Skip to content


       Szűrés lista

Bulvár Bordély 2

Nem is olyan rég írtunk már az ország kurváiról, de akkor még elkerülte figyelmünket Debreceni Zita. Csupán egy aranyos lány volt az FHM címlapjáról. Elég volt neki, hogy modellkedik, hogy szerepel néha a tv-ben és elég volt neki párnak Harsányi Levente vagy Majka is. Alig egy hónapja nyilatkozta a blikknek, hogy annyira megviselte Majkával törént szakítás, hogy nincs szüksége most pasira. Ennek ellenére már olvasható a Velveten, hogy Zita közel egy hónapja az "ex Bódy Sylvi barát", Kedves Ferencel vigasztalódik. Aki mint köztudott a 27. leggazdagabb magyar. Nos, lehet, hogy Zitának nem kell pasi...de a pénze azért jól jön.
Egy szó mint száz, a lányzó felkerült a listánkra! És mivel hamarosan a mellét is megnagyobbítatja, valószínűleg jó sokáig ott is marad.
kurnám index: 6/10

FHM fotózásos videó lent. Egyáltalán nem nagy szám, asszem erre mondják, hogy 12 egy tucat. MIndennek ellenére Zita mégis "sikeres" de nem értem miért. Igaz a pofátlanul kamerába terpesztés egyeseknél nagyon sok pontot ér.





Update :
Csak hogy belőjjük ezt a kedves Ferencet :



















A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr58229109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cowkie 2007.11.14. 22:19:23

vót 'szerencsem' beszelgetni par ilyen lannyal, erdekes emberek. tenyleg minden a casting-szopastol kezdodik =)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2007.11.15. 00:29:24

Ahogy Árpa Attila megírta a könyvében ....
Palotás Petra és a castingoló kanapé :)

Pistike911 2009.05.28. 11:41:57

Az a hajbeültetés azé' odab.sz! Szép pár, NA! :)))

süti beállítások módosítása