Skip to content


       Szűrés lista

Tetszettek volna komolyabban venni

"Szociális problémákat nem lehet rendészeti eszközökkel és demagógiával megoldani. Meggyőződésem, hogy egy év múlva egy jottányit sem lesz több munkahely, jobb oktatási helyzet, erősebb szociális biztonság Gyöngyöspatán, hiába jobbikos a polgármester. Ezek a politikai erők nem tudnak választ adni azokra a szociális problémákra, melyekkel a települések küzdenek. Meg kellene vizsgálni, hogy az ilyen problémákkal küszködő településeken, hogy működik a családsegítés, a gyerekvédelem, a szociális étkeztetés." - az egyetlen MSZP-s reakció.

"                                                                                         " - az  LMP álláspontja.

"Balázs József (a térség fideszes országgyűlési képviselője) szólt arról is, hogy a kormányváltás óta Gyöngyöspata három európai uniós projekt lehetőségét nyerte el. Hozzátette, jelenleg is azon dolgozik, hogy öt egymással szomszédos település - köztük Gyöngyöspata - közösen megvalósíthasson egy energiagazdálkodási, -hatékonysági EU-projektet. A fideszes politikus úgy fogalmazott, ha Juhász Oszkár Gyöngyöspatáért akar dolgozni, akkor annak nem az az útja, hogy a megválasztott országgyűlési képviselőt rágalmazza a kampányban. Nem engedhető meg, hogy Gyöngyöspata térségében fölénybe kerüljön a Jobbik politikájának gyűlöletkeltő jellege." - fidesz.hu  egyetlen reakciója.

A három parlamenti párt összesen ennyit foglalkozott azzal, hogy az egyik legnagyobb fókuszban lévő vidéki településen a jobbikos jelöltet választották meg vasárnap, aki tavaly ősszel még csak 68 szavazatot (5,8%) kapott, vasárnap pedig 433-at (33,8%). 

Most persze megy a jajveszékelés balszélről (pl. NOL és Andressew Iván), de igazából hiába volt Gyöngyöspata ennyire a figyelem központjában, a Jobbikon kívül minden párt magasról és nagy ívben leszarta a polgármester-választást, és így az ott élő 2500 embert is.

Egy polgármester-választás arra is remek alkalom, a pártok bemutassák, hogy
1. Kik vagyunk?
2. Mik a céljaink?
3. Milyen terveink vannak Gyöngyöspatával?

Az LMP, a Fidesz és az MSZP még arra is képtelen volt, hogy egy nyomorult jelöltfélt összekaparjon magának, és valami olyasmit produkáljon, ami legalább nyomokban kampányra emlékeztet ... most meg csodálkoznak, hogy jéééé, a jobbikos faszi nyert, hát ez hogy lehet? Mikor ott volt az az aranyos drága Matalikné?

Vajon ha Gyöngyöspata, az ottani problémák és emberek ennyire mozgatták meg a pártokat, akkor a többi több száz település,  "a vidék" mire számíthat? Még ígérgetni is képtelenek voltak, pedig az jól szokott menni ...

Még most, több hónappal az áprilisi balhé után is csak úgy lehet behajtani Gyöngyöspatára, hogy a rendőrök igazoltatnak ... ez a "belépő" ahhoz, hogy viszonylag "rend" legyen egy magyarországi településen, na meg a több százmilliós költséggel járó erős rendőri jelenlét.

És ezt az 1db "patai rendet" is vért izzadva tudja összehozni a heves megyei rendőrség, ha lenne még 5 vagy 10 ilyen település, akkor oda már nem is jutna ember, jármű és pénz.
(Fotó: a Mandiner helyszíni riportja és a 2.része)

A kormány azonban érezhette, hogy ez édeskevés, így kiemelt településekké nyilvánította a közfoglalkoztatás, a szociális földprogram és a társadalmi felzárkózás eszközrendszerének igénybevétele tekintetében a Gyöngyösi kistérség Gyöngyösoroszi, Gyöngyöspata, Gyöngyöstarján, Nagyréde és Szűcsi településeit. A BM  minta-közmunkaprogramot kíván indítania térségben.

Ezt találták ki: Gyöngyöspata mellett egy 16 hektáros területen 40 közmunkás fog erdőtelepítést végezni, nehéz terepen nehéz fizikai munkát. "Erre a munkára egy perc alatt betaníthatóak a közmunkások. Rendkívül nehéz a terep, nehéz fizikai munkát kell végezni, csak a legelszántabb munkások csinálhatják meg. A munkától elszokott ember menekülni fog onnan. Ezt nem is lehetne géppel csinálni, szóval tulajdonképpen jó helyet találtunk a leendő közmunkásoknak. A területen először a cserjét kell levágni, majd a földet föllazítani, aztán tavasszal erdősíteni." - nyilatkozta Dudás Béla, a Mátrafüredi Erdészeti Erdei Iskola erdésze.
 
A legelképesztőbb mégis az, hogy Dudás úr fellebbenti a fátylat, hogy ez a program hogy született meg:
"Gyöngyöspatán mindenképpen kellett valamit kreálni. Az összes állami szervet össze kellett hívni, hogy mit kellene csinálni. Ment az ötletelés, hogy milyen közmunkát lehetne kitalálni, mert ha tehették, korábban a közmunkások mindig a könnyebbik végét fogták meg a dolgoknak."

El tudom képzelni, milyen vértizzadós meeting lehetett a BM hűvös tárgyalótermében, mire kiizzadták magukból ezt a programot, ami persze még tűzoltásnak is harmatgyenge.
 
Nem is tudom, minek nevezzem, hogy szerintük a problémás, 17-18 éves suhancok majd elmennek napi 8 órában cserjét irtani a hegyoldalra és ezzel minden meg lesz oldva ... Naivitásnak?

Hatvanban például 50 embert kívántak közmunkásként foglalkoztatni a kertészetben: 20-an éltek a lehetőséggel, 30-an viszont különböző indokokkal visszautasították a közmunkát. 

Vajon a padon üldögélő 3 nagymaminak nyugodtabb lesz az élete, hogy talán (!) összejön 40 közmunkás erdőt telepíteni?


Hmmm ... a frissen megválasztott polgármester és Balázs József fideszes képviselő telefonbeszélgetése:


100% hamisítatlan NER:
"Forrás oda megy ebben a térségben, amit én jóváhagyok. Amit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. Ezzel az írással meg ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat te elzártad magad előtt, ezt vedd tudomásul. Ilyen stílussal és mentalitással túlságosan sok mindenre ne számítsatok."

Miheztartás végett:
"Különféle polgármesterek vannak a térségben, de egyvalamit senki sem enged meg magának, ha velem akar együttműködni, hogy a személyemet és munkámat gyakorlatilag kritizálja."

És ez csak egy noname mezei fideszes képviselő, mik mehetnek egy-két szinttel feljebb?

Címkék: jobbik gyöngyöspata

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr863079489

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Déjà vu 2011.07.20. 12:12:57

Amikor a tegnapi gyöngyöspatai hírt olvastam a Balázs József vs. Juhász Oszkár beszélgetésről, rögtön beugrott egy emlék. Ugyanis nem először lett hír abból, hogy fideszes képviselő zsarolni próbálta a vetélytársát. Íme egy tudósítás a 2006-os választá...

Trackback: Főpróba 2011.07.19. 14:40:51

Gyöngyöspatán polgármester-választás volt. Olyan rendszerben, amely egyfordulós, a relatív többség döntött, és ahol komoly médianyomás is megjelent nemrég – méghozzá oly módon, hogy a közszolgálati adókban gyakorta fölvetült a két kis parlamenti ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2011.07.19. 12:45:10

@GGG77: Pontosítanék: jelenleg ez a legvalószínűbb. 3 év alatt még sok minden történhet.

Amúgy meg azért választották az erdőtelepítést, mert valami hosszú távút akartak kreálni. Hacsak közterület gazolásról lenne szó, akkor azt valószínűleg pár hét alatt megcsinálták volna s kereshettek új feladatot.

teefau 2011.07.19. 12:54:40

Nekem csak az van meg, hogy Vona a választások éjszakáján közölte, az ország kétharmada jobbikos, csak még nem tudják. Ha így folytatja kormány és a többi ellenzéki nézhetünk nagy "csodát".
Halom fideszes ismerősöm akik nagyon örültek tavaly áprilisnak mára már jobbikosok, nem kicsit, nagyon. Úgy néz ki páran kezdik sejtik már.

Viktus 2011.07.19. 12:58:20

@teefau:

Majd pofára esnek a jobbikkal is gyorsban ...

teefau 2011.07.19. 13:02:24

@Viktus: Erre nagytétben lehet fogadni. Viszont kérdés, melyik párttal/politikussal nem esne ebben az országban bárki is pofára.

GGG77 2011.07.19. 13:04:46

@Nurrddin: A tendencia nem túl pozitív Vonáéknak. A Jobbik az önkrom. választáson már rosszabbul szerepelt, mint tavasszal, Budapesten pedig kifejezetten pocsékak az eredményeik. Ilyen szempontból olyanok, mint anno a MIÉP, csak fordítva, Csurkáéknak vidéken nem volt semmijük.

CyberPunK 2011.07.19. 13:05:43

@Nurrddin: Mármint milyen segítséget? Mert médiát biztos nem.

@teefau: Ha Vona mondja, akkor biztos úgy van. :)

CyberPunK 2011.07.19. 13:07:10

@GGG77: Miért, miben reménykedik a Jobbik a fővárosban? Volt pár igen hangzatos igéretük, meg egy olyan vidékbarát/fővárosellenes általános politikájuk, hogy öröm volt nézni.

GGG77 2011.07.19. 13:08:13

@teefau: Vona aznap este kicsit szomorú volt. Nagyon számítottak ők egy ezüstre, de csak a bronz jött össze.
Az én fideszes ismeretségi körömben pedig, bár szintén nagy a kiábrándultak aránya, a Jobbik szóba nem jöhet.

teefau 2011.07.19. 13:12:04

@GGG77: Persze mert a fideszre elég sokféle ember szavazott, a nagyon liberálistól az elég radikálisig. Inkább a radikálisok sorolnak most szavakban a jobbikhoz, mert a kormánytól nem azt kapták amit vártak.

teefau 2011.07.19. 13:13:40

@CyberPunK: Ööö, azért Vona szavai még nem Szentírás szinten mozognak :)

GGG77 2011.07.19. 13:13:48

@CyberPunK: Azt nem tudom miben reménykedik, de örömmel láttam tavaly ezt az eredményt választókerületemben :)

"Ismét Nagy Gábor Tamás a befutó a kerületben, 53,33 százalékkal. Molnár Zsolt (MSZP) 23,37 százalékot ért el, Ertsey Katalin (LMP) 16,35, Pörzse Sándor (Jobbik) 6,95 százalékos támogatottságot kapott."

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.07.19. 13:21:49

@GGG77: Ja hát aki budai burzsujkörnyéken lakik...
Időnként nácinak érzem magam, mert elegem van abból, hogy emberek a bűnözést azzal indokolják, hogy nincs munka.
Persze, mindenkit jobban zavar, hogy százmilliók tűnnek el, csak van olyan is, hogy Maslow piramis, és ha nem mehetek nyugodtan végig az utcán este, akor magasról teszek rá, hogy a politikusok mit és hol lopnak. Lehet, hogy ez a célja a nagy pártoknak????

prendick 2011.07.19. 13:30:25

Tetszenek a reakciók. Különösen a szociké, miszerint nem lehet rendészeti úton szociális problémákat megoldani, pedig ők aztán tényleg tettek arról, hogy bármilyen "szoci"-val kezdődő dolog kapcsán vagy már nyomoznak a rendőrök, vagy ezután fognak.
Lassan a "szoci" szókezdet is olyasmi lesz, mint a "cigánybűnözés" ki se szabad ejteni. :)
Azt mondták, hogy "Meg kellene vizsgálni, hogy az ilyen problémákkal küszködő településeken, hogy működik a családsegítés, a gyerekvédelem, a szociális étkeztetés."

Én megvizsgáltam. A családok egymást segítve jártak lopni, megvédték a gyerekeket, ha elkapták őket a parasztok csórás közben és az étkeztetés teljes mértékben szociális módon történt, részben a fenti módszerek szerint, ahol a lopott kaja az igazán szociális, részben az ingyensegélyből, ami mellé a többségi társadalom és a kormányzat odaadta a cigányoknak az öreg néni tyúkjait is.

A hivatásos libsi rettegők hivatásból rettegnek, ez megszokott, hiszen mindenki náci akik nem ők. /Kissé elszomorít, hogy A. Iwán mekkora farok lett, amióta az érdemei felismerése mellett, nyalonc lett azoknál, akik huszonéve még a lábukat törölgették bele, de azt intézze el magával./

A Fidesz teljesen lerohadt gyurcsányi szintre. Már várom, hogy mikor fog minket Viktor is elkápráztatni egy olyan Fletós táncos-komikusi produkcióval. Gyönyörű volt, ahogy első reakcióként Lamperth Mónikát választották vezérlőcsillagul és befenyegették Juhászt.

Kíváncsi vagyok, mi lesz. Ezzel a választási eredménnyel teljesen röhejes lett az "egyenruhás bűnözésről" szavalni, hiszen a leginkább érintettek rendesen leszavazták kétharmadékat a kérdésben. Egy másik fórumon valaki már fel is vetette, hogy készül a törvényjavaslat a "szavazóbűnözésről".
Ez lehet a Lex Matalik, amiben rögzítik, hogy aki nem arra szavaz, akire a Fidesz mondja, két évig stadiont fog építeni közmunkában.

A legjobban az érdekel, hogy a patai cigányok, a góréjuk ígéretének megfelelően, mikor indulnak a keserű száműzetésbe? Már több zsebkendőt beszereztem, részint hogy telesírjam, részint, hogy utánuk lobogtassam a nagy napon.

Nem élhetnek tovább egy olyan helyen, ahol megkérdőjelezik a szociális kérdéseikre adott szociális válaszukat, miszerint demokratikusan, egyenlő elbírálás mellett törnek be mindenkihez.

sárkányfő 2011.07.19. 13:33:25

@kej:
hoppá. hoppá-hoppá. ezt aztán a hangfelvétel.
ez úgy hívják kérem szépen, hogy:

fideszBŰNÖZÉS (lásd még: kubatov, pintér, simicska, stb...)

Feljelentés már ment? Polt Peti elkezdte az eljárást hivatalból? Mivel a fidesz nyilván kirúgja, mikorra írnak ki a helyére új szavazást?

leila begin 2011.07.19. 13:41:58

Nem, a fidesznek jól jött ez a jobbikos győzelem. Munkamegosztás van: a piszkos munkát nem ők akarják elvégezni. Aztán ha meg nem sikerül, annál jobb nekik, egy ellenféllel kevesebb 2014-ben.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2011.07.19. 13:44:35

@sárkányfő:
Ebben egyébként az a legelkeserítőbb, hogy a mocskos pökhendi politikus nagy ívben szarik arra, hogy mi a többség akarata. Ha nem az ő emberük nyer, akkor majd nem ad pénzt az ott élők pedig ki is nyírhatják egymást felőle...
Tipikus gerinctelen hozzáállás. Fidesz, mszp egy kutya és tartok attól, hogy idővel a Jobbik sem lesz különb.

Nurrddin 2011.07.19. 13:45:08

@GGG77: ne felejtsd el, hogy az önk. választásokig a fidesz semmit nem semmit nem lépett meg, vitte a lendülete
mostanra már más a helyzet
mindenesetre ősszel is hozta a jobbik a tavaszi eredményt

a jobbik-miép analógia ezerszer megbukott már, de vannak akik még most is előjönnek vele

rajaram 2011.07.19. 14:08:43

Vidéken a Jobbiknak komoly "fegyvere" a Magyar Gárda, ill. annak valamelyik utódja. Ezektől félnek a cigányok. Munkahelyet nem tudnak teremteni, de rendet fognak tenni a falvakban, ahol ők adják a polgármestert. Biztos vagyok benne, hogy a következő 3 évben meg fog alakulni egy még radikálisabb párt is - van rá igény, főleg vidéken. Pár éve, a "padon ülő nénik" MSZP szavazók voltak.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.07.19. 14:16:15

@Horizont:
Na, az a Napló-riport nálam is kiverte a biztosítékot. Már a cigányokkal való együttélés körüli problémákat is importálni kell? Mi közünk ehhez?

Nagyon jó meglátás, hogy a pártok hozzá sem tudnak szagolni ehhez az alapvető társadalmi tébolyhoz, ami Gyöngyöspatán megy. Már minden valamirevaló politológus megmondta, a Jobbik hiába agresszív sudribunkók gyülekezete, a cigánykérdésre egyedül ők adtak választ. Olyat, amilyet. De a többiek még ennyit sem.

Max. 2011.07.19. 14:20:57

Az a Naplós riport különösen érdekes volt, mert:

- elmegy a riporter megmutatni, hogy micsoda kirekesztés van mindenhol
-aztán majd összeokádja magát a cigányputri közepén a szartól, rothadó macskától, szeméttől meg patkányoktól
-de ennek ellenére nyomatja tovább a szöveget szegény kirekesztettekről

WTF!?

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.19. 14:27:32

@kej: Hinni lehet-e a Barikad TV-nek? Talan bizony turulmadarral csipkedtettek a majat, hogy ilyeneket mondjon ez az aranyos-narancsos despota?

Ihol e a vagtlan hangfelvetel:
barikad.hu/sites/barikad.hu/files/balazs_jozsef_fenyegetes_vagatlan.mp3

Olyan baromi sok felreertenivalo nincsen rajta. Annyira serthetetlennek erzi magat, hogy zsarol, nyiltan fitogtatja a hivatali hatalmat, es masszivan diszkriminal, szoval fel marek egeszen konkret buncselekmenyt kovet el. Dehat o ugye KOMANYPARTI, mint ahogy arra nyomatekkal felhivja a figyelmet, sot, azt is elmagyarazza, hogy az o szavanak sulya van, sot, LOBBI ereje, mig egy partelnoknek is akar, legyen akarmekkora tamogatottsaga, elenzekben bizony kuss a neve, egy sulytalan senki. Tulajdonkeppen gyonyoruen es sallangoktol mentesen (kicsit sok volt benne az "erted" meg a "gyakorlatilag", de sebaj) osszefoglalta, hogyan is kell a hetkoznapokon ertelmezni a Nemzeti Egyuttmukodest.

Azt dorgi a fideszes megafon, hogy a jobbikos, ha egyuttmukodesre torekszik, akkor ne ragalmakkal kampanyoljon. Ejnye mar, hat mifele ragalom az, aminek az igazat hangfelvetel bizonyitja?

Jut eszembe... minap hallottam egy nepi csasztuskat. Aszongya hogy:
Akar szegfu, akar narancs,
Izraelbol jon a parancs.

Elobb utobb kapni lehet majd polon is, az bizonyos. Kulonosen az elorehozott valasztasok idejen josolok neki hatalmas piacot.

Benbe · http://www.benbe.hu 2011.07.19. 14:31:03

Azért Gyöngyöspatára sem mindig jut rendőr. A múltkor olyan hatvannal keresztülporoltam a falun, nem, hogy igazoltatás nem volt, de a rendőrsapka még a presszó elé sem volt kiakasztva.

dr. Aullah 2011.07.19. 14:42:24

"Az LMP, a Fidesz és az MSZP még arra is képtelen volt, hogy egy nyomorult jelöltfélt összekaparjon magának, és valami olyasmit produkáljon, ami legalább nyomokban kampányra emlékeztet ... most meg csodálkoznak, hogy jéééé, a jobbikos faszi nyert, hát ez hogy lehet? Mikor ott volt az az aranyos drága Matalikné?

Vajon ha Gyöngyöspata, az ottani problémák és emberek ennyire mozgatták meg a pártokat, akkor a többi több száz település, "a vidék" mire számíthat? Még ígérgetni is képtelenek voltak, pedig az jól szokott menni ..."

Ez a lényeg...

Gondolom a megfenyegetős hangfelvétel megvolt?

Nurrddin 2011.07.19. 14:43:51

@Meleardil Eressea Iluvadan: ez így vágatlanul lényegesen ütősebb.....
fennhéjázó tudálékos ki köcsög
huszadrangú nyúlbéla, de most ő a király, és ezt érezteti is
mekkora pofára esés lesz ebből, a kisebb parlament miatt már kezdődik a marakodás
még két év és ezek egymás torkának is nekiesnek a színfalak mögött

Psychopit 2011.07.19. 14:46:45

@Horizont:
Jól beszélsz!!!!
Ha jól emlékszem, Te valahol a környéken laksz, ugye?
Az én szüleim sem túl messze onnan...Én sajnos a nagyfaluban élek, néha a gyomrom reszket, ha eszembe jut, mi történhet velük...
Hiába csinálok rendet, ha otthon vagyok, a franc tudja, mikor szívja fel magát tökrészegen, esetleg beragasztózva a csürhe...
Valóban nem kell Romániába menni riportért...ha akarja a média, még én is szívesen elkísérem őket ide-oda...egyóra alatt odaérünk a riport helyszínére... :)

Nurrddin 2011.07.19. 14:47:09

@Meleardil Eressea Iluvadan: és a süket birka észre se veszi hogy csapdába sétál, pedig már a harmadától egy gyengeelméjű is észreveheti hogy felvétel készül....

martonx 2011.07.19. 14:55:02

Most mondhat bárki bármit. Nézzük meg a falut mondjuk egy év múlva, és majd kiderül, hogy volt-e tartalom a Jobbikos lózungok mögött.
Ha volt, akkor éljen a Jobbik. Ha nem, akkor ők is beállhatnak a sorba azok közé, akiket a fenébe kívánnak az emberek.

Nurrddin 2011.07.19. 14:58:14

@martonx: így van
csakhogy nemigen fogsz hírt kapni róla, ha pozitív lesz a változás

CyberPunK 2011.07.19. 14:59:14

@martonx: Ne csak azt a falut, hanem a környezőket is. Nagy kaland úgy megoldani a közbiztonságot egy faluban, hogy átjárnak az orkok lopni a következőbe.

Hanzo The Razor 2011.07.19. 15:03:45

Van egy falu, ahol jobbikos a polgi, és ahol már megindultak az érpataki modell útján: Hencida. Friss interjú az ottani helyzetről: kerecsen.tv/?p=627

Horizont 2011.07.19. 15:04:11

@Psychopit: Nem messze! Egy olyan szépséges kis falu volt ez a Gyöngyöspata! A temploma egy igazi gyöngyszem!És miről lett híres? Vagy hírhedt? De megnézhetjük Gyöngyös belvárosában lévő Durándát is. Szégyen!
Amikor rájöttem, hogy a TV2 Romániába ment annyira bepöccentem, hogy szívem szerint az egész stábot Trutykóstól, mindenestől bezárattam volna oda és a kiszáradásig hányni hagytam volna őket!Csak azért, mert nem voltak képesek egy ózdi vagy miskolci lakótelepre elmenni!!
Az országgyűlési képviselő ez a Balázs soha nem nyer ha nincs a neve mellett a Fidesz jelölés.Egy nagy nulla ember, és a felvétel alapján még ez dicséret is!!

@rajaram:" Pár éve, a "padon ülő nénik" MSZP szavazók voltak. " Látod ez nem is jutott eszembe, de igazad van. Lesz ez még így se:)

Nurrddin 2011.07.19. 15:12:16

@rajaram: "Pár éve, a "padon ülő nénik" MSZP szavazók voltak. " szinte biztos...

sőt, tovább megyek, valószínűleg egy éve még fidesz szavazók voltak...
sic transit gloria mundi

Samott 2011.07.19. 15:23:08

@Meleardil Eressea Iluvadan: (az UD Zrt ugy ismereteben) ezert egy ember fogja megutni a bokajat: az aki rogzitette... :) Nem az a bunos, aki torvenytelensegekrol telefonal, hanem aki rogziti, nyilvanossagra hozza. :)

f.m.j. 2011.07.19. 15:25:12

@kej:
@Meleardil Eressea Iluvadan:

a barikádon meghallgattam a vonával készült riportot is (3 nagyon felkészült újságíró a szőnyeg szélére állítja) ő is utalt erre a fenyegetésre. Ott kerekperec megmondták neki, hogy ezt a fideszes faszi cáfolta, és nem is történt ilyen, meg mert úgyse tudja bizonyítani.... most ott van, meg lehet hallgatni, és egy árva vezércikk sincs belőle, pedig a magyarnemzetes csóka nagyon komoly fejbólogatással megígérte, hogy lesz ebből akkor vezércikk.... :)

Viktus 2011.07.19. 15:29:06

@Aullah:

Az jó kis felvétel jól jött a jobbiknak ... a fidesznek most vissza kell hívnia a képviselőjét, vagy megtámogatni a jobbikos polgármestert :D

f.m.j. 2011.07.19. 15:30:31

egyébként mi van ma? mindenki megőrült? családok írtják egymást, az emberek bekattannak... vajon miért? (az indexen vannak a cikkek, de nem akarom idetenni őket, borzalmasak)

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.19. 15:31:11

@Samott: Namost mentem en mar be OTP fiokba ugy, hogy az ugyintezo es kozem kiraktam szepen a diktafont (csak ugy piritott rajta a piros LED), es szorol szora elismeteltem azt a szoveget, amit a zenelos geptelefonkozpontjuk szokott elfuvolazni, miszerint sajat erdekeben a beszelgetesrol hangfelvetel keszul, es UGYE ehhez o nyilvan hozzajarul. Hozzatettem, hogy termeszetesen nem kell neki ebbe beleegyezni, de akkor az egyes napirendi pont modosul szamlamegszuntetesre. Konkretan egy tarsashaz szamlajarol volt szo. Akkorakat nyelt, hogy csak ugy csorgott! Soha meg olyan udvarias es keszseges ugyintezeshez nem volt szerencsem kies hazank foldjen. Hivatasos hazugokkal szemben nem szukseges ereny a johiszemuseg. Bizzon a szavaban az edesanyja, hatha azert annyi gerinc maradt benne, hogy ot nem csapja be.

Samott 2011.07.19. 15:37:12

@Meleardil Eressea Iluvadan: de ott legalabb kozolted elore. :) Egyebkent nagyon helyes, legyen meg tobb ilyen lebuktatas... de sajnos a reakcio/eredmeny altalaban nem az, ami szamunkra logikus lenne. Az UD ugyben is azokat fingatjak, akik lebuktattak es nem azokat akik torvenytelensegekrol targyaltak a felveteleken.

Psychopit 2011.07.19. 15:39:03

@Horizont: Meg lehet nézni a helyi ingyenes hirdetési újságot (tudod, amit pénteken bedobnak) Petőfi utca végén 7 éves 160 négyzetméteres házat 10,6 M Ft-ért kínálnak....szerinted miért????
Ózdra NEM MER elmenni a TV2 (sem)....
Gyöngyöspata valóban szép kis falu...játam ott párszor, akkor még nem volt ilyen a helyzet...bár ez akkoriban volt, amikor még szép voltam és fiatal. :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.07.19. 15:45:19

Hűha, kurva epic ez a telefonbeszélgetés :)))

CyberPunK 2011.07.19. 15:45:21

@Viktus: Kiváncsi lennék, hogy vajon melyik kocsmába indult el inni. :)

kej 2011.07.19. 15:48:02

@f.m.j.: most látom, hogy az index főoldalán első hírként szerepel

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.19. 15:49:01

@Samott: Tudtommal siman keszithetsz hangfelvetelt gyakorlatilag barhol, hacsak explicit nem tiltja valami rendelkezes, legfeljebb nem hozhatod nyilvanossagra, es nem mutogathatod akarkinek. Kiveve, ha...

Kiveve ha teszem azt buncselekmeny bizonyiteka, mert akkor nemcsak hogy nem tarthatod meg, de kotelesseged atadni a hatosagoknak.

Mondjuk ezen kicsit tulmutat a kapasbol nagy nyilvanossag ele taras, tehat azert egy szemelyisegi jogi hiszteria az varhato. Ugyanakkor a kozszereplonek ilyen joga az nincsen.

Namost a mokus tobbszor hangsulyozta, hogy o nem mint maganember teszi a kijelenteseket (fenyegeteseket), mivel egy mondatot ki nem hagyott volna, hogy Oszi orra ala dorgolje, miszerint o bizony egy kiskiraly, vagyishogy kormanyparti kepviselo!

Se nem maganszemely, se nem maganugy, igy aztan nem is szemelyisegi jogi ugy. Szeliden jegyzem meg ide, hogy szerintem a szemelyisegi jogokhoz eloszor valami ertekelheto szemelyisegre kellene szert tennie, mivel annak jol hallhatoan hijjan van.

Horizont 2011.07.19. 15:59:51

Szeretném egy sarokba beszorítani Orbánt, Pintért, Szijjártót, Kósát (hirtelen csak ők ugrottak be) kikényszeríteni egy véleményt erről a hangfelvételről:DDD
Csak a puszta kíváncsiságom okán. Mert amúgy nem oszt nem szoroz:)

Samott 2011.07.19. 16:03:08

@Meleardil Eressea Iluvadan: na ja, tipikusan amikor egy politikus perel mert serult a jo hirnevhez valo joga. Hat mikor volt jo hireneve, egy akarmilyen politikusnak? ;)

arlequin 2011.07.19. 16:03:18

EPIC!

soxerencsét fékharmad!

kacsa! 2011.07.19. 16:09:33

Balázs Józsefet előléptetni azonnal! ...

arlequin 2011.07.19. 16:09:47

ja és igen.
index-címlapos a téma!
(index.hu)
ma reggel pedig bodacz balázs a magyar nemzettől beígérte vonának, hogy ha bizonyítják a dolgot (fenyegetést), akkor címlapos lesz az ügy. kíváncsi vagyok...

Nurrddin 2011.07.19. 16:17:00

@arlequin: mikor megígérte hangosan kacajra fakadtam...
szerencsétlen idióta

arlequin 2011.07.19. 16:20:40

@Nurrddin: ismerem a balázst vagy 20 éve. rendes kisgyerek volt, igaz kissé felületes. de szorgalmas és kitartó tanuló, tanaraknak kedvence. stréber-fajta. de alapvetően rendes gyerek.

Nurrddin 2011.07.19. 16:25:10

@arlequin: attól még áll amit mondtam...
mikor ezt a kijelentést tette, már bőven fent volt a felvétel a neten
idióta, mert nem nézett előzetesen utána, holott sejthette, hogy szóba kerül

namármost ha egy huszadrangú cég panaszosztályán nem néz dolgoknak utána, akkor felületes, de ha az egyik legsúlyosabb napilap munkatársaként teszi ezt, akkor a felületesség enyhe kifejezés...

Apafarkas 2011.07.19. 16:26:10

Srácok, ha így folytatjátok ezt a diskurzust, hamarosan kiratkoztok a NENYI-ből...azt akkor nézegethettek erősen...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.07.19. 16:33:18

@arlequin:

haha, na persze ..

nézzük meg este híradókat, hogy hol lesz hír (TV2, RTL, M1, HírTV) ....

arlequin 2011.07.19. 16:34:36

@Apafarkas: természetesen nem lehet általánosítani, ahogy csak bűnözés létezik, cigánybűnözés pedig... ...és a fehérgalléros bűnözés is csak egyfajta buta amerikai szójáték.
nem?
@Nurrddin:
tényleg. csak most nézem a youtube-on, hogy tegnapi a feltöltés. ez tényleg kínos. akkor viszont vona halálprofi reakciókkal bír. tudnia kellett róla.

arlequin 2011.07.19. 16:38:10

@zero: meglátjuk.
de ez tényleg címlapos itt az index-en, s egy ideig maradni is fog szerény meglátásom szerint.
index.hu/belfold/2011/07/19/ezeket_a_csapokat_te_elzartad_magad_elott/
bárgyú véleményem az, hogy TV2 le fogja hozni. az ATV bajosan. az RTL 30%-ban már fideszes tulajdon. az M1, az, khm. nos... a Hír tv kérdéses, az Echo-t nem csodálnám.
igazából a fidesz sokat nyerne az egészből, ha rögtön kirúgnák az illetőt.

Viktus 2011.07.19. 16:39:36

@arlequin:

Te pár körrel lemaradtál ... a tv2-nél fideszes helytartó szűri a híreket egyedül éppen az rtl hoz le még ilyesmiket meg az atv ...

arlequin 2011.07.19. 16:43:23

@Viktus: bocsáss meg kedves viktus, de 11 éve még tv-m sincs, nemhogy nézném :-)
kösz az infót!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.07.19. 17:19:09

@arlequin: Tényleg, emlékszem! XD
EPIC FAIL!

Áll a Fidesz a pofonfa alatt és csak rázza, rázza. Jönnek a kokik és a sallerek egymás után.

2011.07.19. 17:22:39

A pártok magukra hagyták a pataiakat, sem a szocik, sem a fidesz nem indított jelöltet. A romák hozták a formájukat: egy kicsit trükközünk, ügyeskedünk, de nem állunk ki nyíltan.

A független jelöltekről meg van a magam véleménye: nem mondom meg mire számítson a választó, majd forduok ahogy a szél fúj.

Egyedül a jobbik állt ki nyíltan.

Az embereket már nem lehet hülyének nézni, lekamuzni.

A pártoknak most lehtőségük lett volna megmutani, mit tudanak adni a választóknak. Elsumákolták.

arlequin 2011.07.19. 17:30:30

@TaTa86.: legfeljebb kicsit megkokizzák bodacz urat. de kíváncsi vagyok, ó!

azért az a másik tenyérbemászós FN-s anyaportálja is lehozta.
www.fn.hu/belfold/20110719/elkuldenek_fideszes_balazs_jozsefet/

ráadásul a zemberek nagy része már neten keresztül fogyaszt híreket.
ezt nehéz lesz megmagyarázni. igaz, most kaptunk vagy 1-2 tucat humvee-t az amcsiktól. biztos jó lesz valamire az a pár rokkantkocsi.

arlequin 2011.07.19. 17:32:03

hol vannak a fityisz-droidok?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.07.19. 17:33:44

@arlequin: Az MNO-n ez a legfontosabb hír!
www.mno.hu/portal/798123
Mit is mondott Churchill? Csak azt a statisztikát hiszem el, amit én hamisítok! Vagy valami ilyesmi.

arlequin 2011.07.19. 17:38:34

@Ásó[Mosó]maci: máris van újabb.
egyébként szevasz!

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.07.19. 17:46:21

@arlequin: Halihó! Ja, tényleg! A Valkói eset. Az Óbudai esetet viszont nem írják.

Viktus 2011.07.19. 18:18:20

Ez profi jobbik szervezés volt találtak hevesben egy könnyen irányítható hülyét az Oszkárt, és bedobták csalinak a jól előkészített beetetett tóba , és a fidesz keményen ráharapott már a műsor idején is ez a Balázs féle mutatvány feltette az i-re a pontot.

Horizont 2011.07.19. 18:25:06

@Viktus:
Aki ott él, és rászavazott, nem hiszem, hogy így gondolna a polgármesterre ahogy te írod: "egy könnyen irányítható hülyét az Oszkárt". Miért is hülyézted le?:)
Nem hiszem, hogy ennyi rafináltság lett volna mögötte ahogy te gondolod.

citizen queen 2011.07.19. 18:39:55

Namost ezt a Balázs akárkit sürgősen valagba kéne rúgni. (Írom ezt úgy, hogy a Fideszre szavaztam, és még mindig szeretnék hinni az ígéreteiknek... Naiv hüle vagyok, tudom.) Az ilyen pökhendi felkapaszkodott alakoknak, akik felülre nyalnak, alulra rúgnak, nincs helyük felelős pozícióban.

A másik videó meg mindent elmond a patai helyzetről, hallgassátok a mamikat. És azt még Matalikné is elismeri, hogy ezek a "kisebb lopások" éveken, évtizedeken át folytak... Persze hogy kisebb lopások, hisz maguk a meglopottak is nehéz anyagi helyzetben lévő kisnyugdíjasok. És ezért különösen undorító a cigányok sorozatos pofátlan lopása, olyanokat lopnak meg, akik maguk is szegények, és koruknál fogva kiszolgáltatottak. Csak amíg ők utolsó erejükkel is képesek ezt-azt termelni a kiskertjeikben, addig a retkek inkább meresztik a valagukat segélyen, lopnak, és terrorizálják az időseket. A falun sosemjárt rózsadombi falvédők meg adják alájuk a lovat, Ricsi Fieldtől kezdve a TASZ-on át a lomposokig. Aztán amikor nyer a Jobbik, visítoznak. De a Fidesz is szégyellheti magát a gyöngyöspatai ügyben, élén "két hét alatt rend lesz" Pintérrel. A tanulság ennyi: nem elég ígérgetni, tenni kell. Mert a szavazók tettek alapján húzzák be az x-et.

Viktus 2011.07.19. 18:52:19

Fidesz elég szűkszavú közleményben letudta ezt a telefonos ügyet ...

Nurrddin 2011.07.19. 18:52:34

a fidesz nyilatkozata
erre varjatok gombot:

"A Fidesznél azt valljuk, hogy nem a szavak, sokkalta inkább a tettek beszélnek. A jövőben Juhász Oszkár is bizonyíthat. A Jobbik frissen megválasztott gyöngyöspatai polgármesterjelöltjének (...) most megadatott a lehetőség, hogy bebizonyítsa, a cigányozáson és zsidózáson kívül más válaszok is adhatóak az ország, esetében egy helyi közösség problémáira" - írta az MTI-hez eljuttatott közleményében Gulyás Gergely.

Viktus 2011.07.19. 18:52:57

@Horizont:

Én tudom ki a tavalyi kampányból :D:P

Viktus 2011.07.19. 18:57:46

@Horizont:

Éppen ezért volt profi a munka tavaly még gyakorlatilag kutya sem szavazott rá ... ez jól megszerkesztett műsor volt. Gyöngyöspata még a nyugisabb települések közül való a megyében ...

arlequin 2011.07.19. 19:11:33

@Nurrddin: erre nem gombot varrunk kérem, hanem taposóaknát. persze csak olyan gomb-nagyságút. ami egy óriásnak köll.
@Viktus:
ez a 'könnyen irányítható hülye' simán megszivatta az egész fideszt... ébresztő. kedves 'oszi' nem egy balfasz, hanem egy 'jobbfék'. minimum. nézd meg a tv-szerepléseit. ügyes!

Viktus 2011.07.19. 19:12:53

@arlequin:

Jól felkészítették ügyes munka volt Vonáéktól ő körzete ;)

@Nurrddin:

Szijjártó Petya, ha egy fideszest gyilkosságért kapnák el azt is kinyilatkozná :P

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.07.19. 19:28:39

@arlequin: Szó, mi szó profi munkát végeztek. 0ról zúzták le a 4/5öt... Gondolom szegény LMP is elképzelte, hogy most náczizik egy jót, azt most fideszeznie kell. Legalább nem ma vesztenek mondatonként 10ezer szavazót.

Kartal (rezervált) 2011.07.19. 20:30:33

"Különféle polgármesterek vannak a térségben, de egyvalamit senki sem enged meg magának, ha velem akar együttműködni, hogy a személyemet és munkámat gyakorlatilag kritizálja." - ez legalább egyenes beszéd. Igazi fideszes tempó. Magyarról magyarra fordítva: ha nyalod a seggem, osztok a falunak egy kis lét; ha nem - vagy ne adj Isten kritizálod is a munkám -, megdöglötök. Ennyit érdekli a "tisztelt" politikusainkat vidék és a vidéki emberek léte, élete.

Bee-zony 2011.07.19. 21:21:37

@Psychopit: Egy fontos dolgot figyelmen kívül hagytatok; azt, hogy azért mentek oda, mert az ottaniak falat mertek építeni a cigányok elé. Ha Magyarországon is épül fal (igény lenne rá), oda is el fog menni a TelAviv2 (a cigány és zsidóvédelem apropóján), ami mostanra a legundorítóbb bulvármédia lett (hányingerfolyam, és ezt azon kevés alapján is meg tudom állapítani, amit láttam belőle).

jozicsenko 2011.07.19. 21:29:41

@Psychopit: @Bee-zony: épp most nézem a tv2 aktuális rettegését (naplót évek óta nem nézek....)

jogvédők, afrikai állapotok, hjajjjajjj, ismerős dolog, honnan is? Duránda, Hétes, Gyöngyöspata?

bár rendre eszembe jut hadaskriszta, az egyik hivatalosbérrettegő: kassán volt az éhséglázadáskor

oszt pár év mulva eurójuk lett...

csodalámpa 2011.07.19. 21:33:25

@Meleardil Eressea Iluvadan: eléggé nagy szánalomfaktorra utal egy százezredik rangban lévő banki ügyintézővel szívóskodni......mégha sokat szopott ügyfélként jogosultnak is érzed is magad rá, remélem te is kerülsz majd hasonló helyzetbe, a farok rossz oldalán.

csodalámpa 2011.07.19. 21:43:51

@Kartal (rezervált): azért ez valami hihetetlen módon gyomorforgató.... :((((

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.19. 22:26:31

@csodalámpa: Tudom, ő is csak parancsot teljesít. Vagy mi a manó...

Tele van a szamócamintás napozóm a rózsaszín csipkével cizellált lelkű önjelölt erkölcscsőszökkel, akik mindig másnak osztják az észt, és lehetőleg mindig baromi messziről. Akiknek kibuzog a fülén a rengeteg tolerancia, ami megrekedt bennük, és akik szükségét érzik, hogy minden adandó alkalommal szembeszálljanak az elburjánzó gonosszal. Persze ha mondjuk az éjszakai buszra száll föl egy cigány csoport, akik nagy hangon belekötnek egy szintén a buszon utazó párba, akkor az ilyen sürgősen elmerül a Dosztojevszkij kötete olvasásában, mert minek kötözködni és feleslegesen növelni a világban amúgy is eluralkodott ordas agressziót.

Amikor egy hasonló esetben a haverral lezavartuk a buszról a tapló kötekedőt, az utasok nagy része megkönnyebbült és hálás volt. Azonban voltak páran, akik föltekintettek a könyvükből, amibe a balhé alatt mélyen eltemetkeztek, és a veszély múltával fennhangon elítélték az erőszakos huligánokat, azaz minket, akik segítettünk.

Aki egy rendszert konkrétan kiszolgál, méghozzá nem kényszerből, nem félelemből, hanem önérdekből, az kollaboráns, és aszerint is kell bánni vele.

Visszatérve a konkrét példához. Abban a fiókban többször ráztak le hazugsággal, labdáztak hosszan a felelősséggel, hátha megunom és hazamegyek. Gondolom neked könnybe lábadt a szemed az együttérzéstől, hogy szegény ügyintéző a diktafon könyörtelen, embertől idegen, rideg precizitásától összezúzva igazmondásra kényszerült. Vannak olyanok, akiket egy életre megnyomorít egy ekkora trauma. Hiába, aki gyerekkorától nem szokja meg az igaz szó spártai szigorát, annak ez maga lehet a pokol!

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.19. 22:35:16

@csodalámpa: Ja, egyvalami kimaradt. Szívóskodok én akár a vezérigazgatóval is, csak nem biztos, hogy elé jutok. Addig megyek fel, ameddig lehet. Hogy kerek legyen a történet, egy órával később a fiókvezetővel ment a tárgyalás, és a problémát meg is tudtuk oldani. Csakhogy odáig el kellett harcolni az ügyet.

csodalámpa 2011.07.20. 05:04:49

@Meleardil Eressea Iluvadan: boccs, de baromira nem érzem a hasonlóságot a buszon randalírozó paraszt meg a (szerinted) kamuzó banki ügyintéző előtt. Tudod nekem nincs gyomrom olyat pofozni, akinek hátra van kötve mind a két keze, ennyi. És ehhez nem gyártok semmilyen ideológiát....

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.20. 08:49:54

@csodalámpa:

nem érted?
és szerinted a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni?

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.20. 09:07:59

@csodalámpa: A lángpallos lengetése mögül csak az az apróság nem latszik ki, hogy a metaforád nagyjából annyira passzol, mint elefántra az S-es neccharisnya. Úgy adod elő, mintha a felelős banki alkalmazott egy védtelen, kiszolgáltatott, gyenge ember lenne, akin én, az aljas szadista kedvemet töltöttem, mert túl gyáva vagyok ahhoz, hogy velem egyívásúval, netán erősebbel kezdjek. A kép hamis. Egyrészt szó sincs védtelenségről. Ezerből tán egy eset akad, amikor az ügyfél nincs teljesen kiszolgáltatva a bank kényére kedvére. Másrészt részemről szó nem volt agresszióról. Éppenséggel azért mentem, hogy egy közösség érdekeit megvédjem a pofátlan kapzsiságtól. Az a szegény, kiszolgáltatott ember egy óriási cég érdekeit képviselte éppen az én közösségemmel szemben. Tényleg azt akarod mondani, hogy az aktuális ellenfelem egy katonájának lelki békéje érdekében kellett volna kapitulálnom a háborúban? Az ilyen elvakult idealizmus már elismerésre méltó. Ezennel neked adományozom a Hónap Hipokritája megtisztelő címét.

golaz 2011.07.20. 09:09:11

@GGG77: Nagy Gábor Tamásnak lehet is örülni.

bőrmók 2011.07.20. 16:56:05

@vontod75: a többi párt nem "szarik" a problémára, hanem ők nem mondhatnak olyanokat, mint a jobbikosok

Horizont 2011.07.20. 17:37:06

@Takony_fősámán:
És amiről nem beszélünk az nincs??
És amiről nem is beszélünk azt megoldani se kell??
Tévedsz! A cigánykérdésre nagy ívben szarik mindegyik kivéve a Jobbik. Hogy ő ezt meglovagolja-e, hogy népszerű legyen és sikert arasson? Ha én ott laknék ahol állandóan kirabolnak szerinted érdekelne-e? Csak az, hogy nevezzék a nevén és tegyenek is bármit, hogy élni lehessen.Ennyi.

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.20. 17:45:14

@Takony_fősámán: Indítottak jelöltet? Előadták a kampányban, miként gondolják rendezni a problémát? Vázolták a lehetséges utakat? Megjelöltek erre forrásokat?

Nos, a többi párt ilyen módon intézte ezt el:
"Ez a probléma NEM LÉTEZIK! Aki mégis azt állítja, hogy létezik, az rasszista, náci, fasiszta, kirekesztő, szélsőséges. Aki pedig tesz is ellene, az egyenruhás bűnöző még akko is, ha álcázásból nem hord semmilyen egyenruhát."

Úgyhogy igazad van, a többi párt nem szarik a problémára. Simán letagadják, vagy ha tehetik, betiltják. Mennyivel jobb!

shaneb 2011.07.21. 12:05:16

Nem értem én az egészet. Bármerre nézel, olvasol vagy tv,-t nézel hol a fenébe láttok olyat a polgármesterektől, mint a jobbik esetében. Vagy az a nagy baj, hogy ezek az emberek megpróbálnak élhetőséget csinálni a falujukban, vagy városukban. Olvasom a kommenteket, mit ne mondjak , némelyik elkeserítő! Mintha nem is ebben az országban élne, hanem másik bolygón. Mi a franc ez a nagy hátsó fertály nyalása a fidesznek.Nem hinném hogy fog egyetlen egy munkahelyet is teremteni, hacsak a kényszermunka táborokat nem tekintjük annak, amit oly nagyon szorgalmaznak. Netalán tudtok mondani olyat, hogy most aztán elkezdjük a feldolgozó ipar helyreállítani,Vagy mezőgazdasági gépgyárainkat? Nem!!!! Nem is érdekük.Ahol nincs fogyasztás, ott nagyon nagy baj van. 50 ezerből nem sok fogyasztásra jut.Ki akar itt valamit csinálni valamit, hogy az embereknek jobb legyen!? CSAK A JOBBIK!!

Valaki8 2011.07.21. 15:09:47

Jópár év alatt eljutottunk oda, hogy az emberek már hajlandóak beszélni a Jobbikról, felemelik a hangukat a cigányok ellen DE mégse szavaznak a Jobbikra mert "na de azért mégse, mert náci meg fasiszta meg nem kell még egy holokauszt". Nagyon lassan alkalmazkodunk. Igaz, a történelem szempontjából ez a pár év, évtized szinte nulla, de eközben a rokonainkat/barátainkat, rosszabb esetben minket rabolnak ki/vernek meg/ölnek meg a cigányok. Remélhetőleg, ha még a következő választásokon nem is, de az azt követőn már elérhet a Jobbik valamit. Sajnálom az embereket, Magyarországot, de valahol mégsem, mert 50% csak a Fideszre szavaz, a faluknak városoknak 90%-ban Fideszes a polgármestere.

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2011.07.21. 19:40:56

Balázs József ezt megszívta. Vele együtt a párt is, ha nem hajítják ki (bár Meggyest se hajították még ki).

picur3ka 2011.07.22. 21:47:21

Ezt a FIDESZ ugy elbaszta ezt a Gyongyospatat, hogy az ember felhany..

Latszolag. Valojaban azert jol tokon kaptak az amcsi kovetseget.... Mer' ugye, ez ilyen nagyobb fajta kontextusban bofog fel, ez az ingyen cirkusz.

A jobbik a legkisebb bajuk az USA-hoz kepest, attol tartok.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.07.23. 14:14:36

Most aztán örülhet a náczi lelketek!:)) Egyébként a szocik kussolhatnak,mert nem csináltak semmit.A fidesz az ő útjukat követi.
@Valaki8: Anyám is azt hiszi,hogy a dunába akarunk/akarnek lőni a zsidókat.Nekem is eltartott egy darabig de végül megtértem.:))

süti beállítások módosítása