Skip to content


       Szűrés lista

Kis kerületi panama

Hadd mutassam be nektek Gál Györgyöt:

 

"A 10. választókerület képviselője, az SZDSZ frakcióvezetője, a gazdasági bizottság elnöke, a szociális bizottság valamint a mentelmi bizottság tagja.

1994 óta tagja a Szabad Demokraták Szövetségének. Sikeres vállalkozóként, hobbyból kapcsolódott be a politikába. Az SZDSZ Erzsébetvárosi Szervezetének tagjaként eleinte a választási kampányok és politikai rendezvények lelkes aktivistája, majd a szervezet tagjainak bizalmából a szervezet ügyvivői testületének tagja lett. 1998-ban listáról jutott be a Képviselő-testületbe, ahol a Gazdasági Bizottság elnökévé és a Jogi Bizottság tagjává választották. 1999 ősze óta a vezeti az erzsébetvárosi önkormányzat szabad demokrata képviselőcsoportját. A 2002. évi önkormányzati választások után, a 10. választókerület egyéni képviselőjeként folytatja megkezdett munkáját. Ebben a ciklusban ismét az SZDSZ frakcióvezetője, a Gazdasági Bizottság elnöke, a Szociális Bizottság valamint a Mentelmi Bizottság tagja.

Kérem Önöket, hogy amennyiben az általam végzett munkával kapcsolatban észrevételeik, illetve javaslataik lennének, jelezzék nálam fogadóórámon, minden hónap első péntekjén, 15-18 óra között a Dob utca 103. szám alatti SZDSZ irodában, vagy hétköznapokon 9-18 óra között az SZDSZ iroda 322-98-15-ös telefonszámán.

Levélcím: 1077 Budapest Dob utca 103. "SZDSZ Iroda" - Gál György
e-mail: szdsz.ahetker@chello.hu"

 

Gyurinak sikerült 1 nap alatt a balek Zuschlagot is leköröznie. Mert a szerencsétlen Zuschlag csak 70 millióval nem tudott elszámolni, de azt sem magára költötte, nem vett belőle luxusautót vagy nyaralót a horvát tengerparton, hanem a Pártra költötte. Lúzer.
Liberálisok ebben is sokkal profibbak ... látszik, hogy hol a szellemi tőke.
A Strabag-pénzekből dugig a párt titkos bankszámlája a Svájcban, mindenki sütögetheti a maga kis pogácsáját ...
Gál György is csak ezt tette. Valószínűleg csak azt csinálta, amit mások. Csak ő béna volt. És mohó. Lehet, hogy azért, mert még csak érettségije sincs. 8 általánossal volt a kerület Gazdasági Bizottságának elnöke.
Felháborító tény nr.1! Még azon is a szék alá fordulnék, ha csak érettségivel lehetne ilyen fontos pozíciót betölteni, hiszen a diploma ma már teljesen alapkövetelmény. Vagyis akárki lehetne elnök a Gazdasági Bizottságban? A történelem diplomámmal meg egyenesen túlképzett lennék? Szeretnék törvénymódosítást kérni: önkormányzati bizottsági elnök csak érettségivel lehessen valaki, 40 ezer feletti lakosú településen pedig csak diplomával!



8 kerületi házat adtak el áron alul, ezzel 700 milliós kárt okozott a kerületnek, Gál pedig házanként 20-40 milliót kapott zsebbe. Az ügyészség szerint összesen 195 millió kenőpénzt fogadott el. Nos, a Magyar Hírlap összeírta a kerületi önkormányzati képviselő "vagyonát".
Felháborító tény nr.2! Senkinek sem tűnt fel, hogy a pér százezres fizetésből élő képviselő hirtelen gazdagodása?
Magának vett egy új Jaguár, GYES-en lévő feleségének egy ML ezüst Mercedes-t. Garay piac legtetején háromszáz négyzetméteres lakást vett, a hozzá tartozó hasonló méretű terasszal és úszómedencével. Összesen 600 négyzetméter. De az idióta nem állt itt meg.
Vett egy lakást a Dembinszky utcában 25 millióért, a Klauzál téren egy másikat 35 millióért, Balatonszéplakon egy nyaralót 35 millióért, Horvátországban pedig egy háromszáz négyzetméteres nyaralót Vir szigetén. Csak az ingatlanok olyan 400 milliót kóstálnak.

A panamában részt vevők is mind jól jártak "Egy 2005-ben kelt feljelentés szerint mindannyian nyaralót vettek a horvát tengerparton vagy a Balaton mellett, házakat Budán és Budakeszin, élettársaiknak viszont be kellett érniük Jaguárral, BMW-vel vagy egy-egy Rover gépjárművel."

De volt Gálnál is bénább! Nem is értem, ilyen profizmussal hogy tudták ezt csinálni 6 éven keresztül: "Nagynál (a vállalkozó) őrizetbe vétele alkalmával házkutatást is tartottak az ügyészségi nyomozók, s ennek során  lefoglalták a vállalkozó számítógépét, amelyen - bármilyen abszurd módon hangzik - megtaláltak egy táblázatot, amelyen rajta volt Nagy komplett közéleti kapcsolatrendszere, sőt az egyes nevek mellett konkrét összegek szerepeltek. Úgy tudjuk, Nagy táblázatában Gálon kívül más fővárosi politikusok és közszereplők neve is szerepelt."


A kerületi SZDSZ-es csapat. Egy újságosbódét sem mernék rájuk  bízni:


A Garay-házban nem csak Gál vett lakást, a fél önkormányzat odaköltözött. Lassan a Garay-házban is meg lehet tartani egy érvényes önkormányzati ülést. Illetve, lehet az előzetesben is.
"Koromzay Annamária szabad demokrata alpolgármester kis híján Gál György szomszédja lett, hiszen a lebontott, majd eladott Garay piac helyén épülő házban jutott ő is lakáshoz, hasonlóan a Fideszből kizárt – függetlenként a szocialistákkal együtt szavazó – Albert Istvánnal, valamint Ádler György SZDSZ-es városatyával."

Gondolom villámgyorsan előjönnek a "magányos farkas / megtévelyedett bárány" teóriával, de legyünk naivak. Mindenki benne volt a bizniszben. Csak az a kérdés, meddig érnek el a szálak. Ki hiszi el, hogy a kerületi vagyon kiárusítása a polgármester vagy Demszky Gábor tudta nálkül folyt, éveken keresztül?

A kerület polgármester persze meg van döbbenve. Vajon azért, mert milliárdos kár érte a kerületet, vagy mert Gál lebukott és vége a panamának? Hunvald György: "Reméljük, Gál urat ez a folyamat tisztázza a gyanú alól. Egy ilyen ügy minden szorgalmasan és keményen dolgozó választott képviselő munkáját beárnyékolhatja."

És a szerencsétlen bolgárokat szopatja az EU az intézményesült korrupció miatt? Vicces.

A fenti bűncselekményeket csak Gál György hajthatta végre, mivel ő volt a Gazdasági Bizottság elnöke. Én ha akarnék, sem tudnák ingatlan panamázni. Ahogy más, sima mezei képviselő sem tudta volna ezt levezényelni. Vagyis a pozíciónak kulcsszerepe van. Hány ilyen pozíció van még az országban? És más ehhez hasonló pozíció?

Az lenne a javaslatom, hogy az APEH vagyonosodási vizsgálatánal bevett módszert kellene alkalmazni. Ott ugyanis bemondják, hogy szerintük ennyi millió adót nem fizettél be. A delikvens ezt tagadja. Erre az APEH megengedni, hogy bebizonyítsa, hogy tényleg minden adót befizetett-e. Vagyis nem a vádat bizonyítja az Apeh, hanem a ügyfélnek kell az ártatlanságát.
E módszer szerint mondják ki: minden Gazdasági Bizottsági elnök korrupt. Meg az összes olyan érintett, akinek módjában áll panamázni, meg állami/önkormányzati vagyont értékesíteni. És bizonyítsák be az érintettek, hogy ők bizony tiszták, mint a friss hó a Normafánál. Ha lehet, ezt valamelyik TV közvetítse majd, imádom nézni a gyöngyöző homlokú hebegő politikusokat.

Amúgy az állami/önkormányzati vagyon áron alul értékesítése nem új dolog, ugyanez történt a 90-es ével elején, a "rablóprivatizációban". Így lett a KISZ-elnökből gyár és cégtulajdonos is, többek között.

Címkék: politika szdsz pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr27791022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GatyaPityu 2008.11.27. 13:23:45

Eszembe jut a szadi-féle 2002-es "Lop-Stop!" kampányszöveg...
De hogy még egy szaros érettségije sincs ennek a lámpavasra való gazembernek, miközben egy gazdasági bizottság elnöke... Hát, ez megdöbbentő. Komolyan mondom, alig hiszem. Mégis mi a f*szt tud ez ott művelni a fentebb leírtakon kívül? Eddig azt hittem, hogy a Gusztustalan Peti és a Gál J Zoli a legiskolázatlanabb képviselők, de most sikerült meglepni. Egyébként tényleg annyi esze is van, mint egy nyolc általánost végzett prolinak, hogy nem volt képes kordában tartani az étvágyát, így szerencsére le is bukott. De hogy mi lesz a büntetése... na az megint más lapra tartozik. :-/

rolika 2008.11.27. 13:25:06

"Nagynál őrizetbe vétele alkalmával házkutatást is tartottak az ügyészségi nyomozók, s ennek során lefoglalták a vállalkozó számítógépét, amelyen - bármilyen abszurd módon hangzik - megtaláltak egy táblázatot, amelyen rajta volt Nagy komplett közéleti kapcsolatrendszere, sőt az egyes nevek mellett konkrét összegek szerepeltek. Úgy tudjuk, Nagy táblázatában Gálon kívül más fővárosi politikusok és közszereplők neve is szerepelt."

sebaj, majd száz évre titkosítják

előttem írtam valaki: tényleg akasztani kellett volna 90-ben. talán még most sem késő

GatyaPityu 2008.11.27. 13:27:33

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.27. 13:19:51

Tökös legény, nekem is szimpatikus. De sajnos Bp. panelokban és Maunika show-n szocializálódott bölcs lakossága még nem elég érett hozzá, hogy értékeljen egy ilyen politikust (aki persze biztosan ugyanúgy nem tökéletes mint a többi, de a két évtizedes Demszky-éra után mindenképp csak a kisebbik rossz választás lehet).

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.11.27. 13:36:51

Ez a lap már valamiféle értelmiségi kvrvcinf0 kezd lenni. Kommentelni szerintem lassan életveszély lesz, de olvasni sem CSéb500 hogy az ip számodat itt találják.

Potyoló 2008.11.27. 13:39:44

Ugyanez megy a VI. kerben. Sorra eladták (áron alul) az Andrássy úti palotákat, eközben a tűz közelében ülők véletlenül szépen meggazdagodtak. Az a szép, hogy az egész mocskos ügyleten legtöbbet kereső volt alpolgármester most a Centrum parkoló kft vezetője...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.27. 13:44:51

Klambó 2008.11.27. 13:14:41
Anyád sírjánál viccelődjél :)

krtek 2008.11.27. 13:46:40

Ugyan már, pár tetves politikus ezt is el fogja kenni...

Mindenesetre érdekes, hogy pl. a párttagtársak milyen szépen tudnak szörnyülködni és játszani a hülye kis tudatlant?

Mindenesetre ha ez a agyoniskolázott barom nem csinálja ilyen tenyérbemászóan nyíltan a pénzszórást, a fene tudja meddig dorbézolhatott volna...

Kenguru 2008.11.27. 13:46:55

Van meg a napi demogagia adgombol.
Az a jp, hogy az a penz nem hianyzik sehonnan:
www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-241505

reKorrekt 2008.11.27. 13:57:18

Mégcsakhogyhőhahó a gazdasági bizottság elnöke, de a jogi bizottság tagja is volt hogy fordulna fel az össze korrupt rohadék politikus haverjával együtt! Atomot az összes bizottságra, ki a faszomnak van rájuk szükség? Szerintetek hány bizottsági tag van az országban?! Több ezer!!! Ennek a fele lop-csal-hazudik, lámpavasra minddel!
Tegnap tv2 híradó. Merem remélni hogy nem a véletlenül volt az összefoglalóban egymás után a két hír:
(Óvodás baleset - anyuka nyilatkozik):
- Hát a prérin élünk mi hogy nincs pénz egy normális autóra??? Gyermekekről beszélünk!
...majd rögtön ezután
(a fenti botrány)
- többszáz milliós korrupcióval gyanúsítják a szdsz-es képviselőt

Köszönöm, ez így sokat mondó (sejtető) volt.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.27. 14:08:11

Atro: én erre szoktam mondani, hogy sky-t akkor is megválasztanák főpolgármesternek, ha el sem indulna. A sok nyugger, aki szerelmes belé, szerintem kézzel ráírná a szavazócédulára imádott városvezetője nevét, és a nagy kövér X-et :)))))))

toxikus 2008.11.27. 14:13:06

egy kantányi korrekt leguán 2008.11.27. 13:57:18
anyuka is sipítozik,h jááj nem vót biztonsági öv a buszban. hát én eddigi életem során nem sok olyan buszt láttam, amiben öv lett volna. hacsak nem lépcső, emelet első ablak székeknél.

W Joe 2008.11.27. 14:24:05

Börtönbe minden politikussal! Szerintem mindegyik bűnös, amíg nem bizonyítja ártatlanságát! :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.27. 14:27:12

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.27. 13:19:51

Hajjajj!
Az megvan, hogy:

"Ne ravaszkodj Szénásikám, mert leverem a szemüvegedet, és rá is ugrok!" :o)))

derelyegrádi szellem 2008.11.27. 14:29:04

Hát igen, ez nem tűnt fel sekinek,

1.NBH (döntéshozó pozicíóban lévő politikusról van szó). Hát igen ők konzervárulással meg ilyesmikkel foglakoznak így érthető hogy nem tűnt fel
a Gál a 8 elemijével

2./ APEH hát igen honnan tudták volna, hisz az ajándékozási szerződésen rajta van az ajándékozó neve természetesen, ez megküldésre kerül az APEHnek is a földhivataltól, ezért kell 2 eredeti és 1 másolatiba beadni, Így aztán honna sejhették volna?

3./ Többi ÖNKORMÁNYZATI képviselőnek, PÁRTTÁRSNAK sem tűnt fel, mert kerületi szinten is minden 8 elemis bugris "politikus" legdrágább Jaguárral jár (előtársa mercivel), meg félmilliárd értékű ingtalanvagyona van? Ez sajnos lehet hogy így is van, mert ha nem, akkor a Gálé csak feltűnt volna.

Hát így élünk itt a Weimari Köztársaságban. Az NBH konvervet árul, az APEH vak és süket ha egy szadeszes haverról van szó, a többi képviselő meg nem csodálkozik, tudja hogy mennek itt a dolgok.
Kérdés, hogy meddig?

P.s. 1: Szerencséje a Gálnak, hogy nem írt kommentet a fetserről blogokra, mert azért egyből lebukott vona, mint sajtosszenya.

P.s. 2: A Kurva Anyátok! (elnézést, de ez most nagyon kikivánkozott belőlem)

W Joe 2008.11.27. 14:33:20

negymadar 2008.11.27. 13:52:02
Nagyon jók a rajzok! :)

vernon 2008.11.27. 14:34:00

...SZDSZ...van még kérdés? :)

ThufirHawat 2008.11.27. 14:37:15

Botrányos a végzettsége, pontosabban annak hiánya. Bár valszeg ha többet tanul a marhája, akkor sosem bukik le, így akár még örülhetünk is.

Azt remélem, hogy gyorsan megállapítják a vétkességét, és elkobozzák minden vagyonát. Aztán mehet dolgozni, mint minden tisztességes ember. felteszem, ez nagyobb büntetés lenne neki, mint pár év ingyen kaja a kóterban.

derelyegrádi szellem 2008.11.27. 14:38:29

"Az ítélet enyhítéséért fellebbezett és három nap gondolkodási időt kért az ügyész, az ítélet így nem jogerős. "

phaidros

Eza mondat nagyon jó, nekem is feltűnt. Lehetséges értelmezések:

1./ Az ítélet maga fellebbezett maga ellen, míg az ügyész gondolkodik

2./ Az ügyész fellebbezett enyhítésért (elméletileg lehetséges) és egyben gondolkodási időt is kért (ez viszont így együtt nem képzelhető el, vagy fellebbez, vagy gondolkodik)

3/ Az index újságírója gyengeleméjű és a szerkesztő is. (ez lehetséges és egyben a legvalószínűbb is)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.27. 14:45:01

Főnök: :-)))) Persze, emlékszek arra is... Néha az az érzésem, hogy Tarlósnak elgurul a gyógyszere, de alapjában véve megfogalmazza (és ki is mondja) azokat a kérdéseket, amelyek az eccerű átlagembereket is érdeklik...

Patkany 2008.11.27. 14:48:20

Sajnos nem egyedi az eset.
Jónéhány (nem feltétlenül országos vagy budapesti) politikusról lehet tudni hogy ugyan ezt csinálják.
Egyébként meg nézz rá a pofájára...

Ja és tök mindegy hogy melyik oldalt nézed, az összesnek az jár az eszében hogy hogyan lehetne megszerezni azt a jaguárt meg a tetőtéri kis kéjlakot...

Werwolf 2008.11.27. 14:49:13

Mindjart beirjak a prolik, hogy a "Fidesz se jobb!"
"Orbanbanyak!!!"

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.11.27. 14:51:19

Tudom, hogy kocsmai, meg szar, de azért a szövegre érdemes odafigyelni. Na, én ezt a számot küldeném az ÖSSZES élsőködő, szadeszes, maszopos, fideszes, mdf-es szemétládának!

www.youtube.com/watch?v=6cneasgiMM0

Werwolf 2008.11.27. 14:51:41

vagy rockjano ir valami sulyos ostobasagot.
alig varom.:))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.27. 15:06:12

Ki csodálkozik még azon hogy itt tart az ország?

8 osztállyal egy kerület gazdaságát vezetni?

Van ennél lejjebb?

Rwindx 2008.11.27. 15:06:18

Én pszt! magasztos hozzászólásait imádom, remélem ma még olvashatok tőle egy újabb ékkövet.

A témához úgysem lehet értelmeset hozzászólni, követeljek nyilvános akasztást? (igen!igen!) A belem fordul ki a gennyektől.
"Tetszettek volna forradalmat csinálni!" Talán még nem késő...

phaidros 2008.11.27. 15:07:20

derelyegrádi szellem,

csak a 3.-as volt, ellenkező esetben sírok. :)

phaidros 2008.11.27. 15:08:35

Zero,

"8 osztállyal egy kerület gazdaságát vezetni?

Van ennél lejjebb? "

Persze, bölcsivel kontinentális haderőt. :)

krtek 2008.11.27. 15:13:09

Sedux,

Valamelyik szombat este megadatott, hogy belenézzek a médiaapostol, Fásy Ádám szórakoztató műsorába (szerencsétlennek nincs egy haverja aki, meg merné mondani, Ádi nem tucc beszélni, ne erőltesd, ne égesd már magad Te szerencsétlen). Egyből lejött, látva azt a sok igényes tirpákot a közönség soraiban (akik valami moslék kétújjas zenére örültek) sajnos, még sokáig fogjuk ezt a színvonalú politikát élvezni. Mert ezek a degeneráltak bizony elmennek szavazni (azután persze jöhett a kannásborral feltuningolt bunyóspityu, meg az őstehetségtelen tarackilászló-páyerpöcsi kombó).

derelyegrádi szellem 2008.11.27. 15:15:19

"8 osztállyal egy kerület gazdaságát vezetni?

Van ennél lejjebb?"

Van bazmeg, még emelett benne lenni a JOGI bizottságban is!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.11.27. 15:17:48

És már a következő lépés. Fehérvári vagyok, tudnék mesélni erről is...

index.hu/politika/belfold/budai081127/

Ugyanez volt Molnár Albert MSZP-s képviselő úrral. városhatár. Nagy földek. Gyorsan, nyomott áron szántónak minősítve megvesz. Aztán csak aztapicsaaa! Jön a Metro, a Tesco, az IBM és lám ott leszen egy ipari park! Hát milyen szerencséje van ennek az Albert fiúnak....

Ez majdnem olyan finom mint, Széles Gábor 1 Ft-ért vette meg a Videotont, mert az ő szellemi tőkéje, 100.000.000,- Forintot ér és ez még apportként bekerült a cégbe.

Tovább is van, mondjam még?

Werwolf 2008.11.27. 15:18:35

nem ertem, hogy hol maradnak a relativizalo ballerek...

phaidros 2008.11.27. 15:22:25

Werwolf,
felvegyem a szerepet?
Ok.
Áh, nem megy. :(

krtek 2008.11.27. 15:23:44

Perez azt mondják Fehérváron a Molnár úr már elkezte felvásárolni a fő utcával párhuzamos utcákat is. Állítólag tett ajánlatot a város házára is...
Meg is vette dekára a benne ülő szarháziakkal egyetemben, csak még nem tette ki a cégtáblát.
Igaz ez?

derelyegrádi szellem 2008.11.27. 15:25:28

vonperez

Ugyanezt csinálta a fetser (MSZP) is orosházán, de várjál már mert csönge....... :).

dobLy 2008.11.27. 15:27:42

hát ez a csávó tényleg béna volt. ennyi pénzből jaguart?! pf

derelyegrádi szellem 2008.11.27. 15:29:47

"Kérem Önöket, hogy amennyiben az általam végzett munkával kapcsolatban észrevételeik, illetve javaslataik lennének, jelezzék nálam fogadóórámon, minden hónap első péntekjén, 15-18 óra között a Dob utca 103. szám alatti SZDSZ irodában, vagy hétköznapokon 9-18 óra között az SZDSZ iroda 322-98-15-ös telefonszámán.


Levélcím: 1077 Budapest Dob utca 103. "SZDSZ Iroda" - Gál György
e-mail:

Werwolf 2008.11.27. 15:34:11

phaidros,

koncentralj! :)

phaidros 2008.11.27. 15:38:41

Werwolf,

ok. =~|-/

Azt hallottam, hogy ezt az egészet az Orbán irányítja a szőlőbányából. Nem lehettek ennyire vakok! A dolognak rasszista indítékai vannak, de a nyomozás jelenlegi állásában erről nem nyilatkozhatok. De minek is, Ti itt nácik vagytok!

mind2 (törölt) 2008.11.27. 15:42:42

Hy :)
" nem lesz ennek jó vége, közeleg a hóvége .."
Egyszer csak a kannás borra sem lesz pénz, egyszer csak kihalnak, akiknek ki kell halniuk, vagy megfagynak... a rosseb tudja.
De ez nem az én megérzésem, a buszon hallottam , szóval tudjátok, volt ott egy ember, úgy nézett ki mint az a fecser xd. Ő mondta:)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.27. 15:48:04

@ derelyegrádi szellem

Azért hagytam le, mert nem hiszem hogy a UPC megőrzi 10-15 évig a leveleket...vagy a börtönbe is lehet emailezni? :-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.27. 15:49:17

Amúgy szerintem ez a Gál gárdistás lehetett, a jobboldal ügynöke, mert a régi ZSIDÓ negyed házait adta el ... hát már semmi sem szent?!

mind2 (törölt) 2008.11.27. 15:49:20

Bocs, de én szeretem a szőlőt. Mindig is szerettem.
Az egész család szereti. Az apósom kifejezetten szereti. Szőleje is van, ezért aztán sok bort iszik.
Én a tokajit is szeretem:))
A nyolc általánost pedig 4,8 - as eredménnyel végeztem, és sajnos továbbrugdostak az ősök egy gimnáziumba :(
Szellem, rólad már ne is beszéljük :) Te biztos nem kerülnél be egy bizottságba se :(

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.11.27. 15:49:24

Módosítanék a vallomásomon. Gál is rendőrspicli volt. Tőlem kapta a fizetését. Fetser is az volt, Gál is.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.11.27. 15:49:31

Arról már nem tudok krtek, de az tudom, hogy csúnya kombó volt a főtéren lévő kávéházakkal. (máig tisztázatlan ugye vancsik képviselő úr halála). illetve érdemes lenne megturkálni a Hiemer-ház rekonstrukcióját is, ami ugye full műemlékmű és aztapicsaaa, most kávéház lett...

Gyurcsány meg Orbán utaznak Pécsre. A kabinban rajtuk kívül csak egy
testőrnő marad. Amint a vonat egy alagútba ér és teljes lesz a sötétség,
hallani lehet egy csók cuppanását és egy pofon csattanását.
Kirobog a vonat az alagútból, és Feri ott ül vörös pofával, teljesen
zavarodottan és ég mint a rongy.
Vajon mit gondolnak a kabinban ülők:
Feri: - Ez a kis köcsög Viktor, tutira lesmárolta a testőrcsajt és erre
én kaptam a kurva nagy fülest...
Testőrnő: - Feri le akart smárolni, de eltévesztett a sötétben és
Viktort smárolta le, erre biztos a Viktor lehúzott neki egy sallert..
Viktor: - A következő alagútnál megint kezet csókolok magamnak és újra
pofán verem ezt a köcsögöt!!!

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.27. 15:50:07

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.11.27. 15:48:04
Meglepő milyen kis naív vagy zero. Asszed börtönbe kerül? Muhahahahahaha

redriot77 2008.11.27. 15:53:39

Nem is tudom Gál úrnak mi lenne a megfelelő büntetés:

1. Kiutalni neki egy 2+1/2 szobás pripjatyi kényszerlakhelyet, khm., öröklakást panorámával a csernobili atomerőműre. Feltételesen szabadlábra helyezés abban az esetben: ha kinő a harmadik keze vagy a második orra.

2. Átadni az amerikai hadseregnek mint önkéntes kísérleti alanyt az új vér-nélküli fegyverek tesztjeihez. (Mikrohullámú ágyú, bűzfegyverek, hasonló vigasságok).

3. Teljes vagyonelkobzás, és hátralévő életében a mindenkori minimálnyugdíjból kellene megélnie. Szociális lakás kiutalás a részére Gilvánfán, Olaszliszkán vagy Gagyapátin.

zladko 2008.11.27. 15:56:02

Seduxen

Énis bírom, az egyik legnagyobb arc a mai politikában. Ahogy fapofával olyan poénokat meg oltásokat nyom le, hogy az hihetetlen. És igaza is van... Nem színészkedik, a pofájába mondja mindenkinek a frankót. Persze a hülye proliknak demszky kell...

mondtam én... amiben benne van az a betűcsoport hogy "szoci" az jó nem lehet.

zladko 2008.11.27. 16:01:27

redriot77

pripjatyban alig nagyobb a sugárzás mint a normális... nem is volt sokkal több. A vörös erdőbe kellett volna kiköltöztetni, bár már az se sugárzik eléggé. A legjobb egy legénylakás a szarkofág tetején, használt fűtőelemrudakból építve...

2. ez jó

3. nem elég büntetés, hiszen ő a védjük a cigányokat párt tagja, befogadnák az orkok.

Sztem a megfelelő büntetés élve megetetni kiéhezett disznókkal, úgy hogy a feje védve van (hogy ne dögöljön meg túl korán).

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.27. 16:03:22

zladko: azaz, nekem is azok a riportok a kedvenceim, ahol valami hihetetlen unott pofával annyira cinizmus, hogy én visítva röhögök :)))

molaris 2008.11.27. 16:08:41

1,- szevasz "derelyegrádi", nagyon rég olvastalak.
2,- a sor hosszú lesz, ha csak a fele igaz a felénk keringő városi legendnek.
3,- érdemes a sort a volt polgármesterrel kezdeni, rebegtek arról is fura dolgokat.
4,- az pedig nem mocskolódás ha Fideszes is lesz benne, mégpedig az új igazolásból. Már villantott, régi motoros az ingatlanpiacon.
5,- ha mindenkit elkapnak nem lehet összehívni az önkormányzatot, meg kiürül a Helyiséggazdálkodás. Annak is igen sűrűn változtak a vezetői.
6,- vagy azt hittétek csak a VI. kerületben történtek fura dolgok? Ott is nagy a csönd.

Spielberg 2008.11.27. 16:09:36

1. Cuslág nem 75 millát lopott. Csak annyit lehetett rábizonyítani. kb. 5-700 milla.
2. SZDSZ... LOP-STOP... haha
3. Princz genyónak is csak 8 ált volt, úgy lett bankelnök, ha jól emlékszem...
4. ENNEK SOSEM LESZ VÉGE????????

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.27. 16:12:49

5: Kulcsár "káendhá" e.t.-t kihagytad... Asszem neki is 8 általánosa van (gondolom 4 első, és 4 második osztály...)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.27. 16:14:52

Combi

Bízni csak lehet, nem?
Persze az "élet" mindig megcáfol ... de hiszem, hogy 1x minden összejön.

Teljes vagyonelkobzás, 15 év letöltendő börtön (de nem a magánban), a kedves feleség a kisgyerekkel meg mehet vissza a szülőkhöz, meg beszélőre havonta egyszer.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.27. 16:16:39

@ Seduxen & Spielberg

Hmmm... úgy látom 8 általánossal is lehet érvényesülni!

Óriásplakátokra velük a sulik mellé, főképp Borsodban!

Kúrcsány Ferenc 2008.11.27. 16:17:29

Nem kell a rinyálás vazze, mindenki úgy süti a pecsenyéjét ahogy tudja!

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.27. 16:23:45

zero: Borsodban a 8. általános már nagydoktori, nem?

feltételes reflex 2008.11.27. 16:25:00

Én a mindenkori VII.kerületi önkormányzat ÖSSZES arcát lecsukatnám, pártállástól függetlenül! Húsz éve megy a belső VII.ker kiárusítása, tönkretétele. Hungária fürdő, Continental szálló romja, a lakóházakról nem is beszélve...

Ez az ügy csak a jéghegy csúcsa!

Ezenkívül egy méretest az Autóker Holding Zrt.-nek is! Érdekes, az ő szerepüket valahogy még senki sem kezdte el firtatni...

more 2008.11.27. 16:26:24

mindenki lopna, ha odaferne, ugyeugye?? hehhee:)))

johnplayer 2008.11.27. 16:40:39

Én is állandóan hiányolom a Kunczét, miért nem ugrál itt a LOPSTOP táblával, vazze?! Most ugasson!

feltételes reflex 2008.11.27. 16:41:23

Werwolf 2008.11.27. 15:18:35
"nem ertem, hogy hol maradnak a relativizalo ballerek... "


jelen! :) relativizáláshoz meg:

drflash.hu/zene/sussfelflash/flash08kepviselofunky.mp3

Karcolt lendület 2008.11.27. 17:04:48

Heti Válasz, 2006.06.30, Borókai Gábor
Az utolsó mondattal szerintem igen jó helyen kapisgál, ezekben a panamákban szerintem oldalfüggetlenül benne voltak képviselők a sápítozó Hunvalddal az élen.

---
Luxuscsend - Pesten egy Hild-ház bontása, Budán a volt SZOT-szálló átépítése szállít kampánytémát a Fidesznek. Három, szocialisták irányította kerületben tombol a kapzsi törvénytelenség. A zsidónegyedet izraeli befektetők rombolják évek óta, teljes összhangban a VI. és VII. kerületi vezetőkkel. A Rózsadombon pedig a II. kerület polgármesterének előzékeny asszisztálásával, az UNESCO Világörökségi Központ tiltakozása ellenére bővítik másfélszeresére az egykori szakszervezeti épületet.

Mindkét helyütt luxusapartmanok készülnek.

Ez a két eset tökéletesen példázza a jövővel mit sem törődő, a múlt értékeit feláldozó, kizárólag a pillanatnyi haszonszerzésre koncentráló szemléletmódot. Az arrogancia két ilyen kirívó példázatával, a civil kurázsi felébresztésével nem önkormányzatot, de kormányt lehet dönteni. Az ellenzék azonban meg sem mukkan.

Csak remélni merem, hogy a Fidesz helyi korifeusai pusztán politikai alkalmatlanság miatt hallgatnak, s nem azért, mert nekik is úgy jobb, ahogy lesz.

Horizont 2008.11.27. 17:40:52

Őszintén bevallom megállt a tudományom.Mit lehet erre kommentelni? Mi a jó büdös franc folyik itt? Sehol nincs egy kicsikét tisztességes emberke sem akinek szemetszúrna ezek a "dolgok" és szóvá is tenné? (több éve?)
Senkinek nem tűnt fel, hogy ennek az embernek nevezett szemétnek csak 8 általánosa van? Másokat meg kibeleznek egy állásinterjún és még azt is tudni akarják hányszor volt beoltva kiskorában?
A Fidesz miért van ilyen csendben? Tényleg miért?
Nagy kérdés hogy milyen megoldás marad nekünk átlagembereknek? Mit tehetünk? Külföldön is ilyenek a politikusok vagy csak a magyar ilyen alja népség?Miért van pont nálunk ennyi szemét köcsög politikus? Gerincük nyomokban sem maradt?Csak a pénz az istenük?Tényleg ezt érdemeljük??
Amíg nem születik egy normális itélet addig nem tudnak gátat szabni az ilyen mohó férgeknek.Nálam egy szintre kerültek a szemét, ingyenélő romákkal!!
Miért van szükségünk ennyi önkormányzatra? Ezért??!!!

Spielberg 2008.11.27. 19:05:52

Seduxen

Én kérek elnézést... Érdemes megnézni egyébként a 384 genyó életrajzát, mennyi a diploma-mentes KÉP viselő...
Borsod (és Szabolcs) ifjainak zöme szerintem sose végez 8 általánost (se) Főleg, ha mán 12 évesen szülnyi köll, mer megbasz a fater...
Érdekes, régen mért ment ez (is) jobban??? Ez a fasz SZDSZ-MSZP oktatásügy miatt van, vagy azér', mer én cigány vagyok???!!!

Prinzessin Erbsen (törölt) 2008.11.27. 19:08:44

nem lehet hogy felreertettünk valamit 8 osztaly a tanacsahazan volt es azzal vezetett a tanacsot,

mert ha csak az iskolaja ennyi akkor mar vett volna maganak egy papirt

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.27. 19:08:53

Nagy György élettársa, Szijjártó Piroska vajon rokona-e a Péternek? Az lenne ám a meglepő fordulat...

Alfredd 2008.11.27. 21:01:31

A 8. osztályt végzett összesen info honnan van? Mert csak itt olvastam eddig, máshol nem nagyon említették (még...)

Vajon mennyi hasonló agyoniskolázott géniusz pöffeszkedik még hasonló pozíciókban a különböző bizottságokban országszerte? .... Bár inkább bele sem gondolok

Locassen 2008.11.27. 21:04:56

A vicces egyébként az, hogy ezt már két éve kimerítő alapossággal körbejárta a HVG: hvg.hu/itthon/20060324erzsebetvaros/page2.aspx Akkor bezzeg senki - beleértve a rendőrséget, vagy az ellenzéket - a füle botját se mozgatta. Úgyhogy csak annyi történt, hogy Gál méltóságos urat kilökték az esőre. A többiek tovább gubbasztanak a kondér mellett.

Higany 2008.11.27. 22:19:30

Asszem az az Excel file ment a dev\null-ba... A rendőrségen megjelent az X-aktákból jól ismert cigizős öreg rossz-ügynök és személyesen törölte...
Gál meg gondolom majd megússza az ellopott pénz kb 0.1%-át kitevő pénzbüntetéssel, ahogy az Princz esetében is történt. Kínában mondjuk agyon szokták lőni az ilyeneket.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.11.28. 07:53:55

Higany, attól tartok igen.
Személyesen ismerek olyan embert aki kb. 300 gurigát tüntetett el, volt egy ideig előzetesben, most meg _perel_mindenkit, hogy mit képzelnek, hogy őt így ártatlanul előzetesbe... Mondtam neki a minap, hogy orczádon vastag a bőr igencsak.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.11.28. 08:03:35

toxi (tudom, hülye vagyok) · negymancs.blog.hu 2008.11.27. 14:13:06

Svédországban csak olyan távolsági buszok vannak, amiken van.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.11.28. 08:43:38

Alfredd 2008.11.27. 21:01:31

Magyar Hírlap

jozicsenko 2008.11.28. 10:20:37

hi!

vajon lenn értelme legközelebb:

Lop-Stop - Állítsuk meg az SzDsz-t!

táblákkal kampányolni? :-)

reKorrekt 2008.11.28. 10:34:26

"Gál György ügyvédjén keresztül közölte, hogy felfüggeszti párttagságát, és átadja az önkormányzat gazdasági bizottságának a vezetését is. A politikus azonban mandátumáról nem mondott le - tette hozzá."

Anyád.

buckafej 2008.11.28. 10:44:18

Seduxen, Spielberg
Borsodban és Szabolcsban ugyanúgy sokan végeznek gimnáziumot és főiskolát- egyetemet.
Tehát a "Borsodban a 8. általános már nagydoktori, nem?" és a "Borsod (és Szabolcs) ifjainak zöme szerintem sose végez 8 általánost (se) Főleg, ha mán 12 évesen szülnyi köll, mer megbasz a fater..." hozzászólások bunkó és nagyképű általánosítások.
Lebaszhatjátokod Gált és a tanulatlan cimboráit, meg is érdemlik, de általában lefikázni két megyét, ahol főiskolák és egyetem is van ostobaság.

derelyegrádi szellem 2008.11.28. 10:44:49

Persze hogy nem mondott le mert a képviselői tiszteletdíjat még egy évig kapja. Azt kívánom neki legyen is szüksége arra a pénzre a "hobbipolitikus" úrnak...

buckafej 2008.11.28. 12:55:06

Lebaszhatjátokod = lebaszhatjátok

redriot77 2008.11.28. 14:12:20

"Borsod (és Szabolcs) ifjainak zöme szerintem sose végez 8 általánost (se) Főleg, ha mán 12 évesen szülnyi köll, mer megbasz a fater..."

Neked vmi súlyos homloküreg-gyulladásod van és a takony utat tört az agyadba. Bezzeg Budapest, mi?!? A gyönyörű Örs vezér tér, a szépséges Köki! A belvárosi romantika, a kutyaszarkerülgetés, a kapualjakból aljasul pofánvágó penetráns húgyszag. A csillogó szemű általános iskolások a BKV járművein, akiknek minden mondatuk végén "geci" van pont helyett. Légy büszke rá, és érezd magad felsőbbrendűnek!

szmoker (Homo Trollicus) 2008.11.28. 16:19:43

A 8 éven aluliak 50%-a norvég az országban. Szabolcs és Borsod súlyosan fertőzött, megkockáztatom, hogy itt az arány 80% vagy afölötti.

Szerintetek, 77-es kolléga és buckafej, ezekből a megélhetési szaporodókból hányan végzik el az egyetemet? Vagy a gimnáziumot? Esetleg a nyolc általánost?

Nem-e hallottál híreket 15-17 éves c-kről, akik most járják másodszor a harmadik osztályt? Nem a gimnáziumot, hanem az általánost.

Abban egyébként igazad van, hogy Bp, ezen belül Köki, a nyócker, az Örs, a satöbbi az ország végbele. Szégyellem is, hogy pesti vagyok. De ez a téma nem ide tartozik, SZVSZ.

Kodomo 2008.11.28. 19:34:20

Ránézésre nincs annyi. Még. De a létszámbővülés progresszív. A többségiek viszont fogynak + a fiatalok elköltöznek. Mondjuk Budapest felszív a kisebbségből is.

Ro_zál 2008.11.28. 23:34:01

Az egész rühes bandát bele kéne lőni a jeges Dunába.

Ro_zál 2008.11.28. 23:35:04

Masínengever cvájundfircis!

Spielberg 2008.11.28. 23:43:41

redriot77:bekaphatod.
csak kulturáltan, ne lógjon ki a kapanyél a szádon!

szmoker legalább vágja, miről beszélek.

A Miskolci Egyetem és a Nyíregyházi főiskola diákjainak 70%-a nem a megye lakója, és nem marad a megyékben. A cigányok 80%-a semmilyen végzettséget sem szerez. A 14 év alatt szülők 90 (!) %-a cigány. Ezek nem fiktív adatok, ezek tények. Aki komolyan akar tanulni a 2 megyében, az vagy továbbáll, vagy az egy-két elitiskolát választja... Se takony nem vagyok, se cigány, szóval nyasgem!

buckafej 2008.12.01. 08:16:18

Spielberg
Legközelebb fogalmazzatok pontosan.
Borsod megyében lakom, két főiskolát és egy egyetemet végeztem.
Elég sokan jártak ezekbe az iskolákba máshonnan, főleg levelezőre, de a nappalisok zöme borsodi és szabolcsi fiatal volt, esetleg kelet- magyarországi, de nem budapesti.
Tanítottam 7 évig, és olyan helyen lakom, ahol kb. 100- 150 cigány él.
Köztük van kb. 5 érettségizett.
Ismerem az iskolázottsági szintjüket, nem kell Pestről osztani az észt.
De a "Borsod (és Szabolcs) ifjainak zöme szerintem sose végez 8 általánost (se) Főleg, ha mán 12 évesen szülnyi köll, mer megbasz a fater..." szöveg esetleg a cigány családok egy részére igaz, ott sem mindenkire.
A magyarokra pedig szinte egyáltalán nem, ezért rám és még sok tanult magyar nemzetiségűre rendkívül sértő.
Tudom, hogy a Vastagbőr- ön lehet lazábban fogalmazni, de a más megyében élő embereket nem kellene ilyen ostoba módon sértegetni.

krtek 2008.12.01. 09:14:04

Egy politikusnak álcázott szemét kis köztövényes csaló miatt egymásnak estek? Nem kell ezt csinálni. Ne legyetek már balfasz stabil ökörmagyar szavazóbázis...
Ezzel a hülye összehasonlítósdival, csúsztatósdival tudnak lebegni a hígszar tetején a orbáncferkók és a gyurcsivektorok.

A lényeg: a csúcsgengszterek irányítják a szaros politikusokat, ez a két réteg hülyére lopja magát. Persze van pár szekértábor de ez csak a bírkáknak, az igazán nagy dolgokhoz nem pártállás alapján lehet hozzájutni.

Ezelatt a jónép azon vitatkozik és szavaz melyik "párt" szopatja ügyesebben hülyére.

Az "igazságügy" +"miniszter" ilyen tenyérbemászó esetben legalább eljátszhatná, hogy odafigyelnek az ügyre és hogy példás büntetés mellett teljes nyilvánosság mellett tényleg példát statuálnak a parasztok megnyugtatására és a zsiványok étvágyának csökkentésére. Ehelyett... Sunnyogás, mellébeszélés, hazudozás, hülyéneknézés...

derelyegrádi szellem 2008.12.01. 10:54:25

Én elhiszem a Hunvaldnak, hogy ő az egészből semmit nem is sejtett, végülis ő csak a polgármester ott, aki ráadásul alá is írta az adásvételi szerződéseket. Meg hát egyébként is, egy polgármster honnan is tudná, hogy mi zajlik a gazdasági bizottságban, képviselő testületben, meg ilyen helyeken?

Ezeka a manusok úgy elpattintották a fél zsidónegyedet, hogy a polgármester erről mit sem tudott.

Még ha igaz lenne amit hazudozik, az is elképesztő, ami csak itt történhet meg.

krtek 2008.12.01. 11:11:39

Ebből nem lehetne normális országban tisztán kijönni. Mert ha történetesen tényleg nem tudna ez a hazug kis geci semmiről, akkor joggal merülhetne fel a kérdés: mit keres egy debil a polgármesteri székben, aki alól kilopják még a széket is, ő meg csak néz hülyén?

Ha most lemondana a görény akkor legalább a látszata megmaradna, hogy nem egy gerinctelen szar ember. De ez nem számít Magyarországon. Még nagyképűbb lesz a szarházi és mindent ki fog kéri magának...

A szar embereket védik a még szarabb törvények...

reKorrekt 2008.12.01. 12:38:59

Ismeretlen tettes ellen indult nyomozások számának és felderítési eredményességének alakulása rendőri eljárásokban 2008. I-VIII. hónapjaiban

Bűncselekmény - felderítési mutató % (felderített/felderítetlen)
Személy elleni - 77,7%
Közlekedési - 54,7%
Házasság, család, ifjúság ... elleni - 94,2%
Államig., igszolg. és a közélet ... elleni - 87,2%
Közrend elleni - 69,3%

És amiért írom ezt:
Gazdasági bűncselekmények - 50% (2506/2507)
Vagyon elleni - 35,8% (93528/114863)

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2008.12.01. 13:37:39

8 osztályt végzett.... de szerintem 12 év alatt

Nyomdász · http://www.ritternyomda.hu 2008.12.01. 13:38:31

Nyár végén, vagy kora ősszel micsoda buli volt a Garay téren. 100,- Ft volt a korsó sör, a lángost is olcsó adták.
Valami fesztivál lehetett, talán átadási ünnepség?

Akkor még nem értettem, miért van ott annyi SZDSZ-es zászló és ki finanszírozza a lakomát.

Csak most utólag kezd összeállni a kép.

Spielberg 2008.12.01. 14:22:35

Buckafej
Oks, de az én tapasztalatom más. Sokat vagyok azon a területen, és azt látom, egyre kevesebb a magyar, kibaszott sok a cigány, és azok nem tanulnak. Anno nekem is volt olyan cigány osztálytársam, aki továbbtanult, de ez időszámításunk előtt történt...
Egyébként nem kell mindent felszívni, meg másokért duzzogni. De mindegy, tudom, hallottam meccsen, hogyaszongya: Buuudaaapeeesteeen mindenki cigány, mindenki cigány, mindenki cigány... én kérek elnézést...

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.12.01. 16:02:13

"Én ha akarnék, sem tudnák ingatlan panamázni"

Ha meg birka lennák, ennák birkatápot.

Adofizeto 2008.12.02. 16:25:50

Köszönjük, vero, hogy így aggódsz értünk és az IP-címünkért, de egy fél országot már csak nem lehet letartóztatni. Az is elég snassz lenne, ha többmillió emberről derülne ki, hogy pedofil lett (tudod, mint a szakszervezetes Gaskó ;-)

Ha ez nem egy értelmiségi kuruc.info lenne, egyszerűen azt mondanám: ki nem szarja le, hogy megvan az IP-címem.

Ha jók az információim, a törvények egyenlőre még azt büntetik, aki lopott, és nem azokat, akik írnak róla ne adj' isten kommentálják a tényeket.

derelyegrádi szellem 2008.12.08. 13:49:01

nanézdmán:

"A Hírszerző internetes újság szerint az újabb őrizetbe vett szabad demokrata Kardos Péter önkormányzati képviselő, a kerületi önkormányzat gazdasági bizottságának volt elnöke. A 2002 és a 2006-es önkormányzati választásokon az SZDSZ VII. kerületi listájáról szerzett mandátumot. Tagja a Közrendvédelmi és Környezetvédelmi Bizottságnak, a Pénzügyi Bizottságnak és az Informatikai Bizottságnak."

Alakul. Mármint az előzetesen fogvatartott szdszesek frakciója.

süti beállítások módosítása