Skip to content


       Szűrés lista

Két tűz között: rendteremtés tüntető rendőrökkel, Pintér úr?

Hoffmann Rózsa után Pintér Sándor is szopóágra került, egyrészt a minisztériuma alá tartozó valamennyi rendvédelmi ágazat az édes anyukájába küldené legszívesebben, és meg emellett keményen tüntetnek is (még jó hogy sztrájkolni nincs joguk, ugye Sanyi bá' ?), a keleti végeken pedig csak nem sikerül azt a megígért rendet megcsinálni és fenntartani ...

Pedig a Széll Kálmán terv alapján (csak 4 órás közmunka fele pénzért, munkanélküli segély csak 3 hónapig stb.) nyílegyenesen haladunk egy kapás-kaszás-karós éhséglázadás felé, vajon az egy szem körzeti megbízott fog rendet csinálni, vagy azok a rendőrök, akik jelenleg a Parlament előtt köpnek Önre?

Már az is elég kínos, hogy a beígért két pofont Ön kapta meg a debreceni bíróságtól.

 
Még Gyöngyöspatán sincs igazán minden rendben, vasárnap éjjel megint összejöttek a romák, a mélymagyarok és a rendőrök, és természetesen arról, hogy mi történt, két teljesen ellentétes beszámoló született: egyik verzió, másik verzió.
Nem értem, hogy ilyen esetben az egyik rendőr miért nem tudja elővenni a szolgálati kamerát, és filmre venni az egész akciót. Nagy mértékben megkönnyítené az igazság kiderítését. Persze lehet, hogy ez nem szempont ...

A balhéban részt vevő Véderő azonban nem szarral gurigázik, talán itt lenne az ideje, hogy Pintér Sanyi bá' megtalálja elveszett golyóit, és az ilyen nettó provokációt megakadályozza:

"Nyílt tábor! 2011.04.22-24.

A Véderő ismételten megrendezi a már hagyománnyá vált nyílt táborát, amelyre szertettel várunk minden hazáját szerető fiatalt és felnőttet, akiket érdekel a katonai és önvédelmi alapismeretek elsajátítása.

A tábor Gyöngyöspatán lesz megrendezve 2011 04. 22-24.

Találkozási hely és időpont: Gyöngyöspata 2011 04. 22. Kecske-Kő 6. du 15:00
A jelentkezési korhatár 14. évtől.

Amit hozni kell: sátor, hálózsák, vagy takaró, 3 napra enni és innivaló, váltás fehérnemű, zokni és felsőruházat, rossz idő esetén meleg ruha, katonai jellegű gyakorló öltözet, bakancs, tűz gyújtására megfelelő eszköz, elemlámpa. akinek van AIRSOFT fegyver. Szúnyogirtót ajánlatos hozni! Aki tud, hozzon bokszkesztyűt.

Amit tilos a tábor területére behozni: alkohol, drog és egyéb más butító eszközöket. Akinél ilyesmit találunk, annak azonnal el kell hagynia a tábor területét.

Programok: terepharcászati oktatás, önvédelmi ismeretek, fegyverismeret, lövészet elméleti és gyakorlati oktatása, katonai közelharc, erőnléti szintfelmérés, éjszakai harcászat, különböző taktikai feladatok elsajátítása-megoldása, járőrgyakorlat, és még számos honvédelmi ismeret.

Viselkedési szabályzat:
A három nap alatt katonai rendszabályok lépnek érvénybe a tábor területén. A beosztott vezetőknek és katonai rendészetnek maradéktalanul engedelmeskedni kell a tábor lakóinak. Parancsmegszegés esetén a renitens személynek azonnal el kell hagynia a tábor területét. A feladatokat mindenki erőnlétéhez, testsúlyához, neméhez mérten szabjuk ki.

A részvétel a Véderő tagjainak 2000 Ft/fő, a civileknek 3000 Ft/fő.
Fizetés: a helyszínre érkezéskor történik"

 A Gyöngyöspata melletti Kecskedűlő csak a cigánysoron keresztül megközelíthető, az Airsoft fegyverek pedig megszólalásig hasonlítanak a valódi fegyverekre, mindehhez adjuk hozzá mondjuk az "éjszakai harcászatot" egy pattanásik feszült helyzetben lévő település mellett ... 

Hülyék nem vagyunk, pontosan tudjuk, miért Gyöngyöspata a "tábor" helyszíne. Reméljük Pintér Sándornak is leesik ...

Címkék: rendőrség pintér

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr12836147

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elcsattant egy pofon 2011.04.18. 19:32:18

  2008-ban Orbán azt mondta a Magyar Gárdára, ha kormányra kerül, úgy fog tenni, mint Horthy a nyilasokkal: kioszt nekik két pofont, és hazazavarja őket. Ez, ahogy mostanában kiderült nem jött össze I. Orbán őfelségének, de még hű vazallusána...

Trackback: 189. Rendőrség-politika 2011.04.18. 13:46:07

Most megint egy olyan dolog miatt írtam meg ezt a bejegyzést, ami már rég böki a csőrömet. A Fidesz Rendőrséggel kapcsolatos politikájáról, hozzáállásáról lesz szó. Már az elején leszögezném, hogy a jelenség nem csak a mostani kormányzó pártot érinti,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jágör68 2011.04.18. 11:38:55

A sok KAMU- probléma helyett egy valódi:

hetivalasz.hu/uzlet/verelszivas-36768/

A többihez meg jó szórakozást a hülyegyerekeknek!

reKorrekt 2011.04.18. 11:41:43

@Tzimisce: Meg a darabolós gyilkos vág ilyen darabokra. Így hátha könnyebben megjegyzi Zero, mert ez nem az első ilyen volt :)

Secnir 2011.04.18. 11:42:01

PS a tűzoltókkal is packázik.
a tűzoltók felvonultak, füstbomba, tűzcsapnyitás (pusztán ellenőrzési célzatból)
válasz? feltörték a szekrényeiket.
ellenválasz? ma tűzvédelmi ellenőrzés a parlamentben.
mi lesz a válasz? nem tudni.
de a legközelebbi ellenválaszt sejtem: az valami szavazás közbeni tűzvédelmi gyakorlat a parlamentben, esetlegesen több hibát találnak a Házban (kémények nem megfelelőek, nincs elég tűzoltóberendezés, gyúlékony helyen van a dohányzó, nincs megoldva a szellőzés stb.), és megvonják a Parlament -mint épület- működési engedélyét. Nem lehet benne rendezvény, nem fogadhat látogatókat stb.

BV-sek mit mondtak (igaz FÉLIG tréfásan)? amíg nem rendeződik a dolog, mindennap kiengednek egy életfogytost.

Rendőrök? Lehet tippelni.

Zigi 2011.04.18. 11:43:51

Kérdezem, hogy az egyes települések cigányok lakta részei tiltott területnek számítanak-e más magyar állampolgárok részére? Mert ha nem, akkor mindenki ott megy keresztül ahol akar és ott tart szimplán testedzésnek számító terepgyakorlatot a törvény által engedélyezett eszközökkel ahol akar.

CyberPunK 2011.04.18. 11:47:05

@Zigi: Bebaszna ha csak úgy lehetne rohangálni az országban fegyvernek látszó tárgyal a kezdben.

Secnir 2011.04.18. 11:48:26

"Egyenlőre már az is elég kínos, hogy a beígért két pofont Ön kapta meg a debreceni bíróságtól."
fiatalítva is lesznek, aztán majd nem lesz pofon.

Olyan ez, mint a reklámban a gyógyszer a fejfájásra. Bekapsz két szemet, oszt nem fáj.
Figyelem! Nem a fájdalom forrását szünteti meg, hanem érzésteleníti az idegeket, ami az agyba küldi a fájdalomingereket.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.04.18. 11:49:46

@reKorrekt: Régen én is rosszul írtam, ezért is jegyeztem meg jól.
Egyébként bármilyen nácinak is tűnök, el kéne jutni végre az összecsapásig, mert különben soha nem fog történni semmi. Oké, hogy a munka a megoldás, de attól még nem kellene bűnözni. Személy szerint alig várom az éhséglázadásokat, mert akkor MUSZÁJ lesz beavatkozni, és nem fogja a média agyonhallgatni a témát.

Baldrick68 2011.04.18. 11:49:55

@jágör68:
Hát igen ez van.
Az utolsó zárja el a gázt és kapcsolja le a villanyt.

Zigi 2011.04.18. 11:52:35

@CyberPunK: Márpedig airsoft fegyverrel lehet. Itt a szabályzat:

www.softair.hu/airsoft/szabalyzat.html

CyberPunK 2011.04.18. 11:57:02

@Zigi: Mármint milyen szabályzat? Én törvényről beszélek. Szerintem ez erősen garázdaság, és épp azért mert már két méterről egy laikus nem mondja meg, hogy igazi-e vagy sem az a fegyver.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2011.04.18. 11:57:28

@Baldrick68: nem hiszem hogy lesz meg itt mit elzarni hamarosan!

Sok sikert a vederonek! Tenyleg ideje elkezdeni valamit. Az alkotmany lekorlatozza a jogokat, a kormany csak a sajat pozicioit betonozza be. A gazdasag romokban, munkanelkuliseg az egekben, 400 ft a kenyer es a benzin.
Esztergom, Gyongyospata, Budapest, mindehol szembeszoko problemak es megoldasok hianya, amire a fidesz baszik.

Itt az ido!

jágör68 2011.04.18. 11:57:34

@Secnir:
Ez komoly?
Tűzvédelmi ellenőrzés a Parlamentben??? LOL :DDDDDDDDDDD
Utána meg az összelopott villáikban kéne! :DDDDD

Ironfist 2011.04.18. 11:58:39

@Zigi:
A törvény szerint nem tiltott. A józan ész szerint viszont ha nem is tiltott, de erőteljesen ajánlott elkerülni az 1 vs. 150 harcot a rettegő cigányokkal, nehogy rólad is az legyen a vélemény, mint arról a tanítóról, aki olaszliszkán halt meg: "Nem kár érte, csak egy magyar volt."

@reKorrekt:
A kurucinfót bírom, ott bannal fenyegetik azt, aki nem tud helyesen írni, de azt ők se tudják, hogy az igekötő egybeírandó az igével. :D

@Secnir:
Eh, packáznak ezek mindenkivel. Azért azzal, hogy a rendőrséget jó mélyről jövően köpik szemközt, azzal gyakorlatilag a teljes lakosságot köpték le, meg a saját kéthetes igéretüket.

Baldrick68 2011.04.18. 11:59:09

@Zigi:
Persze hogy lehet hiszen nem alkalmas emberi élet kioltására.
A gond csupán ott van hogy ez a játékfegyver megszólalásig hasonlít az igazira.
A romákat meg a hozzájuk csapódó mohácsivész viktóriáékat jól ismerjük.
Biztos hogy nagy szükségünk van arra hogy olyan hírekkel nyomják tele a médiát hogy gárdisták gépfegyverrel mászkálnak a cigánysoron??????
Szerintem ebből csak óriási hisztéria lesz és további olaj a tűzre.
A következő meg majd az lesz hogy a cigók majd meglincselnek egy airsoftos csávót mert azthitték hogy éles fegyver és meg akarja őket ölni.
Erre meg majd jön mégtöbb gárdista persze nem csak játékfegyverrel......

Nem tetszik ez a dolog így nekem...

majomkutya 2011.04.18. 12:00:02

Nagy merészség ezt a tábort megrendezni.
Viszont minden bizonnyal joguk van a tábort megrendezni.
Abban biztos vagyok, hogy a tábort nem azért szervezik (pl. 14 éveseknek is), hogy megtámadják a cigányokat.
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a cigányok nem fogják megtámadni őket.
A gyongyosi-hirhatar.hu oldalon vannak videók, amit az igazság kiderítése érdekében készítettek. Engem meggyőztek, hogy a cigányok megint hazudoznak, a rendőrség pedig terel.
Egyébként feltenném a költői kérdést: hogyan várják el pintérék, hogy alulmotivált, alulfizetett, tekintély nélküli, széles körben megvetett, rossz felszereléssel rendelkező rendőrök megteremtik a közbiztonságot? Ráadásul olyan büntetőtörvényekkel és bírói gyakorlattal, ami miatt az egyik legjellemzőbb büntetés a felfüggesztett szabadságvesztés?
Milyen motivációja van egy rendőrnek, mikor azt látja hogy az általa mondjuk ötödször elfogott tolvaj urat a bíróság ötödször is max felfüggesztett szabadságvesztésre ítéli?
ÉS mit szűr le ebből egy tisztességes állampolgár? És mit egy bűnöző?
Ezen kellene a fülkeforradalmi kormánynak először gondolkodni és nem médiatörvényt meg hasonló baromságokat alkotni.
Akik meg önként vállalják, hogy járőröznek és bűnmegelőzési célból figyelnek azokat meg nem a médiában kell mocskolni meg szerepeltetni, hanem el kell fogadni a segítségüket, amíg törvényesen (ld. a hétvégi bírósági ítélet) működnek.

Ironfist 2011.04.18. 12:00:44

@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!:
Egy-két éve mintha a fidesz nevében mondtad volna pont ugyanezt, csak más Tulajdonnevekkel.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2011.04.18. 12:04:53

@Ironfist: valakivel osszekeversz... de ertem az ironiat. Ez van, ha mindegyik szar. En mindig is azt mondtam hogy a fidesz=mszmp. ugyanaz teljesen.

Hoppázó Beléndek 2011.04.18. 12:13:10

nagyon vicces a mókusörs a képen :)) a balos különösen lelkes.. szerencsétlenek.

Zigi 2011.04.18. 12:13:20

@CyberPunK:@Baldrick68: @Ironfist: Igazatok van, ne csináljunk semmit. Húzzuk be fülünk-farkunk, hagyjuk agyonverni anyánkat, apánkat, mi meg költözzünk mindannyian Budapestre, sőt lehetőleg még az országból is, mert ezeket az ártatlan romákat nem szabad provokálni, mert juj mi lesz, mit szólnak külföldön.

Marcellusca 2011.04.18. 12:17:11

@Secnir: Óóóóó, lehet ezt még fokozni. :)))

Tűzriadó-terv a BM épületében?
Menekülési útvonalak járhatóságának ellenőrzése a Parlamentben?
Tűzriadó-berendezések működőképességének ellenőrzése a Sándor Palotában?

xD

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2011.04.18. 12:20:37

@Zigi: nyugi, ok meg nem lattak ciganyt csak fenykepen. Az ilyen embereket kene oda lekoltoztetni egy honapra. a kocsog indexesekkel egyutt. hogy megismerjek a ciganyokat...

vagy a szuleiket es testvereiket. Hogy kicsit nagyobb legyen az empatikus beleerzo kepesseguk.

hoplita 2011.04.18. 12:20:53

@Hoppázó Beléndek:
Ismerve az ilyen hozzád hasonló netlekó potikat, asszem a leggirnyóbb is ki tudná belőled a meleg szart verni.:))))

Amúgy meg....egy ilyen hét után jobb helyeken a bélügyminiszter be szokott ballagni a lemondó levéllel a gazdájához...
Mi kicsit rosszabb helyen lakunk..:)

2011.04.18. 12:21:46

Miért bántsátok Pintér Sanyi bácsit, hiszen dolgozik, éjjel-nappal--a saját cégei munkáját intézi. Közben elenged egy -két baromságot szóban és ezzel letudta a kötelességét.
A gyöngyöspatai és a hajduhadházi probléma megoldásához kevés Pintér , meg nem is akarja megoldani.Ehelyett a Jobbikot szidja és oktatja, mintha ez volna a dolga.
Közben a probléma szaros részét a jobbik gárdája oldja meg, mert erre nem képes az állam. Pintér pedig majd nevetve dörzsöli a kezét , amikor a 2 tábor esetleg egymásnak esik.Utána pedig nagy arccal bejelenti, hogy ezt is megoldottam!
Ez ma a magyar valóság, a hazug, csaló és képmutató politikai elit játéka. Csak és kizárólag a saját jólétük érdekli őket, leszarva mindent és mindenkit.

Virág et. 2011.04.18. 12:22:36

@Zigi: Igen, mert Budapesten közismerten nincs egy cigány sem. Nem is volt itt cigánybűnözési osztály az átkosban a rendőrségen, azt csak úgy kitalálták, az a hülye Moldova meg megírta, mert ezek a kommunisták márcsak ilyenek.

jágör68 2011.04.18. 12:22:43

@Secnir:
FRISSÍTVE:
Nem engedték be őket a Parlamentbe, mert "elkeveredett" a 13- án kiküldött értesítő.
A Parlament az különben sem a magyar állam területe.
Hanem minimum EGY másik országé....
HAZAÁRULÓK!!!!!!!!!!!!!

Baldrick68 2011.04.18. 12:22:48

@Zigi:

"Húzzuk be fülünk-farkunk, hagyjuk agyonverni anyánkat, apánkat, mi meg költözzünk mindannyian Budapestre, sőt lehetőleg még az országból is, mert ezeket az ártatlan romákat nem szabad provokálni, mert juj mi lesz, mit szólnak külföldön."

Izé akkor mégsem csak harcászati gyakorlatról van szó?
Én csupán arra akartam rávilágítani hogy ez az akció tutira magában hordozza hogy kirobbanjon valami jó kis véres konfliktus. Ráadásul az első halálos áldozat ebben egy magyar gyerek lesz. Minden valószínűség szerint úgy fog kezdődni hogy a romák megverik meglincselik valamelyik airsoftos csávót mert azt hiszik hogy éles fegyver.

De akkor ha kérhetném ne játék fegyverrel menjetek hanem élessel hogy amikor az első játékpuskás csávót felszúrják a romák a vasvillára akkor legyen mivel visszalőni.

Még mielőtt azzal vádolna valaki hogy roma barát lennék:
Baromira rühellem a semmirekellő romákat akik képesek az öregember utolsó tyúkját is ellopni.

De szerintem a dolog megoldása az lenne ha a hivatalos rendfenntartók (rendőrség) intéznék az ügyeket.
Az hogy idáig jutottak a dolgok, egyértelmű annak a jelen hogy a rendőrség tehetetlen és nem tud mit kezdeni ezzel az egésszel.

hoplita 2011.04.18. 12:26:23

@Baldrick68:

"...Minden valószínűség szerint úgy fog kezdődni hogy a romák megverik meglincselik valamelyik airsoftos csávót mert azt hiszik hogy éles fegyver...."

Pont emiatt nem fogsz látni 3 napig cigányt a környéken sem.
A cigány roppant gyáva állatfajta...ha nem tuti a siker, be sem próbálkozik.

CyberPunK 2011.04.18. 12:30:27

@Zigi: Nem ezt mondtam, hanem azt, hogy ez szerintem nem törvényes. De ha szerinted a megoldás kulcsa a 14 éves taknyok kezében vannak, akik átmernek menni a putrisoron egy airsoft csúzlival, akkor te se vagy normális.

dr. Aullah 2011.04.18. 12:32:16

A jelenlegi kialakult helyzetért csak is a jelenlegi és volt kormány, illetve a bűnöző cigányok a felelősek.
Megoldást nem lehet várni a mostaniaktól sem. Örülök, hogy végre valamit elkezdett a Jobbik, mert ha csak várnánk, hogy mit tesz a fityisz...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.18. 12:34:45

@Zigi:

Szerinted ha kimennek a rendőrök éjjel, és belebotolnak a terepszínű ruhában rohangáló Véderősökbe, egyből levágják, hogy Airsoft van a kezükben, vagy mondjuk megijednek és lelőnek egy-két ilyen "fegyverest" ...?

Hiányzik ez nekünk?

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.04.18. 12:48:49

Szia zero!
Továbbra is maradok tisztelőd, de légyszíves a "mélymagyar" kifejezést hagyd meg a balos bloggereknek.
Üdv: E.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.18. 12:50:29

@Secnir: Már csak az a kérdés, hogy hol a futár? .:)))

Nem csodálkoznék, ha ő is elkeveredett volna a levéllel együtt.

Kartal (rezervált) 2011.04.18. 12:50:48

Zero, nagyon kemény vagy. :)))

Na ez az a pont, amikor már komolyan elgondolkozok, hogy kinek is érdeke a keleti megyék polgárháborúba taszítása.

@CyberPunK: semmilyen törvény nem tiltja az airsoft fegyverrel való gyakorlást/játékot magánterületen. Az egy más kérdés, hogy ezzel szerintem is átlépték a lélektani határt, innentől jár nekik a két pofon.

@hoplita: a tábor után meg a helyi lakosokon élik ki szadista hajlamaikat. Nem jó ez így.

@Baldrick68: kénytelen vagyok egyetérteni.

@Secnir: jó is lesz, ha a t. képviselők tisztában lesznek a menekülési útvonalakkal...

@jános515: tartok tőle, hogy pontosan ez a cél. Ha kirobban egy véres konfliktus, akkor teljes joggal verik szét a Véderőt, a Gárdát, a Szebb Jövőért Egyesületet, vagy akár a Jobbikot is feloszlathatják és betilthatják...

@Zigi: nem ezt mondtuk, nem is ezt akarom. De csak és kizárólag a törvényesség talaján állva szabad fellépni, mert ha egy ilyen Véderő odamegy provokálni, és abból összecsapás és zavargás lesz, annak a fent leírtak lesznek a következményei. Jó ötletnek tartom a Szebb Jövőért Polgárőrséget, mert hivatalosan bejegyzett egyesület, a tagjai fegyelmezettek és tekintélyt parancsolóak, nem lehet beléjük kötni. Illetve lehet, de fölösleges.

@jágör68: bassza meg. Végig azon gondolkodtam miről akarják a figyelmet elterelni ilyen kétségbeesetten.

Kartal (rezervált) 2011.04.18. 12:52:48

@zero: magánterületen fognak terepszínűben rohangálni nem közterületen, oda meg a rendőr nem mehet be csak úgy. Bár láttunk már ilyet is...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.18. 12:54:14

@zero: ez bejelentett rendezvény, körülhatárolt, bejelentett területen, így szerintem levágják egyből. ha a területen kívül vannak akkor nem is kell levágniuk. csak felszólítaniuk a hasra vágódásra, fegyvereldobásra..

CyberPunK 2011.04.18. 12:55:53

@Kartal (rezervált): A lényeget kimondtad, magánterületen.

dr. Aullah 2011.04.18. 12:56:20

@Kartal (rezervált): "De csak és kizárólag a törvényesség talaján állva szabad fellépni"
De baszki, erre hiába várhatunk, mert szart sem fognak csinálni. Itt az ideje már valamit csinálni és nem azon gondolkodni, hogy akkor ez most törvényes meg jajj, ne hogy megsértsük őket...

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 12:58:01

@Baldrick68: "De szerintem a dolog megoldása az lenne ha a hivatalos rendfenntartók (rendőrség) intéznék az ügyeket.
Az hogy idáig jutottak a dolgok, egyértelmű annak a jelen hogy a rendőrség tehetetlen és nem tud mit kezdeni ezzel az egésszel."
Hát ezt jól megaszontad. Szerintünk is, valószínűleg (majdnem) mindenki nevében mondhatom ezt, viszont nem ez történik. Akkor mi van? Valakinek valamit kell csinálnia, hiszen azok az emberek, akiket naponta kirabolnak, megfélemlítenek, megaláznak, nem várhatnak arra, hogy majd egyszer, a jövőben, a mesében, lesz egy tisztességes kormány, aki a dolgozó, becsületes emberek érdekeit és életét fogja védeni.

Baldrick68 2011.04.18. 12:59:47

@Aullah:
Abban igazad van hogy valamit tenni kell mert a rendőrség szart se csinál.
A magam részéről csak arra hívnám fel a figyelmet hogyha kitör a balhé akkor már nem lehet a szellemet visszacsukni a palackba.

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 13:00:01

@Ironfist: "A kurucinfót bírom, ott bannal fenyegetik azt, aki nem tud helyesen írni, de azt ők se tudják, hogy az igekötő egybeírandó az igével. :D"
A kurucot ezért (is) bírom, mert az egyik (ha nem a- ) legnormálisabb helyesírással író portál.

jágör68 2011.04.18. 13:04:11

@Kartal (rezervált):
Bizony, igen érdekes, hogy nálunk még csak STATISZTIKA sincs arról, hányan léptel le eddig az országból...
De van helyette:
-minimálbérre bejelentett
-feketén dolgozó
-eltűnős tintával kitöltött munkakönyv
-számlát soha nem adó egyéni vállalkozó (autómosó, szerelő, szakik, stb)
-maxi profit a cégvezetőknek
-alkalmazottak fenyítése
+ egy nagy bónusz: a csak jogaikkal tisztában lévő bodzások
És nincs helyette:
-normális LEGÁLIS fizetés, hogy 1 munkából meg tudj élni
-normális szakszervezet (kivéve talán a BV, rendőr, tűzoltó)
-normális hangnem a vezetőktől
-számla az albérletről
és még vagy 1000 másik dolog.
De van helyette marhapörkölt meg túró rudi!

Baldrick68 2011.04.18. 13:05:26

@Simon Zoltán (haveroknak csak Cigi):

Nem akarok összesküvés elméleteket gyártani, de pl. egy ilyen véres hirig jól jönne most a Vityáéknak.
1. Egyből elterelődne a figyelem holmi tűzoltókról, megszorításról, alkotmányról, stb.
2. A rendkívüli helyzetre való tekintettel be lehetne vezetni jó kis rendkívüli állapotot ezzel együtt korlátozni a gyülekezési és szólás szabadságot.

Adjak még ötleteket?

Ironfist 2011.04.18. 13:09:17

@Zigi:
Learn to read, noob!

@Kartal (rezervált):
" akkor teljes joggal verik szét a Véderőt, a Gárdát, a Szebb Jövőért Egyesületet,"

Mert ekkora idióták. Azt kommunikálják, hogy nem átvenni akarják a rendőrség szerepét, de a teteikben nem ez nyilvánul meg. Igazoltatni csakis a rendőrségnek van joga, másnak nincs (asszem legalábbis a katonák, meg ilyesmik se tehetik). De egy szimpla polgárőrségnek tutira nincsen.

@The Drunken Master (a.k.a. Eltiron):
"légyszíves a "mélymagyar" kifejezést hagyd meg a balos bloggereknek."

Miért? Már a kifejezések is oldal szerint csoportosulnak?

@Hoppázó Beléndek:
Az ilyen képek alatt szokott az a felirat lenni, hogy Pózolj csúzlival, vagy hasonló :D Természetesen a Napiszarra gondolok :P

CyberPunK 2011.04.18. 13:10:27

@Baldrick68: És azt ki tartatná be, az éppen tüntető sünök? De igazából teljesen mindegy, drágalátos süneink nem azért tüntetnek, hogy a bodzások ellen nagyobb hatáskörük legyen, esetleg, hogy az ügyészség is segítsen be, hanem féltik a nyugdíjukat. Nekünk nem lesz jobb se így se úgy.

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 13:10:36

Egyébként a rendőröknek meg lóf@.. a seggükbe. Esetleg nem kellett volna néhány éve azonosító nélküli melósgúnyában, kőrösi bukóban szarráverni jópár embert csak úgy sportból. Akkor lehet, hogy nagyobb empátiával néznék sokan a jelenlegi tevékenységüket.
A tűzoltóknak viszont max respect. Tőlük egyedül nem sajnálom ha elmennek akár 40 évesen nyugdíjba. Azokat (a cigányokat) viszont, akik megtámadják, meglopják őket ott helyben kellene karóba húzni, és addig kitűzve tárolni, amíg le nem rohadnak a rúdról.

jágör68 2011.04.18. 13:10:46

@Baldrick68:
Jaja.
Ezt nem érti meg a hülye Jobbik- a titkosszolgálatok az előző meg a mostani kormány idején is felhasználják/ manipulálják őket.
Nem lesz balhé, az állandó feszültség fenntartása az érdeke a vezetésnek.
Az USA- ban ezt a "Sárga Terrorveszély"- lyel nálunk meg az airsoft- os hülyékkel csinálják.
Kis pénz, kis foci...

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2011.04.18. 13:12:08

Én úgy tudom, hogy a Kecskekő tetején valami katonai objektum van, engem legalábbis kiskoromban azért nem engedtek fel oda. Persze lehet, hogy azóta már nincs ott semmi, de nem biztos, hogy örül a honvédség, ha mellettük "keménygyerekek" lődöznek.

Off: nem tudom, megfigyeltétek-e, de ahogy a "civilek", azaz az "Egymillióan a sajtószabadságért" csoport előhozta a romatémát ("magyarliberális" módra), azon nyomban jelentősen lecsökkent a támogatottságuk, a múlkori tüntetésen már jóval kevesebben voltak, mint az előzőeken...

f.m.j. 2011.04.18. 13:20:32

már az ikszedik hozzászólásomat törlöm, de egyszerűen nem tudok semmi olyat írni, ami kifejezné amit gondolok :):) ami egyben:(:(:((((
azért az jó, hogy ezt megoszthattam veletek... :)

Nurrddin 2011.04.18. 13:21:21

zéró

"Még Gyöngyöspatán sincs igazán minden rendben, vasárnap éjjel megint összejöttek a romák, a mélymagyarok és a rendőrök, és természetesen arról, hogy mi történt, két teljesen ellentétes beszámoló született: egyik verzió, másik verzió. "

mivel ez egy blog... zéró áruld el légyszíves, melyik verziót tartod hitelesebbnek, melyiknek hiszel? neked nem kell "objektívnek" lenned...
most komolyan érdekel...
a mélymagyar kifejezés meg méltatlan a bloghoz... még ha ez kell az index címlaphoz...

"Hülyék nem vagyunk, pontosan tudjuk, miért Gyöngyöspata a "tábor" helyszíne. Reméljük Pintér Sándornak is leesik ..."

ezek szerint te most arra buzdítod a belügyért, hogy a cigányoknak szívességet téve újfent magánterületen akciózzon a sündőrség...
bravó

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 13:21:49

@Baldrick68: Itt most nem tudom, hogy miről írsz. A rendőrségről, a polgárok saját önvédelmi jogáról, a nem polkorrekt polgárőrökről, vagy a véderőről?
Hogy az ún. véderő mit bohóckodik, az szerintem eléggé mellékes. Az ott szerzett ismereteknek legfeljebb valamilyen totális anarchia vagy a fél világot kiírtó természeti csapás esetén van létjogosultsága. Nem tudom egyébként, hogy kik ők, vagy hogy van-e mögöttük valamilyen politikai csoportosulás.
Amit te írtál az, hogy a hivatalos rendfenntartóknak (nálunk jelenleg a rendőrségnek) LENNE a feladata a rendfenntartás. De mint látjuk ez valahogy nem megy nekik, tehát az embereknek kell kezükbe venni ezt a dolgot (sajnos, habár polgárőrség nálunknál jobban működő helyeken is van). Ez viszont nem tetszik a kormányunknak és a sünfőnököknek, és/vagy teljesen alkalmatlanok arra, hogy ezt megszervezzék, vezessék.

bandika gazdája 2011.04.18. 13:22:02

@zero: Én nem tudom ki ez a Véderő, de azt tudom, hogy normális (vagy aközeli) ember nem dob égő gyufát a benzines hordóba. Pláne ha az a szoba közepén van! Egyetértek veled, csak azt nem értem, most hol a f,,,ban van a rendőrség? Ja, tüntet a 38 éves nyugdíjkorhatárért. Fasza! Gyerekeket odavinni meg ... Amúgy meg bárkik csinálják ezt, a Mohácsiék malmára hajtják a vizet. Már csak ezért sem értem. Vagy igen?

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 13:24:48

@Ironfist:" "légyszíves a "mélymagyar" kifejezést hagyd meg a balos bloggereknek."

Miért? Már a kifejezések is oldal szerint csoportosulnak?"
Igazad van, akkor helyesebb így: légyszíves a "mélymagyar" kifejezést hagyd meg a balfaszoknak.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.04.18. 13:28:02

@Nurrddin: Pont ez jutott eszembe nekem is.Sanyi bácsinak leesik és megint a csúnya gárdistásokat/polgárőröket/véderősöket fogják cseszegetni.A sok fideszbirka meg még talán örül is neki.

jágör68 2011.04.18. 13:33:18

@bandika gazdája:
Na látod 3-at egycsapásra- vagy akár 4- 5 -t is:
szidod:
a bodzást
a rendőrt
az airsoftos hülyét
meg a 38 éves nyugdíjazást.
És máris meg van az e hétre utálandók listája. Jövő héten a következő szakszervezet lesz az.
A bodzások meg a jobbikos mélymagyarok pedig örök piros ászok- bármikor fel lehet mutatni.
Pedig itt május 1- je után irtózatos nehéz lesz dolgozó embert találni!
De a gyűlölködés mindig megoldja a magyarok problémáit. Hál istennek...

Nurrddin 2011.04.18. 13:33:24

komolyan kérdezem, mit kellene akkor csinálni? három évig nagy ívben elkerülni azt a falut, hogy lenyugodjanak a kedélyek, és a cigók visszatérhessenek a háborítatlan rabláshoz, lopáshoz, gyilkoláshoz?

az ilyen "paramilitáris" szervezeteket meg jobb ha békén hagyjátok, mert ha pattan a húr, ezek a náczikok fogják a seggeteket megvédeni, mert azt a pintérségtől ne várjátok....

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2011.04.18. 13:42:39

A cigányokat éppen ez készteti kisebb-nagyobb megtorpanásra, hogy a kezedben tartott és/vagy a derekadon hordott "fegyvernek látszó" fegyver (gáz- és riasztópisztolyok, AIRSOFT géppisztolyok, puskák) ott van veled. Saját tapasztalatból beszélek. Mert miközben egy egyébként csendes júliusi napon, mikor fegyvertelenül álltam ki a horda elé, rám mertek támadni és egy szamurájkarddal meg is sebesítettek, addig rá egy bő hónapra, mikor oldalamon ott volt a tokjában a pisztolyom, már csak fenyegetőztek és közeledtemre behúzódtak az óljaikba.
Van különbség - és kell is ez az "elrettentő erő".

Egyébként teljesen egyetértek a tábor ötletével, természetesen normális keretek között. Ezt értem úgy, hogy amennyiben hasonló támadás éri a táborozókat, mint előtte a sétálgató srácokat, szívesen venném, hogy tökös magyar gyerekek odacsapnának a potrohosnak. Nem azért pofázok, mert kényelmes a fotelom - ezt azért szögezzük le!

agymosott.blog.hu

prendick 2011.04.18. 13:47:10

Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a patai cigányok oda mernek menni, ha nem lesznek legalább tízszeres túlerőben? Sosem volt a cigányokra jellemző a face to face.
Tehát balhé csak két esetben lehet:

1) Buszokkal odavisznek egy csomó cigány verőlegényt az emberijogi aktivisták /volt már ilyen/.
2) Pintér rájuk küldi a közpénzen hízlalt "terrorelhárító" magántestőrségét.

Egyik sem lesz az a kimondott jogállami megoldás.
Az is kérdés, mennyire gondolják komolyan a Véderőnél? Mert azért azok nem gyenge gyerekek, bármit gondoljanak a ballib, vagy fideszes fotelterminátorok.

Valamiképpen ki fog ugrani a nyúl a bokorból.

Baldrick68 2011.04.18. 13:47:39

@Nurrddin:
Mit kellene csinálni?
Pl. szerveznék polgárőrséget a helyiekből vagy a környékbeliekből megerősítve a rendőrökkel, magyarul ha intézkedni kell akkor ott a "hivatalos szerv" aki igazoltathat vagy letartóztathat.
Mindenképpen onnét közelíteném meg a dolgot hogy megerősíteném a rendőrséget.

Az az álliberális duma hogy azért megy el lopni mert nincs munkája, meg abban a környezetben elég vicces.
Jól sejtem hogy arrafelé a cigányok nem a 10 emeletes panel 10. emeletén laknak hanem kertes házban.
A kertes házban pedig lehet állatokat nevelni növényeket termeszteni , persze elhiszem hogy elvenni a másét az sokkal egyszerűbb.

Emlékszem rá hogy a szüleim egy zsebkendőnyi területen mi mindent termesztettek csak úgy hobbyból egy csomó dolgot nem kellett venni a boltban.

hoplita 2011.04.18. 13:52:11

@Tom Bobb:
Nálad a pont.
Ugyanezt ugattam fentebb.

@prendick:
Meg nálad.
Aki cigány hőbörgésről vizionál, az nem ismeri a putris cigány fajtáját.
Az ilyen véderős srácoktól meg kimondottan félnek, mondhatni rettegnek.
3 napig megint csend lesz Patán.

==T== 2011.04.18. 13:53:01

Mi is lenne gond a patai helyszínnel? Az ő telkük, telken belül miért is ne tarthatnák meg? Mert esetleg a helyi cigók addig is félnének lopni?

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 13:54:25

@jágör68: Nem tudom, ezért kérdés: A Jobbiknak van valami köze a Véderőhöz?

Nurrddin 2011.04.18. 13:55:04

@Baldrick68: van helyben polgárőrség, sőt SZJPE is van, viszont most polgársegítővé (létező fogalom, amolyan majdnem polgárőr) avatott a a polgármesteri hivatal előbb 5 majd 15 később 20 helyi cigányt is, akik most a maguk cigányos módján járőröznek, intézkednek...
egyfajta revansként, természetesen taj részegen, egy csordába verődve
-polgárőrök maximum nyolcan lehetnek egy járőrben

majomkutya 2011.04.18. 13:56:02

@prendick:
"Az is kérdés, mennyire gondolják komolyan a Véderőnél? Mert azért azok nem gyenge gyerekek, bármit gondoljanak a ballib, vagy fideszes fotelterminátorok."
Én úgy tudom, hogy a Véderő főnöke, Eszes Tamás a francia idegenlégióban is szolgált. Szóval nem lehet az a kimondottan beszari figura.
A Bombahír készített az egyik Véderő táborban riportot, én az alapján semmi kivetnivalót nem látok abban amit csinálnak. Sőt, támogatandó!

==T== 2011.04.18. 13:57:31

@zero: Rendőr meg a lövés? Akkor sem merik használni a fegyverüket, ha el akarják tőlük venni.

Mellesleg magánterületen miért ne gyakorlatozhatnának?

Emiksz 2011.04.18. 13:58:03

emiksz.blog.hu/2011/04/18/32_rovid_tortenetek

" - És ha meg épp most lesz tűz? Mit kezdenek a tűzoltók, ha...
- Hát akkor majd eloltjuk. Mi vagyunk a tűzoltók, keziccsókolom. Kér egy füstgyertyát?"

bandika gazdája 2011.04.18. 13:59:58

@jágör68: Ne forgasd ki a szavaimat! Nem gyűlölök senkit, de rendet akarok! Ahhoz pedig jogom van! És ha az állam nem tud rendet tartani, akkor ez van! (Sajnos.)

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.04.18. 14:01:51

@Ironfist: A köztereseknek van még joguk, illetve a Váp-nak volt régen, mikor még volt sorkötelezettség. Lehet, hogy még most is van, ezt nem tudom.

hoplita 2011.04.18. 14:10:02

Már lassan fél órája belinkeltem, de nem hajlandó megjelenni....komcsi a blogmotorotok, Zero.

kuruc.info/r/34/77773/

Elhangzik benne a rettenetes tény, a 12 ezres Hadházon 6200 náci él, plusz még 1800 a környéken.
Ennyien adták a nevüket a petícióhoz.
Ragyáspintérgeci meg olyan gyenge, mint a harmat.....és süt belőle a rosszindulat.

hoplita 2011.04.18. 14:12:09

@jágör68:
Mer' mi lesz május elseje után...?
Hosszúra nyúlik a majális...oszt kiüt a langyos sör?:))))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.04.18. 14:15:22

@jágör68: Nos, tehát Viktorunk nem hazudott, hipp-hopp egymillió munkahely...ja hogy az országon kívül...és hogy két éven belül a szociológusok fognak műteni...hát Istenem, van új Alkotmányunk...

prendick 2011.04.18. 14:16:57

@hoplita: Haha, a náciknak kétharmadja lett Hadházon? Akkor ez már szinte fülkeforradalom, tán még nemzeti összefogás is. :)
Érthető, mitől ideges Pintér. Érdekes lenne megmérni a környéken a Fidesz jelenlegi támogatottságát is.

hoplita 2011.04.18. 14:22:58

@prendick:
Rend lenne sanyánk szerint - kinek szépségét csak esze ragyogja túl - csak a Jobbik, meg a polgárőrök csinálják a rendetlenséget....
Ekkor kövércsubakka lacinak közbe kellett szólni, mert kis zaj támadt az ellenzéki padsorokban.:)))

jágör68 2011.04.18. 14:29:22

@csizsikpizsik:
Nem, nem. Nyugodt lehetsz, először a VALÓDI orvosokat hívják be nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva:
Dr Kóka János
Dr Horváth Ágnes
Dr Molnár Lajos
és az összes orvos- egészségpolitikus:
Dr Mikola, Dr Gógl, Dr Éger, Dr Kökény.
Aztán jönnek a többi pálya- elhagyók is:
gyógyszerügynökök, informatikusok, autószerelők, stb
A bölcsészek csak a legeslegeslegutolsó megoldás :DDDDDDDDDDDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.18. 14:37:32

@jágör68: de ugye ezek a szaktekintélyek elsősorban a politikusokat fogják műteni (ha van bajuk, ha nincs) ? mert akkor részemről ok :DDD

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.04.18. 14:45:57

@jágör68: Horváth, Mikola...úristen, inkább a bölcsészek...

MNOP 2011.04.18. 14:46:52

ez egy jó képviselő/polgár/miniszter-pukkasztás; arra világít rá, hogy a rendőrség nem véd meg.
egyben a cigőknak is jelzi, hogy nem lehet azért mindent... beindul az önvédelmi mechanizmus.
Igaz, a következő lehet az lesz, hogy önvédelelmből lőttem, amit már az alkotmány is elismer :-)
jó irányba mennek azért a dolgok, csak mindez keveseknek esik le.

arról is jó lenne kimutatás, 2 hónapja mennyi volt a bűncselekmény, és mennyi most?

Secnir 2011.04.18. 14:49:23

beleolvastam a Véderő weboldalába.
bár ne tettem volna.
egy rendes pszichológus több doktorit meg tudna írni csak az oldalon leírtakból, és akkor még nem beszélgetett az emberekkel személyesen.
maga a weboldal is egy jó példa. Konkrétan egy elrettentő példa minden webfejlesztő számára. Ez egy blog, amit valahogyan sitenak avanzsáltak.
nincs egy egységes emailcím, az irodáé citromailes, a toborzó rész gmailes stb.
az aláírások hol Véderő Parancsnokság, hol Véderő Főparancsnokság, hol csak Parancsnokság.
Válasz az egyik szerkesztőtől az egyik kommentelőnek:

"Gábor
(plank1gabor@gmail.com, 2011.03.05 19:21)
hol lehet fegyvert veni???"

"Re: Gábor
(obersturmbachnfürehr, 2011.03.21 12:11)
bótba...."

Tele van helyesírási hibákkal (bár, mint tudjuk, SP óta nem követelmény), és... ...hát, néha zavaros egy picit.
Mint az eskü szövege :)
vagy mint a Hasznos link alatt a Biztonsági Oktatóanyag.
Részlet:

"Figyelem!
GPRS mobiloknál elég, ha akkumlátor van benne, nem kell bekapcsolva lennie, úgy is lehallgatható! Partnerrel történő beszélgetés előtt az akkut vegyük ki mindig, vagy hagyjuk valahol letéve telefonunkat, míg beszélgetünk. Tegyük üzemelő rádió vagy tv mellé. [...] Legjobb ha bizalmas dolgokat egy fapados gépen írjuk amiben nincs wifi, bluetooth, internetkapcsolat!
Figyelem!
A modem kikapcsolása nem jelenti a betörésmentességet!"

tehát ez a Véderő kész.

hoplita 2011.04.18. 14:56:05

@MNOP:

"....Igaz, a következő lehet az lesz, hogy önvédelelmből lőttem, amit már az alkotmány is elismer :-)..."

Sajnos vannak kétségeim efelől.:(

www.mno.hu/portal/778513

És nem jó hír, hogy ezt a seggnyaló emenó hozza.....alaposan hazudozva, mint ikertestvérei, a népszara, szabóság, etc.

prendick 2011.04.18. 14:58:35

@hoplita: Valamiért az az érzésem egy ideje, hogy Orbán letett arról az álmáról, hogy pármillió nyamvadt magyar királya legyen. Ehelyett úgy harmincmillió cigány császára lenne inkább. Abban nagyobb a perspektíva. Pintér meg erősen gyúr rá, hogy majd akkor ő lehet a maffiaügyek vezénylő tábornoka. :)
Enélkül semmi magyarázatát nem látom ennek a görcsös kínlódásnak, amivel szembeszegülnek a tényekkel. De ha igazam van a fentiekben, akkor értek mindent. :)

kyncza 2011.04.18. 14:59:11

@Secnir: húúúú....micsoda szörnyűség...remélem egyszer még rászorulsz ezeknek az embereknek a segítségére!

Rettegjél még pár sort te is!

Ahogy már előttem mondta valaki, ha a sündörség továbbra is azt csinálja, amit eddig, egyszer egy nap, lehet ezek az emberek fognak kimenteni a kormostalpúak elől!

kyncza 2011.04.18. 15:03:48

@prendick: de lopni csak attól lehet, aki dolgozik. Hiába lesz 30millió cigány, nem lesz mit ellopni tőlük!

Ha egy csepp esze lenne a fityesznek, legalább minimálisan tenne valamit az adófizetőkért, hogy legyen honnan lenyúlni pénzt. Vagy kiszámolták, hogy 4 év alatt le tudnak annyit nyúlni, hogy tökmind1, mi lesz utána, nekik már van jövőjük akár 2000km-re is valami paradicsomban...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.18. 15:06:13

Drazsé és Pintér... Belögyminiszternek csak idiótákat lehet megtenni?
Lázár, Pintér, Szalai, Hoffmann... Mit keresnek ezek bársonyszékekben?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.18. 15:09:48

@The Drunken Master (a.k.a. Eltiron):

akkor hogy hívjuk őket? fegyverbuzi szélsőjobbosok?

Secnir 2011.04.18. 15:10:58

@kyncza:
hááát
ha ez a Véderő akar engem megvédeni, akkor inkább szétosztogatom a vagyonom a cigányok között...
...hogy van az a mondás? Ha ilyen barátaim vannak, akkor ellenségre nincs is szükségem?

MNOP 2011.04.18. 15:11:08

@hoplita: beleírni az alkotmányba az önvédelem, és tulajdon védelmét, a fegyvertartási szabályok módosítása nélkül, azt hiszem, ez elég nagy fail lenne.
Aztán pedig bíró legyen a talpán, aki ezek után (persze nem politikai nyomásra) döntést hoz, egy illegálisan tartott fegyverrel elkövetett önvédelem kapcsán...
ki kell dolgozni a részleteket is. szerintem szépen lassan az is sorra kerül majd

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.18. 15:11:18

@Kartal (rezervált):

Igen bakker, de miért pont AZ a magánterület? A kibaszott nagy Hortobágy nem jó?
Ez egy gecinagy provokáció, teljességgel védhetetlen ...

hoplita 2011.04.18. 15:12:52

@zero:
Aki még a seregben sem szolgált, az csendben legyen és ne fegyvebuzizzon.

kyncza 2011.04.18. 15:13:15

@Secnir: hajrá!

Sztem se barátkozz ilyen szörnyű emberekkel, inkább keress cigány barátokat! Költözz le hozzájuk, mindenkinek jobb lesz!

Marcellusca 2011.04.18. 15:14:40

@zero: Persze, hogy provokáció.

De, pölö, Te, írtál volna posztot, ha a Hortobágyon, két elterült füttyszó között "táboroztak" volna?
Ugye, hogy nem?
Így meg beszélnek róla. Mert felhívta a figyelmet, hogy nagyobb a probléma, mint amilyennek beállítják.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.18. 15:15:31

@Nurrddin:

"mivel ez egy blog... zéró áruld el légyszíves, melyik verziót tartod hitelesebbnek, melyiknek hiszel? neked nem kell "objektívnek" lenned..."

honnan a faszból tudnám mi történt ott? a két beszámolóban olyan kevés a közös pont, mintha nem is egy helyen, egy időben történteket írnák le ...

"ezek szerint te most arra buzdítod a belügyért, hogy a cigányoknak szívességet téve újfent magánterületen akciózzon a sündőrség..."

Remélem a sok fegyverbuzi provokáló faszfejet még jól meg is verik. És nehogy azzal kezd, de hogy magánterület ...Gyöngyöspatán katonai kiképzőtábor szélsőjobbosoknak, eszem-faszom megáll.

Secnir 2011.04.18. 15:16:14

@kyncza:
arról már ne is beszéljünk, hogy aki az Arvisurát tartja a Magyarok Őstörténetének...
(link itt:: mecs.uw.hu/Arvisura.htm )
...az valószínűleg szellemi sérült. De legalábbis nem beszámítható. Namármost. Ha egy ilyen ember nekiáll (fél-) katonai szerverződésben fegyverrel játszani, akkor oda jutunk, mint az a gyógyszerészhallgató, aki megtervezte az osztálytársainak a kivégzését, neten ájtatos versesdalokat írt istenhez, aztán rájött, hogy néha ő maga isten, eljárt lövészetre, mert istennek pontosan kell céloznia, illetve (mint később kiderült) isten fiának, de ő is elítéli az ilyen dolgokat mert megvilágosodott.
ráadásul gyógyszerészhallgató volt. Még jobb is, hogy most szólt neki isten, hogy lővöldözzön egy kicsit, mert ha elhelyezkedett volna a szakmájában, ki tudja, hogy hány embert tudott volna megmérgezni?

prendick 2011.04.18. 15:17:51

@kyncza: Amíg az EU szét nem esik, úgy tartják a cigányokat, mint a kedvenc háziállataikat. Persze be nem eresztik őket, de kert végébe szórnak nekik bőségesen tápot. Nagyon-nagyon jövedelmező pozíció lenne a cigánycsászárság. Ő osztaná el az "integrációs támogatás" elnevezésű segélyeket és nagyon komoly szava lenne ennyi millió, kolbászon megvehető szavazóval a háta mögött.
Mivel az európai ember hülye lett, nem ellenfele a cigányságnak. Azok legfeljebb a muzulmánoktól tarthatnak, de mit tesz isten, ezzel egybeesik az érdekük egy másik népcsoporttal. Tehát onnan is számíthatnak a jutalomfalatokra. Úgyhogy lehetnek meglepetések.

Nem teljesen vicc, amiről beszélek. Ránézésre persze az, de a viccek mögött is ott szokott lenni a kellemetlen valóság. ;)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.18. 15:18:01

@Marcellusca:

Nagyon helyes. beszéljünk róla.
Ez nem ugyanaz, mint hogy egy legális szervezet polgárőri feladatot lát ez ...

Marcellusca 2011.04.18. 15:19:40

@zero: Milyen katonai kiképzőtábor, te cseresznyétlen? :)))

Egy civil szervezet szervez, militáris jellegű tábort.
Ahol - ha jól és ésszel csinálják - olyan dolgokat is megtaníthatnak, amik esetleg szükségesek lehetnek.
Ha már nincs sorkötelesség (amiről volt is poszt), némi fegyelmet, önkontrolt, bajtársiasságot is tanulhatnak.
Hidd el, nem árt az!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.18. 15:21:12

@==T==:

Nem is tudom, mi lenne ha Újlipótváros közepén az összes szamurájkardos cigánymaffiózó nekiállna egy kicsit gyakorolni, szigorúan persze magánterületen ...?

Secnir 2011.04.18. 15:21:44

@kyncza:
"Költözz le hozzájuk, mindenkinek jobb lesz!"
költözzön a gyalázat, megpróbáltak ők ideköltözni. Nem soknak sikerült.
Akik itt élnek (laknak), azok meg egyrészt a helyi polgárőrség vigyázó szemei előtt teszik a dolgukat, másrészt a helyi internet tudósít mindenről (értsd: öregasszonyok a sarkon).
itt nincs is cigánybűnödzés.

amúgy látom, megrögzött nacionalista vagy. szeretnék érdeklődni, hogy egyrészt hol olvastál BÁRMELYIK kommentemben arról, hogy én szeretem a cigányokat (olvass vissza, van vagy 7500), másrészt, ha betöltöd a 18-at és szavazhatsz majd, akkor kire fogsz szavazni?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.18. 15:23:19

@hoplita:

Én nem tehettem róla, hogy egyetemista voltam, amikor behívtam sorozni ...hidd el, napokig sírtam utáan, hogy visszaküldtek az egyetemre :-(((

prendick 2011.04.18. 15:23:55

@Secnir: Hülyeség ebből ítélni. Miért ne tarthatná? Az sem áll gyengébb lábakon, mint a finnugor elmélet. Az utóbbit meg még tanítják is. :)
Mellesleg a mobiltelefonos ügyben még igazuk is van. Nagyon nem ajánlott szervezkedni mobiltelefon társaságában. Elég fejlett manapság a technika és elég paranoiásak az államok ahhoz, hogy a kettő összejöjjön egy kis közös bulira. ;)

Marcellusca 2011.04.18. 15:24:15

@zero: Többször, több fórumon és nagyon okos emberek kitárgyalták a témát.
És mire jutottak?
Semmire.
Illetve arra, ami most, jelenleg van.
Mert a strucc-politika meg a jogvédés nem megoldás.
Legalábbis ebben a formában nem.

De ezt a témát is kiveséztük már, több oldalas posztot összeollózhatnál csak az itteni kommentekből.
Pro és kontra.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.18. 15:28:37

@jágör68: PLusz vegyük hozzá, hogy az állam, vagy a cégei, hány nagyberuházás után nem fizet... A Megyeri híd pl.? Az a bizonyos bekötőút, amit utána felbontott a kivitelező? 6-os autópálya?

Ilyen hozzáállással ne csodálkozzon az állam sem...

@ColT: Közben amúgy leesett... Az ilyenek (Drzsé/Pintér & friends) mind csak gyalogok lehetnek a játszmában... De ha ezek a beáldozható figurák, akkor ki a király? És ki a sakkozó?

prendick 2011.04.18. 15:34:01

@zero: "az összes szamurájkardos cigánymaffiózó nekiállna egy kicsit gyakorolni"
Nos, ez elég gyakori esemény. Nem mondom, hogy Újlipótvárosban, de vidéken elég gyakori a szamurájkardos hagyományörző performansz. Minden ötvenedik kap csak sajtót. A többi csak futólagos rendőri figyelmet, vagy azt sem.
Ehhez képest, az is kevés lenne ellensúlyként, ha a Véderő heti turnusokat szervezne.
Csak hát az szokatlan, ha magyarok próbálnak gyakorolni, valamiért a szombat esti, szamurájkardos, utcai éles tréningekkel sokkal elnézőbbek vagyunk.
Nem biztos, hogy jól tesszük, mert ugye a gyakorlat az gyakorlat és aki előbb szerzi meg, probléma esetén határozottabb argumentumokkal tud fellépni.

fokabacsi 2011.04.18. 15:34:51

@Kartal (rezervált): @hoplita: a tábor után meg a helyi lakosokon élik ki szadista hajlamaikat. Nem jó ez így.
Meg kirobbantják a harmadik világháborút!
Eddig a cigányok élték ki szadista hajlamaikat a helyi lakosokon!
Miért baj, ha fordított eset áll fenn?
Az elsőre van példa! Miért valószínűsíted a másodikat?

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 15:36:07

@zero: Miért, akkor mi lenne? Semmi. Ha kicsit leaprítanák egymást akkor talán.
Siófokon nem is magánterületen gyakoroltak és abból mi lett? Semmi.

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 15:42:27

@zero: "Remélem a sok fegyverbuzi provokáló faszfejet még jól meg is verik. És nehogy azzal kezd, de hogy magánterület ...Gyöngyöspatán katonai kiképzőtábor szélsőjobbosoknak, eszem-faszom megáll."
Ezt nem értem. Ebben az országban minden (cigány) gyilkossal, uzsorással, csicskáztatóval, tolvajjal és egyéb bűnözővel kibaszottul polkorrektnek kell lenni, aki viszont betartva a tövényeket, játékfegyverrel játszik a saját portáján belül, annak szét kell verni a fejét. Hát gratulálok.
Provokáció? Persze. És? Ehhez legalább tényleg joguk van.

Kartal (rezervált) 2011.04.18. 15:47:36

@zero: ebben sajnos egyetértek :(

@Marcellusca: ebben is egyetértek, csak NE OTT TEGYÉK!

@prendick: én meg mobilokat szervizeltem napi 12 órában mint műszerész. Hidd el, már arról álmodtam, hogy melyikben hány processzor van, meg a PM melyik kimenete milyen feszültséget ad... Sokszor mi voltunk a végellenőr a kész telóknál is, amikor szoftverrel, mindennel mentek csomagolásra. Ezt csak azért mondom, mert ilyet én eddig egyetlen telefonban sem láttam, de még csak a kollégáim sem hallottak ilyenről, elhiheted, hogy megbeszéltük bent.
Annyi igaz, hogy a telefon tartózkodási helye méteres pontossággal megállapítható, akkor is, ha ki van kapcsolva. Minden beszélgetés adatait menti a központ (asszem kb egy hónapig tárolják): mikor, mennyi ideig, ellenállomás telefonszáma, a cella alapján a földrajzi hely is behatárolható, de a beszélgetéseket nem mentik.
Arról viszont nem szabad elfeledkezni, hogy ma már simán lehallgatható a mobilforgalmazás is.

Secnir 2011.04.18. 15:47:56

brékingnyúz
megszavazták a Tákolmányt.
megyek is ünnepelni. ti is menjetek!
kockakövet vigyetek.

Kartal (rezervált) 2011.04.18. 15:50:48

@fokabacsi: nem értettük egymást. Természetesen nem a táborozókra gondoltam, hanem arra, hogy miután a táborozók hazamentek, a cigányok nagy mellénnyel visszajönnek, és agyonterrorizálják a magyarokat. Abban nagymenők, a magyarok meg - többségében öregek - megint csak szívnak.

dr. Aullah 2011.04.18. 15:52:55

zero: Tudom, hogy nem vagy ilyen, de most nagyon hasonlítasz azokhoz, akiket (jogosan) szidni szoktál/szoktunk. Nyilván neked sem tetszik a cigányhelyzet ott, te is egyetértesz, hogy valamit tenni kell. Viszont neked ez sem tetszik, hogy oda mennek a Véderősök. Nem jó neked egyik sem, de gondolom megoldást te sem tudsz.
Nyilván azért mennek oda, ez nem is kétséges miért csinálják, de tudsz jobbat?

csak_csendben 2011.04.18. 15:53:31

@zero:

Szoktak, heti rendszerességgel, és nem magánterületen. Gyöngyöspatáról is csak azért tudsz, mert a Jobbik "felkarolta".

Egyeseknek tényleg halvány lila fingja sincs mi van a keleti végeken.
Nem rasszizmus van ott, hanem kőkemény tapasztalat.

Jurganov 2011.04.18. 15:59:51

@Aullah: igazából a cigányok ebben nem bűnösek. tesznek amit akarnak és nincs következménye. a gyereknevelésnél van hasonló-ha a gyerek csinál valamit és megdicsérik érte akkor neki az jön le, hogy az jó. igazából a politika, a politikusok miatt van.
@zero: gondolom ki lesz írva, meg lesz szólva a sünöknek. remélhetőleg nem lesz ott egy-két titkosszolga, hogy lelőjön néhány szerencsétlent, hogy kirobbanjon a balhé..
@jágör68: persze van minimálbérre bejelentett és annyit is kapó ember is, nem is kevés. ezt valahogy mindig kihagyják.
@Nurrddin: nézd, ha odamennek az provokáció. ha provokálják a félhülye kolompárokat (vagy épp a titkosszolgák megoldják helyettük) és azok agyonvernek párat....nos, ez a gondolat messzire vezet. lehet pampogni, hogy "jogunk van" meg ilyennel, de a realitás az, hogy amennyiben ezt csinálják akkor egyszerűen feldobják a labdát. és senki nem akarja, hogy lecsapják.
@Emiksz: Egy tűzoltóságon a laktanyaparancsnok kényelmesen lesétál a beosztottaihoz, leül, iszik egy kávét, majd megszólal:
- No, fiúk, lassan lehet szedelődzködni, ég a parlament.. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.18. 16:01:07

@csak_csendben: "Egyeseknek tényleg halvány lila fingja sincs mi van a keleti végeken."
Én ezt szerencsémnek tartom, hogy nincs tapasztalatom.
De az onnan szállíingózó hírek nem töltenek el túl nagy nyugalommal.

Kicsit feljebb is foglalkozhatnának már ezekkel a problémákkal... Na persze, ha mi bárkit is érdekelnénk...

Jurganov 2011.04.18. 16:08:53

@Secnir: lsd? vagy mit szedsz?
@zero: jelentkezhetnél a légióba. vagy mittomén, lehúzhatnál pár évet kongóban. azzal tisztára mosnád a neved..

dr. Aullah 2011.04.18. 16:09:43

@Jurganov: Szóval a cigányok nem tehetnek arról, hogy rabolnak, magyarokat ölnek? Szegény olaszliszkaiak is csak áldozatok nem? Nem is tehetnek róla...

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 16:13:16

@Jurganov:
:)
Bevetés után:
- Veszteség?
- Zero.
- Akkor rendben...

Jurganov 2011.04.18. 16:16:33

@Aullah: sajnos így van.ha a gyerek kap egy pofont amikor először lop ( vagy csak elbeszélgetnek vele) akkor tudni fogja, hogy azt nem szabad. amennyiben megdicsérik és kap jutalmat is amikor hazaviszi az óvodából a másik gyerek játékát, és később is ebben a szellemben nő fel akkor igazából nem tarthatjuk hibásnak azért amit tesz. legalábbis abban a tekintetben. hogy ki a hibás azért, hogy lop. a lopásért természetesen meg lehet/kell büntetni, de nem nevezhetjük hibásnak. szerintem

Ironfist 2011.04.18. 16:23:49

Hihetetlen, hogy a sok idióta mennyire örül ennek a provokációnak. Ennyire síkhülyék vagytok? Tudom, nácik közt nem szokás, de egy kicsit a következményekbe is belegondolhatnátok: szerinted mi lesz, ha azok odamennek? Nem mondom el, törd egy kicsit azt a nem sokat használt szervedet, hátha eszedbe jut! Aztán ha a következmény megtörténik nincs több pampogás a jogaidról, mert esetleg nem lesz több...

@Jurganov:
Ne már a parlamentet, az legalább kívülről szép. Inkább ezeknek a politetveknek a kúriái kellene, hogy leégjenek.

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 16:24:51

@Jurganov: Nos ez gyerekek és vadállatok, azaz viszonylag csekélyértelmű lények között elfogadható is lenne, viszont itt egy (Magyaroszágon) több százezres népcsoportról van szó. Ha úgy nézzük, hogy ezek felnőtt, elvileg, potenciálisan velünk emberekkel azonos érelmi színvonallal rendelkező élőlények, akkor viszont nem elfogadható ez a fajta parazita életvitel.
Ha meg nem, akkor meg nem lehet őket embernek tekinteni és akkor nem is vonatkozhatnának rájuk emberi törvények.

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 16:28:23

@Ironfist: "Tudom, nácik közt nem szokás, "
Látom azért te sem szoktad megerőltetni a fejed közepében lévő pontot, nehogy felforrjon körülötte a hűtővíz.

Jurganov 2011.04.18. 16:33:35

@Simon Zoltán (haveroknak csak Cigi): hidd el igazat mondok, ismerek fehér embert aki lopott mint a pocok fiatal korában egyszerűen azért mert úgy nőtt fel, hogy az jó. utána szembesült azzal, hogy téves a világnézete, bár régóta nem láttam, amennyire tudom azóta nem tesz ilyet. ugyanez a helyzet a cigányokkal is. nyilván felelősek a tettért amit elkövetnek (pl.: betöréses lopás), de nem felelősek azért, hogy úgy nőnek, hogy életük természetes velejárója az, hogy elmennek lopni. az ember olyan, hogy szeretne mindent minél könnyebben megoldani, ha van lehetősége él vele.

prendick 2011.04.18. 16:41:15

@Kartal (rezervált): "én meg mobilokat szervizeltem"
Én meg egy kicsit ügyködtem anno a másik végén. ;) Természetesen nem mondom, hogy gyári beállításként létezik a dolog, de viszonylag nem nagy feladat távolról bekapcsolni a mikrofont és nyitni neki egy csatornát. A tulaj csak annyit venne észre, hogy mostanában gyorsabban merül az aksi. Még most sem mondom, hogy megcsinálták, de alig tudom elképzelni, hogy a nagy elhárítási lázban égő kormányok nem gondoltak még rá, annyira egyszerű. Így meg ha egyszer illegális szervezkedésre adnám a fejem, érthetően élnél a gyanúperrel.
Például sosem értettem semmiféle magyarok nyilainál, hogy miért nem rövidhullámon rádióznak, mobil helyett, azt a kutya nem hallgatja már le. Nálunk még nem elég fifikásak az összesküvők. ;)

zsoltix 2011.04.18. 16:43:14

A Belugyminiszterium meg kizarolag ciganyoknak szervez rendvedelmi tabort kozpenzbol. Ki is ott a fonok, valami Pinter?

Kartal (rezervált) 2011.04.18. 16:47:02

Mit is mondott anno Hajdúhadház polgármestere? A helyi CKÖ elbulizta a pénzt? Akkor itt a következő eset:
barikad.hu/cig%C3%A1nyok_b%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s_ellen-20110418

@prendick: na én a hacker témában tényleg nem vagyok otthon. Meg kellene kérdezzem volt kollégáimat, nagy bűvészek vannak közöttük :)

prendick 2011.04.18. 16:49:27

@Ironfist: Nos, elég sok lehetséges következményt taglaltunk, mi, síkhülye nácik, a kérdéssel kapcsolatban. Esetleg érdemes lenne beleolvasni. Már ha ilyen náciságra, mint az olvasás, hajlandó lennél. Igazán nem erőszak, tudom, hogy könnyebb beugrani és visítani egy nagyot, így sosem kényszerítenélek valamire, ami ennyire megeröltető ott arrafelé, ahonnan a politikai meggyőződésedet eredezteted. ;)

Kartal (rezervált) 2011.04.18. 16:50:17

@zsoltix: ki is itt a rasszista akkor? Ki folytat diszkriminációt?

dr. Aullah 2011.04.18. 16:54:26

@Jurganov: Olvasod is amit írnak, vagy csak hülyeségeket beszélsz? Csak mert most azt mondtad, hogy ami olaszliszkán történt az rendben van és ők nem hibásak... na az ilyeneket mint te... kötném fel az összes cigánybűnőző és csaló politikus mellé.

prendick 2011.04.18. 17:00:53

Egyébként világos, hogy a Véderő ötlete természetesen célzatos. Én arra gondolok, hogy polgárőrség elvonulása után elég gyorsan felbátorodtak az addig igencsak kusshadó cigányok. Ahogy hallottam, némi elempések hintettek egy kis bátorságot és pár Eurot nekik. Feltételezem a Véderő ottani megjelenése azt a célt szolgálja, hogy jelezze a fent említetteknek, az Euro mellé esetleg kiosztásra kerülhet némi szittya valuta is, arra az esetre, ha túlzottan elbíznák magukat.

Mert elcomboskodhatnak Pintérék, bár már kötélen táncolnak a jog és a nyílt diktatórikus eljárások között, azért be lehet ültetni a kisebbségi köztudatba, hogy valaki mindig lesz, aki visszajön a szittya bugyelárissal.

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 17:04:58

@Aullah: Na azért ezek kemény szavak. Ő olyat sosem írt, hogy felmentené a gyilkosokat, hanem azt, hogy az igazi felelősség azoké, akik hagyták ezeket így "szocializálódni" (értsd: elpofátlanodni).
Ez rendben is lenne, ha ez egyedi eset lenne és nem egy egész népről, népcsoportról beszélnénk. Azért az már elég erős, hogy a 21. században, Európa közepén ezek kollektíve nem jutnak az amőba szint fölé.

kyncza 2011.04.18. 17:25:43

@Secnir: Az előbb akartad szétosztani a vagyonod a cigók között. Ha nincs a közeledben cigánybűnözés, hogy mered kétségbe vonni egy önzetlenül segítő csoport szándékát? Ennyi erővel én is támogatom a tálibokat, hiszen engem nem bántanak!

A fellengzős, nagyképű dumáddal kapcsolatban; én csak egy hülye informatikus vagyok, nem tudok olyan szépen szavalni, mint te, de tudod, a nagy szavakból már elég volt!
Én már legalább mondhatom, h megvédtem, és segítettem terrorizált, idős embereken.
Képzeld, furcsa módon a Jobbikra szavaztam! Egyébként már 14 éve szavazhatok, ha kell még segítség az életkoromhoz, szólj!

Nurrddin 2011.04.18. 17:26:49

@zero:
"honnan a faszomból tudnám....."
láttál már cigányt élőben? jobbat mondok, kiktől vennél használt autót? a patai cigóktól, vagy a véderősösöktől?
ha a cigányok egy kötőszavát is elhiszed, akkor a húsvéti nyúlban is hiszel...

ott képezik ki magukat ahol akarják, pláne ha az a birtok, egyikőjük tulajdonában van
érdekes módon szabadságjogok csak akkor vannak, ha retkesek lopni akarnak
máskülönben folyamatosan erőt kell felmutatni nekik... nyugodj meg, ha abban a hiszemben vannak, hogy ott fegyverek is vannak, senki nem tudná rávenni őket a támadásra, mert alapvetően rettenetesen gyáva és fegyelmezetlen népség
maximum csak zajonganak mint a páviáncsorda
elnézést kérek a páviánoktól

a magadfajta fegyverfóbiásoknak sem ártana legalább egy két nap kiképzés, legalább megmutatná valaki hogy a XXI. században is megtöltik a fegyvert...

Ironfist 2011.04.18. 17:28:46

@Simon Zoltán (haveroknak csak Cigi):
Értelmes gondolatot még továbbra sem láttam tőled, csak ilyen gyermeteg "Nemismertevagyahülyeeee!" jellegű ... öhm... "beszólásokat".

@prendick:
Akinek nem inge, ne vegye gatyára... ;) Továbbra sincs semmi értelmes a mondanivalótokban, csak hol finomabban megfogalmazott, hol konkrétabb ugatás, nem több. És de, képzeld visszaolvastam, különben nem tűnt volna fel, hogy a fajtád ennyire síkhülye. Erre reflektáltam, és nem csak... hogy is fogalmaztál... "beugrottam, és visítottam egy nagyot".

Mellesleg ezt (beugrik, és visít...) én még csak a következő formában láttam, akár itt, akár youtube-on, de akárhol máshol is:

"Dögőjjön meg az összes cigány!" "Heilhitler" SZEBBJÖVŐT IRCSUKATETVESCIGÓKAT!!"

és társai. Ami, ha kinyílna a szemed a sok ráragadt csipától, talán feltűnhetne, hogy egy az egyben ugyanaz, amit a cigányok csinálnak, annyi különbséggel, hogy a másik oldal köpköd.
Tehát
1.-Ezek nekem elég náci beszólásnak tűnnek.
2.-Ezek nekem eléggé "jobboldali" beszólásnak is tűnnek, vagy honnan is eredezteted politikai meggyőződésedet...
3.-Ha merek szólni a seggfejeknek, hogy tán nem kéne leereszkedni odáig, ahol azok vannak, akiket utálnak, akkor még engem kezdenek anyázni. Jellemző, mondhatnám, mert jellemzi a 85ös IQ alattiakat, de hát ti erről sem tehettek. Könnyebb ugatni, hogy márpedig joguk van, meg satöbbi, és ha valaki megpróbálja felhívni a figyelmet a következményre, az lassan egyből hazaáruló.

Mondjuk tudom, pont a fajtátoknak próbálok érvelni? Sose volt erősségetek a gondolkodás, azt is kétlem, hogy egyáltalán felfogod, miről beszélek.

És most jöhet az anyázás, nyugodtan. Nem nagyon lesz álmatlan éjszakám attól, hogy egy-két agyatlan, szélsőjobbos fegyverbuziszimpatizáns minden rosszat kíván nekem, és meg tudna fojtani egy kanál vízben.

Még azt is kinézem, hogy mindjárt jön az a bizonyos "Élőben nem lenne ekkora pofád" jellegű, ovis szintű viselkedés...

szaktatar 2011.04.18. 17:32:41

@zero:
wazze zero, már megint ökörségeket beszélsz.

az airsoft egy xaros játék. ezen vagy kiakadva? egy rendőr -pláne a magyar- nem fogja levarrni, mert ezért a bíróság úgy elmeszeli (még az USA-ban is), mint a gyorsvonat.

zsoltix 2011.04.18. 17:34:12

@Kartal (rezervált): Na igen, szarmazas alapjan kirekesztik a lehetosegbol nem csak a tobbseget, hanem a tobbi kisebbseget is. Vizsgalodhatna a TASZ meg az AI.

kyncza 2011.04.18. 17:35:33

@Ironfist: Nekem képzeld, az a provokáció, hogy 14éves suhancok addig vernek egy öregasszonyt, amíg meg nem hal, és 4 nap múlva szabadon, vigyorogva sétafikálnak, vagy a rendőrverő cigók felfüggesztettet kapnak, holott többszörös visszaesők, vagy az 5-10-15x lopáson kapott cigó kap egy pénzbüntetést, amit persze segélyből nem vonnak le, vagy a közt. elnök kegyelmet ad egy olyan "szülő"párnak, ahol az amúgy is buta purdék iskolakerülők, 10x felszólítás, megrovás után is. A sor végtelen...

szaktatar 2011.04.18. 17:35:35

@hoplita:
hagyd rá. bolond lyukból, bolond szél fúj. >:-)
fingja sincs a fegyverekről, vagy az airsoftról. a lebuzizás a tudatlanok végső érve.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.18. 17:36:31

@zero: jelenleg ezt csinálják közterületen is. naponta bazzeg :)

dr. Aullah 2011.04.18. 17:41:32

@Simon Zoltán (haveroknak csak Cigi): Csak megőrjít ez a sok hülye ember, aki nem érti mi a fene folyik máshol. Ilyenkor átmegyek turbónáciba.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.18. 17:42:52

@zero:

Ugye nem kívánod megszabni, hogy egy bejegyzett civil szervezet a bejegyzett, engedélyezett tevékenységét ne végezhesse a saját ingatlanján, csak azért mert pár bűnözőcigányt aki szétlopták és tönkretették a a lakosság ingatlanjait ez "félelemmel" tölt el? :)

mi történt veled, valami szdsz-es cigánypinát szedtél fel? :)

Nurrddin 2011.04.18. 17:50:27

@Conv: elempést szerintem... az a menő most errefelé

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.18. 18:01:12

@Nurrddin: én már megszoktam a régi nevüket.

Jurganov 2011.04.18. 18:10:03

@Simon Zoltán (haveroknak csak Cigi): köszi, legalább érted is amit olvasol. az, hogy nem egyedi esetről van szó egyszerűen azt jelenti, hogy a politikusok felelőssége még nagyobb. aközött meg, hogy egy gyereket dícsérnek meg odahaza ha lop, vagy mondjuk ötöt nincs különbség. ha 10 cigánnyal hagyják elszaladni a lovat az ugyanaz mintha az összessel, csak ez utóbbinak a következményei súlyosabbak. létre akartak hozni egy olyan társadalmi csoportot akikkel lehet fenyegetni az egyszerű embereket, akikkel lehet riogatni. létrehozták. ez az ő felelősségük. ebből a szempontból a cigányok ugyanúgy áldozatok, főleg azok a cigányok akik a rendszer nyomásával ellentétesen haladnak, vagyis dolgoznak, a gyereket becsülettel nevelik, stb. van ilyen, ha nem is sok, de még van ilyen.
@Aullah: nem szívesen vesztegetnék most több karaktert rád, de igen, ÉN értem is amit olvasok. úgy tűnik te nem. a cigányok egy részét törvények felett állóként kezelték. ebben csak az a baj, hogy bűncselekményeket úsznak meg a származásuk alapján. akiket ti, én, mi, mindenki utál azok nem a cigányok-hanem a BŰNÖZŐk. ki nem szarja le, hogy kolompár lakik-e mellettem? de az már zavaró ha a szomszéd ellopja a cuccaimat. és ezt a kettőt összemossák.

Jurganov 2011.04.18. 18:13:48

@kyncza: igazából ez a rendszer hibája. ha valaki megöl egy öregasszonyt, elkapják majd kap 25 év fegyházat, esetleg felkötik. itt nincs is baj. azonban ha kiengedik akkor elég ostobaságnak tűnik őt szidni ezért. nem csukták be-elmegy. senkit nem érdekel ha megint megcsinálja. ez a rendszer hibája. a bűntettért persze el kell ítélni, de az, hogy lehetősége van megismételni a tettét az nem az ő hibája.

CD-R80 2011.04.18. 18:57:15

@Jurganov: De azért haragudni szabad rá?
Vagy sajnáljuk hogy embert öl?

hoplita 2011.04.18. 19:01:11

@zero:

".....eszem-faszom megáll...."

Aszt nemtom, hogy az utóbbival mi a helyzet, de mintha az előbbi lefagyott vóna kicsit.

hoplita 2011.04.18. 19:13:42

@Nurrddin:
Megtőteni, bazmeg....?
Hát te se tudod, hogy a golyó az terem manapság a csűbe', mint lapu az árokparton..?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.04.18. 19:21:07

@zero: Nem mondod, hogy Sanyából kinézed? Leesik? Neki? Szerinted? Nekem az az érzésem, direkt csinálják a "minél rosszabb, annál jobb" játékot. Csak az zavar, hogy hány embernek kell majd az életével fizetnie, mert a rendőri vezetők nem akarnak tenni semmit. Az a két hét, amit ígért ez a szerencsétlen nagyot mondó, már talán eltelt... De nem biztos, lehet, hogy én tévedek! Először is a rendőröket arra kellene használni, amiért vannak. Rendet tartani a cigók által rettegésben tartott településeken. Ha ez megvan, talán szét lehetne kergetni ezt a magyarkodó csürhét is, akik max. feszkót keltenek, bár egyenlőre a rendőrség jóvoltából inkább megmentőként tetszelegnek! Szóval a rendőség vezetői aktívan benne vannak ebben, kár ezt szépítgetni.

Jurganov 2011.04.18. 19:26:16

@CD-R80: persze, ha akarsz haragudni akkor haragudj bátran akárkire :)

Vidéki 2011.04.18. 19:27:06

Vastagbőr értetlenkedik: "Nem értem, hogy ilyen esetben az egyik rendőr miért nem tudja elővenni a szolgálati kamerát, és filmre venni az egész akciót."

Jogállamban élünk. Van adatvédelmi ombudsmanunk, van mit védenünk.

A személyiségi jogok felett. emberjogászok hadai őrködnek.

Nem akarnak a rendőrök beleszaladni az emberjogászok pofonjaiba.

A szabad sajtó is hírbe hozná őket, hogy nem jogállami módon tevékenykednek.

Ha nem csinálnak semmit, nem kockáztatnak semmi.

"Dolgozz keveset, nem érhet baleset".

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.18. 19:33:58

@Vidéki: te minden hozzászólásoddal szeretnéd bebizonyítani, hogy hülye vagy?

a rendőrségnek joga van minden intézkedését rögzíteni, egy részét pedig köteles. semmiféle emberjogi pofonról nincs szó.

ökörpöröly 2011.04.18. 19:36:46

A szarházi, tirpák, 8 általános végzettségből indulva tábornokká avanzsált, kommunista, főmaffiózó, gerinctelen, gátlástalan, kötélre való Pintér "Nemismereklodót" Sándort egy dolog érdekli, hogy az állami megrendelések az ő cégeinél -papíron csak volt- kössenek ki, így pedig pár tízmilliárddal növelhesse a vagyonát.
Ez az ő "küldetése". Tudja, hogy most bőszen kell nyalni a Cigány Kadhafi seggét, mert az aranyeréből csöpög a lé a Pintér-klánnak. Ez az egész történet. milliárdossá vált az olajszőkítésekből, most pedig tovább növeli a vagyonát.
Szarik ő az állampolgárokra, a rendőrökre, az egyéb szervezetek dolgozóira. Ha vége az Orbán-rezsimnek, akkor Pintér a tetves pereputtyával vígan élhet generációkon keresztül bárhol a világban, a nemzeti vagyonból lenyúlt hatalmas vagyonból.

hoplita 2011.04.18. 19:37:06

@Vidéki:
Vidéki, mán megint hülye vagy bazmeg.

A pintér kutyák minden akciójukat végigvidejózzák, amit a nemzeti oldal ellen csinálnak.
Ott nincsenek személyiségi, meg egyéb jogok...?
Vagy a náciknak az nem jár....csak a retkes korcsoknak...?

A faszé' ugacc, te majom, ha ilyen hülye vagy?
Vagy inkább ilyen geci..?

Nyomd a faszod orbánodba, meg abba a ragyásgeci pintérbe...felváltva.
Neked, meg az agyhalott eftásaidnak köszönhetjük őket.....

Secnir 2011.04.18. 19:38:57

hűbazz
kicsit nem figyelek oda, és a sok ultrajobbikost ideterelték kommentelni.
beszarás.

ökörpöröly 2011.04.18. 19:45:16

Továbbá....
Itt addig nem lesz semmi, ameddig az MSZP, FIDESZ-KDNP, (ex) SZDSZ, (ex) MDF vezetőit, illetve gazdasági holdudvarukat nem irtják ki a zemberek.
Itt jelenleg az folyik, hogy különböző bűnszervezetek, hol ilyen, hol olyan marketinggel tönkreteszik az országot. A teljes Orbán-klánt fel kell kötni az Apró-Gyurcsány-klán mellé.
Minél kegyetlenebb, illetve szélesebb körű a büntetés, annál nagyobb az esély, hogy valaha tisztességes elitünk legyen.
Más esélyt nem látok.

Ironfist 2011.04.18. 20:00:22

@kyncza:
Tényleg nem érted, miről beszélek. Hagylak is, hadd háborogj, mást úgyse teszel, hiába jár az arcod.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.04.18. 20:13:43

@ökörpöröly: Te kis álmodozó! :)) Nagyon optimista forgatókönyved van...

prendick 2011.04.18. 20:19:20

@Ironfist: Milyen hosszan mondtad... És milyen keveset... :)

kyncza 2011.04.18. 20:31:02

@Ironfist: senki nem is kérte a véleményed! Elmondtad, mi provokál, én is elmondtam!
Nem vagyunk egyformák!

ökörpöröly 2011.04.18. 20:32:19

@Boli: Nem álmodozok.:) Ezt a lehetőség úgyse jön létre. Nem is látok más esélyt, mint kivándorolni Nyugatra, amint kint stabilizálódik a helyzet.
Egyetlen egy külföldön dolgozó fiatal se fog hazajönni ebbe a szemétdombba, sőt, aki teheti, az ki fog vándorolni. Ezzel pedig hatalmasat fog esni a hozzáadott érték, mert a jól képzett, gyakorlattal rendelkező fiatal értelmiség fog elsősorban eltávozni. Az ország meg tovább süllyed majd lefelé.
Rövidesen a lakosság fele "túlművelt" cigány, illetve gyerek vagy nyugdíjas lesz. Látható, hogy ez az ország rövidesen halott lesz. Épp elég annak a pár ezer dögkeselyűnek, aki már most is tépi a koncot.
Aki teheti és van esze, az minél gyorsabban elmenekül egy kultúrállamba erről a fertőző szemétdombról.

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2011.04.18. 20:58:21

@Jurganov: Eszem faszom. Nem felelős! Ember ha teljesen beszámítható emberről beszélünk akkor igenis felelős a tetteiért! A nevelést értem, de azért mert az apám/anyám alkoholista nekem is annak kell lennem? Ha az leszek akkor apám/anyám a felelős mert én nem tehetek róla.

Minden ember felelős a tetteiért. Legyen az bárki! Ha az adott személy nem érti meg, hogy a lopás bűncselekmény, akkor momentán debil és meg kell vonni a jogait gyámság alá vele, vagy rugdalózóba.

A könnyebb utas magyarázat már helytállóbb. Ezért kéne sokkal szélesebb jogokat adni a magánterületen való, tulajdonvédelemre (USA). Ezért kéne visszaállítani a félelmet a rendőrségtől. A felvilágosítás hatástalan ezt már láttuk, talán az egészséges félelem az lehet, a jelenlegi tevékenység mellett. A kettő együtt esetleg talán sikeres lehet.

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2011.04.18. 20:59:59

Amúgy nem támogatom a provokációkat, és teljesen fölöslegesnek tartom az adott környéken végzett katonásdis hangulatkeltést.

majomkutya 2011.04.18. 21:10:49

Azt hiszem itt a vég. Kirabolták a Miskolci Önkormányzat Adóügyi osztályát.
Műszaki cikkeket és tápkábeleket vittek magukkal az urak:
barikad.hu/kirabolt%C3%A1k_miskolci_polg%C3%A1rmesteri_hivatalt_%E2%80%93_exkluz%C3%ADv_fot%C3%B3val-20110418
Most úgy érzem, elvarrok még egy két szálat, aztán elmegyek külföldre a picsába.
A miskolci Fidesz tervében az van, hogy parkosítással, szép zöld környezettel kívánnak harcolni a bűnözés ellen. Elegem van.

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2011.04.18. 21:19:38

@majomkutya: :DDD Hát ezen az eseten nem tudok nem nevetni. Sajnos sírni kéne, de ez már kabaré. A rejtő regényekben nincsenek ennyire debil emberek. Ezek gondolom csak azért nem fulladnak meg mert arra koncentrálnak kilégzés - belégzés. Az amőba egy fejlett és intelligens lénye hozzájuk képest.

Nurrddin 2011.04.18. 21:20:27

@Nikosi: így van, hagyni kell had éljék ki magukat, jámboran raboljanak, szelíden gyilkoljanak, csak nehogy a feszültség nagyobb legyen...
az a pár patai magyar simán leírható, hisz valószínűleg az "értékesebbje" már elmenekült onnan....
komolyan mondom, nem normális ha valaki fent a jogos önvédelem kiterjesztéséről beszél, már a felvetés is egy értelmes emberre vall, aztán lent elkezdi a provokációs mantrát...
ez olyan skizofrénia, amire nehezen találok magyarázatot ...

Nurrddin 2011.04.18. 21:24:31

@majomkutya: a színesfémre mentek... vajon kik lehettek ezek a bűnözőzsenik....

aki kitalálja, nyer egy tiszabői wellness hétvégét

kyncza 2011.04.18. 21:29:33

@Nurrddin: hihetetlen komolyan! Ezek csodálkoznak, meg pörögnek, hogy provokáció? Baszd ki, amikor az időseket köpködi, pedig csak elmennek a házak előtt, az mi??

Nem normálisak komolyan. Bebaszna, hogy még én hunyászkodjak meg, mert hátha provokációnak veszik és baj lesz! Már csak lenne baj, aztán végre rendbe lennének téve a büdös cigányok.

Azért soha nem pampog egyik sem, h a franciák, olaszok, románok, szlotákok, csehek, finnek egytől egyig vagy helyszínen agyonlövik, vagy hazaküldik az egész pereputtyot.

Ha meghunyászkodunk, KIHAL A MAGYAR BMEG!

Ja, meg hagyni kell az államra a rendrakást...kérem szépen, meddig várjunk még? 10 évet?
Hogy tuti kisebbségben legyünk?

majomkutya 2011.04.18. 21:30:33

@Nikosi: Igen, csak az a baj, hogy hetente történnek olyan bűncselekmények, amelyeknél egy legalább átlag IQ-val rendelkező ember egyszerűen nem érti, hogy mi volt a terv?
Hadd emlékeztessek mindenkit a kispesti telefonkábel lopásra.
A kedves kábeltolvaj úr kivágott egy rézkábel darabot a rendszerből, amit max. 5000 Ft. körüli összegért értékesített. A lopással okozott rongálási kár + a helyreállítás költsége: 100 millió forintba került és Kispesten másfél napig nem volt telefon, meg sok előfizetőnél internet.
Meg amikor megöltek egy idős nénit megszerezzenek a házából egy kefírt és egy fél csomag zacskós kekszet.

Ironfist 2011.04.18. 21:32:05

@prendick:
Sokat mondtam én, csak van, aki nem fog fel belőle, csak keveset. Csak ennyi. Más mondanivalóm nincs nektek. Ha ennyiből nem értetek, akkor sajnos oly mértékben vagytok alattam, hogy csoda, hogy megértitek amit mondok. És persze ez nyilván valóan nincs így.

kyncza 2011.04.18. 21:32:30

@Nikosi: igazad van....ki kéne telepíteni a magyarokat mindenhonnan, ahol cigány is lakik, nehogy provokációnak vegyék....esetleg amikor kipakolnak egy pincét, törvénybe kéne adni, hogy tilos rájuk szólni, hátha az is provokáció!

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2011.04.18. 21:33:16

@Nurrddin:

A tulajdonvédelem és annak kiterjesztése (magánterületen) mért lenne ellentétben a provokáció elutasításával?

Azzal mi haszna van a pataiaknak, ha a Véderő nevű csoportosulás ott akar parádézni, meg gyakorlatozni. Annak, hogy a polgárőrség ott sétál az utcán van értelem. De annak, hogy a Véderő akciózik semmi, csak fölösleges provokáció.

A rendet pedig a rendőrségnek kéne betartatnia, de sajnos erre most még nem képes. Azt, hogy miért nem, és mi kéne, hogy be tudja tartatni kisregényt lehetne írni

protoplanetáris korong 2011.04.18. 21:33:30

Zero, most kivételesen nem értek veled egyet. Nekem semmi félnivalóm sincs a "fegyverbuzi szélsőjobbosktól", belém nem fognak kötni. Viszont annál inkább van félnivalóm a cigóktól, hogy belém akasztják a bökőt.
Szóval provokáció ide vagy oda, a cigók be lesznek szarva pár napig, addig se lesz betörés, lopás.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.18. 21:34:24

Beszéltem mostanában néhány idős emberrel. Egyre nagyobb megvetéssel gondolnak hitlerre. Komolyan mondom, egyre nagyobb megvetéssel.

Nurrddin 2011.04.18. 21:37:43

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: merthogy rosszul kezdett neki? netalán a cigókat kellett volna előre vennie?

@Nikosi: annyi a haszna, hogy jelezze, nincsenek elfelejtve... és ennyi elég is
egyelőre...

csicsrricsi 2011.04.18. 21:37:58

hehe, mennyi agyhalott jobbikos olvassa ezt :D pedig holnap suli!!!

majomkutya 2011.04.18. 21:38:13

@Nurrddin: tiszabői wellness hétvége... :D
Tiszabőn azzal kampányolt az egyik (cigány) polgármesterjelölt, hogy olyan közbiztonságot teremt Tiszabőn, hogy ezután a magyarok ki mernek majd menni az utcára sétálni.
Miért nem kérdezi meg Pintér urat valaki a parlamentben egy azonnali kérdés formájában, hogy vajon Tiszabőn ki mernek-e már menni a magyarok az utcára sétálni? Az 1800 új rendőr közül hány járt akár csak egy napot Tiszabőn?
Ahogy olvasom a híreket, meg a saját keserű tapasztalat miatt is egyre inkább hajlok arra, hogy a legjobb lenne, ha a magyarok és a cigányok útjai elválnának egymástól. Őszerintük úgyis mi tehetünk minden nyomorukról. Osszuk fel az országot, kapnak egy nagyobb megyét, mondjuk Szabolcsot, esetleg még Hajdú-Biharból egy darabot, aztán mutassák meg, hogy mire képesek. Felőlem még Balog Artúrt is megtehetnék királyuknak.
Megnézném mit kezdenének ott magukban. Azt hiszem fél év se telne bele és már egymást ennék meg vacsorára.

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2011.04.18. 21:39:13

@kyncza:
Azzal mi haszna van a pataiaknak, ha a Véderő nevű csoportosulás ott akar parádézni, meg gyakorlatozni. Annak, hogy a polgárőrség ott sétál az utcán van értelem. De annak, hogy a Véderő akciózik semmi, csak fölösleges provokáció.

Lehet nem fogalmaztam érthetően. Annak mond meg őszintén mi értelme van, hogy a Véderő ott kíván gyakorlatozni? Jog van hozzá ezzel ne gyere. De én az okot szeretném látni, mi ha nem az, hogy provokáljon. Provokálja Pintér két hét alatt rendet teszek Sándort? Provokálja a FIDESZT? Mi? Mondj egy értelmes indokot és akkor elhiszem, hogy van értelme ott megrendezni a tábort.

Őszintén lássunk már tovább az orrunknál.

kyncza 2011.04.18. 21:43:55

@Nikosi: pl. lehet az az indok, ami a büdös cigányoknak volt a siófoki(?) felvonulással. Megfélemlítés. Ha már úgyis 10éve azt hallgatjuk, hogy szegény cigányok rettegnek. Egy kicsit nekik is szabad, nem?

Ha mész az utcán és szembe jön veled 10 cigány, vagy 10 gárdista/polgárőr,
Melyik elől térsz ki?

Amikor a cigányok kint állnak tízesével a kerítésnél, mert a purdék nem járnak iskolába, az idősebbek(tehát 17év felett) ki se tudják mondani azt a szót, hogy munka, és beszólnak bárkinek, aki arra megy, az szted mi? Sztem provokáció. Mi meg mit csinálunk? Behúzzuk fülünket, farkunkat! Már aki! Pontosan ezért van nagy pofája a cigánynak, mert látja a félelmet.
Hát végre fordul a kocka!

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.18. 21:47:11

@Nurrddin: ott a pont. Másrészt a konzervatív gondolkodású európai embertipusra jellemző, hogy nem szereti a félmunkát.

Nurrddin 2011.04.18. 21:47:13

@majomkutya: ezen én is agyaltam már sokat...
szerintem megérné...
bevonulnának a saját országukba vagy egymillióan, három hónap múlva kb 250-300 ezer túlélő lenne...
simán visszaannektálhatnánk azt a megyét, és a lakóit...
erősen megtizedelve
megérne az a pár száz milliárdos újjáépítés ennyit
bőven kijönne a ki nem fizetett segélyekből, és a csőd szélén táncoló építőipart is kihúzná a szarból
a -700 ezer meg a tiszta haszon

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2011.04.18. 21:53:50

@kyncza: Na azt a felvonulást a rendőrségnek kellet volna szétvernie. Sajnos nem tette. De én még mindig tartom magam ahhoz, hogy a rendőrség dolga a rend fenntartása. Vissza kell állítania rendőrség respektjét, és meg kell teremteni azt a jogi környezetet, hogy hatásosan járhasson el a bűnözőkkel szemben. Mert ezek maximum tüneti javulást hoznak, a tartós megoldás csak is a rendőrség kezében van.

Meg persze meg kell adni a jogkört a magánterületen való tulajdonvédelemre. A kettő együtt kockázatosabbá teszi a bűnözést. Az pedig már visszatartó erő lehet, talán.

kyncza 2011.04.18. 22:01:50

@Nikosi: igazad van!!!! Teljesen!!! De csinálják? Dehogy csinálják! Mondd meg, meddig várjunk a rendrakással? 1 évet, 2,5,10 évet? Meddig? Én is tudom, mindenki tudja, hogy mit kéne tenni az államnak, a rendőrségnek, DE NEM teszik! Soha az életben nem lett volna Magyar Gárda, se Nemzeti Őrsereg, se Szebb Jövőért P., mert nem lenne szükség rá. Szted nekünk olyan jó dolog saját költségen utazgatni mindenhova, vállalni, hogy koszos cigányok szidjanak és egy szót sem szólhatunk, csak megmutatjuk magunkat? Hogy ha jött rendőr, akkor a cigánysorra állnak velünk szemben kutyákkal, gumibotokkal? De mégis vállaljuk, mert senki más nem tesz semmit és még egyszer mondom, ha sokáig így megy, h nem tudják, hol a helyük, akkor egy idő múlva késő lesz. Késő lesz a sírás, késő lesz bármi. orbán tönkreteszi a rendőrséget teljesen, ki fog megvédeni téged, a családod, a szüleid? Hiszen elveszik a rendőrtől a fegyvert. Helyi rendőrs soha nem mer csinálni semmit, mert megfenyegetik...mi ha megyünk valahova, akkor utazunk 2-3 megyét, nekünk aztán mondhatják, hogy elvágják a torkunkat, vagy megölik a családtagokat, hiszen nem tudják, ki hol lakik.
És őszintén...egészséges, normális felnőtt ember mond ilyet? Bennem iszonyú düh van és méreg, de ennek ellenére nem tudnék soha embert ölni! Ha verekedés lenne, akkor is max. addig, amíg a földön van, védtelen embert nem tudnék többet megütni, de cigányéknál nincs ilyen, addig ütnek, amíg mozogsz!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.18. 22:09:42

@Nikosi:

én is azt mondom, hogy a rendőrség dolga a rend fenntartása.

már csak rendőrség kellene.
jelenleg amelyik szervezet megjelenésével hatékonyságában a közbiztonság terén legközelebb áll a rendőrség fogalmához, az a szebb jövőért polgárőrség.

a legtávolabb a rendőrség nevű állami pénznyelő van ettől a fogalomtól.

ugyanez mondható el a társadalmi elfogadottság és megbecsülés szempontjából is a két szervezetről.
nekem szimpatikus amit és ahogyan csinálnak.
a gárdával csak részben és csak elméleti szinten értettem egyet (főként a létjogosultságát elismerve a kezdeményezésnek), a működésüket általánosságban bohócműsornak és feleslegesnek tartom.
de ez a polgárőrös szervezés ez tetszik.

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2011.04.18. 22:12:59

@kyncza: Őszintén mondom, nem tudom meddig kell várni. Az egyértelmű, hogy az ami most van nem jó. Lehetne ezen változtatni törvények útján, ha meg lenne hozzá az akarat, de az sem menne varázsütésre. A probléma sajnos szerteágazó és sokrétű, de kezeletlenül csak tovább fog romlani ez is igaz. Ezen sajnos pusztán civil részről nem lehet megoldást találni. A hatalom és a törvények nélkül.

jágör68 2011.04.18. 22:17:09

Az a baj- hogy túl jó biznisz a romákok integrációja/felzárkóztatása stb.
Orbán épp most kért pár milliárd EUR-t ilyen fantasztikus dolgokra.

kyncza 2011.04.18. 22:18:41

@Nikosi: dehát látod, az mszp/szdsz se csinált semmit, tehát ha ők jönnek se lesz másként, de a fityesz se csinál semmit. Pillanatok alatt lehetne rend. Kiadni holnap parancsba, hogy ezentúl szigorúan büntetni minden rendőr/tűzoltó/orvos elleni támadást, akár gumibottal megpuhítani, aztán annak hamar híre menne a cigánysoron. De nem, parancsba van nekik adva, h cigányhoz nem nyúlunk!
Látod most is ennek a barom pintérnek a nyilatkozatát. Kit büntetnek? A polgárőröket! Csináltak törvényellenes dolgot? Nem! Bevitték őket? Igen. Cigány bevittek? Nem.
Nem lesz változás, ezt kéne megérteni és mire a többség észbe kap, késő lesz.

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 23:02:47

@Ironfist: Az ilyen gyerekes hisztit viszonylag gyorsan ignorálom, de most kivételesen teszek egy utolsó kisérletet arra, hogy elmagyarázzam. Teszem ezt annak ellenére, hogy Nomen est omen, mint ezt már korábban is valahol kifejtettem, azaz munkásökölvasököl sok mindent elmond. Másrészt korábbi primitív megnyilvánulásaidból könnyedén lejön, hogy te azok közé tartozol, akik egy gyurcsány performanszon az első sorban, könnyezve, nyálcsorgatva csápolnak az őrült vezér bomlott szavaira a többi agyhalottal, akik 2000 Ft nyugdíjemelés és ingyenbékávé fejében az unokáikat is eladnák kilóra, este pedig a vörös fénnyel megvilágított Kádár képet csókolgatják lefekvés előtt, miután a retyón vigyázállásban az internacionálét hallgatva racsniztak apró antal unokájának leánykori képére, s végül a vöröscsillagot formázó plüsspárnába temetve arcukat végigzokogják az éjszakát, miközben a pizsamazsebben tartott párttagkönyvedbe suttogják, hogy mocskosorbán, szemétvona.
Szóval mindezek-, és annak ellenére, hogy láthatóan megtanították neked felismerni a betűk formáját, de értelmezni a szavakat nem, egyrészt:
Nagyon ritkán és csak a végső esetben szoktam személyeskedni és csípőből lehülyézni valakit, csak mert nem értek vele egyet soha.
Sem én sem rajtam kívül mások nem "örülnek ennek a provokációnak". Egyszerűen csak kifejtettük, hogy jogaik nemcsak a kissebbégeknek vannak, hanem a tisztességes magyar embereknek is, annak ellenére, hogy ennek az ellenkezőjét az elmúlt év(tized)ekben a magyar(országi) kományok próbálták bebizonyítani. És lehet, hogy ez neked nem tetszik, és lehet, hogy nekem sem, de akkor is joguk van rá a hatályos törvények szerint. És habár rohadtul sivár vagy, de talán még ezt te is meg tudod érteni.
Harmadrészt, az olyan faszkalapok, akik (mint te is) azonnal náciznak mindenkit, akik nem olyan seggfejek mint ők, csak magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt. Habár ha a náci azoknak a szinonímája, akik nem tartoznak bele az agyatlan, fxopó, seggfejek táborába, akkor inkább legyek náci, egye penész.

Gonosz Repülőmókus 2011.04.18. 23:17:24

@Nurrddin: Úgy látszik akkor nem vagyok egyedül. Mikor először olvastam, hogy a cigók saját országot akarnak kihasítani maguknak Mo-ból, akkor először felháborodtam. Utána viszont átgondoltam a dolgot. Adni kell nekik egy területet valahol a román határ közelében, arányosan akkora területűt mint amilyen a népességük aránya. Azt körbekeríteni, szögesdrót, kutyák, lőtornyok, fegyveres őrség miegymás. A kezdéshez adni nekik annyi pénzt amennyi a "rendszerváltás" óta a cigók által befizetett jövedelemadó mondjuk százszorosa (ez nagyságrendileg 0 Ft). Biztosítani számukra megfelelő mennyiségő vetőmagot, és egyéb alapanyagot, hogy felépítség az alapvető ellátóegységeket, aztá hajrá. Egyszeri kiadás, az őrök fenntarása töredékébe kerül mint a léhűtőké, aztán valószínűleg egy éven belül le lehetne bontani a kerítést, mivel élőlény nem valószínű hogy maradt a bekerített részen, azután a maradék mocskot eltakarítani és kész. Probléma megoldva.
Ha esetleg a B terv jönne be, azaz elkezdenének dolgozni és nem egymást kajálnák meg, akkor meg tényleg bebizonyosodna, hogy lehet őket integrálni. Mondjuk ennek nem sok esélyét látom...

Kartal (rezervált) 2011.04.18. 23:21:42

@kyncza: "Helyi rendőrs soha nem mer csinálni semmit, mert megfenyegetik..." - csak hogy a gyengébb képességű olvasók kedvéért ezt alátámasszam:

"Majd’ mindegyik házba betörtek már, viszik, amit érnek – így a farmeres. – A múltkor hallom, hogy matat valaki a szomszéd ház padlásán. Beszóltam a kapitányságra, azt mondták, nem érnek rá. Aztán egy fél óra múlva, amikor elindultak a tolvajok, valami vasat szedtek össze, dobálták ki a kerítésen, és tolták el biciklire pakolva, telefonáltam a rendőröknek, hogy most már ne jöjjenek. Egyik haverom itt dolgozik az őrsön, kérdeztem, miért nem csinál valamit. Azt felelte: az én fiam is ezen az utcán jár az iskolába, hülye lennék kötözködni velük. Nekem három nagy kutyám van, havi harmincezer a táp, de így sem érzem biztonságban a családomat." - mondja egy hajdúhadházi.

Vagy:
"Három kutya van a szomszédban is, „bullmastiff, az kemény, bár időnként megmérgezik őket”. A vaskerítést rácsavarozott farostlemezt teszi átláthatatlanná, rajta szögesdrót rozsdáll, afölött szalagfűrész fehérre kent, csorbult szalagja fut. „Felváltva alszunk az urammal – így az asszony. – Ő amúgy is koránfekvő, fél nyolckor már ágyban van, éjfélig pihen, addig én eltévézek, aztán cserélünk, és hajnal négykor megint. Ha nagy ritkán elmegyünk itthonról pár órára, felkapcsoljuk a villanyt és a rádiót.”
Az apró fürdőszobaablakok mindenütt rácsozva. „Ott szokták betolni a kisgyereket, az meg kinyitja belülről az ajtót. Vettem egy gázpisztolyt, ha rám törnek, beléjük eresztem a tárat. Nem félnek ezek semmitől, de én sem. Meg nekem amúgy is mindegy, éltem már több mint hatvan évet, dolgoztam annyit, mint egy állat, ha agyonvernek is, viszek magammal párat a túlvilágra." - ez is Hajdúhadházról van.

Szóval ez van ma Magyarországon. Ha cigány vagy elég vinnyogni egy kicsit, és nyalja a segged az állami vezérkar; ha magyar vagy, hiába rettegsz minden nap, hiába dolgoztad le az életed, hiába rabolták szét mindened, hiába gyilkolták meg a szomszédban a nyugdíjast, le sem vagy szarva. Nincs jogod ahhoz, hogy megvédd magad, nincs jogod a nyugodt, félelem nélküli élethez, míg a Szebb Jövőért Polgárőrséget pont azért utasították ki, mert "a cigányoknak joguk van a félelem nélküli élethez". Nincs jogod semmihez, csak ahhoz, hogy adót fizess és megdögölj rokkantan, miután halálra dolgoztad magad egy gyárban, vagy kint a földeken. Ezt hívják ma itt, Európa közepén demokráciának.

Nurrddin 2011.04.18. 23:47:49

@Simon Zoltán (haveroknak csak Cigi):
"te azok közé tartozol, akik egy gyurcsány performanszon az első sorban, könnyezve, nyálcsorgatva csápolnak az őrült vezér bomlott szavaira a többi agyhalottal, akik 2000 Ft nyugdíjemelés és ingyenbékávé fejében az unokáikat is eladnák kilóra, este pedig a vörös fénnyel megvilágított Kádár képet csókolgatják lefekvés előtt, miután a retyón vigyázállásban az internacionálét hallgatva racsniztak apró antal unokájának leánykori képére, s végül a vöröscsillagot formázó plüsspárnába temetve arcukat végigzokogják az éjszakát, miközben a pizsamazsebben tartott párttagkönyvedbe suttogják, hogy mocskosorbán, szemétvona..."

ki kellett mennem röhögni, hogy fel ne ébresszem a gyereket.....
tökéletes leírás!
:DDD

Spiritmonger 2011.04.19. 00:07:27

@zero: mi van veled, libbant lettél, és elkezdted a rettegőfesztivált szervezni?
ha x magánterületre valaki rendezvényt szervez, az ő dolga, joga van hozzá
ez nem provokáció, hanem a törvény adta lehetőségek megvalósítása
ha ez valakinek nem tetszik, az szopjon lovat, ha azt nyilvános területen csinálja, az a provokáció az állatvédőknek, nem pedig a Véderő tábora
ahogy ne szóljon bele az autó vezetésbe az, aki csak a rollerig jutott, így az se ugasson bele egy paramilitáris-kiképző jellegű táborba, aki nem volt katona, illetve nem élt cigányok mellett/között

Spiritmonger 2011.04.19. 00:12:32

@zero: feltetted a 20 forintos kérdést! ha a cigók egy újzsélandi magánterületen szamurájkardozgatnának, figyelném ezerrel, sőt, anyagilag támogatnám a rendezvényt, nem kevéssel, már csak azért is, hogy az ejrópéer, demokrata, széljsőjobb által megfélemlített "csendes többség" testközelből érezze, mi megy az országban. ha ez megtörténne, akkor utána azonnal változna a hivatalos cigópolitikája a rendőrségnek. amúgy pedig ez sem provokáció...

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.04.19. 08:50:04

@Kartal (rezervált): Áh! Több beírást is kitöröltem, mert egyszerűen nem tudok kurvaanyázás nélkül gondolni ezekre a TZASZ-os Helsinkis g*cikre!

Kartal (rezervált) 2011.04.19. 08:56:00

Mivel ott nem találtam hozzászólási lehetőséget, itt mérgelődök egy kört.

"Fel lehetne lépni ellenük például közösség tagja elleni erőszak miatt" - kit is bántott az SZJPE? Ja, hogy senkit. Akkor milyen erőszak?

"jogértelmezési hiba a militáns öltözetű, ostorral, fokossal felszerelkezett emberek esetén szabálysértési tényállások hiányára hivatkozni" - bocs, az nem az SZJPE volt, a TASZ megint összemos, hazudik. És még ő nyüszít, hogy ne mossák össze a cigányságot a bűnözéssel. Ő is pontosan ugyanezt csinálja, csak ellenkező előjellel. Ja, hogy neki lehet, mert ő a FA... TASZ.

"De akár zaklatás miatt is eljárást lehetne indítani a polgárőrök romákat fenyegető magatartása miatt" - a polgárőrök nem fenyegettek senkit, csak a rend védelme érdekében járőröztek.

Új kifejezés vonul be a köztudatba a "megélhetési bűnözés" mellett: fenyegető járőrözés. Na most, ki dönti el, hogy egy járőrözés fenyegető vagy nem? Ja, a bűnelkövetők. Értem. Vagyis ha nem tudnak lopni menni, akkor fenyegető a járőrözés... TAZS, elmész te 'csába a bűnözők seggnyalásával most már!

"Egyértelmű, hogy a Jobbik március 6-ai gyöngyöspatai gyűlését követő felvonulás a helyi romák jogait és szabadságát sértette." - basszus, ezeknek tényleg szólni kéne, hogy ne nyalják, nem csokifagyi az, hanem szar! Miért sértette a szabadságukat egy felvonulás? Körbe vették őket? Bezárták őket? Nem? Akkor meg? Az én szabadságom meg sérti a Kossuth téren lévő kiállítás, nem tudok közterületen oda menni ahová akarok.

"A magatartás megfélemlítő jellegéhez szerinte hozzájárul a polgárőrök militáns külseje - a ruházat, az alakzatban vonulás. Ezenkívül a szervezet tevékenysége elvitatja az államtól az erőszak monopóliumát - sorolta." - ezeknek tényleg elment az eszük. Kettesével járőröznek, miféle alakzatról beszélünk? És ennyi erővel minden, MINDEN polgárőrség elvitatja az erőszak monopóliumát az államtól... idióták!

"ott vannak az utcámban, és akkor is, amikor iskolába viszem a gyerekemet" - legalább biztonságban leszel, ezzel meg mi a fasz baj van?

"a polgárőrök szisztematikusan olyan helyeken jelennek meg, ahol jelentős számban élnek romák" - mivel ott rendkívül magas a bűnözés, ahol sok a cigány, marharépa! Ott, ahol nincs bűnözés, mi a fenének lépjenek fel?

És végül egy gyöngyszem:
"több jogvédő szervezet szerint bőven lenne jogszabályi lehetősége a rendőrségnek arra, hogy beavatkozzon. Akár ugyanazokkal a jogi érvekkel, amelyek alapján a Magyar Gárdát feloszlatták. A kulcsszó a félelemkeltés." - hát basszátok meg, ez tényleg mindennek a teteje. Az, hogy a normálisan élő magyar lakosság retteg a bűnbandáktól, nem baj. Az, hogy aludni is csak felváltva mernek, nem baj. Az, hogy cigánykölykök terrorizálják, kirabolják, félelemben tartják a lakosságot, nem baj. De az, hogy megjelenik néhány polgárőr, és a cigányok nyüszítenek, NA AZ BAJ.

Jogvédők, Origo, elmentek ti a picsába! A dolgozó, adófizető állampolgárok nyugodt, félelem nélküli élethez való jogáról mikor írtok egy ugyanilyen terjedelmű cikket, mi???

Ironfist 2011.04.19. 09:22:08

@Simon Zoltán (haveroknak csak Cigi):
Hiszti, LOL! :DD
Nem tűnt fel, hogy csak szánakozom/röhögök rajtatok? :D

Kartal (rezervált) 2011.04.19. 09:24:44

@Ásó[Mosó]maci: Ahogy nézem ott is egyetértenek velem :)))

marcinátor (törölt) 2011.04.19. 09:27:01

@majomkutya: Ez a felosztás már rég megtörtént, a kátrányos helyzetűek megkapták a területüket. A rossz hír az, hogy ezt a részt jelenleg Magyarországnak hívják.
Mindenki addig húzzon el onnan, amíg megteheti.

guma 2011.04.19. 09:29:19

@Kartal (rezervált): @Ásó[Mosó]maci: a vérnyomásotokra vigyázni!

hiszen pintér megmondta a házban : a rendetlenség attól van, ha az állami erőszakszervezet mellett valaki meg mer jeleni, rendcsinálás "ürügyén" ...

Kartal (rezervált) 2011.04.19. 10:01:54

@guma: rendetlenség attól van, hogy a rendőrség nem végzi a feladatát, mert a cigányügyből politikai kérdést csináltak, abban pedig a rendőrség nem kompetens. De ha engem kérdezel, akkor szerintem itt most több játszma is zajlik egyszerre:
1. a magyar politikai tortát szépen felszelték az elmúlt 20 évben az elvtársak (mindegy, milyen színben játszanak), és nem hajlandók elviselni, hogy pimasz fiatalok pár szeletet követelnek maguknak belőle. Ezért ott ártalak nekik ahol tudnak.
2. A rendőrség nagy része meg van félemlítve a bűnözők által (és ezek a bűnözők túlnyomó többségében cigányok);
3. a rendőrség nagy része szarik az egészbe az alacsony bérek, és az eszetlen, kaotikus irányítás miatt;
4. a rendőrség egy része meg van véve a bűnözők által (itt is vannak cigányok elegen);
5. politikai és lopási érdekek azt diktálták, hogy a cigánykérdésből politikai ügyet csináljanak, de lehetőleg tartsák szerencsétleneket lent a nyomorban, mert így lehet új és új pénzeket kizsarolni "integráció" címen. Ha tényleg integrálódnának, az lenne a legnagyobb csapás a politikai elit cigányintegrációs ügyekben érdekelt holdudvarára nézve, mert tíz és százmillióktól esnének el.
6. Politikai ügy révén a rendőrség nem lép fel a cigányokkal szemben, csak amikor ténylegesen komoly bűncselekményt követnek el: gyilkosság, emberrablás, durva rablás. Minden más esetben a cigány tesz feljelentést a rendőr ellen rasszizmus miatt, akit általában hamar ki is rúgnak.

Konklúzió: amíg t. politikusaink holdudvara lopni tud a cigánykérdés felszínen tartásával, és amíg t. politikusaink a cigányság több százezer szavazatára építve hoznak döntéseket, addig itt jobb nem lesz.

hoplita 2011.04.19. 10:02:02

@Ironfist:
Nem, ez senkinek nem tűnt fel..
Az viszont már régen, hogy te egy kis infantilis pöcs vagy...egy faszomfütty, aki szereti itt verni a nyálát..:)

De ez gondolom neked nem újdonság, már többször mondtam, hogy igen kiszámítható és unalmas seggfej vagy.

Vidéki 2011.04.19. 10:12:47

@majomkutya:

Le vagy maradva, több brosúrával, mikor ezt írod:

"A miskolci Fidesz tervében az van, hogy parkosítással, szép zöld környezettel kívánnak harcolni a bűnözés ellen. Elegem van."

A HVG 2009 nov. 9. számában részletesen ismerteti, hogyan sikerült New York az új, 1994-ben megválasztott polgármesterének, Rudy Giulianinak és híres rendőrfőnökének Brattonnak hatalmas mértékben visszaszorítani a bűnözést, az ún. „betört ablak”-elméletét felhasználva. (Broken Window Theory).

A „betört ablak” James Q. Wilson és George Kelling kriminológusok elmélete.

Wilson és Kelling szerint a bűnözés a zűrzavar, a rendetlenség elkerülhetetlen következménye. Ha betörnek egy ablakot és kijavítatlanul marad, az arra járók azt gondolják, hogy senki nem törődik a házzal. Hamarosan egyre több ablakot törnek be, és az anarchia szelleme az épülettől az utcára terjed; jelzést adva arra, hogy mindent szabad. Egy városban viszonylag kis problémák – graffiti, köztéri rendetlenség, zűrzavar, agresszív koldulás – azonosíthatók a betört ablakkal; ezek mind felhívásnak számítanak komolyabb bűncselekmények elkövetésére.

Egy titokzatos, kritikus ponton a bűnözési ráta megfordult. Öt éven belül a gyilkosságok száma 64,3 százalékkal csökkent, az összes elkövetett bűncselekményeké pedig a felére. Mindez úgy, hogy a bűnözési hullám csúcsán és mélyén ugyanannyi pszichológiailag sérült és ugyanannyi bűnözésre hajlamos ember élt a városban, és mégis, valami okból több tízezer ilyen ember abbahagyta a bűnözést.

Az 1960-as években a liberálisok hasonló érveket hoztak fel, de amikor a környezet fontosságáról beszéltek, ez alatt az alapvető társadalmi tényezőket értették: a bűnözés, mint mondták, a társadalmi igazságtalanság, a strukturális gazdasági egyenlőtlenség, a munkanélküliség, a rasszizmus, több évtizednyi intézményi és szociális elhanyagoltság eredménye; ezért, ha meg akarjuk állítani a bűnözést, nagy és hősies lépések megtételére van szükség.

Mivel ezek a hatalmas hősies lépések rendkívül toleráns ideológiájuk ellenére megvalósíthatatlanok maradtak (állításuk szerint nem az ő hibájukból) a bűnözési statisztika számai is ostromolták az egeket, egészen addig míg földön járó városvezetés és rendőri vezetés nem kezdett el működni New Yorkban.

Kartal (rezervált) 2011.04.19. 10:29:22

@Viktus: há pe! A t. politikusok bére megemelte az átlagot rendesen, de itt lent valahogy kevesebb lett a nettó bérünk, reálbérről nem is beszélek, amikor a benzin és kenyér ára megint csúcsokat döntöget! Idióták, hazugok, mocskok!

Vidéki 2011.04.19. 10:37:46

@hoplita:

A görögöknél a hoplita a fegyveres erők elitjéhez tartozott és mint ilyent az "erőszak alkalmazásának szakértőjeként" tartották számon.

Az erőszak alkalmazásának része volt az ellenség megfélemlítése kemény lejárató szöveggel.

Szeretném ha engem nem tekintenél ellenségnek.

guma 2011.04.19. 11:37:04

@Kartal (rezervált): ezt sem jól értelmezed!

nem hazudtak, nem idióták, nem mocskok - hiszen nem az emberek fizetnek!
csakis az adófizetők és a vásárlók...
aki meg költségtérítésben mindent megkap, az meg ezt észre sem veszi (, már a plusz 100 ezret sem).
akkor most hol a hazugság?

Kartal (rezervált) 2011.04.19. 12:10:16

@Ásó[Mosó]maci: az Origo-ra csak most értek oda a maszop-droidok. Eddig hol a fenében voltak? Kezdődik a nyilasozás meg egyebek...

==T== 2011.04.19. 12:15:50

@zero: provokáció? Mi a provokáció? Hogy oda mer menni ahova a rendőrség se nagyon mer, és meg meri mutatni a cigóknak, hogy bizony magyar föld? Zérókán, te sötétebb vagy, mint eddig gondoltam.

==T== 2011.04.19. 12:18:21

@zero: ha övék a magánterület, megtehetik.

majomkutya 2011.04.19. 15:09:25

@Vidéki: Nem vitatom, hogy lehet értelme a parkosításnak és a kultúrált városképnek a bűnözés elleni harcban. De New Yorkban nem elsősorban ezzel értek el eredményeket, hanem max ezzel együtt.
A legfőb intézkedés, ami eredményt hozott, az a törvények következetes betartása volt és a zéró tolerancia.
Még a csokitolvajok is hosszú letöltendő szabadságvesztésre számíthattak, nálunk meg a sorozatbetörők gyakran felfüggesztettet kapnak. Ez a nagy különbség. Hogy van-e a büntetésnek visszatartó ereje.
Magyarországon a felfüggesztettnek semmiféle visszatartó ereje nincs, sőt a bűnözők (és a tisztességes polgárok is) kvázi felmentésként élik meg.

kormányzó 2011.04.19. 15:36:40

Miért érdekelné Pintér " kéthétalatt" Sándort a véderő-cigány mérkőzés? Keres valamit azon a cége? /tudom,eladta,el is hiszem/

jani888 2011.04.19. 16:23:01

Józan ésszel belátható,hogy Gyöngyöspata,Hajdúhadháza,Öcsöd,Heves,stb ,... után jönnek a nagyobb falvak,városok,majd előbb-utóbb (inkább előbb) ott lesznek a drága budai kerületekben is. Persze ,ha ott kezdtek volna lopni,rabolni,gyilkolni és én is könnyedén átlépnék rajta.

molaris 2011.04.19. 17:27:14

A figyelmet a 28- 35. " között elhangzó részre tessék koncentrálni.
www.youtube.com/watch?v=CyAOmO_pi_8

Kartal (rezervált) 2011.04.19. 17:48:50

@kormányzó: erre tudod mi a válasz: nem érdekel, mert nem érdekem.

szaktatar 2011.04.19. 18:32:43

@Vidéki:
"A görögöknél a hoplita a fegyveres erők elitjéhez tartozott és mint ilyent az "erőszak alkalmazásának szakértőjeként" tartották számon."

A hoplita az a görög nehézfegyverzetű gyalogos volt. Nem több.
Az elithez a lovagok tartoztak. Vagyis azok, akik elég módosak voltak, hogy lovat tartsanak. Mivel az ókori görögöknél mindenki maga vette a felszerelését, nem az állam állta...

maxwell murder 2011.04.19. 21:25:04

ezek a véderős gyerekek legalább csinálnak valamit, nem úgy mint mi, akik csak az interneten kommentálgatnak.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.04.19. 21:55:11

Ej Zero,milyen hazafi vagy?Miféle libsibolsi rajvédő blog lett ez itten???:))))
Komolyan,a következő az lesz,hogy megváltozik a blog mottója az lesz hogy "szeretkezz ne háborúzz".Mondjuk a kokerók mindkettőt csinálják.:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.04.19. 22:06:03

Ki tudja,lehet hogy baleset ér néhány véderőst,gárdistát?
Amúgy Zero neked sem kéne kötözködnöd Pintérrel.Ha így folytatod könnyedén beeshetsz a 7-es busz alá.:))

Meridian74 2011.04.20. 02:31:35

Ez a poszt egy faszság... ritka az ilyen itt, de úgy látszik előfordul.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.20. 18:50:58

Breki nyjúz: Gyöngyöspata polgármestere lemondott posztjáról, vagyis kvázi odadobta a gyeplőt..egyébként a faluban lázas munkával a cigánysort elkerülő utat építenek a tervezett véderős buli helyszínére.

Mindezeken túl: a falubeliek forró véres húsvétra készülnek.

Kartal (rezervált) 2011.04.21. 09:42:38

Srácok, a nemzetközi helyzet fokozódik. Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere ezt írta az éjjel:

"Én Mali Zoltán Drávapiski község polgármestere ezúton szeretném kérni a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület segítségét. Úgy látom, hogy a helyben illetékes Siklósi Rendőrkapitányság képtelen ellátni normálisan a feladatát és hagyja, hogy helyi bűnözők csoportosan garázdálkodjanak.
Ma este kétségbe esett hívásokat kaptam a község nyugodt többségétől, hogy ismét bandába verődve a főleg helyi cigányokból álló csürhe randalírozik az utcán. A községbe érkező vendégeket zaklatják, köztük gyerekeket is. Ez a gyalázat a helyi magyarságban és vendégeinkben is komoly riadalmat és megbotránkozást váltott ki. Mindez azért mert a vendégeink fényképezni mertek az utcán-közterületen. Kértem a siklósi rendőröket, hogy menjenek ki azonnal és járjanak el a csürhével szemben, akik között több helyi bűnöző található. Majd oda jutottunk, hogy a vendégünket fenyegették meg, hogy megbilincselve fogják elővezetni, mert fényképezni mert. A randalírozó csürhe tagjait még csak nem is igazoltatták...
Természetesen holnap az ügyben a szakszerűtlen intézkedés miatt feljelentem az "eljáró" rendőröket.
Azt hiszem, hogy itt elég volt. Holnap rendkívüli testületi ülést tartunk a kialakult helyzet miatt, és a község vezetése kérni fogja a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet, hogy alakítsa meg helyi csoportját és tegyen rendet a településen. Biztosítjuk számukra a község Polgármesteri Hivatalát, hogy ott hivatalosan is jelen lehessenek. Hisszük, hogy a feladatát tisztességesen ellátni képtelen helyi rendőrség helyett tudják garantálni csendes többség biztonságát. Nem akarjuk elfogadni, hogy pár, főleg lopásokból és uzsorázásból élő család felforgassa egy egész település életét.
Tudom, most ebből botrány lesz és ismét rasszista leszek. De felvállalom, mert én nem azt vállaltam amikor megszavaztak, hogy bűnözőket fogok istápolni, hanem munkát és megélhetést ígértem. Ez a szedett-vedett banda pedig ezt veszélyezteti, így nem maradt más választásom..."
888.blogter.hu/466474/szebb_jovot

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 10:12:58

Na, Pintér megkapta a két pofont:
fmh.hu/belfoldi/20110422_felmentes

Ezt hogy magyarázzák ki? :D

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.22. 11:28:07

Kiss Ernőt belügyminiszternek! :DDDD

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 11:38:37

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: láttam. Nem akarok szemét lenni, de legalább ők is félnek egy kicsit. Ennyit megérdemelnek a több éves terrorért, amivel a falu lakosságát sújtották.

Egyébként meg Pintér, az anyád úristenit, MI MEGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN???????!!!!!!!!
kapos.hu/hirek/kek_hirek/2011-04-22/rablogyilkossag_kiskorpadon.html

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.22. 12:05:00

@Kartal (rezervált): "félnek egy kicsit"

Ezek az "emberek" állandóan félnek. Nem is félnek, rettegnek. Leginkább a segélyrendszer és a családi pótlékok megnyirbálásától.

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 12:17:30

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: ezt úgy értettem, hogy talán kicsit tényleg beugrott a gatyába a zabszem, bár nem hiszem. A pszichopata arról ismerszik meg, hogy nem szeret, nem tanul és nem fél (végletekig leegyszerűsítve). És ezek túlnyomó többsége szerintem pszichopata.

De ezen a kiskorpádi eseten már kiakadtam. És tartok tőle, egyre jobban ki fogok akadni. És az nem szokott jó eredményre vezetni.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.22. 12:53:25

@Kartal (rezervált):

www.fn.hu/belfold/20110422/gyongyospata_kikoltoztettek_276_embert/

"A község férfilakossága maradt, közülük nyolcvanan pénteken és szombaton takarítják a települést."

na ennyi haszna már volt a dolognak :)))

"Hozzátette, hogy a férfiak mind a településen maradtak, próbálják védeni otthagyott értékeiket. "

kitől? egymástól?

zsoltix 2011.04.22. 13:03:59

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: Megeri rettegni, most is osszejott nekik egy ingyen csilleberci udules. :)

szkeptikus vagyok 2011.04.22. 13:16:57

"A kiköltöztetést részben a Vöröskereszt szervezte..." (Origo)
Nagyon sajnálom, de részemről nem támogatható többet a Vöröskereszt semmilyen akciója, hisz rasszista alapon szerveznek buszos nyaralást!

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.22. 13:26:27

@Kartal (rezervált): @zsoltix: Nincs itt semmi zabszem. A kiköltöztetés egy nagyon precízen szervezett agitprop-akció, több száz rendőrrel, firkásszal, jogvédőkkel, országgyűlési képviselőkkel, bérrettegő szónokokkal. Azon sem csodálkoznék ha válogatott cigánylegények érkeznének a faluba, a putrikat "védelmezni", mondjuk Siófokról..Érdemes lesz a ma esti zuhanyhíradókat nézni, ballibhez méltó hazugságtenger várható, kb olyan retorikára számítok, mint anno "hasbaszúrt józsika" esete kapcsán, csak ez hatásosabban lesz illusztrálva.

A kiskorpádi házaspár esetéhez nehéz indulatok nélkül hozzászólni. Példát kéne statuálni a gyilkosokkal, és a bíróságtól várható felfüggesztett ejnye-bejnye helyett fellógatni őket az első fára. És minden ilyen gyilkossal hasonlóan bánni. Ami szerintem bizonyos: ha csak tizedannyi erőszakos bűncselekmény érné a cigókat, mint amennyit ők követnek el védtelen idős emberek vagy gyerekek ellen, már rég eltakarodtak volna ebből az országból. Érdekes hogy ezek a gyilkosságok nem érik el a bát-micvóra kapott terézvárosi lakásukból rettegő elempés jogvédő bajnokok ingerküszöbét.

Marcellusca 2011.04.22. 13:33:22

@Seduxen:
"kitől? egymástól?" - Ki mástól, vaze?!
Ha jól tévedek, a Véderősök nem lopni mennek. Ált. nem szokásuk.

Marcellusca 2011.04.22. 13:36:51

@Kartal (rezervált):
"A haláleset körülményeit nagy gondossággal vizsgálják." - Nehogy kiderüljön, hogy megint a "tudjuk kik" voltak???

f.m.j. 2011.04.22. 13:38:43

mindenki arról beszél, hogy jáj, mi LESZ... szerintem a dolog már VAN, már benne vagyunk, egyelőre az öregek, a tehetetlenek, mert velük megtehetik, meg van engedve nekik...

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.22. 13:50:48

Érik a polgárháború gyerekek...ami nem történt meg 22 éve, most meg fog...azt hiszem a kiskorpádi eset volt az utolsó csepp a pohárban...:((((

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.22. 13:56:38

@James Onedin (aka Zöld Ember): ugyan már, éppen Húsvét előtt? tele a pláza emberekkel, mindenki rohan megvenni az ezredik giccset "nyuszira", szarik bele itt mindenki abba, hogy mi történik "mással". a média, meg a sündőrség úgy is eltussolja, csak a rettegőkkel lesz tele a híradó. ennyi :(((((

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.22. 14:01:45

@Seduxen: Szerintem meg vannak akik tudatosan készülnek rá, a Húsvétnak meg keddre vége. Itt már 21 éve érik a gyilok, ideje lesz, hogy kitörjön.:(((

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.22. 14:06:01

Akkor legalább letisztulna minden és kiderülne, hogy tényleg a "felvásárlók" adják-e a cigányok alá a lovat. Csak az idióták a 70-es IQ-jukkal egyet felejtenek el...azt, hogy lehet, hogy a "felvásárlók kiirtanak minket, de ha már nem lesz szükség rájuk, akkor ők jönnek...

zsoltix 2011.04.22. 14:06:57

''Az USA és Kanada segítségét kérik a
gyöngyöspatai romák, akik politikai
menedékjogot szeretnének kapni a két
államtól – jelentette be a Roma Sajtóközpont.'' Mar az orszagbol is ki akarjak rettegni magukat. Jut eszembe: miert nem raktak be oket valami kornyekbeli iskola tornatermebe, mint pl. arviz idejen szokas? Rogton Csilleberci nyaralas, meg szallodai elhelyezes dukal, mikor nincs is valos veszelyhelyzet?

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.22. 14:10:21

@zsoltix: remélem sikerrel járnak mindannyian, és még jó sokan fogják követni őket! legalább megszűnne a folyamatos rettegés. (főleg azoknál a falubelieknél, akik ezután nyugodtan hajthatnák álomra a fejüket...) :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.22. 14:11:28

index.hu/belfold/2011/04/22/itt_a_kormany_valasza_az_onjelolt_polgaroroknek/

baszdmeg, ilyen a világon nincs:

"A jövőben százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki "közterületen vagy nyilvános helyen olyan, a közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenységet végez, amelyre jogszabály nem jogosítja fel, vagy ilyen tevékenység látszatát kelti"

és még ezek szidták a maszopot a Lex Gárda miatt. Ez semmivel sem jobb.

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.22. 14:14:28

@zsoltix: Milyen jó is lenne! Én személy szerint az összes segilyes meg bűnözőcigányt Herkulesekre raknám, aztán mehetnének. Ja, majdelfelejtettem! Előtte még törölném őket minden nyilvántartásból plusz állampolgárság is ugrik, nehogy visszajöjjenek, aztán kapnák a kezükbe a one way ticket-et....

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.22. 14:19:08

@James Onedin (aka Zöld Ember): ja, és a Herkulesek "véletlenül" nem az újhazába vinnék őket, hanem Líbiába :))))

asmodean 2011.04.22. 14:24:13

@Seduxen:
"közrend fenntartására irányuló tevékenységet végez, amelyre jogszabály nem jogosítja fel, vagy ilyen tevékenység látszatát kelti"

Mivel ez a "fenntartásra" vonatkozik és nem a teremtésre, nincs gond. Ha a közrendet nem megteremteni, hanem fenntartani kellett volna, nem ment volna oda az SZJPE.

Marcellusca 2011.04.22. 14:28:01

@Seduxen: Azbesztmegbassz, a jó k......................!!!!

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.22. 14:36:29

@asmodean: epic fail :)))

megjegyzem én a "tevékenység látszatát kelti" részen kúrtam fel az agyamat. micsoda bullshit gumiszabály ez? persze értem a jogalkotó szándékát, de aki ezt papírra merte vetni (a parancsra tettem baromság nem ment semmit), azt a kedves édesanyja ravatalán csinálja meg hat talicska fagyasztott kardszárnyú delfin!

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 14:46:35

@Seduxen: ezek hülyék. Pont az a SzJPE lényege, hogy hivatalos polgárőr egyesületként működnek, mint azt a bíróság már másodfokon is kimondta. Vagyis őket jogszabályok jogosítják tevékenységükre... Ez a csendőrség ellen van, de semmi gond, átnevezik a csendőrséget Csendőrség Polgárőr Egyesületre, belépnek az SzJPE mellé, és oké minden.

De mutatok egy másik cikket:
www.sonline.hu/heves/kozelet/gyongyospata-menekulnek-a-romak-negykor-nyit-a-tabor-372956

Idézem:
"A cigánysoron egyébként több tucatnyi roma nagytakarítási, területrendezési akciót tart, kaszálnak, bozótot irtanak, szemetet szednek." [...] "A takarítás egyébként a Hegyalja úton is zajlik, ami "összeér" a Véderő táborával."
Vagyis kapával-kaszával felszerelt cigányokat küldenek a tábor szomszédságába. Gratulálok! Most már tényleg elgondolkodok, kinek az érdeke egy polgárháború.

@zsoltix: a menedékjogról meg ennyit:
agymosott.blog.hu/2011/04/16/hogyan_huzzunk_le_egy_orszagot_negyedik_resz

@James Onedin (aka Zöld Ember): még nem. De félek, eljön az a csepp is. Hogy utána mi lesz, arra jobb nem gondolni.

hoplita 2011.04.22. 14:52:24

A kurva életbe...mi a fasz folyik itt...??????????

Komolyan, úgy felbasztam az agyam, hogy mingyán elmegyek fityiszest verni....:((((
Kiknek a kezébe adtatok ti kétharmadot, Isten barmai...!!!!!!!!!!!!!!!!

Jurganov 2011.04.22. 15:06:55

@zsoltix: igen, mehessenek alaszkába. de jó volna. csak nem szabad visszaengedni őket.
@Kartal (rezervált): nem hinném, hogy a fideszt érdekelne holmi törvény vagy ilyesmi. ők a polgárháborúért lépnek és nem ellene.

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 15:10:37

@Droli: na bazmeg, ez most lelökte a szíjat az agyamról. Megyek, szerzek sört, valahogy le kell nyugodnom. És hozzá lehet szólni... hehehe...

fokabacsi 2011.04.22. 15:33:20

Egy elfogott levél, Kolompár Leonciótól:

Kameljuk mi a vén gádzsókat is, mer a romákok, azok jó emberek, de a pógármester, az nem kamel minket. Fajtagyűlölő, pedig tuggya, hogy a szegín cigánnak is köll a szórakozás. Csak a gépezésre meg a pijára kértem a segílyt, mer már egy hete nem vótam a játíkterembe, de hát nem adott a mocsók gácsi, aki ott meresztette a buláját.

Hát eldzsaltam a hivatabó, oszt máshun köllött pízt szereznöm. Oszt a romnyim mög a purdék is rováztak mán, mer vagy két napja nem kajátak, oszt arra is köllött a loví. A szegín romának mög onnít köll elcsórnia a manit, ahun az van, ha halózni akar.

Dzsaltam a faluba, oszt kigógyiztam: az egyik baró kéróbú kíne csórni a paraszttú egy kis lóvít. Azoknak a gádzsóknak van mit önniük, a cigány mög mindig éhözik. Nem frankó ez így, mer vótak nálunk a jogot védők az elempítű, hogy megokosíccsák a csóró romákokat Mán tudjuk, hogy minköt víd a jog, mer ami jár, az jár a romákoknak. Oszt a mocskos irigy paraszt mög nem adja azt, ami neki van, a cigánnak mög nincs. Hogy a devla üsse ki a szömküet, a rák kajálja mög a belüket.

Montam is otthun a Rómeónak: haver, mög kíne kerösni a Józsi tatát, mög az Erzsi nyanyát, amikun szoválik a falú. Oszt mangelunk egy kis manit tűlük. Mögkerázzuk tesókám monta a Rómeó, oszt csulázott is rája. Azír választottuk a Józsi tatáékat, mer jól iseröm űket. Már vágtam nekik fát, és tudom, hogy van pízük. Baj se lesz velük, mer vének és gyöngék. Osztán pijáltunk egy nagyot, míg el nem szováltunk.

Este Rómeó költött. –Íbredj Márió, vakerálta. Mönnünk kell a maniér a Józsi tatához. -Uzsgyi montam, osztán kézbe vettem a csurit, mer az köllött. Romeó is hozta a csuriját, oszt elindútunk a faluba.
Sötét vót, Józsi tatáék má régen szoválhattak. –Dik, montam a Rómeónak, itt könnyű dógunk lesz. Átmásztunk a kerítésen. Szerencsíre a kutya mán ismörte a szagom, mer többször dogoztam a kérónál, fát vágtam a Józsi tatának. Eléb csak a kamrát feszítettük föl, osztán jól behalóztunk. Köll az a kis kaja a roma embörnek, ha doguzni mögy.

Mögittuk ögy üveg pájinkát is, oszt jó kedvünk lött, danóni kezdtünk. Erre nem fölébrödt a vínembör. Ín szípön mangeltam űt, hogy nem báncsuk csak aggya oda a lóvét. Ő mög aszonta, hogy nincs, mört a fiuknak adták, amikor lakást vásárút a várusban.

Kameltuk az öreget, de muszáj vót megkínoznunk a konyhába. Bántani nem is akartuk, csak kicsit megszurkátuk, meg a fejit vertük, hogy gyűjön meg az esze. Lácsó manusok vagyunk, oszt nem akartuk bántani űtet. Arról mög nem tehetünk, hogy vén vót, oszt megmurdelt.

Míg a tata nem dzsanázta, hogy hun a lóvé, az Erzsi nyanya is odagyütt. A nénit nem akartuk bántani, csak ő se dzsanázta hun a píz. Mit tehet ilyenkor a lácsó roma manus? Kerálja azt amit nem kamel. Éhes a romnyi, éhesek a purdék, lóvé meg nyista, nem adja az irigy paraszt. A roma ember nem gonosz, csak szeret élni. A devla tudja, hogy nem tehet arról, ha az irigy parasztok megmurdelnek.

Józsi tata és Erzsi nyanya jól vakerált. Valóban csak 2 ezer forint vót a kéróban, de hunnan tudhassuk elűre eztet. A nyakukat meg azér vágtuk el, mer nem akartuk, hogy tovább szenvedjenek. A roma manusnak jó a szíve, kamelás van benne. A csurikat bedobtuk a budiba, oszt mentünk haza a putriba. Kétezer forinttal, meg két zsák kajával.

Legalább halóztak egy jót a romnyik meg a purdék. Másnap olyan nagyokat kuláztak, hogy csudájára jártak az udvarunkon. Rómeóval, pedig piját vettünk a 2 ezer forintbú. Még be se szlopáltuk mindet, amikor jöttek a rásszista rendőrök, oszt elvittek minket. Szerencse, hogy a jogvédők megmonták: semmi rosszat nem csinátunk, a szegínség nem bűn. Az únijóba is megmongyák, hogy a fászista magyarok ártatlanúl besitteltek bennünket.

fokabacsi 2011.04.22. 15:35:12

Hunhir.hu Ról származik ez a "lelet" ! :-)))

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.22. 15:36:47

Úgyhogy majd nézhetnek, amikor majd Gyöngyöspatán az olasz carabinieri először a hőzöngő segilyest vágja pofán, aztán visszakézből a félkupica fehér főnököt is...aztán rend lesz:))))))

Marcellusca 2011.04.22. 15:37:54

@James Onedin (aka Zöld Ember): @Kartal (rezervált): Erre mit lehet mondani?
Hogy szeretném látni - hamár ennyire töketlen a politika és a rendőrségünk - ,ahogy a Carabinierik rendet tesznek néhány szamolcsi, borsodi cigánysoron?

Mán el is vagyok határolódva magamtól. :)

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.22. 15:44:45

@Marcellusca: Otthon már megtették. Simán felégették a cigánytábort, segilyeséket meg hazazavarták :))))

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 15:46:44

@James Onedin (aka Zöld Ember): @Marcellusca: az a baj, hogy az a terület utána nem nagyon fog Magyarországhoz tartozni... és valószínű, hogy mi leszünk elsőnek pofán vágva, mint nácirasszista fasiszták.

Marcellusca 2011.04.22. 15:51:28

@James Onedin (aka Zöld Ember): És egyébként sem kell őket félteni! :)

@Kartal (rezervált): Ideiglenesen. Míg rendet raknak. Aztán úgyis visszaadnák.
Szerintem.

Marcellusca 2011.04.22. 15:52:21

@fokabacsi: Ebben az a szomorú, hogy nem biztos, hogy fikció. :(((

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.22. 16:16:20

@Kartal (rezervált): Nem hinném. Az olaszok - meg a franciák, meg a spanyolok, meg úgy általában a latin népek - jobban gyűlölik a cigányokat, mint mi. És elnézőbbek is azokkal akik pofán basszák őket. Nézd meg ezt: www.youtube.com/watch?v=K_GjUyF5p_s itt is segilyesék működtek...ez után b@szta haza Sárközy az összes cigányt....

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.22. 16:19:20

Vagy ezt: www.youtube.com/watch?v=xZ8O1tTx46g&feature=fvwrel ...még a büdös cigányluvnya akart nekiugrani a francia csendőröknek...

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.22. 17:10:53

De igazából ez a kedvencem:
www.youtube.com/watch?v=m1Pm8PYPb9w

Órákig el tudnám nézni, ahogy mondjuk a Kazinczy utcai lyukaikból rángatnák elő szakállasékat :))))

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 17:17:59

Akkor olvassátok el ezt:
www.sonline.hu/heves/kozelet/kozbelepnek-a-rendorok-elvittek-a-vedero-parancsnokat-372956

Igen, az a Richard Field, aki az LMP kampányát pátyolgatta.
Kész, vége. Ebben az országban nincs demokrácia, egy politopithcetus faj gyakorol diktatúrát egy elbaszott gyarmaton, ennyi volt Magyarország ezeregyszáz éves történelme. Aki tud meneküljön!

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.22. 17:23:04

@Kartal (rezervált): Ezekről hiába próbálják elterelni a figyelmet. Bár sztem egyszerűbb lenne ha óvé kiállna a parlament lépcsőjére és azt mondaná: a magyarok azonnal, ingó és ingatlanvagyonuk hátrahagyásával hagyják el ezt az országot. Mennyi hercehurcától megkímélné a "felvásárlókat"..

Az SZJPE, mint bejegyzett polgárőr formáció, felkérhetne néhány francia esetleg olasz csendőrtisztet, mint afféle gyakorlati szakembereket, a romákkal kapcsolatos szakmai továbbképzésre.

"most pedig monsieur Pierre a műveleti területen történő napalm-keverést és alkalmazást fogja prezentálni ezen a putrin.."

Marcellusca 2011.04.22. 17:41:38

Na, baaaazzzzz.....

"...olyan egyenruhát viselnek, ami másokban riadalmat kelt. (A törvény szerint garázdaság szabálysértését az követi el, aki olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.)" - forrás: index.hu/belfold/2011/04/22/sorra_viszik_el_a_rendorok_az_embereket_a_gyongyospatai_taborbol/

Ebből kiindulva, ha meglátok az utcán fuxos, dzsogingos cigányokat, akkor nyugodtan hívhatom a rendőröket?
Mert félelmet keltenek bennem.

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 17:56:04

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: a figyelmet arról akarják elterelni, hogy épp rabszolgává tesznek a saját hazádban, amit eladtak gyarmatnak. Itt tartunk.

Igen, jobb lenne, ha OV és a kormánynak nevezett maffia nyíltan kiállna és elmondaná mi a faszt akar, hogy tervezni tudjuk a jövőt. Ha nem itt, akkor valahol másutt, de legalább tervezhető lenne.

Egyébként nem azt akarják, hogy elhagyjuk az országot, hanem azt, hogy engedelmes rabszolgák legyünk. Napi 12 óra robot, fizetésed 50-60%-át add az államnak, a gyereket majd felneveli a tévé, és ő is olyan rabszolga lesz, mint te. Valaki el kell végezze a kétkezi munkát is, nem gondolod, hogy a megszállók fogják bemocskolni a kezüket? Arra van a magyar rabszolga.

Nem polgárháborút akarnak, ha azt akarnának, nem fogják el a cigánygyilkosokat. Feszültséget akarnak, szenzációt akarnak, amivel befoghatják a média örökké éhes száját, így nem jutnak el hozzád azok az információk, melyekből rájöhetnél mi folyik itt igazából.
Gyarmatosítás. Rabszolgává silányítás. Az ország, a magyar emberek eladása. Egy hatalmi dinasztia megrendülése, és foggal-körömmel való ragaszkodása a hatalomhoz.
Magyarország halála.

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 17:58:02

@Marcellusca: nem nem nem, te nem vagy közösség tagja. Az csak cigány és zsidó lehet, csak ő félhet, csak ő jelenthet fel. Magyarországon a magyar az nem közösség, nem nemzetiség, nem etnikum, hanem rabszolga. Tehát neked és nekem KUSS!

fokabacsi 2011.04.22. 18:05:41

@Marcellusca: A tegnap előtti gyilkosságról van szó! És sajnos könnyen lehet!

Jurganov 2011.04.22. 18:13:11

@Kartal (rezervált): azért ha végiggondolod annyira sok választási lehetőségük nincs...dolgozni kell, és ezt csak a külföldieknél lehet, ha kedveznek nekik akkor idejönnek, ha idejönnek több lesz a munkahely, ha több lesz a munkahely....másként nem is nagyon van esély arra, hogy kilábaljunk a szarból. így is elég mókás a dolog, de te mit tennél a helyükben? most a "lőjünk le mindenkit aki öreg" és a "szüntessük meg a segélyeket" nem játszik, első számomra eléggé elfogadhatatlan a másodiknak pedig lennének következményei. szóval te hogyan csinálnád?

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.22. 19:38:22

@Kartal (rezervált): Nekem az utóbbi jópár évben folyamatosan olyan érzésem van hogy az ország elhagyását propagálják. Ha fiatal vagy, tehetséhes, jól képzett, esetleg még magyaron kívül idegen nyelveket is beszélsz, akkor költözz el innen, mert itt nem vár rád csak kényszerhitel, szotyival fizetett állások, halmozottan adóztatott "jövedelem", nevetséges szociális háló és pofádba röhögő elit. Vagyis ha maradsz, lúzer vagy és aláírod saját és gyerekeid rabszolgaszerződését.

Azért nem tartunk még az ország vagy a nemzet halálánál. Amit ez az ország az utóbbi száz évben megélt, abba néhány birodalom is belepusztult volna. Kétségtelen hogy nagy a baj és rágcsálóirtásra volna szükség.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.22. 19:44:29

@Jurganov: "ha kedveznek nekik akkor idejönnek"

A teszkó, ósan és egyéb pénzszivattyúk akkor is ide települtek volna, ha nem kapnak öt év adómentességet és az öt év letelte után magyar cégekkel szemben diszkriminatív adókedvezményeket. Csak néhány tízmilliárd euróval több maradt volna az országban.

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 20:34:06

@Jurganov: pontosan ezt teszik. Minden héten egy-két nyugdíjast megölnek kedves cigányaink, akiket ki kell menekíteni a gonosz Véderő és Jobbik karmai közül. Ki veszi ezt be???

Persze megértem, hogy kell a külföldi befektető, eddig is kellett. De basszák meg, ne minket akarjanak kinyírni, ne az én fizetésem, megélhetési lehetőségeim csökkentsék. Ahogy elnézem, a jövő évi megszorítás összege pontosan egyezik azzal az összeggel, amit korrupcióra elrabolnak t. politikusaink a zsebünkből. Ha ennyire kell a pénz, elsőnek talán a rablók kezeit kellene levágni! Aztán befejezni az állami szféra kiadásnövelését, látsz elég példát itt a blogon is. Aztán a tehetőseket, gazdagokat megnyúzni, tőlük sokkal több pénzt lehetne lehúzni, mint tőlünk. Áh, nem is folytatom, mert minek...
De ha megkérdezted, én hogy csinálnám: aki a közpénzből lopott, simán belőném a Dunába. Ennyi. A harmadik után meggondolnák az elvtársak, mihez nyúlnak.

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: nem vagyok benne biztos, hogy innen talpra fogunk állni. Szerintem eladták az országot, tulajdonképpen nincs is már Magyarország, csak még nem tudunk róla hivatalosan.

@James Onedin (aka Zöld Ember): őket sose szerettem, de igazuk van... nekem ők voltak a kedvenceim: www.youtube.com/watch?v=fuhRwmxXAx0

Marcellusca 2011.04.22. 20:34:09

Figyelgettem a híradásokat, aszongya:
- hónapokkal ez előtt elkezdték szervezni a kempingezést --> szíjjájtópetike kijelenti, csak hangulatkeltés, mert táboroztatás van, nem kitelepítés, vs. csillebérci főmufti: pár napja (gondolom, mikor bejelentették a kiképzőtábort) jelezték az igényt;
- híradások: 300 körüli kitelepített roma vs. csillebérci főmufti: 170valahány fő táboroztatása;

Most ki a qrvaannya mond igazat?????

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 21:01:54

Kész bazmeg! Mintha Heydrichet hallanám: Gyöngyöspatán rend van
Igen bazmeg, miután odamentek a kitinesek, és egy magánterületről bevitték az odagyülekező táborozókat. Garázdaság címszóval. Garázdaság. Amikor Gyöngyöspatán a nyugdíjasokat leköpködő, kővel dobáló, kirabló, kurvaanyázó cigányokat nem vitték el garázdaság miatt. Ez bassza meg mindennek a teteje.

Mert az addig rendben van, hogy a rendet az állami erőszakszervezet kell fenntartsa. DE AKKOR TARTSA IS FENN! Ne asszisztáljon a garázdáknak csak azért, mert azok cigányok!

Horizont 2011.04.22. 22:11:21

@Kartal (rezervált):
Gyöngyöspatán REND van.
Most már tudjuk, megmondta a Belügyminiszter úr.
Nem tudja a hülye, hogy ez még csak a kezdőrúgás volt. A vége beláthatatlan....

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 22:14:42

@Horizont: de azt is miért belénk rúgta, miért nem a bűnözőkbe, bassza meg, azért fizetem!

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 22:18:26

@Horizont: a több mint 150 hozzászólásból egy igazán jót találtam, megosztom veletek:
"Tetszik vagy nem, aki a cigányoknak az észt adja, okosabb forgatókönyvvel rendelkezik, mint a haza védői. Új stratégiát kell alkalmazni, mert ez sem jó."

Nem tudom ki írta, de tud valamit.
www.sonline.hu/heves/kozelet/kozbeleptek-a-rendorok-nem-nyilt-meg-a-vedero-tabora-372956

Jurganov 2011.04.22. 22:21:42

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: nem ezt írtam, te is tudod.
@Kartal (rezervált): oké, a suicide hajlam kimaradt. szóval, ha ott lennél és tehetnéd akkor nyilvánvalóan te is egy politikusbűnöző vagy, tehát a "börtönbe aki bűnöző" sem menne igazán, hiszen te is egy vagy közülük. akkor? hogyan csinálnád?

Kartal (rezervált) 2011.04.22. 22:33:32

@Jurganov: na fuss neki még egyszer. Lehet nekem volt sok a sör, de nem igazán értem.

Horizont 2011.04.22. 22:54:10

@Kartal (rezervált):
Mindig azt hiszem, hogy egy ilyen öreglánynak nem tudnak meglepetést okozni már, és döbbenetet se! De mindennap megcáfolják ezt.
Két vélemény!
MSZP: Nyakó beszélt arról is: a pénteki gyöngyöspataihoz hasonló humanitárius segítséget utoljára 1956-ban kellett nyújtania a Vöröskeresztnek. (hát ezen beszartam, már bocsánat)

Pintér: A helyi romák kérdéseire válaszolva kijelentette: garantálja nekik a biztonságot, s a munkahelyeket is megteremtik majd. De akkor dolgozni kell. (na ezen is)

Jurganov 2011.04.23. 08:08:43

@Kartal (rezervált): igazából ez egy elméleti helyzet, vagyis ha te lennél a kormány helyében mit csinálnál?
1. nem ölheted le az időseket és a betegeket ( csak mert ez néhány "embernél" itt elő szokott jönni-vagyis a "nincs nyugdíj,dögöljön meg aki nem rakott félre).
2. nem vonhatod meg durván a segélyt a c-tipusúaktól mert akkor elszabadul a pokol
3. nem küldheted börtönbe a közpénzlopókat/nagyobb maffiacsaládokat, mert te is az vagy (hiszen politikus vagy) illetve neked vagy valamelyik társadnak dolgoznak.

most nyilván tudható, hogy az ország helyzetének javítása nem célja a magyar politikusoknak, tehát ez simán elméleti felvetés, de ha és amennyiben tényleg ki akarnák vinni az országot a gödörből akkor ez egy jó útnak tűnik számomra. lehet embertelen, de ez van.

www.youtube.com/watch?v=-tEXu8roJEQ

ez nem tetszett a zembereknek, kimondottan nem örültek ha valaki beszól a munkáltatóknak, ám a zemberek annak sem örülnek ha a munkáltatók kedvére tesznek...érdekes :)

fokabacsi 2011.04.23. 08:23:57

@Jurganov: Nem is kell leölni őket! Viszont aki életében egy percet nem fizetett nyugdíjjárulékot, adót, annak miért "jár" nyugdíj, és gyógykezelés? És utána megy a sipákolás, hogy sok a költség!? Persze, hogy sok, hiszen szórják mint az agyatlan!? Biszkunak 600 000Ft havonta? A 92 éves VH.-s katonát tolószékben rángatják a bíróságra? Normális?

Jurganov 2011.04.23. 08:48:38

@fokabacsi: megragadtad a kérdés lényegét. köszi a választ.

Kartal (rezervált) 2011.04.23. 09:46:03

@Jurganov: na ezt nem értettem! Ha ÉN politikus lennék, dehogynem küldeném börtönbe a tolvajokat. Rosszabb lennék mint Vona. Munkatáborokat hoznék létre börtön helyett, és akit törvénytelenségen kapok, az melózhatna a megélhetésért. Kisebb állam, alacsony bér, kiadáscsökkentés... Ha már kérdezted a nyugdíjakat: én pl. egységes nyugdíjat adnék mindenkinek. Tök mindegy, hogy mit dolgozott, ki volt, mindenkinek ugyanannyi legyen a nyugdíja. Aki sokat keresett, az rakjon félre, ha jól akar élni öregen is, aki keveset keresett, az legalább öregkorára éljen normálisan.

Persze ha ugyanolyan maffiózó lennék mint ezek, akkor tényleg nincs kiút.

@fokabacsi: erről (is) szó van, igen. Azzal a 2-2,5 millió emberrel kell eltartatni majdnem 10 milliót, akik közül sokan soha az életben nem fizettek semmilyen járulékot, csak kivesznek a kasszából. De iszonyatos pénzek mennek el korrupcióra, van szakember, aki évi 1000 milliárdra becsüli az így elrabolt pénzt, és akkor még nem beszéltünk a többi fölöslegesen elszórt milliárdról. Miközben szétrohad az ország.

Kartal (rezervált) 2011.04.23. 09:48:11

@Kartal (rezervált): bocs, itt rosszul fogalmaztam. A második mondat: -"Azzal a", és máris jó.

Kartal (rezervált) 2011.04.23. 10:04:50

@Horizont: én az egészen megdöbbentem. Förtelem. Évek óta hiába kérnek segítséget a magyarok, mert garázda elemek terrorizálják őket - származás itt indifferens - a cigányok meg egyet nyüszítenek, mire nyaralni viszik őket, garantálják a biztonságukat, és a többi.

Ennek a hétvégének ez az üzenete:
- garázdák bátran terrorizálhatják a többségi társadalmat, ha cigányok is vannak közöttük, maga a belügyminiszter fogja a garázda, terrorista elemeket megvédeni;
- Te nem védheted meg magad, nem kérhetsz segítséget, és a rendőrség nem téged, hanem a cigányokat - köztük a garázda és terrorista elemekkel - meg fogja védeni még egy NEMLÉTEZŐ fenyegetéssel szemben is;
- a média nem fogja megkérdezni a véleményed, de a cigányokéval tele lesz minden lap a Washington Postig bezárólag. Nesze neked elfogulatlan, pártatlan, kiegyensúlyozott tájékoztatás. Ezt miért nem hozta le a Washington Post:

„Majd’ mindegyik házba betörtek már, viszik, amit érnek – így a farmeres. – A múltkor hallom, hogy matat valaki a szomszéd ház padlásán. Beszóltam a kapitányságra, azt mondták, nem érnek rá. Aztán egy fél óra múlva, amikor elindultak a tolvajok, valami vasat szedtek össze, dobálták ki a kerítésen, és tolták el biciklire pakolva, telefonáltam a rendőröknek, hogy most már ne jöjjenek. Egyik haverom itt dolgozik az őrsön, kérdeztem, miért nem csinál valamit. Azt felelte: az én fiam is ezen az utcán jár az iskolába, hülye lennék kötözködni velük. Nekem három nagy kutyám van, havi harmincezer a táp, de így sem érzem biztonságban a családomat.”
[...]
"Három kutya van a szomszédban is, „bullmastiff, az kemény, bár időnként megmérgezik őket". A vaskerítést rácsavarozott farostlemezt teszi átláthatatlanná, rajta szögesdrót rozsdáll, afölött szalagfűrész fehérre kent, csorbult szalagja fut. „Felváltva alszunk az urammal – így az asszony. - Ő amúgy is koránfekvő, fél nyolckor már ágyban van, éjfélig pihen, addig én eltévézek, aztán cserélünk, és hajnal négykor megint. Ha nagy ritkán elmegyünk itthonról pár órára, felkapcsoljuk a villanyt és a rádiót.”

Magyarországon a magyarok élnek rettegésben, nem a cigányok.
Szóval nem hiszem el, hogy nem szándékosan, a feszültség felszítása érdekében csinálják az egészet.

Jurganov 2011.04.23. 10:40:19

@Kartal (rezervált): ha nem olyan lennél ott végeznéd mint pallag lászló. és az a legjobb eset még..az egységes nyugdíj nem rossz gondolat, de az már nem a kapitalista álom része amit az emberek szeretnének.
a cigányokról meg annyit, hogy a hatalomnak kimondottan jól jön, sőt létkérdés, hogy meg legyenek osztva az emberek. a szocializmus itt (is) hibázott. ha félsz akkor nem agyalsz a miérteken. a fejlett nyugaton is ez van. olyan nincs, hogy ne lehetne megszüntetni ezt+ hosszú távon is jobban megérné, csak akkor nem lehetne fenntartani a hatalmukat. legalábbis nem ilyen könnyedén.

bandika gazdája 2011.04.23. 10:50:29

@Kartal (rezervált): Én eddig mindig egyetértettem veled, de most megkérdezem: Te hülye vagy? Ugyanannyi nyugdíjat mindenkinek? 47 évig fizettem a nyugdíjjárulékot! Szerinted ugyanannyit kapjak mint a milliárdos "vállalkozó" aki minimálbéren jelenti be magát? (Mondjuk így se sokkal több!) Ne fárasszá má!

bandika gazdája 2011.04.23. 10:58:22

@bandika gazdája: Ja és: nem voltam egy ezredmásodpercig sem közalkalmazott, nem az állam fizette a járulékomat!

Jurganov 2011.04.23. 10:59:56

@bandika gazdája: viszont a milliárdos vállalkozó a milliárdokat hozó cége adóját is befizette..(elvileg) szóval ott te járnál jól :)

Kartal (rezervált) 2011.04.23. 11:47:35

Ezt miért nem írja meg a Washington Post???

"Újabb brutális gyilkosság történt egy vidéki településen, ezúttal Szikszón. Újabb idős emberek az áldozatok, a következő brutális gyilkosság az országban bárhol lehet, csak idő kérdése" - írja Szepessy Zsolt.
Meddig folyhat még a vidéki, főleg idős emberek megfélemlítése, rettegésben tartása?
Hány ártatlan embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy a vidéki településeken újra rend és közbiztonság legyen?
Jelenleg a vidéken élő emberek nem érzik magukat biztonságban, polgármesterként megtapasztaltam, hogy főleg az idős emberek mennyire félnek az este közeledtétől, és rettegve kelnek fel az éjszaka zajaira, várva a biztonságot jelentő reggelt.
Elfogadhatatlan, hogy azokat az idős embereket éri támadás, vesztik el életüket, akik korábban becsülettel dolgoztak, becsületesen éltek és kezük munkájával hozzájárultak hazánk fejlődéséhez, gyarapodásához, becsülettel becsületre nevelték gyermekeiket."

fokabacsi 2011.04.23. 11:57:41

Egy kis történelem lecke!

A magyarországi zsidók deportálását 6163/1944. belügyminiszteri rendelet alapján kezdték meg. A deportálásokban részt vett a csendőrség, a rendőrség, a pénzügyőrség, a városi illetve a vármegyei és községi elöljáróság. A pintéri logikát (?) követve tehát a deportálások miatt egyesekben félelmet kelthet a rendőrség, a pénzügyőrség, stb. is. Magyarországon a német megszállásig, 1944. március 19-ig a zsidók érintetlenek voltak Európában egyedülálló módon. Elmulasztotta megemlíteni, hogy az akkori vezetésnek választása nem volt: vagy a hazai erőkkel oldja meg a deportálásokat, vagy jön az SS, és akkor a zsidók és más deportáltak az országhatárig sem jutottak volna.

Pintér Sándor sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, hogy kormányrendeleteket, törvényeket kell alkotni ahhoz, hogy megakadályozzuk az ilyen jellegű törekvéseket. Hogyan is értsük ezt belügyminiszter úr? Jelenleg nincs törvényes lehetőség arra, hogy a Tiszavasváriban megalakított Csendőrséghez hozzányúljon! A nyilatkozata azonban jelent mást is, ami Magyarország magyarjainak sokkal aggasztóbb: A legszörnyűbb rákosi-időkben volt „divat” valamely cselekményhez utólag megteremteni a jogszabályi hátteret. Az ítélet már megszületett Pintér fejében, a jogszabály még várat magára….

Miért is kell Pintérnek újabb jogszabályt alkotnia? A jog által hatalmazza fel magát arra, hogy lesújthasson tisztességes, hazájáért valóban tenni akaró magyar emberekre. A módszer a sztálinista-kommunista Magyarországot eleveníti meg: koncepciós módszerek, perek, a jogot bosszúra, hatalomszerzésre és megtartásra, leszámolásra használva, s így félemlítve meg az alattvalóvá alacsonyított embereket, hiszen Pintér is tudja, hogy a hatalma addig tart csupán, amíg félelmet kelt, amíg megosztja az embereket.

Pintér azonban a legnagyobb hibát azzal követi el, hogy hülyének nézi az embereket, mert azt, amit egy-egy sajtótájékoztatóra kitalál, maximum a körülötte állók hiszik el, s azok sem meggyőződésből. Az az egyszeri, becsületes ember azonban, aki nap mint nap kénytelen szembesülni az elégtelen közbiztonsággal, az jó esetben csak lekicsinylően legyint a Pintér által elmondottakra.

Pintér Úr! Ön és minden magyar ember köszönettel tartozik a Csendőrségnek! Az egyes ember bűnei miatt pedig nem szokás egy egész testületet elítélni, a kollektív bűnösség nem jogállami fogalom, de ha mégis, nem kellene feloszlatni a rendőrséget is?

barikad.hu

Kartal (rezervált) 2011.04.23. 14:50:54

Pintér álruhában?

Nagypéntek esti meglepetés: Pintér Sándornak megérkezett a humorérzéke. Legalábbis másként nem tudom értelmezni, hogy belügyminiszterünk péntek délután levonul Gyöngyöspatára és kijelenti, hogy rend van.

Sándor, hát most kell oda lemenni? Miután az egész ország rajta van a témán, több kamera van az utcákon, mint a valóvillában? Miután a Szebb Jövő-s polgárőrök hetekig „rettegtették” a cigányokat? Miután „náci” kiképzőtáborrá alakulnak a cigánytelep melletti telkek? Miután a rendőrség hetekig ott sündörög a házak között (vigyázva a bűnözők nyugalmát)? Ugyan, mit lehet ilyenkor Gyöngyöspatán látni a valódi mindennapokból? Ki a fenének lesz kedve ezek után éppen ott rabolni, gyilkolni? És a legfontosabb: egyáltalán ki bűnözhetne ott, miután a ballibek csillebérci üdülésre vitték az ország kedvenceit?

A legenda szerint – már vagy fél évezrede – Mátyás is álruhában járta az országot, ha látni is akart valamit a nép életéből. Érdemes lenne kipróbálni a régi módszert. Ugyanezt ajánlhatnám még az LMP-nek is…

Szintén pénteken hallottam, hogy kormányunk szajkóautomatája, Szijjártó Péter végre kiejtette azt a szót is a száján, hogy az államnak „kötelessége” a közrend védelme. Merthogy eddig csak azt mantrázták, hogy az az állam „kizárólagos joga”. Péterünk ugyan fejlődik, de még van hova. Az a fránya szórend még nem az igazi, a kötelesség után jönne a jog, s nem fordítva. Ahogyan a dolgozó munkahelyi kötelességének teljesítése után tarthat jogot a bérére, vagy ahogy a jeles érettségi után jöhet – esetleg – a jog az első autóra. Normálisabb családokban.

Fideszéknél kampányidőszakban folyamatosan hallgathattuk a jelöltek súlyos kötelezettségvállalásait, ami aztán a választások után gyorsan átváltozott a „kétharmados” narancsjogok emlegetésére. Van persze olyan rendszer, ahol az uralkodó elitnek előbb van joga, mint kötelessége. Ilyen a diktatúra, és ilyen a királyság is. Az egyik irányába komoly lépéseket tettünk az elmúlt fél évben, a másikhoz hátravan még egy koronázás.

Egyébként egyszerű a képlet: ha a Fidesz nem csak beszélt volna a rendfenntartással kapcsolatos kötelességeiről, úgy az egész gyöngyöspatai cirkusz meg sem történt volna. Akkor sem, ha a két hét helyett, legalább fél év alatt halvány szándék és esély látszott volna a „hátrányos helyzetűek” bűnözésének visszaszorítására.

Eztán pedig mindenki nagyon figyeljen oda. Ha a fideszes rend ellenére mégis olyan ostobák vagyunk, hogy a bolti tolvaj után szaladunk, vagy idős emberről kapcsoljuk le az útonállót, netán nőket zaklató jómadarat próbálunk móresre tanítani, előtte nagyon nézzünk körül, ne legyen a közelben rendőr. Mától ugyanis nincs jogunk a közrendért sem tenni, s százezreket érhet meggondolatlan buzgóságunk büntetési tétele.

VJack
(Kuruc.info)

Kartal (rezervált) 2011.04.23. 14:57:24

@bandika gazdája: :DDD
Azt hittem lejön a szövegből: egy kellően magas összegre gondoltam. Többre, mint amit most kapni fogsz. De a miniszter is ennyit kapjon, ne többet. Az össz kiosztott nyugdíj összege nem igazán változna, de nem lennének nyomorgó kisnyugdíjasok, meg havi 600000-et kapó posztkomcsik. Persze ez csak álom...

guma 2011.04.23. 16:18:19

@Kartal (rezervált): sajnos az a keret erre nem lenne elég!

még a gazdag (pl svéd) államok is csak nyugdíj minimumot adnak ilyen jogon a többi rész a befizetett járadék és ha akar akkor + magánpénztári befizetéssel pótolható a saját nyugdíj.
vagyis @bandika gazdája: igazat szólt! Nehogy már 40- év vagy több befizetés után azt kapja aki 1 fillért sem a közösbe!

Kartal (rezervált) 2011.04.24. 11:18:09

Srácok, itt a cigányok már karlendítéssel köszönnek? Hát hol élünk???
goo.gl/2Cygi

@guma: @bandika gazdája: jó, jó, majd felébredek és kezet mosok :D

Kartal (rezervált) 2011.04.24. 13:10:24

"a falu évek óta olyan, mint egy puskaporos hordó, ám az utóbbi hónapok kormányzati döntése, amely a közfoglalkoztatást nyolc órásról négy órásra csökkentette, csak rontott a helyzeten." - köszönjük fidesz! Ha ez a közmunkaprogram és a romastratégia, akkor köszönjük, nem kérünk belőle.

www.teol.hu/tolna/kozelet/puskaporos-hordo-lett-a-falubol-robbanasig-feszult-a-helyzet-372855

f.m.j. 2011.04.24. 14:32:01

és most szikszón is kinyírtak valakik egy idős házaspárt...
index.hu/belfold/2011/04/23/szikszoi_kettos_gyilkossag/

MI EZ AZ EGÉSZ?

fokabacsi 2011.04.24. 15:32:51

@Kartal (rezervált): Eddig a "közmunkások" nyolc óra hosszat támaszkodtak, most négy órát fognak. Minden tiszteletem akik becsülettel dolgoznak közülük . Láttam olyat is.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.24. 16:40:41

@Kartal (rezervált): "Hát hol élünk???"

Időszerű lenne a "rendőrséget" egyszerűen romaőrségnek nevezni. A szolgálunk és védünk szlogen is egészen új értelmezést nyer.

Kartal (rezervált) 2011.04.24. 18:50:30

@f.m.j.: a szikszói már régi, pár napos. Most Pesten öltek meg egy idős nőt.
www.mno.hu/portal/779936

@fokabacsi: én nem igazán. Olyat, aki dumált, bagózott, támaszkodott, ücsörgött, rengeteget. Olyat, aki folyamatosan órákig dolgozott volna, még nem találtam. Pedig odafigyelek rájuk, nem a levegőbe beszélek.

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: igen, a rendőrség tulajdonképpen a cigányok szolgája lett. Ha valakiket tevőlegesen védenek, akkor azok ők, meg a politikusok. Ennyi.

Kartal (rezervált) 2011.04.24. 19:06:06

hazaértek a cigók:

"A csillebérci táborból vasárnap négy órakor érkezett vissza Gyöngyöspatára azoknak a roma asszonyoknak és gyerekeknek az első csoportja, akik pénteken hagyták el a települést.

Az MTI tudósítójának beszámolója szerint vasárnap a buszról leszálló egyik nő kétszer megütött egy falubelit, akinek az ütésektől vérezni kezdett az arca. A sértett azonnal feljelentést tett a helyszínen tartózkodó rendőröknél, akik felvették az adatait, majd elindultak a verekedő nő házához, hogy előállítsák. A megütött idős nőt mentővel szállították el a hatvani kórházba."
www.mno.hu/portal/779942

Horizont 2011.04.24. 21:48:11

@Kartal (rezervált):
Tele van rendőrökkel a falu. Kétszer megütötte úgy, hogy a mentők vitték el.
Mi lett volna ha egy rendőr sincs ott??:((

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.24. 23:06:52

@Horizont: Ne aggódjatok, EZ már nem lesz benne a foshington fostban..

Kartal (rezervált) 2011.04.24. 23:08:06

@Horizont: az ami eddig: ha szólni mer, megfenyegetik, hogy kinyírják, gyerekek kővel dobálják, ráncigálják az utcán fényes nappal, leköpdösik, kirabolják... De ha nem lenne a Jobbik, Gyöngyöspatán rend lenne... vagy legalábbis nem tudnánk róla, hogy nincs rend, ami az elvtársak szerint ugyanaz.

lehr 2011.04.25. 11:51:24

Ha ez egy PC -játék lenne , én kérném a küldetés újraindítását.Az egészet, de a nulláról.Nyugodtan ki lehetne írni a parlamentre:Az állam átmenetileg szünetel,az újranyitásról majd értesítjük.
Hogyan lehetne egy szétesett országot, lerohadt államot megújítani, erős ,ellenérdekelt külföldi kontroll alatt? Ezt még a viktor sem gondolhatja komolyan.Viszont ha van egy hatalom amely fel akar itt minden erőforrást emészteni , úgy minden magyarázható és világossá válik.Terület, termőföld , ivóvíz,stratégiai pont Európa határán.Hogy mi a mi szerepünk? Nekünk , magyaroknak már nincs szerepünk.Egy létező országnak , egy létező államnak szüksége van iskolára, tanárra, hadseregre, törvényre,rendőrre és bíróra-és szüksége van éltető gazdasági tevékenységre.Nekem meg ne mondja senki hogy ezek a seggfejek ezeket csak úgy véletlenségből számolják fel!

Horizont 2011.04.25. 13:51:07

@Kartal (rezervált):
Ez nem kéne, vagyis nem ez kéne...
"A Liberális Együttműködés egy új szerveződés, a Szabad Emberek Magyarországért és a Szabad Demokraták Szövetsége kezdeményezésére jött létre, megfogalmazva a liberális Együttműködés Nyilatkozatát."
"Nyílt levelében arra kéri a miniszterelnököt, hogy vesse be az erre a célra létrehozott Terrorelhárító Központ (TEK) állományát, s védje meg Gyöngyöspatán és Hajdúhadházon is az ország állampolgárait. "

Kartal (rezervált) 2011.04.25. 14:37:55

@Horizont: teljesen jogos, nem? Ahogy leszálltak a buszról, fenyegetőzve ordítoztak, egy nőt véresre pofoztak. Mi ez, ha nem terrorizmus? Menjen a TEK és verje őket a földbe!

Horizont 2011.04.25. 14:44:18

@Kartal (rezervált): Szerintem ez a Liberális Együttműködés izé nem egészen erre gondolt:)

Kartal (rezervált) 2011.04.25. 14:54:04

@Horizont: az eredmény ez lenne, miután megpróbálnák a fegyvereket ellopni és eladni a MÉH telepen :D

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.25. 14:57:16

engem csak az zavar, hogy a bíróságok és a törvények a terroristák pártját fogják.
előbb a aláírásgyűjtő terroristákat, most meg a magánterületi ruházati terroristákat is felmentették.

már rettegni sem szabad, mert a törvény a terroristákat védi!

bandika gazdája 2011.04.25. 16:04:03

@Conv: El is leszek zavarva nyuggernek légy nyugodt! :-)

Kartal (rezervált) 2011.04.25. 19:02:40

@Conv: engem meg ez zavar:
www.kisalfold.hu/belfold_hirek/halalra_vertek_egy_not_budapesten/2215909/

Hányadik áldozat is ez 1 héten belül? És a rendőrség hol is volt közben? Gyöngyöspatán igazoltatta a ruházati terroristákat, mert az fontos!
Inkább nem is kommentálom, mert mehetnék a Véderő után a börtönbe...

Kartal (rezervált) 2011.04.25. 19:23:12

@Conv: engem meg ez zavar:
www.kisalfold.hu/belfold_hirek/halalra_vertek_egy_not_budapesten/2215909/

Hányadik áldozat is ez 1 héten belül? És a rendőrség hol is volt közben? Gyöngyöspatán igazoltatta a ruházati terroristákat, mert az fontos!
Inkább nem is kommentálom, mert mehetnék a Véderő után a börtönbe...

Kartal (rezervált) 2011.04.26. 21:21:13

@Jurganov: még sírva fakadok én is. Mit képzelnek ezek, ez fenyegetés? Húzzanak a 'csába, vissza se jöjjenek soha többé!

"Az elmúlt hetekben többször kíséreltek meg különböző félkatonai szervezetek etnikai konfliktust szítani, s ezzel új bűnözési formát teremtettek meg. Ezen szervezetek mögött láthatóan ott vannak a politikai felbujtók, akik rendet hirdetnek, és rendetlenséget okoznak" – olvasható a BM közleményében.
Tudjátok engem igazából az zavar, hogy a magyar áldozatokról, a rettegő nyugdíjasokról valahogy sehol nem esik szó. Pintér is kiáll nagy mellénnyel és védi a cigókat ami belefér, de közben azon a környéken lehetetlen normális életet élni az állandó bűnözéstől. Hogy a faszba van, hogy ez nem tűnik fel neki???

Persze, ez csak költői kérdés volt. Sokkal nagyobb erők működhetnek a háttérben. Olyan erők, amik nem bánják, ha Magyarországon számolatlanul gyilkolják a magyar embereket, de egy cigányra csúnyán nézni nem lehet, mert mész a börtönbe.

Ja, egyébként pár éve néhány ittas kamasz hülyegyerek megpofozott egy cigány nőt, 1,5-2,5 év letöltendőt kaptak. Gyöngyöspatán a cigánynő, aki véresre pofozott egy idős, beteg nyugdíjast, már otthon van. Úgy tűnik nálunk ez a REND!

Kartal (rezervált) 2011.04.26. 23:37:06

kezdődik

Négyen látogatóba tartottak egy barátjukhoz. Az utcán mentek, gyalogosan, amikor egy vasvillákkal, vascsövekkel, lapátokkal felfegyverkezett cigány horda rájuk rontott. Provokált volna a négy magyar? 70-80 feldühödött cigánnyal szemben kevéssé valószínű. Hol voltak a rendőrök? Információink szerint kevéssel a támadás előtt az Arany János utcában csaptak balhét a rettegő kisebbség tagjai, a rendőrök oda mentek. Ezidő alatt támadtak rá a négy magyarra.
Úgy tudjuk, a sérülések súlyosak. Egy ember a négy közül fel sem tudott állni a támadás után, őt a mentők a helyszínről vitték el. A másik három férfi el tudott menni onnan, egyiküket elvitte később a mentő, mivel több helyen erősen vérzett a feje, nyílt törés volt látható a kézfején. Portálunk azt az információt kapta, hogy a cigányok a helyi cigányvajda háza körül gyűltek össze és jelenleg onnan fenyegetőznek. A területet a rendőrség lezárta, információval sem szolgálnak.

barikad.hu/brut%C3%A1lisan_megvertek_n%C3%A9gy_magyart_gy%C3%B6ngy%C3%B6spat%C3%A1n-20110426

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.27. 01:56:55

@Kartal (rezervált): az indeksz verziója : index.hu/belfold/2011/04/26/verekedes_gyongyospatan/

Milyen visszataszító lenne most egy polgárháború. Cigányok, karöltve pintér romaőrségével, a magyar nép ellen.

süti beállítások módosítása