Skip to content


       Szűrés lista

Borkai Zsolt a titkárnőjén keresztül megüzente

borkaizsolt.jpg"Janics Natasa az elmúlt hetekben körbejárta a szponzorokat és sportvezetőket: köszönetet mondott mindazoknak, akiknek segítségével itt lehetett, és mindent megkapott Magyarországon. Ebbe a sorba illett bele a szegedi városvezetésnél tett látogatás is. Múlt hétfőn a Magyar Olimpiai Bizottság elnökéhez, Borkai Zsolthoz lettünk volna hivatalosak. Már elindultunk Budapestre, amikor az elnök titkárnőjén keresztül üzente: az utóbbi idők rossz hírei miatt nincs miről beszélnie Natasával." - nyilatkozta Csonka Gábor, Janics Natasa menedzsere.

Borkai Zsolt a Magyar Olimpia Bizottság elnöke. (Emellett Győr polgármestere és fideszes országgyűlési képviselő, lólengésben olimpiai bajnok 1988-ban, talán ezért képes egy seggel három lovat is megülnie, de most ez mellékes ...)

A MOB elnöke arra nem volt képes, hogy legalább fogadja azt a sportembert, aki "csak" ennyi érmet nyert Magyarország számára:

natasa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



natasa2.jpg























Borkai Zsolt, remélem remek magömlése volt, amikor a titkárnőjén keresztül elküldte az üzenetet, ilyen egy igazi sportdiplomata, egy politikus, egy férfi!

Janics Natasának sok sikert kívánunk.

Douchev-Janics_Natasa_London2012.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr604858335

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Janics az áruló, Janics a zsoldos? 2012.10.21. 21:31:20

Nem is értem miért nem váltanak országot az olimpikonok 4 évenként. A szerencsésebbek akár 3-4 országtól is kaphatnának életjáradékot. Sőt akár licitálhatnának is a különböző nemzeti szövetségek, aki a legtöbbet fizeti, az honosíthatja a sportolót. P...

Trackback: Janics az áruló, Janics a zsoldos? 2012.10.21. 21:31:16

Nem is értem miért nem váltanak országot az olimpikonok 4 évenként. A szerencsésebbek akár 3-4 országtól is kaphatnának életjáradékot. Sőt akár licitálhatnának is a különböző nemzeti szövetségek, aki a legtöbbet fizeti, az honosíthatja a sportolót. P...

Trackback: Janics az áruló, Janics a zsoldos? 2012.10.21. 21:30:40

Nem is értem miért nem váltanak országot az olimpikonok 4 évenként. A szerencsésebbek akár 3-4 országtól is kaphatnának életjáradékot. Sőt akár licitálhatnának is a különböző nemzeti szövetségek, aki a legtöbbet fizeti, az honosíthatja a sportolót. P...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.10.19. 16:37:01

Anélkül, hogy állás foglalnék Janics-ügyben: Borkainak, mint a MOB elnökének kötelessége lenne bármikor fogadni egy olimpikont.

Emberileg gusztustalan ez, szerintem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.10.19. 16:42:38

Simán hülye. Mi köze van ahhoz, miért megy el?

Transylvanianmixedgrill 2012.10.19. 16:44:15

Piti, piti. Erre nincs mentség.
Még akkor sem, ha mint kiderült, Janics és férje legalább ekkora piti kis hazudozók, akiket a minap hamarabb utolértek, mint a sánta kutyát.

mh1973 2012.10.19. 16:46:11

Egy idióta pártkatona, akkor nulla diplomáciai érzékkel rendelkezik, egy olyan báb mint amilyen shitpalkó is volt! :(

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2012.10.19. 17:05:47

ilyen a macsó állam. Varga István, Tarlós, Borkai, Harrach, folytathatnánk.

és még mondja valaki, hogy a politikában nem a kontraszelekció érvényesül...

ketroot 2012.10.19. 17:08:41

Borkai egy senki, pont.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.10.19. 17:12:03

Hát Borókai a legutolsó emberek egyike lenne akit bármilyen szinten védeni is akarnék, szimpla seggnyaló pártkatona, méltó utóda CtrlC-CtrlV Palinknak
DE
J. Natasa szimpla jómunkásembernek gondolta magát magyar színekben, amíg az érdeke azt kívánta "magyar" volt, sokat dolgozott, korrekten dolgozott, jobb ajánlatért elment.
Senki nem írna egy blogbejegyzést arról, hogy valaki kilépett a N.stlé Magyarországtól mint jómunkásember és nem fogadta a vezérigazgató hogy puszi-puszi, amíg érdekedben állt itt voltál, sokat dolgoztál, korrekten dolgoztál, jobb ajánlatért most elmész.
J. Natasa elmegy szerbnek, hát Istenem. Azért a homlokunkat ne koppintsuk már a földig a nagy hajlongásban, amennyit hozott annyit mi adtunk, kevés sportoló keresett annyit és volt úgy ajnározva mint ő. Elmegy, menjen és húzzon be sok-sok gyönyörű ezüstöt a magyar lányok mögött...

Horizont 2012.10.19. 17:18:21

Most és itt nem azt kell nézni miért és hogyan megy el Janics. Basszus nem kalapozni indult ehhez a kis pocokhoz hanem el és megköszönni! Ez akkora tahóság volt, remélem nagyon büszke magára, Orbán meg keblére ölelheti és megsimogathatja Zsoltika kicsi fejecskéjét, hogy milyen stramm fiú. És ad egy negyedik lovat a segge alá! Ha lúd (ló) legyen kövér:) Így kell ezt csinálni kérem. Megnézném ha Orbán menne hozzá kiüzenne -e neki a titkárnőjével?:) Tuskó!
Ő a MOB elnöke, szégyellheti magát!

Horizont 2012.10.19. 17:22:43

@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ez itt most nem erről szól. Az is megér egy misét persze, de Borkai az Borkai és nem csinálhat ilyet.Ez megalázás! Pont azért se, mert mennyi dicsőséget lapátolt össze az országnak! Az rendben van ha valaki itt tanul állambácsi pénzén és elmegy jól keresni külföldre?Ő is elmegy, ők is elmennek! Mindenki elmegy! Hasonló, nem?

tryclops 2012.10.19. 17:24:04

Az volt már, hogy a stílus maga az ember?
Borkairól eddig azt gondoltam hogy csekély értelmű medvebocs, de olimpiai bajnok, nem az eszéért kell szeretni. Ezzel a taplóságával előlépett hányadék politikusnak. Pfuj, szégyelje magát.

Secnir 2012.10.19. 17:25:44

minden előttem szólónak:
+1

Poquelin 2012.10.19. 17:27:28

A PR-os állít valamit a politkusról. Tyű!

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.10.19. 17:54:53

@Horizont: A java azért megy el, mert nincs állás, nincs kilátás, mert etetni kell a gyereket, mert suliztatni kell a gyereket hogy ne adósrabszolga legyen egy hűbérföldön közmunkásként, mert etetni kell anyut aki az egészségügyben robotolva most nyugdíjból nem tud fűteni, stb.
Janics nem azért megy el mert itt nem volt lehetőség (az a másik lány aki x évet nem jutott ki az olimpiára ő azért ment el, nem is kárhoztatom érte, egy élete van). Nem vádolom hogy elmegy. Én is elmentem, mert nem volt munkám. Más is elment mert nem volt munkája.
A dicsőség pedig az övé is volt. És a dicsőséget amit az országnak szerzett annak sokszorosát megkapta pénzben, szeretetben, megbecsülésben. Nem érdemtelenül. De már nem tartozunk. Semmivel sem.

indazs 2012.10.19. 18:17:34

@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ha lehet, csesztesd már azt a sok hibbant focistát, aki jobb pénzért bárhova elmegy, de előtte ezeket a sikereket nem, hogy nem hozta az országnak (és magának, hogy örülj), hanem csak a zsebét tömte. Ha szerinted Janics sok pénzt kapott, akkor próbálj meg annyi pénzért legalább egy olimpiát megnyerni. Kevesen tudják, mennyi munka van mögötte, de a szívünk dagadt, ahányszor a magyar himnuszt játszották, amikor a dobogón állt.
Sok együgyű ember pocskondiázza most. Szerintem meg kell köszönni neki, mint ahogy Ő megköszönte a segítőinek és engedni útjára. Ja, és ami előre megígérten jár neki, azt kifizetni zokszó nélkül. Úgy látszik, hogy aki politikus lesz, annak követelmény féreggé válni. Borkainak sikerült.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.10.19. 18:25:17

@indazs: Bocsi, ez már biztos szőrözés, de most a focisták hogy jönnek ide? Azok max. klubot váltanak, Puskásék óta nem nagyon van focistánk akik állampolgárságot váltottak (mert annyira sz.rok, természetesen, ezt készségesen elismerem).

Horizont 2012.10.19. 18:31:06

@csizsikpizsik - pique takarodj!:
"De már nem tartozunk. Semmivel sem. "
De igen!!!! Egy elköszönéssel mindenképp!!!!

Kandeláber 2012.10.19. 18:32:21

Ez a pasas egy nagyon nagy bunkó.
Annyi érmet nyer nekünk ez a csaj, hogy nem kéne ilyen tahó módon viszonyulni hozzá.
Érdekes, két másik kajakos lány is elment, egyik Ausztriába, a másik szintén Szerbiába, azokat nem csesztetik.
Ez pitiség, proliság.

indazs 2012.10.19. 18:34:15

@csizsikpizsik - pique takarodj!: Gondoltam, arra válaszul "hogy sokszorosát megkapta pénzben" annak, amennyi dicsőséget szerzett. Gondoltam csak az arányok miatt. De valóban nem lehet ezen a szinten emlegetni a focistákat, ezért legyen igazad. Mellesleg Janics az eredeti állampolgárságához tért vissza. Ezzel a felvetésem kisebb részét meg is válaszoltad.

slaci89 2012.10.19. 18:39:17

@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Nem értem miért bizonygatod, hogy semmivel nem tartozunk neki, mert ettől nem lesz kisebb bunkóság az, hogy Borkai személyes kérdést csinál egy formális búcsúzkodásból a MOB elnökeként. Ennek Natasa szakmai munkájához semmi köze. Azért ment elbúcsúzni, mert ilyenkor ez a szokás. Nem akarom elhinni, hogy nálad ez normális, hogy elküldöd a 'csába azt, aki a kezét nyújtja feléd.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.10.19. 18:46:00

@csizsikpizsik - pique takarodj!: Azt hiszem ifjú Padavan, most egyedül maradunk a lövészárok hálátlanabb felén, de hajlok arra, hogy Neked adjak inkább igazat, bár ez biztos az előítélet, mert én nagyon megorroltam erre a derék Natasára (aki szerintem egyszerű, mint a faék, és azt csinálja, amit apu mond neki...).

DE!

Ha ÉN, MINT UTOLSÓ NIEMAND, értsd porbafingó szurkoló adott esetben elfordítanám a fejem, ha Janics jön szembe, vagy társaságban nem fogadnám a köszönését, akkor ezzel magamról állítanék ki max szegénységi bizonyítványt, de ami még fontosabb: ÉN MEGTEHETNÉM.

De Borkai szerintem sem. Nem, mert egyrészt Ő A MOB ELNÖKE, másrészt - politikusként - közéleti szereplő is. Szóval megítélésem szerint emiatt - de csak emiatt - kijár neki a faszkorbács.

És végezetül annyit, a magam részéről jottányit sem sajnálom Natasát. Ezt az egészet magának kereste, intézte, ha ezt főzte, akkor most el is lehet fogyasztani.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.10.19. 18:47:33

off: szolgálati közlemény, a hosszú hétvége után újabb "nemmegszorításra" számíthatunk, az Orbánotont most veri bucira (3-1) az MTK.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.10.19. 18:48:50

helyesbítenék: 3-2 :)))

(azért erre iszok még egy felest :D)

Zuzu Petals 2012.10.19. 19:12:55

@csizsikpizsik - pique takarodj!: @Seduxen (már NEM dr.):
Szerintem ennek a dolognak van egy olyan lelki része, amit kívülről azért nehéz átlátni. Képzeljétek el, hogy kimentek mondjuk Németországba dolgozni, mert itthon nincs karrierlehetőség. Kint beindul az élet, szakmailag csúcsra értek (mert a főnök lát bennetek fantáziát), összejöttök egy magyar nővel, amikor is elkezdi a magyar atyaúristen is a seggeteket nyalni, hogy gyertek haza. Én tuti jönnék. Mert itthon vannak a régi barátaim, itt van a család, rokonok, itt tudok az anyanyelvemen beszélni, stb..
(Borkai pedig egy fasz.)

Seduxen (már NEM dr.) 2012.10.19. 19:41:35

@Zuzu Petals: részben igazad van, de a példád abban sántít, hogy a németországi munkavállalással nem jár együtt a német állampolgárság (amit utána visszacserélhetsz magyarra), másrészt - és ezt nekem ne akarja senki megmagyarázni - Janics itthoni bevételei azért nem említhetőek egy lapon egy "átlagkeresettel". Egész egyszerűen nem látom át, hogy milyen anyagi okai lehettek a döntésének, mert itthon az államtól kapott apanázs (olimpiai érmekért az egyszeri pénzek, járadék), + a szponzori pénzek. Azért ő nem élt itthon sem rosszul. Persze nem ismerem a történet minden aspektusát, de én azt gondolom, hogy itt a kedves férj a nagy szarkeverő, Natasa meg birkamódra megy utána.

Jurganov 2012.10.19. 21:12:25

@Seduxen (már NEM dr.): nagyon egyetértek veled. borkai paraszt volt, de igazából kit érdekel? nem akkora dolog ez, hogy itt cikk legyen belőle. a férjről meg annyit, hogy "...megfizethetetlen" ahogy a mondás tartja.
@Kandeláber: proliság. ez tetszik. " nem vagyok sznob, kérdezz meg bárkit. már úgy értem bárkit aki számít" ugye? :D

DarthVader 2012.10.19. 21:27:50

Borkai ugyanolyan nagyképű arrogáns bunkó, mint az összes Fidesz-es paraszt. Vsz. oktatják a stílust. (Századvég? ) Itthon, tehénszaros kis falumban, az önkormányzatban egyetlen Fidesz-es képviselő ül, és pont olyan bunkó pöcs,mint a nagyok. (De lehet,hogy kiábrándult, mert egy idő óta igen visszafogott.)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.10.19. 21:45:34

Fideszéknek egy dolgot kellene tudomásul venni, de ez nagyon nem sikerül nekik:
Az állampolgár (igen a sportoló is ilyen szempontból ugyanolyan állampolgár, mint bárki más) NEM AZ ÁLLAM TULAJDONA! És főleg nem a politikusoké. Az állampolgár SZABAD EMBER oda megy, ahova akar (kivéve a diktatúrákban, de a diktatúrák előbb-utóbb össze szoktak omlani).

Ebből következik, hogy Borkai Zsolt büdös nagy tahóságot csinált.

Mondom ezt abból az országból, amelyet régen Illíriának hívtak. (I lirë a mai napig szabad embert jelent, tehát Illíria azt jelentette, hogy a szabad emberek országa.)

S.O.A. 2012.10.19. 21:51:37

Borkaival kapcsolatban már csak az a kérdés, hogy önszorgalomból, vagy pártutasításra viselkedik igazi original bennszülött büdös mosdatlan mezítlábas sudribunkó lapaj paraszt módjára?

Hol az anyádban volt ekkora pofád, Zsolti, mikor Natasának játszották a Himnuszokat?

Szóljál már a főnökeidnek, hogy vegyék be az Alaptörvénybe, hogy a szabad helyváltoztatáshoz való alkotmányos jog a sportolókat nem illeti meg (és akkor már Dzsudzsi is adózzon le az ororsz fizujából, mert az úgy nem csomag, you know, package!)

Natasának meg sok sikert, és köszönjük az eddigieket. Remélem ilyen üzenetek is eljutnak hozzá!

NYJetsTD 2012.10.19. 22:05:50

Mi volna, ha Natasát egyetlen egyszer végre mint embert is megértenénk. Ha az ő szíve, pénze, pasija odahúzza, akkor mi van? Megköszönni neki az érmeket, kiegyezni az olimpiai díjazásban, következő olimpián pedig legyőzni...csak ennyi kellett volna...de ehelyett megint megy a hazaffyaschági verseny...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.10.20. 00:15:07

A legcikibb az egészben, h Janics már eleve pénzért lett idecsábítva Szerbiából, h nekünk termelje az aranyakat, abban persze nem láttak semmi kivetnivalót, csak abban, h most visszacsábították a szerbek.

dr. belaman 2012.10.20. 02:18:58

maradhatott volna, ha nagyon akart. borkai megsértődött rá (biztos volt a háttérben egyeztetés vele). szóval annyira ez nem gáz

Megdobbent 2012.10.20. 04:55:49

Adott az orszagnak isten tudja hany arannyal futtatott evet, elismerest hozott. Aztan rajott, hogy milyen polgarnak lenni a fidesz alatt, es koszoni, nem ker belole eppugy, mint ~100k kortarsa, akik leceltek meg idejeben. Esakkor egy ilyen torolmetszepp felszopo nyikhaj emberkedik, mint valami alja suttyo a vegyebolt elott. Jajj, remelem irja valaki ezeket a neveket egy jo nagy papirra, mert lesz veluk beszedunk, egyenkent.

Agyalap 2012.10.20. 07:48:57

Nagy örömmel szemlélem ezt a fazsa kis lejárató kampányt amit a magyar média szervez Janics ellen. Olyan magyaros, köszönjük.
Az én nézeteim: Nekem nem szimpatikus Janics mint ember. Mint nő nem jön be, nyilatkozni abszolút nem tud, sőt bennem kifejezetten ellenérzéseket váltott ki.
Ettől függetlenül meghajlok versenyzői tejúljesítménye előtt, maximum riszpekt.
Most hogy elmegy, nem szeretném hozzávágni a fejéhez "mennyi pénzt öltünk bele", mert mint sportoló nem tud másból élni, és úgy gondolom ő is az az ember, aki legalább tett valamit a pénzéért. Bár nem tudom mennyit kapott élete során, de nem hiszem, hogy abból milliárdos lett.
Miért megy el? Mert a férje Szerbiában fog dolgozni? Hajrá! Nem tudom mi a gond ezzel. Az is benne van a batyuban (szerintem), hogy Szerbiában kb 3 jó kajakos lány van, míg nálunk vagy 30. Janicsnak itthon már nem fog összejönni talán még a válogatottság sem. Szerbiában (ahol született is) még leeshet valami, és kijuthat nemzetközi versenyekre - de szerintem már túl van a csúcson...
A politika meg szarjon sünt. Az olimpiai bizottság összeül a szerbekkel tárgyalni? Miért? Kijelentik, hogy a szerb szövetség nem ajánlott állást Janics férjének? Miért ajánlott völna? Nálunk szerintem az egyesületek szerződnek az edzőkkel, a szövetségnek semmi köze ehhez. Frankón belerúgtak még egyet Janicsba, bár fő érvük, hogy a nagy pénzért megy haza megdőlt: a szerb szövetség egy büdös petákot sem fizet érte.
Köszönjük meg hát Janicsnak a magyar színekben szerzett érmeit (ezek akkor jók voltak Magyarország imidzsének emelésére), és most rúgjuk jól farba úgy magyaros virtusból.
Köszönjük Borkai, köszönjük Ábrahám!

Agyalap 2012.10.20. 07:55:49

A poszt címéhez pedig: ha az Olimpiai Bizottság elnöke a titkárnőjével üzenget olimpiai bajnokoknak, ha a parlamenti képviselők nem nyilatkoznak a sajtónak, ha polgármesterek válasz helyett személyeskednek a TV-ben - itt az ideje hogy eltakarodjanak ezekről a posztokról, mert fordítva ülnek a lovon. Nem mi vagyunk értük...

Szenthomárság 2012.10.20. 11:03:10

Na most se a politikusokat se a sportolókat nem az eszükért szeretjük. És Borkai ezen két halmaz közös metszete.
Janics meg szépen mondjon le az életjárdékról és tőlem lehet szerb, vagy ami csak akar.
A fasz kivan már, hogy ebben az országban csak a sportoló az ember.

A Spanyol Inkvizíció 2012.10.20. 11:06:48

Balavány elvtárs vastagbőr díja megvan mindenkinek?
Hánynom kell.
Úgy látszik, hogy TÉNYLEG alul lehet múlni a fidesz ámokfutását is.
Nem is kell hozzá más, csak pár fajvédő liberális.

NYJetsTD 2012.10.20. 11:12:35

Kajakosaink közül a közelmúltban Benedek Dalma Szerbiába, Paksy Tímea Ausztriába, Sarudi Alíz Ciprusra távozott. Szalai Tamás és Dombvári Bence is országváltáson gondolkodik. Ez egy kőkemény sportág. Nem tömnek ki pénzzel, ha már egy egyeneset tudsz rúgni a lasztiba, nem alapítanak milliárdos akadémiákat számukra, csak a saját erőd és akaratod számít. Mégis nap mint nap most akkora pofonokat kapnak, amit nem érdemelnek meg. Elmennek, akárcsak sok százezer honfitársunk. Ugye ismerjük nagy mesemondónk mondatát: ha halott lovon ülsz...

kifordított nagyanyó 2012.10.20. 11:25:08

@csizsikpizsik - pique takarodj!:
@Seduxen (már NEM dr.):
Na a két köcsög!XD
De most igazatok van valamennyire4
Amit Janics az elmúlt hetekben művelt,kicsit gyökér dolog volt.
Szívesen elbeszélgettem volna a fejével,hogy: Bazdmeg!Te itt félisten voltál!Miért kell mindezt lerombolni?!?!
Mindenki szerette,mert nekünk is nyerte azokat az érmeket,de amit a végén művelt,mondott az csúnya volt.
Mondjuk ha Natasa körbejárt mindenkit és elbúcsúzott mindenkitől,akkor az a minimum,hogy Borkainak fogadnia kellett volna!

NYJetsTD 2012.10.20. 11:28:50

@kifordított nagyanyó: no de honnan tudjuk, hogy mit is mondott natasa? Mert a blikk vagy a bors megírta? Az a csaj még az életben nem tudott rendes interjút adni, mivel nem beszélte jól és választékosan a magyart. Egyszerűen kiforgatják minden szavát.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.10.20. 11:53:52

Ilyen az amikor egy egykori olimpiai bajnokból egy saját nyálán előrecsúszó politikusféreg lett. Zsoltikám kússzál csak tovább felfelé Viktorka végbelén, pont oda való vagy.

A turbómagyar sértettsége Borkainak pedig nem más mint az aktuális széljártás meglovagolása. Tudja mennyien tépik a szájukat, hogy húúú meg haa mert Janics elmegy, fúúú hazaárullllóóóó, ezért Borkai most ezt az utat választja. Ha egy ország köszönné meg egységesen az eddigieket Natasának akkor ez a tetű is fogadta volna, mert akkor más a széljárás. Ennyi, politikusról beszélünk, az hogy Vitya beültette MOB elnöknek semmit sem jelent. Mindenhova kell egy orbáncsótány, az élet minden területére

Mondjuk én nemértem azokat akik azt böfögik, hogy mennyi pénz lett kipengetve Natasának és hogy adja azt vissza. Miért, akkor mi visszaadjuk a megszerzett olimpiai, világ és európabajnokságon szerzett érmeit? Vagy a sikerben fürdeni az országnak jó volt, az ezért járó cehhet fizetni büdös? Janics mesterien lett felépítve, cserébe hozott olimpiai aranyakat. Deal? Deal. Arról meg hogy mennyire agyongazdagodott elég Gyurta Dani nyilatkozatát előszedni aki elmondta, hogy az olimpiai aranyért járó 30 milla pont elég lesz 4 év felkészülésésre, hogy Rióban ismét esélyes legyen. Mert az itthoni körülmények olyanok amilyenek. Még egy olimpiai bajnok sportolónak is, aki minő meglepő, egy ember s nem egy gép.

2012.10.20. 12:46:11

...ilyen kérdést nem pártárok mentén érdemes megítélni......a nemzet legyen büszke amikor van rá oka..ám igen is tanulja meg, hogyan fordítsa el az arcát kifejezve a néma megvetést ha erre oka van...
az itt komentelők mindegyike adófizetőként lehet érdekelt a történetben...befogadtuk mikor kérte, közpénzt költöttek rá a nevünkben amennyit csak akartak(!)...a teljesítményt bőkezűen anyagilag és szeretettel hálálta meg ez a nemzet minden esetben.....még is marad az idegen szív (mint oly sok magyarul beszélő érdekembernél e hazában)..... a nemzet nem tiszteli magát eléggé s nem nemzetként zár össze.....köszönhetően a rossz mintának amit ez a politikai osztály tartósan mutat...így egyes helyes lépések, csak zavart és zavarodottságot teremtenek a lelkekben, fejekben.....nem tudjuk önállóan eldönteni mikor mi a helyes,ezért igazodni akarunk mihez is?A hamis pártárkokhoz? (mi a helyes? kit érdekel egy általános közmorált,közbizalmat vesztett világban...ugye-ugye?)pedig vannak dolgok amikor egységesen össze kell zárni ....és hátat mutatni...ezt fogjuk alaposan megtanulni a közel jövőben több fontos kérdés esetében is

kej 2012.10.20. 13:00:56

@NYJetsTD: és akkor a mai hír, hogy még ketten mennek. nem fogod eltalálni hova. azerbajdzsánba. és ez nem vicc.

www.origo.hu/sport/egyeb/kajak-kenu/20121020-azerbajdzsan-szipkazhat-el-ujabb-ket-magyar-kajakost.html

és @mindazoknak, akik nemzeti érzelmeket, meg hasonlókat magyaráznak bele janics távozásába csak annyit, hogy összekeverik a szezont a fazonnal. a sport szórakoztatóipari tevékenység és a kiemelkedő egyéniségei úgy vátják az állampolgárságukat, mint más ember az alsóját. hogy ne menjünk messzebb: nagy lászló. b*sszátok meg hát már elfelejtettétek, hogy a teljes szövetség a slicce, no meg a pénztárcája körül matatott, hogy ne spanyol, hanem magyar színekben menjen az olimpiára? vagy ott vannak a boateng fívérek, vagy a teljes francia labdarúgó válogatott, vagy a teljes európai középtávfutás. meg vagytok ti tévedve.

Kodomo 2012.10.20. 13:06:57

Megfizettük az érmeket? Igen? Mennyi egy érem?

Az érem érem lesz örökre. A forint meg, ha az EU-Viktor boxmeccs úgy alakul és az EU is kihúzza addig, 3 év múlva nem is lesz.

A Spanyol Inkvizíció 2012.10.20. 13:25:21

@kej: Azeri baltás SE néven futbak majd be :)

c.miller 2012.10.20. 13:30:44

@Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.):

erdekes hogy pont gyurtat idezted, a borkai lanyaval jar a fiatalember.;-))

malloc (törölt) 2012.10.20. 16:02:35

Esetleg a milla tüntetésen meg lehetne köszönni Janicsnak hogy segítségével többen hallhatták a magyar himnuszt, és sok sikert kívánni neki, és ha késöbb meggondolja magát, szeretettel várjuk vissza, akár mint nem sportembert is. Valahogy így érezném civilizáltnak és egyben európainak a történet lezárását, ha már a büdös bunkó paraszt MOB elnök nem kapta meg a szüleitől az alapvető emberi normákat.

pityipalkó 2012.10.20. 16:13:42

Jobb helyen,ahol igyekszenek korrektek lenni,pláne ilyen beosztásban alapkövetelmény,hogy "HALLGATTASSÉK MEG A MÁSIK FÉL IS "!! Ennyi !! Ez a tett minősíti a MOB. elnökét! Vagy abba a székbe csak "erkölcsileg vitatható" emberek ülhetnek ?

Scala 2012.10.20. 19:25:12

Ebben a kormányban ennyit tudnak az udvariasságról és a jóízlésről. Borkai is egy szimpla talpnyaló, beleillik a sorba, arrogáns, félfeudális, hímsoviniszta.
Janics Natasa már szült, a javán túl van, a karrierje gyönyörű, és önmagáért beszél. Menjen nyugodtan a szerbekhez, nem megy már neki annyira. Ha a magyarok nem fizetnek az EB ezüstért, de Szerbia igen, és ő már azt a szintet hozza majd inkább, akkor oda megy az ember, ahonnan megél.
PR szempontból nagyon hülyén csinálta ezt az egészet, jobban vigyáztam volna a helyében az imidzsemre.
Ezért is törpe kivagyiság nem fogadni őt. Egy elnök legyen nagyvonalú. Na de ez itt nem így megy, welcome to Hungary.

Helheié 2012.10.21. 00:39:30

Nem értem mi ez a nagy hiszti Natasa körül. Nyert nekünk egy csomó érmet, megköszönte a lehetőséget, nem mondott semmi rosszat az országról, nem panaszkodott semmiről (neki speciel nincs is nagyon miért, ha jól tudom, mert más kajakosokkal ellentétben sem anyagilag nem járt rosszul, lehetőségekben sem volt hiány) most pedig amikor lehetősége van rá, hát haza menne.
A sok patrióta, hogy nem tudja megérteni, neki Szerbia a hazája. Persze felvette a magyar állampolgárságot, mert így érhetett el szakmai sikereket. A focistáink is elmennek külföldi klubcsapatokba, a legjobb kutatók a világ minden táján oda mennek, ahol megvan a lehetőségük arra, hogy valami nagy eredményt mutassanak fel és ez így is van jól - különösen jól van ha utána még haza is mennek, hogy a hazájuk is kapjon az eredményeikből valamit.
Natasa itt kapta meg a lehetőséget ara, hogy bajnok legyen és élt is vele. De mi is megkaptuk tőle a dicsőséget, ami járt.
Miért nem lehet úgy engedni útjára, hogy senkinek ne legyen rossz emléke? Miért kell a sértődöttet játszani, amikor mindenki megkapta, ami járt neki? Ebben az országban tényleg mindenki attól érzi magát nagynak, hogy végre talál valakit akibe belerúghat??

Fell Bandi 2012.10.21. 08:56:13

Azért illene az összes körülmény - és nem csak az egyoldalú cikk - alapján véleményt mondani az ügyről. Nem találok itt arra való utalást pl., hogy Natasa leírta, soha nem érezte jól magát Magyarországon. Ok, ez az ő dolga. Nem találok utalást arra, hogy jó néhányat füllentett a Nati, az ő és bolgár férje szerb ajánlatait illetően. Mert hogy ilyenek nem voltak.. lásd. szerb hivatalos nyilatkozat. Nem találok utalást arra, hogy Natika a tudatlan, képzetlen bolgár férjéhez szeretné irányítani az edzőjének járó jutalom egy részét - holott azért valaki más dolgozott meg.. Nem találok utalást arra, hogy Natika a szegedi önkormányzatra akarja rásózni az el nem készült éttermét, amiért a szegedi - szoci - polgármester sem nagyon akar vele találkozni, adja el, akinek tudja... És még ez sem a teljes kép, lehetne még folytatni a sort...

esef 2012.10.21. 09:11:05

Borkai lehet fogadta volna csak fentről leszólt neki Kedves Vezető Pártfőtitkár Elvtárs a Haza Bölcs Forradalmár Megmentője a Konzervatív Keresztény Államférfi a Kokiadó Vitéz, hogy NEM

esef 2012.10.21. 09:22:41

amúgy az örök klasszikus dajcstomit idézve kiafasz ez a Borkai?
az életben nem hallottam róla mint sportemberről, hiába olimpiai bajnok. Darnyi, Szabó Joe, Egér, Martinek, Güttler, Kőbán Rita valahogy megmaradt, pedig nem mindegyik nyert aranyat...

Horizont 2012.10.21. 17:08:38

@Fell Bandi:
Ez a poszt nem igazán Janicsról szólt ha olvastad! Hanem Borkai Zsoltról és az ő nagy méretű bunkóságáról! Janics 3 olimpiai aranyérmet, két ezüstöt és 1 bronzérmet szerzett magyar állampolgárként. Borkai a MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG ELNÖKE!!!! Elszeretett volna köszönni a tisztséget betöltő embertől!(embertől??) Te kevered a szezont a fazonnal! Amiről te írsz egy másik poszt témája! Ha téma egyáltalán! Senki sem röghöz kötött. Sportoló se. Janics megoldóképességén lehetne vitázni de semmi értelme. Aki menni akar menjen. A MOB elnökének pedig kutyakötelessége elköszönni!

@esef: 24 évvel ezelőtt 1988-ban szerzett lólengésben olimpiai aranyérmet. Azért mert benned nem hagyott nyomot (???!!) nem lesz kisebb az érdeme mint sportolónak!!!!

Fell Bandi 2012.10.21. 18:48:04

@Horizont: Ha nem tűnt volna fel, éppen azt kifogásoltam, hogy a cikk teljesen egyoldalúan állítja be a helyzetet. Holott mindennek oka van. Azokról a dolgokról szándékosan nem is beszéltem, amelyekről szintén hallottam, de sehol nem lettek még publikálva - de előbb-utóbb majd jönnek azok is a megfelelő helyekről, ha a dolog tovább folytatódik. (Natika nem csak úgy elbúcsúzni akart - ez inkább egy lobby-látogatás akart lenni, túl sok az ő megoldandó problémája itt a közeljövőben. Ha pedig az ember lobbizni megy valahová, nem szarik előtte az asztalra...)

Horizont 2012.10.21. 21:31:08

@Fell Bandi:
Nem vagy képes legyűrni az ellenszenvedet Janics iránt, ezért te vagy egyoldalú nem a poszt:)
Azt meg külön tudom csípni, hogy te tudod mit akart Janics miért ment el Borkaihoz! Hát gratulálok neked. Biztos ilyen "látó" vagy:))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 21:33:51

@immortalis: már miért lenne kötelessége? azokért az aranyakért milliókat fizettünk neki, nem tartozunk neki semmivel.
sose volt szimpatikus ez a buta, hisztis nő, nem sportembernek való

kkbk.blog.hu/2012/10/17/janics_az_arulo_vagy_janics_a_zsoldos

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 21:39:47

@mh1973: "Szeptember 18-án küldték be Natasáék az önkormányzathoz azokat a papírokat, amelyek az adásvétel megkötéséhez szükségesek. Bármikor aláírhattam volna, de mégsem tettem ... az elmúlt időszakban a stílusa sok magyart felháborított" - Botka arra gondolhatott, hogy Janics az év végéig kérte 400 ezres havi fizetését a szegedi klubtól, jóllehet már szeptemberben bejelentette, hogy elhagyja Magyarországot.
sportgeza.hu/kajakkenu/2012/10/16/a_szegedi_polgarmester_is_janics_ellen_fordult/

botka mszp-s, úgy látszik ebben egyetértenek a pártok. nem kell ide most a fideszezés, amúgy a magyarok is egyetértenek ebben, pár idegenszívű ritter lézeng csak a levegőben. de nem tényezők

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 21:49:37

@Horizont: persze hogy nem kalapozni ment, ezt mondta a menedzsere is, az elítélt ügyvédje szerint a bűnöző nem is akart ölni, reklámok szerint a termékük a legjobb, a politikus szerint meg csak őrá kell szavazni.
azért mindent ne higgyünk már el, burger.
még véletlenül sem a férjének akart egy kis pénzt, merthogy ő volt perszehogy az edzője, meg még véletlenül sem az életjáradék miatt, meg amiatt hogy olcsóbban, könnyebben elengedjék a szerbeknek.
hanem csak egyszerűen köszönetet akart mondani, csak ennyit, és már ment is volna haza.
csak ebből az egyszerű "köszönetből" nem kérünk. nem polkorrekt ez a natasa. szalonképtelen szegény, kiírta magát a magyarok közül.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 21:50:12

@Horizont: persze hogy nem kalapozni ment, ezt mondta a menedzsere is, az elítélt ügyvédje szerint a bűnöző nem is akart ölni, reklámok szerint a termékük a legjobb, a politikus szerint meg csak őrá kell szavazni.
azért mindent ne higgyünk már el, burger.
még véletlenül sem a férjének akart egy kis pénzt, merthogy ő volt perszehogy az edzője, meg még véletlenül sem az életjáradék miatt, meg amiatt hogy olcsóbban, könnyebben elengedjék a szerbeknek.
hanem csak egyszerűen köszönetet akart mondani, csak ennyit, és már ment is volna haza.
csak ebből az egyszerű "köszönetből" nem kérünk. nem polkorrekt ez a natasa. szalonképtelen szegény, kiírta magát a magyarok közül.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 21:54:10

@indazs: elmennek a focisták, idegen országba más csapatokba, de mindig hazajönnek ha a nemzeti válogatottban kell játszaniuk.
értsük már meg végre, hogy a nemzeti válogatott az más, mitn egy klubcsapat

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 21:56:54

@Kandeláber: szerintem a proliság az hogy még egyesek janics pártját fogják.

a két másiknak a nevét sem tudom, talán pont ezér nem csesztetik őket
nem is hiszem hogy járna nekik életjáradék, de remélem ők se fognak kapni Magyarországtól.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 21:59:07

@slaci89: attól függ ki nyújtja a kezét, nyilván nehéz erre rájönni logikailag, hogy te is felfogd,
és 100 hogy ez nem búcsúzkodás lett volna, megy a hangulatkeltés, csakhogy a szerbeknek mást nyilatkoztak janicsék.

Horizont 2012.10.21. 22:09:14

@tesz-vesz: Ja, hogy te mit látsz miből azt tudjuk régóta! Nagy gyűlölködésed közben esetleg elfelejtetted mennyi érmet szerezett az ország dicsőségére? Vagy azt már leszarod!! Igaz?
"kiírta magát a magyarok közül" Tudod mi a szomorú? Hogy sokan kiírhatnák magukat a magyarok közül úgy, hogy itthon maradtak közben!!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 22:12:32

@Jani haverja: az állampolgár oda megy ahova akar, meg ahova van pénze, de nem ott versenyez ahol akar, és nem úgy kapja a fizetését se, ahogy ő akarja

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 22:14:47

@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]: "Hol az anyádban volt ekkora pofád, Zsolti, mikor Natasának játszották a Himnuszokat? "

egy himnuszt, a miénket
és akkor mit kellett volna mondania nagy pofával? eképpen ugye belátod, hogy értelmetlen a kérdésed
dzsudzsi játszik a magyar válogatottban. ju nó

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 22:17:18

@NYJetsTD:
Senkit nem érdekel, hogy hol lakik. Arról van szó, hogy ne versenyezzen ellenünk, VAGY ne vegye fel tőlünk a pénzt. Bármelyiket választhatja, de a kettő együtt nem fair.

Nyugodtan lehet Szerbiában élni, dolgozni, felkészülni, és magyar színekben indulni az olimpián. Nem az a baj, hogy követi a férjét.

Kicsit durva de szemléletes példa: te mit szólnál ahhoz, ha egy magyar katona a kedvezményes nyugdíjazást kihasználva ereje teljében szépen venné a sátorfáját és átigazolna a románokhoz/szlovákokhoz/szerbekhez. Megérdemli a nyugdíját, mert eddig minket szolgált?:) Ugyanmár...teljesen rendben van, hogy ha holnaptól egy magyar katona lövöldöz rád, aki tőled kapja a nyugdíját?...:)
Ezt senki nem gondolhatja komolyan...

Aki elmegy máshova játszani, mikor úgy kényelmes (illetve megveszik a férjét kilóra), az ne akarjon bármit is kapni tőlünk. Azért álljon már meg a menet...

és főleg, ha utána ez a katona harcolna ellenünk (az olimpián), mi meg közben fizetjük továbbra is a nyugdíját, akár úgy is hogy öli a magyarokat (győzi le őket), na ez a szégyen és ostobaság

hiányolom a nagyvonalúságot Janics Natasa részéről... nekem nem lenne pofám elfogadni bármiféle jövőbeli pénzt azoktól, akiket otthagyok.

Egy olyan időszakban, amikor minden fillérnek jelentősége van a magyar sportban, évi 3,5 millió forintot elszórni úriemberkedésre kicsit túl nagy dzsentriség lenne...

Erkölcsileg ugyanis nem vállalható az a helyzet, hogy Janics Natasa mostantól magyarok ellen fog játszani, ezzel akár magyar érmeket hiúsít meg, miközben cserébe élete végéig a magyar társadalom pénzén él.

Olyan ez, mint az özvegyi járulék: ha az illető újra házasodik, akkor nem jár tovább.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 22:19:01

@Horizont: ja, régóta tudok az aktív kozmopolitákról, nem felejtettem el azokat az aranyakat, mondtam már: azokért az aranyakért milliókat fizettünk neki, nem tartozunk neki semmivel.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.21. 22:21:23

@MolnarErik: én azt hittem ő magyar, csak trianon miatt nem itthon született.
de nyilván amíg a mi országunkat gazdagítja, addig jó ember, ez olyan nehéz lenne a felfogóképességnek?
amikor pedig a mi országunk hírnevét, aranyait csökkenti, akkor nem jó ember. nekünk. csak ez az egy szempont van.
így nem probléma, ha idecsábítják

NYJetsTD 2012.10.21. 22:51:36

@tesz-vesz: Most komolyan. Az az érved, mert a katonák...
Unalmas már ez az állandó terelés, átmosás, kétarcúság. Ha kell, milyen sok Nobel díjasunk van, ha kell, akkor zsidók haza... ha kell, milyen sok olimpiai aranyunk van, ha kell, akkor egy mocskos hazátlantól..
Fel sem fogtad az érveimet, a korrekt elintézés helyett te is csak nyomod a habzó szájú soviniszta propagandát.

"Egy olyan időszakban, amikor minden fillérnek jelentősége van a magyar sportban, évi 3,5 millió forintot elszórni úriemberkedésre kicsit túl nagy dzsentriség lenne..."

Évi 3,5 millióról beszélsz, mikor éppen most költ a vezér 57 milliárdnyi "fillért" stadionokra... Vicc....

Játszik a Jets, inkább azt nézem...

Horizont 2012.10.22. 08:26:09

@tesz-vesz: Tudod mi a röhejes benned? Nyomod állandóan ezt a "nagymagyar" hű de magyar vagyok dumát, aztán kiderül rólad, hogy csak pénzben tudsz gondolkozni. Én nem nyomok semmi mélymagyart, csak megdobban a szívem ha a magyar himnuszt játsszák egy sportolónak és nem szégyellem, hogy majdnem könnybe lábad a szemem és nagyon büszke vagyok a hazámra!!(sajnos nem sok minden van amire az lehetek) És simán hálás vagyok annak aki a teljesítményével ezt elérte!!!!!

@NYJetsTD: Egyetértek veled! Kösz!

Ironfist 2012.10.22. 09:16:47

@Horizont:
Juj, ez az idióta is felbukkant? :D Jaj, de jó, hogy már le van tiltva ^^ Ezt a mondatát azonban beidézted ("kiírta magát a magyarok közül"), hát neked azért gondolom nem is kell elmondani, hogy Janics Natasa nem is magyar, hanem szerb, így nem nagyon volt honnan kiírnia magát. :D

Ironfist 2012.10.22. 09:21:44

@NYJetsTD:
A Gyűlölt Ellenségeink blogon volt egy nagyxon jó beszólása Kurtz ezredesnek. A Svájciak cikk végén kihirdették a felhívást, hogy aki tud akár csak egy híres svájcit, az ugyan mondjon már! Első válasz: "-Dürrenmatt, Klapka György honvédtábornok, Albert Einstein találmányi tisztviselő, stb."
Erre Kurtz ezredes (nem Schmittelés, csak idézet! :D) :
"Dürrenmatton mi is gondolkodtunk, de őt ne tekintsük már híresnek, a nép nagy része valami cseles sakklépésnek gondolja. Aki KOMÁROM híres neves erődjét védi az MAGYAR, aki meg ilyen fizikai izékkel baszkurál az ZSIDÓ, kivéve ha Nobel-díjat kap, mert akkor ismét csak MAGYARrá változik."

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.22. 15:12:07

@Ironfist: nem magyar, csak épp magyarként versenyez, nem magyar csak éppen a magyar zászlót lobogtatja nagy hevesen egy repülőgép ablakából.
echte szerbek csinálnak ilyeneket nyilván.
m.blog.hu/kk/kkbk/image/szem%C3%A9ly/janics%20zaszlo.jpg

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.22. 15:21:54

@NYJetsTD:
a katona-sportoló egy teljesen analóg példa, nem terelés majomka, várom hogy elmondd mi is a különbség konkrétan
ne menjünk most bele a zsidó nobel-díjasokba, Neumann például a nagy magyar Klebelsberg iskoláit méltatta tudása alapjául.
Teller pedig azt vallotta, hogy a tudományos sikereit annak köszönhette, hogy a magyar nyelv volt az anyanyelve, máskülönben "csak egy középszintű középiskolai tanár" lett volna belőle. mély konzervatív meggyőződésű, antikommunista elkötelezettségű magyar volt., a származása zsidó volt, de az identitása minimum félig magyar

"ha kell, milyen sok olimpiai aranyunk van, ha kell, akkor egy mocskos hazátlantól.."

alig van értelme ennek a mondatnak, de amikor az aranyakat szerezte még nem volt vele semmi komoly baj, most már van, mit nem lehet ezen megérteni ugyanazt gondolom amit te is írsz, nem gondollak nagy képességű embernek:
"Fel sem fogtad az érveimet, a korrekt elintézés helyett te is csak nyomod a habzó szájú propagandát."

"Évi 3,5 millióról beszélsz, mikor éppen most költ a vezér 57 milliárdnyi "fillért" stadionokra... Vicc...."
mit csináljak vele? hogy jön ez ide? azt hiszed én támogatom? ha bejut egy török a várba akkor engedjünk még be kettőt, mert egy már bent van? még jó hogy te nem védted Eger várát ezzel a mentalitással.

Ironfist 2012.10.22. 15:25:24

Örömmel konstatálom, hogy még mindig nem szorult annyi szürkeállomány az agyadba, hogy felfogd: nem látom mit írsz, csak egy értesítést, hogy írtál valamit. Gratulálok gyökér, nem is vártam tőled mást! ^^

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.22. 15:26:51

@Horizont: ne gyűlölködjél már, nagyon átjön a korlátolt frusztráltság.

"Nyomod állandóan ezt a "nagymagyar" hű de magyar vagyok dumát, aztán kiderül rólad, hogy csak pénzben tudsz gondolkozni. "

nem sikerült megérteni, hogy egy áruló zsoldosra végképp nem költünk több pénzt? nem értelmes felhozni ezekután hogy én csak a pénzben tudok gondolkodni + a nagymagyart, mert semmi koherens értelme nincsen. hogyan jött ez össze neked? mindegy, nem is érdekel.

mondtam már hogy a hála megnyilvánult, megkapta a súlyos és jogos millióit janics.
nem sajnálom tőle, nem kérjünk vissza a milliókat, de a sportolói nyugdíjat, az "özvegyi járulékot" azonnal felejtse el.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.22. 15:29:47

@Ironfist: annyira idióta vagy, hogy összekevered a "tiltás" meg a "szűrés" szót, azért más a két szó, mert más a jelentése is, te tiltást írtál, amit csak zeroék tudnak, de ha te szűrsz az amúgy se érdekel, azért én kijavítom a hülyeségeidet nélküled is, jobb is ha nem látlak
annyi eszed van mint egy darab kőnek, korábbi vitáinkból már bőséggel kiderült

Ironfist 2012.10.22. 15:33:00

Kapom sorban az értesítőket, de ne aggódj! Te csak nyugodtan írogass; megengedem neked. :)

Horizont 2012.10.22. 15:47:06

@tesz-vesz:
Szerinted én korlátoltan frusztrált vagyok??? Csak azért mert más a véleményem mint a tiéd!! Őszintén? Leszarom! Megkíméllek és nem írom ide, hogy én minek tartalak téged. Befejeztem veled a vitát. Nem vagy méltó rá!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.10.22. 16:27:03

@Horizont: ki mondta hogy azért?
hála ég, örülök hogy nem írsz rám többet

tanatosz 2012.10.24. 12:24:31

Borkai olyan amilyen, aki csak most ébredt rá annak már rég késő - bár szerintem ez a húzása tökre érthető volt , imho még igazat is adok neki.

Ugyanis nagyon szép, hogy Janics ennyi meg annyi érmet szerzett nekünk, de hogy a faszba jön ez most ide mikor már 2-3 hete összevissza beszél - megkockáztatom hazudozik - a nagy nyilvánosság előtt. Nem vágom miért kellene az érdemei miatt másképp megítélni mint akármelyik kejlis VV celebet aki már sokadjára tolja ugyanazt a hülyeséget az emberek arcába.

- Bántotta valaki Janicsot, hogy a szerbekhez megy? Nem.
- Egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat nyomott Janics? Igen.
- Járna az edzői pénz a férjének? Nem.
- Mivel elmegy, járna fizetés Janicsnak az év végéig? Nem.
- Öltek bele pénzt a magyarok? Igen, nem keveset.
- Kapott eddig tőlünk pénzt, az eredményeiért? Igen, nem keveset.

Persze, mi vagyunk hibásak, meg az újságírók, meg mindenki, hogy fejcsóválva nézzük ezt az undorító vergődést - de a műsort Janics csinálja. El akar menni, menjen. De akkor legyen benne annyi, hogy nem veri magát nagy nyilvánosság előtt, hogy hogyan tudná magát még jobban megszedni.

Ha normális komoly szándékok állnának a háttérben ez az egész annyi lett volna, hogy bejelenti ELŐSZÖR itt, hogy elmegy, majd már szerbiában az első edzés előtt bejelenti, hogy ITT vagyok: Helló világ.

Ha így tesz még könnycseppet is ejtettünk volna utána, így meg nem csoda, hogy mindenki fintorog és már alig várja, hogy elhúzzon a faszba vagy ahova akar. Mert kínos.

Agyalap 2012.10.26. 15:24:53

@tanatosz: Ma reggel óta megint más a leányzó fekvése, kiderült, hogy mégiscsak van Dusevnek szerb edzői állása. Aztán meg, ha már szerb a lelkem hadd menjen a fenébe, minek kicsinyes szarrágó magyar módon lejáratni és megköpködni? Hihetetlen pénzt kértek érte, a szerbek is jó fejek, hogy nem bírják (nem akarják) letenni az asztalra. Valódi fasza kis balkáni vircsaftot csináltak.
Mindenki össze-vissza beszél, nem kivétel ez alól a magyar szövetség sem.

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.11.15. 09:07:59

@tanatosz: Janics Natasa egy hisztis picsa, de azt azért ne higgyük már, hogy kiváltó ok nélkül kezd el hisztizni. A kajak-kenu szakágban súlyos gondok vannak, amelyek az olimpia előtt is megvoltak, de utána jöttek ki igazán. Legutóbbi hír, hogy Kozák Danuta is csapatot vált, ha országot nem is. Otthagyja Csipes Ferencet, az edzőjét. Csipes Kovács Katalin élettársa. Csipest otthagyta a lánya is. Vajon van ennek köze Csipes és Kovács kapcsolatának? Senki nem tudja. Janicsnak is voltak gondjai, és besokallt. A róla megjelenő cikkek jelentős része hazugság.
Ugyanakkor én is azt mondom, ha távozik, ne Magyarországtól akarjon életjáradékot. Jogilag jár neki, csak erkölcsileg kérdőjelezhető meg elvárása.

süti beállítások módosítása