Skip to content


       Szűrés lista

A magyar ipar meghalt. Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.

Az ipari termelés decemberben 14,6%-kal zuhant novemberhez képest. Pedig már novemberben is lejtmenetben volt.

"Ilyen mértékű zuhanásra nem volt példa azóta, hogy ilyen statisztikát gyárt a KSH. Érzékeltetésképpen: a szektor havi termelési volumenváltozása hosszú ideje nem lépett ki a ±3%-os tartományból, de 2 százaléknál is ritkán mozdult el jobban. 

A mostani adat hatására az éves változást kifejező index -10 százalék környékéről -23 százalék alá süllyedt. " - írja a portfolio.hu








































 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: válság

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr58926028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Necoure Yamaki 2009.02.06. 13:48:28

Ezt csinálj, ehhez ért. Krumpliból levest, szarból várat.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.06. 13:52:22

@VonPerez: "Így is beledöglik" ÁMEN!!!

Én ezt TÉNYLEG nem hiszem el bazdmeg. Ki a faszomat érdekli, hogy ez a torz álomvilágban élő balfasz mi a faszt főz a porontyainak!?

Kedves Ferenc: ha javasolhatnám a gombapaprikást, vagy gombapörköltet. Van is egy jó receptem, szívesen elküldöm. Egy Agatha Christie könyveb olvastam...

@Necoure Yamaki: mennyivel jobban járnánk ha csak az ELSŐben élné ki magát. Tőlem még kibebaszott szakácskönyvet is kiadhatna a barma...

zrobasé 2009.02.06. 13:55:30

"Az IMF-hitel növeli Magyarország adósságát?
- Nem. Az IMF, a Világbank és az Európai Unió által nyújtott 20 milliárd eurós hitelkeret nem jelenti azt, hogy Magyarország újabb hitelt vett volna fel."
mivan? most akkor hitel vagy hitel ?
"Miért a nyugdíjasokkal és a közszféra dolgozóival fizettetik meg a válság árát?"
hmmm...szóval ők fizetik?...legalább már ezt is tudom...

Necoure Yamaki 2009.02.06. 13:56:44

@Seduxen: Csak nem főszakácsokat keresnek Tájföldön? Vagy egyenesen a Gazprom székházának konyhájára?

Roxvox 2009.02.06. 13:59:14

@ptm:
Nem kell emelgetni azt a nehéz monitort, csak egy tükröt tegyél a grafikon tetejére és mindjárt kurva jól néz ki :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.06. 14:00:36

@Necoure Yamaki: tőlem akár az eszkimóknak is főzhetne... Gazprom-konyha?? Ej-ej, ha Ferencünket VÉGRE VALAHÁRA "kivásárolná" innen Vologya, akkor val'szeg nem a "konyhára"... Én inkább a Déli-Áramlat Zrt. igazgatótanácsi székére tippelek, de ez csak az én elfogult náczi véleményem...

Bocsáss meg Kedves Minel :)))))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.06. 14:02:04

@Grafithuszar: Te FŐNÁCZI!!! Hát nem tudod, hogy a Minel "áldásos" tevékenységének köszönhetően már "csak" 289.-Ft 1 ojró??? Náczi :)))))))))))

Roxvox 2009.02.06. 14:02:48

@z666:
De lesz csak meg kell gyújtani ami rajta van, bár nem tudom, hogy a szar éghető-e :))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.06. 14:02:57

@Seduxen:
Hehe ezen hangosan felröhögtem:) Ez nem is tudom olyan szürrealista hogy az már hihetetlen:) Persze tudom hogy szerete főzöcskézni, a madártejet 32000Ft-os tejből csinálja a gulyásleves pedig belekerül legalább 150000Ft-ba, aztán már nem is marad neki annyi pénz, hogy elsétáljon Klárikával libegőzni egyet, és közben kiszellőzhetne a hajából a diszteltgaymásfőtthús szag:)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.06. 14:04:09

@zrobasé: az nem hitel nincs szerződés és nem is nyúnak addig hozzá amíg nem kell. nem értitek az egészet.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.06. 14:09:27

@__: Muhahahahahahaha hahahahahahaha hahahahahahaha.
Hát a jó kurva anyjukat.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.06. 14:11:14

@Dexter Morgan78: múlt idő... addig nem nyúlTak hozzá... (gondolom amíg volt más ellopni, öö, izé, "átcsoportosítani" való pénz a kasszában...)

A fejét kellene már neki kiszellőztetni végre, egy kibaszott nagy lyukon keresztül...

elhat

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2009.02.06. 14:13:34

sztem az államcsőd még az idén, kb. juniusban be fog következni. Nem lesz olyan hibbant bank, ami ennek az országnak kölcsönözni fog a gdp-t és egyéb mutatókat látva.

Az IMF sem krőzus, plusz nem kissé baszhatja a csőrüket a 13. körüli patymkin-projekt. Nem azért lapátolnák ide a pénzt, hogy ezt a szarrágó banda hatalmon tarthassa magát.

Júliustól a közalkalmazottak fizetése akadozni fog, csak pártvonalon várhatók akadálymentes kifizetések. Nyáron kezdődnek majd a tömeges közalkalmazotti, majd indukáltak a többi leépítés. A szocpol elapadása is gyorsan áttereli a szotyikat a játékgépek elől a boltokba (na, nem legális bevásárlásra)...

Hogy mi a megoldás? GO WEST!

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.06. 14:15:23

@koborló: Az IMF szerintem nemsoká szépen visszavonja a hitelkeretet és visszafizetteti velünk az eddig lehívott pénzt. Nem Feriékkel, velünk.

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2009.02.06. 14:21:12

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: és sajna, még ezzel járnánk jobban, mert gyorsabban megszabadulnánk ezektől a tetvektől. Igaz, egy csőd árán, de másként nem sikerülne. Nem csak a ferire gondolok, hanem az egégy un. elitre.

panki83 2009.02.06. 14:28:19

Egyéves csúszással, többszöri módosításokkal indulhatott csak el a diákok olvasásértését és problémamegoldó képességét fejlesztő 17,5 milliárdos uniós pályázat. A pályázatírók furcsának találják azonban, hogy a pénz egyharmada a tanácsadókra megy el. Meg azt is, hogy a konstrukció lényege az, hogy a tanácsadók megítéljenek maguknak további tanácsadásokat, ami pályázatonként 1-4 millió forintot jelent.

ÖRVENDJÜNK

panki83 2009.02.06. 14:34:54

újabb bankrablás, ezúttal szegeden
idén már a 14.

Roxvox 2009.02.06. 14:35:09

@panki83:
Aki tanácsot ad, az okos ember, aki meg kap, az meg hülye. :):(:)

Geza 2009.02.06. 14:35:54

@koborló:
"Hogy mi a megoldás? GO WEST!"
Na, pont ennek a 'go west'-nek a megelőzésére tolja ide a pénzt az imf, bár -nem lévén hülye- látja, hogy az entrópiába megy.

Eu tagok vagyunk, szabad a határátjárás. Nomármost, szerinted, ha itt már nem jut segííílykére ill. nem lesz mit ellopni/rabolni, akkor az élősködő rétegünk velünk együtt
a., éhen döglik szépen
b., dolgozni kezd (olyasmit, amiben köszönet is lesz)
c., szépen átmegy 'turistáskodni' az osztrákokhoz, németekhez, franciákhoz, stb., és ott folytatja az áldatlan tevékenységét?

És ugye aki keményen fogja őket, az rasszista, tehát a délceg nyugat most fogát szívva bár, de tolja ide a pénzt, hogy tartsuk már itt a kohány csürhét, nehogy már hozzájuk menjenek.

Ennek egész addig így kell mennie, amíg le nem jár a földmoratórium, amikor is már területrészek is eladhatóvá és ezzel adósságtörlesztésre használhatóvá válnak.

Első körben az osztrákok fognak kérni egy kis területet, tényleg nem sokat, mert itt a precedencia lesz a lényeg. Addigra ugyanis a határ menti sávban az emberek elég elkeseredettek lesznek, hogy inkább válasszák Ausztriát, ugyanis.

Innentől, hogy van precedens, a tótok vállalnak át egy részt az adósságunkból, igényt tartva cserébe a Dunántúl északi részéből egy picikére. Na ennek már nagyobb vihara lesz, de az életszínvonalbeli különbség és a kényszer és az osztrák precedens miatt ez is át fog menni('zúgolódnak kicsit, majd abbahagyják'). Ennek a célja a tiltakozási szándék teljes megtörése, a lemondó belenyugvás elérése.
Na, _ezután_ jön a plázák népe, fizeti ki zsebből (a miénkből...) az adósságunk maradékát, felvásárolva a Dél-Dunántúlt, a Duna-Tisza-Közét benne Pest megyével.
Ezután a maradékon (Tiszántúl, annak is főképp a déli része) még vegetálhatunk (szintén adósságból) öt-tíz évig, amíg a gazdasági viszonyok elrendeződnek az eladott területeken, aztán viszont az Alföld termelő területeire is szükség lesz, így egy-két megyében megintcsak termőföldeket kell eladnunk az új kibucoknak, végül rá további öt-tíz évre önként megszavazva 'szövetségi államalakulakként csatlakozunk', azaz beleolvadunk az addigra már stabil és erősödő gazdaságú új-izraelbe.

A föld-moratórium 2010 dec. 31-én jár le, azaz a nagy muri 2011-ben kezdődik, az ország végleges felszámolása 2020-2030 között várható.

(A Budapesti Világegyetem Összeesküvés Elméleti Tanszékének szemináriumát hallhatták, kéremkapcsojjákki :)...)

mind2 (törölt) 2009.02.06. 14:38:17

@zrobasé: @Seduxen:
.... márpedig ha a nyugdíjasokkal , meg a közalkalmazottakkal fizettetik meg a válság árát, akkor az összes rohadt, szemét, tetű magánszférás burzsuát likvidálni kell - mondta Lenin és összekacsintott Sztálinnal. Rákosi et. Berija mellett csendesen nevetgélt a sarokban, és a szombati gulyáslevesre gondolt, nem tudta eldönteni, tegyen -e bele csipetkét... nem igazán szereti a Farkas Mihály, márpedig ma ő jön vacsorára. Fontos dolgokat kell vele megbeszélnem - gondolta Rákosi e
Van egy két villa, egy kis arany, sok porcelán meg ezaz, amit az ÁVH magasrangú vezetői kiszemeltek maguknak. Beszélnem kell Misivel, nem veszhetnek össze rajta. Zsidó létükre a zsidók vagyonán. Képesek egymás körmeit is letépni egy jobb fekvésű, parkosított telekért. Nem lesz ez így jó. Mit hagynak így az unokáikra ? Pl a Szemlőhegyen ?

Roxvox 2009.02.06. 14:40:06

A magyarok javaslatot tettek a NOB felé, hogy a bankrablást mint sportágat, vegyék fel az olimpiai sportágak közé :))))

mind2 (törölt) 2009.02.06. 14:46:08

Szabad Nép félóra, idézet, átdolgozva ;)

Népünk látja, hogy eredményeink, előrehaladásunk, felemelkedésünk minden egyes lépésében, minden mozzanatában ott van az ő kezdeményezése, vezető, figyelő, gondoskodó irányítása. Gyurcsány Ferenc a népből jött, a népért van, a dolgozó népért küzd és fáradhatatlanul dolgozik, mert tevékenységének alapvető mozgatóereje, cselekvéseinek rugója hazánknak, dolgozó népünknek határtalan szeretete. Munkabírása szinte kimeríthetetlen. : „Rajta leszek, hogy a jövőben még többet dolgozzak a pártom, a magyar nép és a szabadság ügyéért”
Gyurcsány Ferenc élete: példakép, melyből minden magyar kommunistának, minden becsületes dolgozónak tanulnia kell. Harcos életének tanulmányozása fejleszti öntudatunkat, akaratunkat, harcképességünket; belőle új, friss erőt meríthetünk munkánk még jobb elvégzéséhez.

1952. február 17.

mind2 (törölt) 2009.02.06. 14:48:25

@Roxvox: majd akkor mi lesz, ha már nem is csak egyesével mennek, és még álarcot vesznek... előttem vannak a képsorok, valahol Dél- Amerikában éppen a bankok rácsozatát szedi szét úgy k. 300- 400 ember... Ugyanis a devizaszámlákról a pénzt csak helyi pénzben adták ki, az meg már sz,..rt sem ért ::(( Az ám Hazám !

Dr. No 2009.02.06. 14:52:02

A Fityesz gazdaságpolitikai elképzelése: elkapjuk a multik tökét!

Lásd Gyöngyösön az Apollo gumigyárat.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.06. 14:53:27

@Geza: ergo, kb 2025 környékén Maglódnál lesz a magyar-román határ? A magyar-szlovák meg kb Pomáznál... :)))

@mind2: Ez igazi gyöngyszem volt... Nem akarsz írni a Népszagába? Ott Te lennél a KIRÁLY!! :)

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2009.02.06. 14:54:14

Ha a szotyik rápróbálkoznak Németországra, az egy tanuságos történet lesz. A német rendőrők már megeddződtek a törökökön, nem fognak sokat pöcsölni ezekkel sem. Valamelyik nap (valszeg román) cigányasszony elkezdett szuttyogni az ellenőrnek. Nagyjából öt percen belül ott volt a felmentősereg, és átpaterolták büdöskét a polizei feliratú charter járatra. Jah, igen, nem Miskolcon, Nürnbergben.

Plutonic 2009.02.06. 14:56:33

@Seduxen: Ez bazzeg elmebeteg!
Komolyan hecceli az országot????
Mert azt a szart nem csak a nyuggerek olvassák!
Miért nem szorult az anyjába a feje ennek a balféknek?
Vagy legalább cápa lett volna a magzatvizében....
Ehhhh.....

Roxvox 2009.02.06. 14:56:43

Éljen a Magyar - Argentin barátság.

Dr. No 2009.02.06. 14:58:10

@Geza: Volt már olyan időszak a magyar történelemben, amikor a magyar állam erősen virtuálisan létezett, a Szent Korona-tan pl. eredetileg erre reflektált.

Így jelen korunkban is hasznos lehet a Szent Korona-tan felélesztése, Alkotmányba foglalása (úgy tudom, erre vannak törekvések) - legalább szentesíti a tényeket, és a magyar állam e szent ráolvasás közben úgy oszlik majd el, mint a füst, mintha az Antiókhiai Szent Kézigránátot vágták volna hozzá. Hasznos tevékenységet már úgysem fejt ki ez a történelmi élőhalott.

Éljen Bakunyin!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.06. 14:58:56

@Roxvox: nem sorsközösséget akartál írni? :))))

@Psychonaut: szerintem tényleg meghibbant. más magyarázat nincs. éldegél ő a kis torz világában, és ezek a dolgok foglalkoztatják. ezen kívül minden rendben és az ország száguld...

(... a végzete felé, de ez az apróság nem aggasztja ezt a balfaszt)

Bit Rot 2009.02.06. 14:59:31

www.kormanyszovivo.hu/page/valsagkalauz_gyakorikerdesek

Legjobb:
"Az IMF-hitel növeli Magyarország adósságát?
* Nem. (...)
* Úgynevezett készenléti hitelről van szó, azaz ez a keretösszeg a rendelkezésünkre áll arra az esetre, ha ki kell váltanunk már meglévő és lejáró hiteleket."

Kettővel lejjebb:
"Miért segítik a bankokat – köztük külföldi pénzintézetek leányvállalatait – az IMF-hitelből?
* A hitelből 600 milliárd forintnyi szolgál majd banki mentőcsomagként: fele arányban tőkemegerősítésre, fele arányban garanciaalapként használják fel."


ÖÖÖÖÖ!!!
BALF***SZOK!!!!

Most akkor csak készenlétben van az IMF hitel (az állampapírokhoz), vagy banki mentőcsomag????

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.06. 15:00:08

@Geza: 2011től albérletetet keresnék Sopronban, ha van bárkinek kiadó szobája kaució ellenében már most lefoglalnám :)

Bit Rot 2009.02.06. 15:00:52

"Milyen intézkedéseket vezetett be a kormány a 13. havi nyugdíjakkal kapcsolatban, és milyen hatállyal?
* Azért, hogy megőrizhető legyen a 13. havi nyugdíj, szükséges, hogy a legmagasabb nyugdíjúak kicsivel kevesebbet kapjanak. Ez kellő és igazságos lépés. Így lehet megvédeni a kis- és átlagos nyugdíjasok érdekeit."


Nem ezért szidta az MSZP Orbánt???
Hogy az Orbán kormány a szegényeknek jobban emelt, a tehetősebb nyugdíjasoknak kevésbé??

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.06. 15:01:36

na jól van nácziakok, irány haza... remélem még nem költözött be pár "illegális lakásfoglaló megélhetési bűnelkövető védett fogyasztó" a kéróba... Ha mégis, marad a híd, lehet, hogy lassan hozzá kell szokni...

cikkhájl és sááááábbbáááát_sáloooom :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.06. 15:04:04

@Bit Rot: "Azért, hogy megőrizhető legyen a 13. havi nyugdíj"

Már itt ennél a résznél apjuk faszát. Hogy hívják a 13 hónapot és hány napos úgy mégis? Nonszensz.

Plutonic 2009.02.06. 15:07:59

@Seduxen: A vicc az, hogy a párom diagnosztizálta... pszichopatának....
És ez nem dühből vagy indulatból ment, hanem némi szaktudással... :@

Legyen szebb a hétvégéd, Sedu! :)
Ciao daweil!

mind2 (törölt) 2009.02.06. 15:11:28

@Psychonaut: Orvos barátunk szerint az orvostársadalom nagy része a gyógyszerei nevét is ismeri, azt is, ha ráerősítenek a kezelésére, vagy ha visszaesik az állapota. Az orvosok tudják, hogy pszichiátriai beteg !!!!!
Tisztában vannak a diagnózissal KÖNYÖRGÖM ... :((((

bz249 2009.02.06. 15:12:01

@koborló: annál már csak a csigazabáló rendőrség viccesebb (asszem tőlük jött a birodalmi páncél)... plusz elő-előfordul időnként némi katonai járőr is

panki83 2009.02.06. 15:14:26

a 13. hónapot biztos mammonról nevezték el

Geza 2009.02.06. 15:16:12

@mind2:
Köszi, eltettem.

(Apropo, a Miatyánk latin szövegében nem 'bocsásd meg a mi vétkeinket' szerepel, hanem 'engedd el a tartozásunkat' (...et dimitte nobis debita...), és régebben a spanyolban is 'deudas' volt, csak mostanában mondanak 'ofensas'-t helyette. A következtetések túlmutatnak ezen a hsz.-on, de mindenesetre érdekes gondolatmeneteket lehet befutni innen...)

panki83 2009.02.06. 15:22:47

Tizedére csökkent a bűnözés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ahol hétfő óta a helyi rendőrökön kívül 80 készenléti rendőr járőrözik az utcákon - mondta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter a budapesti rendőrpalotában tartott pénteki sajtótájékoztatóján. Mint fogalmazott, Miskolc egy alvó vidéki város életét éli. A miniszter szerint hasonló a helyzet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is, a készenléti rendőrök jelenléte visszatartja a bűnözőket.

Kíváncsi vagyok, hogy majd ha egy hét múlva eltakarodnak akkor majd mekkora lesz a bűnözés:D

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.06. 15:24:27

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Basszus, tegnap pont ugyenerre gondoltam, aranyat aranyat, míg van miből. Van némi pénztartalékunk, és most azon izzadok, hogy jó lenne, ha maradna is :D

Aranyékszer nem éri meg? Az is arany . . .

mind2 (törölt) 2009.02.06. 15:25:32

@panki83: Március 15-re még a miskolciakat is felvezénylik Bp-re :::)))) alvó város, jaaa ::))) Majd aznap felébrednek az Avason azt hiszem :)

mind2 (törölt) 2009.02.06. 15:28:19

@Tarackos Sül: Menj be a zaciba, 2 hónapja voltam, a gyerekemnek vettem szülinapjára valamit, na ott aztán válogathatsz. Annyi cucc volt, amit már nem váltottak ki, hogy csak lestem.És gyönyörű ékszerek, jóval olcsóbban, mint egy ékszerboltban... az eladónő szerint rohamosan gyarapodik a készletük... Ez is egy fokmérő ám, igaz ? ;)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.06. 15:28:21

@mind2:

ne lődd a jövő heti posztomat :))

Geza 2009.02.06. 15:31:25

@Tarackos Sül:
Fegyvert vegyél, azzal szükség esetén lesz aranyad is meg kajád is, és még csak el se tudják szedni tőled.
Ha komolyan beüt a baj, akkor az arany meg a svájcifrank is bukta, megint ugyanaz lesz, mint a hiperinfláció esetén: egy aranygyűrű egy kosár krumpliért. Vidéken még csak hagyján, de beborult helyzetben városban az a tiéd, amit meg tudsz szerezni és meg tudsz tartani.

Plutonic 2009.02.06. 15:33:13

@mind2: És mindenki kussol??????

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.06. 15:33:13

@Geza:

Azért reménykedem, nem polgárháborúra készülök. Ha az beüt, a legkisebb gondom a "mit vegyek" lesz . . .

Még az aranyvásárlás is felesleges pániknak tűnik, nehezen szakad el az agyam a belénevelt "jól megy a pumának" demagógiától . . .

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.06. 15:34:41

Azt hiszem, itt az idő, hogy kollektíve legmelegebb hálánkat fejezzük ki a Pannon Puma megdöglesztésért.
Köszönjük Feri!!

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2009.02.06. 15:36:28

@Tarackos Sül: Kimész Ausztriába vagy Németországba, nyitsz egy számlát (néha az értesítési címmel kötekednek, nem árt ott egy megbízható ismerős). Jellemzően a Willkommens-konto esetén nincs havi díj, van viszont internet-banking. Utald át a tartalékot..

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.06. 15:38:54

@koborló: Ennyi erővel euróba is átválthatom, míg megvan egyáltalán a jelenlegi árfolyam. . . ehhez nem kell a (náci) Németország :D

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2009.02.06. 15:40:22

@Tarackos Sül: bizonyos esetekben nem olyan nagy baj az, ha az embernél nincs túl sok készpénz..

mind2 (törölt) 2009.02.06. 15:41:24

@Psychonaut: ezt nem értem én sem. egyszer megjelent egy írás a nemzetben ( tudom, óhhhhh, de hálistennek olvastam ) egy komplett diagnózissal. De aki írta, az nem itt praktizál, hanem valahol nyugaton. Látod, itt meg egy sincs, aki elkiáltaná magát, hogy a király meztelen !!!! :(@zero: ez is csak azt bizonyítja, hogy bizonyos tekintetben egy rugóra jár az agyunk ;) egye fene, felhasználhatod ;)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.06. 15:42:41

off: na csúnyán kikapunk az olaszoktól is jégkorongban :(

Roxvox 2009.02.06. 15:43:29

A magyar ipar kifejezést, kérem átírni Magyarországi iparra, mert olyan, hogy magyar ipar nem létezik - megszünt :((

mind2 (törölt) 2009.02.06. 15:44:47

@zero: jövő hét ???? Nem lesz az egy kicsit elkésett ;) ?

mind2 (törölt) 2009.02.06. 15:47:45

@koborló: és Thaiföldön meg Dubai - ban hogy kll számlát nyitni ? Vagy kérdezzem meg inkább a Szilvásit ? Tök jó, alibiből kivitte a családját, holott csak a haverok számláit intézi. Igazi ügynöktípus. 007.

Plutonic 2009.02.06. 15:47:57

@mind2: Ezt hihetetlen!
Nincs meg az a cikk????
Kurvára kellene, igen érdemes lenne a nagyközönségnek is bemutatni.
Beszariak országa ez, tisztelet a kivételnek!
Bocs a trágárságomért, de elég ideges vagyok alapból is (ennek a "jóembernek is erősen köze van hozzá), de az ilyenek gyilkos indulatokat tudnak kiváltani belőlem. :(

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2009.02.06. 15:49:49

@mind2: Dubai-ba nem vinném a pénzemet... ezek a tetvek meg hordják csak oda.

panki83 2009.02.06. 15:52:29

Én már nem attól félek, hogy itt Argentina lesz, azt már elkönyveltem, hanem hogy ez a sok rohadék majd letud előtte innen lépni minden következmény nélkül.
És majd beleül a szépen összeharácsolt vagyonába és röhög rajtunk.

mind2 (törölt) 2009.02.06. 15:54:21

@Psychonaut: több éve jelent meg, de esküszöm megkeresem valahogy .
Viszont találtam egy másikat :)
www.huncor.com/ibolya/gyurcsany.htm

panki83 2009.02.06. 15:57:40

tessék, kezdődik:
Feldúlhatják hazájukat az ukránok
Tízezrek vesztették el állásukat, akik dolgoznak, azok is akadozva jutnak csak hozzá fizetésükhöz.

Lettek sem állnak sokkal jobban, a szegényebb réteg itt is hamarosan ezt fogja választani, és itt már nem csak a norvégokra gondolok.

Geza 2009.02.06. 16:09:19

@Tarackos Sül:
Ha a fegyvered mellett hordod az övedben, akkor nem bukta. Ha tudják rólad, hogy van nálad, és el tudják venni, akkor bukta.
Ha fizetsz vele, akkor tudják rólad, hogy van, és ha a legrosszabb amit kinéznek belőled mindössze egy elhaló tiltakozás, akkor esetleg felmerül bennük a gondolat, hogy talán ők jobban tudnának vigyázni rá.

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.06. 16:17:30

@Geza: Már bocs, de te miről beszélsz? Nem akarok én arannyal fizetni . . . lófrálni vele főleg nem.

Plutonic 2009.02.06. 16:38:43

@mind2: Megtennéd, hogy megkeresed?
Tényleg fontos lenne....
Nagyon megköszönném! :)

kill004 2009.02.06. 16:51:36

@Psychonaut: Bár mind2-től kérted, de megtaláltam.

www.mno.hu/portal/420337

Az EREDETI 2009.02.06. 16:54:05

Mi a f*sz lesz itt?
Már lassan úgy vagyok vele, hogy akkor legyen csőd csak történjen már valami!

mind2 (törölt) 2009.02.06. 16:55:16

@Psychonaut: tessék ez is az Dr. Körmendy Györgyitől :)

REPMEN IN DAS HÁUZ 2009.02.06. 16:56:07

Innen Angliabol olyan szanalmasak vagytok. A haverjaimmal csak rohogunk, hogy van olyan hulye aki meg ott marad abban az orszagban.

mind2 (törölt) 2009.02.06. 17:00:36

@James from London: és mit csinálsz ott Jimmy ? úgy egyébként ? :)

REPMEN IN DAS HÁUZ 2009.02.06. 17:05:24

@mind2: Egy baratom szulei vallalkozok marmint itt Angliaban es nekik dolgozom.

mind2 (törölt) 2009.02.06. 17:25:08

@James from London: hát akkor én személy szerint, mint egy szánalomra méltó , kiröhögött hülye magyar, sok sikert és jó egészséget kívánok neked :) Legyen szerencséd !

belzebubó 2009.02.06. 17:27:18

@James from London: azért annak a sok hülyének és szánalmasnak aki Mo-on még dolgozni és élni próbál az adójából köszönheted,hogy legalább egy érettségid lehet,ha egyáltalán van.Elég demagóg választ tudok csak adni egy faék IQ-jú kommentre.

Plutonic 2009.02.06. 17:28:42

@kill004: Nagyon köszönet érte!!!!
@mind2: Király(nő) vagy! :)
Asszem nekiállok csemegézni....

kacsa! 2009.02.06. 17:29:39

@laspalmas: Ősi dakota mondás: Ha megdöglött a pumád, szállj le róla!

kill004 2009.02.06. 17:30:01

@James from London: Köszönjük a hozzászólást!

Plutonic 2009.02.06. 17:48:42

@James from London: Egyre kevesebben.
De mindamellet, hogy nekem is ez a tervem, azért a hangvételedet érdemes lenne egy kicsit csiszolni.
Inkább sóhajts egyet csendben és áldd a sorsodat, de ne röhögj ki senkit, mert az is egy bizonyítvány és nem csak a magyarok szemében.
Elég érthető?
Egyébként meg tényleg sok szerencsét Neked!

Roxvox 2009.02.06. 17:49:56

@James from London:
Maradj ott b...meg és vissza se gyere, mert ez egy szánalom.

Egy Hülye

mind2 (törölt) 2009.02.06. 18:06:39

@Psychonaut: na ne idegelj :) Inkább keresek neked minden héten valami fáintos kis sztorit... amiről csak akarod. Egyébként én folyamatosan le akartam lécelni innen ( 2002 után végképp ) de mivel a családban több " kitántorgott " is akad, azért elég jól belelátok az életükbe. Nem szegények, nyugodtabbak, kiszámíthatóbb az életük, de néha azt érzem, mégsem igazán boldogok.... De ez csak megérzés.. :(

Plutonic 2009.02.06. 18:28:24

@mind2: Na én pont a nyugalomra hajtok...
Nagyon messzire sem akarok menni és magyarul beszélnek ott is... ;)))
Azt érzem, hogy ez a hely nem biztonságos és a vérem is keletebbre húz. :)
De igazán gáláns felajánlás volt a részedről! :D
És nem biztos, hogy nem fogok élni is vele. :)
A családomban egyébként van egy csomó kitántorgott, de ők még régen tették és mindenki a Monarchiában született. :)

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.06. 18:36:45

logout.hu/iras/ph_s_kozosseg_szukseg_van_rad.html

Ajánlom figyelmetekbe, mert a mai magyar világ klasszikus mikrokozmosza (vagy mi :D) található meg benne.

A hozzászólásokat érdemes elolvasni, mert szép. Érdekes látni, hogy a többség hogyan oltja le azt, aki előnyben részesíti a "ne konzervet adj, hanem hálót" elvet. Champipi hozzászólásaira gondolok főleg, meg a többiek reakcióira. Persze, hogy a külföldi munka felszínre került, előkerültek a jómagyar "énmárvoltamott" emberek, akik bizony megmondják a tutit a "ottsemkolbászbólvanámakerítés!" frázissal együtt.

Tanulságos. Az a vicc jutott eszembe, amikor a pokolban a Sátán szemlét tart, és a magyaroknál megkérdezi, hogy ezeket miért nem őrzi senki? Mert ha valaki kimászik, ezek visszahúzzák . . .

Kartal 2009.02.06. 18:59:17

OFF
@Psychonaut:
Tudtam! Amikor az a... izé a tévében zokogott a vonatkarambol után, akkor tudtam, hogy nem tiszta. Kikockáztam, az nem színészkedés volt. Épp a mélypontot kapta el a stáb, és annak a szerencsétlennek nyilatkozni kellett. Persze nem a karambol és nem a miniszterek lemondása miatt bőgött, de ez mellékes. A lényeg, hogy pszichésen sérült, beteg... a király meztelen! F.sza!
ON

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.06. 19:03:48

@Kartal: . "A lényeg, hogy pszichésen sérült, beteg... a király meztelen! F.sza!"

Feri Pumája (magyar pornófilm)
Rendező: Kovi
Főszereplők:
Maria Geronazzo (Puma/Vacuum Lady)
Ferenc Gyurcsány (Feri)

Plutonic 2009.02.06. 19:11:23

@Kartal: Neked is feltűnt? :)))
A rémisztő az benne, hogy ez az ember "irányítja" az országot.
Vagy az orvosa akár....
És részben emiatt a tetű miatt lehetséges, hogy hétfőtől nem tudom olvasni a blogot.
Persze nem kifejezetten miatta, de mivel a SzondaPhone az MSZP kiskutyája és pénzmosodája, ezért áttételesen, de miatta is le van tiltva a KÜK-ben a net....
Na erről ennyit.
De megpróbálom kijátszani a rendszert, ahogy eddig is. :)
Legyetek rosszak, de szobatiszták és ha tudok, akkor jövök! :)
Szól ez mindenkinek.
Persze milyen jó lenne hétfőn visszaszívni ezt... :)

belzebubó 2009.02.06. 20:01:06

@Psychonaut: Göncz Kinga biztos diagnózist tudna felállitani valószinüleg, mégiscsak gyakran látja.

Roxvox 2009.02.07. 13:42:29

MSZP naggyűlés, GYF beszédéből egy részlet:
"Elvtársak az utóbbi években a szakadék szélére kerültünk, de azóta egy nagy lépést tettünk előre" :)))))

Avatar 2009.02.09. 15:22:48

Ez a blog sajnos egyre inkább a klasszikus szenzációhajhász médiastílusban nyomul.

A magyar ipar meghalt.
(Hú, ez jó lesz szalagcímnek! Hangzatos!)
Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.
(Egy kis káromkodás mindig jól jön. Pláne, ha lehet vele gyurcsányozni is.)

Nézd hogy görbülnek a grafikonok! Gyurcsány a hibás!

Ja, ott a 3. grafikonon az is látszik, hogy a régió többi országa is zuhan... Arról is Gyurcsány tehet!
Bezzeg Szlovákiában!

www.profitline.hu/index.php/hircentrum/hir/28353/rss
"Szlovákiában irtózatos mértékben, 16,8 százalékkal csökkent az ipari termelés decemberben, a novemberi 7,2 százalékos mérséklődés után, melyre az adatok 1999-es rögzítése óta nem volt példa, a jelentős visszaesés hátterében a globális gazdasági válság áll."

Hazudik a Profitline! Gyurcsány a hibás!!!!!

Plutonic 2009.02.09. 15:44:32

@Avatar: Na ha ilyen lenne a Mokka, akkor még tévét is néznék.

Horizont 2009.02.09. 15:57:21

@Avatar: nem kell ahhoz blogolvasás, hogy rájöjjünk, hogy nyakig ülünk szarban.Szlovákia lehet, hogy visszaesett, de sokkal előrébb állnak mint mi, ezt ne felejtsük el. Csak az lehet a felelős aki 6 éve kormányoz. Lehet, hogy a tűzoltást jól csinálják, de a megelőzés jobb lett volna.
De ha ennyire felbosszant a Vastagbőr klasszikus szenzációhajhász médiastílusa, egyszerű a megoldás: ne olvasd.....

Avatar 2009.02.09. 17:22:25

@Horizont:
"De ha ennyire felbosszant a Vastagbőr klasszikus szenzációhajhász médiastílusa, egyszerű a megoldás: ne olvasd..... "

Mondhatnám: Ha ennyire nem tetszik, hogy szarban a haza, és nem az kormányoz, akinek szerinted kéne, akkor költözz el...

De tisztában vagyok, hogy a vélemény kifejezésének módja az "exit" mellett a "voice" is.
Azért írom, hogy esik a színvonal (vagy legalább is az, amit én színvonalnak tartok), mert szeretném, ha nem így lenne. Persze egy bizonyos szint után tényleg nem fogom olvasni.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 17:42:26

@Avatar:

Mi is a bajod?

Az ipar halott.
El lett kúrva? El.
Kicsit? Nem, nagyon.

Mellesleg olyan címet adok, amilyet szeretnék.

Plutonic 2009.02.09. 17:55:01

@belzebubó: De neki nincs vér a pucájában és nem vagyok benne biztos, hogy lát is és nem csak néz....

Horizont 2009.02.09. 17:59:30

@Avatar:
A hasonlatod nagyon sántít ,már ne is haragudj.
"Ha ennyire nem tetszik, hogy szarban a haza, és nem az kormányoz, akinek szerinted kéne, akkor költözz el.."
A haza tényleg szarban van, és tényleg nem tetszik. De attól, hogy ez nem tetszik miért kéne elköltöznöm? Ez az én HAZÁM (is)!
Nem az kormányoz akinek szerintem kéne? Akkor halkan megsúgom én egy baloldali beállítottságú vagyok. Ma már párt nélküli!
A Vastagbőr ugyanaz maradt mint az első posztnál.Csak az élet sűrűsödött be,és sajnos ezek a mindennapi több tucat hírek stílusa tűnik szenzációhajhásznak, mivel egyik hajmeresztőbb mint a másik. Az élet írja, sajnos!

süti beállítások módosítása