Skip to content


       Szűrés lista

Újabb két csöcs a "médiában"

Sosem rejtettük véka alá, hogy imádjuk Havas Henriket, legjobban gátlástalansága, pofátlansága, szókimondása miatt. Meg hát egyszerűen kurvalaza na. Ha más került volna ki az újságokba azzal a hírrel, hogy asszisztensének választotta a korábban aktmodell Edó-t (kislánykori név: Gulyás Edit), akkor csak legyintettünk volna, bulvárhír, közszereplés. De mivel a mester tette így tudjuk, több van e mögött. Valóban nála/neki dolgozhat a csaj és valóban jó pénzért végezhet, "minőségi munkát".
"Tartottam Henriktől az elején, de alaptalanul. Hamar megtaláltuk a közös hangot, nagyon segítőkész, és ami szintén jól esik, tud dicsérni is" -mesélte Edó a storyonline-nak.
Egyébként lány már a cooltv aktmodell műsorában is kijelentette, annak ellenére, hogy elvégezte a szegedi(?) egyetem agrármérnöki karát és, hogy az fathi vállalkozásában fog dolgozni mérnökként, szívesen kipróbálná magát marketingesként is valahol. Nos, lehet, hogy az említett munkához pont Henrik csöcskirakatán át vezet az út?
"Nem akarta elhinni, hogy eredetiek a melleim. Miután elkezdünk beszélgetni, azt mondta, kellemesen csalódott bennem, pedig buta libáknak gondolja azokat, akik vetkőznek. Többször megdicsérte már az alakom is és arra kért ha ilyen csinos vagyok öltözzek merészebben."  Hát persze baba. Mit gondolsz hányan akarnak lehegeszteni a storynál? Vagy kérdezzük, úgy: eddig hánynak sikerült?
Nu, de mi nem vagyunk gonoszak elvégre Edit csak egy agrármérnök, ki napi 8 órában , fénymásol, kávétfőz, hotelt foglal és megbeszélést szervez.(bocsi a mondat feléig bírtam)
Henriknek viszont újabb pacsi, hisz Edit valószínűleg tökéletesen alkalmas erre a munkára és hát mi is inkább egy dekoratív leányzót választanánk titkárnőnek egy agysebész, okoskodó Jabba helyett.

A tovább mögött még lehet csöcsöket nézegetni, meg Horváth Éva kiakadt fejét.




forrás: storyonline és cooltv  fotó: cooltv

Címkék: havas

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr97377516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

110/800 2008.03.12. 12:29:33

"én olyan magasra föl se néztem"

:D :D :D

ártatlan hangon:
"ha szeretnétek, meg is foghatjátok"

atom...

qrvacska 2008.03.12. 13:12:36

Én is leszopnám havast, csak , hogy nóci közelébe kerüljek, mert őt meg kinyalnám.

Illye 2008.03.12. 13:58:06

Mezőtúron tanult és amúgy szolnoki bringa. Tényleg kurva nagy mellei vannak, ahhoz képest, hogy iszonyat vékony. Meghátszerintem csúnya is! De hát nyilván senki nem tudná a cikk olvasása után megmondani, hogy milyen színű a szeme...;)

Szmörcsi 2008.03.12. 14:04:30

..barna..

Venom 2008.03.12. 17:59:30

kurva... de azért szárazra szopnám a melleit

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.12. 21:56:56

nyávogós agrárkurva

az ilyenek miatt tart itt az ország :D is

Perillustris 2008.03.13. 00:38:41

"Szívesen állok rendelkezésedre..."

Ehh... mikről maradok le TV nélkül?

Vagy mégsem maradok le? :)

süti beállítások módosítása