Skip to content


       Szűrés lista

"Most büntet egy új ítélőbíró, a sajt, ó!?"

Gubcsi Lajos, a Fidesz-éra eddigi legviccesebb figurája egy szép hosszú bejegyzéssel búcsúzott a lemondása kapcsán.


Napsugaras emlékeztető 15 hónapról barátaimnak!


És még nagyobb áldást osztott rám, amikor kineveztek a HM Zrínyi Kft. ügyvezetőjének 2010. június végén. A privát gazdasági szféra nem az én világom, mindig is a köz szolgájának éreztem magamat a professzionális munkában, azon 21 év alatt is, amikor nem végezhettem ilyent. 2010 nyarán az új honvédelmi miniszter jóvoltából ilyen munkát kaptam, s mivel ez megfelelt képzettségemnek, 21+(előtte)19 évnyi tapasztalatomnak, vezetői jártasságomnak, hatalmas kedvvel és erővel láttam munkához.

Nem sokkal később jelezte feleségem, hogy hatodik kisgyermekünk is kezébe vette - ott bent, az anyai melegben - a vándorbotot. A Magyar Művészetért pedig újabb magaslatra készült: láttuk már, hogy hamarosan felavatjuk az Attila-szobrot, és hónapok óta írta a zenét a Rákóczi ballada kész szövegéhez a kitűnő zeneszerző.
(...)
Munkatársaimnak meghirdettem alapelvemet: más pénzéhez soha senki nem nyúlhat, a cégét különösen nem szabad könnyen kezelni, mert az nem egyszerűen másé, hanem az államé, a hadseregé. Másik alapelvem az volt, hogy a mi szerepünk nem postás-szerep, hanem az, hogy a legmagasabb szinten, azonnal, magunk valósítsuk meg mindazt a feladatot, ami az alapító okiratból ránk hárul. És mindezt minimális költséggel.
(...)
Tényleges munkába lépésem másnapján a Magyar Nemzet megkondította főszerkesztő-helyettesi ítélkező bírója révén a kiütést jelző gongot - "Gubcsi Lajos nem normális" -, és a pálcaintésre megindult a sakálordítás. Azóta tudom, hogy az ügy létre megy. Az csak mostanában derült ki számomra, hogy nem csak az enyémre, hanem a Zrínyiére is. Hatalmas maffiák indultak támadásra, vezényelt bűncselekményekbe - rágalmazásokba, lehallgatásokba, stb. Senki se kételkedjen, hogy ezeken a maffia-, sajtómaffia-vezetői szinteken elhangzott sokszor a tétel, hogy "Gubcsit ki fogjuk nyírni". Nem egyszerűen "ki kell", hanem az eltökéltség: "ki fogjuk!". Ennek részeként bármit mondhattak a Zrínyiről és ügyvezetőjéről. Tudom tényszerűen, hogyan adták ki a parancsokat rádiós, tévés beosztottaiknak egy-egy támadási hullámban: Kinyírni. És akkor jöttek kinyírni a ...

Soha egyetlen válaszunkat nem közölték le. Ezért már akkor mondhattam, ami ma a meggyőződésem: a Zrínyi is célpont volt, nem csak én. Engem ki kell nyírni, a Zrínyit meg kell szerezni. Hogy miért kell megszerezni? Mindenkinek a fantáziájára bízom.

A Magyar Nemzet gongütését - amely szerint az ügyvezető, konkrétan én - nem normális, nem minősítem. A sakálok viszont kiolvasták belőle a szabad prédát, élvezték a vért.
(...)
A magyar sajtó az lett az elmúlt két és fél évtizedben, ami. Kiegészült az internettel, annak azzal a részével, amellyel. Könyveimben, A Magyar Művészetért oldalain két és fél évtizede szemben állok, és habitusomnál fogva szembe is szállok ezzel. Megalkuvás nélkül. Ez nem fog változni most, hogy lemondtam tegnap előtt a Zrínyi ügyvezetői beosztásából.
A nemzet ép lelke iránt érzett örök és számomra természetes felelősségem nem engedi, hogy elhallgassam: az elmúlt két és fél évtizedben alapvetően a politika felelőssége, hogy ilyenné válhatott a sajtó - a sajtó, amely vigyorog azon, hogy ilyenné változhatott. Az egyes politikusok személyesen, és pártjaik is mindig úgy vélték, hogy majd ha a sajtót segítségül hívják és közben gátlástalanul kiszolgálják annak érdekében, hogy az segítse legyőzni, megsemmisíteni az ő (gazdasági, politikai) ellenfelüket, akkor rendben lesznek a dolgok.
(...)
A politikusi gátlástalanság ugyanazt a szándékot szüli a másik oldalon is, a sajtó ki- és felbérelhető mindenkiért és mindenki ellen, holnap kiüti mai megbízóját. A végén túl sok hulla, és túl sok egymás ellen acsarkodó kutyus lesz a placcon, a sajtó pedig kitalálja és kitálalja, hogy ő a negyedik hatalmi ág. Ugyan már!? És közben milyen is ez a magyar sajtó, amúgy, összes színében?! Ki-ki mondja el magának, Kedves Olvasóm, nekem túl hosszúra sikerülne, s meg is tettem már.

Jómagam igyekezeteimben mindig sok hibát követek el. Oda lehet állítani őket a tettek mellé, ha valaki meg akarja tenni ezt a szívességet. S a hibákat meg kell büntetni. A tetteket elismerni? Engem az előző rendszerben rendre megbüntettek 1984-88. között, s most nem a rendőrségre gondolok, hanem a politikai rendszerben a munkámban ért büntetésekre. Most büntet egy új ítélőbíró, a sajt, ó!?
 



Szegény Gubcsit iszonyatosan megbüntették az előző rendszerben, minden ott van az életrajzában:

-1980-84 a Magyar Tudományos Akadémia Akadémiai Kiadójának és Nyomdájának általános, majd megbízott igazgatója
-1980-84 a Magyar Közgazdasági Társaság Elnöksége és VB tagja, az Ifjúsági Bizottság elnöke
-1984-89 a Magyar Ifjúság főszerkesztője, a KISZ KB, Intéző Bizottsága, majd Titkársága tagja
-1985 Közgazdász Díj

Kitartás Lajos, várunk vissza!

Címkék: abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr593267252

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Észak-Koreai TV magyar adása? 2011.10.01. 14:39:42

Néztem a televíziót és majdnem a fotel mellé ültem! Azt gondoltam, hogy megbolondult egy műhold és véletlenül az Észak-Koreai TV adása jött be, de aztán rájöttem, hogy nem tudok semmilyen idegen nyelven, a műsorvezető is ismerős volt, tehát csak magyar...

Trackback: Fel ne jelentsd Gubcsi Lajcsit!!!! 2011.09.30. 22:51:45

A tisztára mosott nyalizó. Ezzel a címmel jelent meg a rendszerváltás után az egykor kiszes és mszmp-s, ma fideszes szélkakas egyik disznósága, amit még a nyolcvanas évek közepén volt szíves elkövetni.  Miért érdekes a tegnapi újság? Mert a dolgok...

Trackback: Az életerős emberek dolgozzanak 2011.09.30. 17:50:32

Teljes mértékben egyetértek a Kormányszóvivői Iroda nyilatkozatával, a kedvezményes nyugdíjakkal kapcsolatban, mely szerint: "Morális értelemben elfogadhatatlan, hogy életerős, szakmailag felkészült, munkaképes emberek nyugdíjban részesüljenek, mi...

Trackback: A kormány jelezte: tesz a tüntetők véleményére 2011.09.30. 17:17:27

A kormány a tőle megszokott pökhendi stílusban közölte, hogy a szakszervezetek és a civil szervezetek tüntetései ellenére jottányit sem változott az álláspontja, egyes szakszervezeti vezetők pedig szerinte nem az emberek érdekeit képviselik....

Trackback: Albert Einstein a Szocializmus Veszélyeiről 2011.09.30. 14:31:21

Néhány nappal ezelőt kitettem egy bejegyzést, amit kb 2 éve fordítottam le. A cikk részleteket tartalmazott Albert Einstein egyik írásából, amelyben a kapitalizmussal kapcsolatos gondolatait jegyezte le. Sem időm, sem energiám nem volt a teljes cikk le...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Putyilov gyári melós 2011.09.30. 21:11:44

@NA YA!:

Mi a faxot lepődsz meg ezen?
A magyar nácikat az MSZMP titkosszolgálatai hozták létre, az ilyen Gubcsi elvtárs féle mindent túlélő patkányok.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.09.30. 21:18:00

@¦卍®Ξ™: Na,akkor nincs más hátra királyt kell választani!Mondjuk Orbán Viktor? :))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.09.30. 21:19:26

@¦卍®Ξ™: @Tigeri: Mert ő egy tiszta szívű párt tiszta szívű vezetője.:))

Nyuggervadász 2011.09.30. 21:20:48

@¦卍®Ξ™:
Nos, akkor melyik párttag/ pártszimpatizáns a " jó halott"?
Az " utóbbi 6o évvel" definiáltad ugyan a komcsikat, de az elmúlt 2o év egyéb pártjainak "termése" sem kutya!

Putyilov gyári melós 2011.09.30. 21:24:53

@Tigeri:

Helyes, és utána:
"Mindenkinek barátság, kegyelem,
Csak a királyoknak nem, sohasem!
Lantom s kardom kezembül eldobom,
A hóhérságot majd én folytatom,
Ha kívülem rá ember nem akad –
Akasszátok föl a királyokat!"

plb 2011.09.30. 21:37:26

Ja, meghurcolták. Fekete párt Volgával.

Secnir 2011.09.30. 21:41:45

"A Kormányszóvivői Iroda szerint azok, akik támadják az országvédelmi költségvetést, [...] számukra az egyedül elfogadható terápia az államadósság és a lakossági hitelállomány növelése, valamint a megszorítások politikája - fogalmaznak, hozzátéve: ez a politika az elmúlt 20 évben megdőlt,"

ezek hülyék.
apropó, fel tudja idézni valaki, hogy az elmúlt 20 évben sacc/kb 10 éve ki volt a miniszterelnök? csak a felelősség firtatása miatt kérdem.
ja, és tessék megnézni, mikor kezdtek eladósodni az önkormányzatok (és velük együtt az állam)
link:
h2o.ingyenweb.hu/keret.cgi?/tema/71.html
khm. köszönöm.

Nyuggervadász 2011.09.30. 21:51:58

@¦卍®Ξ™:
Mea culpa,mea maxima culpa! Most olvastam el egy másik kommentedet, ahol a pártokkal kapcsolatos elvárásaidat soroltad. Írásod minden betűjével egyetértek. Nekem is hányingerem van a mai, megélhetési politikusoktól /pártállástól függetlenül!/. De, mi a francot lehet velük tenni?!? Középkori, barbár eszközökkel, pl. kerékbe-törés, mégsem léphetünk fel ellenük / bár, ha teljesen őszinte akarok lenni, néha eljátszom a gondolattal: egy kis felnégyelés, olajban főzés, lefejezés, und so weiter/

Putyilov gyári melós 2011.09.30. 21:58:00

@nyuggervadász:

A vége úgy is az lesz.
Amikor már nem lesz mit zabálnunk, akkor végre csak elunjuk a birka módra való bégetést és megesszük a politikusainkat.

Jó kövérek, húsosak, bográcsba valók perkeltnek!
Nokedlivel, kovászos uborkával egy kis pálesszal biztos meg lehet zabálni őket!

Nyuggervadász 2011.09.30. 22:12:57

@Putyilov gyári melós:
Szerintem, bármennyire is éhesek leszünk, a "Politikus pörkölt á la Hongrie" mindenkinek megülné a gyomrát, és az undortól kihánynánk őket!

dezso 2011.09.30. 22:18:45

Szerintem Grespik reinkarnációja.

hazug fidesznyik (törölt) 2011.09.30. 22:21:49

@Lázár te igazi szarjankó!: "Páva Zsolt a pécsiek pénzén hazudott a pécsieknek. Ismét bebizonyította alkalmatlanságát és azt, hogy a városvezetés és a Fidesz hülyének nézi a pécsieket."

Ha a pécsiek okosak lettek volna, akkor nem választották volna meg. Egyszerű ez, mint az ágyba szarás. Nem elég hülyének lenni, annak is kell látszani. Hajrá pécsiek, hajrá magyarok!

Putyilov gyári melós 2011.09.30. 22:26:36

@nyuggervadász:
Ha majdnem lesz mit enni, akkor a görényhús is jó lesz.

hazug fidesznyik (törölt) 2011.09.30. 22:27:24

@Sarkalatos hozzászóló: Nem tudom miért van olyan érzésem, hogy te egy nyomorék náci vagy. Nem volna kedved orálisan kielégíteni magad?

reccs 2011.09.30. 22:39:47

@Putyilov gyári melós: Most őszintén. Te ennél pl. Balsait? Inkább éhendöglök.

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.30. 22:41:24

@NE használd: ez elég izzadságszagú lett:( Legközelebb markolj kevesebbet, fogj többet!

@hazug fidesznyik: én sem tudom, de ha már pont fidesznyik vagy, mondj tíz dolgot, amit szeretsz Gubcsi Lajos elvtársban. Amiket a legjobban szeretsz benne.

reccs 2011.09.30. 22:43:09

@Sarkalatos hozzászóló:

Nyugi, a komcsi ávéhás meg te náci fajtád ugyanabből a szarból van. Egyek vagytok.

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.30. 22:50:32

@¦卍®Ξ™: nagyon egyszerű, írd meg a szájízednek megfelelő alkotmányt, keress ötmillió embert, aki támogatja (gyerekek nevében a szülők szavazhatnak), aztán add oda a házelnök vagy az álamelnök titkárának; a többi már gyorsan meglesz. A felsorolt pontok fontosak, alkotmányba valók és tudom őket támogatni.

Megdobbent 2011.09.30. 22:50:34

A lenyeg, hogy most varja a fidesz bunteteset, elvegre az mszmp alatt gyilkosmod megalaztak ezekkel az igazgatoi posztokkal, fizetesekkel, szolgalati lakasokkal, kivetelezesekkel. De hogy 1989-ben hogy nem kerult elfekvobe o meg a politizalo kor- es eszmetarsai, azt sosem fogom megerteni, megbocsatani.

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.30. 22:53:32

@reccs: látom, a személyeskedés már jól megy, értesz még valamihez?

Putyilov gyári melós 2011.09.30. 22:55:11

@reccs:

Megfőzném én, oszt egy félliter pálinkával biztos elmegy :O)))

hazug fidesznyik (törölt) 2011.09.30. 22:56:11

@Sarkalatos hozzászóló: "ha már pont fidesznyik vagy"

Ezt meg honnan szoptad: az ujjadból vagy a bábolnai lengő csapszegből? Látom, értelmi szinted valahol a tengerszint közelében jár, így nehéz lesz megértened, amit írnak neked, vágjalak a seggemhez nyitott szájjal...

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.30. 23:00:04

@hazug fidesznyik:

"Látom, értelmi szinted valahol a tengerszint közelében jár, így nehéz lesz megértened, amit írnak neked, vágjalak a seggemhez nyitott szájjal..."

Ha tudom előre, hogy búvárbéka vagy, akkor azt írtam volna, de akkor még csak a nickedből tudtam kiindulni.

Kandabula 2011.09.30. 23:02:03

Veszekedés helyett nincs inkább kedvetek egy névsorolvasáshoz?

Putyilov gyári melós 2011.09.30. 23:13:01

@Kandabula:

Milyen névsorra gondolsz?
A Fideszfrakció 2/3os börtön parlamentjének névsorára?

Kandabula 2011.09.30. 23:23:44

Valami mostanira. Merthogy ez a mi életünk.

fog- és Bulawayo magiszter 2011.10.01. 00:05:30

Ki a felelős azért, hogy egy mocskos kommunista fasz, aki ráadásul elmebeteg is, betehette a "Zrinyibe" a lábát? A hendecsabi? :(

Sarkalatos hozzászóló 2011.10.01. 00:23:54

@fog- és Bulawayo magiszter: Hende elvtárs biztosan, mivel ő nevezte ki. Valószínűleg más felelős is van, mert az ilyen Gubcsikat küldeni szokták, nem hozni.

komplikato 2011.10.01. 00:56:23

@Sarkalatos hozzászóló: "Budaházyékat kiengedik a börtönből,..."
Minő "meglepetés", már 2 napja azon filózom, hogy miért nem engedték ki, hiszen most ez a legjobb taktikai lépés a ... khm ... halmozottan jobbosok csitítgatására. És tessék. Venni kéne egy lottó szelvényt ...

Sarkalatos hozzászóló 2011.10.01. 00:59:42

@Kompli:

De nem vettél.

A halmozottan adófizetőket mivel fogják csillapítani?

Kandabula 2011.10.01. 01:30:33

Tudhat valamit. Amit mi nem.

Kis ember 2011.10.01. 04:55:15

@mukki.schmiede:

"Tehát te norvég vagy"
Mi az, hogy norvég? Mi baj a norvégekkel? És ezt miből gondolod? Mindenesetre azt szűrtem le, hogy a "norvég" itt valami szitokszó.
Csak mert valamiről más a véleményem, mint a tied? Érdekes világképed van, ami szerint ha nem vagy az egyik, akkor a másik lehetsz csak. "Aki nincs velünk, az ellenünk van". Ki is mondta ezt? Csak nem Rákosi? Ismét egy újabb bizonyíték, hogy a szélsőjobb és a szélsőbal ugyanarról az emlőről táplálkozik.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.10.01. 07:59:21

"Munkatársaimnak meghirdettem alapelvemet: más pénzéhez soha senki nem nyúlhat, a cégét különösen nem szabad könnyen kezelni,"
Még a végén nem a megfelelő csatornákon folyik el! Hát szörnyű :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.10.01. 08:00:35

@Kis ember: "Norvég", "bodzaszedő", "piréz" = nem idén barnult kissebbségi , a magyar szlengben, jó reggelt kívánok.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.10.01. 08:08:33

@Sarkalatos hozzászóló: Szerintem Gubcsit megkérdezed, ő megmondja, hogy maga Zeuszküldte...! Simány!

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 08:25:25

@canadacruiser: Milyen boldog világ : bombakészítő anarchista őrültek szabadlábon...tényleg ,.. de jó nekünk !

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 08:28:51

@Kompli: Vajon miért az országos tüntetések kezdetének az idejére időzítették ??? Leszóltak fentről , mert a jobberektől nagyon félnek,...pedig miattuk kerültek pozícióba még 2006 ban . Meggyújtották a tüzet , most meg oltogatják...szemét banda !

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.01. 08:30:44

@kíváncsivagyok: "bombakészítő anarchista őrültek szabadlábon" Annak az embernek a sarkáig nem érsz fel,te agymosott barom.A hazaáruló gyurcsány szabadlábon hagyása nem zavar véletlenül?

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 08:38:03

Félnek a fiúk,...nagyon félnek . Mert más ugye, ha egy Jobbos tüntet ( autókat gyújt fel, rongál, TV-székházat foglal el stb.),.............és megint más , ha csupán a jogosan elégedetlen (liberális - balos ) tömeg TÖRVÉNYESEN tüntet.....és a szellemet kiszabadították a palackból.... Nem lennék meglepve , ha már megegyezés született volna ....kaptok egy terrorista bűnözőt,..ha csendben maradtok - most !

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 08:39:47

@Vezérigazgató elvtárs: Ne hasonlíts ahhoz a patkányhoz Te köcsög.....

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 08:41:32

@Vezérigazgató elvtárs: De szépek is vagytok a náci egyenruhátokban....hogy szorulna rátok !

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.01. 08:46:52

@kíváncsivagyok: Ennyit tudsz a hittestvéreiddel egyetemben,te kis faszparittya.Nácizni,széljobberezni.
Szánalmasan szegényes a szókincsetek,férgek.
Talán tükörbe kéne nézni,hogy ki is az igazi fasiszta,zsidókám!

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 08:49:48

@Vezérigazgató elvtárs: Ebben a rövidke szarságban , amit írtál , ki is merítetted a szókincsedet ! Miből gondolod , hogy aki utál titeket , mint a szart , ...az zsidó ? el fogtok tűnni mint az osztrák elvbarátaitok.....

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 08:51:52

Lassan nevet is válthatnátok : Jobbik Náci és Pornó Párt

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.01. 08:51:53

@kíváncsivagyok: álmodik a nyomorod,te kis szerencsétlen barom.Tessék egy kis lengyel humor:

kuruc.info/r/6/85892/

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 09:11:20

@Vezérigazgató elvtárs: Remélem nem gondoltad komolyan , hogy erre a náci patkány oldalra kattintok........ ? Elmebeteg..... frusztrált , kisebbségi érzésekkel teli antiszociális barmok vagytok , akik azt gondolják hogy minden gondjuk megoldódik , ha pármillió embert eltüntetnek a föld szinéről,...persze úgy , hogy a javaikat magukhoz veszik... Legtöbbötök ( főleg a képviselőitek , akik ugyanúgy el fognak tűnni mint a Miép ) orvosi eset , de nem belgyógyász orvosé.....

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 09:13:35

@Vezérigazgató elvtárs: Nézzél már szét a családodban,.....hátha Apád zsidó,...vagy cigány ?? Vagy anyád .... Akkor kit fogsz kinyírni ?

Démonmac1 2011.10.01. 09:17:06

Az hogy kiengedték azt az idiótát egy dolog, de akit kiengedtek, azt vissza is lehet tenni, ha jól olvastam életfogytra, és a vizsgálat még tart...

átlátó 2011.10.01. 09:24:01

Gubcsi, verjem a totvás agyadba... nagyon ruselom a kiszeseket, néhány Ífjú Gárdistát pofánverdestem mikor a bítkoncertokon rendezősködtek és túlértékelték a szerepüket. Mondták, hogy nem lehet fölállni, tessék ülve hallgatni a bítkoncertot... Gubcsi te hintaló.

Zsuzsa20 2011.10.01. 09:40:53

@Vödör: Kérdezzétek első feleségét, akit hullarészegen félholtra vert. Ez egy alkoholista, műmájer alak, mindenhova benyalta magát.

acsiba 2011.10.01. 09:59:01

Lajos bácsi a nagy tulélö,azért érdekes h valaki mindkét rendszerben jo poziciokat tudott kiharcolni magának.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.10.01. 10:15:48

@acsiba: No és hányan vannak ilyenek! Egy-egy politika szélfordulásnál akkora vihar kavaródik a köpenyek forgatása. Iatt, hogy Aigne Szilárd lenyeli a mikrofont. Szerintem ebben világelsők vagyunk. De legalábbis dobogósok!
Nem akar valaki egy politikai szélkakas felmérést végezni? Szerintem IgNobel várományos lenne! ;)

Kis ember 2011.10.01. 10:17:02

@ColT:
Ja, értem.
Az azért jó, mert máshol meg sokszor lerasszistáznak.
Kedvenc Arthur Koestler mondásom:
"Ha jobbról rúgnak, balról ütnek, biztos a jó úton jársz".

:)

Kis ember 2011.10.01. 10:20:42

@acsiba:
Pozsgay Imréről mondják, hogy rendkívül tehetséges abban, hogy mindig el tudja hitetni: oda indult, ahova érkezett. :)
MSZMP KB -tól vezetett az útja a Fideszig.
De ugyanilyen pl. a nyolcadik kerületben Szabó Gábor, aki a Szakkollégiumi választmányi elnök - HÖK - SZDSZ-MSZP - Fideszes tanácsadó életpályát járta végig és most is zsíros önkormányzati állásokból osztja az észt.

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.01. 10:26:28

@kíváncsivagyok: Na?Kicigányzsidóztad magad baromarc?Okos náci vagy,leülhetsz.
Remélem agyvérzést kaptál. :)

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 11:09:15

@Vezérigazgató elvtárs: Te "cigányzsidózol" , Te elmebeteg.... nekem vannak cigány és zsidó barátaim . Annyi az IQ - d , mint a cipőméreted .

¦卍®Ξ™ 2011.10.01. 11:14:01

@Vezérigazgató elvtárs: @kíváncsivagyok: hát, ezt a vitát imádtam elolvasni :))))))))))))))

olvassátok már vissza magatokat :)

mindketten zsidózzátok, cigányozzátok egymást, ugyanakkor nácizzátok is :)

félelmetes :)

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 11:58:49

@¦卍®Ξ™: Nem volna "félelmetes" ,...de még furcsa sem , ha végig elolvastad volna mit írtam.....ez a csávó elmebeteg : először lezsidóz engem , .. majd később lenáciz... közben élteti Budaháziy szabadonengedését.................... figyelj oda mit olvasol...

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 12:03:22

@¦卍®Ξ™: Látva a "logo" - dat ,visszavonom a magyarázó soraimat.....Te is náci vagy, .köcsög....ez már rajtatok fog maradni remélem, annyian kompromittáltátok magatokat a pornó-iparban.... élmény visszanézni a képviselőiteket - szóvivőiteket ahogy szopnak-nyalnak....

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.01. 12:10:56

@¦卍®Ξ™: Szerencsétlen fogyatékost nem érdemes bántani,veri a sors szerintem épp eléggé. :))
@kíváncsivagyok: a szüleidről beszélsz? "barátaim" LOL
Szegény zsidónáci vagy! :D

remekelek64 2011.10.01. 12:11:22

Ez az ember elmebeteg és emberként egy féreg. A közölt szöszenete elegendő bizonyíték...

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 12:15:15

@Vezérigazgató elvtárs: Elég idő eltelt , hogy rájöjjek ki vagy . rád tovább nem érdemes szót vesztegetni....szerencsétlen....

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 12:16:59

@Vezérigazgató elvtárs: Anyádat veri a sors ...veled , Te köcsög......

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.01. 12:19:16

@kíváncsivagyok: te köcsögözöl,te vagy maga a melegfelvonulás! Libsikém.

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 12:19:17

Az összes nácinak : a világ szégyene vagytok........az lesz majd a boldogság , ha egymást irtjátok arab-nácik , zsidó-nácik

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 12:20:40

@Vezérigazgató elvtárs: Már a nevedből is kitűnik , hogy mi (ki) szeretnél lenni , Te elmebeteg....

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.01. 12:21:58

@kíváncsivagyok: csak nem találtál egy tükröt,kisvirág? "Az összes nácinak : a világ szégyene vagytok........az lesz majd a boldogság , ha egymást irtjátok arab-nácik , zsidó-nácik
"

Aranyos vagy,bugyibuci,amikor így kikelsz magadból és önkritikát gyakorolsz!

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.01. 12:23:01

@kíváncsivagyok: neked meg kitűnik a nevedből,hogy egy tudatlan faszfej vagy! :)

¦卍®Ξ™ 2011.10.01. 12:27:42

@kíváncsivagyok:
olvasd vissza, egyformán zsidóztátok náciztátok egymást :)

mármint nicknévre gondolsz mint logo? :) és a swasztikára benne? úgy tűnik a nagy náci fóbiádban már azt sem tudod hogy néz ki egy horogkereszt :)
azt hiszem én is állítom, hogy te cigány vagy, de legalábbis nincs több eszed, mint azoknak a cigányoknak akik a náciveszélyt igazolandó, fordított horogkereszteket festettek a házaik falára :)

és az én lépviselőim? :))))))))))) hogy azok kik te nyomorúságos ökör azt itt is vastagbor.blog.hu/2011/09/30/gubcsi_elbucsuzott/fullcommentlist/1#c14585198 elolvashatod és már számtalanszor leírtam

nyomorult hülye vagy te cimbora :)

WYW 2011.10.01. 13:15:24

"Nem sokkal később jelezte feleségem, hogy hatodik kisgyermekünk is kezébe vette - ott bent, az anyai melegben - a vándorbotot. "

Hatodik a gyermek a negyedik házasságból, így már értelmezhető a "vándorbot" , ami elsőre nettó hülyeségnek tűnik.

:-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.10.01. 13:38:20

Jut eszembe, nem ez az az idióta, amelyik valami emlékművet állíttatott a kertjében? Vagy az Jobbikos volt? :D

Gekko 2011.10.01. 14:01:39

Gubcsi nettó elmeháborodott. kommentekben egymást anyázók dettó.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.10.01. 15:06:03

@Sarkalatos hozzászóló: azért Rosenfeld parasztzsidó volt, két lét közti pária, Kohn meg szimpla idióta, nem biztos, hogy megfelelő alapadatok ők az általánosításra. Lenin mondogatta mindig, hogy "Hülye vagy, Béla", bár az öreg Vlagya meg gond nélkül baszta meg a szifiliszes kurvát, szóval lehet ő sem az első osztályú agybajnokságban nyomta.

amúgy meg olyan párt nincs ahol nincs jókáder, MSZP, Fidesz alap, Jobbik félig, másik felük meg HÖK kebelben nevelkedett kis geci, a HÖK-be meg kiraknál egy Kádár fotót, aztán a maradék különbség is megszűnne ami köztük meg a KISZ között feszül. az LMP-ben meg tobzódnak az idióták, a neokomcsik, meg hát Szakasits bácsi onokája.

faszaság van itt, le kéne húzni a rolót, aztán leltározni.

nem várt fordulat 2011.10.01. 15:18:28

istenem, ne hagyjátok abba, annyira jó :))))

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.10.01. 15:30:27

@¦卍®Ξ〓™: a szvasztika az maga a horogkereszt. nem az iránya a lényeg, hanem hogy milyen faszán néz ki piros meg fehér alapon. Himmler ilyen ezotériabuzi volt, kb. ennyi az indok. mondjuk a többi is az volt, nem csak Himlőr, meg nem csak ezotéria.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.10.01. 15:59:06

@karacsi_maci: ez hol mond ellent annak, amit mondtam? a 45 fokos elfordítás szerintem egyáltalán nem olyan jellegzetes (a náci lobogókon igen, a közhasználatban kevésbé), és az is kb. azon az alapon működik, hogy a két H ezotériaköcsög volt, és jól nézett ki a szvasztika piros meg fehér alapon (meg jó, 45 fokban elfordítva). hol írtam olyat, amit a viktorpédia megcáfol?

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.10.01. 16:00:50

@karacsi_maci: sőt a cikkben van, hogy "az alakzat más megnevezései: horogkereszt"

¦卍®Ξ™ 2011.10.01. 16:38:10

@Kusics Iván:

igen, a svasztika nem maga a horogkereszt magyarul
a swasztika egy szimbólumtípus elnevezése, melybe sokféle verzió tartozik.
a swasztika ugyan horogkereszt, de nem a náci szimbólum. a náci szimbólum egy horogkereszt (swasztika), de a horogkereszt (swasztika)ettől nem náci szimbólum

tudod, ez ugyanaz a halmazelméleti logika, mint az, hogy te hülye vagy, nem minden ember hülye.

a náci horogkereszt kifejezetten a 45 fokban elforgatott óramutató járásával egyező irányba mutató karokkal, 5:5 arányokkal rendelkező motívum elnevezése.

¦卍®Ξ™ 2011.10.01. 16:39:13

@¦卍®Ξ™:
így helyesen: igen, a swasztika maga a horogkereszt magyarul

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.01. 16:46:18

Horogkereszt,lárifári.
Vörös csillag.Na ott volt népirtás,Dzsugasvili elvtárs hatékonyabban küzdött a túlnépesedés ellen,mint a másik utaztató és táboroztató.
Ezért nem szeretik a zsidók a Heinekent.

Horizont 2011.10.01. 17:35:00

Nagy kanyar lett Gubcsi napsugaras Lajosunktól:) Jól szórakoztam bevallom, pedig nem csípem az anyázós kommenteket.
Ez a heti csúcs:
" te köcsögözöl,te vagy maga a melegfelvonulás! Libsikém." :DDDDDDDD

Sarkalatos hozzászóló 2011.10.01. 22:32:04

@¦卍®Ξ™: tekerőlevél néven nekünk is vannak szép népi szvasztikáink, hímes tojáson például nagyon jól mutat. Meg a finn nyelvtesóknak is, a finn elnöki zászlón ma is rajta van.

Rodeo36 2011.10.02. 01:08:40

@reccs: ha nem teszel rá sót a Bundi megeszi és akkor nem kell törődni a mócsinggal sem meg a csontokkal ja és semmi krumpli Bundinak árt

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2011.10.02. 16:26:13

Ebből az írásból nyilvánvaló, hogy ez az ember súlyos beteg. Pihenje ki magát egyszanatóriumban, kívánjunk jobbulást neki.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.10.02. 18:42:29

@¦卍®Ξ™: Akkor meg miről magyarázol? a 45 fokos elforgatás a birodalmi címerben és a zászlón tipikus, a közhasználatban továbbra sem. plusz ha megnézed a wikipediás cikk fotóját a kínai metróról, ott a nácival megegyező a forgásirány, a hindu szvasztikán fordított.

Azzal meg, hogy a szvasztika (nem "swastika", Csajkovszkij sem Tschakowski, sem pedig Tchaikovsky, legalábbis amíg magyarul próbálsz irkálni) széles körben elterjedt szimbólum tisztában voltam, vagyok, leszek, szóval inkább magadat kéne besorolnod a szöveget értelmezni képtelen emberek halmazába, ami igen, belül van az emberek általános halmazán. Arra próbáltam célozni, hogy a horogkereszt lényegi meghatározása pont ugyanaz, mint a szvasztikának, miszerint négy szára van, melyek derékszögben törtek, tehát a szvasztika és a horogkereszt kvázi szinonimák, illetve megemlítettem, hogy Hitlerék tetszésből választották pártjuk jelképéül (a Wikipedia szerint kifejezetten Hitler, és az indogermán rokonságra utalva - ehhez képest a szláv mitológiában megjelenő szvasztika jobban emlékeztet a náci verzióra, szóval döntsön a halál). Erre itt magyarázzátok a semmit.

¦卍®Ξ™ 2011.10.02. 19:10:47

@Kusics Iván:
itt azt magyaráztam, drága barátom, hogy a nickemben lévő horogkereszt nem a náci szimbólum.
nem konkrétan neked, hanem a "kiváncsivagyok" nickkel rettegő másik idiótának, csak belefolytál, nem értve miről van szó

nemjogasz 2011.10.03. 16:18:53

szakorvos látta már a jóembert? kicsit üldözési mániásnak tűnik.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.10.03. 21:35:11

@¦卍®Ξ™: Mea culpa, nem vettem észre az indulatáttételt - egyébiránt a horogkeresztedet nekem meg sem jeleníti. A belefolyásom okát már fent elmagyaráztam.

shaneb 2011.10.04. 05:00:28

Áldja meg az isten ezeket az embereket.Legnagyobb gondja a horogkereszt. Mi a francot számít az! A sok hűje, mi a francot csinálna akkor, ha egy portán a kerítés oszlopon, látna egyszerre horogkeresztet , és vörös csillagot. Piszokul nem értem. Ez valami magyar szórakozás? Állandóan neveket változtatni az utcákon, szobrokat eltávolítani, baromság! Vagy az nem a mi történelmünk? Csak mindig azt elfogadni ami jelenleg menő? Hol a francba van még egy ilyen ország, ahol az ilyen dolgok a legnagyobb problémák? Az, hogy ez a sok idióta mit tesz az országgal, és az előzőek is, az nem számít?! Sok hüje barom fidesznyik, meg a társaik ez a sok agyalágyult mszps!

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2011.10.06. 17:35:55

Mocskos komcsi, sálálálá. Imádom, amikor az egyik mocskos komcsi (sálálálá) kiáltja a másik mocskos komcsira (sálálálá), hogy mocskos komcsi (sálálálá). Amíg nem pusztulnak ki, addig nem fog változni semmi.

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2011.10.06. 17:41:01

Amúgy ez az írás önmagában is egy borzalom. Biztos azt hiszi, költő. Tiszta Néró. Kíváncsi vagyok, felgyújtja-e a házát valamikor...

süti beállítások módosítása