Skip to content


       Szűrés lista

Bayer nem szereti a blogokat

Bayer Zsolt publicisztikákat ír a Magyar Hírlapba, emellett két műsora van az Echo TV-n. Mivel az újság és a televízió is Széles Gábor tulajdona, neki köszönheti Bayer a fizetését, egy tőle származó idézettel indítunk:
 


"a Magyar Hírlap kezdetektől fogva komolyan veszi, amit publicisztikai rovatának mottójában hirdet: "A hír szent, a vélemény szabad", ezért vitára hív, mondván: "a vitából lehet valami, ami előremozdítja ezt az országot, ami segít tisztázni az álláspontokat, ami feloldja a magyar szellemi életben tapasztalható végletes megosztottságot. A hajtóvadászat semmiféle jó célhoz nem vezet el." "

 

Tehát a mottó: "A hír szent, a vélemény szabad"

Ennek tükrében nézzük meg Bayer Zsolt Korrektúra című műsorának - ahol "Újságírók beszélgetnek a hét legfontosabb politikai és gazdasági eseményeiről." - január 7-i adását.

Zsolt meghívott vendégei:

- Szentmihályi Szabó Péter: író, költő, műfordító, közíró (Magyar Hírlap, Keresztény Élet, Echo TV)
- Bogár László: közgazdász, politikus, publicista (Magyar Hírlap)
- Boros Bánk Levente: politológus, publicista (Magyar Hírlap, Magyar Nemzet)
- Zsebők Csaba: újságíró (Magyar Hírlap)

Ejj, micsoda belterjes banda! Mindig nagyon vicces, mikor egy ilyen egymáshozszokott társaság beszél valami számukra ismeretlen dologról. Képzeljük el mondjuk, ahogy a nagyiklub kitárgyalja a péniszgyűrű létezését. Van ott minden: csodálkozás, innen-onnan hallott pletykák, borzongás, és bizony be nem ismert titkos vágyakozás is felfedezhető a vénülő tekintetekben.

Január 7-én a Korrektúrában Bayer és vendégei a blogokról ejtettek szót: 

 

Szentmihályi Szabó Péter szerint beszélni kell a "nagyjából ellenőrizhetetlen internet problémáról". Véleménye szerint sok esetben külföldi szerverekről adják a "teljesen ellenőrizhetetlen és lenyomozhatatlan" tartalmakat. Szentmihályi élcelődve idézte a Hírszerzőt, amely arról tudósított: a Médiapárt című, újságírók által alapított franciaországi hírsite arra hívja fel az unió országaiban működő lapokat és blogtulajdonosokat, hogy hagyjanak üres helyet oldalukon egy-egy magyar újságíró cikkeinek, mert élet és halál ura lett a magyar kormány a médiában.

Bayer Zsolt ennek kapcsán kifejtette: az Orbán-kormány médiatörvénye elleni egyik fő érv az internetes tartalmak ellenőrzése. Bayer megkérdőjelezte azoknak a felháborodását, akik úgy teszik fel a kérdést: "Mi az, hogy még az internetet is" ellenőrzik? Úgy fogalmazott: "Szóval mi folyik ma ezen a világhálón, ahol mondjuk a leggyávább, névtelenségbe burkolózó rohadékok blogolás címén azt írnak amit akarnak és te állsz tehetetlenül? És bármivel lezsidóznak, lebuziznak, lealkoholistáznak valami álnév mögött. És ezt százezrek olvassák naponta."

Bayer szerint "ez az egész internet maga a Bábel tornya." Majd így folytatja: "De milyen alapon, ki és hol döntötte el, hogy az internet szent tehén, fétis, amihez nem lehet hozzányúlni. Azért hogy minden beteg lelkű pszichopata állat oda azt írogasson amit akar."

Boros Bánk Levente: mindebből azt a következtetést vonta le: "Felborult a normál világ eddig megszokott rendje. Miért tulajdonítunk ekkora jelentőséget a blognak? Miért tulajdonítunk ekkora jelentőséget az álnevek mögött bujkáló különböző interneten gyalázkodó embereknek? Hogy juthattunk el egy olyan pontra amikor egy névtelen blogolónak a véleményére akár tehát egy percet is vesztegetünk? Beteg a világ."

Zsebők Csaba szerint "a gond, hogy a blogokat nem úgy próbálja megfúrni a médiatörvény, ahogy te." Zsebők idéz egy "a kormánnyal jó indulatú, viszont a médiatörvénnyel kritikusabb elemzőt", aki gumiszabályozásról beszélt, amikor a törvény "bármely többség megsértéséről" beszél.

Zsebők szerint a médiatörvény nem a gyűlöletkeltést bünteti általában, hanem csak akkor lép közbe, ha az adott blog kereskedelmi felületként is működik. "Tehát a szabályozás nem arról szól amiről kellene." Példaként a "mérsékelt jobbos irányultságú" Mandiner blogot állítja szembe a Konzervatóriummal, amely szavai szerint "neokonzervatív irányultságú de még mindig inkább a kormányoldal bizonyos szegmenseihez, mint az MSZP-hez közel álló bloggyűjtő oldal." Zsebők szerint a gond, hogy a médiatörvény hatálya kiterjed a Mandinerre, mert vannak rajta hirdetések. A Konzervatórium viszont nem esik majd a szabályozás hatálya alá, mert ott nincsenek kereskedelmi megnyilvánulások. Zsebők szerint ebből a szempontból rossz a szabályozás. Illusztrálásként két évvel ezelőtti adatokat idézett, amelyek szerint az Amerikai Egyesült Államok "információkra éhes közvéleményének" 40 százaléka blogokból és csak 30 százalékban a hírportálokból tájékozódik. Az összes többi a tévékből, rádiókból, nyomtatott sajtóból és egyebekből.

Bogár László úgy fogalmazott: "A tragédia az, hogy a világot egy olyan véleményhatalom irányítja, amelyet viszont értelemszerűen senki nem ellenőrizhet, mert abban a pillanatban, amint ellenőrizni szeretnéd, akkor téged tekint diktátornak, téged gyanúsít meg gyűlöletbeszéddel."

 

Hogy is van a mottó? Ó igen, emlékszem már! "A hír szent, a vélemény szabad"

Javaslom az uraknak a kiegészítést, hogy "persze csak a mienk".

Egyébként véleményem szerint ez az adatsor a csúnya Zinternet ellen irányuló dühük legfőbb oka:

 

Nos kérem, ilyen olvasottságot a blogok is produkálnak ám, sőt. Egy-egy népszerű Mandiner-, Konzervatórium- vagy Vastagbőr-postot többen elolvasnak, mint Zsolti írásait.

Persze Madách-díjat mi sosem fogunk kapni, ő meg igen. Holnapután, Nógrád Megyétől.


" Nógrád Megye Madách Imre Díja adományozható egyéneknek és közösségeknek a tudomány, az irodalom, a mûvészetek és a közmûvelõdés terén végzett kiemelkedõ tevékenységért; külföldiek számára a Madách életmû gondozásáért, fordításáért, kutatásáért."

 

 

Címkék: média közélet fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr462595086

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Frankó megmondás a blogokról :) 2011.01.19. 21:49:55

Bár sok gyöngyszem van a videóban, ezek közül csak Bogár László egyik mondatát emelném ki: "A tragédia az, hogy a világot - ebből is látszik - egy olyan véleményhatalom irányítja, ami értelemszerűen senki nem ellenőrizhet, mert abban a pillanatban...

Trackback: Fülke forradalomtól a facebook forradalomig, avagy a Orbán Viktor és a web2.0 2011.01.19. 19:07:02

Örömmel hallottam miniszterelnökünktől az Európai Parlamentben az alábbi kijelentést: Ki gondolhatja, hogy az internet korszakában lehet a vélemények szabad áramlását korlátozni? Meg vagyok döbbenve, önök mennyire a múltban élnek. Mi a Facebook-on nyer...

Trackback: Attól függ honnan nézzük! Demokrácia 1. 2011.01.19. 19:01:29

 A kétharmad diszkrét és demokratikus bája.

Trackback: Holló a hollónak..... vagy mégis? 2011.01.19. 18:57:31

 A jobbik tiltakozik. Na és? De mi ellen, kérdezheti a tájékozatlan olvasó?   A Nógrád megyei Madách-ünnepségen átadják a 2011. évi Madách-díjakat. Két díjat adnak át. Szerintem nehezen találnák ki, hogy ki lesz az egyik díjazott...

Trackback: Laudatio 2011.01.19. 16:57:45

 magyarhirlap.hu/velemeny/ugyanaz_a_buz.htmlÚrhatnám pesti kávézók állandó kellékei a cseresznyefa vagy lazúrmahagóni színű biederficker stílusú könyvespolcok, rajtuk ódon fóliánsokkal. Az ódon fóliáns viszonylag ritka jószág, méghacsak a Hangya s...

Trackback: Bayer nem szereti a blogokat 2011.01.19. 16:35:58

Bayer Zsolt publicisztikákat ír a Magyar Hírlapba, emellett két műsora van az Echo TV-n. Mivel az újság és a televízió is Széles Gábor tulajdona, neki köszönheti Bayer a fizetését, egy tőle származó idézettel indítunk:

Trackback: Ki olvassa ma a vidéki hírportálokat? 2011.01.19. 12:58:49

Mit válaszolnátok, ha valaki megkérdezné tőletek, hogy érdemes-e hirdetnie vállalkozását egy megyei napilap online hírportálján? Én először legyűrtem magamban a harsány és határozott "nem" választ, majd utánanéztem, mit is tudhat meg egy mez...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énbagoly 2011.01.19. 11:21:49

Ezen a Madách-díjon kiakadtam.
Mert még azt sem lehet mondani, hogy megpróbálna bármiben is hasonlítani a díj névadójához. Mert akkor megérteném. De miért nevezi őt bárki is az irodalomhoz közelállónak? Valahogy nem tudom összeegyeztetni BZs írásait Az ember tragédiájával.
Lehet, hogy csak jobban jobboldalinak kell hozzá lenni, vagy mi?

Az meg mindig is bökni fogja a csőrüket, hogy a neten a blogokat többen olvassák mint az ő újságjukat. Végülis, az ő pénzük lesz ezzel kevesebb, az meg felháborító. :S

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 11:27:09

"Hogy juthattunk el egy olyan pontra amikor egy névtelen blogolónak a véleményére akár tehát egy percet is vesztegetünk? Beteg a világ."
Beteg a világ, mert a kiderült információmorzsákat a pógárnak kell közzétenni, és nem mondhatja azt a' ÁLLAMBÁCSI, hogy az nem úgy van.

Francnak nem költöznek ezek Kínába, vagy Észak-Koreába? Ott nincsnek rohadék blogolók. Csak a hozzájuk hasonló bértollnokok.

A "A hír szent, a vélemény szabad" pedig az önszopatás szép példája ezek után. LOL.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 11:28:01

Akinek egy ilyen helyreigazítást kell közölnie nyomtatásban (!!!), az szerintem ne dumáljon interneten írogató "beteg lelkű pszichopata állat"-okról :)))))
mandiner.hu/cikk/20101208_magyar_hirlap

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 11:28:34

@Énbagoly: De tényleg szerintem mi eléggé jobboldaliak vagyunk. Vagy csak simán normáls emberek.

A "talpnyalás" meg a valamllyen véleményi, politikai oldalhoz tartozás meg még véletlenül sem ugyanaz.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.01.19. 11:30:19

Szar lehet az 5-ös sorszámú párttagkönyv tulajdonosának, hogy csak 13 ezer ember fizet azért, hogy az írásait is tartalmazó újságot megvegye. És ugye ezért ő fizetést kap. Vajon ha Széles Gabi megunja, hogy százmilliókat öljön egy 13 ezres újságba, meg egy 1%-os nézettségű TV-be, akkor vajon mi lesz az 5-ös sorszámú párttagkönyv tulajdonosával?

A legsötétebb kádári gondolkodásmódja van Zsoltikának, ki most az ellenség? A sötétben bújkáló ANONIM blogger!

Baszdki
1, a Gyurcsány-kormány alatt nem foglalkoztak ennyit a blogokkal, lassan benne vagyunk a TOP5 témában
2, a példaként hozott Mandiner és Konzi mérsékelt jobboldali blogok, vajon mi lenne Zsoltikám, ha a balos meg liberális blogokat olvasnák "százezren"? Beszarnál a félelemtől?
3, a vélemény (!) az, hogy az ilyen belterjes megmondóembereken rég túllépett az idő, blogok, twitter, tumblr, facebook, te meg csak irogasd a pubijaidat a 13 ezer MH vásárlónak.
4, az 5-ös számú párttagkönyvvel, amire elég sűrűn hivatkozol, nyugodtan töröld ki a seggedet.

dr. Aullah 2011.01.19. 11:30:39

Kétszínű büdös parasztok. Tessék...

Amúgy elmondom, hogy én miért olvasom EZT a blogot, ha ennyire nem értik.

1. Egész nap gép előtt vagyok, egy másodperc alatt tájékozódom.
2. Percre kész... a nyomtatott újság lejárt (persze vannak kivételek... havilapok, rejtvényújságok)
3. Általában olyan dolgokról írnak, amiket SEHOL MÁSHOL nem lehet olvasni, mert a média, kormány eltitkolja.
4. Szabad a kommentelés, nincsen vasszigor. (Úgy értem, van moderálás, de nem olyan mint pl a VV-en.)
5. Független... (igen, szerintem az)

Marcellusca 2011.01.19. 11:32:08

@ColT: És hogy jutott el oda a világ, hogy ilyen ismeretlenek (mondanám senkiháziak) - csak azért, mert valamelyik kanálisban szerepelnek - mondhatják meg a tutit, hogy mi a jó, mi a helyes???!!!

mocskosbaribaszó 2011.01.19. 11:32:21

@laspalmas: Bzs szája úgy jó ha mocskos, egyébként meg le van sz*rva.

bugajakab 2011.01.19. 11:33:52

Lehet csodálkozni/botránkozni/huhogni/felháborodni de az tény hogy oly mértékű mocsok árad a névtelen de annál agresszívebb blogokból hogy az már környezetszennyezés.

Úgy látom hogy a vastagbőr szerkesztősége nem tagadja meg a szülőatyját az indexet , hozza a szélsőlibsi hangoskodását félelemkeltését és mellébeszélését.
Pedig már néha az volt az ember érzése hogy ez más mint a többi "blogsaláta".
De úgy látszik nehéz a múlttal szakítani.
Lehet fikázni de a nyomtatott sajtónak vannak olvasói főleg a vidéki magyarországon ezzel kattingatás nem pont egyenértékű laspalmas.
Kicsit le kéne szállni arról a magas liberális lóról.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 11:34:41

Ne feledjük a Koltay Andrással, a Médiatanács tagjával készített interjút sem:

"Elmeszelnék Bayer Zsoltot két hete megjelent cikkéért?

- Meg kellene nézni, van-e olyan közösség, amelyet sért az írás.

- A "nem sikerült mindet beásni nyakig" a fehérterror idején elkövetett, kommunisták elleni vérengzésre utal. Tehát a kommunista közösséget sértheti.

- Kérdés, van-e ma "utódközössége" az 1919-es kommunistáknak, akiket közösségként ez sérthet. Nehéz lenne megállapítani. Első ránézésre ez nem a hatóság ügye, a cikkben név szerint említettek pedig polgári és büntetőperben is elégtételt vehetnek, ha akarnak."
hetivalasz.hu/reflektor/a-szabaly-az-szabaly-34679

Énbagoly 2011.01.19. 11:35:45

@ColT: Én spec semmilyen oldali nem szeretnék lenni, csak úgy létezem pártirányultság nélkül.
A zorbánéknál a talpnyalás meg alapvető követelmény. Nem lóg ki a sorból vele.

@zero: Liberális, vagy baloldali blog? Lehet, hogy ezzel új információt adsz nekik, és most kezdik majd el keresni azokat. De jobb lenne akkor, ha a mentőt időben az ajtó elé rendelnék...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.01.19. 11:38:14

@bugajakab:

És?

Ha nem tetszik az blog, nem nyitod meg. A te szabad választásod, hogy minek a címét írod be a böngészőbe.

"tény hogy oly mértékű mocsok árad a névtelen de annál agresszívebb blogokból hogy az már környezetszennyezés."

Milyen tény? Mondj 5 konkrét példát (linket) erre környezetszennyezésre.

jozicsenko 2011.01.19. 11:39:07

2002ben a hetihetes megbuktatta orbánékat
2006ban a blogok nem voltak meghatározó erejűek - voltak, de nem erősek
2010ben a blogok buktatták meg gyurcsányt: nélkületek egy idő után összemosódott volna a sok csalás, lopás, stb, a végén megmaradt volna, hogy az egyik is annyit lop, mnt a másik, stb

most persze lehet félni, mert a vezető ny-i pénzügyi lapok nem titeket olvasnak, de aki itt él, az elöbb-utóbb belétek ütközik (vagy a kapcsolat.hu -ba, ugye?)

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.01.19. 11:39:24

Szerintem Bayer azért is ilyen ideges, mert egy 2009 október cikke miatt feljelentettük rágalmazásért többen is, és egyre szorul a nyakán a kötél.

Ráadásulki nem találnátok, hogy, a folyó büntetőügyben ki fizeti Bayer Zsolt ügyvédjének, dr. Élő Gábornak a költségeit... igen, Esztergom Város Önkormányzata...

Énbagoly 2011.01.19. 11:39:34

@bugajakab: nem érted, hogy pont ez a lényeg? Te is beszélhetsz, én is, meg a többiek is.
A vidéki lapokat meg azért olvassák, mert az ismerősöket keresik benne. A nagymamám például a halottak névsorának a végigbogarászásával kezdi az újságot olvasni. Valamiért úgy gondolom, hogy a megyei napilapok fő megrendelői a nyugdíjasok.

billybabbit 2011.01.19. 11:41:29

Lassan írhatnák a sci-fi írók a legújabb utópiákat.
A felszabadult közös tudat :)
Forradalom az éterben.
A harmadik világégés kezdete.
Szép új világ :)

mangorlo 2011.01.19. 11:42:03

@zero: sokszor nem bírlak titeket, de most nagyon megmelengette a szívemet ez a seggtörlős. sajnos pont a címzetthez nem jut el az izenet.

amúgy én benne lennék egy névvel felvállalt internetes jelenlétbe, az fb korában már úgyis tökmindegy ez a nickesdi

Énbagoly 2011.01.19. 11:42:06

@cserepj: basszus, szép város Esztergom, gyönyörű helyen fekszik, de ami nálatok van, azt épeszű ember fel nem foghatja.
Az új polgármesterasszony hogy bírja?

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.01.19. 11:44:04

@Énbagoly:

Jól bírja, bár nagyon jön föl a meggyesista gané.

Kiderült például, hogy Meggyesék utasítására megbontották a belváros egyik legszebb épületének pinceszintjét - valami éttermet akart oda egy csókos haverjának az ipse. Most meg életveszélyes az egész épület (a takarékpénztári palotáról van szó, Hild József tervezte anno), bármikor omolhat:

hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Esztergom_-_Takarekpenztar.jpg&filetimestamp=20070603112131

S.O.A. 2011.01.19. 11:45:47

Szarjátok össze magatokat a félelemtől, a szerencsétlen bandátokkal együtt, kivénhedt, álkonzervatív talpnyalók... ugyanakkorát fogtok szopni az inertenetes média és a blogk miatt, mint az elődeitek...

Állítom, hogy ha nincs az internetes beteg lelkű piszochopata állat blogoló réteg, meg a sok hülye aki olvassa, akkor:
- Hagyó most épp Thaiföldről fészbúkozza ki a legújabb képeit
- Az MDF-SZDSZ bűnszervezetek koalícióban, 5,001 %-al parlamenti pártok
- Sukorón kevernék a maltert néhány százan
- Sávolyon a jachtkikötő építését is el kezdték volna a motorversenypálya mellé, állami garancia mellett (mert az Abu-Dhabiban is jól mutat)

"A tragédia az, hogy a világot egy olyan véleményhatalom irányítja, amelyet viszont értelemszerűen senki nem ellenőrizhet" - pedig Orvell már mikor figyelmezetett arra, hogy az ilyesmit meg kell előzni...

jozicsenko 2011.01.19. 11:46:51

@bugajakab: háááát, a vb annyira liberális, mint én bantu...

a hülyeség meg ugye pártfüggetlen...
(szidták itt bőven az szdsz-t...)

nu: van sajtója az ufóhívőknek, a melegeknek, a horgászoknak, a kisvasútépítőknek: ha nem érdekel, nem olvasod őket...

én pl ritka beteg oldalnak tartom a kapcsolat.hu-t vagy a munkáspárt honlapját -ahol meghekkeltük a kitett szavazásokat, mára meg is szüntették- , de nem tiltatnám be őket: minden hülyének meg van a helye...

Sátán meg a Jocó 2011.01.19. 11:47:21

@Marcellusca: nem értem, min vagytok kiakadva.

A fenti "a hír szent a vélemény szabad" vs. fröcskölés semmivel sem jobb, vagy rosszabb, mint az önmagukat "mértékadó", "független értelmiségnek" aposztrofáló ballib megmondóemberek Móriczka-effektusos ajvékolása, hogy mindenről AZ jut az eszükbe.

Media is a bitch, ez van, ezen kár rugózni, csak a szívetekre megy a sok idegeskedés.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2011.01.19. 11:48:03

Szarfaszu egy banda ez. Tényleg Kína meg ÉK a nekik való hely. Olyanok mintha barlangban laknának. Az írott sajtó felett elszállt az idő. Ez van. Bele kell törödni. Pont mint a zeneipar vergődése a CD körül.

S.O.A. 2011.01.19. 11:48:42

@bugajakab: tudod te mi a jó ebben a blogolás dologban, meg anonim véleményben? pl az, hogy onnantól, hogy egy mondtatban említetted a szélsőlibsi meg a vastagbőr szavakat, a neved, korod, munkád, iskolád nélkül tudni lehet rólad, hogy segghülye vagy, és szart se tudsz erről a blogról!

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.01.19. 11:48:53

@Sátán meg a Jocó:

"Media is a bitch"

Ez nagy igazság, de alapvetően ugyebár a "bitch"-eknél az a sikeres, aki a pénztárcáját nyitja ki, és nem a pajszerét/korbácsát veszi elő. Alap trükk, a fene érti politikusék miért nem fogják fel.

mangorlo 2011.01.19. 11:49:47

@laspalmas: 5 ös számúval az a gond, hogy zsidózik egyet a cikkben ("Magyarországból „bűz árad” – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff."), majd azokat, akik kritizálják vezénylő tábornokot és angyali seregét, összemossa a komcsikkal, hogy miért nem vérengzették le őket is. ("Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…", "Ezek nem változtak semmit.") ami az én értelmezésemben annyit tesz, hogy, aki szid minket kinyírjuk, vagy legalábbis egy fehérjehalmaz.

és ugye ötöske mint azt olyan szépen leírta már, küldött selyemzsinórt is egy polgármesternek. tényleg azzal az üggyel mi lett?

Illúzióromboló kockacukor 2011.01.19. 11:51:24

Baszki, ezek fosnak. Nettó összeszarják magukat a félelemtől, hogy valami olyan hírforrás - kommunikációs forma is létezik, amit nem ők irányítanak. Azt teszik, amit ilyenkor lehet: kikiáltják gonosznak, fölöslegesnek, és ráhúznak minden vizeslepedőt ami csak a világon létezik.
Ezeknek tényleg É.Korea kellene, ott MÉG beveszik ezt. Vagy 2 kurvanagy pofon, hogy felébredjenek.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 11:52:02

@bugajakab:

Szerintem az olvasó az olvasó, akár off- akár online.
2011-ben meg nem az a válasz, ha nem teszik a versenyhelyzet, hogy megpróbáljuk betörni, neadjisten megszüntetni, hanem beszállunk és felvesszük a kesztyűt. Ha merjük.
Írjon blogot Bayer Zsolt is, majd azt is "százezrek olvassák naponta" :)

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.01.19. 11:53:16

Bayert soha nem fogja megvágni az NMHH. Ő mindig zsidózhat egy jóízűt, szidhat fűt-fát, bokrot. Ki volt az az idióta, aki ezt a barmot odaengedte publikálni?

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2011.01.19. 11:53:48

@Énbagoly: "Valahogy nem tudom összeegyeztetni BZs írásait Az ember tragédiájával."

Pedig könnyű: Az ember tragédiája, hogy BZs ír. Tessék, máris egy mondatban vannak.

Énbagoly 2011.01.19. 11:56:30

@Androidus: jajjj... :)
Hagy írjon, ha akar, de ezt díjazni egy elvileg irodalmi díjjal?

@cserepj: szerencsére nem ismerem minden megmozdulását.
De szeretem a szlovák rendszámos autókat, amiken nagymagyarország matrica van. Olyan hitelesek.

jozicsenko 2011.01.19. 11:59:58

@laspalmas: van: www.magyarhirlap.hu/blog.html

úgy látszik, nem olvassák..

(bár én szeressem a zsoltit: vidám szineket hoz az életünkbe: barnát meg vöröset, nélküle nincs egészséges zsidózás az életünkben, valahogy olyan üres minden, nem?)

Seduxen (már NEM dr.) 2011.01.19. 12:05:34

@jozicsenko: "bár én szeressem a zsoltit: vidám szineket hoz az életünkbe: barnát meg vöröset" - esetében a barna szín ugye az a canis merga-ra utal, ami a legjobban hasonlít az ő "írói munkásságához"?

Marcellusca 2011.01.19. 12:08:55

@jozicsenko: Pont ez jutott eszembe.
Egy éve még - nem is értem miért? - nem volt probléma a blogok létezése.
Sőt!
Most, hogy fodult a kocka és a blogok merik kritizálni a jelenlegi, fityisz kormányt és seggnyalóikat, már nyűg.

A mór megtette kötelességét ...

Mourinho már nem a király 2011.01.19. 12:11:31

Bonyolultabb ez a helyzet, mint amilyennek kinéz. Egyrészt most az egy dolog, hogy milyen lett a médiatörvény, de azért szerintem az Unió csak ne ugasson bele egy tagállam magánügyébe (mellesleg nem érzem azt, hogy hű de mekkora "hibákat" találtak volna benne. Másrésztől természetesen nem teljesen hibátlan a dolog, ez a blog-os dolog valóban nagy marhaság.
Igazságuk viszont itt is van fideszéknek, mert lenne mit megszabályozni a médiában, csak akkor ugye mindenki farkast kiált (mint a jelen esetben).
Nem gondolom például, hogy a kuruc nyelvezete és hangneme megengedhető lenne. Most is beégtek a WB ügyben, mert elkezdtek hamis információkat terjeszteni...

2011.01.19. 12:15:46

Ez mind szép és jó, amit a publicisztikai rovatban leirtak, ám csak elfelejtették hozzátenni a mondat másik felét, amely teljességében igy hangzik:( a gyengébbek kedvéért, akik a beszélgetésben ujságirónak, politológusnak mondják magukat)
" A hir szent, a vélemény szabad, vagyis a tények nem manipulálhatóak, a hirek nem hamisithatóak" --mondotta volt , C.P. Scott. a Manchester Guardian ujságirója, 1926. május 06 - án.
De talán előbb ezt kéne betartani és utána lehet bunkónak , pszichopatának nevezni, azokat, akik más véleményen vannak az "5-ös számu párttagkönyv "tulajdonosától.Ám addig jobb csendben maradni. Amugy meg a MH szellemi szinvonala, a bányászbéka segge alatt van, ugy 1000 m-rel. És csodálkozunk, hogy nem nő a példányszám eladás? De mitől is nőne? Az ilyen "magas szinvonalú" ujságiróktól? Ez még viccnek is rossz!

gauche caviar 2011.01.19. 12:18:08

ez a zsebők szokott a gödörnél szmókolgatni két rosé fröccs között?
liberális fertő.

gauche caviar 2011.01.19. 12:19:15

@Anthony-Mourinho a király-: "Nem gondolom például, hogy a kuruc nyelvezete és hangneme megengedhető lenne. Most is beégtek a WB ügyben, mert elkezdtek hamis információkat terjeszteni... "

és mit is csinált ezzel a Médiahatóság? semmit?
jó hogy vannak...

Apafarkas 2011.01.19. 12:20:44

@Énbagoly: Kiegészíteném, mint kisalföldi. GY-M-S megyében van a Kisalföld napilap (kb 60-70 ezer eladott példánnyal) Ez van, nincs más. Innen tudod meg, hogy mi lesz a városban, ki halt meg, hol van munka, mikor nyit egy bolt, stb. Ezért veszed, nem másért. A legtöbben 0 aktuálpolitika van.
Arra ott a Komszol hivatalos újságja. Szóval ezeket nem fogja egyhamar átvenni a net.

nyugatioldal 2011.01.19. 12:25:33

Én szerintem olyasmi az oka, hogy a jónép blogot olvas, s nem újságíróklubot néz Mészárossal, vagy Bayerrel, mint az eccerű parasztbácsinak a rasszizmussal. Nincs, de igény vóna rá. Szóval addig él ez a blog is, míg az embereket érdeklik, olvassák, hozzászólnak. Ha nem lesz néző, kutya se foglalkozik vele. Viszont a tiltás csak nézettséget generál (lásd Ildi és a Kurucinfo), inkább azon gondolkodnának el a drága olvtársak, miért nem érdeklik az embereket a mindenkori kormányzati szócsövek?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.01.19. 12:26:02

@Anthony-Mourinho a király-:

A Kuruc él és virul, pedig jan.1-től él az új Médiatörvény.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.01.19. 12:26:21

náczifaschiszta csűrhe: öveket becsatolni! :)))

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2011.01.19. 12:26:52

Azért attól még, hogy egy noname valaki felrak valamit egy blogra, nem fogják százezren olvasni, ez csak elméleti lehetőség - azt lenne érdekesebb megfejteni, hogy egy ilyen álneves alak véleményét miért nézik többen, mint némely hivatásos véleményalkotóét. Mondjuk itt sem valami egyszerű a képlet, de hol az?

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2011.01.19. 12:27:57

Szerintem ha lenne egy kis esze Bayernek, haladna a korral, és ő is nyitna egy blogot. A legolvasottabbak között lenne, többszáz hozzászólással, sok anyázással. :-)

Joe.UK 2011.01.19. 12:28:16

@laspalmas: A nyugdijasklub-peniszgyurus hasonlatod priceless, "made my day" :D
Vizualis tipus vagyok, rogton elkepzeltem es huen tukrozi a videon lathato hozzaallast.

Gratula, ezert (is) olvasom a VB-t napi rendszeresseggel.

Kukurusnyák Rémus 2011.01.19. 12:31:24

Azért Bayer Zsóti nem értem mire fel háborog..Munkaköri kötelességből olvasnom kell a publikációit, képletesen szólva, de két ujjal állok neki a munkának-mint ahogy ánblokk a Magyar Hírlapnak.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.01.19. 12:33:06

Komolyan mondom, gyerekesek ezek a fiúk, ahogy kis körükben okoskodnának :) - érzelmi szintjük viszont egy óvodásé. De szúrni azt tudnak! :) - piszlicsáré vélt sérelmeiket színezgetni ilyen szavakkal (és ezért jár is neki az a díj nagyon, a fidesz kultúra terjesztéséért): " a gyáva, névtelenségbe burkolózó, rohadék ... blogger" :) - nagyon "ütős"!
Ám a végszó még jobb! Mert tudjuk már, mitől rettegnek ők ott a tívíben szájtépve: "HA ... a tömegember megjelenik a politika színpadán..... (és mindjárt rohanok blogot írni belőle, azaz kifejezem véleményem e csodás és ellenőrizhetetlen éra kellős közepén... megjelentetem szürke kis egérbundámat).. AKKOR VÉGE a keresztény Európának" és bla, bla... de én tudom, hogy azt akarta volna mondani igazából, hogy akkor megjelennének azon valós helyzetet elmondó vélemények is, amelynek következtében a politikai szarkeverőknek valami más munka után kellene nézniük - azt meg a való világban (az igaziban) ők eredendően csúnyán megvetik ... ők a szavak szép költeményében előadott nem létező dolgokat szeretik hangoztatni és még a PÉNZT, PÉNZT, PÉNZT (meg a másik kettő Pével kezdődőt - de persze azt is csak az igazság nevében. JUJJ!

Marcellusca 2011.01.19. 12:34:39

@Tzimisce: Meg a másik idiótát (nem tudom hogy hívják), aki esténként "megmondjaafrankót", közben nem kicsit zsidózik.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2011.01.19. 12:35:54

Bayer szövege igazából az Index és általában az online média ellen szólt, hiszen egy blogger általában hiába ír valamit, az nagyon kevés emberhez jut el, ha egy erős média nem veszi a vállára.

Pl. a Vastagbőrt vajon hányan olvasnák ma, ha nem tenné az Index rendszeresen a címlapra? A mostani olvasóknak csupán a töredéke függetlenül attól, hogy általában jó írások vannak rajta.

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2011.01.19. 12:36:10

Milyen jó, hogy van ez az izé...világhálózatos internet vagy mi, és leírhatom: Bayer Zsolt kapja be a faszomat. :)

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.01.19. 12:38:15

@térfél: elfelejtettem: azért rühellik a blogolást, mert itt vissza is lehet szólni. Az újsághoz, TV-hez meg hiába is beszélnék, nem jutna el az előállítójához... Szóval ez a fő problémájuk (és az országé is), hogy nekik ne lehessen már ellent mondani! Hát hogy képzeljük mi azt? Az van.... és punkt - tum. Mi meg nem vagyunk... (illetve de! Nagyon is vagyunk - és most nyírjam ki magam? Miattuk? Hogy nekik jobb legyen a lelküknek? naaaaaaaaa!)

misiapu71 2011.01.19. 12:38:32

zsóti nem ojan bátor hogy csináljon blogot magának

Mária 2011.01.19. 12:38:47

Nettó nyomott példány: 26.461 db

Összesen terjesztett példány: 13.858

A többivel mit csináltak? Megették?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.19. 12:40:57

Azért hogy a Hajdú-bigari Naplóból többet nyomnak, mint a Magyar Hírlapból, ez felháborító!

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.01.19. 12:41:20

Így gondolkodnak ma a Fideszben! Beteg a világ, majd mi megvédünk tőle! Ezért születik ilyen nyomorult törvény! Nincs kérdés - ezeken túl kell lenni, a lehető leghamarabb. Szeretnék már végre közelebb kerülni az EU-hoz, nem távolodni... SZÁNALMAS!

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2011.01.19. 12:42:54

@Mária: Ez úgy megy, hogy pl. 25 ezer példány fölött a nyomda árengedményel dolgozik, tehát olcsóbb a zújság. a 13 ezertől felfele megmaradó példányokra kötelezően előfizettetik a helyi pártszervezeteket, akár 10-20 példányra is. És tádááám, a lap jól jár, mer occsóbban nyomatja magát, ráadásul a párton keresztül extra(köz)pénzhez jut.

Énbagoly 2011.01.19. 12:44:09

@Apafarkas: Különben a helyi híreknek szerintem is kell lap. Bár én csak a szüleimnél olvasom. :)
De ezzel nincs semmi baj. Meg is fognak maradni. Egy megyei napilapnak ma sokkal nagyobb az olvasóközönsége, mint egy országosnak.
Pl. a tiétek száma összehasonlítva a magyarhírlapéval. :)

smartdrive 2011.01.19. 12:45:48

mi az a péniszgyűrű?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2011.01.19. 12:45:59

Értékesített példányszám =/= olvasottság (sajnos sokszor összekeverik a kettőt). Egy-egy megvásárolt lapot többen is olvasnak, a Magyar Hírlap napi olvasótábora 50-60 ezer fő körül lehet.

Énbagoly 2011.01.19. 12:46:08

@térfél: Á, én beszélek a tévéhez is, de olyan udvariatlanok, hogy még addig sem maradnak csendben, amíg elmondom a véleményem, nemhogy válaszolnának rá. :)

érdeklődő 2011.01.19. 12:46:34

"Szóval mi folyik ma ezekben a szamizdat kiadásokban, ahol mondjuk a leggyávább, névtelenségbe burkolózó rohadék lumpen reakciósok, cikkírás címén azt írnak amit akarnak és te és a párt áll tehetetlenül?"

lomposfarkas 2011.01.19. 12:49:05

"Hogy juthattunk el egy olyan pontra amikor egy névtelen blogolónak a véleményére akár tehát egy percet is vesztegetünk? Beteg a világ"

Oké, eddig a hír, tehát szent. A következő meg a véleményem:

Hogy juthattunk el egy olyan pontra, hogy valaha a köz tájékoztatását végző újságírók lágy gerincű, ám a szélirányra oly fogékony hazug csirkefogókká váltak, akik tetszőlegesen kártékony (de annál tőkeerősebb) ideológiákat habozás nélkül szolgálnak? És mára a blogokon meg a kurucon való tájékozódás elengedhetetlen a többi pártszócső mellé/helyett.

Egyébként bírtam ezt a fickót még, mikor a Bencsikkel meg a Lovassal hakniztak :)
Valaki itt írta a helyi lapokat. 40ezres városomban a helyi sajtó olyan szinten unalmas, mint a honvédségnél a hangulatjelentés. Nagyívben kerülnek minden, picit is melegebb témát.

parttalan 2011.01.19. 12:50:08

"... minden beteg lelkű pszichopata állat oda azt írogasson amit akar."

Orgoványozós Bajer Zsolt, jobb ha kussban maradsz!!!

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 12:51:32

Értelmezzük egy kicsikét.
Egyszer szeretném, hogy aki még a tévében sem érti meg, mit akarnak mondani ezek az emberek, leülne egy magnóval és mondatonként megállítaná, majd értelmezné nekem, hogy mit hallott...

Szóval: "a leggyávább, névtelenségbe burkolózó rohadékok blogolás címén azt írnak amit akarnak". A blogoláshoz nem kell név. Névtelenül leírhatod, hogy beleszarnál Orbán vagy Gyurcsány szájába. És ainek nem tetsztik a véleményed, az dögöljön meg. De írhatsz a rádiószerelésről is, hogyan cseréltél hajtószíjat egy magnóban vagy állítottad be a kuplungját.

Bayert az utóbbi nyilván hidegen hagyja.

Menjünk tovább: "milyen alapon, ki és hol döntötte el, hogy az internet szent tehén, fétis, amihez nem lehet hozzányúlni"

Kedves balosok! Az internet médium, és mint olyan, szabályozandó. Ha a HVG-ben az autók kipufogójának elrohadásáról írnak, nem lehet leközölni a pucér seggemet képillusztrációként.

Remélem, sikerült őt megérteni, legalább nagyjából.

ddrum77 2011.01.19. 12:52:53

@érdeklődő: a "reakciós" szó eléggé Rákosi-korszakot idéző... Gyönyörű, hogy ezt valaki 2011-ben használja, tényleg.

Mária 2011.01.19. 12:53:26

@TuRuL_2k2:

Hány százalékát kell elolvasni egy lap egy adott példányszámának ahhoz, hogy az olvasott szót használhassuk?

És hogyan lehet ezt mérni?

Ha csak a lead-et olvasom el, akkor már olvasó vagyok? És ha a negyedénél abbahagyom a cikk olvasását?

Ezért is nincs értelme olvasottságról beszélni a megvásárolt példányszám helyett, mert mindenki annyi plusz olvasót és annyi elolvasott írást fantáziál hozzá, amennyit akar.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 12:54:10

Bogár: "...amint ellenőrizni szeretnéd, akkor téged tekint diktátornak, téged gyanúsít meg gyűlöletbeszéddel."

Ti is azt csináljátok, többek között ennek a posztnak a megírásával. Hogy milyen gyűlölködő is a Bayer meg az ő társasága. Pedig csak értelmezni kellene!

Bogár szavai a köznapi ember számára nehezen emészthetőek. De találót mondott, az biztos.

Murderface 2011.01.19. 12:55:55

Hétköznapi csalódások után szabadon:
"Zsolti! Savanyú a narancs!
Zsolti! Keserű a narancs!
Zsolti! Csalódtam benned!
Zsolti! Nem kéne menned?!"
:D:D:D

BruceTheHoon 2011.01.19. 12:56:57

@Névtelen betelefonáló: "Az internet médium"

Az internet ezek szerint spiritiszta szeánszokat tart, ahol csak úgy folyik az ektoplazma.

"és mint olyan, szabályozandó."

Lehet, hogy nem hiszed el, de korántsem mindenki retteg olyan betegesen a többi embertől, vulgo: társadalom, hogy ezt egyrészt kivetítse a "többiekre", másrészt evidensnek tekintse, hogy a médiák szabályozandók.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 12:59:28

Miért tulajdonítunk ekkora jelentőséget a blognak?

Mert mondjuk érdekes, és nem szakember, hanem magánember írja

"Miért tulajdonítunk ekkora jelentőséget az álnevek mögött bujkáló különböző interneten gyalázkodó embereknek?"

Mert bennünk ott él az agresszió, az elfojtás, a kisebbrendűség érzése. KJóleső érzéssel tölt el minden orbánfóbiást, ha végre lehet egy kicsit gyalázni mondjuk a kormányt. De ugyanez igaz Győzikére. Végre lehet valakit fikázni, aki nem én vagyok.

"Hogy juthattunk el egy olyan pontra amikor egy névtelen blogolónak a véleményére akár tehát egy percet is vesztegetünk?" Megválaszolta: beteg a világ.

A nem gyalázkodó, hanem kulturáltan íródó blogokat SENKI DE SENKI nem akarja diktatórikus ellenőrzés alá vonni! Mikor értitek már meg, balosok?

borovi 2011.01.19. 12:59:47

bajer úr pedig bátran, névvel vállalva zsidóz, buzizik és alkoholistáz. Ez biztosan elegánsabb...

Mária 2011.01.19. 13:01:45

@Mária:

példányszámának helyett: példányának

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 13:02:48

@BruceTheHoon: médiák: ez a szó nem létezik, helytelen. Mielőtt megpróbálsz bölcselkedni, MÉDIUMOK = közvetítők. Tv rádió, újság mint közvetítők. Média ezeknek az összessége.

Te is evidensnek tekinted, mert egy minőségi sajtótermékben egy gazdasági cikknél evidensnek tartod, hogy nem pucér, szőrös seggel illusztrálnak valamit, hanem grafuikonnal. Valamint a HVG-ben nem szeretnél olyxat olvasni, hogy kurva anyád. Ugye, milyen egyszerű, evidens dolgokra kiterjed az általad olyannyira elítélt szabályzás?

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 13:03:43

@Névtelen betelefonáló: elgépelések, elnézést.

egy minőségi sajtótermékben egy gazdasági cikknél evidensnek tartod, hogy nem pucér, szőrös seggel illusztrálnak valamit, hanem grafikonnal. (akart lenni helyesen)

teefau 2011.01.19. 13:03:44

Zsolti dereng hogy már a net előtt is voltak "szabályozatlan" hírforrások még a legalpáribb diktatúrában is? Fantázianéven akár?
Belefeketedhetsz, akkor sem lesz olyan hogy senki nem fog beszélni/írni/rajzolni/stb. számotokra kellemetlent.
Jussem Zsolti, a hatalommal felelősség jár amin ha nagyvonalúan felül akartok emelkedni majd emlékeztet rá Titeket sok-sok ember, ez van.
Tudod, tilthatsz bármit, pl. Luthernek sem kellett blog mégis publikált...
(Egyébként 2010-ben, Kelet-Európában egy pártkönyvet lóbálni nem elegáns és nem is igen vall egészséges lelkületre)

Baldvogel 2011.01.19. 13:05:56

@misiapu71: Van (volt) neki, de kb fél évente frissítette. Nyilván nem érezte jól magát online.

ZON 2011.01.19. 13:07:54

@Névtelen betelefonáló: mitől más blogban köpködni Bayer Zsoltot, mint a penészleki talponállóban ? Ott is lesz moderátor, aki a seprűvel ráhúz arra aki Bayer urat gyalázni meri?

Mária 2011.01.19. 13:09:00

@Névtelen betelefonáló:

"Bogár: "...amint ellenőrizni szeretnéd, akkor téged tekint diktátornak, téged gyanúsít meg gyűlöletbeszéddel."

Ki kérte meg, sőt, ki hatalmazta fel ezeket, hogy bármilyen internetes tartalmat ellenőrizzenek? Ha valaki olyat ír, amilyet nem kéne, szankcionálni lehet a Polgári Törvénykönyv meg a Büntető Törvénykönyv rendelkezéseivel.

Amit valaki valahol mint véleményt leír vagy megjelenít, és a cselekedete nem sérti sem a Ptk. sem a Btk. rendelkezéseit, tudomásul kell venni, hogy joga van hozzá.

belzebubó 2011.01.19. 13:10:11

Micsoda arrogáns banda! Annyira unalmas, hogy egymást túllihegve, vállveregetve, mindenben egyetértenek. Otthon meg gondolom a tévé előtt ülők még bólogatnak is és igeneznek. Soha nincs semmilyen valódi vita. De ez igaz az ATV 3 bölcsére is. Ugyanaz csak zöldben.
Kellenének rendes véleményütköztető műsorok, mert baromi unalmasak ezek.

2011.01.19. 13:10:56

Bogár László nem mondott hülyeséget.

A ballibsikről köztudott, hogy a szólásszabadságot csak addig féltik, amíg az ő véleményükről van szó. De ha a Jobbikot, a kuruc.infót, vagy a libsik által "gyűlöletkeltőnek" minősített médiumokat kell elhallgattatni, azzal nincs semmi problémájuk. A választási kampány alatt is milyen sok Jobbikkal szimpatizáló írás került ki a zsindex ajánlóba...

Marcellusca 2011.01.19. 13:11:12

@Névtelen betelefonáló: Az meg sem fordult a fejedben, hogy ezek a noname-blogolók értelmes, gondolkodó ember, aki nem veszi be a mindenkori kormány aktuálf@szságait?

Na, jó nem mindenki, de jórészük értelmes. :D

derabitz 2011.01.19. 13:11:39

Bayer anno, még nem szégyelte a "névtelenséget". Az indexre pld. "Igazi Yossarian" néven írt.

reccs 2011.01.19. 13:12:32

@Névtelen betelefonáló: A nem gyalázkodó, hanem kulturáltan íródó blogokat SENKI DE SENKI nem akarja diktatórikus ellenőrzés alá vonni! Mikor értitek már meg, balosok?

Ha ez lenne a szempont, épp Bayer Zsolt nem írhatna blogot. Ehhez képest ott van a tv-ben, a nyomtatott sajtóban, stb.

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2011.01.19. 13:12:41

@Mária: Ahhoz, hogy szankcionálj, előbb be kell bizonyítanod, hogy valóban XY állampolgár írta azt a blogot, ami egyáltalán nem könnyű, sőt, lehetetlen.

Krujs 2011.01.19. 13:12:47

"Hogy juthattunk el egy olyan pontra amikor egy névtelen blogolónak a véleményére akár tehát egy percet is vesztegetünk? Beteg a világ"

ez mondjuk nem hülyeség... az pedig hogy 'egy-egy kedveltebb postot több százezren elolvasnak' az alatt ugye azt értjük hogy egy-egy indexre kirakott postot...

mert azért más hirdetésként kint lenni egy több százezres olvasótáború portálon mint százezres olvasótáborral bírni. nyomtatott meg netes sajtóban ez nem ugyanazt jelenti...

konyhakész pumi 2011.01.19. 13:13:00

Zsolti Király vagy!
Csapj oda az ATV-s múmiáknak :)))) , hogy fordulnának fel ahányan vannak.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.01.19. 13:13:05

@Névtelen betelefonáló: Ha én megveszek egy gazdasági lapot és abban pucér seggel illusztrálnak, legfeljebb nem veszem meg többet, és ha másoknak sem tetszik, akkor kihal. De vannak olyan nyomtatott lapok, ahol csak pucér seggek vannak. Szóval ezt lehet fokozni... de az internet pont a választásról szól!
Nem kell balosnak lenni ahhoz, hogy megértsük, Te azt gondolod, létezik olyan hatóság, aki majd eldönti, ki az aki kulturáltan írogat, és ki az aki már gyalázkodik. Na én nem lennék kulturált, mert amit erről gondolok, az sem az ..
Bayer meg a gyalázkodás meg aztán különösen fasza alap arra hogy magyarázz... ez egy idézet tőle: "szerencsétlen, frusztrált, kontraszelektált nyomorult” hogy van ez?

Marcellusca 2011.01.19. 13:14:05

@belzebubó: Nem ződben!
Vörösben. :)
Vagy kék-fehérben. :D

Krujs 2011.01.19. 13:15:43

@Krujs: Sőt igazából, több százezres oldalletöltést úgy, hogy index reklámok vagyunk olvasótábornak hívni önáltatás, naivitásra vall...

Baldvogel 2011.01.19. 13:18:25

Nem nézem az Echo tévét, mert ami ott megy, az a tudatos aljasságnak, korlátoltságnak, mélysötétségnek és álszent propagandának olyan borzalmas elegye, amihez képes a Valóvilág egy erkölcsi tanmese. A fenti idézetek csak megerősítettek ebben. Igen, Bayerék úgy képzelik el a véleményszabadságot, hogy az ő véleményük szent, másoknak meg kuss legyen.

Én marha, volt idő, amikor azt gondoltam erről a Bayerről, hogy fontos igazságok szabadszájú közvetítője. Pedig csak egy korlátolt és útszéli bunkó.

inframazsola 2011.01.19. 13:18:28

Bánk Levente ott lő nagyon mellé, amikor az internettel kapcsolatban azt találgatja, hogy hivé lett ez a világ? És közben az internet az mindig is ilyen volt. Az interneten a hacker etika a konzervatív nézet, amit ő most libsi módra fel akar forgatni.

A hacker etika azért jó, mert ha elviseljük, időnként közszereplőként ugyan hogy hülyeséget írnak rólunk egy blogon, ha tényleg történik valami Afrika közepén egy dzsungelben, talán még onnan is tudósíthatnak, élőben. És azonnal kiderülne minden Sztálinhoz illő lépés. Az első 5000 ember után le lehet állítani azt az idegbeteg közép-afrikai diktátort, aki még 50-szer ennyit is megölne...

Ja, a hackert rossz értelemben használja a sajtó, valójában semmi negatív. Csak annyit jelent, hogy jól bánik a géppel, és szeret is vele foglalkozni.

Ilyen esély még sohasem volt az emberiség kezében, hogy őszintébb politizálásba kezdjenek...

Persze nem Julian Assange féle értelmetlen botrányokozásról beszélek, az országoknak rá kell jönniük arra, hogy nem titkolhatják el, hogy emberek elrabolják más emberek otthonait csak úgy, és jobb világ lesz.

Parmezanidész · http://bemorgo.blog.hu 2011.01.19. 13:18:38

Bayer része a beteglelkű pszichopatáknak, hogy az igazi Yossarian néven évekig kommentelt?

asimov007 2011.01.19. 13:20:27

Hogy stilusos legyek:
"Szemem,fülem lemond szolgálatáról,ha távolnak kémlem titkait!"
nem értem az egészet,mindent esz az enyészet!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 13:21:16

@Énbagoly: A talpnyalás politikafüggetlen... főleg azoknak, akinek mindegy kinek.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 13:23:28

@inframazsola: " És azonnal kiderülne minden Sztálinhoz illő lépés. Az első 5000 ember után le lehet állítani azt az idegbeteg közép-afrikai diktátort, aki még 50-szer ennyit is megölne..."
Ehh pont ez a kiderülés bántja azok csőrét, akik szeretik ferdíteni a dolgokat...

...mi lenne az általad említett esetben a népirtás-figyelő központ fejeseivel :D

Krujs 2011.01.19. 13:25:42

@Schindler Pistája: a libsiknek most már annyi érdemi beleszólása lesz ahány %-a szerencsére.. ráment az oktatás, meg az egészségügy, de szerintem örülhetünk hogy ennyivel megúsztuk

Sütemény1975 2011.01.19. 13:25:56

ami tény az tény: rengeteg barom troll irkál, akinek nem kéne.

Sütemény1975 2011.01.19. 13:27:02

@Baldvogel: Ha nem nézed, akkor honnan tudod, hogy mi megy ott? Kapcsolj esetleg át az ATV-re. Ugyanaz csak a másik oldalon.

BruceTheHoon 2011.01.19. 13:27:12

@Schindler Pistája: a holokauszt-tagadási törvény a magyar törvénykezés szégyenfoltja és miatta hagytam abba az MSZP-re szavazást, de vedd azt is észre, hogy ez a médiatörvény annak egy általánosított változata.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 13:27:35

@Rettegő: "- Sukorón kevernék a maltert néhány százan
- Sávolyon a jachtkikötő építését is el kezdték volna a motorversenypálya mellé, állami garancia mellett (mert az Abu-Dhabiban is jól mutat)"

Ehhe egy csomó munkahelytől fosztotta meg az országot a csúnya Internet :D

@Marcellusca: Mondják, hogy valamikor régen, valahol, a sajtó szabad volt. De ez valójában csak mese. De szerintem nem vetted ki a ziróniát a kommentből :)

galambduc (törölt) 2011.01.19. 13:27:56

Bayer is nyithatna blogot...

Az Ő szókincse viszont, csak a - miniszterelnökünk által is emlegetett - disznóólban lehetne használatos!
Az általam - régebben kedvelt - társaság, \"hetihetesként\" szórakoztatja mostanság az arra érdemes közönségét!

Azért csodálkozom azon, hogy senki nem jelenti fel az emberi méltóságot megsértő (pl.állat)
kifejezései miatt!

Keresztyénként leblokkoltam kormányunkat mozgató médiumok egyes vezetőinek erkölcsi múltján, de még a jelenén is! Hát', még a többi mozgatón?!

Marcellusca 2011.01.19. 13:28:04

@derabitz: Na, ez jutott eszembe.

Nem-e-é-e lehet-é-e, hogy ez a töppedtagyú egyébként meg blogol álnéven?
És mondjuk ott is elküldik a .csába?

Vagy itt kommentel, egyikeként a sok naridroidnak? :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 13:29:08

@Sütemény1975: Troll lesz már az ember attól is néha, hogy lenyomja a "Válasz erre" gombot... álláspontok ütköztetése nem megy simán sosem.

belzebubó 2011.01.19. 13:32:13

@Marcellusca: De tényleg rohadt unalmas már. A német tévében szoktam nézni jó véleményütköztető műsorokat, azok sem szeretik egymást és nagyon odamondogatnak egymásnak néha maliciával, sértőn de legalább képesek leülni. Ott is üvöltöznek a Bundestagban, ott is hasonlóan eltérő a politikai vonal, mégis leülnek egymással. Mikor látunk egy Bogár-Bayer-Csermely-Bolgár-Avar-Mészáros beszélgetést? Vagy egy Mesterházy-Vona vitát? Ókovács Szilveszter is hivogatott be balosokat, nem mentek, vica-versa ez megy és annyira uncsi. Mintha a kocsmában leülnének nagy egyetértésben beszélgetni, már csak a sör hiányzik az asztalról de mindezt jó pénzért teszik, és tehetik amig az igénytelenek megnézik és van bevétel amiből ezeket fizetik.

A blogokon legalább beüt pár ellenkező véleményen lévő a saját véleményét pár sorban és ettől érdekessé is válik. Ezt mikor adja egyetlen tévéműsor? Egyet béget mindegyik és soha nem konfrontálódnak ezek a fent felsorolt bátor megmondóemberek. Ezért is magas a blogok olvasottsága és ez fáj nekik.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 13:34:30

@belzebubó: "A blogokon legalább beüt pár ellenkező véleményen lévő a saját véleményét pár sorban és ettől érdekessé is válik."
Ja, csak mndig letrollozzák az embert érte :)

Viszont ami gaz, az igaz, szélesebb a véleménykör, és ez sok embernek nem tetszik, mert nem kényelmes...

Seduxen (már NEM dr.) 2011.01.19. 13:35:17

@Marcellusca: "Na, jó nem mindenki, de jórészük értelmes. :D "

pl.:

www.kapcsolat.hu/blog/gyurcsany

:)))))

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.19. 13:35:46

Abban azért igazat adok neki, hogy aki eléri a napi 20.000-30.000 látogatót, az ne fantomként írjon blogot, hanem vállalja fel a nevét és az arcát.

Azt sem értem az SZJA bevallások miért nem lehetnek Magyarországon nyilvánosak - akkor végre láthatnánk, hogy ki miből él, mennyiből tengeti a szabadúszó író, publicista, szerkesztő napjait... :)

Baldvogel 2011.01.19. 13:37:20

@Sütemény1975: Ügyes próbálkozás :). Nem n.é.z.e.m, de időnként odakapcsolok, amikor kétségbeesetten próbálok valami nézhetőt keresni. A minap Szaniszló Ferencet láttam ott osztani az észt... mivel tudom, hogy az a pasas nem teljesen hülye, csak arra tudok gondolni, hogy III. Richárd tanítványa lett: "úgy döntöttem, hogy gazember leszek." 5 percig bírtam. Amúgy ezekre az egyoldalú tévékre az a jellemző, hogy ha 2-3 órát láttál a műsorfolyamukból, akkor mindent láttál. Nekem megvolt a 2-3 óra.

Az ATV-n van 1-2 jó műsor, pl. Kálmán Olgát bírom. Persze az Avarmészárosbolgár műsor ugyanolyan nettó borzalom, mint a Bayer-féle asztaltársaság, ahogy ezt korábban már megjegyezte valaki.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.01.19. 13:38:43

@Marcellusca: "Vagy itt kommentel, egyikeként a sok naridroidnak? :D " - ööö, lenne egy tippem, hogy ki lehet az ide kommentelők közül a zsóóóti :))))

jágör68 2011.01.19. 13:41:55

Ez az ország nagyon- nagyon beteg. Szellemileg is eléggé, de morálisan meg már gyakorlatilag hulla.
Még jó hogy elhúzok innen.

konyhakész pumi 2011.01.19. 13:42:28

@Myta: Ez egy jó nagy marhaság, és egyáltalán mire volna jó? Netán ha sokat keres vegyük is el tőle? Szerintem eltévedtél vagy 60 évet.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 13:44:39

@Mária: akik a törvényeket írták, azokat is felhatalmazta valaki, hogy ott legyenek azokban a pozíciókban! A törvény sem magától született. Csak a Fidesz ne tegye, mert azokat nem kérte senki. Kicsit szelektív ez nekem.@Marcellusca: megfordult. Lehet, hogy az egyik nyilatkozó nem így gondolja, de akkor ő szűklátókörű. Az értelmes blogokat SENKI nem akarja macerálni!@Legelő Őse: egyedül MAgyarország az, ahol nem akarja seki, hogy létezzen, egyedül ez az a hely, ahol mindenki Balkánt akar, és aztán majd lehet rinyálni, hogy balkán. Kínában szabályozzák a netet. Az szerintem is diktatórikus. Ti, akik féltek és a kormáényt szidjátok, vajon tudjátok, miben új ez a médiatörvény és mit tartalmaz? Mert csak a jajveszékelést hallom/látom állandóan.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 13:45:40

@Baldvogel: az ATV-ről pedig azt gondolod, hogy a másik véglet, vagy az még belefér?

Labancz 2011.01.19. 13:46:55

Vicces nézni, ahogy a vén talpnyalók féltik a napi meleg levesüket, amit Szélestől kapnak. Ocsmány munkásőrjellem mindegyik. Mondják csak, nem baj, majd eltakarodnak. Vagy nyalják más talpát, ha ott több hús lesz a levesben.

Kanapétesztelő 2011.01.19. 13:48:48

Ez a szlovák rendszámos firkász írta azt, hogy ha mostantól átmegy egy falun és elüt egy gyereket, akkor gyorsít majd és mindenkit eltapos a terepjárójával, aki elé kerül. Ugye?
Számít, hogy mit mond MÉG? :D

Bobby Newmark 2011.01.19. 13:49:30

"... minden beteg lelkű pszichopata állat oda azt írogasson amit akar."

Még jó, hogy a beteg lelkű pszichopata állatok nem akarnak blogolni. Helyette írogatnak a Magyar Hírlapba, amit szerencsére nem olvasnak túl sokan.

űrlakó (törölt) 2011.01.19. 13:49:40

@bugajakab: Az Ön által emlegetett \"környezetszennyezés\" nem tesz kárt a vidéki emberek testi-lelki épségében, mert nem olvasnak a blogokból! Sajnos. Ha az internetet blog olvasására is megnyitnák, talán már erősödne a látásuk is!
Ez nem tetszik Bayer úrnak, meg az Ő Megbízójának! (Nem csupán az Echo Tv-re kell gondolni!)

dzsugasvili 2011.01.19. 13:50:45

Szegény Zsóti nagy beőrült az utóbbi kb. 2 évben. Kezeltetnie kéne magát...

A legdurvább az, amikor Gassetet idézi (valószínűleg az egyetlen nyugati, akit ismer, mert 2002 óta, amióta figyelmtem a Magyar Nemzetben mindig csak tőle idézgetett), és mondja, hogy a akkor pusztul el majd az ő (Zsótiék) "keresztény" világa, amikor majd a tömegember beleszólhat a közügyekbe. Ja, bocs, én nem tudtam, hogy itt valami elit-demokrácia, vagy arisztokratikus rendszer működne újabban, nem szólt róla senki. Pedig úgy minden sokkal érthetőbb lenne...

Orbán a magyar nép ópiuma! 2011.01.19. 13:52:13

Könyörgöm, akasszuk fel!

A többi orbanokrata pribákkel együtt. Mehetnek Gyurcsány mellé.

Bobby Newmark 2011.01.19. 13:52:23

@Myta: Hithű kommunista vagy, vagy csak ennyire ostoba?

csárli hárper 2011.01.19. 13:54:24

ennek a csehszlovák rendszámos, adócsaló, senkiházi agyhalottnak, aki az ötös számú párttagkönyvet bitorolja, ennek a szarjankónak a szavára egy vessző vagy pont erejéig sem lenne szabad odafigyelni, senkikre nem vagyunk kíváncsiak, nem írunk róluk.

Büszke_troll 2011.01.19. 13:55:11

Az "elit"-et borzasztóan zavarja, ha a tömegek elmondják a véleményüket. Főleg ha "név nélkül". Mintha a tüntetőkön lenne név címke...
Sőt, nekem a szavazó lapra se volt ráírva a nevem.

Büszke_troll 2011.01.19. 13:56:32

@Myta:
engem a te nemi életed zártsága zavar. Első lépésként szerintem azt kellene nyílttá tenni.

Bobby Newmark 2011.01.19. 13:57:22

Mi a ványadt here egyébként az az ötös számú párttagkönyv?

Yeeger 2011.01.19. 13:58:51

@laspalmas: Figy, rakj már ki vmi statisztikát a blog olvasottságáról, mert engem érdekel, meg ügye így van kiegyensúlyozás is. :D
Thx

SzabóPatriciaVagyok 2011.01.19. 13:58:56

"Nos kérem, ilyen olvasottságot a blogok is produkálnak ám, sőt. Egy-egy népszerű Mandiner-, Konzervatórium- vagy Vastagbőr-postot többen elolvasnak, mint Zsolti írásait."

Szerinted napi 250 ft-ért is olvasnák? Populizmus vagy demagógia vagy ostobaság melyik a jó szó ide?

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2011.01.19. 14:00:20

"De milyen alapon, ki és hol döntötte el, hogy az internet szent tehén, fétis, amihez nem lehet hozzányúlni"

Egy Tim Berners-Lee nevű pszichopata állat döntötte el annó.
Zsoltike, nem érted, hogy a jelenleg létező internetbe bele van kódolva, az alapelveiben van, hogy NEM LEHET HOZZÁNYÚLNI úgy, ahogy te szeretnéd. A büntetőjog sem tud mit kezdeni a bloggerekkel, mert egyszerűen nem tudja azonosítani őket, ha már arról van szó. Örülj, hogy az internet lehetőségeiből csak ennyi valósul meg, mert sokkal, de sokkal keményebb dolgok is megvalósulhatnának. Halványlila gősöd nincs arról, hogy mi az az internet.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 14:01:15

@Schindler Pistája: A F*t, kis faluban egyedül éjszaka!

@űrlakó: Olvasd Bölcs Lázadót ebben a témában :D

Baldvogel 2011.01.19. 14:01:42

@Névtelen betelefonáló: Szerintem az ATV nem annyira egyoldalú, mint az Echo. A reggeli Jamben erősen érezni az irányultságot, Kálmán Olgánál kevésbé. A betelefonálós műsoraik és a komancsból liberálissá vedlett múmiák tanácsa ugyanolyan rémes, mint emitt Szentmihályi-Szabó Péter pl. A Vidám Vasárnapot meg fogyassza, akinek ez kell, nekem nem kenyerem. Összességében szerintem az ATV vállalhatóbb, mint az Echo, de persze az én ideálom egy elfogulatlan, mindig kivülálló, mindig kíváncsi és mindig tisztességes médium. A tisztességesen azt értem, hogy nem partikuláris pártérdekeket, hanem a köz érdekeit képviseli, akármilyen nehéz legyen is meghatározni, hogy mi az.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 14:02:21

@Yeeger: Szerintem meg fogsz lepődni...
Valszeg nem olyan 5-10 látogatás van naponta, mint nálam :D

mocc 2011.01.19. 14:03:41

A Madách díjat azért kapja, mert ő az ember tragédiája? De azért örülök, hogy az internet már az igen tisztelt MH újságíróihoz is eljutott... ezt a szerencsétlent meg kezeltetni kéne, mert az ilyen viselkedés gyógyszert, terápiát és szoros orvosi felügyeletet igényel.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.01.19. 14:03:58

@Névtelen betelefonáló: ez nem jajveszékelés. És nem is arról van szó, hogy nincs szükség médiatörvényre, vagy szabályozásra. Arról van szó, hogy nem így. Kismillió helyen le van írva az összes aggály. Nem kell szajkózni hogy nem ismerjük a törvényt! ha csak az alapokból indulunk ki (9évre választott pártvezető, egypárti médiatanács, bírságolás módja, rendeletalkotási jog, frekvencia kiosztása egy személytől függ stb.) szinte nem is érdemes elolvasni, de sajnos ez csak fokozódik...
de mindez azért félelmetes igazán, mert amit eddig a Fidesz csinált, abba ez nagyon jól illeszkedik:
- Nenyi kötelező kifüggesztése- erős kezdés volt
- Viták és szakmai politizálás helyet a törvényalkotás egyéni képviselői indítványok alapján! nincs olyan ország ahol emiatt nem lenne utcán a fél ország!!
- Szijj ártó Kósa shortolás kétszer!!
- Magánynyugdíj zsarolás, majd a megtakarítások aktuálpolitikai eltapsolása - örömteli olyan országban élni ahol így kommunikálnak az emberrel!
- Sajtótörvény - kell magyaráznom miért? - ez is képviselői indítványból (!!!!)
- Ad hoc alkotmányozás, alkotmánybíróság jogainak felülvizsgálata!
- Sztrájktörvény - a minimális szolgáltatás relativizálása!
- Oktatásügyi reform - most áll neki Rózsa újra
- Komplett HírTV stáb az M1.en, el se hittem! (Lovas István Brüsszelből? yeah . kiegyensúlyozottság)
- Határon túli magyarok szavazati jogának terve ...WTF!
- Ami a legfájóbb, semmilyen terv, gazdasági stratégia! Az országot többször leminősítik, és a kilátások is ezek sajnos!

szóval ha ezekkel közösen olvassuk össze a sajtótörvényt, egy elég félelmetes kép kezd kirajzolódni,. Ezért vannak nagyon rossz érzéseink, amikor az egyik elfogult újságíróbrancs ilyenekről beszélget a tévében. SZÁNALMAS ha így érted miért!

Lumieres 2011.01.19. 14:04:54

Aranyba kellene öntni BájerZsó'ti jobbkezét!!! Folyékony aranyba!

moophlander 2011.01.19. 14:06:14

Kedves szólásszabadságért küzdő Hozzászólók!
Három baloldallal szimpatizáló blogból tiltottak ki! Levelet írtam mindegyiknek, hogy jelöljék meg melyik hozzászólásom verte ki a biztosítékot, melyik miatt tiltottak ki, melyik volt rasszista, homofób, vagy netán antiszemita? ÉRDEKES, nem tudtak ilyet mondani! ÉS EZEK POFÁZNAK, HOGY CENZÚRA LESZ! Kérdezem én: Ez nem aljasság? Szerintük, csak az a demokratikus, ha ők nyernek!

Marcellusca 2011.01.19. 14:07:32

@Baldvogel:
"Nem nézem az Echo tévét, mert ami ott megy, az a tudatos aljasságnak, korlátoltságnak, mélysötétségnek és álszent propagandának olyan borzalmas elegye, amihez képes a Valóvilág egy erkölcsi tanmese." - Magam sem mondhattam volna szebben, találóbban. :)

@galambduc:
"Az általam - régebben kedvelt - társaság, \"hetihetesként\" szórakoztatja mostanság az arra érdemes közönségét!" - És még szidják a hetihetest, mikor ők sem jobbak. Ugyanaz pepitában.

Baldvogel 2011.01.19. 14:07:47

@Bobby Newmark: Bayer Zsolt öntudatának fontos összetevője.

"Csak az érdekel, hogy a kétharmados győzelmünk után te vetted a bátorságot, hogy velem, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosával fenyegesd, riogasd a helybéli ősfideszeseket. Egyáltalán: te vetted a bátorságot, hogy megfenyegesd az ősfideszeseket."
www.magyarhirlap.hu/velemeny/maganugy_20100504.html

Marcellusca 2011.01.19. 14:08:19

Az volt már, hogy rohaggyon meg a KBM?!

csárli hárper 2011.01.19. 14:09:19

@SzabóPatriciaVagyok: egy átlag internet-előfizetést tessék alapul venni, kedves " se populista se demagóg se ostoba nem vagyok"........

Lumieres 2011.01.19. 14:09:26

@Myta: Mér' vállalja fel ha nem akarja? Csak hogy a jó nők levadászhassák ha jó pasi (és még tud is írni)... ;)
Memáááá'... Ez pont így jó, aki AKARJA fedje fel. Na várj, megmagyarázom: kicsit olyan ez mint a bikini felső. Van aki leveszi a strandon, van aki nem. De könyörgök... Ne legyen kötelező (levenni)... ;)

Kolompár Szándokán 2011.01.19. 14:09:41

Mennyire nem tetszett nekik az, hogy nem ad már senki a un. újságírók szavára! :))) Talán azért, mert hazudnak, illetve a hazugság luxusához már kevesen vannak. Ma már sok hazugság- és igazság közül tudunk választani... köszönhetően a blogoknak. Ennyire egyszerű ez az egész.

Marcellusca 2011.01.19. 14:10:44

@Seduxen: Kivétel erősíti a szabályt. :))))))))))

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2011.01.19. 14:10:55

@moophlander: Egy blog nem demokrata. Azt enged be, akit akar, anélkül, hogy ezért magyarázattal tartozna bárkinek is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 14:12:34

@Marcellusca: Ehh a hetihetesen -hol ezért, hol azért - legalább röhögni lehet. Bár már 1000 éve nem láttam.

BruceTheHoon 2011.01.19. 14:12:50

@moophlander: a szólásszabadság azt jelenti, hogy törvénnyel és állami erőszakkal nem akadályozhatnak meg abban, hogy a véleményedet elmondd (amit aztán cizellálnak a különféle rágalmazási stb. vonatkozású jogszabályok). Magánemberek közötti viszonyban, pl. vasárnapi családi ebéden vagy blogon kommentáláskor a szólásszabadság ügye nem merül fel. Ha téged minden blogból kimoderálnak, annak semmi köze a szólásszabadsághoz. Persze itt azt akarod elhitetni, hogy a balos blogok az ellenvéleményedet moderálják ki, de mivel ellenvélemények mégis megjelennek ott, nyilván csak a tieidet törlik. Vajon miért?

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.01.19. 14:13:10

@Baldvogel: ezt végigolvastam...ez egy súlyosan BETEG ember. Eddig is olvastam tőle égbekiáltó őrülteket, de ez azért nagyon durva.. sérült személyiség, hihetetlenül félreértelmezi a szerepét, a saját fontosságát, és főként teljesítményét...többet árt az ötös számú párttagkönyvével, mint a friss arcok, az bizonyos...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 14:14:15

@Legelő Őse: "Nem kell szajkózni hogy nem ismerjük a törvényt! "
Nemtom, a legtöbb ismerősöm - még médában dolgozók is - úgy fikázza, hogy el se olvasta... Én legalább vettem a fáradtságot.

Nem vagyok fideszes 2011.01.19. 14:15:11

Bayer Csita szopjon le egy talicska aprómajmot a szlovák rendszámos terepjárójában, majd tolja fel a seggébe az ötös számú párttagkönyvét.

Bobby Newmark 2011.01.19. 14:15:18

@Baldvogel: És a lengetésén túl lehet vele valamit kezdeni? Meg úgy azt értem, hogy ez egy pártdroid számára fontos ereklye, de hogy konkrétan mi a jelentősége, azt nem. Meg hogy az ötös szám az sok, kevés, vagy mifasz.

De mindegy, majd utánanézek, ha végigértem a fontosabb témáimon, mint például a tarajos sülök nemi élete... De tényleg, hogy dugnak azok a dögök, mikor olyan sok hegyes izé van a hátukon?

Lumieres 2011.01.19. 14:15:21

Egyébként megvan a véleményem Bayerről. Nála a sajtószabadság azt jelenti, hogy Ő írhat bárhová az ötös számú párt-tagkönyv birtokosaként.
Zsolti figyi: A szólásszabadság NEM azt jelenti, hogy te pofázhatsz, a többiek meg nem.

Csak a saját nevemben: Bájerzsóti a KURVA ANYÁDAT! Ezt kontrolláld köcsög!

Lumieres 2011.01.19. 14:16:29

@Schindler Pistája: Te még mindig nem takarodtál el?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.01.19. 14:16:40

@Myta:

"Abban azért igazat adok neki, hogy aki eléri a napi 20.000-30.000 látogatót, az ne fantomként írjon blogot, hanem vállalja fel a nevét és az arcát. "

A Sorozatjunkie 2x ennyit is elér, akkor ők is személyi igazolvánnyal posztoljanak? vagy ez a szabály csak a közéleti/politikai tartalmú blogokra vonatkozna?

Csak mert ha mondjuk a Sorozatjunkien leírják, hogy kurva szar a Született Feleségek szinkronja a TV2-n és feliratosan nézze aki csak tudja, de ez a TV2-nek nem nagyon tetszik és megindít egy pert?

Az Index már be lett perelve egy borkritika (!), azt írták, hogy a bor nem jó, vesztettek is ...

Marcellusca 2011.01.19. 14:16:58

@Baldvogel: Na, kösz, mostmár megtudtam, hogy ki az a baromarcú, aki ott osztja az észt. :)
Pont így vagyok én is.
Keresek valami nézhetőt, épp' oda kapcsolok és ez a ..... nemtomki osztja az észt. :(
Mintha neki olyan sok lenne.
Legalábbis nem hiszem, hogy feleslege lenne, mert a stílusa az valami alpári.
Az ecceri parasztember szebben, találóbban fogalmaz, mint ahogy ő zsidózik.
Én még 2 percig sem bírom nézni.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.01.19. 14:17:59

No igen. Még nekem is van nem egy olyan posztom, ami bőven több olvasót vonzott, mint a Magyar Hírlap :-)

szamarhegy 2011.01.19. 14:18:18

Hirdetést eladni, csak azokon a blogokon lehet, amelyeket sokan látogatnak, a törvény eredeti célja a népszerű blogok kontrollja volt, csak hátulról jöttek a hirdetésekre hivatkozva...
Amúgy kínos élmény lehet, amikor 2/3-os kormánytöbbséggel a hátad mögött sincs olvasó és írod a magadét, de a kutya se olvassa.

sirdavegd · http://midnight-rider.blog.hu/ 2011.01.19. 14:19:06

@szs.: "azt lenne érdekesebb megfejteni, hogy egy ilyen álneves alak véleményét miért nézik többen, mint némely hivatásos véleményalkotóét"

Inkább: egy "álneves" alak véleményét miért ítéljük hitelesebbnek/bölcsebbenk/megfontolandónak/vitára érdemesebbnek, mint némely hivatalos véleményalkotóét
-- hát pölö azért, mert itt 1. van lehetőségünk visszajelzésre 2. a blogolónak nem szavazatvásárló céljai vannak
Emellett: a nickek egy jó része nem is annyira anonim... :P

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.01.19. 14:20:05

@ColT: mindettől függetlenül nem kell végigolvasni mindenkinek részletesen hogy értelmezni tudja. Példa erre a Szlovák nyelvtörvény, amit szintén nem fordítottak le, de hazánk jogosan tiltakozott ellene, és egyetértünk abban hogy egyikünk sem olvasta, mégis elítéltük közösen. Még szép!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.01.19. 14:20:14

@Yeeger:

Jobboldali hasáb -> Ennyien olvastok most -> Sitemeter

Lumieres 2011.01.19. 14:20:20

@Fedor: Szerintem minél nagyobb lesz a nyomás a hagyományos médián, úgy értékelődik fel a SZABAD média.
Teljesen be van szarva Bayer attól, hogy mi lesz ha itthon is eléri a blog és hírportál a teljes lefedettség 70%-t.

yda 2011.01.19. 14:21:05

@ezittenkéremmagyarország:teittenkéremegylibsivagy!
Avar Janó
Dési Jankó
Mészáros Gyurika
Bolgár Gyurcsi
Gréczi Zsozsó
" Ej micsoda belterjes banda.Mindig nagyon vicces,mikor egy ilyen egymáshozszokott társaság beszél valami számukra ismeretlen dologról.Képzeljükel mondjuk,ahogy a nagyklub kitárgyalja a péniszgyűrű létezését"Esetleg elmélkednek a szájkosár minőségéről.

zsoltix 2011.01.19. 14:21:46

www.magyarhirlap.hu/belfold/drogot_talaltak__ket_aldozat_szervezeteben.html ''tudta meg a Magyar Hírlap'' ''közölték forrásaink'' Na de ilyet irni az ellenorzott es hiteles informaciok koraban... :)

Labancz 2011.01.19. 14:23:42

Érdemes lesz figyelni, hogy mit fog kapni Daniel-Cohn Bendit (hoppá, már a neve is gyanús!) ezektől a majmoktól. Jól összerúgta a port szeretett vezérünkkel Brüsszelben. LOL.

pazola 2011.01.19. 14:24:39

Hu, de betegek ezek! Te jo isten, eddig nem lattam egyiket sem, de jobb is volt.

Mellesleg javaslom, hogy tilcsak be orbanviktort, ugyanis a feszbukon nyerte meg a fulkeforradalmat, tehat az interneten.

Tilcsakbeezeketis!

yda 2011.01.19. 14:26:07

@Lumieres:
Mi van te világitó torony magadról mesélsz?

Lumieres 2011.01.19. 14:27:04

@Labancz: Azt mondják róla, hogy egy rohadt liberális drogos hippi.... És majd jól bekeményítenek a drogtörvényen.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.01.19. 14:27:41

@Labancz: Már Megkapta korábban Zsótitól a magáét...

Lumieres 2011.01.19. 14:28:30

@yda: Nem. Csak idéztem:
www.youtube.com/watch?v=D4-Mli0G4ZI

Bayer Csita Párttagkönyvére köpök!

Baldvogel 2011.01.19. 14:28:31

@Marcellusca: Nem biztos, hogy ugyanarra gondolunk, mert az Echón többen is "osztják azt észt". Szaniszló régen a Panorámában dolgozott, és voltak jó filmjei. Most azonban olyan avítt, gyöpös és hazug nézetekkel standuppol, hogy a hideg kiráz tőle.

bulgakovmihaly 2011.01.19. 14:28:32

gondolom a kuruc persze mérvadó hírportálnak számítanak, akik vállalják önmagukat.
azért itt az "impresszum"
kuruc.info/r/32/9072/

mement 2011.01.19. 14:28:42

Ez nekem idaig egyaltalan nem volt egyertelmu, de ez az adatsor es a kimutatasok a link mogott, megvalaszolnak jo par kerdest.

Latva hogy csak egyedul a Kiskegyed tobb peldanyszamban nyomtat es ad el, mint akarmelyik kozeleti, gazdasagi lap.... hat sok mindent megmagyaraz

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.19. 14:28:45

Sok mindent el kell olvasni,hogy képben legyél.Minden oldalról szemrevételezni a kérdést.
Aki nem ezt teszi az inkompetens.
Persze van,aki hiába olvas bármit,hiszen kioperálták az agyát és csak parancsokra vár.
:)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 14:29:22

@Legelő Őse: a kommunikációjuk szar. A nyugdíjügyben vetekszik Fletóval.
Leminősítések: így akarnak nyomást gyakorolni az országra, hogy úgy táncolj, ahogy ők fütyülnek! Ettől függetlenül ott és akkor Kósának nem kellett volna kinyitnia a száját.

Választójog: TÁMOGATOM. Azért, mert ha egy másik ország is megadja a kettős állampolgárainak, hazánk is ér annyit, hogy megadhassa! Sőt! Határon belül sem okosabbak az emberek, mint kívül, szóval nem lehet azt mondani, ohgy a sok hülye majd jobbra-balra ikszelget. Ezt megteszik az anyaországban is elegen. Aki felgyújtja a feleségét, annak is van választójoga. Holott pl lehet hogy egy senkiházi alkoholista aki nem kapott pénzt piára...

Élnek itt határon túli barátaim/ volt évfolyamtársaim. Állnak olyan szellemi szinten, hogy sokkel előbb adnék nekik választójogot, mint a Mónika Show fogatlan szereplőinek.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.01.19. 14:29:30

Azért az urak esetében az újságíró megjelölés erősen kérdőjeles, pláne a fő fradi szurkoló esetében.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.01.19. 14:30:36

Milyen érdekes, hogy a blogok pont most kezdték zavarni Bayerékat...

Amikor Gyurcsányék rémüldöztek, hogy hiába ölnek milliárdokat a talpnyaló értelmiségükbe és médiabirodalmukba, mert a neten 10 perc alatt cáfolják a hazugságaikat, akkor még nem kellett fellépni...

Egyébként igen, van mocsok, van szellemi környezetszennyezés, és ez a veszélyes hulladék a neten szabadon terjed sokszorozódik. DE BZSnek láthatóan nem ezzel van a baja, mert nem ez viszi a szavazókat, hanem a kulturált hangnemű írások, amik rávilágítanak mennyire sekélyes, szánalmas, kisstílű posztkommunista cselédekkel van tele a "jobboldali" média is.

jozicsenko 2011.01.19. 14:32:40

@Seduxen: hááát, konkrétan igen: amikor a barnaesőről cikkeznek, akkor ott ő a legfontosabb hivatkozási alap -a vöröset meg nem kell magyarázni: ahol kommunizmus van, lesz antikommunizmus is...

@Marcellusca: épp most nyilatkozott brüsszelbe orbán - ő is elismerte, hogy a választást a neten, a facebookon nyerték meg (még jó, hogy nem hivatkozott erre a blogra), s tudja, hogy nem lehet betiltani

de azért igény, az volna rá, úgy látom...

mement 2011.01.19. 14:33:04

@TaTa86.: neked gondolom mindenki posztkommunista aki neked nem tetszik:)

Fo a kovetkezetesseg.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 14:34:19

@nyugatioldal:

Szerintem meg az az oka annak, "hogy a jónép blogot olvas, s nem újságíróklubot néz", hogy már nem csak olvasni akar, hanem véleményezni is, kitárgyalni, megbeszélni másokkal a dolgokat. Kevés már neki az, hogy megmondják neki, mit gondoljon, ő maga akar, egyedül.

csárli hárper 2011.01.19. 14:34:46

@yda: csak nem a csehszlovák rendszámos, párttagkönyv tulajdonoshoz van szerencsénk?

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 14:35:11

@zsoltix: hallottál arról, hogy a forrás úgy nyilatkozik valakinek, hogy megkér, ne írd meg a nevét? Mert ilyen is van. Hogy miért? Esetleg az életét, állását félti...

Baldvogel 2011.01.19. 14:35:28

@Bobby Newmark: "És a lengetésén túl lehet vele valamit kezdeni?"
Mondom, az öntudat fontos része Bayer Úrnál. Szó sincs arról, hogy ereklye lenne, nagyon is aktív jelentéssel bír: "Én már akkor a jelenlegi kormánypárt tagja voltam, amikor te az oviban/az isiben/a KISZ-ben/az MSZMP-ben etc. rontottad a levegőt." Vagyis: "én egyenlőbb vagyok nálad, te jöttment, hiába vagy te is fideszes".
Ezt az attitűdöt én oly mértékben antidemokratikusnak, ósdinak, primitívnek és ostobának tartom, hogy ezzel a cikkel befejeztem Bayer Zsolt munkásságának tanulmányozását.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 14:35:48

@Joe.UK:

Én is vizuális típus vagyok, és ez ugrott be róluk :))

2011.01.19. 14:36:40

@Névtelen betelefonáló: "Élnek itt határon túli barátaim/ volt évfolyamtársaim. Állnak olyan szellemi szinten, hogy sokkal előbb adnék nekik választójogot, mint a Mónika Show fogatlan szereplőinek."

Van benne valami.
Ha a közösbe semmit sem rakó, segélyen élősködő, negatív IQ-s cigányoknak lehet szavazójoga, akkor a határon túli magyaroknak ezerszer inkább megadnám ugyanezt a jogot.

Anti Anyag (törölt) 2011.01.19. 14:37:33

Az OK, hogy többen elolvassák, de nem biztos, hogy egyet is értenek vele.

Aki bűviszont megveszi az MH-t az általában egyet is ért pld. Bayerrel.

Lumieres 2011.01.19. 14:37:50

@jozicsenko: Ez is olyan álságos dolog szerintem. Ha egy blogger (és van ilyen is) a sajtószabadság ellen (médiatörvény mellett) érvel.

Van egy szilvafám. Aki a halálbüntetés híve, és úgy érzi megérdemli, az nyugodtan kösse fel magát rá. Az a blogger, aki a saját szabadsága ellen érvel, az nyugodtan felkötheti a billentyűzetére magát ha úgy érzi megérdemli a büntetést.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.01.19. 14:38:05

@imperial: persze sok minden jó lenne, meg szép lenne, csak hogy ez nem így működik. Nem lehet a játékszabályokat felrúgni amikor éppen valami jó volna, amikor meg nem, akkor meg kiabálni hogy de hát a szabályok....

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 14:38:51

@agyvihar:

Megfordítva: Bayer Zsoltit hányan olvasnák, ha nem írhatna már a Magyar Hírlapba?
Blogot száz helyen tudsz vezetni, tök ingyen, de a bérelt újságoldal nagy kincs, nem jut mindenkinek...

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 14:39:27

tényleg jogos kérdés, hogy a sajtó miért nem tűr meg maga fölött ellenőrzést?

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 14:40:11

@Mészáros Laci:

(elvonatkoztatva a magyar médiatörvény körüli posványtól.)

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.01.19. 14:41:25

@Névtelen betelefonáló: leminősítések - így akarnak nyomást gyakorolni az országra? Te miről beszélsz, Azt hittem ezt csak ősfideszes nyugdíjasok nyalják be. Ne már. Egymástól független intézetek minősítették le az országunkat, márpedig a piacok hallgatnak az elemzőkre. Ez ennyire egyszerű. Ha lenne stratégia, terv, és értelmezhető gazdaságpolitika, akkor nem ez történt volna. Azért mindent nem lehet!

Seduxen (már NEM dr.) 2011.01.19. 14:42:42

@laspalmas: "Blogot száz helyen tudsz vezetni, tök ingyen, de a bérelt újságoldal nagy kincs, nem jut mindenkinek... " - még egy aprócska különbség: a bloggerek nagy része ezt nonprofit módon - aka hobbi - csinálja, és mellette van egy tisztességes, fizető állása.

mement 2011.01.19. 14:43:43

@imperial: ha a ciganyok a referencia, ennyi erovel akarkinek megadhatnank a szavazo jogot.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 14:44:50

@TuRuL_2k2:

Egy-egy cikk meg terjed emailben is.
Újságot én meg pl már többször vettem csak egy bizonyos cikk miatt, a többit ugyan átfutottam nagyjából (cím, téma, első 2-3 sor), de nem rágtam át betűről betűre.

Marcellusca 2011.01.19. 14:45:18

@ColT: Egyébként most volt egy jó beszólása Hajósnak.
A lényeg, hogy ők, mármint a hetihetes, csodás szimbiózisban élnek a Fidesszel. :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 14:46:04

@Seduxen:

Ezt direkt nem írtam bele, mert bár ma még nem volt az, hogy irigyek vagyunk, sose tudni, mi váltja ki a fanokból :)))

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.19. 14:46:17

Szerintem csak annyit szeretnének elérni,hogy ha valaki rágalmaz,másról baromságokat ír (képet tesz fel),azt büntetni lehessen. Ez reális és senki ne gondolja,hogy erősebb államok esetében nem így működik. Wikileaks. De millió példa van.

Kuruttya 2011.01.19. 14:46:56

De kurva jó, hogy nem nézem ezt az echo tv-t. Már rég bebasztam volna egy téglával a képernyőt.

Rohadék blogolók, internet probléma, keresztény Európa? Hát az apátok fasza, az! És most komolyan ezek vannak hatalmon? De nehéz lesz kivárni ezt a négy évet.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 14:47:42

@Névtelen betelefonáló:

Csak nyugalom! Nemsokára kezdődik a Csintalan Sanyi bácsi műsora, aztán mehetsz telefonálni! :)

Bobby Newmark 2011.01.19. 14:49:08

@Mészáros Laci: Kérdezd meg Petőfiéket, azok a hülyék is azt akarták valamiért... Érthetetlen, nem?

Baldvogel 2011.01.19. 14:49:39

@Mészáros Laci: "tényleg jogos kérdés, hogy a sajtó miért nem tűr meg maga fölött ellenőrzést?"

Mert ami ellenőrizhetné, az az államhatalom, amely ezt rendszerint saját érdekében teszi vagy tenné. A szabad sajtóra azért van szükség egy demokráciában, hogy a választóközönséghez minden létező információ és vélemény, a dolgok minden lehetséges aspektusa potenciálisan eljusson, és a közönség megalapozott(abb) döntést hozzon, amikor négy évre vezetőket választ magának. A sajtó elvileg azt szolgálná, hogy ne droidok menjenek választani. Hogy a dolgainkról nyíltan vitázhassunk, és a vita után dönthessünk. Ez persze jelenleg messzemenően nincs így Magyarországon, de sokkal jobb a helyzet, mint a Kádár-korban volt, vagy mint azt a mostani kormány szeretné a médiatörvényével.

kerdezoe 2011.01.19. 14:50:18

@Álmos: Mi vagyunk öcsém. Te meg bekaphatod a faszomat, én is vártam 8 évet, amíg gyurcsány barátod ámokfutott. Én mindennap nézem az echót, és megelégedéssel kapcsolom ki, hogy nem a lendvait kell néznem.

Provokatív Polgár 2011.01.19. 14:50:18

Zsebők azért elég kritikus.
Korábban, még médiatörvény parlamenti elfogadás előtt (talán) ezt írta:

www.magyarhirlap.hu/velemeny/mi_lesz_a_blogokkal.html

MOndjuk úgy, hogy Zs. újságíróként működik a jobboldalon, ugyanúgy, mint Huth Gergely vagy Stumpf András.

DArchAngel 2011.01.19. 14:51:17

Kedves Zsoltnak - ha gondolkodna is néha - eszébe juthatna esetleg, hogy amíg neki és a hozzá hasonló publicistáknak mindig gyomorszájig valakinek a végbelében van a nyelve, addig inkább olvasunk "arctalanul" publikálókat ingyen...

csgabor 2011.01.19. 14:51:20

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: Lehet büntetni, menjél bíróságra, ha szerinted rágalmaznak. Ehhez nem kell új médiatörvény.

Wikileaks? Ők mégis milyen rágalmakat és baromságokat terjesztettek? Kicsit félreérthettél valamit. Egyébként hol büntették meg a wikileaks-et, mert tudtommal sehol.

Marcellusca 2011.01.19. 14:51:47

@Baldvogel: De, de, ugyanarról.
Kigúgliztam a név ösmeretében. :)

Kuruttya 2011.01.19. 14:52:36

@kerdezoe: az hogy gyurcsány egy fasz nem menti fel ezeket a mégnagyobb faszokat.

Bobby Newmark 2011.01.19. 14:52:52

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: Igen, "csak" ennyit akarnak elérni, és bizony ezért az "apróságért" megérdemlik a lófaszt a seggükbe.

Ha ilyet tesznek veled, indíthatsz polgári pert. Csak azt ugye be is lehet bukni, nem úgy, mint egy hatóságilag kiszabott büntetést.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 14:53:31

@laspalmas: nívótlannak tartom a betelefonálós műsorokat, így azt is.

Dr. Antekirtt 2011.01.19. 14:53:39

Bogár László kérkedik kedvenc Illyés Gyula mondatával, csak éppen nem emlékszik... Idézni pedig szó szerint illik: "...töprengenél, de eszmét, tőle fogan csak elméd,...". Szánalmas.

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.19. 14:54:42

Polgár Tamás (Tomcat) meghurcolása idején miért tetszettek kurvanagy csöndben lenni,kedves blogszabadságra érzékeny hölgyek és urak?? Szánalmas.

mement 2011.01.19. 14:55:11

@kerdezoe: Sztem az egy beteg ember, aki azt gondolja mindenki masrol akinek mas a velemenye, hogy valamelyik aktualis negativ hos baratja/tamogatoja/erdekeltje.

Beteg az az ember aki az egyszeru polgarban azonositja az ellenseget.

xboxer 2011.01.19. 14:55:15

A Bayer azért ilyen fogyatékos, mert testvérek voltak a szülei.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 14:55:51

@Legelő Őse: ha lenne a világpiacnak tetsző gazdaságpolitika. A világpiac lakossági megszorítást akar, a kormány pedig azt, hogy akinek sok van, annak ne legyen még több. Tehát adózzon a Tesco. Érdekes, a bankoknál is az a helyzet, hogy hazénkban tudnak csak így működni, másutt nagyobb a szigor, mégis megélnek. Vajon hogy lehet? Úgy, hogy eleve olyan feltételeket szabtak, ahol a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. Itt elfogy a káposzta és a lakosságnak kell(ene) naponta pótolnia. Hát nem.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 14:56:29

@Baldvogel:

"Mert ami ellenőrizhetné, az az államhatalom"
Biztos? Én számos más ellenőrzési formát is el tudok képzelni.

"A szabad sajtóra azért van szükség egy demokráciában, hogy a választóközönséghez minden létező információ és vélemény, a dolgok minden lehetséges aspektusa potenciálisan eljusson"

1. kivéve a sajtó ellenőrzését támogató véleményeket -- annak közzétételét a sajtó nem támogatja.
2. potenciálisan == fügefalevél. az, hogy technikailag lehetőségem van megismerni a korrekt döntéshez szükséges alternatív álláspontokat is, nem egyenlő azzal, hogy ezek el is jutnak hozzám. ugyanis alapvetően más dolgom van (munka, család stb)
3. miért nevezzük véleménynek a hazugságot? mert hazudni nem szabad, véleményt mondani szabad?

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.01.19. 14:56:49

@Álmos:Ezt a mondatot hirdetés formájában kéne buszok oldalán mutogatni.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 14:57:00

@Krujs:

Több százezerről senki nem beszélt.
A látogatottsági adatok ott vannak jobboldalt, bárki megnézheti.

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.19. 14:57:01

@csgabor: Kit jelentsek fel,észkombájn? Névtelen Bélát vagy Arctalan Ervint? :)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 14:57:11

@laspalmas: elég sokan, mennének oda is fikázni. Mivel kellően provokaív tud lenni, címlapra tennék. Persze nem itt, az Index általában a baloldali kritikát megfogalmazó blogokat preferálja.

Bobby Newmark 2011.01.19. 14:57:19

@DArchAngel: Wehehe, én is vizuális típus vagyok, elképzeltem...

Arctalanul, vagy arccal valakinek a seggében: ezek a választási lehetőségek perpill egy újságíró számára... :P

milyen szép a Vértes, ó 2011.01.19. 14:57:20

@kerdezoe: végre egy tévéadó, melynek szókincse nem frusztrál, ugye? :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.01.19. 14:58:46

@mement: "Fo a kovetkezetesseg. "
Így van.
Úgyhogy ha találsz következetlenséget a kommentjeim, posztjaim között kérlek ne habozz közölni.

(Egyébként: hatalomért nyalni, elveket sutba dobni, illetve havonta változtatni tipikusan posztkomcsi dolog. Bayer és beszélgetőtársai is mind a létező kommunizmusban szocializálódtak, és úgy tűnik nem nagyon tudtak felülkerekedni az innen származó káros attitűdjeiken. )

vomit 2011.01.19. 14:59:17

ez a sulyossag 2009-bol van
sajtoszabadsag.nolblog.hu/archives/2009/05/25/MUOSZ_ETIKAI_BIZOTTSAGANAK_FELHIVASA/
www.emasa.hu/print.php?id=4765
"A bekövetkezett tarthatatlan állapotok közvetlen oka, hogy a sajtószabadság jogával ténylegesen élő állampolgárok jelentős része, nem érzi a jog gyakorláshoz kötődő felelősséget."

mizrolist 2011.01.19. 14:59:51

@Mészáros Laci: szerinted egy ellenőrzött sajtóban meg lehetett volna írni anno a Watergate-ügyet? Vagy hogy Magyarországon maradjunk, a Grupo Milton körüli érdekes dolgokat?

gyilkos fűegér 2011.01.19. 15:00:20

@Baldvogel:

Nekem Szaniszlótól az van meg, amikor az Echón képes volt valamiféle, rövidesen létrejövő közös orosz-kínai-indiai-japán gazdasági és katonai(!) szövetséget delirálni. Amúgy valaha mintha külpolitikai újságíró lett volna...

Bobby Newmark 2011.01.19. 15:01:06

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: Talán azért nem volt felháborodás, mert nem azért vették őrizetbe, mert hülyeségeket beszélt, hanem mert bombát gyártott, ráadásul olyan balfasz volt, hogy ezt a szomszédai is tudták.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:01:15

@Baldvogel:
"A szabad sajtóra azért van szükség egy demokráciában, hogy a választóközönséghez minden létező információ és vélemény, a dolgok minden lehetséges aspektusa potenciálisan eljusson, és a közönség megalapozott(abb) döntést hozzon, amikor négy évre vezetőket választ magának."

Biztos ez? A manyupok kérdésében nyomát sem láttam közgazdaságilag korrekt érvelésnek. Jobbára hamis tényállítások hangzottak el nagy tömegben, indulatszavakkal kísérve.

2011.01.19. 15:01:45

Talán az fáj neki, hogy kárbamegy az a rengeteg szopás-nyalás, amivel ő "újságíró" lett. A blogoláshoz meg ez (még) nem kritérium. :)

Mike36 2011.01.19. 15:01:55

te kis zsidó, buzi, alkoholista mocskosszájú, lámpavasazó (ez a kettő saját) kis tetü Bráner Zsoltika
szophatod faszt, akkor sem fogsz tudni minket elkussoltatni

úgy gondolod a kis tévécskédben bezzeg neked mindent szabad? csak a többieknek legyen kuss?

olyan ember nekem ne pofázzon, aki annyi mocskot hordott össze, úgy tapicskált boldogan vihorászva egy rakás szarkupacon nyilvánosan mint te
aljadék senkiházi vagy, Ové kis köcsöge, mert ahhoz értesz, hová kell dörgölőzni, de csak ennyi vagy

többiektől elnézést kérek, de az ilyen emberrel így kell beszélni
finom szavakból nem ért

mement 2011.01.19. 15:02:15

@TaTa86.: latom keptelen vagy kilepni a sajat szuk vilagod korlatai kozul. Ez nem posztkommunista mentalitas, hanem siman emberi gyarlo hozzalas, ami partpolitika mentes, minden oldalon, minden csoportban, minden 10 embernel nagyob kozossegben megtalalhato.

2011 ben kommunistazni..... vicc kategoria.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 15:02:40

@Myta:

"aki eléri a napi 20.000-30.000 látogatót, az ne fantomként írjon blogot, hanem vállalja fel a nevét és az arcát"

A méret alapján történő hátrányos megkülönböztetést bünteti az Egyenlő Bánásmód Hatóság, de talán még az ENSZ is. :)

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.19. 15:02:51

Ez arról szól,hogy mindenki vállalja a felelősséget a publikált dolgaival kapcsolatban,ne okádja senki büntetlenül a szart. Lehessen véleményt alkotni,de rágalmazni már ne.

Polgár Tamás (Tomcat) meghurcolása idején miért tetszettek kurvanagy csöndben lenni,kedves blogszabadságra érzékeny hölgyek és urak?????
Vagy önöknek kevéssé tetsző oldalak (Kuruc.info) betiltását követelni,ugye milyen jó.
Szabadságlófasz.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:03:07

@mizrolist:

"szerinted egy ellenőrzött sajtóban meg lehetett volna írni anno a Watergate-ügyet? Vagy hogy Magyarországon maradjunk, a Grupo Milton körüli érdekes dolgokat? "

természetesen. mint írtam, a sajtót számos módon lehet ellenőrizni.
az ellenőrzés nem egyenértékű a megjelenés előtti központi cenzúrával.

T.Howard 2011.01.19. 15:04:01

Zsoltnak legalább igaza van...

Mike36 2011.01.19. 15:04:48

másik

van egy echo tv
ki döntötte el, hogy ott beteglelkű, pszichopata állat azt böföghet fel - következmények nélkül! - amit csak akar?

az echo tv szent tehén?

mizrolist 2011.01.19. 15:06:01

@Mészáros Laci: elvileg nem. A gyakorlat... azt hagyjuk. (nem Magyarországra utaltam ezzel, hanem történelmi tapasztalatokra)

Bobby Newmark 2011.01.19. 15:09:15

@Mészáros Laci:
2: természetesen jogodban áll hülyének maradni. Senki nem kényszeríthet rá a tájékozódásra, ez a te felelősséged. Ha nem élsz a lehetőséggel, te dolgod.

Vagy talán az kéne, hogy minden egyes állampolgár mellé állítsunk egy felolvasót, aki a nap 24 órájában közéleti írásokat duruzsol érzéki hangon a megfáradt jómunkásember fülébe? Esetleg a kötelező reggeli és délutáni 5 perc gyűlölet?
Vagy mégis ezt hogy a faszomba gondoltad?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.01.19. 15:10:58

@mement: "2011 ben kommunistazni..... vicc kategoria. "
Nem. Ez a vicc kategória.

Megjegyzem jó lenne ha eldöntenéd mivel kritizálsz. Most akkor következetlen vagyok, vagy beszűkült?

A véleményemet továbbra is fenntartom. Bayer addig küzdött a posztkomcsikkal, amíg minden tekintetben olyan lett mint ők. Persze lehet, hogy mondjuk az USÁban is ilyen az újságírók nagy része, és akkor valóban nincs sok köze ennek a komcsikhoz.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 15:11:19

@SzabóPatriciaVagyok:

Miért olvasná 250-ért olvasni, ha egyszer lehet ingyen is. Ez a varázsa ennek a fránya Zinternetnek.
Havi egy összegért kismillió dologra előfizetsz és kattinthatsz.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:12:06

@mizrolist:

a gyakorlat sem azonos a cenzúrával. ha valaki egy neves gazdasági hetilapban közzétesz egy hírt, amiben az én cégem szerepel, és telerakja olyan jelzőkkel, hogy "úgy tudni", "többször együtt látták", "nem kizárt, hogy", "állítólag eljárás indult", stb majd másnap felhív egy potenciális partnerem, hogy lemondja a következő hétre tervezett tárgyalást. értetlenkedésemre azt mondja, hogy ő személy szerint nagyra értékeli a cégemet, de számára túl nagy kockázat lenne _ezek_ után üzletet kötni. nekem az elmaradt üzletből százmilliós nagyságrendű károm származik.

tudom, hogy a cikk megjelenését egy versenytársam "szponzorálta". vajon a sajtó büntetlenül megteheti, hogy engem bemártson?

Lucilius 2011.01.19. 15:12:07

@laspalmas:
Szerintem Zsoltit sokan olvasnák, mint ahogy pl a Subba blogra is sokan rákattintanak nevetni egy jót vagy szörnyülködni.

Csak ugye egy blog bejegyzést kommentálni is lehet, talán ezt nem meri megkockáztatni a Zsolti.

Bár az igazsághoz hozzátartozik, h régen írogatott ő az index fórumára, ahol kapott hideget-meleget.

Baldvogel 2011.01.19. 15:12:37

@Mészáros Laci: Mészáros Laci 2011.01.19. 14:56:29
@Baldvogel:

"Mert ami ellenőrizhetné, az az államhatalom"
Biztos? Én számos más ellenőrzési formát is el tudok képzelni.

Magyarországon olyan gyenge a civil szféra, hogy érdemi társadalmi ellenőrzésről nemigen lehetne szó, sajnos. Ha meg gyenge a civil szféra, megjelennek a pártok, végsősoron az állam.

"1. kivéve a sajtó ellenőrzését támogató véleményeket -- annak közzétételét a sajtó nem támogatja."

Szerintem ez nincs így. Erre éppen a fenti magasröptű Echo-tévés eszmecsere a példa.

"2. potenciálisan == fügefalevél. az, hogy technikailag lehetőségem van megismerni a korrekt döntéshez szükséges alternatív álláspontokat is, nem egyenlő azzal, hogy ezek el is jutnak hozzám. ugyanis alapvetően más dolgom van (munka, család stb)"

Úgy van, de legalább rajtad múlik, és nem másokon. Nekem jobban tetszik az, ha én dönthetek a Való Világ, az Echo TV vagy Clint Eastwood között, mint ha mondjuk Gipsz Jakabné médiatanácselnök. És lehet akármennyi a dolgod, arra tudsz egy órát szakítani hetente, hogy tájékozódsz a körülötted zajló eseményekről.

"3. miért nevezzük véleménynek a hazugságot? mert hazudni nem szabad, véleményt mondani szabad?"

Ne nevezzük. Válasszuk külön a hazugságot és a véleményt, és beszéljünk csak a véleményről. A hazugságot (rágalmazást) lehet és kell büntetni. A véleményt meg nem illik egy felvilágosult liberális demokráciában, a XXI. században.

Marcellusca 2011.01.19. 15:13:19

@laspalmas: Őőőőő, izé ... az uccsó mondatodra inkább nem reagálnék. :DDDD

Mindfield 2011.01.19. 15:13:42

Osztmitakar vazze, a Bencsik haverjának is van blogja, az is blog.hu-s, tájékozódjon tőle. Vagy tanuljon meg hekkerkedni.

Mike36 2011.01.19. 15:13:43

@bugajakab: látom te is benne vagy bzs seggében, de tövig

Baldvogel 2011.01.19. 15:14:16

@Mészáros Laci: Bocsáss meg, nem tudom, mi az a manyup. :-|

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:16:50

@Bobby Newmark:

"Ha nem élsz a lehetőséggel, te dolgod."

minden más esetben szélhámosságnak nevezzük, ha a szerződés nagybetűs része hazugság és a tízoldal apróbetűs rész tartalmazza a valóságot, ha az étlap alján pici betűkkel szerepel, hogy az árak este tíz után euróban értendők, stb stb.

Jaffar 2011.01.19. 15:17:04

Bayernek nem tetszik a téma? Ne olvassa! Nem kötelezö, ahogy nekem sem az ö firkálmányait olvasni, ami ráadásul eléggé okádék, kivéve, ha valaki a zsidózásra gerjed.

Azok meg, akik azt akarják, hogy ne lehessen mindenfélét írni "csak úgy", meg rágalmazni, akkor tölük kérdeném, hogy az elmúlt 8 évben miért nem akartátok ugyanezt? A Magyar Hirlap szinte az összes rágalmazási perét elvesztette. Mielött valamelyik gyöpös betámadna, nem, nem vagyok balos és nem kívánom a szocikat vissza, de akik most ülnek a köndér közelében, azokat sem, mert semmivel sem különbek, söt...!

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.19. 15:19:52

@Jaffar: Igazad van,a Magyar Hírlapot is meg kell büntetni ha rágalmaz. De a bloggert is.
Vagy tán ő szent és sérthetetlen?

Jaffar 2011.01.19. 15:20:12

*Magyar Hirlap = Magyar Nemzet

Mike36 2011.01.19. 15:20:42

@yda: így van
de igény szerint ki ezt nézi ki azt
csakhogy Avarjankótól meg Mészárostomitól, Bolgárgyuritól még sosem hallottam, hogy a komcsikat el kéne végre hallgattatni, meg lámpavasra kéne húzni, mindezt vihorászva, mint egy 5 éves, aki most hugyozik életében először bele a homokóba
és nem azért mert ők a komcsik, ez csak a fidesznyikok fals elképzelése arról kik is az igaz komcsik

cintu 2011.01.19. 15:20:45

Ha az internet könyv lenne, ezek már elégették volna.

A szerencsétlen állampolgárt miért csak a választásokig szeretik, aztán meg már miért "tömegember" meg csürhe?

dr. Aullah 2011.01.19. 15:20:52

@ColT: KB egy éve már egy nagy szar a műsor. Főleg amióta ment az y faktor. Egyik percben orbánról beszélnek, aztán mindenféle átmenet nélkül azt tárgyalják, hogy mi van az x-ben. És ezt minden egyes részben elnyomták. De nem csak ezért szar... de szar.

Pong 2011.01.19. 15:21:23

@Krujs:

Amire gondolsz az az individuális IP.

Lucilius 2011.01.19. 15:21:29

@gyilkos fűegér:
Szaniszló tragédiája számomra is rejtély. A 90es évek elején a délszláv válság idején nagyon színvonalas riportokat készített a harcokról, a szemben álló felekről, a polgári lakosokról.
Aztán valamikor teljesen megkergült, talán egy félre kezelt depresszió, kitudja.
Most már csak egy bohóc a Széles Tv-én.
Én személy szerint sajnálom Ferenc, h ide jutottál.

bandika gazdája 2011.01.19. 15:21:36

@Lumieres: Vedd visszább a stílusodat! Úgy is értjük mit akarsz mondani!

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:21:40

@Baldvogel:

"Úgy van, de legalább rajtad múlik, és nem másokon."

nem rajtam múlik -- emészthetetlen mennyiségben áraszt el az információ.
elvárásaim:
1. civilnek is érthető módon és terjedelemben tolmácsolják a híreket
2. erőfeszítéssel hozzáférhek minden alternatíva értékeléséhez
3. ne hazudjanak. egyáltalán.

ezek betartására törvények kényszeríti a gazdaság szereplőit. KIVÉVE A SAJTÓT.

Jaffar 2011.01.19. 15:24:46

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK:

A blogot nem tudod megfogni. Pár percen belül át lehet rakni egy blogot és egy külföldi szerverre rakni. Egyszerüen képtelenség, ill. É-Koreai módra megoldható.

Régen rossz, ha a hatalom a médiát akarja regulázni. Ha valóban értünk dolgoznának (politikusok/kormány), akkor nem lenne mitöl félniük! Félnek, vajh miért?
Mindenesetre illik megfordítani a kérdést. Mi lett volna a médiatörvénnyel, ha ezt a szocik vezetik be anno. Illetve mi történt volna, ha ök nyúlják le a manyup pénzt? Asszem nem csak a csürhe randalírozott volna, hanem az egész ország...

mement 2011.01.19. 15:25:16

@TaTa86.: Kovetkezetes vagy, mindenki lelibsizel, lezsidozol, lekomcsizol aki neked nem tetszik.,
Ezenkivul igenis szuklatokoru vagy, mert keptelen vagy a vilagot maskep szemlelni ezen prefixmuk koren kivul.

21 evvel a rendszervaltas utan meg mindig azon porogni hogy kommunistak, elavult es idejet mult dolog, es szomorkasan vicces is.

Hoppázó Beléndek 2011.01.19. 15:25:58

ez a bajjer kész . ki van borulva, hogy a belterjes, önismétlő, mocskolódó uszítására lófasz sem kiváncsi? jó reggelt, te idióta! hogy is írod? te rohadék, te beteg lelkű pszichopata állat.

az megnyugtató, hogy bajjer olvassa a blogokat és idegesíti is magát rajta rendesen. ha neki rossz, már megérte. csak így tovább, blogírók!

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:27:25

@Baldvogel:

"A hazugságot (rágalmazást) lehet és kell büntetni. A véleményt meg nem illik egy felvilágosult liberális demokráciában, a XXI. században. "

nekem az a VÉLEMÉNYEM, hogy a védőföldelés hülyeség, csak a rézlobbi kényszerítette rá az embereket, mert így több drótot építenek be a házukba. okos emberek sokszor úgy csinálják, hogy a konnektorban kötik össze a nullavezetéket a védőfölddel, így megspórolják a vezetékek harmadát.

leírtam egy véleményt. szabad. milyen felelősség terhel azért, ha valaki ezzel egyetértve életveszélyes módon köt be konnektorokat...?

Baldvogel 2011.01.19. 15:29:55

@laspalmas: Semmi kétségem sincs afelől, hogy a 168 óra tendenciózusan összevágta Szaniszló értekezését, de afelől sincs, hogy Szaniszlónak elment az esze.

SzaGyu 2011.01.19. 15:32:01

Bayer semmi más mint egy állatkövület. Most már csak az a kérdés, hogy a kosarat kell kidobni, vagy a benne lévő megrothadt narancsot? Vagy mind a kettőt?
Ha később lett volna vége a világháborúnak, akkor az egyik fél biztosan likvidálta volna ezt az állatkövületet.

sprenczl 2011.01.19. 15:32:53

A blogok pénzért árulva és nyomtatva nem nagyon érnék el az 1000 (ezer) eladott példányt sem.
Magyarul: nem is léteznének pár megjelenés után.

Mike36 2011.01.19. 15:33:00

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: de a net pont azért ilyen, amilyen, hogy ne lehessen
nem kell mindent elhinni, készpénznek venni, amit a neten leírnak
ennyi
ezt valaki vagy el tudja fogadni, fel tudja fogni, vagy nem
azokat az idiótákat akik meg mindent elhisznek, amit valaki lefirkant, legépel, csak sajnálni tudom, az ilyen hülyéket már a 90-es években is szétkaptuk a fórumokon

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.01.19. 15:35:54

@mement: "Kovetkezetes vagy, mindenki lelibsizel, lezsidozol, lekomcsizol aki neked nem tetszik.,"
Egészen pontosan kit libsiztem zsidóztam most le? Komcsizni sem komcsiztam. Posztkomcsiztam. Nem ugyanaz.
És nem azt aki nem tetszik.

"Ezenkivul igenis szuklatokoru vagy, mert keptelen vagy a vilagot maskep szemlelni ezen prefixmuk koren kivul."
És ezt sikerült egy komment alapján megítélni, vagy hűséges olvasóm vagy?

"21 evvel a rendszervaltas utan meg mindig azon porogni hogy kommunistak, elavult es idejet mult dolog, es szomorkasan vicces is. "
A ma politizálók nagy része a Kádár-rezsimben szocializálódott, például Bayer is, de a többiek méginkább. A "rendszerváltás" után 21 évből 12ben a komcsi utódpárt uralkodott.
Mégis mitől lenne sci-fi innentől a kommunizmus hatását pedzegetni a kortárs értelmiségiek megnyilvánulásaiban?

Baldvogel 2011.01.19. 15:36:47

@Mészáros Laci: Lehet ez a véleményed. Azonban ha nem csak ez a nézet, hanem a cáfolata is megjelenik mondjuk ugyanazon az oldalon az újságban vagy ugyanabban a műsorban, akkor majd az olvasó/ néző eldönti maga, hogy melyikre ad. Viszont ha csak a te véleményed jelenik meg, akkor esélye sincs választani, és akkor számára oda a vadvirágos nyár.

Jaffar 2011.01.19. 15:37:20

@Mike36:
Miért? Te elhiszel mindent az újságoknak? Mert én a felét sem. Hogy van az, hogy bizonyos dolgokról a "jobboldali" média kussol, és úgy tesz, mintha nem is történt volna meg. Viszont naponta egy Gyúrcsányos cikk még mindig összejön, mintha számítana valamit. Bár az is meglehet, hogy ök erre verik.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:38:01

@Mike36:

csakhogy az emberek nagy többsége nem a fórumokon él.

Fatal Error! System Halted! 2011.01.19. 15:38:11

Biztos ellôtték már de:
Bayer Zsolt alkoholista-buzi-zsidó

"Hogy juthattunk el egy olyan pontra amikor egy névtelen blogolónak a véleményére akár tehát egy percet is vesztegetünk? Beteg a világ."
Pl a gyalázatos, cikkeitek gusztustalan szímvonala + a röhejes példányszámotok okán, Levikém.

Bogár László úgy fogalmazott: "A tragédia az, hogy a világot egy olyan véleményhatalom irányítja, amelyet viszont értelemszerűen senki nem ellenőrizhet."
Segítek Lacus, kimondom, amit te nem mersz, pedig tehetnéd, mert a törvény téged nem fog seggbebaszni emiatt: a (libsibolsi-) ZSIDÓK.

Jamesboci 2011.01.19. 15:39:06

mééér álltál meg a listával a népszava előtt komcsi blogger?

Jaffar 2011.01.19. 15:39:12

@TaTa86.:
Arról nem is beszélve, hogy a magukat nemzetinek nevezö és teli szájjal kajabáló emberek a legkomcsibbak tetteikben és gondolkodásmódjukban.

mement 2011.01.19. 15:40:46

@TaTa86.: nem vagyok huseges olvasod:) egyszeruen feltunoen mindenhol ezt csinalod

Talan ha pedzegetned akkor nem lenne baj, termeszetesen van hatassal a mai tarsadalmunkra. De az aki kivancsi, az egy "tudos" szemevel kozeliti meg a kerdest, objektivan, erzelementesen.
Te viszont kerek perec itelkezel, es lekomunistazol vagy lezsidozol, vagy lelibsizel mindenkit, persze nem csak te, meghatarozhato jol azon emberek kore, akik megelegszenek ezzel.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:40:48

@Baldvogel:

1. ugyanabban a műsorban?
2. biztos, hogy ennek eldöntését rábízhatjuk a nézőkre?

nagyon meggyőzően lehet érvelni az életveszélyes megoldás mellett.
miközben a szabályos megoldás melletti érvek bonyolultak és nem közérthetőek.

szándékosan hoztam nem politikai példát.

SzaGyu 2011.01.19. 15:41:04

@cintu: 2011.01.19. 15:20:45
Azért van, mert Orbán és bandája jól tud cselezni. Megnyerték a választásokat mert az emberek jobb alternatíva miatt akkor rájuk szavaztak. Most Ők azt hiszik, hogy ennyien vannak, tehát az ország 2/3-a az a Fidesz. pedig nem így van és jobb lenne ha az ilyenek mint a Bayer befogná a száját. Nem képesek elhinni, hogy Ők nem Magyarország. Ebből is látszik, hogy a Fidesz nem nézi a szavazókat sz@rba sem. No meg is lesz ennek az eredménye és az sok évbe fog kerülni nekik.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:42:48

@Baldvogel:

merthogy jelenleg (például) a magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatban vélemény formájában jelennek meg hamis tényállítások, meggyőző (ám hamis) érvekkel. a gazdaságilag korrekt álláspont megfogalmazása összetett, és nagyon kevés helyen olvasható.

Jaffar 2011.01.19. 15:45:04

@mement:
Don´t feed the troll!

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:45:38

@SzaGyu:

ez pont azt mutatja, hogy ha a szabad véleménynyilvánítás keretein belül engedélyezzük a hazugságot, azzal nagyon sok embert meg lehet vezetni.

xcrow · http://falevel.freeblog.hu 2011.01.19. 15:46:19

@Névtelen betelefonáló: Nade ki dönti el és mi alapján, hogy melyik blog számít gyalázkodónak, mit kell ellenőrizni, és végül diktatúrával elnyomni? Erről a fentről mondjuk meg mi az erkölcsös, kulturált, értékes, nekem mindig olyan táncdalfesztivál-feelingem lesz.

(Off: Egyébként meg balos a nénikéd, az. Le kéne már erről szállni, hogy aki nem szopja a fideszesek f.szát, az kommunistalibeárlisjudeobolseviknemzetrulóféreg.)

becike4 2011.01.19. 15:46:34

A Zsóti gyerek ugyanolyan megélhetési hernyó,mint Bencsik"szovjetúnióból nősültem András,vagy a másik oldalon az Orosz,Bulgár,Bánó triumvirátus.Folyton szaros a szájuk széle az aktuális segg nyalásától.

Baldvogel 2011.01.19. 15:47:30

@Mészáros Laci: "1. ugyanabban a műsorban?"
Vagy a következőben.

"2. biztos, hogy ennek eldöntését rábízhatjuk a nézőkre?"

Ha felnőttnek tekinted őket, akkor igen. Persze jó, ha valaki hallott a földelés fontosságáról, meg arról, hogy az áram veszélyes is lehet. És itt visszatértünk a tájékoztatás fontosságára.

Secnir 2011.01.19. 15:48:36

aki szeretne idézni ettől az öt géniusztól:

SZSZP-Még egyet engedjetek meg...
BZS: -Még egyet megengedünk, persze,
SZSZP-...hogy nem beszéltünk egy szót se tulajdonképpen azért az a nagyjából ellenőrizhetetlen internet problémáról...
BZS: -De jó hogy mondtad, mert szóba akartam hozni, parancsolj, ez ügyben fejtsd ki, mert nekem is...
SZSZP: -...mert azért...
BZS: -...lenne egy kis mondandóm ez ügybe...
SZSZP: -...azt ugye külföldi szerverekről ugye adják sok esetben teljesen ellenőrizhetetlen a dolog és amúgy lenyomozhatatlan, arról jutott eszembe, hogy a Hírszerzőben olvasom, ööö a Médiapárt című újságírók által alapított franciaországi hirsite arra hívja fel az Unió országaiban működő lapokat és blogtulajdonosak at, hogy hagyjanak üres helyeket oldalukon egy-egy magyar újságírók cikkeinek. Mert élet és halál ura lett a magyar kormány a médiában.És így tovább.
BL: -Zsolt írhatsz a Le Mond-ba!
ZCS: -Vagy nem.
BZS: -Jó hogy szóba került egyébként az internet...
BL: -Akkor ezt mondd löe!
BZS: -...nem? Mert ez a másik fő irány, még az internetet is! De miazhogy egyébként Mi az hogy az internetet is? Szoa Mi folyik ma ezen a világhálón, ahol mondjuk a a leggyávább ilyen névtelenségbe burkolózó ilyen rohadékok bloggolás címén de frankón azt írnak amit akarnak, és te állsz tehetetlenül. És bármivel. Lezsidóznak, lebuziznak, lealkoholistáznak, valami álnév mögött, érted? Százezrek olvassák naponta...
SZSZP: -De nézd meg ezt a felhívást, mer' ez ugyanez.
BZS: - Egen, fütyüléssel, vuvuzellával zavarják meg a magyar elnökség rendezvényét.
ZSCS: -De Zsolt t'od mi a gond? a blogokat nem úgy próbálja meg megfogni megint a médiatörvény, ahogy te, hogyha konkrétan tényleg gyűlöletkeltés van, hogyha ööö... ...ezt meg azt meg amazt mondanak rád vagy bárkire, vagy akár Bauer Tamásra, ...ööö... ...hanem arra tér ki hogyha kvázi kereskedelmi felületként is működik. Tehát így megint szerintem így hogyha finoman fogalmazva elfejlődik a szabályozás a probléma mellett. Mert nem arról szól, amiről kellene.
BZS: -Világos csak még tényleg. Ez az egész internet ez maga a Bábeltornya. Most ez hadd ne filozofálgassunk ezen, ez nekem mély meggyőződésem. De milyen alap ki és hol döntötte egyébként el hogy az internet az ilyen szent tehén? ez ilyen fétis amihez nem lehet hozzányúlni? Azért, hogy minden beteglelkű pszichopata állat oda azt írogasson, amit akar? Ki ez ki és ki és hol döntötte el?
ZSCS: -Nem, egyébként tehát a kormány ha jóindulatú viszont a médiatörvénnyel kritikusabb elemző, aki azt mondta hogy ööö tehát sok-sok részletében többszáz oldalon keresztül jó a szabályozás, de amikről szoktunk beszélni ezek a gumiszabályozások hogy például bármely többséget burkoltan megsértené ööö nos mindezekkel az a gond hogy például a blogokat úgy szabályozzák le hogy egyébként mondjuk a mandiner blogot amit elég sokan olvasnak és igazából egy ilyen mérsékelt jobbos irányultságú amúgy gyűjtőportál, ott vannak olyan hirdetési felületek, amelyek alapján lehet bírságolni, adott esetben, ha viszont azt nézzük hogy van a konzervatorium nevezetű mondjuk inkább neokonzervatív irányultságú de még mindig inkább a kormányoldal bizonyos szegmenseihez mint mondjuk az MSZP-hez közel álló bloggyűjtő oldalt vagy ilyen véleményblog portált, azt meg nem lehet, illetve nem esik majd a szabályozás hatálya alá, mert ott nincsenek kereskedelmi megnyilvánulások. Szóval szerintem rossz ez a szabályozás.
SZSZP: -Gyerekek, kik akik a legnagyobb többség a világon, azokat nem szabad majd bírálni? A kínaiak. Úgyhogy de.
BZS: -Várj egy picit, mondjad csak...
BBL: -Énénén úgy hallgatom a blogok meg az internetről szóló eszmefuttatásaitokat, és ööö tehát ugyanarra térünk vissza hpgy felborult a normál világnak a eddig megszokott rendje. Tehát miért kell nekem -és a Zsoltnak a példája is zseniális ebből a szempontból- tehát miért tulajdonítunk ekkora jelentőséget a blognak? Miért tulajdonítunk ekkora jelentőséget az álnevek mögött bujkáló különböző interneten gyalázkodó embereknek? Dedede tudod mit? Hogy juthattunk el egy olyan pontra amikor egy névtelen blogolónak a véleményére akár egy tehát akár egy percet is vesztegetünk?
ZSCS: -De tudod hogy a Zsolt felvetése miért jó? Mert két évvel ezelőtti adatot idézek, konkrétan blogokból, nem hírportálokból az amerikai egyesült államok közvéleménye nem fiatalsága, egész közvéleménye információkra éhes polgár,...
BBL: -Ezt mondom, beteg a világ, beteg a világ.
ZSCS: -... 250 millió vagy 230 millió polgár 40 százalékban 40 százalékban a blogokból tájékozódik, és emellett 30 százalékban a hírportálokról! Az összes többi a TV-k, rádiók, egyebek, nyomtatott sajtó 30%!
BL: -Egy mondat, a tragédia az, hogy a világot, ebből is látszik, egy olyan véleményhatalom irányítja, amelyet viszont értelemszerűen senki nem ellenőrizhet, abban a pillanatban, amikor ellenőrizni szeretnéd, akkor téged téged tekint diktátornak, ööööaaa téged gyanúsit meg gyűlöletbeszéddel.
BZS: -Mondd el még egyszer kedvenc Illyés mondatunkat.
BL: -Tehát ez egy mondat a zsarnokságból. Eszmélnél, de egy eszme csak az övé jut az eszedbe, ez a végzetes veszély.
BZS: -Egy félmondat...
SZSZP: -Egy névtelen blogírót hadd idézzek, az öszödi rém, Orbán a lenini úton, fő érve az, hogy a pirate bay azt sem tudom hogy de ti azt biztos jobban...
BZS: -A kalóz-part, a kalóz-öböl, igennn...
SZSZP: -...egy álló napig elsötétíti honlapját, és ezzel tiltakozik a magyar médiatörvény ellen...
BZS: -Ott volt most az egyik legnagyobb pont ezzel az egész blogolással kapcsolatban, hogy hát ha Julien Bendát idéztük ma, akkor befejezésképpen szellemi társát ugyanazokból az évekből, a huszas évekből Ortegát hozzuk már ide, és a Tömegek lázadását, azt a gondolatát Ortegának, hogy amikor a tömegember megjelenik a politika színpadán, akkor lesz vége a keresztény Európának, és mindannak, amit mi szentnek és értéknek tartunk. Na, ott vannak ott ezekben a blogokba' meg fórumokba'.

tomwar 2011.01.19. 15:49:58

Melyik blogot KOTELEZO olvasni?
Melyik musort KOTELEZO nezni...

Nem tetszik Zsoltinak az ellenvelemeny. Erv helyett furko. Na ja, mindenki magabol indul ki...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.01.19. 15:50:14

@mement: "nem vagyok huseges olvasod:) egyszeruen feltunoen mindenhol ezt csinalod"

Most akkor olvasol "mindenhol" engem vagy nem? Mert ha nem akkor nem vágom hogy mi alapján mondod ezt.

"De az aki kivancsi, az egy "tudos" szemevel kozeliti meg a kerdest, objektivan, erzelementesen."
Ez egy komment. Nem tudományos értekezés. Nem akart ilyen nívónak megfelelni.

"Te viszont kerek perec itelkezel, es lekomunistazol vagy lezsidozol, vagy lelibsizel mindenkit, persze nem csak te, meghatarozhato jol azon emberek kore, akik megelegszenek ezzel. "
Ez azért érdekelne... Ekkora troll azért nem vagyok. Kommunistázni kortársakat pl meglehetősen ritkán szoktam.
Mégis mi alapján mondod ezt?

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:52:40

ez a "felnőttnek tekintés" is fügefalevél, épp azért, mert szakmai betekintés nélkül NEM TUDJA eldönteni a civil, hogy melyik vélemény a helyes.

a "felnőttnek tekintett" emberek milliói dőlnek be piramisjátékoknak, adakoznak a gyermekrák alapítvány javára stb stb. pedig az információ elérhető, valahol, szakember számára érthető formában.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.01.19. 15:53:51

A Blikk és a Kiskegyed a legolvasottabb? Maunikasó népe!

Bobby Newmark 2011.01.19. 15:54:37

@Mészáros Laci: És egy árlapnak meg egy szerződésnek mi a fasz köze van egy újsághoz, bloghoz?

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 15:55:12

@xcrow: oké, szerinted kinek kell megmondania, és mi alapján kell megítélnie? Ha már, ami a kormánytól jött, eleve szar?

A diktatórikus szót eleve a balosok használják és ők mondják a kormányra. Nameg a Jobbik. Midketten azért, mert nem ők vannak hatalmon, utóbbi pedig eleve szélsőségesen gondolkodik.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.01.19. 15:55:39

@Jaffar: No ja, előfordul.

@mement: "nem vagyok huseges olvasod:) egyszeruen feltunoen mindenhol ezt csinalod"
Nem értem. Akkor mégis mi alapján mondod azt, hogy mindenhol ezt csinálom?

"Talan ha pedzegetned akkor nem lenne baj, termeszetesen van hatassal a mai tarsadalmunkra. De az aki kivancsi, az egy "tudos" szemevel kozeliti meg a kerdest, objektivan, erzelementesen."
Egy kommentről beszélgetünk és nem egy doktori disszertáció megvédéséről. Ha számodra az állítás nem tűnik megalapozottnak, akkor persze kérheted, hogy fejtsem ki, vagy mondhatod, hogy nem értesz egyet, de nem értem miért kell rögtön személyeskedni, miért rögtön engem támadsz a komment helyett?

"Te viszont kerek perec itelkezel"
Szvsz az ítéletem megalapozott. Viszont nagyon úgy látszik, hogy a tiéd viszont nem.

"s lekomunistazol vagy lezsidozol, vagy lelibsizel mindenkit"
Ezt mégis mire alapozod? Ez egyszerűen nem igaz. (Komcsizni amúgy sem szoktam, csak posztkomcsizni. Még egyszer: nem ugyanaz. Az egyik világforradalmat akar, és proletárdiktatúrát, a másik pedig a kommunista rendszerben szocializálódott és akár akarata ellenére "ráragadtak" bizonyos viselkedésminták.)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.01.19. 15:56:35

@TaTa86.: Hupsz, azt hittem megette a blogmotor a kommentemet. :S

bandika gazdája 2011.01.19. 15:56:58

Na akkor! Ha akarom nézem az Echo Tv-t, ha akarom hallgatom a Klub rádiót, ha akarom olvasom a Népszavát, ha akarom olvasom a Kurucinfot oszt mindegyikról az a véleményem, ami a véleményem!!! 65 évesen már elég nagylány vagyok ahhoz, hogy magam döntsem el, miről mit gondolok! ne mondja már meg nekem senki (különösen egy SZÉLKAKAS Bayer Zsolt ne) hogy mi a tuti! Ezek, - meg szeretve tisztelt kormányunk is - egy kurvanagy tévedésben vannak: azt hiszik (és az előzőek is azt hitték) hogy mindenki hülye, és pontosan azt fogja gondolni, amit a bérfirkálói lekörmölnek neki. Nekem nyugodtan kimutathatják, hogy hány % az infláció, azt én leszarom, mert megyek a boltba, meg a postára csekket fizetni, oszt pontosan tudom, hogy mennyi az annyi meg mennyi volt tavaly. Azt is pontosan tudom, hogy hová és miket firkált ez a görény néhány évvel (de akár csak néhány hónappal) ezelőtt. És arra is nagyon jól emlékszem, hogy Bencsik haverja hogy imádta a Gárdát mikor a kedves felesége megszedte magát a gárdaegyenruhákon, és hogy mocskolja most függetlenül attól, hogy nekem mi a véleményem a gárdáról. Én éppen azért szeretek itt kóborolni a Vastagbőrőn pld. mert van akinek hasonló a véleménye mint az enyém, van akié meg homlokegyenest más, lehet gondolkodni kinek van igaza aztán hol meg vagyok győzve, hol nem. De ha valaki soha semmiről nem fog meggyőzni, az pont a Bayer meg Csintalan féle seggfej, mert már elveszítették a hitelüket jobb ha tölem tudják, a stílusukról meg most ne is nyissunk vitát!! Úgyhogy innen tájékoztatom őket, hogy ha Magyarországon egyedűl ők fognak publikálni, akkor sem hiszek nekik és nemcsak én nem jobb ha tólem tudják!

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:57:38

@Bobby Newmark:

azt írtad: "Senki nem kényszeríthet rá a tájékozódásra, ez a te felelősséged. Ha nem élsz a lehetőséggel, te dolgod."

arra mutattam rá, hogy amit a sajtónak nevezett szent tehénnek elnézel, az minden más területen szélhámosság. ha elvárjuk, hogy egy szerződés minden lényeges szempontról első helyen tájékoztasson, miért nem várjuk el ugyanezt a sajtótól?

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 15:58:26

@Baldvogel:

ez a "felnőttnek tekintés" is fügefalevél, épp azért, mert szakmai betekintés nélkül NEM TUDJA eldönteni a civil, hogy melyik vélemény a helyes.

a "felnőttnek tekintett" emberek milliói dőlnek be piramisjátékoknak, adakoznak a gyermekrák alapítvány javára stb stb. pedig az információ elérhető, valahol, szakember számára érthető formában.

mement 2011.01.19. 15:58:31

@TaTa86.: Mindig vegig olvasom a kommenteket, egesz jo a nevmemoriam, nem nehez megjegyezni azokat akik allanodan ugyanazokat a paneleket hasznaljak.

Egy komment a velemenyedet tukrozi, nem nivosnak kell lennie, es nem kell tudomanyos ertekeket kozvetitenie, de annal hogy egyszeru frocsogesnel tobb legyen, nem eleg odavagni valaki arcaba hogy komcsi.

Béla Bácsi 2011.01.19. 15:58:44

Nagyon egyszerű: savanyú a szőlő! Bránerkámék archetipusa a kommunizmusban gyökeredzik: Az információ drága kincs volt és mindenki éhes volt rá. Aki dörgölődzéssel, könyökléssel, nyalással hozzá tudott jutni és megfelelő módon terjeszteni, az nemcsak szépen meg tudott élni belőle, de még ünnepelt "sztár" is volt. BENNFENTES. Ez volt kérem az újságíró. Írtak egy-két "hivatalos" cikket, a "hivatalos lapokban", de aztán jött az ő "blogjuk": kiskocsmákban osztani az észt megfelelően megszűrt közönségnek (no spicli, no tégla), akik aztán hasonló módon másnap terjeszthették a "kórt" tovább, mint a patkányok.
Ezt elvette az internet. Mindenki össze-vissza beszélhet és ők nem profitálnak ebből. (Még egy kurve sört sem fizetnek már nekik a megszokott kiskocsmában valami jó brahi hírért.) Ez a legnagyobb bajuk, nem a "kiegyensúlyozott hírközlés hiánya", hanem a lóvé hiánya számukra. Lóvé mindkét irányból: a megbízók irányából és az elszédült hódolók táborából egyaránt. Sic transit gloria Mundi! Megszűnik egy jó kis szakma, ill. nem lehet annyit hadoválni büntetlenül, mert a világháló egy pillanat alatt megtalálja és szemekre szedi a hazugságot. Sajnállak benneteket Zsoltikám! Lehet, hogy szakma után kell nézni, ha enni akarsz?

dr. Aullah 2011.01.19. 16:00:32

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK:

"Ez arról szól,hogy mindenki vállalja a felelősséget a publikált dolgaival kapcsolatban,ne okádja senki büntetlenül a szart. Lehessen véleményt alkotni,de rágalmazni már ne." Mondod ezt úgy, hogy ilyen nikked van. Nem. Még csak a nikkedet sem vállalod...

gomorra 2011.01.19. 16:01:42

Kedves Bayer Zsolt, te Ökör! Azért nem kell s lehet az internetet ellenőrizni, mert ott az egyén található, a saját szabadságával, itt tehát nem csupán sajtószabadságról hanem szólásszabadságról van szó. Tehát bekaphatod!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.01.19. 16:01:47

Reméltem ,hogy lesz erről poszt.:))
Reméltem,hogy meg lesz említve az 5-ös számú párttagkönyv.:))))
A blogoló névtelenül írhat,a kommentelő ugyanúgy névtelenül válaszolhat,írhat ellenérvet stb.

Sadist 2011.01.19. 16:03:01

@Névtelen betelefonáló: "Bogár szavai a köznapi ember számára nehezen emészthetőek. De találót mondott, az biztos. "

Gondolod te. Ő csak egy sima paranoiás összeesküvés-gyártó. Amiben jó, az a bullshitelés. Nagyon jól tudja nyomni az áltudományos dumát, amit az átlag csont nélkül be is nyel, mert nekik csak az jön le belőle, hogy milyen művelt és széles látókörű. Egyszer próbáltam végignézni valami előadását, 5 perc után bőven elég volt belőle, mikor elkezdett hadoválni a káosz-elmélet és az "indeterminisztikusan determinisztikus komplex rendszerekben fellépő örvényléseket leíró algoritmusok" kapcsolatáról, akkor azt mondtam, hogy na ok, elég, ez az ember elmebeteg. Próbálj meg beleolvasni a blogjába. Olvashatatlan. Oldalakon keresztül írja a baromságokat telenyomva mindenféle idegen kifejezéssel, amitől azt hiszi, hogy műveltnek látszik. Csak ott bassza el, hogy a szintaktikailag helyes mondatai mögött semmilyen szemantika nincs.

Secnir 2011.01.19. 16:03:36

"Bayer nem szereti a blogokat"
kiegészítve:
A blogok nem szeretik Bayert

Baldvogel 2011.01.19. 16:04:02

@Mészáros Laci: Igen ez így van. A szabadságnak (például a választás szabadságának) veszélyei is vannak. Aki tudja ezt, óvatos, aki nem, az óvatos lesz - ha megéri a következő alkalmat. Ehhez idő kell. Szerintem nem kell mindent szabályozni, regulázni, tiltani és előírni csak mert még nem tanultunk meg élni a szabadságunkkal. A jelenlegi kormány pedig pont ezt próbálja, és pont ez nem tetszik benne. De ezzel már jó messzire mentünk Bayer Úrtól.

Kun András 2011.01.19. 16:04:24

Bájer Zsolti a Fidesz bolgárgyurija.

lac666 2011.01.19. 16:04:57

bajer zsótika, te buzi alkoholista!

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.19. 16:08:42

Elnézést,de most akkor zsidó a bayer vagy nem zsidó? Csak mert már mindenki zsidózik mindenkit és nem tudom követni. Vagy éppen azért zsidózik(nak) mert az(ok) és ezért nekik lehet?

Yeeger 2011.01.19. 16:09:24

@zero: ok. Szóval, ha jól látom, akkor olyan 28-29.000 látogatás van átlagban. Amit egy picit lefelé kell kerekíteni, mert én pl bentről és otthonról is szoktam olvasni. :)
Az újság 13-14 ezres számát meg picit fel, mert azért egyszer megveszik, de többen olvassák.
Persze tök más felhasználás, de én is félnék egy kb. másfélszer akkora újságtól is mint az enyém, még ha blog-nak is hívják.
A félelem meg nem a legjobb tanácsadó....

Sadist 2011.01.19. 16:09:32

"De milyen alapon, ki és hol döntötte el, hogy az internet szent tehén, fétis, amihez nem lehet hozzányúlni. Azért hogy minden beteg lelkű pszichopata állat oda azt írogasson amit akar."

Tudod Zsótika, maga a közösség, az internetezők. Ők döntötték el, hogy az internet legyen szabad médium. Szar mi? Nem úgy van, mint a szerkesztőségben, hogy meg lehet mondani mi kerüljön ki.
Hozzányúlni pedig lehet, Kína meg is csinálta. Zsótika biztos szívesen élne egy ilyen rendszerben, csak övé legyen az első 10 piros kis könyvecske egyike, és ő mondhassa meg, mit láthasson az átlag internetező.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 16:11:54

@Sadist: számodra sem emészthető. De azért mert nem értem, még nem kezdek szidni valakit. Csak elmondom, hogy szerintem bonyolult, nem érti a környezete, ezért nem éri el a várt sikert.

Fura, de én megértem amiről beszél. Magasröptű, és sokat szövegel, mégis értem. Hogy lehez ez?

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 16:13:04

@Baldvogel:

"Szerintem nem kell mindent szabályozni, regulázni, tiltani és előírni csak mert még nem tanultunk meg élni a szabadságunkkal."

A közösségi csapdahelyzetek jellemzője, hogy a kooperáció nélkül minden résztvevő komoly veszteségeket szenved el. A szabályozás célja sok esetben a kooperáció kikényszerítése. Más esetekben a népszerű tévedéssel szemben a nehezen megmagyarázható helyes megoldás kikényszerítése.

Sokan hiszik, hogy a verseny az optimális megoldást hozza ki győztesnek, pedig (ez az információ is hozzáférhető :-) ez a LEGTÖBBSZÖR nincs így. Csak nagyon speciális, szabályozott körülmények között működik a verseny.

Secnir 2011.01.19. 16:15:16

@Sadist:
"ki és hol döntötte el, hogy az internet szent tehén, fétis, amihez nem lehet hozzányúlni. Azért hogy minden beteg lelkű pszichopata állat oda azt írogasson amit akar.""

pontosan. Zsoltinak igaza van!
kezdjük az orbanviktor.com (.hu) -val :-)

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 16:15:46

@Baldvogel:

Egy neves cihológus, Barry Schwartz előadása letölthető a google video oldaláról:

"The paradox of choice: why more is less"

kartunboj · http://kartundoboz.blogspot.com 2011.01.19. 16:18:08

"Széles" tere van a médiatahóságnak.
Figyelnie kéne a médiahatóságnak :)

Sadist 2011.01.19. 16:20:18

@Névtelen betelefonáló: Pontosan értem miről beszél, ezért kaparom az arcom, mikor a hülyeségeit hallom. Egy átlagnál kicsit műveltebb ember simán látja az áltudományos blablába burkolt hülyeséget. Az átlagos meg nem, hanem simán elkönyveli, hogy nála sokkal okosabb.
A hívői meg simán bedobják az adu ász "nem tudod megemészteni a mondanivalóját, mert biztos buta vagy hozzá" kártyát.

Sadist 2011.01.19. 16:23:39

@Sadist: Ja és az intelligencia abban is megnyilvánul, hogy ki mennyire tudja átadni a gondolatait. Egy valóban intelligens és művelt ember egy óvodásnak is el tud magyarázni nagyon bonyolult dolgokat is. Azonban ha valaki az átlag olvasó előtt is csak az önnön műveltségét és intelligenciáját fitogtatja, az titkol valamit.

Adrian Mole 2011.01.19. 16:26:18

Cseréljük ki az idézett szövegben az "internet" szót a "levegő, mint a beszélgetést lehetővé tevő közeg"-re, vagy egyszerűen "levegő"-re.

fidesz = házmesterek pártja 2011.01.19. 16:27:20

Ha valaki még emlékszik: ez a gerinctelen tetű éveken át fröcsögött az index fórumán, Igazi Yossarien néven... ennyit a "névtelen"-ségről...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 16:27:20

@Secnir:

"hogy a pirate bay azt sem tudom hogy de ti azt biztos jobban...
BZS: -A kalóz-part, a kalóz-öböl, igennn..."

Hát igen, ők meg a Zinternet xDDD

Kutyuu 2011.01.19. 16:27:24

Aszondja Bayerzsozsó: "a leggyávább, névtelenségbe burkolózó rohadékok blogolás címén azt írnak amit akarnak"

No nézzük, (talán még nem említették) , hogy zsótika az index fórumán "igazi Yosarian" ÁLnéven
milyen lábnyomott hagyott maga után - gyáván, névtelenségbe burkolózva:
forum.index.hu/Search/searchUserArticle?u=29759

"hisztériazsidók és seggnyaló, pitiáner, szar cenzor, faszomért, kibaszott, te szerencsétlen, együgyü, demagóg proletár, bazmeg, geci, lebasszák, kommunista, aljas, tenyérbemászó pofájú, rothadék geciputtony, kurva kibaszott, lábszag és mucsológus, gyáva, sunyi szarok, szarjankó, köcsög gecit, baromállat, pufajkás hazaáruló geci, baszd meg, szarrakás, disznófossal összekent dávid csillag, bazdmeg, okádék, nyáladzás, gennyláda, görény "
...

"csókold meg a seggemet, a bélférget kikúrták a tévétől mint macskát szarni, bekúrták a sittre, sábeszdeklit baszott a fejére. A proli apoteózisa. A tőrölmetszett igazi proli a surmó a házmester, aki nagy hangon szid a gangon, liberális idióták, köcsög Csepeli, szarzsák Bolgár, csak ahhoz a darab macskaszarhoz fűzi bensőséges kapcsolat, Hogy te mekkora nagy fasz vagy, Hangos vagy, buta és f@szkalap, pofán basszam azt a vén rohadékot, Lantos viszont egy rakás szar, Menj a picsába ! "

Azt hiszem felesleges ehhez bármit hozzátenni...

Vincenzo90 2011.01.19. 16:28:17

Bogár intelligensebb ember, mint az összes kommentező együttvéve... :D

fidesz = házmesterek pártja 2011.01.19. 16:29:51

@Lucilius: és még ahhoz is gyáva volt, hogy a nagy fórum talikon megjelenjen. Szerveztek valami sajátot az indexen tomboló zsebnácik, arra talán elment.

odamondó 2011.01.19. 16:30:33

a jó büdös k.rva anyátok. hát ez aztán a mélyrepülés. Mi a lóf.szt képzelnek. Akkor és ott nyitok weblapot a külföldön bérelt szerveremen amikor ahogy akarok és ha azt akarom rá kiblogolni hogy a zsóti hupilila tangát hord akkor bizony ezt megteszem. ÉS ÁLNÉVEN.

És azt ki és mikor döntötte el, hogy a magyar hírlap az hiteles média ilyen fostalicska emberekkel? Félre ne értsetek én se vagyok blog rajongó mert szerintem nagyrészük kalap szar és ökörség, de ha van benne tartalom akkor mire fel ne vehetné a bátorságot az ember egy blog megírására. Agyam eldobom.

alibaszna de bamba (törölt) 2011.01.19. 16:33:23

Hát igen, a Bayer féle őskomcsiknak nem jött jól a rendszerváltás.
Ők a Marxizmus-Leninizmus diplomájuk mellé azt kapták útravalónak,mondjatok,írjatok azt amit akartok,ti vagytok a zistenek!
Csak az az igaz amit a zujságba beleböfögtök a nép csak a ti seggeteket fogja nyalni.
(nem így lett)

S.Clegane 2011.01.19. 16:33:49

Elolvasni elolvassák a Vastagbőrt, de hányan fizetnek is érte? Amúgy az újságoknak is van internetes verziója ahol át lehet klikkolni + ahonnan be lehet másolgatni fórumokba stb. Szóval a példányszám az csak a fizetett példányszám.

Yeeger 2011.01.19. 16:35:01

@Kutyuu: Hát mindig elfelejtem, hogy attól fél legjobban az ember, amit próbál eltitkolni. :)
Az a ciki, hogy a zinterneten a zemberek mindent megtalálnak....
Ez már tényleg félelmetes, hogy tartanom kell magam a kimondott/leírt szavamhoz. :D

Bobby Newmark 2011.01.19. 16:39:05

@Mészáros Laci: Talán azért, mert a szerződés meg az árlap nem véleményt közöl, a sajtó meg igen.

Ha ténykérdésben hazudik, akkor jön a bünti meg a kiigazítás. Ez ilyen volt eddig is, ha a hazudozással volt bajod, ahhoz nem kellett új médiatörvény.

Válasszuk ketté a dolgot. Mi a bajod?
1. Személyesen te nem tudod eldönteni egy adott újság adott cikkéről, hogy hazugság-e
2. "A zembereket" félted a hazugságtól, amit a csúf gonosz média rájuk zúdít?

Első esetben azt tudom javasolni, hogy tájékozódj annyit, amennyit tudsz. Neked nem hiszem el, hogy annyit dolgozol, hogy nem érsz rá, mert egész nap itt lógsz, kommentelsz. Így hát elvetném ezt a lehetőséget.
Marad az, hogy a zembereket akarod megvédeni saját maguktól. Ezzel két baj van, egyik, hogy a kurva anyját mindenkinek, aki így gondolkodik. Az ilyen "majd én megmondom neked, hogy neked mi a jó" emberek igazán eltakarodhatnának Kínába vagy Észak-Koreába, ott aztán megkapják ezt a "törődést" az államtól.
A másik baj ezzel az, hogy a hülyének maradás alapvető emberi jog, nem kényszeríthetsz senkit, hogy ne legyen hülye, akkor is, ha ez neked nem tetszik. Emellett a hülyék akkor is meg fogják találni maguknak a szellemi táplálékukat, ha a határon belül az összes hazugságot betiltod. Ha valaki hazugságot _akar_ olvasni, akkor tud. Emberi ostobaságot törvényileg nem fogsz tudni szabályozni.

A legnagyobb probléma meg valójában az, hogy míg szabad sajtó esetén olvashatsz hazugságot és igazságot egyaránt és választhatsz közülük, addig állami cenzúra esetén csak a hazugsághoz van hozzáférésed.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 16:39:32

@laspalmas: Hallottad volna a 2010-es Media Konferencián, hogy a nyomtatott sajtós maffiózók mit picsogtak emiatt... Szívesen pofánröhögném őket...

minimalista 2011.01.19. 16:41:30

@Kutyuu: Ez nagyon ügyes gyűjtemény! :)

Megnéztem a videót. Nem is nagyon jutok szóhoz, igazi métely...

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 16:44:28

@Sadist: számodra sem emészthető. De azért mert nem értem, még nem kezdek szidni valakit. Csak elmondom, hogy szerintem bonyolult, nem érti a környezete, ezért nem éri el a várt sikert.

Fura, de én megértem amiről beszél. Magasröptű, és sokat szövegel, mégis értem. Hogy lehez ez?

lac666 2011.01.19. 16:46:08

zsótikának az irigység a legnagyobb baja! Az zavarja, hogy a legótvarabbul összehányt komment is színvonalasabb, mint a tákolmányai!

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 16:46:17

@Sadist: at átlagos ember tudományos hülyeségnek látja a mondandóját. Lehet szeretni és nem szeretni, a mondatszerkesztése tényleg bonyolult. Mégis, azt gondolom, meg lehet érteni annak, aki nagyon figyel.

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.19. 16:52:01

Össze kéne zárni egy hónapra a bolgárgyurival,hadd szerelmeskedjenek...
:)

mindenttudó 2011.01.19. 16:52:54

Az, hogy Bayer vagy akárki más szereti e a blogokat, vagy sem az az ő saját véleménye.

Mint ahogy a posztíró is idézi "A hír szent, a vélemény szabad'

Akkor most mi ezzel a probléma? Ja, hogy nem tetszik a vélemény? Nem muszáj egyetérteni vele. Sőt még le is lehet írni, ha nem értesz egyet vele. Azt hiszem ezt nevezik sajtószabadságnak vagy mi.

Na de hogy ezért fikázni valakit, hazugságokat állítani, kigúnyolni, és közben az egészet úgy előadni, mintha ő kényszerítene bárkire bármit, az egyszerűen a dolgok félremagyarázása, sőt néhol simán hazugság és rágalmazás.

Érzitek a különbséget kedves elvtársak?

A posztnál maradva, szerintem nyugodtan lehet vitatkozni a Bayer véleményével, le lehetne írni, hogy miért rossz amit mond. Vagy hogy nem is úgy van, mert nem név nélkül írogatnak a posztolók. Vagy mégis? De hogy jön ehhez a szüleinek a kiléte, vagy hogy ki idéz pontosan egy idézetet, vagy hogy ki melyik lapnál dolgozik, és honnan kapja a fizetést?

A vastagbőrösök kitől kapják amúgy a fizetést? Csak nem a bal oldalról, vagy az indextől amely lehetővé teszi, hogy ilyen írások jelenjenek meg, sőt még a főoldalra is kiteszi a posztot, hogy még többen olvassák. Érdekes módon a kiemelt blogok szinte kivétel nélkül balosak. Ez talán véletlen?

Amúgy a médiatörvény körüli mizériának szerintem nagyon egyszerű oka van:

Magyarországon a média szinte teljes egészében liberális/balos befolyás alatt áll. Hogy miért van ez így az is baromi egyszerű. Ők voltak hatalmon a rendszerváltáskor. Ők privatizáltak, ők alkották meg a szabályokat, ők indítottak hírportálokat, blogmotorokat, stb.

Van egy két kivétel, mint a Echo, vagy a Hírtv, Magyar Hírlap, de kb ennyi és kész.

Amit most látunk az politikai harc. A bal oldalnak és a külföldnek a választások után nem maradt más a kezében mint a média, így hát a médián keresztül próbálja érvényesíteni az érdekeit, befolyásolni az emberek gondolkodását.

Na ezt próbálják meg most szabályozni, és ez az ami nem tetszik azoknak akik kezében a média van.

Ha teszem azt jobbos lenne a média nagy része biztos egészen más lenne a visszhangja a médiatörvénynek is.

tomwar 2011.01.19. 16:53:13

@Névtelen betelefonáló:
Es az elso mondat utan ki akarna megerteni!?

Baldvogel 2011.01.19. 16:57:03

@Mészáros Laci: Egy imént elveszett hozzászólásomban azt fejtegettem, hogy nem önmagában a szabályozás a probléma, hanem az, ha a szabályozás az állampártkormány érdekeit szolgálja, nem a közönségét.
Köszi a videót, megnézem, ha lesz rá időm, most azonban mennem kell.

minimalista 2011.01.19. 16:57:57

Zsolt a gyáva, de hatalom birtokában végtelenül gonosz és kegyetlen ember (?) archetípusa, teli kisebbségi komplexussal (tán mert alacsony a homloka) és frusztrációval. Az a lény, aki börtönőrként válogatott kínzásokkal veszejtené el az ideológiai harcostársai által vallott világnézettől különböző szemléletű, ártatlanul bebörtönzött embereket. A történelem során tán majd' minden eszmének voltak hasonló vehemenciájú követői.
Isten őrizzen minket a hasonszőrű kártevőktől.

Marcellusca 2011.01.19. 17:00:06

@mindenttudó:
"A vastagbőrösök kitől kapják amúgy a fizetést? Csak nem a bal oldalról,..." - MUHAHAHA!!!

fidesz = házmesterek pártja 2011.01.19. 17:01:34

@mindenttudó: íme, egy igazi, agymosott vadbarom... te hülyébb vagy, mint az igazi bayer zsótti...

@minimalista: bayert embernek nevezni, súlyos sértés az emberiségre nézve

tudi 2011.01.19. 17:03:21

Zsolti, az internet nem ellenség, hanem olyan dolog, amit ki kell/kellene használni, Török Gábor például blogol, ott fejti ki a véleményét egy témával kapcsolatban, persze van szemét is bőven, de ez még nem indok, hogy valamit leminősíts.
Amúgy az ellenérdekelt oldalt sem kell félteni, ott is van ilyen haveri összejövetel, az ATV-n Újságíró klub vagy mi néven ott meg a gaz Orbáni diktatúrától rettegnek.

Secnir 2011.01.19. 17:03:55

@laspalmas:
"Hát igen, ők meg a Zinternet xDDD"

nem. a Pirate-Bay-ről volt nem kevés szó a TV-ben, újságokban is a per kapcsán. Olvasni kellett volna, meg TV-t néni, nem a saját maga által írt újságot olvasgatni...

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 17:04:18

@Baldvogel:

"hanem az, ha a szabályozás az állampártkormány érdekeit szolgálja, nem a közönségét"

ez teljesen korrekt.

Baromméter 2011.01.19. 17:06:56

Valszeg Bayer arra gondolhatott, hogy a vélemény szabad, csak nem névtelenül.

(Gondolom én, így, névtelenül.)

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.19. 17:07:30

@Bobby Newmark:

pont ebben az irányba lenne érdemes továbbgondolkodni. legalábbis engem elgondolkodtatott, amiket itt írtál. válaszolnék is, de sajnos túl sok érzelem van a kommentedben, és most nincs kapacitásom ezzel hadba szállni.

Bambano 2011.01.19. 17:08:38

Én nem értem ezeket a kirohanásokat, az interneten nemigen lehet arctalanul, névtelenül blogolni, legfeljebb kicsit munkásabb előkeríteni az illetőt. Ha valaki úgy gondolja, hogy amit róla írtak, az már kiverte a biztosítékot, akkor az előző törvények alapján is tudott eredményes jogi lépéseket tenni.

Aki azt hiszi, hogy az interneten mindent szabad névtelenül, mert úgysem kapják el, az szimpla idióta. Akkor is, ha ő követi el a disznóságot vélt sérthetetlenségének tudatában meg akkor is, ha azért acsarkodik a netre, mert szerinte az ellenőrizhetetlen.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.01.19. 17:12:59

@tomwar: aki úgy akar politizálni, hogy tudni is akar róla valamit, nem csaj jajveszékelni pl.

Bambano 2011.01.19. 17:14:41

@mindenttudó: Az mdf mint baloldali rendszerváltó hatalom? Olyat röhögtem, hogy a szomszédban megmozdult a csillár. Az első privatizációs szériát az első kormány vitte véghez. Az igazán nagy cuccokat ott lehetett lenyúlni. Ki is volt az államfő, lássuk csak... Horn? nem.. Kuncze? nem... oh wait, Antall meg Boross?

Az elmúlt négy év meg arról szólt, hogy a jobboldal kiépített magának egy szép nagy médiabirodalmat. Echotv, hírtv, magyar hírlap, magyar nemzet, stb. stb. Tehát el lehet fogadni, ha azt mondod, hogy van komoly balos média, de az, hogy a teljes média ballib hatalom alatt van, az sima mezei tévedés.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 17:18:17

@mindenttudó:

Elárulom, kitől kapjuk a fizetésünket.
Zero, alias X.Y. és én, mint Y.X. a munkáltatónktól, ahol rendes, polgári munkát végzünk, termeljük a GDP-t. Mellette, hobbiból írjuk a blogot.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.19. 17:20:44

@Secnir:

De igen. Mert ha én elmegyek egy tévéműsorba, ott pedig példaként akarok felhozni valamit, aminek a mibenlétéről fogalmam sincs, akkor élek a Zinternet előnyeivel, hogy nem kell megvárni a tévéhíradót és izgulni, hogy egyáltalán benne lesz-e, hanem szépen beütöm a gugliba, és kiokosítom magam. Ahelyett, hogy égetem.
De persze engem nem hívnak :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.01.19. 17:21:05

@mement: Még egyszer, posztkomcsiztam, nem komcsiztam. Továbbá felhívnám a figyelmedet arra, hogy ezt az ítéletemet meg is indokoltam utólag, ami ellen te még semmit nem tudtál felhozni, tehát itt nem üres fröcsögésről, hanem megalapozott véleményről van szó.

Azt pedig kikérem magamnak, hogy én mindenkit megbélyegeznék, aki nem ért velem egyet!

Avatar 2011.01.19. 17:21:28

Ezt a bogaras Lászlót láttam már hasonló témáról beszélgetni a bajor Zsoltival. Akkor azon puffogtak, hogy milyen dolog már az, hogy (a nyilvánosság felhasználásával) a média ellenőrzi a kormányzatot... Hiszen a médiát senki nem választotta meg. Viszont a médiatanácsot a parlament választotta, a parlamentet meg a nép választotta, így az a helyes, ha a médiatanács mindent ellenőrizhet, hiszen ez a nép akarata...
Csak épp azt felejtették el, hogy a nép a médiát _minden nap_ választja, nem csupán 4 évente egyszer, sőt bizonyos esetekben még pénzt is áldoz ezekre, nem csupán az idejét.

Béla Bácsi 2011.01.19. 17:26:37

@Kutyuu: Ezt nem kellett volna! ez csak növeli a népszerűségét! Éljenek a faszistaák!

Béla Bácsi 2011.01.19. 17:33:20

@mindenttudó: Zsolti is hülye, régi komcsi alapállású, de amit a médiatörvény körüli nyavajgásról írtál az teljesen áll és igaz! Rock on!

Murderface 2011.01.19. 17:41:07

@mindenttudó: "Amúgy a médiatörvény körüli mizériának szerintem nagyon egyszerű oka van:..."

Ha tényleg az a valós probléma, hogy kié legyen a médiabirodalom, akkor adják nekem. Én tökéletesen pártfüggetlen vagyok, az összes politikust utálom, mint a szart :)

sas70 2011.01.19. 17:46:41

Na mi van evtáársaaaak, savanyú a narancs? Blúgojjatok aztán vagy olvasnak, vagy nem, az internetizén! Majd a zemberek eldöntik.

regress 2011.01.19. 17:49:42

zsolti a kurva anyád!!!!!!!!

Kotkodus 2011.01.19. 17:49:49

miért szeretik az emberek a blogokat (sokkal inkább mint a nyomtatott sajtót)?
magam részéről azért, mert interaktív...

persze ez a műfaj nem bayer úrnak való.
a blogban válaszolnak, vitáznak az emberek, érvek hangoznak el... ezt pedig nehéz lehet bayer úrnak elviselni...
vitázni már viktorunk sem szeret...

mondani a tutit olyan embereknek akik térdre rogyva hallgatják, ez az ő stílusuk...

a rossz hír az csókolom, hogy 2011-ben már magyarország is belépett a XXI. századba és ha tetszik, ha nem, a nyomtatott sajtó egyre kevésbé az internet meg egyre inkább terjed...

kalózöböl... eszem faszom megáll... de tényleg...

Halál Bika 2011.01.19. 17:56:20

@Secnir: ""ki és hol döntötte el, hogy az internet szent tehén, fétis, amihez nem lehet hozzányúlni. Azért hogy minden beteg lelkű pszichopata állat oda azt írogasson amit akar.""

pontosan. Zsoltinak igaza van!
kezdjük az orbanviktor.com (.hu) -val :-)

Az orbanviktor.hu-n egy oldalon kétféleképpen színmanipulált kép található a Jóságos Bácsiról :)

Ez a Bayer meg mekkora paraszt lett, felnőtt a nevéhez!!!
Hiába, már Ice-T is megreppelte hogy nomen est omen.

suski 2011.01.19. 17:58:08

Végül is Bayer bejelentkezhet és cáfolhatja, ha hazudoznak róla, ennyi.
Sokszor tényleg hülyeségeket beszélnek, de azért a Korrektúra egy jó műsor, szórakoztató.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.01.19. 18:01:27

@Bambano: "az sima mezei tévedés."

nem egeszen.
amikor valaki tisztaban van a valos informaciokkal, akkor az nem tevedes, hanem hazugsag..;-)

kvadrillio 2011.01.19. 18:01:32

éééérdekessss.......én például mindig élvezettel olvasom kiemelkedő írói vénákkal megírt blogjait nekijehhhh....., amikor kommunistázik, patkányozik, csótányozik, akasztófázik.. mocskolódik..stb benne ....., annyira szeretett, jól ismert, fordulatos szóhasználatokkal él, tűzdeli tele mondanivalóját, hogy elolvasásuk után, mindig megnyugvással teli jóleső kielégültséggel hunyom le szemeimet....megállapítva: hát ez az ember nem változik semmit, ma is ugyanolyan megbízható, mint a régi időkben......:O)))))))))

yda 2011.01.19. 18:03:22

Törölnéek én szájon te szemét libsi! ha én mondom ,hogy
Dési Jankó
Bolgár Gyurica
Avar Jancsi
Mészáros Gheorghe
Géczi Zsozsó
" Ej micsoda belterjes banda .Mindig nagyon vicces ,amikor egy ilyen egymáshozszokott társaság beszél valami számukra ismeretlen dologról.Képzeljük el mondjuk,ahogy a nagyklub kitárgyalja a peniszgyűrű létezését"

yda 2011.01.19. 18:05:09

Törölnélek-
Gréczi

Minerva12 2011.01.19. 18:05:32

AZ internetben épp az a jó, hogy nemcsak ilyen bayerzsoltok szólalhatnak, akik benyaltak az épp aktuális kormánynak, hanem mindenki , akinek van mondani valója. Az meg, hogy többen olvassák? Nos igen, ők nemcsak pénzért osztják az észt, mint a bayerzsolt félék, akik egy piaci megmérettetésnél bizony könnyűnek találtatnak.
Üdv
egy nem pszichopata neten irogató

Kicsit Karcos 2011.01.19. 18:05:43

"Hogy is van a mottó? Ó igen, emlékszem már! "A hír szent, a vélemény szabad""

Nem egészen, és nem is Pulitzer. Legalábbis nem találtam rá hiteles forrást.

Inkább:

Charles Prestwich Scott: "Comment is free, but facts are sacred" (A vélemény szabad, de a tények szentek).

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.19. 18:06:42

Ez a Bayer Imre Zsolt nem a hetihetesben szok' lenni?

Horizont 2011.01.19. 18:09:03

@regress:
Azért te is közrejátszol abba amikor a blogok ellen felszólalnak!Kulturált, témát ismerő, bátor vélemény volt öregem, csak gratulálni tudok a szép kis pihe - puha gyerekszobádhoz amiben nevelkedhettél!!!
Hozzád képest még a Bayer is jobb, pedig ez nagy szó!

Sadist 2011.01.19. 18:15:13

@Halál Bika: Amire te gondolsz, az a Bauer. A bayer bajort jelent, a Bauer viszont parasztot.

Huck 2011.01.19. 18:24:34

@Secnir: Pont a végét hagytad le:) A kettős állampolgárságról szólót:) Az az egészet egy mondatban jellemzi.

Halál Bika 2011.01.19. 18:26:23

@Sadist:

Upsz, na mindegy, a Bajor is egy nagy paraszt!

William Kidd 2011.01.19. 18:27:42

Balyer régen még a Népszabadságba írogatott nemde? Sőt liberális is volt, mint a zötös számú számú pártagkönyv tulaja. Számomra irreleváns, hogy mit böfög ez a bértollnok, aktuális kenyéradó gazdája ízléséhez idomulva.

yda 2011.01.19. 18:28:34

Komcsikáim mit tettek,
az ablakotokra rácsot tettek!
El kurtátok a nép vagyonát,
mégis a tiétek fentebb áll!
Éjjel nappal bögicséztek,
a magyarral kicsesztetek!

yda 2011.01.19. 18:39:27

Ennyi hülyét e meleg nyáron,
Nem láthattál a blogtáron !
össze gyültek most télire,
Orbánnak melegitőre.
A libsiktől meleg a télnek e része,
Mert Orbántól mindig félnek!!
A félelem melegit
az Orbán belesegít!!!!!!

bőrmók 2011.01.19. 18:51:35

@yda: Ez kurva jó, ez a tiéd?? Figyelj, indíts már egy blogot! :D

bőrmók 2011.01.19. 18:52:56

@yda: nem is, várj, jelenktezz ebbe a tachó TV-be, neked tuti hogy saját műsorod lesz

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2011.01.19. 18:55:49

Zsóti!
Kicsit gyúrok, pedálozok, és sok, a statisztikában szereplő lapot még én is lenyomom olvasottságban!
Csak úgy. Fizetség nélkül.
És 19 napos a blog. Köszike a reklámot a blogszféra nevében is!

Kedves Zsóti!
Gratulálok a belengetett Madách díjhoz!

ZON 2011.01.19. 18:58:28

@William Kidd: nyilván csak azt tekinti embernek ez a lágymagyar élőlény, akinek az övénél kisebb sorszámú a tagkönyve. Biztos valami nyomdász zabigyereke, azé' van neki ötös sorszáma.

bőrmók 2011.01.19. 19:01:34

@Halál Bika: Nem szimplán paraszt, frusztrált, dühös paraszt. Ez a legrosszabb (Ilyen az orbán is). Szar is lehet, a Kiskegyed Otthonát már háromszor annyian olvassák, mint a MH-ot.

Sequor 2011.01.19. 19:11:01

Szegények, hogy akarják pedig. :(

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 19:11:05

@Marcellusca: Nyelvek nem lógtak a képernyőről? Érdekes, eddig komcsik voltak... :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 19:13:07

@Legelő Őse: Jó, csak az elég egyértelmű volt, hogy mi a baj vele.
A médiatörvény meg kissé összetettebb. Azon kívül meglepő, hogy értelmes részei is vannak.

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2011.01.19. 19:24:27

ezek végrehajtották a blogotómiát.. maradt még persze lebenyük. tüdő.. máj..

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2011.01.19. 19:28:22

Európai Egyezmény 10. cikkelye:

“Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához. E jog magában foglalja a véleményalkotás és az információk, eszmék megismerésének és átadásának szabadságát, országhatárokra tekintet nélkül, és anélkül, hogy ebbe hatósági szervnek joga lenne beavatkozni. …”

“61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze.”

873ujr3rk 2011.01.19. 19:28:23

ezek a csavok ugyan valoban teljesen keszen vannak, de azert gondoljuk vegig a kovetkezoket:

az un blogketrecbe megkockaztatom h kevesebb mint 30-40 blogbol kerulnek a postok a tobbi kb vallalhatatlan vagy ertektelen fos. ezt a 40 blogot futtatja teljes erobol a blog.hu stab, hiszen celjuk h bebizonyitsak a web2, kozossegi tartalom etc penzt tud termelni. hogy penzt tudjon termelni, elemi erdekuk h olvasottak legyenek. ugyanezen blogok saját domainen soha az eletbe nem lepnek tul a napi 3-4000 olvasot.

illetve. az index es a blog.hu eleg regen a cemp csoporthoz kerult, a tulaj speder zoltan, google segit, nyilvanvalonak tunik h nem itt fog lecsapni a menku, sokkal inkabb mindazoknal, akik mogott nem all jobbos sajtobirodalom.

tehat tessek szepen orvendeni a jelentos forgalomnak, olvasoknak, a sok erdekes es szimpatikus hozzaszolasnak, csak azt ne tessek gondolni hogy ezt nem az indexnek koszonhetik.

csokolom.

csokolom.

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.19. 19:33:55

Szomorú, hogy a Kiskegyed és a hozzá hasonló celebhatározók a legnagyobb példányszámban eladott újságok :(

2011.01.19. 19:34:25

Az elvtársak még mindig nem tudtak napirendre térni a fölött, hogy az interneten az UD ügy felvételei is ugyanolyan gyorsan és megállíthatatlanul elterjedtek, mint az öszödi beszéd? Hát... bizony ez szar lehet! Tessék tiszta lapokkal játszani, és akkor majd nem kell majd félni a blogoktól, fórumoktól, levelező listáktól, kalózrádióktól, röplapoktól, utcai agitátoroktól... vagy lehet felduzzasztani az AVH-t, és állandó éjszakás kollégákkal lefüggönyzött audikban elvitetni mindenkit, aki szólni merészel.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.01.19. 19:36:48

@LEG X: Ja hát mutatja az "olvasó"közönség színvonalát... Meg az is, hogy mik a legnézettebb műsorok.

vomit 2011.01.19. 19:36:51

ez is ide valo
www.strike-the-root.com/internet-and-muhammad-bouazizi
Around the globe, a specter is haunting government. From Washington to Beijing, bureaucrats and apparatchiks are circling the Internet like lions at a wildebeest migration, desperately searching for ways to stop the Web’s relentless flow of information. Some want to “license” users or directly censor websites. Some want to use subtler tools, like ambiguous regulations and endless red tape. Others simply unleash state violence and torture to silence purveyors of “seditious” information.

Kandabula 2011.01.19. 19:49:40

@yda: Kedves gyerekek, erre a versre a következő magyarórán térünk vissza. Fekete Pákó, te fel vagy mentve.

b.zsolti 2011.01.19. 19:51:35

Zsolt...Bayer...Bayer...Bayer Zsolt..Bayer Zsolt...? Who the fuck is Bayer Zsolt????
Ez a nagyarc többet ír, mint olvas...

Alvarez 2011.01.19. 19:55:49

Nem hiszem, hogy Bayernek igaza van abban, hogy őt lealkoholistázzák a blogokban. Ez a rágalom már tényleg durva lenne.

hazug fidesznyik (törölt) 2011.01.19. 19:56:31

Az volt már, hogy bájer zsóti szopjon lovat?

Csore60 2011.01.19. 19:58:10

Nos, mi sem szeretjük a bértollnokokat... Amúgy nekünk blog és újságolvasóknak is lehet véleményünk. Bizony nehéz lehet tudomásulvenni az ilyen "felkent" hírlapíróknak, hogy a mi véleményünk nem egyezik az övékkel, sőt merünk önállóan gondolkodni, mi szegény tudatlan csőcselék.... És nyugodtan tessenek háborogni, attól még nem lesz hitelesebb a véleményük előttünk, akiknek már annyi hazugságot próbáltak eladni, hogy maguk is belezavarodtak....

hazug fidesznyik (törölt) 2011.01.19. 20:00:01

@William Kidd: "régen még a Népszabadságba írogatott nemde? Sőt liberális is volt, mint a zötös számú számú pártagkönyv tulaja. Számomra irreleváns, hogy mit böfög ez a bértollnok, aktuális kenyéradó gazdája ízléséhez idomulva."

Jól látod, ez a csóka egy nagy büdös kommunista. Magyarul: nem véletlen, hogy most a másik hatalmon levő bolsevik pártot nyalja.

Kandabula 2011.01.19. 20:03:02

Viszont írásai megizzasztják a cenzorokat.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.19. 20:30:32

@jozicsenko:

"úgy látszik, nem olvassák.."

van benne egy darab tavaly márciusi bejegyzés, miért olvasnák?

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.19. 20:31:20

@zero: A saját domain név alatt megjelenő blogok tulajdonképpen nyilvánosak, mert azt is bejegyezte egy magán személy vagy az általad említett esetben egy cég :) Mivel a cégjegyzék nyilvános így ezek a bloggerek könnyen beazoníthatók bárki által és így akár perbe foghatók is.

Horizont 2011.01.19. 20:44:22

@az igazi Sipi:
Igazad van, én is így gondolom, sőt még többet is:(

üvöltő dervis 2011.01.19. 20:45:58

@huck: na pont ez tetszett nekem is. A másik, hogy az egyik urat most láttam a királyi tévében: Boros Bánk Levente Brüsszelből, asszem onnan.

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.19. 20:46:10

Azt írták sokan,hogy büdös,alkoholista,kommunista,szlovák,buzi,zsidó. Most tényleg ez mind?
Csak mert pont ezeket szokta mindig gyalázni. (Már amikor van "szerencsém" hallani)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.01.19. 20:50:32

@Horizont:

- es mi van, ha azt modnom, hogy szarok a szociologra?
- Uzemi bizottsag! Fegyelmi! KIRUGAS!
- es ha csak gondolom?
- a szarast....? arra torzio nincs se...
- nnna.. akkor gondolva van!

Timar Peter - Egeszseges Erotika

oszi1113 2011.01.19. 21:05:43

a helyzet az, hogy én szeretem a blogokat. jobban, mint a nyomtatott sajtót.
jobban szeretem, mert nekem őszintébbnek tűnik, nem feltétlenül érzem azt, ha egy blogot olvasok, hogy azt valaki azért írta, mert azt mondták neki, hogy neked ezt kell megírnod.
amit bogár közgazdász(?) doktor úr mondott, pedig pont az ellentettje annak, mint amikről az interneten megjelent írások szolnak. abszolúte nem valaminek, vagy valakinek a ráhatása miatt írják meg az emberkék azt, amit írnak, hanem, mert ez a véleményük.
és az, hogy névtelen lenne a dolog? a mai világban? na ne nevettessük ki magunkat! bárkit meg lehet találni, mindenki hagy nyomot. ja ,hogy nincsenek a blogszféra alakítói annyira szem előtt? hogy nem ismerjük? hogy félünk tőlük? félünk, mert bármit megírhatnak? még azt is, amit nekik esetleg nem lenne szabad? hogy fel tudnak úgy kelni reggele, hogy nem kell beleköpniük a tükörbe, ha meglátják saját magukat?
hát, én úgy érzem, hogy ez a legnagyobb baj. a szabadság!
és hát kedves bayer zsolti, ezeket a blogokat mindenki maga olvassa, saját magától! ha valaki hazudik, vagy besároz valakit, attól még ugyanúgy kérhetsz helyreigazítást, mint a nyomtatott sajtóban!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.19. 21:16:08

@Mészáros Laci:

"erőfeszítéssel hozzáférhek minden alternatíva értékeléséhez"

google?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.01.19. 21:17:53

zsótiéknak a blogokkal az a gondja szerintem, hogy nem csak a pártvonalas dumákat lehet tolni. persze ezt ők is megtehetnék, sőt akár a pártvonalas dumákat is tolhatnák bennük, csakhogy van egy nagy nagy gond ezzel a blog dologgal:

az interaktivitása.

a blog attól blog, attól látogatott, hogy lehet hozzászólni és a bloggerrel kommunikálni, neki ellentmondani, olykor bölcsebbnek, tájékozottabbnak lenni, sőt még meg is alázni, érvekkel legyőzni, tömegek előtt bebizonyítani, hogy konkrét esetben baromságot mond, bizonyítani, hogy nincs igaza.
no ez az ami az újságokkal szemben egy blogot hitelesebbé, információ gazdagabbá tesz.
ez pediglen zsótiéknak nem fekszik.

bizony mondom néktek, a blog jó, és ÉRTÉKESEBB információforrás bármilyen nyomtatott sajtóterméknél.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.19. 21:31:19

@Mészáros Laci:

"ugyanabban a műsorban?"

akkor azt ugye úgy kellene, hogy a magyar hírlap minden bájerzsóttis hányás mellé odabasz egy drágabolgárurat, ugye? hogy szaniszló mondókája után azonnal mester ákos jegyzet jöjjön az echo tévén?

tuti?

Kandabula 2011.01.19. 21:45:33

Kell ezzel foglalkozni?

tintamin 2011.01.19. 21:54:06

Hahaha, ez a Zsolti viccescsávó.
Azt hittem, végre megnyugszik, hogy kétharmad, de úgy látom, mindig van, ami hozzásegíti pár éven belül egy kiadós agyvérzéshez.
Ez a Boros B.L. Miskolcon még sokkal jobb arc volt, kár volt ezekkel a vállalhatatlan idiótákkal összeszűrnie a levet, és ilyen idiótaságokat pofázni feleslegesen. Egy ilyen fiatal gyereknek tudnia kéne, mi fán terem a blog és hasonlók.
Látszik, hogy a bölcsész intézetbe későn jutott el a net:))

martonx 2011.01.19. 21:57:45

mondjuk tudnék mondani olyan blogokat, amelyeknek kár létezniük (pl. galamus).
Ettől függetlenül nem értek egyet Bayer Zsolt-tal.

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2011.01.19. 22:04:47

@mindenttudó: tehát az internet az balos vagy legfeljebb szélsőjobbos, de egyáltalán nem fideszes.. aham.. hááát. ez is egy vélemény.. jó hülye vélemény. de vélemény.. és ezt itt ezen a biztosan szoclib.info-n is megírhattad. mondd, nem gyanús ez egy kicsit neked?

@toall: ilyen nincs baszki. vagy ennyire paranoiások és tényleg fosnak a blogoktól (mondjuk mifasz okuk van rá. :-o a vastagbőr az aktuális kormány szarságait taglalja sok minden más mellett.. meg egyelőre mivel 8 év termése jó nagy halom: több a zuschlag, mint a szíjjártó és több szanyi van, mint kövér..) vagy annyi vaj van már a fejükön és tervezik, hogy lesz is még, hogy tartanak egy újabb újabb harmadolástól

francért nem lehet kilőni az összes hülye politikust és a holdudvarukatt az űrbe?! persze csak egy szkafandert vihetnének..

tintamin 2011.01.19. 22:50:12

Ezt a Bogár közgazdász (?????) urat bevizsgáltatta már valaki agyilag?
Nem elmeroggyant kicsit a csóresz?

Kandabula 2011.01.20. 00:35:17

Kell ezzel foglalkozni? Az ötös számúval? Miféle szöveg ez? Mire jogosítja fel? Silány, primitív. Én jól szórakozom. Minden műsorát élvezem és megnyugszom. Azt remélem, mások is nézik. És elgondolkodnak. Tömény fröcsögés, ami már kabaré. Viszont jól megél belőle. Neki van igaza. Manapság ezt kell csinálni.

Kandabula 2011.01.20. 00:56:09

Érdekes, hogy belemart az internetbe. Nem tudja, hol kotorászik.

turcsány karcsi elvtárs 2011.01.20. 02:05:16

"És bármivel lezsidóznak, lebuziznak, lealkoholistáznak valami álnév mögött."
zsótti buzi is vagy? mi ez kámingáut? :))
ejj, a régi szép idők amikor a sajtóklubban arcal-névvel zsidóztatok a lovasi haveroddal meg valami harmadik buzival :) aztán rátok szóltak, h ti is azok vagytok, meg elbuktatok pár pert és azóta sem találjátok a helyeteket :))

hópapa · http://siorultek.blog.hu 2011.01.20. 04:38:47

Milyen érdekes, hogy ezek az emberek a blogolásnak, netezésnek pont ezt a sötét, gyakorlatilag majdnem elhanyagolható részét emelik ki.
A stílusukról, és a hangnemről már nem is beszélve!
Azt viszont képtelenek elfogadni és felfedezni, hogy pont ezeken a blogokon nyílnak meg az emberek a világ felé (amit eddig a technikai akadályok miatt nem tehettek meg), és születnek néha olyan fantasztikus írások (és ezáltal közösségek, weboldalak, stb.) egy-egy laikus blogoló billentyűzetéből, amelyek nem ritkán 100x jobbak egyik-másik, magát hivatalosan is újságírónak mondó dilettáns egész életművénél.
Tudom, hogy az lenne az igazi, ha a blogok helyét átvehetné az ilyen jellegű kerekasztal-beszélgetések tömkelege a médiában, de sajnos ez nem fog menni.
Legalább is addig nem, amíg én ebben az országban élek.
Még akkor sem, ha valakik nagyon szeretnék elhallgattatni a nép hangját.
Egy ehhez hasonló akcióhoz most már egy kicsit korábban kellene felkelni, fiúk!
Amúgy meg a tisztelt asztaltársaság is nyomhatja a maga anonim blogolását, ha ellenpólust akar, és ha kiderül, hogy oly sokan vannak, akik ezt a szellemiséget képviselik, mint ők, akkor a blogellenes blogolók nagyon hamar a mennybe mennek, és eljöhet a szép, új, blogmentes világ.
(Eszemfaxommegáll, de tényleg!)

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.20. 05:25:47

@Baldvogel:

A korai kapitalizmusban a pénz szabadságot követelt magának -- és mivel a politikai hatalomhoz vezető út legfontosabb állomása a pénz volt, a politikusok nem is merészelték korlátozni a pénz hatalmát.

A huszadik század elejétől kezdve (amikor a pénzemberek többségét érték fájdalmas veszteségek a pénzpiacok szabályozatlansága miatt), fokozatosan kialakultak azok a keretek és normák, amelyek komoly korlátokat emeltek a pénzpiacok teljes szabadsága elé; sőt, ezek a szabályok még ma is alakulnak (a tíz éve még lehetetlennek tűnő Tobin-adó bevezetése a 2008 őszi válság nyomán reális lehetőséggé vált). A szabadnak nevezett államokban is szigorú korlátok vonatkoznak a pénzintézetek tulajdonosi körére vonatkozóan, a pénzügyi felügyelet korlátozhatja a tevékenységüket, leválthatja a menedzsmentet stb. Mindezek a korlátok a közösség egészének érdekeit védik, és erre a különös védelemre azért van szükség, mert a pénzintézetek menedzsmentjének kezében rendkívül nagy hatalom összpontosul, felelősségtudatuk és kompetenciájuk viszont nekik is csupán emberi.

Ma a politikai hatalomhoz vezető úton a pénzhez hasonlóan fontos tényezővé vált a sajtó, ezért okos politikusok (és Orbán ebből a szempontból nem az) nem szarnak bele abba a kézbe, amely a hatalomhoz segíti őket.

A sajtó kezében is igen nagy hatalom összpontosul, de a sajtómunkások is esendő emberek a maguk korlátaival. Ezért aztán mindenütt vannak a közösség érdekeit szolgáló korlátok a sajtó teljes szabadsága előtt. És ezek a korlátok ma is formálódnak.

Tökéletesen érthető, hogy a hatalom birtokosai nem fogadják kitörő örömmel az őket korlátozó rendelkezéseket. Reakcióik azonban éppen azt illusztrálják, hogy a sajtó hogyan tud visszaélni a kezében összpontosuló hatalommal.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.20. 05:30:53

@mavo:

"akkor azt ugye úgy kellene, hogy a magyar hírlap minden bájerzsóttis hányás mellé odabasz egy drágabolgárurat, ugye? hogy szaniszló mondókája után azonnal mester ákos jegyzet jöjjön az echo tévén?

kapaszkodj meg, a francia médiatörvény ezt írja elő.
az indoklás pedig az, hogy a nézőknek vannak megszokott hírforrásaik, nem várható el, hogy megkeressék azt az ellenvéleményt, aminek a létezéséről esetleg nem is tudhatnak. ezért az adott hírközeg (a törvényben szabályozott módon) köteles közzétenni az ellenvéleményt is.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.20. 05:34:05

@mavo:

google?

a népesség megdöbbentően nagy hányada nem használja a google-t.

a magyar médiatörvény kapcsán diktatúrát kiáltók közül valszleg senki sem ismeri az uniós országokban szokásos médiaszabályozást. a válaszódból ítélve te magad sem. pedig neked is ott a google :-)

z666 2011.01.20. 08:10:19

Kedves 5 fidesz-közeli okoskodó:
Ha nem lenne internet, akkor még mindig gyurcsótány lenne hatalmon!

alibaszna de bamba (törölt) 2011.01.20. 08:32:21

@z666: Ne türelmetlenkedj 2-3 év és újra Ő lesz!

2011.01.20. 08:55:48

@Conv: Az "aki nincs velünk, az ellenünk van" elv alapján teljesen nyilvánvaló, hogy a vbőr balos, nemzetietlen, és vissza akarja hozni gyurcsányt. ;-)

@Mészáros Laci: Szép kis esszé, a tempora azonban mutandur. Az internethasználat terjedése könyörtelenül átrendezi a tömegkommunikáció eddigi formáit, és ennek messze menő hatásai lesznek. 2000 év óta a gondosan megválasztott megmondóemberek irányították a birka népet, papok, újságírók, politikusok. Most megszületett egy médium, amiben az elnyomottak is hangjukat hallathatják, azonnal, és széles tömegekhez eljut a szavuk. Sokszor ez orbitális baromság, és nem könnyű a sok köldöknéző üresfejű idióta közül kiemelkedni, és látogatottságot szerezni, de néha sikeül, és lehet már a mainstreamtól eltérő hangokat is kihallani a nagy kakofóniából, mint példul Csikós és az öreg tragacsai, vagy éppen ez a blog itten. A hagyományos cenzorkodás, bértollnokok vásárlása, lenini súlykolás, göbbelsi propaganda kora egyszerűen lejárt. Föl kell nőniük a politikusoknak a helyzethez, mert ahogy az idősebb generáció kikopik, úgy lesz az internet használat általános. Amióta itt az internet, eltűnnek az apróhirdetési újságok, senkit nem érdekel a telefonkönyv, nem vesznek 5000 Ft-os ákos cédét, aki akar, közvetlenül a küföldi hírügynökségektől tájékozódik a világpolitikai eseményekről, mindenféle ferdítés és szűrés nélkül, ismerjük a külföldi árakat, béreket, és a határok nélküli ojrópában ripsz-ropsz elvándorlunk... Eddig még megvolt az a hátránya, hogy nem lehetett kivinni a klotyóra, mint az újságot, de ez sem fog már sokáig így, itt a wifi, okostelefon, ebook stb... kiengedték a szellemet a palackból, most már ember legyen a talpán, aki visszagyömöszöli! Sokan próbálkoztak már vele, de nem nagyon akar sikerülni. :-(

Secnir 2011.01.20. 09:23:17

@Hajszás Láncos:
"Szép kis esszé, a tempora azonban mutandur"

azaz:
Szép kis esszé, a temporis azonban mutatus. Mert actus. :-) Tessék felfesteni százszor.
(Lásd: Bryan élete, Latin nyelvlecke a római katonáktól)

2011.01.20. 09:37:29

@Secnir: Tempora mutantur, nos et mutamur in illis Tempora mutantur, nos et mutamur in illis Tempora mutantur, nos et mutamur in illis Tempora mutantur, nos et mutamur in illis Tempora mutantur, nos et mutamur in illis Tempora mutantur, nos et mutamur in illis Tempora mutantur, nos et mutamur in illis Tempora mutantur, nos et mutamur in illis Tempora mutantur, nos et mutamur in illis Tempora mutantur, nos et mutamur in illis Tempora mutantur, nos et mutamur in illis etc.

Secnir 2011.01.20. 10:01:46

@Hajszás Láncos:
Tempora mutantur, nos et mutamur in illis : Az idők változnak, mi vele változunk.
Szép kis esszé, a tempora azonban mutanDur : Szép kis esszé, az idők azonban megváltozik ?
Szép kis esszé, a temporis azonban mutatis: Szép kis esszé, az idő azonban változik (most)

de hagyjuk, ez más blogba való, bajerzsóti is megmondta. csak írogatnak anonym faszkalapok mindenfélét állami kontroll nélkül...

Secnir 2011.01.20. 10:08:07

hozsánna néked blogmotor...

Hoppázó Beléndek 2011.01.20. 10:34:00

ez volt már?

hirszerzo.hu/belfold/20110120_bayer_zsolt_nograd

a Zadófizető Zemberek pénzéből fizetnek egy ilyen hibbant köcsögöt?

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.20. 10:46:06

@Hajszás Láncos:

"A hagyományos cenzorkodás, bértollnokok vásárlása, lenini súlykolás, göbbelsi propaganda kora egyszerűen lejárt. "

1. a valóság ezzel szemben az, hogy az a néhány blog, ami kikerül az index címlapjára, elég sok olvasót vonz (több ezret, a legjobbak több tízezret), ami nem kerül ki, az meg néhány tucatot. És a szerkesztők döntik el, hogy mi kerül ki. Az index általában becsületes, de ez pénzkérdés -- volt már példa arra, hogy megalkudtak. szóval, a tömegekhez a mainstream média jut el, és NEM internetezik mindenki. nem is fog.

2. a magyar médiatörvényben szó nincs cenzorkodásról.

A média felelősségére egy konkrét példa: a vörösiszap-katasztrófát túlhangsúlyozták, mert szenzáció és növeli a nézőszámot. A következmény néhány ezer lefoglalt üdülés visszamondása. A sajtómunkásokban fel sem merült, hogy az aránytalan ábrázolással kárt okoznak.

tudok olyan esetekről, amikor cégek megrendelt egy bizonyos tartalmú írást, olyan esetekről, amikor cégek komoly erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy őket negatív kontextusban ábrázoló hírek ne kerüljenek fókuszba. mindez a sajtó szabályozatlanságának következménye.

Sztyopabá 2011.01.20. 10:55:20

Angolul olvasóknak javaslom Mira Grant "Feed" című könyvét. www.thefeedbook.com/
Zombis-bloggolós-politizálós, de a lényeg benne az a jövőkép, amelyben a hivatalos médiaorgánumok teljesen elveszítik a hitelüket az emberek szemében és a blogerek valamint a blogok válnak a legfőbb információforrássá. Érik ez, és ettől rettegnek teljesen jogosan a Zsoltifélék.

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.20. 10:58:50

@Mészáros Laci: "Az index általában becsületes, de ez pénzkérdés "
Na ezen konkrétan eldobtam a hajamat.
Érdemes lenne az Indexre kikerülő mondanivaló összetételét vizsgálni.
Megegyezik a kurucinfóéval,csak ellenkező előjellel,zsidó szemszögből (ha meg nem sértek senkit).

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.20. 11:04:56

@TaTa86.:

A választások után erősen lecsökkent, majd teljesen meg is szűnt a blogszemle....Vajon miért?
www.fidesz.hu/index.php?Rovat=10152

z666 2011.01.20. 11:21:20

@Mészáros Laci: "Az index általában becsületes..."

Na neeeee!! Az index többet árt, mint a retek-klub. Fontos híreknél nagyon durván csúsztatnak és hazudnak.
A szerkesztőség tele van szélsőséges zsidókkal.

Kartal (rezervált) 2011.01.20. 11:36:11

@z666: "Az index általában becsületes..." - nah, ezen most felröhögtem. Talán csak a Népszabi mocskosabb az indexnél.

Marcellusca 2011.01.20. 11:39:48

@laspalmas: Há', mer' minden rendbe'. :)
Fülkeforradalom megvolt, önkormányzatok letudva. :D
Nincs miről írni, nincs mit figyelni. :DDDD

yda 2011.01.20. 12:17:24

@az igazi Sipi:
A bunkó az nem bunko ! "Tanulni,tanulni,tanulni!"Lenin

Kurt S. Earp 2011.01.20. 12:37:27

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: @z666: @Kartal (fekete mellényben): zsidó szélsőségesek, Népszabadság, RTL klub...ezek nagyon durva túlzások, uraim, és éppen e túlzások okán válhat súlytalanná és jelentéktelenné, még a jogos kritika is.
Az Index konkrétan minden politikai párt ajtaját megrugdosta már, nem véletlenül utálják őket annyira. Nem vagyok az ügyvédjük,természetesen vannak ideológiai kedvenceik, de a "valahol felsír egy gyermek" újságíróik nem jelentik az egész szerkesztőséget. Az index oknyomozó, tényfeltáró cikkei, elemzései nem véletlenül jelentenek hivatkozási alapot, hátteret a híradók vagy más hírportálok, blogok témáihoz. pl. a belváros izraeli ingatlanbefektetőiről szóló írásaik bizonyára minden véresszájú jobbikos szívét megmelengették. A látogatottságuk oka nem csak az, hogy Uj Péter szereti a pinát.
Értenek ahhoz amit csinálnak. Nem elfogulatlanok, de az RTL szennyteleppel egy sorban emlegetni őket, már pusztán újságírói-hírszerkesztői-tárgyilagossági alapon is, enyhén szólva súlyos aránytévesztés.

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.20. 13:15:41

@Kurt S. Earp: Már elnézést a vakságomért,de nem látok semmi különbséget az RTL és az Index címlap között (ami ugye helyt ad többek között a Velvetnek is-ami felér egy móunikasóval).
A látogatottság oka,hogy a magyar szeret szenvedni.

Kurt S. Earp 2011.01.20. 13:32:15

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: Érzem, menthetetlenül alul fogok maradni ebben a vitában, én ugyanis, önnel ellentétben
1. nem tudom mi van az RTL klub címlapján, mert
2. én magyar vagyok és
3. nem szeretek szenvedni, ezért
4. csak akkor lennének ismereteim erről, az általam kizárolag a kanálisválasztó gomb nyomkodása közben ismert szörnytelevízióról, ha egy szakasz olajos testű buzi arra kényszerítene, hogy egész nap a képernyőre vagy a honlapra tapadva mélyítsem el az ismereteimet például a
5. maunikasóról, amelynek ön bizonyára alapos ismerője de amelyből én, mély sajnálatomra, azt hiszem életemben egyszer láttam egy percet, de azonnal lehánytam magamat ,az viszont tény, hogy a
6. Velvetre rá szoktam kattintani, különösen ha oda van írva, hogy pina.

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.20. 13:37:17

@Kurt S. Earp: Helyes. Nekem sincs már régóta beprogramozva a tv-n.Aggódtam is,hogy majd nekem ront: -Az nem is az RTL-en ment,háháá! (mármint az a mónikasó)
Pedig régen néha belenéztem (volt valami héberhetes,vagy mi),csak az objektivitás végett.

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.20. 13:41:23

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: Mert én olvasok Indexet ,Kurucinfót,Népszabit és Barikádot is. És valahol a két véglet közt megtalálom a vélt igazságot.

bandika gazdája 2011.01.20. 14:11:40

@yda: Azé irodalmi Nobel díjra ne aspirálj!!!

bandika gazdája 2011.01.20. 14:13:15

@yda: Azé irodalmi Nobel díjra ne aspirálj!!!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.20. 16:15:23

@Mészáros Laci:

te itt valamit kurvára nem értesz. ezek vélemények. vélemény mellé nem lehet kötelezően ellenvéleményt tenni. ilyen törvény sehol a világon nem lehet, vagy ha van, ott a törvényhozók elmebetegek.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.20. 16:23:33

@Mészáros Laci:

nincs olyan, hogy egy hírről mindenki értelmezését közölni kell, mert egyszerűen lehetetlen. pl. egy médiával kapcsolatos adatvédelmi hír miatt nálunk fel kellene sorakoztatni az összes parlamenti párt képviselőjét, szalai annamáriát, az összes érintett médium képviselőjét, az adatvédelmi biztost, és akkor még a köztársasági elnöknek is lehet egy huszadik véleménye. nonszensz.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.20. 16:57:08

@mavo:

Egész konkrétan Franciaország.

A francia viszont-vélemény törvényről mintázta 20020-ben Répássy Róbert a róla elnevezett törvény, ami egyébként el is hasalt az alkotmánybíróságon (de nem a viszontválasz közlésének kötelezettsége miatt, hanem azért, mert nem tartalmazott felső határt az ellenszegülőkre kiszabható bírság összegére)

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.20. 16:59:05

@mavo:

az élet számos területén kötelező olyan szintű értelmezést adni a fogyasztóknak, hogy számukra különös erőfeszítés nélkül érthető legyen.

miért akar ez alól kibújni a sajtó?

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.20. 17:04:38

@mavo:

1. nem kötelező ellenvéleményt tenni, de ha van ellenvélemény, azt kötelező közölni.

2. ha mindenki felelős a kijelentéseiért, a sajtó miért mentesül ez alól?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.20. 18:33:34

@Mészáros Laci:

"1. nem kötelező ellenvéleményt tenni, de ha van ellenvélemény, azt kötelező közölni.

2. ha mindenki felelős a kijelentéseiért, a sajtó miért mentesül ez alól?"

1. eleve sok esetben nem ellenvéleményről beszélhetünk, hanem más véleményekről. másrészt itt nálunk ugyanarról a (mondjuk) törvényről, eseményről, akármiről, tíz politikusnak tíz véleménye tud lenni. továbbá ismétlem, én publicisztikákról írtam, amit, az nem egy hír kommentálása, amikor szaniszló egyszer csak elkezd delirálni a tévében.

2. nem értem, ezt miért kell hajtogatni, mert egyszerűen nem igaz. például a sajtó eddig sem közölhetett felelősségvállalás nélkül hamis tényállításokat. ha a sajtó nem lenne felelős a kijelentéseiért, akkor a magyar nemzet nem bukott volna cca. 450 sajtópert, és szinte mindig hamis vagy félrevezető tényállítás közléséért. van egy halom szabály, amit minden állampolgárnak, és az ún. médiának is (ebben benne van ugye a sajtó) be kell tartani, és ha nem teszi, akkor megbüntetik érte.

azt, hogy valahol valamilyen hamis tényállítás megjelenjen, továbbra sem lehet mindenhol és mindenkor megakadályozni: az már valóban cenzúra lenne.

2011.01.20. 18:34:54

@Mészáros Laci: A valóság az, hogy a művelődési házakban nagy sikerű tanfolyamokat szerveznek "internet nagymamáknak" címmel, meg az is a valóság, hogy a devecseri lomis cigányok a vaterán árulják a szaraikat, meg még az is valóság, hogy a közeli lovarda vidékről származó 23 éves lovászfiúja aki egész nap a szart lapátolja, az is profi internetes. Még van pár ember, aki nem, vagy csak alkalmanként, de egyre kevesebben vannak. Iskolás korúak közül kötve hiszem, hogy akár egyetlen egyet is tudnál mutatni.
Blogokat felfuttatni tényleg nem könnyű, de azért van rá példa. A kuruc.infot sem nagyon linkelgeti az index, mégis közismert és olvasott. Pont ez fáj a viktátornak. Az elnyomó hatalmak sosem szeretik, ha vannak tőlük független hírforrások is, a szocializmusban is zavarták a SZER-t, meg ünnepek előtt egy héttel lezárták a fénymásológépeket, nehogy valaki röplapokat gyártson... de azért csak meghallgatták az emberek a szert, és terjedtek a szamizdatok, és minél jobban tiltották, annál lelkesebben vetették rájuk magukat az emberek. Igen, a világ értelmesebb részén már rég rájöttek, hogy sokkal célravezetőbb floodolni az információt, ott az internet, írjon minden szarjankó blogot, és akkor az a pár értelmes gondolat majd jól elvész a sok tökkelütöttség között, és soha senki nem találja meg. Ez az un. "információs társadalom" modellje. De ezek a kretének nem értik, leragadtak agyilag a Rákosi rendszerben, amikor olyan rádiókat gyártottak, amivel csak a kossuth és a petőfi adókat lehetett hallgatni, ahol aztán reggeltől estig ment az agitációs propaganda. Viktátor azt hiszi, hogy ezt az internet korában is meg lehet csinálni. Hát lehet próbálkozni... én valami nagy sikert nem jósolok neki.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.20. 18:36:40

@Mészáros Laci:

a viszontválasz nem az eredetivel egy időben, az mellett jelenik meg, tehát nem arról szól, amit te írtál, vagy rosszul fogalmaztad meg, nekem mindegy.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.20. 19:10:30

@Secnir:

a d egyértelműen elírás, a válaszból kiderült, ellenben a mondás minden forrásban mutanturral szerepel, a pallasban is.

bandika gazdája 2011.01.20. 19:45:11

A latin közmondás helyesen: TEMPORA MUTANTUR ET NOS MUTAMUR IN ILLIS. (Az idők változnak, és mi változunk bennük.) Hihettek nekem nyóc évig tanultam latint!

bandika gazdája 2011.01.20. 19:52:11

@mavo: Egyébként meg ki tiltja Bayernek a viszontválaszt? Itt a pálya, győzzön meg ha tud! (Nem lesz könnyű dolga, de semmi akadálya a próbálkozásnak!) Ja, hogy úgy könnyebb, ha a másik felet símán lerohadékozzuk meg betiltjuk?! Na persze. Csak az már nem fog menni. Túllépett rajta a világ úgy 20 éve ha nem több.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.01.20. 21:58:21

"... minden beteg lelkű pszichopata állat oda azt írogasson amit akar."

olybár tűnik nékem, hogy Zsóti nem bírja a konkurenciát :)

Horizont 2011.01.20. 23:09:27

@Mészáros Laci:
"Az index általában becsületes" Persze becsületes, csak a saját szája íze (vagy politikai beállítottsága)
szerint tesz ki blogokat a címlapjára. Ha nem politika a téma akkor olyant ami nagy reklámbevételt hoz.
Meglepődnél mennyien interneteznek, ma már nem végzettség, kor kérdése. Az idősek is megtanulnak innen tájékozódni. (én is:D)

"vörösiszap-katasztrófát túlhangsúlyozták"
Mit értesz ez alatt? Mert ha esetleg azt, hogy neked már mindennap a könyöködön jött ki, az nem az amit te gondolsz. Ez a katasztrófa világviszonylatban is egyedülálló, sajnos. Emberi és környezeti tragédia. Amit azok az emberek átéltek inkább még jobban kellett volna hangsúlyozni és a felelősséget megállapítani.És a bűnösöknek rács mögött lenni. Nem is értem az ilyen megnyilvánulásokat, mint a tiéd is. Túlhangsúlyozták... Hihetetlen.
"A következmény néhány ezer lefoglalt üdülés visszamondása."
Hát b+ ezt nem hiszem el!!! Előbb ez elkerülte a figyelmem. Szerinted ennyi a következménye?????
Na látod ilyen embereknek mint te vagy teljesen mindegy is , hogy van-e interneted vagy nincs. Sötétségben élsz!Hiába süt rád is a nap.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.20. 23:19:36

@Horizont:

"Persze becsületes, csak a saját szája íze (vagy politikai beállítottsága)
szerint tesz ki blogokat a címlapjára."

ez szimpla hazugság.

Horizont 2011.01.20. 23:27:55

@mavo:
Hát a Vastagbőr index címlapos életét végigkísérve ezt nem nevezném szimpla hazugságnak. Ez az én véleményem én így látom, hazudni meg nem szoktam. Se szimplán se máshogy!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.21. 00:01:45

@Horizont:

csak a kedvedért átfogalmazom: az állításod nem volt igaz.

Horizont 2011.01.21. 05:49:35

@mavo:
Na akkor én meg a kedvedért megmagyarázom egy kicsit! Azt mivel magyarázod, hogy amíg az előző kormány alatt történt "vastagbőrök" nem kerültek index címlapra, ahogy megérkeztek a fideszes "vastagbőrök" majd mindennap kikerül???!!!! Ez szerinted szimpla hazugság a részemről? Vagy általad finomítva, állításom nem igaz? Hát te tudod! Hajba nem kapunk miatta...:)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.01.21. 07:10:33

@Horizont:

"Vagy általad finomítva, állításom nem igaz?"

ahogy mondani tetszik. állításod nagyon nem igaz. a vastagbőr akkor lett közismert, amikor ez a fidesz-kormány még sehol sem volt, és na, hogyan lett közismert? kérdezd nyugodtan zéróékat, ha nekem nem hiszel.

eszkep 2011.01.21. 07:45:42

Már nem azért, de az idézett beszélgetés végig a véleménynyilvánítás kategóriájába esik, még akkor is, ha ez Laspalmasnak nem tetszik... Abban az országban ahol a "szabad véleménynyilvánításba" belefér az, hogy Orbán Viktort, meg XY-t "felakasztani", "kibelezni", "gödörbe lőni" kellene (és ezért még állami támogatás is jár), ott teljesen visszafogott jelző a "leggyávább, névtelenségbe burkolózó rohadékok" szóösszetétel.
Sajnálatos, hogy zeroék a "hír szent, a vélemény szabad" elvet úgy értelmezik, mint a ballib média általában: "hazudjunk valamit, az emberek úgyis hülyék, beszopják".
Apropó, nem lesz újabb poszt a Médiatörvényről, most, hogy elolvastam? (Elég érdekes, hogy Vastagbőrék mennyi posztot írtak róla, már az elfogadás előtt...

Itt csak Zero egyik legprimitívebb megnevezett problémáját cáfolnám meg: Írta, hogy túl magasak a bírságok (egyébként egyáltalán nem azok, lásd Anglia, Németország), és be kell fizetned, a fellebbezésnek nincs halasztó hatálya. Így megvalósul az öncenzúra (egyébként tudatosan hazudik zero is, mert az "állítólagos öncenzúra marhára nem valósult meg jan. 1 óta sem...)
A valóság ezzel szemben a 163 par. szerint az, hogy fellebbezésnek valóban nincs helye (ui. a Médiatanács egyszintű szerv, hova lehetne...?). A határozatot természetesen bíróságon lehet megtámadni, minek viszont halasztó hatálya nincs (ui. ez államigazgatási eljárás, és nem büntetőügyi, Zero súlyosan keveri a fogalmakat), AZONBAN, ha egy kicsit továbbolvasna (lehet, hogy Zero nem is olvasta a Médiatörvényt???) tudná, hogy a keresetlevelet és kapcsolódó dokumentumokat a Médiatanácsnak 15 napon belül kell megküldenie a bíróságnak (163 par. (4)), a bíróságnak az eljárást pedig soron kívül KELL (164 par (1)) kell lefolytatni, így ha a bíróság megsemmisíti a határozatot nem kell befizetni.
Ilyen és ehhez hasonló csúsztatásokra épül a ballib média összes kifogása, erre nem térnék itt ki. Tehát itt még IGÉNY sincs a korrekt tájékoztatásra, és a Vastagbőr még a "legnívósabb" (minden relatív...) közéleti blog, a Véleményvezérhez képest például...

De akkor miért fáj laspalmasnak, hogy nem csak neki van véleménye, hanem Bayernek is?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.01.21. 08:06:01

@eszkep:

Tudtam, hogy valaki, te megmented Bayer Zsoltot.
Lehet, hogy te magad vagy Bayer.

Nem tudom, sikerült-e figyelmesen végignézned a fenti beszélgetést, de abból nekem nem az tűnt ki, hogy nekik ez a VÉLEMÉNYÜK, hanem hogy kurva jó lenne ha végre szájon törölné valaki a köcsög bloggereket, meg megszabályoznák az egész kurva internetet.

eszkep 2011.01.21. 08:33:46

@zero: Hehe, nem én vagyok Bayer, de ennyi dezinformációt kár összehordani, amit eddig csak ti leírtatok csak a Médatörvény kapcsán. Zero, most frankón elolvastad már? Bár ha te már decemberben posztokat írtál róla, valószínűleg napi 12 órában folyamatosan nyomon követted mind a tervezetet, mint az összes módosító indítvány sorsát...
Zero, az egy dolog, hogy valaki véleményt mond (a "kurva jó lenne ha ..." ugyanis tipikusan vélemény) még ha a fenti stílusban is, de miért kell "csúsztatnod" (lásd példának fenti konkrét eset. a "csúsztatás" egyébként nagyon finom kifejezés, mert illene egy törvény legalább érintett paragrafusát elolvasni és nem csak az első mondatát)?
Szerintem egyébként az új Médatörvény nem eléggé szigorú, én az új lengyel médiatörvényt vettem volna át. Az ugyanis közel olyan szigorú, mint a német.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.01.21. 09:24:09

@eszkep: ha már ilyen stílusban oktatod ki zero-t, akkor javasolnám, hogy előbb tájékozódj egy kicsit!

ugyanis, amit idézel a "médiatörvényből" a 164. § (1) bek. vonatkozásában, az TÉVES!

"164. § (1) A 163. § szerinti eljárásokban mind az elsőfokú, mind a másodfokú bíróság harminc napon belül határoz."

Ugyanis amit te írsz, az az eredeti verzióban még valóban így volt. De a fenti jogszabályi helyet - hatályba lépése előtt - módosította a 2010. évi CLXXIX. törvény 11. §-a.

Ennyit erről...

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.21. 09:35:20

@Horizont:

"Nem is értem az ilyen megnyilvánulásokat, mint a tiéd is. Túlhangsúlyozták... Hihetetlen."

Örkény István: Hír

Ágyában dohányzott borsodbányai lakásán Haris Márton vájár. Miután végigszívta cigarettáját, lámpát oltott, falnak fordult és elaludt.

eszkep 2011.01.21. 09:52:29

@Seduxen: hazudsz.
A Magyar Közlöny (2010.XII.31), tehát a hatályos jogszabály. Nem pötyögném be az egészet (a neten biztosan megvan).
A 164 (1) viszont tömör és velős (szó szerinti idézet): "A bírósági eljárást soron kívül kell lefolytatni"
Harminc napja egyébként az érintetnek van, hogy a Médiatanács elmarasztaló határozata ellen keresetet nyújtson be.

Egyébként ennél több észt néztem ki belőled... Te komolyan azt akarod beadni, hogy a dec 30-án kihirdetett, 2010. évi CLXXIX. törvény (melynek címe: Az egyes CÉGJOGI és TÁRSASÁGI JOGI tárgyú törvények módosításáról (!!!). Módosít egy dec 31-én kihirdetett törvényt??? Én azt értem, hogy az agyhalott kommentelők 99%-a nem olvas Közlönyt, de azért eddig nem kellene lealacsonyodnod.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.01.21. 10:00:35

@eszkep: na idefigyelj!

csak azért nem küldelek el az anyádba, mert belém - veled ellentétben - szorult némi intelligencia.

Ha nem erőlteti meg a narancsdroid agyadat te fasz!

Magyar Közlöny 2010. december 30.-i 201. száma: 2010. évi CLXXIX. törvény. 11. §-a.

Próbáld meg elolvasni te fasz!

Előbb hirdették ki a MÓDOSÍTÓT, mint a médiatörvényt, mert a nemzet tolla nem volt elég gyors.

Idióta faszkalap!

eszkep 2011.01.21. 10:01:20

@Seduxen: Mea culpa Maxima!

A médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény 164. §-a a következõ szöveggel lép hatályba:
„164. § (1) A 163. § szerinti eljárásokban mind az elsõfokú, mind a másodfokú bíróság harminc napon belül határoz.
(2) A bírósági felülvizsgálati eljárásra a Fõvárosi Bíróság kizárólagosan illetékes.
(3) A bíróság a Médiatanács határozatát megváltoztathatja.”

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.21. 10:01:34

@Horizont:

példa a sajtó működésére. az egyik legkorrektebb hírportálon olvasható ma:

inforadio.hu/hir/bulvar/hir-407839

Borzalmas baleset az M5-ösön: elaludt a kamion vezetője

A leállósávban álló kisteherautóba rohant egy bosnyák rendszámú kamion az M5-ös autópálya 91-es kilométerénél, a Szeged felé vezető oldalon péntek reggel; a forgalom a mentés idejére félpályára szűkült - közölte a rendőrség. A kamion vezetője valószínűleg elaludt vezetés közben - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kamion utasa könnyebben megsérült, a kisteherautóban nem tartózkodott senki.

Borzalmas.

Secnir 2011.01.21. 10:04:48

na, idefingották eszkepet.
hiányzott már mint üveges tótnak a hanyattesés.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.21. 10:05:49

@Hajszás Láncos:

1. Nem internetezik mindenki. Nem is fog. Van néhány nagypapa aki nekilát, de ez nem mindenki.
A fiatalok sem mind.

2. Én nem tudom, mit képzel Viktátor a cenzúráról, de a médiatörvényben nincs szó ilyesmiről.

GatyaPityu 2011.01.21. 10:08:18

" Persze Madách-díjat mi sosem fogunk kapni, ő meg igen. Holnapután, Nógrád Megyétől. "
- Mégis, mit vártatok, azonosíthatatlan nicknév mögé bújt embereket fognak kitüntetni?
Nem mellesleg, egy olyan országban, ahol pld. Fekete János (komcsi közgazdász aki a hetvenes években elindította az országot az eladósodottság útján) kitüntetést kaphat, akkor Bayer kitüntetésével sem lehet gond. Utóbbi személy legalább nem ártott az országnak, a politikai hovatartozása alapján persze lehet őt bírálni vagy dicsérni pártszimpátiától függően.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.01.21. 10:08:34

@Mészáros Laci: ennél is borzalmasabb lett volna, ha a kamion SÖRT szállít... Belegondolni is rossz, ugye @Gunther: ?? :)))))

eszkep 2011.01.21. 10:08:57

@Seduxen: Még egyszer bocsánat. így jár, aki papír alapon olvas...
Viszont akkor már azt is odarakhattad volna emellé:
165 par (4): "A keresetlevél benyújtásának a határozat végrehajtására nincs halasztó hatálya, a keresettel támadott hatósági határozat végrehajtásának felfüggesztése a bíróságtól kérhető."

Homeoffice 2011.01.21. 10:10:11

@Seduxen:

Ne is mond...
Te gaz CZENK! Még másfél hónapig ki sem mozdulhatok itthonról, és szivatsz? .

GatyaPityu 2011.01.21. 10:10:44

Ja, és teljesen igaza van abban is Bayernek, hogy az internet sem szent tehén, ahol mindenki azt csinál, amit akar, és úgy tiporja sárba mások jogait, ahogy neki tetszik (pld. fika blogok, exbarátnők intim képeit és adatait közzétevő oldal, stb...)

eszkep 2011.01.21. 10:11:58

@Seduxen: Tényleg, egyébként az EU-s Vámkódex nem EU konform? Csak azért mert természetesen a vámbírságnál sincs halasztó hatálya a bírósági keresetnek.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.01.21. 10:13:10

@eszkep: spongyát rá, csak felkúrtad az agyamat :)

@Gunther: jól van na, sorry! azért otthon ihatsz, nem? (megjegyzem te tudhatod a legjobban, hogy a dolgozó kis kollégáidnak sem volt éppen sok lehetősége inni az elmúlt 3 hétben.)

Homeoffice 2011.01.21. 10:18:48

@Seduxen:

Te tudod a legjobban hogy otthon nem fogyasztok alkoholt. Mindegy. Ez legyen a legnagyobb problémám.
Az jobban zavar, hogy SEHOVÁ nem mehetek ezzel a tönkretört bokával...

Homeoffice 2011.01.21. 10:21:44

@Seduxen:

Te tudod a legjobban hogy otthon nem fogyasztok alkoholt. Mindegy. Ez legyen a legnagyobb problémám.
Az jobban zavar, hogy SEHOVÁ nem mehetek ezzel a tönkretört bokával...

2011.01.21. 10:40:56

@Mészáros Laci: Még nem internetezik mindenki, de fog. nem adok neki 15 évet, hogy ugyanolyan természetes és hétköznapi része legyen életünknek, mint ahogy manapság sem számít kultúrlénynek, aki nem tud kezelni egy televíziót, vagy nem tud írni-olvasni. Ez a jövő, akár tetszik, akár nem. A történelem kerekét visszafele forgatni nem lehet, aki viktátorkodni akar, annak ki kell találnia, hogy "rendszabályozza meg", vagy tiltsa be, hogy az alattvalók az interneten publikálják a gondolataikat. Vannak rá próbálkozások, Kínában, Belorussziában, Kubában, de egyelőre még nem nagyon sikerült megoldani, muhaha.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.01.21. 11:24:25

@ColT: persze hogy vannak értelmes részei. De ha én írok 150 oldal komoly elemzést, de egyik éjjel mikor befröccsözve a 96. oldalon nem bírom megállni hogy ne írjam bele a csöcsmöcspöcs hirtelenkedést, akkor aki elolvassa, azt fojga mondani hogy ja, ez az a csöcsöspöcsös elemzés. Nem azt fogja kiemelni hogy ez egy remek munka, kár azért az egy szóért. De ha én nem adom ki, hanem más szakemberekkel megbeszéljük előtte, akkor ők szólnak, hogy figyelj, benne maradt a korrektúránál az egyébként kellemes csöcsmöcspöcs szóegyüttes, akkor én kiveszem, és mindenki boldog.
Ha azonban, mégis benne marad, és mindenki szól, sőt, azt is mondják a cégemnél, hogy figyelj, mi nem akarunk egy ilyen csömöcspöcsös emberrel együtt dolgozni, mert ez nekünk ciki, akkor nem állok neki ordibálni hogy: IGEN? Azzal hogy ti ilyeneket mondtok, ezzel az családomat szidtok, hiszen ha anyám nincs, én sem vagyok! szóval Anyáztok? Nahát. Én kijavítom ha nektek ez kell, de ne anyázzatok, ert azt nem tűröm el.
Akkor a munkatársaim csak értetlenül néznek majd, és kérdezik: - Hogy de hát mi csak azt előre kértük hogy ne legyen csöcsmöcspöcs, te mégis megjelentetted, akkor szóltunk hogy így viszont nem megy a közös munka, erre Te azt modod ne anyázzunk?
Hát mit gondolnak itt rólunk? Mert anyánk azt gondolja hogy Fiam, Te egy nagy csöcsmöcspöcs vagy!

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.01.21. 11:25:00

@Legelő Őse:
opsz ezt a kommentet nem ide akartam...de ide is ok:-)

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2011.01.21. 13:00:50

@Hajszás Láncos:

én másképp látom, de meglátjuk.
a viktátorkodást viszont még mindig nem értem.
olvasd el a médiatörvényt, hogy tudd, mihez szólsz hozzá.

z666 2011.01.21. 13:14:05

@Kurt S. Earp: "Az index oknyomozó, tényfeltáró cikkei, elemzései nem véletlenül jelentenek hivatkozási alapot, hátteret a híradók vagy más hírportálok, blogok témáihoz."

Érdekes, amelyik cikkükkel kapcsolatban konkrét információim voltak (tehát ott voltam, láttam), ott szinte kivétel nélkül mindig durván hazudtak. Egy tipikus példa:
Tomcaték sokhelyszínes tüntetésén volt egy transzparens:
"Ne bántsd a magyart, az adójából élsz!"
Ők ezt írták helyette: "Ne bántsd a magyart, az adójából él!"

Csak két betűs csúsztatás, mégis értelmetlenné teszi az egész mondatot...

2011.01.21. 16:07:30

@Mészáros Laci: Ki a faszomat érdekli a médijatörvény? Elég belelapozni az életrajzába: aristotle.5mp.eu/web.php?a=aristotle&o=Zklf6SNpIF

f.m.j. 2011.01.21. 16:36:19

@Hajszás Láncos: valami kevésbé elvakultat nem találtál? :)

2011.01.21. 16:43:09

@f.m.j.: Na ne csinálj már úgy, mintha bármilyen érvvel meggyőzhető lennél! ;-)

f.m.j. 2011.01.21. 18:29:40

@Hajszás Láncos: csak próbálkozz, ne mondj le senkiről úgy, hogy nem is ismered :)
én mindenesetre megköszönöm, hogy belinkelted, mert nagyon mulattató, esti lefekvés elötti olvasmánynak kiválóan megteszi, annyira aranyos ahogy mindennek alaposan utánajártak :)

2011.01.21. 20:30:58

@f.m.j.: Ki nem ismeri? Egyszer már négy kurva évig élvezhettük őviktorsága balfaszkodását, nem is kért belőle repetát a nép, de nem ám, sem 2002-ben, sem 2006-ban. Viktorkád nyugodtan kezet csókolhat gyurcsótánynak, mert ha ő nem olyan amilyen, többet valószínűleg az életben nem ült volna a bársonyszékbe, és ezt köszönheti a gyalázatos négy évének 98 és 2002 között, amikor ugyanilyen pofátlanul osztogatta a pozíciókat olyan vállalhatatlan alakoknak, mint dajcs tamás (aki még egy diplomát sem tudott összehozni amíg nem volt kormányfő a haverja) vagy simlicska, akinek apró piroska mellett kéne a börtönben elrohadni.

Horizont 2011.01.21. 20:42:52

@Hajszás Láncos:
Valóban ismerjük Orbánt. Tudjuk milyen volt, tudjuk mit csinált. Már aki nem annyira szemtelenül fiatal:) Álljál már azért két lábbal a földre le!!Nem volt szuper '98 és '02 között, ez tény. De ma már teljesen más megvilágításba kerül az ő négy éve ha mellétesszük az elmúlt 2-4 év mellé! Be kell, hogy lásd. Én nem szavaztam a Fideszre, de nem is értem a gyűlölködő fröcsögőket. Ti hol éltek az elmúlt években? Nem láttatok? Nem hallottatok? Nem tapasztaltatok? Nem dicsérni akarom a Fideszt (isten ments), sokkal többet vártam tőlük ez is tény, mondjuk nagyon meg sem lepődtem, de legalább az előző 4 évüket ne nyomjuk már le az SZDSZ + MSZP alá!

f.m.j. 2011.01.21. 20:59:25

@Hajszás Láncos: nos, azt hiszem ekkora baromságra reagálnom sem kéne, azt hittem okosabb, és árnyaltabb a gondolkodásod... tévedni emberi dolog, és még velem is megesik, spongyát rá :)
egyébként nem ismerek olyan embert, aki valaha "Viktorkámnak" szólítanék, már itt elvétetted, ez a helyzet
troll bácsi, több szót nem vesztegetek rád, feleslegessé válik minden elmés, és sziporkázó visszavágás...

Kandabula 2011.01.21. 21:02:24

Az illető okádik, de felháborodik azon, ha valaki csak sercint.

2011.01.21. 21:19:19

@f.m.j.: Akkora baromság, hogy minden szavam színigaz, viktátor egy balfasz volt, aki, miután kimutatta a foga fehérjét, csúfos vereséget szenvedett a komenyista utódpárttól, kétszer egymás után. Szánalmas és szégyenletes, de ez a helyzet. És nagy összegben fogadni mernék rá, hogy ha marad a jelenlegi választási rendszer, most sem lesz belőle két ciklusos viktátor, mert normális embernek viszket a tenyere ennek az átkozott bandának a látványától is.

@Horizont: Na persze, tudom én, hogy nosztalgiaválasztás volt ez is, mint annó amikor az antall/boross halálbrigád után visszasírták a Horn féle MSZP-t, de már akkor sem jött be. Ilyen egyszerűen nem lehet az idő kerekét visszaforgatni, hogy "orbán alatt jobb volt, akkor ha megint orbán lesz, akkor megint jobb lesz." Választani _program_ alapján szokás, az pedig a fidesz esetében csak egy sejtelmes és homályos fércmű volt, amivel egy év alatt semmit sem tudtak kezdeni, megy a szájkarate ezerrel, az ország népe meg ugyanúgy dögledezik, mint gyurcsányék nyolc éve alatt. És még ugyanez lesz az elkövetkező három évben is, aztán majd a következő ciklusban (talán) megtudjuk, hogy ki kapta a nokiás dobozokat. :-(

f.m.j. 2011.01.21. 21:26:42

@Horizont:
Bayer okádik, közben meg felháborodik (ezzel kimerítve a képmutatás fogalmát), pedig a tisztánlátó-ártatlan ellenoldal csak köp egyet (mer' az csak csurrant egyet, kis bagatell, a fasisztarasszistanácibayerhoz képest :):):)))

Horizont 2011.01.21. 21:56:42

@Hajszás Láncos:
Te hol élsz? Szerinted itt nálunk a magyar ember program szerint választ? Nagyon el vagy te tévedve.
Mit lehet kezdeni veled is aki halálbrigádnak nevezi az Antall-Boros kormányt? Oké sokat hibáztak, na de ilyen jelzőt használni ember? Dögledezünk? Igen! Azt ne taglaljuk, hogy miért és hogy kiknek köszönhetjük! Tele van az ország adóssággal. Nincs ingyen ebéd tudod megmondták. Ha nincs pénz, nemhogy Orbán de még a magasságos atyaúristen se tud jólétet faragni.Milyen programot csináljon a "nincsre"? Kicsi a mozgástere. De amikor a minap azt merte mondani, hogy senki nem mehet el előbb nyugdíjba, felhördült a baloldal, hogy ezt mégse, fúj gonosz Orbán stb. stb. Utálom a az elvakult fidesz-fanokat is, de azokat is akik tele szájjal szidják őket, szinte piedesztálra emelve ezzel az előző kabinetet. Arany középút? Te is csak fröcsögsz.

@f.m.j.:
Szia! Hát Bayert is ismerjük, már nem mai gyerek:))) Bátor, szókimondó:))) Óh miket nem írok:)

2011.01.21. 22:19:00

@Horizont: Hogy hol élek? Az intellektualitás elefántcsonttornyában, és mélységesen lenézem innen a darutollas horthy-nosztalgiás faszfejeket, mint antallék, akik hónapok alatt 38%-os inflációt és a 2006-osnak megfelelő mértékű inflációt csináltak a működő országunkból. És az nem mozgástér kérdse volt, mert az bokrosnak, hornnak sem volt egy fikarcnyival sem több, mint nekik, mégis le tudták lassítani a gazdasági katasztrófát. (Sőt, egyes vélemények szerint az első viktatúra viszonylagos jóléte is Bokros Lajos munkásságának utószele miatt volt - bár erről lehet vitatkozni.) Visszatérve a viktátorra: akinek nincsen semmi ötlete, hogy az ismert helyzetből merre keressen kiutat, az pontosan miért is indul a választásokon? Tán csak nem a személyes cezaromániája miatt? Vagy hogy a megszerzett hatalommal jól visszaélhessen a saját zsebe hasznára? Gyurcsánynak küldetéstudata volt, azért kampányolt hazugságokkal, hogy lehetőséget kapjon a politikai változtatásokra, amit jónak látott (és amiből végül nem lett semmi, mert a saját, párton belüli ellenzéke elszabotálta, és végül őt is eltávolította), de orbánnak mije van? Nagy pofája, mögötte meg semmi, csak a mérhetetlen hatalomvágy, hogy Magyarország első embere szerepében tetszeleghessen a tükör előtt. Biztos, hogy ez kell most az országnak újabb négy kurva évig? Mikor fog már valaki ténylegesen szembe nézni a problémákkal, a helyett, hogy a külsőségeken lovagol? Minél később, annál jobban fog fájni...

Horizont 2011.01.21. 22:39:48

@Hajszás Láncos:
Hát elég hajszás veled kommenteket váltani. Elfogult vagy, és így nem józan szemléletű. Gyurcsány küldetéstudatára is magasról nagy ívben sz..rok. Már bocsánat. Te meg felmentést adsz neki? Meg vagy te buggyanva? Hatalomvágy?? Igen az van mindegyikben egyformán. Kedves Fletóban pont annyi mint Orbánban. Akik ma jelen vannak a politikában azoknak vagy hatalomvágyuk van, vagy pénzéhségük, vagy semmihez nem értenek a kinti világban. A legrosszabb akiben mind a három egyszerre tobzódik. Hidd el aki normális egészséges gondolkozású, és szeretne és tudna is jót tenni, és alkalmas is lenne az már rég elmenekült abból az ocsmány világból. Te csak ne védd és ne is támadd egyik oldalt se jobban, nem jobb itt egyik sem a Deákné vásznánál. Megnyugtatlak, hogy MI a NÉP sem. Ezért dagonyázunk a jó kis langymeleg szarban immár 21 éve, kormányok meg jönnek - mennek, mi meg maradunk, néha kiemelkedünk a szarból de csak annyi időre, hogy levegőt vegyünk és ne dögöljünk meg. A vegetáláshoz valót beszippanthassuk. És minden adót, járulékot befizethessünk. Ennyi.

2011.01.21. 23:09:05

@Horizont: Miért lennék elfogult? Miért menteném fel gyurcsányt? Csupán annyit jegyeztem meg, hogy neki a küldetéstudat miatt kellett a hatalom, viktátornak meg a hiúsága miatt kell a hatalom. Gyurcsányról sok rosszat össze lehet hordani, de azt, hogy a rábízott hatalommal visszaélt volna, vagy hogy saját zsebre dolgozott volna, azt pont nem. Ő már rég befutott ember volt a kinti világban. Ilyen szempontból bizony Gyurcsány jóval felette állt a szokásos magyar politikusoknak. Ő igazi államférfi módjára gondolkodik, nemzetet akart menteni... csak éppen az összes többi párttársa nem ezt akarta, hanem lokodni, és amikor már nagyon unták Fletó okvetetlenkedését, egyszerűen eltávolították, ennyi. Volna pár fickó a fideszben is, akit jobb lenne eltüntetni, és mindjárt kevésbé szúrná az emberek szemét a banda. Mondjuk orbán, dajcs, rogán, kósa... gusztustalan, húsz éves, bűzlő politikai hullák adják a fidesz arculatát, ha nem szabadulnak meg ezektől, három év múlva mehetnek a süllyesztőbe a maszop után.
A jobbiknak legalább volt programja. Konkrét programja. Hogy mi lett volna belőle, ha ők kapnak 2/3-ot, azt nem tudjuk. Azt sem, hogy mit szóltak volna hozzá a mi nagy barátaink, a külföldiek, akik olyan kurvára oda vannak értünk, amióta csak megérkeztünk "az undorító szőrös lovainkon" és végigraboltuk őket. Orbán viszont egy hülye ripacs akinek max a felcsúti III. oszt amatőr focicsapatban lenne helye, nem a bársonyszékben.

Kandabula 2011.01.22. 01:16:21

@Horizont: akkor idézek:
... "A hír szent, a vélemény szabad"...
Persze kivéve azok véleményét, melyek nem azonos B.Zs. véleményével. Ő fröcsög, lerohadékozza a kommentelőket, zsidózik keményen, de fel van háborodva, ha őt is hasonlóan minősítik. Elgondolkodtató, hogy mindjárt "rohadékkal" indít. Mi köze lehet egy ilyen emberhez bárkinek?

Horizont 2011.01.22. 09:37:47

@Kandabula:
Minden oké, csak azt nem értem ezt miért nekem címezted? Találsz egyetlen sort is ahol Bayer védelmére keltem? Sőt....Azt írtam, hogy nem értem az értelmetlen gyűlölködést. Egyik oldalon se. Bayer konkrétan az az ember aki egy másodperc figyelmet nem érdemelne meg amúgy, de sajnos beletolakszik a pofánkba.

bunji jumping 2011.01.23. 17:19:15

@tintamin: Bogár László fejéről mindig egy aszott citrom jut eszembe. A többi gyümölcs ráncosodik, megrohad, de a citrom megszárad, összemegy. A fejben lévő agy ugyancsak összemegy.

SPYD3RM4N 2011.01.23. 21:22:18

Nem szorosan a témához kapcsolódó kérdés, de blogokról és médiatörvényről szól.
Itt az indexen indított blognál kétféle közül lehet választani: vagy vannak rajta hirdetések vagy nincsenek. A leírás szerint - a várhatóan 0 bevételt most elfelejtve - azoknak érdemes a reklámos megoldást választani, akik nagyobb eséllyel ki akarnak kerülni az index címlapjára. A szerkesztők elsősorban a reklámos blogok közül válogatnak. Azonban ha jól tudom, ha reklám van egy blogon, akkor az ezáltal máris regisztrációköteles, a médiatv. hatálya alá, a hivatal ellenőrzése alá stb. tartozik. Tehát ha nagyobb eséllyel szeretne egy frissen induló blog nagyobb nyilvánosságot, akkor vállalnia kell, hogy az index a regisztrációköteles kategóriába teszi.

Jól gondolom, hogy ez így nem jó? Jól gondolom, hogy ez korábban is így volt, tehát nem a médiatv. miatt van ez így? Jól gondolom, hogy ezen nem csak érdemes, hanem lehetne is változtatni?

Kandabula 2011.01.24. 02:13:19

@Horizont: lehet, hogy félreértettelek. Elnézést.

Hozzá Szóló 2011.02.10. 11:17:46

@Atro: Nem, apukám, Bayert a stílusa miatt ítéli el mindenki, aki nem a disznóólban nőtt föl, tudod? Persze az ilyen emberek, akik eszdéeszeseznek meg drogosoznak, libsi meg komcsi nekik mindenki, aki nem haver és nem elég narancssárga... azoknak ez bejön, ugyebár...

Hozzá Szóló 2011.02.10. 11:18:44

@Atro:

"Ja, és teljesen igaza van abban is Bayernek, hogy az internet sem szent tehén, ahol mindenki azt csinál, amit akar, és úgy tiporja sárba mások jogait, ahogy neki tetszik (pld. fika blogok, exbarátnők intim képeit és adatait közzétevő oldal, stb...)"

Gondolj néha magadra is, meg az undorító szutyok stílusodra.

süti beállítások módosítása