Skip to content


       Szűrés lista

Egy tál lencse

Politikai performansz Brüsszelben!
Nemzetközi színtéren mutattuk meg, hogy a magyarok nem kispályán játszanak ebben a műfajban!

lencse2.jpg

Nem, ő nem a bajszos takarítónő, csak a fotós volt béna.
De vajon mit is látunk a képen? 
Pelczné egy tál lencsét mutat be áldozatul az Ajtónak?!

Dehogy:
Egy tál lencse Tabajdi és Göncz tevékenységének jutalma.
A Fidesz EP-delegáció az MSZP EP-képviselőinek Magyarország nemzeti érdekeivel szembemenő magatartásáért egy tál lencsét ajándékozott csütörtökön.


Vett egy kiló lencsét és kiszórta egy vörös tányérba:

lencse0.jpg
Majd odaosont a vörös szocik Ajtajához, magasra emelte a tál lencsét, az Ajtó kitárult és ......
és rátette a lencsét Tabajdi Csaba dobozára!

lencse1.jpg

A Vastagbőr kis csapata fejet hajt a példátlan, bátor, párját ritkító politikai performansz előtt, szerintünk már egész Brüsszel erről beszél!

Vigyázz, jön a bolond lencsés magyar nő!

Ne akaszd össze a bajszodat Pelcznével, mert egy tál lencsét tesz a dobozodra!

Nagyon büszkék voltak erre a gerillaakcióra, mert még a Facebook-oldalukra is kitették.

Az akció előzményei: Gyürk András nyílt levele, és az európai baloldal koncepciós ítélete.

Címkék: fidesz abszurd performansz

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr414120210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.16. 21:07:25

@Viktus: Ja, növelni Magyarország imázsát...

SvenH. (törölt) 2012.02.16. 21:12:14

nem lehetne szolni a leszbiket vedo jogasz picsanak, hogy perelje be a fityiszt?
szexista volt ezt inkabb a himribi dajcstominak kellett volna vegrehajtania!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.02.16. 21:16:20

szánalmas, a nagy elszámoltatás

értem én, hogy a komenisták nyíltan hazaárulóak ismét, de a bűnöst megbüntetni kell, nem megajándékozni. ajánlani tudnám újfent a rosenberg-eljárást

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.16. 21:28:14

Kedves Fityisz! Nem kellene alapot adni az EU-nak a bírálatokra, azt akkor mindjárt nem lennének "nemzetáruló liberálbolsevik" képviselők, akik eredményesen beárulják a hont az EU-nál. Beárulni ugyanis csak a bűnöst lehet!

Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.16. 21:55:59

@JoeP: Már csak az érdekel, ezeknek ki súgott, merthogy ezt a bibliai történetet nem hiszem, hogy egy fidesznyik fejből felmondaná... vagy ha igen, akkor vajh mit keres a fideszben?

Edigej 2012.02.16. 21:56:18

Jó a poszt, ez a lencsés performansz tényleg a legalja volt... Ráadásul nem is értem, hogy miért pont ezt sikerült a nagy eszű kereszténykedőknek Bibliából kiválasztani, hiszen Ézsau az elsőszülöttségét adta el ennyi pénzért, szóval nem értem hogy jön ez össze. Bár az valószínű, hogy harminc ezüstpénzt nem tudtak volna a sarki ábécéből beszerezni ilyen gyorsan :)

De kedves Vastagbőr, ez Strasbourgban történt, nem Brüsszelben. Az viszont igaz, hogy egész Brüsszel ezen röhög :) Ami a ládákat illeti, valaki írta, hogy az ajtón kívül vannak. Brüsszelben igen, Strasbourgban viszont két ajtaja van a képviselői irodáknak, és ez a két ajtó között van letéve egy polcra. Remélem mindent tisztáztunk. :)

ámbátor 2012.02.16. 21:58:17

Ha rend lenne itthon, a szocikat körberöhögnék, mikor próbálják az országot (a fideszt) elárulni odakint. Nem a szoci internacionálé pattog, hanem a jobboldali többségű EP vonta össze a szemöldökét.

épészmérnök 2012.02.16. 21:58:46

Hány év kell ahhoz, hogy a fidesz őrültségei elmúltával a magyarokra ismét bizalommal nézzenek? Hiszen bemutatták, hogy a magyarok őrültek, megbízhatatlanok, hazudósok, infantilisek tudnak és mernek lenni, és ezt a többség elfogadja, sőt, szereti. Ezek után nem lepne meg, ha minden magyarra picit gyanakodva néznének a világban, lesve, mikor tör ki belőle a dili.

lingar4 2012.02.16. 22:32:28

@ketroot: Nem Barsyné Pataki Etelkával téveszted össze?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2012.02.16. 22:33:10

@Edigej:

Én nem tudom hol van a láda, nem voltam ott :)
De amúgy miért tette a ládára?

Edigej 2012.02.16. 22:37:20

@zero: Gondolom azért, mert Tabajdi nem volt az irodájában, meg más sem... Ilyenkor meg a külső ajtó azért van nyitva, hogy a bepakolt ládát a rakodók el tudják vinni vissza Brüsszelbe.

A másik válaszom meg hogy azért tette a ládára, mert buta mint a föld :)

Edigej 2012.02.16. 22:43:57

Ja, még egy dolog a lencséhez - azért annyira még Jákob is volt jó fej, hogy bár átverte a tesót, legalább megfőzte a lencsét előtte. Tudom, tudom, a lencsét áztatni kell, meg minden, ők meg abban a szent tudatban voltak, hogy ez a határozat úgysem fog átmenni...

sárkányfő 2012.02.16. 22:48:02

lol!
zártosztályra, de azonnal!
atyaég... sírjak vagy nevessek?

most emiatt megvilágosodásom támadt.... a jövőbe láttam... megláttam Magyarország halálát... nem háború lesz a végzetünk... nem külső ellenség támad ránk... nem meteor vagy szökőár pusztít el minket... nem is belső harag vagy polgárháború.... nem.... a hazám egyszerűen fel fog oldódni a mindent elborító idiótizmusban.... és észre sem fogja venni... megjegyzem már oldódik...

Ironfist 2012.02.16. 23:20:45

Na ezzel kapcsolatban...
1.-Miért lencsét?
2.-Miért egy tányérban?
3.-Miért ennek a Tabajdinak a ... dobozára?
4.-és legfontosabb: Ez most komoly? A fidesz merészel másra mutogatni, hogy szembement az EU-val?

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2012.02.16. 23:47:04

@JoeP: no de Jákob átbaszta Ézsaut a palánkon, ráadásul az öreg Izsákot is. akkor hogyan is van a párhuzam?

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2012.02.16. 23:49:03

@Ironfist: minden büdös komenyista a dobozában tartja a komenyista kriptonitját. Ildike csak jelezte, hogy tudják ám, hogy a lencse üti a komenyista kriptonitot, de mivel szociálisan érzékeny, ezért nem betette a dobozba (egyébként is nőbül van, nem is tud betenni), csak rá.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2012.02.17. 04:07:52

Mivel nekem jár a Fidesz-hírlevél, tudom, hogy mik voltak az előzmények :)))

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=177873
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=177922

molaris 2012.02.17. 05:30:31

@Prof. Dr. Valahol Máshol:

Semmivel nem rosszabbak a szocik tróger bandájánál.
Ugyanazt a vályút tisztogatják két oldalról. Csöpög a moslék róluk.

A különbség annyi, hogy ezek nem nyalják olyan egyértelműen a zsidók seggét.

@dr. Kusics Iván:

Neked ezt reménytelen elmagyarázni. Megpróbálom.
A Fidesz magasabb árakat szab mint az elődje, ezért prüszköl a tőke. Meg egy kissé rángatja is az istrángot, nem hajtja oda engedelmesen a fejét, mint tették Fecóék. Ők engedelmesen előrementek a seggnyalásban.

little green rooster 2012.02.17. 06:00:23

@molaris:
"A különbség annyi, hogy ezek nem nyalják olyan egyértelműen a zsidók seggét."

Csak nem a Likud testvérpártjára gondolsz?
A barátait az ember maga választja.

Virág et. 2012.02.17. 07:50:23

Ha valaki számol egy picit, akkor rögtön látja, hogy ez a határozat jobboldali EP képviselők szavazat nélkül nem ment volna át. Ennyit a baloldali összeesküvésről. Európában sikerült az országot lejáratnia - de nem ennek az indítványnak, mert ez már az okozat, hanem Orbánék kokizó-moszkvázós pökhendiségének. A kettős beszédnek, ami alapján zárt ajtók mögött mást mondanak, mint a nyilvánosságnak, a hazudozásnak, hogy "véletlenül" rossz fordítást küldenek ki az EU-s szerveknek stb.

Nem ítélte el senki Magyarországot. Az állásfoglalás szövege nyúlfarknyi, bárki elolvashatja, erről szó nincs. Az alábbiak biztosítására kötelezte a magyar kormányt:

a. a bíróságok teljes körű függetlensége, különös tekintettel annak biztosítására, hogy az Országos Bírósági Hivatalt, a Legfőbb Ügyészséget és általában a bíróságokat politikai befolyástól mentesen irányítsák, és a függetlenül kinevezett bírák mandátumát ne lehessen önkényesen lerövidíteni; (NEMZETVESZTÉS, ha nem Szájerné nevezi ki a bírókat vagy esetleg a pártrendőrségként működő ügyészség újra csak a jogszabályoknak felel és nem Orbán cimborájának, akinek államtitkár a felesége)

b. a Magyar Nemzeti Bankra vonatkozó szabályozásnak az európai jogszabályokkal való összhangja; (annyira független az MNB, hogy épp most szavazták le az MT-ben az elnökét a fideszes mamelukok, nincs itt semmi baj, igaz?)

c. az adatvédelem intézményi függetlenségének és az információ szabadságának helyreállítása és a vonatkozó törvény betűje és végrehajtása révén történő szavatolása; (a legszebb: tessék a konzultációs perről szóló cikket elolvasni, az új alperesi és felperesi ügyvéd egy irodában dolgoznak, ennyire veszi komolyan az adatvédelmet az új hatóság)

d. az Alkotmánybíróság bármely jogszabály felülvizsgálatával kapcsolatos jogának visszaállítása, ideértve a költségvetési és adóügyi törvények felülvizsgálatához való jog visszaállítását is; (ez az amit Sólyom, a híres kommunista, követel az első naptól)

e. a média szabadságának és pluralizmusának a magyar médiatörvény betűje és végrehajtása révén történő garantálása, különös tekintettel a civil társadalom és az ellenzék képviselőinek a Médiatanácsban való részvételére; (nemzetellenes, ha nem Szalai Annamária és a fideszes mamelukok döntenek mindenről)

f. az új választási törvény európai demokratikus normáknak való megfelelése és a politikai hatalomváltás elvének tiszteletben tartása; (megfelelni a demokratikus normáknak? diktatúra! Brüsszel az új Moszkva)

g. a politikai ellenzék demokratikus fellépéshez való jogának intézményeken belüli és azokon kívüli szavatolása; (a haza nem lehet ellenzékben!)

h. annak biztosítása, hogy az egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról szóló törvény tiszteletben tartsa a lelkiismereti szabadság alapvető elveit, és ne kösse a magyar parlament kétharmados többsége általi jóváhagyáshoz az egyházak bejegyzését;

Hol itt a nemzetárulás meg az elítélés? Elolvasta Bayer Zsolti az állásfoglalást egyáltalán? (Hülye kérdés, nyilván nem.)

Viktus 2012.02.17. 08:16:09

@Virág et.:

emútnyócév !!! emeszpé a nemzetre tör !!!

Bee-zony 2012.02.17. 08:16:49

Az abszurd kicsúcsosodása…

Összecsapott a két nagy rendteremtő
www.origo.hu/itthon/20120216-pinter-sandor-es-vona-gabor-vitaja-a-corvinuson.html
(...)
„Pintér arra emlékeztetett, hogy ő már 2010-ben, a parlamenti bizottsági meghallgatásán is azt mondta: az első időszakban nőni fog a bűncselekmények száma, hiszen több rendőr lesz az utcán.”
(...)

Ezt valóban Pintér mondta így, vagy az újságíró freudi elírása?
„…nőni fog a bűncselekmények száma, hiszen több rendőr lesz az utcán” Tehát a rendőrök bűnözők, és így érthető, hogy minél több van belőlük az utcán, annál nagyobb a bűnözés. Valóban fordított világ.
Normális ország merre vagy? Addig is, amíg meglesz…

Gaddafi - Zenga Zenga People (Noy Alooshe English Remix)
www.youtube.com/watch?v=UzIa_dt_BK0
„Ők mind szeretnek engem…”
„Egyáltalán nincsenek demonstrációk az utcán…”

Gaddafi hits back at BBC in English for the first time!
www.youtube.com/watch?v=FtGcQIK5Hig
„Te nem érted az itteni rendszert.”

Nyugodj békében ezredes, emlékezünk rád – és a társaidra.

Viktus 2012.02.17. 08:18:57

@laspalmas:

"A Fidesz európai parlamenti képviselői nevében kéréssel fordulok Önhöz. Szólítsa fel Göncz Kingát és Tabajdi Csabát, ne támogassák a hetedik cikkelyről rendelkező határozatot! Egyúttal lépjen fel határozottan annak érdekében, hogy a parlament baloldali erői vonják vissza az állásfoglalást!" - írja Mesterházy Attilának címzett nyílt levelében a magyar néppárti delegáció hivatalos facebook oldalán Gyürk András.

-

Nem értem nem is támogatták nem függesztették fel a nekünk szánt pénzek kifizetését meg semmi retorzió nem volt csak egy ejnye-bejnyét szavaztak meg.

molaris 2012.02.17. 08:21:01

@Virág et.:
Elismerésem és köszönetem az ideológiai negyedóráért.
Legyen itt egy klasszikus mondat:
- Virág, Virág maga nem változik.

@little green rooster:
Nem! Én arra gondolok, hogy egy olyan párt, amelyik nem fekszik le ab start a zsidóknak, az vesszőfutásra van ítélve, még mielőtt kifejthetné nézeteit.

Sajnálatos módon a mai magyar értelmiség eléggé cionista befolyás alatt tengődik. Aki meg nem gránitderekú, behódol. Ez a tipikus"én Krisztust mondtam" effektus, de kívül mindenki torkából a "Barabást" hallik.

Nehogy azt higgye bárki, hogy védem a Fityiszt!
Viszont- áttekintve szellemi életünk: már 21 éve késik egy új numerus clausus!!!!!

Mert az nem lehet igaz, hogy a meghatározó szellemi elit 92%- a zsidó!!

Na, az ilyen mocsok szellemiség ünnepelteti velünk a nemzetrontókat (Dózsa, Rákóczi, Kossuth, Deák), és tagadja meg igaz fiait. Őket nem kezdem sorolni, nincs értelme.
Meg sem tanították a nevüket. Talán kettőt:
SZÉCHENYI(ek.: Ferenc &István), FRÁTER GYÖRGY!!!

molaris 2012.02.17. 08:23:10

@Bee-zony:
A legszebb, hogy a Népszava cikkírója sem meri kijelenteni, hogy Sanya nyerte volna a szópárbajt!!!XDXD

Leriel 2012.02.17. 08:38:55

Ez is az elmúlt két év hibája.

Secnir 2012.02.17. 08:40:41

mondhatom azt, hogy siralmas?
ha már a bibiliai utalás lett volna a cél, főzték volna meg, és a bajszos performanszer feküdt volna Kovács László alá. Úgy lett volna teljes a kép. Úgy már értette volna mindenki.

Virág et. 2012.02.17. 08:43:57

@molaris: A hozzászólásom 2/3-a vagy inkább 3/4-e szó szerint az állásfoglalásból lett kimásolva. Olyan kormánypárti véleményt vagy észrevételt még nem olvastam, amelyik ezekkel tételesen vitába szállt volna, csak olyat, hogy a hazára törtek.

Fel kéne már fogni, hogy a kormány és (hibás) politikája az nem a haza és hogy ha kell az EU-s pénz, akkor kelljenek az EU-s játékszabályok is. Ha meg nem kell, akkor meg minek aggódni a kötelezettségszegési eljárás miatt? Csak ezt a pénzt kockáztatjuk, mást semmit.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.02.17. 08:55:14

Gyürk Andris ugye az a szerencsétlen biorobot akit többször indítottak a III. kerületben egyéniben és akit minden alkalommal agyonvert bárki, akár még egy szoci loggós felmosóvödör is? Nos, biztos kurva érdekes lehet a nyílt levele...

Scala 2012.02.17. 09:02:38

@Sandman (KaraKum): Kiváló, kiváló! Ady nélkül nem lehet bírni már! Nagyon köszi! :-)

Bee-zony 2012.02.17. 09:03:01

@molaris: Akkor még mindig kiegyezhetnek egy Monty Pythonos döntetlenben:
Gyalog-galopp - Sötét Lovag
www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0

molaris 2012.02.17. 09:05:12

@Virág et.:
Virág, Virág!
Anno egy régi vitánkban is a szemedre vetettem:
- Csak azt látod meg, amit a tieid előadnak.

Az emberi agy ennél többre hivatott. Ne csak nézz és olvass, legyen önálló látásod.
Bár ehhez megalapozott tudás is szükségeltetik.

A múltkori vitánk itt futott "C" vágányra. Szerintem most is.

Mert mint fent szinte mindenki, Te is csak azt szajkózod, amit eléd tesznek.
Mikor kezdetek már el végre gondolkozni is?????????

Qrwára elegem van a szellemi rabszolgákkal való vitákból.
Azt hiszem, megint sokáig nem szólok hozzá.
Ez a szellemi nívó, ha lehet annak nevezni, túl sekélyes.

Voltam, Tisztelettel!!

Scala 2012.02.17. 09:06:51

@JoeP: Na igen, de a képzavar marad...

molaris 2012.02.17. 09:07:46

@Bee-zony:
Lásd. - fentebb!
Virág legalább használja az eszét - ha kissé irányítottan is - de Te kritikán aluli vagy.
Maradj meg a langymeleg, tudatlan fészekalj lakójának.

molaris 2012.02.17. 09:10:33

P.S.: bocs "Virág et."!!- még Te vagy a leginkább vitaképes.
A többieket borítsa méla feledés.
Azok a régiek!!??- hol vannak??
Na innen én sem leszek.

Bee-zony 2012.02.17. 09:13:05

@molaris: Szia Sötét lovag!
Voltál, Tisztelettel!!

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.02.17. 09:24:07

@Virág et.: Most olvastam a kommentedet. Ln is ezt linkeltem be, csak az előzmények is benne vannak, hogy mit miért. Igazából lenullázzák kormánypártunk "sikereit" kezdve az alkotmánybíróság jogainak megnyirbálásával, a visszamenőleges törvénykezésen keresztül egészen a médiahatóság egypártúvá alakításáig. A fideszes bértrollok meg jönnek, hogy az EU-nak az a baja, hogy a bírák nyugdíjkorhatárát leviszik 62 évre. (Természetesen az általuk kinevezett főügyész és Szájernén kívül.)
Ezek a pontok nagyjából az elmúlt két évet kritizálják egyben. És ez természetesen nem tetszik a Fidesznek. Ja, és az Uniós népszavazáson megszavazta a Magyar nép, hogy csatlakozik az Unióhoz, elfogadja annak értékeit. (Megismerhető volt már akkor is) A két évvel ezelőtti választáson pedig egy program nélküli pártra adták le a voksukat a választók 53 %-a, csak azért, hogy nehogy a Feri visszajöjjön. Ez egy nagy különbség. (Bár az Unió különböző határozatait valószínűleg nem olvasták el a választók a választások előtt.)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.02.17. 09:35:26

@Prof. Dr. Ásó[Mosó]Maci: Részvétem. Mondanám hogy küldök zsebkendőt könnyeid felitatni, de sajnos nálam is nagy tételben fogy :/

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.02.17. 09:37:10

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: :-DDDDDD Hát, elég szar este volt. Leradíroztak a pályáról minket. De ért már ez az utóbbi évek "játékospolitikája" után - szerintem.

Ironfist 2012.02.17. 09:45:34

@molaris:
"Nem! Én arra gondolok, hogy egy olyan párt, amelyik nem fekszik le ab start a zsidóknak, az vesszőfutásra van ítélve, még mielőtt kifejthetné nézeteit."

Akkor rossz helyen kapisgálsz. A Fideszt nem véletlenül hívják a kurucinfón is pl Zsidesznek. És ha nem esett volna le, de, a Fidesz a Likud testvérpártja. És ha nem tudtad volna, a Fidesz volt, aki a cionista hitgyülit a történelmi egyházak közé emelte tavaly. És ha nem tudtad volna, a Fidesz volt az, aki ugatott az EUra, kígyót-békát, hogy a rajongóit (meg inkább: az mszp gyűlölőit) elvakítsa, de ha nem tűnt volna fel, ez csak parasztvakítás volt, mert most ugyanúgy elfogadott minden pénzt, ami azoktól a csúnya-csúnya karvalyosoktól jön.

"A többieket borítsa méla feledés.
Azok a régiek!!??- hol vannak??
Na innen én sem leszek."

Ja, tudod, ha a hal nem tud úszni, nem a víz a hülye. Ha mindenki szembe megy az autópályán, csak te mész a jó irányba, talán el kéne gondolkozni, nem?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.02.17. 09:56:07

@molaris: Tetszik, hogy Széchényi Ferencet hozod fel, (Széchenyi az István volt.) Eszembe jutott egy apró változtatás, ami tavsaly december 30-án látott napvilágot.

2011. évi CCI. törvény
152. § Hatályát veszti a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi
CXL. törvény 43. § (2) bekezdése és 2. számú melléklete.

Azaz, törölve a következők:

Országos múzeum
43. §
(2) Az országos múzeumok és felügyeleti szerveik felsorolását e törvény 2. számú melléklete tartalmazza, alapító
okirataikat felügyeleti szervük adja ki.

2. számú melléklet az 1997. évi CXL. törvényhez
Az országos múzeumok és felügyeleti szerveik felsorolása
Budapesti Történeti Múzeum - Budapest Főváros Önkormányzata
Hadtörténeti Múzeum - Honvédelmi Minisztérium
Iparművészeti Múzeum - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
Közlekedési Múzeum - Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium
Magyar Nemzeti Galéria - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
Petőfi Irodalmi Múzeum-Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
Magyar Nemzeti Múzeum - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
Magyar Természettudományi Múzeum - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
Mezőgazdasági Múzeum - Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium
Néprajzi Múzeum - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
Országos Műszaki Múzeum - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, Könyvtár és Levéltár - Egészségügyi Minisztérium
Szabadtéri Néprajzi Múzeum - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
Szépművészeti Múzeum - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.02.17. 09:58:55

@Prof. Dr. Ásó[Mosó]Maci: Ja, ahogy nálunk is az igazoláspolitika int be, a wc kefe visszavág epizódjait láthattuk a hétvégén és még fogjuk is, főleg ha sorfalat állhatunk a Realnak :/

Vidéki 2012.02.17. 10:02:17

Ha Vastagbőr többet forgatná a vallásos irodalmat, megtudhatná, hogy Isten kiválasztott népének történetében rendkívül fontos szerepet játszott egykor egy tál lencse.

Ábrahám egyetlen törvényes fiának Izsáknak két fia volt: az idősebb Ézsau és a fiatalabb Jákob.

Az elsőszülöttségi jog abban a korban nagyon fontos volt, mert az elsőszülött „vitt mindent”

Ámde Ézsau egy erőteljes, durva vadászember volt, míg Jákob intellektusa magasan fejlett volt.

Egy napon nagyon megéhezve tért haza Ézsau. Ekkor az okos Jákob felajánlotta neki, hogy ad egy tál lencsét neki, ha Ézsau lemond elsőszülöttségi jogáról.

A rettentő éhes Ézsau elfogadta az alkut.

A haldokló Izsák atyai áldását Jákob szerezte meg. Ehhez szükség volt egy kis kegyes csalásra.

Noha Izsák már vak volt, tapintó érzéke és fülhallása még működött.

Ezért Jákob egy kecske bőrét tekerte a kezére, mikor az atyai áldásért Izsák elé járult.

Izsák tépelődött: A kéz Ézsaué, de a hang Jákobé, de végül Jákobra adta az atyai áldást.

Egy tál lencsének köszönhető, hogy Jákob lett végül egy nagy népnek, Isten kiválasztott népének ősatyja.

Mi ebből a tanulság?

Vastagbőrnek nem szabadna lebecsülni egy tál lencsét, mert az döntő fordulatot hozhat az emberiség történetében is.

Vidéki 2012.02.17. 10:15:42

"Nem, ő nem a bajszos takarítónő, csak a fotós volt béna."

Talán csak félénk volt, megrettent a Lomniczi kiretusálását követő eget verő sajtóhadjárattól.

Megrettent attól, hogyha az orr árnyékát, ami az ajtóra vetődött, de a képen a laikusok bajusznak láthatják kiretusálja akkor a "szabad sajtó" felhörken és Orbán közvetlen beavatkozását láttatják benne, amivel lábbal tiporja a sajtószabadságot.

Ezért józan eszére hallgatva inkább otthagyta a laikusok által bajusznak látott képződményt Pelczné orra alatt.

Éljen a "szabad sajtó"!

Dr. Táskás Tóni 2012.02.17. 10:16:08

@nigel: Sőt 2003-ban Orbán is aláírt egy Mo-ot elítélő nyilatkozatot, majd 2006-ban kérte az EU-t, hogy Mo-tól vonják meg a támogatást.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.02.17. 10:17:16

@Seduxen: új pornó-kategória kellene: R.I.L.F. /S.I.L.F..... Representative/Senator I'd like to fuck.

Mint például Ruby Dhalla... Selmeczigabika, pelcznéildike, hajrá! :D

Ironfist 2012.02.17. 10:18:48

@Dr. Táskás Tóni:
Ja, hát tudod, ezzel is úgy vannak, mint az ex-mszmp/perpill-fidesz tagokkal. Az mszp részéről az rossz, az ő részükről az jó.

Ironfist 2012.02.17. 10:19:44

@immortalis:
FÚJJ! Ne bosszants, mert odacsapok! :D

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.02.17. 10:26:51

@Ironfist: miért, nem tetszene egy jó kis leszbipornó az ülésteremből, egy selmeczi és pelczné lookalike-pornósztárral? V.ö.: sarah palin vs. lisa ann? :D

molaris 2012.02.17. 10:27:00

@Vidéki:
Vidéki 2012.02.17. 10:02:17- re:

Mindig izgalmas olvasmány számomra amit írsz.
Most is. Talán nem kellene!

Ez Neked nem fér bele az "emmúttnyócév" címszó alá.
Tisztelettel kérlek: legalább a Bibliát hagy ki az eszement okoskodásodból.
Mint kilátszik: semmi közöd hozzá!!

molaris 2012.02.17. 10:28:34

@Vidéki:

P.S.: keresd a nőt!!!!!!!!!!
EZT kihagytad!!

molaris 2012.02.17. 10:31:17

@Vidéki:
P.S. II.: tessék mondani: Isten megváltoztatta nézetét a kiválasztott népe tekintetében?

Tudtommal nem. Akkor meg mi a fenét is tetszel hablatyolni??????????????

molaris 2012.02.17. 10:32:16

@Vidéki:
P.S. III.: ezt a Fidesz hittanon tanítják???????

(Befejeztem.)

molaris 2012.02.17. 10:33:56

@immortalis:
Tömény hányinger!!XDXDXDXD

Ironfist 2012.02.17. 10:34:20

@immortalis:
Gyáááh, te beteg vagy XD

@molaris:
Vidékinek ne reagálj, nem azért ír, mert választ vár, hanem azért, hogy tereljen, hogy fel bassza mások agyát. Ha nem reagálsz neki, akkor fog ő bosszankodni.

Ironfist 2012.02.17. 10:38:22

@Ironfist:
Jó ég, tényleg nem egyben írtam azt, hogy felbassza? Vagy csak túl hosszú a szöveg, és pont ott csinált sortörést? Előbbi esetben azonnal jöhetnek a kövek....

Virág et. 2012.02.17. 10:40:03

@molaris: Mit kellene még látnom? Azt látom, amit az egész világ előad. Az EP többsége messze nem az "enyéim", ahogy jelen pillanatban a hazai parlamenti ellenzéket sem érzem magaménak. Az MSZP képtelen megújulni, a DK egy vicc, az LMP egy még rosszabb vicc, a Jobbikhoz meg sajnos nem vagyok elég ostoba.
Ennek ellenére az általuk megfogalmazott és a jelen állásfoglalásba bekerült kritikákkal egyet tudok érteni, ezeket tőlük függetlenül én is szajkóztam az elmúlt két év alatt. És rajtam kívül még a fél világ.

Ezzel szemben mit kapunk magyarázatként, ellenérvként a kormányoldalról? Hogy bezzeg Szlovákia? Meg egy tál lencse, meg Kun Béla? (Bayer Zsolti mai írása) Ezeket állítsam szembe az összeszedett, tanulmányokban kivesézett érvekkel? A Kovács államtitkár levelezését Fukuyamával? Vagy Selmeczit Krugmannal? Én szorgalmasan olvasom a Magyar Hírlapot meg az összes kormányzati portált, blogot, de értelmes érveket még sehol nem találtam arra, hogy miként szolgálná a karvalytőke érdekét, ha:

- nem egy Fideszalapító és képviselő felesége nevezné és mentené fel a bírókat,
- nem egy államtitkár férje és volt képviselőjelölt lenne az ügyészség egyszemélyi ura,
- nem lenne visszamenőleges hatályú kötelezettségmegállapító jogszabályalkotás (ez még a magyar alkotmányba is ütközik egyébként)
- lenne rendes AB-unk, ahogy 20 évig volt és akkor még a fidesznek is tetszett,
- az MNB polikáját nem a kormányzat határozná meg - Járainál még mintha a fidesz is ezért érvelt volna,
- az ombudsmani intézmények megmaradnának, mert ők az állampolgárok érdekeit képviselik az állammal szemben.

Hol van ezek között az imperialista tőke érdekeit szolgáló intézkedés?

Vidéki 2012.02.17. 11:01:58

@molaris:

Te is olvashatod a Bibliát, nem fáj az, ha tájékozódsz, nem leszel beteg tőle.

Pató Pál úr elve volt:

"Nem írok,nem olvasok,

Én magyar nemes vagyok"

Te csak "félnemes" lehetsz, mert írni már írsz, de olvasni utálsz.

Ha elolvasol egy olyan könyvet, ami az előttünk járó generációk fontos olvasmánya volt, attól még begyepesedett agyadnak nem kell arra gondolni, hogy

"ezt a Fidesz hittanon tanítják???????"

A benned munkálkodó permanens, irracionális gyűlölet megbénítja agyad normális működését.

Ironfist 2012.02.17. 11:07:25

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
"Vaagy, köztársasági elnök akarsz lenni :)"

Na pontosan ezekre a kövekre vártam XD

@Virág et.:
"Hol van ezek között az imperialista tőke érdekeit szolgáló intézkedés?"

Ott, hogy karvalytőke, bankárbosszú, sajtópuccs, és elmúltnyolcév, meg gyurcsánayhibás. Cccöh, ezt nem tudni...

Virág et. 2012.02.17. 11:21:04

Nagyon megy a kétségbeesett gumicsont-keresés, de ez unalmas nap, nincs semmi csontváz meg nyilvános cégadatokat érintő leleplezés, se egy nymavadt titkos záradék. Ehelyett marad, hogy (kapaszkodni tessék) Bolgár Gyuri megölné Schmitt Pált, de legalábbis - hallatlan - nem szakította félbe a félhülyét, aki betelefonált ezzel az önmerénylős konteóval, hanem egyszerűen csak elmondta neki, hogy ez marhaság. Botrány! :)

Ez kérem a címlapos hír a MN-en. 2012 Magyarország.

Virág et. 2012.02.17. 11:25:34

@Virág et.: De már látom, hogy mivel készítik elő a lemondását:

"Schmitt Pál a baloldali újságírók és médiaszemélyiségek felől érkező folyamatos életveszélyes fenyegetések hatására, a saját és családja biztonsága érdekében visszavonul a politikai pályáról és lemond a köztársasági elnöki tisztségééről.'Jobb a békesség és a nyugalom', mondta a megrendült államfő, 'Legyen ennyi sikerélményük, aztán az Isten bocsássa meg nekik, amit tettek vagy tenni akartak!', tette még hozzá."

Kinézem belőlük bőven. :)

Ironfist 2012.02.17. 11:27:27

@Virág et.:
Micsoda? Erről nem is hallottam XD

Sanyika027 2012.02.17. 11:28:07

Zérókám! ha neked az a két szoci "nő"...bányarém az etalon, akkor tartsd meg magadnak a véleményed, csak lejáratják Magyarországot!

Virág et. 2012.02.17. 11:30:42

@Ironfist: Kimaradsz a legfontosabb hírekből, ha ilyen EP állásfoglalásokkal meg valami légitársasági csődökkel hagyod, hogy a lényegről eltereljék a figyelmed:

mno.hu/belfold/bolgar-schmitt-likvidalasarol-beszelgetett-1052515

Virág et. 2012.02.17. 11:32:35

Stílszerűen ma kéne lemondani Schmitt Pálnak, mivel ma ment a német államfő is. Legyen már a lemondás ténye maga is egy másolat. :)

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.02.17. 11:34:20

@Ironfist: wittner mariskát éri ilyesmi kontextusban is emlegetni... mert lehetne M.R.I.L.F.... Mature Representative I'd Like to Fuck...? :D Na az az igazán beteg...

Ironfist 2012.02.17. 12:04:12

@Virág et.:
"Stílszerűen ma kéne lemondani Schmitt Pálnak, mivel ma ment a német államfő is. Legyen már a lemondás ténye maga is egy másolat. :)"

Ja, amilyen a karrierje, olyan legyen a vége is - koppintás XD

"wittner mariskát éri ilyesmi kontextusban is emlegetni... mert lehetne M.R.I.L.F.... Mature Representative I'd Like to Fuck...? :D Na az az igazán beteg..."

Wittnert én a lámpavassal emlegetném szívesen egy kontextusban

molaris 2012.02.17. 13:15:52

@Virág et.:
Tudom, hogy részedről nem elfogadott, de akkor is: a világ billeg. Két Úr között. Az egyik a Sátán, akiről nem illik szólni. A Másik Jézus, aki legyőzte az előbbit.
Ha visszamegyünk a Bibliára: két Úrnak nem lehet szolgálni. Ez materialista alapon is elfogadott: b.xni és szűznek maradni nem lehet. Ebből következik: két ellentétes véleményből az egyik hamis. Amit anno is írtam: DE mi emberek a féligazságokkal operálunk, abból akarunk messzemenő következtetéseket levonni.

Ez nem megy. Ha tetszik, ha nem: vagy- vagy, és nincs tolerancia.
(Juj: mi lenne veletek ügyvédekkel?????)
Mert a végén érdekes dolgok lesznek.

www.youtube.com/watch?v=6TmDHDnLNG0

@Vidéki:

Tudod, én oktatom azt amire hivatkozol. Tudod, én hirdetem Annak a hatalmát, Akit Te nem ismersz..
Buta Kisfiú vagy még.
P.S.: őseimnek pallosjogát elorozni meg nem ér.

Tisztelettel kérdeném: melyik könyvet kellene is elolvasnom????????
A fenti link Neked is szól!!!

molaris 2012.02.17. 13:18:00

@Virág et.:

"""Virág et. 2012.02.17. 11:32:35
Stílszerűen ma kéne lemondani Schmitt Pálnak, mivel ma ment a német államfő is. Legyen már a lemondás ténye maga is egy másolat. :) """"
Ebben sem értünk egyet: oda sem lett volna szabad mennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vidéki 2012.02.17. 13:22:27

@molaris:

Károli Gáspár vette annak idején a fáradságot és lefordította magyar nyelvre a Bibliát.

"Tolle et lege", "Vedd és olvasd!"

vakuljmagyar 2012.02.17. 13:23:39

@Horizont: én külföldön szégyenlem, ahogy magyar vagyok:))), itthon a többség az, úgyhogy még elmegy a dolog.

vakuljmagyar 2012.02.17. 13:24:49

@lyken: OV futtatta egy darabig, de most éppen talonban van.

Ironfist 2012.02.17. 13:29:58

@molaris:
"Az egyik a Sátán, akiről nem illik szólni."

Mindig elkap a nevetés, mikor a tudatlanok személynek próbálják beállítani ezt a melléknevet XD

"A Másik Jézus, aki legyőzte az előbbit."

Jajaja, hogyne, epik nagy csata volt, kafa villámokkal meg minden, mi? :D

Egyébként kértem már, hogy ne reagálj vidékinek. Csak azért van itt, hogy bosszantson, és tereljen. Az, hogy reagálsz neki, szexuális gerjedelmet okoz neki, és arra ösztönzi, hogy méginkább faszságokat írjon, amire te majd bosszankodhatsz. NE, ismétlem NE REAGÁLJ VIDÉKINEK LÉGYSZIVES!

jani888 2012.02.17. 13:44:47

Ez bizony ugyanaz a szint,mint a balhé,hogy a szocik ingyen korcsolyáznak,a vízgereblyézés,meg még egy pár hasonló debil játék.

Virág et. 2012.02.17. 14:49:26

@Ironfist: Nekem reagált, nem Vidékinek.

molaris 2012.02.17. 15:04:28

@Virág et.: @Ironfist: @Vidéki:
Nu!
Legyen igazság.

Igen: "Virág et." - nek szólt a válasz.. Ő vita (párbaj) képes egyén.
DE!- szorgalmi feladatként kapott "Vidéki" is egy két gondolatot.XDXD
Miért ne?? Talán egyszer kiderül, hogy van esze is! (még folyik a kísérlet, az eredmény eddig negatív.) És mint a bölcs mondás tartja:
- Az esőcsepp is kivájja a követ!
Szilárd elhatározásom, hogy ezt a Fidesz zombit gondolkodásra késztetem.

Kedves Ironfist, így kielégítő????

Bee-zony 2012.02.17. 17:05:11

Jóság mérő [Good-O-Meter]
www.youtube.com/watch?v=6TmDHDnLNG0

Lényegre tapintó videó a kereszténységről. Bemutatja, hogy a keresztények korrupt, protekCIONISTA, igazságtalan társaság, és hogy soha ne bízd rájuk a megítélést, se a sajátodét, se a másokét, hacsak nem vagy te is korrupt, protekCIONISTA, és igazságtalan.
Miben különbözik ez az ugyanilyen földi rendszertől, ahol pl. Schmitt Pál lehet az ál(l)amfő, csak mert vele van - volt Orbán király (Orsós vajda)?
Én az ilyen rendszert elutasítom, nekem nem kell.
A keresztények pedig fulladjanak csak bele a korrupciójukba és a protekCIONizmusukba, mert így igazságos.
Miért rothad a Nyugat? Azért, mert a keresztények és zsidók, egymással karöltve, ilyenek – miközben utálják egymást, mint konkurenciát, ahogy a ragadozók is teszik az állatvilágban, a számos hasonló vagy éppenséggel azonos tulajdonságaik ellenére.
A bukásuk kódolva van a rendszerben. A végén pedig olyan érdekes dolgok lesznek („érdekes idők”, a kínai átok), mint „A bukás” című filmben. Nemcsak hogy bukik, csendben kihalással, hanem nagy társadalmi katasztrófával bukik. Akkor, nézzük meg, hogy mekkora károkat okozott a pályafutása során… Már így is látszik, hogy a judeo-kereszténység rekorder. Jobb lett volna kihagyni, és több ésszel sikerült volna is, csakhogy annyi nem volt. (Vajk-Istvánnak és híveinek sem. Most pedig van az egy tál lencsés nő, aki Fideszes, és nyilván keresztény is, és mindez meg is látszik rajta.)
Vallás persze a kereszténység után is lesz, mint ahogy előtte is volt.
Történelmileg hosszú távon az életképes vallások és rendszerek maradnak fenn, és amit a zsidók csináltak vallásként és rendszerként – valamennyire az egyiptomi elődök nyomán –, az nem ilyen, hanem olyan, hogy van kezdete, virágzása, csúcspontja, hanyatlása, és vége.
Mennyi idejük van még a keresztényeknek? Szerintem ebben az évezredben fognak kihalni. Az elmúlt évezredben már megdőlt számos téves elgondolásuk, mint pl. a lapos Föld… és bár az alacsony intelligenciához megfelelnek az érzelmekre építő vallások, az evolúció útja viszont az, hogy növekszik az emberi faj IQ-ja.
Az emberiség nem fog vallás nélkül (addig is, amíg nincs mindenről tudás) és rendszer nélkül maradni; és pl. a hinduizmusnak azért hosszabb az életciklusa, mert összességében jobb a jelenleg elterjedt többi vallásnál. Tehát amennyivel jobb, annyival hosszabb az életciklusa. Ez az egyetemes igazság, ami már nem hit kérdése, hanem olyan, mint a fizika, és a természet többi törvénye, amelyek megismételhetően beigazolódnak, mert az ok-okozati sor valós és stabilan adott, nem úgy, mint a hitetések és képzelgések, amik egy idő után elmúlnak, nem lévén összhangban a valósággal. Hogy a zsidóknak-keresztényeknek mennyi ilyen volt, lásd pl. „A szórakoztató Biblia”
hu.wikipedia.org/wiki/A_sz%C3%B3rakoztat%C3%B3_Biblia
Ugyanezt egy fizikakönyvvel már nem lehet megtenni, lévén hogy ott alap-elvárás a logikai hibátlanság, a belső ellentmondás-mentesség, a konzisztencia. Szerencsére errefelé halad a világ, mert ez a megbízható ismeret, a tudás, ami lassan de biztosan felváltja a tudatlanságot, és ez ebből eredő hiedelmet, és a hitetőket.

Persze nem az én szövegelésem számít, hanem az, ami beigazolódik belőle, ami minden időben és helyen egyetemleges, vagy legalábbis ebben az Univerzumban az.

Kis ember 2012.02.17. 18:49:29

@Vidéki:

B.meg Vidéki, te a Modor Tibi lehetsz álnéven. Ennyi modorosságot és mellébeszélést másnál még nem olvastam. Igaz, ő poénból teszi...
:)

Ironfist 2012.02.17. 19:04:14

@molaris:
Felőlem aztán azt csinálsz amit akarsz. Pusztán figyelmeztettelek - igaz, kicsit erélyesebben, de ez talán betudható annak, hogy messze nem az első vagy - , hogy ne reagálj Vidékinek, mert azzal csak azt erősíted, amit ő csinál. De akkor ahogy érzed. Igazából már kezdek én is belefáradni, hogy mindenkit egyesével kelljen megkérnem, hogy ne, ne szóljatok Vidékihez, úgyhogy innentől nem is érdekel. Ha valaki ennyit nem hajlandó a saját elméjének épsége érdekében megtenni, ki vagyok én, hogy erőltessem?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.02.17. 21:10:19

@Seduxen: Ja.Ez neked jó MILF volt.Meg is érdemled kiscsíra.
Mint a csapataid a múlt héten.:))

Amúgy meg jól megfizetik őket a hülyeségükért.Tudnak ezek gondolkodni egyátalán?

SvenH. (törölt) 2012.02.18. 01:40:33

ez a pelcne volt az a hülye picsa aki lovasberenyben is csak pofazni meg az elore bemagolt hergeleseket tudta mondani
oszt amikor hivtak be hogy fejtse ki az allaspontjat egy kave mellett annyira futotta hogy mar kavezott

zsoltix 2012.02.18. 11:37:52

Tabajdi aszonta a Kossuthon, az szárított zöldborsó, nem lencse. Pelczné meg röhögött. Így vót ez a roppant komoly vitaműsor. Azt hittem, a Rádiókabaré előzetesét adják. :) Tabajdi említette a médiatörvényt, Pelczné azt mondta, hagyjuk már ezeket a régi dolgokat. Aztán ő jött 2006-tal meg '56-tal. Színvonalas "vita" volt, na. :)

Horizont 2012.02.18. 11:59:37

@zsoltix: Szégyellem magam helyettük is! Elmehetnek a sunyi pics@ba (már bocs), hogy ők így játszadoznak amikor tengernyi baj, probléma van kis hazánkban. Emberek fagynak meg a saját lakásukban, munkahelyek szűnnek meg, van ahol egyszerre férjnek, feleségnek, egészségügy romokban, a pénzünk szart se ér (az a kicsi, nem annyi mint nekik) és sorolhatnám vég nélkül. Akkor ők ne játszadozzanak, ne humorizálgassanak, hanem kussoljanak!
Egyre többet vizionálok a lámpavasról, és nem világítás szempontjából!

Kandeláber 2012.02.18. 12:22:52

Nagyon uncsi már ez az EP kabaré.
Mindenesetre egyértelművé vált, hogy az ottani képviselők ugyanolyan barmok, mint a hazaiak.
Viszont reménykedni lehet abban, hogy amennyiben a következő ciklusban nem jutnak ki Brüsszelbe, meg sem állnak Kanadáig, követvén Mohácsi kolleginát.

yda 2012.02.18. 14:17:40

@Horizont:
Jól is állna neked egy Margit hidi lámpavason lógni!

Horizont 2012.02.18. 17:40:05

@yda:
Te kis szerencsétlen, csak képletesen gondoltam.
Amúgy meg szóltam én hozzád bunkókám?
Nekem is jutottak eszembe dolgok amik meg neked állnának jól, csak veled ellentétben én nem írom ide.Volt gyerekszobám!

Horizont 2012.02.18. 17:43:27

@yda: Végignézve az aktivitásod, már értem a bunkó kommentedet, te kis fideszes nyalonc. Fáj az igazság mi? Ez van öcsém!!!

Poor Yorick 2012.02.18. 20:05:05

@zsoltix: A képen tényleg felezett zöldborsó van, nem lencse. Ennyit a minta családanya Pelczné konyhai tudományáról.

XPS 2012.02.20. 14:46:44

@laspalmas: ez az igazi vastagbőr a pofájukon!
Hogy folyton szembe mennek a józan ésszel, ütik vágják az ellenzéket, le se sajnálják, amit az mond, ilyenkor meg elvárnák, hogy kimosdassák a fideszes bohócokat !

nemjogasz 2012.02.20. 17:21:57

Jó látni, hogy azok, akik milliós fizetéseket vesznek fel, és elvileg komoly, szakmai munkát kéne végezniük, ilyen óvódás módon szórakoznak... És elvileg ez lenne az "elit". Ezek képviselnek minket, ezeken múlik 10 millió embert érintő kérdések megvitatása. Nem véletlen, hogy ilyen az ország, amilyen.

süti beállítások módosítása