Skip to content


       Szűrés lista

Románia a Nemzeti Színházban ünnepel

Tisztelt Külügyminisztérium, Tisztelt Martonyi János!

Kérem tisztelettel, haladéktalanul kezdje meg a 2011. március 15-i nemzeti ünnepünk megünneplésének megszervezését a bukaresti állami Nemzeti Színházban! A megszervezésben szívesen segít országunk volt utazó nagykövete, Medgyessy Péter, kinek nagy tapasztalata van e téren. A meghívókat okosan és ügyesen minden román politikusnak legyen szíves eljuttatni.

Nagyon örülök, hogy már olyan szintre jutott a kapcsolatunk a szomszédos Romániával, hogy egymás nagy nemzeti ünnepeit a másik ország Nemzeti Színházában ünnepeljük, még ha ez az ünnep oly' fájdalmas is másik fél számára. Kicsit sajnálom, hogy nem mi kezdtük meg eme csodálatos sorozatot, de be kell látnom, december 1. előbb van, mint március 15.-e.


A Román Nagykövetség szavai adjanak iránymutatást Önöknek, hogyan is kell ezt mesterien kommunikálni: "Románia budapesti nagykövetsége eddig minden évben gondosan kiválasztott, előkelő és rangos helyszíneken szervezte meg a nemzeti ünnepei alkalmából tartott fogadásokat. Idén tekintettel voltunk a két ország jó viszonyára is, valamint arra, hogy szomszédos államokról van szó. Azért is döntöttünk a Nemzeti Színház mellett, hogy ezzel az államközi viszonyokat helyezzük előtérbe."
 



 

Címkék: pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr392454309

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Alföldinek mennie kell 2010.11.18. 08:37:33

Hogy ő egy komoly sművész, zseni, vagy egy túlértékelt ripacs – majd az idő eldönti. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének azonban alkalmatlan. Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti Nemzeti...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.11.18. 00:58:42

@Conv: Bocs, nekem ez nem maradt meg. Valószínű én is emlékszem olyan dolgokra általános iskolából, amikre más nem. Amúgy meg rohadt régen tanultam utoljára törit.

"néha úgy gondolom, nagyon időszerű lenne az internethasználatot is a szavazati joggal együtt egy általános műveltségi teszthez kötni."
bolcslazado.blog.hu :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.11.18. 01:00:04

@Conv: Ja tényleg. Az itt hozzászólók közül enélkül a post nélkül hánynak jutott volna eszébe, hogy minek az évfordulója van aznap?

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.11.18. 01:02:26

@Conv: Az ide vago szot a szotarban az "I" betunel leled: ironia. :P
Nem eppen osi magyar szo, a kockafeju romaiaktol kolcsonoztuk, de Atilla tan megbocsajtja, mivel o sem rombolta porig a puccos fovarosukat, pusztan mert az ajtatosok szepen kertek. Nekem nem serto a turbomagyar. Szerintem Coit sem annak szanta. Aki azzal probal megserteni, hogy magyarnak nevez, annak a csipogasat amugysem szokasom meghallani.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.11.18. 01:11:58

@Meleardil Eressea Iluvadan: A romaiak meg a gorogoktol vettek...tobbek kozott. Ezt csupan azert siettem megjegyezni, mielott valaki hirtelen felindulasbol idemasolja nekem a fel wikipediat.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.11.18. 02:43:14

@Meleardil Eressea Iluvadan:

szerintem túl van az irónián a dolog.

engem sem sért a turbómagyar, megmosolygom. főként ilyen esetekben :)

@ColT:
Nem sokaknak.

Ha csak úgy egy dátumot mondanak: dec 1, erről nekem sem jutott volna eszembe, de mivel elég konkrét utalás van a dec 1 mihez kötésére a postban, - plusz egészen pontosan erre mutató link is : "Nem tréfa: hazánk megcsonkítását ünneplik majd a Nemzeti Színházban" - így szerintem a legminimálisabb agytevékenységre képes ember fel tudja dolgozni az infókat, és tudja miről van szó.

már, ha elolvassa a postot, amivel kapcsolatban hozzászól.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.11.18. 04:36:14

@Conv: Nemtom, így a harmadk 12 órás éjjeles műszak közben már nem nagyon jön le, hogy utalás. ""Nem tréfa: hazánk megcsonkítását ünneplik majd a Nemzeti Színházban""
lyen nincs a postban leírva, a linkelt cikket meg nem olvastam el, annyira azért nem érek rá.

Évfordulókból, dátumokból, stb. meg nem jó a memóriám, de szerintem utoljára ezt a dec. 1.-et 15 éve hallhattam (középislkolában), mert annyira nem szokta senki emlegetni.
Ettől mondjuk, hogy nem emlékszem egy csomó dátumra, évszámra, amit valamikor, valahol tanultam, még nem kell műveletlenezni sem. Sajnos azt a tudást, amit nem használok, hamar elfelejtem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.11.18. 04:45:55

@Conv: Másik. Azt nem mondtam, hogy nem tartom pofátlanságnak, miután megtudtam, mt s akarnak ünnepelni.

2010.11.18. 06:08:23

@Noname Cowboy:
"A tanú(Tüttő Kata)a személyes bankszámlája, valamint a Krausz Csaba ötödrendű vádlott és a Zuschlag János elsőrendű vádlott bankszámlái közötti pénzmozgásról elmondta: "Krausz Csabával és Zuschlag Jánossal baráti viszonyban vagyok, biztosan előfordult, hogy egymást anyagilag kisegítettük, és ezt a pénzmozgást mutatják az adatok"
hvg.hu/itthon/20090629_zuschlag_per_tutto_kata_fibisz

2010.11.18. 06:19:39

@Noname Cowboy:
"Fillérekért kótya-vetyélik az Elmű zrt.-t, miközben MSZP-s díványokon kötettnek a legnagyobb üzletek. Tüttő Kata a részvények árából 7 ezer forintot lealkudott, és az élettársa nem más, mint az elhíresült Lesztinger Tamás."
A Magyar Narancs készített interjút Tüttő Katával, ahol a hölgy nem értette miért fontos az, hogy ő Lesztinger Tamás nagyvállalkozó, nevezzük inkább privatizálási cápának, élettársa"
szentkoronaradio.com/node/12768

eszkep 2010.11.18. 07:52:59

@kovacskoko: Mielőtt még nagyobb hülyét csinálnál magadból beteges képzelgéseiddel:
www.magyarhirlap.hu/belfold/elmarad_a_roman_unnep_a_nemzetiben.html

f.m.j. 2010.11.18. 07:53:10

@arlequin:

én is hallottam a Klubrégyóban :)

szerintem simán csak nem tudta mi ez az egész, és mit jelent... (most a legnagyobb jóindulattal viseltetek egy olyan ember iránt, akit megvetek :)) nem akart ő semmi rosszat...
mondjuk az, hogy visszalépett fölfogható annak is, hogy félti az igazgatói székét, mégiscsak áljobboldali kormány van, akik a látszatra azért adnak (sajnos csak arra), mert belátó jóérzést nem feltételezek egy ilyenről, akinek ez (román nemzeti ünnep egy magyar nemzeti színházban... ejj, vajon a románok engednének-e ilyet?) egyáltalán megfordult a fejében...

ez már tényleg maradék méltóságunk trágyába való fürdője lett volna, ráadásul úgy, hogy minket meg se kérdeznek erről, hogy jó-e ez így nekünk, akarjuk-e...

ucsacsu 2010.11.18. 07:59:58

@bboti86:
Te nem vagy erdélyi.Csak egy nagy fasz.

arlequin 2010.11.18. 08:03:36

@f.m.j.: robi egyébként az ország egyik legtehetségesebb színésze. ez tény. és nyugodtan lehet belátó jóérzést feltételezni róla. emberből van.

kovacskoko 2010.11.18. 08:11:30

@eszkep: vedd már le a narancsszínű szemüveget! Hol volt ez a döntés a poszt írásakor? Miért kellett megvárni amíg balhé lesz belőle és általános felháborodás?

f.m.j. 2010.11.18. 08:14:34

@arlequin:

a tehetség, és az emberség nem feltétlenül kiegészítői egymásnak... sőt

a színészi tehetsége vitán felül áll, a rendezői oldaláról nem vagyok biztos... sőt

nem bánta meg, nem is értette, hogy mi az ok a felháborodásra (bizonyíték a valaki által korábban belinkelt Magyar Hírlapos cikk)

mindenki emberből van, nem mentség, sőt .... :)

fokabacsi 2010.11.18. 08:15:18

@arlequin: Attól hogy te annak tartod még nem lesz "tehetséges" ! Egy Nemzeti Színház a nemzet szent helye , a Magyar színjátszás temploma. Ebből buzitanyát, pornószínházat csinálni nem éppen elegáns. Finoman szólva.
Normális ember nem tesz ilyet.

f.m.j. 2010.11.18. 08:17:48

@arlequin: -válasz2-
nem lehet egyszerre valaki "lator" és Jézus... (arra gondolok, hogy az egyik kommentedben latornak nevezed-ezek szerint nem komolyan, a másikban ezerrel véded, megértem, ez a kettősség bennem is megvan, de itt és most nem helyes... nekem)

Baldrick68 2010.11.18. 08:19:35

Jópofa ez a hír, de nem kéne kicsit komolyabb témákkal IS foglalkozni?

Fegyvereseké lesz a magánpénztári pénz
index.hu/gazdasag/magyar/2010/11/18/fegyvereseke_lesz_a_magankasszak_vagyona/

f.m.j. 2010.11.18. 08:22:16

ja, vagy az is lehet, hogy megint tesztelnek minket, hogy meddig mehetnek el....

arlequin 2010.11.18. 08:25:32

@f.m.j.: kérem én bolond vagyok.

Kurt S. Earp 2010.11.18. 08:28:35

@Jégvihar(aha csak ez van): "...Mondjuk kutyasétáltatás közben garázdák találkoznak vele. Az nem lep meg hogy ebből nem kért."
Azokat a garázdákat, akik rátámadnak a Lóbelt gyerekre kutyasétáltatás közben, nyakig beásom a földbe és átmegyek a fejükön egy úthengerrel. Nem ijesztünk meg védtelen állatokat. Aki látott már szűkölő, riadt tekintetű, remegő kutyákat az érti ezt, a többi meg génhulladék.

@arlequin: "robi egyébként az ország egyik legtehetségesebb színésze. ez tény."
Egyetértek. Ettől még lehetne agya. És ezzel nagylelkűen feltételezem róla, hogy nem egy szimpla kis nemzetgyalázó tetű, hanem egy butus csacsi, a kisz drágaszágom.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.11.18. 08:41:37

Azért annyi esze mégis van ennek a róbert gyereknek, hogy visszamondta. Ahogy a nyilatkozatából kivettem, szerencsétlen tényleg buta mint a tök. Én megértem, azt, hogy trianon és Erdély elvesztése már a keserű múlt és még én is támogatom, hogy a jövőben a szomszédos népekkel legyünk jóban. DE...
De robi csak azt nem veszi észre, hogy ha valaki kigombolt sliccel közelít felé és fejét finoman lefelé nyomja, akkor az a valaki nem barátkozni, hanem szopatni akart és a szopás után nem barátként tekint rá, hanem k**vaként.
Sajnos ezt rengeteg politikus és közéleti személy nem képes belátni... sőt talán még élvezik is ha szophatnak. (Nem hiába az ország manapság a pornósztárokról híres).

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.11.18. 08:52:27

@Baldrick68:

egy tegnapi poston kéred számon a mai hírt? :)

Max. 2010.11.18. 08:52:54

@julius666x: Olvastam mire reagáltál, meg azt is, amit előtte írtál. A "végre egy ország ahol nem verik halomra a magyarokat" dologra meg egy tegnapi eseménnyel reagálnék: www.erdon.ro/hirek/im:erdon:sport/cikk/a-fiatal-sportolok-mindenkit-utottek/cn/news-20101115-02450208 és nem, ez nem az "ilyen is van" szituáció, ez mindennapos.

törökszultán 2010.11.18. 08:57:56

Ami Alföldit illeti, hát itt az idő és az alkalom.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.11.18. 09:08:02

@éberség elvtársak: Mégmielőtt hükyének látszanák tudom, hogy Tüttő Kata kicsoda. Csak az ilyeneket miért nem ellenőrizgeti az APEH meg a Budai Gyula??? :D

LiberGon 2010.11.18. 09:27:30

Javaslom a Havasalföldi Róbert név használatát! :)

eszkep 2010.11.18. 09:31:54

OFF
Bulvár rovat már rég volt, de ennek a két kiégett "médiagecinek" a szájkaratéja már-már humoros.
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/havas-remelem-vagot-meguti-a-guta-2034477/

eszkep 2010.11.18. 09:33:10

@kovacskoko: Poszt sehol, de teljesen egyértelmű volt, hogy amiről te "mesélsz" az nélkülöz minden realitásérzéket részedről.

LiberGon 2010.11.18. 09:50:58

@eszkep: Tudom. :) Kávézás közben jutott eszembe.

kovacskoko 2010.11.18. 09:55:58

@eszkep: Szerinted egy külföldi diplomáciai képviselet nem hívja meg a külügy vezéreit egy ilyen rendezvényre? Neked fizetnek azért, hogy hülye legyél, vagy önkéntes vagy?

Marcellusca 2010.11.18. 10:32:21

@Conv: Fúúúú, belementek a nagy, magyar történelem oktatásba. Muhaha!
Én sem tudtam, hogy mit ünnepelnek dec. 1-jén.
Mert oly' korban tanultam még történelmet, amikor nem említették "baráti" országok gaz tetteit.
Köztük ezt sem.
Meg a Trianoni szerződést is másként magyarázták. :(

Mert mindig a győztesek írják a történelmet.
És akkor mások voltak a nyerők.

És annyira nem érdekel a történelem - még a magyar sem - ,hogy emiatt napokat töltsek el a Szabó Ervin Könyvtárban. (Télleg, még úgy híjják? :D)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.11.18. 10:52:50

@Marcellusca:

bazz én egy korosztállyal idősebb vagyok nálad, de még én is tanultam, hogy mikor csatolták el magyarország területétől erdélyt :) ez nem politikafüggő anyag bazze :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.11.18. 10:54:03

@Marcellusca: de gondolom, a trianoni szerződés dátumát nem magyarázták másként :)

majomkutya 2010.11.18. 12:44:24

@julius666x: Köszönöm hogy sovén majomnak neveztél. Mondandómat viszont sajnos féreértetted. Nem mondtam egy szóval sem hogy a román emberek között ne lenne értelmes és normális ember. Viszont a román politika alapból sovén és magyarellenes. Mindig is az volt és sajnos mindig is az lesz. Jelenleg katonai támaszpontok létesítése zajlik székelyföldön azzal a céllal, hogy ezrével telepítsék ott le a román anyanyelvű katonákat és tiszteket. Az egyik román elnökjelölt (korábbi élsportoló) pedig azzal kampányol, hogy úgy lehet két legyet ütni egy csapásra, ha a románia területén élő cigányokat székelyföldre költöztetik, így a románoktól elszeparálják a cigányokat és megoldják azt a problémát, hogy a román állam közepén egy kb. 1 milliós tömbmagyarság él. Ehhez nincs mit hozzátenni.Ha egy elnökaspiráns szerint ez az ország két legkomolyabb problémája, akkor elég nagy baj van.
Továbbá mennyire lehet megbízni (vagy csak bízni abban, hogy egyszer valóban jó, mindkét félnek előnyös kapcsolatot lehet kialakítani) egy olyan államban, amely szomszédját a nemzeti színházában készül arcon köpni és megalázni?

abandi 2010.11.18. 14:05:36

Ez a tudjukmifajta buzogány csak azt adta, ami a lényegük a tudjukkiknek....
Elérkzrttnek látta az időt, hogy -miután izrájélt pÁrtnerlistára vették- ismét belénkrúgjon.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.11.18. 14:27:13

@fokabacsi: Viszont begyöpösödött posványt sem kell belőée csinálni. Hol legyenek az újítások, ha nem ott, haol a legtöbben látják?

@Noname Cowboy: Hát, ők egyenlőbbek. Meg biztos le van ez zsírozva.

abandi 2010.11.18. 15:02:33

@ColT:
"Viszont begyöpösödött posványt sem kell belőée csinálni. Hol legyenek az újítások, ha nem ott, haol a legtöbben látják?"
Az új repertoár premierje legyen mondjuk:
Címe: A kis buzi kiűzrtése a Paradicsomból. Nyílt színen történő anális vegzálása Lobikának, egy rozsdás belezőkarmolóval...

Romani*ite*domum! (törölt) 2010.11.18. 15:42:46

Az én őseim több, mint 400 éve eljöttek Erdélyből, de mélységesen felhábórít ez a magyarnak álcázott zsidó disznó ezt megpróbálhatta. Hulljon a férgese!!!

abandi 2010.11.18. 15:54:58

@Romani*ite*domum!:
Ahogy mondod, sőt:
Ahogy Zero felvetette:
Mi is van a Magyar Külüggyel ilyenkor?!

arlequin 2010.11.18. 16:05:05

@abandi:
"Az eltérő francia álláspont ellenére Magyarország továbbra is határozottan javasolja Románia és Bulgária csatlakozását a schengeni övezethez – mondta csütörtökön Párizsban Martonyi János külügyminiszter francia kollégájával folytatott megbeszélése után. A magyar diplomácia vezetője Orbán Viktor miniszterelnök kíséretében tartózkodik a francia fővárosban."
MTI

abandi 2010.11.18. 16:10:03

@arlequin:
A martonyi nem említette izrajél elsőbbségét????
Hát mi a fasz folyik itt...azaz ott?!

arlequin 2010.11.18. 16:12:42

@abandi: nemtom. pedig megírtam neki is előre a beszédet izrael 2012-es csatlakozási ünnepségére. jó pénz volt.

abandi 2010.11.18. 16:22:25

@arlequin:
Mert (b)irodalmi héberül írtad és úgy a 2012-őt 2102-nek ovasta és nem értette...

arlequin 2010.11.18. 16:36:06

@abandi: tényleg basszus...
de ez még hagyján.
valahol elhagytam az armageddon forgatókönyvét s valamelyik szerencsétlen kiadta 'jelenések könyve' címén. s szerinted kapok érte jogdíjat?!
ahhh. mindegy.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.11.18. 16:57:14

az a baj, hogy a mélymagyarok ilyenkor mindig túlugatnak mindekit és nem lehet normálisan beszélni x és y dologról... bár ezt már megszokhatta ez az ország

Horizont 2010.11.18. 17:42:01

@.Pierre Bezuhov.: Akkor te meg "magasmagyar" vagy?????

Horizont 2010.11.18. 18:15:36

@Conv: Hahahaha ez jó! Megnevettettél:) Itt gondolkoztam, hogy vajon Bezu milyen magyar lehet, és ez nekem nem jutott eszembe:)))

arlequin 2010.11.18. 18:23:59

@Horizont: @Conv: azért a konkáv/konvex, vagy a halmazmagyar se lenne sámli. mester! hihetetlen lehetőségre tártad elmém szivárványkapuját. hálám örökké üldözni fog, s jaj neked, ha eltalál 2 liter jóféle gyümölcspárlat formájában.

guma 2010.11.18. 18:50:50

@Horizont:@arlequin: @Conv: Kedvesei!
Mindenhol, mindenkit kioktatni, nem szép.

Barátnőm fia kicsinek nagy szövegláda volt, minden észre vett, amit nem kell. Mari megértette vele, hogy ne a helyszínen, hanem majd otthon megbeszélik a látottakat. Villamoson felszáll egy idős hölgy irgalmatlanul kifestve, hihetetlen nagy orral. A gyerek nézi majd jó hangosan szemét a nőről le nem véve azt mondja : anyu a néni mázát és orrát otthon megbeszéljük úgye????????

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.11.18. 19:23:11

@Horizont: jah, mondhassssuk. mindesetre elég távol állok a mélynövésűtől, így nem kell kompenzálnom hatalommániával és zsámollyal a 2 milliós tömeg előtt :) vagy egy autóra ragasztható matricával, ami sokkal nagyobbnak tüntet fel valamit ami a valóságban nem is akkora :)

arlequin 2010.11.18. 19:47:34

@.Pierre Bezuhov.: neked vannak ilyen, hogyismondjam, műpéniszes-matricás haverjaid? pfűűű. az tényleg kemény, főleg, ha nem is akkora. gondolom tv-t se nézel, ott sincs semmi ami 'akkora' a valóságban. újságokról, honlapokról nem is beszélve...

Horizont 2010.11.18. 20:02:09

@.Pierre Bezuhov.:
Tudod csak a férfiak szeretik hangoztatni és el is hinni, hogy nem a méret számít:)))
Tudod volt nekünk hórihorgasunk, aztán most van kicsinykénk. Jobbnál jobb:)
Lehet, hogy mégsem mindenben a méret számít?:)

guma 2010.11.18. 20:06:22

@Horizont: Már megint az a méret :))) DDDD Megyek aludni mert ebből baj lesz ... D

Horizont 2010.11.18. 20:27:21

@guma: Tudod ha egyszer beindul a szekér:DDDDD

arlequin 2010.11.18. 20:27:22

BRÉKING NYÚZ!
Menesztették alföldi homoróbot!

kuruc.info/r/6/69678/

p.s.: szokásos kuruc-vicc csak...

ON

Horizont 2010.11.18. 20:32:39

@arlequin:
Látod ezért utálom a Kurucot. Odaírja, hogy "buzeráns zsidó" . Lehet, hogy az, de muszáj ezt így? Kritikán aluli. Ezáltal számomra a kritikája hiteltelen.De ha normálisan írna esetleg. Persze akkor nem a Kuruc lenne.Kör bezárult.

guma 2010.11.18. 20:33:28

@Horizont: vigyázz mert messze tud ám vinni ( hátha még 4 ökrös is esetleg :))) DDD)

guma 2010.11.18. 20:35:53

@Horizont: Kinevethetsz, de ezért nem járok egy ideje oda!
@arlequin: És ez viccnek is rossz megfogalmazás.

Horizont 2010.11.18. 20:39:40

@guma: én egyáltalán nem járok oda, csak ha valaki belinkeli meglátogatom őket, de leszívják a pozitív energiáimat. Így sincs sok:)
off. Most olvasom, hogy ellopták Brad Pitt fényképezőgépét a József Attila lakótelepen. Piff neki, Magyarország én így szeretlek:(

arlequin 2010.11.18. 20:45:31

@Horizont: 1. axióma: kuruc=kuruc.
@guma: 2. axióma: a rossz vicc is vicc.
@arlequin: 3. axióma: szép estét!

guma 2010.11.18. 20:48:36

@arlequin: Viszont! És igazad van, na! D
De akkor is ...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.11.18. 21:03:51

@Horizont: hiteltelen a kritika, mert az általad is elismert valóságot írja pc nélkül? :)

guma 2010.11.18. 21:14:57

@Conv: Már mondtam, hogy ha nem lennél (és @arlequin: ) akkor benneteket ki kellene találni!

Valahogy a nem jót is megfordítjátok :))))))))))))))))))))))))))

arlequin 2010.11.18. 21:31:35

@guma: imádom a női 'nem'-et ;-)
@Conv: miket beszélsz már? ezek szélsőségesen radikális elemek. hazudnak. és persze náczikok.

arlequin 2010.11.18. 21:42:30

@Conv: mekkora?
ez az igazi méreg...

Horizont 2010.11.18. 21:47:56

@Conv: Ide PC oda PC most komolyan ne okozz már csalódást nekem. Honnan tudnám, hogy Alföldi zsidó-e? Azt is csak a bulvárhírekből olvastam, hogy homoszexuális . De tegyük fel zsidó is meg homoszexuális is. És akkor azt kell leírnia egy honlapnak vagy bárkinek, bárminek, hogy zsidó buzeráns?A Nemzeti Színház igazgatója mellesleg. Most tényleg úgy gondolod ez így helyes? Ha igen akkor bennem van a hiba.

arlequin 2010.11.18. 21:50:32

@Horizont: miért kérdezel ilyeneket? amikor a 'bal'-nak a legnagyobb gondja az, hogy antiszemita és homofób, akkor nem csoda, hogy a kuruc buzi zsidóról beszél. ily egyszerű. direkt, tudatos injekciózás. szerintem. persze lehet, hogy tévedek.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.11.18. 22:07:15

@arlequin: hát ez így ánblok így ritka nagy faszság =)
kivéve ha nálad az okozatból következik az ok

@Horizont: rossz hírem van. ha nincs érzéked a gyűlölködéshez, akkor egy idő után kinéznek maguk közül a kurucok / jobbberek
:)

Horizont 2010.11.18. 22:07:41

@arlequin:
Na de én azokat is elítélem. Utálom ezt a rohadt kifordult világot. Minden oldalon. Felmenti az egyiket a másik baromsága? Nem. Én szeretném ha valami emberi méltóság megmaradna. Tudom hülye vagyok ne is véleményezz:)

Horizont 2010.11.18. 22:12:03

@.Pierre Bezuhov.: Ajánlanék neked egy Klubrádiós Bolgár György "Beszéljük meg" műsort. Azt a gyűlölködést ami ott folyik, szuggerálják a rettegést. Pedig az baloldali rádió és műsor. Akkor hogy is van ez? Aki nem gyűlölködik nem fér be sehová? Ne légy elfogult nem áll jól!!!!!!Nézz már körül a jó istenke áldjon már meg! Léket kapott az a baloldali + liberális hajó ébresztő!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.11.18. 22:34:43

@Horizont:

"Honnan tudnám, hogy Alföldi zsidó-e? Azt is csak a bulvárhírekből olvastam, hogy homoszexuális"

Mindkettőt ő maga nyilatkozta.

Értem én mi a bajod, mi nem tetszik, de akkor tessék azt mondani, a stílusuk, a modoruk nem tetszik, ne azt, hogy hiteltelen amit olvasol :)

Horizont 2010.11.18. 22:48:09

@Conv:
Félreértettél. Tehát: ha ilyen körítéssel olvasom amit ír (bárki) akkor hiteltelenné válik az aki írja és amit ír is. Nekem!Pedig nagyon edzésbe vagyok itt meg mindenhol, de van ami már nem változik bennem mégse. A Kuruc úgy ír, hogy rögtön "bezárulok" és elolvasom, de nem fogadom be!Néha Népszavát is olvasok, na velük is így vagyok. Lapozok. Leteszem. (nem én veszem:D)
Alföldi azt mondta magáról, hogy igen kérem én egy buzeráns zsidó vagyok?:)))

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.18. 22:53:23

Jajj, végre lehet egy jót buzizni. Az már külön öröm, hogy mellé még zsidózni is. Pár törzstagnak biztos elvonási tünetei voltak már :).

arlequin 2010.11.18. 23:05:51

@.Pierre Bezuhov.: ezzel az új ávátárral kapcsotasan. melyik vagy te? a szélső? a nő, vagy a hapsi? a hetero vagy a buzi? a zsidó vagy a goj?

na látod. kb. ennyi értelme van okot és okozatot bután felcserélni. de ami okozat, az maholnap ok. szóval nem lennék ekkora szájjal bezukám. szép estét.

mindenkinek.

arlequin 2010.11.18. 23:12:17

@avus: aha. majd ha egy rózsaszín félmillás bringával lesz időm túrázni, nos, akkor majd beszélgethetünk ilyen témákról. ezek az emberek itt csak proletárok, tudod? se idejük, se pénzük ilyenekre. kedvük az lenne.
robika pedig az, ami. téged ez bánt? antiszemita, esetleg homofób vagy? ne aggódj, elmúlik. bár egy ilyen rózsaszín bringa akár el is gondolkoztathatna ezeken...
a bicaj egyébként fasza. az én specialized-omat rútul ellopták. azúr-gyöngyházkék váz stb. trekking. volt. szerettem. nagyon.

és egy kis segítség:
"nagykovácsi-i"
nos ilyen nem létezik. magyarban. jóccakát.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.11.18. 23:14:44

@Horizont:

hát voltaképpen nem ezzel a szóhasználattal nyilatkozta :)

szóval, ha azt mondom, e=mszercanégyzeten a mondanivalóm lényege, akkor az attól, ha úgy közlöm, hogy: minden nyomorult kis buzi zsidónak tudnia kell, hogy e=mszercanégyzeten, akkor már nem is lesz hiteles, tehát el kell zárkózni tőle?
Ha viszont azt mondom, hogy társadalmunk mélyen tisztelt és nagybecsű másként gondolkodó és alternatív nemiségű vallási kisebbségéhez tartozó állampolgárainak fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy e=pínégyzetszert akkor az korrekt és befogadható információ ami hiteles a közlés módjától.

Nem lehet, hogy hiba, ha az érzelmi töltés miatt elutasítod a tényszerű igazságot?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.11.18. 23:16:29

@avus: viszont legalább nem kell gondolkodni. látom ez téged is idevonzott :)

arlequin 2010.11.18. 23:20:00

@Conv: lö pá' koma.
üdv a tsaládnak meg a tsatolt részeknek.
szunnya jön.
hohó, már itt is van!:
- ne, ne!
- de, de!

Horizont 2010.11.18. 23:22:15

@Conv: Persze hiba!Így védekezek!! De vágynék a szépre, jóra :)))) Ez ma már baj.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.11.18. 23:24:14

@Horizont: amíg tudatos, addig nem.
de ha már ösztönből nem vizsgálod a tartalmat, csak elutasítod a hangzás miatt, az már baj.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.11.18. 23:55:20

@Horizont:
Értem mit mondasz, és teljesen így vagyok vele én is. Annyi különbséggel, hogy az első ilyen "stilisztikai elemnél" már vált az agyam, és csak nagy vonalakban futom át, hogy kb. tudjam, miről szól.

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.19. 01:17:19

@arlequin: Ez jó. Ha idejövök, félmillás-bringás (amúgy több) időmilliomos vagyok, ha átmegyek az autózzblogra, akkor meg csóró bringás. Tisztára összezavartok :). A nyelvtani korrekcióért kösz, ebben sosem voltam biztos. A bringa színén meg ne akadj ki, a sportágban ez kultikus szín. Például a Giro éllovasának mezszíne is.

arlequin 2010.11.19. 07:47:13

@avus: sejtettem, hogy több, de nem akartam csillagokba szállni... én még náladnál is csóróbb bringás vagyok. ;-p

f.m.j. 2010.11.19. 08:15:41

Jó reggelt!

Csak nem nyugszik az Igazgató Úr... (így elég pc, és tisztelettudó? :))

index.hu/kultur/pol/2010/11/18/megsem_a_mupaban_mutatjak_be_alfoldi_magyar_unnepet/?rnd=650

Nem kétséges, hogy milyennek állítják be majd a magyarokat, bár a cikk azt írja, hogy "sváb, zsidó, és félzsidó magyarok"- ból álló csoport életét mutatja be 1940-47. között... már simán csak magyarok sincsenek...

fokabacsi 2010.11.19. 17:02:27

@ColT: Nem a begyöpösödésről van szó ! Gondolom nem örülnél neki , ha pl: kézkrém helyett "újításképpen" szar lenne a tubusban? Vagy ha igen szólj és küldök neked egy vödörrel .

maxwell murder 2010.11.19. 18:02:17

Bede Márton "remek" kis cikket írt az Indexen! K.A.!!!

arlequin 2010.11.19. 18:04:36

@maxwell murder:
"K.A."?
ez mi?
kedves-aranyos?

arlequin 2010.11.19. 18:14:18

@maxwell murder: rögtön gondoltam. ez a marci gyerek hasonlít a robira... ;-)

abandi 2010.11.19. 18:53:02

Análamál ravaszul -a magukfajta módján- azért felhívta a jobbérzésű állampolgárok figyelmét, hogy a szőröstappancsúak minden évben a budapesti éjszakában randalíoznak, hol itt, holott...

fokabacsi 2010.11.19. 20:55:54

""Egy kis adalék a másik gyűlölködőről :Lendvai Pál a szombathelyi ÁVH Belső Karhatalom agitációs és propaganda főnöke volt. Aczél Györgyöt az osztrák sajtó részéről mindig csak ő, Paul Lendvai interjúvolta meg. /ir. Méreg c. újság 1995. 1. sz./

Lendvai Pál ÁVH-s őrnagy 1952-ben kihallgatta Pógyor Istvánt (Sárosoroszi, Bereg vm, 1902. jan.26 + Gyűjtőfogház börtönében Bp. 1953.11.07-én) a református ifjúság egyik vezetőjét. Pógyor István sokgyermekes szegény családból származott. A Keresztény Ifjúsági Egyesület (KIE) munkatársa. A
II. világháború alatt szervezte a menekültügyi és mentősegélyszolgálatot. 1951-ben letartóztatták. Egyik kihallgatója Lendvai Pál őrnagy volt. Elektrosokkal fenyegette meg Pógyort, ha nem írná alá azokat a
jegyzőkönyveket, amelyek szerint a régi Protestáns Ifjúsági Egyesületeket a föld alatt tovább vezette és a rendszer ellen tevékenykedett. Pógyort 12 évre ítélték. Ismeretlen körülmények között halt meg a börtönben. Sírja a 301-es parcellában van. /ir. Ispánki Béla: Az évszázad pere. Lámpás Kiadó 1995. 307, 308 old./

Lendvai Pál a Szabad Nép egykori újságírója, szerkesztője, a Rákosi-korszak hírhedt alakja, az ÁVOKÉPZŐ egykori tanára - 1956 után fogta magát, kiment Bécsbe, és ott folytatta újságírói pályáját. Kádár János legkedvesebb nyugati újságírója volt, ami valószínűsíti, hogy 1956 után is a komcsiknak dolgozott, mint kém.

Most pedig az ellen-Világszövetség vezetőségének egyik fő jelöltje, az MSZP és a Fidesz tárgyalópartnere.""
Madarat tolláról....

süti beállítások módosítása