Skip to content


       Szűrés lista

Eltűnni szépen, csendben

Utasi Árpika színésznek áll. Na és, vonhatnánk meg a vállunkat, hiszen megszoktuk már, hogy aki egyszer félóránál többet szerepelt egy műsorban, azt azután már le se lehet robbantani a képernyőről. Valószínűleg a magyar szerkesztők fantáziatlanságából adódik, hogy az aktuális üdvöske orrfújását is 5 kamera veszi, majd a takony állagáról faggatják, hogy a nézők semmiről se tudjanak lemaradni, még ha akarnának se.

Vigyázat, személyes vélemény fog következni: ezek engem kurvára nem érdekelnek. Tegnap a tévé készüléket kapcsolgatva megdöbbentő felfedezést tettem. A cooltvn Győzike és Bejja asszony Albert Györgyit próbálta meginterjúvolni, de néhány "hogyan kezdted a pályád" és "mióta dolgozol a médiában" sablon kérdésen és utána feszengős rihegés röhögésen kívül nem nagyon produkáltak semmit. Miért is tették volna, hiszen az évtized rejtélye a képernyőre kerülésük. Azonban érthetelen, hogy miért gondolják a szerkesztők, hogy akinek az alpáriságán "tudunk" kacarászni, majd beválik énekesnek, színésznek, műsorvezetőnek...stb, a lista folytatható.

Pedig egyáltalán nem jók. Horváth Éva szép, de ettől még pocsék műsorvezető, Kovács Ági jól úszik, de úgy táncolt mint egy mocsári troll. De van akik még náluk is rosszabbak, hiszen csak nagyon nagy fejtörések árán tudnánk kicsikarni magunkból valami ötletet, hogy tulajdonképpen ők miért vannak a képernyőn: VV Leó, már a Való Világban se volt senki,most műsort vezet és cikkeznek róla az újságok. Ugyanez a helyzet Katkával, Ágicával, Tommyboyal, Anettel. Már rég elkellett volna felednünk őket, hiszen maximum arra érdemesek, de nem engedik. Ott vannak mindenhol. Mikor látja már be valaki, hogy nincs rájuk szükség? Hogy az egyébként is haldokló magyar média színvonalát csak mégjobban csökkentik. Tehetségtelenség. Ezt magyarázza nekem meg valaki!

Címkék: média bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr60311028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.25. 11:16:57

Én mindíg megnézem Horváth Évát a coolon...igaz mute-ban.

nmi 2008.01.25. 11:26:25

erre nincs magyarázat, sajnos ha ezt is megvesszük, akkor minek adjanak jobbat...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.25. 11:31:36

De akkor minek vannak a média sulik, meg a kommunikációs főiskolák?? ...

Lehet valaki már 5 éve tanul hogy műsorvezető legyen, de akkro jön egy ilyen "műveletlen" paraszt, és megkapja a "képernyőt" ...

Amúgy minden "sztárocska" csak anynit tud kinyögni, hogy ő a "médiában" szeretne dolgozni ... tehát akkor a "média" egy olyan szakma, amit bárki el tud látni ??

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.25. 11:37:04

zero, ezt te se gondolod komolyan....a médiaiskolák felelősek részben azért, hogy erkorcsosult a tévé.20éves szőke picsák reszelgetik a körmüket órán és álmodoznak a világhírről...többszázezer forint egy félévre a suli és a szakma legalját képzik

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2008.01.25. 11:37:46

Csak azt hiszi, hogy el tudja látni.
A nézők meg megveszik a maszlagot.
Nesze neked oktatási rendszer!

Johnny Crunch 2008.01.25. 13:11:34

"Amikor a hálózatnál dolgoztam, odajött egy lány. Valami apró tévéállomástól, ő csinálta az időjárást.
Aztán feljött New Yorkba, a legjobb Donna Karan sikerruha-utánzatban, franciás szőke hajjal, egy promószalaggal a műbőr aktatáskájában.
És egy ajánlólevéllel a főnökétől.
Az állt benne:
"Ajánlom szíves figyelmébe a levél átadóját, iksz ipszilont, aki meglehetősen intelligens,
van némi televíziós gyakorlata,
és úgy leszopja a farkát, hogy belekábul!"
És most jön a java.
Tíz évvel ezelőtt, valami tévés konferencián, összefutok a volt főnökével, és gratulálok a levélhez.
Fogalma se volt, miről beszélek.
Hogyhogy?
Mert nem ő írta a levelet.
Akkor ki?
A lány. Ő maga."

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.25. 13:30:14

Moks szerinted Horváth Éva szép? Szerintem kurvára nem az! Gusztustalan, rémisztő feje van és undorító felfújt szilikoncsöcsei. Ismerek olyat aki miatta szokott le a kenoról :D + Egyszer volt szerencsém hallani mikor szétoltotta pár pasi egy fülledt sijófoki éjszakán a bícsen szegényt ... a műtéte előtt.

Johnny Crunch-nál az igazság. Mindenki szop.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.25. 14:00:20

Mindenki szop, állásért pedig különösön .
2 in 1 : Élvezet és haszna is van :))

veronik82 2008.02.15. 11:17:08

Teljesen egyetértek a cikk írójával

veronik82 2008.02.15. 11:24:46

Utálom,hogy minden nőt így állítanak be!!!Én is kommunikáció szakot végeztem és munkanélküli vagyok,azért mert nem vagyok valakinek az ismerősének az ismerőse.És még szőke sem vagyok.Elegem van az egész média világából,miért kell állandóan Bódy Szilvit,Dundikát meg a többi tehetségtelen libát sorozatszámban mutogatni a tévében?A férfiak és sajnos már a nők is elhiszik,hogy ez a normális,az ilyen nők az ideálisak.Akik százezreket költenek magukra abból a pénzből,amit azért kapnak,hogy villogjanak a képernyők előtt.Torzultak a nők önképei,a pénz és a szépség mindennél fontosabbá vált.

Law enforcer 2010.11.19. 23:53:30

Hiszi a fene. Utálom az összes jöttment celebet, akik életükben nem melóztak 3 műszakban munkahelyen, akiknek az a legnagyobb gondjuk hogy szoliba vagy műkarmoshoz menjenek -e elébb. Pontosan úgy van ahogy a cikkíró írta, ezeknek már rég el kellett volna tűnni a színről, senki nem kíváncsi se ágica csöcseire, se leó szőrtelenített seggére.

süti beállítások módosítása