Skip to content


       Szűrés lista

Ki nem kefélte meg Molnár Anikót?

Például Albert monacói herceg nem. Pedig kurvára meg akarta, legalábbis ez derül ki Havas Henrik új könyvéből, mely Molnár "semmiheznemértek" Anikó személyes, önéletrajzi vallomása a fiatalkoráról. Mese habbal, a Tanár úr tollából.

Mikor anno elkészült a könyv Annácskáról, azt mondtuk oké, felkapott ribanc, pofátlan Havas, szép pár, jó reklám, biztos siker. Aztán pont egy éve, hogy Henrik maga mellé vette az akkor futó Aktmodellel 15 perc hírnevet szerző Edót aszisztensnek, mondván, hogy a hölgyemény tehetséges és a médiában szeretne dolgozni. Mi pislogtunk párat, és a lehető legtermészetesebb módon a lelki szemeink elé kúszott az irodájában szőke picsát csöcsörésző, kávét kevergető műsorvezető látványa. Nem vagyunk olyan naivak, mint Havas felesége, na.

Nade vissza Anikóhoz. Ugye cikkeztek sokat arról tavaly nyáron, hogy egy petákja sincs kajára, és hogy elmaradnak a modelfelkérések, és befuccsolt az erotikus showja is. Annyira szarban volt, hogy a TV2 nagykegyesen, jógázsiért szervezett neki egy hetes valóságshowt, melyben Anikó munkát keresett(LOL) Londonban. Mehetett volna egy fodrászhoz hajmosónak, vagy vigyázhatott volna egy zsidó család kölykeire. Komolyan mondom, a műsor semmirekelőbb volt, mint Hargitai Bea kolumbiai szerencsétlenkedése. Végül egyik meló sem volt kedvére való, úgyhogy csináltak pár aktot róla odakint is, majd hazakullogott, hogy még nagyobb csöcsöket töltessen magának a pénzéből. Végül a drabális Ő-ről kb. akkor hallottunk utoljára, mikor teljesen véletlenül besétált egy löttyre, a csúfos véget ért Bár 2.0 tök üresen kongó kávézójába, hogy világi cimbiként beszélgessen az ott unatkozó versenyzőkkel.

De Anikót nem olyan fából faragták, hogy csak úgy eltűnjön, és mivel a rendes munka büdösebb neki, mint egy lyukóvölgyi visszaesőnek, hát kitalált mást, amiből összekuporgathat  egy seggfelvarrásra valót. Összefogott a taperolóssal, és megírják a Molnár Anikó's Real Life-ot. Lesznek benne olyan könnyen emészthető fejezetek is, mint amiben a hősnő elmeséli, hogy bizony anno egy gazdag férfi bérelt neki Pesten egy kira lakást csak azért, hogy  heti párszor feljárhasson leszivatni a gecit az agyából  De tartalmaz majd olyan csodás fantáziáról tanuskodó történetecskét is, mint mikor a monacói herceg kísérte haza egy buliból Pomázra.

Úgy gondolom ez lesz az a könyv, amely után Henriket átrakhatjuk a komolytalan, meghülyült öregek skatulyájába, Benkő Dániel és Paudics Béla mellé, hogy aztán 10 év múlva egy rózsával a szájában, a Mónikában kérje meg egy dupla D-és szőke pornósztár kezét.

Nade, álljon itt a lényeg, az igaz történet, a botrány, a szenzáció: Molnár Anikó és Albert Herceg titkos románca.

 

 

Nem emlékszem a lányok nevére. Hétvégeken együtt mentünk bulizni, de különösebb kapcsolat nem volt köztünk. A bulizás igazán nem állt sokból, táncoltunk, piáltunk, berúgtunk, aztán hazamentünk. Pasizásról nem nagyon volt szó. Tényleg elit helyekre jártunk, és aki visszaemlékszik a kilencvenes évek közepére, végére, az nagyjából tudhatja milyen fazonok mozogtak az éjszakában. Festett hajú, pénzes, kiélt fejű gazdagok, meg pár alak az alvilágból. Mondom, pasizásról szó se volt. Berúgni sem volt nehéz, általában vagy meghívtak minket egy italra, vagy a ház állta. 1999-ben gyakran megfordultam a Római parton. Az egyik helyet különösen kedveltem, mert a tulaj az egyik csajnak volt a pasija és ott tényleg majdhogynem otthon érezhettük magunkat. Egy kifejezetten elegáns helyről van szó, igazi mediterrán hangulatot adott a környezet, az ülőgarnitúrától a speciális bejáratig. Azt hiszem, nem túlzás, hogy tényleg jól néztem ki abban az időben. Magas lány, vállig érő barna hajjal, tényleg jó lábak, a cici is rendben volt és bár pénzem akkor se volt, de volt egy pár ruhám, amit azért fel tudtam venni.

Jött egy telefon, hogy hétvégén össze kellene hozni egy rendes társaságot, mert valamilyen hivatalos ügyben Budapesten tartózkodik Albert, monacói herceg, és a súlyos, megerőltető tárgyalások után bulizni akar. A tulaj azt mondta, hogy szeretné, hogy normális és „szép” emberek társaságában töltse az időt. Emlékszem, hogy fekete minit vettem fel, persze magas sarkú cipőt és nem kellett a kis Polskimat se beindítani, mert értem jött az egyik barátom barátja. A Rómain már jó sokan voltak, de a herceg nem kapkodott. Éjfél már elmúlt, amikor a tömeg fölmorajlott, mert megérkezett maga Albert. Én a társaságommal elég jó helyen ültem, közel a bárpulthoz és nem messze a hercegnek lefoglalt VIP saroktól. A hercegben nem sok hercegi volt. Olyan tízfős sleppel jött, elsőre alig ismertem fel. Annyit lehetett látni, hogy egy csomóan körbe vesznek egy öltönyös, kopaszodó embert, aztán amikor közelebb ért, akkor már tényleg fel lehetett ismerni. Mit mondjak, nem egy nagy szám. Tisztára olyan, mint egy könyvelő. A legtöbb amit el tudok róla mondani az az, hogy szép szemei vannak, de hát a hercegi családban mindenkinek szép szeme van. Caroline és a Stephanie szemei is gyönyörűek. Megjegyzem, Albert már az érkezése előtt jócskán ihatott, ez látszott rajta. Egy darabig az asztalánál ült és ivott, aztán elment táncolni. Eszméletlenül nyomultak rá a lányok, lehet, hogy azt hitték, hogy holnapra már hercegnék lesznek. Az Albert tényleg laza volt, ledobta a zakóját, a nyakkendőjét, kigombolta az ingét és próbált mulatni. Én az egyik zenészbarátommal olyan hat-hét méteres távolságból figyeltem, nem volt semmi, ahogy nyomult az Albertre az a rengeteg csaj. Éppen jókat röhögtünk, amikor a haverom azt mondta, hogy – Te, a herceg téged néz! – Á, mondtam, ez hülyeség, de tényleg engem nézett. Aztán odajött hozzám, ami már önmagában is zavarba hozza az embert, de a haverom is gyorsan lelépett.

Albert bemutatkozott és megkérdezte, hogy megyek-e táncolni. Úgy összeszartam magam, hogy zavaromban egyből rávágtam, hogy nem. Aztán persze csak-csak elmentem vele táncolni. Máig emlékszem, hogy Lou Bega, Mambo No. 5 című számára táncoltunk. Azóta CD-n is megvettem. Néha hallom a rádióban is és jókat vigyorgok, mert azért mégiscsak erre a számra táncoltam a monacói herceggel. A szám után mondtam, hogy szeretnék leülni, így aztán helyet foglaltunk abban a bizonyos VIP sarokban. Kérés nélkül is hordták a pincérek a koktélokat és az én hercegem ivott is rendesen. Tulajdonképpen az a leghelyesebb kifejezés, ha azt mondom, hogy szeretetre méltó volt. Olyan kis helyes. Mint pasi egyébként egyáltalán nem érdekelt, de értékeltem, hogy udvarias volt és az akkori, még a mainál is szarabb angolom se zavarta. Lassan már éjjel kettő volt, amikor mondtam neki, hogy van egy kis baj. A helyzet ugyanis az volt, hogy az, aki engem kocsival hozott, az megígérte ugyan, hogy hazavisz, de időközben lelépett, gondolta, majd az Alberttel megoldom a problémát. Még egy nyavalyás táskát se hoztam magammal, pénzem általában sem szokott lenni, de aznap este tényleg egyetlen forint se volt nálam. Ismerős nem volt, taxira nem tellett, úgyhogy amikor az Albert megkérdezte, hogy mi a baj, elmondtam neki, hogy nekem valahogy haza kellene jutni. Addigra viszont már neki is volt egy terve, ami nagyjából egészében abból állt, hogy felmegyek vele a Hiltonba, és ott aztán egy jó nagyot kefélünk. Kereken meg is mondta, hogy most megyünk a Hiltonba, mire én azt mondtam, hogy nem, mert én Pomázra kell, hogy menjek.

Láttam az arcán, hogy csodálkozik. Nyilván elég ritkán hallja azt a szót, hogy nem. Mondtam neki, hogy nekem minél előbb ágyba kell kerülnöm, méghozzá otthon, mert másnap egy szépségverseny válogatásán kell részt vennem, ahhoz pedig rendbe kell, hogy szedjem magam, ruhát kell váltanom otthon, stb., stb. Lassan megértette, hogy nem lesz semmi a dugásból a Hiltonban, ennek ellenére teljesen nyugodt hangon közölte, hogy – No problem! – és elindult megszervezni az utazást Pomázra. Számítottam egy taxira, vagy valamilyen hivatalos autóra, de nem így történt, hanem az, hogy Albert kézen fogott és szép lassan elindultunk egy mocskosul nagy fekete Limuzin felé. A tömeg szétvált és isten bizony olyan volt a jelenet, mint a filmekben. A herceg elvonul a választottjával, az alattvalók pedig… hát az alattvalók többségében azokból a csajokból álltak, akik tényleg voltak olyan hülyék, hogy azt higgyék valamelyikük másnap reggelre hercegné lesz. Nem túlzás, de képesek lettek volna megölni. Már amikor az Albert mellett szürcsölgettem a koktélokat, már akkor gondoltam arra, hogy ha nem muszáj nem megyek ki pisilni, mert ezek a csajok engem megtépnek. A Limuzinban Albert fogta a kezem, miközben a sofőr – persze angolul – az útirány iránt érdeklődött. Elég röhejes volt bediktálni, hogy Pomáz, ilyen-olyan street. Aztán az volt még felemelő, amikor a Limuzin elé kanyarodott egy rendőrautó, villogó lámpákkal. A sofőr CB-n dumált a zsarukkal, akkor derült ki, hogy magyar. Mondtam is neki, hogy maga tényleg magyar, mire azt válaszolta, hogy mégis mi lenne, ha nem magyar. Aztán lassacskán elindultunk Pomázra, együtt Albert monacói herceggel.

A herceg egy idő után meglepő és mulatságos tettre szánta el magát, szépen hátra hanyatlott a feje és tátott szájjal hortyogni kezdett. Nem azért, mert egy hercegről van szó, de szerintem bármelyik férfitól kiábrándító, amikor úgy nyaklik hátra a feje, mint a Mr. Bean macijának. Azt is szerencsém volt látni, milyen a hercegi nyál, amely kicsit lassan, de biztosan csordogált kifelé őfelsége ajkai közül, megcélozva az inget. Ha lett volna nyakkendő, akkor az lett volna a célpont. Egyébként a hercegi horkolás nem sokban különbözik egy átlag férfi horkolásától, a kérdés persze az, hogy miről álmodik ilyenkor a herceg. Már útközben tudtam, hogy nem feltétlenül akarok a házunk előtt kiszállni a Limuzinból egy vakolatlan ház roskatag kerítése kissé illúzióromboló. A gond az volt, hogy a Limuzinban ott volt, mármint előttünk ült az Albert titkára, és ő meg a sofőr erősködött, hogy márpedig a ház kapujáig kell engem kísérni, mert így szólt a parancs. Mondtam, hogy erről szó sincs, én majd kiszállok a főúton. Gond egy szál se, Albert alszik mint a bunda. Megérkeztünk, kiszálltam, a sofőr kinyitotta az ajtót és a monacói herceg abban a pillanatban fel is ébredt. Körülnézett, pillanatok alatt tájékozódott, kiszállt, odajött hozzám, és nemes egyszerűséggel szájon csókolt. Még az asztalnál a Rómain elkérte a telefonszámomat, és búcsúzóul megismételte, hogy délután háromkor hívni fog, mert bár nagyon be van táblázva az ideje, másnap este mindenképpen szeretne velem találkozni. Rendőrautó és Limuzin el, én meg battyogtam a tűsarkú cipőben fölfelé, a házunk irányába. Rohadtul fájt a lábam, de már alig vártam, hogy elmeséljem az anyámnak azt, hogy Albert monacói herceg hozott haza. Felébredt, mondtam neki, hogy – Anya, képzeld el, hogy az Albert monacói herceg hozott haza! – Mire ásított egyet, és mondta, hogy persze, holnap majd megbeszéljük.

Aludtam valamennyit, aztán reggel nyolckor összekaptam magam és a kis Polskimmal elkocogtam a Kongresszusi Központ parkolójáig. A szépségversenyre jelentkező lányokat onnan busszal vitték föl a Normafához egy szállodába. El lehet képzelni milyen a hangulat egy válogatás előtt. A csajok úgy csinálnak, mintha imádnák egymást, miközben mindegyikük meg tudná fojtani a másikat egy pohár vízben. Borzasztóan nyomasztó tud lenni, amikor az ember szíve szerint mindenkinek úgy külön-külön elmesélné, hogy előző nap este Albert monacói herceg fuvarozta haza Pomázra. De ilyet nem lehet elmesélni, és ez szörnyű! A válogatáson továbbjutottam, fél háromkor már túl is voltam az egészen, de hát időbe telik, amíg minden lány összeszedi magát és elindulhat végre a busz. Ültem a buszon, néztem az órámat, és tudtam, hogy mindjárt csörög a mobilom, és úgy is történt.

Albert azt mondta, hogy Hi! És én is azt mondtam, hogy Hi! Albert megkérdezte, hogy sikerült a válogatás. Mondtam neki, hogy jól, mert továbbjutottam, erre a herceg azt mondta, hogy gratulálok. Aztán még azt is mondta, hogy nagyon szoros a programja, pont annyira szoros, mint ahogy tegnap mondta, de este azért még telefonál. Aztán este lett, néztem az órámat és azon gondolkodtam, hogy a három óra nulla-nulla perckor csörgött a mobilom úgy, ahogy megígérte, akkor most este is csörögni fog, aztán nem csörgött. Azóta se láttam élőben Albert monacói herceget, akiről egyébként azt hallottam valamikor a rákövetkező napokban, hogy egy Andrássy úti mulatóban szórakozott egy luxuskurvával, aki megjegyzem, tényleg nagyon csinos volt akkoriban, viszont mostanra már eléggé lepukkant.





















UPDATE: És igen, Stallone-t sem hagyta hidegen a pomázi szőke szépség brutális szépsége. Kattintva bejön nagyban:

































 

Címkék: bulvár pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr19999686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.justice 2009.03.13. 14:48:38

Én sem, sajnos.

Egyszer élőbe' láttam Gy. Ferencet. Nem akartam hazakísérni, se megdugni, pedig olyan szépen táncolt :)

molaris 2009.03.13. 14:49:46

@tiboru:
Na ebben nem vagyok olyan biztos, mert nem kellene 10' és menekülnél, mint akit leforráztak. Ez a nő olyan hülye, hogy Neked fájna.:)

nyelv-ész 2009.03.13. 14:50:13

Az a bajotok, hogy hitetlenek vagytok. Ez az egész sztori Anikóval az utolsó szóig igaz. Csak az maradt le a sztori végéről, hogy Anikónak csak másnap mondta meg az anyukája, hogy a monacói nagyherceg az nem olyan, mint a szállodaportás.

Szegény, ha előbb tudta volna, már a limuzinban ölre ment volna.

Tarackos Sül (törölt) 2009.03.13. 14:50:49

@MP33PORTAL:

Nem jöttek be a lakásba természetesen :D Beb*szna . . . csak fura, hogy semmit nem írtak le, csak megnézték a számlát.

molaris 2009.03.13. 14:51:48

@Vég Béci 47:
...és még sokan mások. Na itt a pont.::))

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.03.13. 14:51:51

@molaris: ANIKÓT NEM AZ ESZÉÉRT SZERETJÜK: HANEM A PINÁJÁÉRT. :D

Vég Béci 47 2009.03.13. 14:53:52

Újabb csemege a könyvből :)

www.storyonline.hu/hirek/aniko_folyt/14490/


Egyelőre - mintegy ízelítőül - legyen elég Angelo nemi szervének egy másik nemi szervvel történő összehasonlító elemzése az egykori ValóVilág-hős tálalásában.

" Megnyugtatom az összes irigyemet, hogy gyakorlatilag nincs különbség egy egészséges fehér f***k és egy egészséges néger f***k között. Láttam én már fehérben az övénél nagyobbat. Dühítő, hogy éppen egy teljesen átlagos, normális, egészséges, kemény f***k miatt ért engem rengeteg támadás, pusztán csak azért, mert egy fekete srácé" - kesereg Anikó könyvében.

Na, asszem ez még a herceges sztorinál is szánalmasabb..

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.03.13. 14:54:38

@nyelv-ész: AKKOR ezekszerint ANIKÓT nem csak BASZTÁK, hanem ÁTBASZZTÁK :D

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.03.13. 14:56:26

@Vég Béci 47: MÉRT van olyan érzésem hogy féltékeny vagy a négerre ? :D

vényesssy 2009.03.13. 14:57:07

@Tarackos Sül: Nem olyan "romaszerű" fickók voltak? Tegnap erre is jártak...

Plutonic 2009.03.13. 14:58:01

@Tarackos Sül: És nem vontad őket kérdőre?
Mondjuk erről a tegnapi sztori jut eszembe. :))
A fickó telefonál és a sokkoló használatáról érdeklődik.
Kiderült, hogy egy providentes ment hozzá és egyszer csak a providentes arc elővette ezt a szart és megsütötte kétszer a pasas fiát. :)
Aki ezen felháborodva egy bézbólütönek látszó tárggyal ütötte meg. :DDDD
De azért csak látszó, mert nem az volt, hanem egy puhafa léc. :DDDDDDD

Szóval nem volt egy puhafa léced? :)))

paralány 2009.03.13. 14:58:19

@Tarackos Sül: felénk a rendőrség tett közé egy felhívást, hogy új fata telefonos lopás kezdődött. Csak ott még nem személyesen érdeklődnek, hanem egy nem fogadott hívást látsz a kijelzőn, és ha azt visszahívod, nem birod leállítani, hanem leveszi a pénzt, ha előfizetéses, akkor meg még rosszabb. ez komoly! Tényleg benne van a helyi újságban. A számok úgy kezdődnek, hogy 0690-,06-91,06-92. Miért nem kérted el az igazolványaikat? Én is elkértem a múltkor a kapuban ácsorgó revizoroktól, pedig ismertem őket...))))gondoltam álldogálljanak egy ideig:))

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.13. 14:58:53

@laspalmas: "Ki nem kefélte meg Molnár Anikót?

Talán az ufók és az apácák. Bár az elsőben nem vagyok biztos. "

akarta a kis rüfke, nagyon akarta, de csak leszopattam, azt elhajtottam a gecibe...
egyébként nem jól szopik...
ne kurvázzátok, mert ahhoz is béna...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.13. 14:59:18

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/:

Hú, ha mindannyian két kört fizettek nekünk, nagyon be fogunk rúgni. :))

jpmjpm 2009.03.13. 15:00:11

Anikó vajon tagja a Magyar Prostituáltak érdekvédelmi szövetségének?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.13. 15:00:12

"Lesznek benne olyan könnyen emészthető fejezetek is, mint amiben a hősnő elmeséli, hogy bizony anno egy gazdag férfi bérelt neki Pesten egy kira lakást csak azért, hogy heti párszor feljárhasson leszivatni a gecit az agyából "


WÁHÁHÁÁHHÁHÁÁHÁH

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.03.13. 15:03:25

@ufó - Pubiföld legpubibb pubija: MEGTOSZTAM kutyapózban aztán JÓL PICSÁN rúgtam. "GYERE HOLNAP IS!"

Kivlov 2009.03.13. 15:04:01

nekem se volt még hozzá szerencsém, sajna. pedig lehetne pakolni tisztességgel.

Tarackos Sül (törölt) 2009.03.13. 15:04:03

@paralány:

Nem hiszem, hiszen bejönni nem akartak, egyéb információt nem láthattak a számlán, max az előfizetői azonosítót, azzal meg sokra nem mennek.

Vég Béci 47 2009.03.13. 15:04:41

A Fekete "Úúúúúúállomás" Dákóéra irigyebb vagyok :DDDDDD

Egyébként az lett volna egy gyönyörű pár, az agyatlan bantu menekült és a VV-Ursula összeteszik, amilyük van. Tán még a felső tagozat is meg lett volna kettőjüknek együtt. :)

Tarackos Sül (törölt) 2009.03.13. 15:05:13

What's your name, little blondie?

Pour Si Whoa :D

Vég Béci 47 2009.03.13. 15:09:10

@Sara: ugyanitt, egy hódoló :DDDDDDDDDDDDDDDD

2009-03-11 18:29:22 a hódoló Szia Anikó,

Ne foglalkozz a sok kretén emberrel aki téged fikáz.Még nem is ismernek igazából,és már alkottak egy képet rólad.Természetesen téves képet,mert csak a rosszat látták mindenhol.
Tudod az ilyen ember a tipikus gyökér.Igen ez az emberi butaság,
sajnos még ennél sokkal súlyosabbak is vannak.
A sajtó mindig csak a rossz dolgokat tudja bemutatni,de a jót sosem.Naná,hogy nálad is csak az ilyet tudják bemutatni.Ha egyszer hajlandó lenne arra a média,hogy bemutatná az igazi oldalad,szerintem rögtön változna a véleményük.Bár ki tudja...
Szerintem te egy IGAZI NŐ vagy.
Én szívesen megismernélek élőben.Az igazi Anikót.
Az igazi lelked,téged...
Én hiszem azt,hogy sok szép gondolat és dolog van benned,mit senki sem lát csak a barátaid.Teljesen más lehetsz,mint aminek bemutatnak.
Nem azt a nőt akit bemutatnak a kamerák.
előre láthatóan viszont erre sosem lesz esély.Bár ezt is ki tudja.:)
Én csak továbbra is ámulok,ha meglátlak a tv előtt ülve...

Egy örök hódolód

paralány 2009.03.13. 15:10:24

@Tarackos Sül: és azon nincs ott a számod? Azért légy óvatos! Agyasok az ilyenek

2009.03.13. 15:12:05

Hát ez azért elég kemény! :D:D:D:D:D:D

Ma Magyarországon minden tudatlan, ostoba és mű picsa dugott valami atomsztárral.
Ki herceggel, ki színésszel, ki politikussal, de mindenkit megpakolt valaki atomsztár.

Félek tőle, hogy a gazdag és híres emberek vörös lámpás orszáhnak tartják az országot, ahol a férfiak vagy stricik vagy testőrök! :D

Kicsit sírtam is a sok röhögsétől! :D
De a Havast is megb**hatná egy vagon aprómajom. Annak sincs több értelme és tehetsége mint a csajoknak, csak ő gusztustalan.

Egyet viszont nem értek! Kijön egy ilyen könyv, és a sok blog mind-mind elkezd cikkezni egy ilyen baromságról. És közben ordít hogy ejjj de útálom az ilyen nőket.

DE BAKKER, MIATTATOK MARADTHATNAK ENNYI AGGYAL ÉS TEHETSÉGGEL ÉLETBEN!!!

Nekik ez csak reklám. A poszt is meg az is h hozzászólok. A legjobb büntetés az az lenne ha nem lenne róluk szó, és mindenki leszarná őket. Belepusztulnának! Az lenne csak az igazán jó.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.13. 15:12:49

@laspalmas: most visszanéztem, nem írtam rosszul!:)) 2 kört fizettek igen!:)))

toxikus 2009.03.13. 15:13:18

de mér akarna bárki is egy lovat megbaszni?

jpmjpm 2009.03.13. 15:17:09

"Nem emlékszem a lányok nevére. Hétvégeken együtt mentünk bulizni, de különösebb kapcsolat nem volt köztünk."

Ez egy profi húzás, egyből az összes tanút eltette láb alól!!!

Pofátlan szemét picsa.

mokas_gizi 2009.03.13. 15:18:29

Most ilyen világot élünk jókor volt jó helyen, jókor jó f. szopott le...
Majka, Győzike,Pákó is egy senki mégis befutott...
Play diszkó háziasszonya is a semmiből került elő jól néz ki jó embert szopott le és lásd ő a háziasszony a Play-ba...

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.13. 15:22:54

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/:
Bazz, te is képes vagy itt náczizni, mikor a híres swiftes anikó száradozó pinája a téma... Ő NEM (csak) pénzért kúr, jó?! Már alapvető élelmiszerért is!

A Kovi nem aker vele valami ordenáré filmet csinálni? Csak át kellene HÉV-eznie Budakalászra, oda ahol a Puszi Máriát is torkonbaszták kilencen.
+2ezerért vállalhatna kakiszexet is, igazán jól mutatna a plasztik csöcsön egy közepes méretű briós... Komolyan mondom, öltöztetné!

Manyizga (törölt) 2009.03.13. 15:25:46

Megdugnám, mert azért csak jó dolog lyuksógorságba kerülni a magyar és külföldi celebvilág színe-javával!! :))

Dallas 2009.03.13. 15:28:17

Anyikó egy egyszerű, sima prostituált. Ennyi. csak jobban eladja magát mint az útszéliek. Ez aztán a nagy story, "Tanár úr". Tessék szépen elmenni a picsába.

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.13. 15:30:17

@Manyizga:
Tisztelt Rambó Úr!
Én is megmindzsóztam azt az NDK-s úszónőt - tudja, azt a baxott nagy ő-t -, akit maga is egy diszkóban! Nagyon szépen kérem küldjön egy kis pénzt!

Baráti üdvözlettel,

Manyizga

galicius 2009.03.13. 15:37:02

Albert herceg valószínűleg csak akarta megdugni,de azért nem tette,mert ő köztudottan a fiúkat szereti,azaz buzi.

Autosave 2009.03.13. 15:44:46

Ez a sztori olyan, mint a Kutyaszorítóban Tim Roth monológja, csak sokkal szarabb vezrióban.

Engem egyébként 85-ben Cindy Crawford pippantott le a Kodály köröndön, mert éppen nem volt pénze a kisföldalatti jegyére, még nem indult be a lóreál biznisze...

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.03.13. 15:45:03

@galicius: NEM éált fel neki a kis "albertkája" ANIKÓRA :DD

Hans Lopkowitz 2009.03.13. 15:45:04

Zoli és én sem. Mi viszont nem is akartuk.

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.03.13. 15:46:37

@Autosave: Az LENDVAY Ildikó volt álruhában :D

FlybyWire 2009.03.13. 15:53:35

Még a képen is szar, (totál átlag, közepes testű nő műmellekkel), pedig gondolom a photoshopos sem 2 percet dolgozott rajta.
Sosem értettem, egyáltalán bárki mit eszik ezen a bunyós állkapcsú, rinocérosz homlokú hústornyon?

Tomit8 2009.03.13. 15:54:35

Nekem az tetszett, amikor a való világban nyilatkozta, hogy a jövőbeni tervei között szerepel, hogy jelentkezik az orvosira..

azt hittem , hogy leszakad az ég, amikor meghallottam.. Egy ilyen primitív, buta lány, hogy gondolhat ilyet? Az orvosira???
Szerintem megnézett pár vészhelyzetet,aztán biztos azt hitte, hogy majd Ross dokikkal hetyeghet az SZTK-ban...

wut 2009.03.13. 15:56:43

a szerző minden szavával egyet értek :)

mrssolis 2009.03.13. 15:57:34

Galicius, ott a pont, aki valóban kicsit is közel került már Alberthez vagy a sleppjéhez, mindenki tudja, hogy a másik csapatban focizik. Már csak ezért sem igaz a sztori. A mindenféle modell barátnő csak alibi, nem véletlenül nem vette el egyiket sem, pedig erős volt az atyai nyomás.

I'll be Beck! 2009.03.13. 16:03:30

Kizárt, hogy Anikó rokoni szálakal kötődjön... Falk Miksához?

fucksatan · http://gubafan.atw.hu/ 2009.03.13. 16:04:03

en megbasztam , aztan a csocserefostam es szetcsaptam szivlapattal

I'll be Beck! 2009.03.13. 16:04:41

Egyébként a faszi a képen nem Albert herceg hanem Brian Eno, és teljesen begerjedtem rá.

sprenczl 2009.03.13. 16:08:20

Ja, ja a monacóiak majdnem megtalálták Grace Kelly utódját, muhaha......:-)

hhh. 2009.03.13. 16:12:56

úristen, micsoda faszságokat olvasgatok....

TravisCold 2009.03.13. 16:13:57

"Albert azt mondta, hogy Hi! És én is azt mondtam, hogy Hi!"

Albert valószínűleg csak ránézett apró termetű barátnőnkre, és megkérdezte, hogy az valóban Háj-e ott...

tudi 2009.03.13. 16:44:07

Nem tudja vki az Anikó számát? Ugyanis én hasonlítok a Vin Dizelre csak én nem vagyok kopasz és nincsenek akkora kezeim.
Ja szerintem ha itt folytatja akkor legközelebb majd a Kovi veszi szárnyai alá és akkor szerepelhet a Benkő Dániellel egy filmben, avagy a Havas a Benkő és a Sebeők fogja őt partyba vágni.

Rob67 2009.03.13. 16:54:17

Ez a liba legújabban a Hercegnő lehettem volna, de ahhoz is sötét vagyok című sztorival próbál pénzt keresni? Szánalmas, szegény...
Gondolom, ezt könnyebben is tudja felsorolni, hogy ki NEM dugta meg.. :-)

Vég Béci 47 2009.03.13. 16:57:49

@tudi:
Nem fog Kovi filmben szerepelni, bár az agya meg van hozzá (IQ>60), a Kovi régebben csak jó csajokkal forgatott.

Bár ezzel a de-Geronazzo Máriás forgatása után mégiscsak lehetséges... :))

www.mon.hu/engine.aspx/page/article-detail/dc/im:all:culture/cn/news-20080523-01045541

piszok alfréd 2009.03.13. 16:59:26

azért én összefirkálnám az arcát...ingyen.

Dr. No 2009.03.13. 16:59:44

Az Anikó az kulturálisan bodzaszedő?

Vég Béci 47 2009.03.13. 17:00:28

@Vég Béci 47:

bocs elrontottam a nevét:

de-Ge(ro)nerazzo Mária

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.13. 17:17:09

Divatosak mostanában ezek az autós filmek.
Mit szólnátok egy "nyárigumival a hóban driftelő ezeröcsi-ladás pocakos cigány a kocsiban szopatja dromedáranikót, akit az anyja is kibaszott otthonról, mert nem tudta kifizetni a villanyszámla felét" sztorihoz a low-cost jegyében?

radiris 2009.03.13. 17:19:41

Szerintem meg Anikó egyszer látta Albert herceget: éppen egy kétcsillagos szálloda vécéjében ült (a kuncsaft már elaludt az orális numera után) és felvett a földről egy ottfelejtett, három hónappal azelőtti női képeslapot, amelyikben volt egy cikk a hercegről.

Na, ekkor látta először és utoljára.

ropy 2009.03.13. 17:23:37


A magyar média diszkrét bája

Ne búsulj ancsika - pénz számolva, asszony verve jó :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.13. 17:29:10

@Tarackos Sül:

"Olvastam Hitler életét,"

Kitől? Mert nagyon nem mindegy, hogy Gede testvérek vagy Wiesenthal Alapítvány. (Egyébként mindkettő szélsőséges, propagandisztikus vagy démonizáló álláspont.)

"és sok rokon vonásra leltem benne, pedig nem vagyok sem lelki sérült, nem vertek a szülők, stb."

Emberek vagyunk, rokon vonásokkal. Én is lehettem volna festő. Nem mázoló, hanem művész. Attól még soha nem tartanám példaképnek, pedig imádták a nők és a gyerekek.

"De Goebbels életével is ugyanez a helyzet, őt is szimpatikusnak találtam (persze, nem élőben :D)."

A leírás alapján. Ha személyesen ismerted volna, valószínűleg más véleményen lennél. Sztálinról és Leninről is írtak már ódákat.

"Az meg, hogy hány millió ember halt meg . . .Róccsild báró fékevesztett pénzhajhászását, vagy a Rokkefellerek (direkt így írva) kapitalista dühöngését,"

Most is kapitalista dühöngés meg pénzhajhászás van, nem értelek, kapitalizmus- vagy pénzellenes vagy?:) Egyébként tök fölösleges belemenni a számháborúba. Ha egyetlen ember is meghalt a rendszer miatt, az is sok, a többi már csak a szorzó.

"meg úgy az egész világ elbaszottságát mindenki elfelejti, ha egy-két szerencsétlent kipécézhet magának főgonosznak. Lehet, hogy most demagóg pillanatom van, de ilyen is kell."

A főgonoszok megbélyegzése demagóg, de amióta politizál az ember, azóta él ezzel a kivételesen hatékony eszközzel, Nagy Sándortól a Zorbánig.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.13. 17:32:32

Egyébként meg inkább Hitlerről és Sztálinról beszéljünk, mint erről a riherongyról.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.13. 17:35:00

@Ferdinand:

Biztos kipukkant az a sok szilikon.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.13. 17:39:14

@MP33PORTAL:

Nem, az emlékeim szerint Vilmos herceg volt. És őt még hugyozás közben is lekapta egy paparazzo szemből, úgyhogy igen, a hercegek pisilni is szoktak, ráadásul szabadtéren.:P

oldgeorg 2009.03.13. 17:40:59

Ennek a szegény Berti hercegnek fogalma sincs arról, hogy mit hagyott ki. :)) Egy többnapos e.ü. kúrát odahaza biztos. De azért kétlem, hogy ezt bánja. :)) oldgeorg

gerinckutató 2009.03.13. 17:43:39

jójazálmodozááááááás :D

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.13. 17:44:30

@Mj:

"Attól még soha nem tartanám példaképnek, pedig imádták a nők és a gyerekek."

Imádnád, ha imádnának a nők és a gyerekek? Tudtam én, hogy egy beteg világban élünk...

"Róccsild báró fékevesztett pénzhajhászását, vagy a Rokkefellerek (direkt így írva)"

Szerintem meg azért írtad, hogy "direkt így írva", mert lövésed sincs, hogy hogy kell helyesen leírni!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.13. 17:47:16

@dr.justice:

Egyszer (most ősszel) alig másfél méterre álltam Fletótól meg Kláritól, mert fotósnak néztek, a testőrök meg bénák voltak, én meg csak fényképeztem őket. Vajon helyesen cselekedtem, vagy mindenki csak jobban járt volna, ha aznap címlapra/később könyvekbe kerülök valami ronda bűncselekménnyel?:-O

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.13. 17:56:36

@Vég Béci 47:

Nem tudtad, hogy Pákó az ELTE jogra is járt legalább fél évig?:P

paralány 2009.03.13. 17:57:13

Az a baj, hogy itt mindenki, aki egyszer előfordult kamerák előtt, tuti CELEB! ha az, ha nem! és a csatornák mindig vágynak valami új hírre, nem baj ha morbid, ha ciki, csak ütős legyen. És ez a csaj meg is felel neki. Mint Győzikéék. Meg Tüncike. mindegy mit, csak beszéljenek róluk. Én Havast még régen különc és nagyképű pasinak tartottam, most csak simán lecsúszott erről, és egy pöcs lett belőle.

Popote 2009.03.13. 18:05:43

Hol lehet belebotlani ebbe a Kis Anikoba?

Tudja vki az elerhetoseget?

Szeretnem.........

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.13. 18:11:36

@Dömp/S S/S:

Arra céloztam, hogy bár saját korában elég sokáig hihetetlenül népszerű volt, nekem mégsem ez adja a szempontrendszeremet.

A következő idézetet Tarackos Sülnek címezd, ugyanis ő írta. Én le tudom írni, hogy John Davidson Rockefeller vagy Mayer Amschel Rothschild.

changebug (törölt) 2009.03.13. 18:38:41

Én a kereskedelmi tévék helyében indítanék egy valóságshow-t celebekkel. 'Celebek a ház körül' címmel.
Reggel lenyomatnék velük 2 felest majd bezavarnám őket disznókat ganézni. Utána kapnának egy konyhakést és le kéne vágniuk egy csirkét, amiből levest kéne csinálniuk. Végül pedig, hogy valami vérfrissítés is legyen a celebvilágba - kicseréltetnék velük egy biztosítékot vagy egy kapcsolót. Szerintem amelyik túlélné soha többé nem szenvedne önértékelési problémában.

Tarackos Sül (törölt) 2009.03.13. 20:09:31

@Mj:

A kaccsolatot is le tudom írni, ha akarom ám . . .Rothschild picivel keményebb, mert a h betűt hajlamos vagyok elnézni, Rockefeller viszont meg. A keresztnevük viszont nem.

Tarackos Sül (törölt) 2009.03.13. 20:11:15

@Tarackos Sül:

viszont megy, de a gépelés már nem.

Higany 2009.03.13. 21:36:58

Szóval a kisasszony azt állítja, hogy nem fogott több faszt, mint kilincset? ;)

Vég Béci 47 2009.03.13. 22:04:27

@Mj:

"Nem tudtad, hogy Pákó az ELTE jogra is járt legalább fél évig?:P"


...gondolom kereste, de nem találta az úúúúúúúúúúállomást ;))

dr.justice 2009.03.13. 23:06:57

@Mj:

Elég lett volna az is ha egy kicsit megcsavargatod a tökét. Hátha értett volna belőle. Klári élőben is ronda ?

Jenecsek Miklós 2009.03.14. 01:48:28

Az egész történetben egyáltalán nem életszerű, hogy ez a nő, aki sosem vetette el, hogy a testét kamatoztassa és olyanok ágyában kötött ki, mint a majom Bochkor vagy a nagyképű Klausmann, visszautasította volna Albert ajánlatát. Komolytalan. Pontosan olyan, mint azok a csajok, akikről olyan lekezelően ír.

Anikó, ha nem sértődtél meg, megtalálsz az iwiwen...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.14. 07:36:32

@Tomit8:

Figyelj, jelentkezni lehet. Más kérdés, hogy felveszik-e. :)

treborc 2009.03.14. 09:23:47

Kedves barátaim annak idelyén már leírtam valahol, most idemásolnám:
Szóval anikó az én ajánlatom a köv.: Széthúzom a picsád lukát, egy irgalmatlant beletúrházok, aztán utánaküldöm a birsalmafejűt. Úgy szétbaszom azt a nagy picsád, hogy utána egy mókuscsalád kitelelhetne az odúba.

hulyemagyar 2009.03.14. 09:45:24

LOL, ez a fekete lyuk azt nyilatkozta, hogy ő el/kitartott volt egy időben, mint a magyar feleségek többsége. Mert ő úgy gondolja, hogy a legtöbb esetben a férfi dolgozik, a nő meg otthon ül.
Látszik, megy milyen típusú barátnői vannak. Kimondhatatlanul ostoba ez a "nő".

retroflexus 2009.03.14. 11:54:41

két ekkora mocskos kurvát mint ez az anikó meg a havas...

Corry 2009.03.14. 16:08:39

Molnár Anikó eská, az ATV honlapon:
"Tisztában vagyok magammal, az adottságaimmal, azzal, hogy szerencsétlen útra tévedt az életem. Ahhoz képest, hogy baleseti sebésznek indultam, ez lett belőlem."

Nálam a baleseti sebész kiverte a biztit. Miért nem plasztikai???

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.14. 16:24:18

@Vég Béci 47:

Szerintem neki inkább a munkahelye volt az ELTE jog. A dolgozószobája meg minden férfi (esetleg női:)) wc.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.14. 16:25:49

@dr.justice:

Na, ahhoz tuti nem lett volna gusztusom.:-/ Klári élőben is ronda, és a narancssárga is rosszul áll neki.

Marcellusca 2009.03.15. 11:19:23

Köszönöm MINDENKINEK ezt a szórakoztató, ünnepi délelőttöt! :D

Nem szoktam végig olvasni a kommenteket, ha már több, mint 100 van, de ezt most nem lehetett abba hagyni. MegaLOL!

Csatlakoznék az "Én sem qrtam meg VV-Nagyonnagy Ő Anikót" mozgalomhoz. Bár őszintén bevallva, volt időszak, mikor azon az állásponton voltam, hogy blokkolnám. :D
Közben felébredtem. :D

Szemérmes, szűzqrva!
Etetni, itatni, eltartani, aztán meg b@szik szopni? Hát, hogyis van ez? Millen erkölcsök ezek, kéremszépen? :D

A vicc jutott eszembe:
Villamoson fickó odaszól egy jól szituált, csinos hölgyhöz:
- Kisasszaony, ha megengedi, el kell mondjam, hogy ma is megb@sznám!
- Na, de uram, mit képzel? Nem is ismerjük egymást. És mi az, hogy ma is megb@szna?!
- Hát, már tegnap is megb@sztam volna!

paralány 2009.03.15. 12:39:01

Anikónak üzenem, tegyen ő is úgy, mint a múlkori vicc írója! Kapcsolja ki a telefont lefekvés előtt, és utolérhetetlen lesz az ágyban!

Roxvox 2009.03.15. 14:19:48

Van Anikóban valami szép is?
Igen amíg ki nem veszem belőle :)))))))

reKorrekt 2009.03.15. 19:03:14

Szerintem Lapeño még nem dugta meg Anikót.

NRG44 · http://althir.org 2009.03.17. 21:54:42

Hihetetlen egy ribanc, az egyszer biztos. Csak akkor meg mondjuk ne sírjon, hogy nem talál EGY biztos partnert magának.

süti beállítások módosítása