Skip to content


       Szűrés lista

Jelenetek egy válófélben lévő házasságból: "Lakos, a faszkalap"

Egy újabb "őszinte" politikus lepleződött le. A heti sztárunk Molnár Gyula XI. kerületi MSZP-és polgármester, aki felfokozott izgalmi állapotban várta Lakos Imre SZDSZ-es alpolgármestert.

Nem volt szerencséje, a kerületi TV a szünetben is rögzített:



2007. december 19-i képviselő-testületi ülésen Lakos Imre még megvolt, itt Bács kollega távolléte okozta az izgalmakat:



Még több testületi ülést élőben a TV-ékbe! Jobb mint bármelyik valóságsó.
"Making me smile" dalolja a polgármester ...

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr15407878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hank 2008.04.02. 14:04:59

Ez szánalmas. Nem attól trágár, hogy az MSZP tagja-e. nem attól lesz valaki érdemes, hogy kultúráltan beszél-e, mikor úgyvéli nem hallgatják. ("az kurva anyját az beste töröknek")
Az viszont már kevésbé érdem, hogy olyan dolgokat mutogatsz a saját blogodban, amihez az ég világon semmi közöd. Mindenki úgy fejezi ki abbéli cslódottságát, hogy felelős kollégája érdekes mód nincs a helyén, ahogy akarja.
Ne mondd már, hogy csak az egyik oldal beszél így, egyszer költözz már be egy jobbos vezetés mellé... szánalmas.

Richárd · http://probadolog.blog.hu 2008.04.02. 14:39:07

hank: Mi köze ennek az oldalakhoz?
Aki közszereplő, és mindig veszik a kamerák, mega mikrofonok, uralkodjon magán.
Szar dolog, de ez van. Senki ne gongolja, hogy egy újságírónak olyan a lelkiismerete, hogy biztos nem fogja berakni a csúnya szavakkal tarkított részt.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.02. 14:40:52

Küldj "jobbos" videót , azt is kiteszem ...

Amúgy meg egy politikus otthon úgy káromkodhat akár egy kocsis, de a munkahelyén, ahol kamerák vannak, moderálja már magát ...

Vagy te a munkahelyeden, egy értekezleten így viselkedsz? Akkor érthető hogy nem döbbentél meg ....

Islander 2008.04.02. 15:06:33

Fontos az ilyen video es bejegyzes hogy az a sok hulye valasztopolgar a "kepviselo urat" tudja hogy ugyanolyan szinvonalon bir lenni mint ok a kocsmaban. Tipikus ven onmagat szedo kocsog MSZP-s felelos turelmetlen vadbarom, meg hany ilyen van a kormanyban anyam...
Falhoz mindet....

Bit Rot 2008.04.02. 15:41:16

Mekkora paraszt egy politikus.

És ezt szavaztáTOK meg!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.02. 15:43:06

Molnár Gyula szerdán délután közleményben kért elnézést nemcsak Lakos Imrétől, hanem mindenkitől. A polgármester hozzáteszi ugyanakkor, hogy szavait utólag felerősítették a felvételen. A közlemény szerint a trágár szavak a legutóbbi testületi ülés szünetében, egy négyszemközti beszélgetésben hangzottak el, de azokat az internetes adásközvetítő rendszer véletlenül nyilvánossá tette. A hangzást azonban utólag megváltoztatták, szavait felerősítették, az eredeti felvételen azok gyakorlatilag nem hallhatóak ugyanis, tette hozzá. Molnár Gyula azt is írja, nem érti, miért a Fidesz reagál az ügyben más helyett, nem rájuk tette a megjegyzést, hanem Lakos Imrére, akivel az ügyet természetesen azóta tisztázta. Nagyra értékeli, hogy a Fidelitas aggódik az újbudai koalícióért, ami azonban szilárdabb annál, mintsem egy ellopott mondat megingathatná, fogalmazott a szocialista politikus.

index.hu/politika/belfold/mgyli0402/

LOL? van bőr a Gyula arcán ...

"ellopott mondat"
"felerősített szavak"

Lakos 2008.04.02. 15:47:31

És hány ilyen van az ellenzékben is... Ja nem, bocs, ott mindenki virágnyelven beszél, aki csúnyát szól az kap egy körmöst :) Ne legyünk már naívak - igenis mindenki moderálja magát, mert olyan környezetben van, de erre egyik politikus sem képes. Tisztelet persze a kivételnek, ha van egyáltalán - bár megnézem azt, aki ma egy "bazdmeg"-et sem ejt ki a száján soha (a házán kívül).

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.02. 15:56:23

Lakos

Bárki viselkedik így , az szégyen és gyalázat.
Szar ügy , hogy pont őket vették fel.

De tudod .. aki nem viselkedik így, nem lehet elkapno ..:)

Lakos 2008.04.02. 16:31:24

Ezzel egyet is értek. Csak sajnos úgy általánosságban az a helyzet, hogy nem tudnék olyat mondani (senkit), akit ne lehetne ilyenen rajtakapni - megfelelő pillanat kérdése az egész, nem több. Hát ilyen világban élünk - el lehet ítélni, vagy meg lehet szokni és elfogadni "alapnak". Nem tudom melyik a reménytelenebb...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.02. 16:33:54

Lakos

ha én beszélek így, kutyát sem érdekel, nem hír.
Közszereplőnél más a helyezt.
Főleg kamerák előtt kellene viselkedni ...és a munkahelyen.

Lakos 2008.04.02. 16:59:00

Munkahelyen én sem engedem el magam és faszkalapozok le mindenkit, aki épp idegesít (kamerák előtt nem vagyok soha, ez van), ez a minimum. DE ha a munkahelyemen a kajáldában a közelebbi kollégáim közt káromkodok egyet, akkor mi van? Senkinek semmi köze hozzá, sztem. Aki kamerák előtt csinálja ezt, az egy balfasz, de semmivel nem rosszabb, mint mindenki más, aki ugyan úgy káromkodik, meg szidja a másikat (na most jelentkezzen, aki soha nem mondta másra, hogy egy ****). Vagy akkor az a jó ember, aki jobban tud színészkedni "éles helyzetben", magánéletben meg káromkodhat, mint a kocsis?
Ez az egész "közszereplő" meg "celeb" dolog egy baromság - mivel különbbek ők bárki másnál? Semmivel - akkor meg minek verjük a nyálunat azon, hogy ki mit mondott, mit vett fel hétvégén, vagy kivel jár?
Ami igazán szánalmas az, hogy ezek az emberek a "hírességeink" és politikusaink. És miért épp ez? Mert szánalmas, hogy nincs különbb ember, aki kiülhetne a kamerák elé, vagy aki "híresség" lehetne. Engem nem az érdekel, ki mennyire tudja visszafogni magát a kamera előtt, legyen olyan ember, akit tisztelni lehet. Nem tudok per pill ilyet mondani, akár káromkodott felvételen, akár nem.
Ez az egész csak arra jó, hogy ne unatkozzon a nép, lehet min elszörnyedni, van mit fikázni.
Vagy ítéljük el a káromkodást úgy, ahogy van, vagy fogadjuk el, hogy ez az anyanyelvünk, így "kell" használni (hurrá...) - ne attól függjön már, hogy kiről van szó. Ezzel az erővel felveszem, ahogy a szomszéd szidja az asszonyt, aztán lehet azt is nézni/hallgatni, legalább olyan ciki az is, csak hát nem "celeb" a lelkem, senkit nem érdekel, megteheti. Ha meg ilyen az átlag, nem reménykedek, hogy a politikusok közé aki bekerül, jobb lesz. Azon már rég túlvagyunk, hogy "példamutatással" meg lehetne oldani a problémákat. így meg az egész csak egy bulvárhír.

optimista1206 2008.04.02. 17:18:24

Na ez az az eset amikor teljesen mindegy melyik oldalon van.Szomorú,hogy ilyen választott politikusaink vannak.
Könyörgöm ez Buda, nem a kocsma a nyírségben,vagy a putrisor!
Szégyellhetik magukat.
Külföldön a lesifotósok a sztárokat igyekeznek elkapni, nálunk úgy látszik a politikusokra hajtanak "lesihangra".
Otthon azt csinál amit akar,de közszereplőként (politikusként)kutyakötelessége kulturált módon viselkedni ha WC-re megy még ott is.
Szálljanak már le a földre és ne legyenek már eltelve önmagukkal.
Ilyenek után hogyan mernek felháborodni, hogy egy diák trágárul beszél a tanárával.
KÉPMUTATÓK!!!

cowkie 2008.04.02. 20:42:05

Zero. en ruhellem a kormanyt, de a szuklatokoru, igenytelen, primitiv postjaidtol mostmar TENYLEG mely undor fogott el! itt elek a XI.ben, tokeletes a kerulet, egyszeruen minden sinen van, 16 eve elvezem itt az eletet. Erre a polgarmester tesz egy beszolast, es Te, primitiv senkihazi kis divatblogger jol elkuldod a picsbe. Kivancsi vagyok te hany "hol ez a fasz..."-t boknel az o helyeben. Miert erzem ugy, ha jobbos lenne a polgarmester mely kussban ulnel? elvesztetted a partatlansagodat es ezzel a hiteledet, bar eddig is sikitott rolad, h gecikomolytalan vagy :S

A hatasvadasz ""tenyfeltaro"" stilusodtol pedig rohogogorcsot kaptan (sokadszorra), dolgoztam kozszolgalati meg kereskedelmi mediaban is, rengeteg ujsagirot ismerek (magam is uztem a szakmat, nem hobbibol), de Teged ujjal mutogatva kene korberohogni! A stilisztikai es tartalmi hibaidtol kezdve, a mondandod rossz celzatan at a commentekben hozzacsapott "foteljobbos" stilussal koronazod meg azt a kabaret, amivel harsany rohogest gerjesztesz bennem! latod.. nem a politikusok miatt tart ott az orszag ahol, hanem az ilyen ostoba parasztok miatt. Az csak egy apro szepseghiba, hogy a politikusok is ostoba parasztok.

a blogot toroltem az rss feederembol. dogoljetek ehen =D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.02. 21:03:34

cowkie

Micsoda egy szánalmas kommentbuzi lettél, pedig régen jó fejnek tartottalak .
Hol küldtem el a picsába ? Sehol,csak betettem a 2 videót. Direkt nem írtam bele a posztab mit gondolok, mert minden szóra ráizgulnak az olyan nagypofályú senkiházi kommentelők mint TE.

Küldj jobbos videót kiteszem, megírtam.

Én egy "hol ez a fasz"-t sem böknék a helyébe , mert munkahelyen, kamerák előtt tudok viselkedni és és ehhez tudod még nagy egyetemi végzettség sem kell. Persze nyalhatod a kedvenc kerületi szocid seggét, ő legalább elnézést kért a primkó szavaiért, de a te szavaid maga a szánalom.

Én nem dolgozom a "médiába" nem vagy "újságíró" sem kedvem sem időm "tényt feltárni" mert nem az én dolgom. Hobbiból csináljuk páran ezt a blogot, munka mellett, este, hétvégén. Valamikor jól sikrül, valamikor kevsébé, pont úgy ahogy van jó kedved vagy nincs. Valakiknek tetszik, valakiknek meg nem.

Remélem ezt még ezt olvasod ,aztén te is húzhatsz a picsába ...

Kalevala 2008.04.03. 06:30:41

cowkie
Ha nem tévedek nem kötelező számodra ezt a blogot olvasni!
Ha nem tetszik keress mást, a nagytöbségnek úgy jó ahogy van, ha nem így volna mást olvasnának.
A képviselőről csak annyit jól megfizetik őket ahoz, hogy a pénzükért cserébe elvárható legyen ne úgy káromkodjon mint egy kocsis. Függetlenül attól, hogy munkában van-e vagy sem halja más is vagy sem.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.04.03. 09:04:21

Nah cowkiből aztán kijött xD

de mi a tök az a "divatblogger"?

optimista1206 2008.04.03. 15:54:38

cowkie: "nem a politikusok miatt tart ott az ország ahol, hanem az ilyen ostoba parasztok miatt" !!!!!!!!!!!!
Na ezzel mélyen egyetértek,csak megkérlek hogy állj a tükröd elé és olvasd fel MAGADNAK!
Te kis szerencsétlen szeresd a kerületedet de ne állítsál már ki magadról ilyen szegénységi bizonyítványt ilyen bunkó írással.
A BLOG JÓ, nem kötelező idejárni.
A kocsma a neked való hely.
Ott ha ennyire beidegesíted magad bedobhatsz egy felest,vagy pofán vág valaki.Utóbbira szavaznék....

süti beállítások módosítása