Skip to content


       Szűrés lista

Lázárék a kuruc módszert alkalmazzák

Igaz, hogy a tegnapi újságban jelent meg, de még azóta is ott van, tehát nem tréfa.

Teljesen komoly, hogy a híres - megvágott, ám nem hamisított - hangfelvétel miatt kurucinfósan kipakolta a hódmezővásárhelyi Fidesz három, általuk felelősnek tartott férfi nevét, lakcímét, mobilszámát (!) a helyi hirdetési újságba.

Szuperpress, 4. oldal (irtó lassan tölt be):

 

"a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni", ugye Jani? 
Na de azért ez.... ez.... valami nagyon ócska, ugyanakkor durván arrogáns tempó, amit vagy kurvára letagadtok majd (nehéz lesz), vagy rezzenetlen arccal megmagyaráztok (előre várom).

Illetve puffogás helyett örüljünk inkább, hogy csak az újságba kerültek bele a rádiósok, nem rögtön a nagy fekete autó ment értük?!

Havránek Ferenc egyébként azt mondta az [origo]-nak, hogy soha nem mondott olyat, hogy manipulált a szöveg, és a "vágóként felsorolt két férfi közül az egyiket nem is ismeri". Azt mondta, munkahelyén, a helyi Rádió X nevű rádióban 2008-ban volt egy olyan műsor, amelynek az ominózus hangfelvételrészlet volt a szlogenje, de akkor "még senkit nem érdekelt ez a képviselők közül". Havránek szerint ez a felvétel már 2008-ban "lecsengett Hódmezővásárhelyen", és arról nem tud, hogy most miért került be az országos médiába.

Külön szórólap is készült, hátha a kedves hódmezővásárhelyi polgár nem lapoz bele az újságba...

Havránek Ferenc amúgy a hódmezővásárhelyi képviselőtestület tagja évek óta. Az elhíresült 2008-as jegyzőkönyben is szerepel, mert apirend előtt azt kezdeményezte, hogy valamennyi képviselő hozza nyilvánosságra a közpénzből kapott jövedelmét.

Lázárral pedig már 2007-ben is bajszot akasztottak: ő kezdeményezte az Állami Számvevőszéknél (ÁSZ), hogy vizsgálják ki a polgármester választási kampánypénzeinek a felhasználását, Jani meg előrukkolt azzal, hogy Havránek apja Ferenc fia születése előtt 1 évvel a Nyilaskeresztes Párt tagja, sőt a helyi vezetőség tagja volt...

Friss: az Index elérte a hirdetés megrendelőit

Az ügyben megkeresték Lázár Jánost, de ő nem kommentálta a történteket. Egyik munkatársa szerint ez a helyi Fidesz konfliktusa, Lázár csak a sajtóból értesült a hirdetésről. A helyi szervezet elnöke, Havasi Katalin is azt állította, Lázár nem tudott az akcióról: "Nem mondom, hogy soha sem beszélünk, hiszen munkatársak vagyunk, de ezt a helyi szervezet intézte."

Havasi szerint a hódmezővásárhelyiek "nagyon fel voltak háborodva", mert Lázár "messze nem szegényellenes".

"Ott készült, nyilván valamilyen szándékkal manipulálták, kérdezzék meg tőlük", indokolta Havasi, miért adták meg a tulajdonos és a műsorvezető, illetve Havránek elérhetőségét, ami szerinte a városban köztudott volt, a rádióban be szokták mondani. "Mi is onnan vettük" , mondta.

Kérdezték Havasit, hogy miért nem a kurucinfósok telefonszámát adták meg, de ő újra csak a manipulációt emlegette, amit szerinte Ágostonék követtek el. De a Kurucinfóról is megvan a véleménye. "Rengeteg idejük lehet, hogy rendszeresen olvassák a vásárhelyi hirdetési újságot, lehet, hogy súg nekik valaki", vélelmezte.

Igen, ez az okos nő a helyi Fidesz-elnök. :-)

 

Címkék: fidesz abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr152794116

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Na, álljon meg a fáklyás menet! 2011.04.03. 19:05:19

  Olvasom az ATV.hu-n, hogy kollégái összefogtak Stohlért"Túlzás az ítélet, Andris értett volna a fél szóból is: a felfüggesztettből vagy egy pár hónapos börtönbüntetésből. Több riportot is készítettem börtönökben, borzasztó helyek ezek....

Trackback: Lázár János a Fidesz pénzéből fenyegeti ellenfeleit 2011.04.03. 10:26:42

A párt hirdetésben tette közzé a Lázár-hangfelvétel kiszivárogtatóit....

Trackback: Lázár újabb hazugsága - pár millióval drágább az új AUDI 2011.04.02. 20:44:54

Blogunk fotósa buktatta le januárban Lázár Jánost: a lézerblokkolós Audi A8 S8 luxuslimuzin fényképe bejárta a teljes hazai médiát. Kóka János a botrány kirobbanása után egy ideig még pökhendi módon próbálta védeni a védhetetlent, majd lecserélte a ver...

Trackback: János, hol itt a hamisítás? 2011.04.02. 20:44:26

Lázár János - Kóka Jánost megszégyenítő - beszédét a Fidesz döbbenetes huszárvágással akarja kimagyarázni:"A Fidesz azt vizsgálja, hogy milyen jogi lépéseket tehet a hamisítók ellen, mert a megvágott, manipulált szöveg semmilyen módon nem fedi a v...

Trackback: A kuruc.infó módszerét használja Lázár János? 2011.04.02. 19:58:42

Lázár János igen kínosnak érezheti azt amit a szegényekről mondott. Először a szövegkörnyezetről hazudozva beszéltek hamisításról, noha nem megélhetési politikusokról beszélt ott Lázár, mert a kifejezés sem szerepelt a szövegben. Most azonban bedurvult...

Trackback: Hova tűnt Selmeczi Gabriella? 2011.04.02. 19:01:44

  Egy hónapja egy kiflicsücsök nem sok, annyi hír sincs felőle, pedig most nagy szükség lenne rá! Jó, tudom kemény harc volt az, amit vívott a tőzsdecápákkal. Fárasztó lehetett a százmilliárdok zsákba pakolása és átcipelése a magánkasszákból ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2011.04.02. 18:06:21

Jani, Jani... te sz*pni jársz ide?

Nem hiszem el, hogy ennyire sötétek, basszus...

dagger 2011.04.02. 18:06:47

köcsög lázár, köcsög fidesz, köcsögök ezek mind...:D

TooNormal · http://alternativity.postr.hu/ 2011.04.02. 18:11:13

"...így a felvételt vélhetően X és Y vágta össze."

Bzzeg, ha csak vélhetően, akkor pláne miért ugrálnak? Vadbarmok ezek, komolyan mondom.

2011.04.02. 18:12:53

Elvtársak! Országunk a megelőző nyolc évnek köszönhetően 2010-re a gazdasági és morális szakadék előtt állt. De hála a Nemzeti Együttműködés Rendszerének egy év alatt hatalmasat léptünk előre!

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2011.04.02. 18:13:28

Olyan ez a Lázár, mint Kadhafi. Először mézes mázosan udvarol meg bocsánatot kér, akit esetleg megsértett, meg nem is úgy gondoltam. Aztán haza megy, valószínűleg a dühtől remegve, és parancsot ad a vélt tettesek tarkónlövésére. Akik szegények semmit se tehetnek a mostani botrányról....

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.02. 18:14:10

igen, tanúsítom! hosszú kígyózó sorokban álltak a hódmezővásárhelyi polgárok a fityisz képviselőinek ajtajai előtt, és hangosan skandálva követelték, mondják meg kik készítettek hamisított felvételt a közgyűlésen.

ott sajnos a hirtelen jött lehetőségek miatt (váratlan volt mint március 15.-e hirtelen berobbanása) nem tudták ezt megmondani a kíváncsi tömegeknek, ezért azok azt követelték, hogy a sajtóban tegyék közzé a bűnösök nevét, arcképét és magán telefonszámait!

természetesen a zország népének 2/3-a által megválasztott fityisz a zemberek pártján áll, és teljesíti még ki nem mondott gondolataikat is, nemhogy határozott kéréseiket, melynek hosszú kígyózó sorokban adnak nyomatékot a zidőjárás zord viszontagságaival mit sem törődve.

galagonya 2011.04.02. 18:17:26

@Conv: Hódmezővásárhelyi Polgárok !!! Nem ám lealacsonyítani őket, mint nemecseket!!

Steve the Great 2011.04.02. 18:18:16

@galagonya: Jó, hát nem lehet mindenki egy Schmitt Pál.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.02. 18:20:04

Várom a helyi lakosok beszámolóit!! :)

kaqkkfioka 2011.04.02. 18:21:22

Hiába vágták kockáról kockára, hangról hangra. Az elhangzottakon nem változtat.

Vidéki 2011.04.02. 18:36:57

Ha a fényképeken szereplő urak nem szégyelltek összevagdosva manipulálni egy felvételt, azért, hogy hamisítással lejárassák a polgármestert, akkor semmi sem indokolja tiltakozásukat amiatt, hogy a polgárok megismerhetik "arcukat".

Ez nem ugyanaz a helyzet, mintha "rögtön a nagy fekete autó menne értük!"

Havránek Ferenc azt mondta:"munkahelyén, a helyi Rádió X nevű rádióban 2008-ban volt egy olyan műsor, amelynek az ominózus hangfelvételrészlet volt a szlogenje, de akkor "még senkit nem érdekelt ez a képviselők közül"

Érdekes viszont , hogy most a kihűlt hamisítást felmelegítve habzó szájjal harsogja el kelettől nyugatig a Népszabad sajtó a többéves hazugságokat.

Csigataposó 2011.04.02. 18:46:10

Tudjatok mi a lincseles definicioja. Amikor egy kisebb csoport korigalja a tarsadalom iteletet a sajat igazsagerzetenek megfeleloen. Paff. nagyjabol itt is ez tortenik. Csak itt nem egy nem bizonyitott gyilkossag/nemi eroszak miatt logattak fol fekakat, hanem egy nem bizonyitott "hamisitas" miatt kezd el vasarhelyi fidesz megfelemliteni, es moralisan tamadni embereket megszegyenites kikozosites celjaval. koszonjuk.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.02. 18:48:11

@galagonya: megkövetem a zembereket, sajnos elvitte a cica a nagybetűimet

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.02. 18:52:52

@Csigataposó:
semmi gond ezzel, ez precedens értékű arra, hogy nem bűncselekmény személyes adatokat, telefonszámokat közzétenni az interneten bárkiről is.
akár lézerjaniról akár vikiről is legyen szó, sőt az övéket a köz érdekében, mivel a polgárok el kell hogy tudják érni a képviselőiket kifejezetten hasznos.

Csigataposó 2011.04.02. 18:53:36

@Vidéki: Eljen megjott Videki. Eszkep hol marad? Most akkor mondta az elhangzottakat lezer jani vagy nem? A) szerintem mondjuk a vagatlan meg durvabb taplosag, igy talan meg koszonnie kene a vagonak a munkat. B) Ugy emlekszem az oszodi besednel nem zavartattad magad, hogy hogymereszeltek vagott verziot hasznalni? C) Valami bizonyitek, hogy ok voltak, mert egy politikus "velehetoen" szava annyit se nyom mint egy lepkefing. Eloszor bizonyitek kene nem artatlanokat vegzalni csak mert janinak nem tetszenek.

Horizont 2011.04.02. 18:54:41

Nekem az jön le, hogy Lázár úgy érzi mintha megmászta volna a Himaláját saját erőből és nagy önérzetével azt gondolja onnan fentről mindenkit leszarhat! Előbb hamut szórt a fejére és közben sunyi róka módjára várta a megfelelő alkalmat a támadásra! Bizonyíték hol van, hogy ők voltak? Nehogy már egy ekkora (Lázár)emberrel csak úgy packázzanak! (Lázár)szegénnyel így is úgy ki lett baszkurázva még a szuper autóját is vissza kellett adnia! Úgy sejtem csak azt szereti ha dicsérik ő (Lázár)uraságát!

zsoltix 2011.04.02. 18:57:44

Nem csak az ujsagban volt, kulon szorolapon is: szentkoronaradio.com/files/lazarkuruc2.jpg Biztos ami biztos, hatha valaki nem lapoz bele az ujsagba. :)

Énbagoly 2011.04.02. 19:24:09

Ezzel simán bíróságra lehet menni.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.04.02. 19:28:35

Nekem tetszik ez a dolog, mert legalább megismerhetem azt a három embert, akinek volt vér a pucájában egy ország figyelmébe ajánlani Lázár tahóságát. Köszönöm szépen! A reményt adja vissza az a képviselő, aki mer kérdezni; Havranek úr szerepe látszik a jegyzőkönyvből is, mert mintha a köz vagyonából kihulló milliókat firtatta volna 2008-ban. Tehát bátor ember, és az igazságot kereste. Ágoston és Rostás mintha munkáját végezte volna, amikor ilyen-olyan összeállításban valamit leadnak a valamilyen rádióban - hála és köszönet Nekik, hogy nem hagyták jegyzőkönyvben meglapulni Lázár undorító csűr-csavaros "válaszát" a felvetett problémára - olvastuk igen, milyen stílus uralkodik Hmvhelyen is a közgyűléseken. Majdnem Meggyes stílusa ... csak lázárosan = fidesz mentalitás. Az pedig gyalázatosan hazug módszerek együttes és bámikori alkalmazása, ha.......... ? Ha valaki az igazságot feszegeti, ha valaki a tényeket szembe meri állítani a kormány ámító kommunikációjával. Tehát le a kalappal a három férfiú előtt. Tessenek már szaporodni és hangosabban mondani ezeket az aljas eseteket - hadd lássuk, hadd olvassuk, hadd tudjunk már a tényekről, a valódi országot eladósítókról! Aztán majd megbüntizzük őket....
- amúgy ezt a féreg munkát vártam csak Lázártól - ettől a parazita élősködőtől, aki persze csak megélhetési politikuss. Hánynom kell tőle, ha csak megjelenik valahol... hát még, ha szól, vagy tesz valami fideszesen ocsmányat!

Baldrick68 2011.04.02. 19:32:10

Vidéki kartárs csak megerősít abbéli hitemben miszerint ha magasságos OV a hősök terének közepére kulázna és utána a fennséges hátsóját a nemzeti zászlóval törölné ki. Ezek a barmok még azt is felállva tapsolnák és megmagyaráznák hogy akinek ez nem tetszik az komcsi hazaáruló.

Gratulálok elvtelen szervilizmusból jeles.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.02. 19:38:22

@Baldrick68:

elmondom a vidéki-eszkep verziót a dologról:

mi bajod ezzel?
ez csupán karizmatikus adakozás részéről, magából ad a hősök tiszteletéért, a bensőjét teszii elénk.
nagyon nemes és nemzeti, a nemzeti lobogó és önön bensőjének kohézióját szimbolizáló gesztus.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.04.02. 19:55:17

Azért ha már tájékoztatunk kedves Fidesz Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete illett volna azoknak a Hódmezővásárhelyi Polgároknak a nevét, telefonszámát is megjelentetni akik aggódva tudakolták hogy kik akarják lejáratni a város polgármesterét.
Csak hogy tényleg mindent tudjunk.

Csezmiczei Vitéz János 2011.04.02. 19:59:52

A médiatörvény elfogadásánál az "emberi méltóság védelme" mellett annak a gyakorlatnak a megszüntetésével érveltek a fideszesek, hogy így lehetne megakadályozni, hogy a kuruc.infó telefonszámokat tegyen közzé. Soltész Miklós 7.31-nél érvel ezzel. L. Simon László 5.29-nél beszél erről. L. Simon szerint a telefonszámok közzététele "KGB-s módszer".

egyenlito.blog.hu/2011/04/02/a_kuruc_info_modszeret_hasznalja_lazar_janos

picur3ka 2011.04.02. 20:03:10

@Csezmiczei Vitéz János:

Ezt en nem nagyon ertem meg, ilyen alapon be lehetne tiltani a telefonkonyvet is.

Az ir sajto peldaul cimmel kozli az elkoveto adatait.

Helyi:

www.hodmezovasarhely.hu/cikkek/peldatlan-es-gyalazatos-tamadas-a-varos-ellen-a-meghamisitott-kozgyulesi-felvetel-5860

Marcellusca 2011.04.02. 20:04:15

Nekem az egészről "csak" egy réges-régi anekdota sora jut eszembe:
"... Közéjük is lövethetett volna ... "

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.02. 20:16:53

Azért másként fest, ha a kuruc nyomja így, és más, ha a kormánypárt, háta mögött a rendőrséggel, APEH-el ...

pfej, mocskosgecik ...(köp)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.02. 20:18:27

@Vidéki:

remélem mind a 3 érintett beperli a helyi Fideszt személyes adat jogosulatlan kezelése miatt, és a gatyájukat is leperlik.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.02. 20:22:26

@picur3ka/mesterhazymiklospart:

más a telefonkönyv, amelyből amúgy letilthatod magad, és más ha egy újság 4. oldalán ott van a neved, fényképed, lakcímed és mobilszámod ...

zsoltix 2011.04.02. 20:38:01

@csizsikpizsik: ''azoknak a Hódmezővásárhelyi
Polgároknak a nevét, telefonszámát is
megjelentetni akik aggódva tudakolták
hogy kik akarják lejáratni a város
polgármesterét.'' Asztat nem lehet, mer' olyan sokan voltak, hogy terrabajtnyi pdf-eket tartalmazo pendrajvokat kellene behajigalni a varos osszes postaladajaba.

ketroot 2011.04.02. 20:58:37

Hajrá Fidesz! Hajrá Bolsevik Fülke Forradalom!

ketroot 2011.04.02. 21:00:33

@Baldrick68:

Ebben azért ez a "félelmetes". Vajon mi lehet az, amikor azt mondják, hogy "á, gyerekek, ezt azért ne. Ezt már nem tudom felvállalni, nem tudok vele azonosulni."

Nem, tapsolnak tovább....

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 21:05:00

Ezt még "asszem" senki sem írta. Van egy kis nyelvhelyességi probléma is a bekeretezett szövegben, mégpedig az alábbi:
„... vajon kik készíthettek hamisított felvételt a város közgyűléséről...“
Magánvélemény: Te fityiszes tafla paraszt, aki ezt írtad, nem tudod még azt sem, hogy a város közgyűléséről nem lehet hangfelvételt készíteni, hanem csak az ott elhangzottakról???

Smitpali majd még oktat Neked egy kis Maygar Ynelvtantt baze.

@Vidéki: AZ EREDETI VÁGATLAN SZÖVEG SOKKAL DURVÁBB, úgyhogy nincs szó semmiféle hamisításról.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.02. 21:05:10

a "nemes küzdelem" már 2007-ben elkezdődött...

Frissítés fent.

picur3ka 2011.04.02. 21:07:40

@zero:

Mas, persze, csak ezek itten kozeleti szemelyek, igen messze van ez a titkos telefonszamtol.

Ha elolvasod a helyi riportot, az egyik semmi mast nem vall be, mint kepviseloi juttatasat jovedelemkent es ez ugral.

picur3ka 2011.04.02. 21:09:42

@Jani haverja:

Nem. A hiba az on keszulekeben van.

felvetel vs hangfelvetel

picur3ka 2011.04.02. 21:13:31

@zero:

Szerintem is. Minden jogot a bunozoknek, hamis riportokat keszito kirakatpereseknek. Soha senki meg ne tudja, kik azok. Igy megy ez mar az 50-es evek ota, nem csoda, ha hozza vagyunk szokva es vedjuk. Kiveve, ha a cigany bunozot bujtatjak, persze.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 21:15:56

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Ezt most nem értem.
A közgyűlésről sem felvételt sem hangfelvételt nem lehet készíteni. A közgyűlés ÜLÉSÉRŐL lehet felvételt készíteni (video), valamint az OTT ELHANGZOTTAKRÓL hangfelvételt.

picur3ka 2011.04.02. 21:20:13

'Lázárral pedig már 2007-ben is bajszot akasztottak: ő kezdeményezte az Állami Számvevőszéknél (ÁSZ), hogy vizsgálják ki a polgármester választási kampánypénzeinek a felhasználását, Jani meg előrukkolt azzal, hogy Havránek apja Ferenc fia születése előtt 1 évvel a Nyilaskeresztes Párt tagja, sőt a helyi vezetőség tagja volt...'

Szoval, amint a cikket olvasom, igen sulyosan problemas karakter es csalad. Ezeket videken szemely szerint ismeri mindenki, akik mindket diktaturaban a mezes bodon mellett voltak, naci, osztan kommenista csaladok, igen hirhedtek kis helyeken. Elmegy az annyaba ez a havranek.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.02. 21:22:18

megszólaltak!!!
megszólaltak!!!
megszólaltak!!!
megszólaltak!!!

picur3ka 2011.04.02. 21:22:31

@Jani haverja:

Persze, az uleserol, ez a legfontosabb most. Kulonben, ha elolvasod, nem az ulesrol van szo, hanem a kozgyules tagjainak bevetelerol, vagyonarol

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.02. 21:24:50

@picur3ka/mesterhazymiklospart:

4 éves volt, mikor meghalt az apja. Szerinted 15-20-25 (nem tudom) évvel később a túlvilágról be tudta protezsálni a fiát a komcsikhoz?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 21:34:30

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Még mindig nem érted: A képviselőtestület ÜLÉSÉN hangzottak el ezek a szavak (legalábbis tudomásom szerint, de biztos ezt is meghamisították:))

És igen, ebben a posztban ez a legfontosabb! (Másik posztban meg más.)

Teljesen mindegy, hogy ez a Havranek, vagy kicsoda mekkora geci, vagy nem geci. Itt arról van szó, hogy a fityisz hódmezővásárhelyi szervezete egyszer tafla paraszt volt, amikor nyilvánosságra hozta AZ ÁLTALA FELTÉTELEZETT kiszivárogtatók fényképét, nevét, lakcímét, telefonszámát (ez egyébként tudomásom szerint bűncselekmény is), másodszor meg akkor volt tafla paraszt a helyi fityisz, amikor bebizonyította, hogy még magyarul fogalmazni sem tud.

picur3ka 2011.04.02. 21:40:14

@zero:

Nem szarsztar, nyilvan, csak ismerik. Erdekes lenne, ha egy radios nem akarna megnevezni magat manapsag, mondjuk a muveszi alnev meg mindig letezik.

@laspalmas:

Nem, akkor valoszinuleg nem nagyon. Viszont egy genya ertekrendu csaladkent lesz ismert helyileg az ilyen, azt tapasztalatbol tudom. S nem viccbol.

dr. Aullah 2011.04.02. 21:41:29

"De a Kurucinfóról is megvan a véleménye. "Rengeteg idejük lehet, hogy rendszeresen olvassák a vásárhelyi hirdetési újságot, lehet, hogy súg nekik valaki", vélelmezte."

Basszus ez a liba sík hülye. Teljesen hülyének néz minket.

picur3ka 2011.04.02. 21:41:44

@zero:

Bocs, elfeledtem. Az egyik legalabbis kozgyulesi tag. Muvesznev politikusoknak, hogy senki ne tudhassa kicsodak, vagy mi?

bandika gazdája 2011.04.02. 21:43:08

@laspalmas: Mé van az, hogy a mi polgármesterünknek sose kell magyarázkodni? (Pedig fideszes.) Ráadásul bármit mond, halljuk, mert a városi tv. minden közgyűlést egyenesben közvetít! De mondok jobbat is! Itt még a szocik is egész normálisak! És egymást sem szokták sem anyázni, sem akadályozni! A városért dolgoznak és nem lopnak? Nem ez lenne a dolga a többinek is?! Csak kérdezem!

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 21:48:36

@bandika gazdája: Azért, mert szerencsédre ARÁNYLAG NORMÁLIS helyen élsz, és nem pl. Hódmezővásárhelyen, Budapesten, Esztergomban, és folytathatnám elég sokáig a felsorolást.
Légyszi, becsüld meg a lakhelyedet:)

Az utolsó mondat félig vicces, de komolyan is érthető!

=Daniken= 2011.04.02. 21:54:57

Hááát ez már "Kurvanyád" kategória, becsületsértés szinten is kedves Fidesz....a lejtőnek nincsen alja...

mrZ (törölt) 2011.04.02. 22:01:05

Néhány év múlva a fenti hirdetés szavazatokat hoz majd a annak a háromnak. A véleményt és tevékenységet nem kell szégyellni vagy elrejteni ha meggyőződésből teszed. Ha meg fél valaki inkább kussoljon vagy trollkodjon névtelenül.

amize 2011.04.02. 22:02:30

Nagyon helyes!
A többi szarkeverőt is így ki kell rakni névvel címmel és pofával.
Ne a névtelenség homályából végezzék az uszítást.
És most lehet a ballibsiknek hörögniük.

dr. Aullah 2011.04.02. 22:10:11

@amize:
Köszönjük.
Kérem fáradjon a kasszához.

sárkányfő 2011.04.02. 22:10:23

@amize:

ugye te egyetértettél a földrajzi név bizottság tagjainak kirúgásával, ellehetetlenítésével is?

apropó, ha már nyilvánosság: ki fordította félre az alkotmányt tudatosan meghamisítva az EU számára? nevét, címét, telefonszámát akarom! ja, meg a kirúgását amiért közpénzből hamisított és lejáratta az országot.

bandika gazdája 2011.04.02. 22:11:13

@amize: Nem hörgünk, csak meg vagyunk döbbenve (én legalábbis) hogy hová tudnak süllyedni emberek, akiknek az lenne a dolga b....ák meg, hogy a többieket is felemeljék minden vonatkozásban, mert azért tartjuk őket tudod? Ha meg neked tetszik ez a felháborító és pitiáner bosszúállás, az bizony téged is jellemez!

bandika gazdája 2011.04.02. 22:13:53

@bandika gazdája: Ja, és nem vagyok ballibsi, bár semmi közöd hozzá!

mrZ (törölt) 2011.04.02. 22:16:06

@sárkányfő:
Nem félrefordítás, angolul minden jobbnak hangzik:
minimal wage: 800 font
minimálbér: 78.000 forint (250 font)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 22:16:30

@amize: Én szeretném, ha kirakná valaki a netre pl. a LÉZER JANI FÉNYKÉPÉT, PONTOS CÍMÉT TELEFONSZÁMÁT! (Lehetőleg az email címét is!!!)
Ha EZ meglesz, akkor minden OK Hódmezővásárhelyen...

A büntetőjogi kategóriáktól most meg tekintsünk el nagyvonalúan, manapság úgyis szelektíven értelmezik...

Dendrobatidae 2011.04.02. 22:22:53

Havránek papa lekaraktergyilkolta szegény lázárjanit! Ráadásul Havránek papa papája nyilas vót'!.....
Remélem egyszer vége lesz ennek a demokrácia című brazil szappanoperának fideszestől, szocistól, mert már kurvára unalmas.

mrZ (törölt) 2011.04.02. 22:26:50

@Jani haverja:
Én nem akarom a lézerjaninak a képét látni (soha többet )

ha lehetne.

sárkányfő 2011.04.02. 22:27:03

" A helyi szervezet elnöke, Havasi Katalin is azt állította, Lázár nem tudott az akcióról: "Nem mondom, hogy soha sem beszélünk, hiszen munkatársak vagyunk, de ezt a helyi szervezet intézte.""

1. Havasi telefonszámát, címét kérem...
2. Senki nem hiszi el a hazugságot, ilyen akció nyilván nem mehetett le Lázár tudta, sőt engedélye nélkül. Ismerve a fasz személyiségét, valszeg ő maga kezdeményezte. Leszámolás.

Komolyan, hová süllyed még ez az ország?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 22:27:46

@sárkányfő: Csak ki lesz utána???

Ez a nagy kérdés!

Rock me Amadeus 2011.04.02. 22:29:47

Lázár az a tipikus tenyérbemászó képű?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 22:30:35

@sárkányfő: Neked is igazad van!

Bitte, bitte Katalin Havasi Telefonnummer, und email!!!

gothmog 2011.04.02. 22:43:18

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Betűzd: S Z E R E C S E N M O S D A T Á S
Ha jól emlékszem, ilyenkor ezt kell mondani.

Pendemonda 2011.04.02. 22:48:29

@=Daniken=: DE igen, van alja a lejtőnek. Ott az SZDSZ, láthatóan azt vették célba a szocik is. El is érik, amint megszűnik a Cavinton állami támogatása.
Nem mintha minden tetszene, ami most történik, de a rendszert a rendszerhibával nem keverném össze.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 22:51:40

@mrZ: Te írtad:
"Én nem akarom a lézerjaninak a képét látni (soha többet )

ha lehetne. "

A válaszom: Én megértelek, DE MUSZÁJ!!! DDD

=Daniken= 2011.04.02. 22:51:46

@amize: csúcs vagy, igazi vérmagyar, szeretettel várnak a következő forradalmi nagygyűlésen a jövőbelátó díszpolgáravatáson a naribarik...nem azért van hőbörgés, mert itt bárki a tolvaj szocikat akarná Te rendkívül ostoba fizetett hülyegyerek, hanem azért, mert szemétláda, dilettáns, hatalommániás balfaszok csinálnak baromságokat olyan igazi sutyerák módra, csakis a hatalomért...tökmindegy milyen növényt termeszt, ha egy rohadék...

Dendrobatidae 2011.04.02. 22:52:14

Azért ne feledjük el a kedves vásárhelyi lakosságot, aki képes volt ezt a Lázár nevű faszkalapot már többedjére megválasztani. Nemrég mentem át Hódmezővásárhelyen, a nyakig eladósodott város egy szürke lepratelep volt, ahol egyedül a zsinagógán látszott, hogy fel van újítva. Na ezért érdemes volt az unokáikat is adósságba verni! Remélem hamarosan bezárják az összes iskolájukat, közintézményüket és még a budit sem tudják majd lehúzni maguk után, mert a vízművükre is ráteszi a kezét a végrehajtó. Legyenek büszkék a polgármesterük pénzükön bérelt kocsijára, meg a jó partinak számító hülye gyerekére. Ennyire futotta a félmilliós egy főre jutó adósságukból. Megérte.

=Daniken= 2011.04.02. 22:56:05

@Pendemonda: a lényegre visszatérve: örülnék ha már elérték volna, de eddig nem sikerült.
hogy jön ide a szadesz? egy balfék társaság, aki gyenge volt ellensúlyozni a szocikat, ezért aztán feladta az elveit és egy az egyben partner volt a szoci panamákhoz, sumákoláshoz..díjazták a választók? Igen. Ma már ilyen párt sincsen, kikerültek a Parlamentből, soha nem fognak visszakerülni. Az hogy a bégetőknek csak két -három bűnbak szó kell, még nem magyarázza, miért ostoba valaki, ha más baromságait pufogtatja igazi gondolkodás helyett.

picur3ka 2011.04.02. 22:57:00

@Jani haverja:

Ki van rakva, termeszetesen, te agytroszt.

Vidéki 2011.04.02. 22:57:25

@zero:

Sajtó etikai felfogásod nagyon egyoldalú:

Egy kipécézett személyt a "szabad sajtó" munkatársainak szabad koholmányokkal nyilvánosan, alaptalanul, névre szólóan besározni, de de a rosszindulatú rágalmazók képét és neveit szerinted tilos lenne nyilvánosságra hozni.

Ez nem gömbölyű!

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 22:59:52

@Pendemonda: A "HIBÁS RENDSZER" fogalmát kifelejtetted, pedig ez működik FOLYAMATOSAN Magyarországon a 150 éves török uralom óta.

Félreértés ne essék: a 150 éves török uralom NEM volt HIBÁS RENDSZER!!! (A törökök szemszögéből:))

gyilkos fűegér 2011.04.02. 23:00:52

"Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akiket meggondolatlan szavaimmal megbántottam a kurva anyátokat, ízekre lesztek szopatva, gecik!"

Lázár János

Dendrobatidae 2011.04.02. 23:01:47

@Vidéki: Elárulnád, te szerencsétlen korcs, hogy miféle "koholmányról" beszélsz?

mrZ (törölt) 2011.04.02. 23:02:32

@Dendrobatidae:
Azért ennyire nem rossz a helyzet, lepra _még_ nincs.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 23:04:14

@Vidéki: Persze, nyilvánosságra kell hozni mindent! Fentebb leírtam, hogy lézerjani összes adatát (most már az apjára-anyjára is kíváncsi vagyok), meg a fityiszes képviselőasszony összes adatát is!!!
Hajrá Magyarország!!! Én így szeretlek!!! :)

gyilkos fűegér 2011.04.02. 23:05:41

@Vidéki: "Egy kipécézett személyt a "szabad sajtó" munkatársainak szabad koholmányokkal "

Milyen koholmányokkal? A vágatlan verzióban az ominózus mondat ugyanaz mint a vágottban. Inkább örüljön neki, hogy azt a részt kivágták, amikor a kétkezi munkásoknak, meg az értelmiségieknek osztja az észt a kis fideszes csíra.

Vidéki 2011.04.02. 23:05:57

@Jani haverja:

Így működik a magyarországi "szabad sajtó":

Március 19.-én nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen Lázár arról beszél, hogy aki nem vitte semmire, az annyit is ér.

A teljes jegyzőkönyv és a teljes hangfelvétel alapján egyértelműen kiderült, hogy Lázár János nem a szegény, hátrányos helyzetben levő emberekről, hanem megélhetési politikusokról beszélt

Habzószájú propagandisták előkotorták és megvágták a 2008-as felvételt és eredeti mondanivalójából kiforgatva lejárató kampányt indítottak a hamisítást elharsogva kelettől nyugatig.

A hiszékenyek, miként a Vastagbőr is gondolkodás nélkül benyelték az álhírt (hamisítást), mert ez megfelelt előítéleteiknek.

Lázár azt mondta hogy "a felvételen szereplő beszéd egy 2008 júniusi hódmezővásárhelyi közgyűlésen hangzott el. Ezt most közzé is tette a vasárnapi sajtótájékoztatón, amelyen közölte, hogy ő arról beszélt a közgyűlésben is, hogy mindenkinek a saját szintjén kell elérnie eredményeket. Szerinte aki politikusként nem tud elérni eredményeket, annak nincs helye a közgyűlésben."

ftxpmj 2011.04.02. 23:09:36

@laspalmas:
"megvágott, ám nem hamisított - hangfelvétel"

Ez a videó is csak meg van vágva, de nincs meghamisítva? Te idióta.....
www.youtube.com/watch?v=LlwtNd2OMPc

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 23:14:47

@Vidéki: BAZEG!!! ÉN VETTEM A FÁRADTSÁGOT, ÉS ELOLVASTAM A HIVATALOS JEGYZŐKÖNYVET AZ ELEJÉTŐL A VÉGÉIG!!!

SOKKAL DURVÁBB, MINT A VÁGOTT (HAMISÍTOTT)!!!

Hogyan írjam már le Neked máshogyan, mint csupa nagybetűvel???

gyilkos fűegér 2011.04.02. 23:15:17

@Vidéki: Lázár Jani politikusként mit ért el Hvásárhely adósságának megtízszerezésén kívül???

Egyet mondj.

mrZ (törölt) 2011.04.02. 23:17:42

@gyilkos fűegér:
ázár Jani politikusként mit ért el Hvásárhely adósságának megtízszerezésén kívül???

Egyet mondj.

Autó ház pénz hatalom....

közutálat

Dendrobatidae 2011.04.02. 23:18:22

@Vidéki: Ó, hát persze! Lázárjani meg azok a csúnya megélhetési politikusok! Arról beszélt... Ezek szerint ez a Lázár nevű emberszabású valami tudathasadásos egyén lehet. Miután saját életrajza szerint egy huncut vasat sem keresett a politikai ténykedése előtt. Az iskolapadból rögtön Rapcsák irodájába esett be. De ugye ő azt állította, hogy csak az menjen politikusnak, aki már a civil életben megszedte magát...
Vicces kis mókusok vagytok ti fideszes szektatagok! Mindig a gombhoz akarjátok varrni a kabátot, oszt' sohasem jön össze. Olyanok vagytok, mint a jehova tanúi. A szektán kívül mindenki már csak röhög rajtatok. De azért ne hagyd abba, próbáld terjeszteni az igét! Ha ez téged megnyugtat...))

guma 2011.04.02. 23:19:47

@Vidéki: nem szerencsés összemosni a dolgokat!

itt hónapokig csontváz tömegről dumáltak ami potyogni fog.
erre honnan potyog a mindent felborító csontváz tömeg - önkormányzatoktól!

itt börtönt emlegetnek azokra akik adósságba sodorják az országot, erre mit olvasok :
" a nagy alkotmányozási fedőművelet közben Közép-Európában (de Magyarországon mindenképp) példa nélküli dollár államkötvény kibocsátás történt 3.75 Mrd USD értékben, az Orbán-kormány dollárban 6,3-7,3% hozamszinteken adósította el az országot 10 és 30 évre!!
Minden devizahiteles megtanulta: eladósodni olyasmiben érdemes, amiben bevétel is van. Mikor lesz USD bevétele az országnak? Vagy a kormány egyszerűen spekulál? (Nem, még ahhoz is hülyék, egyből átváltották EUR-ra.)
Mielőtt valaki jönne az IMF-EKB szindikált hitellel: ezt a hitelt kis hazánk átlag 3,5% kamatra kapta, a ~12-13 Mrd EUR összeget az MNB a lehívások alkalmával akkori árfolyamon szinte teljes mértékben Forintra váltotta. Az árfolyamnyereség a mostani EUR árfolyam mellett jóval meghaladja a fizetendő kamatokat."

tehát nevüket, telefonszámaikat kitenni, akik ezt most meglépték...
vagy nem így gondolod?

Zsola777 2011.04.02. 23:19:57

Best of Szívküldi :D

NYJetsTD 2011.04.02. 23:20:09

@amize:
Pornófilmbe keresek felszopót, úgy látom tehetséges vagy, jöhetsz...

ostvan 2011.04.02. 23:20:41

Akik ezt a hidetést feladták, azok vagy - a 14/4 arányú töbség ellenére - nagyon súlyos kissebbrendűségi komplexusban szenvednek, vagy olyan mértékű seggnyalási kényszerük van, ami szintén klinikai eset.

gyilkos fűegér 2011.04.02. 23:26:23

@Dendrobatidae: Ne bántsd Jehova Tanúit! Az "Őrtorony" minden lapja a legtisztább élvezet, a Kretén magazinon nem röhögök annyit, ráadásul a budin olvasáshoz az ideálisnál is ideálisabb!

Justice for Jehova Tanúi!

mrZ (törölt) 2011.04.02. 23:28:33

@guma:

Az a kötvény megérte. Dollárban (most) megéri eladósodni. research.stlouisfed.org/publications/usfd/page3.pdf

Vihar jön, kell a tartalék.

stefan75 2011.04.02. 23:30:17

Annyira fideszes ez a szórólap. Először hazudik, de azt úgy, hogy a bíróságon ki lehessen magyarázni (kérdésbe csomagolja, harmadik félnek tulajdonítja, "jóhiszeműen" vélelmez). Azután a hazugságra alapozva megvádol 3 embert, és felhergeli ellenük a csőcseléket. Végül pedig odateszi a 3 ember címét és a fényképét.

Lehet, hogy azt a 3 embert holnap meglincselik, de abban biztos vagyok, hogy aki ezt a szórólapot megrendelte, az büntetlenül fog kisétálni a bíróság ajtaján.

Az a baj, hogy ilyen módszerek ellen a hajunkra kenhetjük a békés tüntetést.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 23:30:30

@gyilkos fűegér: Irigyellek! Te tudsz röhögés közben sz@rni:))

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 23:31:49

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Ezt is nézegetem, de ezt most mié (smitpalisan) írtad ide???

picur3ka 2011.04.02. 23:34:16

@mrZ:

Te egy helyi vagy? Mer ugy tunik, azok megszavazzak mar nehany eve. Mondd el, mennyit fizet, hogy raszavazol, vagy valld be, hogy fingod nincs a helyi helyzetrol.

Dendrobatidae 2011.04.02. 23:35:28

@guma: Kár ilyen bonyolult dolgokat kérdezned egy szektatagtól. Majd mindjárt jön valamelyik és kifejti, hogy ez is aljas koholmány. Túl sok benne a szám, az összegek meg túllépik a háromszáz forintot. Az ő agyuk odáig van kalibrálva. Ami azon túl van az már számukra érthetetlen tudományos-fantasztikus világ, amiben eligazodni csak a Hír-tv és Csintalan Sanyi bácsi útmutatásai alapján tudnak.

guma 2011.04.02. 23:37:36

@Kartal (rezervált): igen!

de én csak egy elemzésből idéztem, és ne akard a többit tudni, mert aludni sem tudsz...

ftxpmj 2011.04.02. 23:37:40

@guma: Amely még mindig kedvezőbb, mint az IMF hitel, amit törlesztettek, egy rossz hitelt kiváltottak egy jobbal, mert a törlesztési feltételek sem indifferensek, vegyél fel pl. 20 milliós lakáshitelt kedvező kamattal, de fizesd vissza teljes egészében 1 év múlva, na menni fog? Nagyokos..... A dollár meg különösen jó, mert jó eséllyel nem fog gyengülni a forint vele szemben, hanem erősödni fog, tehát kedvezőbb lesz a törlesztés..... Ki a faszom nem rendelt forrásokat egyébként az önkormányzati feladatokhoz? Amiket törvényi kötelezettség teljesíteni, segélykétől kezdve iskolafenntartásig.... Ha nincs forrás, hitelből kell megoldani..... Hihetetlen milyen egyszerű emberek vannak....

picur3ka 2011.04.02. 23:38:20

@Jani haverja:

Azt kerdezted, hol elerhetok az o adatai, baszod. Amennyi hulye ezen a forumon megfordul, az valami oly elkepeszto, hogy a ciganyok iskolazattsagi atlagja semmi ehhez kepest.

guma 2011.04.02. 23:41:27

@Dendrobatidae: köszi, hogy szólsz. :)

mindig elfelejtem, hogy kár tisztán látni bármit...
összefüggést keresni meg egyenesen vétek...

Kartal (rezervált) 2011.04.02. 23:41:55

@guma: már késő. Kurva gyorsan olvasok. És csak reménykedek, hogy itt valamelyik hozzászólónak lesz igaza, és nem az ország eladása zajlik épp.

Dr. No 2011.04.02. 23:45:45

Szerintem ez korrekt, sőt, visszafogott, hiszen azt is közzétehették volna róluk, hogy pedofil buzeránsok, és utoljára egy cigány kislányt erőszakoltak meg, hátha bosszút áll a família...

Vidéki 2011.04.02. 23:46:09

@gyilkos fűegér:

Őt választották mégis Hódmezővásárhelyen polgármesternek, nem téged

Ennek azért lehetett valami oka.

Gondolkodj el azon, hogy te talán mégse lehetsz annyira tökéletes ahogyan magadról képzeled, Lázár pedig mégsem lehet annyira rossz amennyire te lefested.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 23:49:06

@Kartal (rezervált): Egy kis részlet az általad linkeltből:
"A befektetők érdeklődésének középpontjában a nemrégiben bejelentett strukturális reformprogram, a Széll Kálmán Terv állt. Kármán András szerint a befektetők erre adott első reakciói pozitívak voltak: kedvezően nyilatkoztak arról, hogy a program strukturális módon - alapvetően a kiadási oldalon tett intézkedésekkel - javítja a költségvetés egyenlegét, és kedvező középtávú hatással lehet a foglalkoztatásra és a gazdasági növekedésére is."

Na most akkor vegyük elő a Széll Kálmán Tervet!!!

Konkrétum benne??? Konkrét kiadáscsökkentés???

Esetleg a Nyugat számára lefordítottban van valami konkrétum (a kiadáscsökkentésre vonatkozóan)? Mert ez bizony meglehet (főleg, ha megnézzük az utóbbi idők fordításait).

Dendrobatidae 2011.04.02. 23:54:49

@Kartal (rezervált): @guma: Itt van "eredetiben":
www.akk.hu/object.38C6DCF5-C48E-46A6-BF3C-7BAE76925CA0.ivy

Kicsinyke 700 milliárd forintnyi hitelfelvétel, dupla kamattal, mint az IMF-hitel volt.
De még ebben a rövid, hivatalos közleményben sem maradunk fideszes agybaj nélkül. A világhálóra felrakott közlemény azzal kezdődik, piros betűkkel, hogyasszondja: "Jelen közlemény nem továbbítható amerikai elektronikus médiumok részére, illetve nem terjeszthető az USA-ban!"

Szóval értitek!? Az imperialisták nehogy megsejtsék, hogy felvettünk egy rekord dollárhitelt a nyakunkba, ezért tilos eljuttatni az USA-ba, meg "Amerikába" (esetleg Mexikóba vagy Hondurasba?) a világhálóra (!) felrakott közlést.

guma 2011.04.02. 23:54:56

@ftxpmj: nem tudok 30 x elvonásokról (lásd pl vásárhely hitelállományának növekedését )
azt sem értem miért maszek perek perek ügyvédeit, fizetik közpénzből, de nem sorolom...

csak kicsit legyél te is egyszerű amikor gondolkodsz : "IMF-EKB szindikált hitellel: ezt a hitelt kis hazánk átlag 3,5% kamatra kapta, a ~12-13 Mrd EUR összeget az MNB a lehívások alkalmával akkori árfolyamon szinte teljes mértékben Forintra váltotta. Az árfolyamnyereség a mostani EUR árfolyam mellett jóval meghaladja a fizetendő kamatokat.
Orbán-Matolcsy duó által többször megerősített tavalyi 3,8% hiány adat a Fidesz vezette önkormányzatok miatt dőlni látszik. Varga Mihály 4,2%-ot saccolt, az MNB ma 4,4%-ot jelzett előre.
Hogy is volt ezzel az "alultervezték a kiadásokat, felültervezték a bevételeket, tehát meghamisították a költségvetést" Matolcsy dumával? Jó lenne észbekapni, a 250 Mrd zárolás rögtön februárban nem véletlen. Valamit valaki nagyon elszámolt (ha számolt egyáltalán), a februári hiány magáért beszél. "

A GDP 2%-át meghaladó összegről van szó, ennyivel nőtt az államadósság szép csendben.
És külön érdemes méltatni az első piros sort az ÁKK ZRt adott oldalán:
"Jelen közlemény nem továbbítható amerikai elektronikus médiumok részére, illetve nem terjeszthető az USA-ban! "
a XXI. század vicce a befejező mondat!

mrZ (törölt) 2011.04.02. 23:55:06

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
>>Te egy helyi vagy?
Milyen helyi? Most pédául zárthelyi mert becsuktam az ajtót a szúnyogol miatt.
>>Mer ugy tunik, azok megszavazzak mar nehany eve. Mondd el, mennyit fizet, hogy raszavazol,
Pénzt még nem kaptam, el sem fogadnám.
>>vagy valld be, hogy fingod nincs a helyi helyzetrol.
Mé', mi a helyzet?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.02. 23:56:36

@Jani haverja: Javítás: "Elérgető" helyett elérhető akart lenni.

guma 2011.04.02. 23:57:31

@Kartal (rezervált): nem akartam ezt elérni!

de napok óta bánt ez a sok cirkusz és ami közben a fű alatt megy...

Vidéki 2011.04.03. 00:00:40

@guma:

Te is "belekeversz mindent, mint Mari néni a tökös-mákos rétesbe." (Moldova).

Fölülsz a "dollár államkötvény kibocsátás" lovára, miközben Vastagbőr cikkének témája egészen más.

Ne mindig saját hasra ütéseidre támaszkodva alakítsad ki véleményedet. Ha nem fáraszt, elolvashatod a VG márc 29. számában Gaál Csaba cikkét, melynek alcíme:

"Sorjáznak a pozitív hírek a magyar gazdaság piaci megítéléséről. A magyar állampapírok egyre kedveltebbek a befektetők körében, a BNP Paribas londoni szakértői épp tegnap ajánlották vételre a tízéves forintkötvényeket."

Közben nagyvonalúan hallgatsz arról hogy nemrégiben a Gyurcsány kormány alatt az árfolyam 320Ft/Euró értéken járt és 12 % hozam ígéretére sem voltak hajlandók a befektetők állampapírokat vásárolni. Ezért kerültünk az EU-IMF lélegeztető gépére.

Vidéki 2011.04.03. 00:06:56

@guma:

. A CDS-díjszabás hatalmasat javult: a januári 395-ről 244,4 bázispontra. Ez kedvezőbb lehetőséget ad adósságunk finanszírozására.

Azt jelenti, hogy azok, akik nagy pénzek felett rendelkezve döntéseket hoznak, ma jobban bíznak a magyar gazdaságpolitikában.

Ebből azt a következtetést is le lehet vonni, hogy alaptalan a közvélemény deformáló értelmiség azon állítása, hogy az új kormány minden mozdulata hibás, vagy kártékony.

Legalábbis a habzó szájú propaganda ellenére a befektetők másként gondolkodnak.

pirimogyoró 2011.04.03. 00:10:29

@Csezmiczei Vitéz János: "L. Simon szerint a telefonszámok közzététele "KGB-s módszer".

De csak ha a kuruc.infó csinálja. Ha a Fidesz, akkor nem az, hanem törvényadta joguk.
Szeretném látni Lázár, Kövér, Deutsch, Kósa, Orbán, Szijjártó, Nagy Anna és a fidesz tanoncok telefonszámát is! Így ha nem tetszik valami éjjel 2-kor, akár reklamálhatok is náluk.

gusthy1 · http://kolyokjoga.blogspot.com 2011.04.03. 00:11:59

@Vidéki: "Közben nagyvonalúan hallgatsz arról hogy nemrégiben a Gyurcsány kormány alatt az árfolyam 320Ft/Euró értéken járt és 12 % hozam ígéretére sem voltak hajlandók a befektetők állampapírokat vásárolni. Ezért kerültünk az EU-IMF lélegeztető gépére."

Nem tudom, észrevetted-e, bár elképzelhető, hogy elkerülte a figyelmedet, ami érthető, hisz apróság, hogy ez a gazdasági világválság nevű marginális közgazdasági jelenség idején volt így. Bár végülis lehet, hogy az azt kirobbantó amerikai ingatlanpiaci lufi-kipukkanást is Gyurcsány okozta, ügyes gyerek az...

sárkányfő 2011.04.03. 00:13:52

@Vidéki: persze hogy jobban bíznak a magyar költségvetés stabilitásában, most nyúlt le a kormány 3000 milliárdot a saját népétől. ők leszarják, hogy ez rablás volt, ott a pénz, ez a lényeg, ez vagy 2 évig tuti megment minket a csődtől. persze ha fideszes vagy, te nyilván a hatékonyságot értékeled a rablásban is...

Vidéki 2011.04.03. 00:17:14

@gusthy1:

Munkamegosztás van.

Minden jó Gyurcsány elvtársnak volt köszönhető.

Minden rossz annak, hogy "az ellenség betette a lábát", mint például a válság, ami nagyon "begyűrűzött":

ftxpmj 2011.04.03. 00:18:43

@guma: Jó nagy baromságokat beszélsz. :)

Először is: honnan is számolod a hitelállomány 30-szoros növekedését? Inflációt figyelembe veszed? Az adósságállomány ugrásszerű megnövekedése pont engem igazol, mert ha nem rendelnek forrást hosszú távon a feladatokhoz, akkor azt hitelből kell megoldani, nincs mindenhol Audi gyár magas iparűzési adóval. Az hogy valami ügyvédi költségeket citálsz ide az is a komolytalanságod bizonyítja, hiszen te sem gondolhatod komolyan, hogy egy akkora költség egy város gazdálkodásában , itt a sok kicsi sokra megy elv sem érvényesülhet, ha gondolkodnál rájönnél te is....

A nagyobb hiány is a Bajnai "konszolidáció" hazugságát bizonyítja, hiszen ott is csak az önkormányzatokra tolták át az adósságot, hogy tudják fényezni magukat, mert az önkormányzati adósság nem látszik azonnal, azt meg nem várhatjuk, hogy jönnek Orbánék és hipp-hopp 8 év elkúrás után, majd hirtelen rendbe tesznek mindent, de már látszik, hogy z önkormányzati finanszírozási rendszert is átgondolják, iskolák, iparűzési adó megy az államhoz stb..

Azt a közleményt meg te gondolhatod komolyan, hiszen akkor nem tennék fel az internetre.... Az arról szólhat, hogy forognak a Wall street-en magyar papírok is(Richter,T), az amerikai piacot vagy a partnerek tájékoztatják vagy közvetlenül a kormány, de Magyarországnak is kedvezőbb, ha a kötvénykibocsátás főszervezői a BNP Paribas, a Citigroup és a Deutsche Bank, hiszen amúgy a Bajnai féle alaptalan hencegésnek tűnne az egész.........

gusthy1 · http://kolyokjoga.blogspot.com 2011.04.03. 00:20:46

@Vidéki: Ezt írtam volna? Hmmm. Ez nagyon szomorú, úgy látszik, vénségemre bolsevik propagandista lett belőlem.
Alternatív megoldás a szövegértési gyakorlatok végzése olvasói oldalon.

Na befejeztem én itt.

Vidéki 2011.04.03. 00:21:44

@sárkányfő:

A magyarországi manyupok szerencsétlen sorsán keseregsz.

A VG-n olvasható, hogy Lengyelországban is utolérte őket a sors keze.

Ennek egyik lényeges eleme, hogy ott az eddigi 7,3 helyett csak 2,3 százalék lesz az egyéni nyugdíjjárulék mértéke.

Azaz a korábbinak mindössze 31,5%-a lesz.

Azaz nem egészen nulla lesz, de erősen tart a nulla felé.

Mit szólnak ehhez az ottani a túl okos emberjogászok?

Ott is gonosz a kormány?

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.04.03. 00:21:44

a fidesz-hierarchiát és gondolkodásmódot ismerve erről nemhogy lázárnak, de még orbánnak is tudnia kellett (bizonyára nem egy nímand intézkedett a főnökei tudta nélkül).

persze a kurucot nem merték megtámadni saját pályáján...

guma 2011.04.03. 00:25:35

@Vidéki: valóban belekevertem, mert összefüggés van minden mindennel - gazdasági téren.
(szerintem!)

sorjáznak a pozitív hírek - de nem folytatod, hogy minden külföldi elemző várja a valódi eseményeket, változásokat vagyis a szerkezet átalakítást, amit beígért külföldön a kormány.

szeretném, ha hosszútávon IS IGAZAD lenne!
nagyon szeretnék már normális viszonyokat, és nem ellendrukker vagyok!
itt élek és minden következményt viselek veled együtt.

azt viszont tudom, hogy a nagyobb adat (3,8 helyett 4,2) a sikere kötvény kibocsátás után lett csak nyilvánosságra hozva (és a végleges adat talán augusztusra várható!).

és most be is fejezem mert nem vagyok szakember, csak elkeseredett állampolgár, aki azt tapasztalja, hogy most sem szűnt meg a pénz kiöntése az ablakon, sőt most nem is követheted majd annyira sem mint eddig.

mrZ (törölt) 2011.04.03. 00:26:42

Urak, Hölgyek

Engem nem zavar hogy lézerjani ürügyén más is szóba kerül.

Hát még ha kibeszélhetem magamból hogy eddig nagy hibát a kisméretű nagyfőnök csapata nem csinált. (szvsz)

Viszont a cikknél maradva, (mint írtam de ti nem vitatkoztatok vele) nem kell félni!!! Fel kell venni a kesztyűt, ők is megtették előzőleg mikor nem voltak hatalmon. És nyertek is a választáson. Megoldás, válaszlépés kell nem nyekergés

sárkányfő 2011.04.03. 00:28:28

@Vidéki:
"A magyarországi manyupok szerencsétlen sorsán keseregsz."

sajnos a lényeg nem értetted. próbáltalak felvilágosítani, hogy milyen közgazdasági hatása van a költségvetésre egy hegységnyi pénznek. éééérted?

mellesleg igen, rablás. és lengyelország nem tudom mit számít, vannak szar országok, pl. görög, ír, portugál, na és, tán mérvadóak? az olasz elnök meg kurvázik, akkor most kurvázzon a magyar is, vagy mi?
amúgy a lengyeleknél nem elvették az eddigi pénzt, csak csökkentik a havi átutalást... érzed a különbséget?

Bee-zony 2011.04.03. 00:34:13

Én csak azt nem értem, hogy az MSZP titkos alkotmányának nem is kis része hogyan került bele, szivárgott át a Fidesz-KDNP alkotmányába? Miközben az MSZP kivonult az alkotmányozásból, azzal, hogy nem fogadták el a javaslataikat…
Most úgy néz ki, hogy több MSZP-s rész van benne, mint Jobbikos javaslat…
A Fidesz ellopta az MSZP titkos alkotmányát, és ezt az MSZP nem tette szóvá? – vagy egyszerűbb volt a helyzet, a titkos alkotmány mellett egy mutyi titkos paktum is volt.
Akkor ez volt a kész átverés show sokadik része, a Fidesz-MSZP bábszínház, ahol a színpadon püfölik egymást, a színfalak mögött pedig összemutyiznak. Megint jól átvertük a sok fizető birka nézőt, hehe…

Szíjj-ártó szájjárató persze „megmagyarázza”:
„Innentől a szocialisták minden kritikája hiteltelen” + Videó
mno.hu/portal/775398
„A miniszterelnök szóvivője szerint a szocialisták minden kritikája hiteltelen és egyben lényegtelen is az alkotmányozás folyamatában azután, hogy kiderült, „titokban ők is alkotmányt készítettek elő”.”
Hogy a másik szereplő, a Fidesz mennyire hiteltelen, arra viszont jöjjön rá mindenki magától.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.03. 00:35:06

@Vidéki: Te írtad: "A CDS-díjszabás hatalmasat javult: a januári 395-ről 244,4 bázispontra. Ez kedvezőbb lehetőséget ad adósságunk finanszírozására."

Ne a januárt nézzed Te Barom, hanem ezt a cikket nézd, amikor a KEDVENCEID hatalomra kerültek!!!
Mennyi is volt akkor a CDS felár???

www.mfor.hu/cikkek/Megugrott_a_magyar_CDS_felar.html

Hú, de hatalmasat javít a fityisz a CDS feláron!!!!

Csak röhögni tudok! DDD

pirimogyoró 2011.04.03. 00:36:11

@sárkányfő: Aki a Fideszt akarja éltetni, annak mindegy, mit csinálnak, örül neki :)

Vidéki 2011.04.03. 00:42:29

@sárkányfő:

Kérdezed: "amúgy a lengyeleknél nem elvették az eddigi pénzt, csak csökkentik a havi átutalást... érzed a különbséget? "

Valóban a nulla és a majdnem nulla között érzem a különbséget, de nem oszt és nem szoroz, ha az az érv, hogy csúnya dolog, rossz dolog a manyuphoz nyúlni akár egy újjal is.

Dendrobatidae 2011.04.03. 00:45:28

@guma: @sárkányfő: Azért a külföldi "befektetők" helyében én is örülnék, miután a zemberektől lenyúlt 3000 milliárdnyi nyugdíjpénz fedezetet jelent az újabb hitelfelvételekre és így szépen átcsorog az ő zsebükbe. Azért a szektatagok itt is viccesen "gondolkodnak" (már ha szabad ezt az ide nem illő szót használnom esetükben).
Ha a "befektetők" leminősítenek vagy bírálnak, akkor a válasz az, hogy : Hehe! Szívják a fogukat az imperialisták! Most jól megmutattuk nekik.... nem szeretnék most a helyükben lenni! De jól kormányoz a Vezetőnk!"
Ha meg "dicsérnek" akkor a válasz az, hogy: Na ugye! A befektetőknek is teszik a Vezetőnk! De jól kormányoz Ő!
A fidesz nem párt, hanem vallás. Ezekkel nem vitatkozni kell, hanem röhögni rajtuk. Ez a megfelelő eljárás.

Vidéki 2011.04.03. 00:45:50

@Jani haverja:

A te pesszimista lelked semminek sem tud már már örülni. Még a hatalmasat javuló CDS-felár is hidegen hagy.

guma 2011.04.03. 00:48:35

@mrZ: bocsi, igazad van! :)

@sárkányfő: :)

@ftxpmj: bocs de ahogy látom nagyon nagyon fiatal vagy, és mond ezt az esztergomiaknak, hogy nem tétel - amikor a nyilvánosságra került a költségvetés ...

még egyszer hangsúlyozom, nem akarom hordani az adatokat, táblázatokat - mert valószínű te jobban kezeled a nettet és amit én megtalálom azt te is elolvashatsz.
ugyanis én nem célirányosan és pártfüggően olvasok - sajnálom de minden érdekel.
és ha néha cavinton is kellene már az biztos, hogy az ország gazdasági megbillenése a KÖZÖSEN megszavazott 2004-es szociális csomaggal indult el.
tehát én ezt a pártok KÖZÖS akciónak tudom be, és valóban nem akarok több részletbe belemenni...

Bee-zony 2011.04.03. 00:49:23

@picur3ka/mesterhazymiklospart: "Amennyi hulye ezen a forumon megfordul, az valami oly elkepeszto, hogy a ciganyok iskolazattsagi atlagja semmi ehhez kepest."
Mindenki hülye, csak te vagy gőzmozdony. :) Sihuhuhuuu...
A gőzmozdonyt cseréld el magyar ékezetes billentyűzetre és magyar karaktertáblás op.-szoftverre, szerintem így mindenki jobban jár.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.03. 00:51:26

@Vidéki: A fityisz kormány hatalomra kerülése óta a CDS FELÁR ÁTLAGOSAN ROMLOTT, ÉS NEM JAVULT!!!
Ez a lényeg.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.03. 00:54:16

@Vidéki: A LENGYELEKNÉL NEM NYÚLTÁK LE A MAGÁNNYUGDÍJ PÉNZTÁRAKBAN LEVŐ PÉNZT!!!

Muszáj mindent nagybetűvel írnom, hogy megértsd???

sárkányfő 2011.04.03. 00:56:49

@Vidéki:
mint írtam, lengyelország nem mérvadó... de ha mégis, akkor ott nem alkotnak visszamenőleges hatályú törvényt, nem herélik ki az ottani AB-t, stb...

ezzel együtt:
"a nulla és a majdnem nulla között érzem a különbséget, "
na akkor mégsem érzed, mert nulla és majdnem nulla, hanem nulla és 100% között kéne érezni, ugyanis az, hogy a havi átutalás mértékét csökkentik nem jelenti azt, hogy elvennének egy garast is az elmúlt évek alatt felgyűlt pénzből.

ha még most sem érted, megpróbálom majd még egyszerűbben elmagyarázni, ha ez egyáltalán lehetséges.

@Dendrobatidae: így van. és ugyanez van a sajtóval is. ha szidja a fideszt, akkor szemét nyugati sajtó, mint ahogy ment egész télen. aztán ha akad egy, amelyik mégis dicsér kissé, akkor nem győzik lobogtatni... reménytelen népség.

mindezzel együtt elkeserít, amikor emberek képesek leírni pl., hogy hehe, jól beintettünk az imf-nek... istenem ennyi hülyét.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.03. 01:12:01

Na de maradjunk az eredeti poszt témájánál:

Nálam hozzáértőbbektől kérném az összes hódmezővásárhelyi fityiszes MAGÁN telefonszámát, és email címét ide posztolni!

Aztán majd a szintén nálam hozzáértőbbek nyitnak néhány linuxos terminált puszta email küldések részére...

mrZ (törölt) 2011.04.03. 01:13:12

@Jani haverja:
>>A fityisz kormány hatalomra kerülése óta a CDS FELÁR ÁTLAGOSAN ROMLOTT, ÉS NEM JAVULT!!!
Ez a lényeg.

Figyusz cimbikém: A CDS jön-megy ahogy rángatják. A nagy hedge-fundok és befektetési bankok "rázzák a fát" hátha valaki leesik. A CDS a mindenkori várakozásokat, nem pedig a jelenlegi helyzetet tükrözi. Régebben 10Mrd dollár elég volt a folyamatos kereskedéshez és a kisebb beavatkozásokhoz, ma 20Mrd kell, plusz 20Mrd euro, 200Mrd RMB. De ez nem eladósodás. Az eladósodás az a lézerjaninak kifizetett pénz, mert el van költve és nincs semmi hozadéka.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.03. 01:24:23

@mrZ: Ja, a CDS felár jön-megy...

Csak az a kérdés, hogy ezek a "buta" hedge foundok a saját pénzük ellenségeik-e???

Merthogy ilyenekről szól ez a bizonyos CDS felár...

És igen, a CDS felár a jövőbeni várakozásokat tükrözi, és én hiszek is ebben, ezért költözöm el innen családostól, kisgyerekkel... (fityiszes családpolitika hozadéka:))

Ők ugyanis szeretnék bebiztosítani a SAJÁT pénzüket...

mrZ (törölt) 2011.04.03. 01:24:29

@sárkányfő:

Ha az IMF pénzt ad megmondja mit és hogyan csinálj. Egy multinacionális bank, politikai célokkal.
Nem hiszem hogyha lakásfelújításra akarnál pénzt kérni egy banktól, eltűrnéd a klauzulák között hogy mikor hol és mit vehetsz, merre nézzen a kád és hányszor használhatod naponta.

Nekem tetszik hogy azorbán és csapata ellentáll a pusztán fiskális megfontolásoknak, és (remélem) van nekik önálló gazdaságpolitikájuk.

mrZ (törölt) 2011.04.03. 01:29:33

@Jani haverja:
>>Ők ugyanis szeretnék bebiztosítani a SAJÁT pénzüket...
A CDS értéke nem jelent nekik tiszta pénzt csak egy lehetőséget.

A költözést megértem, de ez nem a CDS miatt van.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.03. 01:31:17

@mrZ: Ez nem lehetőség, hanem egy BIZTOSÍTÁS!

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.03. 01:35:37

@mrZ: Te írtad: "Nem hiszem hogyha lakásfelújításra akarnál pénzt kérni egy banktól, eltűrnéd a klauzulák között hogy mikor hol és mit vehetsz, merre nézzen a kád és hányszor használhatod naponta."

Márpedig ha lakásfelújításra kérsz pénzt, akkor a bank igenis beleszól még az ilyen dolgokba is! Ha szabadfelhasználású hitelt kérsz pl. jelzálog biztosítékkal, akkor nem, de akkor drágább a kamat!!!

És ugyanez van a Matolcsy-féle gazdaságpolitikával is, csak nagyban.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.03. 01:39:40

Szintén Te írtad: "Nekem tetszik hogy azorbán és csapata ellentáll a pusztán fiskális megfontolásoknak, és (remélem) van nekik önálló gazdaságpolitikájuk."

Hát ha van önálló gazdaságpolitikájuk, akkor azzt az elmúlt kb. 9 hónap alatt nagyon ügyesen titkolták:)

mrZ (törölt) 2011.04.03. 01:48:03

@Jani haverja:
Hova sietsz, nem elég egyenlőre hogy még nem dőltünk be?

Szvsz: nincs mozgástér, minden az exporton múlik, de más is azt erőlteti.

Vihar jön, vegyél elemet a zseblámpádba.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.04.03. 02:43:13

@mrZ: Te írtad: "Hova sietsz, nem elég egyenlőre hogy még nem dőltünk be?"

Ha ezt viccnek szántad akkor ok:)

Ha nem viccnek szántad, akkor a következő a válaszom: Én 40 elmúltam. Már nem akarok megvárni még egy bedőlést, és főleg a fiam miatt nem. Nem akarom, hogy besorozzák katonának (én voltam katona, 1 év értelmetlenség ebből a rövid életből), nem akarom, hogy 2030-ban, vagy 2040-ben neki kelljen visszafizetni azokat a pénzeket, amit most a Matolcsy felvett azzal a címszóval, hogy "megvédtük Magyarországot az IMF-től".

Tudom, ők "megvédték" már a nyugdíjrendszert is, meg mást is, így már teljesen biztos lehetek abban, hogy mire én nyugdíjas leszek, addigra majd a nyugdíj csak jár (de nem jut).
Nekem egy esélyem van: azt az elkövetkező 20-25 évet kihasználom, egyrészt NORMÁLIS oktatási rendszerben kitaníttatom a gyerekemet, másrészt meg megpróbálok mindeközben spórolni a nyugdíjamra. Most nekem munkában van egy lehetőség, ha szerencsém van, akkor "viszlát Magyarország, viszlát populizmus!". És igen, azt is tudom, hogy máshol sem lesz fenékig tejföl az élet, de eddig is csak saját magamra, és a közvetlen rokonaimra-barátaimra támaszkodhattam, soha nem az államra, ezután is így lesz, és ez így is van jól.
Itt Magyarországon mindez azért nincs így jól, mert a horror adókat eddig levonták tőlem, NULLA ellenszolgáltatásért (én mindig netto befizető voltam, soha nem voltam táppénzen, munkanélküli segélyen, stb., nem kapott a cégem állami támogatást, ésatöbbi.). Most, több, mint 40 évesen kockáztatnom kell, de úgy látom, hogy megéri. Van még 20-25 évem (egy másik országban).

s 2011.04.03. 03:20:16

Nem kérdés, hogy az egész politikai brigád - kormánnyal és ellenzékkel együtt - golyóérett. A kérdés csak az, hogy melyikünk fog lőni.

Doktor Kotász 2011.04.03. 04:29:56

Azé nektek is lehetett vona annyi eszetek, hogy kosatírpzzátok a számokat...

fakopács 2011.04.03. 07:12:12

@Vidéki: Ilyen undorító, szervilis barmot mint te, keveset láttam. Ha Viktor baszná anyádat, annak is tapsolnál?

fakopács 2011.04.03. 07:14:24

Földrajzinév bizottság tagjainak kirúgása, Mellár félre állítása, most ez...
Fidesz szavazók! Ideje lenne leköpnötök azt a kezeteket amivel az X-et húztátok!

fakopács 2011.04.03. 07:21:26

@Vidéki: "A teljes jegyzőkönyv és a teljes hangfelvétel alapján egyértelműen kiderült, hogy Lázár János nem a szegény, hátrányos helyzetben levő emberekről, hanem megélhetési politikusokról beszélt" - Hülyegyerek, ezt utólag magyarázta bele! Micsoda undorító féreg vagy te!

fakopács 2011.04.03. 07:23:08

@Vidéki: "Ne mindig saját hasra ütéseidre támaszkodva alakítsad ki véleményedet. Ha nem fáraszt, elolvashatod a VG márc 29. számában Gaál Csaba cikkét, melynek alcíme:

"Sorjáznak a pozitív hírek a magyar gazdaság piaci megítéléséről. A magyar állampapírok egyre kedveltebbek a befektetők körében, a BNP Paribas londoni szakértői épp tegnap ajánlották vételre a tízéves forintkötvényeket.""

- Ja, ja, Pinochet Chiléjének besorolása és Franco Spanyolországának befektetési megítélése is sokat javult amikor átvették a hatalmat.

fakopács 2011.04.03. 07:25:11

@Vidéki: Mondd hülyegyerek! Nem kellene pszichiáterhez menned? Te ezt élvezed, hogy mindenki hány tőled?

fakopács 2011.04.03. 07:58:32

@Vidéki: "A magyarországi manyupok szerencsétlen sorsán keseregsz.
A VG-n olvasható, hogy Lengyelországban is utolérte őket a sors keze.
Ennek egyik lényeges eleme, hogy ott az eddigi 7,3 helyett csak 2,3 százalék lesz az egyéni nyugdíjjárulék mértéke.
Azaz a korábbinak mindössze 31,5%-a lesz.
Azaz nem egészen nulla lesz, de erősen tart a nulla felé.
Mit szólnak ehhez az ottani a túl okos emberjogászok?
Ott is gonosz a kormány? "

- Tudtuk hogy sötét vagy nagyon, de hogy ennyire? Az hogy kevesebbet utalnak, meg hogy kisajátítják, a között van különbség. Kb annyi mint amikor rámosolyognak a feleségedre, meg amikor megbasszák. Gondolom te az utóbbit is megnyugvással veszed. :-))

people63 2011.04.03. 08:22:34

a zemberek kormányának egy újabb alakítása.
szégyen,hogy ezek ma megtörténhetnek.
éljen a fülkeforradalom éljen szeretett kedves vezérünk és sleppje sokáig.......hajrá

best of 2011.04.03. 08:37:23

Azért ne feledjük el a kedves vásárhelyi lakosságot, aki képes volt ezt a Lázár nevű faszkalapot már többedjére megválasztani. Nemrég mentem át Hódmezővásárhelyen, a nyakig eladósodott város egy szürke lepratelep volt, ahol egyedül a zsinagógán látszott, hogy fel van újítva. Na ezért érdemes volt az unokáikat is adósságba verni! Remélem hamarosan bezárják az összes iskolájukat, közintézményüket és még a budit sem tudják majd lehúzni maguk után, mert a vízművükre is ráteszi a kezét a végrehajtó. Legyenek büszkék a polgármesterük pénzükön bérelt kocsijára, meg a jó partinak számító hülye gyerekére. Ennyire futotta a félmilliós egy főre jutó adósságukból. Megérte….
saját életrajza szerint egy huncut vasat sem keresett a politikai ténykedése előtt. Az iskolapadból rögtön Rapcsák irodájába esett be. De ugye ő azt állította, hogy csak az menjen politikusnak, aki már a civil életben megszedte magát...Vicces kis mókusok vagytok ti fideszes szektatagok! Mindig a gombhoz akarjátok varrni a kabátot, oszt' sohasem jön össze.

Borenbukk 2011.04.03. 08:41:59

@picur3ka/mesterhazymiklospart: "Ezt en nem nagyon ertem meg, ilyen alapon be lehetne tiltani a telefonkonyvet is."

Rendben. Akkor ha lennel szives itt kozzetenni neved, lakcimed, telefonszamod!

Horizont 2011.04.03. 08:55:51

Azért mindig akad egy kis fénysugár az alagút végén számomra, hogy nem csak ilyen polgármesterek élnek köztünk mint Lázár! Időközi polgármester választás lesz ma az 1400 lakosú Felgyőn,mert a falut 22 éve irányító független polgármester, Ábel István tavaly decemberben lemondott a tisztségről. Indoklása szerint nem értett egyet a képviselő-testület döntéseivel, amellyel tiszteletdíjat szavaztak meg maguknak és az alpolgármesternek. Kihangsúlyozom 1400 lakos van!!! Kár, hogy visszavonul az ilyen ember és előtérbe nyomul az alja! Én innen is köszöntöm Ábel Istvánt!

Agyalap 2011.04.03. 09:02:35

Mindenki annyit ér, amennyit elér?
Akkor ez a János nagyon értékes ember lehet, ha sikerült összeszednie 20 ha földet, A6-os Audit meg még 18 milla kötvényt az alkalmazotti fizetéséből...

Nurrddin 2011.04.03. 09:03:27

Mindenesetre várom hogy az ügyészség olyan lelkesedéssel kezdje keresni a szórólap szerkesztőit, mint a kuruc szerkesztőit
Szerintetek hiába várok?
...na jó, a kérdés költői volt

Más; manyup
Leszarom hogy a tőkét benyomják a költségvetésbe, akinek egy csepp esze van, az tudja, hogy befizetései után esélye se lett volna hogy nyugdíjat kapjon utána. (itt jegyzem meg hogy anno a fidesz lelkesen megszavazta a kötelezők felállítását, egyedül a fasiszta miép tiltakozott ellene)

Ami leginkább kiakaszt, de nagyon, hogy meghagyták a bankoknak, biztosítóknak hogy a végén még kaszáljanak egyet.
A hozamkifizetésekről van szó....
Mi még nem kaptuk meg, de a környezetünkben a legjobb esetben is az egyharmada lett kifizetve a hozamnak. ...a többi szőrén szálán eltűnik!
nehogy már a bank ne járjon jól....
Szerintem ez az igazán vérlázító!

CyranodeBergerac 2011.04.03. 09:05:54

@Dendrobatidae: A sajtóközlemény terjesztésének korlátozására történő felhívás, miközben a világhálóra feltették, így jellemezhető: EPIC FAIL. :) (Ez mégsem egy belső levelezés :) )
Hogy ne merüljön a feledés homályába:
www.akk.hu/object.38C6DCF5-C48E-46A6-BF3C-7BAE76925CA0.ivy

Vidéki 2011.04.03. 09:07:44

A "Friss" szövegrészben többek között ezt olvashatjuk:

"Havasi szerint a hódmezővásárhelyiek "nagyon fel voltak háborodva", mert Lázár "messze nem szegényellenes".

Vastagbőr semmiképpen nem hajlandó számításba venni az ő véleményét, mert prekoncepciója a hamisítók állításain kívül más vélemény befogadását lehetetlenné teszi .

Utolsó mondatában gúnnyal jegyzi meg: "Igen, ez az okos nő a helyi Fidesz-elnök. :-)"

Senki más nem lehet okos, csak Vastagbőr és a szívének oly kedves hamisítók.

:Vastagbőr is követte a búsképű lovag, Don Quijote példáját, aki megtámadta a szélmalmot, mert gonosz varázslónak képzelte.

Horizont 2011.04.03. 09:07:45

@kaqkkfioka:
Persze tudom, csodálva figyelem a polgármester asszonyt, hogyan bírja cérnával!És szorítok is neki!!
Csak ez egy mini falu ezért (is) érdekes és elismerésre méltó!

Marcellusca 2011.04.03. 09:08:07

Hát, ezzel a frissítéssel csak még siralmasabb.

Nem tudott róla lézerjani?
1.) ha igaz, a/ a "kislány" lehet picsán lesz b@szva;
b/ meg lesz dicsérve /ez utóbbit tartom valószínűbbnek/
2.) /ez a leghihetőbb/ tudott róla, sőt, valójában ő volt a megrendelő.

igényes 2011.04.03. 09:19:44

Az kérik tisztelettel forduljanak az érintettekhez, de Lázár János telefonja nem szerepel, pedig, ha valaki érintett, hát bizonyosan ő az.

Vidéki 2011.04.03. 09:30:35

@Nurrddin:

Írod: "A (manyup) hozamkifizetésekről van szó....
Mi még nem kaptuk meg, de a környezetünkben a legjobb esetben is az egyharmada lett kifizetve a hozamnak. ...a többi szőrén szálán eltűnik!"

Nem véletlen: A VG-n olvasható volt a PSZÁF-nek egy nagyon részletes táblázata a manyup hozamokról.

Kiderült, hogy a 13 teljes év összes járulék befizetéseire a manyup teljes reálhozam átlaga
-0,21 % volt . Azaz HOZAM helyett nagy átlagban VISZEM jellemzi a valóságot, amelyet korábban próbáltak rózsaszínre kozmetikázni tehetséges propagandisták.

Voltak olyan manyupok ahol volt némi reálhozam, ez kifizetésre is kerül. Ahol VISZEM volt ott nem lesz hozamkifizetés, de az állam nem vonja le a VISZEM- összegét a számla jóváírásból.

Vidéki 2011.04.03. 09:41:11

@best of:

Saját felfogásodban te lehetsz "best of Hungary". Szerinted ti képezitek az "elitet".

Hozzátok képest mindenki más csak piszkos, gatyás, bamba mucsai lehet.

Jellemzi alantas gondolkodásodat ez a mondatod: "Azért ne feledjük el a kedves vásárhelyi lakosságot, aki képes volt ezt a Lázár nevű faszkalapot már többedjére megválasztani."

Dendrobatidae 2011.04.03. 09:41:27

@Vidéki: Talán kérdezd a Kedves Vezetőd legkedvesebb oligarcháját, Csányi Sándort hogy hova vitte a hozamot! Csak nem nem Orbán kedvenc focicsapatába a Fehérvárba fektette?
De tudjuk, ha a fidesz és csatolt gengsztertársai lopják el, akkor az a haza érdekében van, ha meg mondjuk az Erste, akkor ő csúnya imperialista pénzszivattyús, aki a zemberekkel akarja megfizettetni... Szánalmas korcs vagy.

sárkányfő 2011.04.03. 09:45:27

Nem is szólva arról, hogy valamelyik kormánytag egy parlamenti vitában a jobbikos novák előd (a kurucinfó szerkesztője) szemére olvasta, hogy a kurucinfóra felrakták a telefonszámát. érdekes, ha az ő számuk van kinn, akkor az elfogadhatatlan, tűrhetetlen, tahó középkor.

elő lehetne ásni ezt a videót, asszem én is a neten láttam, tévét szinte soha nem nézek.

Vidéki 2011.04.03. 09:55:24

@Dendrobatidae:

Szerinted vannak gonosz (fidesznyik) bankárok. Ezekről elmondható, hogy Magyarországról származnak, ez alapozza meg gyanúdat.

Fordulj "kezelőorvosodhoz, vagy gyógyszerészedhez!"

igényes 2011.04.03. 10:01:49

Dr. Havasi Katalin erősen kötödik Lázár János gyorshajtóhoz.

12 éve vezet házi gyermekorvosi praxist, ahol a gyógyításon túl a gyermekek egészséges felnövekedését is segíthetem, és számtalan alkalommal lehetek részese a családok kisebb-nagyobb örömének, bánatának.

Páratlan munkabírás jellemzi:
Városfejlesztési Bizottság elnökeként, a Pénzügyi Bizottság, és a Közbeszerzési Bizottság tagjaként, a Hódstrand KHT FEB elnökeként is dolgozhattam. A gyermekekért, a fiatalokért vállaltam feladatot a Klauál G. Ált. Isk., és a Német L. Gimn. és Ált. Isk. iskolaszékében, az utóbbi alapítványának kuratóriumában, a Tiszta Szívvel Egyesületben, és a Vásárhelyi Fiatalokért Közalapítványban.

2000-ben, és 2002-ben 3 dolgot: bizalmat, felelősséget, és munkát kaptam a választóktól. A bizalmat felelősséggel végzett munkával igyekeztem megszolgálni. Ez idő alatt műemléki kút, pihenőparkok, játszótér, vízelvezető árkok, járdák, és nagyon sok út épült Susánban, fejlődött Hódmezővásárhely. Sok tapasztalatot, tudást szereztem, melyet kötelességemnek érzek, hogy felajánljam szeretett városom szolgálatára.

2006-tól Egészségügyi Tanácsnok vagyok. Az Ügyrendi és Mandátumvizságló Bizottság elnöke vagyok, valamint tagja vagyok az Egészségügyi és Szociális Bizottágnak
A Zsigmondi B Zrt. FEB tagja 70 000Ft.
Dr Havas Bt.-től 140 000Ft-ot kap, ad magának. (Baksis?)

data.hodmezovasarhely.hu/docs/vagyonnyilatkozat/2009/Havasi_Katalin_2009.pdf

Férje Gaizer Tamás és Havasi Katalinnak tehetséges gyermeke van legalább, pedig olyan sok ideje anyukának nem lehet.

Ajándékokkal érkezett Siegfried Keppler, Ulm városának tanácsnoka és felesége Hódmezővásárhelyre. A két város évek óta jó kapcsolatot ápol, ebben két iskolának és a tanácsnoknak kiemelt szerepe van. Gaizer Bence kapott is egy kis elismerést.

A 17 éves Tünde nagyon jól lovagol. Gondolom van ménesük is.
10-14 éves korosztály Díjlovas haladó kategória:

Gaizer Tünde (Jómadár) 1. helyezés
Gaizer, Tünde, 1989/06/05, Hódmezövásárhely, 6800, Andrássy út 45. 30/3828255, gaizer.tunde@invitel.hu,

www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/unicornis-lovasiskola-451468.html

Egyszóval értem én dr. Havasi Katalint. Iszonyatos pénzek kellenek a gyermekneveléshez. Gyerekorvosként nem tudná biztosítani a gyermekeknek a lovastáborokat, külföldi utakat. Igen Lázár segíti a szegényeket, ezért van Katalinnak annyi állása, amit egy ép és egészséges ember már el sem bír.

Iskolaorvos feladatot lát el a Klauzál G. iskolában
Iskolaorvos az Aranyház Ált. Iskolában
Óvoda orvosként tevékenykedik a Tornyai óvodában
Óvoda orvosként a Szabadság téri óvodában
Ez évtől praxisa az Orvostudományi Egyetem akkreditált képzőhelye, így részt vesz a gyermekgyógyászat oktatásában is.

mrZ (törölt) 2011.04.03. 10:03:17

@Jani haverja:
Jó reggelt mindenkinek.

>>@mrZ: Te írtad: "Hova sietsz, nem elég egyenlőre hogy még nem dőltünk be?"

>>Ha ezt viccnek szántad akkor ok:)
Dehogy is, nekem már ez is eredmény.

>>Én 40 elmúltam.
Öregnek érzed magad? Egyél sok tojást, mézet.

>>Már nem akarok megvárni még egy bedőlést, ...
Erről írok, nem lesz itt gond.

>>és főleg a fiam miatt nem. Nem akarom, hogy besorozzák katonának
Én többet is, jó volt.

>>nem akarom, hogy 2030-ban, vagy 2040-ben neki kelljen visszafizetni azokat a pénzeket,
Ez sok országban így van. De nem hiszem hogy így marad. Megbeszéljük 2 év múlva.

>>Tudom, ők "megvédték" már a nyugdíjrendszert is, meg mást is, így már teljesen biztos lehetek abban, hogy mire én nyugdíjas leszek, addigra majd a nyugdíj csak jár (de nem jut).
Attól függ mennyire leszel igényes.

>>megpróbálok mindeközben spórolni a nyugdíjamra.
Teljesen fölösleges. A mostani nyugdíjrendszerek életképtelenek.

>>És igen, azt is tudom, hogy máshol sem lesz fenékig tejföl az élet,
Az itthonihoz képest kolbászkerítés.

>>Most, több, mint 40 évesen kockáztatnom kell,
Nem kockázat, biztos összejön. És igen, megéri.

És miután kiokosodtál, hazajössz. Szívesen látunk.

A válasz írója 11%-ban hasznos válaszokat ad. 2011.04.03. 10:05:22

"Kiveve, ha a cigany bunozot bujtatjak, persze. "

Ki bújtatja Lázárt?

Kajmós Orrú Totojmász 2011.04.03. 10:13:25

Nem értem azt a nyafogást.
Kéthermad megvolt huhogók? Meg. Hát akkor?
Ez a virtuális pellengér túl kíméletes. Ha végre eljön a teljes béke és igazság, lesz igazi is.

Különben is, a jóságos Jani bácsi közéjük is lövethetett volna!

anyádbogár · http://www.apadhuzzonafaszara.com 2011.04.03. 10:21:38

az eredetiben egy megélhetési politikus pocskondiázta, szidta a saját fajtáját (falytályát, á la schmitt pál). a fenti úriemberek csak felhívták a figyelmet arra, hogy ez már a megélhetési politikusoknak is feltűnt. lázárnak két lehetősége maradt:
A. bevallja, hogy (többek között) a kétéves audit politikusi (polgármesteri, pártfunkcionáriusi és képviselői) fizetéséből vásárolta és felvállalja, hogy ő maga is megélhetési politikus
B. tagadja, hogy (többek között) a kétéves audit politikusi (polgármesteri, pártfunkcionáriusi és képviselői) fizetéséből vásárolta és felvállalja, hogy az adóhatóság a szokásos eljárásával (túlzó becslés, vélelmezés) vagyonosodási vizsgálat alá vonja

Marcellusca 2011.04.03. 10:25:47

@Nurrddin: Egyharmad kifizetve??? Szerencsés!

Múltnap írtam:
Ismerős befizetése: majd' 5 milla, hozam: majd' 500 ezer, reálhozam (kifizetés): 21.000.

Múltnap Asszonypajtás is megkapta:
Befizetés: majd' 4 milla, hozam: majd 400 ezer, reálhozam (kifizetés): 0 azaz NULLA (de, ezt akár az államiba is utaltathatja! :D)

Asszem, a biztosítók még az utolsó bőrt lehúzzák, mielőtt megszűnnének.

Marcellusca 2011.04.03. 10:29:11

@Vidéki: Kérjük az összes felháborodott vásárhelyi nevét, fotóját, címét, telefonszámát!!!

Asszem a név, fotó már megvan: Havasi Katalin.

Netuddki. 2011.04.03. 10:33:04

Tiszta sor.

Feljelentés ismeretlen tettes ellen rágalmazásért. Aztán kiderül működik-e a demokrácia...

efi 2011.04.03. 10:34:25

Tegyük közzé Lézer János, valamint Havasi elérhetőségeit is, hátha valaki akar valamit kérdezni tőlük...

kamasuka 2011.04.03. 10:36:09

@Lastres:
Jaj, szegények. Semmit se ... Muhaha!

Jurganov 2011.04.03. 10:38:01

@=Daniken=: te is nézz utána a dolgoknak.:) nem az mszp volt az igazi gonosz, hanem a szadesz. csak a hozzád hasonló, felületes emberek nem látják..
@Marcellusca (I'm happy): na igen :)
@bandika gazdája: akkor a ti polgármesteretek vagy ügyesebb vagy csak műfideszes :)
@Vidéki: mondjuk mert nem volt alternatíva?

Jurganov 2011.04.03. 10:42:01

@kovi1970: haha. biztosan működik :)

kamasuka 2011.04.03. 10:42:19

@Dendrobatidae:
Persze, persze. Szoci pénzszivattyús MNYPaknak mind tisztességesen csináltak mindent, hatalmas kifizetések várhatóak, csak a geczi Csányi tömte tele a kasszából a Videotont. Ennek ellenére miért csak három olyan MNYP van, ahol kb. értelmesen gazdálkodtak? Azok közül mondjuk mindhárom viszonylag új, tehát sacc per kábé mind elbasznák a pénzedet. De persze a Fidesz a felelős, mert a csecsről leszabadította őket. Bravó!

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.04.03. 10:45:32

Lázárt egy féregnek tartom, sőt ő tényleg a "sosemdolgoztam" megélhetési politikus második prototipusa (az első a főnöke, aki mindjárt nyugdíjba megy, pedig sosem dolgozott), de megkérdezném a 'vásáhelyiektől, hogy akkor ők miért szavaztak rá? Ez ugyanaz, mint amikor az esztergomiak sírnak, leváltják Tomát, de teleültetik fideszessel az önkormányzati testületet.

Egyébként annyira vicces, hogy a fityisz fröcsög az államadósságról, miközben az önkormányzatokban épp ők hozták össze az elmúlt négy évben a hatalmas adósságokat. A fideszes lopás az jó lopás.

reálisan 2011.04.03. 10:49:22

Én nagyon örültem ennek a hírnek. Azok a mocskos lelkü emberek, akik 4 éves videót összevágással meghamisítva dobnak be a köztudatba, azok megérdemlik, hogy városukban mindenki megismerje őket. Remélem naponta leköpik őket az utcán és nem lesz maradásuk a városban.
Nagyon megérdemlik!
Mégegy megjegyzés: emlités van a cikkben a kurucinfó-ról. Saját véleményem szerint a kurucinfo egy liberális találmány, szarkeverésre hozták létre. Magyar ember nem zsidózik úgy ahogy azok ott. Az egész arra jó, hogy antiszemitázhassanak a liberálisok. Nagyon remélem, hogy mielőbb lebuknak azok is és elnyerik méltó "jutalmukat".

igényes 2011.04.03. 10:52:03

Ez a Gaizerné dr. Havasi Katalin, nem hülye, egyszerűen nem írja alá a vagyonnyilatkozatának kérdéses oldalait.
data.hodmezovasarhely.hu/docs/vagyonnyilatkozat/2010/havasi_katalin.pdf

igényes 2011.04.03. 10:54:40

Lázár balak alpolgármestere, ez beír dolgokat és aláírja.
data.hodmezovasarhely.hu/docs/vagyonnyilatkozat/2010/koszo_peter.pdf

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 10:57:00

@reálisan:
kérnénk a megtévesztő, félrevezető, nicknevek használatának mellőzését!

telikapohár 2011.04.03. 11:04:21

Békaemberek nem lesznek a történetben? Jönnek vissza az ötvenes évek!

Dendrobatidae 2011.04.03. 11:06:49

@kamasuka: Említenél egy "Szoci pénzszivattyús MNYP"?! Én ilyenről nem tudok, de te bizonyára. Csányi haver viszont köztudottan a Fidesz pénzeszsákja. De úgy látom neked is szövegértési gondjaid vannak narancselvtárs. Én nem tettem különbséget a pénztárak között. Csupán azt hiányoltam a sorvadt gondolkodásotokból, hogyha már az egészet MNYP-t tolvajnak nevezitek, akkor ne mazsolázzatok köztük a szerint, hogy ki tömi pénzzel a kedvenc pártotokat és ki nem. Így ugyanis kevésbé tűnik hitelesnek az egyébként is gagyi dumátok az "eltőzsdézett pénzek"-ről. Biztosra veszem, ha az idióta Gyurcsány tette volna ugyanezt a pénztárakkal, te meg Vidéki szektatársad már másnap a Kossuth téren óbégattatok volna, hogy "elveszik a zemberek pénzét, és velük akarják megfizettetni..."
Ti nem gondolkodtok, hanem szurkoltok, így nehéz is vitát folytatni valakivel. Már régen sem értettem, mit utálnak egymásban a fradisták meg az újpestiek, mikor mindkét csapat egyforma, nézhetetlen fos. Tudod így vagyok veletek is. Nézlek benneteket, fideszeseket, szocikat, és csak szánakozni tudok rajtatok, na meg néha röhögni a primitívségeteken. Az ország szégyenei vagytok mindannyian, a legalja.

Ringlósztár 2011.04.03. 11:09:55

Faszba már, a fidesznél elvárás a magyar helyesírás semmibevétele?

Neve Senki 2011.04.03. 11:22:23

Köszi, hogy kitettétek. Meg is csörgetem őket, kíváncsi vagyok a történetre tőlük is.:-D

fg56 2011.04.03. 11:36:09

Undorító banda. Ha a Hír TV egy lejáratni kívánt emberrel pl. az MSZP-ből interjút készít, akkor azt természetesen úgy vágja, ahogy neki tetszik és azokat emeli ki, ami az ő céljainak a legmegfelelőbb. De ha bárki - bármilyen média valahonnan, valakivel interjút készít, azt természetesen rövidíti, vágja és próbálja a lényegeset bemutatni. Ott ezzel nincs baja senkinek. Akkor egy ilyen idézettel mi a franc baja van a Fidesznek? Ha az kompromittáló Lázárnak, arról csak ő tehet. Ha a Fidesz idéz, vág és kommentál, az rendben van, ha bárki a Fidesz mocskairól számol be, az aljas lejáratás? Bravó - degenerált jobboldal.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.03. 11:42:04

de legalább világosan összeért a kuruc patkány népe a fidesz-szel.
ugyanaz a bűz, nem vitás.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 11:45:09

@.Pierre Bezuhov.:

nem nagyon szoktam veled egyetérteni, de most igazad van... már majdnem ugyanolyan jellemtelen szaralakok mint a maszop és a szadesz volt, és attól tartok, a lendületüket elnézve, hamarosan überelik is őket.

igényes 2011.04.03. 11:54:06

@f.m.j.: Dobott, de nagyon. Ismered egyébként?

f.m.j. 2011.04.03. 11:56:46

@Conv: ezzel a kiegészítéssel helyes a megállapítása bezuhovicsnak :)
én teljes egyenlőségjelet tudok tenni az összes párt közé...csak egy példa: a köccségérítést jobbikostól az lmp-sig mind felveszi, mindegy, hogy jár vagy sem, és ugyanolyan gennyesen néznek hülyének...

f.m.j. 2011.04.03. 11:59:54

@igényes: akkor jól döntött, mert nem fair kitenni, de te is örülhetsz, mert "nézd meg az anyját, vedd el a lányát"-esetedben persze tárgytalan... :):):))))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 12:05:12

@f.m.j.:
igen, a jobbik és lmp még egy kicsit shy e téren, de igyekeznek belejönni nagyon és méltónak lenni a parlamenti pártokról kialakult szarrakás képhez. persze minden kurva félénk és zavart az elején, de gyorsan ráéreznek arra hogyan a legkönnyebb érvényesülni.

ember67 2011.04.03. 12:16:58

Az IMF nem mondja meg, hogy mire adja a pénzt! Neked kell megmondani, hogy mire kéred és hogyan csinálod meg. Ezen kívül már csak a fedezetet kéri, amely a kölcsön tárgyát képező reform végrehajtása. Az IMF nem ad pénzt megenni. Nem önti a pénzt a semmibe. Ez olyan, mintha Te belázadnál azért, mert az építési hiteledet nem engedi a bank játékgépbe tölteni, hanem elszámoltat az építkezés folyamatával. Cigány stílus az, mikor pénzt kérsz valakitől valamire, azután meg mikor már a zsebedben a pénz, akkor visszapofázol, hogy mi közöd ahhoz, hogy mire költöm...

ember67 2011.04.03. 12:18:52

Valószínű, hogy az elérhetőség változik: szerintem nincs 2 hónapjuk addig, míg kirúgják őket!!!!
2 hónap múlva térjünk vissza, hogy mi az állapot!

moncayo 2011.04.03. 12:23:13

Én Lázár elvtárs alábbi adataira lennék kíváncsi:

Szülerési hely:
Anyja neve:
Anyja születési időpontja:
Anyja lakcíme:
Lakcíme:
Telefonszáma:
Adószáma:
TB száma:
Felesége neve:
Felesége leánykori neve:
Felesége adószáma:
Felesége mellbősége:
Bankszámlaszámuk:
Bankkártyaszámuk:
Gyermekük neve:
Gyermekük születési ideje:
Gyermek apja neve:
(Csak akkor kell kitölteni, ha ez nem L.J):
Gyermek svájci bankszámlaszáma:
Kutyájuk neve:
Vallása:
Keresztelési időpontja:
Bérmálkodási időpontja:
KISZ tagság kezdete:
Cipő mérete:
IQ mértéke:
Alsónadrág mérete:
Meglévő fogainak száma:

Azt hiszem ennyi adat most kielégítené kíváncsiságomat.

DArchAngel 2011.04.03. 12:29:10

Szörnyű, hogy ennyi hülye ember él jól az adónkból, és tetszeleghet a bölcs hazamentő szerepében. Komolyan mondom, rosszabbak, mint azok, akik munka helyett segélyért nyújtják a markuk: azok legalább ha nem csinálnak semmit, nem is tudják elb*szni, és a segély 50000, nem 500000...

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.03. 12:30:53

@Conv: pont ez a hisztérikus maszop-szadeszezés vezetett ide, hozzájárult ahhoz, hogy ezek a szarházi kommunisták most teljes gőggel, kontroll nélkül tombolva bármit megtehetnek. értelmi fogyatékosokat, családtagokat tesznek fontos pozíciókba. kirúgathatnak ha csak minimálisan sem értesz velük együtt. vagy csak egyszerűen kikészítenek, kitesznek egy újságban címmel, telefonszámmal - s ezek már nem az amerikai szervereken bujdosó zugnácik, hanem állampárti csinovnyikok.

hadd gratuláljak! csak így tovább!

f.m.j. 2011.04.03. 12:37:48

@.Pierre Bezuhov.: hidd el, nem ez vezetett ide, hanem az, hogy ippeg olyanok, mint azok
"pont ez a hisztérikus maszop-szadeszezés vezetett ide"-tehát csendben azt kellett volna tűrni... én tényleg nem értelek, hogy nem látod, hogy ez ugyanaz a "szarházi kommunista" banda?

DArchAngel 2011.04.03. 12:44:31

@f.m.j.: Akinek van esze, az látja, hogy nem változott is semmi. Az egész 20 éve regnáló tehetségtelen, beszari bandát ki kéne innen toloncolni, családostul. Nem hiszem el, hogy az emberek nem látják, hogy rohad szét az ország minden fronton, és ezek a lelketlen, opportunista rohadékok felelnek érte. Mind, kivétel nélkül.

f.m.j. 2011.04.03. 12:49:12

@DArchAngel: nagyon pontos helyzetleírást ad erről a kibulizott országról szóló Beleznay cikk, és a féltudású magyar elitről szóló írások...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.03. 13:06:05

Jön a jó kis igazi FORRADALOM és úgy fognak menekülni a Fidesz fijjuk, hogy élve maradjanak!!! hehe

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.04.03. 13:06:46

Hamarosan eljő a polgárháború, és akkor kivégzik az összes politikusbűnözőt, muhahaha hahaha.

sáfrányos szeklice 2011.04.03. 13:12:42

Talán abban is ilyen vehemensen kellene intézkedni a Fidesz önkormányzati képviselőinek és a polgármesternek, hogy a helyi kisvállalkozásoknak is több hónapja, féléve adós Polgármesteri Hivatal egyenlítse ki a tartozását, ne csak a szöveget nyomják. Talán be kellene jelenteni a fizetésképtelenséget.....

bolemann 2011.04.03. 13:14:32

@Vidéki:
"Havasi szerint a hódmezővásárhelyiek "nagyon fel voltak háborodva", mert Lázár "messze nem szegényellenes"."

A Fidesz szerint egyikük, Havránek Ferenc, a Zöld-Baloldal önkormányzati képviselője a Független Hírügynökségnek azt mondta szombaton: csak támogató hívásokat kapott péntek óta, azóta, hogy nyilvánosságra kerültek adatai, bár a hirdetési lapban megjelentetett közleménnyel valószínűleg más szándéka volt a Fidesznek. "Szóval fenyegetés helyett inkább reklámot csináltak nekem" - tette hozzá a képviselő.

Húsleves 2011.04.03. 13:27:28

Eredeti szöveg:
"megvágott, ám nem hamisított".
Megvágott szöveg:
"megvágott, hamisított".
Csak megvágtam, nem hamisítottam.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 13:27:41

@.Pierre Bezuhov.:
a lófaszt. dehogy ez vezetett ide.

az vezetett ide, hogy pártfüggetlenül, szarházi, jellemtelen szaralakok vannak a parlamentben szinte kivétel nélkül, és az, hogy választójoga van minden szellemi fogyatékosnak is, aki saját életét nem tudja kontrollálni, nemhogy felelősen, átgondoltan döntsön bármiben is, főként, hogy a többség csak a pártmédiumok hazugságait, ferdítéseit kajolja.

f.m.j. 2011.04.03. 13:33:51

@Conv: jaja, de erre meg az a válasz, hogy minden nép olyan elitet érdemel, amilyen van neki, me'hogy a nép választott... nincs jó megoldás

Húsleves 2011.04.03. 13:35:16

@Conv:
Azért fejtsd már ki, hogyan képzeled el a "szellemi fogyatékosok" nélküli választásokat a gyakorlatban. Vagy hogy képzeled el a pártmédiumok hazugságai nélküli életet. Mert elvileg nem lennének ezek rossz gondolatok, ahogy elvileg - "ideális" embereket feltételezve - a szocializmus is jó lenne.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 14:02:53

@Húsleves:
erről már hosszabban is értekeztünk itt többen.

tőszavakban:
cenzusos szavazati rendszer
IQ, katonaviseltség, gazdasági hozzájárulás a feltételei a választójognak.
IQ 100 alatt nincs szavazati jog, nem vállalja a haza védelmére felkészülést, nincs szavazati jog, soha egy fillért nem adózott, csak kapott az államtól, nincs szavazati jog.

nincs pártlistás parlamenti bekerülés, csak egyéni listás.
a pártokat tartsa el a párttagság, ne kapjanak állami támogatást.
így a parlamentben nem pártok és érdekeik, hanem érvek, ellenérvek, szakmai viták alapján lenne döntéshozatal.
fele ennyi képviselő sem kell, viszont aki képviselőként akármilyen szinten vállalja a szereplést, azon legyen felelősség, ne csak jogai, kiváltságai legyenek
intelligencia, általános műveltség, nyelvismeret, történelmi, gazdasági ismeretek, stb szintmegfelelősége az alap feltétel, hogy egyáltalán képviselő jelöltként indulhasson.
visszahívhatóság, személyes felelősség a politikai, gazdasági döntésekért.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 14:07:53

@f.m.j.: abaj ezzel van, hogy nincs választási lehetősége. odabasznak elé pár pártlehetőséget vagy a párt pár egyéni lehetőséget oszt puszi.
a pártlistás bejutottak, (a többség) ha konkrétan rájuk kellene szavazni, esélyt sem kaptak volna a szavazóktól.
no meg nem igen értem, hogy miért kell pártoknak állami pénzt adni. a párt éljen meg a tagsági adományokból. ha erre képtelen, akkor milyen pártideológiai elhivatottságot mutat az a tagok és vezetők részéről?
az ország eltartása, működtetése majd jobban megy, ha a saját szűk köreikben is képtelenek bármiféle áldozathozatalra az ideológiáért amit képviselni akarnak?

Horizont 2011.04.03. 14:20:19

@Conv: A baj az, hogy kétféle választásunk van! Vagy a sok szar közül választasz a kevésbé szarra, és optimistán hiszed jobb lesz, vagy nem vagy optimista és nem szavazol senkire! Egyik sem jó választás! A hiba nem a mi készülékünkben van! Kéne egy jó garnitúra ...... bánná a franc melyik oldali mi a nevük:)

'98- '02 között már a Fidesz kimutatta a foga fehérjét! (már annak aki nem annyira fiatal:D) Mára szinte majdnem mindenki eltűnt Orbán "testközeléből" egyedül Orbán maradt fixen - és minden rosszabb lett! Bíztam mind a két oldalon abban, hogy majd a fiatal feltörekvő ifjúság jobb lesz, de be kell látnom tévedtem. Rosszabb garnitúra! Az is szörnyű nekem, hogyha az MSZP bármiben is szólal meg és hiába is van amúgy igaza kiráz a hideg tőlük és annyira hiteltelenek. Szegény kicsi ország, szegény kicsi népe:)

KopaszMercis 2011.04.03. 14:22:58

Ezek a fideszesek mekkora fergek.. alig varom hogy elinduljon a nepfelkeles.. bar csak olyan verszomjas es pusztito nepek lennek a komcsik meg a zsidok, mint ahogyan azzal a jobbik riogat.. rogton rendet tennenek itt pikk pakk.

Húsleves 2011.04.03. 14:22:59

@Conv:
Rendben, először is elnézést kérek, mert ha tényleg le volt ez írva korábban, akkor teljesen jogos a célzás, hogy mielőtt kérdezek, kicsit körülnézhettem volna.
És sokminden talán igazatok is van, de azért szerintem ez akkor sem mehetne így.
- Katonaviseltség: miért ne szavazhatna olyan, akinek nem volt lehetősége vagy alkalma katonának lenni (esetleg egészségügyileg alkalmatlan)?
- Gazdasági hozzájárulás: a gazdagok okosabbak? Egy nagyon jól működő piacgazdaságban talán még lehetne valami korreláció a kettő között (kiválasztódás), de maradjunk annyiban, hogy nálunk nem ez a helyzet.
- "IQ 100 alatt nincs szavazati jog": az IQ egy mesterséges mérőrendszer, elég megbízhatatlan, például különleges zenei tehetségek esetén szinte semmi pozitívat nem mutatnak. Pedig Erkel vagy Kodály nem lehettek buta emberek. Remélem nem veszi senki összetákolt tanmesének, de tényleg az a helyzet, hogy sok kétkezi emberrel kapcsolatban tapasztaltam, hogy az értékrendjük, felfogásuk helyesebb, értelmesebb, mint egyes értelmiségieké. Igaz, hogy az IQ elvileg nem a tanultságot mérné, de ez a gyakorlatban nem lehetséges.
- "nincs pártlistás parlamenti bekerülés, csak egyéni listás": ezzel meg az a baj, amin mostanában a legtöbbet rugóznak az ellenzékiek (bár ennek a fő oka nyilvánvalóan a vereség), hogy ha például (egyszerűsített számpélda) 100 fős parlament esetén 100 választókörzetben az X párt minden jelöltje 51%-kal nyer az Y párt jelöltjének 49%-ával szemben, akkor X pártnak 100 képviselője lesz a parlamentben, Y-nak pedig egy sem.
A többivel nagyjából egyetértek.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 14:25:25

@Horizont:
"Vagy a sok szar közül választasz a kevésbé szarra, és optimistán hiszed jobb lesz, vagy nem vagy optimista és nem szavazol senkire! Egyik sem jó választás! "

ez így van és ez a baj.
ez megszűnne a párt szavazósdi megszüntetésével és a pártlistás bekerülések megszüntetésével.
ezt kiharcolni azzal lehetne, ha nem menne el szavazni a sok a rosszabbik szarra szavzó, hanem azt mondaná egyik szar sem kell, és ezt kimutatom azzal, hogy nem megyek el szavazni amíg a szavazási rendszer csak szart kínál különböző méretben és halmazállapotban.

KopaszMercis 2011.04.03. 14:30:40

inkabb ellen szavazatra lenne szukseg... akkor nem csak arra menne ra a sok a buzerans, hogy a sajat fergeinek imponaljon, hanem h a masiknak ne legyen antipatikus...
Igy kapasbol kikerulne a jobbik a fidesz es az mszp a parlamentbol.. az LMP csak azert nem, mert meg nem volt idejuk lejaratni magukat. Majd 4 ev mulva..

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 14:35:54

@Conv: szerintem a jelen formájú demokratikus felépítésnek ez a legnagyobb rákfenéje, a mindenki szavazhattal együtt.
látszatválaszték van, valódi nincs, és mindannyian tudjuk, hogy az ország szavazóinak nagyobbik része képtelen felelős átgondolt döntéshozásra, szavazásra.

amikor valaki nagykorú, és úgy dönt szavazni szeretne majd, akkor menjen el , áldozzon rá egy kis időt, akár pénzt jelképes összeget a(a papír nyomdaköltségét, a munkadíjat, mondjuk 1000 ft-ot ) és végezzen el egy tesztet amivel megkapja a szavazókártyáját. ennek felmutatásával a nyilvántartásba vétel után szavazhat névtelenül.
nem lenne ez olyan bonyolult.

csak az újkori libbant vonalú demokrácia elbaszott sajátsága ez a mindenkinek ugyanolyan jogai vannak álszent, valójában hazug duma.
nincsenek mindenkinek ugyanolyan jogai az életben, mindenért meg kell küzdenie (dolgozni, tanulni, áldozni az idejéből, energiájából) hogy joga legyen az életét könnyebbé, jobbá tevő dolgokhoz.
miért éppen a közösség életét befolyásoló a legfelelősebb döntésekhez van mindenkinek (annak is aki semmit nem tett a közösségért, vagy ellene tett, annak is aki önmagát is képtelen fenntartani) beleszólási joga?
megmondom miért. mert a hatalomnak az az érdeke, hogy az ostoba, irányítható tömegek által, a saját céljainak megfelelően érvényesíthesse a saját akaratát a demokrácia betűképpel takarózva.

Húsleves 2011.04.03. 14:46:44

@Conv:
A libbantakkal kapcsolatban tökéletesen egyetértünk, de sajnos a valós erőviszonyok terén ma az a helyzet, hogy ha a libbantakat nem a saját eszközeikkel verjük meg, akkor nemzetközi szinten feljogosítva érzik magukat arra, hogy beavatkozzanak a belügyeinkbe, ehogyan azt a közelmúltban rendszeresen megtapasztalhattuk.
A legutóbbi választási eredmények viszont azt mutatták, hogy meg lehet őket verni a saját választási rendszerükben is, egyszerűen azért, mert már az utolsó vécépucoló is úgy utálja őket, mint a szart.

Horizont 2011.04.03. 14:55:37

@Conv: " mert a hatalomnak az az érdeke, hogy az ostoba, irányítható tömegek által, a saját céljainak megfelelően érvényesíthesse a saját akaratát"
Mitől is más ez mint az a sokat átkozott szocializmus??? Már aki azt hiszi, hogy így volt ott is! Lehet, hogy így volt nem vitatom de mégse éreztük magunkat ennyire bedarálva .szarnak nézve! Meghagytak nekünk egy kis teret, terecskét! Amitől embernek érezhettük magunkat! Most meg.....

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 14:56:01

@Húsleves:

"- Katonaviseltség: miért ne szavazhatna olyan, akinek nem volt lehetősége vagy alkalma katonának lenni (esetleg egészségügyileg alkalmatlan)?"

az egészségügyi alkalmatlanság természetesen és logikusan nem lenne kizáró ok, de azt hiszem ez csak kekeckedés volt részedről. más esetben katonai szolgálatnak számít a polgári szolgálat is, ami jelen jogszabályok szerint is így van. tehát nem kell fegyvert fognia, de menjen el pl eü szolgálatosnak, tanulja meg a segítség módozatait a hadviselésen kívül, vagy menjen be kőművesnek, ácsnak, karbantartónak fegyveres szolgálat nélkül.
érted a lényeget ugye, mutassa meg, hogy igen, ő nem csak elvár, hanem ad is a hazájának a jogaiért cserébe.

"- Gazdasági hozzájárulás: a gazdagok okosabbak? Egy nagyon jól működő piacgazdaságban talán még lehetne valami korreláció a kettő között (kiválasztódás), de maradjunk annyiban, hogy nálunk nem ez a helyzet."

bazz nem a gazdagság mértékéről van szó, de aki soha életében nem fizetett adót, az ne követelhessen semmit, ne szavazhasson.

"- "IQ 100 alatt nincs szavazati jog": az IQ egy mesterséges mérőrendszer, elég megbízhatatlan..."

az életfelfogással nincs baj, persze lehet tisztességesebb egy 70-es iq-val rendelkező fogyi, mint egy 130-as, de ugye elhiszed, hogy öszetett gondolkodást és helyzetfelismerést igényel a döntés az ország sorsáról? legyen neked most, hogy értsd 60-as Iq-val most ugyanúgy hordják százszámra szavazni a polgárokat, és nekik ugyanolyan értékű a szavazatuk (aminek irányáról hidd el nem ők döntöttek) mint a tiéd aki végiggondolja mire és miért szavaz. ez így nem jó.

a pártlistás dologról annyit, hogy nem jól értetted. nincs párt. nem a pártra és tagjaira, hanem emberre szavaznak. ezért nincs pártlistás bejutás. a képviselőjelöltek pedig ha pártdolgokkal korteskednek mennének a levesbe. programok tevei, igéretei alapján döntsenek az emberek, ne pedig mert ez komcsi volt ez meg fasiszta, ez meg szidó, ez meg 56-os veterán.
szarom le, hogy valaki komcsi volt, ha most olyan gazdasági programot tud javasolni amivel előrébb jut az ország.
szarom le, hogy valaki fasiszta volt, ha olyan programot javasol amivel a közbiztonság megteremthető törvényes keretek közt.
szarom le, ha valaki szadeszes volt, ha olyan oktatási rendszertervet tud javasolni, amivel ismét európa élvonalába kerül az oktatás
szarom le, hogy valaki viktor seggnyalója akár, ha olyan egészségügyi fejlesztési tervet rak az asztalra amivel megoldódik a probléma.

és legvégül, szarom le, hogy ki milyen párt tagja, ha ostoba és csak árt az országnak a tevékenységével.
a baj, hogy ezzel a többség nem így van. vagy mert pártzombi agymosott, vagy mert agymosás nélkül is buta mint a tök.

bgp 2011.04.03. 15:02:15

@Conv: nem az a gond, hogy mindenki szavazhat, hanem az, hogy tök mindegy kire szavazol.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 15:04:37

@bgp: erről beszélek. nincs választási lehetőség valójában a jelenlegi választási rendszer szerint. így működik. ez a szar benne.

igényes 2011.04.03. 15:04:56

Na, de ki is ez a dr. Havasi Katalin?

Nagyon remélem, hogy anyukája Havasi Lászlóné nem rokona ennek a Havasi Lászlónak, www.abtl.hu/archontologia/f?p=108:5:638857008267107::NO::P5_PRS_ID:951567

Nagyon remélem ennek a Havasi Lászlónak sem: www.utolag.com/Ilkei/Ugynok/BM_III_II_csoportfonokseg_kemelharitas.htm#havasi

Havas László (Hutschneider) Kovács Margit 1929.07.03. Zalaegerszeg 1989.09.16.
Havasi László Kádi Mária 1922.06.17. Pápa 1992.09.15.

Don Quixote de la Ferko 2011.04.03. 15:08:41

Kicsit később, mint számoltam, de jönnek a kuláklisták.

Hajrá fidesz, egész ügyesen toljátok a maszop 2014-es szekerét.

nu pagagyí 2011.04.03. 15:11:24

Lázár már azért sem lehet szegényellenes, mert övé a legeladósodottab, legszegényebb megyei jogú város. Ő aztán tudja milyen loehet a nincsből osztogatni.

Mr. Waszabi 2011.04.03. 15:50:34

Lehet, hogy nem szegényellenes, de hogy szociális érzéke 0, az bizonyos. Egy normális országban a vezető politikusok nem heccelik a válság súlytotta népek havi 600ezerért bérelt luxus sportkocsikkal. Különösen nem közpénzen. és pláne úgy, hogy utóbb kiderült, megvehette volna a sjaát pénzén is az igényeinek megfelelő járművet(mivelhogy megvette).

Mr. Waszabi 2011.04.03. 15:51:47

@waszabi: bocs: "válság sújtotta népet" akartam írni.

igényes 2011.04.03. 15:53:40

Dr. Havasi Katalin magába kell, hogy nézzen! Vajon miért is foglalkozik titokban idősek, fogyatékosok bentlakásos ellátásával? Mi a nyeresége, szerepel-e bevallásában?

Cateran 2011.04.03. 16:09:38

Sigh..ennyire ne legyetek mar szovegertelmezi problemasak: Lazar apo a zembereket fikazta "aki semmire sem vitte, az annyit is er" es az ilyen ne menjen el politikusnak ,mert csak megelhetesi lesz belole, nem pedig sikeres haracsolo...Fel nem foghatom melyik resze nem ertheto...
Lassan, tagoltan: Az aki sikertelen, az annyit er...es abbol ne legyen politikus, mert az nem profi hazudozo es tolvaj...(penz beszel, kutya ugat...)

armadax3 2011.04.03. 16:13:21

Éljen a fidesz 2/3-ad!!!!!
Remélem ilyenkor örülnek a birkák!!

Cateran 2011.04.03. 16:23:54

@Conv:
"az életfelfogással nincs baj, persze lehet tisztességesebb egy 70-es iq-val rendelkező fogyi, mint egy 130-as, de ugye elhiszed, hogy öszetett gondolkodást és helyzetfelismerést igényel a döntés az ország sorsáról?"

Ez igy tuti nem igaz...ha az lenne,akkor az "okos" emberek sosem tevednenek es becsapni megteveszteni sem lehetne oket...az intelligencia nem egyenlo a bolcsesseggel es elettapasztalattal...mint ahogy 180-as IQ-val se vagy feltetlenul gazdasagpolitikai szakember...es bizony lehet, hogy az a 80-as iqju jobban eligazodik a politikaban, mert eppen jobban erdekelte az egesz....
Szvsz mind az iskolazottsagi, mint az intelligenciahanyadosi megiteles hamis...illuziokba ringatod magad (eleg csak korulnezni a diplomazottak kozott ma...1 lyukas 2 fillerest nem biznek rajuk...tisztelet a kivetelnek..)

bandika gazdája 2011.04.03. 16:40:04

@Conv: Hiába van sok dologban igazad (más dolgokban meg szerintem nem) te is tudod, hogy amiről beszélsz, az kivitelezhetetlen. Elképzelem magam elé amint a választópolgárok az előtérben rágják a ceruza végét az IQ teszten! Nemá! És a nőknek is menni kell katonának? Az egyetlen ami kivitelezhető lenne, ha az emberek nem mennének el szavazni, hogy ezzel értésükre adják, hogy "köszönjük szépen nem kérjük többet ezeket a pöcsöket sem jobbról, sem balról". Mert abban viszont egyetértek veled, hogy mindegy melyik oldali szarik a fejünkre, nem kéne már tűrni! De ez meg azért kivitelezhetetlen,mert ahhoz meg össze kéne fogni, és az meg nem mi vagyunk! Most nem otthon lakom, itt nincs kábeltévé, de otthon időnként hallgattam mindkét oldalon ezeket a betelefonálós műsorokat, és komolyan mondom a hideg futkosott a hátamon ennyi barom hallatán. Épp ezért én sajnos nem látok megoldást! Ami nagyon szomorú! Én meg mást nem tehetek, saját lelkiismeretem megnyugtatására, helyben elmegyek szavazni, mert itt ismerem a fazonokat, országosan meg leszarom, mert nem tehetek mást. Torkig vagyok már a "kisebbik" rosszal!!!

Ironfist 2011.04.03. 16:41:03

Mi ezen a meglepő? Ők megetehetnek olyat is, amit másnak tiltanak. A fideszes troll patkányok meg a szokásos suttogó kampányt folytatják, amit most Vidéki. Jön, és trollkodással védi a fideszt.

Nem érez valaki párhuzamot azzal, ahogy hatalomra kerültek?

Gy.k.: a kommunista párt kettévált, az egyik fele az mszp lett, a másik a fidesz, de mindkettőben vérkomcsik ülnek/ültek. A fidesz, mint egyik tősgyökeres kommunista párt hirtelen forradalmárnak tünteti fel magát, és a másik darabra mutogat, hogy mer' bezzeg ők meg komcsik! A zemberek ezt beveszik, mert hülyék, és megszavazzák a komcsi pártot azértz, hogy ne legyenek komcsik a hatalomban. Itt ugyanez. A fidesz véresszájúan mutogat a kurucinfóra, hogy mert személyiségi jogok, de ha ő csinálja ugyanezt, akkor az egyből jó.

Férgek.

Dendrobatidae 2011.04.03. 16:41:44

@luciferko: Na ennél többet én sem látok ki a Fidesz eddigi ténykedéséből, minthogy újra felhozza a szarból at Mszt-t. Ha így haladnak sikerül belőlük kormánypártot csinálni 2014-re.
Bár nekem már az "előző nyóc év" is gyanús volt, hogy a szocik egyetlen célja az, hogy a folyamatos elkúrásaikkal Orbánt újra kormányra segítsék.
Végül is ez a módszer sokkal jobban fekszik nekik, mintha valami pozitív mondanivalóval kéne folyamatosan előállni, vagy netán tenni is valami előremutatót. Így is egymást váltják meg úgy is egymást váltanák, de mennyivel kényelmesebb megoldás ez a mai! Kúrd el minél látványosabban, legyén minél tahóbb, lopd magad degeszre, oszt' cseréljetek a másik párttal, aki ugyanezt csinálja. Egyszer kimaradsz a dobásból, de utána újra te jössz!
Na ez igazi hungarikum!

igényes 2011.04.03. 16:43:38

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.
________________________________________
Tárolt Cégkivonat
A Cg.06-06-007923 cégjegyzékszámú DR. HAVASI Egészségügyi Szolgáltató Betéti Társaság (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy u. 45.) cég 2011. január 13. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok
1. Általános adatok
Cégjegyzékszám: 06-06-007923
Cégforma: Betéti társaság
Bejegyezve: 1996/07/31

2. A cég elnevezése
2/1. DR. HAVASI Egészségügyi Szolgáltató Betéti Társaság
Hatályos: 1996/05/23 ...

3. A cég rövidített elnevezése
3/1. DR. HAVASI BT
Hatályos: 1996/05/23 ...

5. A cég székhelye
5/1. 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy u. 45.
Hatályos: 1996/05/23 ...

6. A cég telephelye(i)
6/2. 6800 Hódmezővásárhely, Lázár u 10.
A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

8. A létesítő okirat kelte
8/1. 1996. május 23.
Hatályos: 1996/05/23 ...

8/2. 2002. október 21.
Hatályos: 2002/12/17 ...

8/3. 2005. július 15.
Hatályos: 2005/07/27 ...

8/4. 2009. április 21.
A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

902. A cég tevékenysége
9/24. Egyéb humán-egészségügyi ellátás

Bejegyezés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/25. Általános járóbeteg-ellátás
Főtevékenység.

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/26. Egyéb nem bolti, piaci kiskereskedelem

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/27. Számítógépes programozás

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/28. Információ-technológiai szaktanácsadás

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/29. Számítógép-üzemeltetés

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/30. Egyéb információ-technológiai szolgáltatás

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/31. Adatfeldolgozás, Web-hoszting szolgáltatás

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/32. Reklámügynöki tevékenység

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/33. Médiareklám

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/34. Szakmai középfokú oktatás

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/35. Sport, szabadidős képzés

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/36. Kulturális képzés

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/37. M.n.s. egyéb oktatás

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/38. Bentlakásos, nem kórházi ápolás

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/39. Mentális, szenvedélybeteg bentlakásos ellátása

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

9/40. Idősek, fogyatékosok bentlakásos ellátása

A változás időpontja: 2009/04/21
Bejegyezés kelte: 2009/05/21
Hatályos: 2009/04/21 ...

10. A működés befejezésének időpontja
10/1. Határozatlan
Hatályos: 1996/05/23 ...

11. A cég jegyzett tőkéje
11/1. Megnevezés Összeg Pénznem
Pénzbeli hozzájárulás 6000 Ft
Nem pénzbeli hozzájárulás 0 Ft
Összesen 6000 Ft
azaz hatezer Ft.
Hatályos: 1996/05/23 ...

12. A képviselet módja
12/1. Önálló
Hatályos: 1996/05/23 ...

13. A képviseletre jogosul(tak) adatai
13/3. Gaizer Tamás tisztségviselő (vezető tisztségviselő) (an.: Móc-Richter Mária)
6800 Hódmezővásárhely, Andrássy u 45.
A képviselet módja: önálló
Jogviszony kezdete: 2002/10/21
Hatályos: 2005/07/27 ...

20. A cég statisztikai számjele
20/3. 21747117-8621-212-06.
Bejegyezés kelte: 2009/05/26
Hatályos: 2009/05/26 ...

21. A cég adószáma
21/4. Adószám: 21747117-1-06.
Bejegyezés kelte: 2008/02/27 Közzétéve: 2008/03/27
Hatályos: 2008/02/27 ...

32. A cég pénzforgalmi jelzőszáma
32/3. 57400262-10014420-00000000
A számla megnyitásának dátuma: 2008/09/06.
A pénzforgalmi jelzőszámot a FONTANA Credit Takarékszövetkezet (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 50) kezeli.
Cégjegyzékszám:

Bejegyezés kelte: 2008/10/10
Hatályos: 2008/10/10 ...

II. Cégformától függő adatok
1. A beltag(ok) adatai
1/2. Gaizer Tamás (an.: Móc-Richter Mária)
6800 Hódmezővásárhely, Andrássy u 45.
Hatályos: 2002/12/17 ...

2. A kültag(ok) adatai
2/2. Havasi Lászlóné (an.: Papp Mária)
6800 Hódmezővásárhely, Andrássy u 45.
Hatályos: 2002/12/17 ...

3. A társaság kültagjai betétjének együttes összege
3/2. 1000.-Ft, azaz egyezer Ft.
Hatályos: 2002/12/17 ...

________________________________________
Készült: 2011/01/13 15:54:14.
Microsec Céginformációs szolgáltató

Az alábbi excel táblázat 136-os folyószámon megtalálható, hogy már 2006 óta a Bt. Telefonját használja a gyermek:
www.lovasszovetseg.hu/_feltoltott_fajlok/PHP-DUMP/rev_reg.xls

Gaizer Tünde
Tünde
1989/06/05
Hódmezövásárhely
6800
Andrássy út 45.
30/3828255
gaizer.tunde@invitel.hu
Díjugratás
2006-06-22
19890605

Kültag:
Havasi Lászlóné (an.: Papp Mária)
6800 Hódmezővásárhely, Andrássy u 45.

Névrokona, vagy esetleg volt felesége Havasi Lászlónak, aki a Lázár János által szponzorált „SZT” listán szereplő Havasi Lászlónak. (Lehet csak névegyezés, lényeg egy Havasi László megtalálható itt: www.utolag.com/Ilkei/Ugynok/BM_III_II_csoportfonokseg_kemelharitas.htm#havasi

igényes 2011.04.03. 16:54:34

Gaizerné dr Havasi Katalin nevét viselő céget a férje vezeti. Sajnos havonta rendszeresen csalnak, mert ugye a BT költségére számolják el a tehetséges lovas dijugrató leányuk hívásait.

Havasi Dr. Bt.
(30) 3828255 (Ez a kisleány telefonja)
6800 Hódmezővásárhely Havasi Dr. Bt.
(30) 4063498
6800 Hódmezővásárhely Havasi Dr. Bt.
(30) 5958808
6800 Hódmezővásárhely

A fenti számokon lehet náluk érdeklődni a visszaéléseikkel kapcsolatban. Anyukának, Katalinnak persze van önkormányzati mobilja is.

2009 óta ugye már időskorúak ellátásával is foglalkoznak, de nem jelzi dr Havasi Katalin a vagyonnyilatkozatában.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 16:59:42

@Cateran:

"az intelligencia nem egyenlo a bolcsesseggel es elettapasztalattal...mint ahogy 180-as IQ-val se vagy feltetlenul gazdasagpolitikai szakember...es bizony lehet, hogy az a 80-as iqju jobban eligazodik a politikaban, mert eppen jobban erdekelte az egesz...."

nem, ez biztosan nem igaz a 80-as intelligenciahányadossal rendelkező emberre.
egyrészt 85 IQ alatt gyenge értelmi képességűekről beszélünk (szellemi fogyatékosság, jogilag is korlátozott döntés és cselekvőképesség). 50-70 IQ debilis, 25-50 IQ imbecillis, 25 IQ alatti érték idióta minősítést jelent.
az emberiség 68%-a 85-és 115 közti értékkel bír, ez az átlagos (normál) intelligenciasáv.
(persze ez általános statisztikai adat, közelről sem pontos, nem hivatalosan ennél kisebb %-a tartozik az embereknek ebbe a tartományba, - a statisztikai eredmények és kalkulációk alapján az 50+1% ami az átlag (normál) intelligenciaérték a 105 pont - mivel a méréseket önkéntes jelentkezők felmérései adják, értelemszerűen az alacsony intelligencia hányadosú réteg nem igen jelentkezik ilyesmi felmérésre érdektelensége okán)

másrészben a választási döntéshozatalban nem gazdasági szakembernek, vagy politológusnak kell lennie az embernek, hanem megfelelő realitásérzettel, helyzet mérlegelési képességgel, logikai kombinációs készséggel kell rendelkezni a megkapott információk alapján történő döntés meghozatalához.
bármilyen élettapasztalattal is rendelkezik egy átlagosnál szerényebb szellemi kapacitású ember, általánosságban nehezebben vagy egyáltalán nem ismeri fel/érti meg /szűri meg a hamis, félrevezető, manipulatív információkat amelyek alapján döntenie kell.

pl. egy olyan triviális 5 másodperc max reagálásidejű kérdés esetében, mint a következő;
- egy ponty 10x gyorsabban úszik az embernél 15fokos vízben. a víz hőmérsékletének minden1 fokos emelkedésével 7%-os egyenes arányú teljesítményjavulás van az ember javára. ennek függvényében meg kell adni mennyivel gyorsabban úszik az ember a sivatagban 47fokos környezetben a pontynál.
gyorsan kiderül, hogy a válaszoló mely sávba tartozik a 105 alattiba vagy a 105 felettibe.
ha a helyes választ adtad a kérdésre, könnyen láthatod, hogy az összetett információk halmazának logikai áttekintéséhez, a helyes válaszhoz nem iskolai végzettség kell, csupán átlag intelligencia. biztosan szeretnéd, hogy a sorsodról olyan emberek döntsenek, akik nem tudják a kérdésre a választ azonnal?

"Szvsz mind az iskolazottsagi, mint az intelligenciahanyadosi megiteles hamis...illuziokba ringatod magad (eleg csak korulnezni a diplomazottak kozott ma...1 lyukas 2 fillerest nem biznek rajuk...tisztelet a kivetelnek..) "

még jó hogy az intelligencia egyáltalán nem függ az iskolázottságtól, ellenben pontosan a logikai összefüggések felismerésének és problémamegoldás lehetőségének minőségbeli jellemzője.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 17:13:36

@bandika gazdája: bazz, fentebb írtam, szavazókártya. amikor eléri a 18 évet valaki, elmegy és elvégzi a tesztet, megkapja a szavazókártyát. egyszer tölti ki, nem a szavazás alkalmával minden alkalommal :)
igen, a nők is részt vehetnek honvédelmi oktatáson, gyakorlaton (egészségügy, konyhaszolgálat, varroda, bármi tevékenység) amivel hozzájárulnak a sereg fenntartásához. a nem fegyveres szolgálat körébe minden beletartozhat, pl a seregnek irodistákra is van szüksége, ez voltaképpen akár egy kis gyakorlatot is adna.
akár olyan formában is kivitelezhető a dolog, sőt már biztosíthatná is a szavazati jog "adózási" kritériumát.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 17:14:36

@egyittlakó:
libbant = liberális hibbant.
szerintem nagyon kifejező tartalmában a szó

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 17:20:25

@egyittlakó:

neked ez a nem tudod mi a végzeted :)

egyittlakó 2011.03.30 16:22:39
Ja, és mi az a "sün"?

egyittlakó 2011.04.03 10:12:24
Elmondaná valamelyik szabálytalankodó párti köcsög, hogy mi az a "Lambó"?

egyittlakó 2011.03.04 15:46:14
"Egyébként a 353D az mi?"

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 17:21:25

@egyittlakó: bazzeg :)
a politikust találtad nem helytállónak? :)

egyittlakó (törölt) 2011.04.03. 17:31:17

@Conv: "neked ez a nem tudod mi a végzeted :)"

ja, szedd össze, mert sok mindent nem tudok (a valóságban igen, de itt mindenki a közönségnek játszik, meg a gyengébbek kedvéért)...
aztán be lehet küldeni a narancsos ávh irodájába...
:)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 17:39:32

@egyittlakó: szedi a fene, csak egy pillantást vetettem a tevékenységedre és hirtelen az utobbi 4 témánál amihez hozzászóltál, ezek voltak :)

guma 2011.04.03. 18:07:03

@Conv: :)
jajaj!

a példádon nevettem (mielőtt valaki személyeskedésnek támogatásának venné! :DDD), de azon nagyon!!!

guma 2011.04.03. 18:24:44

@Conv: :)))

rájöttél te magad is, hogy megint "szórakozott" vagyok és lemaradt a macskaköröm. DDD

lac666 2011.04.03. 18:50:57

@igényes: ez nagyon komoly!
Gratula!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.03. 19:47:56

A 3 faszi azóta nemzeti hős :)
Ezt a Lézert le kéne már állítani, mert több kárt csinál bárki másnál.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.03. 19:48:49

@igényes: Mily' "érdekes".
És ez ezután is így fog menni, még ha személyesen Viktornak is meséljük el.

Gandalf Garaboncias 2011.04.03. 21:49:07

No, most hogy kiderült, nem "Lázárék" alkalmaztak kuruc-módszert, hanem a helyi Fidesz-szervezet ("Havasiék"), a korrektség jegyében akár át is lehetne nevezni ezt a posztot.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.03. 22:02:36

@Pisti, az aragorn:
:))))))))))
igen, nevezzék át: a fityisz a kuruc-módszert alkalmazta :)

lázár a "havasiék"-féle helyi fityisz szervezet góréja egyébként, ha jól tudom :)

Gandalf Garaboncias 2011.04.03. 22:12:08

Akár Fidesz-re is átnevezhetik, az is korrektebb lenne. Van elég egyéb Lézer János rovásán, nem kell olyasmit is rákenni, amiért a hülye helyi haverjai felelősek.

Nem, nem Lázár az elnök, hanem Havasi.

gudmen 2011.04.03. 23:35:43

vastagbör már csak a fideszt birja ekézni?:(

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2011.04.04. 00:12:09

@Conv: Szerintem felesleges a katonaviseltség. Tudod vannak olyan emberek, akiknek a katonasággal elvieken van problémájuk, és még csak háttérszemélyzet sem szeretnének lenni egy ilyen helyen. De azt, hogy ezek az emberek ne szavazhassanak? No way.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2011.04.04. 00:22:21

Bár én beszélek? Főképp jobboldali vélemények alapján nekem semmi jogom nicns semmibe beleszólni odahaza, miután leléptem onnét.

Overdream 2011.04.04. 00:33:13

@Conv:
Azaz logikád szerint az állami alkalmazottaknak nem járna szavazati jog? Hisz ők, logikád alapján kiveszik a pénzt a gazdaságból, nem termelik.
Már nem azért, tisztellek, intelligens embernek tartalak, kedvtelve olvasom hozzászólásaid, de ne haragudj, de ez nettó baromság. Nem hinném, hogy egy mentős, tűzoltó, orvos, etc szava kevesebbet számítana mint az X ezredik kis bolt tulajának voksánál.
Persze, azzal egyetértek, hogy valamilyen cenzusos rendszert fel kellene állítani, de nem hinném, hogy a te ötleted teljes mértékben megfelelő lenne. Inkább gondold át még egyszer, barátom:)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.04. 01:49:36

@Overdream: őőőőőőőő... ugye tisztában vagy vele, hogy a sereg is állami alkalmazás:) gondolom tisztában vagy vele, hogy az adórendszerbe ugyanúgy beleszámít az állami alkalmazott adója is, nem csak a kohászé, még ha a bérét a köz vagyonából is kapja? :)
természetesen értem a problémád a kérdésben csak kissé erőltetetten kifacsart ez a szó szerinti értelmezés beerőltetése :)
tudom, hogy azt azért te is belátod, hogy a "soha egy fillért nem adózott, csak kapott az államtól" az bizony nem konkrétan nem az adóforintokra vonatkozik, hanem bárminemű értékteremtő munkára a köz hasznára.
a rend- a tűz- az egészség-védelem és az államigazgatás, közigazgatás keretein belül végzett munka, ugyanúgy mint az állami bérfinanszírozású iskolák, óvodák dolgozóinak munkája ilyen tevékenység.

jópofa ötlet volt megpróbálkozni a kérdéssel, de logikai kereteken belül azért belátható, hogy ennyire nem vagyok hülye, bár kétségtelen, hogy vannak témák amikben jóval járatosabb vagyok mint az államigazgatás szervezésének átalakítása, ám ez egy kissé sértő volt :)

@tildy:):
mondd, milyen elvi-etikai problémád van azzal, hogy sérült emberek gyógyításában, ellátásában, élelmezésében, gyerekek felügyeletében, oktatásában részt vegyél, megtanuld egy esetleges háborús, vagy politikai, gazdasági katasztrófa nyomán kialakult helyzetben a sérültek ellátására vonatkozó teendőket, esetleg be is gyakorold polgári szolgálatosként?

vagy valami általam még nem hallott vallást gyakorolsz, vagy olyan elveid vannak amelyek tiltják a segítséget más embereknek. :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.04. 07:12:16

@Doktor Kotász:

Persze, aki kapott az újságból, az meg csukja be a szemét, mi?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.04. 07:15:39

@Húsleves:

Nem vágtak össze szavakat új mondatokká, ezért nem hamisított.
Egy hosszabb szövegből vágtak ki teljes, a Lézerjani által bemutatott jegyzőkönyvben is szereplő mondatokat. Rövidítettek, hasonlóan ahhoz, ahogy a tvhíradóban a nyilatkozatokat szokták.
Ezt érted?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.04. 07:21:02

@gudmen:

Mindig a kormánypárt van olyan pozícióban, hogy a legnagyobb pofátlanságokat csinálja. :)

Horizont 2011.04.04. 08:05:22

@Pisti, az aragorn:
Te tényleg azt hiszed, hogy Lázár nem tudott erről?
Te még hiszel a mesékben? :)
Tessék gyorsan felnőni, ez Magyarország!

f.m.j. 2011.04.04. 08:17:38

@Horizont: ezt én se értettem, hogy miért fontos, hogy helyi fidesz... Lázár maga a tömény fidesz, ott helyben is, meg országos szinten is, lassan az egész világot bekebelezi, annyi van belőle (ma egy tornacipő, holnap az egész világ?...by Holló Színház :):)))

Horizont 2011.04.04. 08:37:17

@f.m.j.: :D
Módosítok egy kicsit az előbbi kommentemen:) Két eset lehetséges. Egyik, hogy Lázár tudott róla, sőt esetleg ő találta ki és adott erre utasítást. A másik verzió, hogy az alattvalóknál ilyen rugalmasan működik a főnök seggnyalása (nem csak Hódmezővásárhelyen), és maguktól önként, dalolva, a főnökért mindent elv alapján megcsinálták! Mind a két eset egy tragédia! El tudok képzelni egy olyan ülést ahol Lázárnak is úgy tapsolnának mint Rákosinak annak idején! É-l-j-e-n L-á-z-á-r! Mekkora kis(nagy) király lehet már a városába te atyaúristen!

eszkep 2011.04.04. 09:38:23

"Illetve puffogás helyett örüljünk inkább, hogy csak az újságba kerültek bele a rádiósok, nem rögtön a nagy fekete autó ment értük?!"

laspalmas, nálad megszakadt a tér-idő kontinuum? Ezzel Draskovics fenyegetőzőtt, nem tudom, hogy jön ide?

"a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni"
Muhaha...! Miért kellene szégyellni? Ott van név, cím!

"ő kezdeményezte az Állami Számvevőszéknél (ÁSZ), hogy vizsgálják ki a polgármester választási kampánypénzeinek a felhasználását"
Gondolom véletlenül, kimaradt az ÁSZ ide vonatkozó akkori jelentése... Tán' pótolni kellene...

"Havránek apja Ferenc fia születése előtt 1 évvel a Nyilaskeresztes Párt tagja, sőt a helyi vezetőség tagja volt..."
Ez amúgy egyáltalán nem meglepő. Történelmileg dokumentált tény (belépési nyilatkozatok, lásd a Terror Házában). hogy az egykori "kisnyilasokkal" duzzasztották fel a kommunista párt tagságát.

eszkep 2011.04.04. 09:43:12

@laspalmas: "Nem vágtak össze szavakat új mondatokká, ezért nem hamisított."

Kiragadtak mondatotat eredeti szövegkörnyezetükből, úgy, hogy nem állapítható meg egyértelműen, kiről van szó. tehát hamisított. Kiváncsi vaghyok, hányan vették itt a fáradságot, hogy meghallgassák az eredetit?

"Rövidítettek, hasonlóan ahhoz, ahogy a tvhíradóban a nyilatkozatokat szokták."
Na, ezért nézem inkább az országgyűlést vágatlanban. Egyébként már csak az a kérdés, hogyan rövidít az adott média? mert pl. az Orbán beszédek eredeti kontextusát nem nagyon lehet felfedezni általában az index-es összefoglalókból. Bizonyára véletlen...

eszkep 2011.04.04. 09:46:39

@laspalmas: Kicsit korlátolt a gondolkodásmódotok mostanában... Régebben (2010 tavasza előtt) nem voltak ennyire demagógok.
Adjak téma tippeket?

Marcellusca 2011.04.04. 09:50:18

Látom, észkép "barátunk" a hétvégén továbbképzésen volt. :)))

Horizont 2011.04.04. 10:00:30

@Marcellusca (I'm happy): ha tudná Orbán milyen nagy híve és védelmezője mossa itt az agyunkat nap mint nap biztos hálás lenne és kitüntetné:DDDDD

Marcellusca 2011.04.04. 10:05:39

@Horizont: Akár képviselő vagy pógárjenő is lehetne belűle. :D

guma 2011.04.04. 10:27:41

@Horizont: @Marcellusca (I'm happy): ne adjatok tippeket. :)))

(de lehet, hogy valahol ilyen álom munkehelyen álom dotációt kap (!?), mint egyre több helyen több foglalkoztatás esetén kiderül : "ifj. Balsai István megbízási szerződés alapján havi bruttó 300 ezer forintot kap a KEH-től, ezért a pénzért pedig legalább heti 2 napon 6-6 órát kell dolgoznia, igaz, szerződése szerint ez időn túl is a KEH rendelkezésére kell állnia szükség szerint. ")

Overdream 2011.04.04. 10:39:11

@Conv: Mea culpa. Vedd úgy, hogy nem kérdeztem semmit. Kissé félreértettelek, elnézést:)

Horizont 2011.04.04. 10:51:10

@guma:
Jó helyre tudni kell születni! Amúgy úgy sajnálom szegényt! Mekkora teher lehet már, hogy az apja ismert ember. Neki a többszörösét kell teljesíteni nehogy azt mondják rá, hogy könnyű neki az apja miatt! Halálra dolgozza magát !!Heti 12 óra az is elosztva!!300 ezerért!!!
Jól kiba..tak vele:))))

Ironfist 2011.04.04. 13:33:33

@eszkep:
"Kiragadtak mondatotat eredeti szövegkörnyezetükből, úgy, hogy nem állapítható meg egyértelműen, kiről van szó."

KÖHHÖMKÖHHÖMŐszödibeszédKÖHHÖM...

@Horizont:
Szerintem simán ki van már tüntetve, csak nem tudunk róla. Tuti már legalább egy életműdíjat is kapott ezért XD

Tényleg eszkep, volna itt pár dolog.
1.-Te ugyanaz az ember vagy, mint a Vidéki nevű kommentelő? Olyan mértékben ugyanolyan elvakult fideszmosdató írásokat küldtök mindketten, hogy az a minimum, hogy mindketten a fidesz alkalmazásában álló blogtrollok vagytok.

2.- Ha már idejössz gúnyolódni, hogy kíváncsi vagy, ki vette a fáradtságot, akkor talán vissza is olvashatnál, és rájönnél, hogy Vidékinek kb tízszer lett elmondva, hogy igen, van itt olyan, aki hallotta az eredetit, és AZ MÉG SOKKAL DURVÁBB, mint a "hamisított"

3.- Mindent egyből benyalsz, ami a narancskomcsik szájából kiesik? Most épp, hogy hamisított a felvétel (ugyanis ha nem értesz a médiához, akkor ne ugass bele, hogy szerinted ez meg az hamisított, igenis csak vágott, és ez igenis bevett szokás MINDEN médiumban, a 200 példányszámos falusi hírmondótól elkezdve a BBC-ig), de ha teszem azt azt böffentené ki a vigánykirály az arcán, hogy innentől az ég színe zöld, akkor azt ilyen habzó szájjal védenéd meg?

3.- Ha egy embertől idézel, akkor muszáj spammolni a kommenteket? Nem lehetne, hogy szépen idézed EGY kommenten belül azt amire akarsz válaszolni, majd válaszolsz rájuk? Mert így a kapkodós idióta benyomását kelted, bár nem tudom, annyira nem ismerlek, hogy megmondhassam, kapkodós vagy-e.

Homeoffice 2011.04.04. 13:55:22

@Ironfist:

Már ne haragudj, DEAZAGYURCSÓTÁNY VOLT!
Ez meg itten kérem szépen Lézer Jankó:)

Ironfist 2011.04.04. 15:52:04

@Gunther:
Jaj, én kérek elnézést :D

2011.04.04. 20:29:17

- Miért nincs "Orbán kolbász" ?
- Még él a disznó.

Orbán megáll a spejzában őrzött Lenin kép előtt, és így szól:
- Drága Lenin elvtárs, ezt nagyon elk*rtuk. Mi lészen itt a megoldás?
Leszól Lenin a falról:
- Semmi gond fiam, helyet cserélünk! Engem leakasztanak, téged meg fel.

Egy napon meghal Orbán Viktor. De minden virág elhervad a sírján. Először hívják a holland kertészeket, de bármilyen tudományos módszert is alkalmaznak, az összes tulipán napokon belül elszárad. A francia kertészek is felsülnek, sőt a bolgárok is. Hosszú tanakodás után helikoptert menesztenek Bábolnára a Pista bácsiért, mert ő mindennek tudója. El is hozzák az öreget, lehajol a sírhoz, felvesz egy göröngyöt, majd sokáig porlasztgatja az ujjai között, és erőteljesen
csóválja a fejét. Mindenki feszülten figyel, mikor végre az öreg megszólal:
- Itt soha az életben nem fog nőni semmi, nem hogy virág !
- Miért? - kérdezik kétségbeesetten.
- Mert túl mélyen van a gané

Miért nem szunyókál el Orbán sosem a Parlamentben?
Mert az ördög sosem alszik.

Orbán beszédet tart a Művészetek Palotájában. A nézőközönség sorai közt :
- Hölgyem, ha megkérhetném: levenné a kalapját, mert nem látom jól Orbán elvtársat !
- Hölgyem, kérem húzódjon egy kicsit már odébb, hogy tökéletesen lássam .
- Hölgyem, ha megkérhetném, még egy kicsit arrébb ülne?
Mire a hölgy:
- Mégis mit képzel uram? Távcsövet ne adjak?
- Nem, köszönöm. Az van a puskámon is ...

Délután hatalmas dugó az M1-sen. Helikopterek, rendőrség, mentők, a tűzoltók, meg persze millió autó! A sorok közt fiatalember kopog az ablakokon.
- Mi történhetett? - kérdezi a sofőr.
- Valami arab terroristák elrabolták Orbán Viktort ! 10 millió dollárt követelnek, és ha nem kapják meg, lelocsolják benzinnel és elégetik! Én most arra gyűjtök!
- A többiek mennyit adtak?
- Hát nem mindenki egyformán, de az előtted álló 2 litert ...

Orbán, Csurka és Torgyán csónakázik a Balatonon . Egyszer csak vihar támad, a csónak elsüllyed . Ki menekül meg ?
- Az ország !!! ...

- Orbán Viktor genetikai adottságai miatt mindig igazat mond!
- Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség!
- Magyarországon 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor!
- Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört. Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret!
- Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!
- Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk!
- Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!
- Minden ember szereti Orbán Viktort. Minden EMBER!
- Orbán Viktor nem akar miniszterelnök lenni. Orban Viktor A MINISZTERELNÖK.

- Mi az, Orbán sósavban?
- Oldódik a probléma!

Honnan lehet tudni, hogy egy fideszes igazat mond?
- Orbán leváltja

Pistike jelentkezik az iskolában.
Tanító néni! A kutyámnak született 10 kiskutyája és mind FIDESZ-es. A tanító néni maga elé mered a közlés hallatán, majd kis ido múlva azt mondja: Rendben van Pistike. A hét végén úgyis itt jár az Orbán Viktor bácsi, majd neki mondd el! Biztos örülni fog neki. A látogatáskor odamegy Pistike a vendég elé és mondja.A múlt héten született 10 kiskutyám, és abból 5 FIDESZ-es.
Nagyon derék, és a másik öttel mi van? - kérdezi OVI.
Azoknak már kinyílt a szemük.

- Tudtad hogy Orbán kórházban van?
- Hogyhogy?
- Megülte a gyomrát a meggyes pite!

Orbán Viktor imádkozik:
- Uram, rengeteg pénz hiányzik az ország kasszájából. Mit tegyek?
- TEDD VISSZA !

Kihirdetik, hogy Amerikába megveszik az emberek agyát . Gondol egyet Orbán Viktor és kiruccan, hogy eladja ő is.
- Ön mennyit kér az agyáért ?
-100.000 $
- Húhhh egy kicsit sok . Nézze volt itt egy atomfizikus maguktól, annak adtunk 15.000 $, akkor volt itt egy programozó matematikus . Ő 35.000 $ kapott .
- Ja kérem, de ez még nem volt használva !

Mikor lesz Magyarországon jó világ?
- Amikor Orbán özvegye bemegy Kósa Lajoshoz a börtönbe, hogy el újságolja neki: Matolcsyt lelőtték Szijjártó temetésén

Egyszer egy ember fel kerül a mennybe. Találkozik Istennel, aki bevezeti egy órával teli szobába. Kérdezi az ember:
- Miért van ilyen sok órád?
Isten: - Ezek nem órák, hanem hazugságvizsgálók, aki keveset hazudik, annak lassan megy a mutató, aki sokat hazudik, gyorsan megy a mutató!
Ember: - És Orbán órája hol van?
Isten: - Azt ventillátornak használom a szobában.

Kérdezi a gyerek az anyukájától:
-Anya! Te kire fogsz szavazni?
Erre így válaszolt az anya:
-Fiam, én nem szavazok senkire! Győzzön a "Jobbik" !

gudmen 2011.04.07. 11:49:50

@laspalmas:
Hál'istennek olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az ellenzékünk is napi szinten szolgáltat municiot a "célbaköpés döglött oroszlánra" cimü vetélkedöhöz...erröl is posztoljatok sürübben, ugy mint régen;)

süti beállítások módosítása