Skip to content


       Szűrés lista

Az OCÖ gondolt egy nagyot

Kedvenc Kolorunkat mostanság mindenféle eltűnt milliókról faggatják, őt pedig lefoglalja a hülyébbnél-hülyébb magyarázatok kitalálása, így nem ér rá nyilatkozni. Sebaj, az OCÖ nélküle sem pihenhet, Kozák János helyettesíti a vezért a médiában (is).

Meglépte azt, ami már lóg a levegőben egy ideje: kezdeményezi a Jobbik feloszlatását. Szó szerint azt mondta, hogy a cigányság jogainak érvényesítése érdekében a „cigányság megszüntetésére, megsemmisítésére létrejött” Jobbik feloszlatását kívánják elérni, ezért soron kívüli egyeztetést kezdeményeznek a parlamenti pártok vezetőivel, a kormányfővel, az igazságügyi és rendészeti, valamint a nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő miniszterrel. Hozzátette: ha a tárgyalás nem vezet eredményre, nemzetközi fórumokhoz fordulnak.

Látjátok magatok előtt a jövőt? Oszkó/Bajnai/Gyurcsány/Orbán/tökmindegy pénzt kuncsorog nyugaton, Kolor és Kozák, esetleg maga VillámViki pedig az EU-nak, ENSZ-nek könyörög? Komolyan nem értem, hogy mit szeretnének a külföldtől. A betiltást szerintem hiába várják, a NATO-katonákat pedig nem ajánlom: hamar űrjárót csinálnának a vasazó Ladából és a mezőgazdasági munkásokat is csak a termőföldeken szeretik.

Az OCÖ elnökhelyettese a kialakult polgárháborús helyzet kezelése érdekében összefogásra szólítja fel a cigányokat és nem cigányokat. "Ne hagyjuk, hogy látszatmegoldásokkal, hatásvadász beszédekkel, katonai megmozdulásokkal befolyásoljanak és megfélemlítsenek bennünket" - tette hozzá.

Ezután leszólta a Gárdát, a vajdákat, Molnár Oszkárt és Veresné Szabó Évát, Sajóbábonyról pedig annyit mondott, hogy vegye figyelembe a rendőrség, hogy a gárdisták által provokált cigányok félelmükben cselekedtek, amikor összetörték azt a bizonyos autót, emellett sérelmezte, hogy egyetlen gárdatag ellen sem indult büntetőeljárás az események miatt.

Szóba hozta még a szociális kártyát is: "a kártya kitalálója és kibocsátója gondolkozzon el azon, milyen helyzetbe kerülnének az emberek akkor, ha minden magyar állampolgárnak erre a szégyenkártyára utalnák a fizetését, és csak az OCÖ által létrehozott szociális boltban lehetne élelmiszert vásárolni."

Elég vicces fazon, pont most folyik a főnöke büntetőügye az OCÖ által elsikkasztott milliók miatt. De ők nem oszlanak fel, nem ám!

Címkék: politika cigány abszurd kávé helyett

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr601536925

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lesz-e a Jobbikban Cigánytagozat? 2009.11.19. 17:57:17

Sajóbábonyban Kállai Csaba és Vona Gábor remekül elvolt egy légtérben, amely biztosan és tagadhatatlanul megmutatja, hogy itt bizony szó sincs rasszizmusról, hiszen tényleg csak annak kell félnie, akinek oka van rá.   Hogy kinek van oka félni? A...

Trackback: Gárda és cigányok - az elmúlt év "összecsapásai" 2009.11.19. 17:51:42

Mivel Bede Márton, az Index udvaribolondja mai írásában megint "egymásnak esést" és "kölcsönös lincselést" emleget Sajóbábony kapcsán, gondoltam, segítek neki egy kicsit, és kigyűjtöm a cigányok és gárdisták közötti konfliktusokat, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tokmányos 2009.11.19. 23:22:28

Egy régi vicc jutott az eszembe: Amerikában a gyerekek elmennek osztálykirándulásra ,és vita alakul ki a gyerekek között,hogy ki üljön az ablak mellé a buszon. Nem bírnak a kölkökkel a tanárnénik, erre megszólal a sofőr : Vegyétek tudomásul, Amerikában demokrácia van. Itt a buszon nincsenek, fehérek meg feketék . Itt mindenki KÉK ! Vita nincs, a világoskékek üljenek az ablak mellé!!!!!! Szóval mikor ülhetünk az ablak mellé?????? Remélem az utolsó mondatom ugyanúgy közkinccsé válik ,mint a " kávé helyett " gondolatom.

Hannibal22 2009.11.20. 00:58:15

Ez szigorúan 18 éven felülieknek! portal.c-press.hu/200911186094/belfold/villas-lajos-valahol-europaban.html Egy kis ízelítő: "Visszatérve azokra a fiatalokra, akik magukról megfeledkezve megrongálták azt a bizonyos gépkocsit, egykor, majd a jövőben akár legendává is válhatnak.

Tettük legenda lehet, éppen úgy, mint egykor a „fekete párducok” voltak. Radikálisok, a jogaikért nagyon keményen kiálló fiatalok, akik tettükért börtönnel feleltek. Ma, hősöknek mondják, és tisztelik is Őket. Húsz-harminc év múlva, amikorra Magyarországon is emberi jogok lesznek az EMBERI JOGOK, a megemlékezésekben már nem garázdákról, bűnözőkről fognak beszélni, hanem korukat megelőző fiatal forradalmárokról… Ez ellen ma, orvosság nincs. Gyógymódot a politikusok tudnának prezentálni, de arra ma, a maiak képtelenek! "

Kisangyal 2009.11.20. 05:37:07

@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya):
Bakker én már elmúltam 18, de ez durva volt! Legközelebb tedd hozzá a gyengébb idegzetűeket is, hogy mindenki fel tudjon készülni a sokkra!

eszkep 2009.11.20. 07:25:39

Muhahah... értitek a logikát, nem??? Ha valaki beszélni mer egy eddig tabuként kezelt problémáról, a problémakezelés helyett a szavát felelemelő politikai erőt oszlassuk fel...

"provokált cigányok félelmükben cselekedtek, amikor összetörték azt a bizonyos autót, emellett sérelmezte, hogy egyetlen gárdatag ellen sem indult büntetőeljárás az események miatt."

Szegény megfélemlített, csoportosan, felfegyverkezve randalírozó cigányok... Biztos azért nem indult eljárás egyetlen gárdatag ellen sem, mert a rendőrök közismerten elfogultak a Gárda FELÉ... (???)

Corry 2009.11.20. 07:30:06

Kedves egybegyűltek, zero, laspalmas és eric,

úgy látom egyenlőre, hogy az OCÖ elérte a célját, mert mindenről szól a közbeszéd és így optimálisan, mindenféle jelentősebb médiafigyelmet mellőzve folyhat a főnök pere :-)

Pedig kedvencünk a Kolor éppen most tetteti hülyének magát a bíróságon.
Ezt a ziccert nem kéne kihagyni.

redriot77 2009.11.20. 08:20:42

Én m a reggel láttam ezt a majmot a tévében, mire elböfögte a f*szságait, már olyan ideges lettem, hogy majdnem kidobtam a tévét a kilencedikről.

A megfélemlítettség miatt támadnak meg embereket az utcán.
A megélhetés miatt lopnak fűtől-fától.
A kirekesztés miatt nem járatják a kölykeiket iskolába.
Ők a rendszerváltás vesztesei, és a társadalom előítéletei miatt sodródtak mélyszegénységbe, nyomorba.

Volt már egyetlen egy cigány is, aki vállalta a felelősséget a tetteiért? Mindegyik hazudozik, hárít, magyarázkodik mint egy szaros gyerek. Kötelességük nincs, csak jogaik vannak, azért amit elkövetnek, sohasem ők felelősek, azokra hárítanak mindent akik évtizedek óta eltartják őket.

Ilyet is mondott ez a barom, hogy erőszakkal akarják integrálni őket. Ezen majdnem beszartam. Bárcsak egyszer vki erőszakosan adna nekem egy újépítésű háromszobás házat, csak úgy ingyen...

Viktus 2009.11.20. 08:25:33

@redriot77:

Vannak ilyen paradoxok a rendszerben amit nem értek pl. a baloldal beküldi a díszpintyeit ilyen riportokra meg hülye nyilatkozatokra nem fogják fel, hogy ezzel csak szavazatot vesztenek. Ildi néni ennyire sötét lenne? lehet nem az esze miatt vette anno maga mellé Aczél elvtárs.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.20. 08:29:46

@Corry:

Mégis mit gondoltál? Hogy odamegy, és átólcettig bevall mindent egyenes derékkal? Jáj de náiv kistesó vagyol ;)
Majd ha lesz ítélet, megrágjuk. :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.20. 08:33:11

@redriot77:

Ezt a sajttájon is mondta:

"Joggal félhetnek a cigányok, ha a parlamentbe törekvő párt nyilvános fórumán azt mondja, erőszakkal kell beintegrálni a cigányságot, ha nem, börtönbe zárják őket, vagy akár elhagyhatják az országot" - fűzte hozzá.

Feri is mondta annak idején, hogy el lehet menni, ha nem tetszik valami, mégse fordult senki nemzetközi fórumokhoz.

redriot77 2009.11.20. 08:37:51

@laspalmas: nem Horváth Aladár festette elénk egyszer azt a fenyegető rémképet, hogy tovább eszkalálódik a helyzte, akkor ez oda vezethet, hogy a romák tömegesen fogják elhagyni Magyarországot? :)))))

Corry 2009.11.20. 08:51:50

@laspalmas:
Dehogy gondoltam, mármint az egyenes derekat, ebből a szempontból a Kolor halmozottan hátrányos helyzetű, kezdjük ott, hogy politikus, a többit rátok bízom :-D

Csak azt gondoltam, hogy közben is lehetne tudósítás, hiszen hozza a formáját a bíróságon is...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.11.20. 09:29:31

@reKorrekt:
a lottószámokat nem tudod véletlenül, mert ez bejött:

"hétfőn Zalaegerszegen a fia felszálláskor véletlenül meglökött valakit a buszon, aki ezért "lecigányozta" őt, mire a fiú pofon ütötte az utast. "
írja a zindex

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.11.20. 09:30:33

bazzegakurvaéletbe, ha én történetesen rámondom valakire hogy cigány, az akkor felpofozhat?
a mocskos kurva kaffer fajtáját az ilyennek!

Marcellusca 2009.11.20. 10:13:29

@redriot77: Hehe!
Látom nem vagyok egyedül. :)
Én is majd szétb@sztam a tévét, annyi kreténséget mondott ez a f@szfej.
Nem kell ide Kolorbán, a helyettese is éppen elég. Sajnos.
Azé' csodálkoztam, hogy Süveges fel merte tenni a kérdést, miszerint akkor a Fidesz (lásd M. O.) és az MSZP (lásd őőőőő, mán nemtom a képviselőnő nevét, de itt is foglalkoztunk vele) betíltását is kezdeményezi? Mert, hát ott is előfordultak nemkívánatos kijelentések.

Meg volt olyan kijelentése ennek a mittoménkinek, hogy a Jobbik rajtuk keresztül nyerte azt a három eu képviselő helyet.
Na, bammeg! Tegyetek ellene! Ne adjatok okot, hogy az emberek a Jobbikban lássák a megoldást!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.20. 10:28:30

@Marcellusca:

"és az MSZP (lásd őőőőő, mán nemtom a képviselőnő nevét, de itt is foglalkoztunk vele) "

Egyes!!!

Jól figyelj:
Veres Jánosné Szabó Éva (a szocik sokáig elhagyták a neve elől a Veresné kitételt, hogy ne legyen annyira gáz)

Marcellusca 2009.11.20. 10:32:01

@laspalmas: Az az!!! :)
Ja, úgy is mondta, hogy Szabó Éva. Még véletlen sem Veresné!

Csak nem mertem beírni, mert nem voltam benne biztos. :)

De mos'má' megjegyeztem, Tannéni, kérem. :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.20. 10:34:01

@Marcellusca:

Remek :)))
Legalább mi emlékezzünk, ha már mindenhol maszatolnak.

von zolkó 2009.11.20. 10:52:37

"Az OCÖ elnökhelyettese a kialakult polgárháborús helyzet kezelése érdekében összefogásra szólítja fel a cigányokat és nem cigányokat."

köszönöm, de én inkább magyarnak mondanám magamat, mint "nemcigánynak".

Float 2009.11.20. 10:56:03

Ez a szociális kártya téma nálam is kibaszta a biztosítékot

Marcellusca 2009.11.20. 10:57:31

@von zolkó: De, hát a cigányok is magyarok, nem? :DDDD

Ironfist 2009.11.20. 11:08:03

@Marcellusca: Ne keverjük a nemzetiséget, az állampolgársággal. Igen, ők is magyar állampolgárok.

Amúgy nem akarok az ördög ügyvédjeként tetszelegni, de nem pont pár nappal ez előtt jelentette ki a Vona azon a kígyóbőrös ülésen, hogy mneg akarják szüntetni az OCÖ-t? Az miért nem keltett ekkora felháborodást?

Ironfist 2009.11.20. 11:15:54

@Necro: Nem akarok ördög ügyvédjeként tetszelegni, de a jobbik mondta ki először, hogy ugyan, oszlassuk fel a zocőt. Az miért nem keltett ilyen felháborodást (Nem neked Necro, csak a te kommentedet továbbfűzve).

Mondjuk:
"a kártya kitalálója és kibocsátója gondolkozzon el azon, milyen helyzetbe kerülnének az emberek akkor, ha minden magyar állampolgárnak erre a szégyenkártyára utalnák a fizetését, és csak az OCÖ által létrehozott szociális boltban lehetne élelmiszert vásárolni."

Elgondolkoztam. Nem lennének játékgépbe egész havi fizetéseket dobáló, alkoholista, láncdohányos - esetenként kábszerfüggő - bűnözők, akiknek a családja lopni, kényszerül, mert egyrészt annyi kölyköt gyártott, másrészt meg ami pénzt kap, azt nem rájuk fordítja. Ez borzasztó volna! Te jó ég, hiszen a késdobálókban a játékgépeknél üldögélő emberi roncsok hungarikumok! Ha megszűnne a jelenség, akár a nemzetközi megítélésünk is javulhatna, vagy az emberek - még kimondani is szörnyű - jobb életkörülmények közt élhetnének (füleket befogni, szemeket lecsukni) TISZTESSÉGES MUNKÁBÓL! ÁÁÁ! Igaza van, ezt nem engedhetjük meg! Le a szégyenkártyával!

Ironfist 2009.11.20. 11:18:54

@Ironfist: Hopsz, az előző kommentem elküldésénél Internal Errort írt ki, úgy látszik mégis elküldfte - bocsi a duplázásért.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.20. 11:43:53

@Ironfist: "a kártya kitalálója és kibocsátója gondolkozzon el azon, milyen helyzetbe kerülnének az emberek akkor, ha minden magyar állampolgárnak erre a szégyenkártyára utalnák a fizetését, és csak az OCÖ által létrehozott szociális boltban lehetne élelmiszert vásárolni."

ha MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRNAK lenne fizetése... nem akarom bántani őket - bántja őket eléggé a saját maguk által mondott hülyeség - de még mindig fenntartom, hogy több okból nettó baromság a fenti :-) Egyrészt, én örülnék a legjobban, ha ennek a mondatfüzérnek lenne valós értelme. Hiszen ez azt jelentené, hogy a cigányok jelentik a gazdaság motorját, szorgalmas, fáradhatatlan munkájukkal. Az OCÖ pedig, hasonlóan a Máltai Szeretetszolgálathoz, egy mindenkit egységesen segítő, jó szándékú szervezet lenne. Namost, már az elején érzem, hogy belelóg a kezem a bilibe... Pedig még csak most jön a java: természetesen ez a 0%-os munkanélküliséget is jelentené, hiszen mindenkinek FIZETÉSE lenne. Elképzeltem a 10 millió serény állampolgár honát, ahova szerte a világról jönnek tanulni, hogy csináltuk. Ekkor felébredtem, és a fejemben egy Napalm Death albumcím forog csak: Utopia Banished.

picur3ka 2009.11.20. 12:36:33

'A helybéli cigány emberek, akiket érdekel lakóhelyük sorsa, közélete, kíváncsiskodtak. Részt kívántak venni ezen a „megmozduláson”.'

Sikerult. Az egesz cikk olyan csodalatos parodiaja a helyzetnek es tragikus erzekeltetoje a szomoru valosagnak. A szerzo egy jo indulatu cigany ember szerintem, ezert lehetne ezen sirni is akar.
@Ironfist:

Tobb oknal fogva. Eloszor is igaz, helyes meglatas: semmi haszna nincs, semmi valtozast a helyzetben nem eredmenyezett; egy penzlyuk; nem tudjak feltolteni alkalmas emberekkel; sok benne a bunozo; sok helyen egy nehany cigany barati/csaladi klubja.

Mas reszt, utobbibol kovetkezik, hogy illegitim.

Tobb cigany is helyeselne ezt.

Magyarokat ezen a blogon soha nem kritizalunk...

Ironfist 2009.11.20. 12:38:54

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország:

Én is valami ilyesmit mondtam.
Mellesleg ekkora hatalmas egyetértés van a zocőben: ez a brazil azt fröcsögi, hogy töröljék el a szockártyát, a Kolor meg támogatja... érdekes, nem? XD

Ironfist 2009.11.20. 12:47:25

@picur3ka: Azt kritizálok, akit akarok. Ha eleve ki van zárva, hogy kritizálhassak valakit, akkor az a valaki miben is különbözik attól, akire köpködünk? Mellesleg, a kritika építő jellegű, rámutat a hibákra, hogy többet ne kövessük el, valamint az utolsó idő, mikor nem lehetett kritizálni, tudtommal 1989 előtt volt.

És lehet, hogy fehér ember vagyok, és én se minden félelem nélkül megyek az utcán, ha látok egy cigánybandát, mert ezeket szerintem is meg kellene szüntetni, de az, hogy a Magyar Gárda egy párt rendfelügyeleti szerve legyen, az abszurd. Az utolsó ilyen az a mindenki által "szeretett és becsült" Munkásőrség volt, előtte meg ugye példaként tudnám hozni az SA-t. ÉS Vona kijelentésére, hogy "Akinek ez nem tetszik, az féljen tőlünk", hát kösz, nekem ez nem tetszik, tehát elég szégyen, hogy félnem kellene a magyaroktól, nem?

picur3ka 2009.11.20. 12:49:45

@Ironfist:

Edes, ranyomultal az egy viccre a posztban, aztan a lenyeget meg sikerult elfelejteni.

Ha nem eloszor jarsz erre, akkor tudhatod, hogy ez nem igy van.

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.11.20. 13:09:09

Röhejes nonszensz az egész! Mindehhez az ugrik be, hogy a fekete ruha viselete büntethető lesz, hát képzeljük el mit kaszálhatnak derék rendőreink, egy gyászmenetnél!

Marcellusca 2009.11.20. 13:12:27

Én meg javaslom, hogy tíccsák be a pénteket! :DDDD

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.11.20. 13:15:40

A kártya gondolatának létrejöttét, meg kell keresni a háttérben, vulgárisan kifejezve, ha összetévesztette a bolttal a kocsmát, hát most megvezeti a kártya őt. Mint a GPS nem fog tudni eltérni! Persze az tény, hogy a nagykapuk mellett mindíg is voltak kiskapuk, s közismerten a cigányságra nézve, hüp-hüp roma trükk.

Ironfist 2009.11.20. 13:32:18

@picur3ka: Nem viccnek vettem, akkor szorri. És de, kb először járok erre.
@idosb: A gyászmenet hagyján, az kis hal, de egy tisztes rockzenét hallgatót bekaszniznak majd, egy koncertből pedig futja majd új vízágyúkra is.
@Marcellusca: Inkább a hétfőt, az szarabb :D

redriot77 2009.11.20. 15:32:03

" milyen helyzetbe kerülnének az emberek akkor, ha minden magyar állampolgárnak erre a szégyenkártyára utalnák a fizetését, és csak az OCÖ által létrehozott szociális boltban lehetne élelmiszert vásárolni.""

Rossz példa, drága Kozák úr!

A segély adóforintokból, közpénzből van folyósítva. A magyar választópolgároknak igenis joggal elvárhatják, hogy a közpénzből ne lumpen elemek deviáns életmódját finanszírozzák.

A bérből és fizetésből élők az általuk elvégzett munkáért kapják a keresetüket, a munkáltatójuktól. Ebbe a körbe az OCÖ-t bármilyen szinten belekeverni ha enyhén szólva is igencsak szürrealista elképzelés. A cigányok pénzéért is az átlagmagyar dolgozik meg, így legyen vmi beleszólása abba, hogy mire megy el ez a pénz. Vagy legalább mire ne menjen el.

OCÖ által létrehozott szociális bolt: előbb kap Kim Dzsong Il béke Nobel-díjat, minthogy ilyen épüljön.

Horizont 2009.11.20. 16:58:08

Környezetemben ma két "cigányos" esemény verte ki a biztosítékomat. A városban tömbházban ahová már beköltöztettek egy csomó cigány családot, reggel egy srác elindult dolgozni és megtámadta a kapuban egy pitbull szerű fenevad és szétmarcangolta a karját, de sikerült elővenni a kését és ledöfte. Kis idő múlva cigánygyerek megy lefelé a lépcsőházban két pitbullforma kutyával. Rászól a gondnoknő, hogy talán szájkosarat ha lehetne, mert most történt meg a baj.. Erre a válasz: kuss, fogd be a pofád mert megdöglesz.
A másik szörnyű. Egy gazdálkodónál élt egy csacsi már 12 éve, úgy szerették mint mi a kutyánkat. A csacsi eltűnt egy napon. Később megtalálták, levágták a fejét, a 4 lábát, ezeket otthagyták és a beleit is, a többi részét elvitték megenni!! Ez annyira brutális, hogy nem tudok magamhoz térni.Tudom csak egy szamár, de én annyira sajnálom szegény csacsit. Cigányok voltak. Igaz ők azok akik a dögkútból is kiszedik a dögöt megfőzni.
Az ÖCO nyissa már ki a szemét a száját meg fogja be!

törökszultán 2009.11.20. 18:53:09

@Viktus: Minden egyes új Jobbik szavazat a Fideszt gyengiti. Ildi néniék csak a veszteségeiket akarják csökkenteni. A lényeg, hogy a Fidesznek ne legyen meg a kétharmada. akkor nincs számonkérés stb. De hát tudod Te ezt jól.

redriot77 2009.11.20. 19:38:05

@Horizont: "Cigányok voltak. Igaz ők azok akik a dögkútból is kiszedik a dögöt megfőzni."

Csodálkozol? Onnan származnak ők, ahol a folyóba dobják a halottakat, akik aztán felpüffedve úszkálnak, pár méterrel lejjebb beleszarnak-hugyoznak a vízbe, a következő szakaszon pedig tízezren pancsikolnak szent áhitatban. (a parton meg minden alkalommal halálrataposnak pár embert). Dögkútból ezeknek olyan mint nekünk a mélyhűtő. Alap. Hogy egyem azt a sajátságos értékrendjüket és a mindent beragyogó magaskultúrájukat!

Kunó_u.1(Karin) · http://www.youtube.com/watch?v=H8WudYVAB_4 2009.11.20. 21:36:16

@törökszultán: Mondjak egy viccet? A mostani Jobbik szavazók közül legalább annyi a csalódott MSZP-s, mint a Fideszes. Sőt, szerintem több. De ez csak egyéni tapasztalat.

Pszichopaták ezek, már nem bírnak magukkal, az az igazság.

hoplita 2009.11.20. 22:03:05

@törökszultán:
Na, ezt honnan vetted...?
Mert úgy gondolod, hogy a zsidesz egyedüli kétharmadával majd nagytakarít, meg elszámoltat...?
Ha meg nem lesz önálló kétharmad, akkor ezt nem lépheti meg....mer' ugye az emeszpé kreálta Jobbik ezt biztosan megakadályozná?
Ezt gondolod?
Ilyen faszságokat csak a narancsseggű majmok makognak..:(
Előre magyarázva a bizonyítványt.....

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.11.21. 01:01:41

Hehe, nekem ugyanez volt az első gondolatom, amikor a Híradóban láttam ezt a fost...
Komolyan, a gáradatagok, és a Jobbikosok ellen azért nem indult eljárás, mert nem csináltak semmit. Na jó, a gárdásokat gyorsan kitalálták, hogy hogy lehet basztatni (tényleg, baseballsapkát lehet viselni ezután?) de a Jobbikot nem tudták...
Na meg az milyen, hogy félelemből szétverni egy autót, vagy megpofozni valakit?

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.21. 01:04:21

@nyílméregbéka: pl. Jobbik 2. Basszák meg, a Magyar Gárda helyében is én Magyar Gárda 2. néven alakultam volna újra. LOL:) És így tovább...

Horizont 2009.11.21. 13:04:43

@Talon Karrde:
Na ha tudnám ez meg mit jelent:))) Magyarul?

Bibi... 2009.11.21. 14:07:38

@PublicEnemy:

Szia...
Nagyon értelmes véleményt nyilvánítottál ne tudom ezt hol tanítják ?
Nekem is van véleményem, amit ki is nyilvánítok ha kell, de én azt tisztes kulturált keretek közt teszem. kicsapta a biztosítékot a fogalmazásod....tudnék neked szépeket mondani én is , de nem teszem. hisz elég sivár értelemre vall a szókincsed

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.21. 14:36:30

@Horizont: Ó Édes Istenem! Ó Édes Istenem! kb...

Horizont 2009.11.21. 14:41:01

@Talon Karrde: Ó édes istenem köszönöm, ó édes istenem miért nem lehet szépen magyarul? :))
Amúgy köszönöm a történetre ezt a reagálásod. Ez tényleg az ó édes istenem kategóriába tartozik!

hoplita 2009.11.21. 15:51:02

@Bibi...:
Ja, hogy te olyan kis finnyás nebáncsvirág vagy, kedves Csingiling....?:)))))))

Horizont 2009.11.21. 15:59:38

@Bibi...:
Az utóirat egyetlenegy csúnya szaván kívül nincs semmi hiba a kommentben:)) Sőt nagyon jól fogalmazott @PublicEnemy: !!!

Tarackos Sül (törölt) 2009.11.22. 11:16:21

Én attól rettegek, hogy ebben a sz*rtanyában mindent meg lehet csinálni, és tényleg keresztül tudják vinni. Hatmillió szavazó nem érdekli a két nagy pártot, mert telibe****ják őket, akkor majd pont a jobbik fog ellenállni? Széttépik a sakálok, nehogy már valami változás legyen.

Én mindenképpen a Jobbikra fogok szavazni.

/ még egy elgondolkodtató OFF dolog: ha külföldi lennék, enyhe mosollyal díjaznám azt az iróniát, amely ebben az országban zajlik: tudniillik a "szebb jövőt" nyilas, nacionalista fasiszta antiszemita mocskos köszönés, az itt olyan, mintha bűn lenne. Érzitek az iróniát, igaz? Szebb jövőt, kitartás, értem én, hogy kik használták, de ennek az országnak nemzeti öröksége, hogy az egész pozitív, optimista jövőképpel kapcsolatos valamennyi szó tiltólistán van? Jah, a válasz igen, elég meghallgatni a Himnuszt. Egy lúzer nemzet félszemű idiótája által kiokádott depressziós ömlengés. Tessék meghallgatni az orosz, német, olasz, francia himnuszokat. Ebből a négyből négy sikeres nemzet. Hmmm? (igen még az oroszok is).

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.22. 14:44:55

Közösség elleni izgatás és uszítás miatt büntetőfeljelentést tesz az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) a Sajóbábonyban megjelent gárdisták és jobbikosok ellen – közölte a roma érdekképviseleti szervezet szóvivője pénteken.
hvg.hu/itthon/20091120_oco_feljelentes_garda_jobbik_ellen.aspx?s=20091120nl

Tarackos Sül (törölt) 2009.11.22. 15:50:41

@Horizont:

Oh my god, szó szerint Ó istenem . . . . ez amolyan netes szleng.

Horizont 2009.11.22. 16:23:56

@Tarackos Sül:
Azért így már ismerősebb:))) De ez az OMGOMG nem :(
Szleng ide vagy oda az ilyen (nekem) csak arra jó, hogy feleslegesen butácskának érezzem magam és kicsit öregecskének:DDDDDD
Ha tudnád mennyi mindennel meg kellett itt küzdenem:))
De mindig tanul az ember, most már ezt is tudom:)) Kösz.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.22. 17:20:05

@laspalmas: ezen az alapon az összes roma ellen mikor tesz valaki a tisztességes magyar állampolgárok nevében büntetőfeljelentést? :) plusz mellékelni a csoportos rablás, lopás, nemi erőszak vádakat. csoportosan elkövetett különösen nagy értékre szóló lopás és sikkasztás vádjával az összes politikusra szintén. még meg is állna, az utóbbi főleg.

Tarackos Sül (törölt) 2009.11.22. 17:50:28

@laspalmas:

Valahogy kompenzálni kell a cigányság felülreprezentáltságát a bíróságon az ügyben . . . . és a tömlöcben rohadókat is.

Sííva 2009.11.22. 19:22:20

Tényleg valahol ettől tartottam! A fidesz-mszp-mdf-szdsz tart attól, hogy a Jobbik esetleg jelentős többséget szerez a Parlamentben. megtenni. A cigányok féltik a segélyt, a politikusok az elszámoltatástól tartanak! Valami úton módon szabadulni szeretnének a Jobbiktól, és attól sem riadnak vissza, hogy hamis vádak alapján börtönbe juttasanak embereket. Meg kell alapítani az Országos Magyar Önkormányzatot, amely feladata a cigányság feloszlatása!
Az OMÖ a magyarság jogainak védelmében, a magyarság megszüntetésére, megsemmisítésére létrejött cigányság feloszlatását kívánja elérni, ezért soron kívüli egyeztetést kezdeményeznek a parlamenti pártok vezetőivel, a kormányfővel, az igazságügyi és rendészeti, valamint a nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő miniszterrel! Ha a tárgyalás nem vezet eredményre nemzetközi fórumhoz fordul a magyarság nevében.
Szerintem ez a behelyettesítés fedi a valóságot.
Amit ezek a gennyládák állítanak a valóságnak közelében sem járt soha.
Pfüjj! Szemetek, mocskok!!!!!

Sííva 2009.11.22. 19:24:55

Bocs, a második sorban van egy felesleges szó.

sakalvokal 2009.11.23. 00:24:00

Nos véletlenül találtam ide ..De ez amit ti itt műveltek !!!A cigányok a tanulatlanok?
A cigányokat kell integrálni?
A cigányokról írtok ti ennyi mocskos szennyes dolgot.
Nos barbár társaim benneteket kéne oda juttatni ahová ti kívánjátok az összes cigányt velem együtt.Én ugyanis veletek ellentétben tanultam .Tudjátok.. olyan igazi iskolapadban ültem és figyeltem a tanító nénit.És az óvodától az iskoláig megjegyeztem pár lényeges dolgot mégpedig az első az volt :a szavaim tesznek emberré !!!!!!! ÉRTITEK ???? Ez különböztet meg az állatoktól !!!! Igaz nagy az isten állatkertje !
Kozákról..... A kisujja többet ér nálatok.
Egyesek még arra sem érdemesek h. a szájára vegyék.
Még valami fogtok ti még meglepődni.Ő az a fazon ha valamit elhatároz azt véghez is visz.Én drukkolok neki,hajrá.Neki csak akkor jár a szája ha már gondolkodott előtte. Páran említették h. ült már. Igen ült leülte a rá kiszabott büntetést.
Hajrá János !!!4

picur3ka 2009.11.23. 08:18:33

@sakalvokal:

Na figyelj akkor meg egy kicsit: Kozak egy okor. Okorseget beszel, meg te is. Egy legalis, bejegyzett partot feloszlatni - diktatura. Tobb mint felmillio szavazojukat semmibe venni - diktatura.

Hogyan oszlatsz fol ennyi embert? Kivegzed oket, vagy mi? S ki lesz a kovetkezo?

Ha olyan okos lennel, mint amilyennek gondolod magad, akkor latnad, hogy nem a Gardatol, hanem a kurmanytol kell felni.

Sátán meg a Jocó 2009.11.23. 09:06:42

@sakalvokal: "a szavaim tesznek emberré"

nos, nem akarlak kiborítani, de a szavaid egészen mássá tesznek téged :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.23. 09:56:08

@sakalvokal: "Tudjátok.. olyan igazi iskolapadban ültem és figyeltem a tanító nénit."

Jól gondolom, hogy ez NEM magyar nyelv és irodalom órán történt?

ErEr 2009.11.23. 11:50:31

Nekem úgy tűnik hogy minden Gárda ellenes szítás csak növeli a népszerűségüket szóval tessék csak remegve festeni az ördögöt a falra a csúnya neonácikról akik szembe mernek állni egy cigánybandával is, az utóbbit úgyis mindenki jól ismeri itthon a rózsadombi "óriáscsaládiházasaudis" srácokon kívűl, és csak örül hogy ha van valaki aki fel tud lépni ellenük :-)

Bibi... 2009.11.23. 14:10:00

@sakalvokal:
Szia... látod látod itt is össze futunk.....!

Az itt lévő fórumozók többsége nem a kisebbséghez tartozó hanem egy bizonyos párt elkötelezett híve. de gondolom ez neked is lejött.
Aki másként vélekedik mint ők...azoknak itt nincs szavuk. épp ezért ,én a véleményemet és az ok fejtésemet ott nyilvánítom ki , ahol az teret is kap. Ugye tudod mire gondolok !

Kedves Seduxen rád pedig tényleg rád fér a nyugtató !!!!
mért olyan hietetlen hogy a cigány származásúak közt is van értelmes tanult ember ?
Sajnos ezért tartunk ott, ahol tartunk nem lesz egyetértés amíg a szélsőséges, rasszista megnyilvánulók csak a saját érvüket hajhásszák !! persze tisztelet a kivételnek.
Kozákról pedig én is sokat tudnék mesélni, és nem csak mendemondákat hanem valós tényeket ami mind a cigányság ösztönzésére irányul. Aki ezt kétli nyugodtan keressen meg és mondok róla bővebb infót is.
Ja és álnév mögé bújva könnyű a számítógép mögött okosnak lenni, de a valós életben a közszereplők sokat kapnak meleget- hideget egyaránt. És Kozák tartja a hátát ha kell, mert amíg itt mocskolódtok és írtok róla addig is fenntartjátok a hírét a médiába.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.23. 14:21:57

@Bibi...: Ezt az ominózus kommentből szűrted le? Ez esetben fogadd őszinte gratulációmat...

A helyes válasz azonban - el kell keserítselek - nem ez. A kommentelő ugyanis - diszkréten - megjegyezte, hogy ő - gondolom igyekezvén arra utalni, hogy velünk ellentétben - ő igazi iskolapadban ült, és figyelt a "tanító nénire".

Ha már valaki erre "hegyezi" ki a mondandóját, akkor lehet, hogy érdemes lenne a "Komment küldése" gomb megnyomkodása előtt elolvasni a hozzászólását, hogy ne legyen tömve helyesírási, illetve stilisztikai hibákkal.

Remélem így már érthető?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.23. 14:24:56

@Bibi...:
"a kártya kitalálója és kibocsátója gondolkozzon el azon, milyen helyzetbe kerülnének az emberek akkor, ha minden magyar állampolgárnak erre a szégyenkártyára utalnák a fizetését, és csak az OCÖ által létrehozott szociális boltban lehetne élelmiszert vásárolni."

Kozák Úr ezt találta mondani. Ha megpróbálnál értelmet adni ennek a gondolatnak, azt őszintén megköszönném. Példának okáért kezdhetnéd azzal, hogy miképp' függ össze a MUNKABÉR, és a különféle SZOCIÁLIS ellátások.

Ugye érzed az "árnyalatnyi" különbséget?

picur3ka 2009.11.23. 15:23:43

@Bibi...:
"Sajnos ezért tartunk ott, ahol tartunk nem lesz egyetértés amíg a szélsőséges, rasszista megnyilvánulók csak a saját érvüket hajhásszák !! persze tisztelet a kivételnek."

Egy bejegyzett, legalisan megvalasztott part feloszlatasa/betiltasa onkenyes, diktatorikus lepes - szelsoseges es kirekeszto, ha ugy tetszik, lehet, hogy rasszista is mellesleg, ezt nem tudni biztosan - es nincs helye egy demokraciaban. Ez egy nagy baj, azzal, amit mond a ficko. A sok tobbi meg szimplan hulyeseg.

"Kozákról pedig én is sokat tudnék mesélni, és nem csak mendemondákat hanem valós tényeket ami mind a cigányság ösztönzésére irányul. Aki ezt kétli nyugodtan keressen meg és mondok róla bővebb infót is."

Ez mind nem sokat segit azon, hogy miket beszel.

fokabacsi 2009.11.23. 15:42:28

"a kártya kitalálója és kibocsátója gondolkozzon el azon, milyen helyzetbe kerülnének az emberek akkor, ha minden magyar állampolgárnak erre a szégyenkártyára utalnák a fizetését, és csak az OCÖ által létrehozott szociális boltban lehetne élelmiszert vásárolni." Nagyon egyszerűen meg lehet előzni ezt a "szégyenkártyát" ! El kell menni dolgozni!!!!!Aztán a bankkártyádra utalt fizetéssel azt csinálsz amit akarsz!! Én is bankkártyára kapom a fizetésem, mégsem futok elgépezni .Sőt a gyerekeim soha nem kaptak ingyen menzát, ingyen tankönyvet. ugyanez érvényes a kisunokáimra is!! Az Önkormányzat krízisalapjából soha nem kellett a villany és gázszámlámat kiegyenlíteni.De ha valami csoda folytán mégis lenne az OCÖ . által működtetett hálózat, ahol cigányemberek által termelt árut árulnak, odafogok menni vásárolni, hogy a dolgos cigányokat ezzel is támogassam. De van egy érzésem, előbb leszek váci püspök.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.23. 15:45:34

@fokabacsi: "De van egy érzésem, előbb leszek váci püspök. "

jáááj, fene a faschiszta véremet, első nekifutásra NÁCI püspököt olvastam :))))

fokabacsi 2009.11.23. 15:56:04

@Seduxen: Zikkájl!Jááájááááj ! Má te is be vagy náculva?? Hallatlan.Meg talán még nézel is?Majd jól le leszel gyilkolva! Hogy mered??

fokabacsi 2009.11.23. 16:05:16

@Tigeri: Az Ember nem születik nácinak, csak tapasztal !

Marcellusca 2009.11.23. 16:47:45

@fokabacsi: Minden szavaddal egyetértek.
Pontosan úgy van, ahogy mondod. Annyi kiegészítéssel, hogy anno nem választhattam, hogy kártyára akarom-e kapni a FIZETÉSemet. "Nyiss számlát vagy nem kapsz fizut!" - ezt kaptam.
Azóta is arra kapom a lóvét.
És egyetlen fillér segíííjkét senem.
Bezzek felvenni kp. az nem megalázó, mi?

picur3ka 2009.11.23. 16:56:02

www.youtube.com/watch?v=qvqV7YcdfmU&feature=player_embedded

Itt is nyomat nehany okossagot. Szoval a ciganysag nem akar integralodni. Mi van? Hat mijafaszt var akkor?

fokabacsi 2009.11.23. 17:06:40

@Marcellusca: Az nem megalázó nekik. Egy borsodi nagyközségben segíly osztáskor úgy néz ki az önkormányzat környéke, azt hittem indiában vagyok.(:-)))

fokabacsi 2009.11.23. 17:13:54

@picur3ka: segíjjjkét családi pótlékot, iskola látogatási segélyt, Krízisalapot,ingyen tankönyvet, ingyen menzát,fizesse ki a "tanács" a víz-villany -gázszámlát . Mert szegínromákoknak büdös a munka.Meg a tanulás !Meg a dolgozás.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.23. 17:23:53

@fokabacsi: Jaajj már!Hát nem szabad általánosítani!:))

fokabacsi 2009.11.23. 18:17:14

@Tigeri: Voltak cigány munkatársaim, és van most is egy cigány barátom. Ö engem a megtisztelő : "Arany barátom Te mocskos tróger "- nek szólít, én őt : Piszkos cigány-nak aposztrofálom. Mégsem sértödünk meg egymásra. Jó szakember, biztos munkahelye van. De rajta kívül még 3 ilyen illetve hasonlót ismerek.:-))) . Pedig munka lenne bőven.

sakalvokal 2009.11.24. 21:33:50

Babindák István Cigány népen c. verses könyvébõl való.

HIGGYÉTEK HITEMET

Higgyétek hitemet!
Higgyétek, cigánynak lenni nem bûn.
Nem bûn, ha az úton talált száraz kenyérbõl
kis darabot törsz magadnak,
csak azért, hogy a másiknak is jusson belõle.
Higgyétek hitemet!
Hidd el apád útkeresésének göröngyös útvonalát,
a meg nem értett életét, a reményt, hogy gyermeke
egyszer egyenesen állhat majd a többi nemzet mellett.
Higgyétek hitemet!
Higgyétek, hogy a cigány szó hallatán ne csak a
sértést halljuk meg.
Tudom, most mire gondolsz...

Higgyétek hitemet!
Ti is, kik szõkére festett hajjal,
a másnak hitt látszattal páváskodva bújtok,
testvéreitek elõl, ahová elrejtõzni akartok,
ott menedéket sosem kaptok.
Higgyétek hitemet!
Ha a jókedvet szomorúság váltja fel,
ha a büszkeségedbe gázolnak,
ha úgy érzed, eltiporni akarnak,
akkor is állj fel, mert szükség van rád,
mert ismét gondolnod kell arra,
cigánynak lenni nem bûn.
Testvérek, szívetekkel higgyétek hitemet!

én ezt tanítom a gyerekeknek......

picur3ka 2009.11.24. 22:11:13

@sakalvokal:

'a másnak hitt látszattal páváskodva bújtok,
testvéreitek elõl, ahová elrejtõzni akartok,
ott menedéket sosem kaptok.'

Szoval, integracio ellen lazitunk? Ha ezt tanitjak a gyerekuknek, akkor nincs min csodalkozni.
Kulonben rettenetesen serto, mind a befogado orszagra, ahol egy millio eltartotta lettek nehany tizezerbol, meg az integralodott, dolgozo ciganysagra is.

abandi 2009.11.24. 23:50:34

A rühösök már szétszórták a tetveiket közöttünk.
A sasjózsi is elmond egy kaddist érettük.

sakalvokal 2009.11.25. 09:06:24

@picur3ka:

tudod ez a sértő... én és még jó néhány cigány társam, tisztességesek vagyunk. 6 szakmám és érettségim van. mindig dolgoztam, soha nem tartott el senki ,mert nem is hagytam volna.
Miért általánosít mindenki??????
Becsületes,tisztességes családanya vagyok.

és a vers... nem tudom hogyan értelmezed a verset.
De látom csak azt érted meg belőle amit te szeretnél hallani.Nem erről szól.
Nem akarok én senkinek sem oktatást tartani.
Neked sem fogok.

A cigány nem mind tetves,nem mindenki büdös,és nagyon sok igen is nagyra becsült magyar állampolgár.

...................................................................................of..............................................................

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.11.25. 09:42:56

@sakalvokal: örülök, hogy te más vagy, rendes adófizető állampolgár. De had kérdezzem meg, a te néped miért általánosít? miért rasszista a magyar? Nem minden magyar az, sőt, állítom, nagyon kevesen azok.A vers szép, és jó lenne, ha cigány néped felfogná, ami abban van. de nem ők dolgozni nem akarnak, beépülni nem akarnak, de a munka nélkül eltartást azt igen.Cigánytól hallottam, megyei vajdától: amíg van a parasztnak, addig én nem dolgozom.Ennek ellenére nem általánosítok, mint ahogy nagyon sok magyar szintén nem.
Te, mint dolgozó, tanult cigány biztosan sokkal jobban látod, mi a baj a néped egy részével. Az biztosan nem, amit a kormány és néhány, elbújó vezetőtök kiabál.
Egy dolog biztos, 600 év alatt a cigányság nagyon nagy része képtelen volt beilleszkedni, szocializálódni, és egy jókor a csoport nem is akar. ők a bűnöző életmódot folytatók, akik ráadásul az elfogadott normáktól való elrugaszkodott viselkedésükkel tovább rontják a cigányság amúgy sem jó megítélését.
Nektek, mint népcsoportnak kellene elsősorban elzárkózni ettől a népségtől, és a vezetőiteknek ezt kéne sulykolni, hogy nem minden cigány bűnöző, sok a tisztességes köztetek. De nem ezt teszik, csak a gyűlöletet szítják, a magyarok ellen hangolják a cigányokat, és aztán a zavarosban halásznak.
Szeretném még megkérdezni Tőled, mint tanult cigánytól, a néped hogy képzeli el az egyenes derékkal élést? Ha nagy részük az általánosan elfogadott,emberi, együttélési normákat sem tartja be?
A mostani helyzetről nem csak a néped tehet, nagyrészt a kormány "áldásos" munkájának gyümölcse, amennyiben a segélyezési rendszerrel kialakította azt a tévhitet, hogy a cigánynak nem kell dolgoznia, mert úgyis megkap mindent, mint hátrányos helyzetű. de miért hátrányos helyzetű? mondhatják, szokták is, hogy nincs munkahely, nem veszik fel őket.
De nem egy esteben volt rá példa, a helyi önkormányzatok segítettek termőfölddel, terménynel, sok sok mindennnel...amit a cigányok azonnal leadtak. hogy ők nem parasztok, csak nem képzelik, hogy dolgozni fognak? Én itt látom a hibát, ez lehetne a szocializálódás első lépése, de a cigányok elutasítják. Akkor, hogy várják el, hogy befogadják őket? Miért szeressünk egy olyan népet, amely élősködik rajtunk, dolgozni nem akar, és lélekszámához képest nagyon sok a bűnöző köztük? mit szeressünk rajtuk?
Tudod, van az országban nagyon sok kisebbség, de valami oknál fogva velük semmi baj nincsen, mert úgy élnek, viselkednek, ahogy az elfogadott. Megoldás: a néped is éljen úgy, ahogy a többiek,mutassa meg azt, hogy úgy AKAR élni, és máris be fog illeszkedni.
nos, röviden ennyi:)

picur3ka 2009.11.25. 10:29:29

@sakalvokal:

En meg sem emlitettem a tisztesseget, Sakal. Olvasd el meg egyszer, legy szives.

Az integracio kell, mese nincs, szukseg, egyre nagyobb szukseg. Ez ellen szonokolni, kartekony.

'menedeket soha nem kap' fele megnyilvanulas meg tenyekkel szembemeno hulyeseg, hogy letezhetnenek ennyien itt akkor egyaltalan, mondd?

Marcellusca 2009.11.26. 09:21:49

@*roma integrátor*(L42): Szépen megfogalmaztad. Gratula!
Minden szavaddal egyetértek.

Ouaid (törölt) 2009.11.26. 23:45:58

1. A Jobbik beszédei tényleg látszatmegoldásokat és hatásvadász elemeket tartalmaznak.

2. Évek óta gyakorló politikusként én szégyelleném magam, ha csak azzal tudnék fenyegetőzni, hogy nemzetközi fórumokhoz fordulok. Ez óvodás mentalitás: "óvvónénni, a gergő bánt!"

picur3ka 2009.11.27. 00:01:27

@Ouaid:

Meghatarozhatnad jobban is kire gondolsz, de ettol fuggetlenul, igen, a siras nem segit, kulonosen egy harmadik felnek, az mondjuk haborus helyzetben egy esely, egyebkent - es meg akkor is sokszor - egyutt es egymassal kell megoldast talalni, kerem.

lehr 2009.11.28. 10:45:37

@Doña ¡Cara(mba)!: Érdekes. Azért is érdekes, mert ma beszéltem az én töknormál, abszolút optimista, energikus nagynénémmel.Tudjátok mit mondott? Fél.
A cigányság lélekszáma valószínűleg megközelíti az egymilliót.
Valószínűleg ez jelenti majd az akut problémát a következő években.A törvénytisztelő népesség életkörülményei folyamatosan romlanak.Gondoljátok magatokat az átlag cigány fiatal helyébe.
Milyen kilátásai vannak.csendes nyomor,vagy elvenni attól , akinek még van, ráadásul gyenge .
Ezt az életformát nem lehet feladni.Az a gyerek aki ott feszít a milliós autó mellett, talpig aranyban , nem fog odaállni sehová éhbérért dolgozni.A többiek számára pedig ő példa. Ebből nem lehet kiszállni.Ahol nincs, vagy gyenge az ellenállás ott el kell venni.
Mit tud a magyar társadalom ez ellen felmutatni.
Csonka családok,kevés gyermek, magukra hagyott idősek.
Láttam egy filmet.Gnu-antilopok, akik sokan vannak,el tudnák taposni a hiénákat , hagyják hogy a lemaradókat széttépje a falka.Ma még nem én -gondolják.Ezt csináljuk mi, magyarok.

lehr 2009.11.28. 10:53:38

@Ouaid: Én nem hiszem hogy ez hatásvadászat.Ha gyakorló politikus vagy, monnd meg légyszi:Hova vezet egy nemzet egy populáció teljes szellemi és anyagi értékvesztése.
Éhbéres, kriminálódott orvosok, korrupt hivatalnokok,megvert tanítók, lehülyítet, lebénított nép.
Gratula, gyakorló politikus.

Horizont 2009.11.28. 14:20:05

@Ouaid:
Gyakorló politikus???? Akkor gratulálunk neked is, mindegy is melyik oldalon gyakorlod:(((

Ouaid (törölt) 2009.11.28. 15:59:50

@lehr: Hú, de rosszul jött ki :)

Azt akartam mondani, hogy ha én politikus lennék, és évek óta hivatalban lévő politikus (mint Kolompár Orbán), akkor egyszerűen méltatlannak tartanám ilyen hibát elkövetni.

Isten ments, hogy én politikus legyek :)

Apropó, ha te a populáció tagja vagy, akkor máris nem lehet teljes az a szellemi értékvesztés. Meg azért vagyunk még elég sokan, akik itt a fórumokon kikérjük magunknak ezt a politikai mentalitást, szóval a morális értékvesztés sem teljes. Bár így is kritikus.

Horizont 2009.11.28. 16:51:26

@Ouaid:
Tényleg rosszul jött ki!
Pedig én már megörültem, hogy egy aktív politikus kommentelget itt álruhában:))))

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.11.28. 19:24:48

@Horizont: Ejnye mami:) / na ezért mit kapok/ :) miből gondoltad, hogy politikus ír ide? hát offsór ez? vagy haveri mutyi? vagy közbeszerzés? Ez a nép hangja, az meg ezeket a szennyeket nem érdekli, még annyira sem, hogy olvassák.Nem is tudják, hogy van nép..csak ha néha zúgolódik. Vagy azt tudják, hogy még jobban meg kellene nyírni azt a talpuk alatt mozgó, alaktalan, néha valamit suttogó izét...ami amúgy csak útban van, és miatta nem lehet tisztességesen lopni, illetve közbeszerezni..bekerülhet a világ legrövidebb könyvei közé az is: Amit a politikus a népről tud.

Horizont 2009.11.28. 19:34:24

@*roma integrátor*(L42):
Na ezért dicsértem én az ötletes nevedet? Ez a hála??Szégyellheted magad:DDD
Különben meg én (még) az fajta vagyok magamból kiindulva, hogy amit leírnak az úgy van. De már edzés alatt vagyok, és kezdek leszokni erről a jó tulajdonságomról:)) Különben meg ilyen kisebb léptékű mezei politikus miért ne írhatna ide? Írhatna, de nem ír:)) De ha nem is ír, olvashatna:((
"Habár felül a gálya, alul a víznek árja, azért a víz az úr" Majd csak feltámadunk egyszer, mi a nép.

Horizont 2009.11.28. 19:36:46

@Horizont: Ja és még az avatarodat is meg akartam dicsérni! De ezek után???:)))

süti beállítások módosítása