Skip to content


       Szűrés lista

Csézy - Villámkarrier milliókért?

Csézi Erzsi körüli hírek, nyilatkozatok és összefüggések ma vasmarokkal ragadtak meg és kicsit kirántottak minket a farsang forgatagából, de azért igyekszünk majd hamar magunkhoz térni. Ennek ellenére nem vagyok biztos benne, hogy Csézy megér ennyi szót. És azon is elgondolkoztam, hogy megérhet-e a Balla Bútornak tulajdonosának Lajos Lászlónak -Csézy kedvesének- 50 milliót a lány karrierjének beindítása?



















Annak ellenére, hogy tudjuk, manapság a tehetség és a szorgalom nem elég a kánaánhoz én Zeroval ellentétben nem vitatnám el ezeket a hölgytől,  de hozzá kell tennem: meglepően gyanús körülmények között történt az első helyének megszerzése. Tudvalevő , hogy Szekeres Adrienn és Csézy egálra végzett a dalfesztivál selejtezőjében, de több közönségszavazattal  az ismeretlen Csézy megverte a többszörös platinás Adriennt.

"Egy rajongótábort felépíteni évek munkája, egyszerűen képtelennek tartom, hogy egy, a semmiből előjött énekesnőt jobban szeressen a közönség, mint valakit, aki csak a legutóbbi lemezéből 12 ezer példányt adott el – jelentette ki felháborodottan Kiss Gábor , Adrienn producere. – Nem is beszélve arról például, hogy még 10-én is lehetett küldeni SMS-t a meghirdetett számra, holott péntek este (8.-án) volt a döntő. Felmerül a kérdés, hogy akkor mikortól is élt az a vonal? – sorolja kérdéseit a producer, akihez többen is csatlakoztak felháborodásukban:

Szatmári Orsi énekesnőnek és a fiestás Knapik Tomásnak sem tetszik az egész verseny. Az eredményhirdetés előtt kaptam el egy beszélgetést Csézy és a menedzsere között. Ne feledd, három perc, és tiéd a világ! – hangzott el a mondat. Akkor jöttem rá, hogy itt valami nem stimmel. Amikor kiderült az eredmény, teljesen meglepődtem. Ezt a versenyt  Szekere Adriennnek kellett volna nyernie, és számomra ő is nyerte – jelentette ki Orsi, aki szerint előre is le lehet szervezni egy ilyen verseny végeredményét, csak akkor nem kell hülyének nézni a többi 14 előadót.

Knapik Tamás, a Fiesta gitárosa ennél keményebben fogalmaz. Szerintem ezt a döntőt, úgy ahogy van, újra le kéne játszani, csak most tisztességesen! – mondta, és elárulta, az egyik producer meg is fenyegette. – Nem szólt a mikrofon az első refrénig, ezért próbáltam elérni, hogy újra elénekelhessük a dalt, és persze hogy a zsűri újra szavazhasson is. Ám a producer közölte velem: ne feszítsem túl a húrt, örüljek, hogy itt vagyok. És különben is, miért szavaznának újra, hiszen már délután látták a produkciókat a főpróbán.
A műsort élőben közvetítő Magyar Televízió sajtóosztályán közölték: a nézői voksokat közjegyző hitelesítette, aki a szavazást az elejétől a végéig figyelemmel kísérte, és ennek alapján törvényesnek ítélte a voksolás lebonyolítását.

Nu, ennyit a tényekről és most egy kis agyalgatás, mivel a fantáziánk szárnyal, viszont olyan csórók vagyunk, hogy nem lenne pénzünk pereskedni senkivel.
Valóban olyan csóró az mtv, hogy a Balla Bútornak kellene szponzorálni és kifizetni az Euroviziós Dalfesztivál 50 milliós közvetítési jogát?
Mi van ha igen, és ha megtették már ezt a péntek esti magyar selejtezők előtt?
Elég lenne 50 millió támogatás, hogy az nyerje a versenyt akit én szeretnék vagy a közvetítési jogon kívül kellene még lobizznom itt-ott?
Mennyivel kell mélyebben a zsebbe nyúlni, hogy valakit külföldön is felnyomassunk?

Természetesen a Vastagbőr mindekiről a legjobbat gondolja, Csézyről meg pláne, hisz ő is megmondta "akkora rajongótábora van Borsod megyében, hogy akár több ezer szavazatot is begyűjthetett tőlük péntek este és simán megnyerhette a versenyt."





Címkék: celeb bulvár pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr73336050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.12. 11:23:38

Nos mindig vannak ilyenek, hogy bundára gyanakodnak. Néha igaz is, végülis ma már úgy is meg lehet kapni egy díjat vagy állást, ha előtte véghezviszi valaki a "Térdelj le és szeress" dolgot:)

diazvedo 2008.02.12. 11:33:11

Azért nem mindegy, hogy valaki leszopatja e a csajt vagy kifizet 50millát meg az aprót , hogy műsorra kerülhessen!

moRtiZ 2008.02.12. 13:10:07

Engem nem zavar hogy ő nyert, a többi előadó sem jobb nála. Szerintem nem kell túljátszani ezt a dolgot.

Van pár politikai vastagbőr a mai napon, szóval inkább arra kéne rájönni.

optimista 2008.02.12. 13:27:46

Csatlakozom moR10-hez!!!Érdekes ez a Csézy,de ilyen szaftos időszakban semmi politika???!!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.02.12. 13:36:42

Engem sem zavar, hogy ő nyert. Őszintén szólva magasan leszarom xD de meg kellett írni, hogy mennyi pénzt öltek a csajba. Amúgy, álítólag a warnerhez is benyomták valóban és kurvára nem lepődne meg senki ha kint is vinné a bankot.
Tudtátok, hogy Csézy cdjében egy Balla Bútoros reklámbrossúra van?

a politikához: zero szántja ezt a pályát közülünk, úgyhogy őt tessék kurogatni. De már morgolódott valamit egy molotovkoktéllal megdobált mammerről...

Sloane (törölt) 2008.02.12. 13:49:51

Kedvencem ez a közjegyzőre hivatkozás. Ő ugyan mi a faszt hitelesít? Annyit lát, hogy mit írnak ki a számítógép képernyőre, és hogy azt a számot mondják-e be adásban. De hogy tényleg annyian szavaznak-e vagy sem, ahhoz semmi köze, akár a csalást is hitelesítheti.
Az egész zsűri és pontozás szánalmas volt. De Fiesta Tibiék produkciója is, úgyhogy ő ne ugasson.
Ha karaának volnánk akkor Uhrin Benedeket indítanánk.

insert_click · http://legjobbpalinka.hu 2008.02.12. 16:33:43

Hitelesíti, hogy az általa aláírt papír ugyanazt tartalmazza, mint amit a képernyőn mutattak neki... ;)

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.12. 16:52:48

uh én azt sem tudtam ki ez a csézi :S
kitagadtok?

jamesz 2008.02.14. 12:11:14

Még szerencse, hogy mindenki más mostanra híressé vált előadó minden támogatás nélkül lett közismert. Ugye? Gondolom én. Senkinél nincsenek szponzorok ugye...?

Csézy megdolgozott a sikerért....éveken át.

Azonban ebben az országban sokan talán eddig nem is sejtették, hogy van olyan csatorna hogy M1. Ebből adódóan még kevesebben, hogy az Euroviziós izének van ilyenje, hogy magyarországi döntő, és az közvetítésre kerül.
Amekkora összefogás volt Csézyért a szülővárosában, az kb. a Megasztárban lehetett, amikor egy város szavazott a szülöttjéért. Nyilvánvaló, hogy az országban szétszórt Szekeres Adrienn (vagy Fiesta...bmeg, Fiesta....ami azért most nemigen töltené meg a k.barcikai közösségi házat) rajongók nem riadóláncban, erős összefogással értesítették egymást, hogy ezrek szavazzank...hm?! Nos Mezőkövesden, és a környéken pedig ez történt.
Ennyi.

Amig lesznek ilyen sms izék, addig mindig lesz csalás gyanúja is.

T.Katica 2008.02.14. 12:43:20

Most komolyan, könyörgöm, Szekeres Adrienn hiper-nyálas száma mennyivel jobb ennél a trutymónál?? Semmivel az ég egy adta világon. Ez a csaj tök képzett hanggal énekli a gejl számait - akár még sikeres is lehet vele. :)

De egyébknént mikor volt valaha minőségi zene az Eurovíziós Dalfesztiválon?... Szerintem ez a szám pont odaillik.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.02.14. 12:58:57

tökmind1 ki a jobb. a hangsúly a meglobbizott zsűrin és az elcsalt telefonszavazatokon van.
kb 15éve van ED, de ennyire még sosem lógott ki a lóláb...

multikulti 2008.02.15. 00:55:31

szörnyű

multikulti 2008.02.15. 00:59:32

A Csézy Erzsy Baby lagzis zenészekkel is énekelt - mulatósjó kis "presesszórokkot" - így építgette a karrierjét - állítólag

jamesz 2008.02.15. 09:41:27

velvet.hu/sztori/csezi080214/

Ez már korrekt. Talán így kellett volna kezdeni, bazz.

...és operát is tud énekelni, sőt a Megasztárba nem kellett, mert túl képzett a hangja. Bezzeg azok akik a Megasztárból ("ááá, azelőtt nem énekeltem, csak a zuhany alatt, furcsa megszokni a népszerűséget" vs. Presser Gábor:"Kell ilyen nép egszerű gyereke típus is!")kerültek ki, most milyen sikeresek. Ez nem szörnyű?!

Larababuci 2008.02.19. 18:16:49

Hát sztem meg gyönyörű hangja van Csézynek!! Ez tény, és ezért nem kellene letámadni! A zsűri csak 1 ponttal adott többet Adriennek, szal simán megnyerhette Csézy! Mondjuk azt nem tudtam h a lajos László a Balla tulajdonosa! Tényleg? És komcsi 50milliót kötlött rá? pff, az nem semmi.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.19. 20:03:00

Larababuci

Persze, nem írtuk hogy nincs jó hangja vagy hamisan énekel. Csak "befutatták", "benyomták" stb .....

Mártika 2008.02.24. 21:19:37

Baromkáim! Végre megint van egy jó hangú, szexis énekesnőnk, ti meg azonnal leszarjátok. Sztem jobb volt mint Szekeres. Apropó: azt senki nem írta: a Zsédát és a Szekerest is szopatták hogy befussanak! Ők is a semmiből tűntek fel annak idején, meg a Friderika is az Eurovízió előtt. Vagy még akkor nem éltetek? Okoskáim a gondolkodás nem az erősségetek! Főjjetek csak a saját levetekben barmok. Tisztelet a kivételeknek, akik normális dolgokat is el tudnak hinni.

süti beállítások módosítása