Skip to content


       Szűrés lista

Példátlan bűncselekmény: álSemjén a Twitteren

A Twitter egy amerikai szerveren egy amerikai cég által üzemeltetett alkalmazás. A regisztrációnál egy emailcímet kér, és meg kell adni egy felhasználónevet, ezután nyomathatod a rövid üzeneteidet. Egy ismeretlen Semjén Zsolt néven regisztrálta be magát, fényképnek kirakta a Miniszterelnök-helyettes Úr (áldassék a neve!) fényképét, és mérsékelten vicces rövid üzeneteket kezdett írni. Kb. 2 másodperc alatt le lehet vágni, hogy nem az igazi Semjén Zsolt írja ki a hülyeségeit a Twitterre, ahogy Lázár Jani twitteroldalán is látszik, hogy kamu. Igaz, álLázárt 1478 ember követi, míg álSemjént csak 44.

Amerikában egy ismeretlen Rahm Emanuel chicagói polgármesterjelölt nevében twitterelt, öt hónap alatt 2000 üzenetet írt, nagy sikert aratva. A polgármester kénytelen volt jó képet vágni a dologhoz, fel sem merült, hogy a rendőrségre rohan feljelenteni.

Semjén Zsolt azonban nem érti a viccet és nem is szereti. Ugyanis a Twitteren bármilyen nevet adhatsz magadnak, ahogy itt a blog.hu-nál is bármilyen néven kommentelhetsz.
Ha azt látod, hogy valaki a Te neveden regisztrált a Facebookra, Twitterre, akkor 5 perc alatt dobsz egy levelet a szolgáltatónak, bebizonyítod, hogy te vagy az igazi, és törlik a névbitorló profilját. Impersonation Policy a Twitteren. Pofonegyszerű, gyors megoldás. Semjén Zsolt azonban nem érti a viccet, nem is szereti, és nem ezt az utat választotta.

Semjén még a nyáron nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt büntetőfeljelentést tett. Mert egy amerikai szerveren egy amerikai cég amerikai programjában valaki az ő nevén regisztrált és írogat üzeneteket. Ebben a példátlan esetben csakis a magyar ügyészség lehet a kompetens ... 

De ha 100 emberből 100 emberből egyből felismeri, hogy nem az igazi Semjén twitterel, akkor hol a rágalmazás? Ráadásul a Twitter engedi a kamu Twitter-profilok létrehozását paródia céljából, csak ki kell írni, hogy ez paródia.

Az ügyészség nem küldte el Semjén urat Miniszterelnök-helyettes Urat az édes anyukájához, hanem komoly erőkkel nekilátott az álSemjén felkutatásának.

Vajon, ha Gipsz Jakab bemenne az ügyészségre, hogy már van egy Gipsz Jakab a Twitteren, aki nem ő, és ezzel megrágalmazták őt, az ügyészség milyen sebességgel kúrná ki Gipsz Jakabot az ajtón???

Naszóval, a sok okos az ügyészségen azt találta ki, hogy beidézi az álSemjén twitteres követőit, és a kapcsolati háló felderítésével próbálják elkapni az álSemjént. Kurva nagy ez a nyomozás, ezen a ponton már pusztultam a röhögéstől. Ilyen ország tényleg nincs ....

Kedden meg is kezdődtek a tanúkihallgatások, sorban idézték be a followereket az ügyészségre.

Igen ám, de honnan tudta az ügyészség, hogy a kedves twitterező hol lakik, mi a címe,
hogy hívják stb ...??? 
 
Az egyik érintett follower elmondása szerint az ügyészség csak olyanokat idézett be, akik a saját nevükön regisztráltak a Twitterre, és a BM-nyilvántartó segítségével be tudták azonosítani.

A teljesen hétköznapi név sem volt akadály, a Nagy Gergely néven twitterelő srác megírta, hogy kaphatta meg az idézést, mikor Nagy Gergelyből van pár ezer az országban:
"Ez engem is érdekelt, és megkérdeztem. A twitteres fotóm összelőtték a BM-nél lévő (Személyi igazolván) fotómmal."

Egy másik twittelő így írt a kihallgatásról:
"Rákérdeztek a többi követőre, ismerem-e őket. Majd egy nagy "BŰNTETT" feliratú mappából Semjén tweetjeit vették elő kinyomtatva."

Fetser Jani
, ó, de le vagy körözve, te jó ég ...

Az ügyészség, ami visszadobta a Biszku Béla elleni feljelentést, embert, munkaórát, eszközt nem kímélve nyomoz egy idiótaság miatt, ez már tényleg a legalja. Izzott a szerver rendesen, amíg összebuktatta a fényképeket.

Fotókat egyeztetnek, idézéseket írnak, rendes, dolgozó embereket hívnak be munkaidőben kihallgatásra teljesen értelmetlen célból, hiszen ahogy a kommentelők sem ismerik egymást, így álSemjént sem ismerik a followerek.

- Tudja, hogy kicsoda az álSemjén?
- Nem tudom.
- Tudja, hogy kicsoda a másik 43 follower?
- Nem tudom.
- Itt írja alá ...

Én amúgy ragaszkodtam volna, hogy a kihallgatásról hang és videófelvétel készüljön, hiszen minden állampolgár egyenlő, és ha Gyurcsánynak megtették ....

Jó lenne, ha a nyomozás teljes költségét kiszámláznák Semjénnek, egy figyelmeztetéssel, hogy legközelebb ne pazarolja a hülyeségeire az ügyészség erőforrásait. Bár tökmindegy, úgyis az adófizetők pénzéből fizetné ki ... 
 
Deutsch Tamásnak 3008 követője van. Küldeni fog mindegyiknek egy igazolást, hogy ő az igazi Deutsch, és nem fogja őket az ügyészség beidézni őket ... soha?

Vajon melyik üzenetet érezte a ValódiSemjén rágalomnak?


Friss:
az ÁlSemjénZsoltok nemhivatalos szövetségének nyílt levele Semjén Zsoltnak.

Címkék: abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr833316479

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kinevetés. A Bölcs és a Biztos eltűri. 2011.10.20. 14:41:14

A nevetés része az egyetemes szókincsnek, az emberi társadalom minden tagja megérti, anélkül hogy tanulta volna. A kisgyerek előbb nevet, mint beszél. Aki többet is meg akar tudni a nevetés lélektanáról és működéséről, annak ajánlom ezen írás végén lé...

Trackback: Hogyan idézte be és találta meg a twitteres ál-Semjén Zsolt követőit az ügyészség? 2011.10.20. 14:23:35

Twitteren már korábban terjedt a hír, hogy twitteres felhasználókat idézett be az ügyészség egy büntetőügy miatt, de azt pontosan nem lehetett tudni, hogy miért. Keddre azonban kiderült: még nyár elején tett büntető feljelentést nagy nyilvánosság előtt...

Trackback: A Semjén troll nyomában 2011.10.20. 10:50:39

Semjén Zsolt KDNP-s képviselő még a nyár elején tett feljelentést, amiért visszaéltek a nevével és képével Twitteren. A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást indított ismeretlen tettes után, a nyomozás pedig olyan fázisba lépett, hogy tegnap a Semjen_...

Trackback: A hamis miniszterelnök-helyettesről 2011.10.20. 09:24:43

– A Twitter nem barátja a bárki nevével való visszaélésnek, de barátja a szólásszabadságnak, így a paródiának és a rajongói elköteleződésnek is – így foglalható össze az oldal felhasználási feltételeiből kinyerhető információ. Bizonyító erejű dokumentu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igényes 2011.10.20. 13:19:32

Hát ki tudja mi a köze A Jobbiknak, és Kövérnek a Sao Paulói irodához, na az mondja meg!

Szatmáry Kristóf életrajza
Budapesten, 1975. június 10-én született. Feleségével és három fiával (Lénárd, Levente, Zalán) a XVI. kerületben, Sashalmon lakik. Családja anyai ágon már közel 120 éve itt él. Kereskedő-iparos családba született, szülei már a '80-as évektől élelmiszer kiskereskedelemmel foglalkoztak. Lényegében 16 éves korától részt vett a családi vállalkozásban. Az érettségit követően elvégezte az ELTE-TTK földrajz és az ELTE-ÁJK politológia szakát. Még az egyetem alatt kezdett el dolgozni a Századvégnél külsős munkatársként. 1998-tól néhány munkatársával egy közvélemény- és piackutató céget indítottak el. 2000-2002 között egy rövid, de sok tapasztalatot adó kitérőt tett a közigazgatásban. A Gazdasági Minisztérium Parlamenti Titkárságán 2000-ben kezdett dolgozni, mint titkár, 2002-ben már mint osztályvezető távozott. Ez idő alatt Közigazgatási Szakvizsgát szerzett. A minisztérium után visszatért a családi vállalkozásba, mint ügyvezető. Cégük főként élelmiszer-kereskedelemmel, vendéglátással és szállodaipari tevékenységgel foglalkozik, közel 30 embernek ad munkát. 2002-től részt vesz a XVI. kerületi önkormányzat képviselőtestületének munkájában. 2004. tavaszán a XVI. kerületi Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi tagjává, majd októberben a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara általános elnökhelyettesévé, 2008-tól a BKIK elnökévé választották. A Vállalkozókés Munkaadók Pártja Országos Választmányának elnöki posztját 2005 októberétől tölti be. A 2006. évi országgyűlési választásokon, Fidesz színekben indult és a Budapesti területi listán szerzett mandátumot. 2006. május 30-tól a gazdasági és informatikai bizottság tagja.
A 2010. évi országgyűlési választásokon Budapesti területi listán szerzett mandátumot, a gazdasági és informatikai bizottság Alelnöke. A vállalkozásfejlesztési és uniós forrásokat felügyelő albizottság Elnöke, a Közbeszerzési albizottság Alelnöke

nandras01 2011.10.20. 13:21:18

@NA YA!: szerintem inkább az után érdeklődnek, hogy adott esetben kiadnák- e őket :)

Jurganov 2011.10.20. 13:22:47

@Alterix: van rá külön ember. ez is benne van a feladatai között. "a sas nem fog legyeket".
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: és látjuk amint a mese megelevenedik...
@nemjogasz: a rendőrséghez te szaladsz.vagy én. semjén elvtárs csak utasítja őket.
@egerészölyv: és ráküldték az ügyészséget? zaklattak embereket?
az egészben az a szomorú, hogy ezzel be van fogva a szánk. nincsenek gazdasági történések, bűncselekmények stb-csak valami semjén. igazából a fickó annyira nulla, hogy szót sem érdemelne. mint nemrég dajcs

szkripnyik 2011.10.20. 13:23:05

@igényes: Orbán Brüsszelben, Schmitt Bécsben, tegnap olvastam Zsóti is külföldön...

Kilgore Trout 2011.10.20. 13:27:44

@USB DTmini 16GB: Dögöljek meg, ha értem mit írtál...:)

NA YA! 2011.10.20. 13:32:38

@nandras01: isten őrizz, maradjanak csak!:)

Kuruttya 2011.10.20. 13:35:30

Semjén Zsolt egy álszent fasz! Méghozzá igen méretes. Hogy takarodnának már el a picsába.

igényes 2011.10.20. 13:37:37

@szkripnyik: @Álmos: Dr: SP csak csipkét csempész be, tudná, hogy már nem kell az esküvői ruhákhoz, a balga!

Ironfist 2011.10.20. 13:45:04

Egyébként én is kezdek félni. Még a végén beperel a Ubisoft, az ő tulajdonuk a név, amit használok :D

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 13:58:04

@Ironfist: tyűű bazze, akkor a Richter rólam a gatyát is lepereli :DDD

driopios 2011.10.20. 13:59:52

Hehe, a Streisand-effektus. Az internetről nem lehet törölni.

http://twitter.com/#!/SemjenZsolti

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 14:00:00

@Seduxen: Nincs mitől félni, őt kivégezték a nyilasok.

egerészölyv 2011.10.20. 14:01:53

@kitiltott kennimekkormikk: én viszont nem mondom el a véleményem. Kár beléd.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.20. 14:02:28

@Seduxen: Nyugi, nekem még cikisebb, a KGB börtönében fogok megrohadni mert egy orosz szobor nevét bitorlom...

preddy 2011.10.20. 14:02:53

Volt röhögni?
Mindjárt kutakodik az Álomvédelmi Hatóság...

egerészölyv 2011.10.20. 14:03:09

@NA YA!: tartom és emelem. Ha ma lennének választások, ma is a szocialistákra szavaznék. Te?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.20. 14:03:27

@szkripnyik: Csak megleszünk egyedül, még a végén a forint is erősödni fog :)))

egerészölyv 2011.10.20. 14:04:44

@Seduxen: a következtetéssel egyetértek.

gramercy 2011.10.20. 14:04:50

megmondom mi a problémája: ő szokott a kör közepén térdelni, körülötte a ministránsfiúk

méghogy az asszony

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 14:06:24

off:

index.hu/kulfold/2011/10/20/karnyujtasnyira_kadhafi_utolso_eroinek_bukasa/

Szülővárosában, Szirtben fogták el Moammer Kadhafit. A felkelők szerint súlyosan megsérült.

egerészölyv 2011.10.20. 14:06:52

@Jurganov: hogy ügyészségi vagy rendőrségi volt Debreczeni feljelentése, nem tudom már, de a baloldal kórusban éljenezte meg a feljelentést.

egerészölyv 2011.10.20. 14:07:50

@Álmos: na végre, rajtam kívül is van itt szocialista.

egerészölyv 2011.10.20. 14:08:23

@Kilgore Trout: szívesen elmagyarázom az ügy érdekében.

egerészölyv 2011.10.20. 14:09:11

@igényes: súlyos tévedésben vagy, tanulj meg olvasni (igényesen).

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 14:12:31

@Seduxen: Gyanúsan gyorsan belehalt abba a fránya lábsérülésbe. Gondolom a felkelők nem akartak szórakozni mindenféle tárgyalással meg bírósággal.

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2011.10.20. 14:16:27

@driopios: ez nagyon nagy :D

SemjenZsolti Zsolt Semjen
<off> Sorry srácok, törölnöm kellett magam, mert a kdnp székházból csináltam, és féltem, hogy megtalálnak, de most újracsináltam! </off>
1 hour ago

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 14:18:26

Egyre jobb hírek látnak napvilágot ma
index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/20/mnb_0_6_szazalek_lehet_a_novekedes_jovore/
Simor majd jól megkapja Petikétől az ejnye-bejnyét.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 14:18:33

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: ha tényleg meghalt! mondjuk mindenki jobban járt, ha igaz. évekig cseszkődni egy koncepciós kirakatperrel, aminek a végén úgy is kivégzik. minek...

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.20. 14:20:39

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: "Az MNB friss elemzése szerint a bruttó hazai termék jövőre 0,6 százalékkal nő, miközben a költségvetési törvényjavaslat 1,5 százalékos növekedéssel számol. " - na jó, de ha úgy számolsz, ahogy egy gyorsnaszád cikk-cakkban közlekedik, akkor még kijöhet akár a 1,5% is! Főleg ha a szép szemeid egymásra néznek :DD

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 14:25:05

@Seduxen: Az egyetlen mozgás amit el tudok képzelni a fidesz gyorsnaszádjáról az ez:
www.youtube.com/watch?v=OuSdU8tbcHY

Andaxin 2011.10.20. 14:27:44

@Kilgore Trout: Na vajon miért is tiltották ki a kamerákat és a fotósokat a karzatról?

JohnHenry 2011.10.20. 14:32:59

@anti_troll: hmm, volt egy bácsi, orosz hadifogságról mesélte, hogy az udvaron libasorban mehettek körbe-körbe séta gyanánt. "lépés jobbra, lépés balra szökési kisérlet, lépés egyhelyben provokáció".

valamiért ez jutott eszembe a felvetésedről.

JohnHenry 2011.10.20. 14:33:31

@Seduxen: :-D feldobtad a napomat :-D

JohnHenry 2011.10.20. 14:35:36

@Psi Holo: az unijó nem fog rájuk csapni, mert ők a magyar népre várnak, a magyar nép meg szépen megideologizálja magának, hogy miért hagyja, hogy hülyére vegyék újra és újra.

JohnHenry 2011.10.20. 14:39:18

@egerészölyv: nem is hallottam róla. ott is voltak ilyen tömeges ügyészségi meghallgatások? forrás?

preddy 2011.10.20. 14:43:56

@Seduxen:
Még hogy gyorsnaszád? Orbán Viktor zsebcirkáló...

JohnHenry 2011.10.20. 14:46:27

@NA YA!: az bizonyára egy ál-egerészölyv volt, mi más? :-p
hogy is van az idézet? "vagy egy egerészölyvöt láttam, vagy a patkányok tanultak meg sárkányrepülni". valami filmben hallottam, de nem jut eszembe a címe :-(

Bakter 2011.10.20. 14:48:11

Trebitsch Zsolt bement az ügyészségre és asztalt csapkodva bebizonyította, hogy ő az igazi Trebitsch, és hatósági eljárást követelt.
A vizsgálat végén az ügyészség közölte, hogy a bradpitty által behozott, álhatástalanított, de jól elkobzott fegyverek tulajdonképpen az álTrebitsch twitteres követői között lettek volna kiosztva. Akik Gyurcsány Binláden Ferenc vezetésével a fennálló 100%-ban smittdemokratikus ország jogrendszerének megdöntésére készültek, miközben a kormányfő Brüsszelbe uniós tesztvezetésre vitte a gyorsnaszádunkat.
Friss hír: elfogták a twitteres álTrebitschet, aki Biszku Béla ujjlenyomatait tartalmazza.

JohnHenry 2011.10.20. 14:50:21

@nandras01: a vicc az, hogy van és tényleg utálják a fidesz módszereit. sajnos ez kb a kerületi szervezeteknél meg is reked, lásd pl. Újpest, de mondhatnám akár Vácot is.
jobbos médiába erről szó nem esik, max az országos vezetők elmondják, hogy ezek helyi ügyek és töretlen az együttműködés.

JohnHenry 2011.10.20. 14:55:27

@driopios: röhögőgörcsöt kaptam :-DDD

Secnir 2011.10.20. 15:06:22

...ja, Kadhafi meghalt. Nem akart, sőt, kicsit erőtlenül tiltakozott is, de meghalt....

Secnir 2011.10.20. 15:11:57

@Bakter:
nem olyan friss, tegnapi: GYF-et terrorgyanúval vádolják 2006 októbere miatt.
simán el tudom képzelni, hogy ő gyújtotta fel a TV-székházat, míg a párezer bámészkodó jogkövető állampolgárként nem ment be, hanem megpróbálta elfújni a tüzet. Igaz, ez kívülről úgy nézett ki, mintha azt mondták volna: "rendőr cigányok, basszátok az anyátok".
később, a gyors oltást elősegítendő egy fecskendőskocsit a hős fiatalok a vállukra emeltek, hogy közelebb legyen a GYF keltette tűzhöz, de az leesett onnan. Sajnos azok elé a rendőrök elé, akiket GYF kivezényeltetett, hogy ne tudjanak bemenni a tűzoltók a tüzet oltani, és pont az utolsó pillanat került be a hírekbe, az elejét sajnos nem mutatták.
Én mondom, nagy gazember ez a gyurcsány.

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 15:19:38

@Secnir: Ezt a történetet azoknak próbáld elmesélni akiket az azonosítószám nélküli "rendőrök" hülyére vertek, csak mert rossz helyen voltak rossz időben. Remélem 8 napon túl fog gyógyulni amit kapsz.

Palmer Eldritch 2011.10.20. 15:22:01

Hogyan idézte be és találta meg a twitteres ál-Semjén Zsolt követőit az ügyészség?
jogiq.com/semjen_zsolt_twitter_ugyeszseg_idezes/

béla a görög (törölt) 2011.10.20. 15:26:17

kell egy ifj. vagy id. vagy dr. az elejére vagy egy 2 a végére.
de most komolyan:
ez a szerencsétlen f... azt hiszi, hogy számít?!
Nincs a környezetében egy ember aki megmondaná neki:
- Zsotikám te egy szerencsétlen ember vagy, a magyar lakosság 95%-a magasról tesz rád, más meg azt sem tudja, hogy élsz, viszont jól keresel vele hogy szerencsétlen ember vagy - úgyhogy, örüljél, lövöldözzed az állatokat az nyugodjál le.

És hány ilyen van még...

Secnir 2011.10.20. 15:30:19

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
ööö...
...nekem úgy tűnt aznap a rendőröket verték...

blah 2011.10.20. 15:58:46

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: aki 1 hét gyújtogatás, törés-zúzás után úgy gondolta, hogy biztonságban elmehet egy ilyen gyűlésre, ráadásul pont egy pártrendezvényre az pont megérdemelte, hogy elverték.

LuciFerko 2011.10.20. 16:03:33

Pillanatra azt hittem, hogy Hírcsárda. De nem. Ez már akkor diktatúra?

Ironfist 2011.10.20. 16:08:33

@Secnir:
Érdekes, élő adásban néztem végig az egészet, és nekem is állandóan megpróbálják bemagyarázni, hogy nem úgy volt, ahogy láttam :)

Ironfist 2011.10.20. 16:11:05

@blah:
Jaaaj, de nem tudtad? hiszen ártatlan emberek voltak ott, akik csak kenyérért mentek le! Igaz, az egész város zengett a csőcseléktől, meg bőven elmúlt hajnal egy, de nekik hirtelen kellett tej, kenyér, herz szalámi.

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2011.10.20. 16:12:38

@Ironfist: @Secnir: meee nem vagytok NER kompatibilisek :P /ja és a szemetek sem :D/

Ironfist 2011.10.20. 16:14:39

@Cirbi:
Ja igen. El is felejtettem szinte Wittner Mária magyarázatát, amit most nyilván megint elővesznek. Nem volt ott semmilyen rendbontás, csak a fiatalok szórakoztak, fizettek, majd távoztak.

szaktatar 2011.10.20. 16:27:34

zsóti! szánalmasszar vagy!
MUHAHAHAHA!!!!

5perc 2011.10.20. 16:30:36

Az eredeti Tömjén Zsóti fészbúk oldalán röhögtem. Írni nem merek rá, de olyan jó látni, ahogy a kielégületlen rajongó hölgyek és urak! kívánnak jó utat neki, mielőtt Ausztráliába indul. Persze remélem Zsóti nagyon-nagyon-nagyon, nagyon-nagyon jól fogja ott érezni magát odakint és addig marad, amíg csak tömérdek nagyon fontos elfoglaltsága ellenére ideje engedi. Tényleg, minek is megy oda? Á, de mindegy is, biztosan a nemzet, keresztény államunk érdekében. Békés economic J classos utazást kívánhatunk neki a 28 órás repüléshez.

Sandman (Karakum) (törölt) 2011.10.20. 16:44:06

@nemjogasz: szerintem semjén elvtárs nagyon jó ember. Közéjük is lövethetett volna.

semjénről: olajos.nolblog.hu/archives/2011/02/06/Semjenezes/

Secnir 2011.10.20. 16:45:18

ehh.
itten vannak Semjén Zsóti követői a twitteren
újra lehet twittelni :-)
http://twitter.com/#!/SemjenZsolti/followers

Secnir 2011.10.20. 16:53:57

@Secnir:
meg berendelni a fotók alapján a követőket

NA YA! 2011.10.20. 16:57:25

@JohnHenry: @egerészölyv a saját hazugságain olyen könnyen túllép, szerintem ő csak a szíjgyártó lehet! Na jó, a sárkányrepülős patkányos verziót is elfogadom!:)

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 17:06:16

@blah: Egy pillanatig sem sajnálom azokat akik köveket dobáltak a rendőrökre, törtek-zúztak ostromoltak. Megérdemelték amit kaptak. De ne mosd már ezek közé azokat akik mondjuk kocsmából/szórakozóhelyről/barátoktól stb. sétáltak haza úgy hogy pl fingjuk nem volt arról hogy mi folyik a belvárosban, majd egyszercsak 10+ police feliratos ruhában flangáló fegyveres símaszkos köztörvényes se szó, se beszéd összeveri...

NYJetsTD 2011.10.20. 17:21:36

Azért jó látni, hogy Magyarországon 75 alatti IQ-val is mennyien elboldogulnak "odafent"...

Melchi Zadok 2011.10.20. 17:57:01

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Ja, Gyurcsany a hibas, a gyujtogato, barrikadepito, fosztogato, agressziv csurhe pedig nerkompatibilis nemzeti hos. Kocsog Gyurcsany es meg neki all feljebb. Tiszta sor.

bög 2011.10.20. 18:56:40

Bár Semjénről mindent el tudok képzelni, de mégis azt hittem ez valami vicc. És nem az! Elképesztő. Zsolti, leköpnélek, de koszos lesz a nyálam.
Az ügyészségnek is hadd gratuláljak a kiváló munkához.

A twittek meg kurva viccesek:) Csak így tovább!

nyílméregbéka 2011.10.20. 19:09:14

Hé, ezek nem is rosszak. Főleg a strand tetszett, a csapolt sörrel ÉS gyónási lehetőséggel.
Talán jobban járnánk, ha mindegyik politikus nevében mások twittelnének, bár eddig csak D. T-ét olvastam, de annál ez jobb.

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 19:31:38

@melchi zadok: Látom a kettővel feletted lévő hozzászólást már nem sikerült megfelelően elemeznie az 1 bites agyadnak :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.10.20. 19:40:42

Az ÁlSemjénZsoltok nemhivatalos szövetségének nyílt levele Semjén Zsoltnak:
www.gepnarancs.hu/2011/10/nyilt-level-semjen-zsoltnak/

A FB-oldal meg egyre kegyetlenebb :)
www.facebook.com/alsemjenzsoltvagyok

Ironfist 2011.10.20. 19:56:16

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
"Egy pillanatig sem sajnálom azokat akik köveket dobáltak a rendőrökre, törtek-zúztak ostromoltak. Megérdemelték amit kaptak."

Miért, felmentésen kívül mit kaptak?

" De ne mosd már ezek közé azokat akik mondjuk kocsmából/szórakozóhelyről/barátoktól stb. sétáltak haza úgy hogy pl fingjuk nem volt arról hogy mi folyik a belvárosban, "

Tökéletesen kizártnak tartom, hogy miután több, mint egy hete akkor már ment a balhé, napközben már kora délutántól lehetett tudni, hogy itt bajok lesznek - ugye a hős tüntetők felvett telefonbeszélgetése, hogy ráhúzzák a gaz rendőröket a pártgyűlésre, ez is nappal történt - és akkor pont éppen abban a jóval éjfél utáni pillanatban, miután órák hosszat szólt a hangosbemondó, hogy igenis tűnés, mert oszlatás lesz, na pont akkor jött ki valaki teljesen gyanútlanul az utcára. Ezt egész egyszewrűen nem hiszem el. Aki azt mondja, hogy ő márpedig de, az hazudik, és provokátor, nem több.

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 20:05:34

@Ironfist: Én pl simán elmentem volna munkaszüneti napon vmerre sörözni a cimbikkel magas ívben téve arra, hogy pár idióta az utcán mit csinál. Mint azt csinálták pl a blaha söröző vendégei is...

"Miért, felmentésen kívül mit kaptak?"
A verésre gondoltam, nem az utána következő évekig tartó bohózatra.

Ironfist 2011.10.20. 20:17:52

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
"A verésre gondoltam, nem az utána következő évekig tartó bohózatra."
Ja, az más :D

"Én pl simán elmentem volna munkaszüneti napon vmerre sörözni a cimbikkel magas ívben téve arra, hogy pár idióta az utcán mit csinál. Mint azt csinálták pl a blaha söröző vendégei is..."

Ettől még előtte órákig harsógták hangosbemondóval, hogy oszlatás lesz, úgyhogy aki nem akar részt venni benne, az menjen haza. Órák alatt lett volna rá idő. Továbbra is azt tartom, hogy aki ártatlan járókelőnek mondja magát, az csak provokátor volt. Vagy hősködéssel, és sörrel eltelve "a köcsög ávósok úgyse mernek tisztes állampolgárra támadni!" felkiáltással letesztelték elméletüket. És beszopták, mert előre meg lett mondva mi lesz, és az is lett. Előre meg lett mondva, hogy x időn belül aki az utcán tartózkodik, azt letartóztatandó csőcseléknek tekintik. Továbbra sem értem, miért baj, hogy végül így is cselekedtek.

Nyuggervadász 2011.10.20. 21:03:42

Na, közlöm mindenkivel: most lett tele a tököm ezzel a bagázzsal! Emlékeztek, a Szivássyt vezető- száron vezették el (a "vád": kémkedés gyanúja). De, több kisebb üggyel is gyanúsították, pl. nem megengedett lehallgatások
. Ezek után kérdem én, milyen " nemzetbiztonsági" módszerekkel derítették ki az "álsemjének" személyazonosságát, ki adott megbízást ezekre az ügyletekre, mennyibe került mindez az adófizető állampolgároknak, stb.? Mindez kis szar, semmiségekért! Néhányat elolvastam az áltwitterezők bejegyzéseiből. Háááát, még mosolyogni sem nagyon tudtam, annyira gyengécskék voltak! Ennek ellenére egész apparátust megmozgattak egy üldözési mániás al-al alvezir bejelentése miatt. Eddig utáltam a dajcstomit twitterei miatt, de most megkövetem nagy nyilvánosság előtt. Ugyanis Tompika -számomra (eddig) eléggé el nem ítélhető módon és hangnemben nyilatkozott bizonyos egyénekről, - de becsületére legyen mondva - szó nélkül tűrte, ha lezsidózták, lecigányozták, lebuzizták. Hasonló esetben mit tett volna Semjén?!? A terrorelhárítók megbilincselve vitték volna be a srácokat? Polt Petike is jobban tenné, ha nem ennyire nyilvánvalóan akarná megszolgálni a kinevezését ( álsemjének, Gyurcsány, Szivássy ügyek) Fiúk, az élet nem habos torta, és semmi sem tart örökké.....

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.20. 21:44:35

@Ironfist: Akiket kitereltek a sörözőből majd végigverték őket a rendőrsorfalon, gondolom ők is provokáltak, hogy volt pofájuk sört inni :D

Nyuggervadász 2011.10.20. 21:58:15

A 2oo6-os, okt. 23.-i eseményekhez megjegyzés:
én csak tévén keresztül figyeltem az eseményeket, de ( Ironfist megerősítve ) én is végig azt hallottam, hogy a rendőrség hangosbeszélőn keresztül folyamatosan azt harsogta, hogy hagyják el az utcákat! Ezzel szemben a tömeg (egy része) utcakövekkel, molotovkoktélokkal dobálta és hergelte a rendőröket. Beleképzelte magát valaki a rendőrök helyébe? Napokon keresztül őrjítő idegfeszültség, sérülések, sebesülések, -érdekes módon, erről senki nem akar beszélni! - sem arról, hogy a nagy Népvezér még a szónoki emelvényen volt, amikor a rendőrségtől telefonhívást kapott, hogy a gyűlés résztvevőinek más útvonalon kéne elhagyni a színteret. Érdekes módon erről nem tájékoztatták a tömeget.... A főnök bezzeg páncélozott autóban hagyta el a színhelyet ( és hagyta szarban szeretett népét ) Akkor, ki is itt a fő bűnös? Ha Gyurcsányt (október 23. -val kapcsolatban) terrorizmussal vádolják, akkor mivel vádolható a Vezir?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.10.20. 22:26:06

@Ironfist:
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Ööö fiúk.Az a helyzet,hogy én a tévéostromnál úgy voltam,hogy majd jönnek a rendőrök lezúzzák a csőcseléket és én megyek Starcraftozni.
A fél éjszakámat elbaszták ezzel,és még a rendőrök futamodtak meg.akkor a rendőröknek drukkoltam.
Később volt,hogy egy srácot megrugdostak aki hajnalban dolgozni ment.A munkahelyemen dolgozott ő is.Aztán pár évvel később láttam a tévében ahogy a faszagyerek rendőr fejberúg egy neki háttal álló zsebredugott kezű csávót.Persze a rendőr mögött ott voltak a társai.Szóval egy kicsit megváltozott a véleményem.
Amúgy a poszthoz is.szerintem jók a poénok a bejegyzésekben.nekem bejött.Lehet,hogy tényleg a mi semjénzsótink volt az és egy új oldaláról ismerhettük meg.Csak kicsit szégyenlős.:))

Jurganov 2011.10.20. 22:42:49

hungariancharter.com/magyarul/vadirat/

van akiknek nem tetszik amit a vezír tesz/tervez. van benne minden, szegényzsidók, nácimagyarok, szegénybaloldal és hasonlók. ez olyan igazi sírvaröhögős cucc, alapvetően egyetértek vele, vagyis azzal, hogy nem a jó irányba megyünk, de ez ÍGY eléggé gáz lett sztem.

elprotector33 2011.10.21. 01:10:14

Én ezt nem értem....Csak engem hergel ennyire ez a féreg?
A beidegződött örökletes feljelentgetős sunyi qrva édes anyját neki. Szimplán kirugdosnám a fogait.

Megdobbent 2011.10.21. 02:39:52

Nem az a baj, hogy BUZI, hanem hogy semjen. Dehat mindenkinek a hulyesegehez merten kell osztani a sallert.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.10.21. 07:22:46

Nem tudom, miért érdekli a Főügyészséget a twitterezők - ....kapcsolati hálója.
Hogy ismerik-e egymást...
A hozzászólás már - ....bűnszövetségben elkövetett.... folytatólagos .... izgatás ? ...kormányellenes tevékenység ?

Jogász volt már itt, aki megmondta, milyen bűncselekmény, ha ismerik egymást ?

Secnir 2011.10.21. 08:34:08

@simonmondja.:
"Jogász volt már itt, aki megmondta, milyen bűncselekmény, ha ismerik egymást ? "

ha nem adóznak utána, az bűncselekmény. Matolcsyné férje szerint.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.21. 09:38:10

@nyuggervadász: Kérem Önt, hogy az avatarját SÜRGŐSEN cserélje le! Szerintem sokunkban kelt félelmet, és megbotránkozást! Nem szeretném jogi útra terelni az ügyet! Köszönöm!

:)

Viktus 2011.10.21. 09:48:54

Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerint a középiskolai oktatásban már mindenképpen meg kell jelennie a felelős párkapcsolatról és a családi életről szóló ismereteknek. Ezt a készülő köznevelési törvényben is rögzítené.

index.hu/belfold/2011/10/21/parkapcsolati_ismereteket_oktatna_a_kdnp/

:D Ezek tényleg sajátos kis álomvilágban élnek :D

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.21. 09:52:38

@Viktus: azért ha válogatni lehet inkább ezek oktassanak párkapcsolati ismereteket, mint a szadesz :))

"Szervusztok Gyerekek! Bemutatom Nektek Bélát, és bejegyzett élettársát Lajost (aka Bélánét)..."

kormányzó 2011.10.21. 10:04:04

A kereszténység Fővadásza,vadásztat?
Netán elfogytak a szalonkák?
Ezek a szemét,nemzetáruló,libsikomcsi,zsidó flitteresek ,facérok meg miki-linkesek ,kikényszerítik a jujjujj inkvizicíót!

Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi 2011.10.21. 10:36:18

@Secnir: bűncselekményről jut eszembe: nemrég járt nálam egy irat, ami így utólag nézve, erősen hasonlít erre a Tömjén sztorira: magyar állampolgár nevében és aláírásával külföldön alapítottak külföldi céget. A mókus meg az itthoni rendőrségen rohangált az igazáért, hogy ő most aztán magánokirat-hamisítás áldozata (a saját elképzelésem kicsit más az ügyről, de ez mellékes). Aztán végül az ügyészségnek kellett leállítania, hogy a legfőbb ügyész indítványa híján ez ügyben nincs magyar joghatóság, kéretik az adott országhoz fordulni. Tömjén ügyében meg nyomoznak ezerrel.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.21. 10:39:05

@Seduxen: Ha válogatni lehet inkább egyik se oktasson párkapcsolati ismereteket....

Secnir 2011.10.21. 11:08:17

@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:
kíváncsi lennék a twitternek kiküldött levél tartalmára.
ha nem volt ilyen, és a nyomozás TÉNYLEG kimerült abban, hogy egy nevet összepárosítottak a nyilvántartóban lévő fotókkal, az minek minősül?
egyáltalában: az internetes közösségi oldalakon található fotó lehet alapja egy nyomozásnak? Része lehet, ha mondjuk pedofília a gyanú, de egy arckép? ha valaki más arcképét tölti fel, az milyen bűncselekmény? milyen bűncselekmény az, ha mondjuk nem a saját arcképemet töltöm fel, hanem mint @Seduxen: vagy @csizsikpizsik: bérkommenter kolléga? Hogyan bizonyítják, hogy az a fotó, ami egy nick mellett van, az valóban az enyém?
Úgy gondolom, miután Tömjén elvtárs/úr/főpap megtette a feljelentést az ismeretlen twittelő ellen, először a rendőrségnek engedélyt kell kérnie a Twitter üzemeltetőitől, hogy a nála tárolt képeket felhasználhassák a nyomozás céljára, és meg kell indokolniuk, hogy miért, mi a bűncselekmény alapja, amiért kikérik. Ha ez megvolt, megkapták, utána lehet itthon nyomozgatni az emberek után.
gondolom én.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.21. 11:18:47

@Secnir: Gondolom az én esetemben vagy Oroszországhoz fordulnak és a kisszobor kiadatását kérik vagy lecsukják Rudi Hurzlmeiert, mert ez az ő rajza. Vagy elmarnak engem a TEK-esek és rámvernek egy halom jogdíjat, büntit, meg Viktor/álamfőnk/Semjén Zsolti/Lézer Jancsi/Real Madrid/mindenki megsértését, nem tudom...:)))
Mindenesetre a történtek fényében érdekes megvilágítást kap a faszbúk és hasonló profilok, hogy ott kit jelölgetek és kinek a fotóját hová töltöm...

asmodean 2011.10.21. 11:47:10

@Seduxen:
Szerintem havonta fizetni is kellene a munkavállalónak, hogy a munkáltató eszközeit használja, egyáltalán, hogy maga után a cég adminisztrációs díját, ami a bérszámfejtéskor keletkezik stb.
A munkáltatók nagyon ki vannak szolgáltatva, a rohadék munkavállalóknak, ideje lenne lépni ez ügyben.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.10.21. 12:02:22

@asmodean: előremutató gondolat! mondjuk lehetne a havi fizetés 90%-a ez az összeg, ami az eszközhasználat, adminisztrációs díjak fedezésére szolgálhatna, végül is ha a kurva munkavállaló nem lenne, akkor ezeket mind megspórolhatná a cég.

szerintem írj az IKON-nak, vagy Felleginek, biztos befogadják a javaslataidat. a jó ötletekre mindig nagy szükség van, különösen ilyen vészterhes időkben :DDD

Walter Hartwell White 2011.10.21. 17:36:23

"Akinek humora van, mindent tud, akinek nincs, mindenre képes." (c) Peterdi Pál. Ez a jelenlegi hatalomra fokozottan érvényes.

Nyuggervadász 2011.10.22. 15:34:14

@Seduxen:
Bár ott volt a vicc jele ( :) ), mégis arra gondoltam, hogy lecserélem az avatáromat, ha az esetlegesen "félelmet" kelt ( a mai világban -amikor Orwell 1984-e valósággá válik -már semmit sem lehet tudni előre). Szóval, lecserélem az avatáromat, egy feltétellel: ha ugyanilyen tartalmú üzenetet elküldött a "Halál megdöglesz, kinyírunk " ( a "fasza nagyon fasza" ) felhasználónak is. Ugyanis, míg a szőke "tündér" egy szolgalelkű kis ........, addig, a "Halál megdöglesz, kinyírunk" avatárja bennem valós félelmet kelt!

mkzk3y 2011.10.23. 18:04:32

Demjén Solt egy hülye fasz!!

Melchi Zadok 2011.10.24. 20:59:27

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: de sikerült. akkor most olvasd el mégegyszer amit írtam és próbáld meg elvonatkoztatni attól a rögeszmétől, amitől láthatóan képtelen vagy elszakadni.

már ha sikerül azzal a kétbites agyaddal.

süti beállítások módosítása