Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


       Szűrés lista

Te blokkolnád Lulut?

Költői kérdés, természetesen. De nem azért, mert tudom a választ, csak egyszerűen nem akarok senkiben csalódni. Tudjuk, hogy van az a pont, amikor már elönti az örökítő anyag az ember agyát és bárkit, bárhol, bármikor - kár, hogy ezt általában megérzik a nők a randikon és kosár. Na jó, de Lulut akkor se már plíz!

Akinek a printscreenből nem jött volna át, Lulu nem más mint Geronazzo, ki a Mistress oldalon hirdeti magát és szolgáltatásait. Pontosabban csak hirdette, mert már 2006-ban ki akart szállni, viszont szegénykémnek annyi esze volt, hogy azon a fórumon  kérte meg az Admint, hogy legyen kedves törölje már, ahova a visszajelzéseket adják a -köh- teljesítményéről az elvetemültek.
"Kedves Sanyi! (Mistress üzemeltetőjének) én már befejeztem ezt a szakmát és kérlek szépen hogy a képeimet vedd le az oldalról! Kérlek jelentkezz a privát számomon hogy lerendezzük az anyagiakat. Köszönöm lulu 2oo6-o1-o2 oo:39"
Gondolom, x összegbe kerül havonta, hogy az embert így online "futassák".

Nade az Admin ugye nem nézegetheti minden prostija fórumát,  ezért Geronazzo adatlapja még mindig ott virít a Mistressen és hát... imádják a férfiak. Egyszerűen könyörögnek neki, hogy találkozzanak, és hogy reaktiválja magát. Eszem megáll! 

"Kedves Mária, nagyom tetszel. Imádnék a partnered lenni. Üdv, Laci. Itt elérhetsz: qwert163@freemail.hu, Egyszerűen feláll a cerkám az ilyen érett bulya nő láttán mint Te. Kedves Mária! Ha még nézed ezt az oldalt, akkor szeretném, ha felvennéd velem a kapcsolatot! Egyszerűen bálványozlak, Te gyönyörűség! Én egy intelligens fiatal srác vagyok, biztos szép perceket fogunk együtt tölteni!P uszi:beatingasone@freemail.hu." Satöbbi, satöbbi!

Lulut megkérdezte a Velvet, hogy mégis "miafasz van most akkor, kurva-e az, akit pénzért basznak?", de ő nem értette.
„Én leginkább élménygyűjtőnek nevezném magam. Több házasságon vagyok túl, két gyermekem van, és nem egyszerű élet a hátam mögött - teljesen érthetőnek tartom, hogy megengedhetem magamnak ezt a fajta szabadságot. Van, hogy szerelemből szexelek, de ha az éppen nem adatik meg, akkor kölcsönös szimpátia alapján, ami mellett mindenféle ajándékot, juttatást elfogadok. Ha ezt kurválkodásnak nevezik Magyarországon, nem is tudom, hova tartunk.” A szűk pénztárca miatt Maria,  mostanában már csak Angliában nyújtja szimpátia alapú szolgáltatásait, mert ott sokkal bőkezűbbek, gazdagabbak a férfiak. Pedig itthon sem lehetett túl ócsó, szegény Lacus sem tudta megfizetni. 
"Szia Lulus! Fantasztikusan nézel ki, már sokszor gondoltam rá, hogy meglátogassalak, pláne, miután még olvastam is rólad valamelyik lapon . Egyvalami tartott eddig vissza, mégpedig az áraid. Sajnálom , hogy nekem kicsit magasak. Puszi! Remélem rámzúdúl egy rakás zsozsi és akkor tuti kereslek." Szegény biztos nem tudta, hogy nem kell pénz, "mindenféle ajándék" megteszi!

Amúgy nem nehéz összerakni mi történt. A szörny kurválkodott itthon egy darabig, majd kihúzott a szigetre is kurválkodni, hol sokszor annyit keresett egy kuncsafton, mint idehaza. "Lulu két hetente rendszeresen külföldre utazik. Ezt az eseményt most úgy időzíti, hogy május 17-én lesz utoljára elérhető, és május 3o-án ismét várja látogatóit. Ezeket az eseményeket - ígérete szerint - legközelebb már ő személyesen fogja jelezni nektek a fórumban." Ezt meg is tette Maria még egyszer ezután,  aztán szólt, hogy elég, itthon nem melózik többet.

Jelenleg hat állandó kuncsaftja van odakint, mint mondja, szeret több lábon is állni, és bebiztosítva érezni magát. (A betoncsizma is elég biztos, amúgy.) Szerinte azért ilyen népszerű, mert "nem árul zsákbamacskát mindenki azt kapja amit az adatlapon lát". Nahát úgy kezdi, hogy 37 éves, ami cirka 15-el  kevesebb, mint a valós kora. Aztán azt mondja, tud/vállal ilyen dolgokat:  Lábimádat, cipőimádat, csizmaimádat, harisnya, harisnyatartó, combfix, dohányfüst, pisiszex, herekényeztetés, szerepjátékok, házimunka(ne röhögj), női ruhába öltöztet, kényszerfrancia, orgazmus irányítása, arcra ülés, segédeszközök, csók, legénybúcsúk, vibrátor, testre élvezés, escort, masszázs, tanult masszőr, lányok, párok, egyedül fogad, kölcsönös francia, övszer nélküli francia, több pasival, sztriptíz, borotvált, tetoválás, szilikon, műköröm, közös maszti, meglátogat, fotógarancia... na meguntam.  Szóval blokkolnád?

Címkék: bulvár szex bizarr

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr451350034

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lulu 2009.09.01. 12:30:51

   Lulu cikk vastagbőr :

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laptalan_monitor · http://kocsma.blog.hu/ 2009.09.01. 12:46:34

Hogy egy klasszikust idézzek (Józsibá a falu végéből): "Válogatós f@sznak kutyában a helye!"

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.01. 12:46:44

Ne bántsátok, heti >48 órát dolgozott, és nem ám csak az íróasztal mögött, hanem a lakás minden csücskében, verejtéket izzadva. Csináljátok utána, aztán pampogjatok..
Ezt szokták mondani, nem? :)

Aaronka 2009.09.01. 12:49:36

@Von Siebenbuergen: Kösz Elkísér mondjuk moziba? Vagy focimeccsre?
És a kényszerfrancia az mi? Hüvelykujjal nyomom a szemét ezerrel??

Marcellusca 2009.09.01. 12:50:06

@PublicEnemy: Őőőő, izé, én erre a kérdésre nem biztos, hogy tudok válaszolni, de van olyan ismerősöm, akinek van olyan barátja ... :DDDD
Vagy kérdezd Seduxent!
Télleg, Ő hol van? Kimarad a "jóból"? :D

Geza 2009.09.01. 12:51:26

Azt a megveszekedett, sámfával tágított, rámás pofájú riherongy mindenségit neki, ez durva volt! Én bohó ifjúkoromban preparáltam már útszéli gázolt macskát, reggeli mellett cserélni az áztatólevet a csontokon nem okozott még múló undort sem, de ez a... ez a shoggoth, hát a világon annyi szesz nincsen, hogy erre a dögre ráfanyalodjak. Inkább tosznék vakondtúrást, de még akár a hurkatöltőt is bevállalnám, ha ez a pumpaszájú lestrapált bérnőstény lenne az egyedüli alternatíva.

Én már csak azon imádkozok csendben, hogy be ne zupáljon sündőrnek ez az ordas ribék, mert ha egy oszlatókötelék közepén ezzel az önmagánál ocsmányabb pofával mosolyogna a derék hazafiakra (opcionálisan 'érzéki' cuppantásokkal nyomatékosítva), hát én Isten bizony a Don-kanyarig futnék a rémülettől.
Arról már nem is beszélve, hogy az egyéb 'bájaitól' meg még a vipera is lekonyulna, de legalábbis visszhangzó csattanással menekülne vissza a nyélbe...

Von Siebenbuergen · http://koszelet.blog.hu/ 2009.09.01. 12:54:16

@Aaronka: Ahova akarod (kifizeted).
A kényszer meg az, hogy eljátsza, hogy nem akarja. Másként megközelítve, erőteljesen rásegítesz a bukásra : )

Aaronka 2009.09.01. 13:01:47

@Von Siebenbuergen: naon profi vagy. kösz. ma már megérte bekapcsolni a gépet.

Tapmancs 2009.09.01. 13:04:07

Gondolom ez a cikk lenne a "kis pikáns szex", amit zero (vagy ki :)) említett a díjátadón.

PublicEnemy 2009.09.01. 13:04:44

@Von Siebenbuergen: Azt hittem az"ügyfélnek"kell eljátszania,h nem akarja!:)))

pógárjenő 2009.09.01. 13:06:14

Bézbólütővel, mellesleg, jobb téma:"Tanárnak állt Orbán Viktor. A pártelnök egy főiskolán oktat fideszes öntudatot a párt tagjainak. A kurzusokat szervező alapítvány elnöke elárulta azt, amin nem is csodálkoztunk: imádják a Fidesz elnököt az iskolapadban ülők." Na ez vastagbőr!

dr.justice 2009.09.01. 13:07:07

@PublicEnemy: @Marcellusca:

Ne szerénykedjetek már. Tudjátok ti mik ezek. Szerintem még angolul is. :))

De laikusok kedvérért itt egy szakkifejezés.

Facesitting = Nyalatás erőszakkal = Arcra ülés.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.09.01. 13:07:16

Háát eric ez így ebéd utánra??? Nem vagy Te egy kicsit kabbe a f@szom? :)

Von Siebenbuergen · http://koszelet.blog.hu/ 2009.09.01. 13:08:56

@Aaronka:
A rutin, meg az évek. Egyébként etimológiai nagyszótárt szerkesztek, oda kellenek : )))

@PublicEnemy:
: DDD

PublicEnemy 2009.09.01. 13:15:20

@dr.justice: Na,jó jó...persze el tudom képzelni!
De mi az a"dohányfüst"?Leviszed a sarki talponállóba,és két feles hubi közt megdöngeted a pulton?!:D

Szélpörgő 2009.09.01. 13:18:55

@Maximio: Fletó megmondta, nem tudom mit nem értenek ezek? "kurvaország" Ennyi.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.01. 13:20:59

@Tapmancs:

jaja, csak azért írta eric, hogy a sületlenségemnek adjon valami alapot xD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.01. 13:24:23

@Aaronka: kényszerfrancia az, amikor - finoman fogalmazva - a hölgy nem nagyon akarja (pontosabban ezt játsza). Magyarán: szájba****d :))))

Mááárijjjjjjá kedves, én nagyon-nagyon szívesen szájbacekcualizálnálak! Ehhez lenne egy cekcuális segédeszközöm is, amit SZÍVLAPÁTNAK hívnak, teeee szörny...

@Marcellusca: remélem "kielégítettelek"... ööö a válasszal természetesen :)

PublicEnemy 2009.09.01. 13:27:42

@Szélpörgő: Kössz,de ezzel várnom kell estig,mert"a vállalat nem engedi"az arconbaszos oldalak megtekintését.:D

Von Siebenbuergen · http://koszelet.blog.hu/ 2009.09.01. 13:29:26

Jut eszembe, a Vastagbőr ezzel a poszttal köszönti az iskolakezdőket?! : )))

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.09.01. 13:34:18

Sok kis hülyegyerek fikázza, közben mindnek 60GB MILF van letöltve a otthoni gépére...:DDDDD

derelyegrádi szellem 2009.09.01. 13:36:11

@Seduxen:

tényleg ez kényszerfrancia?

Én eddig úgy tudtam, hogy a bretonok...:-)

Én egyébként az "arcraülést" választanám (ha feltétlenül kéne), mert úgy még véletlenül sem láthatnám a fejét. :-)

Rettenetes ez nő. Egészen dermesztő, ahogy kinéz. Brrrrr.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.09.01. 13:38:20

a nőinem iránti tiszteletem nem enged meg semmilyen hozzászólást és nem csak ő miatta.

Dr. No 2009.09.01. 13:43:36

@Geza: shoggoth - ez találó:-)

Egyébként egyetértek Máriával, aki szabott áron lábimádatot, cipőimádatot, csizmaimádatot, harisnya-, harisnyatartó-, combfix-mittudoménmit, faszra dohányfüst-fújást, pisiszexet, herekényeztetést, szerepjátékokat (M.A.G.U.S.?), házimunkát, női ruhába öltöztetést, kényszerfranciázást, irányított orgazmust (eredetileg forced milking), arcra ülést, segédeszköz-használatot, csókot (ebben mi a pláne? A szívókorongja?), legénybúcsún előadást, vibrátorhasználatot, testre élvezést, escortkodást, masszázst, kölcsönös franciázást, övszer nélküli franciázást, több pasival (micsodást is? Nincs állítmány), sztriptízt, borotvált puncis szexet, tetoválást (hogy jön ez ide?), szilikont (részt vehetek az újabb műtétjén, ha fizetek? Esetleg én operálhatom? Bármilyenre?), műkörmöt (wtf???!), közös masztit művel, csinál, élvez, váltakozó partnerekkel, az nem kurva. Esetleg "marginális szexuális taktikákat követ", de nem kurva. Sőt, egy szent!

acel 2009.09.01. 13:44:15

Mi van itt?
A vastagbőr összeolvadt a subbával amíg szabadságon voltam?

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.09.01. 13:46:02

Médiakurva ne sírjon, ha lebasszák.

Dr. No 2009.09.01. 13:46:20

Azért a legdurvább mégis az, amilyen hangnemben az - khm - éves programjáról tájékoztat minket a tabloid sajtó.

"Kommünikét" bocsát ki arról, melyik hónapban melyik országban baszatja magát pénzért, az ész megáll!

Marcellusca 2009.09.01. 13:54:29

@Seduxen: Már mondtam, hogy én tudom, mert van olyan barátom, akinek a haverja .... mesélte. :D

És haggyad békin a zén segédeszközömet! Én csaptam le rá hamarabb! Jóvan? :DDDD

@Von Siebenbuergen:
Há' persze. Hadd tudják meg mihamarabb, hogy mi a való világ! :D
Lassan már úgyis tananyag lesz. Mert igény az volna rá. :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.09.01. 13:55:50

Az eszkort az azt jelenti, hogy kisér valakit? Na, akkor a Köztársasági Őrezredbe vele, lássák a terroristák, hogy mi nem szarral gurigázunk!

mry314 2009.09.01. 13:56:27

@Ned Coleman:

Genyórázó nem kurv@ hanem élménygyûjtô...
Mi ez ha nem politika?!

Akkor a politikusok meg "pénzgyűjtők"? :)

Egyébként, meg ezt a "gyönyörűséget" aranyba kéne önteni, jó forró aranyba...

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.09.01. 13:58:02

nem értem mi itt a probléma, ez egy szakma, hirdeti magát, van akinek ez kell, és fizet érte.
mindenki jól jár
ezt a nőt teljesítmény után numeránként fizetik

botox Ildi sokkal többet kaszál, miközben egy kártékony barom, és akkor is látod a nyamvadék arcát amikor nem kattintasz rá.

Dr. No 2009.09.01. 13:58:27

Egyébként meg már régen madámnak kellene lennie, ha tényleg letett volna valamit az asztalra, nem a lottyadt seggét toszatni.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.01. 14:17:51

@Marcellusca: "Én csaptam le rá hamarabb! "

mennyivel jobb lett volna, ha azt írod, hogy "én csaptam le VELE hamarabb" :)))

@derelyegrádi szellem: na jó, de NE TE ülj arcra, hanem mondjuk Fekete Lacit kérjük fel erre a megtisztelő feladatra. Közben elmajszolhatna egy fél disznót, meg egy rekesz Kőbányait, vagy ilyesmi :))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.01. 14:21:04

@Dr. No: "ha tényleg letett volna valamit az asztalra,"

na ez ebben a postban különösen gusztustalannak hat... hát mit "tehetne" ő le az asztalra?
1: a nagy löttyedt seggét
2: egy kiadós pippantás után a "végterméket"

egyik opció sem túl vonzó, "lássuk be feri" :))

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.09.01. 14:28:22

37 év...
58 kiló...
Muhaha.
Én meg Brad Pitt vagyok, csak nem olyan gyíktestű.
Egyébként blokkolnám, villástargoncával.

Brekkancs01 2009.09.01. 14:28:46

Ez a kurva főz esténként a sok agymosott baromnak! Okádnék a főztjétől. Csupa g*ci lehet a keze és a szája is, amikor kóstolgatja. Fúj!!!!!

Beer Ninja 2009.09.01. 14:32:57

Ki a francot érdekel? Direkt adjátok alá a színvonalat?

A következő poszt az lesz, blokkolnánk-e Eric-et...

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.09.01. 14:36:22

Ericet?
Blokkolnám.
De csak ha viking, mert akkor jól bele tudnék kapaszkodni a sapikán a szarvakba.

Taktikai Atompingvin 2009.09.01. 15:34:15

Hazajövök a kocsmázásból és ezt látom....

Plutonic 2009.09.01. 15:50:16

Ha ezer farkam lenne és nem lenne több nő a világon, akkor SE!
Broáf......

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.09.01. 15:50:16

ha idehányok a billentyűzetre az gáz?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.01. 15:59:59

@Slanger: nem, teljesen normális emberi reakció...

Plutonic 2009.09.01. 16:06:42

@Slanger: Amíg nem az enyémre, addig nem. :)))
Viszont megérteném! :D

Marcellusca 2009.09.01. 16:26:20

@Slanger: A sajátoddal azt csinálsz, amit akarsz! :DDDD

Taktikai Atompingvin 2009.09.01. 16:28:08

@Slanger: Nekem is kis híján ez volt az első reakcióm kocsmából érkezvén...

dr.justice 2009.09.01. 16:57:02

@derelyegrádi szellem:

Esetleg láthatnád így a szétplasztikázott csiklóját: Az sem biztos, hogy szebb mint a feje. :D

derelyegrádi szellem 2009.09.01. 17:17:05

@dr.justice:

plasztikázott csikló is van?

Ezt nem tudtam....

Viktus 2009.09.01. 17:24:06

Ezt fogja jelenteni a "pikáns szex" zero felfogásban? :D , mert az nem hiányzik így ebben a formában a vastagbőrről :D:P

pozsi83 2009.09.01. 17:48:43

Na az ilyen posztokat nem lenne muszály. Nem biztos, hogy a blog profiljába illik. Ill. ha ideillik, akkor kár érte. Egyébként szuper jó a blog, de lulu és társai nem feltétlenül érdekelnek. Vagy ha érdekelnek, akkor nem ezen a blogon.

Viktus 2009.09.01. 17:56:43

@pozsi83:

a pikáns sex kell a sikerhez :D:P

Tarackos Sül (törölt) 2009.09.01. 18:51:57

Csak viszonyítási alapnak:

Nemrég láttam egy képet a megaszaros Tóth Gabiról, amelyen 2x olyan ronda volt, mint egy transzvesztita. Bőrszerkó, motoros-sapka, napszemcsi. Kb. úgy nézett ki mint Mr. Garrison tanár úr külön bejáratú kurvája (uhh de jó vagy - South Park). Na AZ ronda volt.

De nem blokkolnám azért mégse . . .

zala 2009.09.01. 19:39:58

"Ha ezt kurválkodásnak nevezik Magyarországon, nem is tudom, hova tartunk."

na hát végre kiderült, hogy miért tart ott ez az ország, ahol tart. a nyelv miatt. azért mert kurválkodásnak hívják azt, ha valaki pénzért baszik. döbbenet.

tudi 2009.09.01. 19:57:00

TE JÓKU...................................................................................MEG. Aki erre élvezkelődik annak beteg egy fantáziája lehet. Bassza meg ezt a némbert a héthóhér vagy egy csorda kafferbivaly
"Ha ezt kurválkodásnak nevezik Magyarországon, nem is tudom, hova tartunk."
Ennek a "nőnek" piszkosul vastag az arcán illetve a száján a bőr.

pagocs 2009.09.01. 20:31:56

Ezt én komolyan nem értem. Van ember aki ezért hajlandó fizetni? Ez a bigyó annyira csúnya, hogy az már biológia fegyver kategória. De ami számomra végképp érthetetlen, hogy hogyan tud ez állandóan beszivárogni a médiába? Az embereknek ennyire elemi szinten igényük a horror?

Horizont 2009.09.01. 22:04:00

Nem lehet kihagynom ennek a posztnak hozzászólását. Van aki finnyás és azt mondja ez nem illik a Vastagbőrhöz.(???) Nagy tévedés! (mondom ezt nő létemre).Ellensúly kell!!
Eric (a nyers erő) annyira jól ír meg ilyeneket.
Na de a kommentek!!! Nem csalódtam most se:))) Most már a szomszéd házban is hülyének néznek, mert nyitott ablaknál visítva röhögtem. Mindenkit dicséret "illet" de a pálmát @Geza: viszi el!!!
Nem is ragozom, szenzációs a maga nemében!!!
Ja és azt hittem sok mindent tudok én már a témáról...... Elbizonytalanodtam:)))))

f.m.j. 2009.09.01. 22:26:56

@Horizont:

Na, akkor megszólalok én is, ha már te mertél...:)

Én ehhez nem akartam hozzászólni, mert azt gondoltam HOZZÁM (nő vagyok, szégyenlős vagyok, undorodom ettől a miez-től, stb), nem illik, nem finnyásságból, -de igazad van: lassan felkeltem a gyerekeimet, annyira röhögök itt ezeken, amiket írkáltak a "fiúk"... kész... kösz :D:D

krotosz 2009.09.01. 22:34:15

Gyerekek,
ahogy mondták a régi öregek:
"Válogatós f@sznak - kutyában a helye"'...

Taktikai Atompingvin 2009.09.02. 05:58:01

A legjobb beszólás a kommentek közt van: "lofaszjoska:
Bazz ez olyan rusnya izé,ha belőnék az óceánba, a cápák rászoknának a lucernára."

Viktus 2009.09.02. 07:18:40

@pagocs:

Miért ne lenne? az ember egy érdekes állat van, aki azt élvezi pl. , ha telibe kakilják meg ilyenek ...

Marcellusca 2009.09.02. 07:22:32

@Horizont: @fmj:

Nagyon helyes, ha kifejtitek a véleményeteket. Nem kell (ál?:D)szemérmesnek lenni! Kell a női szemlélet, látásmód is, mert Nektek is van véleményetek (akár erről a véglényről is), ami mérvadó lehet.
Szex témában, általában a férfiak a hangadók, pedig (jó esetben) a nők is érintettek a kérdésben.

Horizont "néni"!
A Te fiatal korodban még nem voltak ilyen "perverz" szokások? Csakis lámpaoltás után, a takaró/paplan/dunna alatt, misszionárius pózban? :DDDD
Látod, látod, mindig tanul az ember.
Nosza, lehet otthon (vagy bárhol:D) kipróbálni! :DDDD

Horizont 2009.09.02. 08:41:29

@Marcellusca: Nagyon el vagy tévedve édes kisfiam:DDDD Már a dunnával, lámpaoltással, egyebekkel:))
Ez a poszt is csak arra volt jó (a humoron kívűl) hogy milyen jó normális, igazi, egészséges NŐnek lenni!!!!
Igaz @fmj: ????
Óh ti pasik.....

f.m.j. 2009.09.02. 09:00:29

@Horizont:

de még mennyire, hogy igaz ;)

@Marcellusca:

a nőt meg szerintem mindenki "blokkolná", egy baseball ütővel az orcája legközepébe... erről ennyit :)

Marcellusca 2009.09.02. 09:01:38

@Horizont: Abszolút egyetértünk!
Ezért mondtam, hogy írjatok Ti is, mert az egészséges nők véleményére is kíváncsiak vagyunk.
Hogy mit gondoltok egy ilyen, nőnek már egyáltalán nem nevezhető véglényről.

Marcellusca 2009.09.02. 09:03:33

@fmj: Én szívlapátot említettem, de nem vitatkozom. :)
Jó lesz oda a "fa testápoló" is. :D

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2009.09.02. 10:43:46

Hm... Ha ketten maradnánk a földön azt hiszem én inkább a bárányokból vagy kutyákkal próbálnám feltámasztani az emberi fajt. :)

mindenbe belekotyogok 2009.09.02. 12:20:45

A pornózó fideszdelegált mikor kerül már ki az oldalra? :D

pagocs 2009.09.02. 12:22:49

@Viktus: Na jó, a legközelebbi újratelepítésnél visszakapcsolom a semmin nem csodálkozni opciót.

f.m.j. 2009.09.02. 12:45:30

@pagocs:

Akkor olvassál Sade márkit, mondjuk Filozófia a budoárban, én is csak azért olvastam, mert kötelező volt, ritka undorítóságokat ír le, de állitólag csak viccelődött :):):)

pagocs 2009.09.02. 14:36:06

@fmj: Most őszintén: és ez jó lenne nekem? :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.02. 15:43:40

@Horizont:

Na igen, ezek a képek kifejezetten jó önbizalomnövelők azoknak a hölgyeknek, akik nem elégedettek a külsejükkel.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.02. 15:44:37

@Marcellusca:

Én nem vagyok szemérmes, csak hiányoztam pár hétig.:( (Mit pár hétig, június végétől...:( )

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.02. 15:46:47

@fmj:

Szerintem pont ezért lett akkora a szája, mert mindenki szájbablokkolta már valamivel - acbetes bakancstól olajfúrótoronyig -, aki találkozott vele valahol.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.02. 15:48:48

@fmj:

Ha ez az elmebeteg viccelődött volna, nem zárták volna a Bastille-ba.:) (Részben miatta tört ki a francia forradalom, mert állandóan ordibált a Bastille egyik kényelmes ablakából, hogy mennyire sanyargatják ott bent, és hogy szabadítsák már ki a másik féltucat fogollyal együtt.:))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.02. 16:28:35

@mindenbe belekotyogok:

Köszi, de elég, ha szimplán j-nek ejted a monogrammom második betűjét.:)

Kartal (rezervált) 2009.09.02. 16:29:50

@Mj: Jeeee! Mj visszatért!!! :D
Üdv itthon! Már nagyon hiányoltunk :)

Horizont 2009.09.02. 16:53:45

@Marcellusca:
"egészséges nők véleményére is kíváncsiak vagyunk."
Nesze itt van egy!
Meglepő de én sajnálom ezt a szörny nőt.Ez egy átlagos, nagyon csinos majdhogynem bájos nő volt. Valahol megbicsaklott, agyilag!Beteg személyiségű. Nem igaz, hogy nem volt valaki a közelében, aki az első jeleknél igyekezett volna megmenteni. Ilyen sorstársai vannak, mint a BB Évi, Molnár Anikó. Szörnyű, hogy a média folyamatosan azt hiszi, hogy van rá igény! Vagy van rá igény?
Ezek nem tipikus kurvák, csak a megzakkant agyukkal ebben látják a megvalósulásukat, vagy sikerélményüket? Vagy mit tudom én mit.
A másik típus mint az a fideszes nő , na ő más téma. Azt mondja a pénz miatt. Lehet, hogy az is jól jött, de ez szereti csinálni, magát mutogatni és neki is pszichés gondjai vannak.
Pénzért? Mondjuk az bejönne, mint a Tisztességtelen ajánlat c. filmben Robert Redford egy éjszakára és még 1 milka dollár:)) Vagy a Micsoda nő " esete" Richard Gere-vel:)) Ez csak a filmeken van, igaz nem vagyok se Demi Moore, se Julia Roberts! Az élet nem ilyen mesés!
Sok minden előfordul az életben, el is hiszem, hogy vannak esetleg élethelyzetek a férfiak életében amikor fizetnek egy prostinak? De többször, rendszeresen? Ilyeneknek? Na a pasinak is pszichés problémái vannak! Csak kevés szó esik a férfiak szemszögéből. Miért? Minek? Mégis csak életben tartják ezt a szakmát a pénzükkel:)))
Egy egészséges gondolkozású, normális igazi nőnek,ebben az ügyben megfejthetetlen mind a két fél.....Úgy általában!

f.m.j. 2009.09.02. 18:01:10

@pagocs:

nem, folyamatosan hánynál, miközben olvasod, =már ha normális vagy) de élménygyűjtőknek kihagyhatatlan :)

Marcellusca 2009.09.02. 18:23:59

@Mj: Aztat én túúúdom. :)
Mármint mindkettőt. :D

Egyébként üdv újra köztünk!!!
Hiányoztál.


@Horizont: Abszolút egyetértek!
Egyik felet sem értem.
A nőket alapból. :DDDD
Az ilyen nemistudommicsidákra igényttartó férfiakat szintén nem. De még azokat sem, akik normális, ne adj' Isten, luxus qrwához megy.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.02. 19:23:32

@Kartal (a morc):

Köszi, remélem, most már nem vagy morc.:) Ti is hiányoztatok.:(

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.02. 19:24:54

@Kartal (a morc):

Köszi, remélem, most már nem vagy morc.:) Ti is hiányoztatok.:(
(Rohadt blogmotor, most küldöm harmadszorra.)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.02. 19:28:44

@Marcellusca:

Nocsak, hogy számon tartanak itt.:) Vagy a szájukon?:)
Nem véletlen, hogy Genyórázó Máriánk pár hónappal ezelőtt még politikai pályán is gondolkozott (Istenem, micsoda kín volt legépelni, amit mondott:)), hiszen nem áll túlságosan messze az eredeti szakmájától.:-S A magam részéről kíváncsi lennék, hogy mit mondana rá egy pszichológus/pszichiáter.:-/

f.m.j. 2009.09.03. 07:48:30

@Mj:

hidd el, pedig valamiféle politikai pamflettnek szánta, valami ellen tiltakozott, arra már nem emlékszem mi ellen tiltakozott, de biztos a jóízlés, az erkölcs, a hűség, házasság, szeretet ellen... katolikus egyház ellenesség, (nekem ezügyben max a reformáció fér bele, a seggbekúrás nem:):):))) államellenesség

az sokat elárul, hogy az első igazi liberálisként tarják számon (szerintem csak "aberrális":))...

pagocs 2009.09.03. 12:08:17

@fmj: Akkor ezt jól megvitattuk. Azt hiszem inkább maradnék a „élmény gyűjtésre” alkalmatlan irodalmi alkotásoknál. Talán így sem halok meg majd hülyén… :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 15:07:20

@fmj:

Liberális volt a fenéket. Bár ha a mai liberálisokból indulunk ki, tényleg lehetne a szellemi atyjuk.:) Amúgy meg egy egyszerű szadista elmebeteg volt, akit akkoriban veszélyesnek tartottak a társadalomra nézve, csak mivel akkor sem üzemelt az OPNI, a börtönbe zárták egy kényelmes, utcára néző szobába.

anarchoid · http://www.stormriders.hu 2009.09.03. 15:35:25

"ztán azt mondja, tud/vállal ilyen dolgokat: Lábimádat, cipőimádat, csizmaimádat, harisnya, harisnyatartó, combfix, dohányfüst, pisiszex, herekényeztetés, szerepjátékok, házimunka(ne röhögj),"

Olvasom a mondatot , rohogok es akkor a zarojeles reszhez erek ;) TAKARODJ KI AZ AGYAMBOL! ;)

KLRF 2009.09.04. 00:51:18

fmj,
az nem liberalis, az libertinus:) tenyleg van egy hangyanyi kulonbseg:)
(tenyleg tessek elolvasni mondjuk a Justine-t, es rajossz)

a csok jelentosege:
azert azt mar egeszen regota lehet tudni a kurvakrol szolo irodalombol, hogy altalaban a klasszikus kurva nem csokolja meg a klienst, es a kliensnek se hagyja, hogy megcsokolja
latjatok, itt ekezitek lulut, es kozben o csokol is, tehat biztosan nem kurva:))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.04. 02:39:02

@KLRF:

Iletve már annyira kurva, hogy nemcsak csókot, hanem házimunkát is vállal.:D

Hannibal22 2009.09.04. 03:09:45

Akkor ide is egy Baudelairt:) "Éj volt, egy iszonyú zsidónővel az ágyon
nyújtóztam, mint hideg halotthoz bújt halott,
s a fizetett gyönyör mellett felragyogott
a szomorú szépség, kire hiába vágyom."

molaris 2009.09.04. 04:32:17

@Mj: @KLRF:
Ki lehet bírni azt a csókot hányás nélkül??::))

KLRF 2009.09.04. 17:09:46

molaris:
tudom en? csokoltam en?
:)

Mj, ha ezt tovabbgondolom, remiszto melysegek nyilnak meg elottem:)))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.04. 18:20:13

@hannibal22(A kettétört gumibot):

Szerintem egész találó Genyórázóra:

"Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét,
s arcához lankatag hajoltam én előrébb
egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást,
csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást.
Bezártam szemem nagy hideg borzadályban,
s amint az eleven fényre megint kitártam,
mellettem íme a hatalmas Báb helyett,
kiben a gonoszul gyűjtött vér lüktetett,
egy csontváz reszkető, kuszált roncsa maradt csak
oly hangot adva, mint csikorgó szélkakasnak
hangja, vagy egy vasas cégérnek rúd-nyakán,
melyet a szél cibál vad téli éjszakán."

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.04. 18:20:52

@molaris:

Fogalmam sincs, még szerencse, hogy nő vagyok.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.04. 18:21:43

@KLRF:

És az a mélység még milyen kitágult is lehet, pfujj...

süti beállítások módosítása