Skip to content


       Szűrés lista

10 kg párizsivég

Múlt heti sztori, de nem tudok betelni vele, annyia "magyaros-multis-vastagbőrös" .
Megosztom, hátha valaki még nem olvasta :

Tíz kilogramm párizsivéget ajánlott fel a Pick Szeged Zrt. tulajdonában lévő Délhús Rt. a Magyar Máltai Szeretetszolgálat karácsonyi adománygyűjtő akciójához - írja a Magyar Hírlap. A megalázó ajándékot a szervezet visszautasította.

„Tíz kilogramm párizsivéget tudunk adni, de le kéne jönni érte Szegedre”- ez volt az a mondat, ami valószínűsíthetően kiverte a biztosítékot az adománygyűjtés céljából a vállalathoz forduló segélyszervezet munkatársánál.

Kovács László, a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatója :
Mint elmondta, sajnálatos és nem kizárhatóan félreértésből adódott a helyzet, mivel ők a segélyszervezet külön kérésére 10 kilogramm teljes értékű felvágottat szándékoztak felajánlani.

A vezérigazgató hozzátette, nagyra tartja a karitatív szervezetek munkáját és „a társadalomért felelős vállalatként tevékenységünk során folyamatosan, az ünnepek előtt pedig különösen kiemelten kezeljük a nehéz sorú emberek megsegítését.” Kovács László ígéretet tett arra, hogy személyesen veszi fel a kapcsolatot a Máltai szeretetszolgálat vezetőjével és „mérlegeli a további segítségnyújtás lehetőségét".
























Címkék: morbid abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr7270206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruszkibaka · http://ruszkibaka.blog.hu 2007.12.20. 20:02:09

az ilyen kiéhezett csóró buzik,mint jómagam is 3 nap alatt megeszek 10 kiló párizsivéget,a többinek akkor mi marad?a crepto cég következő felajánlása:10 tekercs alig használt-naponszárított-wc papír..+100db használt fogkefe a colgate-től...stb..éljenek a kapitalisták!(párizsivégen)

Big-B 2007.12.20. 20:23:44

Ha nem is Pick-en, de téliszalámi-végen éltem 1 éven át... a honvédségnél.

szmoker 2007.12.21. 08:40:17

Párizsivég = a párizsi azon része, amit a szeletelőgép már nem tud leszeletelni (merthogy itt fogja meg a párizsirudat ilyen kis karmos izékkel). Vagyis nem csak hogy selejt (visszadolgozandó anyag pl. májasba, egyéb szemétbe), hanem a kis tartó karmok még jól össze is lyuggatták, úgyhogy ronda is. Meg előtte ki tudja, ki és mi fogdosta össze?

Amúgy 10 kiló Pick marhapárizsi itt a sarki CBA-ban kb. 16000 forint lenne.

Gratulálok, Pick Szeged zéerté (vagy enyerté?). Gratulálok, Kovács László vezérigazgató úr, hogy sikerült megmagyarázni a bizonyítványt.

"Mint elmondta, sajnálatos és nem kizárhatóan félreértésből adódott a helyzet, mivel ők a segélyszervezet külön kérésére 10 kilogramm teljes értékű felvágottat szándékoztak felajánlani."
Normális cég ilyenkor azt mondja, hogy bocsánatelnézést, megrak egy teherautót mindenfélével, és reménykedik, hogy a BRAND IMIDZS nem zúzódik porrá. Sokkal többe fog ez még nekik kerülni, mint egy raklap felvágott. Én pl. biztos nem veszek több Pick terméket. Ha még 100 ember így gondolja az országban rajtam kívül, már nagyobb a kár mintha lenyelték volna a békát.
Vagymi.

BTW párizsit még a kutyámnak sem adok.

EatClean · http://cleaneating.blog.hu 2007.12.29. 13:29:19

jahh ennél durvább,h szüleimnél falun az egyetlen CBA tele van párizsi és szalámivégekkel. Sok vidéki településen, ahol nincs konkurencia, a szeletelt, vagy egész felvágott ritka mint a fehér holló,az igénytelenül egymáshoz paszírozott vákomcsomagolt végegért pedig elkérnek annyit, mint városon a szeleteltért...

süti beállítások módosítása