Skip to content


       Szűrés lista

Működés közben: A pöpec szoci adatbázis

Hát ez egyre viccesebb ... Lendvai a Nagy Kiprintelt Kuruclobogtató Nemzetközi Sajtótájékoztató után beszopta, mert ma meg pont ők buktak le.

És egy dolog Kubatov "hencegését" hallani, és egy másik dolog az MSZP-s online adatbázist működés közben látni.

A videón látható férfi szépen elmagyarázza hogyan is működik. Hiánypótló alkotás, remélem egyszer azt is elmagyarázzák ilyen szépen, hogyan finanszírozzák a pártot, hogy mosták át az autópálya és egyéb pénzeket, rengeteg még a fehér folt ...

Persze EZT most címlapon, a legleglegkiemeltebb helyen hozza a Magyar Nemzet, még a Kubatov-videó csak "apró" kis hírecske volt:

"2002-ben használták először a rendszert, amelyet Ron Werber „hozott el” nekik, s szerinte ezzel nyerték meg akkor a választást. Már 2001 óta arra kérte az aktivistákat a párt, hogy gyűjtsék a szimpatizánsokról, támogatókról az adatokat. A választást megelőző kopogtatócédula-gyűjtések során az ezen szereplő adatokat rögzítették, s a központ nyilvános és titkos adatbázisokból mindenkihez telefonszámot is rendelt, így azokat is el tudták érni, akik egyébként maguktól nem közölték a számukat.

A választások napján ezekből az adatokból dolgozva el kellett menni mindenkihez, vagy fel kellett őket hívni, s ha szükséges volt, el kellett vinni az embereket szavazni.

Az adatok egészen a szavazókörig lebontva tartalmazzák a párt támogatóinak listáját, de nemre, korra és másfajta szűrésre is alkalmas a szoftver. Nem csupán az MSZP-szimpatizánsokat, hanem a politikai ellenfeleik, kiváltképp a Fidesz politikusait, szimpatizánsait és aktivistáit is nyilvántartja az MSZP. Ezek az adatok is választókerületi bontásban, utca, házszám hozzárendelésével is rendelkezésére állnak a pártnak, de ha mindez nem elég, a Fidesz-támogatók családtagjairól is listát vezet a párt.

A férfi elárulja még: az elmúlt nyolc év összes választásáról rendelkezésükre állnak a kopogtatócédula-adatok, s így össze tudják hasonlítani, mennyivel bővült vagy csökkent a támogatói körük."




Idézzük csak fel a Legfelháborodottabb Ember tegnapi szavait, melyet a Kubatov-videóról mondott:


"Ha a felvétel hiteles, akkor olyan bűncselekményről van szó, amely a Fidesz  elnökségének tudtával, támogatásával, folytatólagosan valósult meg az elmúlt években.
Ha igaz, amit a pártigazgató elmond, akkor a magyar embereknek okuk van félni, mert az országot vezető politikusok egy része, a Fidesz vezető politikusai, nem magyarként tekintenek ránk, hanem "maguk- és magunkfajtára" osztják az embereket, úgy, ahogy ez eddig a radikális jobboldal köreiben volt közismert. Szerinte ezzel a Fidesz  annak adta bizonyítékát, amit korábban is gondolt, hogy a "mentalitás egy tőről fakad".
"Nem tarthatnak bennünket nyilván" - fogalmazott, hozzátéve: ha ezt teszik, az a demokratikus politikai rendszer, a szabadság felszámolásához vezet, ez a diktatúra gondolkodás- és magatartásmódja, annak igénylése, hogy ha "nem azonosulsz velem, annak következménye lesz."


A Fidesz helyére nyugodtan berakhajtjuk az MSZP szót, úgyis hiteles a szöveg. Van bőr a képe ezt nyilatkozni, amikor ők már ezt csinálják 9 éve (!).

Természetes a véleményem nem változott: egy kutya, másik eb, mind a kettő elhúzhat a picsába. Csak megcseréljük a sakktáblán a bábukat vasárnap, két különbség lesz: a Fidesz stílusosabban és ügyesebben lop, és ők egy kicsit jobban kormányoznak.

A honlap: https://crm.mszp.hu/

(Örök életet és egy Vastagbőr kitűzőt kínálok egy működő login+pass párosért!)



CRM

"Az ügyfélkapcsolat-kezelés (Customer relationship management - CRM) fogalma egy cég partnerei felé irányuló folyamatainak leírására vonatkozik. A CRM szoftver célja, hogy ezeket a folyamatokat támogassa, illetve hogy jelenlegi és potenciális ügyfelekkel kapcsolatos információkat tároljon. A rendszerben szereplő adatokat a cég különböző részlegei és dolgozói érhetik el."

Az MSZP mindent cáfol, nekik csak legális adatbázisuk van, bla-bla-bla:

"Az MSZP szerint provokáció a Magyar Nemzet Online-on megjelent videó, kétségbeesett kísérlete a Fidesznek arra, hogy megpróbálja elterelni a figyelmet Kubatov Gábor beismerő vallomásáról, a törvénytelen Fidesz-adatgyűjtés ügyében.
Budai Bernadett az MTI-nek csütörtökön hangsúlyozta: az MSZP-nek kizárólag legális adatbázisa van, amelyet pénteken egy sajtó-háttérbeszélgetésen készek bemutatni. A videón szereplő férfi nem ismerős nekik, az vélhetően egy fideszes statiszta.
"

Bettike, én inkább erre az oldalra szeretnék belépni, mégpedig a mondjuk a múlt heti mentést betöltve ... gondolom péntekre szépen ki lesz pucolva a crm.mszp.hu. Mert hülye azért nem vagyok ...

Este 21:53
Szigetvári elismeri, hogy az ő oldaluk van a videóban. Alakul ez elvtársak, csak így tovább:

"Szigetvári Viktor, az MSZP kampányfőnöke az Indexnek azt mondta, hogy a videón látható adatbázis valóban az övék, azonban állítása szerint abban csak legális forrásból szerzett adatokat kezelnek."

laspalmas:

Mivel az élet a legnagyobb rendező, mikor máskor is jelenhetett meg volna ez a leleplező videó, mint ma, mikor a "Tisztesség Napja" elnevezésű szoci kampányzárót tartották...

Humorérzékben verhetetlen az öreg szakállas!

"A tisztesség egy olyan megvédendő fogalom lett, mint egy ritka növény, vagy egy kihalófélben levő állatfaj!"

(Az év idézete! A legutolsó információink szerint a miskolci sportcsarnok még áll, nem nyelte el a föld ...)

Címkék: választás mszp botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr131905543

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fidesz Exkluzív! 2010.04.10. 00:46:10

Az Egyenlítő TV birtokába került a Kubatov-féle adatbázis egy része - "Megszereztük a Fidesz adatbázisát, ilyet csak a Rákosi-rendszerben láthattak" - valamint a rendszer használati utasítása. Az OVB a Kubatov-felvételt hitelesnek fogadta el,...

Trackback: Beszéljen személyesen Ön is Kubatov Gáborral! 2010.04.09. 00:46:04

„…Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták. Infrastruktúrában nagyon nagyon sokat fejlődtünk…” – Kubatov GáborMivel az Egyen...

Trackback: A Fidesz a hátrányos helyzetűekért 2010.04.09. 00:16:57

Kubatov Gábor beszéde (ha ő mondta és azt mondta) minden hátrányos helyzetű embert vagy őket boldogító NGO-t nagy boldogsággal tölthet el. Köteles beszéd, szinglihordák és ki tudja hány durva, kirekesztő vagy intoleráns megjegyzés sem volt elég ahhoz, ...

Trackback: Az MSZP is listázza a választókat! 2010.04.08. 22:30:01

Egy nyilvánosságra került videón egy férfi magyarázza el az MSZP-adatbázis működését. Más pártok szimpatizánsait is nyilván tartják a felvétel szerint.

Trackback: Egy ide, egy oda 2010.04.08. 21:49:00

Várható volt, hogy csak órákban lesz mérhető a válasz a Kubatov videóra. Hát megérkezett: Ugyanezt egyébként már négy éve is eljátszották egyszer, csak akkor még Excel táblákat vágtak egymás fejéhez, most meg már online crm adatbázisokból dolgoznak. H...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blogger Géza 2010.04.08. 22:14:19

@Lone Wolf: Egyik a férfibe, másik a nőibe megy :)

Amúgy persze ez az egész nem újdonság, már 4 éve és 8 éve is téma volt...

"A nagy összeesküvéshez a szuperszámítógépekkel ellátott irányítóközpontra van szükség, ahova a szavazás napján folyamatosan érkeznek az adatok (maguktól a pártdelegáltaktól, például sms-ben). Az agytröszt a részvételi arányok ismeretében, megfelelő időben érzékeli, melyik választókörzetben van szükség erősítésre, majd kiadja a parancsot az aktivistáknak, induljanak el a hétvégi telkeken kapálók után, vagy cibálják el szavazni a vasárnapi ebédet a tévé előtt emésztő honpolgárokat.

Ehhez szükség van a választásra jogosultak névjegyzékére, amely legálisan megszerezhető. A szavazás napján erről kileshető az is, ki nem jelent még meg. Ha szükség van rá, az aktivisták ekkor lendülhetnek támadásba, és adott esetben név szerint kérhetik fel a polgárokat, hogy menjenek el szavazni. Ez csalásnak minősül. A választói névjegyzéket ugyanis tilos bármilyen más nyilvántartási rendszerrel összekapcsolni. Az Országos Választási Bizottság állásfoglalása szerint szigorúan tilos a névjegyzékben szereplő személyes adatokat továbbítani, azaz arra használni, hogy a még nem szavazott polgárokat ez alapján felkeressék.

A Fidesz már a 2002-es vereség idején azzal vádolta a szocialistákat, hogy működtettek egy olyan szavazatösszesítő rendszert, amely a választók mozgósítását is irányította. A jobboldali párt láthatólag tanult ellenfelétől, mára minkét nagy párt háza tájáról érkeznek arra utaló hírek, hogy érdeklődnek a módszer iránt. A Fidesz nemrég az MSZP szolnoki központjában vélte felfedezni egy számítógép monitorján a választók személyes adatait. "

fusz.hu/vakbarat/olvas.php?id=10770

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.08. 22:14:24

@schnee - NOKIA dobozokat elfogadok!:

A tanúsítványt fogadd el, add a helyet a kivételekhez, akkor menni fog. Nálam Firefox-ban simán megy.

mint olyan 2010.04.08. 22:15:16

Én akkor aszondanám hogy akkor melyik párt fogja legalizálni a füvet akkor? Vasárnapig jó lenne tudni.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.04.08. 22:15:30

@bi2025: JPG megfelel. Lopásnak nem lopás, mivel public domain a cucc így mindenki azt csinál vele amit akar (rühellem a szerzői jog intézményét úgy ahogy van)

Merillincs 2010.04.08. 22:16:54

Ez mikor lesz Index címlapon, ja és várom az összes rettegő állásfoglalását az ügyben. H. Kovács, Gyurcsány, Lendvai (nemzetközi sajtáj... LOL) Megint rezzenéstelen arccal belehazudtak a választók pofájába. Mit gondoltak? Nem fog kikerülni?? A Fidesznél soha nem tagadták az adatbázis létét, az adatvédelmi törvények betartásával készítették el. A kopicetli pl. nem volt alapadat...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.08. 22:18:28

Alakul ... már elismerik, hogy az ő oldaluk :))

"Szigetvári Viktor, az MSZP kampányfőnöke az Indexnek azt mondta, hogy a videón látható adatbázis valóban az övék, azonban állítása szerint abban csak legális forrásból szerzett adatokat kezelnek. Azt is elmondta, hogy Orbán Viktorról és más fideszes politikusokról is rendelkeznek a legálisan megvásárolható választói adatokkal, ahogy szerinte a Fidesz is megvette Mesterházy Attiláét és más MSZP-s politikusokét.

Szigetvári még a vasárnapi választás előtt részletes bemutató ígért a saját rendszerük működéséről, és az abban kezelt információkról. Szerinte ez teljesen legális, nem lehet összehasonlítani a Kubatov Gábor fideszes pártigazgató által egy szerdán kikerült videóban említett fideszes adatbázissal."

index.hu/belfold/2010/valasztas/elokerult_a_szocialistak_adatbazisa/?rnd=852

fairi 2010.04.08. 22:20:38

@Blogger Géza:

fő különbség most bizonyíték van erre,nem csak mendemonda....

Milyen szép egymás után olvasni a hivatalos magyarázkodásokat..

"A mai napon az egyre nagyobb bajban lévő MSZP és Jobbik közös kétségbeesett kísérletet tett a Fidesz lejáratására. Lendvai Ildikó MSZP-elnök és a jobbikos kuruc.info internetes oldal közös akció során régi, kétségbeesett hazugságokat vett újra elő" - Szíjjártó Péter

"Az MSZP szerint provokáció a Magyar Nemzet Online-on megjelent videó, kétségbeesett kísérlete a Fidesznek arra, hogy megpróbálja elterelni a figyelmet Kubatov Gábor beismerő vallomásáról, a törvénytelen Fidesz-adatgyűjtés ügyében.
Budai Bernadett az MTI-nek csütörtökön hangsúlyozta: az MSZP-nek kizárólag legális adatbázisa van, amelyet pénteken egy sajtó-háttérbeszélgetésen készek bemutatni. A videón szereplő férfi nem ismerős nekik, az vélhetően egy fideszes statiszta. "

arlequin 2010.04.08. 22:29:05

@zero: pfű. ez rettenetes. szerintem orwell legfeljebb zsírmalacoknak nevezné őket, nem pedig disznóknak. hál' istennek errefelé nagy hagyománya van a disznótornak. az eu pedig bevezettette a sokkolásos módszert. hát csak rajta röfikéim.

@Gery.Greyhound: a szerzői jog intézménye olyan, mintha a szádra forintszámlálót tennél, a gondolataidra pedig hologramos zárjegyet. életellenes ökörzárvány az ilyen kérem, bárki láthassa.

arlequin 2010.04.08. 22:30:45

@fairi: jaha ;-))) fideszes statiszta jelszóval. aha. simán. bár nem elképzelhetetlen, hisz' szegény szockók két kézzel kapdostak az ifjak után. a fityisz simán beépíthetett egy-két diverzánst. jól tették, ha igen.

suski 2010.04.08. 22:36:30

@Merillincs: én olyan nemzetközi sajjtájt szeretnék holnap, amit Szijjártó és Nyakó együtt tart egymás adatbázisairól...
off

Odakattintok a Dunára, a képernyôn Bokros, alatta a mûsorinfo: "Gadjo Dilo , a bolond idegen"
:)))

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.04.08. 22:37:50

@zero: Hát nehéz is lenne. mivel a crm.mszp.hu az mszp.hu oldal aloldala. Tehát sok melléduma nem lehet.

Fluoxetine 2010.04.08. 22:43:41

Zorbán sötét hekkerserege már biztos ezerrel töri a szervert :-D

órarugógerincű felpattanó 2010.04.08. 22:44:46

@arlequin: Azért ez nem teljesen igaz. hogyne mondjam egyáltalán nem az. Mármint a szerzői jog.

TheQuestion 2010.04.08. 22:52:11

Hát ez bizony egy nelsoni HÁ-HÁ...

Róbert__ 2010.04.08. 22:54:37

Valaki magyarázzon el azért egyet: ha ott van a videón feketén-fehéren a választható opció a kopogtatóknál, hogy "Nem kaptam meg a kopogtatót", akkor abba, hogy ezt eltárolják róla, vajon beleegyezett az az illető, aki nem adta az mszp-nek a cédulát? ;)

ÖNGÓL.

reKorrekt 2010.04.08. 22:57:51

És a fideszfanok még azt fröcsögték tegnap, hogy az mszp malmára hajtja a vizet a jobbik ezzel a botránnyal. Most meg nevető harmadikként, hátradőlve szürcsölgeti Gáborunk a PinaColadat. Budaörsön.

Így kell ezt csinálni.

Jobbágy 2010.04.08. 22:58:03

Ez az adatbázisosdi már akkor vicc voltt mikor kirobbant a kurucon, valahol felháborító, de nincsen ennél nagyobb bajunk? Monnyuk nagyon tetszett lendváj ahogy előadta magát...

Gerik001 2010.04.08. 23:01:58

Ezt ugy kell elképzelni mondjuk 2014ben ,hogy leszürik x város y utca z házszám, hogy aha itt lakik 40 választópolgár 8 mszp-2lmp-10jobbik-20fidesz szavazó. felhivjuk a 8 mszp-t hogy reggel6kor induljanak szavazni. 6:02kor egy ivhegesztövel lezárják a társasház vaskapuját és máris 8 elöny?

akár a fideszre is lehet gondolni igy.

mert ez elég durva jövökép.

arlequin 2010.04.08. 23:07:00

@órarugógerincű felpattanó: a szerzői jog kb olyan, mint amikor a kimondott szót vissza akarod tömni a szádba. eső után köpönyeg. és mellesleg magasról leszarom. azt hogy honnan idézek ki kell tegyem, de nem tilthatják meg az idézést magát.

@reKorrekt: na ezt mondtam neked 1-2 nappal ezelőtt, hogy az előző avatarod jobban tetszett, látom visszatértél, csak mozgalmasabban. örülök. ;-)

Blogger Géza 2010.04.08. 23:10:12

@Gerik001: Jó hát azért túlzásokba nem kell esni. Egyrészről szerintem az összes párt együtt nem gyűjtötte be a kopogtatócédulák harmadát se. Másrészről egy csomó kopogtatócédulát elloptak meg felvásároltak. (Az MDF adatbázisa sokkal érdekesebb lenne, vajon hány Ft-ba került annyit lehalászni a szabadpiacról :) Harmadrészt velem is előfordult, hogy nem is arra szavaztam, akinek pusztán azért odaadtam a kopogtatót, hogy ő is hadd induljon. És hát végül is a szavazófülkébe tényleg nem lát be senki, oda húzol ahova akarsz.

De remélhetőleg ez a sok botrány arra jó lesz, hogy valahogy megszüntessék vagy átalakítsák ezt, mert ezzel lassan mindenki csak szív.

órarugógerincű felpattanó 2010.04.08. 23:11:13

@reKorrekt: Nem hinném, hogy néhány emberen kívül, ami még hibahatárnak is kevés, megváltoztatták vo(l)na ezek a dolgok a szavazási kedvét, illetve azt, hogy kire akar szavazni. A legnagyobb részt nem döbbentette meg, mert egy bizonyos szellemi szint felett ez nem igazán jelentett újdonságot, a többi meg csak még inkább meggyőződött arról, hogy az ő pártjára kell mennie szavazni, a többi meg rohadjon meg.

Vihar a biliben, mint már többen is írták.

órarugógerincű felpattanó 2010.04.08. 23:12:27

@arlequin: Nincs szvsz olyan törvény, ami tiltja, hogy bármit is idézz. Pláne, ha az idézés nem termel neked hasznot.

arlequin 2010.04.08. 23:16:30

@órarugógerincű felpattanó: haszon? a föld magától terem. a gyümölcs magától nő. lehet persze locsolni, de ez az istentelen haszonelvűség csinál kurvát a lányainkból. na most majdnem felhúztál, pedig csak felpattansz.

Lone Wolf 2010.04.08. 23:18:33

ja srácok, volna egy kérdésem. Hogy a fenébe tudom lecserélni a profilképemet? Már próbálkoztam vele, de fogalmam nincs hogy merre meg mit kell csinálni.

Lone Wolf 2010.04.08. 23:19:15

@Lone Wolf: felejtsétek el! Jó vak vagyok én is...

arlequin 2010.04.08. 23:26:02

@Lone Wolf: mi vagy te? mert nem igazán látom...
(basszus. mikor voltál borbélynál? megint vmi felvágós frizkót rittyentettek neked. kicsit gyanús a mesterházy-klón beütés)

suski 2010.04.08. 23:29:09

@Gerik001: ja és az senkinek nem tûnik fel, hogy 8 efftárs a házból pontban 6-kor indul szavazni. És senkinek nem tûnik fel fényes nappal, hogy hegesztenek a kapuban...és sosenem is derül ki ki hegesztett...

arlequin 2010.04.08. 23:29:48

@Lone Wolf: na mindegy. akkor inkább a 300.

cotti 2010.04.08. 23:30:12

Nem értem ezt a a door-to-door mozgosítást a választás napján: ha valami idegen/félig ismerős x párt nevében bekopogtatna hozzám a választás vasárnapján - a kis adatbázisa alapján - hogy ugyanmá' menjek el már szavazni, akkor minimum rábaszn*m az ajtót. Akkor is, ha a párttal szimpatizálok.

Ezt csak én érzem így? Tényleg ilyen hatásos ez a módszer? Titeket el tudnának így vinni szavazni?

f.m.j. 2010.04.08. 23:30:37

@Lone Wolf: igazából Smith ügynök a Mátrixból :)

órarugógerincű felpattanó 2010.04.08. 23:33:54

@arlequin: De azért te sem néznéd jó szemmel, ha valaki a te kertedben szüretelné az ingyen termett almát? Nem?

Zorro2007 2010.04.08. 23:35:52

Ennyi volt, már nem is müködik az oldal.

b0z0 2010.04.08. 23:38:02

facebookos zynga plugin befigyel :D

pannonfunk 2010.04.08. 23:41:54

@cotti: hülye amcsiktól tanulta mind az mszp, mind a fidesz. Állítólag az mszp-nek 2002-ben bejött, azóta ebben hisz mindenki. Én pl. nem nagyon, főleg, miután személyes tapasztalataim vannak arról, hogyan viszonyultak ehhez az emberek.

pannonfunk 2010.04.08. 23:44:33

@Zorro2007: Hoppá, annyira legális, hogy már le is kapcsolták.

Mindenesetre, most főhet a fejük a szociknak, hogy mit csináljanak vasárnap... Legalább mérünk egyet, hogy mozgósítás nélkül mire mennek. Vagy csak simán berakták belső oldalnak.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.04.08. 23:45:03

@Jobbágy: De, van nagyobb bajunk. Azert persze van ami zavar kicsit. Erdekes modon a helotazason lehetett porogni napokig, a baromfivirsli+f*szpumpa hotdogon mar verben forgo szemmel horogni, hogy "ez az a tiszta erkolcs, amit predikalnak?", de persze a nyilt valasztasi csalas az nem tema. Olyan hetkoznapi, majdhogynem unalmas. Elvegre mindossze ket nap mulva kiprobalhatjak elesben is. Egye fene! Igazad van! Szarni ra! Majd hisztizunk, miutan csaltak...vagy kussolunk.

grzesiu 2010.04.08. 23:48:00

Így van, a foldereket elérhetetlenné tették, hogy ne lehessen megnézni a tartalmukat. De azért a img/logo.jpg pl. még ott virul a mappában (a logo, ami a video-n is látszik).
Amúgy Szigetvári meg a többi okos ne etessen már minket, hogy holnap megmutatják? Mi van, behívtátok a rendszergazdáitokat meg a fejlesztőiteket éjszakára? Tuti, hogy pl. a kopogtató cédulát nem adta oda opció egy adatbázis rekord (ami join-olunk) vagy egy mező lehetséges értéke. Na, pofon egyszerű mysqldump-al lementeni az adatbázist, elrakni a Köztársaság tér egy sötét pincéjébe, a maradékra nyomni egy DELETE FROM-ot (megfelelő WHERE-el), és holnap megetetitek az újságírókkal, esetleg a fejlesztők az említett opciókat gyorsan eltávolítják.
Na ennyire hülyének ne nézzetek minket... LOL.
Amúgy miért is tettétek elérhetetlenné az oldalt éjszakára, ha nem update-elitek? Hm?

bee-lah 2010.04.08. 23:48:29

azon gondolkoztam, hogy mi lehet az adatbázis motor?
Oracle, vagy spóroltak és PostgreSQL?
ez utóbbi esetben egy bátor ember megpróbálhatná a postgres/postgres vagy postgres/pgrs
kombinációt... :)
Az Oracle esetén a gugli ezt dobta: www.petefinnigan.com/default/default_password_checker.htm
a system/manager páros az első helyen van...

Bár lehet, hogy ez az egész csak okoskodás, mert a webes interfész más hitelesítést használ... nem figyeltem, amikor erről volt szó... :)

B1

suski 2010.04.08. 23:49:12

@cotti: nem csak te érzed így. A komcsik ugyan különleges szarból vannak gyúrva, lehet hogy ott bejött, de a fidesznél nehezen tudom elképzelni. De én a tv reklámnak se látom értelmét, mégis nyomják.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2010.04.08. 23:50:25

@grzesiu:
vszleg átnevezték az index.php-t valami másra. vagy megchmod-olták, hogy a httpd ne tudja olvasni őket.

nem látjuk, tehát nincs is....

grzesiu 2010.04.08. 23:50:49

Amúgy meg ekkora kezdők lennének, hogy kirakják egy nyilvánosan elérhető webcímre? Mondjuk a videóban ki volt takarva, de aztán valaki okosan találgatott :)) Grat.
A profik ezt biztos egy random ip-re tették volna, lehetőleg a párttal semmiféleképpen össze nem köthető szervezet szerverén. Enyje-bejnye Ildike, rúghatjátok ki az IT főnökötöket...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2010.04.08. 23:51:07

@bee-lah:

oracle/elcaro az igazi all-rounder.

grzesiu 2010.04.08. 23:53:28

@denever: Az biztos, hogy az apache configját átállították, hogy ne mutassa a fájlokat pl. az img mappában. Így nem lehet bizonyítani egyből, hogy azok az oldalon a design elemek, mint a videóban.
Amúgy php-t használnak a srácok.

pannonfunk 2010.04.08. 23:56:09

@grzesiu: Nézd a pirosvirág jelszó után. Persze a fideszes is, aki a központból, fix ip címről húzta le a kampányanyagot IE explorerrel órákig, amikor wget-tel is ment volna (más oprendszerből, vagy volt már cygwin 2006-ban?)

Lone Wolf 2010.04.08. 23:57:11

@arlequin:
"na mindegy. akkor inkább a 300."

-This is madness!
-Madness?
-This is HUNGARY!

Lone Wolf 2010.04.09. 00:01:06

@pannonfunk: Hoppá, annyira legális, hogy már le is kapcsolták.

403-as hibát dobott ki, tehát letiltották a külső, engedély nélküli hozzáférést, és nem leálították. Besokalltak a jelszótalálgatásoktól... XD

Lone Wolf 2010.04.09. 00:06:57

BTW ez valószínűleg automatikus válasz volt a túl sok jelszótalálgatásra. vasárnap reggel érdemes lenne megismételni... Egy jó időre kiütné a rendszerüket. :B

arlequin 2010.04.09. 00:10:41

@órarugógerincű felpattanó: erre csak annyit tudok mondani, hogy szezon és fazon. összekeverve.

@Meleardil Eressea Iluvadan: kussolunk? hehe. persze. miután kiordítottuk magunkat.

Gandalf Garaboncias 2010.04.09. 00:12:46

Szigetvári Viktor személyesen kommentel, vitázik a mandineren:
mandiner.hu/cikk/az_mszp_is_listazza_a_valasztokat_

A crm.mszp.hu közben "forbidden" lett...

grzesiu 2010.04.09. 00:16:30

@Lone Wolf: Nem. Ez a tipikus apache hibaüzenet, ha egy mappának az indexét kéred le, de az nincs engedélyezve a configban (eddig volt). Kikapcsolták, hogy ne lehessen megnézni, milyen képek fájlok vannak a mappákban (pl. a képek az img-be). Aztán még az index.php-t átnevezték/chmod-olták/törölték, így mivel a crm.mszp.hu alapból az index.php-t hívná be, de az nem elérhető, kapod a 403-at. A VirtualHost törlését erősen kétlem, ugyanis a képeket még mindig látni.
Persze simán előfordulhat, hogy gyorsan átnyomták egy biztos IP-re, másik (al)domainre az alkalmazást, onnan tolják majd a választásokat, ezt meg a délutánig átírják (és/vagy módosítják az adatbázist), hogy legyen mit mutogatni.

arlequin 2010.04.09. 00:23:52

@Pisti, az aragorn: szigetvári? küldök neki egy kis fikagombócot, hisz nekem is nagy orrom van és termel eleget. de a kölcsönt kamatos kamattal számolom ám, úgyhogy készülhet az utánfutóval.

órarugógerincű felpattanó 2010.04.09. 00:24:09

@arlequin: Azért kicsit bővebben is kifejthetnéd.

arlequin 2010.04.09. 00:35:33

@órarugógerincű felpattanó: ez az egész ott kezdődött, hogy a nagy lelkek felindultságból írtak egy verset, zenét, neadjisten színdarabot. mindegyikhez értelem kell hogy felfogjad, használjad. nem hiába volt régen sok dolog csendben tartva. a mostani szerzői jogvédés pedig pénzmaszatolás és vérmancs. ha nem képesek megvédeni az ún. jogaikat, ami természetesen csak a törvényi közegtől függ és semmi mástól, ha a fenn említett kitételeknek megfelelnek, akkor nincs miért hisztizni. végeredményben annyira jó, hogy ezek a 'feltalálók/jogtulajdonosok' felháborodjanak és rádöbbenjenek, hogy aki szereti zenéjüket/stb-it az minden görcs nélkül letölti, ha nincs rá pénze. tehát ez emberi törvényi szabályozás. magyarán mondva lófing. és mellesleg nevetséges mert ennyi erővel, minden bibliaidézetnél lehetne a mo-i felekezeteknek fizetni, egy mondjuk 50 ft-os jogdíjat, amit annak tekintetében számolnak fel, hogy éppen melyik fordítást használják.
olyan ez mint a kérdés, hogy mi a különbség a hullarablás és a régészet között? 50 év...
na ez ugyanez pepitában. hullarablás élőben, mintha a hullákat bármitől is meg lehetne fosztani és bármi is fájna nekik. mellesleg én büntetném is pl. a madonna szövegek terjesztőit. de madonnát is ;-) szerzői jogi alapon...

órarugógerincű felpattanó 2010.04.09. 00:40:27

@arlequin: Nem arról van szó, hogy tökéletesnek tartom a jogvédelmet, de alapvetően nem mindegy, hogy a szellemi terméket kisajátító mire használja. Mert az egy dolog, hogy valaki otthoni használatra, és egy másik, ha haszon termelésre használja azt.

arlequin 2010.04.09. 00:48:44

@órarugógerincű felpattanó: aki nyerészkedik, annak vágassék le a jobb keze. pont. jóccakát.

Lone Wolf 2010.04.09. 01:17:03

Szép álmokat a még ébren levő éjjelimadaraknak :)

www.youtube.com/watch?v=QjQXS3OSWqQ

reKorrekt 2010.04.09. 08:02:37

@arlequin: Kösssz :)
@órarugógerincű felpattanó: Jelen témakörben a fideszt bizonyos szinten sikerült összemosni a mszp-vel. Ez több mint elég lehet azoknak akik eddig vacilláltak a fidesz és a jobbik közt (több százezer emberről van szó).

reKorrekt 2010.04.09. 08:13:47

@grzesiu: Kiszivárgott az éjszaka használt SQL utasítás is:
DELETE FROM nep
WHERE kireszavaz NOT IN ('MSZP','feri','gyula') OR honnanszereztukmegazadatait<>'legálisan'

Geza 2010.04.09. 08:18:14

Hm. Nagyon egyszerű lenne a megoldás: csak nyílt, nevesített szavazás kéne, és kész. Nyilvános adatbázissal, utólag a szavazatok ellenőrizhetőségével, a leadott szavazat pecsétes hitelesítményével, mindennel. Ha utólag gyanús az eredmény, akkor bemegyek az OVB-hez, leteszem az igazolványom az asztalra, hogy mondanák meg nekem, az összeírás szerint én hová szavaztam, aztán ha nem oda, ahová tényleg, akkor megmutatom a szavazókörben kapott pecsétes papíromat, miszerint de bizony oda, és innen rögtön el lehet kezdeni keresgélni, hogy ki brunyált bele a bóléba.
Ja igen, a nyílt szavazás 'sérti az ember jogait'? Egy fenét. Ha valakinek van véleménye, akkor vállalja nyíltan, ha meg nem meri vállalni, akkor egyrészt tartsa meg magának, másrészt meg ha több mint 50% ilyen, akkor bizonyítva van, hogy ez nem demokrácia, mert abban ugye emiatt az embernek nem kell félnie.

De miért is titkolná az ember, hogy kivel szimpatizál? Ha kimegyek az utcára, látszik, hogy van-e hajam vagy nincs. Ha hallgatok zenét, rögtön tudni, hogy a Borknagart vagy a nothanxet szeretem jobban. Csak ki kell várni egy szép nyári napot, hogy kiderüljön, hogy melyik a kedvenc söröm. És elég pár szót beszélgetni bárkivel, hogy kiderüljön, van-e elképzelése az ország sorsának a további irányításával kapcsolatban, és ha igen, akkor mi is az az elképzelés.

Ha pedig valaki mindig csak sapkában megy az utcára, annak nem érdekel, hogy van-e haja, aki sohasem hallgat zenét, az mindegy, hogy milyet szeret, aki soha nem iszik sört, annak mindegy, hogy mi a kedvence, aki pedig elrejti a véleményét, az olyan, mint ha nem is lenne véleménye.
Ha szavakban nem meri/tudja vállalni, azt természetesen meg lehet érteni, de akkor a hétköznapi élet apró dolgaiban sem fogja merni/tudni vállalni, akkor meg minek neki az egész?
Aki mindig sapkát hord, miért akar beleszólni a frizuradivatba, aki nem hallgat zenét, annak miért nem mindegy, hogy mit játszik a rádió, aki nem iszik sört, annak miért számít, hogy melyik márkát hány helyen lehet kapni, aki meg nem akar részt venni a sorsunk további alakításában, annak miért nem mindegy, hogy hogyan tovább?
Értem én, hogy ezen adatokkal durván vissza lehet élni, és az X-re szavazó embernek igencsak alá tud vágni pl. az Y-ra szavazó főnöke, de gyerekek, ezt amúgy sem lehet eltitkolni! Bejön a főnök az irodába, hoz egy pártos aláíróívet, körbeadja, aztán ha a mi X-szavazó emberünk ha nem írja alá, rögtön 'le is bukott'. Ennyi az egész. Vagy lehet egy kis beszélgetésbe beleszőni a témát kávé mellett, vagy egy pártaktivista otthon becsengethet az emberhez azzal az aláíróívvel, vagy lestoppolhatja a járókelőt az utcán, vagy a posta kikézbesíthet egy pártos felhívást, hogy 'Elvtárs! Ha neked számít a Párt, fizess elő a Pépszagára MOST!", aztán nézhetik az előfizetők listáját.
Persze, lehet puszta titkolózásból aláírni a főnök listáját, hümmögni a kávé melletti beszélgetésnél, kamuból előfizetni a Pépszagára, és persze szigorúan csak rejtőzködésből szavazni az X helyett az Y pártra, mert mi van, ha kapacitív szenzor van a szavazófülke asztallapja alá szerelve, és az méri, hogy hová teszed az ikszet.

Szóval az ember véleménye vagy előbb-utóbb kibukik, vagy megtartja magának örökre és így olyan, mint ha nem is lenne, de akár így, akár úgy, ez a titkolózósdi csak két dologra jó: visszaélésekre, illetve az emberekben a 'kibicnek semmi sem drága - úgysem tudja senki, hogy mit csináltam' alapú felelőtlenség, könnyelműség felerősítésére.

Szerintem tehát vezessük be a nyílt, nevesített szavazás intézményét!

(Velem vagytok? Szavazzuk meg! Hoppá, nyíltan vagy titkosan :) ?)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.09. 08:39:33

Basszák meg a pártok, hogy csak a végére tudnak összehozni egy ilyen kurva jó montipájtonos kampány-hajrát... Meggondoltam: MÉGSE legyen vége vasárnap, én még élvezni szeretném ezt a cirkuszt :))))

Húzzatok bele! :)))

marcinátor (törölt) 2010.04.09. 08:41:00

@reKorrekt: Talán 2002-ben volt, amikor az MSZP-t a híradóban mutogatták, amint épp megsemmisíti az adatbázisát (ezt az adatbázist). Szépen lefutott a drop database. És mi az eredmény? A backupból ugyanúgy visszahúzták.

ati27 2010.04.09. 08:41:29

Nekem gyanus ez a dolog.. Ugye már mindenki tudja, hogy az MSZP 2002-ben is ilyen adatbázis alapján mozgósított. Hogyan lehetne megszopatni őket.. Kubatov gyere mán neked jó a hangod beszélj csak egy kicsit a mikrofonba.. Ugye ügyesmanager vagy. No a feladat: el kell adni hogy van egy faja adatbázisunk.. (mert ugye van egy jó kis videonk az MSZP-éről) Persze majd valahogy eljuttatjuk a kuruchoz. Aztán megnézzük a hatást. Ha a szocik ráharapnak akkor 2 légy.. Kurucról informálódnak, meg ütősen el lehet sütni a videónkat... Kis idő mulva: Hehe ráharaptak! Pff.. ez még jobb Lendvai nem tudja honnan a hír! Persze véletlen kilóg a kurucos cikk reklámostul a brossurából.. :) No ez jobban sikerült mint gondoltuk.. Ja és már csak az kell hogy rettegve kitakaritsák az adatbázist, pont a választás előtt.. No, már csak egy KV meg egy laza cigi.. :)

Marcellusca 2010.04.09. 08:46:54

@doberman: Hehe!
Még csak most jöttél rá? :)

spájdernecc 2010.04.09. 08:50:23

@Seduxen:
végső esetben azért derűforrásnak ott van neked a kaccsolat :)

Kicsit Karcos 2010.04.09. 09:02:11

Most örül a fideszesek szája, "deazMSZPis!!!"

MSZP-nek sem gáz, "mertaFideszis!"

Akkor végülis nem történt semmi különös, pármillió bűncselekményt leszámítva.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.09. 09:04:28

@spájdernecc: ez viszont igaz :)))) vasárnap robban a "bomba":))))

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.04.09. 09:05:06

Elég hülye az a párt, aki nem vezet hasonló adatbázist a választóiról. Mondjuk a konkurrens párt szavazóinak családtagjait is belevenni kicsit már necces, dehát ugye a komcsiktól ezt már megszoktuk, mindenkiről van káder.

Mourinho már nem a király 2010.04.09. 09:12:49

A többség kiöltözött a nagy eseményre. A nyugdíjas nénik kirúzsozták magukat, és láthatóan mind elmentek fodrászhoz, mert ősz hajuk világoskék árnyalatot kapott. Bent tovább erősödik az az érzés, hogy a Tisztelet Társaságának rendezvényén vagyunk. A színpadon éppen Koós János fejezi be a Kislány a zongoránál című örökzöld slágert, majd a szituációhoz abszolút illeszkedő módon azzal búcsúzik a Diósgyőriektől, hogy "Hajrá, Fradi!"

A kampányzárón MSZP-feliratú gyógyszeradagolókat osztogatnak. Mekkora ötlet.

Ezen az utolsó 2 mondaton most 2 napig fogok röhögni.
MSZP-feliratú gyógyszeradagolók!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Aullah 2010.04.09. 09:13:56

(Szerintem a választások után ki kéne zárni a két nagy pártot)... jajj most keltem fel, pedig olyan jót álmodtam!

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.04.09. 09:16:52

Ebből a két adatgyűjtős botrányból is látszik, hogy itt bizony egyik párt a másik. :)

Más egyebet nem tudok elmondani. Kéremszavazzaki - piriket és narikat is, minél többet, annál jobb. :D

dr. Aullah 2010.04.09. 09:20:58

OFF:

homar.blog.hu/2010/04/09/a_zugloi_onkormanyzat_a_gyerekek_ellen_dolgozik_aki_nem_eri_fel_ne_hintazzon

"Állítólag a szabvány alapján a hinta kilengésének megfelelő méretű gumiszőnyeget kell elhelyezni a hinták alá. Ebben az esetben a már korábban lerakott szőnyeget nem tudták megnagyobbítani, mert a hinta mögött közvetlenül a kerítés van, így egyszerűbb volt a láncot megrövidíteni, mint a kerítést arrébb rakni 1méterrel."

Beszarás komolyan mondom. Lusta az önkormányzat, ezért megint a nép szív!
Sokáig éljen a zuglói önkormányzat!

ON:

Kicsit Karcos 2010.04.09. 09:24:15

Kövér László:

Kövér: - A Kuruc.infót például a labancok szerkesztik.
- Vagy inkább az orosz cár udvara?
- Ezt nem tudom, de talán nem véletlen, hogy Vona Gáborék olyan jóban vannak az oroszokkal. Nagyon bízom benne, hogy a kormányváltás megteremti a politikai akaratot az ilyen uszító kanálisok felszámolására.

fidesz.hu/index.php?Cikk=148587

Na ő már tudja a tutit, Kövér elszámoltatja a kuruc.infót a felvételekért. Még hogy nem lesz itt elszámoltatás!

parttitkar 2010.04.09. 09:26:15

A Jobbik CRM mikor pattan ki?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.09. 09:33:43

@parttitkar:

nekik nincs olyan, ők a turulmintás kockásfüzetnél járnak ...

Kicsit Karcos 2010.04.09. 09:34:46

@parttitkar: hátha sikerül őket is lehúzni a szarba, ugye? A lebukás a legrosszabbat hozta ki az MSZP-ből is, a Fideszből is.

Mert mi lett volna a helyes elintézési mód? Fidesz-balhé: legalább Kubatovot beáldozni.
MSZP-balhé: legalább annyit beáldozni, mint a Fidesz.
A többi a hatóságok dolga.

Ehelyett: Fidesz-balhé: deazMSZPistutira!
MSZP-balhé: aFideszkezdte!
Kórus: deaJobbikistutiraésbetiltjukakurucpontinfót!

Jó ez a szarkenegetés most már, a hatalom küszöbén, ugye? Nem is értem, miért volt baj a 8 év orbánozás.

ati27 2010.04.09. 09:39:03

"Lekapcsolták" a crm mszp-oldalt..Szerintem most takaritják.. :) tegnap még eljutottam a bejelentkezésig.. Ma meg.. Na ez a "beismerés" :)

Kicsit Karcos 2010.04.09. 09:40:46

@zero: ha lesz ilyen a Jobbiknál is, ők is mehetnek a börtönbe. Addig viszont szvsz ez alaptalan feltételezés, arról lehet inkább szó, hogy a Jobbik felrúgta a szalon eddig bevett szabályait: kopogtatócédula-fénymásolás, b/e lista. A Jobbikból eddig a legkisebb bűnökért is indult a repülőút, ezt nem látom most sem a Fidesznél, sem az MSZP-nél.

Nem látom, hogy lenne következménye a bűnnek, ha az saját oldali, de annál jobban látom, hogy mintha menlevél lenne egy bűn alól, ha a másik is (de messze nem az összes többi) is elkövette.

ati27 2010.04.09. 09:41:16

Emberek, másik dolog.. A kuruc lehozta a kubatov 2.0-át.. Amiben a "nagy szám" a kampánycsend sértés.. No kiváncsi leszek, hogy a kurucinfo betartja e a kampánycsendet? Mégiscsak egy "hírportál" :) A tipp-mixx-ben nem nagy oddsot adnának erre.. :)

Kicsit Karcos 2010.04.09. 09:44:04

@ati27: nem a kampánycsend-sértés volt a nagy szám benne, hanem a kampánycsendsértés tetézése hamis váddal.

"kiváncsi leszek, hogy a kurucinfo betartja e a kampánycsendet"

Nem kell betartaniuk, mert rájuk az amerikai jog vonatkozik. Londonban sem kellett kampánycsendet tartani múlt hétvégén.

Homeoffice 2010.04.09. 09:47:52

@Kicsit Karcos:

Egyetértek. Meg egy szélsőjobbos portált ne hasonlítsunk már őssze a LEGALKALMASABB PÁRTTAL!
LOL

Float 2010.04.09. 09:49:19

Gondolom, amikor a Budi Berni által említett demonstráció lesz, akkor előszednek egy korlátozott jogkörű felhasználót, akinek csak minimális adathoz lesz hozzáférése. Addig is lecsekkolják, hogy télleg jól működik-e a korlátozott jogkör, mert gondolom eddig azt a részét nem sokan használták.

reKorrekt 2010.04.09. 09:54:58

@Kicsit Karcos: Ezt a Kövért egyre jobban utálom. Kezd olyan lenni mint a Dr.molnárcsaba.

Amúgyhogy kívánja megvalósítani a kuruc bezárását? Mondjuk valamit nagyon tudhat, mert nagyon a szívén viseli a "nemzet biztonságát":
- a nemzetbiztonsági bizottság tagja, majd 1993-ig annak elnöke volt
- 1994-ben ismét a nemzetbiztonsági bizottság tagjává választják
- 1998-ban a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter 2000-ig, amikor pártja elnökévé választották
- 2001-ben lemond pártelnöki pozíciójáról, újra a nemzetbiztonsági bizottság tagja lesz, a ciklus végéig annak alelnöke.
- A 2002-es országgyűlési választások után a nemzetbiztonsági bizottság elnökévé választják
- A 2006-os országgyűlési választások után a nemzetbiztonsági bizottság tagja

Pintérrel biztos jó haverok lesznek.

Ez meg már csak a mellékes:
- Az egyetem elvégzését követően pár hónapig az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt
- 1987 és 1988 között Soros-ösztöndíjas
- 1986. február-szeptember között az MSZMP KB Társadalompolitikai intézet munkatársa volt
- 1988. novemberében alakult MISZOT alelnöke lett, a másik MISZOT alelnök Gyurcsány Ferenc volt.

dr. Aullah 2010.04.09. 10:02:47

@ati27: Most hiába próbálsz ferdíteni, abban a nagy szám a hamis feljelentés, bűnelkövetésre való buzdítás volt!

k.o.d.i. 2010.04.09. 10:20:40

Ma reggel óta tudhatjuk, hogy a video egy fidesz által felbérelt színésszel operál. Az egész állítólagos "bizonyíték" Kubatov Gábor műve. LOL!!! Ildikó végre felvilágosított minket! Ezt a riporter gyereket meg amúgy jól fel kéne rúgni a picsába kb. Szóval, amikor rá sem kérdez, hogy kedves Ildikó drága, mégis, hogy a faszba nem sül le a bőr Önnek arról a botoxszal felpumpált vérvörös kommunista pofájáról a műbőr, mikor a listázásról beszél? Maga, aki éveken át egy diktatúra szorgos cenzoraként listázott arról, hogy ki mehet adásba, kit adhatnak ki, esetleg ki milyen munkát kaphat vagy nem kaphat meg!!!
Lehetne még sorolni...pl. milyen az amikor egy riporter összemosolyog ezzela aretkes kurvával (már bocsánat), hogy: hahaha...már én sem tudok a fidesz fejével gondolkodni...hahaha! Hát anyádat baszd meg! Szájba ha lehet! (Bocsánat így utólag is, nem szoktam ilyen csúnyákat kommentelni, de Ildikó kihozza belőlem az állatot, a vén vörös kurvája!!!!!!!!)

fokabacsi 2010.04.09. 10:27:52

@k.o.d.i.: Ejnye kedves fórumtárs, mit nem mondasz erről a kiérdemesült vén örömlányról??!! Már hogy lenne kurva, mikor csak szopni szeret, azt meg a kisborjú is szeret. Egyébként osztom a véleményedet !

antennis 2010.04.09. 10:56:32

bocs, hogy mindent kétszer mondok, kétszer mondok :)

parttitkar 2010.04.09. 13:07:30

@Kicsit Karcos: a kis sunyik, és tényleg, az amerikai jogok vonatkoznak rá!

Ravasz dolog ám a törvényeket kijátszani.

A Jobbikot csak hallomásból ismerem, és abból ítélve "a víz prédikálása és a bor ivása" eset forog fent.

Ha törvény előtti egyenlőséget akarnak, fizessék be a parkolási bírságot.

Ha felháborítónak tartják a mentelmi joggal való takarózást, és felelősségre vonást akarnak a bűnökért, akkor ne próbáljanak párttagot bírósági eljárás alól kivonni.

Ne legyenek illúzióink a politikusokkal kapcsolatban, nem ők hozzák a megváltást.

reKorrekt 2010.04.09. 14:08:03

Íme egy elfogulatlan és őszinte véleményen az MSZP-s adatbázissal kapcsolatban:

"Barátom! TE, láttad azt a videót? Mert én láttam! NEKEM, NEM HITELES! Ez, tudod, nem más, mint egy gyenge, amatőr ERŐLKÖDÉS, olyanoknak, mint amilyen TE vagy! akik HISZNEK még a mesékben! Nem a blogot fogom törölni, hanem a TE hozzászólásodat! üdv Pacis"

:(

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.09. 14:32:44

@reKorrekt: jujjj, az egy nagyon durván meggyőződéses idióta, nem érdemes próbálkoznod :)

remélem vasárnap este jössz az agyhalottakhoz?! :)))

tudi 2010.04.09. 16:34:47

Hehehe szopacs ezek szerint az mszp csinálja is azt, amiről Kubatov csak beszélt (persze ez nem jelenti azt, hogy a fidesznek nincs, de azt nem láttuk még), mint látom jó komcsi szokás szerint az ellentábor tagjairól is gyüjtenek+a családtagokról ez olyan jó KGB-s Stazis módszer.
@Geza: +1 pont.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.04.11. 16:38:49

Azért egyre jó volt, hogy a maszop is rábukott a listás faszra.

A tonnányi fidi hívőről, akik pár napja még bőszen bizonygatták, hogy a listázás teljesen törvényes, most hirtelen kiderült, mégis törvénytelennek tartják.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.14. 15:08:59

@SzDaniel:

Nem fake,

csak hát ugye mivel a fityisz lesz hatalomban, nem nagyon volt kefdve az LB-nek fogklalkozni az OVB feljelentésével, ezért elutatította azt, azzal a hivatkozással, hogy "nincs bizonyíték" a kubatov féle hanganyag valóságtartalmára :)
Nem hiszem hogy, Te ezt furcsának találod :) Komcsi, vagy náci vagy, ha mégis bizonyítéknak látod a dolgot :)
7:40-től érdekes a video :)

süti beállítások módosítása