Skip to content


       Szűrés lista

Sajóbábony lezárva

Vasárnap esti elfoglaltság Borsod megyében. Budapesti és miskolci rohamrendőrök, gárdistások és a rettegő kisebbség valamint a szegény sajóbábonyi lakosok.

Sajóbábonyból jelenti a boon.hu tudosítója:

"A szombati lakossági fórum után életveszélyes fenyegetések után vasárnap fél 5-kor Sajóbábonyban kívánt demonstrálni az Új Magyar Gárda. Ezt az eseményt a helyi kisebbség baltákkal felfegyverkezve kívánta megakadályozni, az esemény során egy Suzukit összetörtek. Az autón körbe az összes ablakot betörték, fejsze és husángnyomok tömkelege található a Suzukin, a vezetőülés háttámlájánál oldalról egy fejszenyom látható. A kiérkező rendőrség két embert állított elő és visszaszorította a 30 fős társaságot. A helyszínelés ideje alatt az esti órákra teljesen lezárták a település bejövő forgalmát. Vasárnap este fél 8 magasságában azonban már a sajóbábonyi lakcímkártyával rendelkező lakosok bemehettek a településre, a gyalogos forgalom így megindult."

A roppant életszagú Index-es cikk helyett a boon.hu és a minap.hu percről-perce tudósításait ajánljuk.

Biztos nagy horderejű események zajlanak arrafelé, mert az RTL Híradójában 10 perccel ezelőtt egy apró szó sem esett Sajóbábonyról... 

Címkék: rendőrség társadalom cigány gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr261527518

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sajóbábony: az Index tanulságlevonása 2009.11.17. 11:08:13

Ez talán még az előző, Hírszerzős csodánál is kiemelkedőbb teljesítmény, nézzük, mit sikerült összehoznia a derék Indexnek a Sajóbábonyi "ezer cigány éjszakájáról" - a cikk végén, azzal a szöveggel, hogy ezt most nagyon komolyan kinyomozták, ...

Trackback: Sajóbábony: a Hírszerző aljas hazugságai 2009.11.16. 20:51:29

A közismerten pártatlan és objektív Hírszerzőnek egy olyan írást sikerült mára kerekítenie a sajóbábonyi eseményekről, amitől a XX. század jeles propagandistái a hajukat letennék elragadtatásukban. Lássuk, milyen is az, amikor jeles fajvédőink tájékozt...

Trackback: Bravó liberálisok: roma-magyar összecsapás 2009.11.16. 12:08:54

Most mondanám, hogy én megmondtam. Köszönhetően az elmúlt évek teljességgel elrontott, a valóságtól elrugaszkodott liberális felfogásának, Sajóbábonyban háborús állapotok alakultak ki a cigányok és a Magyar Gárda tagjai között. Most szeretném pár pontb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esef 2009.11.16. 08:36:58

@laspalmas:
Sajnos lassan már mi, fehérek leszünk a kisebbség...

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.16. 08:38:29

@Viktus: INTERNET? Fakk, ezt nem is tudtam, vajon engedik bloggolni és kommentelni is őket?

Viktus 2009.11.16. 08:42:19

@Talon Karrde:

Nem olvasol híreket?

Intimszoba és internet a börtönökben - lazítanak a szigoron

A jó magaviseletű raboknak engedélyezhetnék a párjukkal töltött intim órákat, a foglyok korlátozottan bár, de használhatnák az internetet, bizonyos feltételek esetén tíznapos "szabadságra" mehetnének. Készül a büntetés-végrehajtási törvény.

Börtönben ülni továbbra sem lesz kellemes dolog, de valamelyest lazítana a jelenlegi helyzeten a büntetések végrehajtásáról most készülő törvény. Lehetővé tenné például, hogy a rabok, évente legalább néhány alkalommal, ellenőrzés nélkül találkozhassanak hozzátartozóikkal. Ehhez 2011-ig kell megteremteni a feltételeket, mert a zavartalan együttlétet biztosító "intimszobák" egyelőre hiányoznak. Aki jól viseli magát, más kedvezményekre is jogosulttá válhat, így akár havonta fogadhatna látogatót a börtönön kívül. Ugyancsak a kapcsolatok fenntartását szolgálná, hogy - szűk, esetleg csak havi harminc perc időkeretben és ellenőrzés mellett - a rács mögött élők is használhatnák az internetet, elektronikus levelezést, videobeszélgetést folytathatnának.

A börtön ennek ellenére börtön marad, de hogy menynyire korlátozzák az elítélteket, az továbbra is a büntetési fokozattól függ majd: fegyházban változatlanul minden percüket beosztják, és állandó ellenőrzés alatt állnak. A legrosszabbul azok járnak, akiket - például a bűncselekmény jellege vagy a viselkedésük miatt - a különleges biztonságú rezsim szabályai szerint őriznének. Őket állandóan zárva tartott cellában kell majd tartani, az intézet által szervezett programokon is csak korlátozottan vehetnek részt, nem internetezhetnek, nem fogadhatnak látogatót az "intimszobában", nem kaphatnak kimenőt. Ennél még az életfogytosok helyzete is jobb lenne - ők legalább néha használhatnák az internetet, és évente kétszer ellenőrzés nélkül lehetnének együtt a párjukkal.

Akit börtön- vagy fogházbüntetéssel sújtottak, az a falakon belül valamivel nagyobb szabadságot élvezhet. Ha valaki ez utóbbi körbe tartozik, most is maga dönthet arról, hogy mit kezd a szabadidejével, az intézeten belül jöhet-mehet, hordhatja a saját ruháját. Évente összesen akár tizenöt napra rövid eltávozás is adható, de újdonság lenne, hogy fogházfokozatban a rabok háromhetente nyolcórás kimenőre, évente kétszer tíznapos "szabadságra" mehetnének.

mry314 2009.11.16. 08:43:00

@Talon Karrde: Hát, amelyik tud írni, olvasni, azt lehet... :)

csongsz 2009.11.16. 08:43:02

Korekt Index-hez még hozzátartozik, hogy a cikk a BULVÀR kategoriában ven, ugyanakkor egy másik, hogy ismét kiszolgálják a cigányokat az egyik benzinkuton (ahol elötte sokat loptak) az már a BELFÖLD! Èrdekes nem???
Másik, azt irják kitörték a Suzuki szélvédöjét, ez nekem azt mondja csak egy ablak, a képek mást mutatnak:((

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.16. 08:44:47

@Viktus: TE Viktus, ezek készítik a terepet MAGUKNAK! LOOL

f.m.j. 2009.11.16. 08:44:58

No, de azt azért mégsem akarom elhinni, hogy roma testvéreinkneknek több kurázsi szorult a véredényeibe, mint a magyaroknak, ha ők tizen vannak, legyünk mi huszan, mi is tudunk állatok lenni, és mostmár állattá kell válni, mert tényleg vagy ők, vagy mi...

jujj, de nagyon elvesztettem az önkontrollt... de ne felejtsük el a casus bellit: egy párt lakossági fórumot akart tartani, és ezek a c típusú állampógárok kaszára-kapára kaptak. Mi akkor is kussolunk, amikor agyonrugdalnak egyet közülünk, és nem hisszük el, hogy a következő potenciális áldozatuk mi is lehetünk... szerintem fokozódik a feszültség, de sajna Feró tévedett, mert van mitől félnünk, van mit féltenünk...

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.16. 08:45:18

@mry314: oh, myvip és iwiw alapján sokan tudnak...

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.16. 08:48:39

minap.hu/news.php?extend.17697.2
"Négy embert már előállítottak és további tettesek után kutat a rendőrség, mert legalább tizen támadtak csákánnyal, baltával a fehér Suzukira."
FEHÉR Suzukiról van kép valahol? Én csak pirosat láttam.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.16. 08:49:18

@tempefoi:

Vannak többen is, csak az okok mások.
Valószínű, hogy a Nagy Szemfényvesztők állnak (dolgoznak) a háttérben, nekik a legjobb ez a hangulat.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2009.11.16. 08:59:51

Most nézem a képeken,"a tábortűz" egy meggyújtott használt teherautó gumi....a mellett melegedni,"őrködni",karonülő purgyéval együtt....Ez is védendő,színes,értékes kultúrájuk része?
Meddig akarnak még a közvéleménnyel szembemenni a "védőik"?A naplós szavazás eredménye is beszédes volt,ismét.

pete27 2009.11.16. 09:02:52

Én sajóbábonyi vagyok.Az a helyzet,hogy Borsodban egyre gyakrabbak lesznek ilyen összetűzések,mert az embereknek elegük van a pióca rohadék cigányokból.Az öregek már nem tartanak háziállatot,mert az összeset allopták,ellopják.fényes nappal rabolnak ki embereket,másznak be az udvarokra.Egyébbként a gárda elvert egy pár cigót,azért van balhé.Le van zárva minden út,még a földutak is. Polgárháború van kibontakozóban de a rohadék MSZP még mindíg a szőnyeg alá söpri ezeket.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.16. 09:06:28

@Talon Karrde: Alehandró, húzzad mán a lábadat egy picit, itt a tíví, vagy nem emlíkszel, hogy tegnap a nácik elütöttek???
Szánalom. Nem börtön kellene ezeknek az orkoknak, hanem Recsk

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.11.16. 09:08:20

csak tippelek:

az egyik előállított a fejszét, a másik a husángot kezelte.
a maradék 30 ember pedig csak csodálkozott, hogy ezek meg már milyen népek....

rolika 2009.11.16. 09:15:52

Mintha egy másik országról olvasnék. Szomorú ez az egész.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.11.16. 09:16:19

@pete27: "Egyébbként a gárda elvert egy pár cigót,azért van balhé"
Ideje volt már...

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.11.16. 09:17:08

szanalmas az rtl klub. mikor voltak az esemenyek nem volt egy breking nyuz, meg semmi. hirado is kussolt.

rohely. az a tajekoztatas, az elfogulatlan, nem ciganyparti magyar media.

szmoker (Homo Trollicus) 2009.11.16. 09:21:04

@Thulsa Doom: @Talon Karrde:

Faszomat mán, nem Bethlen, az a Gábor volt, erdélyi fejedelem!!
Ez csak egy kimosdatott kontraszelektált komcsi zsidó, BETLEN a neve, mert a BETTELHEIMET szégyelli!

Na.

Viktus 2009.11.16. 09:28:24

index.hu/belfold/2009/11/16/horthy_miklos_feher_lovon/

az index most ezzel szórakoztatja magát a harmadik honfoglalásból csinál komédiát ...

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.11.16. 09:42:20

nem rossz, nem rossz.
Minden egyes kiprovokált romafelkelés releváns százalékokat hoz a Jobbiknak.
Lehet, hogy a tözsközönséget, a gyalogokat ostobákból toborozzák, de a párt fejesei igencsak ravasz emberek. ezt most már tényelog be kell ismerni.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.16. 09:49:42

@Pierre (Bezuhov): Igazad lehet, és csak azzal vitatkoznék hogy békés, törvénytisztelő romák azért annyira nem hiszem hogy provokálhatóak lennének. Valahogy le kell essen a nagy romavédőknek is, hogy a romák LEGALÁBB FELE törvényenkívüli eszközükhöz nyul a legkisebb sértés hatására is.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.16. 09:51:01

... vélt vagy valós sértés hatására is.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.11.16. 09:52:48

Nekem most ez a kedvencem.

ciganybunozes.blog.hu/2009/11/16/mdf_kozlemeny_a_romak_megfelemlitesere_betyaregyleteket_toborzo_jobbik_a_hibas_a_tegnapiakert

az mdf is kivegzi magat. :) mar csak a fityisznek kell beallni a cigok melle es kesz. :)
tenyleg ENNNNYIRE hulyek lennenek a politikusok? nem latjak, hogy a nepnek tele van a toke a cigokkal? szellel szemben pisalnak???

normalisak ezek, vagy ennyire kibaszottul ostobak?

f.m.j. 2009.11.16. 10:04:52

@Pierre (Bezuhov): húúú, de kifacsart, de tényleg így is lehet.... de akkor ez elég messzire vezet, nem? Az olaszliszkai agyonvert ember is magának kereste a bajt, provokálta szegényeket, hogy lincseljék már meg egy kicsit, vagy a z erzsébeti arcon rugdalt mostmár halott is provokált, ejnye Bezuhovics....

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.16. 10:05:12

@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!: 20 éve ezt mondják, szerinted most fognak megváltozni. Ez olyan, mint az Erik a vikingben Atlantisz királya, mikor a palotája tetején ült az udvarral, körülötte víz, és azt mondja, hogy a sziget nem süllyed! Felállítunk egy bizottságot, amely kiderítit, hogy ki terjeszti ezt a hazugságot.
Ez abszurdisztán. Ami a 70-80-as években Angliában abszurd humor volt, nálunk ez a valóság.
Egyébként kívánok az MDF-nek és a többi seggfej pártnak még több ilyen ragyogó nyilatkozatot, mert ezek - 1-1 %.

kacce 2009.11.16. 10:15:28

@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!: Ja, azok. ostobák. Az hiszik, hogy hazudozással, a bûnözôk mosdatásával meg a folytonos fasiztázással be tudják etetni az embereket, pedig csak azt érik el, hogy még többen fognak a Jobbikra szavazni jövôre.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.16. 10:20:59

@mókusfüles bukósisak: félreérted. ez a "kultúrájuk" része. tudod, néha tartanak ilyen nyilvános "lincselődéses ünnepséget", szegénykék. senki nem érti meg az ő szokásaikat, na...

jaaaj, miket is beszélek. lincselés. hát ijjjetet a béjtéká nem ismer.

picur3ka 2009.11.16. 10:29:15

Szep jo napot, mindenkinek.

@Talon Karrde:

Bar igazad lenne!

Viktus 2009.11.16. 10:42:26

@Pierre (Bezuhov):

Én inkább a kormányzat debilitását emelném ki. Nem értem egyszerűen az MSZP-t források lennének már vásároltak eszközállományt is egyszerűen nem értem, miért akarnak mindenáron 10% alatt végezni. Csupán Draskovicsnek kellene egy telefont eleresztenie, vagy levelet írnia, hogy az ORFK-BRFK-n belül csoportosítsák át az erőket. Egy pösti ramazurira ezerszám vannak a rohamosztagok azoknak csak a felét levezényelnék a forró pontokra már rend lenne.

Viktus 2009.11.16. 10:45:20

@Pierre (Bezuhov):

Te egyébként érted a pártod logikáját? miből gondolja, hogy azzal nyer, ha a volt szavazóira ráengedi a cigány terrort? gondolják azzal lehet visszacsábítani a szocka bástyák népességét ... érdekesen gondolkoztok ti szocialisták. A jobbiknak egetrengető dolgokat nem is kell cselekednie, minthogy kiadja a Rendet akarunk! jelszót ... és mivel a rendőrség nem védi meg az embereket a gárdát is legalizálja az mszp.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.11.16. 10:45:58

@laspalmas: azt ugye tudod. hogy szociálpszichológiai alapvetés, hogy nem is lehet az olaszliszkai ítéletnek elrettentő ereje. (Persze te sem állítod, hogy itt Olaszliszka történt volna, sőt, az általam tegnap este olvasott infókból azért az derült ki, hogy nem teljesen egyértelmű, hogy mi történt, de most nem erre reagálok.)
Szóval Mo-on a legtöbb gyilkosságot szomszéd, házastárs, szülő, gyerek követi el, ezek azonban a pillanat szülte cselekmények., ezért hat csak azokra mérsékelten a bíróság.
Olaszliszkán pedig tömeg mozgott, és a tömegnek is megvan a maga szociálpszichológiája. Mondjuk valamelyik alaptankönyv tömeg című fejezetét olvasd el:). Ilyenkor az egyén feloldódik a tömegben és rendszeresen előfordul olyan, hogy egyes tömegrendezvények után magára sem ismer.
Ettől még ők gyilkosok, de minden ilyen cselekményt valahogy magyaráznunk kell, hogy ha megoldható, legközelebb megelőzzük a bajt. És azt mindketten tudjuk, hogy "de köcsög büdös cigányállatok" az nem magyarázat.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.16. 10:49:32

@calam (vdani): KÉT cigány vs. EGY agyonrugdosott férfi esetében is beszélhetünk tömegről?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.16. 11:22:40

@Talon Karrde: hámánhogyapicsába ne!

tudod: 2 ember társaság, 3 már TÖMEG :)))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.16. 11:22:56

@calam (vdani):

Persze, nem az a magyarázat, hanem a társadalmonkívüliség. A szocializáció teljes hiánya. Azzal kéne valamit kezdeni, mert egyre inkább elszabadulnak az indulatok (minden oldalon).
A tömegben persze hogy előjön a falka-érzés, akár tüntetésen, akár buliban csápolsz. Ez egy dolog. Viszont a civilizációs féknek működnie kell mindenkiben, tudni kell, hogy hol a határ, mit szabad, és mit nem. Ez különböztet meg minket az állatoktól.
Amúgy van pszicho-vizsgám :)

Kartal (rezervált) 2009.11.16. 11:33:41

@geor dar khordak: ugye hogy ugye? nekem is feltűnt...
@Viktus: adnék én nekik! Föld alatti tömlöc ablak nélkül, napi kétszer hideg víz, száraz kenyér, basszák meg! Ezek a rohadt bűnözők a mi pénzünkön nyaralnak a börtönben! Ez ám a büntetés!

Nekem egyébként nagyon fura a dolog, emlékeztet valamire a történelemből. Anno Németországban az SA volt, akinek szét kellett vernie a náci párt riválisainak összejöveteleit, hogy aztán az állandó balhékra való hivatkozással elriasszák a szimpatizánsokat, és betiltsák a pártokat. Most a Jobbik összejövetelein, vagy a rendőrség csinál balhét, vagy a cigányság. Szerintem ez oda vezet, hogy aztán választások előtt megpróbálják betiltani a Jobbikot, és mikor kitör a balhé, elhalasztják a választásokat... persze ne legyen igazam, de elég furcsa, hogy a politikát magasról leszaró cigányok folyton a Jobbik gyűlésein balhéznak, mintha ezért fizetné őket valaki.
És most elhatárolódok az összeesküvés-elméletektől...

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.11.16. 11:38:53

@laspalmas: nem tudhattam, hogy vizsgáztál pszichóból, bocs:)
egyébként mint láthattuk jól nevelet, jól szocializált emberek is csápolnak vagy tevőlegesen részt vettek a tv ostromában, vagy a hátsó (iszonyatosan szükséges) támogató csapatot adták. Ezért gyakorlatilag teljesen független a szocializációtól a tömeglélaktan. Veled nem volt még olyan, hogy jól szocializált létedre egy bulin olyat csináltál, amit utána kurvára cikinek éreztél? Az, mivel egy nyugodt szituáció utólag csak jót röhögtök rajta. Itt látjuk azonban, hogy komoly indulatok vannak.
És látni kell, hogy a kirekesztettség, a gettólét elég komoly hátrányokkal jár.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.16. 11:42:39

@calam (vdani):

#1:Tömeg ide vagy oda, nem rugdosunk szét egy ember fejét.
#2: Magyar ember ilyet miért nem csinál?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.16. 11:43:55

@calam (vdani):

"És látni kell, hogy a kirekesztettség, a gettólét elég komoly hátrányokkal jár. "

Az iskolázatlanság és az elemi emberi viselkedés és kultúra hiánya is komoly hátrányokkal jár ...

Kartal (rezervált) 2009.11.16. 11:45:16

@Ásómaci: támogatom. Sajnos idáig is eljutottunk.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.16. 11:53:01

@Seduxen: régen elég volt a lóvágás a panelházban, ipari rikoltozás közepette. ez már új fokozat.
@calam (vdani): ezen alapvetésedet az agyonvert tanár gyerekeinek magyarázd, légy oly kedves. a tömegben elkövetett bűncselekmény ráadásul nem véletlenül esik szigorúbb megítélés alá alapértelmezett esetben. mondjuk az elrettentő hatás akkor lenne várható, ha MINDEN ilyen esetnél elítélnék a résztvevőket, és egyes esetek megakadályozására is futná a rendőrség erejéből.
@Viktus: ez valami olyasmi, hogy "mi féken tudtuk őket tartani" jelige, arra játszhatnak, hogy akárki is nyer, ha rendőri és/vagy katonai erővel akar rendet teremteni, lehet terrort kiabálni, ha meg basznak rá, akkor meg lehet mondani, hogy "nem képes a kormány kézben tartani a társadalmi feszültségeket". ezen logika mentén a választások környékére várható a többi korlát eltörlése is. igaz, nekem nincs pszichológiai képzettségem, csak elképzeléseim a politikusi gátlástalanságról. a hideg logika, érzelmek nélkül, törődés nélkül egyébként hasonlókat diktál.
tudják már, hogy nem ők nyernek áprilisban, így fel kell építeni az ellenzéki szerep bástyáit.
tudom, cinikus vagyok. ne legyen igazam.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.16. 11:55:25

@Kartal (a dühös): az csúnya végeredményhez vezetne, szerintem egy ilyen lépés esetén hazaszeretet ide vagy oda, sokan fogják itthagyni az országot. másrészt viszont sajnos van benne logika, máshogy a hatalom megtartása számukra nagyjából esélytelen.

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2009.11.16. 12:13:23

@zero:

"Magyar ember ilyet miért nem csinál?"

Jobb körülmények között él. A nyomor bárkiből kihozhatja az állatot.

Persze más kérdés, hogy miért kerül ilyen helyzetbe?

Nekünk szerencsénk van, mert egy komoly európai civilizáció gyermekei vagyunk, anyatejjel szívjuk magunkba, hogy miképp kell viselkedni. De aki más normák szerint nő fel? Az felnőtt fejjel nem nagyon tud váltani!

Legjobb lenne ha az ilyen körülmények között élő embereknek csak egy gyermekük születne, akkor idővel ez a probléma megoldódna.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.11.16. 12:14:03

@zero: ha elfogadom a narratívádat, akkor abba hogyan ilenek bele Simon Tibi gyilkosai?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.16. 12:29:53

@calam (vdani): Azok is orkok voltak, csak nem síma orkok, hanem udvari orkok.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.16. 12:39:58

@Ásómaci: "udvari orkok."

ez a SÜN! szalonképesebb verziója? vagy miféle kódolt pc duma ez? :)))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.16. 12:41:19

@mókusfüles bukósisak: Kedves Mókusfül! Nem szorult több kurázsi, hidd el! Sőt, semmilyen kurázsiról nem beszélhetünk egy őrjöngő vadcsorda esetében. Ha a törvény egyik félnek engedélyezi a hordalétet és még legitimizálja is azt minden áron, akár tűzön-vízen keresztül is, még vajdát is bevetve - ami pedig közjogilag nonszensz - hiszen tudtommal vannak ogy. képviselők, önkorm.képvilelők, kisebbségi képviselők, vajdáról nem tesz említést a közjogi méltóságokat ismertető törvény - akkor emögött a csorda mögött "nagy háttérerő és nagyon-nagyon-nagyon nagy érdek húzódik meg", tehát még 150 éves roskatagnak is nagyobbak az életesélyei a hordában verekedés esetén (mit verekedés - lincselés esetén). Ha pedig megnézzük a mai magyar rögvalóságot, a mi férfiaink közül egyet is már azonnal igazoltatnak, hogy hátha mégis ketten vannak és félelemkeltően masíroznak, mondjuk a Kovács Isti balfele a Kovács Isti jobbfelével megyeget az utcán, és ha fekete öltönyéhez még fekete cipőt is húz, na akkor az már militarista felvonulás a javából! A sündőr majd megbilincseli, pofán fújja, hátraköti a kezét, lábát: akkor miképp legyen bátor, hol van itt szó küzdelemről, "verekedésről"? Én falusi jány voltam, még gyerek voltam ugyan, de voltak báli verekedések, összekapott két legíny egy jányon, de azok úgy zajlottak: hogy gyere ki, oszt ott beszéjjük meg, kié a lyány...És akkor kiballagott a két legényembör és megverekedett egymással, senki nem avatkozott bele, illetve esetleg megpróbálták szétválasztani a verekedőket, de olyat soha magyar ember nem tett, hogy 5-en, 6-tan rohanjanak rá (nem 60-an, 100-an) egy szem emberre! Ha ilyen megesett volna, azt a falut örökre emlegetnék - és nem a virtusáról, az tuti.
Mi ilyen "esélyegyenlőséget" verekedtünk ki magunknak, köszönjük szadesz, köszönjük maszop. Na meg a "23 millió román" se áramlott be az országba a szadesz meg a maszopnak köszönhetően, így még kevesebben vagyunk/leszünk magyarok...Beérik a "demográfiai" gyümölcs, kár, hogy sokan nem ismerték fel a fát még akkor, mielőtt termését meghozta volna, pedig rügyei, ágai formája, levelei már jelezték, mi lesz belőle: vackor vagy alma. Csak hiába kiáltoztunk a pusztába és ragasztottuk a plakátokat anno ezerrel. Kb. 1,800 ezren mertek látni, a többiek sunyítottak, vakok voltak, vagy nem akartak látni. Íme, ezek lettünk - szomszéd országok élctáblái és cipőtörlői. Még egyszer köszönet szadesz és maszop szavazók! Csak bárha nektek kellene megenni, amit főztetek, választottatok! Úgy volna igazságos...

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.16. 12:45:12

@calam (vdani): Calam, én még be is csíptem, de ÖLNI? AGYONVERNI? Miről beszélsz, te szellemi nyomorék?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.16. 12:58:19

@Seduxen: Civil sün, udvari ork, egy kutya. Talán azért udvari ork, mivel gazdája minden idióta gondolatát egy parancsra véghezviszi (szemkilövés, stb.) De Simon Tibinél civilben voltak

Hannibal22 2009.11.16. 13:12:44

@Doña ¡Cara(mba)!: Őt "szellemi nyomorékozni " sem érdemes..ha ő lett volna az egyik Szögi kislány helyében ugyanezt írná.Semmi köze ehhez a világhoz.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.16. 13:12:51

@calam (vdani): Te milyen gettóból kommentelsz? Miért kell Las Palmastól azért bocsánatot kérni, hogy tanul(t) pszichológiát? Vagyunk még néhányan ilyenek, és még az is előfordul velünk, hogy csoport-viselkedési dinamikát is tanulunk. Akkor is elnézést kérsz? Csak nem szégyen pszichológiát tanulni?! Előre is kösz az elnézésedért:-)

f.m.j. 2009.11.16. 13:12:55

@calam (vdani):

baszki, nehogymá' pszichologiai doktorátus kelljen ahhoz, hogy nem rugdalunk halálra fegyvertelen embert...
Persze, mi tanuljunk, értsük meg az ő belső lelki folyamataikat, így mi vagyunk csak számonkérhetőek, mámegest mindenről szó van, csak a halálra rugdaltakról nincs...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.16. 13:12:55

@Ásómaci: értem, köszönöm. akkor jól sejtettem, hogy ehelyütt az "udvari ork" a másodállásban "szekusként" ténykedő birodalmi rohamosztagost jelenti :)

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.11.16. 13:15:42

na, tobzódik a pisa-társadalom

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.16. 13:21:26

@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya): Igazad vagyon. Talán valami kisegítőben tanulmányozza a csoportviselkedést - ezért jobban érti ezt a témát. Hagyjuk meg őt hitében (inkább marxista lehet, mint keresztény), mindaddig, míg orkok egy csoportja környül nem veszi és jobb belátásra nem bírja. De lehet, ez a megélhetéséhez tartozik valamiképpen, a csuda tudhatja. Mindenesetre a téma szakértője, el kell ismerni.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.16. 13:25:24

@calam (vdani): Miért nem hagyod itt a pisa-társaságunkat? No, erről regélj! Mi vonzz erre az oldalra? Válaszodat nagyra becsüljük. Miért szeretsz pisák között lenni, mikor neked a be nem integrálódott hátrányos helyzetű, leszakadt társadalmi csoportok viselkedését kellene hivatalból tanulmányoznod, nem pediglen bennünket?

Chewbaca · http://pallas70.hu/tanfolyam/merlegkepes-konyvelo-tanfolyam.php 2009.11.16. 13:29:04

hiába van igazatok abban, hogy a cigányok elképesztően gátlástalanul megtehetnek manapság bármit, és évek óta alig van előrelépés az ő ügyükben, de azért a gárda és a magyar szélsőjobb is megéri a pénzét szerintem. namindegy. végülis engem nem zavar ha kinyírják egymást, csak engem hagyjanak ki...

Hannibal22 2009.11.16. 13:33:16

@Doña ¡Cara(mba)!: A saját blogbejegyzései alatt is pisa-társadalom tobzódik:) További szép napot!

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.16. 13:43:39

@Chewbaca: Ja, te vagy a jó öreg viccbéli belga, egyes-egyedül. A flamandok menjenek jobbra, a vallonok álljanak balra. Halk,megjuhodott hang a tömegből: és kérem, hova álljanak a belgák?
Szval te állsz egymagad középen, mi vagy tőled jobbra, vagy balra, de te vagy az origó, ezért téged senki nem bánthat:-DDDDD Mondd el, ha késsel jönnek neked, hogy te ollan helyes gyerök vagy...különben is középen állsz, hát nem "lássák"?

f.m.j. 2009.11.16. 13:46:28

@Doña ¡Cara(mba)!:

Én csak elkeseredésemben neveztem őket kurázsival telt egyednek ezt a primitív törzset, de akkor se értem, hogy nekik mindent lehet, és így viselkedni is lehet, és mi meg legyünk csak toleránsak, mert a másság szép. Ezt a baromságot olyanok találták ki, akik nem bírták elviselni saját jelentéktelenségüket, egyéniség nélküliségüket. Mondjuk a Kunczéban annyi eredetiség van, mint egy kínai Louise Vutton, vagy hogyírjákmondják táskába... csak példa gyanánt :)

f.m.j. 2009.11.16. 13:47:30

ui: gyávának és kegyetlen fajtának tartom őket, még nem öltöttek emberi mibenlétet...

Hetfield 2009.11.16. 13:50:40

Ez a hét is jól kezdődik. Kurvaéletbemár.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.11.16. 13:56:20

@Doña ¡Cara(mba)!: 1. rég nem nézem ezt annyira mint régen
2. mindjárt megyek cigányokról olvasni és okosodni, ha ez megfelel. sőt közösségépítő megbeszélésre megyek nemsokára.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.16. 14:08:12

@calam (vdani):

Hé-hé! Ne moss össze egy buliban történt "ciki" dolgot emberre/emberekre kapával, kaszával, jatagánnal támadással, mert rohadtul nem egy súlycsoport.
A fajsúlyon kívül jelentős különbség még az is, hogy míg a buliban részegen elkövetett dolgokat cikinek tartjuk (ergo szégyelljük magunkat), addig az olaszliszkaiak meg a tegnapi fejszések kurvára büszkék magukra. Teljesen más az értékrendjük, ezt érted?

A kirekesztettséget, gettólétet is átrágtuk már ezerszer:
- iskola ingyenes, sőt kötelező, mégse....
- ugyanannyi mennyiségű pénzből több szappan jön ki, mint cigi, pia, mégse.....
- szabadidő felhasználható az udvar rendbetételére, kert megművelésére is, nemcsak tévézésre, kocsmázásra, mégse....

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.16. 14:11:16

@calam (vdani):

Ők 20-nál többen voltak, baltával, kapával, szamurájkarddal? Ugye nem.
Rendszeresen előfordulnak hasonló esetek? Ugye nem.
Állatok, gyilkosok mindenhol vannak, de ne csúsztass...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.16. 14:13:11

@Doña ¡Cara(mba)!:

Azért írta csak, mert azt hitte, még nem hallottam a tömegpszichológiáról, amit előtte leírt nekem.
Nyugi Donna, semmi Caramba! :)

Marcellusca 2009.11.16. 14:24:09

@Hetfield: Welcome to The Real World! :D

De, sajnos nem vicces!

Roxvox 2009.11.16. 14:28:28

Ha csökken a kommentek száma, mindíg jön egy calam.

Kunó_u.1(Karin) · http://www.youtube.com/watch?v=H8WudYVAB_4 2009.11.16. 14:28:36

@calam (vdani): Magyarázat jut mindig mindenre. Mentség sajnos nem.

Ha pedig a pszichológia szerint az ember nem több, mint egy cserép muskátli, amit lefújt a szél az ablakpárkányról, akkor nem hiszek benne.

tudi 2009.11.16. 17:24:54

Azt a kurva itt tényleg vér fog folyni, végülis páran már megmondták, csak a hatalom vak, vagy csak annak tetteti magát.

Tündér_Lala 2009.11.16. 17:47:37

@calam (vdani): "nem tudhattam, hogy vizsgáztál pszichóból, bocs:)"

A néni kihívja a vízvezetékszerelőt, mert csöpög a csap.
Szerelő: - 15000 Ft lesz.
Néni: - Egy csap bőrözés ?
Szerelő: - Ja nem tudtam, hogy a néni szakember, 3000 lesz.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.11.16. 19:36:08

@mókusfüles bukósisak:

Melyik pártnak érdeke, hogy ilyenek történjenek?
A válasz egy szó. Egyetlen egy :)

@Viktus: ó, bakker!! leszocizni Bezut ?! :/ Ez annyira béna, de annyira....
(derelyét és Seduxot akarom. Nékik legalább van stílusuk.)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.16. 19:46:45

@Pierre (Bezuhov):

Mostanában olyan "korrekt" vagy ... hiányzik a régi öreg jó Bezu' .... mi van veled, öreg harcos?

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.11.16. 19:53:40

@zero: tudod, korábban voltak ezek a hangok a fejemben...mostanában viszont egyre halkabbak :))

de jut eszembe, zero, már Te sem vagy a régi. Én is hiányolom a belőled arégi tüzet.
Betört az asszony?
Vagy megfáradtál a küldetésben? ;))

Horizont 2009.11.16. 19:57:44

@Pierre (Bezuhov): na Zero megkaptad a régi jó öreg Bezuhovot .DDDD

f.m.j. 2009.11.16. 20:47:33

@Pierre (Bezuhov):

neked is egy, meg nekem is egy, így aztán el vagyunk egymás mellett :)
vszeg sosem tudjuk meg az igazi okokat, motivációkat

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.16. 21:05:42

@laspalmas: Oké, Laspalmas, lenyugszom:-) Nem bántok senkit:-D

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.16. 21:10:28

@calam (vdani): Idézet tőled:
2. mindjárt megyek cigányokról olvasni és okosodni, ha ez megfelel. sőt közösségépítő megbeszélésre megyek nemsokára.

Kívánom, járjon munkád eredménnyel!

Horizont 2009.11.16. 21:45:55

Horváth Aladár ezeket mondta Sajóbábonyban:
" Felvetette azonban, hogy vajon mikor fog fellépni a magyar jogállamiság azokkal szemben, akik szítják az ellentéteket és átlépik a törvényeket?

Véleménye szerint több évtizede már, hogy nem törődik a politika a mélyszegénységgel, azzal, hogy a harmadik világban található nyomorhoz hasonlóan élnek emberek."

Ez igen...Na most mit tudjon az ember erre mondani. Szépet és jót nem.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.11.16. 23:26:21

@Horizont:
én mindig mondtam, hogy kevés a segély :-]

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.17. 11:20:59

@denever: Ha kapnám, nekem is kevés lenne:-DDDD De nekem KI KELL TERMELNEM nyugdíjat, egészségügyet, oktatást, SEGÍLEKET, a politikusok lopásiat - hát még mit nem? :-((((((( Egyre dühösebb vagyok:-[

Potyoló 2009.11.17. 15:29:37

"Megölünk minden magyart! Mi erről vagyunk híresek!"

Az alábbi megrendítő levelet a meglincselés veszélyének kitett, cigányok által szétvert Suzukiban helyet foglaló honleány írta nekünk.

Adjon az Isten!

Szeretnék hiteles tájékoztatást adni, mint a sajóbábonyi lincselési kísérlet túlélője. Elmondhatatlan amit érzékelünk, átélünk a bűncselekménnyel kapcsolatban. A média olyanokat hazudozik, ami teljesen eltér a valóságtól, hogy jó színben tüntesse fel a cigányokat! A rendőrség tehetetlen, lassan már azt vesszük észre a nyomozással kapcsolatban, hogy minket fognak kihozni bűnösöknek: „Minek mentek oda?!”
Szeretném leírni, hogy mi is történt pontosan, hogy a nemzettestvéreim lássák, milyen jogállamban élünk! A mai jogállam azt teszi lehetővé, hogy autóval csak arra a helyre mehessünk el, ahová a cigányok engedélyt adnak. Jöjjenek a tények, a megtörtént valóság a teljes igazság!
Szombaton, november 14-én lakossági fórum volt a sajóbábonyi iskolában. Zárt helyen (hogy az orkok lelkivilágát ne sértsük), rendőrség felé bejelentett rendezvény volt ez. Már amikor közeledtünk a helyszínre láttuk, hogy gyülekeznek dolgos cigányaink. Bementünk a zárt udvarra az autónkkal, és kint beszélgettünk a bajtársainkkal az udvaron. Nem volt senki az Új Magyar Gárda formaruhájában. Magyarként voltunk jelen. Persze ez már bántotta őket, mert egyre többen és többen lettek a kerítéssel szemben, az utca másik oldalán, persze a cigányoknak megengedett eszközökkel, ami balta, bot, vascső, kapa, lapát. Még egyszer hangsúlyozom, nekik ez megengedett tartozék, olyan, mint nekünk magyaroknak a papírzsebkendő. Figyelték, hogy ki megy be a városból a fórumra, másnap kiderült, hogy miért tették. Egyre nagyobb hangzavar támadt a szemközti oldalról, a bekiabálások a következők voltak: „Megölünk minden magyart, mi erről vagyunk híresek!” "ide nem jöhettek be!" Ha megtudjuk, hogy valaki a fórumon volt azt megöljük!", a rendőri jelenlét ekkor 2 rendőrautó volt.
Mi csak néztünk, mintha állatkertben lennék. Az egyik fémipari munkás megindult felénk, a rendőr ekkor beültette a kocsiba és bevitte a rendőrségre. Egy rendőrautó maradt a helyszínen, őt ezalatt leköpték a cigányok, és folyamatosan indultak meg felénk. Ekkor jött meg az erősítés és ők zavarták szét őket. Másnap jöttek a fenyegetések, az életveszélyes fenyegetések, pofozkodások, a helyi Jobbik elnöke felé is. Mi is tudomást szereztünk a történtekről, érzékeltük, hogy a bajtársunk FÉL! Bajtárs=társ a bajban! Bement a miskolci rendőrkapitányságra védelmet kérni, és a megszokott válasz jött: „nem tudjuk biztosítani a védelmét!” Ekkor gondoltuk úgy, hogy elmegyünk a házához, és megnézzük, hogy hogy van. Délután fél ötre értünk le a sajóbábonyi elágazáshoz, már a 26-os főúton érzékeltük, hogy a rendőrség nagy erőkkel megy el mellettünk szirénázva villogva, mikor befordultunk az elágazásnál Sajóbábony felé, már ott állt két rendőrautó, de minket nem állítottak meg. Picit beljebb mentünk a falu felé, de még jóval a falu előtt megálltunk, az útszélén. Pár barátunk, bajtársunk is erre tartott, és megálltak mögöttünk.
Majd egy rendőrautó jött, és beállt a kocsijával a mi autónk elé, villogva. Kiszállt a rendőr és bekapcsolódott a beszélgetésbe. Pár perc elteltével arra lettünk figyelmesek, hogy a kb. 50 méterre lévő még a falutábla előtti bekötő útra félig befordulva megáll egy Ford típusú fehér furgon, rajta kapákkal, lapátokkal, baltával felfegyverkezett kb. 30 cigány és leugrálnak róla. A rendőr előreszaladt, de a cigányok fellökték és elindultak a kocsik felé. Mi beugrottunk, mindenki a saját autójába, hogy kitolatunk, de ekkor már a legelső autót beérték, ami a miénk volt, így mi az autóban ülve érzékeltük, hogy a balta bejön a szélvédőn, a lapát, kapa, bot csattan a karosszérián,,törik a szilánk, pereg ránk, és kb. 10 cigány vette körbe az autónkat, miközben azt kiabálták: "megdöglötök magyarok!”
Láttuk, hogy csak azokat az üvegeket törik be, ahol látnak valakit ülni! Láttuk, hogy a balta 5 cm-re súlyt le a sofőr feje mellett! Ez pár másodperc alatt zajlott le, mi ezalatt beindítottuk az autót, és elkezdtünk mi is tolatni, ez picit megállította a cigányokat, míg a kevés agyukkal végig gondolták, hogy most mi is van? Jár a motor és gurul az autó. A többiek a másik autókból, miután ők már hátrébb tudtak gurulni, és látták, hogy nekünk erre már nem volt időnk, ekkor értek vissza a mi segítségünkre. A testükkel védtelenül álltak a cigányok elé, hogy eltereljék a figyelmüket, és ezzel minket megvédhessenek! Kihangsúlyozom még egyszer, mindez erős rendőri jelenlét mellett történt meg, tehát egy rendőrautó a kocsink előtt állt, vagy 4 pedig kb. 200 méterre, de ők azzal voltak elfoglalva, hogy az érkezőket leigazoltassák és átnézzék az autójukat, és feltartóztassák őket.
A bajtársainknak tehát sikerült rólunk, az autónk további ütlegeléséről elterelni a figyelmet, azzal, hogy életüket kockáztatva, fegyvertelenül, beálltak a kapák, balták, lapátok elé! Köszönjük nekik hősies bátorságukat! Ekkor jutottak az ébredés szintjére a rendőrök is és érkeztek meg még mindig csak 3-an, és szorították vissza a cigányhordát. Ez ma Magyarország. Köszönettel tartozunk még a segítségnyújtásért, ami folyamatosan árad felénk a bajtársaimtól! A nyomozás jelenlegi állása szerint, még nem biztos hogy bűncselekmény történt!
Ez az ami megszólaltatott, mert most vagy azt hozzák majd ki belőle, hogy én voltam a hibás mert odamentem, vagy azt, hogy garázdaság volt csak…Jogállam... Vicces, ugye, kedves olvasók!"

Kartal (rezervált) 2009.11.17. 15:59:23

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: Én is azok között leszek, akik elhagyják az országot. Ha ezt jelenti magyarnak lenni, én nem leszek magyar.

Egyébként a Suzukiban lévő egyik lány leírása itt:
kuruc.info/r/35/50504/

A levél kulcsmondata, ami már szóba került a Vastagbőrön is: "A mai jogállam azt teszi lehetővé, hogy autóval csak arra a helyre mehessünk el, ahová a cigányok engedélyt adnak."
Tavaszmező utca megmutatta, hogy ez nem csak autóval igaz, de gyalog is.

Kartal (rezervált) 2009.11.17. 16:05:07

@Doña ¡Cara(mba)!: Én már nagyon DÜHÖS vagyok, nézz csak rám!
Most látaom csak, fentebb már bemásolták a lány levelét. nem baj, a forrást legalább belinkeltem :)

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.17. 17:34:12

@Kartal (a dühös): Kartal, komolyan, már nem is tudom mit írhatnék! Hiába írnék okosságot, ez nem használ már se neked, se nekem. Eddig nem írtam le azt a félelmemet, hogy EZEK be akarják tiltani jövőre a választást vagy polgárháborút kirobbantani, akkor el lehet játszadozni velünk, kijárási tilalmat elrendelni, stb.. Nekem a Sajóbábonyig vezető utak mind-mind próbautak (ezt is tudja mindenki, hogy valójában felmérések arról, hogy még mennyire életképes a magyar népesség). Nem véletlen az sem, hogy egyetlen szomszédos országban nincs kifejezetten bűnös, lincselő cigányvédelem, a rendőrség, a kormány direkt módon való asszisztálásával (pedig ott is a lakosságnak kb. ugyanekkora hányadát teszi ki a cigányság - itt Szerbiára, Szlovákiára, Romániára, kisebb mértékben Csehországra gondolok). Ezeket az országokat az EU SOHA nem marasztalja el. Miért? Magyarországot ilyen esetekben miért hozza minden európai és amerikai újság az első lapon? Mert a kormány EZT akarja. Jó - eddig tudjuk a történetet. A kérdés már csak az, mit lehet itt tenni? A szavazás számomra már rég tiszta sor: Jobbik. Ki más? A Fidesznek meglesz a langyi, félig emdéefes, félig kőkemény gazdag szoci, szadesz bázisból a kellő szavazat-mennyisége. De ez a Fidesz már nem lesz az a Fidesz, amelyik 1998-2002 között volt kormányon (koalíciós kormányon!). Ez a Fidesz úgy húz befele, a mindenki által üdvözítőnek tartott közép fele, hogy ihaj! A közép nagy bázis, de nincs nagy politikai aktivitása, tömege nehezen mozdítható, nem bolygat soha tabukat, még akkor se, ha tudva tudja, a halálba megyünk hosszú távon. Marad a magyarság élni akaró vagy az életet feladó ösztöne. Az életösztön támadás esetén nagyon erős ellentámadásra és védekezésre ösztönöz. De nálunk mintha ez már elfogyott volna. Elhatárolódunk saját érdekeinktől, csak egy példa: szégyelljük a hunokat (ha nem is őseink, akkor meg például mi a fenét szégyellünk?). Mi már szégyelljük kollektíve önmagunkat, talán már elhisszük, hogy mi vagyunk az agresszív csürhe, mi elnyomtuk egész Európát, kiirtottuk Európa 2/3-át, más mindenki tiszta, hófehér volt. Látszólag nem tartozik ide, pedig nagyon idetartozik. Asszem, ha nagyon mélyen magamba nézek, én is szégyellnék egy gárdistával menni az utcán. Vagy félnék. Vagy mindkettő. Ne ítéljetek el, de forduljatok magatokba ti, akik idejártok. Mert ti az értelem és a fény vagytok az országban - ez nem önfényezés, ez tény. Főleg a fiataloknak örülök tiszta szívből. Nem tudom, lehet ott kezdődik az életre ébredés, hogy végig megyek egy gárdistával az utcán? Vagy megállok a pécsi Jobbik irodája előtt? Esetleg bemegyek egy beszélgetésre? Mert ellenállni kell! Edu tudott sokat, de nem volt vezéralak és nem is tudtuk/akartuk követni. (Nézzétek majd meg Chiccot - és megismeritek a horvátokat, akik kivívták szabadságukat, nem kapták: azt soha nem adják. Semmit nem adnak.). A Biblia (el ne röhögjétek magatokat, én öregecskedő tík vagyok, aki már ezt is olvassa:-D Újszövedtségi részében található valahol: legyetek szelidek, mint a bárányok, és OKOSOK mint a kígyók. Vagyis nem röstelli használni a kígyót, mint hasonlatot. Nem küld bennünket szeliden a halálba, hanem az ész: szervezés, gondokodás, cselekvés okosságával vagy a kígyó támadásával (mert a kígyó, ha szükséges, támad) engedi megvédeni az életünket. Mert az élet szent.
Na, itt lenne az ámen, bocsánat megint a hosszú írásért:(

Pain2 2009.11.17. 19:29:40

@Doña ¡Cara(mba)!: "Eddig nem írtam le azt a félelmemet, hogy EZEK be akarják tiltani jövőre a választást"

Na ez az ami tuti, hogy nem fog megtörténni..nem történhet meg vagy ha mégis akkor vér fog folyni. Ezek a férgek a jövő év végére de ha lehet minél előbb már a börtönben kell, hogy csücsüljenek.. nagyon-nagyon sok időt fognak ott tölteni ezek a patkányok. Nekem ez ad erőt 2010-ig, hogy eltudjam viselni ezt a sok szart. Már alig várom, hogy végre magyar kormánya legyen Magyarországnak! Áldani fogom azt a napot amikor eltűnnek a darálóban ezek a szarszemétládák..

Horizont 2009.11.17. 20:01:52

@Pain2:
Tény, abba kell kapaszkodni gondolatilag ami erőt ad.:)) De hiú ábrándokat ne kergessél. Börtön? Kik ültessék be a börtönbe őket? Örüljünk ha azok bent maradnak vagy az ügyük ítélethozatalig eljut akik ott vannak most. Eltűnni csak kihalásos alapon fognak, tudnak.
Nem akartalak lelombozni, de soha nem szabad elfejteni ez itt Magyarország, az MSZP, a Fidesz, a Jobbik az ami, itt "nőttek fel", magyar vér csörgedez ereikben, ( vagy nem csörgedez hanem punnyad) nem fogja egyik sem önmagát megtagadni. Előre ne üljünk halotti tort, és előre ne igyunk a medve bőrére sem.
De mindennek ellenére azért kitartás.....
Vér fog folyni? Ezzel az a baj, hogy nem csak a rossz embereké folyhat....

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.17. 23:10:11

@Pain2: Bízom benne, hogy csak vizionálok. De már én is úgy vagyok vele, nem igaz, hogy megérem a 2010-es választásokat és a jobboldal nyeri! Pedig nyernie kell, mert különben beledöglünk - ha pszichésen is- jópáran! Mert már nem lehet bírni épésszel ezt a cirkuszt, amiből ez az ország áll! Tényleg adjon az isten végre egy jobb jövőt, mert mi is szívjuk azt, amit nem is kértünk!

süti beállítások módosítása