Skip to content


       Szűrés lista

Agyhalottak

Gyurcsány Ferenc blogjában már meg is írta, milyen szenzációsan remek is volt ez a dedikálás...
Írjon, írogasson nyugodtan. De a blogjára verődött szoci B-közép olyanokat írogat be, hogy 1 percen belül legalább 4-szer röhögök és vagy 5-ször hüledezek, hogy ilyen nincs, bassza meg, nem lehet valaki ennyire agyhalott. Sajnos: de igen, és sokan vannak.

Elképzelni sem tudjuk, hogy vajon mi járhat a fejében, mire gondolhat, mi lehet a véleménye egy kőkemény Gyurcsány-rajongónak az aktuális eseményekről. Figyelmeztetlek Titeket, a valóság ismét túlszárnyalja a legvadabb képzelőerőt is. (Videón ez megnézhető a Reakció TV felvételén, de azt csak a legkeményebb olvasóknak ajánlom.)

Nesztek, pénteki vidámság:

Kedves Miniszterelnök Úr!
Szerencsés vagyok, hogy ott lehettem tegnap és találkozhattam Önnel!
Tanúja voltam a könyvesbolton belüli és az utcai "hozzászólásoknak" is. Így azt is láttam, hogy Ön hogyan kezeli az ilyen megnyilvánulásokat. Normálisan, nyugodtan, ízlésesen!
Ritkán fordul elő, de nem igazán tudom, hogy mit írhatnék még. Nem nagyon szokott elfogyni a mondani valóm. Most mégis ez történt!
Ezért csak azt kívánom Önnek és egész családjának, hogy egészséggel, szeretettel teli, békés légkörben éljenek, dolgozzanak! Olyan légkörben, mint amilyet az Ön jelenléte hozott közénk, ott a könyvesboltban!

 

"Miniszterelnök Úr, emelje fel erélyesebben a szavát... Ha továbbra is így marad..., akkor a következő dedikálás alkalmával már nem üvöltözni fognak, hanem keményebb eszközökhöz nyúlnak majd, amely a megjelentek, az Ön barátai és tisztelői testi épségébe kerülhet."

Szerintem, amikor Gy.F. azt mondja, hogy nem nagyon zavarják őt a botrányt kavarók, akkor ezzel nem azt mondja, hogy nem kellene velük szemben határozottabban fellépni.
Csakhogy Gy.F. egy demokratikus állam miniszterelnöke és nem több. Lehetőség és felelősség tekintetében szoros korlátok között van. Se a bírói gyakorlat, se a rendőri intézkedések, de még a jogalkotás, sincs közvetlen egyszemélyi hatalmában. Nem is beszélve a médiáról, mint új hatalmi ágról, mely talán még a bíróságoknál is nagyonbb támogatója az ellenzéki politikával összefonódó utcai garázdaságnak.

 

Drága Miniszterelnökünk!

Nagyon vártam ezt a napot, és boldog voltam, hogy ott lehettem, láthattam a lelkesedést sok összegyült ember arcán! És, bár szorgalmas olvasója vagyok az Ön blogjának, így más kézbevenni az őn dedikációjával! Klára asszonyt közelről látni is egy nagy élmény, de ha még puszit is ad! igazán jól rendezett, lelkes esemény volt, sok hozzám hasonló nyugdíjasnak széppé tette nem csak a napját, de az életét is.
1 szál piros szekfüvel érkeztem, akkor már volt egy pár "lefizetett beikabáló" a bolt előtt, de még tisztes távolságban. Negativ megjegyzést kaptam ugyan, de ezeken az embereken annyira látszott, hogy csak a pénzért vannak itt, azt se tudják mit mondanak, hiszen mindegyik a zsebéből vette elő és bekiabálta a gondosan legépelt gyülölködő frázisokat! Közben még gyülekeztek, és valóban rövid ideig be is jöttek megzavarni az eseményt, de pár kivételével mindenki láthatta, hogy lefízetett embereket mozgat néhány szélső jobbos! Klára asszony és az Őn viselkedése pédamutató volt, un királyi méltósággal távoztak.
Köszönönet Daróczy Dávidnak és Gréczy Zsoltnak a segítségért!

 

 

"Orbán szerint is egyre rosszabb a közbiztonság!...
Megbánták volna????""

Dehogy. Ellenkezőleg. Most érik be a rendőrséget lejárató fideszes mesterkedés.
A manipulációs úthenger pedig megy tovább.

Minél nagyobb káosz a cél: gazdasági csőd, közbiztonságtalanság, kiábrándulás a demokráciából, nemzetiségi ellentétek, sok tájékozatlan, indulatos elégedetlen zember, stb., stb.
Mindez előkészítheti a vezér bemasírozását fekete ingesei élén a hatalomba...
Ha valaki tud még emlékezni pl. akárcsak a középiskolai tanulmányaira Mussolinivel kapcsolatban, akkor értheti miről van szó. :-/

 

Kedves Miniszterelnök Úr!
Sajnálom, hogy ilyen messze lakunk Budapesttől és sok jó programból kimaradunk. Ahogy olvasom, sok szimpatikus "hires" ember is ott volt a dedikáláson nagyon szerettem volna látni Őket is, de elsősorban annak örültem volna, hogy személyesen találkozhattam volna Klára asszonnyal. Önnel a 2006-os választások előtt találkoztam Siklóson, kisunokám azóta is emlegeti,hogy mama! Gyurcsány Ferenc kezet fogott veled!Neki ez olyan szép élmény volt, mint a nagylányomnak az, hogy a 70-es években a sellyei strandon május 1-én Apró Antal megsimogatta a kis szöszke haját.

 

Én is hallottam a bejátszást Orbán úr félelmeiről. Szerintem sürgősen pszichológusra lenne szüksége, mert ez tipikus kivetítés, biztosan rosszat álmodott.
Ez édestestvére a "rosszabbul élünk, mint...", amikor fogyóban voltak a FIDESZ péneszközei, azt vizionálták, hogy mindenki rosszabbul él.
Szerintem a közbiztonsággal nincs nagyobb baj, mint korábban volt, inkább az ilyen zűrös ügyek felderítése tart túl hosszú ideig, ezért türelmetlen az ember.
Nem tudom, volt-e már valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy milyen nehéz az etnikai kisebbség szavaiban eligazodni, de szerintem tapasztalt nyomozóknak is beletörik néha a bicskája. Nem rovom fel nekik, ők így kommunikálnak, lehet, hogy csak mi nem értjük azt, amit mondani akarnak, ezért van a gubanc.
További szép napot mindenkinek!
 

Van itt minden, mint a svédasztalos étkezésnél: szeretettel teli légkör, média támogatta ellenzéli utcai garázdaság, királyi méltóság, rendőrséget lejárató fideszes mesterkedés, felejthetetlen emlék Apró Antal simogatásáról, és nehezen érthető etnikai szavak ...

Agyhalottak ...

Címkék: gyurcsány morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr66804642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mertcsak 2008.12.05. 11:22:09

Ned Coleman · nedcoleman.net/ 2008.12.05. 11:18:46

beik-abáló?!
Erre nem találok szavakat!:))))))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.05. 11:22:19

"#359302 | picasso | 2008-12-04 23:21
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
A tegnapi nap mély nyomokat hagyott bennem. A könyv dedikálása után azt mondta nekem:"tegyétek a dolgotokat"Azóta is töröm a fejemet, hogy öreg fejjel mi dolgom lehet még.? Biztosan ki fogom találni, mert az Ön szavai Nekem mindig is sokat számítottak. Tenni fogom a dolgomat. Hozok magammal egy..két...három...embert.
Tisztelt Miniszterelnök úr!
Csodáltam azt a higgadtságot amellyel az ocsmány szavakat kiabálók durvaságait elviselte. Meggyőződésem, hogy ezek a kiabálások annyira képtelenek , hogy nagyon nem passzolnak Önre. Ön nem gyilkolt embert, nem árulta el a hazát, nem lopta ki az emberek szemét, amit kiabál ez a sok szemét. Önt csak tisztelet és hála illeti azért, amit az ország, a mi érdekünkben tesz. Imádkozom Önért és kedves családjáért, hogy türelemmel tudják elviselni ezt a sok alljas rágalmat, amit Önökre szórnak.Embertpróbáló dolog az, amit Ön tesz az országért.Ezért csak hála járhat Önnek. A kiabáló csőcselék nem tudta elrontani a tegnap délutánomat. Láttam kik ők. Eszembe jutott a közmondás, hogy " Bolond lyukból bolond szél fúj" Csak erre telik Molnár Úréknak.
tisztelettel:
Picasso"

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.05. 11:24:46

"Embertpróbáló dolog az, amit Ön tesz az országért"

Kijavítanám: Embert próbáló dolog, amit Ön tesz az ORSZÁGGAL... De nyugi Kedves Ferenc, még bírjuk... MÉG...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.05. 11:25:30

Hmm, már eltelt fél óra és nem jelenik meg a kommentem, a Feri blogján...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.05. 11:26:42

VonPerez: mi volt az ???
kopipaszta ha kérhetem :)))

Johnny336 2008.12.05. 11:26:52

Tehát türelmesen várjuk a nyugdíjunkat.;)

Hányadik havit? :D

GatyaPityu 2008.12.05. 11:28:06

Seduxen: "akit a szadesz EP-listájának élére szán "A Párt"

- Ebben van némi logika, mert így még lesz némi esélyük, hogy elindítanak egy TV-s közszereplőt, akit sokan csak úgy ismernek, hogy egy nagyon művelt, intelligens ember, aki mindenféle műveltségi vetélkedőt vezet a TV-ben. Így számíthatnak az alacsonyabb iskolázottságú, feltehetően politika iránt legkevésbé fogékony (pld. az 54 ezer Ft-os bankjegyet elfogadó ember szellemi szintjén álló) emberek szavazataira.
Most mégis kit tud állítani a szadi a lista élére? Talán Kókát, vagy Gusztost? :-)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.05. 11:28:53

Jaj, hellóó Sedux. A minap megkérdeztem, mi újság veletek, aztán elfelejtettem válaszolni: örülök, hogy többet alszik, és kevesebbet sír a trónörökös. És igen, ő a főnök, egy kegyetlen rabszolgahajcsár, akinek mégis lesni fogod minden szempillarezdülését, hogy végre kegyesen dobjon egy nagy mosolyt vagy nyálas puszit jutalmul. És dobni fog, pont abban a lélektani pillanatban, mielőtt elszakad nálad a cérna. Manipuláció...:))

Johnny336 2008.12.05. 11:29:24

Csak tisztelet és hála illeti. Meg 25 év letöltendő, egy szigorított BV-intézetben...esetleg egy kőbányában, a karjához láncolt csákánnyal. :D

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.05. 11:31:11

Sedux: csak ennyi:

Tisztelt kommentelők! Önök agymosottak. Mega link ide...

Hátha ide is eljönnek akkor ezek a kommentelők, mert ha nem, akkor rohadjak meg, hogy 2-3bértollnok csak nyomja föl ezeket a hozzászólásokat.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.05. 11:32:39

Te Perez, és ha bezárják a Vastagbőrt?!

toxikus 2008.12.05. 11:35:41

VonPerez · tokfa.blog.hu/ 2008.12.05. 11:31:11
én inkább olyat írtam volna, hogy kedves sorstársaim! találtam egy blogot, ahol gúnyt űznek hazaszeretetünkből stb stb stb...


ezt tuti kitették volna

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.05. 11:37:50

Húha! Bocs laspalmas, de itt véletlenül, úgy gondolkodtam, ahogy egy normális országban lehetne....mea culpa....


Pedig mennyi munkám, volt, hogy beregeljek a kapcsolat.hu-re, remélem a visszaigazoló emailt, nem látják meg a munkatáraim....omg..

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.05. 11:38:42

Ne nagyon linkelgessetek minket a Ferkó blogjára mert tudjátok milyen kiszámíthatatlan fazon:D

Hetfield 2008.12.05. 11:41:51

Az a sanda gyanúm támadt, hogy azokban a szép könyvekben egy-két tízezres el volt rejtve.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.05. 11:43:26

Mindegy is, mert itt elbukik a kommentem:

moderálási elvek:
4.4. általánosan elfogadott normákba ütközik,
4.5. árt, zavarja a kultúrált vitát, vagy a közösség életét,

annyival kellene csak kiegészíteni, hogy ZÁRT közösség

eric, Szauron szeme mindent lát, nehogy azt hidd, hogy nem!

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.05. 11:44:08

laspalmas: néha kellene is valami pozitív reakció, mert tegnap este is kibuktam már, de nagyon. olyan türelmetlen, meg követelőző, hogy ihajj. Igazi kis "zabagép", szerencsére hízik, ahogy kell...
Általában minden átmenet nélkül felébred, és már üvölt, hogy cicit akar (mondjuk ezt meg tudom érteni :))) ).

Atro: így van, ahogy írod. Várom a pillanatot, hogy a liberalizmus jegyében mikor indítják el monnyuk gőzekét, esetleg (állampolgárság elnyerése után) feketedákót, vagy efféle médiaipari cakkmunkást...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.05. 11:47:07

Ezt vajon komolyan gondolja?

"Magyarország kérjen nemzetközi segítséget, egyfajta Marshall-segély formájában, a telepek felszámolására, munkahelyteremtésre. A kormány tárgyaljon arról, hogy bizonyos országok nyissák meg a munkaerőpiacukat a magyar romák előtt. Amennyiben tárgyalásokon el lehetne érni, hogy Ausztria, Németország és Olaszország százezres számban fogadjon Magyarországról cigány munkanélkülieket, milliárdokat küldenének haza a kint dolgozó családtagok, családfők. Ellátnák magukat, megtakarításokat érnének el."
index.hu/politika/belfold/zsigoj0811/

Kövér_Agár 2008.12.05. 11:48:59

Követeljük az ausztrál munkaerőpiac megnyitását szegény elnyomott testvéreink számára!

mind2 (törölt) 2008.12.05. 11:50:15

„Éljen Sztálin, nagy vezérünk, /szabadságot hozott nékünk"/. „Rákosi a mi, vezérünk /ezért boldog egész népünk!”; „Senkivel sem cserélünk, / Rákosi a vezérünk!”
Idézni szabad ugye ? ;)

toxikus 2008.12.05. 11:50:43

laspalmas 2008.12.05. 11:47:07
ennek is elmentek otthonról, és csak fényképen látott cigányt

toxikus 2008.12.05. 11:51:33

olaszországba mondjuk mehetnének. jól felgyújtanák ott őket. ez a fasz híreket se olvasott/nézett soha???:D

reKorrekt 2008.12.05. 11:52:46

Keves Tercsi FERCSI Kata KLÁRA s valahány név a naptárban.

Eufórikus állapotba kerültem miután tudatosult bennem hogy egy helységben lehettem Önnel s egy levegőt szippanthattam azzal az emberrel, kinek mindig félreteszek egy muffint a vasárnapi ebéd elkészítése közben. Ezen ebédekre gyermekeim s unokáim is mindig meghívom (hisz nyugdíjasként én lettem a fő kereső a családban), s önfeledten anekdotázunk azokról a csodálatos 50-es évekről, az akkori hatalom tisztaságáról s szűziességéről.

Mindenképp szeretném leszögezni, nem azért voltam ott 35000 harci-nyugdíjastársammal együtt a dedikáláson mert 80000 forintot csak sikerült a rohadt mocskos nácicsőcselék zsebéből a miénkbe rakni. Nem. A tiszta s magasztos szeretet tarajos hullámai kaptak fel s sodortak minket Alexandra szentélyébe.

Maradok még legalább 100 évig hű szolgája:
Keresztesi Lajos Imréné - nyugalmazott kartársnő

házipálesz 2008.12.05. 11:58:16

Bakker. Ember!!!

Az addig rendben van hogy volt némi kis figyelmeztetés a hardcore jellegre, de ha ezt tudom nem vállalom be a végigolvasást sem...Javaslok egy bazi nagy figyelmeztetést és egy 18, nem 36 év feletti karikát!

Egy ismerősöm mondogatja, hogy itt BAZ megye egyes településein ha az MSZP egy majmot indítana a választásokon vörös szekfűvel a szájában azt is megválasztanák (igaza van), de látom Bp. is megéri a pénzét...

A kedvencem: "Nem is beszélve a MÉDIÁRÓL, mint új hatalmi ágról, mely talán még a bíróságoknál is nagyonbb TÁMOGATÓJA az ellenzéki politikával összefonódó utcai garázdaságnak." Atyaég!!! Atyaisten!!! jajjj-jajjj a gutaütés kerülget... Ez hol él??

A királyi méltóságról meg csak annyit, hogy XIV. Lajos és Maria Antoinette is így vonulhatott a guillotine alá...csak vigyázzanak...
Na jó elhatárolódok magamtól, mint Horn Gabi, feljelentem magam a náczivadászoknál, de mivel a feljelentgetést mára divattá, erénnyé tették, feljelentelek Titeket is :))

Combi a ballibes Ferkófan 2008.12.05. 11:58:46

laspalmas 2008.12.05. 11:02:05

,,|,, :)

mind2 (törölt) 2008.12.05. 11:58:49

„Népünk bölcs vezérének” dicsőítése talán abban a formában érte el csúcspontját, amikor mint valami Messiásként, vagy álruhás jótevő királyként állították be: „Azért van az asztal leterítve lenvászon terítővel, mert nem tudhatja az ember gyereke, mikor toppan be Rákosi elvtárs, azért van virág az asztalon.” „A világ legtermészetesebb dolga, hogy Rákosi elvtárs mindig köztünk van, köztünk jár. Persze lehetetlen, hogy egy időben több helyen lett volna Rákosi elvtárs, de ma is mesélik még az emberek.”
A külföld is megmozdult, csatlakozva a magyar ünneplőkhöz. Szin Cson Glun, a Koreai Népköztársaság Hőse így írt: „Sztálin fia, Kim Ir Szen idősebb bátyja, a mi drága nagybátyánk Ön .”
Nem bírok magammal :) lol

Hetfield 2008.12.05. 12:01:04

"A kormány tárgyaljon arról, hogy bizonyos országok nyissák meg a munkaerőpiacukat a magyar romák előtt."

IGEN, IGEN, IGEN!!!!!! Tárgyaljunk már, basszátok meg!!!! Kezdjük el már holnap, hogy százezrével húzzanak el a jó büdös....ööööö, vagyis támogassuk szegíny dezsvéreinket!!!

mind2 (törölt) 2008.12.05. 12:01:18

Az ünnepségsorozat is kitermelte a maga sajátos tréfáit: a jubileum alkalmával bélyegsorozatot bocsátott ki a Magyar Posta, rajta Rákosi arcképével. Rövidesen felröppent egy olyan panasz, hogy a bélyegek nem ragadnak. Rákosi most is maga járt az ügy után. Berendelt a titkárságról egy ív bélyeget, hogy leellenőrizze. Ráköpött az egyikre, ragad. Másikra köp, az is ragad. A sokadiknál már Rákosi kifakadt: - nincs ezzel semmi gond, minek ezek a rémhírek? – De Rákosi elvtárs, a nép a bélyegnek nem az enyvezett felét köpködi...

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.12.05. 12:04:37

Roma marshall segélyt!

Kérünk új topikot az index cikkének!

toxikus 2008.12.05. 12:05:03

mind2 2008.12.05. 12:01:18
:D

mind2 (törölt) 2008.12.05. 12:07:03

" Éjszaka álmodik a csendben
Kan-Gün-Hi, a csöpp leány:
Ágyához lép Rákosi Mátyás, végigsimít a haján,
...
Kan-Gün-Hi boldog ...s Ő ... az ágya szélén
Megcsókolja sárga kis homlokát."

martonx 2008.12.05. 12:08:14

Van egy szomszédom, aki III/1-es volt, és büszke rá.
Tudtátok, hogy az öreg titkos ügynököknek saját nyugdíjasklubjuk van, amit az állam, és az önkormányzat is támogat?
Folyamatosan utaznak mindenfelé az országban állami támogatásból, a napi összejöveteleket, közös főzéseket stb-t pedig az önkormányzat állja. Ja és 200K a nyugdíja havonta...
Múltkor panaszkodott, hogy marhapörkölt főzésre csak 50K-t kaptak az önkormányzattól,és hogy hová lesz ez a világ.

Kedvenc mondása az öregnek: "Ez egy kemény szakma. Ahova állítottak, ott állni kellett"

:-D

Totál szenilis, komplett agyhalott a feleségével együtt.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.05. 12:13:19

Von Perez/ Feri blogján előzetes moderálás van. Ha szépet írtál, holnap megjelenik.

Végigolvasva meggyőződésem: A hit a vallás örök, semmi sem pótolhatja.
(Érdemes lenne erről egy komoly posztot valahol, de akár könyv témája is lehetne.)

Ahol Istent kiirtották, ott más jön a helyébe. (Na ki!?)
Oroszo.ban most Sztalin, Mo.on most Ferenc testvér.

Még hogy ki akarták írtani, meg akarták szüntetni! Ha-ha-ha! Csak átalakul. Az ember nem önálló lény. Más imádatában teljesedik ki.

mind2 (törölt) 2008.12.05. 12:23:55

Istent nem irtották ki itt az 50- 60 - as években sem. Nagyapám szokta mondani, hogy láttál te párttitkárt Kádárhoz fohászkodni a betegágyán ? :)

more 2008.12.05. 12:26:27

uristen......osszeomlottam vegleg...

kedvencemet hadd emeljem ki: 'Nem rovom fel nekik, ők így kommunikálnak, lehet, hogy csak mi nem értjük azt, amit mondani akarnak, ezért van a gubanc.' mi nem ertheto azon, h kibelez egy cigany, mert osemberi szinten van??? mit nem ert ez az IQ-7 bazzeg???

apro antal????? mi a kurva anyja van???? mongyuk kadar lett a masodik legnagyobb magyar.....szoval mit varunk??

a mediarol meg mi beszel???

ezek parhuzamos univerzumban elnek, vagy az agyuk helyen egy kibaszott voroskonyv van. sose szabadulunk meg toluk, sracok.....

mind2 (törölt) 2008.12.05. 12:31:16

szia more, írok neked verset :::))))
De szeretnék kutya lenni...
Nagy gazdámra várni, lesni,
Fülem tövét vakartatni
Jó szavában reménykedni,
Velős csontról álmodozni,
lábtörlőjén végignyúlni,
Ugatni a Holdat éjjel,
munkás - őri vak hűséggel....

more 2008.12.05. 12:52:25

mind2, imadom a kolteszetedet, dedikalhatnal nekem egy verseskotetet, vastagbor gondolatok lehetne a koteted cime:))))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.05. 13:00:34

Ok, én meg megyek "ellentüntetni", és utána jól kibeszélhetitek Ti is az események ilyetén alakulását:))
Hol lesz a dedikálás??

Véraláfutás 2008.12.05. 13:06:57

index.hu/politika/belfold/zsigoj0811/

Hát ez tényleg érdemelne egy külön topic-ot... Bazz és ezek osszák az észt :D (Sok hülyeséget összehord szegény.)

Kövér_Agár 2008.12.05. 13:09:26

Követeljük a "ROMA-MARS(S)-EL" program azonnali bevezetését. És itt most akkor elhatárolódnék magamtól. Uff.

mind2 (törölt) 2008.12.05. 13:18:46

Sedux - more
Nincs még helyszín kedveseim, de az biztos more, hogy megsimogatom a kis buksidat, és mindent meg is ígérek neked, hadd csillogjanak a szemeid, és legyen mit mesélned a kandalló mellett a dédunokáidnak... hisz érted élek, még az értetlenség - gyűlölet - félelemkeltés szikláján is keresztülrobbantom magam, mert küldetésem van, mit - mint minden hazánk nagyjának - nekem is végig kell vinnem. Ha kérik, ha nem...
Sedux, Te meg mi a francot kiabálnál ? Majd a gorilláimmal szétveretem a pofádat, mikor senki nem látja ...

Pinchbeck 2008.12.05. 13:20:03

Emberek....., ezek az események meghaladják az agyi képességeimet. Én ugyan aljas disszidens vagyok Englandiában és onnan írom véleményemet, de mindez a szétnyájaskodott Gyurcsányt dícsérő szöveg engem pontosan arra emlékeztet, amikor a kommunizmusban a "kedves" pártvezetőkről adtak híreket, és az újságok is, meg a tévés riportok is előre le lettek gyártva hogy megfelelő tartalommal rendelkezzenek.
Ergo, miközben a nép szenvedett sztálinista rohadt elnyomóitól, közben a sajtó zengett a "nép szájából jövő" megannyi éltető jókívánságtól azoknak a szemétládáknak a születésnapjaikon, meg virágokkal felvonultunk hogy "hihetően" éltessük őket...
Hát igen, erre mondják azt, hogy a történelem ismétli önmagát...

mind2 (törölt) 2008.12.05. 13:20:59

Sedux :

Off :Egyébként örülök, hogy jól van a család

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.05. 13:21:05

Sedux, egyelőre érd be annyival, hogy NEM sír. :)

more 2008.12.05. 13:27:53

ja, en is elkpatam egy levelet:)))

'...es akkor...1987ben az oszodi strandon amikor a gyogyszerem elgurul....odalepett hozzam egy jokepu (sic!), stramm(sic!), izmos (sic!) fiatalember ...eszteka-keretes hemujen megcsillant a napfeny, kihuzta magat 'eljen a kisz, eljen a part' feliratu testhezallo polojaban, amin keresztul izmai meg nagyobb hangsulyt kaptak....es igy szolt mely selymes hangjan: ezt az elgurult gyogyszert keresi? a nevem feri, van nalam meg tobb ilyen, ker belole?
igen, kertem!!
hat igy tortent....igen, o volt az, a vezer, a messias, a mester....azota is kovetem ot, iszom a szavait, es imadkozom erte nap mint nap, h a satani jobboldal demoni alakjai a pokolbol ne tudjak ot bantani...imam meghallgattaik, o nepunk vezere es meg ha imaim tovabbra is meghallgattatnak, meg az is marad hosszu-hosszu evekig...o az, aki mindenkinek aki hisz obenne visszaadja az elgurult gyogyszert es meg ra is adagol, mert tudja, h szuksegunk van ra. szeretunk feri, sose hagyj el bennunket!!!'

elnezest.....:))))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.05. 13:28:48

@ egy kantányi korrekt leguán 2008.12.05. 11:52:46

"Keves Tercsi FERCSI Kata KLÁRA s valahány név a naptárban."

Ezen sírunk, ez oltári ....xDD

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.05. 13:30:59

"Roma marshall segély"

erről már csak a jövő héten.... péntek délután már én magam sem bírom ölni magamat ilyennel ...nagyon "húzós" hét volt, ennyi

more 2008.12.05. 13:35:09

igen, laspalmas, akarom, h megsimogasd a fejem, es igerj a macskamnak 13. havi macskakajat es a holdat, napot, csillagokat a szobamba!

majd a nyuggermotorommal jol keresztulhajtok a sedux fejen, h megtanulja, a vezirt nem bantjuk!! :))))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.05. 13:46:56

more: mi ez a kirekesztés?? ("igen, laspalmas, akarom, h megsimogasd a fejem")

én is szívesen simogatnám a fejed :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.12.05. 13:48:57

mind2: köszi :)
laspalmas: emmá igaz, az a legnagyobb "bódottá" :) Általános gyömörgörcs is vesz erőt rajtunk, amikor meghalljuk a hangot, ami sírásban fog végződni...

more 2008.12.05. 14:05:28

hat sedux, te kifutyulni jonnel, nem...?? beszeljuk meg a szerepeket elore, nem akarok kavarodast:)))
ja, es nem lesz veletlenul kari kornyeken blogtalalka? megyek haza nagyboldogan 17en, es joooo sokaig tavol tartom magam az angilusoktol!

gidabiga 2008.12.05. 14:53:26

ma volt időm az elmúlt 2 nap posztjait elolvasni.
régen vihogtam ennyit folyamatosan.
köszi.
szerintetek máshol is ennyi idiótát hord a hátán a föld, vagy csak a mi kis országunk van kitüntetve velük? :DDD

Bezuhov. 2008.12.05. 15:00:15

de bájos! :))

droidok röhögnek droidokon xD

Johnny336 2008.12.05. 15:10:39

Sírva vígad a magyar.

Egyébként ezt a következtetést komoly kutatómunka előzte meg a tudósok részéről? Lementek Szabolcsba, és megkérdezték az utcán szembejövő embereket, mondjuk Nyírcsaholyban?

Johnny336 2008.12.05. 15:14:13

Bazz, rossz helyre írtam :D
A stresszes munkanélküli posztba szántam.

Kövér_Agár 2008.12.05. 15:17:49

Bezuhov
Droid mondja droidnak...

Bezuhov. 2008.12.05. 15:24:03

..és akkor melyikünk R2-D2?

Kövér_Agár 2008.12.05. 15:25:36

Olyan van, hogy robotrasszizmus?

AsgardV 2008.12.05. 15:35:33

Most fordult elo eletemben eloszor, hogy hangosan felrohogtem olvasas kozben. Thx, zero, illetve thx gyurcsanyuggerek!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.05. 16:25:10

Tisztelt VonPerez!


Értesítünk, hogy az általad létrehozott #359514 azonosítójú, Gyurcsány Ferenc blog komment tartalom moderálásra (Törlés) került a moderálási alapelvek (www.kapcsolat.hu/page/moderate) következő pontja(i) alapján:

- 4.4 Általánosan elfogadott normákba ütközik.

A moderátor az alábbi szöveges megjegyzést csatolta:
Sértő.

Amennyiben a döntéssel nem értesz egyet, a fellebbezés módozatait itt találod:
www.kapcsolat.hu/page/moderate

Kapcsolat.hu

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.05. 16:27:16

VonPerez
Lőttek a karrierednek...xD

GatyaPityu 2008.12.05. 16:36:36

VonPerez · tokfa.blog.hu/ 2008.12.05. 16:25:10

És, fellebbezel? :-))
Mit írtál egyébként, ami megsértette a nemes lelkű moderátor úr(hölgy) érzéseit?

belzebubó 2008.12.05. 16:44:42

Én is irtam neki,pár évvel ezelőtt,még blogger-pályafutása kezdetén a főnököm kérésére,ez még az Öszöd előtti időkben volt,de kimoderálták,nem jelent meg soha, pedig igyekeztem illedelmes lenni,de tényleg és csak egy kérdés volt.
Látom sokan nem mentek rá,mi ezt az irodában hangosan olvasgattuk egymásnak,mindig oly' vidám volt a hangulat...:)))

more 2008.12.05. 16:45:57

hat ez is halali vonperez:))) ha ez igy folytatodik, a mi karrierunknek is lottek, mert feltalaltad az egesz brigadot a miferinknek:))))
egy ember fog megmenekulni: a sziklaszilard bezuhov, mar csak a neve alapjan is....de a kommentjei meggyozik ferit tutira:))))

Bezuhov. 2008.12.05. 16:51:26

a kapcsolta.hu akkor most
- balliberális
- vagy zsidó
- vagy kommunista
- vagy fajvédő
- vagy mind egyszerre????

Nagyon fontos lenne a válasz, hogy tisztán lássak!

belzebubó 2008.12.05. 16:52:25

Nem tudom,hogy megvannak-e még a "régiek,a bandából,az igazi amoba-sok",akik naponta leirták,hogy mennyire tisztelik és szeretik,mennyire biznak benne és hajrá és akkor most,hogy irtak ma is,boldogan lemennek a bótba.Azon élték ki magukat,hogy tegezve irogattak neki,minden nap biztositották bizalmukról.
Na ők az igazi agyhalottak...

GatyaPityu 2008.12.05. 16:53:32

Bezuhov: szerintem így mindegyik egyszerre - bár én inkább csak hányingernek nevezném röviden és tömören. :-)

gidabiga 2008.12.05. 17:18:48

Bezuhov · provokativ.blog.hu/ 2008.12.05. 15:00:15
ez nekem szólt?
ha igen, képzelt a droidok is röhögnek.
hasonló droidokon, mint te.
de én legalább bevállalom :D

Bezuhov. 2008.12.05. 17:22:54

kösz Atro!
Már építem is be zsírúj világnézetembe! :-)

Bár én magára a kimoderált kommentre is kíváncsi lettem volna. (Biztos a kommunista múltam mondatja ezt velem.. sorry)

more 2008.12.05. 17:26:42

bezu, feljebb lathatod, mit irt nekik von perez, igazabol semmi kulonoset, csak belinkelte a vastagbort:))))

gidabiga, nem neked szolt, hanem mindenkinek, mi itt a mester szemeben agyatlan droidok vagyunk egytol egyig, csak az a baj, h sose tanit minnket a mester, csak azt ismetelgeti, h hulyek vagyunk....

derelyegrádi szellem 2008.12.05. 17:31:57

Segítek bezuhov

A kimoderált komment nem olyan volt, mint amiket te szoktál oda írni (azokból szemelvényeket fentebb lehet olvasni), tehát nyilván tárgyszerű, korrekt, lényegretörő, de nem durva.

Csak az ilyesmi Feriéknek sértő, azt kimoderálják. Mit tegyünk. Pont mint régen a KISZ-ben, vagy lakhelyének névadójánál, Apró elvtársnál.

Hogy kapcsolat.hu zsidó-e vagy sem azt én nem tudom, veled ellentétben én nem vagyok fajkutató, de egy biztos: egy zsidó családtól elzabrált villában lakik, és onnan jár antifáskodni. De a gyialektikába ez is belefér nyilván. Neked, mint régi komcsinak ezt tudnia kell. :)

mind2 (törölt) 2008.12.05. 17:32:29

more, egy kurvaországban vagyunk hülyék, hogy idézzem a mestert, de én már kezdek középre tolódni, azért is írtam versikét, még 1-2 vers, és elveszítetek engem, igen igen ::)))) még a végén bezuval ébredek egy platformon ;)

more 2008.12.05. 17:35:37

mind2, ti uj-zeladra mentek, nemde? bezuval nehogy egy platformon ebredj, mert nagyon megbanod, h ugy benyomtal elozo este:)))))
a mestert elobb bezura ertettem egyebkent, de igazabol mind1....

mind2 (törölt) 2008.12.05. 17:39:21

Egyébként meg, hogy a kurva életbe van az, hogy a rajongói kádárnosztalgiában leledznek nap mint nap, szidják a rendszerváltást, hogy előtte mennyivel jobb volt, meg azorbán tehet az egészről, közben meg egy vadkapitalista- újgazdag szerencselovagot imádnak. Szóval, most akkor mi is van itt ideológiailag ? A nyanya büszkén köpi a kamerába a szőkített tupírozott kontya alól, IGEN ÉN KOMONISTA vagyok,..... Ha tud valaki még egy országot, ahol a kommunisták egy vadkapitalistára szavaznak,személyi kultuszt teremtenek köré és megdöglenének érte, akkor mesélje el nekem lécci :)

mind2 (törölt) 2008.12.05. 17:42:29

more :))) én meg erre értettem :) ezt is te írtad vazze :
" hat igy tortent....igen, o volt az, a vezer, a messias, a mester....azota is kovetem ot, iszom a szavait, es imadkozom erte nap mint nap, h a satani jobboldal demoni alakjai a pokolbol ne tudjak ot bantani...imam meghallgattaik, o nepunk vezere es meg ha imaim tovabbra is meghallgattatnak, meg az is marad hosszu-hosszu evekig...o az, ... "
Persze azért megyünk Új _zélandra, mert ott is otthon éreznénk magunkat... itt is sok a birka meg ott is :)

Bezuhov. 2008.12.05. 17:43:07

skacok!

na ne máá! Hát már megírtam, hogy megtértem, hogy jó úton vagyok !! Pl épp most hímezem az oroszlánt a baseball satyekomra!

((Jah az előbb olyat láttam, hogy azóta is szakadok a röhögéstől: Ezt meg kell osztanom! A jobb felső Google hírdetőben a következő négy kifejezés állt: 1. Cigányok. 2. Roma kultúra. 3. gyurcsány. 4. Villanyóra....... vazze' azért a google programozók tényleg tudnak valamit, nemde :))

mind2 (törölt) 2008.12.05. 17:49:22

Miért nem ez állt ott ?
1.Adófizetők
2.Önérzetesek
3.Lelkismeretesek
4.Vagyis marhák

more 2008.12.05. 17:55:26

bezu, meguntad a blog lelkiismerete szerepet? (de finoman fogalmaztam:)))) kar, pedig izgalmas szokott lenni...picsaba, ki szolt be ennyire bezunak, h elment az esze teljesen??? szellem, te voltal mi??

Bezuhov. 2008.12.05. 17:59:03

szellem vóóót!... ő mondta a csúnyát nekem :((

gidabiga 2008.12.05. 18:04:07

azok a rossz hangok.
azok tehetnek mindenről.
ugye Bezuhov?
meg a zorbán :DDD


mind2 2008.12.05. 17:49:22
ilyenekre nem vesztegetnek karaktereket.
pont a 4. pontod miatt.

derelyegrádi szellem 2008.12.05. 18:14:51

more

igen, én voltam, de már szánom-bánom . Elpityeredett szegény, mint a Szetey. :)

A dedikálás kapcsán csak azt sajnálom, hogy jó cuslág elvtárs nem tudott ott lenni valamelyik alapítvány/egyesület nevében.

mind2 (törölt) 2008.12.05. 18:15:28

Nekem is furcsa bezu pálfordulása :(
Gyanús is, meg nem is hiszem..... bezu egy tipikus - kekeckedő - se hús se hal baloldali fazon, aki maga se tudja, miért védi azt, amiben már maga sem hisz, csak nem meri bevallani. Na jól megmondtam ugye ? Fasisztázni meg zsidózni meg már csak megszokásból is megy neki.... De az a tény, hogy hosszú ideje - hosszabb ideje mint én - ebben a közösségben lubickol, úgy hogy egy biztos : már a puszta jelenléte is azt bizonyítja, hogy toleráns kis társaság verődött itt össze. Na amennyiben ez csak egy felvett szerep a részéről, akkor meg könnyen lehet, hogy náczibb itt mindenkinél.... azt a q..... miért nem mentem én politikusnak;) Ennyit dumálni a semmiről xd.

Bezuhov. 2008.12.05. 18:15:48

gidabiga/Amidala királynő

majdnem-majdnem! nem sok híja volt! Pedig ám nem olyan nehéz Bezuhov rugdosásával jó pontokat gyűjteni itt.

A hiba: mivel én nem zorbánoztam itt soha, így inkább a "nácik"-t írtam volna a helyedben... úgy már feküdt volna valamennyire a "poén". De sebaj! Elsőre nem lehet minden tökéletes :]

Bezuhov. 2008.12.05. 18:18:46

mind2

politológus-e vagy?

derelyegrádi szellem 2008.12.05. 18:22:21

Elsőre nem lehet minden tökéletes :]

Ezt onnan vágtad le, hogy nagyobb testvéred nincs mi?

mind2 (törölt) 2008.12.05. 18:26:29

Bezu, nem. Szakácsnő vok. Meg hentes. Meg takarítónő. Meg anya. Meg szerető . Meg feleség. Meg vasalónő. Meg kertész. Meg kutyaszarszedő a kertemben. Meg más munkahelyen is dolgozó nő. Meg jobboldali, fene egye a fajtámat. Meg te csodálkoznál a legjobban, ha megtudnád, hogy mi a szakmám ;)

mind2 (törölt) 2008.12.05. 18:31:13

Egyébként meg szeretsz te ebben a közegben lenni ;) Ha nem szeretnél, nem is néznél be. Valami vonz téged ebben az egészben. Ha engem nem érdekel/ idegesít/felbosszant/ valami ( stílus-ember ) akkor hagyom a jó francba. Mazochista - e vagy ? :)

Bezuhov. 2008.12.05. 18:32:20

nofene, halljuk!! halljuk a nagy titkot!!
Olyan rég csodálkoztam már el ebben a szép világban... :)

gidabiga 2008.12.05. 18:35:34

Bezuhov · provokativ.blog.hu/ 2008.12.05. 18:15:48
a zorbánozás a következő sorban van.
az nem kimondottan neked szólt, de ha magadra vetted :D
én nem rugdoslak téged.
csak úgy tűnt, hogy nekem szóltál be a nickem miatt :)
de felvilágosítottak, hogy nem csak nekem.

gidabiga 2008.12.05. 18:37:47

mind2 2008.12.05. 18:26:29
te is?
mellette tanítónő, tanárnő, ápolónő, ha kell, remélhetőleg nagyon ritkán.
na jó, nekünk kutyánk nincs, csak hörcsög.
viszont az alomcsere az én feladatom. :D

mind2 (törölt) 2008.12.05. 18:38:26

aa..aa..
Mi a franc jelentősége van ennek ?
Egyébként a Szocális és Munkaügyi Minisztériumban vagyok osztályvezető, most éppen pályázatokon dolgozunk, hogy hogy is vezessük vissza a munka világába megfáradt honfitársaink nagy részét. Lásd. : 40 év feletti roma férfilakosság ::)))
De azt mondják a Gazdaságiban nagyobb lóvét nyomnak év vége felé, úgy hogy átkéretem magam oda. De szabadidőmben álnéven írogatok a Népszabóba, ugyanúgy ahogy te ide ;)

Bezuhov. 2008.12.05. 18:48:01

@mind2

ejhh!!..ha ezt tudom, akkor nem kompromitálak ezzel a kérdéssel! :)

"hogy is vezessük vissza a munka világába megfáradt honfitársaink nagy részét"

ez egy ilyen takaros világgazdasági válság küszöbén merész gondolatnak tűnik, de ti tudjátok...

@gidabiga/Amidala királynő

Hát ez van! ez már csak a félreértések világa.

gidabiga 2008.12.05. 18:50:27

Bezuhov · provokativ.blog.hu/ 2008.12.05. 18:48:01
hát akkor bocs.
nem akartalak megbántani

Bezuhov. 2008.12.05. 18:56:03

Engem??
Áhh..Soha, senki, semmivel :) Én már csak ilyen vagyok.

(egyébként nincs miért bocsánatot kérned. ,max nekem. de az nem én lennék :)

mind2 (törölt) 2008.12.05. 18:57:43

Na, lassan megyek. Természetesen nem dolgozom minisztériumban, sosem dolgoztam köztisztviselőként, vagy közalkalmazottként , viszont nagy gyakorlatom van életrajzok gyártásában és éjjel tanulásban. Mondhatni fele-fele arányban szocializálódtam az átkosban és ami utána jött. De azt hiszem kezdünk belterjesek lenni.
Üdv gidabiga, hozzon sok csokit a Mikulás mindenkinek, .....neked is bezu;)

gidabiga 2008.12.05. 19:00:35

jó pihenést mind2!

Bezuhov. 2008.12.05. 19:05:38

itt már úgy sem lesz vérre menő vita :)

...szóval részemről is viszlát!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.05. 20:17:02

Szevasz Bezu!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

süti beállítások módosítása