Skip to content


       Szűrés lista

Benkő és a csajok

Mielőtt még valaki megkérdezné, köszönöm szépen, élek és virulok. Igaz, hogy kevesebb posztot dobtam össze múlt hónapban, mint ahány szemüveges cigó szaladgál pesten, de meg lehet nyugodni, nem csonkolta le a kezeimet a csepeli hév. Egyszerűen nyár van és pihi. Meg lusta is vagyok kicsit, főleg miután egyre több tehetséges blogger szentel Nektek sorokat, ezen oldalon. Szerencsére azonban olyan csaj/srác még nem jelentkezett posztolónak, aki pusztán a saját szórakoztatására minden reggel végignyálazná a velvetet, a borsot, a hotot, a blikket meg a többi kirakatot, hogy a megélhetési celebek mindennapjait kövesse. Gyorsan leírom, ha jelentkezne is, beintenénk, mert nem adom a kenyerem.

Tudjátok, már rég megbukott az az önáltatás miszerint "azért nézem  a kereskedelmi adókat  mert nincs más". Lófaszt! Azért nézem, mert egy zombi vagyok és ha átkapcsolnék va Spektrumra vagy a Discoveryre, akkor rendes fizikai fájdalmat éreznék a bomló agyamban, ahogy még a megmaradt idegpályák próbálják befogadni a sok-sok új információt. De hát ki akar arról beszélgetni a kocsmában, hogy "Hogyan készül a golyós csapágy vagy a tetrapakk?" és hogy a rozmár testének 80%-át zsír teszi ki? Senki sem, mi?

Kiszolgálandó a zombikat a magyar televíziózás lassan ráébredt arra, amit a tengeren túlon már 25 éve tudnak: erőszak, szex meg botrány kell a népnek. Az RTL klub már egy ideje igyekszik erre felé tendálni viszont az új irányvonalba már nem fért bele, meg a management meg is unhatta a sötét cigány követelőzését és arcoskodását, így Győzikét végre eltakarították a képernyőről.

Van még ugye a Mónika show amiről kár bármit is mondani, hisz egyszerűen mindennek a legalja. Komolyan mondom írni kellene egy listát az ott "fellépett" összes szerencsétlen nevével, majd felkeresve őket felajánlani az eutanáziát. A TV2-őn a Joshi Barath ugyanez, csak ott nem egy szomorú szemű anyuka hallgatja a siralmakat, hanem egy messziről jött ősszakáll. Az idősebb bölcsebb, a messziről jött hitelesebb, gondolhatták a tvnél, mielőtt nézettség híján fogatlan cigányok ringjévé változtatták szegény indiai stúdióját, hogy tudja tartani a lépést a jól bejáratott konkurensel. (Világért sem akarom megint kezdeni, de az feltűnt valakinek, hogy mindhárom balhés műsor cigányokkal van tele?)

Ugye Győzike kiebrudalásával felszabadult egy hely,az RTL-en méghozzá főműsoridőben.(!) Megnyerték hát maguknak az ügyeletes bohócot, Benkő Dánielt. Posztoltam én pár hónapja már róla, de azóta kb. 180 fokot változott a véleményem. Mert oké, hogy Benkő baromi intelligens, őszinte és egyenes, de könyörgöm valaki szopja már, vagy heréljék ki, hogy a Leydig féle sejtek ne termeljenek többet androgéneket, nemi hormonokat (ezt így a zombiknak, puszi) mert én nem akarom többet olvasni, hogy ez az aszott, morzsás szakállú öregember milyen kanos. Komolyan ennél még az is jobb volt mikor még csak egy öregedő lantművész volt és mindenki kottának nézte. Sőt még az is mikor tökpucéran, lógó herével, teljesen random pengette a kis lantját az Aktív kamerájának.

Hála az új irányvonalnak,  az RTL lovat adott az öreg tökei alá és benyomták szeptembertől Győzi helyett, mert Benkő feleséget keres. Ezt  nem csak azért teszi, hogy legyen kit reszelgetnie a hátralévő pár évében. Neeem, ő rögtön meg is termékenyítené az arát, a szuperspermájával,  hogy lánygyermeket szüljön neki. 17 nőt küldenek majd be a volt(!) lantművészhez egy kikent kifent házba, és ő mindenféle próba meg taperolás után, egyesével kidobálja majd őket, míg a végén marad egy, akit elvesz. Nincs kétségem, hogy hozzá is fog menni a nő, mert ha valaki ebbe a műsorba jelentkezik, az kb. ugyanolyan aberrált, mint maga a bachelor. A casting már folyik, még 3 napig lehet lobbizni a beválogatásért. A 06-20-5555-404-es üzenetrögzítő számon vagy a benko@rtlklub.hu mail címen lehet jelentkezni, vagy kedves üzeneteket hagyni a ceruzafaszúnak.

Őszintén szólva nem tudom, hogy milyen mederben zajlik majd a műsor. Mert ha a szokás megbotránkoztató, baszós Benkőt adják főműsoridőbe, akkor könnyen lekapcsolhatja az ORTT újra a villanyt egy fél napra. Viszont nehezen tudom elképzelni, hogy a mi Dánielünk a tatai tó körül kéz a kézben sétál egy lányozóval, és etikett beszélget. Pontosabban el tudom, de akkor már inkább valami törős zúzós német sorozat a másikon. De még véletlenül sem a Spektrum...

Címkék: bulvár bizarr

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr751231464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.07.08. 13:12:43

mivel lelkem igen közeláll a celebekhez, ki nem tudnék hagyni egy celeb műsort sem, hát én önként és dalolva verném ki Benkő úr farkincáját egy parlamenti közvetítés alatt, és hogy tudják milyen egy humánus a női szeszélyem, lefagyaztatnám a spermáját és egy múzeumban mutogatnám, természetes ingyenes belépti díj ellenében, hát az meg tök gáz, hogy a Győzike showt levették a tévéről, mert úgy kitakarta a képernyőmet, hogy amíg ment a szórakoztató müsora el is felejtetem enni inni aludni, mert úgy flekavart.

kyncza 2009.07.08. 13:14:47

Örülök, hogy ez az idióta, gusztustalan majom nem csak engem irritál! Kizárt, hogy intelligens legyen!! KIZÁRT!! intelligens ember NEM csinál ilyet!

És ahogy már tegnap is mondtam, a retek klub-ot le kell dózerolni a francba, és sóval behinteni!!

Mivel lámpavasazni nem szabad, ezért a vezetőit simán karóba húznám...vagy a benkő cerkájára...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.08. 13:24:02

A Győzike-show esti mesedélután lesz ehhez a megzakkant perverzhez képest ... a főműsoridő garantált, és majd 2012-ben, hosszú pereskedés után az ORTT büntetése ...

PublicEnemy 2009.07.08. 13:24:04

Kib.ott idegesítő pojáca!

Egy nemzetközileg is elismert tehetséges lantművészből lett szánalomra méltó vén aszott fasz!
Kíváncsi vagyok hány száz "megélhetési ribanc" fog jelentkezni,hogy a redvás farkával felcsinálja egy gyökér.

"Magyarország 2009"...."Cirkuszt a népnek!"

Ne várd,hogy az emberek inkább ismeretterjesztő csatornákat nézzenek ilyen szemét helyett,mert egyelőre több sekélyes barom van ebben az országban,mint tudásra vagy legalább érdekességre szomjazó ember!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.08. 13:32:58

Nos. Én a Discovery "Hogyan készült" műsora közben át fogok kapcsolgatni Danikára és az odvas kurváira.

"Mielőtt még valaki megkérdezné, köszönöm szépen, élek és virulok."

kutyát-macskát..... wáháh

Plutonic 2009.07.08. 13:34:52

Ezen megint jót vigyorogtam. :)))
Szeretem Eric fogalmazásait, ha a téma nem is oly közeli nekem. :DDDDD
Ez az egész számomra meg teljesen beteg.
A gond csak az, hogy ilyen világban élünk.
Ez kell a népnek, sokan meg hánynak és megcsömörlenek. :)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.08. 13:35:26

Én maradok az agybomlasztó Spectrum/Discovery/NatGeo szentháromság keretein belül.
Viszont nincs védettségem a csatronaszkennelés során fellépő ilyen támadások ellen.

Barese 2009.07.08. 13:36:42

Méghogy nincs beszélgetnivaló azok között, amit Discoveryn/National Geographicon/Spektrumon adnak? Én péntek éjjel láttam a Ne szóljatok anyámnak.. egyik részét. A srác, aki csinálja, mindig necces helyekre megy túristáskodni (pl.: Afganisztán). Most éppen Venezuelába, Chavez földi paradicsomába.. Apám, hogy ilyen hülye emberek legyenek még a földön.......Virágzika szocializmus,de tej csak 4 havonta van a boltban. Akkor meg biztosági őrökkel kell fenntartani a rendet a kb. 800-1000 m-es (!!!) sorban... Szétosztják a földeket, 1 ha-os parcellánként, hogy ott gazdálkodjon az istenadta nép. Kérdezik a volt nagybirtokost, hogy mihez kezdtek a földdel a földfoglalók? -Elkezdetek rajta növényeket termelni, csak az a bibi, hogy ezek igen rossz földek, és csak állattartásra jók. A nagybirtokos ezt csinálta.... Ez is egy igazi abszurdisztán.Kivonultak a földjeiket elfoglalni az új tulajdonosok. Elhízott fogatlan nők, sok gyerekkel (ismerős?). Videókazetta szalagjával próbálták körbekeríteni a 200 m2-rüket !!!! Megkérdezték, hogy házuk hogyan lesz? -Majd Chavez épít nekünk... Ilyen is van nálunk, nem? Államszövetséget akarok velük !!!!!

Projectelf 2009.07.08. 13:39:06

"Több férfi jelentkező is volt, nagy részük poénból, egy részük dühös anyázás miatt hívta fel a megadott számot, de akadt egy, aki komolyan gondolja."

haha :D

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.08. 13:43:36

Lehet, hogy bennem van a baj, de szerintem a Spektrum és a Discovery is egy kalap szar.

A műsorai nagy részét gyönyörűen megszerkesztett 5 tagmondatos, jelzőkkel telerakott, ugyanakkor semmit, vagy trivialitásokat közlő rizsa teszi ki.
Ráadásul kb 10 percenként vannak reklámok ajánlók, és 5 percenként mondják be, hogy mit fognak csinálni 5 perc múlva.

SzvSz aki ezeket bámulja, ugyanúgy zombi, csak még sznob is. (Jó, vannak jó műsoraik is, de azok ritkák, meg az is lehet, hogy én nézek túl kevés tévét és rosszkor kapcsoltam be...)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.08. 13:45:46

@TaTa86.: Persze vannak ott is nézhetetlen műsorok. De inkább nézem 3x a MegaStructures-t mint a Győzikét és társait.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.08. 13:47:54

@TaTa86.: biztos hogy benned van a hiba. Az Orange County Choppers-től a Piszkos Munkák Peter Schmeichel-elen át, a Mythbusters-ig mind jó műsor. Béke

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.08. 13:50:48

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Peace! Pont jókat soroltál!
Ott van még a Chop Shop, Overhaulin stb...

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.07.08. 13:51:25

Én már hetekkel ezelőtt megírtam, hogy visszasírjuk még a Győzikét. Az csak egy unintelligens, nagyhangú tajtparaszt, de Benkő egész egyszerűen egy gusztustalan vén f@sz.

Szerintem azért mehet főműsoridőben, mert évek óta impotens. Max ciciket mutatnak majd.

Azok a nők, akik erre komolyan jelentkeznek, nem is érdemelnek jobbat.

Tudom, hogy humornak szánta a szerző, de ez azért túlzás:

"Komolyan mondom írni kellene egy listát az ott "fellépett" összes szerencsétlen nevével, majd felkeresve őket felajánlani az eutanáziát."

Sokkal jobb lenne a blog az ilyen szövegek nélkül.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.08. 13:51:36

@TaTa86.: sok igazad vagyon, a legjobb csatorna az nCore

@zero: jaja, lehet, hogy megint lesz értelme tévézni

@zsanett- a élet van és szoci fan: és mondcsak, van telefonszámod is? :o)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.08. 13:53:40

@TaTa86.: Ennyi. Mégegyzser kikel egy krokodil, vagy fehér cápát mutogatnak, esetleg kélgyót, akkor behányok...

Továbbra is fenntartom, Benkő görbe tükröt tart elénk, hogy ezek vagytok ti, ennen az igényszintnek megfelelően viselkedem és így leszek tele lóvéval...

Benkő for President!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.07.08. 13:59:29

@Félkupica_Fehér_Főnök: van és már Dániel bácsinak meg is adtam, ő azt mondta vissza fog hívni, és elmuzsikálja a kedvenc nótám, ami nem más mint Lady Gigától a pókerfész.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.08. 14:11:31

@zsanett- a élet van és szoci fan: idióta xD

Azért remélem, nem Te voltál az az egy férfi jelentkező. :o)

trojas 2009.07.08. 14:13:32

Nem kéne reagálni.Nem kéne hangot adni a felháborodásnak.Azzal ,hogy egy botrányos dologra azonnal reagálunk, reklámot csinálunk ennek a talicskáravaló kerti trágyának.Persze ez illúzió.De milyen szép lenne....semmi reakció,aműsorba nem jelentkezik senki,sírí csönd.Bocs dani,de senkit nem érdekelsz se te,se a népbutító selejtes csatornád.
Még hova?Mit lehet még?Hol van a gödör alja?Van neki egyáltalán?

Pumpkin Jack · http://nyultam.com 2009.07.08. 14:13:40

Bakker, összevissza rakom a kommenteket, ne haragudjatok:) Elbambultam!
Bár ide se tartozik, de azért na:D:D:D
Bocsi, még a püspökladányi körforgalomhoz csatolnék egy két érdekességet:
Az oda írt kommentemben leírtam, miről is van szó, de nagyvonalakban:
Nem csak egy villanyoszlop van, hanem kettő is, és a másik az totál az egyik kijárat közepén van:)
Na, ez itt az említett kijárat, kicsit gyengusz a kép, de a lényeg látszik:
kepkezelo.com/images/b81vffmxgfal5skve3m.jpg
Ez az én képem a cikkben szereplő oszlopról:
kepkezelo.com/images/zcewk7g94lfrf956mlth.jpg

Na, és még valami meglepi, ez is Pladány, buszmegálló. Az a kis várszerű valami a buszváró, előtte jól látszik még egy igazi ladányi villanyoszlop:
kepkezelo.com/images/4cd4pz8rxv0z8bb1vkq2.jpg

:D:D:D:D
Mikor lesz ladányról külön poszt?:)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.08. 14:18:12

@Noname Cowboy: @Félkupica_Fehér_Főnök: @zsanett- a élet van és szoci fan: Amiket írtatok azok mondjuk tényleg érdekesek, és nézhetőek. (Pl a MythBustert ha véletlenül valaki odakapcsol meg is szoktam nézni.) De azért ne tegyünk úgy mintha ez lenne a kultúra, ez lenne az érték. Ezeket is gyakran ismétlik, és igazából bambulni jó őket faszverés helyett, hogyha már tényleg SEMMI más dolga nincs az embernek. Külön irritáló hogy szinkronizálják...

A Győzikét meg hagyjuk, egy bizonyos értelmi szint fölött szerintem már nem összehasonlítási alap.

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": :) Kb...

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.07.08. 14:19:32

Inkább sorolnám a kedvenceimet: Dirty Job's with Mike Rowe; Wheelers Dealers; Top Gear; David Attenborough; háttérnek meg az A. Planet... 8)

Ivanhoe 2009.07.08. 14:28:13

Akkor én is kedvencezek: Travel Channel és BBC-n Cash in the Attic. :)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.08. 14:28:37

Benkőhöz lazán kapcsolódik:

Tehát ÁFA fel, szocpol le, minden szinte fel, artisjus pendrive-ra rá, te azért valakinek legyen jó is:

velvet.hu/celeb/2009/07/08/kovi_szerint_a_pornoszakmanak_minden_segitseg_jol_jon/

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.07.08. 14:34:51

Épp a napokban akadt a kezembe ez a szar egy napilapban közölt egyoldalas cikk formájában..és mit látok a túloldalon?Hogy Genyórázó Mari 7,5 millával lóg mittudoménkinek és végrehajtás alatt van a dolog.Akkor arra gondoltam,hogy ahogy összecsukom az újságot pont rácuppan a benkőre képügyileg.Na ezt nyomják le a trévében!A Lengedező faszú Benkőzilla meg a kigyópicsa-szájú Geronazzilla gigászok gigászi küzdelmét.Dőlnének a bérházak a nyóckerben,ahogy hemperegve viaskodna egymással a két szörny.A második évadban pedig megszületnének a minden képzeletet felülmúló szörnybébik.. :-D

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.07.08. 14:36:49

@Félkupica_Fehér_Főnök: vagyok annyira ki nem rekesztő kersztény, hogy az öreg urakat ne a koruk szerint ítéljem meg.

elfelejtette 2009.07.08. 15:03:00

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Érdekes, a napokban olvastam egy cikket Jerry Springersről, a műfaj "alapítójáról", hogy bocsánatot kért azért, amit a műsorában bemutatott, és érdekességképpen le volt írva, hogy a műsora milyen utat járt be.

'91-től '94-ig politikai témájú volt, aztán '94 őszén kicsit átgondolták a dolgot, hogyan kéne a nézettséget feltornázni, és egyre lejjebb rakták a lécet. És működött a dolog. Minél alacsonyabb színvonalú volt a műsor, minél inkább underclass fazonokat hívtak meg, és egyre felháborítóbb témákat vettek elő, annál többet nézték a műsorát.
Egyszerűen erre van igény.

Az emberek fel akarnak háborodni, szinte keresik a felháborító dolgokat.

Persze nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az ízlésedet. :)

epres négercsók 2009.07.08. 15:10:14

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Persze, Dsicovery-n is vannak jó műsorok (én pl a hogyankészültet nagyon szeretem), csak tényleg az a baj, hogy tízpercenként szakítják meg valami promóval. És hogy mindent ezerszer adnak le. Egyszerűen nem tudok úgy odakapcsolni, hogy ne valami olyan menne, amit ne láttam volna már ezerszer. AP ugyanez, állatrendőrséges műsorok 2003-ban készültek, és azokat is mind leadták már ezerszer. Kicsit újítani kéne, kevesebb ismétléssel, és akkor nézhetőbb lesz az egész.
Ettől függetlenül, inkább nézem a Tutul családot egész nap, mint Benkőnek ezt a szánalom alakítását 20 percig... Már alig várom a szeptembert, kezdődnek végre a sorozatok (persze nem a tévében :P)

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2009.07.08. 15:17:46

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": na azért nem úgy van ö is fizeti az alkalmazottai után a járulékokat meg a cégének ugyan úgy kell adóznia ha most tönkre mennek a pornós cégek akkor az államnak pénz ki esés meg még több munka nélküli és itt most nem csak pornó színészekre gondolok

PublicEnemy 2009.07.08. 15:17:58

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Kinek tart görbe tükröt,Neked vagy nekem,vagy 2millió embernek?
Én nem viselkedem úgy,mint egy idióta fasz,aki a guruló követ is...

Szimplán beállt a sorba a lóvé miatt,és az sem érdekli,ha hogy egy élet munkáját húzza le a WCn.
Ha valóban lenne egy kis esze,akkor nem csinálna sárgaigazolványost magából egy kis alamizsnáért.

Bohóc János 2009.07.08. 15:21:25

@elfelejtette:
"Az emberek fel akarnak háborodni, szinte keresik a felháborító dolgokat."

Lsd még V'bőr vs Goldenblog

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.07.08. 15:26:51

Csakazértis a Mythbusterst fogom félbeszakítani Danika kevéért. Majd mink megmutassuk ezeknek a tojásfejű okostóniknak.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.08. 15:32:43

@epres négercsók: valóban idegesítő a sok-sok megszakítás, de ettől még jó a Discovery is, a National Geography is, a Spectrum is

Sussudio 2009.07.08. 15:37:05

Eleinte vala az, hogy a népeket érdekli a szex. Ez még rendjén is vala, amíg a szex a Jenna Jameson vala, snájdig matrózzal az "oldalán" (na jó, a "közepén") este 11 után...

De most már Genyórázó Mária az, Szottyadt Dániellel a közepén délután 3-kor...

Meddig még?

Azt hiszem, kezdek prűd lenni. :) De nekem senki ne mondja, hogy ez még mindig érdekel "minket".

Inner Circle 2009.07.08. 15:37:15

Nézzetek Animal Planet-et, ott legalább kedves állatokat mutogatnak.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.07.08. 15:39:23

Hahahaha. Lol, eric, köszi hogy felhívtad a figyelmet erre a gyökérre. Mi lenne, ha inkább egy lóval fektetnék össze ezt a médiabalfaszt? Szerintem az is lenne ilyen érdekes... Könyörgöm, ki kap ezért fizetést, hogy ilyeneket kitaláljon? Én feleannyiért is elvállalnám...

mind2 (törölt) 2009.07.08. 15:41:48

@zsanett- a élet van és szoci fan: még egyszer azt mondod a danira, hogy öreg, én kitépem a hajadat !!!!!! :D

Sussudio 2009.07.08. 15:42:00

@Biztonsági Őr:

Egy lóval??? Te milyen érzéketlen vagy... A Ló szép és nemes állat, ellentétben bármely olyan humán nősténnyel, aki önszántából részt vesz egy ilyenben.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.08. 15:43:00

@mind2: ááááááá, looooooooooooooooool

Ezaz csajok, iszapbírkózást! Botox Ildi lesz a bíró :o)

mind2 (törölt) 2009.07.08. 15:50:53

@Félkupica_Fehér_Főnök: egyébként erről a cinikus és ravasz vén marháról az a régi HBB nóta jutott eszembe : le kell menni kutyába, légy a kutyák királya, ne a király kutyája :o)

Bicskas 2009.07.08. 16:02:46

A discovery-n azért nyomnak 15 percenként reklámot mert nem "mainstream" adó, véletlenül kapcsolgatnak oda az emberek. Aztán meglátják, hogy húú ez meg ez a műsor lesz ekkor meg ekkor. Ha érdekli őket odakapcsolnak akkor is. De ha egy óráig megy vmi tök érdektelen dolog simán továbbkapcsolnak mielőtt meglátnák a számukra jó műsor reklámját, és vissza se kapcsolnak többet.
Amiről szól ez a Benkős műsor nem ugy hívják, hogy "kerítés"? ami ugye törvénytelen.

Sussudio 2009.07.08. 16:09:45

@Bicskas:

Ha Benkő nem fizet a retekklubnak azért, hogy csajokat szerezzenek neki - márpedig nem fizet - akkor ez nem kerítés.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.08. 16:11:45

@Bohóc János:

Mi csak kiszolgáljuk az igényeket :))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.08. 16:12:43

@Sussudio:

Igaz, olcsóbb mint a kurvázást, és tuti mind a 17 csajt meghúzza ...

Bohóc János 2009.07.08. 16:13:44

@Sussudio:

"De nekem senki ne mondja, hogy ez még mindig érdekel "minket". "

Nem érdekel. ezért elkapcsolunk onnan, vagy oda sem kapcsolunk
Vagy nálad csak ez az 1 (2) adó van?

Ezek magántévék, akik befele tolják a pénzt az államhtba. Engem jobban izgat ennél, hogy a közpénzből fenntartott MTV1/2 és DunaTV miért nem tud értelmes, nézhető műsorral kiszolgálni.

Bohóc János 2009.07.08. 16:14:40

@zero:
Tudom én azt :)

meg picit fel is piszkáljátok, de ez legyen marketingstratégiátok része :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.08. 16:18:15

@Bohóc János:

Azért, mert nincs verseny, így is, úgy is megkapják az állami pénzt ... ha szar műsort adnak, ha jót, az állami pénz jön befelé ... semmi sem kényszeríti rá őket a minőségi és/vagy nézett műsorok sugárzására ...

Sussudio 2009.07.08. 16:18:58

@Bohóc János:

Nem azért írtam, mert azon hőzöngök, mi a műsor - nem igazán érdekel, ráadásul az esetek 95%-ban otthon sem vagyok, mikor ezek mennek.

Általánosságban kérdeztem, mert tényleg nem értem, hogy mitől lehetnek még mindig emberek, akiket ez érdekel.

Értem, hogy a szex érdekli az embereket. - de ez nem igazi szex.
Értem, hogy a botrány érdekli az embereket - de ez nem igazi botrány...

Ennyi.

Bohóc János 2009.07.08. 16:36:40

@Sussudio:

mások lelki üdvéért aggódsz?
igazán szép, nemes dolog.
mondjuk ilyen gerinccel ez a minimum

Sussudio 2009.07.08. 16:43:06

@Bohóc János:

Nem aggódom senki lelki üdvéért jelenleg.

Az emberi agy működésének fura rejtelmeibe szeretnék betekinteni.

Merő kíváncsiságból, esküszöm.

(Olyan szép, ahogy próbálom előtted eltagadni saját erkölcsiségem... :)))) De komolyan, puszta kíváncsiság, amit érzek.)

Sussudio 2009.07.08. 16:51:01

@Bohóc János:

Mellékesen a lelki üdv és az esztétikai igényesség még igen távol állnak egymástól. Nem hinném, hogy Jenna Jameson-t (bocs, nemtok olyan sok nevet:) nézni orális szex közben sokkal közelebb visz a lelki üdvözüléshez mint mondjuk Genyórázó Máriát nézegetni. Viszont kétségtelenül esztétikusabb - és én botor ebből azt gondolnám, hogy jobb...

Namost arra vagyok kíváncsi, hogy akkor utóbbi miért érdekel bárkit is?

emzperx 2009.07.08. 16:55:24

Adják neki oda Gerontó Máriát!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.08. 17:28:11

bezu most örül a posztnak, bepróbálkozik ő is a számmal.
viszont a műsorból nem lesz semmi, és nem élőben fog menni, ha megy, úgyhogy ortt nem nagyon jön képbe talán. (ha megkapja a retek a 12 órás sötétésg délbent)
szerintem kamu műsor lesz ha lesz, a 10ből 7 luxusprostival/hospessel, 3 meg kövér 50 éves szűz feleségjelölt lesz, aki marad a végére, aztán tényleg elveszi őket.

Sussudio 2009.07.08. 17:32:58

@tesz-vesz:

Szerintem egy luxusprosti nem olyan hülye, hogy odadobja a biztos egzisztenciáját azért, hogy bagóért versenyezhessen Szottyadt Dániel kegyeiért. Szóval luxusprosti nem lesz, csak wannabe kurvincák.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.08. 17:40:39

@Reckl_Amál: miért? a felajánlást nem kötelező elfogadni, de ha ingyen van...
@emzperx: az majd a következő valóságsó lesz,a bankó utáni
genyó mária férjet keres,
jelentkeznél?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.08. 17:41:48

@Sussudio: jó kinézetű playboy, ckm fhm tökömtudja mi van még lányokra gondoltam, nem a hivatásos luxusprostikra
szerintem playboy lányok biztos lesznek,

Sussudio 2009.07.08. 17:45:11

@tesz-vesz:

Szerintem meg nem.
Egy jó kinézetű playboy csajszi inkább pörgedezik egy picit csendben valamelyik kedvesferin, minthogy beégesse magát a Benkő Szottyadt Dánielért való sorbaállással nagy nyilvánosság előtt.
Szigorúan szvsz persze, de meglátjuk.

f.m.j. 2009.07.08. 17:52:14

@Sussudio:

Az attól is függ, hogy rtl-ék mennyit fizetnek nyuszómuszónak :):)

Sussudio 2009.07.08. 17:53:15

@tesz-vesz:

Nézd meg a hirdetés fényképet - ha ahhoz nem tudtak szerezni 3 pléhboj szintű macát, akkor a műsorba pláne nem fognak tudni.

f.m.j. 2009.07.08. 17:54:59

Én csak annyit remélek, hogy érdektelenségbe fog fulladni a műsor...

reKorrekt 2009.07.08. 18:16:24

Pont az ilyen lónyálak miatt nézek már hónapok óta csak (ne lépj a herémre eric, de) Spektrumot, NGC-t, Discoveryt, Paprikát és Duna tv-t.
Már House-t és a Showder Klubot is inkább letöltöm, minthogy a nézettségét javítsam ennek a két fosnak.

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.08. 18:22:18

De hiszen már talált magának, három szép feleséget is:

www.rtlklub.hu/musorok/monika/cikk/250080

tudi 2009.07.08. 18:38:35

Jól nyomja az öreg, remélem mindet meghúzza, bár úgy érdekesebb lenne, ha mind ilyen 120 kilós bálnák lenének.:)

Az EREDETI 2009.07.08. 19:09:00

muszáj volt már valami ilyesmit csinálni, hiszen amerikában is ilyenek mennek mostanában

Horizont 2009.07.08. 20:14:16

Na végre előkerült "ős blogger" eric-ünk:))
A téma bulvárnak, bulvár csak nem laza! Minden kornak meg van a maga szépsége, egy ilyen vén f...sz ne pörgesse már túl a szexuális életét nyilvánosan, mert nem áll már jól neki. ( vagy mert nem áll) :)))
Nem igaz, hogy mennyi ember nem tudja magát elhelyezni térben és időben. Sajnálom ezt a vén pojácát, maradt volna meg a lantjánál. Görbe tükör ide vagy oda legelőször ő görbül meg... A szemünkben!

belzebubó 2009.07.08. 20:19:40

@eric:"Igaz, hogy kevesebb posztot dobtam össze múlt hónapban"
remélem az elfoglaltságaid miatt azért nem hanyagolod a kismopszokat sem :))

sebien 2009.07.08. 22:10:39

@Horizont: de igazából mi vadidegenek vagyunk a számára és ezért nagy ívben tesz arra, hogy mit gondolunk róla. hozzáteszem: teljesen jogosan. arról nem is beszélve, hogy ő fog fiatal husikkal doktorosdit játszani. ami - tekintve a korát - a pénzes paliknak szokott összejönni... és most benkő dánielnek.

Horizont 2009.07.08. 22:18:38

@sebien: Plusz még pénzt is kap ezért! Én már nem vagyok mai csirke de nekem ez a Benkő nem kéne. Most azt kéne ideírnom, hogy semmi pénzért! De ki tudja lehet, hogy van annyi pénz:)) (ez csak vicc akart lenni)
Persze én sem kellenék neki amikor fiatal husikkal van, lesz körbevéve:) Mint műsor borzadály lesz!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.08. 22:46:34

@Sussudio: áá ezek pénzért mindent.
havi 3 milliórér még betonozni is mennek, + az üzeltfelek köre is bővül az ingyenreklám miatt.
persze tipp, de tuti lesznek benne playboy szintű lányok különben senki nem nézné, ld: barátok közt.
a hirdetésiek nem olyan rosszak,nem? a silikon megvan

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2009.07.09. 00:07:08

Én csak 1re lennék kíváncsi, menyit fizet az RTL a szereplését, mert Benkő nem annyira gazdag, csúnya kivénhedt cigányaszonyt aki ingyen csinálja azt nem rakják be mert nem hozz nézettséget ellenben valami playmate kaliberű csajjal.

Marcellusca 2009.07.09. 06:45:44

@Horizont: Hehe! Van az a pénz, amikor az embernek a fején csak az egyik felén korpásodik a haja! :D

helikopter 2009.07.09. 09:38:55

eric azért trükkösen hackeli a műsort, az általa kiírt telefonszám ugyanis nem stimmel. ;)

sebien 2009.07.09. 19:37:00

@helikopter: felhívtad? erre csak egy mentség van, ha hímnemű vagy és poénból tetted. mert ha nőnemű egyed vagy, az életben nem mosod le magadról, hogy benne akartál lenni a tévében:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.10. 06:47:03

@helikopter:

Komolyan felhívtad ezt az undorító vén dögöt? Emailen várjuk az esküvői meghívót! :))))))

Hannibal22 2009.10.26. 20:44:08

Nah,eljött az idő:) Aki nézi,majd véleményezze:)

süti beállítások módosítása