Skip to content


       Szűrés lista

Husztinak játszania kell!

Nemrég cikkeztünk Komanról és elmondtuk, hogy mi bizony nem kérünk belőle. Most akkor,  kárörvendjünk kicsit, mert mostanában csak a Sampdoria fakóban jut szóhoz így bizony hiába várja a meghívót az Ukrán válogatottba - és reméljük, hogy a magyarba is!
Huszti Szabi viszont legnagyobb örümünkre lassan visszatér(het). Nagyon kell majd a bal oldalra túrni, hisz Dzsudzsák tavasszal már a PSV-ben fogja a padot koptatni és nem túl valószínű, hogy kirobbanó formában fog visszajárni a válogatottba. Nem akarjuk temetni a srácot, hisz még csak 21, de ha nem szed fel pár kiló izmot és egy profibb szemléletet akkor elég hamar kölcsön/el fogják majd adni a hollandok.
Huszti viszont már több mint két éve nyugati bajnokságokban pallérozódik és egyike azon kevés magyar focistáknak , kik megállják a helyüket. (A Fradiból 2005 nyarán igazolt külföldre és a 2005-2006-os szezonban már a Metzben erősödött és 18 meccsen 1 gólt szerzett. Csapata kiesett a Francia első osztályból és őt 210,000 fontért megvette a Hannover 96, amelynek kezdőjéből manapság kirobbanthatatlan és 40 meccsen 8 gólt szerzett.)
Szabi gyors, agilis, erős és remekül lő ballal, de ami ennél is fontosabb rendkivüli szorgalommal, nagyon sokat dolgozott azért, hogy meghatározó tagja legyen egy nyugati középcsapatnak.Valószínűleg ezért is sértődött be mikor anno Várhidi közölte vele, hogy Tőzsér játszik a helyén. Tőzsér valamiért nagy kedvence a szövetségi kapitánynak, de szerintünk luxus egy ennyire passzív játékost tartani a kezdőben csak azért, hogy szabadrúgást meg szögletet rugjon.
Lezárandó ezt a furcsán összekapcsolt pár sort: Husztinak játszania kell! Hogy Dzsudzsák vagy Tőzsér helyén , mindegy, de játszania kell!

Huszti Fanvideo...



... és szurkoló oldal.

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr29221129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása