Skip to content


       Szűrés lista

Kellemetlen igazság

Simon Peresz izraeli államelnök, október 10.-e, a Kereskedelmi Irodák Szervezetének éves közgyűlése:

„Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van. A kormányok ezzel szemben nem képesek realizálni az erejüket, van költségvetésük, de nincs pénzük. A kormányok tehát képtelenek az eredményes működésre, de a cégeket nem kötik gúzsba a korlátozások." „Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot”

Semmi bajom sincs ha valaki befekteti a pénzét Magyarországán,
de ilyen pofátlanul kijelenteni hogy felvásárolják az országot ....
Ilyet is csak ŐK mernek kijelenteni visszahang és botrány nélkül ..

Képzeljük már el , hogy Sólyom László  megszólal és bejelenti hogy felvásároljuk a Felvidéket ...micsoda világbotrány lenne !

Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr93195042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása