Skip to content


       Szűrés lista

Biodíszlet helyett - megszereztük Hagyó írásos válaszait

Miklós sajnos nem akar biodíszlet lenni, így nem megy el 15 órára a BKV-t vizsgáló bizottság elé, de a böcsületszavára megígérte, hogy az írásban feltett kérdésekre a legőszintébben fog válaszolni, mivel felelős, esküjéhez hű politikusként nem tehet mást ... A nyers változatot sikerült megszereznünk:


Fogalmazott-e meg a BKV aktuális vezérigazgatójához vagy aktuális döntés előkészítőjéhez, vagy döntéshozójához - beleértve az Igazgatóság aktuális elnökét vagy tagját - bárminemű külső céget vagy személyt preferáló vagy más típusú kérést?


Persze. Maguk szerint az az idióta Antal meg a Balogh a kisujjából szívta volna ki a cégek nevéit? Tudják, hány éjszakán keresztül pörgettük Ernő határidőnaplóját, ami tele volt cégnevekkel, hogy melyiket céget lehet éppen bevonni a BKV-hoz? Legalább 2 éjszakán terveztük a hőlégbefúvós-plazamatévés utastájékoztatós akciót, ami olyan pofátlan lenyúlás volt, hogy a cég vezetője, az a ciciszoftos csávó alig akart bejönni a bizniszbe. Én ordibáltam vagy 15 percet vele, de nem használt, így aztán az Ernő a hideg, csendes hangján közölte velük, hogy vagy megcsinálják, vagy mi csináljuk meg őket. Nekem addigra már úgy elment a hangom a sok kiabálásban, hogy alig tudtam megenni azt a 25 dkg hideg párizsit.

Balogh Zsolt vezérigazgató-helyettessel, illetőleg megbízott vezérigazgatóval emlékezete szerint hány alkalommal tárgyalt?

Honnan a kellene tudnom? Sokszor. Én irányítottam a BKV-t, ő volt a báb megbízott igazgató. Szerencsére nála szolgalelkűbb alakkal nem találkoztam, sokkal könnyebb eset volt, mint az Antal.  Az a szerencsétlen félnótás azt hitte, világvároshoz méltó tömegközlekedést szeretnénk. Vele személyesen a Gábor beszélt, és együtt tisztázták ez a "félreértést". Aztán 2008-ban kiszállt, és  otthagyott minket igazgató nélkül. Na, akkor láttam először és utoljára az Ernőt feszültnek. De gyorsan kitaláltuk, hogy ez a Balogh legyen a megbízott igazgató. Alig akart belemenni ebbe az a szerencsétlen, mert "neki nincs diplomája". Össze-vissza nyafogott nekem, jól felidegelt a picsogásával, bevallom, egy kicsit megemeltem a hangom, mikor helyrettem.

Milyen helyszíneken? Kik voltak ezen beszélgetések résztvevői?

Hát, gondolhatja, hogy nem én mentem az Akácfába... Ha kellett valami, akkor jött raportra hozzám a Városházára. Általában csak én voltam jelen, meg 1-2 rúd párizsi, de néha az Ernő is ott volt, bár ő nem folyt bele, csak a tévét nézte ...

Mik voltak a fő témák?

Mikor mi ... Ernővel rengeteg ötletünk volt, fénymásoló-állomány felmérés, különböző tanulmányok, projektek. Ernő fantáziája kimeríthetetlen volt, néha nekem kellett rászólnom, hogy "Ernő, ne má', ez már tényleg nagyon durva". Aztán mégiscsak megcsináltuk.

Tudott-e az Ön korábbi munkatársának, Horváth Évának BKV-beli foglalkoztatásáról?

Persze. Éva egy igazi sakál volt, reggelire megette Balogh golyóit, utána meg széttépett még 2-3 nokiadobozt is a fogaival. Gyorsan benyomtuk Ernővel az Akácfába, nehogy elkezdjenek cincogni az egerek. Így mindig tudtuk mit csinál a Balogh (általában semmit), de ugye értik, jobb félni, mint ...

Kérte-e Ön Horváth Évát, hogy kéréseit, utasításait közvetítse a BKV valamely munkatársa vagy aktuális döntéshozói felé?

Soha! Évának megvolt a maga szerepe, és ezt örömmel csinálta. Láthatóan élvezte, hogy ő volt én az Akácfában ... mármint hogy a Balogh fosott tőle. Aztán a stop.hu-s pasijának is lezsíroztunk pár tízmilliót.

Mesterházy Ernővel emlékezete szerint milyen ügyekben egyeztetett?

Projektek, projektek, projektek. Több száz különböző pénzlenyúlást találtunk ki a 3 év alatt az Ernővel, és roppant büszkék voltunk, hogy nem volt köztük két egyforma.

Ki kérte ezen egyeztetések lefolytatására? Mi volt az Önök közötti kapcsolat lényege, illetve célja?

Néha én, néha az Ernő. Pár havonta a Gáborral is egyeztettünk, mert még 2008-ben is lüktetett az ér a fején, hogy a remek koalíciós szerződés szerint (az én érdemem, nem a pöcs Burányé) megszereztük a BKV-t, mi, a becsületes emberek érdekalapú értékalapú közössége. Mindig mondtam neki, mikor Ernőnél összejöttünk (istenem, az a Mécs lány milyen pitét tud sütni), és lenyestem a kubai szivar végét, hogy "Gábor, most mit fáj neked az a rongyos 1-2 milliárd? Nektek ott van a 4-es metró. Mi nem szólunk bele, Ti nem szóltok bele ..." Na, ezek után az a lüktető ér a háromszorosára dagadt, ha-ha-ha, de kurva vicces volt, ahogy elkezdett rikácsolni. De mindig lenyugodott, mondtam is neki, hogy "Nyugi Gábor, kérsz egy kis párizsit ...?"

Ismeri-e Ön a BKV-nál működő szakszervezetek vezetőit?

Ja, ritka egy korrupt naplopó bagázs. A BKV pénzéből lógatják a lábukat, aztán meg sztrájkokat szerveznek. Ki érti ezt? Kicsit szerettük volna megerősíteni a pozícióinkat a Ferivel szemben, és egy telefon elég volt nekik, aztán olyan lelkesen szervezték a sztrájkot, hogy öröm volt nézni. Ebben a legviccesebb az volt, hogy kinek kellett leszerelni a  sztrájkolók követeléseit? Hát a Szalainénak! Ja, pont annak a dagadt disznónak neki. Amúgy az is Ernő ötlete volt, hogy küldjük el, mert még idős vagy mi a fasz, de aztán eszünkbe jutott, hogy még a végén jön valami izgága HR-es picsa a helyére, aki bekavarhat, új embereket meg már nem akartunk bevonni a nokiás körbe, így a hülye Baloghnak szóltam és visszavette.

Tárgyalt-e Ön főpolgármester-helyettesi működése során szakszervezeti vezetőkkel, vett-e részt egyáltalán olyan megbeszélésen, amelyen szakszervezeti vezetők jelen voltak?


Egyszer beszóltak, hogy már a rohadt ékszíjakra sincs pénz, de mindenféle szir-szar tanulmányokra meg jut. Azt hiszem, az a vékonydongájú Nemes volt. Úgy ordítottam velük, hogy 2 sor gumifal leomlott a garázsban. "A te beleidből csinálok ékszíjat, ha még egyszer számon kérsz, te senkiházi ..." Na, erre aztán elhallgattak, azt az ilyed tekinteteket, hát azt látnotok kellett volna. Aztán persze ők is kaptak ezt-azt, csaa hogy kussoljanak. Ezután már nem érdekelte őket ez az ékszíj-ügy.

Címkék: budapest bkv abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr531846908

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hagyó megint 2010.03.17. 14:37:55

Vastagbőr írása: itt   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Von Siebenbuergen · http://koszelet.blog.hu/ 2010.03.17. 14:24:00

Akkor a szokásos gumicsengőm: mi a véres f@sz van Kocsis elvtárssal és az MVM-mel? : )

Mourinho már nem a király 2010.03.17. 14:28:17

El akart menni de utolsó pillanatban meggondolta magát.
De az országból sem akar elszökni, nem kell félni.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.17. 14:35:03

@Von Siebenbuergen: na igen, a "feljelentés-gyáros" Mr. Istvan Kocsis esetében ez mindig egy jogos kérdés...

Amúgy vicces lett az "álmeghallgatás" :)

ermi50xn6j2 (törölt) 2010.03.17. 14:47:23

Zéro!
Te tudsz valamit, mert ez valóban igy is történhetett. Különben jót mosolyogtam rajta, még akkor is, ha keserüre sikeredett is az a mosoly.

Homeoffice 2010.03.17. 14:47:43

Hopp egy szerkesztői törlés...

Azért a válasz:

Neked is Kisfiam!

eszkep 2010.03.17. 14:48:43

ööööö... lehet, hogy a végleges változatot még kicsit "átfésüli" Miklósunk...

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.17. 14:57:52

@Noname Cowboy: Nehéz lesz azt a sok szégyent-gyalázatot helyreigazítani az EU-ban, a világban, amilyen renomét ezek csináltak nekünk:(

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.03.17. 15:01:34

@Doña ¡Cara(mba)!: Hát igen. Olyan szinten egybeforrt a nevünk a mutyival trükközéssel, hogy nem lesz kis munka.

kuki123 2010.03.17. 15:08:27

LOL

na most ez a köcsög Hagyó be is ismerte hogy benne volt a bulian

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.03.17. 15:14:57

@volánrulz: Ha olvasnál feljebbebb már linkeltem! :)

Marcellusca 2010.03.17. 15:18:37

LOL!!!!

De egy kérdés kimaradt:
Valóban kapott nokiás dobozokban tízmilliókat, amikből rendezte adósságai jórészét?

esef 2010.03.17. 15:18:58

Miért volt olyan sejtésem, hogy nem fog elmenni a meghallgatásra...

doberman 2010.03.17. 15:21:20

Zero, nagyon jót írtál!

Végre ismét a régi vagy... vagy az új...

órarugógerincű felpattanó 2010.03.17. 15:21:49

@esef: Pedig már csak a szendvicses tál miatt is megérte volna.

delano 2010.03.17. 15:22:22

Zero, ezzel a műveddel lenyomtad szívonalban a hivatalos magyarországi kabarészerzők legtöbbjét. :) csak igy tovább...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.17. 15:24:03

@órarugógerincű felpattanó: nem figyelsz! a másik post-ban linkeltem a képet. valami hiányzik róla. na mi az? feltételezésem szerint éppen emiatt mondta le Miklósunk...

esef 2010.03.17. 15:29:49

@órarugógerincű felpattanó:
Hazavihetett volna a kabát alatt vagy két rúd párizsit. :D

golyo88 2010.03.17. 15:38:05

kegyetlen jó írás:D

Árpád112 2010.03.17. 15:42:05

Hát ezt mgé el is tudom képzelni, hogy így nézett ki.

LakatosWinnetou 2010.03.17. 15:42:37

Bazz. Ordít az egészről, hogy eszméletlen nagy lenyúlások mennek (nem csak mentek), és ennek a főköcsögnek van arca még mindig hazudni, hogy: ŐŐŐŐ? Nemis!!! Demszky "nemtudoksemmit" polgármester meg szintén nemtom minek játssza a hülyegyereket, előbb-utóbb valaki elköpi magát őfelé is. Ahogy nagynéném mondaná: fel kéne menni oszt' elverni őket jól siláppal!
Az a helyzet, hogyha a főváros, illetve a BKV nem jórészt állami pénzből (azaz az én pénzemből is) működne, nagyon leszarnám mi megy ott. A BKV-val az életben nem közlekedek, pestet nagy ívben kerülöm, ha tehetem. De bizony sajnos abból működik.
Szal csak annyi a bajom, hogy én itt küszködök északon bazz, hogy nem menjek tönkre, se vasút, se munkahely, se megfelelő egészségügyi és egyéb közszolgáltatás nincs, de az adót fizessem, hogy legyen miből lenyúlni. HÁT A KURVA ANYÁTOKAT!

csigab 2010.03.17. 15:53:08

Reméljük, hogy több évet fog kapni letöltendőben, mint amennyi a hátralévő éveinek a száma!
Reméljük magával húzza a párttársait!

Smacika 2010.03.17. 15:55:43

Mégis mi a retket vártatok? Hogy elmegy ez a hombárfejű a meghallgatásra? Ahol a patás emberei két kisméretű tégla közé kapják a golyóit? Ugyan már...
Persze, hogy írásban válaszol. Úgy nem lehet megfingatni, meg sarokbaszorítani.
Kell is két nap neki, hogy jól meg legyen szerkesztve a válasz.
Csak azt nem értem, hogy terhelő vallomást tett rá egy faszi, akkor mi a büdös francért nem viszik be és verik ki a zsíros agyából a vallomást? Ha akármelyik egyszerű állampolgárra a szomszédja ilyen feljelentést tesz, hát negyed órán belül a SWAT rúgja rá az ajtót. És nincs ideje még szarni sem, nem földhivatalba járni, meg eltüntetni annyi bizonyítékot, amennyit csak lehet.

__ 2010.03.17. 16:05:06

@Von Siebenbuergen:
Szerinted? Valamit, valamiért. Akkor most nem lenne BKV botrány. Fuzik kapcsolatairól miért nem hallassz, a Grupo Milton kapcsolatairól miért nem hallassz? Olyan nincs, hogy az összes dominó eldől, most a baloldalon állók vannak soron.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.17. 16:05:13

@Smacika:

Majd májusban. Várós esemény.

LakatosWinnetou 2010.03.17. 16:09:37

1. A mentelmi jogát már rég fel kellett volna függeszteni az összes, korrupcióval, vagy egyéb hivatali visszaéléssel megalapozottan gyanúsítható képviselőnek. Akiről pedig bebizonyosodik, annak a kiszabható maximum dupláját kellene kiosztani. Mire tőle megvonják, addigra minden el lesz sikálva, minden szarosgatya fehérre lesz mosva. Nem szabad időt adni nekik!
2. Amúgy meg maga a mentelmi jog is sztem simán alkotmányellenes (kéne legyen). Mivel másabb ő, mint pl. én? Lásd - törvény előtti egyenlőség.
3. Ez a bizottságosdi mire jó? Lesz-e ennek valamilyen következménye, vagy csak meg lesz állapítva, hogy jajj, tényleg szar van a palacsintában?
4. Következmények és felelősség nélküli országvezetésünk van. Úgy, ahogy a vállalkozó vagy Bt. tulajdonos felel a saját vagyonával a cégért, úgy a képviselő számára is legyen anyagi vonzata a döntéseinek. Ha nem is a teljes vagyonával, de a tiszteletdíjával, visszamenőleg.
Huh abbahagyom, mert még jobban felbszom magam, vagy írok egy pártprogramot...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.17. 16:26:20

Mintha olyat is mondtak volna, hogy "azóta senki se látta Hagyót" :))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.17. 16:27:44

Gratulálok ! Kib...ott jó lett az írás!:))

Smacika 2010.03.17. 16:28:50

@laspalmas: Igen, pont ettől kellene tartani és bezárni a díszbuziját. De addig baszakodnak meg tökölnek, míg az összes nagyhal lelép.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.17. 16:29:45

@laspalmas: Az lesz a vége,hogy kiugrik az ablakon,és becsukja maga után.:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.17. 16:36:10

@Smacika: Pont be van tervezve neki egy thaiföldi út...
-Bocs de mennem kell.Már ki van fizetve.De ígérem majd visszajövök.

arlequin 2010.03.17. 16:36:44

@zero: egész jó lett ;-)
@Smacika: nem addig baszakodnak, hanem azért...

tudi 2010.03.17. 16:45:49

@arlequin: Nagyszerű megfogalmazás én sem tudtam volna jobban.:)

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.17. 16:49:35

Egy kis OFF.

A muszaki palyatol tobb kiloparsec-re eso selejtes egyedek becslesei szerint a Fidesz gyulesen tobb tizezer, A Jobbiken 2000 avagy 100 000 (agymosas iranyatol fuggoen) volt, az MSZP nepbutito osszejovetelen pedig 300 es 1000 kozotti ember az objektiv latoszogetol fuggoen. Egyik nagyobb baromsag, mint a masik. Nos, en biciklivel jaroroztem 15.-en, es volt szerencsem latni az osszes unnepseget, felmerni, mennyi ember volt. A neten egyebkent mar szep szammal talahatni kepeket, igy aztan barki ellenorizheti az allitasomat. Szerkesztettem par abrat Google-on, azokat most idetesszem, aki akarja, hasznalhatja mashol is.

Kepek az unnepsegekrol a bombahiren:
bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1286%3Akepek-a-marcius-15-i-megemlekezesekrl&catid=99%3Arovat-belfold-budapest&Itemid=481&limitstart=5

MSZP altal foglalt terulet:
img511.imageshack.us/img511/3495/mszppilvax.jpg
Fidesz altal foglalt terulet:
img511.imageshack.us/img511/1628/fidesztaban.jpg
Jobbik altal foglalt terulet:
img716.imageshack.us/img716/4913/jobbikbajcsi.jpg

Meretaranyos osszehasonlitas:
img511.imageshack.us/img511/9463/tomegek.jpg

Minden kepen 1 meter = 5 pixel. A Fidesz terulete kicsit tulbecsult, mert a domboldal egy resze ures volt, viszont az utakon surubben voltak. Ugyanakkor a fak mogotti holtterek sem voltak kitoltve. Ezek alapjan szamolva:
MSZP ~1 500m2
Fidesz ~10 000m2
Jobbik ~12 500m2

Namost van, ahol surun allnak, van ahol ritkabban. Atlagosan szamoljunk negyzetmeterenkent 2 emberrel. Ez egy eleg jo kozelites.

Ebbol adodoan:
MSZP ~3 000 ember
Fidesz ~20 000 ember
Jobbik ~25 000 ember

Fogalmam sincs, hogy a szazezres meg millios szamokat annak idejen honnan szedtek ezek az allatok. Tudtommal a Fidesznek volt a legnagyobb gyulese jopar eve, ahol hasonlo szamitasi modszerel 270 ezer embert becsultem. Annal csak kissebbek voltak, legfeljebb a becslok nagyobbakat hazudtak.

Tema vege. ON

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.17. 16:52:41

Hol van ilyenkor a fideszes ügyészség?

Marcellusca 2010.03.17. 16:57:34

@arlequin: Úgy, úgy.
Nagy különbség!

derelyegrádi szellem 2010.03.17. 17:02:11

Zero

Nagyon jó lett! Gratula!

Roxvox 2010.03.17. 18:15:09

Azért ez az Ernő is nagy kópé ezekszerint. :)

arlequin 2010.03.17. 18:15:50

@fonok1:
sértés ez sertés testvéreinknek, kiket kannibál módon felzabált.

Horizont 2010.03.17. 19:45:19

Mi az, hogy megmerte tenni, hogy nem ment el egy bizottsági meghallgatásra? Ez felért egy beismerő vallomással! Megengedték neki, hogy ne menjen el? Mert ez nem csak saját lépés, ehhez ő kevés, kicsike. Felháborító. Szankció meg semmi persze! Következmények nélküli ország!
Zero nagyon jó lett a poszt. Nekem ez a szösszenet a kedvencem: "Hát, gondolhatja, hogy nem én mentem az Akácfába..." :DDDDDD Mi gondoltuk :((((
Ezek tartoztak hozzá, ez lett volna a munkája: városüzemeltetési, vagyongazdálkodási, városfejlesztési,környezetgazdálkodási, sport, közép-magyarországi regionális feladatok, uniós ügyek, közszolgáltató és közmű cégek: BKV, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., a Fővárosi Vízművek Zrt. és a Temetkezési Intézet Rt. - szakmai felügyelete.
(Lehetett itt több Nokiás dobozka is)
Most őszintén zseninek nézték ezt a igencsak gyenge eresztésű üzemmérnököcskét??

Higany 2010.03.17. 20:03:11

Miklós, és ha biodízelt sajtolnánk belőled?

fokabacsi 2010.03.18. 07:26:51

@Higany: Motorba tenni azt a sz@rt??? Én nem tenném!! Előfordulhatna, nemcsak pöfögne, de lopna is!! :-)))

f.m.j. 2010.03.18. 07:37:44

@Talon Karrde: szia, rég láttalak :)

nem a Mesterházy?

Jason Bourne 2010.03.18. 08:53:03

hát csúcs ez a fickó!
pedig múlt héten mekkora mellénnyel nyilatkozta, hogy bármilyen vizsgáló fórumra elmegy, mert tiszta a lelkiismete...
kötél, tárgyalás nélkül az kell az ilyen gennyszternek, nem vizsgálóbizottság.

tlac 2010.03.18. 09:55:46

@Von Siebenbuergen: Kocsit et. védett személy. Komplett energia ipar elpasszolása is volt, Tocsik-Szokai ügy , Paks és MVM előtt. Meglepődnék elővennék.. Sőt, a BKV-nál se "Tiszta kezek"-et játszott..

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.03.18. 10:11:35

@f.m.j.: Nem tudom, egy ideje nem követem az eseményeket. Mesterházy lenne? Hehe.

greybull 2010.03.18. 16:50:20

Három szó, mely az elmúlt 20 év magyarországát (így, kisbetűvel!) jellemzi:
Mutyi - mucsaisul hangzik, pedig nem az, mert az angolból jön: mutuality=kölcsönösség.
Lenyúlás - Bunuel - azt hiszem a "Burzsoázia disztkrét bája" - c. filmjében van egy jelenet, ahol a felsőtízezer egyik bulijára rátörnek baloldali terroristák, mindenki legéppisztolyoznak, de Fernado Rey (a színész, aki egy gazdagot alakít) be tud még bújni egy asztal alá, és onnan felnyúl egy libacombért, azaz inkább: "lenyúl" egy libacombot az asztalról (Persze őt is lelövik utána).
Böszmeség - no comment needed..

Varjúdombi mesék 2010.03.18. 20:11:20

f@greybull: Ürücomb az!Egyik kedvenc filmem (meg a Szabadság Fantomja)
Előtte szelezsár úr(nem tom hogy írják) elmagyarázza ,hogy kell szaxerűen felvágni az ürüt.Fernando rey egyébként a mirandai nagykövet:).és utána felriad álmából

vomit 2010.03.21. 21:15:04

ha lesz uj design, ezt a kepet nem kihagyni belole.
szavazzfasszal.blog.hu/2010/03/16/demszky_es_hagyo

kuki123 2010.03.21. 23:15:53

@laspalmas:

akkorát röhögtem:
m.blog.hu/sz/szavazzfasszal/image/szafasz_lendvai_ildiko.jpg

XD egyik cikketekbe később simán elférne

belzebubó 2010.03.22. 19:20:21

@laspalmas: Menti ami menthető,megint egy nagyon rossz lépés.Ennek ki az ügyvédje?

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=105555

"Harmadik budai ingatlanát, saját lakását is bebiztosította Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes, legalábbis erre enged következtetni, hogy az ingatlanra haszonélvezeti jogot jegyeztek be barátnője nevére – írta a hvg.hu."

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.22. 22:32:23

@belzebubó:

Méghogy nem hülyék a jogszabályok:

"Ha netán bírósági eljárásra kerülne sor és felmerülne, hogy Hagyó Miklós a haszonélvezeti joggal "bebiztosította magát", külön perben megtámadható lenne a szerződésen alapuló haszonélvezeti jog. Így viszont bizonyítani kellene, hogy a haszonélvezeti jog alapjául szolgáló szerződés színlelt. "

Ugyanmá...elkobozni és kész :)

Krikri 2010.03.23. 11:14:52

ja látom :) (miért nem jelent ez meg eddig nekem???)

süti beállítások módosítása