Skip to content


       Szűrés lista

Az első eredményünk BKV-ügyben

Siker!!! Már megérte a sok cikket megírni. :-)

Szeptember 14-én az Indexen megjelent a BKV-nál milliókat keresők listája, én pedig kaptam egy remek fülest, amit másnap meg is írtam:

 

"A listán van három ember, aki évek óta a nagy semmiért kapja a fizetését.

Bársony László, Drajkó Imre, Drégeli István csak alibimunkások.

Az általuk vezetett osztály megszűnt, de ők maradhattak. Nincs munkájuk, apparátusok, beosztottjuk, de kapják a kocsit, a telefont, a fizetést prémiummal, és van egy irodájuk, ahol vágják a centit nyugdíjig.

Mondjuk nekünk ez elég sokba kerül.

Mindhármójuk havi keresete 972.000,-Ft + 110% prémium.

Egy hónapban 2,9-et költünk rájuk! Plusz a prémium és a járulékok.

Nem, ilyen ország tényleg nincs....

Ugyanis az a legszebb az egészben, hogy természetesen mindez a vezetőség tudtával és beleegyezésével történik. Pozíciójuk megtartása - kapaszkodjatok!- része volt a szakszervezetekkel történt megállapodásnak."

 

Exkluzív infó volt, de nem lett nagy visszhangja. Máskor annyi mindent "találnak" nálunk a hírportálok, most nem.

Szeptember 26-án aztán a napi hírkereső portyámon ráakadtam egy "Családi kör a BKV-nál" című cikkre a Blikk.hu-n. Ebben arról írnak, hogy "Bársony László, a HÉV és a metró üzemeltetési vezetője", illetve "Drajkó Imre autóbusz-trolibusz üzemeltetési vezetőként dolgozik", mindketten milyen sokat keresnek, és a feleségeik is a cégnél dolgoznak.

No, gondoltam jófej leszek, és nem mellesleg megolajozom egy picit a fogaskerekeket, írtam hát a Blikknek:

"Feladó: laspalmas <lp@xxxx.hu>

Másolat:
Elküldve: 2009.09.26  14:19
Téma: családi kör a BKV-nál



Tisztelt Szerkesztőség!

Mai cikkükhöz kapcsolódva megemlíteném, hogy az említett Bársony Lászlót és Drajkó Imrét (+ Drégeli Istvánt) "sportállásban" foglalkoztatják a BKV-nál, vagyis: munkájuk, feladatuk, beosztottjuk nincs, csak irodájuk és fizetésük. Ez az állapot 2007 óta tart, átszervezés miatt akkor szűntek meg az általuk vezetett részlegek, de a szakszervezetekkel kötött megállapodás részeként ők maradhattak a helyükön. Ma már nincs se HÉV-, se villamos-, se buszüzemeltetés így külön, csak ők hárman, vezetők "képviselik".
Bizonyítékom nincs erre, de az informátorom megbízható. Érdemes lenne ezt megkapargatni.


További jó tényfeltáró munkát!

Üdv.
Laspalmas
szerkesztő, Vastagbőr-blog
http://vastagbor.blog.hu/ "

 

Választ persze nem kaptam, mondjuk nem is nagyon számítottam rá. Viszont mit olvasok ma reggel?

BKV: milliók, munka nélkül (Blikk)

 

"Havi 1-1 millió forintot visz haza 3 teljesen felesleges menedzser a BKV-nál, hatáskör, felelősség és érdemi munka nélkül. Semmittevésüket ráadásul több tízmilliós jutalommal hálálja meg a cég! Amióta két évvel ezelőtt elvették hatáskörüket és kiszerveztek alóluk mindent, fejenként 37, 39, illetve 42 millió forint prémiumot vehettek fel. Egy hónapja még fizetésemelést is kaptak - derül ki a Blikk birtokába került dokumentumból. Bársony László, Metró/HÉV üzemeltetési vezető (akinek, mint megírtuk, családja nagy része is BKV-s), Drajkó Imre, autóbusz/trolibusz üzemeltetési vezető, Drégeli István villamos üzemeltetési vezető - ők azok, akik önhibájukon kívül ugyan, de lényegében semmit nem csinálnak az álomfizetésért, amióta 2007 augusztusában a BKV akkori vezérigazgatója, Antal Attila átszervezte a vállalatot. Korábban a busz-, villamos- és metróüzemigazgatóság szinte külön társaságokként működött. Külön-külön szerezték be az alkatrészeket, külön személyzeti osztályuk volt, és más téren is nagyfokú önállóságot élveztek. A BKV vezérigazgatója úgy ítélte meg, hogy ez pazarlás. S bár az osztályok megszűntek, a korábbi vezetői pozíciókat megtartották.

Titkárnőn kívül nincs beosztottjuk. Semmi szükség rájuk, nem csinálnak semmit. Többször felvetettem már ezt a felügyelőbizottsági ülésen, de senki nem mer hozzájuk nyúlni - közölte kérdésünkre Vitézy Dávid, a BKV felügyelőbizottságának tagja. - Átmenetileg hagyták helyükön őket, hogy ha mégsem válna be az új rendszer, gyorsan vissza lehessen térni a régihez - tudatta Nemes Gábor szakszervezeti vezető.

Kérdeztük a BKV sajtóosztályát, érdemi munka híján vajon mivel érdemelték ki a hatáskör és felelősség nélkül maradt vezetők ezt a rahedli pénzt, mit tesznek le az asztalra, de lapzártáig nem kaptunk választ.

Elképesztő! Ez nem maradhat így - adott hangot megdöbbenésének Horvát h Csaba főpolgármester-helyettes, aki a Blikktől értesült a botrányos esetről. Szerinte azért fordulhat elő ilyen, mert a BKV-nál még mindig automatikusan osztogatják a prémiumokat. - Ennek heteken belül vége! Csak a teljesítmény alapján lehet jutalmazni a fővárosi cégeknél, az erről szóló javaslatot jövő héten tárgyalja a kabinet - mondta Horváth Csaba."

 

Lehetett volna korrektebb a Blikk, leírhatták volna, hogy honnan van az infójuk, esetleg privátban küldhettek volna egy "Köszönöm"-öt (ezt meg is írtam nekik), de tulajdonképpen leszarom.

Örülök, hogy legalább egy mutyi megszűnik, és nekem részem van ebben.

Címkék: blog bkv

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr21430776

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megválhatnak három, munka nélkül kereső BKV-stól 2010.04.07. 09:00:01

Légüres térbe került Antal Attila idején három BKV-s vezető, akik alól megszüntették szervezeti egységeiket, így most feladat- és hatáskör nélkül vesznek fel csaknem egymillió forintot havonta. A közlekedési vállalat most a felmondásról egyeztet velük.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mind2 (törölt) 2009.10.06. 10:25:39

@rolika: mert irgumburgum, azért :)))

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.06. 10:29:14

@albino combino: mellé olvasói levélben pár viccesebb komment is, hogy a józsibarát meg máunikásáu rajongóknak is élvezhető legyen. mivel az ilyen ügyeknél sokak érdekét sérti egy-egy bejegyzés, meg dolgozni is kell vele, így nyilvánvalóan nem is érdemes nyomtatott újságban keresni. egy olyan országban, ahol labdarúgó-mérkőzésről napilapban tudósítanak úgy, hogy a mérkőzést sem látták; szerinted majd pont a munkaigényes feladatokat felvállalják?

@mind2: ne is mondd, szegény Gyurcsányi csodálom miért nem változtatott nevet. bár lehet úgy volt vele, hogy egy idióta miatt nem fogja életét Kiss vagy Tóth akárkiként leélni...

@laspalmas: mint a 3 majom, még a létszám is stimmel. nem lát, nem hall, nem beszél. még pár ilyen kedvességgel megbombázod a blikket, kiírják a forrást is :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.10.06. 10:31:31

@rolika:

Abba bele se gondolj, mennyi végkielégítést fognak kapni. :)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.10.06. 10:35:57

@laspalmas: Háát nagyon remélem szép csendben lelépnek egy fillér végkielégíés nélkül!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.10.06. 10:39:10

@Kovpet: mekkora az avatarod:))) beszarás. Dead snow, mi?

szmoker (Homo Trollicus) 2009.10.06. 10:47:18

Arról is lehetne poszt, hogy a Pártkelte megszűnte után mi a faszt keres még mindig Bettelheim a tévében.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.06. 10:49:11

@laspalmas: és ez csupán a teljesség igénye nélkül... csúnya lesz ez, szerintem a jelentés alapján 40-50 büntetőfeljelentés gond nélkül mehetne... nem véletlenül nem nyilvános, gondolom én.

Kovpet 2009.10.06. 10:50:46

@Seduxen: Igen az. Milyen is lenne egy itteni kommentelő avatarja. Vérnácci szó szerint . Én úgy tudtam aki ide 1x is kommentel mindenki az lesz . :D Az meg hogy zombiii csak előny :P .

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.06. 10:52:30

@picur3ka: azért aranyos, látszik, hogy az illetékes urat csak az "ellenség" - copyright by Botoxlédi - ügyeinek vizsgálatával bízták meg. tény, így is van elég dolga.

picur3ka 2009.10.06. 10:56:21

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország:

24/7 job. Meg akkor se fog a vegere erni. Miniszterelnokokkel javasolnam a kezdest, eros kezdest bekemenyitessel.

Marcellusca 2009.10.06. 10:57:18

Gratula, L'palmas!

Mehetett volna az az ímél, cc-zve, más lapoknak is. Meg a komplett V'bőr, tokkal, vonóval.
De ne legyünk telhetetlenek! :)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.06. 11:00:07

@picur3ka: legalább lesz értelme a jogi túlképzésnek... elképzeltem magam előtt egy ilyen Műveleti Központot, ahol 3 műszakban dolgoznak az ifjú jogászok az ügyeken, aztán ha más kerül kormányra, az előző kormányzat ügyeit is előveszik szépen... ebben az a vicc, hogy sajnos nem vicc, könnyen lehet, hogy szükséges lenne úgy 20 évre működtetni egy ilyet, és szépen betologatni az ügyeket, mire lemegy a terhelés úgy, hogy nincs már rá szükség.

Marcellusca 2009.10.06. 11:05:24

@Seduxen:
@Kovpet:
Akkó Ti is úgy vagytok, mint a viccben Pistike:
- Nagymami, rájöttem, hogy mit csinált Nagypapi a háborúban?
- Igen? Mit?
- Villanyszerelő volt.
- Ezt honnan veszed?
- A padláson megtaláltam a sisakját és ott van rajta a két villám.
xD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.10.06. 11:06:58

@Marcellusca: pfúúj, aljasnáczi :) még jó, hogy nem a másik "klasszikus" viccet írtad, amikor a "haláltáborban halt meg" verzió van (kiesett az őrtoronyból...)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.10.06. 11:08:04

@Kovpet: nem mindenki lesz az. van, aki immunis erre :))

Marcellusca 2009.10.06. 11:08:55

@Seduxen: LOL!
Azt nem ösmerem, de már egy ideje ezen röhögök. :)

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.10.06. 11:13:16

mint blikkfüggő, köszönöm hogy ilyetén aljas visszaélésekről tájékoztatt engem szeretett újságom, bár most nem igazán tudom mi lesz a fizetett hirdeésekkel melyet a békávé jegyzett a kiadónál-e?

Kravver 2009.10.06. 11:14:00

@szmoker:
Valszeg a hírtévés mókusok még a felmondási idejüket töltik a nagy átvonulás előtt.

Kovpet 2009.10.06. 11:26:05

@Seduxen: Ezt rosszul tudod :P . Mutatok neked egy idézetet (tudományos alapjai vannak hahaha), hogy honnan van lehet sokan tudják :D . Én olyan jót kacakgatm rajta.

"a *********** közösség sokkal nagyobb figyelmet szentelt azon kétségtelen tény bizonyítására, hogy mindenki náczi. Azaz, náczit nem csak tévében lehet látni, vagy újságban olvasni. Nyomatékosítanunk kell, hogy a náczik folyamatosan kitöltik a rendelkezésükre álló teret. A náczik még mindig a világot megtestesítő anyag molekulái. Ott vannak mindenkor, mindenhol, mindenütt és mindenben.

Nyújtsuk ki karunkat, tárjuk szét ujjainkat és szeljük át a levegőt tenyerünkkel! Érezzük a levegőben megbúvó fasiszta molekuloidokat! Érezzük ahogy ott lapulnak, ott az ujjaink között és lesben állnak!"

Marcellusca 2009.10.06. 11:30:44

@Kovpet: Eztetet bíííztosssan brit tudósok "fedezték fel". :)))

Kovpet 2009.10.06. 11:30:58

Jah és bocs az off-ért.

havi 2009.10.06. 11:37:53

csak beszélünk, itélet mikor születik javaslat kötél, vagy 500 év börtön este -10c°nappal 2-3c °

f.m.j. 2009.10.06. 11:42:34

@havi:

bebuktuk a szibériai kapcsolatokat :)

kuki123 2009.10.06. 11:43:15

lámpavasat követelek

Laibach 2009.10.06. 11:54:09

Laspalmas: Gratula!!!!!

Egy kis csemege:

"....Érdekes szórólap került a gondola.hu birtokába. Ha hihetünk az impresszumnak, és valóban az ÁNTSZ adta ki közpénzből, akkor mit keres benne egy szocialista képviselő reklámhirdetése?..."

www.gondola.hu/cikkek/67457

Seduxen (már NEM dr.) 2009.10.06. 11:58:06

@volánrulz: megfigyeltétek, hogy a "lámpavas" és a "laspalmas" mennyire hasonló szavak?

ez csak úgy eszembe jutott. megyek is vissza dzsídípít termelni, bocsánatot kívánok...

jozicsenko 2009.10.06. 12:04:36

öööö, azért ezzel a rohammal elértétek, hogy a lopás már nem baj, max költség

s a legszebb, hogy a bitidióták már féltik a jővőt a jővőre hatalomra kerülő fidesztől :-)))

a fidesztől, amikor még ezeknek se látjuk a végét (sajnos), de még csak a cehhet se... (szerencsére)

jozicsenko 2009.10.06. 12:09:04

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: hi!

bár nagyon sírnak az effttársak, egy apróságra felhívnám a figyelmet:

"...távlati cél a vízdíj mérséklése, hogy az ebben a tekintetben a jelenleg egyik legdrágább városból Pécs átkerüljön a középmezőnybe."

csókolom, efftársak: ha pécsen a köv. önk-i választásra ÉREZHETŐEN csökken a vízdíj, akkor ez lesz a legjobb PR fogás, baranya nem lesz 2010 őszén mszp-s...

(és a legszebb, hogy a tulzott mszp-s mohóság okozta: saját maguk alatt vágták a fát)

Tündér_Lala 2009.10.06. 12:18:34

Mondjuk a BKV belső vizsgálatáról írt cikk alapján lesz keresnivalója az elszámoltatásnak. Már a formára sem ügyeltek az et.-ak nagy kapzsiságukban. A kormányváltás elötti utolsó hónapokban tömeges cégcsődök következnek majd, hogy ne lehessen visszakövetelni a pénzt.
Addig is elvállalnám az állami szerveknél az iratmegsemmisítők mennyiségi és kapacitás felmérését. :)))

Fényhajú 2009.10.06. 12:25:40

@Laibach: Hamarosan a tejes dobozon is politikai célú hirdetést fogunk látni:/ Én már csak abban reménykedem ,hogy így fog kezdődni: ELTŰNT!...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.06. 12:26:21

@jozicsenko: ez valóban szép cél, a módszer, ahogy belekezdtek, az viszont legalábbis érdekes. normális helyeken kivásárolják a francba az előző céget, hogy TUTI ne akadályozza a folyamatot, és SEMMILYEN alapja ne legyen perelni. Itt viszont van, hiába szép meg látványos az akció, erősen kétséges annak törvényessége. Mivel távlati befektetésről van szó, egyszeri kiadásként simán le lehetett volna nyomni a pécsiek torkán, amikor az van ott cserébe, hogy ezek után viszont 20%-kal kisebb a vízszámlád minden hónapban úgy 4-5 éven belül. Ezt azért nem ártana figyelembe venni, mert így egy esetleges per hiába húzódik évekig, ha a kivásárlási ár kb. 10-20-szorosát kaszálja rajta az, akit basztak időben kártalanítani.

llll5 (törölt) 2009.10.06. 12:31:10

@laspalmas: Gratulálok!Ez a írás is egyfajta válasz, a Blikktől ne is várjunk többet:)
@Marcellusca: :))))Én is írok egyet:1944.dec.5. este 7 óra.Khonéknál csengetnek.A kis Khon izgatottan rohan az ajtóhoz:-Ki az, a Télapó?-Nein, hier ist Gestapo!

Sátán meg a Jocó 2009.10.06. 13:01:50

@picur3ka: na pont ez a levitézlett szadeszosokból álló banda fog itt az igazságos lovag képiben tetszelegni...

Feuer Frei ! 2009.10.06. 13:35:53

@laspalmas: NAGY-SZÍN-PAD !! :D

Csak így tovább!

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.10.06. 13:56:25

"Csak a teljesítmény alapján lehet jutalmazni a fővárosi cégeknél"..Ennek eddig is így kellett volna lennie!Erre én azért befizetek.Ez a másik véglet.Automata prémium nyista,innentől belefulladna a pénzbe az összes fővárosi vállalat,hiszen a havi plusz több ezeknek a mocskos állatoknak,mint a fizetésük..Kár,hogy ehhez a Blikket kellett igénybe venni (bár mondani mindent lehet,hisszük,ha látjuk az eredményét az ígérgetésnek..),csináljunk saját újságot! :-)

Plutonic 2009.10.06. 14:28:44

Na, legalább van egy jó hír is ebben az országban! :))
Gratula és riszpekt, Laspalmas!!!!!
A végén tényleg Te leszel a prezident... :DDDDD

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.06. 14:47:44

@Jack/rendetteremt/: eddig is teljesítmény alapján jutalmaztak, nem? :) mármint ilyen szinten nulla teljesítmény az már művészi, ami jutalmat érdemel, valahogy így... az +0 a végére nekem se jönne rosszul, de nem állami/önkormányzati cégnél dolgozom, úgyhogy ez a veszély nem "fenyeget" valahogy.

@Plutonic: legalább a máúnikásáún nevelkedettek is kapnak kis ízelítőt, milyen érdekességek vannak az országban...

Plutonic 2009.10.06. 15:28:43

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: Hogy mit értenének meg belőle, az más kérdés, de valahol el kell kezdeni! :))))
Mostanában feltűnően komoly vagy....

One Bad Habit 2009.10.06. 15:42:31

OK, lehozta a blikk.
Akkor ezek a csávók ma már nem dolgoznak a BKVnél?
Lesznek következmények, vagy valami felelősségre vonás?

Zia1 2009.10.06. 15:51:05

Ettől még úgyanúgy felveszik a lóvét, és bizonyára a végkielégítést is megkapják, ha mégis elküldik őket......vagy kreálnak nekik másik beosztást.........

nyugatioldal 2009.10.06. 16:36:42

Az ilyen oktondi, mitugrász emberkék miatt nem fejlődik az ország. Névtelen bejelenteni, tisztességes jómunkás emberek dolgait megkapargatni. Arra persze senki nem gondol, hogy ezek az emberek mennyit tettek a Zországért, a Zemberekért, a Haladásért, a Forradalomért? Hát szabad az ilyet?!?!? Még a végén be kell előre jelenteni, ha lopni akar itt valaki...

bright.side 2009.10.06. 16:54:37

Vannak a BKV-nál olyanok is, akik VALAMIért kapják a fizetésüket? Szerencsétlen sofőrökön, diszpécsereken, szerelőkön, takarítókon, és azokon a hülye ellenőrökön kívül (vagyis felfelé) nem hiszem...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.06. 17:49:23

@Plutonic: tudod, volt anno a Vitraynak az a beszélgetős műsora '90 körül. az a Telehere. na, nekem is tele... ;>

Horizont 2009.10.06. 17:55:33

Nem véletlen a szlogen: ez a blog lesz a vádirat!! Még ez is bejöhet!
Laspalmas (BKV simliszakértő) gratulálok, ez szép munka volt. Legalább tettél valamit értünk is:))
A "Blikk birtokába került dokumentum" mögött akkor most te vagy???? Megemlíthetnék a forrásaikat! Tény, hogy a Blikk nem csúcs újság, de azt be lehet látni, hogy ők azok akik időnként kiborítják a bilit! (a más munkájával az igaz)! Kis lépés, örüljünk ennek is!
Szegény ledöbbent Molnár Csaba szépfiú:)) Heteken belül vége! Miért kellenek ehhez hetek???

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.06. 17:58:24

@Horizont: még lesz egy pályázat iratmegsemmisítőkre, gondolom én. aztán majd ha nincs bizonyíték, akkor izzadva nem történik semmi. ne legyen igazam.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.10.06. 18:26:30

@Horizont:

Nem, a "titokzatos" dokumentum az Indexen megjelent pénzes lista. Azon szerepel, hogy melyik fejes mennyi fizut, prémiumot, végkielégítést kap/ott.

Horizont 2009.10.06. 18:36:05

@laspalmas:
Na ez nem kisebbíti az érdemed:DDDD
Pláne ha az "érintettek" olvasnák a Vastagbőrt mindennap!!
Kommentekkel együtt:))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.10.06. 18:41:47

@Horizont:

Szerintem olvassák. :)
Ha nem is mindannyian, de páran 100%.
Működik ugyanis egy sajtófigyelő szolgálat a cégnél, ami minden reggel körbeszkennel, hogy hol mit írnak róluk, majd továbbítja a híreket a vezetőségnek. Ez ugye a piacon teljesen megszokott és érthető magatartás, nade a BKV-nál?! Mindegy, ez van.
Mivel mi már írtunk róluk többször is, sőt a biztonsági szolgálat foglalkoztatásáról megkérdeztem őket mélben, tutira rajta vagyunk a listán. :))

NadeApaaa!!! · http://www.price-killers.com 2009.10.06. 19:01:03

na, ilyenkor érezhetitek, hogy blogotok nem csupán egy nagy szellemi onanizálás, hanem van valós értelme is. Ebbe az irányba nyomuljatok tovább!!! Hajrá!!!!

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.06. 19:06:56

@laspalmas: elsőre beugrott az általad "ajánlott nő", Botoxlédi erre :)
rajta vagytok a listán az fix, de valószínű, hogy az "ellenség padsoraiban" :)

Horizont 2009.10.06. 20:08:37

@laspalmas:
A köztévé híradóban is volt a téma!
Tollal írtak egy nullával többet a fizetéséhez! Ilyen már tényleg nincs! Megőrültek egyesek? Tényleg ennyire fontos ez a rohadt pénz? Nagyobb örömük sose legyen:(((

Beosztott 2009.10.06. 21:23:26

@laspalmas:
Úgy gondolom, hogy ezek után az én gratulációm már nem hiányzik. Azt ugye tudjátok, hogy csak az 1. pofon elcsattanására kell éveket várni. A többi már menetrendszerint érkezik. Ügyes vagy Barátom.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.10.06. 22:16:34

@Beosztott:

Minden gratuláció Téged illet, senki mást. Legyen erős a te szíved.

redriot77 2009.10.07. 07:10:05

"Elképesztő! Ez nem maradhat így - adott hangot megdöbbenésének Horvát h Csaba főpolgármester-helyettes, aki a Blikktől értesült a botrányos esetről."

Aaaaaand the Oscar goes to...

"aki a Blikktől értesült a botrányos esetről"

Hát persze.

Marcellusca 2009.10.07. 07:56:26

Most volt a Mokkában a téma, és ők is a Blikkre hivatkoztak.

Mé' nem merik megemlíteni, hogy V'bőr a hírforrás?
Csak "különböző fórumok"-ról tettek említést.

S.O.A. 2009.10.07. 08:34:01

Az esti U20-as meccs szünetében a Híradóban is benne volt a 3 jómadár, névvel, fényképpel és a milliókkal, amit zsebrebasztak a semmiért. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy bárki is komolyan felelősségre lesz-e vonva...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.10.07. 09:04:35

Kultúrált ember nem olvas olyan újságot, amiben felkiáltójelek vannak. Ha meg a címben vannak azok a felkiáltójelek, az már egyenesen faszkorbács-díjas zugfirkászok gyűjtőhelye.

A 'Bőrt meg azért nem említik meg forrásként, nehogy kiderüljön, hogy ők is ilyen undorító náci szennyblogokat olvasnak. Mecccsoda blamázs, odalenne a Blikk jóhíre. Hehe.

belzebubó 2009.10.07. 09:42:04

@Beosztott: "Azt ugye tudjátok, hogy csak az 1. pofon elcsattanására kell éveket várni. A többi már menetrendszerint érkezik."- Úgy legyen. Ámen.

redriot77 2009.10.07. 10:01:10

@Milánka84: "Nagyon kíváncsi vagyok, hogy bárki is komolyan felelősségre lesz-e vonva..."

Nem lesz. Esetleg egy kis színjáték a közönségnek. Bírom ahogy ígérgetnek, hogy mostantól rend lesz, eltakarítják a tolvajokat. Ők maguk a tolvajok.

Volt egy orosz háborús film a "Jöjj és lásd!" A feldühödött partizánok és falusiak körbekapnak néhány kollaboránst és német katonát, akik felgyújtottak egy falut. A rájuk szegeződő PPS-ek csöve előtt megy az egymásra mutogatás: "Én komuniszty! Ő a fasiszta! Én barátja szovjet emberek!"

No, ezt csinálják ezek a patkányok is.

Kravver 2009.10.07. 10:28:11

Nos , nemsokára itt a kánaán:

index.hu/belfold/2009/10/07/pinter_ala_raknak_a_titkosszolgalatot_is/

Ehhez kell az igazi vastagbőr, egy nyíltan gengszter maffiózót tenni a rendőrség és a nemzetbiztonság élére.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.07. 10:32:02

@Kravver: ráadásképp kipróbált káder is. már a BRFK élén is utálták a rendőrök, majd amikor végre kitakarították onnét, kiderült csak azért, hogy ő legyen a belügyminiszter... igen, egyet kell értsek, ez vastagbőr a köbön. "szép új világ"?

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.10.07. 10:39:28

Lehet, hogy megszűnik, de kifizetett összeget bizony vissza kellene szerezni.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.07. 10:39:30

@Kravver: na azért annak nincs túl nagy esélye, ahhoz valahogy zsarolópozícióba kell kerüljön. viszont hasonló elképzelhető a Jobbik részéről. attól is függ, mennyire lesz szüksége a Fidesznek a Jobbik támogatására.

Kravver 2009.10.07. 11:18:13

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország:

Szerintem tud ő még sok dolgot viktorkjáról, é most hogy kivárta az elévülési időket a saját szarjairól lehet ott még zsarolópotenciál.

Marcellusca 2009.10.07. 11:23:16

@Kravver: Mosmé? Úgyis mindig azt mongyák, hogy a rendőrség és az alvilág összeolvadt.
Tessék, itt volt/van/lesz nyíltan.
Még a szakszolgálatoktól sem kell majd félniük.

Kravver 2009.10.07. 11:26:05

@Marcellusca:
És akkor beköszönt a polgári Magyarország?

Marcellusca 2009.10.07. 11:30:25

@Kravver: Ha ezt annak híjják, akkó be, vazze!

Kravver 2009.10.07. 11:43:47

@Marcellusca:
Attól tartok lesz bőr a pofájukon annak hívni.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.10.07. 11:57:51

@Marcellusca: he-he, anno egyik kollégával összeállítottuk a "póóógári"-kurmányt (csak fityesz):

örökös minel: őszentsége viki
belügy: pintér
eü: mikola
titkosszolg: kövér (ha ez lenne pintér, akkor kövér a belügy)
kancellária: stumpf
agrár: ??
oktatás: pokolgyík
szoc: pelczné
ism: dajcs (az MINDENKÉPPEN KELL megint!!)
khem: fónagy
öm: kósa

és akkor az "ifjú titánoknak" is kell még valami konc: síjjájtó, cser-palkovics, révészmáriusz, hogy csak a legnagyobb "márkaneveket" említsem :)))

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.07. 12:04:17

@Kravver: egy dolog kimaradt... a doktor úr vajon mennyire akar új elévülésre váró ügyeket magának, azaz mennyire mindenáron akar beszállni a játszmákba. állítom, hogy a beszédeivel országos körútra indulna, remekül megélne, mint humorista. stimmel minden amit anno Hofi mondott: öregedő, kopasz, jó humorú :-) persze az némi gondot jelentene neki, hogy ő komolyan gondolja, ami miatt röhögnek rajta...

@Seduxen: ahogy don Ferkovics Fletorovics is mondta, már nincs politika, csak politikai kommunikáció, így az üres posztra Petike von Szíjjártót jelölném :-)

Petrow 2009.10.07. 12:08:39

@Seduxen: Agrár: természetesen Jakab István,
pénzügy: varga

az ifjaknak fejenként 1-1 új minisztérium. minimum.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.10.07. 12:20:53

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: @Petrow: jujj, bocsánat, tényleg a pénzügyet kihagytam :(

petike von síjjájtovicsnak az újjonan létrehozandó Kommunikációs Minisztériumot.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.07. 12:22:53

@Seduxen: pénzügy az Varga Mihály, a konkáv sokszög. alapból. ugyanolyan hozott anyag, mint Lacika és Pintérovics.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.10.07. 12:50:40

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: bár jobban belegondolva ők amolyan autodidakta módon kiművelődött univerzális géniuszok, mint szoci oldalon drazsé, tehát gyakorlatilag BÁRMELYIKÜK alkalmas lenne BÁRMILYEN minisztérium vezetésére :)

na de mi van, ha koalícióra kényszerülnek monnyuk a jobbikkal?

teszem azt 3 tárca terhére? Vona? Oktatás? Belügy? Agrár? :)))

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.07. 12:56:59

@Seduxen: akkor agrárra hazahívják a MILF nagyasszonyt, mondván úgyis azzal foglalkozik kint is.
Vona... hmmm... ha gonosz lennék, akkor propagandaminisztérium. de mondjuk belügy, már ha kiadják a kezükből. ha nem, akkor informatikai akármicsoda. a harmadikra most lövésem sincs elsőre.

f.m.j. 2009.10.07. 13:19:50

@Seduxen:

hát, nem túl jó a felhozatal, az biztos...

tolódunk a jobbos kordináta tengelyen erőteljesen... :)

De az se tetszik amit itt fű alatt olvasgattam Morvai K-ról, bár ha igaz, ha nem, nem sok közünk van hozzá...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.10.07. 14:26:57

@Seduxen:
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország:

Tegnap mondta a Herényi Karcsi, hogy végszükség esetén, persze csakis az ország érdekeit szem előtt tartva, koalíciót kötnének a Fidesszel. Könnyekig meghatódtam ekkora önfeláldozástól xD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.10.07. 14:50:03

@mókusfüles bukósisak: @laspalmas: @ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: jut eszembe: orsz.főrendőrnek meg Budaházyt. Ő úgy is faszán ismeri a testületet, mondhatni, hogy bennfentes :)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.07. 14:52:14

@Seduxen: amiről beszélsz, az inkább börtönügyi szakállamtitkári poszt :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.10.07. 14:59:44

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: húúú, arra mennyi jelölt van. maszopéknak erre külön frakciója is van már (remélem permanensen növekvő tendenciát mutatva ezek után is)...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.10.07. 15:26:08

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: arra. bár remélem, hogy gyurink hamarosan valami jó kis szaftos börtön még szaftosabb blokkjában a "királynő" lesz :)))

L'oreal jeligére :)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.07. 15:33:37

@Seduxen: neki az jár :-) aztán három dolgot foghat Hofi után szabadon :-DDD

redriot77 2009.10.07. 16:37:25

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: "akkor agrárra hazahívják a MILF nagyasszonyt,"

Morvai=MILF? Khm, végülis...Végülis miért ne? :)))

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.07. 19:08:54

@redriot77: ezerszer inkább mint Ibolyka :D
@cooper: arra leszek kíváncsi, hogy ugye ezek után a BKV élén van most ez a f.szkalap, onnan vajon mennyit fog még kilapátolni, mielőtt fellógatják végre...

belzebubó 2009.10.09. 07:31:16

@Krikri: Komolyan mondom tiszta röhej ez az egész.
Laspalmas ezt az exkluziv infót megkapja, majd lesz ami lesz alapon elküldi a Blikknek. Majd 1 napra rá végre hajlandó vele foglalkozni az fb, mert Horváth Cs. nagy visszhanggal szinpadiasan a Hiradóban felháborodásának ad hangot. Az a rohadt fb eddig persze egyetlen egyszer nem akart vele foglalkozni, hiába rinyált a Vitézy gyerek és hozta fel számtalanszor, "Többször felvetettem már ezt a felügyelőbizottsági ülésen, de senki nem mer hozzájuk nyúlni - közölte kérdésünkre Vitézy Dávid, a BKV felügyelőbizottságának tagja."
Székely Gábor és csapata az fb-ben leseperte az asztalról. Hogy szakadna rájuk az Akácfa utca, komolyan. Most meg eljátsza Székely mintha erről ő még sosem hallott volna és a Blikk lenne az első hirforrása erről az egészről és most aztán bekérjük,mert ideges a főnök Horváth Cs. Mocskos szemét kis vörös bohóc ez a Székely Gábor.

Veronikamama 2009.10.09. 22:18:01

Remélem, ezek rövidesen börtönbe kerülnek. Mocskos, aljas rablóbanda!
Ezek lopták szét az országot.

2009.10.10. 20:34:09

azta de döbbenet...még prémium is nekik

Andr1s 2009.10.11. 01:43:48

Drajkó és a családja rajta van IWIW-en!
Lehet őket bombázni a szép üzenetekkel

süti beállítások módosítása