Skip to content


       Szűrés lista

Rogán egy tojástartóval küzd a békés ünnepért

Szerencsétlen Rogán. Nem tudom melyik szellemi óriás fejéból pattant ki ez a nagy műanyag tojástartó, de mosolyogni és szánni való a polgármester igyekezete. Gyönyörű propagandafogás, ott volt az egész sajtó, de remélem nem képzeli komolyan, hogy március 15-én este tele lesz tojással meg üzenettel ez műanyag "izé"? Eleve jellemző, hogy a tojástartót napi 24 órában őrzik a Vigadó téren. Ha valaki bele is tenne majd pár tojást, azonnal kilopják ....

"Üzenj! - Ne háborúzz!" 

Mu-ha-ha ... 

Na persze, miért nem mindjárt "Szeretkezz - Ne háborúzz!" (Make love , not war) ?

"Rogán szerint inkább lehetőséget kell adni az indulatoktól fűtött embereknek, hogy békésen fejezzék ki érzéseiket. Arra kéri azt, aki tojást dobálna, hogy a tojást inkább tegye a tárolóba egy papírra pedig írja le, hogy kinek szánja és miért, majd ezt dobja a tárolóba.























Rogán Antal elmondta azt is, hogy az üzeneteket később az önkormányzat honlapján nyilvánosságra hozzák. A tojások sem vesznek kárba, a kerületi iskolák kapják meg húsvétkor, hogy befesthessék azokat. Rogán békés megemlékezésre számít, bár az emberekben vannak indulatok. Ám szerint azt inkább a nyári Európai Parlamenti választásokon tudják majd kifejezni."

Na persze, az indulatok szépen megvárják a nyári EP választást, és azt egy határozott X-el kiadják magukból az emberek.

Képzeljük el, hogy az 1000-2000 fős tömeg elindul "meghallgatni" szeretett és tisztelt főpolgármesterünket, Demszky Gábort. Már várják, hogy újra felhangozzon a reszkető hangú "Sehonnani bitang ember...", de ekkor az elől haladó Toroczkai megállítja a tömeget!
-Álljunk csak meg!
Nem lesz ez így jó gyerekek! Tojással nem fejezhetjük az indulatos véleményünket! Le kell tennünk a tojásokat! Gyurikám, nem tudod, Rogán hol helyezte el a tojástartót? Szeretném egyesével belehelyezni a tojásaimat! Inkább üzenek annak a szemétládának .... Kérlek bennetek, felnőtt polgártársaim, hogy tegyetek Ti is így ...

És szépen libasorban, fegyelmezetten kivárva az összes hőzöngő szépen belehelyezi az összes tojást a tartóba, és a kis cetlire megírják az üzeneteket, amit könnyes szemmel beledobálnak a ládába:

"Kedves Gábor! Ne haragudj, de nem kedvellek!"
"Demszky! &#@đĐ anyád! Menjen át rajtad a 4-es metró!
"Tisztelt Főpolgármester úr! Elnézést kérek a tavalyi dobálásért! Ja, amúgy dögölj meg!"
"Idén nem lesz tojásos a zakód, de ne örülj, utálunk!"
"Sehonnani bitang ember, Te &$ßĐ@# Demszky" 

Illetve nem árt megemlíteni, hogy hála Pártunknak és a Kormányunknak, azon belül a ízig-vérig demokrata Draskovicsnak, teljesen véletlenül pont február 1-től tilos tojást (és papírgalacsint) dobálni, ugyanis 2 év börtön (!), igen, nem tévedés, 2 év börtön jár a tojás dobálásért, sőt, már azért is, ha tojás van az illető birtokában. Március 15-én zárva van a piac, így nem lehet az a kifogás, hogy csak bevásároltál. Vagyis akinél március 15-én tojás van (de nem dobált, csak nála van) már az is büntetendő. Mit mondjak erre? Kissé furcsa az arány egy olyan országban, ahol a rendőrgyilkos Császár Előd felfüggesztett kap, a 30 milliárd forintnyi kár okozó bankár meg pénzbüntetést. 



Apamaffia kommentje:

"Hungaricum! A magyar kezdeményezésről beszél az egész világ!

Óriási szenzációként értékelik a világ legnagyobb hírügynökségei azt a Magyarországról induló kezdeményezést, mely Rogán Antal V. kerületi polgármester fejéből pattant ki a 2009. március 15-i budapesti ünnepségekkel kapcsolatban, de amit már-már az eddig elképzelhetetlennek tartott világbéke megoldásaként kezelnek külföldön.
Mint ismert, a valaha vehemens fideszes politikusként ismert Rogán az erőszak és az ezzel együtt járó tojásdobálás helyett a tojások központi helyen történő elhelyezését és a megdobni kívánt személy részére kis üzenet elhelyezését javasolta az erre kihelyezett urnában. 
Magyarországon azonnal magáénak érezte az ötletet minden szakszervezet. Közös nyilatkozatukban becsszóra ígérik, hogy a jövőben nem szerveznek tüntetéseket és sztrájkokat, hanem a konfliktuskezelés ezen új formájával fognak élni.

Az ÖCO elnöke, Kolompár Orbán, Gusztos Péter, a Magyar Gárda főkapitánya és a Magyarok Nyilai magát egyből föladó vezetője kéz a kézben érkeztek 40 db-os tojástartóikkal, hogy az országban felállított több ezer nyilvános tojástartó egyikén elhelyezzék tojásaikat.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök üdvözölte az új módszert és már másnap elhelyezték tojásaikat Orbán Viktorral. Emelte a meghitt aktust, hogy Gyurcsány tojásait Dobrev Klára, különleges, szájjal festett bolgár motívumokkal díszítette. 
A módszer azonban nem állhatott meg az ország határain belül. Számos országban látszanak elsimulni az eddig feszültségek. Csak két kiemelkedő konfliktus megoldódását ragadnánk ki a megbékélési hullámból: 

A dalai lámát a tojások elhelyezése után kínai pártfőtitkár helyettesnek nevezték ki. 

A Hamasz pedig követelte, hogy Izrael legalább néhány tyúkot engedjen be a gázai övezetbe, hogy tojáshoz juthassanak és ezzel elindulhasson a várva várt békefolyamat.
A legfrissebb jelentések szerint Barack Obama forródróton beszélt Putyinnal és kilátásba helyezték a stratégia fontosságú atomfegyvereik teljes leszerelését. Megállapodtak, hogy ezentúl a vitás kérdéseket tojással oldják meg. Külügyminisztereik azonnal találkoztak és strucctojásokat helyeztek el az azóta már szimbólummá vált Rogán-féle tojástartókon.
Egyes gazdasági elemzők egyenesen a világgazdasági válság megoldóját látják Rogánban és módszerében. A világ tojástermelése hihetetlen mértékben megnőtt, az újfajta konfliktuskezelő ceremóniára pedig egy teljes iparág épült.
Az urnába dobott üzenetek nyilvánosságra hozatala mindenhol kissé késik, mivel lázas munkával próbálják azok tartalmát nyomdafesték-tűrő formába önteni…"

Címkék: politika abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr13998751

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Athos blogja 2009.03.14. 17:00:10

Utcai harc békésenOlvasom, hogy a tojásdobálásnak létezik már békés módja is, hát miért ne lenne a Molotov-koktél dobálásnak is? Íme, a koncepció:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.03.13. 09:40:39

Egyszerűen Rogán szeretné megvédeni a Belvárost, illetve távol tartani a balhét. Más eszköze nincs, nem rendlkezik a rendőrség felett, nincs a kormányban, hogy olyan intézkedéseket tegyen, amik okafogyottá tennének tüntetéseket. Neki fontos lenne, hogy a kerületben élők normálisan élhessenek. Ha már a csőcselék, a kormány, az mszp, az szdsz, a jobbik, a fidesz, Gyurcsány, Orbán ezt figyelmen kívül is hagyja.

gyugyó 2009.03.13. 09:42:38

Csak félve kérdem, hogy Húsvétkor se lehet nálam tojás?

Kisangyal 2009.03.13. 09:45:40

@fulmerz:
Ó köszi, pont tegnap kerestem!

Hetfield 2009.03.13. 09:45:47

#444930 | jessyke | 2009-03-12 22:10

Válasz Traianus felhasználó #444653 számú bejegyzésére:

A vastagbőrösök már csak ilyenek.:o)
Ezért vannak itt.

Ezt nyíltan válalják is az oldalukon.


Ehhheeehhheeeee!!!!!!!!!! :DDDDDDDD

_alesi_ (törölt) 2009.03.13. 09:47:50

Köpni ér? Egész szép távokat lehet ám lőni, némi gyakorlással...

Ombuccmann 2009.03.13. 09:51:56

@nanena: Köcsög rogán, inkább kergetné el a kormányt az a nagyhazafinyugodtfelnőttintelligensember.
Fröccsönthetne vipera és könnygáztartót a rendőröknek, pillangókéstartót az utcai zsiványoknak...
Rogán egyszerűen kampányol, ne legyél már ennyire vevő ilyen fa...ságokra.

nikkzo 2009.03.13. 09:56:19

szerintem mindenki vigyen magával egydoboz tojást
ennyi embert nem lehet lecsukni

z666 2009.03.13. 09:57:49

@nanena:
rogán akkor védené meg a várost, ha sürgősen felkötné magát, és demszkivel kéz a kézben lógna...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.13. 10:00:18

Most őszintén, mit várhatnánk Rogántól? Múltkor a Fókuszban (Aktívban?) mutogatta a gyerekét.

andreasue (törölt) 2009.03.13. 10:02:13

Arrogáns Antinak is dobnék egy tojás..gránátot.
Nem hiába a Blikk kedvence ez az Audival furikázó zsideszficsúr. Egy centivel sem jobb, mint a főpolgármestere.
Egy fára menne mind a kettő!

Igazi (népi)demokrácia ez a mai. Lassan már fújolni is garázdaság lesz, tapsikolhatunk, mint Észak-Koreában a Szeretett Vezérnek.

maccka 2009.03.13. 10:07:58

Jó ötlet, csak tovább kellene fejleszteni!

Add le a tojást, üzend meg kinek szántad, ő majd ráül és kikölti. Lehet egy ilyen ígéretnek ellenállni?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.13. 10:08:09

@apamaffia:

Ezt bettetem a poszt végére mert GIGALOL :-))

Pierre73 2009.03.13. 10:09:00

hmm.. ZERO. még 200 000 kell rajtad kívül.

Carnivora (törölt) 2009.03.13. 10:10:14

Húsvétra nem lennének azokból záptojások?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.13. 10:11:14

@maccka:

Igazábaól az lenne a tuti, ha az üzenet átadásakor maga Rogán dobná hozzá a tojásokat a címzetthez ... legyen ő a postás :)

mesmithy 2009.03.13. 10:11:15

Kellene fel-egy millio ember Budapest utcain tojassal es par masik varosba par szaz ezer aztan lassuk mit tud tenni a 45 ezres rendorseg akiknek a tobbsege csak iroasztali aktakukac.

Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.13. 10:12:51

Nem értelek titeket, balliberális csürhe

mosthogy kiderült, a földszivcsakra itt van Magyarországon, mit csodálkoztok, hogy kiderült a RogánTóni egyszemélyben reinkarnációja Buddhának és Gandhinak?

_alesi_ (törölt) 2009.03.13. 10:14:49

mesmithy: bár úgy lenne... Sajnos ez itt Mo. itt a büdös életben nem állnak fel az emberek...

rada09 2009.03.13. 10:15:20

Egész tyúkkal lehet dobálózni,ha lecsót csipegetett?
Esetleg a kloákájában akár lehetne,ajánlott levél is.(termék kapcsolás)

mesmithy 2009.03.13. 10:20:54

@_alesi_: Sajnos pedig a hirek szerint 570 rendezveny lesz az orszagban. Erdekes modon Parizsban nem ritkak az 1-2 millios tuntetesek. A gazdak is ha penzrol van szo akkor fel tudnak vonulni traktorostol Pestre, Szerintem egy ilyen nagysagu tomeg mar onmagaban is elegendo felelem keltesre.

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.03.13. 10:21:32

@Ombuccmann:
@z66: Undorító a megnyilatkozásotok. A Vastagbőr is eleve csak a rosszat tudja valakiről feltételezni. Rogán utóbbi években végzett munkájáról fogalmatok sincs, csak fröcsögni tudtok. Szerencsére a kerületben kevés van belőletek, bár vasárnap biztos ti fogjátok ellepni az utcákat, hogy lehetetlenné tegyétek életünket.

eeepunk 2009.03.13. 10:21:37

@zero: Tuti, hogy csak a tojás "alkotmányellenes"? Nekem úgy rémlik a többi élelmiszer is, így torta, kenyér. Bármi ami eldobható és ehető (Negro pl). Mi a pontos jogszabály?

maccka 2009.03.13. 10:23:39

@zero:

Nem érted! Rövid bevágás a TV2-ben: Demszky ül a tojásokon. Bárdos: még egy tojást sem sikerült kikölteni azokból amit március 15-e után adtak át a főpolgármester úrnak. Iparművészek megalkották a keltetőszéket (ez egyébként formatervezési díjat is nyert).

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.13. 10:24:38

@nanena: Azért feltételezzük eleve a rosszat mindenkiről, mert ha kiderül az ellentéte akkor kellemeset lehet csalódni :D

Azhát 2009.03.13. 10:26:36

Nekem tetszett Rogán kiállása. Persze, persze, hülyeség ez a nagy tojástartó, hülyeség a tojásellenes törvény - de olyan nagy kérés az, hogy legalább egy nemzeti ünnepen ne dobálózzanak tojással egyesek????? ?????????

Bár Orbánnak lennének ilyen megnyilatkozásai, bizistók rá szavaznék a legközelebbi választáskor!

Ombuccmann 2009.03.13. 10:27:53

@nanena: Jól van na. Majd a fidelitas 30 aktivistája levonul a budai várból, kamerák kereszttüzében telepakolja tojásokkal ezt a szart, bemondják a hírtv-ben, hogy milyen baromi sikeres volt a kezdeményezés, te meg tapsikolhatsz. Az eszedbe se jusson, hogy nem azért nem lesz tojásdobálás, mert van tartó, hanem mert lesittelnek.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.03.13. 10:29:35

@rolika: APEH tartozás pedig nem bűncselekmény.
Ééérted, egymilliárdos adótartozás kitérdekel-kategória, de ha krémessel pofádobsz valakit, két évet ülsz.
Jogállam, bazmeg.

mesmithy 2009.03.13. 10:29:47

@_alesi_: Tovabb gondolva tehat a rendorsegnek 570 esemenyt kell biztositania, persze kulonbozo mertekbe. A rendori erok atcsoportositasa nehzkese valhat, ha az utakon kulonbozo "sajnalatos balesetek" tortennek amik hatasara orakra elakad a kozledes stb......

Karcolt lendület 2009.03.13. 10:32:25

Rogán kezdeményezése szimpatikusabb, mint az itt hozzászólók többségének hozzáállása vagy akár a poszt. Bocs, de mi a jó abban, hogy tojással dobáltok meg bárkit? Azon kívül, hogy ki lehet élni a gyerekes dacot egy tényleg fasz (és antidemokratikus) törvénnyel szemben.

Sokkal hatékonyabb lenne és nagyobb tömeget mozgatna meg, ha mondjuk néma tüntetést szerveznének egyesek, nem ilyen hőbörgős, fütyülős, bekiabálós, dobálós, rendőrökkel kergetőzőset. Ez utóbbit a többség nem szereti és valójában ez is masszívan antidemokratikus, mert másokat korlátoz a szólás és gyülekezési jog gyakorlásában - mégha azok a mások Demszky és sleppje is. (Hogy mondjam a kurucos "jogunk van hozzá" hivatkozás kimondottan cigányos.)

rada09 2009.03.13. 10:33:55

Rafinált ez a Rogán faszika.Jelmondat ami kimaradt:Igazi Magyarok, hozzatok magatokkal még több tojást!
Ünnepek után,majd Orbán megnyitja a Cidesz Polgári Piacot,eladják a sok-sok tojást,meg is van a kampánypénz!De átlátszó répatrükk ez!

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.13. 10:36:36

@Karcolt lendület: Olvasd már el még egyszer a posztot. Nincs semmi jó abban, hogy tojással dobálunk meg valakit. A poszton azon van a hangsúly, hogy Rogán idióta ötlete a kutyát se fogja megakadályozni abban, ha ő tojást akar dobálni? Világos így?

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.03.13. 10:38:35

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Ha ezek után valaki tojást dob, az nyilvánvaló lesz, hogy csak balhéból teszi, nem véleményét fejezi ki ez által. Ez az értelme.

rózsaszínlazac · http://szexmanifesto.blog.hu/ 2009.03.13. 10:40:52

ill. bocs, ezt elnéztem, szóval megint nekifutok:

Vigyázzatok a tojásaitokra fiúk!

ps:
állítólag a tyuktojás fehérje nagyon ártalmas az emberi szervezetre, csak a sárgáját egyétek!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.13. 10:40:53

@nanena: Én azt bírom az ilyenekben, mint Te, hogy úúúúgy meg tudjátok fogni a lényeget...

Azhát 2009.03.13. 10:41:46

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

"Olvasd már el még egyszer a posztot. Nincs semmi jó abban, hogy tojással dobálunk meg valakit. A poszton azon van a hangsúly, hogy Rogán idióta ötlete a kutyát se fogja megakadályozni abban, ha ő tojást akar dobálni?"

Hát ez az. De legalább egy jobbos politikus kinyilvánította végre, hogy nem kéne. És ezért dicsérendő.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.13. 10:43:41

@nanena: Miért ha enélkül dobálná a tojást akkor a véleményét fejezi ki? Ne vicceljünk már. A tojásdobálókat amúgy sem börtönnel kéne büntetni. Eltörni a kezét, meg kifizetettni vele a ruha árát amit tönkretett.

hulyemagyar 2009.03.13. 10:46:03

Ki*baszott jó írás, dicséret érte!
Egyszerre sírtam és röhögtem.

benkoo 2009.03.13. 10:46:22

rogán nagyon hajt az új orbán viktor címre. ő lesz az utód?

Karcolt lendület 2009.03.13. 10:49:59

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
A poszt csak fikáz bele a nagyvilágba egy tisztán politikai marketingből született - de legalább potitív üzenetű, álnaív kezdeményezést.
A hozzászólók között voltak többen, akik szívesen dobálnák a tojásaikat...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.13. 10:51:44

@Azhát: Nah, akkor elmondom én, hogy látom. Ez a rogán-féle tojástartózás olyan MSzP szintű kommunikáció. Minden magyar ember egy idióta óvodás és ilyen gyügyümügyü módon kell elmagyarázni nekik, mit lehet és mit nem. Mindezt azért, mert van pár csikós-nindzsa, akiket ilyen ünnepek előtt őrizetbe kell venni, mint az angol focihuligánokat meccs előtt (vagy legalábbis a meccs idejére le kell jelentkezniük a rendőrörsön) és készen vagyunk.

Csak hát a pár baltaarcú jól jön minden TV híradónak, lehet ugatni, hogy ilyenek az emberek, ünnepelni sem tudnak stb.

Hát nekem ne játsza meg magát itt a Rogán, mer' ha valakinek most belekéne húzni a fejét egy 20x20-as tojástartóba az ő.

_alesi_ (törölt) 2009.03.13. 10:52:06

@Karcolt lendület: jó reggelt, évekkel ezelőtt ilyen tüntetéseket szerveztek. Mégse a tízezres méltóságteljes tömeget, hanem kétszáz tökkelvert idiótát mutogatták, amiből sokaknak -így neked is- az jött le, hogy ott mindenki láma.
Hozzáteszem ezeket a suhancokat a tömeg nem nagyon tudja kivetni magából, ugyanis személyi szabadságában állampolgár nem korlátozhat állampolgárt. Erre van elvileg a rendőrség, amely már fényesen bizonyította párszor, hogy mennyire hatékonyan gyűjtik be az randalírozó elemeket.

@mesmithy: én már nem hiszek benne, belenevelték az emberekbe két év alatt, hogy mikor Kuss a neve a birkának...

Teddy Bagwell (törölt) 2009.03.13. 10:57:19

Szerintem marha jó Rogán ötlete, pont fotelnáciknak lett kitalálva, nem Torockaiéknak, ha pesti lennék, én vinnék tojást, igaz annyi üzenetem lenne, hogy meg is telne a tartó.


Draskovicsnak meg a jó kurva anyját, remélem megbassza egy taliga majom.

Azhát 2009.03.13. 11:02:10

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/:
"Mindezt azért, mert van pár csikós-nindzsa, akiket ilyen ünnepek előtt őrizetbe kell venni, mint az angol focihuligánokat meccs előtt (vagy legalábbis a meccs idejére le kell jelentkezniük a rendőrörsön) és készen vagyunk."

Aha. Hát ez is egy megoldás, csak ez nem valami demokratikus, és az illetők mártírrá válnak.

eldiablomismo 2009.03.13. 11:02:28

Egyszerűen csak készülnek a kormányzásra. Nyilván mostanra már rájöttek, hogy a tojásdobálás és az utcai hőzöngés csak addig vicces, amíg mások látják kárát.
Mondjuk én annyira azért nem értem, hogy a magukat nemzeti érzelműnek/oldalnak valló emberkék miért teszik tönkre pont a nemzeti ünnepeket, de biztos van benne valami logika.

_alesi_ (törölt) 2009.03.13. 11:04:18

@eldiablomismo: mert az év többi napjában a képviselőinknek van joga tönkretenni a közhangulatot.

eldiablomismo 2009.03.13. 11:08:13

@Azhát: Na mert az, hogy pár idióta elrontja mások szórakozását/megemlékezését, az olyan marha demokratikus ám.
Ha beülsz egy színielőadásra és pár részeg suttyó elkezd hőzöngeni a teremben akkor azt antidemokratikus lépésnek veszed, ha eltávolítják őket?

Azhát 2009.03.13. 11:08:43

@eldiablomismo:
"Mondjuk én annyira azért nem értem, hogy a magukat nemzeti érzelműnek/oldalnak valló emberkék miért teszik tönkre pont a nemzeti ünnepeket, de biztos van benne valami logika."

Mert ők az ördög ellen küzdenek, azok ellen pedig bármilyen eszköz megengedett. Még a nemzeti ünnepek megzavarása is.
Különben is, ők úgy gondolják, hogy amíg "ezek" itt vannak, addig nincs igazi nemzeti ünnep.

Koori 2009.03.13. 11:10:49

azert egesz franko hogy megy is azonnal a verbaltojas hajigalas...
kozben meg a kep az orszgrol ahol elunk(tek) meg megy a levesbe...
inkabb ezen kellene melozni:(
www.smh.com.au/interactive/2009/world/economic-crisis-breeds-racism-in-hungary/index.html

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.13. 11:10:55

@Karcolt lendület:

Látom nem jött át ...ez a tojástartó feltartóztatja a széljobb sereget, így Demszky nyugodtan elmondhatja a beszédét, sőt, még meg is fogják tapsolni :)))

Plutonic 2009.03.13. 11:11:36

Ezen már tegnap reggel kipattant a szemem, miközben a kávémat ittam... :(((
Olyan tempóval vágtam az újságot a sarokba, hogy öröm volt nézni!
És bazzeg a birkák meg is csinálják!
És addig, amíg eljutok a tartókig, letartóztatnak?????
És egyébként is....
Menjenek a picsába!
A kapcsolatos nyuggerekkel egyetemben! :P

eldiablomismo 2009.03.13. 11:12:30

@_alesi_: bocs, de az évnek van még vagy 350 olyan napja, ami nem NEMZETI ünnep. Engem évről évre egyre jobban bőszít, hogy ezek a zsilvölgyi bányászok ellehetetlenítenek mindent, ami össznemzeti.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.13. 11:13:38

@Azhát:

Hát, igazából nem is kellene külön kinyilvánítani, hogy ne dobálj tojással, mert ez lenne az ALAP :))

De mondjuk ha eldobok egy tojást, mert tele a tököm, ez még mindig 1/10 000-ed része az athéni zavargásokhoz képest.

Persze Görögországban túl nagy a demokrácia ...

Horizont 2009.03.13. 11:14:39

A tojás drága.
Kis bele érzőképesség: milyen szar érzés lehet már akit megdobálnak tojással?:))
Rogán már készül a jövőre és arra gondol ki kell húznia méregfogat időben mert aztán ők is kaphatnak tojást a nyakukba.
Szerintem a pasik más tojásokkal szórakozzanak.Van 2 belőle és ingyé van:)))
Amúgy meg mi a büdös jó francot old meg ha odacsapnak akár 1000 tálca tojást is???:)

eldiablomismo 2009.03.13. 11:16:00

@Azhát: látod ezt én is így gondolom. Csak az "ezek" alatt másokat értek.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.13. 11:17:09

@Azhát: Ez egy demokratikus megoldás, tőlünk nyugatra tökéletesen működik. Lehet, hogy az illetők az évi csikósnidzzsa ünenepen eljátszák a mártírt, de a többséget ezt nem zavarja.

Plutonic 2009.03.13. 11:18:45

@nanena: Aha....
Egy kis pszichológia.
Ezután lehet, hogy tényleg csak balhénak fog kinézni, ha valaki kifejezi így a dühét.
És így lehet hülyét csinálni vezetői szinten az elkeseredettekből és dühösekből.
Szóval remek húzás és erre ismét csak azt mondom, hogy menjenek a faszba és remélem, hogy ez nem fog senkit megakadályozni abban, hogy bármilyen módon kifejezze a véleményét.
Mert ez megint csak a cézári elv.

Azhát 2009.03.13. 11:19:34

@zero:
"Hát, igazából nem is kellene külön kinyilvánítani, hogy ne dobálj tojással, mert ez lenne az ALAP :))"

Hát persze. De mégis megtörténik. Úgyhogy mégis ki kellett.

"De mondjuk ha eldobok egy tojást, mert tele a tököm, ez még mindig 1/10 000-ed része az athéni zavargásokhoz képest."

Igen. A világháborúnak pedig csak a 1/1000000000000000 része...

Azhát 2009.03.13. 11:23:28

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/:

"Ez egy demokratikus megoldás, tőlünk nyugatra tökéletesen működik."
A focihuligánok esetében igen.

És ott nincs ennyire két oldalon az ország.

De persze nem engem kell meggyőznöd arról, hogy csukják le ezeket :)

z666 2009.03.13. 11:24:36

@nanena:
Mi ebben az undorító?
Az ilyen hazaáruló férgeknek kötél jár, ami figyelmeztetés a később ilyenekre vetemedőknek....

Gyuri776 /Bajnai/ Gordon Freeman 2009.03.13. 11:27:55

Ez már majdnem vízgereblye szint. 8)

bauer 2009.03.13. 11:29:05

Mivel Magyarországon kritérium a népességfogyás növelése, ez nem vonatkozik a csirkékre is? A Négy Mancs már hívott is emiatt.
Gyakorlatilag a tojásdobálás is nem más, mint csirkeabortusz. Mérjünk már azonos mércével.
Sőt, ha eldobáljuk a sok tojást, nem lesz mit ennünk és ismét csak fogyásnak indul a népesség. Nem beszélve a koleszterinről. 100% nyereség a korménynak.

Mellesleg a világgazdasági válságot is e logika mentén magyar politikusaink robbantották ki (lassan el is hiszem tényleg magamtól), akik annyira féltek a tojásdobálástól, hogy eképp vették rá a népet, hogy ne dobálj - egyél. Amíg még van mit.
Ügyes ez a kormányzat, én mindig is gondoltam.

Már előre látom hogy húsvétkor tele lesz a börtön nyulakkal. A gaz rebbelisei, majd mi megmutatjuk!

_alesi_ (törölt) 2009.03.13. 11:29:22

@eldiablomismo: "Engem évről évre egyre jobban bőszít, hogy ezek a zsilvölgyi bányászok ellehetetlenítenek mindent, ami össznemzeti. "

Az össznemzeti értékek ápolása nem ezeken a napokon történik. Azért van humorérzéked, hogy ebben a végtelenül apatikus országban még félted az össznemzeti érzést...

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.13. 11:30:59

@Koori: Nem lenne rasszizmus ha végre megdeglenének a retkes norvégok ;)

mesmithy 2009.03.13. 11:33:27

@_alesi_: Pedig ennyi emberrel mar keptelenek lennenek barmit is csinalni es az embereknek sem kell mast tenniuk mint bekesen tiltakozni a helyzet ellen, nem "kotelezo" a garazdasag. A masik, hogy a rendor sem fog kapni fizetest amikor elfogy az IMF hitel ( es vajon az unnep elott mennyit pumpaltak a forint vedelmere valojaban, hiszen ezeknek mar akkor sem lehet hinni, ha bemutatkoznak.)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.13. 11:34:59

@Azhát: Itt nincs köze a kettészakítottságnak semmihez. A Budaházy-Torcozkay féle árokásokat szerintem közösen elutasítja a nagytöbbség. a média direkt ad nekik teret, hogy ezen rágódjunk.

Gondoljatok csak vissza TV székházra. 200 hőzöng 3000 meg nézi és röhög. Lsd. Sváby.

mind2 (törölt) 2009.03.13. 11:39:26

Volt olyan hogy Meleg Büszkeség Napja nem ?
Mi meg megcsináljuk a Tojás és Galacsinhajtó Bogarak Tavaszi Vonulását... ellepjük a köztereket, rázzuk a fenekünket aztán körbeüljük a Parlamentet... és ott maradunk amíg meg nem zápolunk... :(

Azhát 2009.03.13. 11:40:03

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/:

"Itt nincs köze a kettészakítottságnak semmihez. A Budaházy-Torcozkay féle árokásokat szerintem közösen elutasítja a nagytöbbség."

Lehet hogy elutasítja. Ki tudja? Rengeteg blogoló a TV székházas esetben is a rendőröket szidja.

"200 hőzöng 3000 meg nézi és röhög."

Ha csak röhög, akkor a hőzöngőket bátorítja. Pedig nem kéne.

picur3ka 2009.03.13. 11:43:17

Az megvan, hogy a cipodobalo 3 evet kapott? Na ki szervezte a cipokupac gyujtest, hm...

Kulonben 5 evig terjedhet en ugy olvastam, ami csak azert erdekes, mert 'veletlen' szurkalok se kapnak tobbet.

Nehany rendbonto hulye mindig lesz, ezen felesleges vitazni, ha meg nem, akkor majd szallitanak busszal nehanyat, ha nem tetszenek a demonstralok.

Ezert mi jar?

kuruc.info/r/22/36968/

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.13. 11:57:50

@picur3ka: Ha az erzsébetvárosi komancs nyuggereken múlna Hunvald már rég király lenne :)

mesmithy 2009.03.13. 12:06:21

www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1167942
A barom csak azt felejti el elmondani, hogy mibe kerul ez az orszagnak, hogy vedjek a forintot es nem szol a kulfold lesajnalo nyilatkozatairol sem.

picur3ka 2009.03.13. 12:08:51

Sajnos, nem az en szikram: ha igy haladunk, megerjuk, hogy csak szdsz es cigany kiralyok lesznek a parlamentben.

beleszolok 2009.03.13. 13:09:12

És mi van akkor, ha a tojást dobáló ember vallja magát romának?

wladyslawsky (törölt) 2009.03.13. 13:46:00

Akiben a "ne az utcán politizáljunk"-féle megnyilatkozások és 2006. okt. 23. után maradt még illúzió az SZDSZ liberális voltát illetően, ezzel a "papírgalacsin dobálásért börtön" jogszabály bevezetésével az is végképp elszállt (vagy nekik má mindegy ???). Komolyan mondom, ezek már sokkal inkább fasiszták, mint liberálisok!

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.13. 13:50:04

@beleszolok: Ha le meri bármelyik bíró is ültetni két évre akkor mocskos rasszista és náci is.

gidabiga 2009.03.13. 14:01:16

tán itt a legkevésbé off.

biztos én vagyok csekélyértelmű, de ezt igazából nem értem, hogy miért és hogy kinek a javaslatára.
valamint kinek árt és kinek használ.
kösz, ha segítetek.

index.hu/belfold/2009/03/13/visszavontak_solyom_leszallasi_engedelyet/

on

Tündér_Lala 2009.03.13. 14:14:31

@Azhát: Előre bocsátom,soha nem dobáloztam sem tojással sem mással.DE..
Elegem van a pimasz, cinikus, köztörvényes rablóbandából,akik a mi pénzünkből Md-os vagyonokat építenek és az ünnepeket arra hsználják, hogy a pofánkba hazudjanak és röhögjenek.Mikor ezzel a vehemensebbek tojás dobálással fejezik ki elégedetlenségüket,arra börtön fenyegetéssel válaszolnak.Már készül a gyűlölet beszéd törvény,hogy ne is beszélhessenek az elégedetlenek.Utána becsukják a Terrorháza Múzeumot és a helyére telepítik az ÁVH-t.(Úgy olcsóbb az adófizetőnek,nem kell PR-ra költeni,meg van a hírneve a helynek.)
Ezután mindenkinek ki kell vonulnia ünnepelni,egymás keblére borulunk és vastapssal köszöntjük pártunk és államunk bölcs vezetőit.
Na itt teljesül majd a vágyad.
ÉN NEM VÁGYOK ERRE !

sgabes 2009.03.13. 14:22:11

2 év tojásbirtoklásért, hát ez röhej
és ha egy tyúkot viszek a hónom alatt akkor milesz?, életfogytiglan??

gidabiga 2009.03.13. 14:26:37

és húsvét hétfőn, amikor locsolásból hazaténfergő hímnemű egyedek az ajándékba kapott pirostojásokkal sétálnak?

Tündér_Lala 2009.03.13. 14:33:49

@gidabiga: Ajándékkal nem lehet sétálni. De ha a hímnemű egyed tojásait pirosra festeted és ő azt láthatóvá is teszi a PC nevében dicséretben és védelemben is részesül.:))))

mesmithy 2009.03.13. 14:36:14

Lassan a tojs arulast, majd a szemermetlen csirkeket is betiltjak, aztan a paradicsomt, kaposztat osszes zoldseget es minden dobalhato dolgot torvenyileg betiltanak, bar az emberi talalekonysagra akkor is szamitani lehet :-)

molaris 2009.03.13. 15:05:42

@Kisangyal:
Azt elhiszem, még kicsi is lenne a tálca.::))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.13. 15:26:22

Rogán szerintem fifikás üzletember, elvégre a tojás most háznál 25 Ft, boltban közel 40. Bespájzol és még jót is tett a demokráciával. :))

Wolfie 2009.03.13. 15:33:46

Ez csak gúnyolódás, amit csinál, előre próbálja lejáratni a hőzöngőket, hátha elszégyellik magukat, és ki se mennek az utcára :)
Nincs bajom Rogánnal, mióta polgármester lett, kilépett az udvaroncok közül, és nem vesz részt a marhaságokban, azóta egészen elviselhető.

reality 2009.03.13. 16:06:22

Most hallom, hogy a csuklya (kapucni?) hordása, valamint a zavaró hangkeltés is büntetendő!!!!!!!!!!!!!

tudi 2009.03.13. 16:50:42

Szerény véleményem szerint 15.-én nem tojás meg papírgalacsin fog repülni. Bár a törvény csak a tojás és galacsin dobállást bünteti a téglát és az utcakövet nem.

Kisangyal 2009.03.13. 17:45:54

"A bűntett előkészületének gyanúját kelti az is, ha valaki csuklyát, maszkot visel egy rendezvényen, hogy ne legyen felismerhető."

index.hu/bulvar/2009/03/13/1257825/

Lassan már hajat sem lehet festeni...

picur3ka 2009.03.13. 17:54:43

Remelem, senki nem hiszi, hogy itt tojasrol, meg akarmirol, konkretan szo van, ezek csak peldak arra, hogy barmi, ami nem okoz serulest...stb

@Kisangyal:

Mint peldaul a roham - romat irtam eloszor, LOL, - rendorok?

Kulonben, ami benne lehetne egesz nyugodtan a torvenyben - asszem ez nincs - , mert a gyakorlatban mar megvan, az a 'csunyan nezes a ciganyra buntetendo veressel, szurkalassal, miegymassal'

"aki beszól az utcán, azt megverem" - "ha valaki úgy néz rám, vagy lenéz..."

"muszáj volt megvernem, mert csúnyán nézett rám"

Higany 2009.03.13. 19:44:24

Most volt a hírekben, hogy válságban vannak a tojástermelők...

Kisangyal 2009.03.13. 20:50:24

A szemmel verés nevű bűncselekményért mennyi a kiszabható legmagasabb büntetés? LOL

Corry 2009.03.14. 15:24:14

Én a Rogán ötletét még talán értékelem is, ő még szellemes is volt, a tojások "célpontjai" egyáltalán nem azok. Lassan kezdenek az ünnepségeink hasonlítani Kim Dzson Il elvtárs és baráti köre ünnepségekhez, persze addig még egyet kell csavarni a Büntető Törvénykönyvön...

picur3ka 2009.03.28. 18:04:23

Kozben pedig ebben a nagy liberalizmusban a gyerekek mar reszegen is jarnak iskolaba:

www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar/reszeg-diak-tombolt-egy-altalanos-iskolaban-220126

süti beállítások módosítása