Skip to content


       Szűrés lista

Bertram loves Sylvi

Bódi Sylvi ismét szerelmes. Kezdhetném ezzel a rendkívül figyelemfelkeltő felütéssel a bejegyzést, csakhogy valótlant nem akarok állítani, hiszen a kapcsolat még csak 6 napos. Elgondolkodik az ember, hogy mikor fognak olyan párokról cikkezni az újságok, akik még együtt sincsenek, de feltehetőleg együtt lesznek pár hónapon belül. 6 nap? 6 napig egy épület romjai közt rekedni szolgáltat némi hírértéket,de egy 6 napos kapcsolat?


Ez egy hatnapos kapcsolat. Egy partin ismerkedtünk meg, ahol nagyon szimpatikus volt, így ezt több találkozás is követte. Egyelőre azonban nem lehet szerelemnek nevezni-nyilatkozta a Blikknek Sylvi. (létezik ilyen keresztnév?)

Na de nem húzom tovább az időt, lássuk ki a szerencsés férfi, aki elnyert celebünk szívét.(azaz elfogja, bocsánat mindig elfelejtem)

Íme ő az! Bertram Klamp LeMercier (45)aki a honlapja tanulsága szerint színész, modell és opera énekes egyben. Az első kettőt még csak össze tudjuk egyeztetni, de vajon a harmadik, hogy jön a képbe? Az életébe is bepillantást nyerhetünk, életrajza első mondata arról tanúskodik, hogy Németország legtrendibb kórházában született. Ezek után szerintem semmi kétség nem merülhet fel az említett úr értékrendjével kapcsolatban. "Az unalmas tanulmányok után úgy dönött, hogy az élet napos oldalát is megnézi magának. Milánóban MODELLKEDNI kezdett" Nagybetűvel??? Minek? Aztán sorban jönnek szintén nagybetűvel a modellügynökségek és a fotósok nevei, akikkel dolgozott. Elnézést a személyes megjegyzésért, de ez a hapsi egy orbitális ripacs. A kedvencem viszont az utolsó bekezdés miszerint szinte bármit elvállal (modellkedés, tv, mozi stb), info@bertramklamp.com-on lehet a felkéréseket küldeni. Mégse megy annyira jól az a szekér?

A zenéhez nem értek, de szerintem nem egy nagy durranás énekesként sem, akinek jobb füle van cáfoljon vagy erősítsen meg.
http://www.bertramklamp.com/baiser.mp3

Kiváncsian várjuk a további fejleményeket, de addig is sok boldogságot kívánunk az fiataloknak!

Címkék: média celeb bódi

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr67291140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cowkie 2008.01.09. 18:52:45

nem egyszer lattam sylvit (letezik ilyen keresztnev?) a SYL-666 (a szamban nem vagyok biztos) rendszamu 6os bomcijevel, amit a pasijatol kapott. vajon megtartotta, miutan szetmentek? :D

hogy szakadt volna anyjaba a feje.

ggg 2008.01.09. 21:05:12

001 a rendszám, utána van kötve a korcsolyapálya is, azt is a "Kedves"-től kapta :)

Garry 2008.01.09. 21:31:08

Naná, hogy megtartotta, hisz ajándék! :))

Sőt, amint látható volt egy bulvárműsorban, Karácsonyra meglepte magát kristályokból kirakott monogramjával ( vagy talán a Sylvi felirattal, már nem emléxem pontosan) az autó C-oszlopára ( asszem van olyan:) ) felragasztva.

Majdmegmondomatutit · http://tombola.blog.hu 2008.01.09. 21:51:17

monhatnám azt is, hogyha egy 6-ost veszek a csajnak, majd lelép, valószínűleg a kocsival vertem volna agyon.... de minimum kétszer elgázolom vele, és a csinos pofiján, kikapcsolt ESP-vel nyomok egy padlógázt...

jaj, jaj, JAJ... kitört a gyerek...

rat 2008.01.09. 22:07:27

sylvit smink és a türkiz kontaklencse nélkül kellene mutogatni...nagyon sokat dob rajta a smink,bár a pöszesége röhejes! palikat jól lehúzza,azok meg megérdemlik,ha nekik egy pösze excibionistára fáj a foguk...

padre · http://tenyerunk.blog.hu/ 2008.01.09. 22:38:34

hmm. a bódi sylvi jelenség is röhejes (de aki a sylvit furcsállja, az emlékezzen csak delhusa dzsonnira meg társaira), de ahogy ez a pasi "operaénekes"... röhejesen intonál, iszonyatosan szirupos, ki se látszik a sok igyekezetből, hogy nááádjon romááántikussz legyen -- olyan, mint egy elefánt a porcelánboltban, nyista stílusérzék, minimál technika. pfuj. a szintje mondjuk másodévét kezdő hallgató a klasszikus énektanszakon. ettől persze még nem lesz operaénekes. (inkább csak egy pojáca, a jelenlegi szintjén.)

arról nem is szólva, hogy milyen felvételvezető az, aki egy ennyire lehangolódott angolkürtöt(?) benne hagy a felvételben... (most, hogy másodszorra hallgatom, inkább felhangolódott az a kürt.)

mindent összevetve, bulvárszempontból tökéletes. vakok közt denevér a király, vagy mi.

bervas 2008.01.09. 22:38:58

Akinek telik ilyen nőre, nem fogja földhöz vágni egy vacak kocsi vagy korcsolyapálya elvesztése... Ha meg mégis, hát megérdemelte a hülyéje :-D

főügyész 2008.01.09. 22:57:42

beszél belőletek az irigység...

Mila 2008.01.09. 23:08:05

Sylvi női szemmel is bombázó,kár fikázni...az pedig,hogy elfogad ajándékot a pasitól,akivel együtt van,természetes...minden "nagyon tisztességes" családanya is elfogad a férjétől ajándékot és meg is tartja a válás-szakítás után,csak az kicsit kisebb érték...és nem csak az ajándékokat tartják meg...úgyhogy ne irigykedjetek:kinek mi jut :-)))

nyekk 2008.01.09. 23:20:58

Mila 2008.01.09. 23:08:05
Ez a szottyadt lotyó szerinted bombázó? Esetleg messziről. Közelről dúrvák a vonásai, mesterkélt stb. De hát messziről még a Medveczki Ilona is jól néz ki (csak közelről kissé pethüdt) Arról nem beszélv, hogy olyan üres a nő, mint egy levedlett csótánybőr. Gondolom ez a playboy fickó is arra használja, amire való: jól megdugja, megoboáztatja (ha már a lasszikus zenénél tartunk) aztán pár nap után (mikor alul-felül megtelt) kiteszi az ajtó elé, mint a macskát szarni.

Nope 2008.01.09. 23:53:01

Szégyen.
Sok szánalomember szídja a figurát csak nem tudom miért?
Sekélyes az értékrendje ki nem szarja le, jól érzi magát az ország egyik legjobb nőjét dugja és még pénze is van.
Én gratulálok neki, megcsinálta!
És ti?
Ha boldogok és elégedettek lennétek saját életetekkel le se szarnátok az irigykedés helyett.
Ők legalább nem butitják az országot.

Prophet 2008.01.10. 00:40:11

Már a létükkel is butítják pajti. Ha nem lennének képernyőn, az emberek esetleg nem az ő magánéletükkel foglalkoznának, hanem a saját kis szaros privát szférájukkal, a dzsuvás mosdókagylóval, pókhálós szerlmi életükkel, meg úgy cuszammen azzal, hogy vágják alattuk a fát. A cirkusz már maga a butitás. És a demagógia is elég káros. Honnan veszed, hogy irigyek? Mire? Mondj bármi értéket ebben a nőlényben meg a jelenlegi (de talán má ex) faszijában. A boldogság nem ettől függ... ezt hívják demokráciában véleménynek.

vérmacska 2008.01.10. 01:16:24

Löttyedt luvnya, tehetségtelen ripacs... jah, itt mindenkinek ezerszer jobb nője/pasija van, ugyebár. (Nos, a Sylvi-jelenség nekem sem tetszik, de azért ne túlozzunk má'. A pasasnak meg hangja ugyan nincs, de jó teste az van, tehát modellnek jó, oszt' csókolom. Lehet sárgulni.)

Edward Nygma 2008.01.10. 07:26:51

Az ég szerelmére, Bódy Syilvyy(y) mint az ország legjobb nője? Ezt hol olvastátok? A Blikkben? A szűk környezetemben szebb nőket találok, ráadásul beléjük némi értékrend is szorult...

A pofa meg kimondottan a "disznyóganézó lapáttal agyonütni" típusú, csirkemellű műmacsó.

Enyedi Rita · http://gonoszboszor 2008.01.10. 07:43:43

Most nem értem mi a bajotok???
Két összeillő ember egymásra talált... Aki meg a Blikkben (és társaiban) a "celebek" magán- és egyéb életéről olvasgat, az végképp nem értem, miért reklamál???

Edward Nygma 2008.01.10. 07:56:25

Hölgyek, mondjátok már meg, miért álltok ki ennyire emellett a guminő mellett? Ekkora példakép? Pedig a kurválkodással rossz fényt vet rátok is.
Vagy ez olyan, mint amikor a fekák tüntetnek Jacko mellett, mondván "bánccsák a közülünk valót", vagy miért?

Juzo 2008.01.10. 07:57:43

Ez a gyerek egy szánalom. Még a kinézete elmegy, bár egy kis gyúrás ráférne, ha már modelkedik, de ez a fellengzés ez nagyon...

Feketebarany 2008.01.10. 08:09:01

Ez az ember homokos, az tuti.
Csak azert kellett ez a sztoria silvinek hogy fentmaradjon a kepernyon.

grafitmacska 2008.01.10. 08:14:11

Sziasztok!
Szerintem szép nő a Sylvi, helyes pasi a Bertram, már csak rajtuk múlik, mi lesz a dologból. Ez is csak egy bulvárhír, nem kell rajta ennyire fennakadni. Szottyadtsághoz, löttyedtséghez van a Sylvinek még vagy húsz éve, addig elég jól fog kinézni, lehet irigykedni.

Aham 2008.01.10. 08:25:14

" floyd.vi · 2008.01.09. 23:34:56
Na, írtam a csávó emailjére, hogy egy ismerősöm is szívesen készítene vele egy ilyen mosdókagylóba szarós fotósorozatot. "

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tanár úr 2008.01.10. 08:26:11

Sylvi, mint a többi médiafelfújt, igyekszik beszopni magát valahova. Ezek az ugynevezett celeb kúrvák!.
Ugyanannyi az értékük mint az utcán ácsorgóknak, csak szerencsésebbek, mert a média " bassza" előszőr:)))

grafitmacska 2008.01.10. 08:26:56

Szerintetek énekelhetne ez a pali a milánói Scalában, ha annyira tehetségtelen és rossz énekes lenne? Én nem nagyon értek a zenéhez, sőt. De azért a milánói Scala nem arról híres, hogy tehetségtelenek és fa-hangúak lépnének fel a színpadán....

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.10. 08:33:03

De jó olvasni a sok szembenálló véleményt.
Egy éve volt szerencsém Találkozni Bódi Szilvivel és azt kell mondjam igaza van azoknak az előttem szólóknak aki azt mondják nem akkora durranás- és tényleg löttyed is már csöppet.
Amúgy, ugyanolyan kikent kifent picsának tartom mint a sex és new york kurváit.
Az ilyen nőket kétféle ember kapja/dugja meg, a milliomos szépfijúúú és a milliomos válalkozó/bűnöző. És aki jön itt a belső értékekkel az hazudik. Sylvi megkapja a kocsiját az emberfia meg playboy modelt dug. Mindkettő megkapja amitől boldog és kiba nagy mosolyal járkál az utcán. Hát miféle értékek ezek? Amire bárki irigy lenne? ne vicceljünk...

feketebarany666 2008.01.10. 08:58:59

Milánói Scalába ugy is be lehet jutni ha az ember tud enekelni, meg ugy is ha jol meno fiu modell es jo sok befolyasos, fiukat szereto ferfi emberrel letesit szexualis kapcsolatot.

eva 2008.01.10. 09:01:57

Hát, kérem szépen, két összeillő ember....Megjegyezném továbbá, hogy hatóságilag kellene betiltani, hogy a playboynyuszik nagy nyilvánosság előtt megszólaljanak. Talán így megmaradna az illúzió.

eva 2008.01.10. 09:04:42

A milánói Scalát pedig pont annyira hiszem el, mint Sylvike amerikai filmszerepét. Tényleg, hogy is állhat most a dolog?

aranyhaj.blogspot.com 2008.01.10. 09:05:15

A pali arca egész jó, az alakja se rossz, de a szoláriumozott bőr egy férfi esetében... hát... nem állítom, hogy kelkáposztát megszégyenítő IQ-ja van, de az olajozott, szolibarna bőr...

A férfiak igényeit a végtelen egyszerűség jellemzi (két óriási mellért mindent elnéznének egy nőnek). De a nő persze emellett legyen szűzies, na nem??

aranyhaj.blogspot.com

Mila 2008.01.10. 09:17:11

Ha az irigység fájna,visítanátok 24 órában...

zzotty 2008.01.10. 09:19:02

Értékek? Nem is tudom. Ha választanom kéne egy bömös, vagy Sylvi dugása között, hát a bömöst választanám, azzal úgyis annyi kis falusi picsát dughatok, amennyit akarok. hehehehe
buzi miller nincs?

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.01.10. 09:19:04

Bódi Sylvi egy Playmate, azaz jó csöcsös-segges buxának kell lennie - ez megvan neki.
Aki ország világ előtt mutogatja a muffját., az érintőlegesen kurva - tehát leszedi a faszikat, akik cuccolják - ez is megvan.
Ezenkívül a médiaérdeklődés középpontjában kell lennie - ezért jelenik meg a hír a hatnapos kapcsolatról - ez is megvan.
Kellenek emberek, akik a nevére kattintanak, ami olvasottságot hoz, tehát reklámbevételt - itt vagyunk, ez is megvan.

Sylvi pont azt csinálja, amit csinálni a kell: vannak kerek, formás csöcsei és segge amit megmutat nekünk, elad másoknak, erről tudósít és mi vevők vagyunk rá. Nélkülünk Sylvi nem működne.

Ha annyim lenne, hogy egy hatos bömös nem tétel, és ha úgy élnék, hogy veszem magamnak a nőket (azaz csak a test érdekelne), akkor beneveznék a SylviBE.

hehe 2008.01.10. 09:27:28

"Untitled Document" a fickó honlapja, ez jó, miccsoda profizmus!! :DDD

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.10. 09:29:42

az ilyen egysoros "irigyek vagytok" szöveggel dobálózók kifejtehtnék bővebben mert igy csak üres frázis az egész és csak felkúrom magam rajta!

tanár úr 2008.01.10. 09:32:02

Nyuge Eric! A megszolaló is sikertelen "próbálozó"...sima lotyó:)

JaneDoe 2008.01.10. 09:51:06

a rendszáma SYL-333 ez tuti
amúgy meg életben elmész mellette annyira nulla a nő, ha nincs rajta dízájn cucc, 5 kiló festék és a photoshop áldásos hatása akkor le sem pisili még a kutya sem

bulgakov 2008.01.10. 10:00:29

hát, srácok,

képzeljétek el, nekem egy szőkéshajú kibaszott jó csaj a barátnőm, kabriója van, és egy faszt se kellett leszopnia érte, hanem megkereste, mégpedig rendesen, bejelentett munkával. ez milyen? vérlázító, mi? biztos leszopott valakit, engem meg átkúr, igaz-e? :)))

legtöbb emberből az irigység beszél, mert Szilvi jó csaj, smink nélkül az arca furább, mint sminkkel, de attól még jó csaj, a faszi mondjuk ultragáz így pasi szemmel, mint ernyei béla bácsi fénykorában, az tudott így nézni, ha kamerát látott.

egy dologgal azonban egyetértek: mi a kurva faszomért kell naponta 15 ezer olyan hírt néznem, hogy valaki szerelmes? ma reggel pl. Váci akárki a Favorit műsorvezetőője beszélt érzelmeiről, tegnap Bebe, tegnapelőtt Sylvi (nyilván azért a Szilvi lett Sylvi, nem pedig a Bódi lett Body, mert az angolul elég szánalmasan hangzana: Szilvi Body.)

én is szerelmes vagyok, akar valaki riportot készíteni? pedig esküszöm, jobban szórakozna, mint ezen.

Dezzie 2008.01.10. 10:19:31

Macákat felszedni, ha pénzed van, nem nehéz, bárki megteheti - bár nem tudom, ki dicsekedne azzal, hogy megvolt neki olyan nő, aki bárkivel bármikor, nem bármennyiért... -, de egy értékes, jó nővel összejönni, megtartani úgy, hogy nincsenek millióid, na az az igazi teljesítmény. Felvillantod a köteg bankót és másznak melléd a playmate-k, de ugyanúgy másznak el mellőled is, ha más villantja. Erre irigykedni? :DD Kopaszfejű hülyék hiszik azt, hogy bárki is irigykedik rájuk az ilyen csajok miatt. :DDD

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.10. 10:30:42

miből lesz a cserebogár?
www.youtube.com/watch?v=XZRDG3B7dOc

azért megkérdezném a Kerozinos srácokat, hogy a klipp után/közben/előtt hányan hegesztették le Szilvikét.

Luser2000 · http://www.luser.hu 2008.01.10. 10:58:33

Ki a faszt érdekelnek ezek a hírek? De komolyan. A sok okos meg nyomja itt hozzá a süketdumáját. beszopja mindenki a médiát. Én is. ;-)

klermaci 2008.01.10. 11:14:17

Én azokat a férfiakat, akik megengedhetik maguknak, hogy egy mercit adjanak egy bringának, mert az leszopja őket, azokat nem sajnálom, hanem irigylem.
Szilvia drága is jól bekapta. Kapott egy mercit. Luxusprostitúció.
Ja. Mielőtt azt mondaná valaki, hogy irigylem Szilviát azért prostizok: szerintem aki juttatásért leszop valakit az prosti - ergo merciért szopni prostitúció.
Azt meg még midíg nem értem, hogy a média miből gondolja, hogy valakit is érdekel, hogy ki-kivel dug? Érti ezt valaki?

cyberina 2008.01.10. 11:28:45

Sylvike (nem, nincs ilyen keresztnév, de szegényke valahogy ki akar tűnni) nem jó nő. Nézzétek meg egyszer natúr, mielőtt a sminkes és fodrász nekiesik és órákon át faragják, meg aztán öltöztetik. És jaj meg ne szólaljon!
Ennek ellenére legyenek boldogok, szerintem pár hét múlva úgyis szétmennek, ha egyáltalán összejöttek. Blikkéknek is meg kell élni valamiből.

pimki 2008.01.10. 11:30:12

A "szóraloztató" média már csak ilyen. Mindenkit bosszant,de azért elolvassa az utolsó sorig ezeket a trágya híreket. A buta lotyó és a kifényezett kirakatember egymásra talált 4 másodpercre. Irigykedés?Ugyan már!!Ezt valaki komolyan gondolja?Manapság kiből nem lehet médiasztár??Bárkiből,aki nagyobbat fingik az átlagnál.Bódi Szilvia :-) egy végtelenül ostoba nő,de valszeg jól tud szopni:Ebből meg tud élni.Ennyi.Mit is irigyeljünk?Hogy mi nem pénzért szopunk?Hm..tényleg..ez nagyon fájdalmas..De a kérdés inkább tényleg az: Miért olvassuk ezeket a híreket?A metrón 10 emberből 8 miért Blikket olvas???Hogy lehetne ezen az arányon változtatni?

pimki 2008.01.10. 11:40:42

Tényleg nem érdekes Bódy Sylvy jó nő-e vagy sem, hány ypszylonnal írja a nevét :-) és mennyi a gázsija , az 1 négyzetméterre jutó szeretője és hogy az IQ-ja alulról súrolja a nullát. Akik itt kommenteltek,szinte mindannyian felháborodtak a témán,de valahogyan mégis idekeveredtünk.Miért? Tudtuk,hogy nem arról szól a cikk,hogy Bódi Szilvia megnyerte a megyei fejbenszámolóversenyt.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.10. 11:53:06

nem a hír a lényeg, hanem a "jelenség" ..arról meg már lehet is vitázni ...

PL: mi a végzettsége Sylvinek? Mit dolgozik ? Miből él ? Mi állhat az adóbevallásában ???

klermaci 2008.01.10. 14:09:06

Tudja-e mi az az adóbevallás?

pimki 2008.01.10. 14:26:22

..de a "jelenséget" mi éltetjük kedves Zero,hiszen olvassuk,nézzük,hallgatjuk és beszélünk róla. (persze nehéz is lenne elkerülni,hiszen folyamatosan az agyunkba tolja a média.) Valamiért nem az ismeretterjesztő csatornáknak van a legmagasabb a nézettségi indexe. :-/

Singer 2008.01.14. 10:11:24

A pasi nem tud énekelni,ez tény.Értek hozzá,ez a szakmám.Lehet,hogy a Scala tagja,de biztos,hogy nem magánénekes.Lehet ügyelő,segédszinész,egy GYENGÉBB énekkari tag,de az,hogy nem énekel szerepeket,az tuti.

nyesztrilálytye 2008.01.18. 09:27:32

Tanulság: minden sz@r megtalálja a maga lapátját.Ez vélemény nem irígység.

Egy klaza vagyonvizsgált kellene a beszédhibás prostinak, hogy tudja nem a törvények felett él.

Szorgos népünk győzni fog!!

béla 2008.03.18. 12:19:35

NYEKK! mintha csak magamat hallanám! tutira igazad van! jól megszopatta meg seggbe kúrta szilvikét a csákó úgy mint az előzőek, meg a képébe verte utána meg szia jó gyorsan kihajintotta. persze mindig csak gumival nehogy a kis cigány kurvája neadjisten terhes legyen és szüljön még egy pár cigánypurgyét a világra.

vidéki 2008.03.18. 12:34:50

Bravó béla.Igaz a téma bulvár,Sylvike meg olyan amilyen,de ilyen mélyre süllyedt hozzászólást....

süti beállítások módosítása