Skip to content


       Szűrés lista

Egy amerikai marshall az ózdi Tescoban

A sztori a következő :
Bement egy csávó az ózdi Tescoba, hogy ő egy amerikai marshall, és szeretne pár cuccot vásárolni, és a Fehér Ház majd utalással fog fizetni.

Ezért összeállított egy listát... :-DDD
Tovább mögött meg is nézhetitek mit állított össsze az idióta,
rátattintva a képre bejön nagy méretben ...

Kapott egy feljelentést az illető, mi meg kellemesen derülünk egyet ...






















































































































































































































Whack3r kollega hívta fel a figyelmünket , hogy a sütőbolond srác más cégeknél is bepróbálkozott, bár itt már NASA nevében ....

Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4


"eztolvasd", köszönjük a megfejtést :
"Bár a sztori abszurd és hihetetlen, a hír Hardy Mihály Tesco-szóvivő szerint igaz, 2007. december 24-én valóban volt egy ilyen csalási kísérlet az ózdi Tescóban. Az áruház azonban nem tett feljelentést az ügyben, mivel azonnal látszott, hogy szóban forgó férfi esetében nem rendőrségi beavatkozásra lenne szükség. Az „amerikai marsall”-t hazaküldték, miután átvették tőle a kívánságlistát, azzal, hogy majd házhoz szállítják a kért árukat aznap 15 óra után. “December 24-én azonban a Tesco (is) csak 14 óráig volt nyitva. A marsall hazament, azóta nem hallottunk róla” - írja Hardy.



Címkék: lol

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr60293126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Golem 2008.01.11. 10:29:53

"Csillag születik" :D Részemről különdíjas

whack3r 2008.01.11. 11:24:31

Talán gondolná az ember, hogy valami ifjúról van szó.
Nem, 1961es születésű az úr.Szóval nem is srác :D

Bird 2008.01.11. 11:30:28

aztán lehet, hogy tényleg és már a nyakatokon az FBI :)

Zééé 2008.01.11. 18:48:27

ez valami kamu... ennyire elmeroggyant nem lehet valaki :-)

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2008.01.11. 19:01:46

Én a csík monitornál rábasztam a fejem az aszalra(drága) és hüppögő hangokat adtam ki. A 200db könyv, térkép és anyámtyúkja (drága, változatosan) már minha ipari áram rázott volna úgy vonaglottam leverve a mouse-omat (drága). Mellesleg nagyon megkapó a végén az a 4db bőrönd(drága) lehet abban akarta az egészet hazavinni.

Szerintem így képzeli el egy suttyó,alkesz, jómunkásembör az abszolút kivédhetetlen átverést, az Auchans elevent.

Elég megnézni az anyja nevét hogy vizualizáljam pióker ignácot amint ezt készíti elő.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.11. 19:42:18

"Auchans eleven" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kurvajó:)

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2008.01.11. 20:49:36

A rendőr vallatja a bűnözőt, aki betört az Auchanbe.
- Neve?
- Kiss Péter.
- Kora?
- Ott én nem voltam...!

KEFE 2008.01.13. 13:33:30

tescoba draga cuccokert???

Noname Cowboy 2008.01.13. 21:13:02

Ez nagyon király!!!!!
Ennek vastagbőr van a pofáján. :-)))))))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.14. 15:21:46

Köszi, frissítettem .. pedig az Urban legends ott van a Kedvencekben ...de ezt nem láttam :)

csonakos 2008.01.15. 12:50:23

A levél se semmi, de az se ahogy a Kép4-en valaki trükkösen kitakarta a subjectet. (Az ablak fejlécében otthagyta...) Hasonló képességű lehet ő is, hogy ha egyáltalán különböző emberekről van szó :D

whack3r 2008.01.17. 09:20:36

Mi van veled?? Milyen képességekről beszélsz?
Nem f**verés közben küldtem be a képeket.
Persze, teljesen ugyanazok a képességek szükségesek egy fejléc kitakarásához, mint a Tesco és egyéb cégek "átveréséhez"
Igazad van, annyira sötét lehetek mint ez az ózdi idióta.. max azért, mert foglalkozom a gagyi cinkeléseddel. hülyegyerek!
(A fejlécet meg leszarom.)

üdv:
Áts Feri

pálinka-fan 2008.01.17. 14:01:47

Üdv!

Nagyon durva a csávó és igen ötletes. Azt azért megnézhette volna, hogy a Fehér Ház címe 1600 Pennsylvania Avenue. Látszik, hogy nem precíz...

C.I.A. 2008.01.27. 15:20:47

Sajnálom, hogy értetlenkedsz! Mi, nem véletlenül vagyunk, éppen oda telepítve, ahova éppen vagyunk. Most például ide vagyunk, az Amerikai Egyesült Államok fedett tisztjeit és tiszthelyetteseit ellátó Federal and Soul Zen Balkan America központba, rövidítve F.A.S.Z.B.A. Valóban megbíztuk Mustos Gábor Miklóst, aki marshall, hogy válasszon ki, tetszése szerinti, olyan logisztikai beszerző állomást (hogy te is értsd, lehetőleg angolszász tulajdonú áruházat), ahol kellő mennyiségben (sok) és minőségben (drága) rendelkezésre állnak azok az anyagok, gépek és egyéb, e helyen most külön nem részletezett eszközök, amit a már említett, Mustos Gábor Miklós aki marshall, nagy biztonsággal, ám személyét csak a legszükségesebbek előtt felfedve, lehetőség szerint egy magyar vidéki, kisvárosban, megvásárol. Egy kikötésünk volt, a magyar vidéki kisváros jellegében, lakosságának összetételében és infrastruktúrájában, emlékeztessen Washington D.C.-re, az USA fővárosára. Külön hangsúlyt fektettünk arra, hogy a választott magyar vidéki kisvárosban egyébként használt, rendelési lapok, a mienkénél, csak a legkisebb mértékben legyenek eltérőek (ez, azt hiszem, kifogástalanul sikerült) Mustos Gábor Miklóst aki marshall, elláttuk egy „The White House Washington, D.C.” feliratú fekete színű szögletes és öntintázó bélyegzővel, mintegy hitelesítve feladatát a gáncsoskodok előtt. Az, hogy tikos és jól fedett akciónk nyilvánosságra került, kizárólag, a magyar társszervek éberségének köszönhető. A társzervekkel való egyébként jó együttműködést mutatja, hogy Mustos Gábor Miklóst, aki marshall, látszólag elfogták és látszólag meg fogják büntetni is. Mustos Gábor Miklós, aki marshall, köszönhetően kiváló kiképzésének, ezt a megpróbáltatást is zokszó nélkül fogja állni, később visszavárjuk a F.A.S.Z.B.A.

Most már tudod mi történt valójában

haborushos 2008.02.02. 17:28:32

Én nagyon értem a viccet, csak:

jó fantáziám van, de nem tudom elképzelni, hogy MGM bemegy a Tesco ügyfélszolgálatra és odaadja nekik a levelet, vagy egyszerűen, hogy képzelte, hogy ilyen átlátszó marhaságot valaki bevesz???

értő olvasó 2008.02.07. 14:48:52

Szaros gerle,

a "csík monitor" az sík monitor, az s előtt a c-re hajazó forma az a zárójel kezdete, ez kikövetkeztethető abból is, hogy a drága után is van egy ilyen karakter, csak inverzben. Ezért kár volt fejedet az aszalon szétverni.

Egyébként nagyon gáláns ez a marshall úr, csak egy-két apróságot vitt volna el azonnal, a többit nagyvonalúan megengedte volna, hogy csak egy hét múlva pakolják be a lakásába. (Vajon befért volna minden "anuta" nyárikonyhájába?)
De az is lehet, hogy félreértette a megbizatást, és mindezeket nem vinnie, hanem hoznia kellett volna ajándékként Hardy Mihálynak és csapatának, ugyanis az igazolványát eredetileg a Télapó állította ki!

Sue 2008.04.15. 16:13:27

Ez már patológiai eset. Az igaz, hogy az amerikai fegyveres alakulatban szolgálóknak nem kell kifizetni az áfát, ha van VAT formjuk, de azt nem kézzel írják és nem az egész összegre vonatkozik meg persze, a Fehér Házzal van közvetlen kapcsolatban. Magyar neve van, a hadseregben meg nem is lehet külföldi állampolgár tiszt...aki írta, legalább az avenue szót le tudta volna írni...amikor a listán olvastam, hogy olcsó, közepesen drága, drága meg változatosan, majdnem megszakadtam a röhögéstől. A 14 botkormányt, a 200 db zene CD-t meg a 200 könyvet nem tudtam hova tenni, nagyon durva. Az a pecsét sem semmi! Hát aki ezt felrakta, szerzett pár nevetéssel teli percet. Köszönöm!

süti beállítások módosítása