Skip to content


       Szűrés lista

Ő az a Szabó János, ismeri az egész város

A Sors a legnagyobb rendező: tegnap kedd volt.....  :-)

Egyelőre csak annyit tudni, hogy befolyással üzérkedés gyanúja miatt tartott kedden több helyen házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi főosztálya, többek között a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektori helyiségeiben. Ezután pedig Prof.Dr.Szabó Jánost bilincsben vitték el.

Ez már így önmagában elég abszurd, hát még a különböző sajtóértesülések, hogy a rektor úr megzsarolta a nemzetközi csomagküldő céget, a DHL-t..... Hogy lehet ilyen idióta valaki?

Persze lehet, hogy az igazat sosem fogjuk megtudni. Lehet komoly bűntetőügy, MSZP-s tisztogatás, Fideszes lejáratás, nemzetközi összesküvés, és még megannyi mást olvastam különböző helyeken.... De nem kell mindent komolyan venni.

Viszont a sok száraz cikk hozzászólásai között ezt találtam:


"Hát én személyesen és igen régen ismerem a T. Dr.urat!


Vidékről származik,és Repülőgépészeti főiskolát végzett.Ami katonai főiskolának is megfelelt. A szociológiára később startolt. A cél egy BM. lakás megszerzése volt,amit ahogy Pestre költözött a családjával meg is kapott. Aztán nagyobbat. Igaz,nem túl elegáns helyen, hanem a X. Gyakorló utcai lakótelepen egy 1+2 1/2 szobás 3-emeleti lakást.A 13-s szám alatt.
Kocsija akkor egy trabant volt de azzal sem járt,mert igen közel dolgozott már akkor is a Katonai Akadémián ami azonos a mostani munkahelyével.Imádta a nőket és a mundért. Szép lassan evickélt fel a létrán.A tanári székből a rektori címig.Ja egyébként amikor a volt intézménye megszűnt,elment nyugdíjba!! És nyilván nem bagóért kapta ajándékba a rektori állást. Tehát én csak két fix jövedelméről tudok,nem beszélve az egyéb fizetési juttatásokat,és megbízásokat.Az biztos,hogy a havi jövedelme milliókban mérhető.

Ma már természetesen nem trabantja van és nem lakótelepen tengeti az életét. Valóban jó képességű,felsőfokon beszél oroszul és angolul. Amerikában fél évig volt kinn ösztöndíjasként. Még a felesége is utána ment ott hozták össze a második gyereket. De mindig volt egyszerre több barátnője is. A feleség amolyan házi cseléd szerepét töltötte be.A gyerekeivel soha nem foglalkozott. A mi Jánosunk reggeltől estig reprezentált,olvasgatott és lógatta a lábát,és a karrierjét egyengette.Nem is rosszúl,mint az ábra mutatja.A helyettes államtitkári posztjával is volt valami zűr,mert nem töltötte ki a mandátumát előbb váltották le egy évvel.Esze ágában nem volt elválni,otthagyni a biztonságot, de a nők mindig érdekelték,mondván ezzel tudja szinten tartani a házasságát.

Mint szociológus,katonai szociológusról beszélünk,olvastam pár munkáját, sőt a nagy doktori cím védésén is jelen voltam.Kéri már akkor rászólt,hogy próbáljon meg kevesebb külföldi szót használni a megfogalmazásaiban,mert mi magyar emberek vagyunk,fejezze ki magát magyarul.A magán életében is csak úgy hemzsegtek az attitüdök a beszédében.

Jó képű,kifejezetten csinos pasi volt. De erről bővebben Kánya Kata beszélhetne,aki akkor kaszlizta be magának Jánoskát amikor államtitkár helyettes,és a szociológia professzora volt. Kánya egy baráti társaságba akikkel rendszeresen szokott együtt vacsorázni minden pénteken egy bizonyos étteremben,4 év egyedüllét után elvitte magával a professzor urat.Le is ment hídba mindenki,hogy Kata végre megtalálta az igazit. Kata hiába hagyott fel a színésznőséggel,azért nagyon jó kapcsolatai vannak és erre a bizonyos vacsorára, odarendelt egy bulvár lap újságírót és fotóst. Így került be a lapokba Dr. Szabó János professzor a bulvár hírekbe.Ez persze nem hiányzott neki,de ezzel nem számolt az ex művésznő. Jánosunk szépen lelépett,mondván ez nem szép húzás volt és neki nincs ínyére az effajta publicitás. Pafff. Egyébként nem éretem Kányát sem.Ő aki pszichológusként osztja az észt a párkeresésben magának miért nem talál? Hosszú évek múltán visszament a harmadik férjéhez,aki aztán újból elvette. Nagy durranás...hát Szabó úr nem sétált be az ő hálójába.

Na persze amikor már nagyon felvitte az isten a dolgát,és persze Budán kapott házat az államtól,akkor dobbantott a családjától.25 év után. Jelenleg 56 éves. Kánya Kata volt a legismeretebb barátnője,de az volt a szentendrei jegyzőnő is. Egyre többet ivott a Dr. úr. A mai fotóján megdöbbentem,mert egy alkoholista nézett vissza rám. Tudom ezek mind magán jellegű információk,amiket leírtam,de talán jobban kirajzolódik ennek az embernek a mentalitása.

..."

 

Talán ezt sem kell komolyan venni, de azért érdekes. Emberközelbe hozza Szabó Jánost.

 

Címkék: közélet botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr401765406

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kamuvideóval zsarolt a Zrínyi volt rektora? 2010.07.30. 09:27:01

A vádirat szerint összeesküvést szőve, titkosszolgálati kapcsolataira hivatkozva, egy előre megrendezett titkosszolgálati nyomozást kitalálva és arról hamis videofelvételt készítve próbálta megzsarolni Szabó János, a Zrínyi egyetem volt rektora a DHL egyi…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kuki123 2010.02.17. 11:18:25

@ostoba 8o: ha nincs jövő legalább múlt legyen :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.02.17. 11:25:58

@picur3ka/beleallos kampany:

Nem a legfontosabb, de a része. Nehogymár letagadjuk.

Btw ki szidta Orbánt?!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.02.17. 11:27:42

@f.m.j.:

A Klubrádión mindig igazat mondanak!
Vagy nem? :))

arlequin 2010.02.17. 11:28:00

@laspalmas: én csak a patást szidtam, orbánt soha ;-)

panki1983 2010.02.17. 11:32:03

Melőtt mindenki azt hiszi, hogy 10 millió körüli fizetése van ennek a faszinak írja be google-be, hogy szabó jános rektori fizetés, ő azt nyilatkozta korábban, hogy 680 ezer bruttó fizetése van és emellé kap valami 70 ezer forint nyugdíjat.

f.m.j. 2010.02.17. 11:43:18

@laspalmas: persze, azért hallgatom :)

de az a Nagyítás lap valóban létezik, a magyarhírlapos csókák indították (ennyit sikerült kiderítenem a netről, de ez nem jelent semmit, mert én béna vagyok) és ezt írta az Orbán... arról akar tkp párbeszédet folytatni, hogy ne lehessen párbeszéd :)

öööö...izé 2010.02.17. 11:44:40

@DexterMorgan78/Séfbácsi: gyönyörű:-)

Indíthatnál egy post-sorozatot valahol, ahol így megeleveníted a híreket:-)

A témához:
Csak úgy nem szoktak senkit letartóztatni. Valami biztosan van a kezükben. Ez a DHL-es téma meg számomra is hihetetlen (legalábbis nem feltételezem, hogy valaki ennyire hülye lehet egy ilyen kevéssé védett pozícióban).

Az eredeti híradások iratok lefoglalásáról is beszéltek, márpedig annak egy DHL-es szóbeli fenyegetéshez/befolyással való üzérkedéshez nem hiszem, hogy sok köze lenne..

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.17. 11:48:29

@öööö...izé: "Csak úgy nem szoktak senkit letartóztatni"

Weheheheh, erről eszembe jutott egy KURVA NAAAAGY sztori. Tegnap TelAviv2 trények c. szappanopera. A szokásos cigó-mosdató riport: kommandósok brutálisan vettek őrizetbe valami ombrét, asszonykája sírt-rítt egy sort a kamerába. Apuka ÁRTATLAN VOLT az ügyben, ami miatt bevitték. Mondtam is asszonynak, hogy érdekes, hogy egy ilyen patyolattiszta ember hogyan kerül a rendőrség "látókörébe".

majd a hír vége: Szerette volna stábunk megkérdezni az áldozatot is, de ő - más ügy miatt - éppen előzetes letartóztatásban van :))))) wehehehehehemuhahahahaha :))))

öööö...izé 2010.02.17. 11:51:23

@öööö...izé: jelzem 02.11-én született a kiírás:-)

Tkq 2010.02.17. 12:01:11

@zero: Ha neked lenne lehetőséged arra, hogy megakadályozd, hogy tele legyen az elfogásod fényképeivel a sajtó, nem adnád parancsba, hogy srácok buszokat, ponyvákat mert ez ciki?!
@öööö...izé: :):):) az efftársak jelezni akartak a háttérből? ez valami komikum

picur3ka 2010.02.17. 12:17:08

@öööö...izé:

Azaz, kerult fol...

@laspalmas:

Tobb evtizedes palyafutasabol ezt tartottad fontosnak kiemelni, nincs ezen mit szepiteni. Es ha megbizhato nemzetbiztonsagi szakemeber volt? Tudod, mert en nem? Miert is tavolitja most el a gepezet, iratok, szamitogepek lefoglalasa mellett az egyetemen? Tudod, mert en nem?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.02.17. 12:25:15

@picur3ka/beleallos kampany:

Kiemeltem?
Hol, a postban, nagybetűvel?

Nem, csak erre a kommentre írtam be válasznak: "Szorul a hurok a szocik körül!"
Vagyis nem lehet olyan hű de betonbiztos kommancs, ha szeretett Viktorod is alkalmazta. Valszeg jó szakember (vagy nem volt jobb), ahogy írod is.

Ijesztő ez a fanatizmusod, már ne is haragudj...ugrasz mindenre, sokszor tök feleslegesen.

f.m.j. 2010.02.17. 12:31:43

@picur3ka/beleallos kampany: "miert nem a kaccsolaton nyomatod, az egy rejtely." Ezt egy picit félreértetted, de mindegy, látszik, hogy nem ismered a "írásaimat", ezért ezegyszer elnézem neked.
Klubr. béli hallgatási szokásaimat csak az érti, aki szintén hallgatja (belzebubó:)) és nem azért csinálom, mert szeretem, sőt...
Orbán ezt nem mondta, csak írta egy Nagyítás nevű hetilapba, és kíváncsi lettem volna, hogy OTT hogyan nézett ki... legalább mi ne veszekedjünk mán, akik asszem egy oldalon állunk...

f.m.j. 2010.02.17. 13:06:14

aha, ez itt a sarkalatos pont: "Megszűnőben a dualitás

A párterőtér alakulásával kapcsolatban kijelenti: napjainkra megszűnni látszik a rendszer dualitása, s egy centrális politikai erőtér van kialakulóban, ami „egyrészt a jobboldali konjunktúrának, másrészt a mi megerősödésünknek köszönhető”. Vagyis megvan a reális lehetősége annak, hogy a magyar politika következő 15-20 évét ne a duális erőtér határozza meg, amely „állandó értékvitákkal megosztó, kicsinyes és fölösleges társadalmi következményeket generál. Ehelyett huzamosan létrejön egy nagy kormányzó párt, egy centrális politikai erőtér, amely képes lesz arra, hogy a nemzeti ügyeket megfogalmazza – és ezt nem állandó vitában teszi, hanem a maga természetességével képviseli” – összegzi álláspontját Orbán, azt javasolva, hogy az állandó harcra berendezkedett politika helyett az állandó kormányzásra berendezkedett politikát válasszák, ne a másik féllel folytatott folyamatos küzdelmet, hanem bizonyos nemzeti ügyek meggyőző erejű képviseletét. Ezzel összefüggésben véleménye szerint a következő kulturális kormányzatnak az lesz a dolga, hogy a magyarországi kulturális elit számára a nyugodt lelkiállapothoz, a teremtő alkotáshoz, valamint a szép, nemes és választékos élethez szükséges feltételeket megteremtse, biztosítsa."
Én azt hiszem ezzel a jobboldaliaknak üzent, ez az egy a birka, egy a nyáj-szöveg :) szóval, hogy ne aprózzuk el a szavazatunkkal az összefogást... hát, nem tudom, én egyre bizonytalanabb vagyok, szerintem új elit kell, új társadalmi szerződés...

picur3ka 2010.02.17. 13:37:04

@laspalmas:

'szeretett Viktorod'

Na, jol megcafoltal, hallod! Faj, vagy sem, magasan jobb mindenki masnal, ez nem szerelem, hanem teny kerdese.

@f.m.j.:

Mert mit remelsz az elaprozott szavazattol? Peldaul, egy 49 - 22 -22 - 7 szazalekos eredmenynel szerinted ki fog kormanyozni eloszor is, nemhogy reformokat meg elszamoltatast vegrehajtani?

Majd mikor a tobbsegi maszopmadofjobbik koala megalakul, akkor fogsz pislogni... Isten ne adja, persze, de lattam en mar ezt-azt.

ermi50xn6j2 (törölt) 2010.02.17. 13:40:57

Ez már nem csak egy pár csontváz a szekrényben, hanem egész csont kolumbárium.

f.m.j. 2010.02.17. 13:48:39

@picur3ka/beleallos kampany: épp ez a baj, hogy én már nem remélek semmit, egyszerűen csak bizalmatlan vagyok mindenki iránt. Kicsit kifejtem: MSZP, SZDSZ, MDF, hagyjuk, remélem írmag se marad hírmondónak. Fidesz: töketlenkedtek, már jó ideje hagyják elfajulni a dolgokat. Direkt-e? Mi van itt lezsírozva? Jobbik: zavaró tényező: Balóné Morvai Krisztina, Ki pénzeli a Jobbikot? Kinek az érdeke, hogy legyenek? MSZP-SZDSZ? Vagy már önállóan léked a teremtmény? LMP: szdsz kistesói, második kör, akik az első kondérból kimaradtak, és most szomjasak, éhesek... Civilmozgalom (Seres Mária) szimpatikus, de gyenge, vagy nem tudom, mindenesetre nyomul, de nem vagyok biztos benne, hogy látom majd a nevüket tavasszal a listán.
Szóval nincs senki, de senki e kerek földkerekén, akire jószívvel, bizalommal tekintenék...

picur3ka 2010.02.17. 14:08:50

@laspalmas:

Itt vannak a nevek:

kuruc.info/r/6/55321/

@f.m.j.:

Valaki kormanyozni fog pedig, a valasztek meg ennyi: fityisz, maszop, jobbik.

f.m.j. 2010.02.17. 14:42:48

@picur3ka/beleallos kampany:

Biztos nem ennyire egyszerű a képlet, hogy csak ennyien tolonganának a befutó helyekért. Mi van az mdf-szdsz összeborulással? Nem fognak össze az lmp-vel? A hatalomért, miért ne, bármit. Mentelmi jogért, de még mennyire?

picur3ka 2010.02.17. 15:02:25

@f.m.j.:

Ne haragudj, be vagy baszva mama, esetleg? Mi a tema a 0-3% kozotti partokkal? Meg varjuk meg, hogy indulnak-e egyaltalan, ott tartanak.

Es nem fognak ezuttal kopi cedulat kapni a nagyoktol, szoros a verseny. Ebbol csak a lampavas part lehet kivetel, mivel a fityisz boveben van a cuccnak es talan jol jonne, ha lmpv elszivna nehany szavazatot balrol.

f.m.j. 2010.02.17. 15:10:40

@picur3ka/beleallos kampany:

na, haver, itt fejeztük be. Többet ne szólíts meg, mert a stílusod szar

Szt.Rapacska 2010.02.17. 15:12:50

www.origo.hu/itthon/20090803-rektori-fizetesek-birosag-ombudsman-osszetartanak-a-rektorok.html
"...A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektora, Szabó János azt közölte: nem nyilatkozik járandóságáról, azt azonban hozzátette: fizetése nem tér el a közalkalmazotti illetménytáblán rögzítettekről, ezen felül pedig havi 96 ezer forint nyugdíjat kap..."

NEM,NEM, soha nem akarom államtitkárként/ezredesként nyugdíjasként végezni! EKKORA nyugdíjjal?

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/nyilvanos_lehet_a_rektorok_fizetese/2126701/
"...a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem vezetője, Szabó János elárulta, hogy havi 680 ezer forintos bruttó fizetést vesz fel..."
REKTOR csak kicsit szeretnék lenni!

"...az egyetemi rektori minimumfizetés havi 927 ezer forint, a maximum pedig 2 millió 317 ezer. Ehhez jöhet a 13. havi fizetés, valamint a prémium, amely az éves bér 80 százaléka lehet, vagyis 24 millió forint..."
No comment, drága SzJ...

noirp 2010.02.17. 15:17:01

@panki1983: 680 btto? =kb. 350-400 e ntto, ugye? Azért avval se fog éhenhalni b@kker. +szolgálati kocsi, mobil, laptop, egyebek, gondolom, "járnak neki"...Nem hinném, hogy zsarolásra szorulna.

xstranger 2010.02.17. 15:20:33

@Szt.Rapacska: @noirp: miert megis mi a lofxxxt gondoltatok mennyit keres? Minimalbert? Vagy siman kozalkalmazotti atlagbert?

baze birom amikor az emberek el vannak tevedve a fizetesekrol.

Szt.Rapacska 2010.02.17. 15:24:24

@xstranger: Senki sem nehezményezi itt (most) a rendes bért senkinél sem. Nem arról volt szó. De mit szólsz a 96 eFt-os nyugdíjához? És SzJ igazmondásához?

Rikki Harcos 2010.02.17. 15:28:41

@noirp: ez az, nem szorul zsarolásra, a katonák meg nem szokták kiadni a társaikat, azonnal megnevezve a konkrét bűncselekményt

az amerikai katonai akadémiás filmekben is, ha valamelyik tiszt ilyenbe keveredik, akkor nem szívesen adják ki, hanem helyette golyót röpíthet az agyába

picur3ka 2010.02.17. 16:21:32

@f.m.j.:

Nem vagyok a haverod. Azt szolitok meg, akit gondolok. Ha nem akarod, hogy megszolitsanak es kritizaljanak, nem irsz ilyen helyekre. Duzzoghatsz, ahogy tetszik.

Stilusom kulonben pazar. Amit irtam egy vicces euphemisztikus helyettesitese annak, amit gondolok. Sut szinte minden kommentedbol.

Egyszeruen, semmit nem ertesz az egesz valasztasbol, lehet duzzogni. Hajra, SZDSZ! Ja, nincs ilyen part? Huh, ez egy kicsit olyan volt, mint a cigany interju alany:

- A szocialistakra fogok szavazni, mert ami itt megy, az eszmeletlen.
- Ok vannak hatalmon...
- Tenyleg? Nem, nem ezekre a szocialistakra, a Kadarra.

KB. Kozponti Bizottsag. (MSZMP)

tudi 2010.02.17. 16:42:34

Na milyen érdekes dolgok történnek kishazánkban, így 2010 tájékán.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.02.17. 17:11:08

@reKorrekt: a bilincset inkább azért kapta mert ellenállt

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.02.17. 17:12:41

@DexterMorgan78/Séfbácsi: nyakába akasztotta rektori nyakláncát és tüzelőállásba helyezkedett:"
:DDD

még, még!

arlequin 2010.02.17. 17:12:52

@Viktus: teljesen korrekt cikk. ilyenre vártam... a hsz-ek is egész jók

arlequin 2010.02.17. 17:14:37

@tesz-vesz: azt a milstory-sat amit viktus belinkelt. olvasd el.

belzebubó 2010.02.17. 17:19:00

@f.m.j.: pedig mi a Bulgár Gyuri fan klub tagjai a zindexről,azért hallgatjuk a KR-t,főleg Gyugyót. Azt hittem Te is azért mert szereted :))))

szabogyula 2010.02.17. 17:21:38

@DexterMorgan78/Séfbácsi: ....elkezdett matatni a minibárban ......:))
Folytatást !!

szabogyula 2010.02.17. 17:32:58

Szabó jános megzsarolta a DHL-t ....És ezért négyméter magas fóliával takarták el az épületet .....Bazmeg ! Jó . hogy nem zárták le a határokat !
Már várom hogy az Egyesült Államok , Kina , és Oroszország is állást foglaljon az ügyben ...
De amilyen országban vagyunk , azon se csodálkoznék , ha amiatt lenne a hajcihő mert kikezdett valamelyik pártfunkci asszonyával .
Abszurdisztánban már semmit sem zárok ki . :(

Horizont 2010.02.17. 17:44:32

@xstranger: Egy rektor havi fizetése 4 millió 800 ezer forint!! :(((

@belzebubó: Most már tiszta mazohizmus KR-t hallgatni. Bolgár Gyuri bá kezd teljesen meghülyülni. Akkor ragyog fel a nap amikor bekapcsolnak hozzá 1-1 jobboldalit. Múltkor egy nő úgy leugatta, piszok jó volt. Mondta neki a nő: most én beszélek maradjon már csendben, mi baja magának a Fidesszel mindennap körbehordozza őket mint a véres kardot, 8 éve meg a szocik uralkodnak. És sorolta neki, hogy mit szól a BKV-tól kezdve mindenhez, ami az MSZP, SZDSZ sara. Gyuri bá hápogott mint egy partra vetett hal. Jobb volt mint a kabaré. De nagyon sokan vannak a bedőlők is sajnos. (nem olvasnak Vastagbőrt:DD)

belzebubó 2010.02.17. 18:05:21

@Horizont: Pontosan véres rongyot mondott a néni, azért emlékszem mert az egy ritka jó betelefonáló volt 02.11-én,sajnos az utolsó volt aznap és gyorsan be is fejezték a műsort, az ellenálló, fasiszta,renitens nyugger nénit rövid úton kibaccta Gyugyó.Aljaskodik egy sort, csúsztat és élvezet hallgatni,főleg a rettegőit. De hát Szabadsajtó-dijasGyugyó,remélem megmarad nekünk 04.11. után is :))

arlequin 2010.02.17. 18:06:25

2006 x. 23. + katonaság leépítése + ez az eset -> ???
törjétek a fejeteket gyerekek.

Horizont 2010.02.17. 18:25:26

@belzebubó: Jó van na rosszul emlékeztem tényleg véres rongyot mondott, öregszem:DDD Nagyon jópofa nő volt, nem hagyta magát. Tetszett. Bolgár biztos kiosztott mindenkit, amiért bekapcsolták! Megmarad nekünk ne féltsd! Egy fanatikus, a szektatagok lehetnek ilyenek !!

abandi 2010.02.17. 18:44:47

Az a rendes iparos, aki mindig italos!
De soha se' részeg...
A sok szopatásnak , szopás lett a vége...

szl55 2010.02.18. 10:22:03

Érdekes az alábbi is:Szabó János a Fidesz-kormány alatt a Honvédelmi Minisztérium humán intézményrendszert felügyelő helyettes államtitkára volt, posztjáról azért kellett távoznia, mert egy bizottsági ülésen nem állt ki kellően az akkori honvédelmi miniszter mellett. Szabó azt állította, a honvédelmi miniszter írta alá a kisgazdapárt tulajdonában lévő Arculat Kft.-vel kötött szerződést, amelynek köszönhetően havi 800 ezer forinthoz jutott a cég a tárcát népszerűsítő cikkek megjelentetéséért. Később kiderült, hogy Fodor Lajos vezérkari főnök a tárca akkori védelempolitikai helyettes államtitkára látta el kézjegyével a kontraktust. (mesélik hogy amikor a Végh helyettese volt ausztráliába indított útba futókat a HM pénzén (vagyis szerette ellátni kézjegyével a dolgokat...) s ajaj hát akkor kinek is állt érdekében... s láss csudát Fodor ment Ausztráliába nagykövetnek.... most meg....

szl55 2010.02.18. 10:47:24

Hát csámcsogjanak kedves Fórumozók, a Népszavában jelent meg: (az irigyek Többen, közöttük Szenes Zoltán, nyugállományú vezérezredes, a Magyar Honvédség exparancsnoka annyit fűzött a történethez, hogy sajnálatos lépés volt a szakmailag egyébként jól felkészült Szabó Jánost az egyetem vezetői székébe ültetni, hiszen már a szociológiai kutatócsoport vezetésére is alkalmatlan volt. Nem véletlen, hogy Nagy Kálmán ezredes lett az intézmény kancellárja, vagyis Szabó jobbkeze. Szenes szerint bármilyen kicsi vagy nagy ez a gazdasági bűncselekmény, hatalmas kárt tett a Nemzetvédelmi Egyetem jóhírének.
Hát igen Szenes elvtárs is elég sokáig csüngött ugyanazon emlőn... de nem tudott megbírkozni a VKF-séggel, (mikor lett Ő is négycsillagos tbk???), de ha az infók nem csalnak Ő nem volt MH pk..., és hát Napoliban neki is volt egy két "szalonnás" ügye... de az már a múlté és Ő is hajt nagy bölcsen hiszen itt a préda..... (de pl. az MTA hadtud. szekc-ban évekig együtt működtek.... és nem volt alkalmatlansági bejelentés... most hirtelen jó magyar módjára...a sakál napja...)

Marcellusca 2010.02.19. 09:00:36

@szl55: Látom, te is komoly forrásból táplálkozol.
Akkor elárulok egy "titkot": Dr. Szenes Zoltán azért hagyta ott a VKF-i széket, mert a prolimókusok úgy döntöttek, hogy a MH irányításában első a miniszter (ezzel alapvetően nincs is baj), második, harmadik az államtitkárok. A szakmai irányítást meg szinte kivették a kezéből.
Erre mondta azt, hogy hogy vállaljon felelősséget, ha mint elsőszámú vezető nem elsőszámú vezető.
Azon kívűl nem volt hajlandó bábként funkcionálni, hanem igen komoly fejlsztéseket követelt (amik azóta sem következtek be).
Nem kapta meg a támogatást, nem kívánt báb lenni, ezért lelépett.
Találtak olyat, akinek minden álma az volt, hogy ő lehessen a honvédség "első embere" és az sem zavarta, hogy csak báb.

ravaluf 2010.02.19. 09:05:09

@Marcellusca:

És Szenes vezds. óta is folyamatosan találnak ilyen embereket. Furcsa tábornokaink vannak.

arlequin 2010.02.19. 16:08:36

@freeetoaster: kedves kis történet. olyan komancsmagyarosch.

Id. Lencsés István 2010.02.20. 09:28:45

Csak egy kérdés, rákeresett valaki a DHL-re, mondjuk így: DHL, DRUG, SMUGGLER. Mi van akkor, ha tényleg igazat mond? Mi van akkor, ha mások érdekeit sértette. Nen nagyon áll ki mellette senki, se párt, sem HM, sem Barátnő, sem gazdasági társaság.

Id. Lencsés István 2010.02.20. 10:32:06

Csak egy kérdés, rákeresett valaki a DHL-re, mondjuk így: DHL, DRUG, SMUGGLER. Mi van akkor, ha tényleg igazat mond? Mi van akkor, ha mások érdekeit sértette. Nen nagyon áll ki mellette senki, se párt, sem HM, sem Barátnő, sem gazdasági társaság.

FIDES AGITÁTOR 2010.02.20. 11:23:13

Szeretnék hozzászólni! Az alábbi bejegyzéshez. Görgessétek le! Onnan kezdődik, hogy
"Hát én személyesen és igen régen ismerem a T. Dr.urat!

Nem tudom miért de egy sértődött nőszemély hozzászólásának benyomását kelti.
Nos, valaki ha vidékről származik az nem olyan nagy gond, jómagam nem vagyok vidéki paraszt, de nem vagyok budai suttyó, pesti munkás gyerek sem, de nem vagyok külföldi sem. Igen én egy magyar állampolgár vagyok. A kedves hölgy, aki ezt a butaságot írta egy ......banc.

BM lakást nem kapott Szabó János!
Nem létezik a hölgy által írt Főiskola!
Szociológiára startolni csak előzetes tanulmányok elvégzését követően lehet!
Trabant autó tulajdonolása, nem volt bűn akkoriban.
Aki a Női nemet imádja az bizony egészséges, férfi szempontból, a nők pedig kimondottan kedvelik, ha Őket kedvelik.
Aki imádja a mundért, ismeri a becsületét is!
Lassan evickélt helyett azt mondanám teljesített, elért egy célt.
A rektori llást nem bagóért, tudásért adják, kedves hölgyem!!!!!!!!
Két fix jövedelmén túl volt, van neki, rektori jövedelem, lehet, hogy nyugdíjj, akadémiai tiszteletdíj, publikációs díj, előadásak díja, napi díj. Valószínűleg ezt az APEH Ön helyett megoldja.

Lényeg: Prof. Dr. Szabó János ezek szerint egy hős is lehet, csinált két gyermeket, nevelésükről gondoskodott, karriert épített, majd épített házat is.
Azért az megdöbbentő, hogy alkoholistának nevezi az Ön által egykor szeretet, imádott férfit. Miközben tudja, nem igaz.

Ön össze van esve hölgyem!!!!!!

"Hát én személyesen és igen régen ismerem a T. Dr.urat!

Vidékről származik,és Repülőgépészeti főiskolát végzett.Ami katonai főiskolának is megfelelt. A szociológiára később startolt. A cél egy BM. lakás megszerzése volt,amit ahogy Pestre költözött a családjával meg is kapott. Aztán nagyobbat. Igaz,nem túl elegáns helyen, hanem a X. Gyakorló utcai lakótelepen egy 1+2 1/2 szobás 3-emeleti lakást.A 13-s szám alatt.
Kocsija akkor egy trabant volt de azzal sem járt,mert igen közel dolgozott már akkor is a Katonai Akadémián ami azonos a mostani munkahelyével.Imádta a nőket és a mundért. Szép lassan evickélt fel a létrán.A tanári székből a rektori címig.Ja egyébként amikor a volt intézménye megszűnt,elment nyugdíjba!! És nyilván nem bagóért kapta ajándékba a rektori állást. Tehát én csak két fix jövedelméről tudok,nem beszélve az egyéb fizetési juttatásokat,és megbízásokat.Az biztos,hogy a havi jövedelme milliókban mérhető.

Ma már természetesen nem trabantja van és nem lakótelepen tengeti az életét. Valóban jó képességű,felsőfokon beszél oroszul és angolul. Amerikában fél évig volt kinn ösztöndíjasként. Még a felesége is utána ment ott hozták össze a második gyereket. De mindig volt egyszerre több barátnője is. A feleség amolyan házi cseléd szerepét töltötte be.A gyerekeivel soha nem foglalkozott. A mi Jánosunk reggeltől estig reprezentált,olvasgatott és lógatta a lábát,és a karrierjét egyengette.Nem is rosszúl,mint az ábra mutatja.A helyettes államtitkári posztjával is volt valami zűr,mert nem töltötte ki a mandátumát előbb váltották le egy évvel.Esze ágában nem volt elválni,otthagyni a biztonságot, de a nők mindig érdekelték,mondván ezzel tudja szinten tartani a házasságát.

Mint szociológus,katonai szociológusról beszélünk,olvastam pár munkáját, sőt a nagy doktori cím védésén is jelen voltam.Kéri már akkor rászólt,hogy próbáljon meg kevesebb külföldi szót használni a megfogalmazásaiban,mert mi magyar emberek vagyunk,fejezze ki magát magyarul.A magán életében is csak úgy hemzsegtek az attitüdök a beszédében.

Jó képű,kifejezetten csinos pasi volt. De erről bővebben Kánya Kata beszélhetne,aki akkor kaszlizta be magának Jánoskát amikor államtitkár helyettes,és a szociológia professzora volt. Kánya egy baráti társaságba akikkel rendszeresen szokott együtt vacsorázni minden pénteken egy bizonyos étteremben,4 év egyedüllét után elvitte magával a professzor urat.Le is ment hídba mindenki,hogy Kata végre megtalálta az igazit. Kata hiába hagyott fel a színésznőséggel,azért nagyon jó kapcsolatai vannak és erre a bizonyos vacsorára, odarendelt egy bulvár lap újságírót és fotóst. Így került be a lapokba Dr. Szabó János professzor a bulvár hírekbe.Ez persze nem hiányzott neki,de ezzel nem számolt az ex művésznő. Jánosunk szépen lelépett,mondván ez nem szép húzás volt és neki nincs ínyére az effajta publicitás. Pafff. Egyébként nem éretem Kányát sem.Ő aki pszichológusként osztja az észt a párkeresésben magának miért nem talál? Hosszú évek múltán visszament a harmadik férjéhez,aki aztán újból elvette. Nagy durranás...hát Szabó úr nem sétált be az ő hálójába.

Na persze amikor már nagyon felvitte az isten a dolgát,és persze Budán kapott házat az államtól,akkor dobbantott a családjától.25 év után. Jelenleg 56 éves. Kánya Kata volt a legismeretebb barátnője,de az volt a szentendrei jegyzőnő is. Egyre többet ivott a Dr. úr. A mai fotóján megdöbbentem,mert egy alkoholista nézett vissza rám. Tudom ezek mind magán jellegű információk,amiket leírtam,de talán jobban kirajzolódik ennek az embernek a mentalitása.

..."

FIDES AGITÁTOR 2010.02.20. 18:12:13

@Kartal (aki beleszól):

Nem tudom ismeri-e Szabó Jánost, de tudom még a legjobb barátait sem ismeri meg az ember. Azt viszont igazán tudom bajban ismertetik meg az igazi barátság. Az én tudomásom szerint nekem soha nem ártott, állítólag/bizonyosan önzetlenűl segített mindenkinek. Szerintem a Szekeres bizonyosan nem fog kiállni mellette, ilyen az élet!

kaposs 2010.03.21. 10:56:56

laspalmasnak:
A kommentet én írtam és minden szava igaz!!!!!!!!!!!!!

kaposs 2010.03.21. 11:16:38

No persze az,hogy most meghosszabbították az előzetesét 3 hónappal,még nem jelent semmit.Ez taktika is lehet a választások miatt de lehet példa statuálás is. Vagy az ügyvédje aki viszont nagyon jó választás volt kihúzza a szarból,vagy precedens értékű ítéletet kap jó pár évvel a dutyiban. Neki az a legfájóbb szerintem,hogy amiért nyalt és talpalt egész életén át egy nap alatt a sárba hullott,ahogy maga is. Már nem rektor és ha szabadul is kénytelen lesz a "kis"nyugdíjából tengetni hátralévő aggastyán éveit. Fuccs karrier,fuccs lóvé,fuccs a jóbarátok...mert mint tudjuk annak vannak csak "jóbarátai"aki pozícióban van és hatalom van a kezében. Ő már egy senki. És vajon miért nem engedték ki? Mert félnek az eltűnésétől.Amit valószínű meg is tenne mert most még talán lennének segítői.Azért ez az ellenállás,nem ellen állás nekem kicsit zavaros. Bármit olvasok mindenhol másképp van leírva a dolog. Hol sérült meg? Tulajdonképpen minden cikkben mást írnak, Most utoljára azt olvastam,hogy a homloka karcolódott meg. Előbb meg azt,hogy betört az orra és az arc csontja. Ahogy néztem bilinccsel a kezén ,ahogy ült igaz itt már mint őrizetesnek ki volt takarva a szeme,de jól lehetett látni,hogy semmiféle sérülés nincs az arcán!

kaposs 2010.03.21. 11:41:34

@igenyes: BM lakás kapott Szabó János! X, Gyakorló u. 13. Jártam is a alásban. Ezen a lakótelepen az egyik oldalon csak BM házak voltak, a másik oldalon pedig a sima önkormányzati lakások. Az önkormányzati lakásokat előbb lehetett megvenni,de később a honvédelemtől kapott lakást is.Nézzen már utána az egyéb cikkekben,ahol megtalálja az exrektor életrajzát ott pontosan le van írva,hogy kezdte a pályáját és mit végzett! Van ilyen főiskola."Szociológiára startolni csak előzetes tanulmányok elvégzését követően lehet!"Így van miért én mást állítottam??
"Nem tudom miért de egy sértődött nőszemély hozzászólásának benyomását kelti."
Nem vagyok az,de ha az lennék sem változtatna a tényeken.

"Aki a Női nemet imádja az bizony egészséges, férfi szempontból, a nők pedig kimondottan kedvelik, ha Őket kedvelik."
Ja csak az felejti el,hogy nős volt. két gyermekes családapa.

"Aki imádja a mundért, ismeri a becsületét is!" Hát mint látjuk nagyon becsülte sőt túlbecsülte a mundér becsületét.Visszaélt vele!

"Lassan evickélt helyett azt mondanám teljesített, elért egy célt.
A rektori llást nem bagóért, tudásért adják, kedves hölgyem!!!!!!!!"
De nem ám, kell némi protekció is hozzá na meg óriási szerencse. Sokkal nagyobb tudású emberek megmaradnak sima tanárnak,vagy max osztályvezetőnek és jó ha elérik az ezredesi rangot amint tudjuk nem nagy dolog, minden rangot 3 év után lehet simán elérni.

"Prof. Dr. Szabó János ezek szerint egy hős is lehet, csinált két gyermeket, nevelésükről gondoskodott, karriert épített, majd épített házat is.
Azért az megdöbbentő, hogy alkoholistának nevezi az Ön által egykor szeretet, imádott férfit. Miközben tudja, nem igaz."
HŐS,,,,???? Nahát.. ön valószínű az egyik seggnyalója volt egész életében vagy tett magának valamit/no komment/.
Mint írtam a gyerekeivel soha nem foglalkozott. El volt velük,mint a befőtt. nem volt olyan apuka aki bábszínházba vitte volna bármelyiket is.
Nagy dolog ilyen jövedelem mellett házat építeni.
Nekem is van házam,.mégsem vagyok rektor.Becsületes munkából kerestem meg rá a pénzt!
Ön következetesen hölgynek szólít. Szíve joga,de leszarom a véleményét nem fogok vitatkozni ezzel. Szabó Jánost kb. 30 éve ismerem! És ön?
Tudom,hogy nézett ki ,tudom,hogy a bajusza volt védjegye,amitől soha nem vált volna meg. Úgy látszik a rektori szék betöltéséhez ettől meg kellett válnia. Más az,ha valaki koránál fogva elkezd hízni,és már,ha valakinek fel van püffedve az arca. Többször is tanúja voltam az utóbbi 10 évben,hogyha elment szórakozni,igencsak a pohár fenekére nézett. De ez még nem is lenne baj,ha valaki egy-egy alkalommal jól érzi magát. de aki otthon is iszogat az már meglátszik és ez rajta látszódik.
Miért lennék összeomolva? Ön egészen biztosan kever valakivel.
Egyébként az írásommal örülök,hogy a sok száraz politizáló komment közül nem ön az egyedüli aki kiemeli ezt az írást.
Engem nem érdekel a politika . leszarom a pártokat . Engem az ország sorsa aggaszt,és az,hogy olyan pribékek ülnek magas pozíciókban,akik csak megtollasodnak,de ez sem elég nekik,hanem elkezdenek zsarolni,lopni,csalni,adót csalni, stb....

kaposs 2010.03.21. 12:12:44

@freeetoaster: kedves szomszéd! Ön mindazt alátámasztja amit én próbáltam felvezetni erről a kitűnő HŐS emberről. Ami a felségét illeti...egyszerű vidéki lány volt és nem sokra vitte, óvonőként dolgozott itt Pesten még akkor is amikor a férje egyre magasabb pozíciókba került. Soha nem volt egy szava sem,nem is lehetett mert János azt nem tűrte volna.Nem hinném,hogy a felesége ambíciója lett volna az,h a férje helyettes államtitkár legyen. Ő egy végtelenül egyszerű amolyan rabszolga feleség volt. Leírtam azt is,hogy Tamás fiúk Amerikában fogant,ahol Jánosunk ösztöndíjon volt és az utolsó 2 hétre utána mehetett a felesége. Addig ott is felszedett magának egy igen gazdag hölgyet éppen ezért nem akarta kivinni a családját. de a BM-n keresztül a felesége kérvényezte,hogy meglátogathassa a férjét. János majd szétrobbant a dühtől amikor az asszonyka megkapta az engedélyt és kiment. Mivel itthon nem hordhatott csak bajuszt,ott úgy nézett ki,mint egy ősember szakállat növesztett és a haját is megnövesztette. magyarán élte az amerikaiak szabad életét. Mivel a feleség sejtette,hogy a férje folyamatosan csalja úgy gondolta,mint a legtöbb naiv asszony,hogy ezzel jobban magához tudja majd láncolni a férjét. . És amikor közölte,hogy babát vár..mit válaszolt Jánosunk,? A te gyereked lesz,azt csinálsz amit akarsz.Ha babázni van kedved hát csináld.. de én rám ne számíts. Na ez aztán a minta apa nem?
Még csak annyit ön azóta ismerte mióta mint telek szomszéd boldogította idős napjait. Én 30 éve tehát egészen fiatal korától.Mindig nőzött. De a nőkön is átgyalogolt.Az volt a mondása kell neki ez a kis vérfrissítés,hogy 20 év után is meg tudja dugni a feleségét. Aranyos nem? Csupa szív ember.
Mindig és mindenkin átgázolt legyen az nő vagy férfi,neki mindegy volt. és igen hatalomra törő beképzelt felfuvalkodott ember volt. Mint előző írásomban említettem,a magánéletében sem volt képes még egy társaságban sem normálisan beszélni. fennkölt idegen szavakat használt és élvezte,hogy a társaság fele azt sem tudja mit mond. Nyilván azt hitte ettől több ő másnál.
Remélem már nem lakik ott. Jó egészséget kívánok.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.21. 12:20:32

@kaposs:

Neked mi bajod ezzel a faszival? Felcsinálta a lányoda, vagy mi? Mert ekkora feneketlen sértődöttséget én nem is tudom, mikor láttam utoljára.:D

kaposs 2010.03.21. 12:20:52

@panki1983: aha és ezt te el is hiszed? És mi van a többi jövedemével? a cikkek írásával a tudományos fokozattal a nyelvjárulékokkal az elszámolható költségekkel és az,hogy egyszerre töltött be két elég magas pozíciót arról nem szól a fáma?

kaposs 2010.03.21. 12:28:55

hova tűntek az írásaim? már itt is cenzúzárnak????

kaposs 2010.03.21. 12:30:34

@El Topo (Sgt. Elias): nincs lányom....és én csak a saját véleményemet írom le. te maradj a sajátodnál. vagy az nincs?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.21. 12:30:40

@kaposs:

Időhurokba kerültél. Aki egyszerre ennyi kommentet küld el, azt beszippantja egy féregjárat és egy párhuzamos galaxisban köpi ki, ahol Szabó rektor nem sikkasztotta el a fél világot és megint szeretni fog téged. Hívd fel most!

kaposs 2010.03.21. 16:23:16

menj a francba a galaxisoddal együtt te barom

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.21. 16:35:10

@kaposs:

Valami rosszat mondtam, cuncimókus?:)

kaposs 2010.03.21. 16:41:48

tudod ki a cuncimókus ?akivel együtt őriztél tehenet.

kaposs 2010.03.21. 17:38:43

hova a bánatba tűntek a kommentjeim????ez a szólás szabadság? cenzúra???

kaposs 2010.03.21. 17:40:33

@El Topo (Sgt. Elias): ne tegezz te idióta ha nincs mondanivalód akkor kussolj

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.21. 18:34:33

@kaposs:

Inkább a blogmotor.:) De arra látatlanba van egy fogadásom, hogy te ki lehetsz, hogy ennyire ki vagy készülve. Nem is Szabó sikkasztásain, meg egyéb disznóságain, hanem a magánéleti ügyeskedésein.:D

ShilohNouvel 2010.03.27. 20:00:31

Ismeri valaki azt a hölgyet aki 5 évig együtt járt a Szabó Jánossal? A csaj 3 éve hagyta el a nőügyei miatt , azután temetkezett a rektor az italba. Letartóztatása napján is levelet írt a hölgynek, hogy bocsájtson meg neki, nagyon visszament volna de nem volt visszaút ! Majdnem ikreik születtek. Nincs fontosabb hírértéke a dolognak, de az a hölgy sokat tudna mesélni, én jól ismerem. Majd ráveszem, hogy írjon. Aloha.

ShilohNouvel 2010.03.27. 20:13:45

@Gunther:
A Pa Dö Dö a Szabó Jánosról írta a számot !! Járt a rektor az egyikükkel is és őt is átvágta, mint a sok száz többit is...nagy nőfaló volt...sok száz emailem van az ügyeiről...a gépéről nyomtattam ki...tudtam a jelszavát és beléptem az irodájában amíg rá vártam...betegesen nagy nőfaló volt sajnos. Szexfüggő.

kaposs 2010.04.02. 01:30:30

én nem értem ezt az oldalt időnként előkerülnek a kommentjeim,időnként eltűnnek. Már írtam a szerkesztőnek,de az volt a válasz,hogy egy kommentemet sem moderálták,akkor mégis néha miért tűnnek el?

kaposs 2010.04.02. 01:36:27

@ShilohNouvel: Szabó csak a jó nőket szereti. És ez a PA DÖ DÖ egyik tagjáról sem mondható el.Az tény,hogy szeretett művész körökben evickélni. De nem hinném,hogy az a bizonyos dal róla szólna. Szabó János név olyan hétköznapi,hogy Dunát lehet rekeszteni belőle.
Érdekes,hogy feldobtam a témát a magánéletéről és most már úgy látom egyre többen csatlakoznak ehhez. Már nincs szó politikáról,csak a nő ügyeiről.És köszönöm,hogy alátámasztottad az alkoholizmusát. Egyébként én,aki valóban 30 éve ismerem,csak meg tudom állapítani,ha az lett. Itt ugyan arról szól a fáma,hogy vádalku miatt buktatták le a rektor urat, De én azt mondom--keresd a nőt!

kaposs 2010.04.02. 01:44:08

@ShilohNouvel: Vajon te ki lehetsz? hogy ismerted a jelszót a gépéhez? És milyen szándékkal másoltad ki pont a szerelmi levelezéseit? Egyébként nem értem Jánost. Ha annyira vissza akarta szerezni azt a hölgyet miért email formájában próbálkozott? Ha én nő lennék és ilyen formán próbálna egy pasi visszajönni én sem fogadnám vissza. Nem ember közeli.Rideg,ahogy ő is. Szerelmes volt? Nem hinném. Ismertem pár szerelmi kapcsolatát.Mindegyiket ő szakította meg amikor valóban kezdett komollyá válni a dolog. Uálta a kötöttségeket. A Házasságában is úgy élt,mint valami kívülálló.
Ha nem viszi fel ennyire az isten a dolgát,szerintem még mindig a mindent eltűrő hétköznapi kis feleségével élne és csinálná melletette a szerelmi légyottjait. Hát most jó ideig önmegtartóztató életet fog élni. Úgyhogy a nők biztonságban vannak:-)

kaposs 2010.04.02. 02:10:40

@ShilohNouvel: a letartóztatása napján is levelet írt? Nem arra gondolt,hogy valami nagy szarba nyúlt és ebből komoly baja lehet? Még mindig bízott a szerencséjében? ha én ilyen ügybe keverednék,hogy feltúrnák kommandósok az irodámat,a lakásomat biztosan a jövőm miatt aggódnék és nem azon,hogy visszafogadja -e a csaj,vagy sem.Ebből is látszik,mennyire biztos volt abban,hogy ezt az egészet megúszhatja. De mellé trafált. Állati kíváncsi vagyok a választásokat követően mi fog történni vele? Az MSZP leszarja, A FIDESZ nem állt ki mellette. Ő egy bűnbak akit fel kell áldozni.És hiába ez a hülye duma,hogy ő csak tanácsot akart jó indulatúan adni a DHL-nek. Arra nem gondolt egy ilyen magas beosztásban lévő ember,hogy a titkosszolgálat még a szemetét is átkutatta fél éve? Gondolta,hogy amit levelezett a neten keresztül azt nem látja senki? Pontosan azért fél év múlva tartóztatták le,mert addig tartott a figyelése. Minden eszközzel. Köztudott,hogy erre csak a titkosszolgálatnak vannak meg az eszközei. Aztán amikor begyűjtötte a kellő anyagot szól a rendőrségnek,na most lehet menni letartóztatni.Mert letartóztatási joga viszont csak a rendőrségnek van.Így kapták el a Whiskist is. Már jó ideje figyelték azt a bizonyos lakást amiben bújkált.Szabó miért gondolta,hogy ő akkora úr,hogy kivétel?Az biztos..bármikor szabadul,ami nem lesz egyhamar, már csak a kis nyugdíjából fog tengődni és ahogy ismerem,a börtönt nem fogja tudni elviselni ,össze fog omlani. Ott se pia,se nő nincs.Miért nem ír be ide pl. Kánya Kata? Ő is tudna egy-két pikáns dolgot mesélni róla.Egyébként ebben a szerelemben nem hiszek.Ha szerelmes is volt az ideig óráig tartott nála. Vagy vén fejjel kapuzárási pánikba esett egy fiatal nővel,akitől még esetleg gyerekei is lettek volna?Röhej. Nem szereti a gyerekeket. A feleségét talán amikor megismerte szerelmes volt belé,de több mint 28 évi házasság után könnyedén hagyta a szarban.Mindvégig házi cselédnek használta.Elmondása szerint ezekre a kalandokra azért volt szüksége,hogy annyi év után otthon az asszonyt is meg tudja dugni,mert ő a kalandocskái áldozataiból táplálkozott.De ezt pofátlanul a legtöbbnek be is vallotta.Ezzel is elhárítva,hogy esze ágában nincs elválni.Nekem is a tulajdonomban van több levele amit saját kezűleg írt egy olyan nőnek akibe éppen akkor volt szerelmes. Egyébként imádott írni.Nem két sor,hosszú.több oldalas leveleket. A leg hétköznapi dolgokat is úgy fogalmazta meg,hogy ember legyen a talpán,akit azt megértette. És ez nem az okosság jele,hanem a nagyképűségé.

kaposs 2010.04.02. 02:12:22

@El Topo (Sgt. Elias): na ki lehetek ön szerint?Nagy okos! Nyomozza ki! Munkára fel:-)

kaposs 2010.04.02. 02:14:27

@ShilohNouvel: ha valóban ismeri azt a hölgyet akkor miért kérdez itt mást? Szerintem lassan beír ide majd az egész hárem.

kaposs 2010.04.02. 02:16:04

@El Topo (Sgt. Elias): ha ennyi esze sincs,hogy letartóztatásban lévő embert nem lehet csak úgy felhívogatni akkor nagyon sok dologról sincs fogalma nagyokos!

Cassy71 2010.04.14. 20:12:11

Mennyi sértett Nő ..Hmmm azért valamit csak tudott a rektor Úr...hát én a letartóztatása előtti héten még isteni jókat szeretkeztem vele...azért meg kell hagyni,tudta a dolgát ....

és micsoda szerelmes emailek..áhh..még most is beleborzongok...

egy vidéki lány vagyok,akit valóban szeretett,a verseimet egyenesen imádta ...és hogy honnan tudom,azon túl is h mondta ..mert éreztem..ezt valahogy érzi az ember..Ilyen egyszerű...Érzi!

Cassy71 2010.04.14. 20:19:53

...és nem volt alkoholista...

Cassy71 2010.04.14. 20:31:43

Mért nem látszik a képem? :(((

shilohnouvel 2010.06.19. 01:38:34

@kaposs: sok mindent mesélnék de nem akarom kiteregetni a szennyest. Jó magyar szokás, hogy aki padlón van , még nagyobbat rúgnak belé...én nem vagyok magyar...azaz nem itt születtem...nem osztom sok gonoszkodó ember véleményét...Én voltam együtt 5 évig a Jánossal...és ismertem a jelszavát a gépén és én nyomtattam ki a sok csajozós levelezését amíg rá vártam az irodájában...de ez több mint 3 éve volt...
Sajnálom a nyomorultat...szerettem volna segíteni neki...de én Dél Spanyolban élek...innen egy kissé nehéz ügy.
Haragudtam rá egy időben mert valóban csak használja a nőket de sz.tem beteg...és aki beteg azon segíteni kell...
Jól kicsesztek vele mert ennyire hűje nem lehetett...habár nekem is adott tippeket még ápr.ban , hogy ha valaki zaklat, hogy zsaroljam meg és mivel...így nem tudom mit gondoljak...Valóban rengeteget ivott az ut. időkben is már..és miután elhagytam még jobban rázendített...az ut. napokban is ostromolt a leveleivel..de nem tudtam többé megbízni benne...
Barátomként elfogadom, de többet már nem tudok felajánlani.
Amúgy nem tudjátok, kint van már???
Meglátogathatna itt Spanyolban...kicsit felejtene....itt nagy élet van kint...
Na szevasztok..egyelőre ennyit

shilohnouvel 2010.06.19. 13:51:40

@kaposs: jaaaaa..egy egész háreme volt az biztos. Jól használta a fütyijét...és élvezetes volt a hihetetlen memóriája is...Egy kicsit nagyképű volt de néha jól állt neki...
Én soha nem tudtam, hogy haragudjak e vagy gyűlöljem amikor az 5 év alatt sorozatosan lebukott a nőügyeivel...Számtalan nője zaklatott és hívogattak, hogy ők is beálltak a sorba...szóval egy brazil szappanopera...
Fülöp Csilla Zsófia és Kurta Edit voltak a legagresszívabbak...fenyegettek, titokban fényképeket csináltak rólunk amikor megérkezünk valahonnan a reptérről..stb. szóval veszélyes, bosszúálló nők is akadtak a hálóba bőséggel..a Jánost is áll.an hívogatták, zaklatták...nekem üzengettek...stb. Nem volt unalmas az 5év. Ha van még kérdés!!!

shilohnouvel 2010.06.21. 11:37:56

@Gunther: Jaaa...én is az első pill.ban amikor meghallottam, hogy lecsukták, arra gondoltam, hogy valami fejes asszonykáját kufircolta...nincs kizárva...mert ennyire hülye nem lehetett , hogy nyíltan zsarol cégeket...hát nem tudom...sok sértett nő levelét őrzöm...jó kis magyar szappanopera lenne belőle.

shilohnouvel 2015.03.22. 18:32:02

@kaposs: Egesz biztos, hogy on egy holgy... ilyen sertett egoval mas nem lehet. A Janos kint van es koszoni szepen jol van. Kapcsolatban vagyunk azota is es kozos jovot tervezunk . Mocsok dolog volt az ellensegeitol es irigyeitol, hogy igy elbantak vele. Artatlan !!

John Cantacy 2019.03.30. 05:03:50

shilohnouvel : nos ön hölgyem tuti nem normális egy olyan emberrel akarja összekötni az életét aki előtte már 5 évig végig átbaszta? De ha igen akkor megérdemli a sorsát. Ártatlan? 4 évet ült. Priuszos senkiházi lett. Ha maga Spanyolországban él és ő egyáltalán utazhat, neki ez a lehető legjobb megoldás, elmenekülni egy olyan országból, ahol megbukott. Aki meg ilyen pozícióban van annak több eszének kéne lennie, de a maga Jánosa egy hülye. Belement ő nem csak kufircolásokba, hanem nagyon is komoly stiklikbe. Igenis megérdemelte a börtönt! Maga meg megérdemli, hogy ismét jól átvágja :D És amíg áll a farka, csalni fogja végig. Ha ez jó akkor egészségére és részegedjenek le együtt naponta !

John Cantacy 2019.03.30. 05:11:28

@Horizont: ez a link már nem él sajnos, mert szívesen meghallgattam vbolna :(

John Cantacy 2019.03.30. 05:15:24

@Cassy71: micsoda hülye , buta liba vagy te !

süti beállítások módosítása