Skip to content


       Szűrés lista

Ultimate Gay Party: Európa melegei Budapesten

Valószínűleg még mind emlékszünk a 2007-es pesti meleg felvonulásra és az azt ellenzők tüntetésére. Nos, úgy tűnik a tavalyi balhék nem riasztották el az Ultimate Gay Party nemzetközi melegfelvonulás szervezőit, kik fővárosunkba szervezték a rendezvény záró buliját egy óriási meleg utcabál keretében.
 A The Rainbow Rampage nevet viselő, feltehetően több száz(ezer?) járműből álló, autókaraván 2008 június 28.-án az angliai Brightonból indul és Párizson, Amszterdamon, Hamburgon, Berlinen, Prágán és Bécsen keresztül, 3700 km megtétele után július 3.-án este lépi át a magyar határt, hogy aztán egy "Grand Finale"-keretében, Budapest utcáin megünnepeljék az egész utazást és kezdeményezést. (A 99%-os katolicista Lengyelországot elkerüli a karaván.)
Hirtelen erről ennyit. Kommentekbe kérnék véleményt.

Itt meg egy videó a 2007-es vonulásról:



A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr62395970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krtek 2008.03.25. 15:44:19

Végülis nem árt népszerűsíteni ezt a dolgot....
Úgy is túl kevés a büszke buzi.
Hajrá festival.

Tomi 2008.03.25. 16:15:59

Hülye buzik! Röviden tömören

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.25. 16:59:16

Miért nem lehet ilyet zárt helyen ? Aki akar ilyenre menni, vegyen szépen belépőt és azt csinálnak bent amit akarnak ...

Nem értem ...lengyeleknél lefújták, kihagyják őket ...
vajon miért ? Ráfogják hogy rasszisták ? Nem hinném ..

Itthon miért kell minden "engedni" ?

ApukadHUN 2008.03.25. 17:13:11

a töke száradjon le annak, aki életében egyszer melegpornót nézett:)
Nem igaz?
Akarom mondani leszbipornót:(

ApukadHUN 2008.03.25. 17:21:25

Ilyen magas erkölcsi kiállás mellett nem teszünk különbséget homoszexuális és homoszexuális között.
Vagy mégis?
Hogy is van ez?
Ha Michelle Wild, meg Maya Gold nyalja egymást, az rendben van?
Ítéljük el őket is, mert ők is közzéteszik aberált viselkedési normáikat?
Philadelphia cmű filmet megnézni, s utána lehet beszélni jó és rossz dolgokról.
Nem ell ezt túlmisztifikálni. Idejönnek költenek külföldiek pénzt, aztán rendben is van. Pont úgy mint a Szigeten: a külföldiek által csak jobb lett a Sziget, a magyar keménymag elmegy Tokajba "ne fürdjél le" akciót szervezni. Tapsoljunk nekik. Ha meg a látvány zavar, akkor gondolj arra, amikor a sok hülye a rendőrökre, meg egymásra Molotov koktélt dobál. Az sem jobb. Vagy igen?
Magasról könnyű...

Tomi 2008.03.25. 18:51:48

Most csak úgy képzeld el a belvárosban egy gyerek aki mondjuk a tied kinéz és meg látja ezeket a sza.."embereket" és látja hogy mit csinálnak szted mit fog gondolni?

ApukadHUN 2008.03.25. 20:01:20

S amikor meglátja a Molotov koktéllal dobáló forradalmárokat? S amikor meglátja a lovasrohamot egy Fradi meccs után? Vagy amikor a magukat a fákhoz kötöző, étszellemült greenpeace aktivistákat?
Elmondod a gyerekednek, hogy szerinted 1.a célok jók/rosszak, 2.az eszközök jók/rosszak. Innentől fogva viszont nagy a szülői felelősség, mit is mondasz gyerekednek. Persze nagyon egyszerű azt állítani, hogy a buzik rosszak, miközben csorgó nyállal nézed a leszbikus pornót. (tudom, ilyet senki nem csinál, csak mégis)
Nem akarok senkit elitélni, de tapasztalataim szerint a magyar emberek elég szűk látókörűek bizonyos dolgokban, s mindig csak az érem egyik oldalát látják.
Egyébként még sohasem láttam ilyen felvonulást, s nem is igen váltottam szót még meleg/leszbikus emberrel. (vagy csak nem tudtam róla) Azonban megadnám azt az esélyt nekik, mint amit a begyepesedett emberek nem adnak meg a Szigetnek. Vagy a máshogy gondolkodók nem adnak meg Viktornak/Gyurcsánynak/Demszkynek.
Más részről nem tudom, hogy ez a felvonulás, amúgy jó dolog-e, azonban egyetlen épkézláb gondolatot sem hallottam még ellene, csak primitív és tahó dolgokat, amelyeket számos hasonló rendezvénnyel, vagy dologgal meg lehet cáfolni. Ami viszont tahó és primitív, az nem lehet vonzó egy gondolkodó embernek. Pedig én nem igazán tartom magam sem értelmiséginek, sem gondolkodónak.

Tomi 2008.03.25. 21:07:59

ApukadHUn beletartozik a szadesz 1 %-ába. szép volt megcsináltad

Roltii 2008.03.25. 21:23:52

1. vannak buzik
2. állítólag nem betegség
Eddig ez nagyjából ok, valamennyire el kell fogadni őket, ez is ok. De hogy erre büszkének kell lenniük, meg felvonulgatniuk, ez már baromság. Én se vonulok fel az utcán összevissza mint büszke hetero. Egyszerűen a lányokat szeretem és pont. Ők meg szeressék egymást és pont. De ezt reklámozni qrvára nem kéne. Főleg gyerekek előtt nem kéne (felvonulások).

Tomi 2008.03.25. 21:29:26

télleg mondják hogy betegség.1. betegség ki büszke? csinálunk büszke rákosok felvonulását? 2. betegséggel mit csinálnak. kiirtják senki ne gondoljon roszra

ApukadHUN 2008.03.25. 21:32:35

Látod, beskatulyázol egyből. Felvilágosult vagy rendesen. Galileo perénél lazán az első sorban álltál volna. Tapsolva. Mert az a legjobb érved, hogy beletartozott abban az egy százalékba, aki nem volt olyan okos. Vagy birka?
Azt mondd el a gyerekednek, hogy vannak dolgok, amiket az emberek másként ítélnek meg, s általában a többségnek van igaza a társadalmi normák kérdésében, de szerencsére vannak üditő kivételek, amikor valaki másként gondolkodik. Az összes valamire való tudományos felfedezés ennek köszönhető. De attól is szép a demokrácia, mert mindenki utcára mehet azért, mert meleg, szereti Viktort/Gyurcsányt, nem szereti Viktort/Gyurcsányt, szereti a technot és a parádét, szeretne kormányt váltani, szeretné megünnepelni március 15-ét, elfoglalni a hidat, vagy egyszerűen csak párnacsatázni.
Az baj, hogy az ilyen dolgok nem a pártokról szólnak. Csak nálunk.
Egyébként nem vagyok az a nagy szavazós fajta és valahol irigylem azokat az embereket, akik sz@rból is tudnak választani. Ráadásul még elhiszik, hogy várat is lehet építeni belőle.

Fekete Pákó 2008.03.25. 21:34:46

ügyes vagy Tomika, leülhetsz.

a cikkhez: a buzikat utálom, mint a szart, felőlem aztán seggbebaszhatják egymást, de az utcán ne hirdessék magukat.

ApukadHUN 2008.03.25. 21:49:13

Pákó: Leszbi pornó?

Tomi 2008.03.25. 22:56:04

Ti tudjátok remélem elkapnak titeket majd június 28-án. Vagy a emberek vagy hátulról a buzik

Tomi 2008.03.25. 23:00:55

Azért ez egy kicsit más. Hogy Gailei és TUDOMÁNY vagy buzik. Nem akár miért van FÉRFI és NŐ. Vagy akkor az Isten/evolúció is rasszista náci faszita? Mert nem 2 férfi/2 nő lett csak?????????

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.25. 23:47:53

Senkit nem érdekel ki kit dug meg a lakásában, férfi férfit, nő nőt, nő kutyát egyéb variációk stb ....mert ez MAGÁNÜGY !

Ha viszont ez az, akkor nem hirdessék büszkén egy utcai fesztivál keretében.... ott a PeCsa, ki lehet bérleni ilyen célre, és akkor az megy be oda akit érdekel ...

z 2008.03.26. 00:24:00

mit lát a gyerek, mit lát...
vidd el a nyugati téri aluljáróba, ahol üszkös lábú tüdőbajos csövesek kúrnak egy koszos paplan alatt a fal mellett, miközben cigányok kurvaanyáznak és szólítgatják le az arrajárókat, az újságosnál meg hegyekben állnak a pornóújságok/dvd-k, egyáltalán nem kitakarva, pont szemmagasságban
de persze ha buzikat lát, attól majd egyből bebuzul, elkezd habzani a szája és megdugja a plüsselefántját
akkor már inkább az, hogy "csak, mert, kifordul tőlük a belem, kész"

Bambula 2008.03.26. 00:26:16

Őőő, hadd kérdezzem már meg, hogy miért ne vonulhatnának ők is le-föl? Engem speciel az árpádsávos, macskaköves nemzetigittegyletes hulligánok irritálnak rohadtul, de ha esetleg felvetném, hogy masírozzanak le-fel a pusztában és dobálják egymást Molotov-koktéllal, akkor érdekes módon hülyének nézne mindenki, ráadásul előjönne mindenkiből az alkotmányjogász...

Személy szerint inkább évi egy - még akár a kettőre is rádumálható vagyok - melegfelvonulás, minthogy lassan minden nemzeti ünnepünket elkúrja egy maroknyi s*ggfej és kuplerájt csináljon a pesti belvárosból... Az előbbiek kiszórakozzák magukat azon az egy napon, oszt csókolom, mindenki megy haza. De az utóbbiak sajnos itt maradnak...

De akár említhettem volna ugyanezt a traktoros felvonulások kapcsán, amikor a kedves magyar agrárvállalkozó éppen aktuálisan követeli az államtól, hogy neki aztán minden kockázatát pótolja ki a kedves magyar állam, mert különben irgumburgum.

Szerintem elfér mindegyik, más kérdés, hogy nem mindenkinek tetszik a megmozdulás jellege. Engem spec. eddig sem érdekelt a homoszexualitás (mielőtt még valami széleslátókörű hozzászóló lebuzizna), mint ahogy az árpádsávos hőzöngés sem és ezután sem fognak, ennek megfelelően nem is fogok résztvenni ilyesmiken. A szabadság két oldala, kedves hozzászólók...

(Persze szögény Tomcat mivel tartaná fel a személye körüli médiahisztit, ha nem lennének ilyen rendezvények...)

neutral 2008.03.26. 06:41:43

A szexualitás magánügy. Intézzék hát a dolgot a homók is odahaza, ne vonulgassanak az utcán. Vagy menjenek a parlamentbe, a politikai színtere nem az utca!

Még félelemkeltő is ez a militáns fellépés, ahogy ezeket a meneteléseiket csinálják most már évről évre, persze nem csoda, hiszen a heterók üldözését tűzték a zászlajukra, nap mint nap megélhetjük, ahogy kirekesztőn állnak hozzánk.

Rosszabbak ezek, mint a nácik és a komcsik együtt. Hiába, ez a neoliberalizmus. :(

Próféta 2008.03.26. 10:15:31

Ott jön be a probléma, hogy a jelenlegi (nyugati) kultúránk legerősebb gyökere a kereszténységben gyökerezik. Ebben pedig a homoszexualitás abszolúte elítélendő dolog.
Ebbe a rendszerbe csöppent bele kb. 200-250 éve az emberi jogok, s valahol a liberlizmus gyökerei.
Egész egyszerűen a melegfelvonuláson nyíltan ütközik a két kultúra. (Egyébként ugyanennek az eredménye a jelenlegi legalitása a pornóiparnak.)
Mindaddig meglesz ez a konfliktus, amíg nem alakul át teljesen valahova a társadalom. (Ezt nyilván majd az egyik oldal 'jónak', míg a másik oldal 'rossznak' bélyegzi.)

Egy valamit ne felejtsünk el: attól (is) vagyunk emberek, hogy felülkerekedünk az ösztöneinken.

(További megjegyzés, hogy a jelenlegi iszlám radikalizmus is ehhez hasonló kultúrális konfliktusra épül...)

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2008.03.26. 11:23:43

szerintem a probléma nem az, hogy a kultúránk gyökere a kereszténységben van. Homokos vonatkozásban például azért nem, mert a kereszténység két alapszabálya (1.szeresd az Istent 2.szeress minden seggfejt) nem kerül ellentmodásba a homokossággal.

a kereszténységnek új nevet kéne adni, mert ahogy ti használjátok (és ahogy sok keresztény), az inkább valami olyasmi fogalom, mint "ítélkezés" és "képmutatás".

az egyháznak nem elítélnie kéne az embert, hanem szeretnie. A nem vallásosaknak meg vallási kérdésekben bölcsen hallgania.

[ez most kicsit off volt, elnézést...]

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2008.03.26. 11:25:53

...ööö a tanulság lemaradt:

a probléma nem a kereszténységgel van, hanem az emberek gyökérségével. :)

attila88787 2008.03.26. 11:36:34

csupán egy mondatot szeretnék ahhoz hozzáfüzni, hogy a "homók intézzék el a dolgaikat otthon, és na ne vonulgassanak már itt fel és alá":

2007 Juniusában 2.5millio meleg és meleg barát vett részt a Madridi Gay Pride-on mindezzel kb. 101.250.000.000 (százegymilliárd)
forintot hagytak a város lakóira a 3nap alatt.

Kíváncsi vagyok, Budapest lakói mikor lesznek annyira intelligensek, hogy ezt a pénzt "megszerezzék".

Próféta 2008.03.26. 12:22:22

pityutanarur: valahol valamit nagyon félreértelmezhettél.

1.) A kereszténységnek nem két alapszabálya van, úgy látom, az általad olvasott Biblia kicsit át van írva.

2.) De, a kereszténység ellentétben áll a homokossággal. Lásd Szodoma és Gomora.

3.) Ítélkezés és képmutatás: lásd egyes pont. Szerintem nagyon kifacsart képed van a vallásos emberekről, vagy csak prűd vasárnapi keresztényekkel találkoztál.

4.) Az egyház (ebben az esetben úgy látom, kifejezetten a katolikusokról beszélünk) minden hívő és nem hívő felé is nyitottan áll (lásd az 'Isten megbocsát' részt). Viszont mivel minden vallás, ez is erkölcsi, elvi, magatartási, hitbeni stb. előírásokkal rendlekezik. (Ahogy a hinduk, muzulmánok stb.) A kereszténységben a homoszexualitás nem elfogadható.

5.) Valóban, ugyanúgy van hülye vallásos, mint hülye ateista is.

moRtiZ 2008.03.26. 14:22:52

Én nem engedélyezném ezt a felvonulást.

Vannak meleg bárok... ok
van mostmár meleg ujság ... ok
már házasodhatnak... ok ?

De basszameg ez már megint "mi az egyenlőknél is egyenlőbbek vagyunk, csakazért is tisztelj minket mert mások vagyunk, és mi most itt fogunk szórakozni, ha tetszik neked, ha nem". na ez nár k.-ra nem ok.

Komolyan van hetero világnap is?

fájerfuksz 2008.03.26. 14:29:03

Öcsém, ha úgí tudnám az ötöslottó száőmait, ahogy a hozzászólásokat előre láttam!...akkor gazdag lennék, és Hawaiiról röhögném őket.

Prophet 2008.03.26. 16:48:54

Jöttek itt már orosz tankok is százszámra, néhány kamionnyi buzi meg sem kottyan. Helyben vannak, és sok magas épület van az Andrássy úton, ahonnan be lehet lőni.

Szóval, mikor rendezünk hetero napot? Végigvonulunk a városon, hagyunk 600 köbkilóméter szemetet... de legalább keresnek rajtunk a külföldi szállodákban és mekdonalcban

ApukadHUN 2008.03.26. 17:40:27

Szerintem a politikai, nemzeti-kisebbségi és vallási hovatartozás ugyancsak magánúgy, de azért mégis vannak, akik nyíltan tüntetnek folyamatosan a "téren". Ha ők megtehetik, akkor a melegek miért nem.
Amikor a techno parádé van "szopnék" pólós lányokkal, az miben különbözik ettől a felvonulástól?

Tomi 2008.03.26. 18:55:02

Techno a zene csúcsa. DROGOS ZENE!!!

Fekete Pákó 2008.03.28. 00:09:42

faszom a buzikba. azaz dehogyis! pont ellenkezőleg!

emde 2008.03.28. 13:55:06

Ehh, mennyi látens buzi van itt! Féltek, hogy ha láttok egy melegfelvonulást, akkor bebuzultok? Remélem igen, mert akkor több csaj marad nekem! :D

Miért ne láthatna ilyet egy gyerek? Az, hogy valaki egy azonos neműt szeret, szerintem sokkal természetesebb, mint amikor valaki fejbelő egy másik valakit egy pisztollyal. Utóbbiból csak ha a "három adó"-ja van otthon, akkor is láthat átlag 4-5-t egy nap. Emiatt is annyira ki vagytok kellve?

emde 2008.03.28. 13:58:45

Ja és igen, inkább vonuljanak a melegek párszor egy évben, minthogy futballhuligánok, meg idóta punk tinédzserek gyújtogassanak és randalírozzanak. Utóbbi kicsit sokba kerül nekünk mindannyiunknak...

megacici 2008.03.29. 12:58:15

csecsemő és kisgyermek gondozó,nevelő vagyok,és IGENIS BAJ,HA A GYEREK ILYEN MOCSOK BUZIKAT LÁT!!!!!!megvan a július 3-i program: záptojás+rohadtparadicsommal kivonulni és dobálni a mocskos kis fasszopókat!

vasika 2008.03.29. 18:34:03

megacici, megdöbbent, h gyerekgondozó volnál ennyi frusztrált gyűlölettel, talán inkább hóhér vagy sintér lehet a szakmád, nem? jobb lenne, ha eltágulnál a gyerekek közeléből, mert IGENIS BAJ HA A GYEREK MAGADFAJTA MOCSKOS BARMOKAT LÁT!!!! remélem, jól az öledbe pisál mindegyik

nyekk 2008.03.29. 19:33:17

Eddig a csendes többséghez tartoztam. De esküszöm, ha tényleg ide jön parádézni a sok homokos, akkor fogok egy éles kést, és buzifarkakat fugok gyűjteni a derékszíjamra. Ha meg már nem fér rá, akkor a szadesz kerítésére fogom aggatni. Ha ilyen híreket hallok, akkor kezdek örülni, hogy van Magyar Gárda!

nyekk 2008.03.29. 19:34:19

megacici 2008.03.29. 12:58:15 Nem záptojással, hanem molotov koktéllal.

jaman 2008.04.01. 16:42:41

Sok homofób, szerencsétlen nyomorék ember, aki itt van, komolyan elszomorító! (mondjuk a homofóbia gyökere általában a látens homoszexualitás:p) Egy felvonulás mit árt Nektek, de komolyan? Ha nem érdekel, nem nézed meg és kész! A gyerekedet sem kell odavinned, oszt akkor azért sem kell hőbörögni! De ez a sok fröcsögés, molotov koktélozás... Nem is tudom mit gondoljak, tudjátok 40-45 között kik üldözték hasonló szavakkal a melegeket? Csak gratulálni tudok! A demokrácia még mindig nem a többség diktatúrája, szem előtt kéne tartani!

balu 2008.04.08. 16:59:17

Kommentekből ítélve úgy látom Magyarországnak kell még 30 év.

optimista1206 2008.04.08. 17:58:25

Magyarországnak sokszor 30 év kell még.Nem csak ehhez, mindenhez!
Én nem itélem el aki homoszexuális.Szive-joga hogy a hálószobájában kivel,mikor,hogyan.De nem kellene ezt harsányan mutogatni,felvonulás keretében.Viszont ha megteszik akkor ne háborogjanak a reagálásokon.
Mellesleg nő létemre nem szállok fel pl. egy kamion platójára hatalmas transzparensel hogy világgá kiabáljam hogy heteroszexuális vagyok és SZERETEM A PASIKAT!
Na a homoszexuálisak se tegyék és nem lesz vihar sem-annyi.

Egy Olvasó 2008.04.08. 18:11:18

Komolyan csúcs a mit művelnek. Valaki mondja bocsánat írja már le mi a ki ba.. bajuk van a melegekkel. Konkrétan mit ártatunk nektek. Mivel különb ez a felvonulás mint a többi? De csak idézni tudok egy másik cikkből:
-Persze lehet buzizni, meg szörnyűlködni, de a gyerek így hogy nő fel? Miket kell átélnie?
>>Hányszor kérdezték meg vajon tőle hogy
"-Anyja neve?
-Bas. Illetve Diederik. Nem tudom. Amelyik szimpatikusabb ...."

Egy Olvasó 2008.04.08. 18:15:26

Komolyan ez a mondat mindent elárul.
A melegelenesek olyanok mint a szavanna a zebrák.Egy meg ijed és futni kezd a többi utána.

optimista1206 2008.04.08. 18:22:01

Kedves Egy Olvasó!
Hogyan várhatod el hogy megértsék az emberek a homoszexuálisokat,ha te meg nem érted a heteroszexuálisokat?????

Egy Olvasó 2008.04.08. 18:29:37

Igen. Valami ilyet vártam.Konkrétumot senki nem mond.Megy mindenki a zebra után.

optimista1206 2008.04.08. 18:37:11

Kedves Egy Olvasó!
Sajnos elbeszélünk egymás mellett!
Mégegyszer figyelmedbe ajánlom amit 17.58-kor írtam.Figyelmesen olvasd el mégegyszer.
Te kimégy éljenezni engem, mert heteroszexuális vagyok???
Miért várod el hogy éljenezzünk mert homoszexuális vagy???

Egy Olvasó 2008.04.08. 19:13:56

Nem kötelező és szerintem nem is kézen fekvő elmenni egy olyan rendezvényre mely nem érdekel vagy nem tetszik.Én nem azt mondom éjenezenek, Én nem várom el.

optimista1206 2008.04.09. 06:12:47

A homoszexuálisoknak tudomásul kéne venni hogy nincs két egyforma ember,ahogy minden másban ebben is sok fajta hozzáállás létezik.
De ha kivonulnak -harsány,provokatív-módon az Andrássy úton akkor vegyék tudomásul hogy az is benne van a pakliban hogy sokan úgy reagáltak ahogy!
Mégegyszer mondom én nem itélem el őket de ne kérkedjenek és az ő szexualitásuk is maradjon a hálószoba falai között!

Egy Olvasó 2008.04.09. 06:31:54

Igen. Mindenki csak mondja és mondja,de még mai napig senki nem mondta meg. 1.:Mért utálja a melegeket 2.:Mért ne vonulhassanak fel. Nem kell a rizsa hogy mert gusztustalan meg provokatív.Aki agyon veri a gyerekét gusztustalan mégse kövezik meg.Politika mostanság elég provokatív , de nem érdekel,nem nézem,hallgatom,olvasom.Nem provokál.Ezt az egész meleg ellenes dolgot egy nagy baromságnak tarom.Nagyon sok meleg nem vállalja fel.Lehet hogy az önök egyik ismerőse barátja stb.

Egy Olvasó 2008.04.09. 06:51:46

A másik dolog. Ezt egy másik fórumon is van egy hasónló "vita".Kép zavarba vannak.Akik női ruhába rózsaszín boába ugrálnak a kamionokon.Nem a tipikus sima melegekhez tartoznak.Ennek ellenére nekik is ugyan annyi joguk van mint mindannyiuknak.Aki tényleg ennyire meleg ellenes mint itt sokan nem ártana utána nézniük a dolgoknak.Az egyik videós portálon számtalan a világ több pontján készült meleg felvonulás képei láthatók. Sehol nem láttam hasónlót mint tavaly Budapesten.Szerintem sok hozzám hasónló gondolja úgy : nem bennem van a hiba mért ne menjek felvonulni. Igazuk van. Mit ártanak a végig mennek a városon.SEMMIT. Ugyanez nem mondható el a másik félről.Kövek tojás stb stb

optimista1206 2008.04.09. 16:19:41

Egyetlenegy kérdés: miért KELL felvonulni a melegeknek tulajdonképpen?????
Egy elfogadható ésszerű magyarázatot szeretnék olvasni.
A "csak" és "joguk van" nem elég....

Egy Olvasó 2008.04.10. 16:15:12

Mért kell felvonulni? Gondolom jó buli.Sok hasónló ilyen (nem kimondottan meleg) típusú rendezvény van .Mind hazánkba mind a világba bárhol. Ez egy rendezvény. Mondjuk ha lenne meleg sziget az is ugyan ilyen gyűlölet övezné. Tehát lényegtelen mit írok vagy írunk.Rendezünk bármilyen programot , vagy vegyünk részt bármilyen eseményen rendezvényen.El leszünk itt élve.Soha nem fogjuk meg érteni mért övez minket ilyen ellenszenv.

optimista1206 2008.04.10. 20:36:47

Kedves Egy Olvasó!
Levelezgethetünk itt akár 3 álló hétig is és a legjobb szándékom és hozzáállásom ellenére se tudlak egy kicsit se meggyőzni!
Maradjunk abban hogy messze vagyunk még Európától.Azért hogy elfogadhatóak legyenek a homoszexuálisok,legtöbbet maguk a homoszexuálisok tehetnének érte!És a legjobb megközelítés nem egy harsány felvonulás!
Amúgy minden jót kivánok és minél kevesebb atrocitást!!!!

Egy Olvasó 2008.04.10. 21:45:45

Igen eben igaza van kedves optimista1206.Valami következtetést azért levontam eme pár levélváltásunkból.Vannak olyan emberek akik nem Molotov koktélozásal szeretne meg győzni. Azt utolsó mondatát is köszönöm,habár személy szerint nem veszek részt a rendezvényen. Az életben pedig senki nem tudja rólam.Persze a párom kivételével.

fesztivalkatalogus · http://www.fesztivalkatalogus.hu/ 2008.04.10. 22:40:29

re: gyerek es melegek
lattam kisgyekeket egy melegfelvonulason. mit csinaltaak? le se sz.rtak, egymassal jatszottak, mint altalaban a gyerekek.

süti beállítások módosítása