Skip to content


       Szűrés lista

Az MDF nagy igazolása

Herényi Karcsi nagy szarban volt, de úgy látszik sikeresen megoldotta a feladatot: bármi áron, de szerezni egy képviselőt az MDF csapatba, ma éjfélig. A szerencsés kiválasztott az erkölcsös, keresztény-konzervatív Lengyel Zoltán lett, aki a rendőrséggel való tavaly nyári összetűzése miatt távozott a Fidesz-frakcióból, és már Kisgazda színekben "politizál".
Remek, igazi konzervatív-ellenzéki politikushoz méltó húzása volt, amikor is nem ment el a költségvetési bizottság ülésére, így átmentek az adótörvények.

"A Fidesz alelnöke úgy tudja, hogy Lengyel Zoltánt végül be is ment a Parlament épületébe, de amikor meghallotta, hogy még nem szavazott a bizottság az adótörvényekről, akkor távozott (állítólag nem ment el, csak bujkált a Parlamentben).

- "Lassan időszerű lesz a kilóra megvett képviselők frakcióját megalakítani a magyar parlamentben, mert úgy tűnik, hogy néhány képviselőnek nem az számít, hogy az ország ezzel megy előre vagy nem, hanem másfajta szempontokat mérlegel a szavazat leadásakor vagy éppen le nem adásakor" - mondta Varga Mihály még október 1-én.

Íme, egy fiktív Lengyel sajtótájékoztató:

"Hölgyeim és Uraim!

Nagy örömömre szolgál, hogy mától a Magyar Demokrata Fórum parlamenti frakciójának a tagja lehetek. Bár szeptember 12-én ugyan beléptem a Független Kisgazda Nemzeti Egységpártba, és az elmúlt hónapokban a vidéki Magyarország érdekében bujkáltam dolgoztam a parlamentben, legbelül mindig is éreztem, hogy Antall József szellemisége áll a legközelebb hozzám. Már 1989-ben, amikor is a vértesacsai termelőszövetkezet műszaki vezetője, majd a cecei szövetkezet műszaki főágazat vezetője voltam, lélekben én  már Lakitelken voltam, és együtt váltottuk le a rendszert mentorommal és jóformán atyai tanítómesteremmel, Antall Józseffel. Isten nyugosztalja! /hatásszünet, szipogás, elérzékenyült hang/

Elégettséggel tölt el, hogy Ibolyával és a többi régi kedves MDF-es barátaimmal végre együtt küzdhetünk a normális Magyarországért, mint a nyugodt erő frakciója, mint az ország egyetlen hiteles és következetes pártja.

Természetes mint minden igazolásnak, ahogy a futballkluboknál, megvan a maga ára. A jó játékos, aki húzza magával a többiket, természetesen nem lehet olcsó. Mivel a fizetésem a havi bruttó 440 610 forint tiszteletdíjból és a 231 900 Ft költségtérítésből, valamint a 115 950 Ft szállásdíjból áll, Önök számára is nyilvánvaló lehet, hogy ilyen kevés pénzből nem lehet minőségi és magas színvonalú parlamenti munkát végezni, ezért az MDF-frakció minden hónapban átutal nekem egy csekély összeget, mely nekem motivációs erőt jelent, hogy abban a hónapban ne lépjek ki a frakcióból és legyek újra független.

És még egyszer szeretném leszögezni, Isten mindannyiunkat így teremtett, így egy hiteles, nyugodt, keresztény-konzervatív politikus is lehet anyaszült meztelenül a saját lakásában."

 

 

 

 

 

 

"Lengyel Zoltán független képviselő a mai napon csatlakozott a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportjához

Erről megállapodást írt alá Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője, Atyánszky György, a Független Kisgazda-, Nemzeti Egységpárt (FKNP) főtitkára, és Lengyel Zoltán képviselő, az FKNP elnökségi tagja.

A két párt taktikai megállapodást kötött, amelyet egyrészt a parlamenti kényszer szült: a megállapodással az MDF továbbra is önálló frakcióval rendelkezik, míg Lengyel Zoltán szabad mandátummal tagja lesz egy frakciónak, így hatékonyabban tudja képviselni az FKNP politikáját.

Emellett a két párt úgy ítéli meg, hogy a nemzet érdekében összefogásra van szükség, mivel a jelenlegi világgazdasági válság komoly fenyegetést jelent Magyarország számára is, és ebben a helyzetben a Parlamentben továbbra is szükséges, hogy a konzervatív erőknek hangsúlyos képviselete legyen."

 

Címkék: politika mdf abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr51711202

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Hannibál Lektűr-attitűd 2008.10.13. 13:07:09

Tulipán és bazsarózsaLengyel Zoltán független képviselő a mai napon csatlakozott a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportjához Erről megállapodást írt alá Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője, Atyánszky György, a Független Kisgazda-, Nemzeti Egységpá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W Joe 2008.10.13. 12:07:44

Megérdemlik egymást. Lengyel "nudista" Zoltán biztosan jól beleiilikaz MDF konzervatív arculatába.

Előre a normális Magyarországért! :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.13. 12:09:38

hm, igazi "magyaros" történet ez...
ha már efféle parlamenti "keringő": lehetne egy Lamperth-Pelczné, esetleg egy Botka-Áder cserét is, csak azért, hogy "felpezsdüljön" az élet a frakciókban...
Bár jobban belegondolva: nagy szarban lennének, nehezen tudnák eldönteni, hogy "Te, most fog beszélni a Fletó. Kivonuljunk? Ne vonuljunk?" :-)))

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.13. 12:09:39

Hát nem tudom, hogy sajnáljam-e az MDF-et, hogy ilyenekkel kell összeállni. Múltkor Schmuck Andor, most ez a csávó. Lehet, hogy legközelebb akár Magda Marinko is jöhet, csak ki legyen a létszám.

Sajnálom inkább magamat. Mert rájuk akartam szavazni, de így...? Továbbra sincs kire. Lehet, hogy megtörténik velem a legnagyobb baj, ami állapolgárral megtörténhet, hogy nem tud választani, ezért nem megy el.

Szintia 2008.10.13. 12:13:42

egy kis vetkőzéssel nemcsak a nők tudnak pozíciót elérni.
komolyan. én számítottam erre a lépésre. nyilván az MDF se olyan boldog a személyétől, de fent kell tartaniuk a frakciót, akár így is. másoknak nem volt ennyire szükségük a pénzre.
viszont, ha Lengyel most az MDF frakció tagja, akkor mi van a Fideszes hellyel a költségvetési bizottságban?

ja, és adott ám őt magyarázatot, arra a távollétre. azt mondta, hogy családi nyaralást kellett lefoglalnia, és ez annyira sos volt, hogy csak akkor lehetett ezt megtenni. szerintem ez érthető.

Geza 2008.10.13. 12:19:50

Megérdemelnének egy-egy golyót mind, de ahogy elnézem, nem erre tart a világ. Mindegy, a pokol nem lesz túl demokratikus, alkudozni sem igazán lesz miből, ott majd frakciózhatnak kedvükre az urak a vén sátán szálkás ivarszervén forgolódva...

W Joe 2008.10.13. 12:19:57

"Országomat egy családi nyaralásért"

Horizont 2008.10.13. 12:23:20

Erőteljesen koncentráltam vajon kit szed össze az MDF a saját megmentésére. Csak pont Lengyel nem jutott eszembe! Megérdemlik egymást.Gratulálok.
Szintia: "vetkőzéssel nemcsak a nők tudnak pozíciót elérni". Ez aranyos!
A nagy kérdés inkább az kire tudunk majd szavazni?

GatyaPityu 2008.10.13. 12:23:58

Ez tipikusan a "Pénzért mindent..." c. valóságshow esete.
Azt egyébként még nem tudtam eldönteni, hogy pontosan kinek (melyik nagy politikai erőnek) az érdeke, hogy megszűnjön, illetve maradjon az MDF frakció. Dávid Ibiéknek persze a piszkos anyagiak a legfontosabb, de vajon milyen nagypolitikai érdek húzódik meg a háttérben.
Az biztos, hogy egy újabb politikusról derül ki, hogy igencsak vastag a bőr az arcán.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.13. 12:26:51

Atro: szerintem nem túl elrugaszkodott az a tipp, hogy:

megszűnés: fityesz
megmaradás: maszop

spájdernecc 2008.10.13. 12:28:16

van "szerencsém" ismerni ezt az illetőt..
az elmúlt 10 évben a folyamatos szellemi leépüés jól felismerhető jelei mutatkoznak rajta, már azt sem értettem miért nem szabadult meg tőle a Fikusz 2006-ban, valami elegáns, megyei közgyűlési fontosbeosztással akár... Hát így járt.
mindenesetre ütőlap a képviselők visszahívásának lehetőségéről szóló partiban

GatyaPityu 2008.10.13. 12:28:55

Seduxen:
Ha az mdf-es képviselők függetlenedtek volna, akkor a maszopnak könnyebb lett volna őket egyesével megvásárolni a ktg.vetési törv. zárószavazásakor.
De abban egyetértek, hogy az erős mdf a szociknak kedvez, mert a fideszt gyengíti.

Láttam - olvastam · http://lattamolvastam.blog.hu 2008.10.13. 12:29:00

Az MDF által kezdeményezett országgyűlés feloszlatása szavazáson Lengyel Z. az MDF ellen szavazott.
Az MDF hamar felejt.
Zoltánt se zavarja, hoyg még egy napja sem frakciótag, máris helyetttesi pozicíóig vitte. Mit szólnak ehhez a becsületes (talán van ilyen) MDF tagok?

Görcsös hataloméhség, undorító aljasság, és a választók semmibevétele.
Elzavarni mind, kezdek radikális lenni (nem, nem a randalirozókra gondolok)

GatyaPityu 2008.10.13. 12:33:17

Ettől egyébként okádni tudnék, amikor - mint a kis hülyegyerekeknek az óvóban, - előadják ezt a "Zország érdekében" c. mesét, legyen szó bármiről is. A sok csekély értelmű medvebocs meg el is hiszi a mónikasó és a celebvagyok c. magas kultúrális értékű műsorok közötti ötperces hírekben hallottakat.
Szerintem az ország érdekében a legkevésbé sem egy ilyen megélhetési minipárt számít, mint az mdf. Sunyibbak mint a gyurcsány, mert arról legalább lehet tudni, hogy melyik oldalon áll, de ez a dávid ibi-féle sem nem jobb, se nem bal típusú "egy seggel próbáljuk meg két lovon ülni egyszerre" taktika nekem nagyon nem jön be.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.13. 12:35:42

Én is kezdem azt gondolni, hogy az mdf az elmúlt hetekben (napokban) a maradék biztos szavazóit is elveszítette, lehet, hogy már a szadeszt is alulmúlj a "támogatottságuk"?
Atro kijelentésétől
"akkor a maszopnak könnyebb lett volna őket egyesével megvásárolni a ktg.vetési törv. zárószavazásakor"

pedig szeretnék a LEGHATÁROZOTTABBAN elhatárolódni!!! Ugyanis a maszop szerintem sosenemsem akarna senkit "megvásárolni", másrészt patyolattiszta lelkű képviselőink - és ebben biztos vagyok - ugyancsak sosenemsem fogadnának el holmi "kenőpénzt"...

GatyaPityu 2008.10.13. 12:41:45

Láttam:
" Az MDF hamar felejt. "

Lángolt a ház, és ő volt a legközelebbi, legkönnyebben bevethető "tűzoltókészülék" :-)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.13. 12:43:44

Erős MDF? Csak vergődnek. Nekik nem volt egy Horváth Ágnesük, azért nem csúsztak le teljesen.

Szintia 2008.10.13. 12:49:01

a lépéssel mindenképp a szocik felé tolódtak, kérdés, hogy annyira-e, hogy ők legyen az MSZP konzervatív tagozata :)
ezek után ez is elképzelhető, ha másképp nem tudnak parlamentbe jutni 2010ben.

more 2008.10.13. 12:50:59

hahhahhahhaha, hat jot rohogtem ismet:))))

kiragadnam kedvenc mondatom: "mivel a jelenlegi világgazdasági válság komoly fenyegetést jelent Magyarország számára is, és ebben a helyzetben a Parlamentben továbbra is szükséges, hogy a konzervatív erőknek hangsúlyos képviselete legyen."

az mdf, aki a szadi utan a leghiteltelenebb embereket sorakoztatja fel (foleg konzinak hitelteleneket), vannak kb 2-en, es ok fogjak a gazdasagi vilagvalsagtol megmenteni a pannon pumat:))))))
ez olyan mint az elefant meg az eger a hidon, hallod elefant hogy duborgunk:)))))))))))))

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.13. 12:54:29

"ez olyan mint az elefant meg az eger a hidon, hallod elefant hogy duborgunk:))))))))))))) " (more)

Pedig valójában a gazdaság dübörög.

Marcellusca 2008.10.13. 12:59:02

Nekem már az is furcsa, hogyha valaki kilép egy frakcióból (ahova valamilyen vásárlólistán jutott be) átül egy másikba. Szerintem, az illetőt oda delegálták, ahol idáig ült (igen, jó esetben ült és nem lógott a büfében vagy dolgozott), tehát ha elhagyja akkor, Viszlát!, majd a következő választásokon lehet próbálkozni újra.

Egyébként én aztat hittem (tudom, naív-e vagyok), hogy a most kilépett, -rúgottak közül majd valaki "meghasonul", "jóútra tér" és visszaül a régi helyére. Ugyanis van az a pénz, amennyiért már "korpásodik a haja".

GatyaPityu 2008.10.13. 13:01:07

Azért az origo.hu is kellőképpen megadja a hangulatot a cikkhez annak címével:
" Bukott fideszes mentette meg az MDF-frakciót "
:-)

Haloperidol 2008.10.13. 13:13:35

Ezek a manőverek bizonyosan rendkívüli mertékben fellelkesítik az MDF szavazótáborát. Aki eddig is szimpatizált az "antalli ökörséggel" (bocs, örökséggel:) az ezután a zseniális politikai manőver után méginkább hajlamos lesz az MDFre szavazni. Egyre inkább látszik, hogy csak Ibolykáék menthetik meg ezt a "k***a országot". Gratulálok, 2010-ben cél a 10%!!!

:D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.13. 13:21:50

more: Te csak ne röhögj!! ha megnézed Lengyel "úr" ominózus fényképét, rájöhetsz, hogy ő a konzervatív-keresztény politikus mintaképe.
Írhattam volna, hogy elrejtettünk a fényképen egy erre utaló egyértelmű bizonyítékot. Na mi az??

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.13. 13:23:56

Nyilván csak azért meztelen, mert éppen saját magát korbácsolta a bűnök miatt.

Ha Győzike nem a dzsungelben lenne éppen, akkor ő is megfelelt volna. (Még mutogatni is lehetne.)

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.10.13. 13:26:13

Ezzel az MDF Lengyel színvolnalára süllyedt.
Egy rendszerváltó párt, amely egy verekedő, meztelenkedő, kamuzós képviselőnek könyörög (fizet?), hogy mentse meg őket.

legalja.hu

more 2008.10.13. 13:28:27

sedux, melyik kepre gondolsz?? csak mert mindketton van politikusra utalo bizonyitek: a felson a bilincsbeveresre utalo kezmozdulat, az alson a beszbolutonek latszo targy mellette, de a broki is lehet. a koroszt a falon adta neki meg a jogot a korosztyen-konzervativsagra???:))))muhahhahhaha

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.10.13. 13:29:09

Apropó! Lehte, hogy tényleg a meztelen kép miatt vették fel. Dávid Ibolyának bejön a csákó.

mind2 (törölt) 2008.10.13. 13:32:04

miért mindig az jut eszembe, hogy képtelen lennék annyit enni, mint amennyit hányni szeretnék ? Most félrehallás volt, vagy tényleg 7 mill/hó a frakcióköltségre kifizetett lóvé / MDF ? Na meg ugrottak volna a felügyelőbizottsági helyek is :( Pedig ott van ám lóvé meg kapcsolati tőke :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.13. 13:36:36

vero: szerintem Ibinek minden bejön, aminek farka van, és nem túl öreg (gondolom HerényiKároly "nomen est omen" alapon sem felel meg neki), btw: nem is értem Almássy kizárását... (Lehet, hogy "csődöt mondott"? ).

more: ejnye, hol marad a Te keresztény-konzervatív neveltetésed :)))

mind2 (törölt) 2008.10.13. 13:39:55

Csináljunk mind a 386 - tal erotikus falinaptárat. Minden lap egy képviselő, csak a maradék huszoneggyel nem tudom mit tennénk ::))) Aztán felakaszthatnánk őket a falra, és a többit találjátok ki, hogy azonkívül hogy minden nap egyet letépünk. MÉG MIT csinálnánk velük ::))

buckafej 2008.10.13. 13:42:55

Teljes mértékben azonosulok az MDF-FKNP (hány anagrammát lehet még kirakni az FK_P, betűkből?) nyilatkozattal.
Csak annyi a különbség köztünk, hogy Zolinak saját magától van kinn a f.sza,
nekem meg az MDF- től.

more 2008.10.13. 13:45:18

mind2: darcozas a fejukon levo celkeresztbe?
nehany lapra mehetne ketto is, h egy se maradjon ki (van ibike, ildiko, monika es a tobbi nok szegyene mehetne szendoba:)))

sedux a korosztyen-konzervativ nevelesembe nem tartozik bele a koroszt alatti pucer fotozkodas:))))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.13. 13:46:12

mind2: na azért ez már több a sokknál. Tudod kinek hiányzik "erotikus" naptárra Szűcs miniszter asszony, vagy Göncz Kinga... Nem is beszélve VeressMágus - val'szeg - mindent elborító fekecséről :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.13. 13:47:51

more: és a kereszt nélküli? :))))

more 2008.10.13. 13:48:46

kizarolag azert nem irtam bele h a kereszt nelkuli se, h megkerdezt, te perverz naci-konzi:))))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.13. 13:52:33

"Lengyel tagadta, hogy lefizették volna, azt állítja, döntését az ország érdekében hozta meg. "

Hiszi a piszi.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.13. 13:59:46

a "naci-konzi" alatt mit értessz?
ugye nem azt, hogy 'náci-konzum' ? :-)

mind2 (törölt) 2008.10.13. 14:42:48

more : én újrahasznosítanám őket, mert a letépett lapokat használnám gyújtósnak a kályhánkban::)))
....na Mónika drága ma te leszel a sorossss :)
laspalmas : az ország érdekében egy dolgot tehetne, hogy eltűnne végre a jó b...... francba.

kacsa! 2008.10.13. 15:15:04

Releválva az előző posztra inkább megalapíthatnák magyarország első leszbikus-biszexuális parlamenti frakcióját!

Marcellusca 2008.10.13. 16:15:36

mind2 2008.10.13. 13:39:55

Ha lehet, akkor ne fényes (nyuszis újság-szerű) legyen, mert az csúszik és nem tudom újrahasznosítani a toilett-en. Mert én nem gyújtósra gondoltam legelőször.

Marcellusca 2008.10.13. 16:17:40

kacsa! · stereo.blog.hu 2008.10.13. 15:15:04

Plusz homo-, úgyis nyalják, szopják egymás seggét és "csunyáját".

DArchAngel 2008.10.13. 17:47:54

Lesz*rnám, hogy hova ül, úgyis egykutya mind. De ezt csak azért csinálták, hogy az MDF megtarthassa a rohadt frakcióját és az ezzel kapott KÖZpénzt. Már megint a mi pénzünket nyúlták le. Hogy pusztulna mind!

DArchAngel 2008.10.13. 20:08:37

Azt a büdös k. életbe!
index.hu/video/2008/10/13/az_utolso_interju_pecs_kulturalis_fovaros_program_foigazgatojaval/?p=0

4 perc környékén. Ha én ilyen szinten tudnék angolul, lehúzhatnám magam egy halom állásinterjún, de ő még felolvasni sem bírja!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.13. 21:13:15

mind2
Az ország érdekében mindnek mennie kéne, de nincs akkora szerencsénk.

moRtiZ 2008.10.13. 22:00:41

Najo, aki akar rohogni oromeben / banataban.

Olvasgatom nagy unalmamban a netet, mar az index videokra vetemedek (nemis tudom miert nem inkabb megaroticot nezegetek helyette :P), es ott talaltam ezt a remek kis videot. Mar magaban a videoban is vannak erdekes dolgok, jol lehet leszurni belole mekkora szarkeveres meg lopas megy Pecsen a kulturalis fovaros 2010 projektbe, DE 4:00-nal erdemes nezni a videot. Magyarorszag, EU tagallam, 2008-ban a magyar orszaggyules elnoke!! Szili Katalin zsenialis angolsaggal beszel az emberekhez. Basszus ha ezt hallotta akar egy kulfoldi is, akkor eg a pofam.

index.hu/video/2008/10/13/az_utolso_interju_pecs_kulturalis_fovaros_program_foigazgatojaval/?p=0

moRtiZ 2008.10.13. 22:01:31

ROFL basszus. Lehet elobb olvasnom kene a kommenteket, azutan irni commentet? :P Sorry a duplazasert, de ez nalam is kicsapta a biztositekot, es ugy ereztem itt a helye.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.13. 22:52:52

TuRuL_2k2 · reakcio.blog.hu 2008.10.13. 22:49:06

xD

Kissé betegesek, de nagyon ügyesek vagytok a Photoshopban ... aztán majd jól be lesztek perelve!

Mr. Acid 2008.10.14. 00:07:57

Én még annyit nem értek a Zügyben, hogy elvileg L.Z. ellen nem eljárás folyik? Ha esetleg bírósági stádiumba jut a dolog, mi lesz? Majd jól nem adják ki, merthogy a parlamenti képviselőnek jogosítványa van a rendőrpofozásra (is)?
Mellesleg az MDF ezzel nálam (is) végérvényesen elásta magát.

Mr. Acid 2008.10.14. 00:16:15

Még valami: hogyhogy ez a fazon még országgyűlési képviselő?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.14. 08:16:06

Mr. Acid 2008.10.14. 00:16:15

Mire gondolsz?

Szerinted kilóg a 386 képviselő közül?
Ugyanmár ...

Horizont 2008.10.14. 08:42:43

Szerintem ez a Lengyel az "előélete" alapján még a többin is túltett és igenis kilóg (neki). Szörnyű dolog, hogy nem működik a visszahívás lehetősége mert ezt az embert tényleg ki kellett volna baszarintani a parlamentből.Szó szerint.És utána a többit.

ex-Zep 2008.10.14. 09:41:34

Lehet, hogy Ibolyának megtetszett, látva a meztelen fotókat.
Hiába, ez a romatnika ereje.

füligjimmy77 2008.10.14. 09:49:58

Olvasom Varga Mihály nyilatkozatát, és emlékeztetném rá a legnagyobb ellenzéki párt gazdasági szakértőjét, hogy ezt a folyamatot éppen általam mélyen tisztelt munkatársai kezték el, így igazoltak olyan erős versenyzőket, mint a lehallgatási ügyben már megénekelt Demeter Ervin, aki bármikor meg tud fordulni a saját gerince körül.A téma lerágott csont, most az MDF vett meg egy volt Fideszest. Egyébként nem tudom, miért rúgták ki csórikámat, lehet, hogy nagyon égő volt, rajta kívűl volt/van még ott néhány tucat házzaságtörő, besúgó, ittas vezető, exsittes, stb.

Marcellusca 2008.10.14. 10:15:47

Hát, megoldódott a talány, hogy miért pont Lengyel Zoltán!
A ma reggeli Mokkában nyilatkozott Hock (vagy hogy írják) Zoltán, MDF alelnök: sorba vették a független képviselőket, több esélyest megkörnyékeztek, de csak L. Z. MARADT!
Szóval: Ha ló nincs, akkor a szamár is jó!

krtek 2008.10.16. 09:05:53

De ki az a címeres barom, aki nem aljas érdekből, hanem meggyőződésből (agyilag egyetértve) szavaz erre a lószar alibipártra? (vagy bármelyikre).

Rohadjon meg a stabil szavazóbázis.

Meg is fog!
:-)))

süti beállítások módosítása