Skip to content


       Szűrés lista

A rasszista kamera tarrbélás felvétele

Egészen hihetetlen, de nem törlődött le "véletlenül" a térfigyelő kamera felvétele, és korrekt módon 24 órával az események után nyilvánosságra hozta a rendőrség.

Ugye emlékszünk, két verzió született arról, hogy mi történt kedd este Gyöngyöspatán:

V1:
"A hajnalig virrasztó romák szerint a Véderő és a Betyársereg nevű szervezet 15-20 tagja botokkal, fokossal, ostorral jelent meg cigánysorhoz vezető utcában, ahol a tömegverekedés kialakult."

V2:
"Eszes azt mondta, hogy nem volt semmiféle ünneplés, semmiféle fegyver, a Véderő egyik tagja „civilek” társaságban csak sétált a cigányok lakta utcán, amikor rájuk támadtak legalább százan, botokkal, karókkal."

Nos, az igazság megint (szokás szerint) félúton van, a részeg Alex nekiállt az utca közepén hugyozni, és hiába kérte a 3 társa, megindult a házak felé ... de "tömegverekedésnek" nem nevezném, a látottak után.

A térfigyelő kamera Tarr Bélásan, fekete-fehérben és meglepő módon hanggal rögzítette az eseményeket, így (szerencsére) a verekedés nem látszik, csak hallatszik, de az is éppen elég.

Bakker, a sötétben milyen gyorsak ezek a romák, pár másodperc alatt ott vannak, majd nincsenek ott.

Amúgy kurva félelmetes az egész, "kellemesek" az éjszakák vidéken, kutyavonyítás vegyítve az "üssed" és üssétek" ordibálással.

A rendőrök tényleg ott voltak 1 perc alatt a helyszínen, mi történt volna, ha csak 5 perc alatt érnek ki? Négy halott? És mi a helyzet ott, ahol éjszaka 1 rendőr ügyel 5 falura?
 

Címkék: rendőrség botrány cigány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr752860813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

minimalista 2011.04.28. 09:40:16

@Nurrddin:
Igen, sajnos az, olyan "koncepciós törvénynek" tűnik.

Kartal (rezervált) 2011.04.28. 09:41:33

@Seduxen: Lefordítom magyarra a rossz PC dumád: aki rendet akar fenntartani, megvédeni a jogkövető állampolgárokat, az mehet a börtönbe, de a bűnöző továbbra is szabadon azt csinál amit akar. Köszönjük fidesz!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.28. 09:42:41

Jah, viszont amit a Híradóban "nyilatkozott" a norvégok vezetője (vajda?) az meglehetősen zavarosnak tűnt. Tuti kamu. Vagy csak ennyire sötét a faszi...

sz4sz4 2011.04.28. 09:43:05

@Seduxen: tényleg ez lehet a megoldás, reggel a peti is megmondta, jól haladnak a rendrakással!

"A Fidesz-kormány azt ígérte, hogy rendet tesznek az országban. Ezzel jól haladnak - jelentette ki Szijjártó Péter az MTV Ma reggel című műsorában."

kuruc.info/r/2/78237/

Na s egy idézet, hátha valakinek segítek megspórolni a kávét:

"Ebben az ügyben egyértelmű, hogy az emberek rendet és biztonságot akarnak – mondta Orbán Viktor. Hozzátette, hogy akik ebben eddig részt vettek azok haza fognak menni, mert megjelennek az állam képviselői és érvényt fognak szerezni a törvénynek. A kormányfő úgy gondolja, hogy Gyöngyöspatát és az ehhez hasonló helyzeteket most hosszabb távra is kezelték."

WTF?

www.hir24.hu/belfold/254887/orban-viktor-gyongyospatarol-nyilatkozott.html

Kartal (rezervált) 2011.04.28. 09:43:18

@ColT: na most utoljára leírom: NEM JÁRŐRÖZTEK! Egy véderős volt közöttük, és egy havernál rúgtak be. A többit már tudod.

Kartal (rezervált) 2011.04.28. 09:44:44

@sz4sz4: olvastam. Rosszul lettem. Ez a faszi beteg.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.28. 09:45:18

Ja a másik, aki egyenruhában azt hiszi, joga van fellépni mások ellen, vagy félelmet kelteni...

...na most kibaszunk a mocskos parkolóőrökkel! :D

minimalista 2011.04.28. 09:45:56

@Seduxen:
"a magam részéről azért is gondolom elhibázottnak az egészet (nem jogi oldalról, mert arról fentebb már elmondtam a véleményemet), mert az OKOZAT ellen kíván fellépni a jogalkotó (meglehetősen balfasz módon), míg a KIVÁLTÓ OKKAL továbbra sem kíván foglalkozni. Ennek - finoman szólva is - nagyon rossz üzenete van."

Teljesen egyetértek. Ráadásul ez a tüneti maszatolás jellemző a politika minden területén: az okok keresése/kezelése még csak alternatívaként sem merül fel, egész másképp, a valóságot elfedve tematizálják monokrómra a dolgokat...

readonly 2011.04.28. 09:46:29

@sz4sz4:

"A kormányfő úgy gondolja, hogy Gyöngyöspatát és az ehhez hasonló helyzeteket most hosszabb távra is kezelték."

Hosszabb távra? Hát ez a faszi nettó hülye. :-(

Gorillakiraly 2011.04.28. 09:46:33

@gauche caviar: Bölcsen szóltál, de abban is van igazság, hogy mi nem tudhatjuk milyenek a hétköznapok egy ilyen borsodi kis faluban. A világ persze nem fekete, vagy fehér de ez a helyzet nem vezet sehova. Vagyis ahova ez vezet, azt senki nem szeretné.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.28. 09:47:11

@Kartal (rezervált): Aham. Mondjuk ez is butaság volt részükről. Tudják, hogy mindenki utazik rájuk, kerülniük kéne minden hibát.

mocskosbaribaszó 2011.04.28. 09:47:16

@sz4sz4: kezelték is! az ő problémájuk az egyenruhásokkal volt...

Jó ízlelgetni ezt a szót, egyenruhásbűnözés: Még egyenlőre semmi garázdát nem csináltak, de már kollektíven minden egyenruhás bűnöző, míg a nem létező cigánybűnözésre napi szinten kapjuk a példákat. Most akkor hogy is van ez?

2011.04.28. 09:47:52

@DArchAngel: ez hülye kérdés volt: rájuk mikor vonatkozott a törvény?
Börtönnel fenyegetni egy cigányt? Olyan mint ha kurvát fasszal ijesztgetnének.

lyken 2011.04.28. 09:48:47

@Seduxen: "az OKOZAT ellen kíván fellépni a jogalkotó (meglehetősen balfasz módon), míg a KIVÁLTÓ OKKAL továbbra sem kíván foglalkozni. Ennek - finoman szólva is - nagyon rossz üzenete van. "
Rátenyereltél a lényegre. A Fidesz azt hiszi valamiért, hogy mindent meg lehet oldani kommunikációval.

"a közbiztonság, közrend fenntartására irányuló, vagy annak látszatát keltő tevékenységet szervez, amely másokban riadalmat kelt"

Baszki. Joszip tot meg a kayaibrahim szervezte. Algériából. Hülyék.

sz4sz4 2011.04.28. 09:53:54

@ColT: várjá', nemtom melyikre gondolsz, én reggel valamelyik hírműsorban ezt a tagot láttam, hasonló hazugságokkal operált:

"– Tegnap egy 14 éves fiút olyan súlyosan összevertek, hogy máig kórházban van. A négyszázötven helyi roma az Amerikai Egyesült Államoktól kér majd politikai menedékjogot – mondta Farkas János, a helyi kisebbség elnöke."

Gondolom a kórházi képeken szereplő bőrkabátos gyerekről van szó. Szerintem akit "súlyosan összevernek" az nem így néz ki. És este fél 10kor mi a faszt keres egy 14 éves fiú az utcán? Kérdésem természetesen költői.

Nurrddin 2011.04.28. 09:54:25

@sz4sz4: ???? kezelték? mármint mit?
végülis igazuk van...

ha nem lennének ezek a náczikok akik bakancsoskodva masíroznak kutya nem figyelne patára és a többi hasonló falvak százaira...
megoldás:
lecsukni minden masírozni, járőrözni szándékozót (lehetőség szerint a masírozás gondolatának megszületése utáni pillanatban)
és máris minden rendben...
érts jól: nem az a gond, hogy élhetetlen a kelet-magyarországi vidék, a gond az, hogy ez nyilvánosságot kap mindenféle náczikok miatt

amiről nem beszél a média, az nincs
ennyire egyszerű
meg kell szüntetni a lehetőséget, hogy a média számára érdekes legyen, és egyből rend van
és még ez mellé sikerült olyan törvényt is hozni, ami alapján akin van, és akin nincs sapka, sittre vágható, az csak a bónusz...
de ez számukra nagyon kontra produktív lesz

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.28. 09:55:17

@ColT: "na most kibaszunk a mocskos parkolóőrökkel! :D " - nem is beszélve a "szürke egerekről", vesszen minden közteres :DDDDD

lyken 2011.04.28. 09:55:41

Egyébként oké, kezeljék így a dolgot Fideszék. De. Akkor tegyék lehetővé a jogos önvédelmet és reálisan bővítsék ennek körét. Ja, és nem mellesleg engedélyezzék az otthonvédelmi fegyverek tartását amit magánterületen az illegálisan ott tartózkodók ellen legálisan használhat.

mocskosbaribaszó 2011.04.28. 09:57:15

@sz4sz4: jó a kérdés, számomra nem tisztázott valami

4--ből csak 3 sérült meg?
mindenhol a 4 sérültet emlegették, amibe a gyereket is beleszámolták, viszont az meg nem biztos ,hogy ott kapta a pofont!

Valaki elmondaná?

Dr. Bélus___ 2011.04.28. 09:57:46

@gauche caviar: "Úgyhogy kb annyi van, hogy Alex megkapta azt amit kiprovokált, csak nem hitte, hogy megkaphatja."
Na figyelj értelmileg visszamaradott barátom: Alex (főleg részegen) BÁRMIT csinálhat provokációként (igen, még kést is döfhet egy cigányba), akkor sem szabad a mai magyar törvények alapján ennyire megverni (aránytalan önvédelemről hallottál már? az uborka és a villanypásztoron rángó cigány esete megvan?). Nyilvánvalóan Alex nem döfött senkibe kést, max a karját lengette és beszólt, szóval ezért levágni az ujját SEHOL nem elfogadható. Hívhatsz viszont rendőrt, ennyit tehetsz. Szóval az agresszív állatokat védő cigánymosdatást légy szíves fejezd be!
Mellékesen megjegyzem, hogy Alex ujja valszeg védekezés közben lett levágva - odatette a kezét. Vajon ha nem teszi oda, a vágószerszám hol landol? A torkában? Ez nem gyilkossági kísérlet?

Kartal (rezervált) 2011.04.28. 09:57:48

@lyken: igen. 20 éve azt hiszik, hogy rendeletekkel meg pofázással mindent meg lehet oldani. Szólni kéne már nekik, hogy LÁTJUK MIT CSINÁLTOK! Látjuk, hogy csak a szöveg van, tevékenység jobb esetben semmi, rosszabb esetben a szöveggel ellentétes irányba halad! Nem vagyunk retardáltak, kedves politikusok. Veletek ellentétben...

2011.04.28. 09:59:28

@lyken: Olyan szépen huggyozik ez a fiú, ki kellene nevezni főrendőrnek a Teve utcába!

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.28. 10:00:15

@a sötétség seregeinek vezénylő tábornoka: Ilyen légvárakat már sokan építettek.

Az a probléma hogy ez egy gyökeresen más kultúra, kezdve a patriarchális kollektív tudattal, vagyis ha valamire a vajda engedélyt ad, az törvény.
Másrészt a cigánygyerekek sem hülyék. Ha abban a tudatban nőnek fel, hogy őket a szüleik egyszerű haszonállatok gyanánt, kizárólag a még több szociális segély és családi pótlék megszerzése miatt "tartják", milyen konzekvenciákat fognak levonni? Ők is pontosan ilyen életet fognak élni. Erre százezer példa van. Itt élnek körülöttünk. Kollektív tudattal, saját kultúrájukba vetett maximális igazságérzettel

Az a legnagyobb baj hogy a légvárak miatt túl sok (nullánál több) idős embert öltek már meg, megélhetési bűnözéssel mentegetőzve, és semmi nem fog változni, amíg a liberálisok bátorítják őket. Illetve dehogynem változik: egyre többen vannak és egyre hangosabbak.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.28. 10:00:39

@sz4sz4: Arra gondoltam... :D

@Kartal (rezervált): Hol nem szarnak le minket....

@Seduxen: Ahaaaa....

Kartal (rezervált) 2011.04.28. 10:01:01

@Bélus___: hol élsz? Ha cigány csinálja magyarral szemben: fegyverrel elkövetett garázdaság (jó esetben). Ha magyar csinálja cigány ellen: aljas indokból különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossági kísérlet, közösség tagja elleni erőszak, és a többi...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.28. 10:02:53

@Seduxen: Ja, nem beszélve a biztonsági őrökről pl. a melóhelyemen! Úgyis pont elegem van belőlük.

minimalista 2011.04.28. 10:03:31

@Seduxen:
"akkor még nem sejtettem, hogy békaemberekkel fogok találkozni"

És egy jövőbeni per "sértettje": "mikor lopni indultam még nem sejtettem, hogy a közrend jogellenes fenntartóival fogok találkozni"
Csodálatos! :D

citizen queen 2011.04.28. 10:03:38

@lyken: Ha már jártál vidéken, akkor tudod, hogy ez nem lehetőség hanem életkép. Annyi, hogy a civilizált emberek nem rohannak csordában lincselni. Roma emberek esetében ellenben lassan tucatnyi példát láthattunk az elmúlt pár évben csoportos garázdaságra. Ezek ellen miért nem szólalt fel egyik jogvédő sem? A többség joga smafu? Az csak a kisebbségnek van?

Az ál-jogvédő szervezetek (TASZ, Amnesty I., stb.) szerint igen, csak a kisebbségnek vannak jogai, a csendes többség meg le van szarva részükről. Emlékezzetek vissza, hogy fel voltak háborodva, amikor rasszizmus miatt elítélték a Tavaszmező utcai kiccsaládot. (Hogy mersz a mi utcánkba jönni?) Hiszen azt a törvényt a kisebbségek védelmében hozták, ergo a jogvédők szerint azt a kisebbségek ellen nem lehetne alkalmazni. Ennyit ezekről az aljas, végletekig elfogult jogvédő idiótákról. Meg voltak sértődve, hogy a törvény a védenceikre is vonatkozik. Itt tartunk ma, hála a húsz évnyi "áldásos" tevékenységüknek. Holott normális országban teljesen természetes, hogy a törvények minden állampolgárra vonatkoznak, kivétel nélkül. És ideje lenne tisztázni azt is, hogy rasszista nemcsak a fehér ember lehet.

sz4sz4 2011.04.28. 10:05:35

"Na,itt a jegyzőkönyvből,hangfelvételekből,hogy ki mit csinált .
Nincs benne olyan,hogy betámadták,szidták a cigányokat,ahogy a tévében előadták .
v:- Alex, Alex!
A:- Mivan? ... Hugyoznom kell b+.
V: (nevet)
A:- Csak nem hugyozok a kocsiba. B+ ... hugyozok.
V:- Alex gyere onnan!
A:- Várjál már!
C1:- Gyertek be!
C2:- Kö**ög, fa****opó!
A: - G*ci azt írtam ki hogy Szálasi
C1: - Gyere!
C2: Kö**ög, fa****opó!
A: - Jó éjszakát fiúk!
C-k: ....
A: Gyere fel!
C-k: Gyere kö**ög, gyere be
A: (elindul feléjük)
V: Alex! Alex! Gyere vissza!
(ordítozás, kutyaugatás)
(V és társa Alex után indul)
V: Alex, Alex! Gyere vissza!
C-k: Nácik!
V2: Alex légyszi gyere vissza! Alex ne legyél hülye!
V: Alex!Alex!
C-nő: gyere-gyere-gyere!
V2: Alex! Gyere már kicsit! Alex!
...
(többször elhangzik az Alex, Alex, illetve kutyaugatás, valamint tárgyak ütődésének zaja)
C-K: ...
gyertek!Rá rá rá!
...(ordítozás, tárgyak ütödésének zaja, több irányból érkezik erősítés a cigányokhoz)
C-k: ...
Üssed! Üssed! Üsd meg!(rendőrautó dudálva érkezik, cigányok szétszaladnak)
...
V1, V2: Alex társai
A: Alex a vizelő férfi
C1, C2, C-k, C-nő : gyöngyöspatai cigányok."

Innen:
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109700543&t=9208346

citizen queen 2011.04.28. 10:12:46

@sz4sz4: Orbánék a saját sírjukat ássák azzal, ha csak sebtében hozott látszat-intézkedéseket hoznak, és nem szüntetik meg sürgősen a kiváltó okokat (vagy legalábbis nem próbálják meg, és ez hosszú folyamat lesz, mert a probléma sajnos már rég túlnőtt a legendás két héten) . Vagyis a hatályos törvények kőkemény betartatása mindenkivel, nemcsak az egyik oldallal, hanem a másikkal is. Nincs verekedés, lincselés, önbíráskodás, lopás, erdők, gyümölcsösök letarolása, nyugdíjasok terrorizálása, és sorolhatnám. Amíg ezt nem lépik meg, nem lesz rend az országban.

fokabacsi 2011.04.28. 10:15:06

Mindegy ezeknek!Lehazudják a napot az égről! Majd azt mondják a retkes kátrányos helyzetűek, hogy: " hamis a felvétel"!
Felettébb kínos lenne mindenki másnak, hogy lelepleződtek, kivétel a c+a zs, mert ezek hazudnak pofátlanul rendületlenül.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.28. 10:16:09

@minimalista: "És egy jövőbeni per "sértettje": "mikor lopni indultam még nem sejtettem, hogy a közrend jogellenes fenntartóival fogok találkozni"

még inkább autentikus lenne, ha a "közrend jogellenes fenntartásának látszatát keltő szervezőkkel" verziót írnád :DDD

komolyan, ez egy vicc. azt hittem, hogy a Holocaust-tagadó Btk. tényállást, vagy a Lex-Gárdát nem lehet alulmúlni, de ismét tévedtem :(((

marcinátor (törölt) 2011.04.28. 10:19:35

Nem értem, miért aprózzák el azokat a törvényeket. Fektessék csak le, hogy aki fehér bőrű az náci, és automatikusan 3 év börtön. Ha kiengedéskor is fehér, akkor még egy kör. Mert végül is ide akarnak eljutni, nem? Az irányból ezt olvasom ki.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.28. 10:24:41

@marcinátor: remek öltet, és ugye a "végén" bejön a "három csapás" (ami tudomásom szerint inkább három DOBÁS lenne, de kicsire nem adunk), és végső soron elérhető, hogy az összes mocsoknáczi fehér néhány év múlva megkezdhesse a tényleges életfogytot valami kellemes fegyházban :DDD

sz4sz4 2011.04.28. 10:27:16

Szenvedélyes vitát váltott ki, hogy egymillió forintot adtam a (gyöngyöspatai) POLGÁRŐRÖKNEK. Volt, aki nagyszerű hazafias tettnek és volt, aki magamutogatásnak, sőt, provokációnak tartotta a gesztust. De mit mondtak az érintettek, a gyöngyöspatai ADÓFIZETŐK, NYUGDÍJASOK? Ők végtelenül hálásak voltak és megköszönték. Egy csipetnyi reményt láttak benne a reménytelenség sűrűjében.
Volt, aki azt vetette szememre, hogy a pénzzel csak megkönnyítettem, hogy az ADÓFIZETŐK elhagyhassák a települést, ez pedig rossz válasz a CIGÁNYOK agressziójára. Aki mondta, itt ült Pesten, és egy békés szobában azon gondolkodott, hogy valami okos elemzést kellene írni a helyzetről. Az elemzés is fontos, bár kedvem lenne javasolni, hogy küldje el Gyöngyöspatára, és kérdezze meg a rettegésben élőket, hogy momentán egy elemzésre vagy inkább pénzre lenne-e szükségük.
De idetartozik még valami. A saját lelkiismeretem. Hogy itt élek ebben az országban, és nem akarom annyival beérni, hogy szörnyülködöm a helyzeten ilyen-olyan módon. Hogy az ország polgáraként, ellenzéki politikusként, egykori kormányfőként viselem a felelősség egy darabkáját. De ha ez így van, akkor ebből nem következik-e a cselekvés kényszere? Szerintem igen.

Na, ezt feri írta fb-on, pár szót kicseréltem, ugye, mennyire elképzelhetetlen?
Eredeti:
www.facebook.com/notes/gyurcs%C3%A1ny-ferenc/egymilli%C3%B3/206767439355726

citizen queen 2011.04.28. 10:28:19

@gauche caviar: És mondd csak, felvilágosult, haladó belvárosi balos barátom, mi van a gyöngyöspatai magyarok toleranciaszintjével? Amit évek óta kezdtek ki a különböző "csínytevések", "csenések", és sorolhatnám a többi idióta eufemizmust, amivel a drága jogvédők próbálják mentegetni a megfélemlített kisebbség napi szintű törvénytelen tetteit? Nekik, a helybeli lakosoknak nem fogyhat el a türelmük, amikor évek óta fosztogatják, és terrorizálják őket, a hatóságok, és a rendőrség meg tojik az egészre? Mondd, kitől várjanak ők segítséget? A jogvédőktől, akik deklaráltan szarnak rájuk, mert csak és kizárólag a cigányok jogai érdekli őket? Te, és az elvtársaid az ő rettegésüket, kiszolgáltatottságukat nem veszik észre, vagy próbálják bagatellizálni. Pedig azért, mert nem vonyítanak színpadiasan bele a kamerába, bizony még ők is retteghetnek, nap mint nap, és sajnos jó okkal. Btw, eddig Gyöngyöspatán az ott dúló "fasisztaveszély" ellenére még csak magyarok sérültek meg. A rettegő kisebbségnek haja szála sem görbült. Hát nem érdekes?

minimalista 2011.04.28. 10:28:58

@Seduxen:
Igaz, elfogadom a javaslatot! :D

Egyébként ezzel a törvénnyel kapcsolatban nekem is a holokauszt-tagadás tényállása jutott eszembe, bár ha egyáltalán lehetséges, ez a mostani még abszurdabb...

Zsuzsietta 2011.04.28. 10:30:55

Mind a maradék hajam égnek áll, amikor azt hallom / olvasom, hogy a jogvédőket csak ennek vagy csak annak a jogai érdeklik.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.28. 10:35:46

@Seduxen: Csak honnan lesz annyi barna, aki vigyáz rájuk?

Meg honnan lesz kajájuk? :)

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.28. 10:40:26

@ColT: új valóságsó indulhat a Farm apropójára :)))

A Sitt címmel, minden rab azt eszi, amit megtermel, és minden héten be lehet szavazni őrnek +1 barnát, és +10 rabot.

Amúgy amilyen birka a magyar, ha nem lenne őr, akkor sem szökne meg :DDD

sz4sz4 2011.04.28. 10:49:50

@gauche caviar:
"Mindezt úgy, hogy nem olvasol egész nap internetet, anyukád nem fizette neked az egyetemet, hanem csak ott vagy a nyomorban, a semmi közepén, körülötted gyűlölnek a bőrszíned miatt, végletekig hiszterizálták a helyzetet, hónapok óta rettegésben alszol és akkor jön valami baromarcú..."

Bazmeg, azé' ezt még gondold át. Szerinted az alex és barátai ott lettek volna (megjegyzem én is kurva rossz "ötletnek" tartom a pisilős dolgot) ha a szeretett CIGÁNYAID az előző években nem terrorizálták volna fél Patát (na meg ugye hány településen megy ugyanez...)?

Te is úgy adod elő, hogy ott a békés cigány kisebbség, akiket csak a bőrszínük miatt gyűlölnek a helyiek, ők senkinek sem ártottak, s most meg ok nélkül odamentek a gonosz nácik és megzavarjak a jóravaló cigányemberek estéit, akik így nem tudják kipihenni magukat s reggel kialvatlanul esnek be a munkahelyükre....

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.28. 10:56:13

szomorú kötelességemnek teszek eleget, és tájékoztatlak Benneteket, hogy egy értékes tagját veszítette el a gyöngyöspatai roma-közösség:

naczivadasz.com/index.php?q=a_tegnapi_naprol_es_annak_veres_vegerol

Kalányos Bárikeló
dolgos roma
a magyarok első áldozata
nyugodjék békében

Élt: -ismeretlen- évet
Anyja neve: Kalányosné Dolóresz
Apja neve: Kalányos Démonhíl és/vagy Lakatos Marlonbrandó és/vagy Kalányos Terminátor
Halálát okozta a szélsőjobboldali propaganda és a magyarfasiszta turulbaszó kirekesztés.
Nagyrészt hű felesége és egész családja gyászolja őt.

Apafarkas 2011.04.28. 10:57:53

a liberálisok figyelmébe ajánlanám ezt a fényképet:
kuruc.info/r/35/55164/

Csak hogy elgondolkodjatok, hogy miért is van elege az embereknek egyes jó körülhatárolható elemekből...
(18+)

CD-R80 2011.04.28. 10:59:41

Néhányan még mindig a Holdon élnek s ugatnak a Földre. Uszítják az itteni kutyákat..

CD-R80 2011.04.28. 11:03:27

@Apafarkas: Hagyd, erre ők csak maszturbálnak egyet..
A mai kérdés.. Ki fogja megvédeni a patai magyarokat ha ez az egész fesztivál véget ..

CyberPunK 2011.04.28. 11:05:00

Páran itt valamennyire ismertek, tudjátok, hogy mi a véleményem általában a cigányokról, és mennyire géppuska párti vagyok. Viszont valahogy kurvára nem tudom sajnálni a Szálasi-t éltető hülyegyereket.

citizen queen 2011.04.28. 11:10:52

@Lüttyöm Zsuzsietta: Zsuzsika, a gyöngyöspatai magyarok alapvető jogaiért ki szervez tüntetést a fészbúkon? Melyik civil szervezet áll ki mellettük?

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2011.04.28. 11:14:16

A FIDESZ-nek úgy kéne folytatni a törvények meghozatalát, hogy tárgyaljunk kicsit a jogos önvédelemről. Valami olyasmi kéne, mint USA-ban.

1. Magánterületen az illetéktelen behatolóval minden nemű erőszak engedélyezett, teljesen mindegy hány éves, milyen etnikumú, és milyen nemű. De csak a magánterületemen.
2. Liberalizálni a fegyvertartást, a magánterület védelmére. Azaz tarthassak otthon ismétlő sörétest (Amerikai rendőrségen rendszeresített puska). Azzal még a vak is eltalálja a behatolót, ráadásul akit azzal pár méter távolságból eltalálnak nem ugrál többet.

Ugyan ez az utcán nem véd meg, de legalább otthon nyugton lehet az ember.

citizen queen 2011.04.28. 11:15:11

@Lüttyöm Zsuzsietta: Pedig érdekes dolgokat lehet olvasni ottan, olyanokat, amik simán kimerítik a rémhírterjesztés fogalmát...

Apafarkas 2011.04.28. 11:16:39

@CyberPunK: Akkor jó lenne tisztázni, hogy kinek az éltetéséért jár lincselés.
Szálasi, Rákosi, igen?
Kádár nem?
Gömbös határeset?

Zsuzsietta 2011.04.28. 11:18:05

@citizen queen: nézd, olvasni nagyon sok helyen lehet nagyon sok mindent, önmagában ez nem érv. Ezt most kérlek, ne vedd magadra, mert nagyon kevéssé ismerlek ahhoz, hogy bármit is mondjak rád, meg egyáltalán, de miután mindent elolvasott valaki, amit csak tudott, le is kéne ülni és gondolkodni kicsit rajta, nem csak rágatlanul visszabüfögni.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.04.28. 11:18:08

@Lüttyöm Zsuzsietta: ezzel maximálisan egyetértek!

ugyanis a jogvédőket nem "ennek, vagy annak" a jogai érdeklik: KIZÁRÓLAG egy jól körülhatárolható csoport jogai érdeklik!

érdekes módon én arra nem nagyon emlékszem, hogy anno az erzsébet-téri - békés - jobbik - ülő - demonstráció széjjelverése miatt szervezett volna a tasz, vagy bármilyen "jogvédő" civil szervezet pl fáklyás felvonulást.

citizen queen 2011.04.28. 11:18:35

@Apafarkas: Na igen, az ő temetésére nem vonultak ki a celeb-politikusok, és a mindenkori értelmiségi megmondó-brigád... Sőt, gusztustalan módon egyes ballib sajtótermékek megpróbálták rasszista eseménynek beállítani a temetést.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.28. 11:19:38

OFF, de megérdemelne egy postot, elvégre ha jól tudom több százezer dolgozó, adótermelő emberről van szó, a jelenlegi másfél millió adófizetőből.
www.blikk.hu/blikk_aktualis/30-honatyat-erdekel-a-lakashitelesek-sorsa-2050607/

eközben a munkanélküliség 11,6 százalékra nőtt, pedig hát egymillió új munkahely, meg ilyenek.
portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xftp/gyor/fog/fog21103.pdf
ON

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.28. 11:20:03

@gauche caviar: Anyám se olvas egész nap netet, azt' mégsem szereti a cigányokat.

Amúgy én is ismerek pár normális cigányt. De azok nem is úgy viselkednek ám, mint az átlagos romák! Tehát dolgoznak, kulturáltak, rendet tartanak maguk körül. Ha a legtöbbje ilyen lene, akkor nem lenne velük baja senkinek.

Attól ugyanis, hogy valaki szegény, még lehet élni normálisan, nem csak úgy, ahogy a riportokban látjuk. Pl. az udvar takarítása sem kerül semmibe.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.28. 11:21:21

@CyberPunK: Na igen, magának kereste...
A világ nagyon nem fekete és fehér.

citizen queen 2011.04.28. 11:22:13

@Lüttyöm Zsuzsietta: Ezt most kérlek, ne vedd magadra, mert nagyon kevéssé ismerlek ahhoz, hogy bármit is mondjak rád

Maradjunk ennyiben.

Amúgy a Mandineren egy az egyben megjelentetett fészbúk-oldalra gondoltam, ahol egyesek azzal szórakoztak, hogy lövik a cigányokat Gyöngyöspatán. Ami nettó hazugság, ergo kimeríti a rémhírterjesztés fogalmát.

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2011.04.28. 11:31:26

Viktor tegnap az Este című műsorban beszélt és kijelentette a mostani btk. módosításról:

"... ezzel meg fog oldódni a probléma."

Igen megoldódik azaz marad minden úgy, ahogy eddig is volt. Ezek nem váltottak kormányt csak emblémát cseréltek ennyi. Ők 8 éveznek. Ugyan hiszen Gyurcsány - Orbán egykutya nincs különbség. Dolgozni tenni egyik sem akar semmivel semmit, csak a látszat parasztvakítás megy mindenben, nem csak ebben a kérdéskörben. Megy az ipari hazudozás, csak nincs ö öszödi beszéd. Nincs elkurtuk hangosan, csak csendben. Nem mondja ki, hogy csak látszatkormányuk, hanem csak csendben teszik azt. Ennyi de mit is vártuk tőlük, mikor sajnos tényleg nem volt programjuk semmi, most ötletelnek a fiúk össze vissza tisztára mint a Gyurcsány csinálta. Fecó egy Viktor klón vagy Viktor egy Fecó klón, kinek kinek tetszése szerinti sorrendben.

karlinnyó 2011.04.28. 11:47:39

a cigánykérdés megoldása:
rendőröket minden faluba, rendszeres razziát a cigánytelepeken.
legalább 3 évig minden visszaeső bűnelkövetőnek automatikusan a legnagyobb büntetést adni.
a börtön meg legyen kényszermunkatábor, nem pedig bodybuilding klub ahol haverkodnak meg csicskáztatják a gyengébbeket.
emellett minden börtönbe kerülőtől elvenni a gyerekeit és egyházi nevelőintézetbe vinni azokat.
ez egyrészt elrettenti a cigányokat a bűnözéstől másrészt a bűnöző családban nevelkedő cigánygyereket kiszakítja onnan és emberi viselkedésre kényszeríti.
és persze visszaállítani a halálbüntetést.

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.04.28. 12:27:17

Mohacsi "Rettego" Viktori nyilatkozata a tuntesukon:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6supCp_dZCA

Ugyan... kicsit sem fajgyulolo ez a rohadek. Itt van par gyongyszem kiemelve:

MV:"Ez a tuntetes nem arrol az EGY pofonrol szol, ami ott elcsattant..."

MV:"...ott tobb tamadas tortent a szelsosegesek reszerol..."

MV:"...elotte oteves gyerekeKET oltek meg ebben az orszagban..."

R:"...es attol rettegni, hogy 40 roma megtamad ha setalok?..."
MV:"Milyen 40 roma?"

MV:"..szelsoseges csoportok mit keresnek ott? Azokon a maganteruleteken ok mit keresnek?"
R:"Az egy utca!"
MV:"Mindenki tudja, hogy ott a romak laknak."
R:"Az egy kozterulet, amin setalt 4 ember."
MV:"Az egy getto, ahol olyan negy ruhas ember setalt, ami koztudottan a gyilkosoknak a ruhazata."
R:"Nem volt rajtuk egyenruha!"
MV:"Arcrol meg lehet mar oket ismerni."

R:"...megduhodtek. Szoval az nem zavarja ont?"
MV:"Minden zavar ami ebben az orszagban tortenik, ami a szelsosegeseknek az osszes cselekedete."
R:"A romak nem voltak szelsosegesek, akik tamadtak?"
MV:"Maga mit csinalna, ha odamenne magahoz egy olyan ember, aki csuklyaba van meg nemtomen mibe van..."
R:"Nem csuklyaban voltak."
MV:"...oltozve? Csuklyasok kovettek el a gyilkossagokat fekete ruhaban..."
R:"De most, tegnap este nem csuklyaban voltak."
MV:"...es akkor ezek fekete ruhaban megerkeznek a telepulesre..."

MV:"Ki kezdte ezt az egeszet? Odamennek az IDEGEN emberek, 1 forintert vasarolnak egy hazat...ezeket az embereket ki kell onnan kuldeni!"

Apafarkas 2011.04.28. 12:30:59

@Meleardil Eressea Iluvadan: MV erősen kártékony, főként saját népére nézve. Az ostobaság a diplomáciai érzék hiányával és arroganciával párosulva kiváló elegy az unszinpátia felkeltésére.

Béla Bácsi 2011.04.28. 13:54:39

@Disznó Úr: Fölháborító, hogy a sunyi gazemberek a cigányok "feszült idegállapotával" érvelnek!
Miért nem hívták a cigányok a (magyaroktól lopott) mobiljukon a rendőröket? (Jájj, bistos úr! Há gyüjjönek má gyorsan, huggyoznak a gárdisták!)
Ilyenkor nem az államé az "erőszak joga"?

Béla Bácsi 2011.04.28. 14:27:08

@citizen queen: "Orbánék a saját sírjukat ássák azzal, ha csak sebtében hozott látszat-intézkedéseket hoznak, és nem szüntetik meg sürgősen a kiváltó okokat (vagy legalábbis nem próbálják meg, és ez hosszú folyamat lesz, mert a probléma sajnos már rég túlnőtt a legendás két héten) . Vagyis a hatályos törvények kőkemény betartatása mindenkivel, nemcsak az egyik oldallal, hanem a másikkal is. Nincs verekedés, lincselés, önbíráskodás, lopás, erdők, gyümölcsösök letarolása, nyugdíjasok terrorizálása, és sorolhatnám. Amíg ezt nem lépik meg, nem lesz rend az országban. "
ÁMEN!

Béla Bácsi 2011.04.28. 14:29:47

@marcinátor: Kicsit azért árnyaltabb! Ha fehér, attól még lehet jogszerűen buzi!

Béla Bácsi 2011.04.28. 14:40:31

@sz4sz4: Mért van még mindig szabadlábon ez a gazember?
Erre nem lehetne egy törvénye Orbán Úrelvtársnak?

hoplita 2011.04.28. 14:48:22

@Conv:
Nem nehéz azt elcsípni, nem az elérhetetlen kategória.
Lenne a dolognak némi pedagógiai hatása.

fokabacsi 2011.04.28. 14:56:02

@gauche caviar: Nem, te simán beteg vagy! Menj orvoshoz!

Jurganov 2011.04.28. 15:26:15

@gauche caviar: ez gyönyörű volt, szinte megkönnyeztem. mikor agyonvernek akkor is az lesz az utolsó gondolatom, hogy " semmi gond, ne félj". így jó lesz? ne nézz már hülyének basszus. azok sem hülyék. nagyon is tisztában vannak vele, hogy mit csináltak és, hogy miért. megengedték nekik, hogy megmutassák a parasztoknak, hogy ki az úr és megmutatták. elmondhatjuk, hogy beért az elmúlt 20 év szdsz-es politikája.
@Virág et.: na most mennyire tűnik logikusnak az, hogy amennyi idő alatt alex odavizelt a sarokra addigra összejön 40-50, addig otthon ülő/tv-t néző FEGYVERES cigány? lehet itt faszkodni, hogy "polgárháborús helyzet" meg "front", de a valóság az, hogy a helyieket terrorizáló bűnözőkről beszélünk, akik "megvédésére" 400 (négyszáz) sün volt a faluban. hidd el nekem a cigányok sem hülyék, tudják, hogy mit tehetnek és mit nem. ezt megtehették, sőt valszeg kérték is rá őket.
@readonly: valóban kezelték: "jól csináltátok gazsi, ahogy megbeszéltük. csak így tovább..."
@sz4sz4: nem lehet feljelenteni? a telaviv kettővel együtt? nyilvánvalóan nem ebben az országban...
@Nikosi: ha már így :) rá tudnál mutatni az elmúlt egy év olyan intézkedéseire ami kimondottan ezt a célt szolgálja? vagyis, hogy a bűnöző bűnhődjön? ha cigány ha nem? mert ahogy én látom egy ilyen sem volt. most akkor rá tudnál mutatni azokra az intézkedésekre amik arra irányultak, hogy minél kiszolgáltatottabban állj a bűnözők előtt? ne tudd magad vagy bárkit megvédeni a haláltól vagy még rosszabbtól? olyan van egy pár. ha így végiggondolod, még mindig az az érzésed, hogy a fityisz jó úton jár? mennyire hihető, hogy majd rendet tesznek mikor minden erejükkel egy etnikai háború kirobbantásán fáradoznak( legalábbis nem nagyon tesznek ellene semmit)?
@Apafarkas: lehet. viszont aki nem tudja mi a helyzet ebben az országban az elhiszi ami vartyog. ezért kellett volna börtönbe csukni már régen, csak nem történt kormányváltás...

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2011.04.28. 16:10:57

Ezt a videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube meztelenséget vagy szexualitást bemutató videókkal kapcsolatos irányelvét.

==T== 2011.04.28. 16:24:30

Azért az igazság nem félúton van, hanem 90%-ban megegyezik Eszesék verziójával. Alex srác tényleg hülye volt, de ettől még nincs mentség arra, hogy 40-50 fő botokkal/kövekkel megtámadta.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.28. 17:24:02

@hoplita:

én azt gyanítom, az én kinézetemmel nem igen tudnék egy ilyen csoportnak a közelébe menni, már messze onnan lekapcsolnának a TEK-esek :)

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2011.04.28. 18:16:17

Szerintem itt az idő, hogy a palesztinok evakuálását és amerikai sajtóhoz futkosást, esetleg valami jópofa flashmobot az izraeli nagykövetséghez elkezdjünk szervezni. Már csak a válaszreakciók miatt is. Na, ki mit gondol?

kranführer 2011.04.28. 19:16:28

"előre megfontolt szándékkal és különös kegyetlenséggel elkövetett" hugyozás volt.:-)

1 db Magyarország 2011.04.28. 21:49:40

@gauche caviar: érdekes, a romákra nem szabad általánosítani (mert ugye nem kultúrális okokból fakad náluk sem az amikor 40-50-en meg akarnak ölni), de te simán lenácizol mindenkit aki odamegy hogy segítsen a falubelieknek (amit a helyiek többsége támogat).

turcsány karcsi elvtárs 2011.04.28. 21:55:19

@pszicho pete: az én feltöltésem törlésének indoka elég nevetséges:
www.kephost.com/images4/2011/4/28/h8k85168mxsu8v7rt521.png
a youtubenál ennyire nem nézik mit csinálnak? csak úgy randomba törölgetnek?
bár mindegy, mert a mandinereshez nem mertek hozzányúlni:
www.youtube.com/watch?v=LTwBkAkfaq4

Kartal (rezervált) 2011.04.29. 12:15:24

Ja, és még az utcán vizelésről jut eszembe:
"Egy asszony az utcai „nyomós kútra” mutat. „Idejárnak vízért és fürödni is a cigányok, a szaros pelenkát meg bedobják szembe az árokba, megnézhetik. Olyan az, mint egy naptár. Segélyosztásnál energiaitalos dobozzal van teli, aztán ahogy fogy a pénz, sörösüveggel. Csak a Libero állandó. De a felnőttek is ideszarnak. Közel a kocsma, indulnak haza részegen, eddig bírja a belük. Mit csinálhatok? Dobok fél lapát földet a piszkukra. A kerítés melletti virágot is kihugyozták. Szólni nem lehet nekik, mert földig leverik az embert." - Hajdúhadház, 2011.

Tessék mondani, akkor ezeket a cigányokat most mi is összeverhetjük büntetlenül???

atila68 (törölt) 2011.04.29. 13:10:10

Csendben kérdem, a gyilkosok közül hány került előzetesbe?
Mert ha nem jön a járőr, ezen nem lehet mit szépíteni, ott cigány ölt volna magyart.

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.29. 13:57:40

@Kartal (rezervált): Nem, azt kéne, amit már mondtam neked. Kéne irni az EUROGENDFOR-nak Vicenzába, hogy a kormány nem képes a rend fenntartására...hátha idejönnének és akkor TÉNYLEG REND lenne...

Kartal (rezervált) 2011.04.29. 14:42:11

@atila68: mindennapos eset. Senkit nem hat meg. De nézz rá csúnyán egy cigóra, rögtön ott a család (cirka 30 fő), összevernek, megkéselnek, ott a média, teliharsogja a nemzetközi sajtót, hogy itt cigányokat támadnak meg, és folyik a vér az utcán, és nincs rend...

@James Onedin (aka Zöld Ember): hát nem tom.

Jurganov 2011.04.29. 15:12:05

azon gondolkodtam ma, hogy amennyiben hiszünk a cigányoknak, akkor bizony rasszista bűnt valósítottak meg. megtámadtak egy embert mert más volt a bőrszíne. amennyiben nem készültek rá akkor csakis a bőrszín lehetett az ok, hiszen mást nem nagyon volt idő látni. szóval életfogytot mindnek.
mohácsi vész is rasszista, hiszen szerinte elfogadható az IDEGENEK megtámadása. amennyiben meg nem ítélik el, lehet menni hágába, hogy rasszistákat pártol az állam :)

fokabacsi 2011.04.29. 15:32:12

Megint egy újabb libbant találmány!
Sértő az állatokra nézve a „háziállat” kifejezés – írja az Állati Etika nevű tudományos szaklap a The Telegraph tudósítása szerint. A házi kedvencekre ezentúl az „állati társ” megnevezés használatát javasolja a szaklap.
Ezt kapjátok ki!

Jurganov 2011.04.29. 15:52:02

@fokabacsi: sírnom is kell amikor levágom, vagy csak elég ha befelé könnyezem? azért látszik, hogy nagyon elkorcsosult ez a világ...

fokabacsi 2011.04.29. 16:33:08

@Jurganov: Ne legyél ilyen durva!:-)) Nem tudsz ráhangolódni? Pedig lehet , hogy kecskéje van, vagy szamara , és azt dugva tartja! Azért "társ" neki! :-))

Prof. Dr. Simon Templar 2011.04.29. 19:16:17

@Seduxen: Sedu, nem fegyház lesz a mocskos fehérnácziknak, hanem ez: www.youtube.com/watch?v=5h54OIM-Jn8

atila68 (törölt) 2011.04.29. 19:20:05

Ha van egyenruhásbűnözés, akkor van cigánybűnözés is.
Upsz!

Ironfist 2011.04.30. 19:16:34

Ezt a videót eltávolítottuk, mert megsértette a Youtube meztelenséggel vagy szexualitást bemutató videókkal kapcsolatos irányelvét.

WTF??? Egy 1 centis alak hugyozik, és ez meztelenség a jutubnak? Áá, véletlen se azért törölték, hogy aztán lehessen mondani, hogy valójában nem is az történt, hanem a v1.0...

Sííva 2011.05.01. 16:15:16

@Énbagoly: Hát ebbe beletrafáltál! Van egy pár pl. Tiszabura, Tiszabő és ilyen úton halad Tiszaroff....... és a többi kb. 99 %-ban kisebbség lakta település! Tudom, mert nagyon jól ismerem a környéket! @Frengi: (04.28. 09:58) Ezt ütős volt szerintem, nagyon jót nevettem! Azt is lehetett volna írni, hogy jogsértő módon, félelmet keltve hugyozott! Seduxen! Kalányos Barikeló? :):):) A srácnak nem lett volna szabad ott és azt csinálnia, főleg nem tajrészegen! De ezért nem kellett volna a kisebbségnek második Olaszliszkát kezdeményezni. Vagy a Btk-ban benne foglaltatik, hogy a kisebbség részére engedélyezett az utcán vizelés csoportosan, fegyverrel elkövetett megtorlása? És azért mi a büntetés ha valaki a lépcsőházba, más kapujába sz@rik (mert ugye ez nem jellemző a fehér emberre)? Halál? Komolyra fordítva a szót! Szóval az aki a közrendet, közbiztonságot megpróbálja valami módon fenntartani - az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy megvéd attól, hogy ellopják, elrabolják a javaimat, betörjenek az otthonomba, veréssel, kínzással esetleg megöléssel fenyegessék a családomat - azt két év szabadságvesztéssel büntetik! Tessék mondani! Aki az közrend, a közbiztonság ellen valóban vét miért csak felfüggesztett büntetést kap? A miskolci buszon verekedő három cigány? Vagy az a majd 20 fős társaság aki a buszmegállóban vert meg egy férfit? És már bocs, hogy ilyet merek kérdezni, de Mága Zoltán (Őt tisztelem azért amit elért) öccse, hogy lehetett szabadlábon amikor fegyvercsempészésen kapták? Hogy merték kiengedi a kiskorú gyilkosokat? Lehetne a sort hosszan folytatni! Nem akarok még három hosszú évet várni, amíg tényleg megtörténhet a rend és a közbiztonság helyreállítása törvényes keretek között!

Roxvox 2011.05.01. 19:14:02

Aztán mi van ha vonúlgatnak, akinek nincs vaj a füle mögött annak nincs félnivalója, de akinek van, az féljen is de nagyon.

Roxvox 2011.05.01. 19:22:55

Egyszerű a megoldás, be kell lépni a legális Polgárőrségbe, aztán lehet vonúlgatni, tömegesen, Járőrszolgálat címszóval.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.05.01. 19:35:13

@Roxvox: a szebb jövőért polgárőrség legális, bejegyzett szervezet, ami engedélyt is kapott a működésre.

Kartal (rezervált) 2011.05.01. 19:46:53

@Conv: amint azt a bíróság másodfokon is megerősítette :)

trojka 2011.05.01. 20:34:08

Nálunk talán két éve alakult meg a cigány polgárörség, a már régen muködö magyar mellett. Igaz, az országos illetékes "elvtárs" azt mondta, nem szeretné, ha ilyen elöfordulna, de hát ki a kutyát érdekelte, hogy ö mit szeretne? nos ez a "polgárörség" irtam már, azzal volt elfoglalva Karácsonykor, hogy oda álltak a templom elé és az éjféli misére igyekvö magyarok képébe világitottak a zseblámpával, hogy azok lássák, ök teljes eröbedobással biztositják a mise zavartalanságát. talán jobb lett volna, ha a faluban járöröznek és arra figyelnek, hogy fajtaestvéreik nehogy meglopják a templomban imádkozo magyarokat...ez a csoport ugy 30-40 fövel alakult, kiskoruakbol, buntetett elöéletuekböl és alig nyolc általánost végzettekböl...egy gépkocsit nem tudnak megállitani, legfeljebb ugy, ha lefekszenek eléje...bár, ha jol tudom, ehhez csak bizonyos esetekben van joguk (pl. iskolások áthaladása a zebrán). Ez állitolag, mármint hogy ök léteznek, törvényes. Ha a magyar kínjában már önvédelmi alakulatokat hoz létre, gyermekei, élete, vagyonkája megvédésére, az nem törvényes. Most valami béna törvényt akarnak hozni, hogy ha megtámadnak, meg is védhetem magam, de erröl igencsak csend van. mire ez a törvény kijön, az lesz a vége, hogy énekelnunk kell a betörönek, hátha elérzékenyul töle, de a nehéz gyermekkorát mindenképpen figyelembe kell vennunk. Tessék már nekem megmondani, tudják-e ezek a majmok, hogy egyáltalán mit akarnak? Mert az a kulimász, amit kevernek, mindenre jo, csak rendre, közbiztonságra nem. Mit fognak szolni, ha állandoan feloszlatják az alakulo önvédelmi szervezeteket (magyar), és mindig uj szervezetek nönek majd ki a földböl, mint a gomba!? Jo lenne, ha a rendörséget hagynák már dolgozni, nem hulyiteni!

bobycici 2011.05.03. 08:35:47

lehet hogy ILLEGÁLISAN lehallgatták a gyerek telloját majd összevágták a filmel a hangot?

süti beállítások módosítása