Skip to content


       Szűrés lista

Mint nyuszit a cilinderből: Warner és a befuttatott lány esete

Azt hittem a 3*12 Megasztár "énekes" után már nem lehet csak úgy a "semmiből" sztárt "csinálni", aki ma ebben az országban már ki tudja énelni a szó-lá-ti hangsort azt már vagy felfedezték vagy már a "médiában" dolgozik.
A Warner Music Hungary-nél azonban úgy gondolták, nekik 2008-ra egy friss hús kell.
Január 29-én Warner Music közlemény: Világsztár lesz az Eurovíziós Dalfesztivál indulójából?

"Bernd Dopp, a Warner Music európai mindenhatója nagy fantáziát lát Csézy nemzetközi karrierjét illetően:"Ezt a gyönyörű és tehetséges magyar lányt nem szabad a világ elöl eltitkolni, mert a szépségre és a tehetségre az egész világ vevő! Az ilyen típusú előadókból mindig nagy a hiány! Csézy tetszik és kész!"
Teljes mértékben hihető, hogy a "a Warner Music európai mindenhatója" fantáziát lát az ismeretlen  magyar lányban. Ha csak országonként 3 lány lenne Európában, aki be akarna futni Mr.Dopp hátán/farkán keresztül, az is legalább 90 lány lenne minimum. Sokkal valószínűbb, hogy Bernd Dopp életében nem hallott még Czézyről. Főleg, mivel soha, senki sem fogja felhívni Magyarországról, hogy ugyan már meséjen nekünk a legújabb üdvöskéjéről. A Warner sajtóosztálya pedig le fogja gyártani a megfelelő sajtóközleményeket.

Oké, nézzük meg a honlapját, hogy mit tudunk meg a semmiből előbukkant világsztárunkról:

"A Csézy nevet pedig nem valami okos marketing bizottság álmodta meg, hanem a dolog ennél jóval egyszerûbben magyarázható, az elõadónak Csézi az igazi anyakönyvezett neve csupán az utolsó betû kapott egy picike pótszárat." Roppant kreatív, Csézi -> Csézy ...azért egy Warner szintű óriástól többet vár az ember.

"Kétségtelen, hogy zenei képzettsége igen széles skálán mozog, hiszen a zongora megszólaltatása sem okoz neki különösebb gondot, ugyanis szülei gondoskodtak arról, hogy babázás helyett inkább a zenében találja meg önmagát és örömét. Konzervatóriumi pályatársaival világversenyt nyert Spanyolországban, ahol polifon (többszólamú) és folklór (helyi baszk) dalokkal kápráztatta el a közönséget, de a legprofibb operaénekesek is elismerték Csézy tehetségét és ebbe a különösen zárt közösségbe is azonnal befogadták. A hölgy népmûvész családból származik, ráadásul talán a leghíresebbnek számító  matyó dinasztia utolsó leszármazottja."
Ügyes. Azért nem hallottunk még itthon róla, mert az ejurópajunióban kereste a kenyerét. A "matyó dinasztiával" nem tudom mire akartak célozni, ez olyan lehet mint a királyi család ? Hogy kapcsolódik ez a zenéhez?

"A 2007 éve nagy fordulatot jelentett Csézy életében, hiszen a gyermekkori álmai válhattak valóra."  Hipp-hopp, jött Czézy. 28 évesként elővették a cilinderből, csak úgy "felfedezték", részletek nélkül. Hogyismondjam finoman: későn érő típus, nem kapkodta el a karriert!
No,  semmi vész, nézzük meg hol tudjuk meghallgatni a hölgyet:









Tehát még koncertje sem volt, de már a Warner "európai világsztárja". Ehhez mit szóljanak azok az előadók/együttesek, akik körbeturnézzák kis hazánk minden szegletét, mire összejön nekik az első lemez vagy szerződés?
A verseny előtt már rebesgették hogy Csézy fogja megnyerni az Eurovíziós Dalfesztivál hazai versenyét. Döbbentes fordulatra nem került sor: mivel tényleg ő nyert. Szokatlan módon viszont kiborult a sztár-bili és bundát meg csalást emlegetnek a zenészek. Vagy tényleg bundáztak (amin ugye senki meg sem lepődne ebben az országban), vagy csak a szokásos zenész-sértettség beszél belőlük, hogy egy "ismeretlen" nyert. Ki tudja mi az igazság?
Herczeg Zoli is megmondta a frankót a versenyről :
"Ez olyan volt mintha egy divatbemutatón félkész vagy szakadt ruhában jönnének ki, meg összekoszolva, és kifordítva veszik fel a zakót. Ennek így nincs értelme. Méghogy elmegy a hang?! Mi ez?! A kazincbarcikai művelődési ház?! Miért nem lehet ebben a rohadt országban normális műsort csinálni? Már a második számnál hallottuk, hogy egy rakás fos az egész. Gatyó-matyó!"

Emberek! Hát nem mindegy, hogy ki megy Belgrdába az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére, a szokásos-tipikus nyálas Rakonczai számmal ? Ez olyan, mintha azon vesznénk össze, hogy az MTK vagy az UTE induljon a Bajnokok Ligájában, melyiknek van nagyobb esélye ....

"Hosszú éjszakán, lépteidre várok még
Halvány gyertyaláng, forró könnyét szórja
Szívverés ébreszti a csendet fel
Cinkos fénysugár iderajzol mellém már"

Komolyan, ezzel fogunk Európa elé állni ? "Cinkos fénysugár" meg "halvány gyertyaláng"? Rakonczai brother már megint a közhelyszótárból alkotott ?
(Szigorú magánvélményem, hogy a csaj egy Zséda-klón, újabb fekete pont a Warner PR csapatának! Hol marad a kreativitás, srácok?)



Zséda és Csézy. Csézy és Zséda. Melyik melyik?

Folytatás erre !


Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr16335622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr Kangörény 2008.02.12. 08:35:18

Azért én blokkolnám a csajt. Tőlem akár énekelhet is közben.

moRtiZ 2008.02.12. 08:38:05

Vicces, hogy az évekig folyos szart csináló "sztárok" hogy fel vannak háborodva. :D Pedig az ultratehetséges notenx-nek kellett volna mennie szerintem :D:D:D Fiesta? Na ne vicceljünk már :).

Erről a csajról egyszer hallottam, amikor az egyik ismerősöm megkért hogy szerezzek tőle zenét, és belenéztem jutube-on. Számomra ignoráns zenét csinál. (De legalább jól néz ki :P.)

betépett felhasználó 2008.02.12. 08:44:38

irigylesremelto a hatul falazo harom himringyo szinkroncsapolasa!
Tuti elhozzak a palmat.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2008.02.12. 08:51:53

Finnország tavalyelőtti akcióját akkor sem fogja senki felülmúlni: a tökismeretlen lappföldi viccmetál-bandát, a Lordit indították, aki meg is nyerte a nemes vetélkedést, mivel annyira sokkolta a zsürit. Részemről Paksi Endre és az Ossian indítását javasoltam volna, de sajnos lekéstem a jelölésről. Sebaj, jövőre időben próbálkozom...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.12. 08:57:07

Kár hogy Akela sosem jutott el az Eurovíziós Dalfesztiválra ...


Mondjuk mi már indítottuk Charlie-t is ... de kínos!

Neoprimitív 2008.02.12. 08:57:40

Ha már a Warner sajtóosztálya ennyire el van tőle ájulva, akkor a honlapjának a szövegét is átfésülhetnék egy kicsit, hogy ne legyen benne ennyi magyartalanul megfogalmazott mondat. Vagy ez már az átnézés utáni állapot?

A névhez meg csak annyit, hogy ha véletlenül sikerülne a világhír, akkor ez az angolul garantáltan "cheesy"-nek ejtett művésznév tökéletes lesz. (Cheesy (szlengben): vacak, giccses, nyálas)

Gecc 2008.02.12. 08:59:43

En is latom benne a fantaziamat. :-]

jf 2008.02.12. 09:04:03

Ezt a gyönyörű és tehetséges magyar lányt tényleg nem szabad a világ elöl eltitkolni. Remélem Kovi is felfedezi a tehetségét előbb-utóbb.

bugris 2008.02.12. 09:14:20

Hát a Benkó Dixieland Band megy-e Helsinkibe a VIT-re? ;)

dr. Wilbur Swain 2008.02.12. 09:15:03

gecc: :D:D:D
a matyó dinasztia összecsap a klingonokkal a világuralomért

galabenisztomasz 2008.02.12. 09:16:56

Tele vagyunk "ready made" világsztárokkal, akik úgy indulnak világsztárként, hogy itthon sem hallott róluk senki. Tipikus példa: Edvin Marton, de ide beállítható Csézy is (istenem, milyen hülye név!!!). Aztán ezekről mindig kiderül, hogy a hazai szar nagyátlaghoz képest sem tudnak kiemelkedőt alkotni. Még csak nem is tehetségesek. Csézy meg annyira Zséda koppintás, hogy az fájdalmas, de kell-e a Honnak még egy ilyen színtelen, szagtalan, de bájoskának beállított gagyi? (Zséda pl. rettenetesen irritál, ő az őzikenő, ódrihepbörn, meg kitudjamégmi, aki talán még nem is fingott életében, annyira éteri és ártatlanul hótiszta. Hányok ettől az imídzstől.) Ja és mégegy: van ám valaki, akinek a neve - kiejtve, főleg külföldön - könnyen összetéveszthető Csézyvel, valami rapper, valami Jay-Z...szólni kellene neki, hogy ne rontsa pacsirtánk renoméját.

mtu 2008.02.12. 09:26:50

Csézi Böbe amúgy Mezőkövesden eléggé ismert, énekesi pályafutását népdalokkal kezdte (így volt egy jónéhány fellépése külföldön, pl. Japánban stb. is), csak mostanában állt át ilyen típusú dalokra.
A matyó dinasztia pedig a leghíresebb matyó íróasszonnyé (értsd: matyó rózsákat rajzolt, kiválóan, s csodájára jártak). Kövesden többször is föllépett, meg tán tavaly a Madách Színházban is.
Amúgy ez az egész fesztiválosdi egy rakat szar volt mindegyik előadóval egyetemben. Vagy semmi hang, vagy nyál, téma nulla, kinézet nulla. Az eurovíziós dalfesztiválon mindegyikkel garantált leégés. Valami jó kis bandának kellett volna kimennie, amelyik frankó szórakoztató, pörgős zenét játszik, nem operettet, musicalt és efféle nem fesztiválra való szarokat. MÁZS? Egy barom, aki azt se tudja, mit kérdeznek tőle, csakbeszél a vakvilágba. Ugyanmár! Fiesta? Brrrrrr. Lola? Tinirock és még az is hangerő nélkül? Nenemá...

Nite · http://animecomment.blog.hu 2008.02.12. 09:27:58

ebből a csajból pont 12 egy tucat, fél év hangképzés után akárki énekel így. gratula a felfedezéshez a zeneiparnak. (és még csodálkozik valaki hogy miért csökkennek a cd eladások? nem, nem a letöltések miatt)

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2008.02.12. 09:28:05

paksi endrét támgatnám én is! hihetetlen de valahogy új fejezetet nyitott a magyar zenében. bebizonyította hogy az "énekmondásnak" még ma is kultuszt lehet teremteni (bizonyos életkorú közönség előtt), nem csak a középkorban. a zene meg átlagos.

na azért egy akelát is megnéztem volna mondjuk a "aggyá pézt aggyá pézt aggyá kőccsön egy kis pézt aggyá pézt hónap megadóóóm" kezdetű rigmust európaszerte, sőt, mit szarozok, világszerte dúdolnák az emberek...

galabenisztomasz 2008.02.12. 09:33:55

Úgy látszik a MAHASZ, vagy valaki ott fenn a zeneipari megmondók közül, úgy gondolta, hogy Rúzsa Magdi tavalyi - szerintem vállalható, sőt jó - produkciójával túlságosan elöl végeztünk, ezért idén menjen, valaki, aki tudja hozni a megszokott semmit. Más kérdés, hogy ez az egész Eurovíziós Dalfesztivál annyira érdektelen és anakronikus jelenség 2008-ban, hogy akár mindegy is lehetne...mégis verekszik miatta a popszakma. Tény, hogy az igazi tehetségek - kivételes eseteket leszámítva - nem indulnak ezen a fesztiválon. Tavaly milyen volt már DJ Bobo? Szóval azért az egész is igen röhejes.

bugris 2008.02.12. 09:35:23

Pákó az addideadidivel tudná eléggé sokkolni a közönséget. A háttérben három táncoló csokifasszal. A tendenciák alapján minden évben felér a dobogóra egy hasonló művész.

Aham 2008.02.12. 09:38:51

Felesleges ezt a csézyt szidni, egészen egyszerűen ez manapság így megy a zeneiparban.
Azonnal rá kell aggatni, hogy sztár, világsztár meg minden...

Mellesleg ha ez a csajszi külföldi lenne akkor sokkal több esélye lenne hogy befutna NÁLUNK is...

TGV 2008.02.12. 09:40:42

en azert sajnalom a csajt. biztosan nagyon tehetseges, aztan egy ilyen produkcioval orokre elassa magat.
nem eleg jol eloadni. jot kell jol eloadni.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2008.02.12. 09:44:28

Esetleg Ogli G is indulhatna, szó szerint büntető jellegű lenne a produkciója. A G egyébként hisz is abban, amit csinál, ellentétben az "őzikékkel".

Búsmagyar 2008.02.12. 09:45:11

mellesleg amúgyse kerülünk még a dobogó közelébe se, mert nekünk nincsenek rokon/puszipajtás országaink - mint szinte az összes többinek.
Márpedig ez erről szól

rotting 2008.02.12. 09:54:35


Csak egy sokezredik

médiaribanc.

Aham 2008.02.12. 09:55:31

Azért nem médiaRIBANC... az a kannácska...

TGV 2008.02.12. 10:01:34

velem mar tortent olyan, hogy nagyon megtetszett egy enekesno produkcioja es mar jo ideje hallgattam, amikor kiderult, hogy evekkel azelott egy Star Academy nevu musorban tunt fel (nem nyerte meg).
ez esetben is az ido dontotte el a dolgot.
csak hat ha valakit ilyen hatrannyal inditanak el a palyan, mint ez a produkcio...

jah-man 2008.02.12. 10:05:12

Érdekes, az első két sor dallama megfog, aztán hirtelen átmegy valami borzalmasan közhelyes átlag dologba, és ez így is marad a szám végéig. Ha rászánnék 1-2 hetet, akkor reasonben én is írnék egy hasonlót, de az ehhez hasonló blog-ok miat tnem teszem :-)

velúr 2008.02.12. 10:07:10

Hát ez az!
Hazánkat lejárató senkik.
napielet.hu/napi/rovat/kultluk/1755/hazankat_lejarato_senkik
Hungarikum!

kukacka 2008.02.12. 10:11:31

Annak idején, amikor Friderikának gyanúsan elkezdtek gyűlni a pontjai a szavazáson, egy idő után már azért kellett drukkolni, hogy nehogy megnyerje. Milliárdokba kerül a megrendezése a versenynek és szinte tuti veszteséges.
Idén nem lesz veszélyben az államkassza.

:)

Ez a dal, amúgy tökéletesen beleillik a nyáktengerbe, ami ott csörgedezik. Ny-euban az igazán tuti dalokat az azonnali ugrásra kész, professzionális hanglemezipar azonnal bizniszeli, nem kell nekik efféle bemutatkozás.
Igazán csak a kelet-európaiaknak jelent kiugrási lehetőséget ez a fesztivál.


Egyébként Csézi Erzsébet a böcsületes teljesneve.

Edward Nygma 2008.02.12. 10:16:57

Nyerni úgyse fogunk, de legalább egy szép csajt kitolunk a színpadra.

Gardó 2008.02.12. 10:20:48

ez rettenetes. néha annyira keletnémetek tudunk lenni.
én a büdös életben megjelenni nem hagynék egy olyan számot, amiben az "éjszaka, cinkos, gyertyaláng, felhő, fénysugár, örökké, szemeid tüze", és hasonló szavak, fordulatok vannak. brrr
a noxot sem birtam, de arra legalább rá lehetett húzni, hogy magyar.

Aham 2008.02.12. 10:23:27

"én a büdös életben megjelenni nem hagynék egy olyan számot, amiben az "éjszaka, cinkos, gyertyaláng, felhő, fénysugár, örökké, szemeid tüze", és hasonló szavak, fordulatok vannak."

Gondolom ugyanígy vagy az angol megfelelőikkel is...

Candy · http://globalszar.blog.hu 2008.02.12. 10:25:20

Ehh, mondjuk akkor mar lehetne prosecturat vagy CPG-t is inditani...esetleg vermesebb lelkuletueknek a karpatiat...az ugyis a hungarista tokio hotel...en mar inkabb varom az ujabb ravekorszakot, az is lenyegesen jobb volt, mint ez a szar ami most folyik. Ha már más nem, az Akelának szurkolok a bekerülésért : )

papi 2008.02.12. 10:30:03

"Hát a Benkó Dixieland Band megy-e Helsinkibe a VIT-re? ;) "

Helsinki az már Nyugat...?

gabriel 2008.02.12. 10:31:33

Nem tudom, hogy a cikkíróval együtt mire vagytok olyan kényesek. Talán a többi külföldi sztár jobb? Nem csak meg van csinálva marketingileg!
Ő legalább tud énekelni, és nem kell neki tátogni, mint egyes felfújt "sztár"-nak.
Ja és legalább tanult is, nem mint a megasztáros, csillagszületikes stb fruskák, akik még talán a nevüket sem tudják helyesen leírni.
Én azt mondom sok sikert neki, mi sem vagyunk tehetségtelebebbek mint más népek, miért ne futhatna be egy magyar énekes is világszinten.
Az eruovizios dalfesztivál meg egyáltalán nem a tudásról szól, ezt már évek óta tudjuk.

Gardó 2008.02.12. 10:32:32

igen, az uh, baby tonight, moonlight, your eyes is kiakaszt. akkor inkább Go Amy, aki simán elmondja neked, hogy saját magát is átveri.

Gardó 2008.02.12. 10:34:10

gabrielnek igaza van, az Eurovizios Dalfeszt-re soha nem a szinvonal megy, ezt csak ilyen apro orszagok fujtak fel. meg a gorogok es a torokok, mert ok mindig benne vannak az elso 5ben

jst 2008.02.12. 10:39:34

ha legalább szép lenne, megérteném, de olyan lelakott feje van szegény lánynak, hogy végképp nem értem, mivel nyert.
www.csezy.hu/oldal/galeria.php?kep=kep31

Silent Bob 2008.02.12. 10:39:48

..."sajtóosztáJ" direkt pontos j?

Mariann 2008.02.12. 10:41:41

Ő nem egy Zséda koppintás ő Csézy és aki ismeri kicsit is tudja,megdolgozott a sikerért és csak a szánalmas írigység beszél azokból akik mást állítanak.Végre egy olyan lány aki nem beképzelt és nem rátarti egy egyszerű ember akinek fantasztikus hangja van és kitárja vére az egész világnak.Remélem mindenkinek bizonyítani fog és igenis szükség van az igényes zenére.

Jay 2008.02.12. 10:43:21

ja igen, akartam mondan :)

panu 2008.02.12. 10:49:15

Az egész dalfesztivál kicsit bénára sikerült, de ha már a szegény Fiestát sajnáljuk, mert nem hallottuk az első hangot... az nem csalás, hogy kétszer leadhatták a dalukat? Az a kellemetlen, hogy így sem jött össze a győzelem...
Európában egyik dallal sem fogunk nyerni, mert minde elég gyengus volt... bár ez a Csézy legalább fesztivál zene, az más kérdés, hogy nem az ilyenek szoktak nyerni. Az is hallatszik, hogy képzett hangja van, azért, mert még nem járatta le magát holmi gyenge fossal a médiában, az meg pláne csak jó. Az sem hátrány, hogy képernyő képes.
Azt nem értem, hogy úgy alapból a nagy előadóink miért nem tudtak egy darab igazán ütős előadást produkálni... gyenge szövegek, gyenge hangerő, totál amatőrizmus (bár ez lehet a szervezők hibája is). Szóval nem volt vmi nagy só. Ennél egy futottak még kategoriájú megasztár rész is élvezhetőbb volt, ahol még a gyengébb hangúak is felléptek...
Noh és innen emelkedett ki kb a Lola, Csézy és még vki, de már nem jut eszembe a neve:)

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.02.12. 10:56:14

A Lordi nem is ismeretlen banda volt. A kinti rock fesztiválokon elég elismertek voltak, pedig Finnország erős a metál vonalon (szerencsétlenek, ennyi sötét nappal milyenek is legyenek :) ott a latin zene a vicc ).
Ezért indíthatták őket, de mindenképpen viccből. Ők se számítottak, arra hogy megnyerik. Ki is röhögték a versenyt...

Sierpe (törölt) 2008.02.12. 10:59:32

Jó lesz oda, hangja van, a szöveget meg úgysem értik. A Fiesta inkább lenne égés, nemtom mit pattog mostanában ez a gyerek, ő is csak egy ribanc a magyar zeneiparban :)

Aham 2008.02.12. 11:04:43

"a szöveget meg úgysem értik"

Nono, pár év óta szinte mindenki angolul énekel már ott is...
(holott eredetileg szabály volt, hogy csak az ország hivatalos nyelvén lehet...)

Gardó 2008.02.12. 11:04:54

le fogják fordítani a szöveget, nem?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.12. 11:13:45

Sierpe

Angolul fog énekelni ..

Óriási lesz :
Cinkos fénysugár iderajzol mellém ->

Accomplice beam draws beside me

Zoltán 2008.02.12. 11:14:16

1. A műsor "sztájlisztját", sminkesét, technikusait ott helyben agyon kellett volna lőni.
2. A gagyi Harsányi Levit egyből utána.
3. Csézi már akkor tudta, hogy ő nyer mikor még el sem kezdődött a műsor.
4. Amit előadott az egy akkor szar volt ami betakarta az egészet.

alumi 2008.02.12. 11:14:39

Mariann 2008.02.12. 10:41:41

Na, azért aláírhattad volna....

"Csézy managere" :DDD

Ford Prefect 2008.02.12. 11:19:46

Belgát nekik!

Sierpe (törölt) 2008.02.12. 11:20:11

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.02.12. 11:13:45
Cinkos fénysugár iderajzol mellém ->
Accomplice beam draws beside me

Jól hangzik :D
Ha szerencséje van, akkor a fordítást majd nem a rakonczai csinálja.
Én a Rúzsa Magdiét sem fordítottam volna le, magyarul jobban hangzott

Sierpe (törölt) 2008.02.12. 11:21:42

Amúgy a névválasztás tényleg brilliáns, Kovi is megirigyelhetné. Kár, hogy nem Mónika mert akkor lehetett volna Mony :D

mtu 2008.02.12. 11:40:00

Nem tudom a Fiesta tetovált asziszem, hogy vagányvagyok törpe meg Szekeres menedzsere is mit veri magát. Lehet rajongótábor, meg platinalemez, de, ha tényleg ki akarnak jutni (amiről az a véleményük, hogy úgy ahogy van, szar - tehát nem tudom minek kapaszkodnak érte) akkor nem ilyen fostalicska számokat kellett volna hozni - vagy azt hitték, ide ez is elég? Szerintem Csézyre meg az egész város szavazott, ki volt plakátolva is, még én is, meg a rokonok is küldtünk sms-t, pedig sokalltuk (régebben is) körülötte a felhajtást :) Azé drukk, hogy sikerüljön neki. Mondjuk az újság megint tele lesz vele..dehát ez csak a kis magyar meg nagy kövesdi irigység...Az meg mindenki előtt világos volt, hogy nyomatják ezerrel

DobayAdam · http://www.dobayadam.hu 2008.02.13. 12:34:25

Nekem az a kedvencem az egészben, hogy "már". Szétröhögtem magam ezen a szövegen.

jamesz 2008.02.14. 12:19:35

Jessza, idézet Herczeg Zoltántól, ahhh, ohh!!

őŐmijaf@szt nem fikázott még?Elég a blogját elolvasni...

E helyen szeretnék javaslatot tenni hogy kérdezzük már meg a jövőben Fehér Anett, Kiszel Tünde és Gáspár Győző véleménye mellett Vizi E. Szilveszterét, Tamás Gáspár Miklósét is, hogy azért árnyaltabb képet kapjunk....

süti beállítások módosítása