Skip to content


       Szűrés lista

Fotó Papcsák WC-jéről!

Július elején leveleztünk a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatallal az év elején 1 millió 263 ezer 940 forintért kialakított különbejáratú WC-ről, illetve ahogy a jegyző asszony nevezte, "komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó- és konyharész"-ről, amiről a Borsnak azt írták, hogy "közvetlen ajtóval rendelkezik a folyosóról, a jegyző és a polgármester szobájából. Tehát nem kizárólag a polgármester és a jegyző használja, hanem a folyosó ezen oldalán dolgozók is."

Néhány fotót szerettünk volna kapni a közpénzből készült helyiségről, és bár a jegyző asszony ezt megtagadta, levelében hangsúlyozta, hogy a munkálatok a közpénzekkel való felelős, takarékos, és költséghatékony bánásmód jegyében történtek; tehát szó sincs arról, hogy egy közszereplő luxusigényeinek kielégítése érdekében közpénzekből több tízezer  forintos külföldi csempék és szaniterek elhelyezése történt egy néhány m2-es helyiségben, ezzel az egekig növelve a rekonstrukció költségeit.

A jegyző asszonnyal ellentétben valakinek mégiscsak sikerült fotókat készíteni a Papcsák WC-jeként elhíresült "objektumról".

folyoso.jpg

Ez még nem az, csak a sima, dolgozói WC.

Papcsáknak viszont év elején egy újat kellett kialakítani, ami valóban rendelkezik ajtóval a folyosóról is, de kétlem, hogy a dolgozók is használják. Elég egyértelmű üzenettel hívják fel erre a figyelmet:

nembejarat.jpg

És maga az objektum, a polgármesteri illemhely! 

papcsakfurdo.jpg

Várnai László LMP-s képviselő elmondta a Blikknek, hogy "a dolgozók mosdója nagyjából öt méterre van a polgármester ajtajától, és ez eddig Papcsák minden elődjének megfelelt. A luxusvécé építésének kérdését annak idején „hozzácsapták" a folyosófelújításhoz a testületi ülésen, végül is így szavazták meg a helyi önkormányzati képviselők. A fürdőszoba építését megdrágította, hogy külön csövet kellett odavinni. Az ajtó mindig zárva, kamu, hogy más is használhatja, mint ő és a jegyző."

A Blikk szerint itt "még a vécépapír is puhább, mint a mezei dolgozók részére megrendelt gurigák, és ez szó szerint értendő: ide más típusú egészségügyi papírt hoznak.

Természetesen mi ilyet nem feltételezünk Papcsák polgármester úrról, hiszen még a parkolóhelyét is olyan szerényen alakította ki ...

Címkék: polgármester zugló közpénz papcsák

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr105507298

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Illemtanóra bunkó rendőröknek 2013.09.12. 21:37:50

A régi 20-30 éves rendőrviccek óta semmit sem fejlődött a rendőrség szürkeállományban. A régi viccek ma is aktuálisak. Fél órája történt. Ülök a számítógép előtt és a feleségem szól, hogy valaki világit be az ablakainkon és az ajtónkon elemlámpával. Na...

Trackback: Kásler Árpád joggal mérges 2013.09.12. 11:05:51

Igaza van és joggal mérges. Hallgassátok meg, javaslom.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.09.12. 09:31:36

A munkálatok a közpénzekkel való felelős, takarékos, és költséghatékony bánásmód jegyében történtek. Úgy ám!

csárli hárper 2013.09.12. 09:51:02

"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél!"
van még kérdés?

2013.09.12. 09:54:26

a zuglóiak a hülyék, hogy ezt az embert megszavazták

dr. Aullah 2013.09.12. 10:01:37

Szerintem meg ezzel nincs semmi gond. Igenis legyen a politikusnak luxus wc-je, hogy minél kényelmesebb legyen a számára... végül is a nagy döntések ott születnek.

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2013.09.12. 10:11:03

Ez lenne a luxus wc?

Csak azért kérdem, mert akkor nekem is luxus klotyim van, pedig én nem vagyok fideszes polgimester, csak egy egyszerű építészmérnök.

Tücsök1 2013.09.12. 10:12:08

Az vesse rá az első követ,aki még sosem meditált a zuhany alatt vagy a wc-n az élet NAGY dolgairól.Olyan ez,mint a szavazófülke magánya.Lehet,hogy ott mer egyenes és őszinte lenni.Kérnék egy képet a naponta leköpött velencei tükörről!

dr. Aullah 2013.09.12. 10:12:29

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
"Márkás csaptelepek, fa mosdópult, edzett üveg zuhanyfülke"

De gondolom a tiédet TE fizetted és nem az adófizetők.

csárli hárper 2013.09.12. 10:17:07

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: és neked is közpénzen van nemluxus vécéd? Mert itt ez az apró kis bibi. Mintha semmi sem változott volna '82 óta, a tanácselnök elvtárs kitalálja, hogy neki büdös a prolikkal egy helyiségben szarni és állami pénzen csináltat magának egy saját külön bejáratú nemluxus fürdőszobát...

InversioN 2013.09.12. 10:18:27

Az üveg(!) zuhanyajtó kapásból 200 ezer, a műanyag vagy függöny derogáló lenne. A csempe ránézésre 8 ezer+/m2. A nyílászárók és a bútor sem bútorlapnak tűnik, hanem rendes fának, bár ebben lehet tévedek, léteznek már ilyen jó bútorlapok, de azok sem az olcsó kategóriába tartoznak.
A designer mosdó 40 ezer+, de márkától függően 100 felett is lehet. A csapról sok mindent nem tudok mondani ebből a távolságból, lehet ilyen designt venni 20 ezerért és 100 ezerért is. A többi darabból kiindulva viszont valószínűleg ez sem lehet olcsó.
A WC lehúzójáról messziről látszik, hogy Geberit, abból sem az olcsóbb fajta: csak a kapcsoló 20-30ezer, a beépített tartály sem túl olcsó, tekintve, hogy az is Geberit. Végül a WC-deszka sem tűnik olcsónak, bár annak az árával nem vagyok képben.

Mindent összegezve ez egyértelműen túlkapás közpénzből. A nagy része még csak-csak elmenne, de az üveg zuhanyajtó egyértelműen luxus és a hozzá tartozó zuhanyegységet még nem is láttam.

Gonosz Repülőmókus 2013.09.12. 10:18:54

Hogy őszinte legyek, ennek a budinak a kinézetével igazából nincs bajom. Szerintem kb. így kéne manapság egy iroda jellegű munkahely mellékhelyiségének kinéznie. Az más kérdés, hogy megfelelő anyagválasztással lehet százezreket elbaszi avagy spórolni, de ez a kép alapján nem jön le. A másik, hogy az ilyen, vagy hasonló szintű "ellátás" a többi dolgozónak is járjon, ne csak a főnöknek. Mert ha azoknak nem "fussa", akkor a főnök se kuljon like a boss.
Engem sokkal jobban dühített ennek a mocskos gecinek a parkolója. Na kb. azon a placcon kellett volna agyonverni egy disznószaros kerítésléccel. Jó kontrasztos lett volna a fehér krétanyom a kék háttéren.

Virág et. 2013.09.12. 10:28:46

Minek zuhanyfülke a polgármesteri irodába? Nem megy a klíma a merciben? Még ha kerékpárral járna, megérteném, de nem azzal jár. Azt meg valahogy nem tudom bevenni, hogy éjjel-nappal dolgozik és nincs ideje hazaugrani tisztálkodni. Arra a pár órára, amíg bent van egy nap, arra a közös WC is megfelelt volna. Ebből a pénzből a dolgozói mosdókat is fel lehetett volna picit javítani. Az meg külön használna a morálnak, ha a főnök is ugyanoda jár, ahová a beosztottak.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.12. 10:29:55

Példát vehetne Szeretett Vezérünk fabudijáról! Éljen Dr. Orbán Viktor Mihály Elvtárs, Éljen a Párt!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.09.12. 10:29:58

Szép wc. Tágas, ízléses. Biztosan jól lehet benne. Méltán reprezentálja használóinak emberi nagyságát.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.12. 10:30:56

@Virág et.:

Örüljünk, hogy legalább fürdik... (most ebből per lesz?)

Virág et. 2013.09.12. 10:34:36

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Attól, hogy van zuhanyfülke, még nem biztos, hogy használja is.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.09.12. 10:35:01

A Blikk aztán igazán érthet a wc papírok puhaságához XD XD XD

De komolyra fordítva. ahogy azt @csárli hárper is leírta, ez politikus kaszt még most sem képes levetkőzni a szocialista éra káros beidegződéseit. De nem is maga a különbejáratú mosdó az elszomorító, hanem az a rengeteg ostoba szavaó hozzáállása. Mert ha majd Papcsákot leváltják, akkor lefogadom, hogy valami hasonló kvalitású párt-bohóc kerül a helyére.

De minden bizonnyal ez a cikk is csak egy mocskos-sunyi ballib lejárató propaganda és a szép új mosdó használata nem csak a dolgozókat, hanem ügyfélfogadási időben a betérő állampogárokat is megilleti.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.09.12. 10:36:19

Jut eszembe... már várom, hogy építsenek hozzá egy konyhát és egy hálószobát is nappalival. Akkor legalább elmondhatják erről a derék polgármesterről, hogy "élete a munka, már ott is lakik" :)

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2013.09.12. 10:37:38

@csárli hárper: @dr. Aullah:

Elárulom nektek, hogy nagyjából így kell kinéznie egy középosztálybeli család otthoni WC-jének. Szép, tiszta, modern. Ha én, a középosztályhoz tartozó építészmérnök megengedhetem magamnak, hogy ilyen klotyóm legyen, akkor szerintem egy polgármesteri hivatal is nyugodtan építhet magának valami hasonlót.

Szerintem inkább arról van szó, hogy ti prolik vagytok, és undorító, koszos, büdös klotyótok van. Tetszettetek volna tanulni, diplomát/szakmát szerezni! Akkor most lenne tisztességes fizetésetek, amiből szép fürdőszobát/mellékhelységet tudnátok építeni és fenntartani.

dr. vuvuzelafan 2013.09.12. 10:37:42

@Virág et.: naja, abban nem vagyok biztos, hogy az a melós, aki ugyanabban az épületben dolgozik, és esetleg arra vetemedne, hogy bringával megy munkába, annak van lehetősége beérkezés után lezuhanyozni...

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2013.09.12. 10:38:40

Elárulom nektek, hogy nagyjából így kell kinéznie egy középosztálybeli család otthoni WC-jének. Szép, tiszta, modern. Ha én, a középosztályhoz tartozó építészmérnök megengedhetem magamnak, hogy ilyen klotyóm legyen, akkor szerintem egy polgármesteri hivatal is nyugodtan építhet magának valami hasonlót.

Szerintem inkább arról van szó, hogy ti prolik vagytok, és undorító, koszos, büdös klotyótok van. Tetszettetek volna tanulni, diplomát/szakmát szerezni! Akkor most lenne tisztességes fizetésetek, amiből szép fürdőszobát/mellékhelységet tudnátok építeni és fenntartani.

Virág et. 2013.09.12. 10:40:24

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: 1/10. Legközelebb kevesebb erőlködés, több természetesség. Ez így túl átlátszó.

@dr. vuvuzelafan: Arra én sem vennék mérget.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2013.09.12. 10:40:47

"A munkálatok a közpénzekkel való felelős, takarékos, és költséghatékony bánásmód jegyében történtek."

ezt megjegyeztem, használni fogom! :-D

opati666 2013.09.12. 10:41:22

A választások után Hatvanban az új (fityiszes) polgármesterünk első intézkedése az volt, hogy a lecseréltette az összes ajtó- és ablakkilincset, mondván, hogy ő nem fogdossa azt amit előtte nyolc évig (emúttnyócévig) a zemeszpés polgármester és pribékjei fogdostak.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2013.09.12. 10:41:32

@Virág et.: "Legközelebb kevesebb erőlködés"

pedig az erőlködés egy wc-ről szóló poszt esetében még stílszerű is.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.09.12. 10:42:31

Az arca méretéhez (a parkolóhelyéből kiindulva) akár kellhet is ekkora tükör, az üvegajtós zuhanyra szüksége lehet a napi mocsokhoz, de az a vécé túl kicsinek tűnik egy ekkora darab szar lehúzásához.
Papcsák hány kurikos lehet szerintetek?

Plusz pár fotó a dolgozói vécéről:
varanus.blog.hu/2013/07/12/papcsak_es_a_pajszer_magyarazat

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2013.09.12. 10:43:52

@Virág et.:

Fáj az igazság? Te is egyrétegű, újrahasznosított toalett papírt használsz, prolikám?

Virág et. 2013.09.12. 10:43:57

@idelle: WC-n hasznos, trollkodáshoz nem. Túl átlátszó, senki nem fogja komolyan venni.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.09.12. 10:44:05

@Virág et.:
Pedig a morál javítása igen csak hasznos, ha valaki sokáig szeretne ücsörögni azon a bizonyos "magas lovon".
De ez kéremszépn Magyarország. És ha vezető beosztásban valaki ilyesmiken gondolkodik, netán hosszú távú közérdekeken töpreng. (Ami hosszú távon a vezetésnek ismegtérül.) Azt egy pillanat alatt elviszi a patásördög és csípősmustárba mártott műpénisszel análisan kielégíti.
Nem tudom, hogy ez a legenda igaz e... mert eddig a politikusok vagy nagyon féltek a patásördögtől, vagy nem meséltek az általa okozott kellemetlen élményekről. :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.12. 10:44:38

1. vazz, milyen lehet az otthoni wc-je???
2. másnak az egész fürdőszobája kisebb.

kaskala 2013.09.12. 10:44:42

Kommunista hazugság :)

InversioN 2013.09.12. 10:44:57

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
"Tetszettetek volna tanulni, diplomát/szakmát szerezni!"
Épp ez ba***a ki a biztosítékot. Amíg az egyetememen (ország egyik legjobbja) fontos tárgyak nem indulnak el és teljes tanszékek hiányoznak pénzhiány miatt, nem akarok ilyeneket látni.

Virág et. 2013.09.12. 10:45:25

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Segíteni próbálok, ha nem látnád. A minőségi troll nem árulja el magát a második hozzászólásában. Fokozatosan, szépen kell felvezetni.

Olvass, tanulj, aztán próbálkozz.

arajanlat 2013.09.12. 10:45:25

Ez mitől luxus? Sima WC.
A gond az, hogy kizárólagosan Papcsák használhatja (ha jól értem), bár ha ott szokott zuhanyozni mivel napokat tölt a munkahelyén és nincs ideje hazamenni annyi a munkája, akkor megérdemli.
Herbert Norman Schwarzkopf, Jr te azt gondolod hogy akkora bravúr ma diplomát szerezni?:) Nem igazán, van mindenkinek szinte. És annyira büszke vagy, hogy - Úristen - hangoztatod itt folyamatosan, hogy így-meg úgy építészmérnök, hát ez szánalmas:) Ja, és természetesen proli vagyok, nincs pénzem "fenntartani" (sic) egy ilyen szép WC-t:)

7esbusz 2013.09.12. 10:46:52

Jajmá, szegény kis papcsák had szarjon már normális körülményke közt. Az adófizetőkre.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2013.09.12. 10:47:40

@Virág et.: "senki nem fogja komolyan venni."

már bocsánat, de a blogoszférában bárki komolyan vesz bárkit? mert ha igen, célszerű lenne sürgősen leszokni róla! ;-)

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2013.09.12. 10:49:03

@arajanlat: "te azt gondolod hogy akkora bravúr ma diplomát szerezni?"

szerintem csak rosszul fogalmazott: aki diplomát szerez, az nem tudja kitörölni vele a valagát, mert kemény, ezért kénytelen lágyabb papírt venni. vagy valami ilyesmi... ;-)

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2013.09.12. 10:49:15

@Virág et.:

Ezek szerint betaláltam. Te tényleg egy panelben nyomorgó proli vagy. Elhiszem, hogy fáj. Elárulok valamit: kormányok és polgármeseterek jönnek-mennek, de a proli mindig proli marad. Prolinak születtél, és proliként fogsz meghalni.

sas70 2013.09.12. 10:49:59

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Igen tetszettünk volna! Az enyém legalább ilyen, kiba drága is volt! DE ÉN A SAJÁT PÉNZEMBŐL ÉPÍTETTEM, AZ OTTHONOMBAN, NEM KÖZPÉNZBŐL A HIVATALBA!! BASZD MEG!

Rwindx 2013.09.12. 10:50:09

Nem tűnik luxusnak, de hogy ez az ember többet nem lesz megválasztva, az holtbiztos. Az eddigiek alapján ez nem is baj.

Virág et. 2013.09.12. 10:50:11

@idelle: Úgy értem érdemben válaszolni rá. Vagy legalább elhinni, hogy komolyan véleményt nyilvánít és nem szándékosan próbál vitát generálni szórakozásból (azaz trollkodni). Ehhez képest indít egy semleges felvezetéssel (neki is telik ilyenre otthon), aztán átmenet nélkül elkezd prolizni.

Átlátszó, mondom.

Virág et. 2013.09.12. 10:51:50

@idelle: Megette a blogmotor a kommentem. Szóval azt írtam kb, hogy annyira komolyan venni csak, hogy elhiggyük, hogy ez a saját véleménye és nem feleslegesen próbál provokálni.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.12. 10:53:01

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

Én pl PZS-t használok, bár abból háromrétegűt. Most már csak azt kéne kideríteni, hogy proli vagyok, vagy buzi.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2013.09.12. 10:53:39

Vizuális típus vagyok, a klotyóképet nézve beugrott ahogy letolt gatyával ott trónol emberünk és nézegeti elmélyülten a fa alapzatot/beépített szekrényt amin a csini kis mosdókagyló van :)))))

dr. Aullah 2013.09.12. 10:53:41

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egyik nem zárja ki a másikat :D

Virág et. 2013.09.12. 10:54:19

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Egyébként a panel egy időben, amikor te még nyilván nem éltél, legalább annyira trendi dolog volt, mint most valamelyik minőségi lakóparkban egy lakás. Az emberek versengtek érte, akárcsak egy kockaladáért és örültek, ha sikerült ott lakást szerezniük.

Ha engem akarsz provokálni, akkor ahhoz egy picit jobban kell próbálkozni. :)

Tücsök1 2013.09.12. 10:54:57

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Nono! Óvatosabban azzal a prolizással!Örvendetes,hogy középosztálybeliként feltörhettél az udvari pottyantósból az ilyen színvonalú mellékhelységbe,viszont a modorod mucsai maradt.Itten nem a polgi ízlése a kritika tárgya, hanem a módszer.Jó lenne néhány kép a Hivatal többi mellékhelységéről is,márcsak a kontraszt miatt.
Egyébként a padló görbe és szerintem a Geberit sincs szakszerűen beépítve.

bkkzol 2013.09.12. 10:55:03

Gondolom a folyoso felujjitassal volt 12m es nem csak a wc. Mert akkor a kivitelezott is meg kellene vizsgalni. Szerintem 4m korul megallt a wc, furdoszoba. Jarjonaz alujaroba hugyozni ,mint a liberalisok hontalanjai?!

biododírium 2013.09.12. 10:55:49

Ez nem WC, hanem komplett fürdőszoba, még jó, hogy ennyibe került. Kérdés, hogy faszverésre vagy kolléganő zuhany alatti dugására van használva? :)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.12. 10:56:17

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

Tehát a panelben nyomorgó tanársegéd vagy hegedűművész az proli, a magát a politikán megszedő Papcsák meg egy diplomás életcsászára, akinek összejött élet.

protézisesh 2013.09.12. 10:56:40

régi, de mindig ez jut eszembe az ilyen helyzetekről:

humour.200ok.com.au/img/chiottes.jpg

Algopirin 2013.09.12. 10:56:52

@opati666: jóhogy az üveget nem cseréltette, arra hivatkozva, hogy nem nézhet ki ugyanazon az üvegen.
pfejj, mocskosgeci.

Tücsök1 2013.09.12. 10:56:57

A címlapon már 12 millát kóstál az a budi.Hol lehetett licitálni?

Erdőtársulás 2013.09.12. 10:58:04

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Arra a kérdésre tudsz valamilyen választ adni, hogy ha egy budinak így kell kinéznie, akkor miért nem így néz ki az alkalmazottaké, és miért egy félig szétrothadó wc-t kell használnia azoknak az állampolgároknak, akik ügyet intézni mennek az önkormányzat épületébe, ami elméletileg azért áll ott, hogy őket szolgálja?

én már a fény gyermeke vagyok 2013.09.12. 10:58:40

Hogy hívják az indexest, aki egész nap vécéket fotóz?
A: rötyifil
B: klotyófil
C: budifil
D: gyere ide!

Virág et. 2013.09.12. 11:00:34

@Tücsök1: Szokásos indexes hülyeség. Biztos nem hiszik, hogy 1.2 millió is hír, pedig de. Nem is annyira a pénz a lényeg itt, hanem az, hogy külön klotyó a méltóságos úrnak és külön a többi kollégának.

Netuddki. 2013.09.12. 11:01:17

A kommunizmus diszrét kényelme...

kék madár 2013.09.12. 11:03:01

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: ird le meg szokszor, hogy milyen szep wc-d van, vegulis a cikk lenyege is ez, akinek nincs ilyen szep wc-je az egy igenytelen barom

tobeor 2013.09.12. 11:04:51

Az egész ország rohad szét minden szinten, milliók tengődnek a kilátástalan szegénységben, aki teheti lelép nyugatra, egészségügy összeomlásban, miközben a fideszmaffia osztogat és fosztogat, szétbutítja a népet, és a hatalom szintjén felépült az informális feudalizmus.
Valahogy nem vagyok vevő egy vacak polgármester vacak fürdőszoba-botrányára.

csárli hárper 2013.09.12. 11:05:51

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: az, hogy a te vagy az én vagy akárki más fürdőszobája, hogy néz ki ebben a történetben teljesen lényegtelen, itt a tanácselnök elvtárs a zállam pénzén csináltatott saját használatra egy "magán" fürdőszobát...nem a polgármesteri hivatal dolgozóinak, hogy azok is élvezhessék pártunk és kormányunk törődését, hanem saját magának...érted?
dehogy érted, jó fidesznyik-kommunista létedre honnan tudnál különbséget tenni a magánvagyon és a közvagyon között...

Algopirin 2013.09.12. 11:07:02

@kék madár: akinek nincs minimum ilyen wcje az annyit is ér.
lázár tán így mondaná.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2013.09.12. 11:07:12

@Virág et.: Plusz gondolom az irodájának is van különbejáratú légkondija, szépen kivezetve a homlokzatra. De ha van egy kinyitható kanapé is az irodában, az nagyon jól megmagyarázza a zuhany szükségletét... ;-)

A kilincs helyetti ajtógomb amúgy jó válasz a mindenki által használatra. Én csak az V. kerületi hivatalt ismertem korábbról, ott nem voltak dolgozói és ügyfeles klotyók, mindenki ugyanazt használta.

Faus to 2013.09.12. 11:10:50

Zuhanyzó gondolom nem azért kell neki, mert reggel bringával megy "dolgozni" és mielőtt munkába áll, felfrissülne.
Remélem a zuglói szavazók majd értékelik jövőre Feri munkáját és ámokfutását.

TOPGUN 2013.09.12. 11:12:43

gondolom a 17-ik kerülti strázsahegyi villájában ettől még jobb wc van.

Virág et. 2013.09.12. 11:15:28

@no-night: Az ügyfél - dolgozó elkülönítést még meg is értem. A főnök úr - plebs elkülönítés viszont már gyomorforgató.

Irodai kalandokat meg ne közpénzből finanszírozzon már. Bár erről az ún. nemzeti keresztény oldal nyilván másképp vélekedik.

bioLarzen 2013.09.12. 11:15:51

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Mi van, téged a "proli" szóra fizetnek darabbérben?

Egyébként egyetértek a többiekkel, nyomjad csak, röhögni mindig jó, feldobja a blog hangulatát :)

bio

CICMÓK 2013.09.12. 11:15:58

Nem az a baj, hogy megteheti, hanem az, hogy MEGTESZI !

qwasder 2013.09.12. 11:16:18

NER szolgának több jár.

bioLarzen 2013.09.12. 11:18:27

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Proli buzi vagy.

Onnan tudom, hogy én is azt használok, és én is az vagyok.

Te is összegyűjtöd a műsoros pézséket napközben?

bio

CICMÓK 2013.09.12. 11:18:43

Blikk! Kérek egy fényképet a dolgozók és az ügyfelek által használható helyiségekről !

Tücsök1 2013.09.12. 11:19:01

@Virág et.: Gyorsan javították milliósra a 12 millióst.Biztosan az időjárás teszi,de ma én is szétszórt vagyok.Igyunk citromfűteát!

Állítsuk meg a ......... 2013.09.12. 11:20:03

A szereposztó dívány hol található?
Vagy azt is a "vécén" intézi?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2013.09.12. 11:20:37

SKANDALLUM! Gondolom a szegény liberálisoknak meg udvari fabudi van mindenhol!

dr. Aullah 2013.09.12. 11:21:16

ÖVEKET BEKÖTNI.

@CICMÓK: A többi dolgozó WCjéről már voltak képek.

Tücsök1 2013.09.12. 11:24:00

@CICMÓK: Tévedsz! Az,hogy megteheti,nagyon nagy baj. És hogy meg is teszi,jellemhiba.

Állítsuk meg a ......... 2013.09.12. 11:24:21

A bidé, na az hol van?
Gondolom a nagy villanybojler, azér' van, mert odajár az egész család zuhanyozni.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.09.12. 11:24:28

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: elárulom neked, hogy az igazi proli az te vagy. :) Középosztálybeli...építészmérnök...jaja a SIMS nevű játékban. Mielőtt elkezdenél egyrétegű wc- papírozni, én a nagydolgom után megmosom a sejhajomat.
Üdv a panelból.

ghost recon 2013.09.12. 11:25:11

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

Azt vágom, hogy egyszerű építésmérnök vagy, de nincs véletlenül egy sportkommunikátori diplomád is? Kísérteties, mennyire hasonlítasz valakire.

Állítsuk meg a ......... 2013.09.12. 11:26:01

@enpera:
Most mondassz valamit, mert ezeknek a kert végi árnyékszéken lenne a helyük orbánostól, kövérestől, mindenestől.

DezInf 2013.09.12. 11:32:23

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

párttitkár nertárs, túl átláccó a dumája :))))
eddigi hozzászólásai alapján nem gondoltam volna, hogy mérnöki diplomával rendelkezik.
mennyié atták ?

nem várt fordulat 2013.09.12. 11:33:56

ez nem egy wc, hanem egy komplett fürdőszoba. le kell tusolni, miután leszopatta a titkárnőt.
igaz, ebből a pénzből nekem a teljes nyílászáró felújításom kijönne az egész lakásban, de hát én ugye nem vagyok polgármester. meg az is igaz, hogy nekem egy kb. 1nm -es wc-m van a telepen, de hát mindenki annyit ér amennyije van.

viccet félretéve, azért nem olyan nagy luxus ez. ez az egyetlen hely, ahol az embert békén hagyják, ezt nem sajnálom tőle.

Tücsök1 2013.09.12. 11:35:41

@Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/: Akkor erről is kérünk fényképet,ert addig nem ér! Mert ezt bárki mondhassa!

PiBá 2013.09.12. 11:39:33

Érdemes ránézni a zuglói okmányiroda wc-jére is ... rendesen lepukkant. Igaz, oda csak a zemberek járnak.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.09.12. 11:39:35

@Tücsök1: egy seggmosós fénykép rendel! De ígérd meg, hogy az lesz a háttérképed az okostelefonon, a számítógépen, és az asztali áldás helyére is kirakod az aranyszegélyes NER mellé.
Üdv a panelból.

OftF 2013.09.12. 11:47:08

Manapság a piacról - és nem állami mutyimegrendelésekből - megélni próbáló középosztálybeli építészmérnök ritka, mint a fehér holló.

erdomester2 2013.09.12. 11:48:26

Csupán arról van szó, hogy az átlagosnál drágább wc-t építettek közpénzből. De mitől lenne ez luxus wc? Honnan látszik, hogy legalább 8ezer/m2 a csempe? Azért mert mind szeretjük szapulni a politikusokat ez még merő rossz indulat. De a tény az, hogy valóban túlkapásról van szó, ha az épített zuhanyzót nézzük (nem látszik, de egy 80x100-as kb 220ezer csak az anyag) és hozzá még a speciális lejtés, szigetelés (80ezer), a spéci falba épített (valszeg Geberit) wc és tartály, a designer mosdó és ennyi. Pedig lehetett volna önmagát lecsukó wc ülőke is (70ezer) és még sorolhatnám.
De aki a "wc ülőke sem tűnik olcsónak" kommentet írta az is roppant okos. Ránézésre ez egy 6-9ezer forintos ülőke, nem tudom mi olcsó, 3ezer forintos műanyagot nem vennék.
Aki luxus wc-t akar az keressen rá a neten, hogy milyen az. Ja és még bidé sincs. A csap meg ronda úgy ahogy van.

lutria 2013.09.12. 11:49:57

Vajon elindította már a hajtóvadászatot a fotós ellen?

Tücsök1 2013.09.12. 11:53:31

@Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/: Ígérni tudok,bár ez egy családi laptop és meg kell kérdeznem a többi felhasználót is.Legfeljebb a ner szellemében majd teszek a véleményükre.

2013.09.12. 11:55:07

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: De azt te valószínűleg a saját pénzedből építetted.

Állítsuk meg a ......... 2013.09.12. 11:56:18

A munkásokat rendeljék vissza, nem végezték el az utolsó simítást, az ajtót befalazni abalakokra rácsm természetesen, örüljön a lelkem annak, amit közpénzből kapott.
Pár hónap múlva ha kiengedik, majd megtanulja értékelni a szabadságot is.

Lehet, hogy ez lenne a megoldás a kormányváltásra.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.09.12. 12:05:48

Ez igazából két ok miatt gáz:
1. Az okmányirodai ügyfeleknek szánt nemistudommi állapotával való óhatatlan összevetés miatt, illetve
2. a megelőző titkolózás miatt. Mintha egy klotyót titokban lehetne tartani.

Amatőr 2013.09.12. 12:08:48

Nincs ebben a budiban semmi luxus. Ha ez lenne a papcsá bűnel, akkor akár szobrot is lehetne neki állítani. Sajna, Zuglóban nem ez a gond. Az elmúlt két évtized annyi disznóságot termelt, hogy a dupla annyi idő sem elég a rendbetételre.
Elég csak a sportpálya és tanuszoda szétverésére gondolni, ami a teljesen fölösleges jövőbeli városközponthoz kapcsolódik. Orbitális kenőpénzek, agyament beruházás. Csak egy címeres gazember tervez a kerület legforgalmasabb kereszteződésébe bevásárlóközpontot önkormányzattal és egyebekkel súlyosbítva. És ebben minden párt meg volt véve, mert teljes a kuss.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2013.09.12. 12:12:46

@Illegális pártmunkás: 1. mint mondtam, bent az irodában, 2. zuhanyban sem rossz dolog szexelni...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2013.09.12. 12:13:14

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

nem, ez a polghivatallal szembeni okmányirodai klotyó a t. ügyfeleknek

az előző postba beraktuk mi is, be van linkelve

gnme 2013.09.12. 12:14:23

éss.. a magyar alma elfoglaltra már méltó helyét?

nade mi ez a kép? aha.. látommár .. egy szaroda

itt szarik a zuglói joe pesci

aspectratio 2013.09.12. 12:14:30

Esetleg a hithű fityeszesek kaphatnak csodálos polgármesterük végtermékéből...

Állítsuk meg a ......... 2013.09.12. 12:15:04

@no-night:

Hááát nem tom, kinek kihez van gusztusa.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.12. 12:16:01

@karacsi_maci: "viccet félretéve, azért nem olyan nagy luxus ez. ez az egyetlen hely, ahol az embert békén hagyják, ezt nem sajnálom tőle."

Én sem sajnálom. Élje le az egész életét ebben a wc-ben, mondjuk a Plútón, vagy az Alienek Bolygóján.

tomraider 2013.09.12. 12:16:52

Úgy tünik automata WC-fedélre már nem futotta, a polgármester urat pedig nem tanították meg az illemhely kultúrált használatára, hogy a fedél nem dísznek van, hanem, hogy lecsukjuk használat után.
Ebböl látszik, hogy valójában mennyire igénytelen a használója. (Gondolom a kefét sem ismeri)

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2013.09.12. 12:19:58

@erdomester2: A luxus relatív, de a hipermodern irodaházakban sem veszik ennyire puccosra a figurát, még ha ott is vannak ilyen dizánnyelemek. Ilyen berendezést én utoljára csak szállodában és magáningatlanban láttam. Ha az egész hivatal így nézne ki, beleértve a csinovnyikok szobáit, a konyhákat és a menzát, akkor egy szava se lenne senkinek. Csak félek, nem nagyon változott semmi az elmúlt 9 évben (mert akkor jártam utoljára ennél az önkormányzatnál).

biododírium 2013.09.12. 12:20:35

Ha már megvan, elvárás, hogy használja is. Kérünk képet a teleszart wcről, mellékelt dns teszt igazolással, hogy valóban övé az adag.

Krampusz12345 2013.09.12. 12:24:04

Csórikámnak csak ilyenre tellett... Szegény! Gyűjtsünk neki nagyobb WC-re ahol saját magát is lehúzhatná!

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2013.09.12. 12:27:12

Vastagbőr blog, kiérdemled az Arany Lélegeztetőgép díjat ezért a kiemelkedően kicsinyes és ordasan demagóg posztért.
- Eleve, egy polgármesternek azért csak járjom már egy kulturált retyó, ha már képvisel egy megyei jógú városnyi kerületet.
- Nem tudom mikor építkeztél utoljára, ez nem luxusWC, ma kb. ennyi egy normálisan kialakított vizes helyiség alsó hangon. Lehet fillérbaszóskodni, mert mindennél van olcsóbb, de ez ennyibe kerül.
- Ezen kívül tényleg, akinek ez a legnagyobb problémája az örüljön, mert egy kvázi tökéletes országban él.

gnme 2013.09.12. 12:31:36

@Amatőr: szerbusz kisfijam, mi a probléma?

Tücsök1 2013.09.12. 12:40:59

@Karmadealer: Akkor talán te lehetnél az első,aki ezt a lélegeztetőgépet élesben tesztelheti.Szerintem neked ez kijár.
Ahogy olvasom, a zuglóiak is alázatosan köszönik azt a képviseletet,ami meg nekik jár ki a polgármestertől!

Állítsuk meg a ......... 2013.09.12. 12:42:16

@Amatőr:
Ne károgjál már, nincs még tél.

eMM2 2013.09.12. 12:45:08

@karacsi_maci:
Honnan gondolod hogy egyedül van? A jegyzővel közösen használja úgyhogy nem is biztos hogy a titkárnőt szivaroztatja:)
Egyébként önmagában nem a fürdőszoba vécé megléte a baj hanem:
1.Feleslegesen drága anyagokat használtak közpénzből,
2. Az már nagyobb baj hogy pofátlanul
azt hazudják hogy a dolgozók is használhatják pedig nem.
3.De a nagyon nagy baj az hogy egyébként meg a mezei vécék kinéznek ahogy kinéznek az épületben ő meg magára költeti a milliót meg az aprót.
4. A bónusz baj meg az hogy ezek után sem biztos hogy nem lesz a következő ciklusban is polgármeter.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2013.09.12. 12:51:01

@Karmadealer: én megszavazok neked egy arany vastüdőt.
- egy polgármesternek szerintem éppen elég egy hófehér alföldi wc, egy olcsó alsótartály, egy fehér alföldi mosdó, egy olcsóbb járólap, és olcsó csempe. Töredék áron. Tudod miért? Mert KÖZPÉNZBŐL van.
- továbbmegyek: egy hivatalnak építtessen KÖZPÉNZBŐL mellékhelyiséget, ne saját magának.
- nemrég építkeztem, még a képen látható szarságért is sok a fenti ár
- miért ködösített korábban a jegyző? segítek: mert ő is tudja hogy szar van a palacsintában.

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2013.09.12. 12:52:45

@Tücsök1: A zuglóiak majd az önkormányzati választáson elmondják mit gondolnak. Személy szerint nem érdekel hogy a Papcsák jó polgi vagy rossz, sőt, mint politikus se hoz lázba, egyedül ezen a mérhetetlenül szarrágó és kicsinyes poszton kaptam fel a fejem.
Nem véletlen, hogy Magyarország az irigység a rosszhiszeműség és a rosszindulat csillagképe alatt működik már egy jó ideje.
Annál meg nincs pronyóbb közbeszéd amikor ilyen viceházmester szintű kisstílűségtől vezérelve úgy általában a politikusokat szidja teli szájjal a hülye választó.
És ha történetesen egy pottyantós kertvégi budiba járna a Papcsák akkor neked jobb lenne? Vagy attól jobb kerületvezető lenne? Vagy talán az utóda nem rosálhat majd a felújított klozetbe? Nevetséges ez az egész poszt.

deruyter 2013.09.12. 12:56:48

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Szerintem Te egy párhuzamos világegyetemből jöttél, vagy a modosros-blogról. Vagy a vastagbőr alkalmaz provokátornak.

na__most__akkor 2013.09.12. 12:57:59

Ha ez a svarckopf (vagy kialó--- izéje, majdnemleírtamvazze) nem lenne, ki kéne találni.
Annyira, de annyira, de (nyugi, befejeztem a babicsizálást...) jó...

Meg a papcsákot is. Szerintem a ballibsik titkos ügynöke, annyira, de annyira, de (..tudom..) ez tényleg túl van mindenen.

Mégis újraválasztJÁTOK - mondom JÁTOK - ezt a bandát.

biododírium 2013.09.12. 12:59:04

@Amatőr: Ez elég amatőr próbálkozás. Te lehetsz a humorérzék nélküli wc-lehúzó inas.

na__most__akkor 2013.09.12. 13:01:26

De beindult ez a blog, de beindult...

Papcsák, szar, meg hasonlók?
Tetszettek volna nem kétharmadot csinálni...

gnme 2013.09.12. 13:01:53



nyílt napok nem lesznek? .. há' tetszik a rötyi, aztán mennék oda szarni!

persze ingyen, vagy valamennyit fizehetnek, nem bánom

aztán meghívhatnak egy sörre, de nem, inkább egy borra

conmorientes 2013.09.12. 13:02:30

Decens kultúrált fürdőszoba, mondjuk 2 millióért már lehetett volna jóval igényesebbet is elkövetni.
Ahogy látom bidé sehol.
Persze akinek a szar nem csípi a seggét, a szemét sem fogja.....
Semmi bajom nem lenne vele, ha nem magánhasználatra készült volna közpénzből.

♔batyu♔ 2013.09.12. 13:03:46

Nem csípem Papcsákot, de ez mitől luxus WC? Még azt sem lehet rá mondani, hogy hivalkodó.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2013.09.12. 13:06:39

Fideszes körökben nem ez az első nagy értékű wc-s beruházás (Selmeczi), úgy látszik ők csak milliós vécén tudnak "dolgozni" és "gondolkozni", meg is látszik a munkájukon :)

bunk0 2013.09.12. 13:06:50

ezt hívják úgy hogy executive bathroom

Silent Bob 2013.09.12. 13:08:28

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
Ez egy tök normál vécé, csak ugyanebben a hivatalba a dolgozók (és az ügyfelek) ilyenbe szarnak:
m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/okm.jpg

nem várt fordulat 2013.09.12. 13:11:01

@Silent Bob: mi baj van ezzel? funkcióját betölti? be. hát akkor? :)

deruyter 2013.09.12. 13:11:24

@Karmadealer: Schwarzkopf spanja! Te tényleg nem érted. Egyébként ha nem érted valószínűleg a tekintélytisztelet és a rangkórság kedves dolgok a számodra. Nem irigy itt senki sem, csak az aránytalanság fáj az embereknek. Jártam olyan minisztériumi épületben, ahol az átlag dolgozók által használt összes kb. 10 vécére nem költöttek ennyit kb. 8 év alatt. És a miniszter kivételével mindenki ezekbe járt. Sőt néha ő is. De Zuglóban fussa a nagy tehetségű Papcsákra. Kíváncsi lennék, hogy a golgozók milyen bútork közt és számítógép-parkkal dolgoznak. És ami a legfontosabb. Egy cégvezető megteheti, mert a saját pénzéből tesz. Egy polgi nem. Ennyi.

2013.09.12. 13:14:08

@Karmadealer: No, akkor segítek, hátha sikerül megértened. Ez a poszt egy ún. "adalék" volt. Adalék, vagyis egy újabb eset annak érzékeltetésére, milyen alja nyomorult ez az ember. Nem ezzel kezdődött, és tény, ha ennyi lenne az összes "bűne" le se kéne szarni, hogy témába vágó legyek.

Ha kicsit utánaolvasol Papcsák pár éves történtének, előtted is felviláglik majd, hogy miért szúrja az emberek szemét még ez a vécé is.

Nézd meg pl. a parkolós esetét: a te logikád szerint ott is csak a kicsinyes parasztok pampognak, hiszen arra max 10 ezer Ft ment el, egy vödör kék festék ára.

Silent Bob 2013.09.12. 13:14:20

@karacsi_maci: Így van,. szarjanak otthon. :D

♔batyu♔ 2013.09.12. 13:16:06

@deruyter: Ez sajnos mindenütt így van, éppen azért furcsa, hogy Papcsáknak mennek neki, holott ez még csak nem is nagy szám. Ráadásul épp azok, akik ezt a rendszert elterjesztették, akiknél ez szokványossá vált.

VacakBlogHu 2013.09.12. 13:17:35

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Szeretném megkérdezni, mikor tetszett utoljára pszichológusnál járni?! :D

gnme 2013.09.12. 13:17:52

@Silent Bob: azannya parasztya micsoda tanyasi megoldások .. farostlemez, szög, tokolásdeszka

melyik tanyán van ez? .. a budapest tanyán?

bazZz, há' beépítették a kőművest? (..az jó büdös lehet, ha ott rohad)

és csak egy klozet van? .. aki a rövidebbet húzza az aznap gatyát mos?

♔batyu♔ 2013.09.12. 13:18:59

@gwr: Egészen természetes, hogy egy pm-nek JÁR a külön parkoló.

Az pedig Papcsák egyéni hülye ötlete volt (vagy valamelyik szolgalelkű beosztottjáé), hogy úgy kiemelte, ezért Papcsák 2014-ben fog is fizetni rendesen. De ez ennyi és nem több.

ODIV 2013.09.12. 13:20:05

Szerintem amennyi átkot szórnak szerencsétlen Feri fejére, egész nap szarja a sünöket. Így megérdemel egy kis luxust. (Viszont nem látom a sünketrecet.)

vénkujon 2013.09.12. 13:20:35

istentelenül beleszarnék ebbe a budiba. és ott, balkézfelöl, pedig a könyveimet tartanám, amibe belelapozhatnék az üresjáratokban

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.09.12. 13:27:24

@laspalmas:
Bocsánat a dupkla figyelmetlenségemért :).
Viszont a cucc okmányirodai budinak sem szép...

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.09.12. 13:27:40

"közvetlen ajtóval rendelkezik a folyosóról" AMI "nem bejárat".

Nem lopunk,
nem csalunk,
nem hazudunk.

2013.
Viktorbánia.

Tücsök1 2013.09.12. 13:28:18

@Karmadealer: Valószínűleg félreértetted a mondanivalót.A legkisebb baj az,hogy egy hivatalban új vizesblokk épül.A bajok a hazudozással,félreinformálással,ködösítéssel kezdődnek.Aztán minnél tovább beszélnek róla a megkérdezettek annál mélyebbre ássák magukat a pöcegödörbe-hogy stílszerű legyek.Ebből kijönni már jól nem fognak.
A kommentelők nagy része nem irigyli a polgármestertől ezt a nyugalmas kis zugot.Sőt! Szeretné,ha minnél gyakrabban ,minnél több időt töltene ott.A prosztóságot és kicsinyességet éppenséggel azok mutatják fel,akik azt hiszik,nekik mindenből több,nagyobb,újabb jár.Nem! Nem jár!És elég baj,hogy neked ez nem bántja a szemed.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.09.12. 13:29:02

Egyébként valaki nem akarja rendbetenni ezt a zuglói fötolvajt? Támogatnám.... ;)

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.09.12. 13:44:35

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

Testvérem, vigyázz ezzel a prolizással, mert rákursz. Vegyél rá nyugodtan mérget...

2013.09.12. 13:49:51

Miért bántsátok szegényt ? Miért nem hagyjátok nyugodtan szarni ?
Gyerekkorában a pottyantósba járt a kert végébe, most pedig urat játszik, az adózók pénzén.
Ám ettől még úr nem lesz. Ugyanis úrnak születni kell, a paraszt pedig terem, mint erdőben a bolondgomba.

Démonmac1 2013.09.12. 13:50:09

@conmorientes: A modern wckbe bele van építve a bidé is;)
legalábbis nálunk bele van.

uud 2013.09.12. 13:51:05

hálátlan egy népség ez a zuglói, no. értetek dolgozik honpolgárok a nacccságos polgármester úr.

Démonmac1 2013.09.12. 13:51:05

A témára: sajna kicsi arra az esély, hogy ezt a jómunkásembert valaha is elszámoltassák.

Amatőr 2013.09.12. 13:52:53

@Tücsök1: Ugyan Barátom! Hol itt a luxus? A legutolsó sittes vállalkozónak is nagyságtendekkel különb budija van! Mint azt 12.08-kor írtam, sokkal nagyobb disznóságok vannak és voltak Zuglóban, mint ez a pitlák wc.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.09.12. 14:02:07

@Amatőr:
Csakhogy a "pitlák wc" ügyében és kommunikációjában is megmutatkozik az egész rendszer rákfenéje, a sunnyogás és az arcátlan, "úgysem tudjátok ellenőrizni, meg egyébként is hülyék vagytok, így azt mondunk amit akarunk"-típusú hazudozás. Ez a dühítő, és nem az, hogy megér-e a választópolgároknak +pártízezer forintot, hogy ne az olcsóbb kagyló törje fel a polgi úr érdes nyelvektől kisebesedett ülepét.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.12. 14:03:48

Nem is az a baj, hogy ilyen lett, ez egy korrekt WC
Csakhogy nem akartak róla képet küldeni, az a baj.

p.a.r.t.i.z.a.n 2013.09.12. 14:05:39

Milyen jó kis nyelvtörő: papcsákra csuklóbilincs papcsákra csuklóbilincs...

anyahajókabinajtóhajtogató 2013.09.12. 14:12:33

Hogy rohadna meg az összes fideszgenya!

Szelid sunmalac 2013.09.12. 14:14:57

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Es szol-e halk klasszikus a rejtett hangszorokbol? Permetez-e francia parfumot a nyakaba a nagysagos ur nyakaba, ha bemegy az ajton? Legyezi-e neger rabszolga, mikozben dolga elvegzesen erolkodik? Van-e feherkesztyus szolga a mosdo mellett, aki megtorli az ur kezet?

Tücsök1 2013.09.12. 14:16:23

@Amatőr: Bocs,nem emlékszem,hogy luxusról írtam volna.Sőt, korábban írtam,hogy a burkolat és a gépészet kivitelezése kifejezetten silány.Szerintem a nagy disznóságokon átsiklás az ilyen pitiáner szarságokon való átsiklással kezdődik. Lehet,hogy így tesztelik a szavazópolgárt? Akkor másfélmilkás rötyit minden hólyagnak,akiből polgármester lett!

peti6 2013.09.12. 14:17:22

Nem értem, mi ebben a különös???A Geberit Aqua Clean 8000 Plusz wcje 1,6 millió Ft. És ez csak egy wc-csésze....Ehhez még kellenek a tartozékok /víztartály, nyomólap, stb/, és természetesen a helyiség.
Akkor miről beszélünk??

csárli hárper 2013.09.12. 14:18:43

a "luxusvécé" ülőkéjéről nem látni a magyar emberek nyomorát...

Tücsök1 2013.09.12. 14:19:03

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Persze. Biogázzal.
Avagy,zuglói hivatal előfűtőt alkalmazna.Közmunkás tapasztalat előny.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.09.12. 14:22:21

@Virág et.:

"külön klotyó a méltóságos úrnak és külön a többi kollégának"

Aminek egyébként közvetlen bejárata van a folyósóról abban az esetben, ha van nálad pajsze...akarom mondani kulcs. A kulcs a polgármesteri kulccsomóról, természetesen :)

[megmondoember] 2013.09.12. 14:26:21

Ez akkorákat szarik, hogy ekkora WC, és olyan szarul parkol, hogy ekkora beálló kell neki?

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.09.12. 14:26:40

@p.a.r.t.i.z.a.n:

P a p c s á k r a - c s u k l ó b i l i n c s...

Tücsök1 2013.09.12. 14:28:54

@csárli hárper: Mert nem a zuglói vizesblokk kivitelezőjére bízták volna a projektet.Azért.

2013.09.12. 14:33:47

@♔batyu♔: Ki kérdőjelezte meg, hogy jár neki egy parkoló?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.12. 14:34:05

@csárli hárper: De, az a deszkán ülő s3gg3 alatt van...

Roan 2013.09.12. 14:38:16

@Herbert Norman Schwarzkopf: A munkahelyemen Villeroy&Boch mosdókagyló van Hansgrohe csapteleppel, de mégsem jut eszembe leprolizni azt, aki nem ilyen körülmények között dolgozik/él.

A csapteleppel való dicsekvés az elnyomott péniszirigységből ered?

GonoszMostoha 2013.09.12. 14:38:22

Hiába, a FIDESZ-tagok aranyat is sz@rnak, tehát jár nekik a luxus...
Magyarország még a WC-ben is jobban teljesít! Mármint a kiváltságosak...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.09.12. 14:57:44

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:
Miért, neked még sosem volt olyan, hogy menet közben jött rád?! Naná, hogy kell a folyosóról is bejárat! Tudod mennyit számít olyankor az az öt-hat méter, hogy rögtön a folyosóról bemenet és nem kell az irodáján át kerülnie!
Meg akkor ugye honnan tudhatná az a sok hülye, hogy hova nem mehet be.

fehérfarkas 2013.09.12. 15:04:12

Ez a wc lenne 1 milliónál drágább? Hát akkor itt megint a averi kör járt jól a túlszámlázással. ' millióért ennél sokkal dizánosabbat ki lehet hozni. Nem kicsivel dizájnosabbat, hanem sokkal dizájnosabbat.
Szépnek szép, de ezért fél milliót is sokalnék. Én télen újítottam fel a wc (fürdőszobával együtt), az egyik szomszéd pedig pont most csinálja. Mindkét wc (fürdőszobával együtt!!!) ennél dizájnosabb és fél millióból meg lett csinálva. De gondolom itt nem ez volt a fő cél, hanem a haveri vállalkozás kifizetése (túlszámlázással): köszpénzből magánpénz csinálása.

NA YA! 2013.09.12. 15:05:32

No de ki törli ki a seggét a nassságosss úrnak, esetleg ki sz...........???? ;)

szuperkrumpli 2013.09.12. 15:23:23

Hiányolom a sarokból a néger csávót aki lehúzza helyette a budit! A politikusokat nem azért választjuk meg, hogy prolik között szarjanak! Az új stadionokba is külön retyót csináltatnék az összes politikusnak! A királynak meg egyenesen aranyból!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.09.12. 15:31:06

@fehérfarkas: "Mindkét wc (fürdőszobával együtt!!!) ennél dizájnosabb és fél millióból meg lett csinálva."
Természetesen az összes munka számlára... :)

randomuser1 2013.09.12. 15:32:24

nem vok vojörista, vagy iden, de borzasztó kíváncsi vok arra a munkafolyamatra mi után le köll zuhizni a melóba.
vagy elötte.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.09.12. 15:35:15

Nem az a baj, hogy ilyen egy polgásmesteri hivatal wc-je, hanem az, hogy a kerületi okmányirodákban se a dolgozók, se azok az ügyfelek, akiket kiszolgálnak és akiknek a polgármesterek mindenüket köszönhetik, nem ilyen wc-t használnak.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.09.12. 15:36:21

@szuperkrumpli: Szerinted az új stadionokban nem lesz külön wc a VIP-páholyban?

2013.09.12. 15:46:18

az ellenzéknek annyi a dolga kiplakátolja ezeket a képeket azt mellévág egy kórházi budit:

Polgi budi vs kórházi budi. azt ha így is megszavazzák, hülyékkel nincs mit kezdeni

Rendíthetetlen Álamkatona 2013.09.12. 15:46:35

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: És miket tervez az építészmérnök úr, krematóriumokat?

fehérfarkas 2013.09.12. 15:51:53

@dr. Kóser Malac:
A munkaköltség volt a lekisebb összeg az anyagköltséghez képest. Igaz, ismerősi körből választottam a munkásokat, akik piac ár alatt bevállalják. Igaz, nekem a minél olcsóbb(an minél jobbat) volt a célom és nem a minél drágább(an minél közepesebbet).
Az anyagokat, csempéket, wc/furdőbútorokat magam választottam ki, és néztem végig a különböző helyeket, hogy hol mi mennyibe került (van-e raktáron, vagy ha nincs akkor mennyi idő alatt érkezik meg). Magam terveztem meg a dizájnt is. Ezekkel nagyon sokat tud spórolni az ember. És mivel boltokban vettem, így mindenről kaptam blokkot (és kértem is, mert ha x@r-t adnak, akkor vissza tudjam vinni kicserélni). Amit nem én vettem, hanem a mester, arről meg ő hozta a blokkot, és az alapján fizettem ki neki az anyagköltséget.
Persze egy polgármesternek nincs ideje, hogy ő maga dizájnoljon és járjon utána mi hol kapható meg olcsóbban (hiszen ugyanazon termékek, csempék, wc ülőkék, csővezetékek, csapok, csemperagasztó, stb között a különböző boltokban hatalmas árbeli eltérsek lehetnek), de ez nem is neki lenne a dolga, hanem a Városháza műszaki osztályának illetékesének (akinek az ilyenek alapból benne vannak a bérében), akinek amúgy is a feladata, hogy bármilyen felújítás esetén a felújtási terv elkészíttetése, szakmai jóváhagyása, a kivitelezővel a kapcsolat tartása, és a kivitelező munkájának ellenőrzése.
A elvégzett munka árát persze nem ő határozza meg, hanem aki a pénzügyi döntést meghozta, és a kivitelezőt kiválasztotta/megbízta.
A további köetkeztetést mindekire rábízom.
Persze lehet játszani a(z ál)naívat, csak egy politikai blogon fölösleges, mert az ember csak saját magát tetteti hülyének, ha az álnaív szerepet túljátsza :D

VT Man 2013.09.12. 15:52:33

Na, mikor lesz WC szavazás a vastagbőrön?

Mimi wc-je vagy Papcsák wc-je a jobb?

buday008 2013.09.12. 15:54:45

""komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó- és konyharész"--ja értem wc és konyha egyben---jó megosztás, amit "csinál" meg is főzheti ?... értelmes tipikus hülye duma magyarázat:_)))))))))))

buday008 2013.09.12. 15:57:24

@Amatőr: Na ezt eltudom látod hinni-- mert ez életszerű volt és még ma is az MO-n...

buday008 2013.09.12. 16:00:58

Viszont valamit írok akkor Papcsák védelmére is. ha igaz hogy az előző wc 5 méterre volt a szopbájától, ahova a dolgozók jártak akkor megértem... Valahogy eltudom képzelni milyen szagok tudnak terjengeni egy önkormányzati wcből ahova mondjuk "iskolázott" közmunkások is bejárnak...Azt dolgozz ott vagy menj át egy anyagé a folyosón...

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.09.12. 16:04:33

@buday008: Igen, bizonyára rengeteg közmunkás dolgozik a polgármesteri hivatalban a polgármesteri iroda közelében.

Vágják a fát meg pucolják az árkot.

SohaMike 2013.09.12. 16:05:07

Rég volt már lakásvásárlásunk meg felújításunk, de azért ez az 1.3 milla elég soknak tűnik. A polgmester hivatalnak egyébként vannak olyan alkalmazottai, akik a munka legalább egy részét elvégezhetik (pl. csempézni még én is tudok)?
Igazából azzal egyetértek, h nem maga a pénz a fájó (pedig nagy vsz-gel lehettt volna olcsóbb, és a maradékot pl. az önkormányzati budira fordítani), hanem a hazugságok: pl. a folyosóról bárki bemehet, stb.
Azt hiszem, egy szó is elég erre: Papcsák. :)

SohaMike 2013.09.12. 16:07:38

@buday008: Spec mi olyan budiba járunk, ahová a takarítótól kezdve adott esetben a biztonsági őrig, hallgatókig bezárólag mindenki jár. Mégis tiszta, mert a tisztaság, rendszeres takarítás még a bunkóbbakat is önuralomra inti. Papcsák meg kitől félt, a titkárnő Mancikától vagy az írógépen pötyögő Mariskától? :)

Úri muri 2013.09.12. 16:10:24

@fehérfarkas: Kérlek, írj még egy kicsit az otthoni WC-felújításodról, mert úgy érzem, bizonyos részletek még nem világosak!

SohaMike 2013.09.12. 16:11:49

@Nyekenyóka.: "8. életévét betöltő 841 zuglói polgár, aki új választóként jelenik majd meg az urnáknál, fejenként 2000 forintos ajándékcsomagot kap. Ajándékban részesülnek majd az újszülöttek is, így a csomag összességében mintegy 100 milliós plusz terhet ró majd a kerület kasszájára."
Ez nagyon durva. Mocskok. A száraztészta ehhez képest kutyafasza.

fehérfarkas 2013.09.12. 16:14:26

@Úri muri:
Csak azért írtam le, hogy látszódjon az mindenkinek, hogy 1 milliából ennél dizájnosabb wc+fürdőt is ki lehet hozni.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.09.12. 16:17:32

@SohaMike: Fene tudja, lényegi különbség nincs.

Ajándék a Népnek a Politikustól, mert Politikus már szereti a Népet, ezért most a Népen a sor, szeresse ő is kicsit a Politikust. Nem egy új koncepció :-)

Amatőr 2013.09.12. 16:23:39

@Tücsök1: C.N. Parkinson írja egy helyütt (nem szó szerint idézem):
Az igazgatótanács előtt két eldöntendő téma hevert:
1. az atomerőmű felújítására 1.5 milliárd dolláros költségvetés
2. az új kerékpártároló építésének 1.200.- dolláros költségvetése.
A felújítás 1.5 milliárdjáról öt perc alatt megegyeztek, míg az 1.200.- dolláron két órán át hevesen vitatkoztak.
Arról vitatkoztak, amihez érteni véltek..
kerékpártároló=budi

Tücsök1 2013.09.12. 16:30:38

@Úri muri: Ettől féltem! Megjelennek az önjelölt burkolók és dizájnerek.Mert burkolni mindenki tud és akinek nincs flexe vagy stílje faluhelyen,no az a buzi.

pirimogyoró 2013.09.12. 16:58:46

Kiskifli 9 milliót költött ugyanerre a célra 2002-ben. Az is az adófizetők pénzéből ment. Még szerencse, hogy nincs fantáziájuk, különben mindnek névtáblával ellátott saját parkolója lenne jade kövekkel kirakva :) Ugyanabból a kasszából, amiből a mellékhelyiség.

lobster thermidor 2013.09.12. 17:06:34

Szerintem Papcsák nem is olyan rossz ember, csak egyszerűen nagyon szégyenkezik a közös wc-ben a beosztottjai előtt azért, mert sajnos rossz az emésztése, és ezért iszonyú hangosakat, és kurva büdöset fingik...

katasztrófavédelemi rendelhárító rohambrigád · http://bit.ly/2qNoFtr 2013.09.12. 17:46:38

Szimbolikus. Ilyen konyhában kevergeti a mélyentisztelt pógármester úr a szart. Reméljük, meg is eszi, amit főz.

átlátó 2013.09.12. 17:46:53

Konkretan nem ertem... ezeket eddig is zavarta a vizöblites.

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2013.09.12. 17:51:21

"nemzeti" szarházi..van még egérút. Takarodó...

Hertelendi 2013.09.12. 17:52:24

Romániában elaltatják a kóbor kutyákat, itthon meg papcsák fogja elaltatni a kóbor hajléktalanokat.

buday008 2013.09.12. 18:10:46

@SohaMike: Spec én meg dolgoztam polgármesteri hivatalba és igen bejött oda minden szemszájnak ingere alak. spec pár közmunkás cigány, spec oár lepukkant alkesz segélyé, spec pár fogatlan, szinte koszsos ruhás magyar spec pár fain emberke... S a magyarok általában híresek a tiszta budijaikról..xd Írják itt sokan az észt osztó kommentkeiket de egy jó kis polgármesteri hivatalt nem láttak közelről..-ajánlo nekik mondjuk borsodban nézzenek körül az ügyfelek közt:_))))

buday008 2013.09.12. 18:13:11

Arról tartok Papcsáknak megvolt az oka rá hogy csináltasson egyet.. Arról tartok ha már csináltat mondjuk 15 évre akkor nem a legszarabb anyagból a legnagyobb bóvlit építi be -fóleg közpénzbő- és attól tartok a maygar vállakozókat ismerve , ogy megpróbál az a toll vastagon fognia s zar melóért is hiszen állambácsi a megrendelő. ja és nem mindig az az olcsó ami most per pillanat az...

buday008 2013.09.12. 18:14:03

De ezt értelmesebben is lekommunikálhatta volna a fidesz is..

Hertelendi 2013.09.12. 18:19:01

@buday008: Nagyon "érdekes" a stílusod...Így már az általános iskola 3. osztályában is fogalmaznak a gyerekek. Egy kérdés: miből gondolod, hogy 15 év múlva is papcsák lesz a polgármester Zuglóban?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.09.12. 18:44:52

@buday008: Az a fránya kommunikáció! Mindig csak az a hibás!

Amúgy Zuglóban nem egy falusi polgármesteri hivatal működik, ahol dolgoznak ketten és bejár az egész falu abba a három helyiségbe.

gnme 2013.09.12. 18:45:04

@buday008: a meszes-rakaca vagy a bódvalenke- viszló szakaszon?

:-)

www.youtube.com/watch?v=3QaMbNY8tC0

conmorientes 2013.09.12. 18:49:32

@Démonmac1:

Nálam mindegyikbe, enélkül neki sem ugrok mellékhelységet felújítani..... És képzeld maga a deszka nem több egy ötvenesnél. Jó oda kell mellé vinni a melegvizet és külön sarokszeleppel a hideget is :)
Meg azt az embernek magának saját pénzéből kell ám finansziroznia....
Úgy mindjárt sokkal drágább mint egy ilyen laza budoár kettőmillióból....

conmorientes 2013.09.12. 18:53:33

@Emmanuel Goldstein:

Kerékpárral munkába járás ? :))))))))))))

Le_Penseur 2013.09.12. 19:34:08

Zugló és Papcsák úr egyaránt igen gazdag. A polgármester úrnak szép a klotyója és az autója is, a zuglóiak pedig mintegy 100 milliós karácsonyi ajándékot kapnak. Persze nem mindenki, csak a nyugdíjasok, az elsőválasztók és az újszülöttek.

Apró probléma, hogy "2013. június 26-án 900 millió forint átvezetéséről kellett gondoskodni a likviditási helyzet kezelésére. Várnai László ellenzéki képviselő szerint ez azt jelentette, hogy az önkormányzatnak éppen fizetésekre sem volt pénze, tekintve, hogy a kerület bevételei messze elmaradnak a költségvetésben meghatározott számoktól."

Gondolom mindezek után csont nélkül meglesz az újabb ciklus!

béla a görög (törölt) 2013.09.12. 19:50:52

És használni tudja egyáltalán ??? Kétségeim vannak...

_most_ 2013.09.12. 20:10:05

azért a dolgozók is jól jártak, hogy nem kell Papcsákkal közös wc-t használniuk :D

nyuggernyúzó 2013.09.12. 20:18:24

Mi a gond vele? Ez a pórnép erre szavazott. Az adófizetők eltartják ezt a herét.

Lord Snow 2013.09.12. 20:21:44

Ez a kép egy kommunista hazugság.

A vastagbőr azonnal kérjen SMS-ben bocsánatot a Zenberektől.

micsoda? 2013.09.12. 20:22:05

Nem tudom mitől luxus ez a WC. Ha valaki nyomon követi gazdagék kéglijét az láthatja a különbséget. Ha már épít, akkor több legyen mint a lehuzós. Nem ismerem a polgármestert még távolról sem. Különben is ha lehet luxus stadiont Felcsuton épiteni, akkor ezzel mi a gond?

Lord Snow 2013.09.12. 20:25:25

@nyuggernyúzó: Ja igen, pont ezt akartam írni.

Zuglóban szerintem újra kirörő sikere lesz a választáson ennek az izénak (mi ez? ember ez? hogy lehetr fokozni a taplóságot), Zuglóban ezt imádják.
Légy minél nagyobb türhő tolvaj. Imádják.

yard 2013.09.12. 20:28:49

Egy ezüst cukorfogó azért még hiányzik onnét pepesfogási célzattal. Csak elegánsabb úgy.

lyia (törölt) 2013.09.12. 20:41:00

Megér nekünk ennyit Papcsák segge, csak az arcát sose lássuk ...

monddazigazatmar 2013.09.12. 20:45:22

Most megint mi a ballib baja? 1,2 milla egy mosdó felujitása. Ez nem luxusvécé hanem egy emberien kinéző mosdó.

yard 2013.09.12. 20:49:41

Snassz. Még egy TV sincs.

lyia (törölt) 2013.09.12. 21:00:43

A Blikk szerint itt "még a vécépapír is puhább, mint a mezei dolgozók részére megrendelt gurigák, és ez szó szerint értendő: ide más típusú egészségügyi papírt hoznak."

encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSibGIuoTVhoTHLXPWDG-MpYi4HS0yZ3a9XK-QynXkgHdSxlGo8

birkakhoz 2013.09.12. 21:01:11

Amikor a hatalom barmit megtehet buntetlenl! KOZPENZBOL DOZSOL PAPACSAK ELVTARS MEG A RETYON IS!HAJRA FIDESZ CSAK IGY TOVABB!

birkakhoz 2013.09.12. 21:03:26

Amikor a hatalom barmit megtehet buntetlenl! KOZPENZBOL DOZSOL PAPACSAK ELVTARS MEG A RETYON IS!HAJRA FIDESZ CSAK IGY TOVABB!

gnme 2013.09.12. 21:08:53

címe van ennek a rötyinek? ..vagy a gps koordinátája

legközelebb megyek a székletfővárosba, okvetlen beugrok

gipsz.jakab 2013.09.12. 21:13:17

mimi wc je sokkal szebb és othonosab volt !!!!

monddazigazatmar 2013.09.12. 21:13:26

@birkakhoz: Neked olyan az életed, hogy ez a mosdó a dőzsölés netovábbja?

lyia (törölt) 2013.09.12. 21:23:40

Nem egy nagy durranás ez a vécé, alig került többe, mint néhány kisebb borsodi falu éves költségvetése.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.09.12. 21:28:14

@gipsz.jakab:
Ne válogass cseszed! Ha legközelebb ott jársz, hivatkozz a "jogaidra"! :D

gipsz.jakab 2013.09.12. 21:30:39

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: amugy nekem a várnai blogon bemutatott másik wc az hején van, az szerény nagyon.... és külön praktikus hogy a körlakú falilámpabúrrára a falból kitépett vezetéket kapcsolóstul tekerték rá...

nekem ez a szerénység, ez a praktikum teccik... nekem zuglói adófizetőnek...

amugy a két wc átlága már perfekt...

gipsz.jakab 2013.09.12. 21:31:09

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: van a kiráj wc, meg a paraszt wc

szerintem polgári wc ra nincs szükség !

lyia (törölt) 2013.09.12. 21:32:31

Ha a vécét személyes teljesítményre osztják, akkor Papcsáknak ez jár:

comedycentral-hu.mtvnimages.com/images/articles/legrosszabb-wc-6.jpg?width=423

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.09.12. 21:33:47

@gipsz.jakab:
Ne már - nincs aki fényesre nyalja Zugló Öklének a seggét székelés után???
Hihetetlen... ez már a vég... :D
Beszélnie kéne Illés Zozóka tahóügyi orrmánymeghízottal, hogy az ő seggét is kényeztesse nyílt színen, ne csak a Piktorét!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.09.12. 21:36:11

@lyia:
Csak hiszed! :(
Az in Österreich, Zurndorfban volt, egy restplatzzon, echte potyogtatós, amiből már az ülőkénél dudorodott ki nagy barna, papírokkal díszítve!
Mi kint röhögtünk, hogy aki betévedt, az milyen gyorsan jön ki... Nem találtuk el, annál is gyorsabb volt! :))

yard 2013.09.12. 21:36:21

Szavazógomb? Nincs?

Igényes 2013.09.12. 21:37:30

Ez mitől luxus? Eleve nem wc, hanem fürdőszoba, ott a zuhanykabin. Gondolom azért van, ha valaki bent marad éjjel dolgozni, legyen hol rendberaknia magát. Ezt irigylitek? Akkor tűnés dolgozni, még este 10 sincs, mi ez a lazsálás?
Az átlagos irodai buditól valamivel ízlésesebben van összeválogatva, de nem tűnik túl drágának. Akármelyik plázában néz ki így a mosdó. Persze amíg a jóemberek széjjel nem mocskolják meg lopják.
Apropó wc: nem tudjátok, ki a fene lopja a corvinban a budiajtókat? valamelyik mindig hiányzik.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.09.12. 21:39:11

@Igényes:
Feltűnés nélkül ki lehet sétálni egy komplett budiajtóval a Corvinból??? Bebacott... :D

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.09.12. 21:44:56

@Igényes:
Mitől?

Hát attól, ha megnézed, hogy másoknak mi jut a "hivatalban":

varnailaszlo.blog.hu/2013/07/11/ki_jaratja_le_zuglot

Igényes 2013.09.12. 21:49:25

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ezek szerint. A másik ötletem, hogy javítani vitték, de elképzelni nem tudom, mi romolhatna el rajta.

A másik budi gáz, de nem hiszem el, hogy ezt használják. Elképzelhető, hogy van egy ilyen, és még nem értek rá lebontani, nem? Azon röhögök éppen, hogy eddig csak altesti humor volt, de most a szocik feltalálták az altesti kampányt is. Nem tudom, ettől van-e lejjebb.

Dinkainka 2013.09.12. 21:54:17

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Aranyozott, bidével egybeépített, nem csak automatikusan kitörli, hanem még meg is szárítja!:)) Ha nem működik, akkor csak megkérik Obersovszky Pétert....

Igényes 2013.09.12. 22:01:29

Lehet hogy kéne indítanom egy "hol szartok ti?" posztsorozatot. Akinek ez a luxus, nagyon érdekelne, hogy az mit hol csinál. :)

@dr. Aullah: MINDEN zuhanyfülke edzett üveg. Különben balesetveszélyes. Az honnan látszik, hogy fa? :) Márkás csaptelep... ugyanmár.

Igényes 2013.09.12. 22:02:13

@Roan: Az ciki, hogy én sosem néztem meg, milyen van?

Meridian74 2013.09.12. 22:02:37

@Démonmac1: úgy vélem itt már csak egyféle - valódi - elszámoltatás lenne a megfelelő...
egy: puskát tölts!
kettő: célra tarts!
három: tűz!
De mint látjuk, a Fidesz elszámoltatási ígérete üres pofázás volt csupán. Ide tényleg a Jobbik kell, ha valódi változást akarunk....!

Igényes 2013.09.12. 22:06:04

@Meridian74: Mindig elgondolkodom, hogy ti ezt komolyan gondoljátok-e. Félek hogy igen.

Démonmac1 2013.09.12. 22:19:18

@Meridian74: Az elég rossz alternatíva, ha a jobbik vs fidesz van terítéken, akkor, Orbán Marad a leader részemről:)

Meridian74 2013.09.12. 22:28:45

@Igényes: bedőlsz a "bér-rettegőknek"? Vagy te is azzal foglalkozol...?

Meridian74 2013.09.12. 22:29:29

@Démonmac1: Orbán maradjon vezetőnek? Akkor teljesen jó az, amit csinál.

Igényes 2013.09.12. 22:33:33

@Meridian74: Dehogy. Csak látom a Jobbik szavazóbázisát, meg a politikusait. És a hányinger kerülget.
Politikusnak sok mindent hajlandó vagyok megbocsátani, de a primitívséget, azt sem.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.09.12. 22:34:42

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Ez nem a polgármesteri hivatal, hanem a polgármester WC-je, a polgármesteri hivatal WC-jéről is láthattál képeket
varnailaszlo.blog.hu/2013/07/11/ki_jaratja_le_zuglot
Ezt a tanulós példát sem igazán értem, ha eleget tanulok, akkor közpénzből csináltathatok magamnak "középosztálybeli" luxusbudit? Biztos? Sztem nem tanulni kell ehhez, hanem felfelé szopni-nyalni, lefele pedig taposni.

linócsik 2013.09.12. 22:55:45

bidé nincs??? Akkor ez csal II. osztály..

Hogyaza 2013.09.12. 23:13:59

A Marslakók című szappanopera pedig egymilliárdunkba fájt.

www.origo.hu/itthon/20130912-kozzetette-az-mtva-a-marslakok-szerzodes-felbontasaval-kapcsolatos-dokumentumokat.html

Komolyan mondom, ezután a jelszó: mindenki a saját pénzét költse, akkor járunk a legjobban.

P.Freddy 2013.09.13. 00:18:52

@Démonmac1: Orbán? Lázár? Papcsák?

Betiltjuk Kodályt? Betiltjuk Bartókot? Örülünk ha kibasznak velünk mert seggfejek vagyunk (Lázár)?

Ilyenkor nem érzed magad hülyébbnek, mint amilyen vagy? :-) Jó ez neked?

Gribbin János 2013.09.13. 00:21:02

Komolytalan ügy ez, minden tekinteten. Mert kérdem én: miféle wc az egy polgármesternek, amelyben se telefon, se internet nincs és még két nyomorult hangfalat sem építettek bele - hogy az állandó melegbüfé-szolgálatról ne is beszéljek. Mert aki eszik az szarik is - és ez fordítva is igaz!

P.Freddy 2013.09.13. 00:52:35

@Gribbin János:

Fordítva? És akkor OrbánViktor kép a plafonon??? :-)))

Túrós Rudi 2013.09.13. 08:30:13

Csak szólok! Évekkel ezelőtt, a Fiumei úti TB székházban is készült már milliós fürdőszoba, a szenátorasszony igényeit kielégítendő.... Arról is megnéznék egy galériát...

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2013.09.13. 09:11:03

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

Figyu Dummkopf, itt nem a kinézetről van szó, hanem hogy KÖZPÉNZBŐL építette KIZÁRÓLAG saját magának.
Ez azokra a komcsikra vall, akik magukat egyenlőbbnek tekintették az egyenlőknél, és akiktől annyira különbözőbbnek vallja magát a törpecsútid és szektája.

Csak elég elolvasni ennek a zsírfejnek életrajzát. Ugyanabban a bibó komcsiképző kollégiumban lengette a faszát, amelyben a törpecsúti, tompika és a többi grósz-utód.
Érted már?!
Dehogy érted, hisz csak egy dummkopf vagy.

lyken 2013.09.13. 09:11:25

Reméljük a stadionpénzek nincsenek veszélyben és nem kell a 100-200 milliárd focipénzből levenni 5-6 milliárdot, hogy felpörögjön a felsőoktatás:
index.hu/gazdasag/2013/09/13/tulelesre_jatszanak_az_egyetemek/

Papcsák retyójához: képzelem mekkora hajkúrászás fog most kezdődni a fényképész után. :D

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2013.09.13. 09:17:32

Szerintem ez a padló ferde. Vagy a fotó csalóka.
Ha 1,27 milkából csak ilyen tré munkát kaptak, akkor az megaLOL.
Én 250k-ból csináltattam meg a sajátomat (tisztán, zéró fekameló) és aminek egyenesnek kell lennie, az egyenes, aminek meg derékszögűnek, az meg derékszögű. 8-o

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2013.09.13. 09:26:56

@DezInf:
"eddigi hozzászólásai alapján nem gondoltam volna, hogy mérnöki diplomával rendelkezik.
mennyié atták ? "

Egy fél disznóért vette, vagy a vurstliban lőtte.
Max. faiskolában végzett, mert egy tuskót faragtak belőle, nem embert. X-DDD

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2013.09.13. 10:20:03

@Meridian74:
Jah, majd pont a polgári körös zázrivecz és hasonlóan kézi vezérelt pártja lesz a nagy elszámoltató, akik a végsőkig együttműködnek, a törpecsútival és szektájával.
Őszintén csodálom a naivságodat.

Meridian74 2013.09.13. 11:37:45

@Igényes: amit a fidesz és az mszp tábor eddig - az elmúlt 23 évben - csinált, az a primitívség. Csak legfeljebb selyemkesztyűt húztak rá, hogy ne látszódjon annak. De attól még az igazság igazság marad. Szétlopták, szétbarmolták, és lezüllesztették ezt az országot. Kell ennél nagyobb primitívség?

Meridian74 2013.09.13. 11:39:39

@OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty!: te is bedőlsz a baromságoknak, amit baloldalról "suttogva" terjesztenek. Talán az érdemi részeket nézzed mit tesz a Jobbik, és ne a szenzációhajhász médiában megjelent faszságokat.

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2013.09.13. 12:21:06

@Meridian74:
Ha te papírból felolvasott vérvád, vagy zsidók listázása nekem nem "érdemi rész".
De majd mutatsz "érdemi részt" ha akarsz.
A polgári körös zázrivecz és a fityisszel való együtt szavazás a helyi szinteken viszont tény, nem "suttogva terjesztett baloldali baromság".
Jah, és jobbik is balos, államszocialista berendezkedésű párt. Nyomják a nagyobbnál-nagyobb populista lózungokat.
A "csendőrség majd full közbiztonságot teremt" vágyálmuk a kedvencem.

Meridian74 2013.09.13. 12:52:06

@OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty!: "zsidók listázása"
Figyelsz te egyáltalán, vagy csak idáig tudsz eljutni? Zsidók listázása... na, ennek fuss neki mégegyszer. Tudod mit, neked inkább 3x javaslom, mert ha eddig csak "eddig" jutottál, akkor még sok mindenben kell fejlődnöd.

CauseNoFuckGiven · http://sexysfwgirls.com 2013.09.13. 16:24:42

Internetes marketing, nem HIYP, nem kattingatás! YouTube, Weboldalas módszerek egyszerű magyarázása: penztazinternetrol.blogspot.com

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2013.09.13. 18:25:05

@Meridian74:
Csak idézem magam:
"De majd mutatsz "érdemi részt" ha akarsz."

Látom nem akarsz, vagy nem tudsz... :-)

Meridian74 2013.09.13. 22:47:47

@OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty!: "Zsidók listázása..."
Ismét mondom, ha csak eddig terjed a felfogóképességed, akkor még próbálkozz csak, de sajnos nem látod a valóságot megfelelően.

Meridian74 2013.09.14. 09:56:26

@OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty!: a Jobbik érdemi részének egyik jelenete:
www.youtube.com/watch?v=VnJozRPfK28#t=738
sok ilyen van még, ebből kell megítélni egy pártot és embereit, és nem a médiahisztikből, amit az ellenlábas ajvékolók gerjesztenek.

global001 2013.09.14. 13:01:15

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Hülye barom !!

Te akkor vagy mérnök amikor én Isten !!

Nem az a baj, hogy ízléses, hanem az, hogy ez a barom elszámoltatási kormánybiztos volt, most meg közpénzből csináltatja a MAGÁN wc-jét ...

Remélem sikerült felfogni "mérnök úr" ...

Meridian74 2013.09.15. 07:49:36

Vastagbőrre való anyag:
"Elutasított jobbikos feljelentés: Demszky még mindig érinthetetlen"
kuruc.info/r/2/117668/

kifordított nagyanyó 2013.09.15. 09:32:30

Egymással szemben a két kagyló.
Tudja ez a gyökér,melyik mire való?

süti beállítások módosítása