Skip to content


       Szűrés lista

"A telefonadó az ellenzék találmánya"

Csak hogy meglegyen ez a két videó így egy oldalon, örök emlékül ..

- Reggel kiszivárog a telefonadó terve.
- Az Origo és a HVG megkérdezi erről a kormánypárti képviselőket.
- Délután a Széll Kálmán terv 2.0-ban a kormány bejelenti az új adót.

Félelmetes, hogy ezeknek az egyszerű szavazógombnyomó senkiháziaknak mennyire nem osztanak lapot a játszmában, halvány fogalmuk sincs semmiről, de hogy a kormánypárti frakció legerősebb embere Lázár János sem tudott semmit az egészről, az azért tényleg kemény ...A kedvencem 00:52-től az a kedves képviselő, aki egész egyszerűen azt mondja, hogy a telefonadó "az ellenzéknek a találmánya továbbra is" :-)Az ilyen videók megnézése csak megerősít abban, hogy még a 200 fős parlament is sok. Nagyon sok.

Friss:
Most látom, hogy Orbán mindent megmagyarázott Brüsszelben.
Félelmetes.
Köszönöm Orbán úr, hogy benne lehetek a "munkaalapú társadalom kísérleti laboratóriumában"!

Címkék: fidesz kdnp képviselő adó válség

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr464469015

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Széll hozott, Széll visz ... 2012.04.24. 12:09:37

Amikor az állam strukturális reformokra szánja el magát, mit is csinál? A Széll Kálmán terv 2.0. választ ad a kérdésekre, de nem biztos, hogy szeretjük olvasni, hallgatni, megélni meg pláne nem.  Kérdés: már csak azt lenne jó tudni, ez a terv a gö...

Trackback: A fecsegés ára 2012.04.24. 12:09:10

Majd a megátalkodott, feleslegesen telefonálók kevesebbet fecsegnek, mondta Patay Vilmos fideszes országgyűlési képviselő tegnap, amikor megkérdezték az új telefon-adóval kapcsolatban. Vagyis a Széll Kálmán 2.0 népnevel is, ha eddig nem tudtuk volna. M...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.24. 09:33:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkwill · http://vilagokarca.blog.hu 2012.04.23. 22:41:54

Arrogáns, cinikus, alávaló gazember az összes. Már eleve azért kijárna egy maflás, amikor szó nélkül, oda sem nézve eloldalognak... hát még amikor válaszolnak!

Egyébként pedig:
vilagokarca.blog.hu/2012/04/23/titeket_mar_kerdeztek

Airgüzü 2012.04.23. 22:50:59

Aki ebben a már végtelenségig agyonnyomorított társadalomban, tisztességes munkából elfogadható megélhetést régóta biztosítani nem tudó országban még bármilyen adót megszavaz, az egy önálló akarattal nem rendelkező , a választói elképzeléseket nem képviselő, agyatlan droid, egy marionett-báb, a nép pénzén feleslegesen élősködő jellemtelen parazita.
Még az sem zsenírozza őket, hogy a Donnak max. csak kezet csókolhatnak, információt semmiről sem kapnak, egyszerűen herék, akiket ítéletvégrehajtóknak tartanak, de még arra sem máltatják őket, hogy elmondják nekik, mire is kell gombot nyomni. Hát itt egyetlen képviselőnek sincs ömbecsülése? Egyiknek sincs lelkiismerete, hogy a választói esetleg nem ezért adtak neki mandátumot? Hanem azért, amit a képünkbe hazudtak,mi? Szégyenteljes egy bagázs, jellemtelenek mindahányan!

Vörös Szonja, a tetovált lány 2012.04.23. 23:01:00

kezdek nyűgös lenni, és haza (Haza!) akarok menni!!!! csak nem tudom, hol lakom, hol ÉLEK, hol hogyan és minek tovább.... volt három klassz óra az életemben, erre nem leülök híreket olvasni?! oltson be valaki információ ellen, mert nem vagyok lelki szegény, tehát buta sem, és kezd az egész fájni.... Én naiv, mindig asszem, hogy engem már nem lehet meglepni, de pedig de. fcuk

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.04.23. 23:10:52

@Tickitucku: Hát ja. Egy átlag fagylaltos nem is tudná megtölteni egy ezresért:)

medvemellszobra 2012.04.23. 23:48:15

Abszurd gumicsont, a 98%-os különadó elmeszelését, meg az autósok újbóli megnyúzását dugták el mögé. Meg még ki tudja, mennyi gennyet. (Bár, amilyen szürreális-zaklatott álom ez az emútkétév, végül lehet, hogy a gumicsontot is megfőzik azért, ha már így alakult, és végül mégis lesz sms-adó.)

"Köszönöm Orbán úr, hogy benne lehetek a "munkaalapú társadalom kísérleti laboratóriumában"!" - mi itt hergeljük magunkat, körbe-körbe futkosunk a kis kerékben. Az Armani öltönyös tudósok meg szánakozva mosolyognak a ketrec fölött. A kísérletbe a patkányok döglenek bele nagyrészt, nem a kísérlet vezetője.

Eredeti tőkefelhalmozás, turbó-emúthúszév, félkomcsi maffiozók, oligarcják, riporterek elől futkosó talpasok (nem hülyék ezek, csak tudják, ha kinyitják a pofájukat, a Vezér kibassza őket a zsírosbödön mellől). Mókás.

UI: aztán nem kell félni, bedőltek már nagyobb birodalmak is, aminek mi magyarok részei lettünk. Lesz még Brüsszel kínai falu!

UI2: mégis mi a pékért érdekelné őket ez az új sms-adó tervezete? pl. Gabika KSZF-es Blackberry-jét (vagy mi volt az a műfasz a kezében) és a számláját is mi fizetjük, nem ő. Hahahahaha.

ásványi répacukor 2012.04.23. 23:50:00

Hát igen! Nyolc év kormányzati munkára történő felkészülés után látjuk - gazdasági koncepció hiányában - előbb évente, majd negyedévenként, havonta, hetente ( később naponta) hoz szeretett kormányunk a nemzet javára valami új, fenomenális hadisarcot a szabadságharc sikereként.
Tessék mondani most mire gyüjtenek? A MANYUP-ból csökkentették az álomadóságot.
Az adójóváirás eltörléséből végtörlesztettek.
A gyógyszerárakból stadionok épülnek
A közlekedési szabálysértésekből rendezik a képviselői fizetéseket (+ végkielégités)
stb. stb.
Csak tudnánk , hogy mire megy el az a sok pénz, adó amit beszednek, hogy semmire sem elég!
Tisztelt Honfitársaim! Ha úgy is el kell tartani ezt a politikusi csürhét , nem lehetett volna kisebb étvágyú, lehetőleg a fizetéséért meg is dolgozó, nem össze-vissza hazudozó bagázst választani!
Egy ilyen kormányzással nem csak hazánkat, de egy jól menő olajsejkséget le lehet nullázni négy év alatt.

Nyuggervadász 2012.04.24. 00:08:23

Még egy-két ilyen "nem megszorításos" adó, és a TEK-et újabb (és újabb) 10 milliárdokkal kell megerősíteni, valamint a mostani 150-450%-os (kötelezően fizetendő) jutalmaikat tovább kell emelni, hogy a hatalom ne fosson a plebsz haragjától...

medvemellszobra 2012.04.24. 00:19:32

@Nyuggervadász: Nincs mitől fosniuk, a nép már így is félig - meddig jobbágy, adósságokkal, létbizonytalansággal, gyűlölettel, megosztottsággal sakkban tartva. A Horthy-Kádár reflexet is visszagyúrták rá: a politika és a közélet úri muri, a parasztnak és a prolinak nem kell belepofázni.
A Fidesz vezetői, főleg a mániákus Vezér -és ezt most vicc nélkül mondom- pedig zseniálisak.
15 év alatt gyakorlatilag minden pártot leszalámizott és magába olvasztott (MDF, FKGP, KDNP), vagy lejáratott és segített nekik maguktól is legurulni a lejtőn (MSZP, SZDSZ). Az LMP még nem tudja kicsoda, meg mostanában eléggé lenullázta magát. (DK-ról nem beszélek, viccnek is gáz). A Jobbikos polgármesterről meg most hipp-hopp, előkerült egy terrorista-videó. Eddig jól jött a Jobbik tönkreverni az MSZP-t, de most már veszélyes, túl erős párt lett, ezért szépen lassan le lesz szalámizva 2014-re, és még a Fidesz lesz a nagy demokrata hős párt. (Mondom ezt úgy, hogy szerintem a Jobbik vállalhatatlan).
És minden nagymenő maffiozó és erős oligarcha nekik pumpálja a kampánypénzt. Annak jelentős része a TEK-re megy, és a palotaőrségre.
Ez van.

Nyuggervadász 2012.04.24. 00:43:55

@abschattung:
Mondandódat (remélem!) szigorúan tárgyilagos alapon közlöd...mert ez a mondatod kissé elgondolkodtató: "A Fidesz vezetői, főleg a mániákus Vezér -és ezt most vicc nélkül mondom- pedig zseniálisak." Néha, már én is elgondolkodom azon, hogy harag helyett csodálni kéne ezeket a szarháziakat a manipulatív készségük miatt! Egy országnyi kísérleti egér, akikkel azt lehet tenni, amit csak akarnak... A nép meg birka módra tűr.

nevetgélő 2012.04.24. 02:09:40

@abschattung: @Nyuggervadász: sajnos b...ttul igazatok van. (és egyáltalán nem nevetgélek)

2012.04.24. 05:41:30

@Lencsés István: Neked lehet hogy fontos. Sőt Viktornak és "kancsal" Gyurinak is, de akinek már a rezsire sem telik, az leszarja, mind a fideszt, mindazt aki hülyeségeket ir.

Remélem most legalább rájön a sok barom fideszes szavazó, hogy Viktor és bandája nem ért semmihez, csak lopni, csalni és hazudni tud.
Na meg "elmúlt nyolcévezni", mint általában a "sajtosstanglicsücsökzabáló" szenátornak önmagát kinevező Selmeci csinálja.
Erre mondják, hogy ennyi ésszel, meg egy veder mésszel elmehetne meszelni.

Bezzeg a szocik ellen tiltakoztak, szitották a tüzet, mert a zemberek ..........
Most pedig saját magát köpi szembe, szarja le Viktor és a sok ingyenélő sárga siserehad.
No de jön még kutyára teherautó és remélem ezt a sok hazug, tolvaj , csalót felelőségre vonják 2014-ben.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2012.04.24. 06:45:28

Az egész a sajtó hibája. Túl korán kérdezték a fideszes politikusokat és még nem kapták meg a véleményüket.
hvg.hu/itthon/20120423_fidesz_megszoritas_konvergencia

Virág et. 2012.04.24. 06:45:42

Még annyi becsület sincs ezekben, hogy vállalják a saját döntéseiket, illetve azokért a felelősséget. Feltűnt másnak is, hogy az eddigi 2 év kormányzása során egyetlen elismert hiba nem volt, amikor valami mégis védhetetlen és kommunikációval kimagyarázhatatlan lett, akkor meg ment a mutogatás és a felelősség-maszatolás? Volt itt hibás a mostanra már közkincsé vált elmúltnyolcév, a spekulánsok, a bankok, a multik és persze Brüsszel. Mindenki, csak ők nem.

Ennél még a Bokrosékba is több becsület volt, ők legalább vállalták a megszorításokért a felelősséget. Bokros személyesen is. Matolcsy helye persze sziklaszilárd.

Virág et. 2012.04.24. 06:47:43

@Lord_Valdez: Ja igen, meg a sajtó a hibás. A tollforgató terroristák.

Meg az AB. Aki a nemzet ellen ment a különadók elmeszelésével. Azokkal a különadókkal, amit épp most vezetnek ki, egy évvel később. Kíváncsi lennék az idióta Vidékire, aki akkor bőszen védte az AB kiherélését, mert a különadók azok kellenek és hallani sem akart arról, hogy az csak egy ürügy. Azt hiszem, ezt hívják kormányzati beismerésnek.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.24. 06:48:47

@Horizont: Hát ezzel csak egyetérteni tudok.

@ati27: "Azaz Orbánnak igaza van.. Európa nyugati fele elvesztette a gyökereit.. :D "
Csak az összes idejött hozzánk!!!! :S

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.24. 07:01:43

@Virág et.: ...a legjobb az volt, hogy gyak. az AB-t sem kellett volna kiherélni hozzá. És akkor mindenkinek jüó lett volna :)

Palibácsi 2012.04.24. 08:08:37

Azért az dúúúúúúúúúrva, hogy az öt új adóra azért van szükség, mert Ovi ilyen gazdasági helyzetben ragaszkodik a 70 milliárdos stadionépítésekhez!!

medvemellszobra 2012.04.24. 08:20:28

@Nyuggervadász: Szigorúan tárgyilagosan írtam. Aktuálpolitikai szempontból bámulatosan hatékony. A felállás pedig ez, akárhogy is nézem,. Az erkölcsi oldala. Hm, az egészen más...

psm 2012.04.24. 08:21:39

Nekem az tetszik, hogy annak idején, amikor az ágazati különadókat bevezették, esküdözött a kormány, hogy nem fogják engedni, hogy azt a fogyasztókra tovább hárítsák a mocsok multik. Ez most olyan, mintha a kormány maga hárítaná át a különadót a fogyasztókra.

A multik persze legalább részben biztosan áthárították ránk a különadó miatti veszteségüket. Talán jobb lett volna, ha a kormány megengedi ezt nekik, mert akkor most mondhatnánk, hogy a multik vonják vissza az áthárítást. Így most fizethetjük mindkettőt.

Nyuggervadász 2012.04.24. 08:25:01

@Virág et.:
Ezt írod: "Még annyi becsület sincs ezekben, hogy vállalják a saját döntéseiket, illetve azokért a felelősséget." Te komolyan gondolod, hogy ezek azt hiszik, hogy tévednek/tévedtek?!? Egy beteg elme képtelen racionális gondolkodásra (amibe beletartozik a tetteik következményének felismerése és hibázás esetén a jobbító szándék dominanciája). A mentális hiányossággal bíró egyén szerint ( főképpen messiási tudattal rendelkezőknél) ők tévedhetetlenek, hiszen isteni küldetéssel rendelkeznek. Aki ellentmond nekik, az a sátán ( vagy annak földi helytartójának, az MSZP-nek, etc.) embere. Mindezeket az érzéseket csak erősíti bennük a seggnyalók hada, akik miatt végképp tévedhetetlennek, mi több, emberek felettinek hiszik magukat!

Zsebtelep (törölt) 2012.04.24. 08:41:34

Én tudom a megoldást. Olyan választási rendszer kell, amiben ha a választópolgárok csak 60%-a megy csak el szavazni, akkor a Parlamentet is csak 60%-ig töltjük fel képviselökkel. Viszont a többség a teljes létszám fele + 1 fö lenne, ennyi kellene pl törvényalkotáshoz. Tehát vagy megegyeznek, vagy nem csinálnak semmit. A fizetésük az ország állapotával lenne arányos, ha szar a helyzet, nem kapnak semmit, viszont ha pluszos a költségvetés, akkor szép nagy bért vihetnek haza. Motiválni kell a lusta dögöket, mert ezek csak a baromságaikat fogják szajkózni, amíg nincsenek rákényszerítve az érdemi munkára.

NYJetsTD 2012.04.24. 08:56:42

A fidesz szavazóinak nagy része ezeket a videókat nem is látja.
Ők pontosan úgy viselkednek, mint képviselőik.
Jó ez nekünk, mert ovi azt mondta...és akkor jó...

Sokan kikérik maguknak, miért hívjuk hazánkat birkaországnak... Mi más?

Azt bezzeg soha fel nem fogják, hogy a 8-9%-os állampapírokkal már most kinyírtuk magunkat a következő tít-tizenöt évre. Köszönjük.

Nyuggervadász 2012.04.24. 09:14:10

@Zsebtelep:
Ötleted tetszik. Sokan csatlakoznánk is hozzá. Csak az a baj vele, hogy az uralmon lévő megélhetési politikusok(bármilyen színűek is!) megvétóznák.

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.04.24. 09:38:50

@Tickitucku:
Rántsd le a gatyáját és meggyőződhetsz róla. X-DDD

Le_Penseur 2012.04.24. 09:39:38

@Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.):
Az akkor volt, most meg ugye rendkívüli a helyzet, ami rendkívüli intézkedéseket igényel! :)

Ha lenne ellenzék, vagy legalább néhány tökös ellenzéki képviselő, akkor csak a fidesz.hu-ról kellene szemezgetni, és minden egyes nap az országgyűlésben, a tv-ben és a rádióban felolvasni ezeket a nyilatkozatokat. Semmi újat nem kell kitalálni, elég lenne szembesíteni a fideszt a néhány hónapja, vagy éve tett kijelentéseikkel.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.04.24. 09:48:41

@Le_Penseur: :)

Amúgy ne is mond, ez a töketlenség számomra is szembetűnő. Az, hogy a Jobbikban nincs annyi még érthető, őket már megvették kilóra, de a másik kettő is ekkora balfék.

Ilyenkor a klasszikus jut eszembe: "Egy brancs maguk, ne is tagadják!" (Tanú)

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.04.24. 09:51:36

@Horizont:
"Orbán azon a két fényképen iszonyatosan néz ki, szét van esve.mint egy kezdődő alkoholista aki még tartja magát valamennyire. Nem gondolom, hogy iszik nem azért hoztam ezt a hasonlatot, de ijesztő a kinézete! Matolcsy az ő energiáját is leszívta?:)"

Nem ő, hanem neki osztják a kokikat és sallerokat külföldön, belföldön egyaránt. Vagy tényleg tol valami cuccot. Ha nem alkoholt, akkor valami "pörgetőt".
2014 után újra mehet Döblingbe. X-DD

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.04.24. 09:54:58

@ketroot:
Akinek meg nagy farka az meg csakis feka lehet. Pinocchio és a krumpliorrú bohóc is zsidó?

ketroot 2012.04.24. 09:57:43

@OranzsDzsúz:

Nem jársz messze az igazságtól!

Azt tudtad, hogy Jézus a Szíriuszról jött?

ketroot 2012.04.24. 09:59:54

@OranzsDzsúz:

(btw azért remélem, hogy az orros témában való reagálásomat nem vetted komolyan...)

Le_Penseur 2012.04.24. 10:03:10

@Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.):
Hofit kell hallgatni, Tanút kell nézni és máris lehet sírva röhögni!

Lencsés István 2012.04.24. 10:44:25

@hóhóhó: Miért kellett volna tennem ? :O Komoly dolgokkal nem viccelek , ha ez nem változik , nem reagálok .

@immortalis: Mondatkezdés nagybetű , ha ez nem változik , nem reagálok . Mit kell ezen alátámasztani ? :O NORMÁLIS MAGYAR ember számára az államadósság csökkentése a legfontosabb .

@Én is akarok kommentelni: A stadionokra szükség van , hisz hogyha sikerül valami nemzetközi eswményt megrendezni , abból is folyik be a pénz .

@Yobbágy Fery: Fizu ? :O Az mi ? :O Én csak fizetést ismerek . Akár hiszed akár nem , én a havi 100 ezer forintos fizetésemből mindig bőven adok az államadósság csökkentésére . Az hogy mennyit ahhoz neked semmi közöd .

@jános515: NORMÁLIS MAGYAR EMBER - nek fontos . Ha valakinek nem tellene rezsire az nem itt netezne , mert már láttam olyat is hogy jaj épp kijövök a pénzemből , de netre bezzeg futja , szóval az ne sírjon akinek netje van .... A " kultúrád " csapkodja .... Fidesz - t így kell írni . Én nem hülyeségeket írok hanem tényeket .

zrobasé 2012.04.24. 10:49:27

@Lencsés István: "nemzetközi eswményt "
Ezt így irják : nemzetközi eseményt

Amíg nem tanulsz írni, addig nem reagálok, hazug anonim ! Nekem tényeim vannak, sok, meg helyesírásom, neked egyik sincs !!!

Lencsés István 2012.04.24. 10:58:02

@zrobasé: Igazad van hibáztam elnézést . Én nem vagyok egyébként sem anonim , sem hazug , lehet hogy hibáztam de te meg olvasni nem tudsz , hisz ott a nevem . Nekem van tényem , illetve írástudásom , de néha hibázok mivel gyarló ember vagyok és nem 1 anonim emberszerű lény .

Secnir 2012.04.24. 11:27:51

@Lencsés István:
nekem is van nevem: Selmeczi Gabriella. na bumm, oszt akkor mi van?
írástudásod, az van, de helyesírásod, az nincs. a fenti szösszenetedben 15 hibát számoltam össze.

waterphone 2012.04.24. 11:51:11

Erre már nincsenek megfelelő jelző.
Ebből a tengernyi szennyből próbálom a pozitívumokat kiszemezni, és
arra jutottam, hogy pl. Hargitai János értelmesen válaszolt a kérdésekre.

A megszólaló képviselők jelentős része, alkalmatlan a feladatára. Egyenes kérdésre, egyenes választ adni sem megy. Tökélyre fejlesztették a sunnyogva eloldalgás technikáját.

Ennyi. Világvége van. Vagy mindig is ez volt csak mostanra idegesítőbb?

Secnir 2012.04.24. 11:52:19

mondjuk az első videón a selmeci azért a szemüvegért megérdemelne egy korbácsolást...

redriot77 2012.04.24. 11:58:36

@partikacsa:
nyíljon fel végre a szemed tudatalan!
A vizitdíj gyurcsány ördögi találmánya volt hogy megfossza a magyar embereket az egyetlentől amit addig még nem vett el tőlük: az egészségüktől! Pestis, gümőkór és himlő pusztította volna nemzetünket ha nem ment meg minket Isten irgalmából a Fidesz népszavazása.
Most Orbán Viktor kezébe került az irányítás. Amit ő tesz azt Isten akaratából cselekszi, nem pedig a Sátán sugallatára mint gyurcsány. Ez a nagy különbség kettejük között!
Nem ugyanaz Belzebúb szekerét tolni mint részt venni szent harcunkban, és nemzetünk felemelkedéséért küzdeni és időnként nélkülözni!

2012.04.24. 11:59:18

@Lencsés István: Na idesüss te baromarcú!
Ki irta azt hogy rólam van szó? Előbb tanulj meg olvasni és értelmezni a leirtakat.
Ha mindez sikerül, majd akkor irkálj.

De valóban tudsz helyesen fogalmazni, az látszik.
Mi az hogy nem tellene?
Vagy telik rá vagy nem !

Inkább igyál, az meglátszik rajtad, de a hangoztatott kultúra és a műveltség az nem!

tede 2012.04.24. 12:17:15

Azért nem kéne hisztérikusan sem reagálni. Ha a jelenlegi adókat kivezetik, akkor elvileg megnyíilk a tér a szolgáltatók előtt, hogy díjat csökkentsenek. Persze ez el is maradhat és akkor a lakosság örülhet, hogy fizeti a plusz adót meg a szolgáltatók extra luxus profitot biztosító díjait is.

Elméletben ilyenkor egy árverseny kellene, hogy elindjun, ha van tisztességes verseny, akkor mindenképpen, de nincsenek illúzióim.

Azért valahol ez is röhejes, hogy az adók kivezetése után a szolgáltatók a legnagyobb nyertesei az egésznek. Érdemes volt brüsszelt ráküldeni a magyar kormányra. Az emberet agyon lehet adóztatni, de a szektoriális adók az ördögtől valók.

kifordított nagyanyó 2012.04.24. 12:27:34

@Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.): Pedig nem az lenne a jó ha esetleg mindkettőben benne lennénk???
Idióta banda.
Mindkettő.

Énbagoly 2012.04.24. 12:37:26

Ó, basszus!
És még mondja valaki azt, hogy nem egykezű irányítás van nálunk...

Lencsés István 2012.04.24. 12:37:35

@Secnir: Nincs neved , mert secnirként azaz anonimként írogatsz ide . Oszt ? :O Ez ám a " kultúra " .... Igen tudok írni , néha hibázom , és elismerem , te meg nem tudsz normálisan írni , és ráadásul be se vallod , ha mérlegre tesszük a dolgokat azért látszik kinek van több esze , szóval erről ennyit ! :) ;) Számolni sem tudsz , ez is szomorú . :(

@jános515: Sértésed lepereg ! :) ;) Senki nem írta hogy rólad van szó , csak említettem egy példát ., az hogy magadra vetted az nem az én bajom , meg jelez valamit .... Majd én eldöntöm mikor írok jó ? Inni sok mindent lehet , erről is ennyit . Márpedig akármennyire is fáj van alapintelligenciám , és kultúrám is , legyen elég már csak a név különbség is , és akkor a többiről még nem is beszéltünk , lásd beszólogatás ! :) ;) Már 2 - 0 ide ! :) ;)

kifordított nagyanyó 2012.04.24. 12:42:26

Ne feledjétek,minderre Brüsszel meg az IMF miatt van szükség!
Ja és az egykulcsos adó világraszóló sikertörténet!
:))

alisarboissay 2012.04.24. 12:50:25

NE etesd a LENCSES ISTVÁN!
Trollháborúúúú trollt.!!!
Csak a blogot/kommenteket b@...a szét!

spinat 2012.04.24. 12:51:59

most kéne megint feltenni nekik ugyanezt a kérdést. Most már biztos nagyszerü ötlet lett belöle.
Mondjuk azért a mezei képviselö honnan tudná, hogy miröl agyal a kormány. Nem képviselöi inditvány ez. Majd ha a parlament elé kerül, akkor majd ismerni fogja és leadja a szavazatát róla.

Secnir 2012.04.24. 12:55:17

@Lencsés István:
tele van logikai bukfenccel a mondanivalód, és helyesírási hibákkal is. elemezném:
"Nincs neved ,"
-van nevem
" mert secnirként azaz anonimként írogatsz ide "
-secnir nem egyenlő anonim-mal. amire te gondolsz, az az anonimitás alatt nicknévvel történő komment.
"ha mérlegre tesszük a dolgokat azért látszik kinek van több esze"
-ha a mérleg nyelve feléd mutat, az nem azt jelenti, hogy neked van több eszed...
"Számolni sem tudsz , ez is szomorú"
-na szép. kioktat egy matematikai Nobel-díjas.

helyesírási hibák:
Mondatvégi írásjelek előtt nincs szóköz., például: "neved ," " ide ." Hibák száma: 13
kihagyott veszők száma hangsúlyozáskor, például: "mert secnirként azaz anonimként" helyesen "mert secnirként, azaz anonimként" Hibák száma: 2
Mondatvégi pont kihagyása, és vesszővel történő felcserélése, mintha folytatólagos lenne, például:
" Igen tudok írni , néha hibázom , és elismerem , te meg nem tudsz normálisan írni ," helyesen: Igen tudok írni , néha hibázom , és elismerem. Te meg nem tudsz normálisan írni." Hibák száma: 3
Aposztróf használata - nem hagyunk szóközt: " kultúra " Hibák száma : 2
mindösszesen 20 hiba négy sorban. (az azt követő öt sorban további 21)

mindamellett én nagyon ritkán kezdek mondatot nagybetűvel, oka több:
-kibaszott shift szar a billentyűzetemen.
-így szoktam meg
=amikor kezdtem az informatikát, akkor nem volt mindegy, hogy kisbetű vagy nagybetű, mert a nagybetű több helyet foglalt a memóriában
=amikor kezdtem az informatikát akkor nem volt mindegy, hogy kisbetű vagy nagybetű, mert a unix és az OS/9000 igen érzékenyen reagált erre, és mindenki kisbetűt használt

összefoglalva román vendégmunkás barátom, eridj vissza oda, ahonnan jöttél, és baszogasd azokat, akikkel egy szobában élsz.

Lencsés István 2012.04.24. 13:10:59

@Secnir: Mondatkezdés nagybetű . Ha ez nem változik nem reagálok . Nincs tele logikai bukfenccel az amit írok ( mert nem mondom .... ) Helyesírási hibám tudom hogy elő szokott fordulni , ezt vállalom is . Nincs neved , mert nem Secnir van a személyidben . Secnir = anonim ugyanis nem ez az igazi neved . Nicknév is anonimitás . Nekem van több eszem akár fáj ez neked akár nem . Én nem voltam jó matekból ez is tény , de alap dolgokat tudok amit te nem . Mondatvégi írásjelek elé direkt rakok szóközt de ezt már írtam . Ha kihagyok vesszőt az tényleg hiba azt aláírom . Ha vesszőt rakok 1 mondatba az azért van mert oda kell a vessző . 1 olyan ne akarjon már kioktatni aki a mondatkezdést is kis betűvel kezdi .... Direkt hagyok szóközt az aposztrófnál is , ezt is írtam már . " Kultúrád " csapkodja ( Lásd . : s betűvel kezdődő szó , illetve k - val . ) Ne akarj olyat megmagyarázni ami nem igaz ( Lásd . : Nem volt mindegy mikor én kezdtem az informatikát . Ez csak bla - bla . ) Nem vagyok román vendégmunkás , pláne nem vagyok a barátod te anonim senki . Eridj ? :O Az " kemény " :) ;) :D Eredj , de ne zavarjon . Szerencsétlen . :D

zx6zx 2012.04.24. 13:11:36

M. Gyuri!
Kitaláltam a legjobb adót:
A csekk-adót sárga csekken kelljen befizetni és legyen egy minimum összege. Így egy végtelen ciklusba kerülne minden adózó: csekket fizetsz -> adózol -> csekket fizetsz -> adózol -> csekket fizetsz -> adózol -> csekket fizetsz -> adózol -> csekket fizetsz -> adózol -> csekket fizetsz -> adózol -> csekket fizetsz -> adózol -> csekket fizetsz -> adózol... stb...

Az ötletért egy államtitkári kinevezés?
De inkább nevezd ki magadat egy lámpavasra!

Q-in-Law 2012.04.24. 13:33:12

Ezek nem képviselők, hanem betanított majmok. De mi választottuk őket, minket képviselnek :)

Secnir 2012.04.24. 13:42:13

@Lencsés István:
én meg erre azt mondom, hogy aki írni-olvasni nem tanult meg, és egy erősebb kőműves-segédmunkás is magasabb színvonalon áll nála, az ne oktasson ki engem helyesírásból. a véleménye pedig annyira számít, mint az ülő bika fingása.
igazából az ilyen pojácák hiszik azt, hogy majd a véleményükkel (és a kis x-el négyévente) meg tudják változtatni a világot. drága öregem, csak sajnálni tudlak.
a többiek is. le.

ketroot 2012.04.24. 14:08:34

@Secnir:

Én így szöveg alapján megszavazok neki egy 70-75-ös intelligenciahányadost.

(bár esélyes, hogy amúgy csak trollkodik)

Bandus91 2012.04.24. 14:19:07

épp h nem mondják be a kamerába, hogy "vazzeg, nekem sem tetszik, de tartanom kell a pofámat"

partikacsa 2012.04.24. 14:47:54

@redriot77: Nézesd meg magad de gyorsan. Ilyen Istenhez biztos, hogy nem imádkozom.Mondjuk mind a kettő jól mutatna egy nehézfémmel a fejében. Nem az aranyra gondolok.

Secnir 2012.04.24. 14:54:49

@ketroot:
"Én így szöveg alapján megszavazok neki egy 70-75-ös intelligenciahányadost."

azt kell mondanom, te nagyon nagyvonalú vagy. egy igazi úriember.

spion27 2012.04.24. 15:13:17

Egyébként az a félelmetes hogy vagy direkt szúrnak ki a magyar emberekkel vagy iszonyat ostobák. Egyik forgatókönyv se jó nekünk.
Valami hozzáértő javitsa ki a gondolatmenetemet ahol hiba van
Tehát szerintem úgy lehetne felpörgetni a gazdaságot ha drasztikus adócsökkentés lenne (1-2 év megszoritás csak most nem rajtunk hanem az államon kéne szoritani) amivel lélegzet vételhez jutnának a KKV-k, sőt esetleg lenne lehetőség vállalkozni, valami újat kezdeni.
Már láttuk hogy nem igazán válik be ha az állam minden fiszfasz dologba bele akar szólni. Szedjenek be egy kevés adót, tartsanak fent normális rendőrséget, tűzoltóságot, egészségügyet (vizitdijat vissza lehet hozni egész nyugodtan), a többit pedig bizzák rá a polgárokra, majd mi megoldjuk.

Geza 2012.04.24. 15:29:51

@Tickitucku:
De, erősen jordán-pozitív, azoknak akkora az orra, hogy a Misi mókus nem mászná meg egy zsák mogyoróért se.
Ezé meg különösen szép példány, mint a kozákpisztoly markolata, úgyhogy gondolom, a gazdája simán elszívja a 100-as marlborót a zuhany alatt is.

ketroot 2012.04.24. 15:54:38

@Geza:

Vagy profilból olyan, mintha könyökölne.

debreceni.blog 2012.04.24. 16:04:17

„Ez a két forint percenként nagyon könnyen átlökheti az országot azon a bizonyos határon. Ez volt Matolcsy utolsó feladata, amit rá Orbán kiszabott, tisztán látható a szándék, ahogyan a miniszterelnök oda fogja lökni utána a jobb kezét a farkasok közé, hátha akkor megnyugszanak. Nem lesz elég…”
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2147_a_mor_megtette._a_mor_mehet

abandi 2012.04.24. 16:10:43

Mit mondhatott antall a halásos ágyán az orbánnak ?
Na roma, te hozhatod el a végső csapást a hóllókosztért?

Secnir 2012.04.24. 16:21:28

@debreceni.blog:
az egy dolog, hogy elmegy. de mekkora végkielégítéssel vajon? mivel most törölték el a 98%-os különadót :)
eltörölte magának. ezt így kell. kíváncsi leszek, mennyi lelépési pénzt kap.

ami a legfontosabb: utána milyen pozícióba kerül, beszippantja-e a versenyszféra, mint az előző pénzügyminisztereket? amelyik nem teljesített, azt kidobták a vérbe (Veres Jánosból mi lett?)

épészmérnök 2012.04.24. 16:31:49

Penetráns rasszistabűz terjeng errefelé.

medvemellszobra 2012.04.24. 18:29:15

@épészmérnök: Az agyhalott vérnácikat, és a trollokat (mint Lencsés) ignorálni kell, magyarul egyszerűen leszarni, mert teljesen félre viszik a topikot.

medvemellszobra 2012.04.24. 18:56:53

Szerintem a jelenlegi helyzet továbbra is az egypártrendszer kiépítése, és egy gumicsont-dobálás közben turbó-üzemmódra kapcsolt eredeti tőkefelhalmozás. (És a tőkefelhalmozást megnehezítő EU-t kizáró piaci finanszírozás pluszköltségeinek lakosságból való kisajtolása.)
A tőkefelhalmozás természetéből fakadóan: pénzed --> közpénz --> ő pénzük.
És tényleg zseniális a Fidesz (Nyuggervadásznak: csak és kizárólag technikailag!), mert az a törvényes, hogy odaadod a pénzed, ha nem adod, törvényt sértesz. Ellenzék leszalámizva, bármilyen esetleges jövőbeni ellenzék rejtett taposóaknákba és titkos csapdákba lép, és már maga a működése is törvényellenes lesz. A bírói, a törvényhozói és a végrehajtói hatalom is mind a Fideszé évtizedekre előre.
4 lehetőség van:
1. a jelenlegi elit (oligarchák, rokonok, csókosok, politikusok, kézből etetett talpasok) közé állni.
2. csóró, aluliskolázott (Hoffmann Rózsa...), hülyére vett és megfélemlített bégető jobbágynak és prolinak lenni
3. kurva kemény munkával kikaparni tíz körömmel a kavicsokat, és némi gesztenyét a forró hamuból - ehhez szerencse is kell, hogy meglovagolhass valami ritka jó lehetőséget
4. emigráció (a spanyolok, az angolok és a franciák, a magyarok, a lengyelek, az írek, a németek és a kínaiak is ki lettek zsigerelve és el lettek otthonról zavarva, vagy csak egyszerűen el lettek lehetetlenítve. Sokan emigráltak, és szépen lassan csináltak pl. egy USA-t, egy Argentinát stb.)

Én most próbálok egy hullámot meglovagolni, akarok egy esélyt adni a hazámnak. Ha nem sikerül, emigrálok. Az őseim is elindultak Németországból Magyarországra, Amerikába. A másik csapat kun volt, azok is sokat kóboroltak. Kibírták. Nagyon szeretem a hazámat, de élni kell. Még ha nem is úgy, mint egy gróf, de úgy semmiképpen sem mint egy jobbágy. Azt soha. Csak egy életem mint "Abschattung".

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.04.24. 19:26:18

@tede:
A pénzügyi holdudvaruknak kitalált egykulcsos szja 500 Mrd-s lyukat ütött, amit először a szektorális adókkal akartak befoltozni.
Ez nem járható és most a többi társadalmi csoporttal fizettetik meg a felső tízezer adócsökkentését.

De ugye tudjuk: "Nem fogjuk hagyni, hogy a válság árát az emberekkel fizettessék meg!" -sagte Viktor Orban.

Crip Lee 2012.04.24. 19:36:26

@partikacsa: Ez a 300 Ft nekem is soxor eszembe jut.

vomit 2012.04.24. 19:38:58

vezet meg azert ut lefele, pl. ahol ennek tudnak orulni:
latin-amerika.hu/hirek/9-test/869
Személyesen a salvadori elnök jelentette be vasárnap az örömhírt, miszerint az előző napon senkit sem gyilkoltak meg az országban, amire már évek óta nem volt példa.

Crip Lee 2012.04.24. 19:57:04

@Secnir: Megérdemelne az másért is. Mondjuk én egy 9 mm-es lőszerre gondolnék a fogai közé pl. a nyugdíjak megvédéséért.

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.24. 20:37:30

Mi van az unió szerint a szolgáltatókat adóztatni törvénytelen, az embereket viszont nem védi senki. Gátlástalanul adóztathatók!!!

hóhóhó 2012.04.24. 21:34:13

@Lencsés István: Sírhatnék én is, hogy jaj éppen hogy kijövök a pénzemből, és van internetem. De nincs televízióm. Nagyon sajnálatos, hogy a középkorúak és az időskorúak legtöbbje nem használja. Mennyi előnye van, azt remélem nem kell elmagyaráznom!!

Más: A kormány adózási politikáját meg nem kell dicsérni, csak mennek a saját fejük után, még azt hiszik, hogy jól csinálják. Pedig nem, ezt a hozzáértők mondják nap, mint nap. Tőlük leszűrhető, "amit nyernek a vámon, elveszítik réven" ,+ 10 emberből 8 panaszkodik, és joggal.

Yogi 2012.04.24. 22:56:17

@riktán írok: adóra áfa? bár mindegy is... majdnem el kezdtem leírni, hogy adót megadóztatni nem lehet, de rájöttem, hogy Abszurdisztánban élek.. :(

Horizont 2012.04.25. 07:40:51

@redriot77:
:DDDDDD Derűsen kezdem a napom a "borússág" ellenére a kommented után:D

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.04.25. 08:53:19

@Lencsés István:
A már 27%-os általános forgalmi ADÓt tartalmazó internet előfizetésre és a 27%-os általános forgalmi ADÓt tartalmazó percdíjra még percenként 2 forint ADÓt akarnak rakni?
Kettős adóztatás tényleg fincsi dolog az ilyen húgyagyúaknak mint te?

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.04.25. 08:56:54

@hóhóhó:
Ugye hogy milyen érdekes, hogy pont az internetet sújtják ezzel, amit nem tudtak bedarálni... és amely segítségével folyamatosan rámutatnak az ordas hazugságaikra? 8-o

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.04.25. 08:58:58

@Marcellusca:
MUHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hatalmas a fotó. Tutira egy OPNI szökevény van a képen. X-DDD

kitiltottakmindenhonnan 2012.04.25. 11:15:00

@ketroot: Lázárnak nem az orra bizonyítja zsidóságát (az is) hanem rengeteg más.

szmoker (Homo Trollicus) 2012.04.25. 12:41:23

@ketroot: Chabaeos zsidoknak (Koves Slomo es csurheje) a meleg szarig benyalt.

ketroot 2012.04.25. 13:44:57

@szmoker (Homo Trollicus):

Mivel? Tényleg nem vagyok ezzel a dologgal képben, azért kérdezem.

szmoker (Homo Trollicus) 2012.04.25. 14:05:27

@ketroot: sry.
Chábád Lubavich
Keleti orosz zsidó szekta, Köves Slomó, MAZSIHISZ-EMIH ellentét, stb stb.

Ez jutott eszembe hirtelen, de guglin találsz még sokat:
kuruc.info/r/26/46425/

kitiltottakmindenhonnan 2012.04.25. 16:09:56

@Lencsés István: Egytállencsés istván, olyasmi mint a bableveses kurva.

Squid 2012.04.25. 16:15:42

Nos..

A dolog a tranzakciós adóval egyetemben katasztrófához fog vezetni!

Bárki akinek van hangyányi rálátása az EU Adótörvényekre tudja, hogy LEHETETLEN ilyen új adókat bevezetni EU tagként. Simán elkaszálják a vérbe!

Ha nem most akkor később, de ez NEM mehet át! Nem utolsó sorban az informatikai követelményei pl a telekom adónak 1000%, hogy 6-9 hónapon belül nem lesznek meg. Egy éles működő másodperc alapú távközlési számlázási rendszer, ilyen mértékű bővítése rengeteg idő és pénz valamint TESZTELÉS! Ezek a rendszerek 99.99x rendelkezésre állással KELL, hogy működjenek. LEHETETLEN az idei bevezetés katasztrófa nélkül.

Ez a hátránya annak ha valaki (Orbán) kutatás, hatástanulmányok és szakemberek segítsége nélkül belekapkodva felszínesen vesz át dolgokat, és egy szervilis önálló véleményre vagy javaslatokra képtelen végrehajtóval (Matolcsy) mindenáron bevezetteti azokat.

Ez így ebben az évben és jövőre KATASZTRÓFÁHOZ fog vezetni könyörgöm! Ha valami ma (és az elmúlt húsz évben) népsportvolt, akkor az az adócsalás! Ennek a két monstre méretű adónak a bevezetése a célcsoportok markáns fogyasztás-visszaesésével és az adózási hajlandóság további zuhanásszerű csökkenésével (ha egyáltalán lehet még hova) fog vezetni!

Summa summarum: Az új adónemek NEM fogják behozni az általuk remélt és elvárt (!!) összeget, ez rettentő hamar ki fog derülni és az szét fogja baszni a költségvetést mint kézigránát a kertibudit!!

Sávos SZJA-t kell visszahozni és elfelejteni ezt az opportunista adóhalmozást!! Verjék rá az EU-ra vagy akárkire, de NE a mostani katasztrofális és öngyilkos ötletelésen alapuló nulla szakmaiságú horrorpornót folytassák.

kitiltottakmindenhonnan 2012.04.25. 16:17:18

@ketroot: "értékrendje", viselkedése, egész eddigi karriere, törtetése, stb. stb.
De a személyi igazolvány a nyakán is sokatmondó, persze.

Lencsés István 2012.04.25. 21:03:06

@kitiltottakmindenhonnan: Tanulj meg írni , ha ez nem változik , nem reagálok .

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2012.04.25. 21:06:43

Na jó, beismerem, valójában az én találmányom az egész. Eleinte a kaputelefont is meg akartam adóztatni, de véletlenül kiesett az a papírlap, amikor becsúsztattam Matolcsy dossziéjába :)

szmoker (Homo Trollicus) 2012.04.26. 11:06:02

@Lord_Valdez: a munkahelyeken meg belépődíjat kell szedni :)

allegretto23 2012.04.30. 13:22:27

@Tickitucku: Én leszek az utolsó, aki ezt a hazug, harácsoló patkányt védi, de speciel a feminin, kicsi, keskeny és turcsi orr az nem a magyarok sajátja - az a szlávokra és németekre jellemző. A magyaroknak a bejövetelkor még szép, méretes tülkeik voltak- és vannak ma is.

süti beállítások módosítása