Skip to content


       Szűrés lista

Egy kis WoW!

A következőket csak azok fogják érteni akik keményen tolják a World of Warcraftot a többiek már mehetnek is a következő posthoz. A cikket egy az egyben elloptam a Frostschocktól.
Elnézést érte! Bár amugy is ez a stilusom...



"Mindig egy élmény megfigyelni a PvE szerveren szocializálódott, PvP-re rerollozó, majd Hillsbrad/STV környékén a lelkük mélyéig megrendülő felebarátainkat. Relmstein is átesett ezen az élményen, és olyan jót írt róla a blogján, hogy lefordítom nektek az egészet hirtelen felindulásból.

(De ugye nem lesz belőle “minden ganker aberrált” vs. “miért ne gankeljek ha olyanom van” flamewar?)

Tíz lecke, amit a PvP szerveren való fejlődésről tudni kell

1.  Ha a szembenálló frakció tagja egyedül van, az döbbenetes módon megemeli a hajlandóságát arra hogy barátságos legyen. Csodálatos, milyen hamer előkerül a /wave emote, amikor a kuncsaft rájön hogy 1v1 a felállás.

2. Murphy mondja: ahhoz, hogy instant megidézz egyet az ellenséges frakció játékosai közül, nem kell mást tenned, mint 50% HP alá menni, miközben két mobot húzol magadra. Mindig működik.

3. Minden lvl70-es rugó és hunter, akivel Azerothon találkozol, meg fog támadni. És annyi van belőlük, hogy usque 15 Alterac Valleyt megtöltenének. Persze halálosan unalmas csaták lennének belőle, hiszen ezek a hősök csak farmolni tudnak és lvl40-eseket bántalmazni.

4. A warlockok és rugók mindig meg fognak támadni, függetlenül a szintkülönbségtől. A lockok azért, mert reménykednek, hogy fearben magunkra húzunk pár mobot és még a repair költséget is bebukjuk, a rugók meg egyszerűen perverzek és képesek stealthben a nyomodban kolbászolni egészen addig míg a kettes pontig el nem érünk.

5. Ha rosszul áll a szénája, csak a pala, a rugó és a druida próbál elfutni. BubiHS, SprintVanish egyenlő NOOB ALERT!

6. A mage-ek és hunterek szeretik a magaslati levegőt. Óvakodj a falak vagy épületek melletti questelgetéstől. A halál fentről jön, mint az ócska horrorfilmekben.

7. A warrior a legkevésbé agresszív kaszt. Kivéve ha csapattal van, vagy tökig epixben osztogatja a Mortal Strike-ot.

8. A bloodelf paladinok sokkal agresszívebbek, mint az alli palák. Talán azért, mert a racialjaik sokkal inkább pvp-orientáltak… Vagy egyszerűen sokkal többen húznak fel hordás paladint, mint allit, és ettől tűnik így.

9. Stranglethorn Vale-ből napalmmal kéne kipurgálni azt a szakajtónyi seggarcot aki folyton ott lóg és öli a kicsiket. STV-be ne menj hétköznap. Kerüld el hétvégén és ünnepeken. Keress más helyet nappal, és tartsd tőle távol magad éjjel. Talán reggel négy és hét között óvatosan körülnézhetsz, ha nagyon akarsz.

10. Ha az ellenséges frakció tagjai többen vannak kettőnél, száz százalék hogy megtámadnak. Három a mágikus szám, ott válsz ingyen honorrá, és enyészik el minden kockázatuk, hogy bármi kárt is tudsz okozni bennük."

Címkék: játék poén wow

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr94187010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bly 2007.10.05. 15:48:08

Mennyire igaz. :) Már a múlté nálam az őrület, de kellemeset derültem :)

P 2007.10.05. 16:38:31

Nekem is tetszett. Nem játszom már fél éve kb. viszont minden így van ahogy pontokba van szedve :D

Prophet 2007.10.05. 17:10:01

Ebben a játékban csak cigányok játszanak? Tisztára, mint az utca törvényei XD

balkalolka 2007.10.05. 18:19:15

WoW = gyerekjáték gyerekeknek

Rwindx 2007.10.05. 19:30:17

"WoW = gyerekjáték gyerekeknek"
hehe, ezek szerint fingod sincs az egészről. Ez inkább játék felnőtteknek. A Blizzard 12+ ra vette a játékot, valójában egy 16 évesnek is kevés esélye van bekerülni egy komoly csapatba. Ha bekerült akkor fel kell mutatnia neki olyan felelősségteljes gondolkodást, ami általában nem jellemző ebben az életkorban. Ha sikerül neki, akkor el lesz fogadva, ha nem, akkor repül. Az igazán komoly, vezető csapatok olyan fegyelmet, odafigyelést követelnek meg ami mondjuk valamilyen fegyveres szervezetnél látható.
Az idióták tényleg a fenti "leckék" alapján alakítják a játék azon részét ami a fejlődésről szól, de később nekik egyedül esélyük sincs megismerni a játékot teljes egészében.
kb ennyi amit hozzá tudok fűzni

Lord_Magnus 2007.10.05. 21:15:49

Na erről csak annyit hogy ezt a játékot akárki játszhatja,ennek ellenére természetesen nem gyerekjáték.
Én már láttam 10 éves 70-es szintű játékost aki jó barátom.
Szóval 10 évesen is el lehet érni a nagy szintig,más kérdés hogy
mennyit kell belelölni,mert ő egész nap játszott és így is több hónapig kellett nyomnia.
De! meglett a gyümölcse,és ma már még a híres ILLidannal is szem-
beszállt,persze csapatban.
A fegyelemről meg csak annyit,hogy mindenki vicces dolgokat mond egymásnak,és senki nem veszi túl komolyan,persze azért nem is lazulnak el teljesen,és ami a lényeg:
MINDENKI JÓT SZÓRAKOZIK.Ez az egésznek a lényege.
Ja,és hogy honnan tudom mindezt?
Onnan,hogy jómagam is játszom a WoW-val.
(ÉS VÁROM AZ ÚJ KIEGET!!!! :) HEHE )

Prophet 2007.10.05. 21:17:36

Engem valahogy nem ragadott meg, bár csak tört szervereken játszottam. Egy ideig tetszett, de meguntam. Ezért csodálom azokat, akik ilyen keményen tolják. Illetve nem csodálom, furcsálom. Persze el lehet veszni benne, de aki nincs benne az nem alakíthat ki róla rendes véleményt, akii meg benne van, az meg pont azért. Módjával kell csinálni, abból baj még nem történt.

Rwindx 2007.10.05. 21:29:37

Fegyelmet mondtam, nem komorságot :) a kettő nem ugyanaz. Komoran nem is lehetne sokáig kibírni heti 6-7 raidet...
A "get a life"-ra annyit jegyeznék meg hogy valóban, nem kevés idő, a hardcore játékosok az idejük jelentős részét a játék előtt töltik. Hogy ez megéri-e vagy sem, sok vita megy sok fórumon. Ezt mindenki ossza be magának aki erre vetemedik :) Részemről fél éve szünet van, dolgozni is kell valamikor, de ettől még így mennek a dolgok.

kobu · http://sireblog.webforce.hu 2007.10.05. 21:41:52

everquest 1 utan minden gyerekjatek

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2007.10.05. 23:38:51

csak azok tudnak ennyire rákapni,akiknek valami hiányzik az életükből...szegények....

bloodscalp 2007.10.06. 00:01:57

akik heti 6-7estét végig tolnak, azoknak tényleg hiányozhat valami.

én lassan 2.5 éve tolom (az EU szerverek indulásának napja óta, meg előtte open beta 1 hétig, a tört szerver össze sem hasonlítható a legális változattal, annyira szar a szegény) utóbbi idöben menyasszony és munka miatt max heti 2, esetleg 3 este fér bele guilddal (céh) 25 fős okosságokra mondjuk este7töl éjfélig, többi este ha van rá idö és nincs más program, 2-3-5-fös csapatokban arena (kifejezetten csak játékos vs. játékos elleni harc) olyan napi max 1 órát .

a korábbi arc aki gyerekjátéknak titulálta tényleg stockhülye lehet hozzá, a kiskölköket akiket megismertem az elmúlt 2.5 évben (úgy 80-120 12-17 éves kölök) szinte semelyik komolyabb guildba nem vették fel, egyrészt mert jellemileg tényleg gyerekek még (azért akadz pár koraérett is) meghát anyu 10-11kor ágyba tette öket. az emberek többsége akikkel toltam az elmúlt lassan 3 évben (1 guildban, tehát a tizenévesek többsége ezen a társaságon kívül de velem egyezö szerveren volt) úgy 60% 20+ éves egyetemista és 40% melós, családos ember volt.

ennyit a gyerekjátékról meg a tapasztalat nélküli "kőmíves ivócimbim gyerekét láttam mikor ült előtte" véleményezésről

Lesza · http://www.guild-paradimg.net 2007.10.06. 01:23:55

Nekem nem hiányzik semmi az életemből.

Boldog párkapcsoltaban élek jó körülmyének között és vannak barétaim is, dolgozom és tanulok melette, mégis heti 5 napot raidelek, egy este csak a páromé a másik meg ami jön.

Én pl Hollandiában élek és ez az egyik legjobb formája annak, hogy az öccsémmel és a barátaimmal eltöltsem az időt. Együtt játszunk beszélgetünk és iszunk és nevetünk, így tudom velük tartani a kapcsoltato.

Nagyon sok jó embert ismertem meg a játékban világszerte, akiknek sokat köszönhetek

Én nem a wow nem gyerekjáték nem is veszünk be a guildbe senkint 20 év alatt több okból:
1 a raidek 19:00-23:30 tartanak,
2 nem tudjuk megígérni, hogy a táraslágás témája mindig olyan, amita szülők is szivesen látnának,
3 sajnos maga a játék mögött olyan matematika húzodik meg, ami nem akarunk mindenkinek elmagyarézni,
4, sajnos egy bizonyos korhatár alatt az emberek nem értik,hogy vannak esetek, amikor a közösség érdeke fontosabb a személyes céloknál

balkalolka 2007.10.06. 07:48:19

Nem számít hogy 10, 20, vagy hetven évesek játszanak a WoW-al, attól még gyerekjáték marad. Vesd össze pölö az EvE-online-an, ami "cseppet" komolyabb. Utóbbival évekig játszottam, sejtek vajmit arról hogy mennyire időigényes egy MMOG, akár rpg akár nem.

"heti 5 napot raidelek, egy este csak a páromé a másik meg ami jön"
Nem gondolod hogy ez kicsit eltorzult értékrend? Talán a párod többet érdemelne. Megárthat a sok kockulás.

Az, hogy "jut időd", meg "beosztod" az kizárólag önámítás, ezt nagyon jól tudjátok Ti is. Addiktok vagytok, ami nem csoda, mert egy olyan játékkal játszotok régóta ami függőség kialakítása köré van tervezve.

Lord_Magnus 2007.10.06. 09:17:34

Ja értem,sza akkor a WoW egy gyerekjáték mert szerinted az és
akkor biztos hogy az is. Na,erről csak annyit hogy a vérességét nézve még hagyján,bár amikor leölsz valamit csak úgy mellesleg(legalább is a Burning Crusade-ben) frösögsz a vérben.
Másfelől meg valaki vagy játszik vele vagy nem.
Olyan nincs hogy minden héten 1-2 estét,akkor soha nem fejlődsz
és az egész játék reménytelen ,arról szól hogy a nagyok mindig lenyomnak,vagy ha nem akkor ölheted a kis szörnyeket.
Ha ez így menne,a fejlődés évtizedekig is eltartana,és senki sem
tudna igazán nagy lenni.
Ja,és igen. Arról meg,amit mondtatok,hadd mondjak valamit.
Mármint hogy aki sokat játszik ezzel,ott valami nincs rendjén.
Én átlag heti 5-6 estét és délutánt játszok végig,mégsincs semmi bajom,vannak barátaim,és éppen ez a jó benne.
Mert barátokkal sokkal jobb játszani,és lehet beszélni velük,például pár évvel ezelőtt a WoW-on kérdeztem meg a leckét mert hiányoztam. Sza,le lehet sz**ozni a WoW-ot, balkalolka,de attól még ugyanolyan jó és ugyanúgy 3 millióan játszanak vele szerte a világon. Ja.és teljesen igazat adok Leszának,azt leszámítva,hogy 15 éves vagyok,mégis voltam már "esti partikon" .

blaer 2007.10.06. 10:20:11

hát, magnus öcsém, majd rádöbbensz, amikor vén fasz létedre egyedül maradsz: haverjaid családot alapítottak, vagy éppen a kedvesükkel vannak, de meg már lvl120as leszel, érdes a renyered, mert kinőtt rajta a bőrkeményedés, anyád, apád csak az neked, akik kipengetik a zsét a havidíjra, no barát, no család. Óriásgz a szintjeidért és ez a lényeg.

get a life fiam. (egyébként én is wowozok,) mert ez nem az. ez szánalom

blaer 2007.10.06. 10:21:45

egyébként szüleidnek segítesz elmosogatni? pl. vagy bevásárolni? vagy csak hazajössz és login? gondolom ez utóbbi

Lesza 2007.10.06. 10:32:24

Nos és a párommal együtt játszom a WoW-t és akkor is együtt vagyunk, amikor bent vagyunk a játékban :D Erről ennyit.. Nekünk ez így jó

A függőségről, meg az önámításról, anniyt, hogy WoW-t játszani még mindig jobb, mint alkolistának lenni, vagy eljátszani a pénz gépen vagy hasonlok.

És attól, mert te nem szerted ezt a játékoot, nem kell lehúzni azokat, akik igen, te sem vagy jobb mint mi. :P

dktr_ · http://mindark.hu 2007.10.06. 10:52:11

Sziasztok!

Hat biztos erdekes ez a Wow, de sztem egy kalap szar, unalmas, es csak arrol szol, h old meg ezt, meg 10 masik olyat, meg 25 farkast. Az a tény pedig, hogy felnőtt gondolkodásmódra van szükség, más környezetben, jobban összerakott játéknál nagyobb arányban érvényesülne.

Ps.:
Mmorpg oldal készítéséhez keresek webprogramozókat, az oldal url-je: entropiauniverse.hu . Csak fanatikus geek-ek jelentkezését várom, akik hobbibol keszitenenek honlapot.

dktr_ · http://mindark.hu 2007.10.06. 11:13:38

Jah, es a cim: mindark freemail pont hu .

Tessek irni emailt!

Atis 2007.10.06. 12:14:26

Hello!

Egy-két dolgot énis hozzáfűznék. Ez a játék nem mondható tényleg gyerekjátéknak, mert 20 évesen még játszogattam vele, és letudott kötni. DE, tényleg függőséget okoz, ezt tette velem is anno, mikor megjelent 1,5 évig kockultam szinte folyamatosan, és nem foglalkoztam semmivel. Szóval semmiképpen nem ajánlom érettségi vagy vizsgák előtt álló diákoknak, családos embereknek, mert az hogy nekem van időm a páromra, de 5x raidelek hetente, hát az tényleg nevetséges. Úgy érzem aki teheti csináljon vmi hasznosat, menjen el a párjával sétálni, menjen sportolni, vagy akármi, esetleg wowozzon hetene néhány alkalmat. De való igaz, hogy nem lehet úgy haladni, elérni a gameban dolgokat, hogyha csak pl 7végén tolja az ember. Nem akarok senkit utasítgatni, félreértés ne essék, de lehet hogy érdemesebb lenne valami hasznosabb dolgot művelni:) Én 10 kg -ot fogytam mióta nem játszom, azért ez mennyire lol. Peace.

doctor 2007.10.06. 12:46:50

Lassan fél éve nem wowoztam... De most rommá nevettem magam. Másfelől: Míg játszottam, ugyanúgy eljártam szórakozni, bejártam egyetemre (12+ igen nem csak gyerekjáték), vizsgáztam mikor kellett, egyszóval éltem. MIndenre jutott idő, amire akartam. Igaz, én is az alvás elvesztegetett idő elméletet vallom. :P Összegezve ez egy remekre sikeredett játék és nem a wow hibája, ha elhízol, arra jössz rá, hogy 4 napja dobozos üdítőn élsz, vagy hogy az egyetlen barátnőd az egy barátságos blood elf lány valamelyik szerveren. Nem, ezért csak a játékos a hibás, aki elvesztette az önkon-troll-t. ( /lol ).

Lord_Magnus 2007.10.06. 19:49:45

\"Kedves\" Blaer!

Először is,hadd kössek bele abba amit felületesen mondtál.
1.Nincs is lvl120.
2.ha már öreg leszek már hogy támogatnának a szüleim ha nem is élnek?
3.Hallottam már olyanról,aki a WoW-on keresztül ismerkedett össze
(fiú és lány természetesen :) hehe )
ÉS A NEGYEDIK,A LEGFONTOSABB:
TUDOD KI A VÉN FASZ!!! ):-O

Miután felsoroltam ezeket,térjünk a lényegre:

Én nem fogok a WoW-wal egész életemben játszani nehogy azt hidd!!!
Pár év,és jön az új játék vagy a váltás.
Ez sokaknál így is megy,csak hogy felvilágosítsalak.
Ja,és a nagy WoW-ozás ellenére nem vagyok se dagi,se WoW őrült, épp olyan normális vagyok mint a többiek, a különbség csak az,hogy én ezt csinálom a szabadidőmben.
És nem kell próféciálni,hogy így meg úgy,a WoW-tól elhízol,a WoW-tól függő leszel,a WoW megront.
Ez abszolúte az embertől függ.
Aki ugyanis tömi magába chipset meg a kólát, jó közel hajol a géphez,a zsebpénzét csak erre költi,az-akármilyen furcsa-saját maga rontja az életét.
Mert ő akkor is ezeket tenné,ha épp nem a WoW-val játszana.
És még egyszer mondom:NEM fogok 5 év múlva is ezzel játszani.
Ja,és még egy dolog.
Aki csak fikázni,szarozni,meg faszozni tud(lásd balkalolka vagy blaer) az inkább tartsa meg a véleményét magának,nem vagyunk rá kíváncsiak.

Lord_Magnus 2007.10.06. 19:56:05

Ja,és igen blaer,képzeld igenis segítek a szüleimnek mindenben nem"hazajövök és rögtön login" !!!! Az iskoláról nem is beszélve.

blaer 2007.10.07. 00:56:52

Te Kretén Magnus Te!

Mondom: _majd_ ha vén fasz létedre... érted ám, látom a szemeden, azon a zavaroson.
Vágom, hogy nincs lvl120, kreténkém, max 70ig tudtam elhúzni a mainem, meg 2 altom...

Csak tudod, aki wowoban ismerkedik, az szánalmas. Sőt még az sem. Majd felnősz. És talán rájössz. Ha meg nem, hát az sem baj, ez esetben remélem, nem szaporodsz.

Van két haverom, kockán tolják a wowot. Ennyi az életük. Látod, ugye, hogy milyen szép kilátásaid vannak, csak nem ismered be.

blaer 2007.10.07. 00:59:43

jah igen, "Lord" :D (kurva vicces egy név:)) tudod, ez egy szabad ország, ahol még énis leírhatom a faszozást :D le is írom: egy fasz vagy. :D

erre varjá' gombot, csimota /rofl /spit /stink /rude

blaer 2007.10.07. 01:04:41

Te, dktr, azaz Tibor,

a webed még nem él, másrészt ha már idecsörtetsz és spammelsz, akkor ésszel... ha moderátor lennék itt, úgy vágnám ki a bűzös kis postodat, hogy nyekkenne. (Igaz az magamét is :gonosz:)

Egyébként fanatikus geek alatt azt érted, hogy b@szol fizetni? :D

blaer 2007.10.07. 01:32:36

Lesza, szerintem meg helyesen írni megtanulni is jobb, mint wowozni. Te ezt nem értheted, maradj ezen a szinten, drágám.

Amúgy én is a párommmal játszom, már amikor nincs fontos dolgunk.

Lesza 2007.10.07. 10:01:04

Elnézést kérek, ha sok volt a hiba abban, amit írtam, de elég késő volt és én nagyon fáradta voltam egy 12 órás út után, valamint reggel 03:30 kellett felébrednem :)

De örülök, hogy csupán ennyit találtál, ahol nekem eshetsz :P

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2007.10.07. 12:59:26

nem lesz senki kimoderálva,tőlem nyugodtan fröcsöghettek egymásra:)
picit én is beleszólok: kb 3/4évet játszottam tört szerveren,most van egy 55ös warlockom (tehát ebből kiderül mennyit is játszhattam 4xes xpvel) most biztos jön az h így nem az igazi,és valóban nem,de ezért tudtam ennyire könnyen abbahagyni. Mert ha fizetnék érte,bennem lenne,h akkor már csak játszom...így ez nem tartott a gép előtt.
Nekünk is volt olyan, hogy a barátommal az apátságnál találkoztunk:D, de maximum 2x egy héten,amikor mindketten fáradtabbak voltunk így egyébként se találkoztunk volna a real worldben. Viszont nem tűrném,h egy estét szánjon rám vki...van olyan h kimerült vki vagy más programja van(sörözés,haverok stb) de nehogy már a wow legyen a másik program?!

Lesz 2007.10.07. 13:51:06

Ha kell több estét szánok a kedvesemre, de mivel mi együtt játszunk és együtt raidelünk, így mindig együtt vagyunk. Itt ülnk egy más mellett beszélgetünk, nekevtünk és jól érezzük magunkat.

Nem arról van szó, hogy a wow a fontosabb, csak arról, hogy nekünk jó így, hogy így alakult ki.

Hidd el este mire hazajön a munkából halál fáradt,, és mivel folyamatos ügyeletben van, ha hívják menni kell, nem is lenne lehetőség arra,hogy elmenjünk pl sörözni, szóval ez nem csak rajtunk múlik, vannak kivül álló okok, ami miatt a mi hétköznapjaink így alakultak.. Neki is nekem is elég, hogy nem zaklatom békén hagyom hadj pihenjen.
De attől,hogy WoW-zunk még normális életet élünk és van olyan képzeld el, amikor nem játszunk, nem lépünk be, mert nincs kedvünk inkább olvasunk vagy megnézünk egy filmet vagy csak beszélgetünk.
A haverokról, annyit pedig, hogy nekem nincsenek mind leaglább 1500km lakik tőlem, ha velük akarok dumálni, akkor msn, skype, vagy wow.
Arra, hogy ne játszunk, hogy együtt legyünk, elmenjünk valahova ott van az egész hétvége, amiko ő is friss ,van energiája.

Attól a naptól játszom, hogy ki jött a wow, de emelett lediplomáztam, megtanultam másik két nyelvet, elköltöztem, letettem a kedvesemmel a közös életünk alapjait. Megy az életem, de tényleg, amikor teljesen fáradt vagyok engem ki kapcsol az, hogy valami msára figyelek, mint a nap többi részében.

És reményeim szerint nem sokára mindenféleképpen abba, hagyom a wow-t, mert ha minden a terveim szerint alakul egy perc időm se lesz rá :)

lol a sárga motoros lol 2007.10.13. 23:45:52

szar, fos, szar, ez a wow, és ezek vagytok ti! annyira jó látni, hogy ilyenek az emberek! istenem! szánalom! öröm!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2007.10.14. 09:25:25

sárga motorosnak olyan szivesen belelátnék az életébe...

Lord_Magnus 2007.10.14. 19:43:08

Jóvan köcsög fasz kibaszott kurva Blaer!!!
Csak úgy mondom:Rohadj meg és dögölj meg.
Elvileg ezt így mondhatom faszfej,sza kussolj be baZDMEG.
Elegem van,hogy mindenkit ócsárolsz vazzeg,aki csak szereti a WoW-ot.
Sza figyelj geci!!!
Aki tud alkalmakodni a WoW-hoz,az ugyanolyan normális ember
te geci fasz köcsög,kár hogy ezt te nem fogod föl pöcs.
És ha ilyen hülye és sötét a fejed akkor inkább ne is szólj hozzá a témához mocshadék.
Ja és sárga motorsnak üzenem:dugd fel a motorodat!!!!
Blaer te vagy a kretén te faszfej,és ne szólj bele a WoW-osok életébe.
U.i.:Dögölj meg.

blaer 2007.10.15. 01:00:33

Hát Lord_Magnus fiam, Te aztán szerepeltél. Le. Egyszer IRL összefutok veled, neked annyi. Na persze, ez nem fog összejönni. Sajna.

Amúgy hadd találgassak: ud rugó vagy, 70es, és stvben baszod le a 44eseket hátulról, mobozás közben. Aztán amikor megjelennek a haverjaik, akkor meg vanish, és kurva bátor tetteidről ódákat zengesz. Hordás köcsög. Csak az lehetsz. Az ilyeneket szokták seggbedugni az öltözőben a nagyobb srácok, vagy éppen szétröhögik kis farkuk miatt a kínlódva összakapart tinilányok, aztán haza gyorsan, ajtó bebasz, mutar fater leszarva, suli leszarva, és goooo STV. Yess.

szánalmas buziláda vagy. Csak hogy a Te stílusodban válaszoljak :)))

Amúgy ilyenkor röhögök igazán :D képzelem, hogy habzott a kis szád. Te, szerintem, ne is írogass ide már, addig is távol vagy wowotól. Go in. Login. Substitute life. Balfasz...

blaer 2007.10.15. 01:03:13

jah, egyébként, amíg nem bannolnak innen addig szólok hozzá, és ahhoz, amihez akarok. Kis rendőröm. Itt téged az interneten senki sem szeret ám :D énse.

Húzzál innen ::D:D:D:D looooool rofl /spit /shy /stink /shoo /sigh

Lord_Magnus 2007.10.16. 13:27:33

Hát most aztán k**vára mellétrafáltál apuskám,hordás vagyok ugyan,
de nem undead rogue,hanem 70-es orc warlock,és nem 44-esek ellen szoktam menni,hanem komoly hapekok ellen,pl. ILLidan,(bocs de muszáj így írni hogy látszódjon :D) vagy Lady Vashj,stb.
Ja,és elnézést kérek az iménti stílusomért,de nagyon fel****ott Blaer.
És Blaer,4 fontos dolog,amit a kedvemért NAGYON JEGYEZZ MEG!!!
1.Nem,nem vagyok amolyan "kisbuzi" stílusú emberke,mint mondtad,és amikor hazaérek,mint már mondtam,nem "rögtön login".
2.Egyezzünk meg abban.hogy senki se káromkodik,nem akarom hogy ki****-anak bárkit is emiatt.
3.Amúgy hadd ne találgass-ha érted miről beszélek.
4.nem vagyok kis rendőr,én is káromkottam.
U.I:ja és én is szívesen találkoznék veled :D NA CSÁ

Lord_Magnus 2007.10.16. 18:22:17

Ja egyébként van egy érdekes kérdésem:
Ment már vagy megy már egyáltalán valaki gnómmal???
Csak azért mert eddig még senkit se hallottam.
Bár szó mi szó poén dolog amikor egy kis 60-as gnóm lenyom egy óriási 20-as orkot :D,de azért úgy komolyan,ha jól tudom senki se csinál gnóm karaktert,és személy szerinti véleményem az,hogy a Blizzard is csak kényszerből rakta be mint választható faj,hogy az allisok is 4-ből választhassanak mint a hordások.
Remélem,nem mondtam nagy hülyeséget :D
Na ennyi.

Lord_Magnus 2007.10.17. 16:01:49

Ráadásul a gnómoknak a WarCraft 3-ban még se hírük,se hamvuk nem volt,ami azért furcsa mert a WarCraft2-ben viszont igen.

Thamarr 2007.10.22. 13:49:43

Annyira vicces ezt olvasni. A sok sikertelen emberke, aki a questelesnel nem jutott tovabb soha, itt fikazza a WoW-ot. Persze mit is varnank... az ilyeneket PvP-ben lekaszaljak a twinkek, raidelni meg nem jutnak el soha a hibas mentalitasuk miatt, normalis guildbe meg nem veszik fel oket...

Mielott a fikazok egyike nekem esne: felnott vagyok, sajat lakasomban elek, 5+ eve jo allasom van, normalis eletem es menyasszonyom, akivel (meg a haverjaimmal) egyutt jatszok. :P

A guildunkben rajtunk kivul meg 3 par van, ebbol ketten ott ismerkedtek meg, azota hazasok, stb.

Nojetek fel pistikek, nojetek fel....

Ja es 70es (semi)epic hordas hunterem van, lehet fikazodni, kb. leszarom...

AndRUSH 2007.10.23. 00:27:59

Üdv mindenkinek!
Érdekeks téme ez a WoW...sztem érdemesebb lenne ezt olyan szemszögből nézni mint egy "kívülálló"aki nem is tudja mi a WoW.Mellette és ellene egyaránt sok érv szól.Tényleg sok embert összeköt ez a játék és nem ritka hogy komoly barátságok vagy akár házasságok is létrejönnek jóvoltából.Ugyanakkor TÉNY hogy függőséget okoz(van is róla egy amcsi dokumentumfilm).Sok olyan ember van akik 18+évesek akiknek szó szerint ez tölti ki a mindennapjait.Hogy a készítőket csak a pénz motiválja az egyértelmű...de vajon a játékosok miért élvezik annyira ezt a fantasztikus filmeket megszégyenítő játékot????És mások miért rühellik annyira????Én személy szerint egy 19 éves frissen érettségizett hamarosan külföldön munkába álló srác vagyok....És igen énis játszottam a WoW-al DE szerintem csak annyira kéne komolyan venni amennyit ér...ez alatt azt értem hogy ez is csak egy játék...egy játék ami embereket köt össze,egy játék ami néha tényleg komoly tervezgetést,gondolkozást igényel.De akkor is csak egy játék.Én nem mondom hogy nézzen magába az aki függő meg ilyenek.Én csak arra gondolok hogy ez nem muszály hogy ennyire LÉTELEME legyen egyes emberek életének.Erre értem hogy csak annyit kellene foglalkozni amennyit ér.Ez csak egy játék....ez csak egy játék...

Lord_Magnus 2007.10.23. 20:11:21

Teljesen egyetértek az előző 2 kommentel.
(De a kérdésemre még mindig nem kaptam választ.)

blaer 2007.10.28. 22:12:53

Sajnos nem válaszolok magnus mert nincs kedvem:P:P:P

Lord_Magnus 2007.10.30. 20:08:40

De izé vagy Blaer... :P XD lol

KOKO96 2007.11.01. 02:48:57

Én, mint aktív wow játékos, sose tudtam megérteni azt, hogy emberek hogy képesek lefikázni valamit amit 1általán nem is ismernek. Valamint szerintem ez 1 olyan dolog, hogy mindenki eldönti magának, hogy mi a jó neki. Emiatt sértegetni embereket felesleges és szánalmas is.

jómagamról annyit hogy 19éves vagyok, vannak barátaim, barátnőm, egyetemista vagyok, és JUT időm arra amit szeretek wow-on kívül :)

Blare: neked annyit, hogy a szóhasználatodból arra következtetek, hogy te sem veted meg az efajta élvezeteket, szoal tényleg nem értem mit szarozod...

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2007.11.04. 22:52:13

Egy rövid hasonlat. Van két ember, az egyik nyolctól négyig számítgép előtt ül, headset a fején, telefonál. Ő dolgozik, hasznos ember, helyes ember.

Hazamegy, leül a számítógép elé hatkor és éjfélig játszik, headset a fején. Ő a köcsög, szemét, nyomorék, kocka, nolifer függő geci.

Mi az alternatíva a WoW-ra? Bámuljak nyomorult ribancokat és lapaj cigányokat a kertévéken? Internetezzek? De az is számítógép úgyhogy a sátántól való. Netán menjek el dizsibe és mozogjak mint akit chain lighting ér és utána a cigányfalkák az utcán kidney shotoljanak? Vagy menjek le pestre a mass outdoor PvPben részt venni?

Aki meg a kéthavonta nyolcezer forint előfizetésen sír az pedig vagy üzbég bevándorló vagy segélyből él.
Az leosztva egy kemény ezres hetente. Kevesebb mint ha hetente egyszer elmennél a csajoddal moziba, vagy kocsmába vagy talán még egy rendes csokor is nehezen jön ki belőle.

Egyes lelkiekben fiatal és türelemben hiányt szenvedő egyének it akkor is csak a zámérikájifilmekbő ismert sztereotípiákat ismétlik újra meg újra, olyanok mint a goldbeggerek, állandóan csak ismételni fogják magukat ha nem moderálják/ignorálják őket.

Az indapass nélküli kommentelést meg jobb kikapcsolni mert megtalál minden hülye.

Lord_Magnus 2007.11.05. 20:48:39

No comment,teljesen egyetértek.
DE MÉG MINDIG NINCS VÁLASZ!!!! :D

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2007.11.05. 22:08:05

ja a gnómok meg azért hiányoztak a WC3ból Magnus mert pont akkor votl a trogg invázió és azzal harcoltak.. sikertelenül

Lord_Magnus 2007.11.06. 13:26:13

Ööööö...mi az a trogg??? :D
Nem trollt akartál mondani?
Egyébként meg van valaki aki rajtam kívül a Prohászkából netezik?

blaer 2007.11.07. 00:04:58

Látom, a nicklopás kurvára megy valakinek...

" blaer 2007.10.28. 22:12:53
Sajnos nem válaszolok magnus mert nincs kedvem:P:P:P "

ez nem én voltam, hanem valami hordás, 14éves tetű...

Lord_Magnus 2007.11.07. 21:13:53

Jaaa...akkor visszaszívom. :)
Egyébként a hordások közt se mindenki köcsög...csak a fele :(
Kár,hogy az kábé 1 millió. :(
De 'galambom', :) mik azok a linkek?

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2007.11.09. 08:06:16

Ez kérem a méltán elfeledet gnome loret tartalmazzák.. Meg azt is hogy hol, mikor mit csináltak a háborúk alatt.

Dropped here by google 2007.11.09. 23:21:04

Lol google kidobott ide,gondoltam beleolvasgatok és jókat röhögve rajtatok(nem konkrétan vkin),hogy megy nagyban a szidás a között aki wowozott meg az aktív player közöt,de valami megrázó ingame hatásra letette és irigy arra aki még most is nyomja.Hát szánalom a köbön hogy ilyenek vannak,a wow egy olyan játlék mint pl a foci/zenélés hogy jól érzed magad aztán drog->függőség->elmegy az életed,de önkontrollal már nem fogsz lépsz túllépni egy bizonyos határt.Ennyi.Vérpistikék mennyetek haza.
Nem gecizés,de fontosnak érzem hogy elmondjam.:/

ui.: wow-ot 10millióan játszák(becsült adatok,ugyebár kínába naponta fedeznek fel +20millió embert egy eddig teljesen ismeretlen régióban)

Lord_Magnus 2007.12.06. 20:06:44

Hú de régen nem írt ide senki...te jó ég.
Ja,amúgy egyébként boldog Mikulást.

Róbert 2007.12.28. 21:05:11

Üdv nektek akik a blogot olvassátok. Az egész témáról kialakult véleményemet tükrözi amit leírok.
A wow CSAK EGY JÁTÉK!!!! Semmi köze a valódi élethez. 3-5 év és a wow sehol nem lesz. a blizzard új játékokat ad ki és mindenki szépen lassan elfelejti a wow-ot.(aki nem annak persze csodás emlék lesz) Nem azt mondom hogy a wow rossz vagy szar. A függőség igénytelenség. Aki kikapcsolódásként használja azt megértem... Lesznek. Az pedíg hogy gyerekjáték vagy sem...hát valahol mindenki gyerek. A half-life 1, 2 is gyerekjáték... Sőt az összes pc-re és konzol-ra kiadott játék gyerekeknek készültmivel egy konzervatív felnőtt nem fog játszani velük mert hülyeségnek tartja és azt kérdi mi a jó az öldöklésben. Tudjátok ti egyáltalán hogy a játékban miért jó az öldöklés? gondolom nem.

Cole 2008.01.21. 11:49:10

Hehe. Jó a lista, szinte mindegyik esettel találkoztam/voltam szenvedő alany. De már nem mert az VALÓ ÉLET magába szippantott. Szép és jó ez a WOWMÁTRIX de tényleg csak hátulgombolós kiskölyköknek való. Ahogy olvasom a hozzászólásokat van ugye aki kipróbálta, örült, aztán észhez tért és letette. Illetve volt aki kipróbálta és beleőrült. Pl Magnus őlordsága. Blaer meg csak szimplán egy bunkó. További jó anyázást és egyebeket fószerkáim.

Kocka1 2011.12.03. 22:57:41

Húúúhhh gyerekek ez tiszta nosztalgia...:)
Magnus vagyok 1ébként és nagyon érdekes volt visszaolvasni így utólag az egészet.
Cole egyébként no comment, szerintem legközelebb kopipészteld az előző wowfikázó hozzászólást, az egyszerűbb lesz mint ennyit írni.
Ja és ha még valaki valaha is idetekintene és látná ezt a kommentet is, annak megjegyezném hogy abbahagytam a wowot egy ideje; DE ettől függetlenül nem tartom hülyeségnek és ha kedvem lenne, bármikor folytatnám. Na csak ennyi lett volna, kíváncsi vagyok mi van azóta Blaerrel meg a többiekkel :)
(ami meg a nevemet illeti nyugodtan tessék belekötni vagy 3 éve csináltam és lusta vagyok újat regizni XD)

Horizont 2011.12.04. 12:18:03

@Kocka1:
Nem vagy egy bőbeszédű hallod-e:DDDDD Majd 4 év alatt 2 hozzászólás, abból is az egyik egy 4 évvel ezelőtti poszthoz!! Megnevettettél:)

Magnus1 2011.12.11. 10:13:34

Egen, nemigaz szóltam hozzá azzal az a felhasználóval.
Tudtommal lehet olyat hogy több felhasználónév...?

süti beállítások módosítása