Skip to content


       Szűrés lista

Szerencséjük volt az érdi rendőröknek

Magyar Róbert szökése óta még egy hónap sem telt el:

"Nem találták otthon a rendőrök K. Ferencet, a Koszi-klán néven ismert bűnszervezet egyik tagját, amikor azt ellenőrizték, betartja-e a házi őrizet szabályait."

K. Ferenc ellen emberölés miatt folyik eljárás. A Koszi-klán büntetőpere 2008. április 1-jén indult a Pest Megyei Bíróságon. A Pest Megyei Főügyészség a diósdi kettős gyilkosság, a budapesti Egér úton és a Szerémi úton pénzszállító autók ellen végrehajtott fegyveres támadások, két bankrablás, a százhalombattai olajlopások ügyében, illetve más bűncselekmények miatt összesen harmincnyolc ember ellen emelt vádat, még 2007 szeptemberében. 2006 tavaszán kerültek előzetes letartóztatásba, így tavaly áprilisban - mivel letelt az előzetes letartóztatás maximális időtartama - házi őrizetbe helyezték őket.

És jött a hagyományos magyar felügyelet: becsöngettek napi háromszor, hogy Jónapot, Kukker, itthon vagyunk-e? Többször nem, mert 2003 óta ugyanis a házi őrizetes zaklatásának minősül, ha a rendőrség az előírtnál gyakrabban tart ellenőrzést.

Szóval szigorúan csak reggel, délben, meg este, nehogy a szívére vegye a t.bűnöző.

Nos, K.Ferenc az egyik viziten lebukott.

A Ferenc ellenőrzésével megbízott érdi rendőrök biztos idegesen vakarták a fejüket, mert bár a Magyar Róbertet szökni hagyók is tovább dolgozhatnak, azért ilyen hamar nem kéne megismételni egy botrányt...

Összetehetik a két kezüket, Fortuna melléjük szegődött.

K. Ferenc eltűnését a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság jelezte az illetékes bíróság tanácsának, ami elrendelte Ferenc előzetes letartóztatását. És meg is találták! Talán csak a sarki kisboltba ruccant le zsemlét venni, és teli cekkerekkel kapcsolták le? Vagy a kocsmában, ultiparti közben? Nagy mákjuk volt a rendőröknek, az biztos. Ferencet elfogták, és "egy fővárosi bűntetés-végrehajtási intézetbe" szállították.

Hány ilyen és hasonló eset kell még ahhoz, hogy vegyen végre a Minisztérium nyomkövető karpereceket?

Mert még mindig csak gondolkodnak, terveznek, gondolkodnak, tárgyalnak. A szomszéd országokkal, főleg Szlovákiával, Szlovéniával és Ausztriával egy közös rendszer kiépítéséről, mert állítólag nekik is hasonló gondjaik vannak, és közösen olcsóbb lenne.

Ugyan a kar- és lábperec csak néhány tízezer forint, a központ -amely figyeli a házi őrizeteseket és riasztja az illetékes rendőrkapitányságokat, ha megszegik a szabályokat- az a hírek szerint többszáz millió forint. A NOL szerint ugyanakkor a rendészeti tárca vizsgálja annak lehetőségét, hogy bérbe vehetők-e hasonló feladatokra (például járműflották megfigyelésére) már felállított rendszerek szolgáltatásai. Még nem zárható ki az sem, hogy a rendőrség saját rendszert kap, már több cég tett ajánlatot a megfigyelőközpont felszerelésére és üzemeltetésére.

Bérelni, mi? Mint az MTV-székházat? Vagy csak a Strabag pályázatára várnak?

 

 

Címkék: rendőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr961773049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2010.02.19. 13:41:42

Nem is ertem. hogy lehet ilyen embereket haziorizetbe tenni....
mintha nem is kokemeny maffiozo, hanem megtevedt bolti tolvaj lenne a csako...

nagyon elmentek otthonrol...

MOndjuk az ilyet csak siman ki kene vegezni. kesz. nem lenne birosagi koltseg stb.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.02.19. 13:43:43

Az ilyenre persze nincs pénz.Ahogy a reklám mondja:"nem fér bele a keretbe."

CyberPunK 2010.02.19. 13:44:00

Esetleg olyat nem lehetne, hogy az előzetes-t meghoszabbítjuk, a házi őrizetet, meg mint baromságot, elfelejtjük. Szerintem olcsó lenne...

Kartal (rezervált) 2010.02.19. 13:47:29

Hány ilyen eset kell ahhoz, hogy GYILKOSOKAT NE HELYEZZENEK SZABADLÁBRA???? Az ész megáll: egy gyilkosnak több joga van, mint az áldozatnak!
Egyáltalán, ilyen ügyben hogy lehet az, hogy három év alatt nem született elsőfokú ítélet? Minél súlyosabb a bűncselekmény, annál tovább tart az eljárás? Ezek szerint a legnagyobb bűnözők otthon fognak megöregedni, családi körben, mert életük végéig nem ítélik el őket?
Szánalmas fos az egész "igazságszolgáltatás".

picur3ka 2010.02.19. 13:52:12

Mind a HARMINCNYOLC hazi orizetben van? Mibe kerul ezekre be-bekukkantani? A hulyeseg tuti nem faj.

Kartal (rezervált) 2010.02.19. 13:54:17

"Vagy csak a Strabag pályázatára várnak?" - fenét. Jön a kormányváltás, és a háttérben még nem tudtak megegyezni, hogy kinek mennyi jusson egy ilyen pályázat árából. Őszre le lesz zsírozva az egész. Pályáztatnak, a legdrágábbat és legelavultabbat megvásárolják, kiadják alvállalkozónak, onnan bérbe veszik - mindezt persze közpénzen -, és máris tizenháromszor annyiba kerül, mint rendesen. De legalább pár fideszes államtitkár is külföldi villához tud majd jutni, meg Macao-ra tud utazni.
A bűnözők meg röhögve külföldre szöknek karpereccel együtt...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.02.19. 14:02:23

Tök rendes ez a Ferenc, hogy nem ment messzire xD

kuki123 2010.02.19. 14:02:39

K. Ferenc ellen emberölés miatt folyik eljárás.
iósdi kettős gyilkosság, a budapesti Egér úton és a Szerémi úton pénzszállító autók ellen végrehajtott fegyveres támadások, két bankrablás, a százhalombattai olajlopások ügyében, illetve más bűncselekmények miatt összesen harmincnyolc ember ellen emelt vádat, még 2007 szeptemberében.

házi őrizet
NO COMMENT

Johnny336 2010.02.19. 14:03:58

Mi a picsának engedik három év után?

A bűnlajstroma több oldalt tesz ki, mint ahány barátok közt rész van. Miért kell kiengedni előzetesből? Jó helyen van az ott.

kuki123 2010.02.19. 14:04:00

@volánrulz: plussz még az a pár rendőr aki állandóan ellenőrzi...mert ugyebár jobb dolguk sincs ám a rendőreinknek...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.02.19. 14:05:30

Először is kell írni egy tanulmányt min.200 millióért, aztán esetleg lesz döntés.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.02.19. 14:06:46

Kis, piros LEDekkel villogó karperecet rájuk. Nem baj, ha nncs összekötve semmilyen rendszerrel, azt nekik nem kell tudniuk.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.02.19. 14:07:37

@picur3ka/beleallos kampany:

"Budapesten jelenleg 94 embert kell naponta 2-3 alkalommal ellenőrizniük, mindezt a napi feladatok mellett úgy, hogy jelenleg is 864 közterületi járőr hiányzik a szervezetből."

"Csak 2007-ben közel 37 ezer munkaórát töltöttek a járőrök ezzel a munkával. Mindez abban az évben több mint 65 millió forintba került."

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.02.19. 14:10:22

@Kartal (aki beleszól): Régi módszer ez, főleg a nemmabarnultak a mesterei: vallanak valamit, aztán amikor már majdnem megvan az ítélet, vallanak valami teljesen mást. Aztán amikor már az alapján van meg majdnem az ítélet, megint vallanak valami harmadik verziót, és így tovább.
Ha a zsaruknak nincs megdönthetetlen bizonyítékuk, akkor a végtelenségig mehet így.

dr. Aullah 2010.02.19. 14:13:39

Biztos, hogy nem kerül 100 milliókba. Ez csak egy kifogás, hogy aztán bérelhessenek egy kicsivel olcsóbban.

"Nos, K.Ferenc az egyiken viziten lebukott." egy -en el több van.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.19. 14:16:07

hihetetlen, de a többszáz milliós központ kialakítási költségének a költségéből a bokaperec jelét érzékelő gps egység és a kijelző, nyilvántartó rendszer nincs egészen egy misi.
Bízzák meg a MIO-t a dologgal holnapra kész rendszert raknak eléjük.

Mit kell ezen tökölni?

Megmondom.
A valóságban a kivitelezhetősége olyan kis összeg, hogy nincs mit lelopni belőle, nem lehet feltornázni lopható összegre.
Kell mellé egy apparátus, egy külön ügyosztály sok szemét élősködővel, rohadt sok bürokratával és hasonló dolgokkal, akkor fel lehet tornázni sok száz millióra a kivitelezést, abból már lehet lopni, és mellé lehet tartós, zsíros állásokat, és lenyúlható támogatási rendszereket kreálni.

Ez a pálya.

Az USAban, Ausztráliában a legutolsó 600 fős falu seriffhivatalában van ilyen rendszer.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.02.19. 14:17:14

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Ez jó.Pont mint az autós riasztó.Nem működik sehogy de akinek ellopják a kocsiját az visszakapja a készülék árát.Ez egy vicclapban volt.

justicar 2010.02.19. 14:19:24

Hát hát. Érdi vagyok :)
És igen, a koszi klánnal voltak errefelé már gondok, meg Ercsiben, meg Bicskén és még sorolhatnánk. A szomorú az, hogy tényleg mákjuk volt a fakabátoknak, de szerencsére rendvédelmet nem illik (lehet) alapozni.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.02.19. 14:21:09

@Conv:

Azt írják, külföldön a házi őrizetes napi "bérleti díjat" fizet a karperecért, kb 35 eurót.
Ez se rossz módszer.

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.02.19. 14:22:01

"- Te, Totya, az ott nem K. Ferenc annál az autónál?
- Az nem lehet, Józsi, ő házi őrizetben van, meg is mondtuk neki, hogy nem hagyhatja el a lakást, márpedig akkor nem lehet itt!
- Fúúú, tényleg, igazad van, biztos nem ő az!
- Azért menjünk biztosra, menjünk oda, nézzük meg. Mi a címe?
- Te aztán rafkós vagy! A cím: xxzz yxxzy xxxymmmnb.
- De ha nem lesz otthon, én úúúúúgy megmondom neki a magamét. Velünk nem lehet szarozni!"

sz4sz4 2010.02.19. 14:22:34

@laspalmas:
"Ugyan a kar- és lábperec csak néhány tízezer forint, a központ -amely figyeli a házi őrizeteseket és riasztja az illetékes rendőrkapitányságokat, ha megszegik a szabályokat- az a hírek szerint többszáz millió forint."
Én találkoztam már ilyen karpereccel, annak a lényege: a karperec egy rádiós adó, a házban van egy vevő, ha 50m-nél jobban eltávolodsz tőle (de a falak miatt ez a hatótáv csökkenhet) a vevő küldi a jelzést a távfelügyeleti központnak, ez napjainkban GPRS adatkapcsolaton keresztül történik, egy ~40ezres (kiskerár) kommunikátor kell hozzá. Szabotálható, de ha a beállított tesztek (akár percenként) elmaradnak, a kezelő a központban tudni fogja hogy valami gáz van.
A központ kialakítása tízmilliós nagyságrend, de sok vagyonvédelmi cégnél már működik a dolog, a rendőröket az ő emberük is tudná értesíteni...
De ez a megoldás esélytelen, mert költséghatékony és logikus.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.19. 14:23:45

@laspalmas:

így van, ebből fedezik az őt figyelő emberke díját, aki ül és nézi a monitoron a kis pislogó zöld jeleket a térképen. Ebből lehet fizetni azt a díjat amibe az akciócsoport mozgósítása kerül amikor piros lesz a kis pislogó.

Homeoffice 2010.02.19. 14:27:55

Lehet h radikális vagyok.. de nem lehetett volna tarkónlőni?
Az tényleg olcsó lenne és biztos nem menne sehová:..
Egyszer itt Bpen az egyik ügyészégnél várták a népek valami társukat.
Voltak kb 60an.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.02.19. 14:29:36

"már több cég tett ajánlatot a megfigyelőközpont felszerelésére és üzemeltetésére."

És vannak, akik már azt is tudják, hogy ki fog nyerni...

reKorrekt 2010.02.19. 14:35:12

A karperecről csak annyit mint amit a 24 új évadjában is láthattunk :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.02.19. 14:36:53

Gyilkosság ,fegyveres rablás.Ezek nyilván nem olyan súlyos ügyek.Ha megvéded magad vagy kimész tüntetni na aaz már bűn és téged hurcolnak meg mert rendnek kell lenni!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.19. 14:36:57

@reKorrekt:
valójában ha a Fringe-t vesszük alapul, akkor akár láthatatlanná is válhat a bűnöző, vagy átléphet egy másik dimenzióba :)

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.02.19. 14:42:00

Kar- és lábperec?
Lófaszt!
Tent city, pont. Vagy inkább felkiáltójel.

justicar 2010.02.19. 14:45:40

@Gunther: Régebben volt egy kollégám, akinek ez volt a szava járása: "Mi az hogy börtön? Golyóval olcsóbban jövünk ki." Igaza lett sajnos

tavirdasz 2010.02.19. 15:08:36

A legolcsobb es leghatékonyabb az lenne,ha a delikvensnek mind ket lábát eltőrnék,igy egy sor probléma megoldóna.

Horizont 2010.02.19. 15:35:36

A nyomozásban eltelik mondjuk már 2 év, és sehol semmi, akkor miért nem kattannak rá az ügyre, hogy ne kelljen kiengedni ha letelik a 3 év? Karperec, lábperec, több milliós figyelőrendszer? Odabent meg zabáltatjuk, szórakoztatjuk? Meg mi a büdös nagy franc nem kéne még? A rendes ember meg éhbérért dolgozik! Ezeknek Gulág kéne! Ezek a hírek kihozzák az emberből az állatot:(

vagyok59 2010.02.19. 15:42:47

Azzal együtt mindenkit mellézárnék, aki miatt a srác kisétálhatott 3 év múlva.

Spiritmonger 2010.02.19. 15:49:06

teljesen egyszerű, ha valaki ellen nem tudnak ítéletet hozni 3 évig, azt ne szopassák tovább

az előzetes max hossza már így is szélsőségesen hosszú
fél év elég minden nyomozásra, max annyinak kellene lenni az előzetesnek is, utána meg vagy ítéljék el, vagy engedjék el, ne szarozzanak a házi őrizettel

Horizont 2010.02.19. 15:56:04

@Spiritmonger: Engedjék el??? Na ne már....

arlequin 2010.02.19. 15:58:58

@Spiritmonger: kedves zsibárus. láthatóan fogalmad sincs milyen törvényeink, milyen jogszolgáltatásunk (és nem igazság) és milyen rendfenntartásunk van. nézz utána. egyébként igazad lenne...

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.02.19. 16:09:03

@Spiritmonger: Hülyének fogtok nézni, de vele vagyok. A kedves bíróságot, ügyészséget jól megnézni, miért nem tudták 3 év alatt megoldani az ügyet, mi a fékevesztett faszért nem jutottak előbbre, és ha kiderül, hogy valaki valahol hibázott, azt szépen kirúgni, hogy az inkompetens barma ne az adófizetők pénzével játszon, hanem zsebjancsival a lába közt (vagy a zsebében), emellett ha olyan fajsúlyú az ügy, akkor még pénzbírsággal is lehetne súlytani. Amúgy tényleg érdekelne, miért kell egy tökegyszerű ügyet 3 évig elhúzni? Mi a faszért nem tud normálisan működni a jogrendszerünk? (bár ez utóbbira tudom a választ...)

Smacika 2010.02.19. 16:15:52

@Spiritmonger: Javaslom ezt gondold újra. Mondjuk ha ne adj isten 2-3 kancigó éjjel rádtör, kirabol, félhülyére ver, az asszonyodat meg partibavágják és a végén megölik, akkor is ezt mondanád, mikor 3év tökölés után kiengedik őket a háziőrizetből? Menj már. Feljebb ott van tent city linkje a jutubra, az megoldás, csak itt nincsen töke hozzá senkinek.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.02.19. 16:38:58

@Smacika: Bocs de erről ez jut eszembe.:Kérdik a cigányt,hol szoktak nyaralni?
-Tavalyelőtt Pásztón voltunk,Az asszonyt hárman megszopatták,nekem eltörték a kezem.
-És tavaly?
-Pásztón voltunk,az asszonyt öten megdugták,engem félholtra vertek.
-És idén hova fogtok menni?
-Hát,az asszony Pásztóra akar...

tudi 2010.02.19. 17:34:48

Ford Fairlane utánn szabadon. Eszem faszom megáll, egy GYILKOSSÁGAL gyanúsított ember házi őrizetben. Azt a cigány nőt és a lányát "bántalmazó" 2 gyerek meg letöltendőt kapott. Végülis egy kategória a kettő.

kamasuka 2010.02.19. 18:01:32

Minden nyomkövetőt le lehet szedni. ls 24, 8. szezon ... :)

2010.02.19. 18:20:16

@laspalmas: És szerinted egy nyomkövető karperecet mibe tart lefűrészelni? Okos rendőrök láthatnák a monitoron, hogy a dfelikvens otthon várja az ítéletét, oszt közben már rég Thaiföldön kurvázna. :-) Faszt, nem ez a megoldás, hanem hogy a tetves bíróság végre kapja össze magát, és tudjon fél éven belül egy jogerős ítéletet összehozni a letartóztatott bűnözők ellen! Ha van bizonyíték, ítéljék el, ha nincs bizonyíték, mentsék fel, ne játszanak velük, mint macska az egérrel!

KoboldMatyas 2010.02.19. 18:34:39

@Sörömpőőr: Ha megszakad az aramkor egybol jelez a karperec.

Auris 2010.02.19. 18:41:30

Én nem igazán értem. Minden megyében, minden városban és a Teve utcai székházban is ügyelet van, a nap 24 órájában. ez azt jelenti, hogy ott ül egy vagy két rendőr (ügyeletes) és egy csomó feladatot non-stop ellát.

Minek ide külön központ? Egy számítógép kell, ami megfelelő helyre irányítja a vészjelzést a karperecről, az ügyeletes meg kiküldi a járőrt... Ennyi..... Spóroltam a yardnak pár milliót....

arlequin 2010.02.19. 18:50:17

OFF
index.hu/gazdasag/magyar/2010/02/19/masfel_milliardos_nyereseggel_adtak_tul_a_posta_regi_szekhazan/
azok meg eladják majd kétszer annyiért
a fidesz meg hisztizik, pedig a lényeg az, hogy miért kellett eladni?!
ON

andreasue (törölt) 2010.02.19. 19:27:40

Strabagról jut eszembe. Mikor veszik elő a Magyar Nemzet, a HírTv, meg a többi zsideszmédiumot? Nyílt korrupció, hogy ilyen cégek, mint a Swietelsky, vagy a Strabag hirdetnek ezekben. Vagy Ti már rendeltetek autópályát tőlük? Esetleg alagutat?
"Én hirdetek nálad, cserébe te adsz nekem állami megbízásokat." Ezt csinálta a postabankos Princz is. Nem is ütötte meg a bokáját!
Ugyanolyan lopás ez, mint amit a vörösök csinálnak.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.19. 19:53:14

"Bérelni, mi? Mint az MTV-székházat? Vagy csak a Strabag pályázatára várnak?"

Miért, mibe tartana gründolni gyorsan egy céget, ami más cgektől bérbe veszi, és 10x áron bérbe adja a rongyőrségnek a cuccot :D:D:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.19. 19:55:29

@tudi: Nem hát, a bíró is szeretne még élni :D
Odamegy naccalád, azt' helybe'hagyják, ha nem ítéli el a gaz gádzsót vaze :D

Sajnos ez simán meg is eshetik manapság :(

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.19. 19:57:31

@laspalmas: 65 millából lazán kiépülne az egész nyomkövetősdi (na jó akkor 130-ból simán) aztán hirtelen lenne szabad járőr.

Leonidák 2010.02.19. 21:10:32

Hamár háziőrizet akkor olyan robbanótöltetes lábperecet neki, aztán ha elhagyja a kijelölt területet akkor BUMM !!! És annyi meg egy bambi.

2010.02.19. 21:12:59

@KoboldMatyas: Aha, és akkor mi van, ha elfűrészelés előtt egy darab jó hosszú dróttal áthidalja az áramkört?

2010.02.19. 21:18:28

@ColT: Meg kókának egy második helikopter. :-( Hagyjuk már ezt abba, hogy ilyen feneketlen kutakba dobáljuk a közpénzt, mint a kütyük, cégautók, mobiltelefonok, oszt közben alapvető közszolgáltatások nem működnek, szociális háló meg úgyszólván már nincs is, pedig most kellene csak igazán!

qwertzu 2010.02.19. 22:43:50

Ha annyira egyszerű lenne leszedni, akkor gondolom nem alkalmaznák a világon sok helyen. A szerkezet figyelheti a körbe futó drót ellenállását, és ha egy bizonyos tartományon kívül esik akkor riaszt.

qwertzu 2010.02.19. 22:44:50

@Sörömpőőr: A hozzászólásom erre volt válasz.

Dinnyepásztor 2010.02.20. 06:00:17

Magyarisztán én így szeretlek

Port Kennedy(Australia) 2010.02.20. 06:21:58

@Dinnyepásztor:
"Magyarisztán én így szeretlek "
Nagy kérdés hogy Magyarország Önt hogy szereti.

2010.02.20. 09:06:35

@qwertzu: Ugyan már, max hív egy műszerészt, aki egy három tranzisztoros kapcsolással simán megoldja. Egy többszörös bankrablónak szerinted nincs erre egy-két felesleges milliója? De tegyük föl, hogy esetleg mégis elbassza, és beriaszt, no és akkor mit tudnak csinálni a yardok? Kordon alá vonják Budapestet, és minden autót meg vonatot meg magánrpülgépet egyenként átkutatnak:? Ez fuill hülyeség, ha valakinek a szökését kell megakadályozni, arra egyetlen jó módszer van: a jó erős, géppuskásokkal őrzött tömlöc!

lehr 2010.02.20. 14:45:40

@tesz-vesz: Gengszterállam.Nem egyedi, a volt keleti blokk országai mind ebben az államformában vegetálnak, unión kívül, vagy belül.Nézzétek meg slotakiát,de nem jobb Ukrajna,Szerbia,vagy Lengyelország sem. A gengszerállamban,természetesen több lehetősége, joga van egy bűnözőnek. Én havonta járok haza,Magyarországra , már Burgenlandban megkezdődik: Nagy autók,kibelezett kipufogók, kopaszfej,túlsúly,arany... Ezt az emberfajtát a Lajtán túl nappal ritkán látod. Ott nappal a fehérgalléros mozog.Nálunk , sajnos nem.Az állam szervei terád, az átlagemberre vannak kihegyezve, téged kapnak el.A végrehajtó-hatalom,ott kemény , ahol nincs ellenállás. Az hogy a bűnözés beépül az államhatalomba nem újság.
De a mi országunkban a bunkó, "fizikai " állományú bűnöző, ott hivalkodik nyílt színen a médiában, kiszól, leszól,az autóján nincs rendszám-törvény felett áll....stb. Az átlagember persze nem boldog és nem boldogul.Nem boldogulhat.

2010.02.21. 20:02:32

@tesz-vesz: Üdvözöllek sorainkban, elvtárs!

Molpeti 2010.02.22. 16:07:33

Szóval veszélyes bűnözőket pórázon tartani nincs pénz...

süti beállítások módosítása