Skip to content


       Szűrés lista

Alkoholszondát Zimány Lindának!

Azt sosem értettem, hogy ha valaki szép és modellkedik, akkor miért kell egyből a "médiában" állást keresni neki? Attól, hogy végig tud menni a kifutón segget riszálva és csábosan pislogva, még nem biztos, hogy tud a kamera előtt egy adást levezetni, vagy kérdezni esetleg a súgógépet felolvasni. Tipikus példa erre Zimány Linda.

A legkomolyabb eredménye a Miss Balaton 2006 koronája, de úgy mozog a hazai celebvilágban, mintha körülötte forogna minden. 10 hónap alatt 358 "hír" született vele kapcsolatban, durvábban nyomja, mint Gyurcsány és Orbán együtt. Linda nagyon örül, hogy híres ember lehet, hiszen még sose kellett fizetnie a fodrásznál vagy kozmetikusnál, a nagy cégek szponzorálják a szépséggel kapcsolatos kiadásait. Sőt, egész Európát bejárta már, és Amerikában is már kilencszer volt, de ezekért sem fizetett senmmit, mert vagy munka miatt utazott vagy a barátja vitte el nyaralni...

Naszóval, a Cool TV-ben megláthattak valamit Lindában, vagy csak a producer úr a "castingoló diványon" (->copright by Árpa Attila) látott  meg valamit benne egészen közelről, mert betették Lindát élő(!) műsort vezetni, június 16.-tól felváltva vezeti a délutáni élő műsort (13:30 és 18:00 között) Kinter Oszkárral vagy Müller Attilával vagy Leóval.

"Nagyon örültem a Cool felkérésének! Régi nagy vágyam teljesült azzal, hogy műsorvezető lehetek. Persze tudom, hogy eleinte nem lesz ez olyan egyszerű, de külön öröm, hogy élő műsort vezethetek. Mindig is az élő műsorokban éreztem magam a legjobban, imádom az éles helyzeteket, ez külön kihívást jelent számomra."

A színfalak mögött persze már nem ilyen rózsás a helyzet, valószínűleg többeknek a bögyébe került a szőke lány. Szegénykét jól beköpték, hogy bizony piásan vezetett már többször műsort...Sőt, ez a csatornánál nyílt titok.
Ilyenkor minden normális ember elszégyellné magát, és egy halk "elnézést kérek, nem fordul elő többé"-t rebegbe, leszegett, kissé piros fejjel fordulna ki az irodából, de Lindát, mint egy jó celebet más fából faragták, úgy veti magát rá a mikrofonra - bármi legyen is a kérdés - mint egy kiéhezett, ninfomán MILF a brokira ...:

 

 

"Egyfolytában dolgozom, így nem tudom úgy beosztani a bulizást, hogy utána ne kelljen forgatnom. Ilyenkor előfordul, hogy van bennem még némi alkohol, amikor a kamera elé állok, de azért ha tudom, hogy parti után meló lesz, akkor igyekszem kevesebbet inni."

Ácsi, álljunk csak meg egy pillanatra! Mekkora party-dög lehet Linda, ha a 13:30-kor kezdődő élő műsorba buliból jövet esik be, részegen? Munka után elmegy és másnap délig bulizik és onnan megy dolgozni? Mindennap, hétköznap? De jól megy egyeseknek ...

A Cool TV pedig hogy engedheti
, hogy ilyen felelőtlen hozzáállással, részegen szerepeljen élő adásban? Tényleg ennyit ér a műsorvezetői "szakma"? Ha élő adásban lehányja Leó lábát, szemérmesen elfordítjuk a kamarát? Vagy odaküldjük az oparatőrt, hogy fogja a haját amíg rókázik? Ha Te részegen mennél be dolgozni, vajon ott is szemet hunynának felette, és a munkatársak átsegítenének a "hullámvölgyön"?

És mégegyszer a Cool TV figyelmébe: A délutáni műsort gondolom elég sok fiatal nézi. Szerinted mit szűrnek le a részeg műsorvezető látványából? Elég megnyerni egy tingli-tangli szépségversenyt, amiből egy tucat van évente, majd repkedik ingyé' a nagyvilágban ("Linda amióta az eszét tudja, megőrül a napsütésért. Télen például az itthoni hideg elől Mauritiusra menekült, ahol természetesen rengeteget feküdt a parton"), szintén ingyé' van a fodrász meg a szoli, egész héten bulizok, aztán piásan elvezetgetek egy műsort, mindezt KÖVETKEZMÉNY NÉLKÜL ...

Szóval a Cool TV portásának a kezébe nyomni egy ilyen eszközt, és mint a jó munkásemberekkel szokás, ha Linda megérkezik, a szájába nyomni .... a szondát. Ha jelez, mehet vissza bulizni, de kamera elé ne álljon ...

NX-168 - A legkisebb digitális alkoholszonda kihajtható fúvókáva 4800 HUF

 

 

 

 

 

 

ALC01 - Digitális alkoholszonda 9600 HUF

 

 

 

 

NX-3000 alkoholszonda - "Zajos tücsök" 16 800 HUF

 

 

 

  



Címkék: celeb bulvár hülyepicsa

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr69586810

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.27. 09:46:44

Vastagbőr - Alkoholszondát Zimányi Lindának!Mekkora party-dög lehet Linda, ha a délutáni élő műsorba buliból jövet esik be, piásan?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DArchAngel 2008.07.27. 09:49:57

Igen, azt fogja levonni a felnövő generáció, hogy ezzel lehet érvényesülni. Hamár munkával nem lehet, mert a szüleiknek sem sikerül annyira.
De asszem, a jövő időt el is lehet felejteni.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.27. 10:03:57

DArchAngel cimbora, mondok neked egy okosságot:

Képzeled el, hogy Linda & 1 millió hasonszőrű társa fogja nekünk megtermelni a nyugdíjunkat ....

MU-HA-HA ..... (amúgy sírok, ez csak kényszeredett nevetés :-(

LvB 2008.07.27. 10:30:37

Ez az igazi élet barátaim, ingyen utazás, ingyen ruha, ingyen fodrász, ingyen kozmetikus mindezért cserébe csak bevállalja a dupla anált és társait. De azért a dugnám blogot becsukják hát persze...
Azonban adott a kérdés, hogy ezek a "nők" mi a fenét fognak csinálni idősebb korukban amikor már nem lesz olyan csábító a lógó csöcs, elmennek dolgozni avagy mit? Kíváncsian várom a tippjeiteket.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.27. 11:10:05

LvB

Tippek helyett példának ajánlom Molnár "VV/Nagy Ő" Anikó életútját .... neki mér nem lógnak ugyan, hála a plasztikának, de 33 évesen már nem nagyon kell senkinek ...

DArchAngel 2008.07.27. 11:20:29

Én arra a nyugdíjra már nem számítok.
Ha így emelik a nyugdíjkorhatárt, akkor lehet, meg sem érem.

Higany 2008.07.27. 11:27:27

Én hülye meg mérnöknek mentem és mint szorgos kis hangya güzülök napi minimum 8 órát...

LvB 2008.07.27. 11:30:31

Igen VV Anikó is ide tartozik. De ezek komolyan elhiszik szerinted, hogy ők ebből életük végéig megélnek? Gyakorlatilag ezek vannak képernyőn vagy egyéb helyeken amíg valaki hajlandó megdugni őket.

Higany 2008.07.27. 11:31:10

Előbbi hozzászólásom után eszembe jutott ez a klasszikus:

80 éves bácsi áll a Trabantjával a piros lámpánál.
Begurul mellé egy huszonéves szõke bombázó a sokmilliót érõ csodajárgányával. A tata nézegeti egy darabig, lassan felmegy a pumpa az agyában. Képtelen megállni szó nélkül, hát letekeri az ablakot és megkérdi:
-Mondd lányom! Hogy van az hogy lehúztam a bányában 40 évet és nekem csak Trabantra telik, te meg itt vagy fiatalon és ilyen drága autód van?
Mire a lány:
-Orális szex papa; tudja mi az?
-Persze, hogy tudom: az a szopás!
- Nem fater! Szopás a 40 év a bányában!

Bence1 2008.07.27. 11:31:29

Most mért bántod szegény lányt? Őszintén ha lenne bárkinek is lehetősége arra hogy a kurva nagy semmiből igen igen jól megéljen akkor nem élne ezzel a lehetőséggel? naná hogy igen.
A gond inkább az hogy az ilyen zimány Lindákra olyan kereslet van a nézők-"olvasók"-hallgatók körében, hogy még Tv műsort is vezet valami zug csatornán. Sajnos Zimány Lindás-Győzikés-Fekete Pákos országban élünk, és nem ők "teszik hülyéve" az egész országot, hanem épp a sok hülye termeli ki őket. Ennyi.

pqr 2008.07.27. 11:31:36

ez az evolucio mukodes kozben.

kepzeld el ha mernoknek megy osszedugja a diplomajat aztan a kollegad lesz mert a fonokkel is kefel.

te meg javithatod ki amit elcsesz. jobb ha osszetereljuk oket egy helyre es megvarjuk amig tonkreteszik magukat 30 eves korukig.

legalabb nem csinalnak tul sok problemat.

Láttam - olvastam · http://lattamolvastam.blog.hu 2008.07.27. 11:33:08

zero!

A neve helyesen: Zimány. Nincs i a végén.

Mondjuk tök mindegy, hogy van leírva, akkor is egy hölyepicsa :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.27. 11:33:50

Higany

És vannak-e ilyen csöcseid? :-)

pqr 2008.07.27. 11:35:26

bence1: nem a semmibol el hanem a testebol meg hogy ki kefel vele. es nem, nem mindenki hajlando ezt csinalni.

ez az "erre van igeny" ez egy baromi nagy hulyeseg. az emberek azt nezik ami van. es ha a konnyen elerheto mediabol ugyanaz a szar jon akkor nyilvan ugy tunik mintha erre lenne igeny.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.27. 11:35:27

Láttam - olvastam

Jogos, köszönöm, elnéztem, javítottam!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.27. 11:38:09

Bence1

"és nem ők "teszik hülyéve" az egész országot, hanem épp a sok hülye termeli ki őket"

ez a tyúk volt előbb vagy a tojás soha végetnem érő vitája ..

Sose derül ki mi az igazság ...

Csak abba gondoljátok bele, vannak olyan szerencsétlen leányzók, akik elvégeznek főiskolákat, egyetemeket, újságíró iskolákat hogy egyszer műsorvezetők legyenek ..de sose lesznek, csak segéd-asszisztensek, mert ilyen Lindákat nyomnak be ...

pqr 2008.07.27. 11:40:25

zero:

ha tenyleg olyan jok akkor megtanulhatnak angolul es irany kulfold. a helyzet ott sem rozsas de legalabb tobb a lehetoseg es vannak olyan mediumok ahol nem csak a csocs szamit.

caralho voador 2008.07.27. 11:59:42

Mindig felbassza az agyam ez az "erre van igény" duma. Bullshit. Először is, Magyarországon kb. 3,5-4 millió ember csak a három földi adót tudja fogni. Vagy pénze, vagy lehetősége nincs kábeltévéhez jutni. Az m1-et hagyjuk, a másik kettőből mi folyik? Ez a fos. Naná, hogy utána megveszi a blikket meg a storyt is, hisz ott olvashat azokról az 'emberekről', akiket ismer, lát a tévében. (ezt amúgy az eu is vizsgálja, mert kurvára ellentétes bizonyos alapelvekkel)
Érdekes, az összes kereskedelmi rádió ugyanazt a szemetet játssza, 'mert erre van igény'. Jött a Petőfi, elkezdett igényesebb zenét nyomni, nem megugrott a hallgatottsága?! (és nem azért, mert szinte csak zenét nyomtak, ha nem szeretnék, amit adnak, nem hallgatnák. Én se kapcsolnék non-stop mulatós adóra, csak azért, mert ott nincs reklám meg pofázás.) Akkor most mi van?!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.27. 12:02:52

caralho voador

Ott a pont ... az emberek nézik a tévét, bármi menjen is rajta .... ha tudományos műsorok lennének, akkor azt néznék, de mivel Aktív/Fókusz megy este, ezért azt nézik ...

Grafithuszar 2008.07.27. 12:28:33

Á, ugyan már. Most komolyan kérdezem tőletek, hogy szerintetek mégis mit kéne csinálnia a csajnak? Mennyen el a Tesco-ba minimálbérért konzervet pakolni? (és most nem akarok megsérteni egy tesco dolgozót, sem, csak egy minmálbéres pédát hoztam fel) Mert máshoz sajnos nem ért a drága, jó persze gondolom van valami diplomája valami gumi egyetemről/főiskoláról, gondolom kommunikáció, vagy valami kamu elte szak. De nyilvánvaló hogy ezekkel semmit nem ér.
Ezt sajnos tudomásul kell venni, hogy a szép nőknek soha nem kell dolgozni, mert mindig lesznek olyan férfiak akik kifizetik a számlát (némi ellenszolgáltatásért cserébe)
Amiatt meg nem kell izgulni hogy mit csinál ha megörekszik, mert addigra már szép kis vagyont halmoz fel. (pl autó, lakás, és persze a bankszámlán egy cisnos összeg olyan trükökkel mint elkér 70 ezer forintot egy új GUcci táskára, majd megveszi a 7 ezer forintos kinai szart ami ugyanúgy néz ki a különbözet meg megy a bankszámnlára, és akkor még nem is beszéltem dubai-ról ....)
Nekem is csak az m1 tv2 rtl van, mert nincs semilyen tv előfizetésem, de mégse nézem az aktivot, gyakorlatilag csak az F1-et meg a vasárnap esti filmet nézem meg. (sorozatokra ott anet ;) ). SZóval szerintem egyáltalán nem azon múlik mit adnak a tv-ben, mert ha a tv2 elkezdeni ismeretterjesztő filmeket adni, akkor seni nem nézné

DArchAngel 2008.07.27. 12:32:57

Nekem szerencsére van NG, Discovery, és szinte már csak ezeket nézem. Mellesleg meg nem csak tévézni lehetne. Csak az a legegyszerűbb a lustáknak. Lehetne olvasni is. Én meg például most megyek főzni, kikapcsolódásként.
Szóval nem csak azért nézik a sz*rt a tévébe az emberek, mert csak az van. Csak az a legkényelmesebb.

caralho voador 2008.07.27. 13:31:23

Az a baj, hogy mindannyian magunkból indulunk ki. Attól, hogy mi szívesebben olvasunk, főzünk, kirándulunk, bélyeggyűjtő szakkörbe járunk, sajnos a többség nem fog így gondolkodni. Nem fogják lecserélni Győzikét Dosztojevszkijre. A tisztességesebbje, aki halálra melózza magát, az lerogy a tv elé este, a nyugger egész nap unatkozik, és még ha esetleg valami értelmeset is csinál napközben, délutántól már a tv előtt ül, aki meg segélyen tengődik, az általában (tisztelet a kivételnek) nem azért tart ott, ahol tart, mert olyan hatalmas intellektussal áldotta meg a sors.
Én továbbra is azt hiszem, hogy igény elsősorban arra lesz, amire igényt generálnak. Az embereket meg könnyű behúzni a csőbe és rászoktatni a szarra, mert sajnos gyarló és ritka undorító állat(?)faj vagyunk. ;)

macskafaraok 2008.07.27. 14:15:57

aranyos kis csaj, igyekszik kevesebbet inni...
igyekszik na... :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.27. 14:44:46

macskafaraok

Ja, nem azt mondja, hogy dolgozik délután akkor előtte nem megy bulizni, hanem csak "kevesebbet iszik" .....:)
eszem megáll, mondom hogy egy party-dög :)

csak tudnám hova jár bulizni ....

Horizont 2008.07.27. 14:52:05

Az ilyen testű dögös csajok azért jutnak el addig ameddig eljuthatnak ,mert a férfiak elengedik jutni addig,ameddig csak lehet,mert "elborul" az agyuk egy jó testű nőtöl.Ez a Lindácska (és a többi:Anikó,Dundika,vvÁgica,
Anett,K.Annácska stb.-jé ennyien vannak?-) nagyon is okos mert ennyire jól szponzorálja magát!Mert ugye állhatna a miskolci út mellett is, ugyanis ő alapjáraton ő is ugyanolyan PROSTITUÁLT,de azért annál vagy okosabb,vagy szerencsésebb,vagy jobb kapcsolatai vannak,vagy magasabb "szinten" dugták meg.
Én nagyon szomorú vagyok attól hogy a mai fiatal kislányok előtt (amelyik hajalamos erre)ez a példakép lebeg.
Nem igaz hogy ez az igény a TV-ben.Érdekes régen se volt több tanult ember (sőt) mégis hogyan lehetett az egyik kedvenc műsor a Delta c. tudományos sorozat??
Nem az átlagembereknél kell keresni a baj gyökereit,hanem a prostituálódott médiákban!!!

pina_csaba · http://octagon.blog.hu/ 2008.07.27. 20:29:11

Tiszavirág életű az ilyen "karrier". Majd, ha 35-40 évesen a gravitáció legyőzi a kötőszövetet, és a mellei "eltacskófülesednek", mikor az alkoholtól felpüffedt mája ökölnyi csomóként türemkedik ki a hasfalán, és már a vakolókanállal felhányt alapozóval sem sikerült kiglettelni a pinányi repedéseket orcáján, és ezt a hölgyemény megpróbálja majd kompenzálni nagymotoros 1000ccm szilikonnal, meg feltöltött csúzliszájjal, akkor egy képesítés nélküli, narancsültetvényes combú, kiégett, középkorú nőre szerintetek ki lesz kíváncsi?
Majd rádöbben szegényke, addig még sok férfinek fog örömet okozni. Talán valamelyik bútorgyártó majd felkéri kanapédizájnernek, ha szerencséje lesz.

Tudom, gonosz vagyok.

pina_csaba · http://octagon.blog.hu/ 2008.07.27. 20:32:49

De az is lehet, hogy rakétakutató lesz belőle, a magyar űrutazás anyja, és neve hosszú évszázadoik fennmarad az utókor számára.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.07.27. 20:57:26

szerintem mire oreg lesz, az osszeszopott penzbol csinalt befektetesekkel tobb penze lesz, mint nekunk osszesen. Es majd jot rohog ezen a blogtopicon.. :((((

pina_csaba · http://octagon.blog.hu/ 2008.07.27. 21:21:55

Nem úgy van az, a legtöbbjük szerintem nem a monetáris jártasságáról híres, nem tudnak takarékoskodni. Ha a szépítkezést állják is a szponzorok, egy ideig, a Gucci táskát, meg a Dolce & Gabana blúzokat ritkán dobálják a celebek után. Míg van mecénás, jól megy a szekér, de egy "lelakott celebtest" már senkinek sem kell, és jön a mélyrepülés.
Most is van olyan celeb, aki modelliskolát "nyitott", ahol kurva drágán megtanítják a csipőficamos járást, még sem túl nyereséges az üzlet számára, mert a háttérben megbúvó befektetők szépen lefölözik a profit nagyját.

A nemibeteg R-Go gidáról mikor lesz poszt? :)

Horizont 2008.07.27. 21:32:56

Már bocsánat de a pasik ilyen hülyék-tisztelet a kivételnek.Egyik az megáll az út mellett álldogáló pillangónak ki tudja hanyadikként,és fizet.(a nem is jó nőért is).
A másik meg kitapossa az utat
itt-ott a másik pillangónak.
Mert jó a teste,mert csinos a pofija.
Ezért.Ennyiért.(és ez múlandó)
Ki érti a férfiakat??

Nzoltan 2008.07.27. 22:07:08

Ez nyert szépségversenyt?
Most nemazé' de ilyen lotyókból Dunát lehet rekeszteni a pesti éjszakában.
Aztán reggel döbbensz a félrecsúszott smink alól kilógó banyán.:-P

Nzoltan 2008.07.27. 22:07:53

Szerncsére nekem nem jutnak "ilyen bombázó" csajok.:-P

Prophet 2008.07.27. 22:35:50

És mi van, ha megállítják a rendőrök? Legfeljebb nem fújja a szondát, hanem szívja! Művésznő Drága, Biztonságos utat kívánunk...Aztán még felvezetést is kap...

pina_csaba · http://octagon.blog.hu/ 2008.07.28. 00:37:56

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.07.27. 22:01:26
nemibeteg ???

Megijedtél, mi? *gonosz szmájli*

"Fizetős szexoldalon szerepelt, ezért távoznia kellett az R-Go-ból a Dóri nevű gidának... ...végül pedig koktélcseresznyével díszíti már amúgy is gombás-kiütéses dekorációval ellátott punciját és segglyukát."

A "szakemberek" szerint HPV szemölcsök azok.

Nem tudom, hogy lehet-e linkelni az ominózus oldalt, mert eléggé explicit képeket tartalmaz, sőt a fertőzéses rész is ki van nagyítva rendesen.
Igazi címlapos téma lenne, az utóbbi két napban mindeki a gidavideót tölti, bár lehet, hogy a vastagbőrnek már túl hardcore :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.28. 09:14:22

pina_csaba

Küldd el emailen, megnézzük :)

Prophet 2008.07.28. 11:11:12

-Mi a különbség egy R-go gida és egy pizza között?
-A pizzát kérheted gomba nélkül is!

2008.07.28. 14:44:46

Kedves zero!

Eloszor is nagyon tajekozatlan vagy a temaban, hiszen minden magara valamit is ado magyar ember tudja, hogy lindacska munkassaganak a csucsa, hogy o a magyar britney. A mi britney-nk!!!


(Bocs a nagy szunetert, csak egy konnycseppet elmorzsoltam kozbe'..)
Aztan az is hatalmas mellefogas, hogy nem vetted eszre, hogy szegenykenek elo adasban - biztos kulso felvetelek voltak igy nyaron, tuzo napon - vedoitalra van szuksege.

Azt meg egyszeruen a gonosz irigy rosszindulatnak tudom be, hogy nemzetunk ilyen nagysagaira is a Munka Torvenykonyveben (vagy hogy a turoba hivjak) rogzitett "alkohol hatasa alatt munkahelyen megjelenni, munkat felvenni szigoruan tilos" reszt tartod mervadonak...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.28. 20:21:54

www.storyonline.hu/?cid=9617

Zimány Linda az RTL Klub Reggelijében bejelentette, perre megy az egyik napilappal, illetve több internetes fórummal, mert a közelmúltban azt írták róla, hogy ittasan vezetett műsort. A Cool TV műsorvezetője ezt határozottan cáfolta.

Linda elmondta, felhívta az egyik napilap újságírója és végül kiforgatta a szavait, amiből az derült ki, hogy ő másnaposan szokott műsort vezetni. A szőke celeb szerint ez nem igaz. Ezt megerősítette a csatorna menedzsere is a Reggeliben.

Az újdonsült televíziós elmesélte, számára nagyon megalázó ez a történet, ami miatt sokan hívogatják őt és az édesanyját is. Éppen ezért megelégelte, ami történt és eldöntötte perel, hogy elejét vegye a további alaptalan rágalmazásoknak.

dupi 2008.07.29. 11:34:01

de gonoszak vagytok, én simán el tudom képzelni, hogy létezik szép és okos nő. lehet ez a linda gyerek az :) és a seggrészeg meg az 1-2 sör között azért jelentős különbség van.

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu 2008.07.29. 20:22:15

kereskedelmi tévében azt adják, amire igény van! erre van igény. ilyen egyszerű. ha senki nem nézné a műsort, akkor nem lenne.
érthetően bassza mindenkinek a csőrét, aki gürizik egész hónapban, hogy valami legyen, mások meg látszólag csak leszopnak pár faszt, és élik életüket. de tudjátok, hiába állna ki nagy táblákkal, hogy hajvágásért szopok, ha senki nem fizetné ki neki, tetszik érteni? :)

2008.07.30. 18:31:03

zero!
Talan akkor valtoztasd meg a cimet :):
"IGAZSAGOT ZIMANY LINDANAK!"

Kehelyke!

legalabb annyiszor azert nez sok ember tevet, mert mas nincs es nem, azert mert annyira tetszene neki. szoval nem az igenyt szolgalja ki a kinalat.

Amugy meg a falnak tudok menni ettol a "azt adják, amire igény van" megjegyzestol. Ezt hallottam mar az osszes szar musor, az osszes gagyi sorozat, a rengeteg ocska enekes es zenekar es az osszes politikus vedelmeben (nem politizalok, csak peldakent all itt).
Ez akkora f*szsag!!!!
Tudtommal pedofiliara, kejgyilkossagra, allatkinzasra, kabitoszerre miegymasra is van igeny, valahogy azok egyike sem tamogatott. Emellett harcolnak az alkohol es a cigaretta fogyasztas/hasznalat ellen is. Miert? Mert az ROSSZ.
Nem csak a buntethetoseg, hanem az erkolcs/valamifele ertekrend alapjan. Es a buntethetoseg is ugyanezen ertekrenden alapszik. Persze jobb-rosszabb kivitelben.
Olyan k*rva gyenge, kisszeru kibuvo ez az igeny van ra duma, es baromira nem tudja leplezni a sztarocska, musor, politikus tre voltat...

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu 2008.07.30. 23:38:01

Cliff: pedig nyugodt lehetsz, hogy úgy van, ahogy mondom, na nem azért, mert én mondom :)
a példáid hülyeségek, hiszen törvénytelen dolgokról beszélsz :)
a Mónika-show és társai egy agyatlan faszság, de nem törvénytelen, mint mondjuk a pedofília... azért küzdenek a nézettségért, hogy minél több pénzt lehessen reklámért elkérni, és ha ez nem lenne mérhető, az egész rendszer nem működne... szóval azért vezet műsort ez a picsa, mert van rá igény, és ha jövő héten lecserélik, akkor tudni fogjuk miért is...

2008.07.31. 15:56:52

valamit felreerthettel KEhelyKE!

Amiket irtam azok tulzasok (tudatosan), nem hulyesegek, csak tovabb kellene gondolni oket. Hogy az igeny az nem lehet indok magaban...
Es nehez elhinni, h a kozonsegszolgalatokon levelek ezrei landoltak, hogy csokolom, en anettkat akorom topplesstornazni latni, vagy a linduskat a kepernyore, de azonnal...

Bar felesleges errol vitat folytatni, hiszen az elso par megjelenes UTAN az emberek hozzaszoknak barmihez, ezekhez a szarokhoz is. Es akkor minek valtani (akar jobbra, igenyesebbre, akar ugyanilyen igenytelen szarra), ha barmifele befektetes nelkul a csatornanak van fogyasztoja.
De ha hirtelen eltunne a kepernyorol a monikaso vagy barmelyik masik (akar mindegyik:)) hulladek musor, ket nap mulva a varju sem karogna utanuk - de ha megis lenne egy-ket eszement, akinek tetszik, akkor megis mi van? :)

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu 2008.07.31. 16:38:17

valóban, nem úgy van, hogy levelek ezrei landolnak - még azelőtt megkutatják, a jónép véleményét, hogy egyáltalán bekapcsolnák a kamerákat, nem is kerül képernyőre olyan, amit nem néz a potenciális vásárló (18-49) - hidd el, ha nem tudná bizonyítani a csatorna, hogy ennyi és ennyi ember nézi a műsort, de ami fontosabb a műsorok közti reklámokat, akkor nem lenne cég, aki azokat a mocskos nagy pénzeket befizetné. ez ilyen. ezért kereskedelmi tévé :)

2008.08.01. 14:53:04

Igazad lenne, ha az a profizmus, amit nekik tulajdonitasz valoban a sajatjuk lenne.

De leginkabb csak kulfoldon mar sikeres licenszeket vasarolnak, a "tizmilliard legy nem tevedhet elv" miatt. Aztan neha belehuznak, mint a leggyengebb lancszem meg a hazugsag vizsgalos szarok eseteben.
A filmeket pedig csomagban veszik. Vicces volt latni egy-ket eve nyar elejen az rtl promojat, micsoda mozifilmekkel kapraztatnak minket eloszor Magyarorszagon. Igaz az HBO mar leadta egy evvel korabban egytol-egyig ugyanazokat a mozikat, hiszen ez usa ceg, ezert hamarabb hozzajut azokhoz, mozivetites utan akar 3. evben is.
Ahogy en latom, amihez a magyar media hozzatett, ott leginabb csak rombolt: az uri gelleres kigyos bejegyzes a wikipedian, a 120adrangu zs kategorias mozifilmek atcimezese (armageddon 2:)) stb, stb.
Kedvencem "Az okosabb vagy..." musor cimenek elirasa volt. Akkor hajlandoak voltak kicserelni a plebs (nezo) altal feldobott verziora, amikor vmi akademiai nagyokos is rabolintott, igaz annyira egyertelmu volt a dolog, mint a... Szoval nagyon:)

Ja, es ha minden a kedves nezok kozott vegzett felmeres alapjan torenik akkor a casting rekamiet ki is dobtak? vagy nagyban hasznalja a kedves kreativ igazgato es egyeb fookos, es majd utana adnak vmi sajtohirt egy teljesen objektiv bulvarlapban, meg dobnak egy nagy kampanyt a csatornan meg az osszes oriasplakaton. Es majd utolag igazoljak, hogy ugye-ugye igeny volt a showra...

2008.08.01. 15:37:53

Kicsit eros lett. Van ott is ertek, vegeznek rendes munkat is, csak tulsagosan szem elott van az igenytelenseg es az azt elfedni szant sok igen bena hazugsag - amin mindenki atlat, mint kolbaszos zsomle a folpackon...

süti beállítások módosítása