfordult az én fejemben is, hogy írok valami ilyet - vagy durvábbat - neki, de aztán gondolatban köptem egyet. Minek? Lesz valaha fogalma arról, mit jelent napi 12 órát melózni egy gyárban 38 fok melegben, 100 decibel zajban? Úgy, hogy alig marad pénz a családi kasszában a megélhetésre a rezsi kifizetése után... Soha a büdös életben nem lesz fogalma és elképzelése sem arról, hogyan élünk mi, DOLGOZÓ emberek, akik tulképp eltartják - az adójukkal ugye - őt és a többi megélhetési "politikust".

Annyiban azonban más ő, mint a többiek, hogy szóra méltat minket. Mégha csak lealázó, nagyképű szöveggel is, mint egy középkori földesúr, aki odapök foghegyről a parasztnak valamit, de csak szóba áll velünk. Mondjuk ezzel nem emberi nagyságát, hanem politikusi alkalmatlanságát bizonyítja, de hát ez van...

Spiritmonger 2011.04.01. 17:10:13

eddig kifejezetten rühelltem dajcstomit, de a facebookra is kirakott kommentje világbajnok, nagyon igaza van, már van benne valami szimpatikus
csak annyit tennék hozzá, hogy:
1, pénz beszél, kutyaszar táncol
2, a kutya ugat, a karaván halad

2011.04.01. 17:33:53

Ugy látom tompika hozta a formáját--mert a stilus maga az ember. Bár nem tudom lehet -e embernek szólitani , mert én nem nevezném annak. Neki bejött a "demokáré", mint mifelénk mondják--neki a demo, nekünk a káré. Ők élnek, mint marci hevesen--mint "hős ellenállók" és megfélemlitett ellenzékiek", akik keményen harcoltak a "kádár-érában"., mi kisemberek, akik néha honfitársak, polgárok, választók, adófizetők vagy mint mostanában, csak "zemberek", pedig szivunk, mint a torkosborz.( Holott az ellenzék javarésze az mszmp-ben, meg a háttérintézményekben élte a "kemény elnyomás" hétköznapjait, ugy 150-180 ezerért, havonta, + a kiváltságokat is megkapta)

Annyira elnyomták őket, hogy "csak" jogászok, közgazdászok, tanárok lettek. Kurva nagy elnyomásban volt részük--részegen nyomta az ágy a hátát, a "jókép" politikai pártkatonáknak. Én naiv, azt hittem, hogy buták, ostobák és taplók már nincsennek politikusi pozicióban, belátom tévedtem. Most jött fel csak az alja. Mert az ilyen és a hozzá hasonlók, mind szarháziak .

Ám eggyet azért tompika ne feletsen el, jön még 2014. Akkor aztán remélem, az ilyen tahó, barom , nagyképü, pojáca, megélhetési politikusokat, elküldik a busba, boldogságot keresni. Addig élje ki az alcoholmámoros hétköznapok adta lehetőségeket, mert utána nem lesz több "potyapénz", mint most.

Ironfist 2011.04.01. 17:45:15

@fludd:
Blablabla, kedvenc jobboldalad PONTOSAN ugyanannyit tett a közjóért. És én csak azt mondtam, hogy pont neki van képe szidni a Gyurcsányt? Nem azt, hogy ne merészelje senki szidni Gyurcsányt.

"Minden állampolgárnak meg volt a választás lehetősége végre, hogy melyik nyugdíjrendszert választja. Matolcsyinak is. Az előző 8 évben nem volt választási lehetőseég.

Vajon melyik a demokratikusabb?"

Nyilván az, amelyikben választhatsz, hogy vagy az van amit én akarok, vagy véged van pénzügyileg, nem? És csak, hogy tudd: állami nyugdíjpénztár egy van, magánynugdíjpénztárból több volt. Na melyik a demokratikusabb?

"Fleto: "Kurva ország...." Nem zavart amikor így nyilvánult meg a hazádról?
Az is igaz, hogy ezt csak barátok közt mondta... De hát akkor mi a kétszínűség, ha nem ez? :))
Barátok közt azt mond amit gondol, a blogon, meg amit hallani akartok."

Nem, képzeld, engem nem zavart. Miután nem szidalmazta a hazámat, hanem gyakorlatilag azt mondta el, hogy eddig a lopásból, és ne tovább (az egy dolog, hogy utána semmi nem változott). És érdekes módon mégis mindenki lefelejti róla ezt a részt, és csak a kurva országozást, meg a lopTUNK (és nem lopUNK, ahogy Viktátor csinálja) részt emlegeti.

"Mit cigánykirályozol te rasszista gyűlölködő?
Ez már gyűlöletbeszéd. Irány a börtön. :))"

A Viktátorodat cigánykirályoztam, ha nem esett volna le a Rózsaszín Pitbull után szabadon.

"Ez a másik baj veletek, hogy ti ateisták meg akarjátok mondani, hogy ki lehet keresztény és ki nem. Hogy jössz te ahhoz? Ha kellő képen liberális lennél elfogadnád mások lelkiismereti szabadságát, és nem te akarná meghatározni, bulvár lapok hírei alapján."

Most mondanám, hogy ez a baj veletek keresztényekkel, hogy..., de én nem általánosítok, mint egyesek (pl te). Én magasról leszarom ki milyen baromságban hisz, egészen addig, amíg békén hagy vele. Amint viszont elkezd téríteni, szentfazekaskodni, és úgy csinálni, mintha mindenki az ő vallását kellene kövesse, abban a pillanatban elásta magát nálam ilyen téren. Ugye a Nemzeti Hitvallás, meg az "olyan dolgok védelme, mint például (...) a vallás..., az eléggé "nem-vagy-te-egy-kicsit-kabbe-a-faszom?" jellegű. Ahogy te is itt jókeresztényeskedni próbálsz, és elküldesz minket, ateistákat a faszba, csak egy tök általánosítás alapján, amit - hozzáteszem - jóval több katolikustól láttam, mint ateistától. Ennyit rólad, és kedvenc jobboldaladról.

@Secnir:
"hogy a fizudból a csekkek befizetése után marad 40.000.- forint."

Te ilyen jól keresel? Nálunk az van, hogy kb félmillió minusszal indulunk minden hónapban, és ha hónap végére 0-n zárunk, az már kurva jó. És az átlaghoz képest nem élünk rosszul, csak az ilyen pöffeszkedő, egyenlő esélyekkel takarózó parasztokhoz képest, mint ez a Tompika, aki most bezzeg ide nem dugná a zsíros fejét, mert a végén kiderülne, hogy nem tudna mit mondani az ellene felhozottakra.

@laspalmas:
"mert vérkomolyan valakinek hiszitek magatokat, pedig Ember sose lesz már belőletek."

Miért érzem napról napra egyre jobban igazabbnak a Rózsaszín Pitbulltól a Modern holló meséjét? Pláne ezt a részt:

"Nem lehettem politikus
Nem lehettem féreg
Gerinc nőtt a hátamba
Bocsánat, hogy élek"

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.01. 18:12:42

@svanu:

Nem kérlek, az én munkasikerem teljesen más területen van a civilszférában, de az biztos, hogy ha névvel írnék olyanokat, mint Tamás a Twitteren, kivágna a főnököm, mint a macskát szarni. A blog szórakozás, de még így anonim is figyelek a stílusra. Hiába, nem vagyunk egyformák.

fraulein praxa 2011.04.01. 18:42:42

@dajcstomi:

" Uraim! Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, egyenlő mérce. Tessenek szíves ebbe beletörődni! "

olyan okos vagy, mint amilyen szép, tompika... vagy fordítva, olyan szép mint amilyen okos?..

Horizont 2011.04.01. 18:55:16

@dajcstomi:
"Uraim! Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, egyenlő mérce. Tessenek szíves ebbe beletörődni!"
Hát kedves uram ez a mondat úgy ahogy van nem igaz, mondhatnám egy nagy hazugság! Tessék szíves lenni ebbe beletörődni!

kaqkkfioka 2011.04.01. 18:59:27

@Horizont:
Ha mégis igaz akkor:
Egy tartós munkanélküli pályája, esélye, mércéje

Ironfist 2011.04.01. 19:02:28

Ezt az egyenlő pályákat nem is értem, hogy gondolta. Szerinte az, aki megreked egy teszkó árufeltöltői szinten (és még így is szerencsés, hogy van munkája), az ugyanolyan pályával rendelkezik, mint ő, akinek a koleszos szobatársa mindent megadott, és életében egy szalmaszálat nem tett keresztbe?

Ironfist 2011.04.01. 19:09:16

@jános515:
Az a baj, hogy ha így folytatják, akkor ebből még a végén forradalom lesz - nem fülkés, meg narancsos, hanem véres. És akkor kötél kerül a nyakukba, de mi is beszopjuk, mert egy háborús országot messziről elkerül minden befektető...

2011.04.01. 20:33:52

@Ironfist: Igazad van. De ! Az akinek egyre rosszabbak az életkürülményei, egyre szarabb a lakóhelyén a közbiztonság, és semmi mást nem lát ,csak azt hogy 22 éve hülyitik a népet, miközben milliárdokat lopnak el--mert ök megtehetik--az leszarja, hogy mi lesz a vége.
Mert itt csak a szófosás megy, semmi más. Az ország meg egyre szegényebb , az emberek egyre elkeseredettebbek és sokan--itt hagyják az országot--mert nincs értelme maradni.Lehet itt szóvirágokkal az érzelmekre hatni, hogy majd igy lesz, meg ugy lesz. Én, miként több százezer már nem hisz a hazugságoknak és a politikusnak önmagukat nevező élősködőknek.

Ez a nagy és hatalmas fellendülés? Ha Viktornak csak ilyen ostoba és buta tanácsadói, miniszterei vannak, akkor sajnos, megbukik 2014-ben. Kétszer ugyanabba a folyóba még ő sem tud belelépni, bármennyire is szeretné. Jobban tenné, ha mihamarabb szétzavarná a haveri sleppet, mert ha nem tudná--üzletben, politikában-- nincs haver, sógor, koma, barát--csak egy van, ez pedig a teljesitmény és a hozadéka --a politikai haszon!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.01. 21:20:38

OFF
Egy férfi bemegy egy bárba, ahol a kiszolgáló egy robot. A robot megkérdezi tőle:
- Mit kér, uram?
- Egy Martinit.
- És mennyi az IQ-ja, uram?
- 157.
-Ezután a robot elbeszélget vele a részecskefizikáról, s az orvostudomány vívmányairól és az űrkutatásról...
A férfit nem hagyja nyugodni a kíváncsiság, másnap is visszamegy a bárba.
Újra Martinit kér, és amikor a robot az IQ-ját kérdezi, azt válaszolja, hogy 85.
Ezután jól elbeszélgetnek a fociról és az időjárásról...
A férfit még mindig nem hagyja nyugodni a dolog, ezért harmadszor is visszamegy:
- Mit kér, uram?
- Egy Martinit.
- És mennyi az IQ-ja, uram?
- 37.
Mire a robot közelebb hajol: 2014-ben is a Fidesz-re szavazunk, ugye...?

HVC 2011.04.01. 22:18:16

@Kartal (rezervált): Erről az jut az eszembe, mikor Inotán jártam a kohóban. Felnéztem azokra a férfiakra. Legszívesebben minddel kezet fogtam volna.

A kohót tudomásom szerint azóta bezárták. Mind annyi mindent, ami magyar gyár volt és termelt.

Nagy kár, mert elküldeném a t. politikus urakat egy olyan kijózanítókúrára. Természetesen "open end". (A Tomit is, aki csak politikus.)

Ironfist 2011.04.01. 23:13:07

@Conv:

Ez kész :D

@jános515:
"Az akinek egyre rosszabbak az életkürülményei, egyre szarabb a lakóhelyén a közbiztonság, és semmi mást nem lát ,csak azt hogy 22 éve hülyitik a népet, miközben milliárdokat lopnak el--mert ök megtehetik--az leszarja, hogy mi lesz a vége."

Egy ideig. De még a legbéketűrőbb népnél is bekövetkezhet az a bizonyos utolsó csepp. és hiába volt sok már a pohárban, Viktátor, és bandája csúnyán elkezdte a csepegtetés helyett a slaggal feltöltést.

HVC 2011.04.01. 23:16:15

@Ironfist: Végre vki, aki megértette az Őszödi beszédet... Bár mondjuk gondolom Viktoréknak is elmondták, mit jelent. Ennek elllenére szajkózták a magukét.
(A fenébe is... mindig elfelejtem, hogy Ők sosem hazudnak.)

(Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a szocik nem bénáztak 8 [vagyis inkább 7] évig.)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.01. 23:27:27

@HVC:

nem, ezt nem lehet állítani, hogy bénáztak.
ők hazudtak éjjel, hazudtak nappal, trükkök százait vetették be, hogy ne bukjanak le, hogy semmit nem csinálnak, nem bénáztak :)

Ironfist 2011.04.02. 00:46:39

@HVC:
Hát igen, Orbán Vitya a megtestesült, két lábon járó gerincoszlop. Ő kérem sose hazudik. Még a kampányígéretek sem hazugságok, mert az ugye csak kampányígéret.

fokabacsi 2011.04.02. 08:00:50

Panaszkodtok itt feleslegesen. Szavaztatok volna a Jobbikra , meg volt a lehetőség. Csak sokan még arra is lusták voltak, hogy elmenjenek szavazni. Pedig másképp nem tudom hogy gondoljátok alakítani az ország sorsát . Főleg a fityeszezik itt az oldalon legjobban, aki a seggét is lusta volt a szavazás reggelén megmozdítani ! Vagyis nagyjából minden második "választó polgár" ! Aztán meg itt tépi a száját ezerrel !? Nem a politikus aljas hazug csaló, hanem az ilyen hulladék. A politikus csak kihasználja az adódó lehetőséget. Amit biztosítottak az ilyen hulladékok neki! Hülye lenne ha nem használná ki ! Senki sem mondta a parlamentben magáról, hogy ő egy Grál-lovag ! Még csak három év múlva lesz választás, de már most van aki most mondja: ő aztán nem megy el szavazni!? Én meg azt mondom: Az ilyen a melegszívű jó édesanyjával lépjen fajtalan sex kapcsolatra. Ha el lett volna zavarva a teljes politikai elit , legközelebb meggondolnák, ki mit beszél-ígér választás előtt. Még akkor is, ha van 30% körüli 70-es iq-val vegetáló mozgó fehérjehalmaz.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2011.04.02. 10:57:23

Apropó, reklámozom a zenekarom:
Ezt a számot épp a Dajcstomi féle férgek ihlették: www.youtube.com/watch?v=56oQAcyN1hw& :)

Horizont 2011.04.02. 11:06:02

@fokabacsi:
"Az ilyen a melegszívű jó édesanyjával lépjen fajtalan sex kapcsolatra"
Remélem mind a három gyerekem elmegy majd szavazni:)

fokabacsi 2011.04.02. 11:19:04

Nálunk is ez a szokás. Azt a 20 percet ki lehet bírni. És akkor tudom, hogy én megtettem amit lehetett.
És utána tudom mit választottam. Bolsik a parlamentben, 22 évvel a módszerváltás után? Normális??
Egy körmösbauer a mai magyar közéletben hallathatja a hangját? És közben nácizik? Meg az efftársai?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.02. 11:31:56

@fokabacsi:
és akkor is elmégy szavazni, ha nincs kire szavaznod, ha úgy gondolod egyiket sem szeretnéd a nyakadba?

szóval szerinted az a jellemes aki a négy vödör szar közül a hígabbat választja mert azt könyebb lenyelni, vagy az aki azt mondja, kösz nem kérem egyiket sem?

Horizont 2011.04.02. 11:35:04

@fokabacsi:
Nem igazán jött át amit jelezni akartam neked! Akkor egyenesen fogalmazva!Legalább te ne legyél már olyan mint a nyálas szájú ifijoncok és ne írjál már ilyeneket az édesanyákkal összefüggésbe. Bántja a szemem!

HVC 2011.04.02. 12:11:33

@Conv: Szűkebb baráti körben én is szoktam túlozni. És érdekes módon mégsem értik félre...
Ha loptak, akkor __bizonyítékok alapján__ csukják le őket.
(Lehetőle ne magunk mellé állított főügyészség használatával "ellenségkép" alapon. De tudom, ez nagy kérés lenne.)

Ezekiel 25,17 2011.04.02. 20:28:02

Én nem igazán bírtam a Deutsch-ot, de most totál igaza van. Miért ne twittelhetne azt és amikor akar, és miért ne reagálhatna fórumokban? Mi a baj a stílusával? Ez a blogszférában nagyon is általános, nem értem miért pont itt háborodnak fel rajta! Ez egy teljesen normális, emberi reakció, pont ezért lehet szimpatikus....

Ironfist 2011.04.02. 22:59:43

@Sawyer_:
Ő egy közszereplő. NEM teheti meg, hogy így beszél a saját nevét hozzáadva. Pláne azok után, hogy kikérte Gyurcsánytól a kurvaországozást, ami ráadásul nem is a közönségnek lett szánva.

Chanyi · http://chanyi.blog.hu 2011.04.05. 14:53:32

Amúgy van bármelyik politikusnak olyan honlapja, ahol láthatók a választókkal való kapcsolattartás érdemi jelei?

Horizont 2011.04.08. 22:21:39

Ajjajj dajcstomi bajba kerülhet:))
"Az Európai Parlament (EP) illetékesei vizsgálatot folytatnak a fideszes Deutsch Tamás (Európai Néppárt) költségtérítése ügyében."

2011.04.09. 07:32:09

@fokabacsi: Na nehogy már a politikus ne legyen hibás, amikor a választók félrevezetésével megszerzi a pünkösdi királyságot, és aztán minden elképzelhető módon visszaél vele. Ezt ha civilben csinálod, szélhámosságnak, hűtlen kezelésnek nevezik, és börtönnel büntetik.

fokabacsi 2011.04.09. 09:14:04

Nem tudom értelmezni amit írsz. Olvasd el amit írtam, és gondold át!
De írhatom így is! Magatoknak választottátok, azzal, hogy otthon maradtatok!
Akkor most pofa be!