Skip to content


       Szűrés lista

Szakítani az elmúlt húsz évvel - a Bajnaival?

Sajnos október 23-a idén már nyomokban sem tartalmaz ünnepet ... van még 363 nap az évben, amikor össze lehetne mérni, hogy kinek nagyobb a szerszáma tömege, de nem, nekik a nemzeti ünnepet kell tönkre vágni. Mert a holnapi nap sem arról fog szólni, hogy 56 évvel ezelőtt micsoda szép és csodálatos események vették a kezdetét, hanem arról, hogy akkor hol mennyien voltak, számháború és négyzetméterek, Orbán akkor most tényleg elküldi-e az anyjában az EU-t (de persze amúgy nem is, mert az EU-s pénzek nélkül teljes KO), Moszkva=Brüsszel, az 56-os szabadságharc=mostani szabadságharc, Bajnai Gordon most akkor tényleg bejelentkezik-e miniszterelnök-jelöltnek.

A Milla legbalfaszabb húzása volt Bajnaival összeállni.

"Juhász Péter, a Milla vezetője szerint mindenkivel hajlandóak összefogni azért, hogy 2014-ben leváltsák az Orbán-kormányt, ebből a körből a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíciót sem zárta ki.
Juhász, bár most is a szocialistákat okolta azért, mert az elmúlt nyolc évben tönkretették az országot, úgy véli: az egykori szocialista miniszterelnök személye nem zárja ki a politikai elitváltást. Juhászt az sem zavarja, hogy Bajnai neve a Hajdú-Bét- és a Dataplex-ügyben is felmerült.
Bajnai egy válságmenedzser, így is került az ország élére..., vállalt egy megbízatást, és utána ott is hagyta, nem jelöltette magát. Juhász szerint ez megint csak egy jó jel abban az értelemben, hogy „nem hatalmat akar csak kizárólagosan és mindenáron...”, hanem az ország jobbításáért szeretne dolgozni. „Én ezt személyesen per pillanat elhiszem neki” – fogalmazott a Milla elnöke.
"

Szóval az alternatíva 2014-re vagy Orbán újra, vagy a Bajnai az MSZP-vel, DK-val meg még ki tudja kikkel.
Hát ez egy páratlan és csodálatos lehetőségek tárháza az ország számára.
Tényleg csak ennyit tudnak felmutatni? A Bajnait

Azt a Bajnait, aki 3 éve két óriási hazugságból él:
1. "Ő nem politikus."
Na persze. Fejlesztési kormánybiztos, majd területfejlesztési miniszter, majd gazdasági miniszter, majd miniszterelnök. És nem politikus? Mi a fasz vagy akkor Gordon, pék?!

2. "Ő egy válságmenedzser, aki csak 1 évre vállalta a "feladatot"."
Válságmenedzser? Egy ilyen kormánnyal? Az MSZP-vel és a "ellenzéki" SZDSZ támogatásával a háta mögött? Mi is történt abban az egy évben? Minden egyes héten ki lett játszva a kártya, ha nem úgy szavaznak, ahogy kell, akkor a a Fidesz, jön az Orbán, lehet leadni az Audi-kulcsokat. Az volt a válságmenedzselés, hogy annyira be volt fosva az MSZP és az SZDSZ, hogy egy évvel hamarabb lesznek munkanélküliek, hogy csont nélkül megszavaztak mindent. És persze hogy csak 1 évre vállalta, 2009-ben már 10% körül állt az MSZP, nyugodtan mondhatta volna azt is, hogy "szeretne nyerni és folytatni 2010-ben", hangosan röhögte volna ki mindenki. 

Bajnai, mint miniszterelnök-jelölt?
Miért is? Mert fiatal, kedves, halk szavú és van egy blogja? Ezeket én is fel tudom mutatni ...

bajnai.jpgTiltakozott, lemondott a kormányzati pozíciójáról Bajnai az öszödi beszéd után?

Tiltakozott, lemondott a kormányzati pozíciójáról Bajnai az október 23-i rendőrségi attack után?


Tiltakozott, lemondott a kormányzati pozíciójáról Bajnai a törvénybe rögzített adócsökkentés eltörlésekor?


Tiltakozott, lemondott a kormányzati pozíciójáról Bajnai a sorozatos kamu Gyurcsány-programok és hazugságok hallatán? 


Dehogy mondott, inkább teljes jogú tagja lett a Gyurcsány kormánynak: fejlesztési kormánybiztosból önkormányzati miniszter 2007 nyarán, majd gazdasági miniszter. Innentől részt vett minden kormányülésen.
Vajon verte az asztalt, hogy "
mi a kurva anyádat csinálsz Feri?!"
Dehogy verte, mindenhez asszisztált szép csendben.   






A magyar választási rendszer teljes nemismeréséről ad tanúbizonyságot, aki szerint Bajnai miniszterelnök lesz. 
Ki lehet Bajnait kiáltani miniszterelnök-jelöltnek, és?
A miniszterelnök-jelöltekre szavazunk? Nem.
Egyéni képviselőkre és pártlistákra szavazunk, A legtöbb képviselővel rendelkező pártot kéri fel a köztársasági elnök kormányalakításra, a kormányprogram és a miniszterelnök megszavazásához egyszerű többség kell.
Vagyis Bajnai Gordonnak legalább 100 képviselőre lesz szüksége a parlamentben. Mivel jelenleg a mérhetetlen egyesülete egy másik mérhetetlen egyesülettel kíván összebútorozni, ehhez sok sikert kívánunk.

Tisztán látszik, hogy az MSZP nélkül nem lehet a Fideszt leváltani, így Bajnai és a Milla felelőssége, hogy úgy kívánnak szakítani az elmúlt húsz és az elmúlt tíz évvel, hogy visszahozzák az MSZP-t.
Azt az MSZP-t, akit tönkrevertek 2010-ben, de sajnos nem annyira, hogy elszámoljon magával, elszámoljon a 8 éves kormányzásával, elszámoljon a felelősségével, elszámoljon azzal, hogy kétharmadot csináltak a Fideszből, akik minden területen kimaxolták a korábban elkezdett folyamatokat.
Mert nem a Fidesz találta ki először, hogy pártkatonából legyen köztársasági elnök, csak nekik össze is jött. Egyiknél a pártpénztárnok a kormány tagja, a másiknál az ex-pártpénztárnok droidja.
Amatőr balfaszok vs. profi balfaszok.
Egyszerű többség vs. kétharmad.

Miért kellene megint a kisebbik rosszat választani? Selmeczi helyett Vadai Ágnest, Kósa Lajos helyett Szanyi Tibort, Lázár János helyett Szekeres Imrét, Szijjártó helyett Nyakó Istvánt? Mert ők olyan fene nagy demokraták voltak?
Dehogy voltak, csak nem volt kétharmaduk ... 

A balliberális kampány már megkezdődött, össze fogják tolni a szereplőket, ahogy az SZDSZ-t beletolták a koalícióba 1994-ben. A recept ugyanaz, csak sokan, sokszor kell ismételni, elég megnézni ezt a Juhász Péter, Vadai Ágnes, Szanyi Tibor videót: "több minden köt össze bennünket, mint ami szétválaszt", "az Orbán-kormány leváltásához tegyük félre a nézeteltéréseket", "2002-2010 között ez az ország rengeteget fejlődött, minek kell pocskondiázni?

Aki szerint nem mehetnek úgy tovább a dolgok, ahogy az elmúlt húsz évben mentek, az jól gondolja át, hogy érdemes-e támogatni egy olyan embert, aki a legmagasabb szinten volt kormányzati szereplő 2006 és 2010 között, az MSZP-ről már nem is beszélve.

Továbbra sincs kire szavazni, marad a holnapra a körkapcsolás a tévében. 

Címkék: mszp milla 2014 bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr704862635

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem értem a fanyalgókat 2012.10.23. 13:49:00

Amióta Bajnai bejelentette visszatérését, három fanyalgó álláspont váltakozik a fontosabb blogokban:1.) Bajnai nem visszatért, hanem végig jelen volt.2.) Bajnai nem válthatja le az elmúlt húsz évet, mert része annak, de még az elmúltnyolcnak is.3.) Csa...

Trackback: A szükséges kétség 2012.10.22. 23:47:55

Amióta Bajnai fellépése kiszivárgott olyan pezsgő politikai élet lett, amire igen régóta nem volt példa. Azt nem tudhatjuk, hogy Bajnai kovász lesz-e valaha, de hatása minimálisan is egy pezsgőtablettáé....

Trackback: A reális alternatíva 2012.10.22. 16:13:26

Bajnainak egyáltalán nincs könnyű dolga. Nehéz megfelelni a sokféle elvárásnak, amit támasztanak feléje. Hisz abban sokan egyetértenek, hogy ennek a kormánynak távoznia kell a porondról az első adandó alkalommal, és ezek többsége abban is egy vélemény...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádámka Auditore 2012.10.23. 12:35:27

@Ylim: Tudom, hogy "hivatalosan" nem ezt akarja Bajnai, csak egyszerűen nem bízok benne és félek, hogy átbasz, majd nem tartja magát a saját irányvonalához. Ezt én az LMP vagy a Jobbik politikusairól kevésbé tudom elképzelni. De azt tényleg elfogadom és tartom, hogy a régi elitből még ő a legkisebb rossz.

diplomassenki 2012.10.23. 12:40:27

@Ádámka Auditore:
ha nem Ő, akkor KI?

az a baj, hogy erre a kérdésre nincsen válasza senkinek!

és én attól félek a legjobban, hogy megint valami ellenében lesz meg a többség, le sem merem írni hányad és megint azt csinálnak velünk amit akarnak,

Itt már tényleg csak egy többpárti, népi akarton lapuló valóban többségi, legitim hatalom segíthet.
Ez sajnos azonban csak vágyálom marad!

Ádámka Auditore 2012.10.23. 12:40:57

@Ylim: Az nekem az eszem ágában sem volt soha, hogy Bajnai helyett vagy a "tőle való félelmemben" a Fideszre voksoljak. Isten ments. Míg Bajnaival kapcsolatban csak kételkedem meg nincs meg a bizalom, addig a Fidesz előttem örökre leszerepelt, szabályosan gyűlölöm őket és ott már nem kételkedem, hanem tudom, hogy a létező legrosszabb. Ott már nincs olyan alternatíva a fejemben, hogy akár jó dolgokat is tehet az országgal. Csak az, hogy biztos hogy nem és soha a büdös életben nem akarom őket a hatalom közelében látni. Ha csak ez a kettő lenne a világon (mármint a Fidesz meg Gordon), aztán pisztollyal ilyen vote or die stílusban kényszerítenének a szavazóurnához, akkor gondolkodás nélkül Gordont választom.

McDobbent 2012.10.23. 12:43:04

@Kőmíves Kelemen: amit te vallalkozasnak nevezel az adocsalas. Nem fizetsz afat es semmilyen adot, de elvarod hogy a bejelentett berekbol vonjanak el tobbet hogy neked legyen ingyen kozvilagitas, orvosi ellatas, utak, stb.

Vegre elkezdodott az aminek 20 eve kellett volna. Nyerjen a Fidesz '14-ben, hogy vegre jo dolgok tortenjenek az orszagban.

Siphersh 2012.10.23. 12:45:30

"56 évvel ezelőtt micsoda szép és csodálatos események vették kezdetüket"

Idióta.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.10.23. 12:48:16

@diplomassenki:
Mit szólsz akkor Mesterházy apád tervéhez miszerint Kossuth címert viseljen minden Gyurcsanyista, avagy MSZP-s hugyosforradallmár ?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.10.23. 12:50:01

@Ádámka Auditore:
Na látod.. Innen már csak empátia kérdése, hogy megértsd miért utálják még mindig jóval többen az MSZP-t.

Mert ők voltak azok akik Szlovákok elötti pozicióból gazdaságilag lenullázták az országot.
Akik megduplázták a munkanélküliségi rátát, és a GDP arányos hiányt.

Szóval szocikra, soha többet.

Ádámka Auditore 2012.10.23. 12:50:11

@diplomassenki: Addig marad vágyálom, míg fel nem tápászkodunk a fotelből és ki nem megyünk ezért az utcára. Más országokban is így vívták ki, nekünk sem fog menni másképp. Akár már holnap is lehetne ilyen, ha megmozdulnának a magyarok.

McDobbent 2012.10.23. 12:51:00

@zsebatya: eleg binaris vagy. Nekem annyit segitett a 16% hogy kitudom fizetni a hiteleimet es nem kell eladnim aron alul az ingatlant hogy a karvaly bankok jol jarjanak. Akik a Bahamakra jarnak nem a 16% miatt tudjak megtenni. Ok azok a vallalkozsok, akik helyett eddig fizettem. Lepj mar tul a kommunista elveken vazzeg.

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2012.10.23. 12:52:44

@McDobbent:
Az anyád picsáját, azt!
Kisapám, a céggel több adót fizetek be, mint amit te valaha is fogsz.
Viszont ha a Fidesz igy folytatja, akkor kiviszem a picsába az egészet külföldre, és nézhetitek a minuszos kasszát.
Most is van külföldi cégünk, de ott a külföldi munkák csapódnak le, mert (milyen meglepő) egy londoni épitészirodának kicsit nagyobb a respektje, mint egy magyarországinak. Viszont mivel itthon zömében állandó partnerekkel dolgozom együtt, semmiből nem tartana oda átirányitani őket. És ezt fogom tenni, ha ez a gazdasági ámokfutás folytatódik...

És még valami: 15 éve van cégem itthon. Ez a harmadik, az előző kettő egyéni vállalkozás, majd bt volt. Mindkettőt simán becsuktam minden trükközés nélkül. A mostani 5 éves, sosem voltunk semmilyen feketelistán, holott többmilliós kintlevőségeink vannak.
Szóval tudnám értékelni ha befognád a pofádat, és inkább a Győzike féle adócsalók börtönbe zárásáért kommentelnél.
(de kurvára ki tudnak akasztani a hülye köcsögök, akik életükben nem vállalkoztak, de azt hiszik hogy csak csalással lehet vállalkozni :@)

Ádámka Auditore 2012.10.23. 12:54:44

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Szóval szocikra, soha többet.

Agreed. Max annyival vitatkoznék, hogy ez jórészt inkább Megyó meg Qrcsány sara, Bajnai már csak a kárenyhítés miatt került oda, mikor a többi vörös milliárdos már nem tudott mit kezdeni a saját piszkával. De ugyanezért nem bízok én sem benne. Ha egy utcai banda felgyújtaná a házamat, a 10-ből 9 tag elrohanna, egy meg ott maradna és segítene oltani, attól még nem lenne a barátom.

Húsleves 2012.10.23. 12:55:12

@dunaparti:
"A Jobbiknak akkor van hangja amikor az "üssünk, verjünk zsidókat, cigányokat" kiabálják, a kormány ellen zárva a pofájuk mindig."
Annyira zárva van a Jobbik pofája az Orbán kormány ellen, hogy ilyen írásokat gyakorlatilag csak náluk látsz:
kuruc.info/r/9/94946/
kuruc.info/r/9/93098/
Vadai Ágnes "bátor" felszólalása a parlamentben ezzel kapcsolatban kizárólag arra volt jó, hogy tálcán kínálja Orbánnak az hazug kimagyarázkodást az ország nyilvánossága előtt, miközben Vadai is tudja azt nagyon jól, hogy szart sem érnek az olyan "bizonyítékok", hogy egy letitkosított adattömegből nyilvánosságra hozok annyit, amennyi azt a látszatot kelti amit akarok.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.10.23. 13:00:47

@Kőmíves Kelemen:
Azért nem baj ha leköpöm és megvetem a Gyurcsány és Bajnai féle off-shore lovagokat ?

Ádámka Auditore 2012.10.23. 13:19:12

@Húsleves: Szóval cáfold csak ezt a pár "üssük-verjük a zsidókat" üzenetet.

onmagam 2012.10.23. 13:20:42

Értem én, hogy nem vagy annyira elragadtatva Bajnaitól. Nem is kell.
Csak ugye választani a választékból kell.
El lehet utasítani mindenkit, nem szavazni senkire csak azért mert az a kisebbik rossz. Majd mások megszavazzák helyetted a nagyobbik rosszat. Nagyon konstruktív hozzáállás.

Az meg egyszerűen nem igaz, hogy ők is ennyire rosszak, csak nem volt 2/3-uk.
Mert volt és mégsem voltak ennyire böszmék.

szamarhegy 2012.10.23. 13:21:56

@Ádámka Auditore: Korrekt és köszi, sajnos kevés önreflelexióra és párbeszédre képes hozzászóló van, és igen, senki sem tévedhetetlen..., üdv. :)

Húsleves 2012.10.23. 13:26:41

@Ádámka Auditore:
Hogy cáfoljam? Nem láttam linket.
De várjál egy kicsit, keresek. Találtam, nézzed csak:
arokaso.blog.hu/2008/12/07/balavany_gyorgy
mno.hu/migr_1834/intolerancia_a_nemzettel_szemben-352856
Te figyelj már! Ez nem az az ürge aki a Milla rendezvényen készül felszólalni?

Ádámka Auditore 2012.10.23. 13:32:14

@Húsleves: Lapozz feljebb picit, ott vannak. Egy kommentben nem engedte őket elküldeni, azért voltak csak így szétforgácsolódva. Oké, elolvasom.

Húsleves 2012.10.23. 13:42:13

@Ádámka Auditore:
Ok, látom, hogy belinkeltél egy csomó mindent, de azért egy kicsit pontosabban határold már be hol van az az "üssük-verjük a zsidókat" üzenet. Mondjuk hány percnél.

Ádámka Auditore 2012.10.23. 13:47:18

@Húsleves: Sehol.:) Morvainál van két cigányokkal foglalkozó videó, majd nézegesd őket, de az sem "büdöscigányozás". Azért linkeltem csak be, mert szerintem a Jobbik nem egy egysíkú, zsidók és cigányok ellen ész nélkül uszító párt (igaz a hívei közt vannak ilyen ostoba emberek sajnos, tény), hanem annál szerintem jóval magasabb színvonalat képvisel azért. Ne az alapján ítéld meg őket, hogy milyen egy-egy tüntetésük arrafelé, ahol már kezd gettóvá silányulni a környék és a lakosok kérik őket, hogy jöjjenek. (Mifelénk legutóbb Kerecsenden.) Oda nyilván nem előadni mennek.

Ádámka Auditore 2012.10.23. 13:54:30

@Húsleves: A cáfolás nem neked szólt, hanem olyanoknak, akik szerint nincs más mondanivalójuk.

Húsleves 2012.10.23. 13:55:35

@Ádámka Auditore:
Azért nem engedte egy kommentben elküldeni, mert 6 linknél több után automatikusan szűrődik.
A Jobbikról egyezik a véleményünk. Én úgy fognám meg legjobban, hogy a Jobbikra nem lenne társadalmi igény, ha a mélyen tisztelt antifasiszták nem tennének meg mindent azért, hogy legyen.

villamos alóli kacaj 2012.10.23. 13:56:49

@czjanos:
melyik fogalmára gondolsz:
- a kényúrra, vagy
- a zsarnokra?

rajnaig 2012.10.23. 14:03:05

Figyu kedves szerző. Neked nem KELL senkire sem szavaznod, ha nem tetszik, akkor maradj otthon. De ha már ide írtál rendkívüli okosságokat, akkor hadd homályosítsalak fel, hogy én miként vélekedem ebben a kérdéskörben.

Egyrészt: Senki nem mondta, hogy Bajnai nem politikus, ő maga sem. Csak nem olyan politkus, mint az átlagos magyar fajta. Nem mondom, minden egyéb frakcióban ül még egy két ilyen ember, még a Fideszben is, csakhát a trollok elnyomják őket. Nekem éppoly üdítő lenne, ha teszem azt Pokorni pajtás végre felállna és elhajtaná a francba Orbánt meg a sleppjét és csinálna egy normális pártot. Egyébként ez az egész politikus nem politikus duma egy hihetetlenül ótvar színvonalról árulkodik valahol mélyen. Aki a parlamentben van, az politikus és kész. Attól még lehet jó. Aki a parlamentbe vágyik, az is politkus és kész. Akit az emberek bármilyen tisztségre megválasztanak, az is politikus, akármekkora civilnek is hívja magát.

2. Nem annyi volt a válságmenedzselés, hogy befosatta az MSzP-t és az SzDSz-t (megjegyzem nagyon túróevő kisgyerek lehettél te három éve, ha így emlékszel a dolgokra, (én például konkrétan arra emlékszem, hogy Bajnai az SzDSz programját hajtotta végre az MSzP-vel szemben, tehát SzDSz-es befosatásról úgy kb. szó nem volt.) Hanem azért fosatta be őket, hogy keresztülverjen rajtuk olyasmiket, amiket maguktól az életben soha nem csináltak volna meg. Megzsarolta őket? Na és, ebben engem, mint átlagpolgárt pontosan mi is kellene, hogy érdekeljen?

3. Mit kell állandóan ezen az őszödi beszéden rugózni. Az az igazság, hogy ti, véleményformáló értelmiségiek lettetek átbaszva vele, és még nem is magával a beszéddel, hanem azzal a hazug demagógiával, amit Orbán erőltetett rátok. Beszoptátok, hogy tiszta őszinteséghullámokkal lehet választásokat nyerni tízmillió ember között, ahol lehet, hogy félmillió megértené, ha azt mondanátok nekik, hogy megszorítás kell a haza üdvére, a másik kilenc viszont úgy elzavarna a kormányzat közeléből is, mert túl hülye hozzá, hogy a saját önérdekét belássa. És bizony ti félmilliónyi humánértelmiségi még hülyébbek voltatok, mert nem láttátok be a szükségszerűségeket, és megválasztottatok valakit, aki még annyira sem képes őszintének lenni hozzátok, hogy a választások után közölje veletzek, hogy átvert.
3. És itt rögtön egy logikai átkötéssel nyergeljünk át a negyedik témakörre, ez az "MSzP a felelős a Fidesz 2/3-áért". Ugye tényleg nem vagy akkora barom kedves posztszerző, hogy ezt a szar link hárító dumát egy percre is beveszed? Ez kb. olyan, mintha beperelnéd a Mercedes gyárat, totálkárosra törtél egy Suzukit, és ha a Mercedes olcsóbban adná az autóját, mint a Suzuki a sajátját, akkor mercedest vezettél volna, és nem töröd totálkárosra az autódat, mert a mercedes egy jobb kocsi. Nem kedves posztíró, ha már mindenki hazudik neked körülötted, legalább te ne hazudj tovább magadnak. Senki nem tartott revolvert a fejedhez, hogy a Fideszre ikszelj, senki nem kötelezett rá, hogy ne szavazz másra. A saját döntésed, és rajtad kívül még két és félmillió ember döntése, hogy most ők uralkodnak, és ezért csakis ti vagytok a felelősek, senki más, sem Gyurcsány, sem Hagyó, sem Bajnai, senki, csakis az a két és félmillió, aki rájuk szavazott, vagy nem ment el szavazni. Ha már nagy őszinteséghullámokról beszélünk, akkor itt lenne az ideje ezt az alapvető tényt is belátni.

Akkor most az apróbb kérdéseidre adandó válasz:
Tiltakozott vagy lemondott e az őszödi beszéd után? Miért, te lemondasz a blogod írásáról azután, hogy bebízonyítottam fentebb, hogy ordas hazugságokat terjesztesz? Na látod, ennyit a LAtinovitsozásról.

Tiltakozott vagy lemondott e a 23-ai rendőrattak után (magyar nyelven így írandó, aza Command and Conquer, ahol máshogy)
Nem tudom, kellett volna? Rendőrfőkapitány volt, vagy igazságügyminiszter?

Tiltakozott vagy lemondott e az adócsökkentések eltörlésekor?
Miért kellett volna? Speciel már adót csökkenteni sem lett volna szabad, ezt már jónéhány náladnál okosabb közgazdász megsúgta, úgyhogy ezért maximum pirospont jár neki. De gondolom kedves posztszerző te csontig beszoptad a szociális népszavazást, mint igazságbeszédet.

Tiltakozott, vagy lemondott a sorozatos kamu Gyurcsány programok és hazugságok hallatán?
Konkrétan melyikre gondolsz? Az EÜ reformra, amelyik te és polgártársaid heréltek ki? Már megintcsak jó lenne szembenézni a saját felelősségünk kérdéskörével is, ha már másokat hazugozunk orrba szájba.

4. Hallom ezt a humánértelmiségi dumát, hogy ne szavazzunk a jobbra a két szar közül. De ki mondja meg nekem már ne haragudj, hogy mi az a jó? Egy kormány mindenképpen rálép valaki tyúkszemére, úgyhogy defaultból csak rossz lehet. Ez ugyanolyan dolog mint az energia, nem tudod megmondani, hogy abszolút értékben mennyi van belőle, csak azt, hogy egy referenciaállapothoz képest mennyivel több vagy kevesebb van belőle. És ez az életben majdnem mindenre igaz is. Úgyhogy döntéseid 90%-ában egy szar és egy mégszarabb döntés között fogsz mérlegelni. Nem értem, hogy mi a probléma ezen döntés meghozatalakor.

Virág et. 2012.10.23. 17:16:28

@rajnaig: Én itt voltam, amikor zero még nagyban örömködött, hogy végre megvan a kétharmad is. Értem én, hogy neki meghatározó élmény volt a 2002-2010 közötti időszak, de a szocik legalább azt bebizonyították, hogy ha zsarolásra is, de legalább képesek normális intézkedéseket támogatni. Bajnai és kormánya meg ilyen intézkedéseket kiagyalni, végrehajtani.

Ennyiben Bajnaiék többek voltak, mint Orbán valaha is lesz. Orbán nem jobb Gyurcsánynál, Kiss Péternél - ugyanaz turultollal a sipkáján. Vagy még rosszabb, mert azok csak loptak vagy semmit sem csináltak, ezek konkrétan restaurálják a Kádár-rendszert, kiirtják a civil kontrollt, mini-putyinizmust próbálnak felhúzni ide.

Horizont 2012.10.23. 17:29:02

@Virág et.: Én is itt voltam, de azért arra nem emlékszem, hogy a 2/3 -nak (!!!) örült volna!

Virág et. 2012.10.23. 17:35:01

@Horizont: Pedig volt itt nagy idegeskedés, hogy vajon meglesz-e, aztán meg megkönnyebbülés.

Egyébként most néztem meg az indexen élőben Bajnai beszédét, teljesen korrekt volt. Meglepetést nem tartalmazott, hozta, amit hozni kellett.

Virág et. 2012.10.23. 17:37:19

Már alig várom, hogy elkezdődjön a számháború. :) Remélem sok kis diák kap majd holnap ötöst a NER-konform tanárától. :)

Ironfist 2012.10.23. 17:53:20

Én meg előre szóltam mindenkinek, akinek tudtam, hogy ne szavazzon a fideszre, mert ha meglesz a kétharmaduk, akkor mi lesz itt... és mi lett? Meglett a kétharmaduk, és pontosan az lett, amit megmondtam :D Sajnos.

Pont ilyen alapon mondom most azt is, hogy a Jobbik márpedig össze fog állni a fidesszel.

Virág et. 2012.10.23. 18:15:29

@Ironfist: Persze, hogy összeáll.

Egyébként a BM szerint nem volt semmi rendbontás. Gondolom az, hogy eltörték a Nagyon Magyar És Cseppet Sem Náci Karlengető Kopasz Zsidózó És Auschwitzozó Hazafiak az index operatőrének az orrát, az nem rendbontás a BM szerint. Egyébként az újnáci retardáltakat azért is érdemes nézni, hogy lássuk, hogy mindenhez képest van még lejjebb is.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.10.23. 20:05:22

@Virág et.: Azért az nem örömködés,hanem bizakodás volt inkább.
Meg a szocik vergődésén röhögés.

CyberDog 2012.10.23. 20:51:03

@épészmérnök:" Csak szerényég elvtársak, csak szerénység ! Ha én például valamit értékelni tudok magamban az a szerénnység."
Bástya elvtárs

Ironfist 2012.10.23. 21:56:27

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Lehet, de mégis ez lesz. Olyan biztos, mint ahogy a kisgizdákkal is összeálltak, meg a miéppel is. Mindenkivel összefogna, csak a hatalom megmaradjon.

Bee-zony 2012.10.23. 22:18:38

@Arbet: Ezt jól összefoglaltad. A részemről annyi a másként értékelés, hogy a kényelmes helyett cselekvőképtelen, mert a kényelem már fogyóban van, viszont a cselekvőképtelenség változatlan, főleg a szerveződő érdek-érvényesítés vonatkozásában. Azt ugyan lehetne mondani, hogy kevesen vagyunk pl. a négyszázezres megvezetett birkasereghez képest, csakhogy nem csak ehhez képest vagyunk kevesen, hanem atomizáltak vagyunk, és önként, Amíg ez a rossz alaphelyzeti probléma nincs megoldva, addig Magyarországon semmilyen érdemi változást nem lehet elérni, mert a szövegelés egyenlő a falra hányt borsóval. Csak az egyesített érdek-érvényesítő képesség a hatásos, akár az orbánisták tömbjével, akár bármelyik másikkal szemben.
A mások által elkészített sültgalambra várásnak 23 elvesztegetett-elvesztett év után már véget kell érnie.
A FEGYVERBE! nem lenne a helyzethez illő jelszó, hanem a CSELEKVÉSRE! SZERVEZŐDJ! – ennek van itt az ideje, és nagyon, mert különben csak az egy helyben topogás, avagy ücsörgés folytatódik. Le kell váltani a kutyaütő pártokat, de nincs mivel és kikkel. Ez a feladat, hogy legyen mivel, hogy legyen egy jó program és korrekt rendszer, amihez csatlakozhatnak és részt vehetnek benne azok, akiknek erre van igényük. Ezt a lényeget senki nem fogja megtenni helyettünk, úgyhogy valójában saját magunkra várunk. Legyen már egy mag, aki köré kristályosodni lehet. Ez sok idő és sok energia annak a részéről, aki elkezdi és eldöntötte, hogy végigcsinálja, de erre van szükség, ez a jó út.
Én egy fenékkel nem akarok két lovat megülni, feladatnak bőven elegendő nekem egy új vallási és társadalmi rendszer összehozása, tehát a párt-vonal megmarad másnak – ahol megvan pl. az a probléma, hogy tessék leírni az igényeket, hölgyek-urak, és a megbízói kívánságlista szerint összehozunk önöknek egy pártot, mint pártkészítő-szolgáltatók, csupán az a kis probléma lesz vele, hogy a saját, és ki nem mondott uralmi és harácsolási céljainkat fogja szolgálni, amikor kész lesz. Hogy ne így történjen, csak az önszerveződés a megfelelő, és nem az, hogy külső emberek megjelennek, és ők megcsinálják a mi vágyaink szerinti dolgokat, mert valójában nem azt fogják megcsinálni, hanem a sajátjukat, az ehhez felhasználtakat az irányításuk alá vonva, lásd a 2006-os, Országház előtti tömeg, ahol a „semmiből” (vö. titkosszolgálat) felbukkanó, sok pénzzel rendelkező, és gyorsan cselekvő személyek tették ezt, és sikeresebben oszlatták fel a tömeget a vakvágányra vezetéssel és ott tartsással, mint a rendőrség a vízágyúkkal. Úgyhogy a Magyarországon spontán összejövő tömegnek a titkosszolgálati irányítás alá vonás a sorsa, ami csak akkor nem történik így, ha egységes elveket, ideológiát követ sokszázezer ember egységes rendszerbe, és annyi titkosszolga nincs, hogy azon változtatni tudjon.
Vegyük már észre, hogy politikai-világnézeti tömbök vannak, és azokkal szemben az atomizált egyén nem tud annyit változtatni, hogy politikai fordulatot érjen el. És oda jutunk, hogy erősebb kutya baszik, és hogy egyénként egy porszem vagy, nem politika-irányító, mert a legnagyobb tömb (három dimenziós, aktivitás, beleértve a végtelen kitartást x méret x társadalmi pozíció, ideértve a pénzt és médiát is) irányít, ha az a tömb gazemberekből áll, akkor is. A szorzat legnagyobb végösszegű egységes társasága fogja megnyerni az irányítást, és egész jól meg lehet becsülni, hogy pl. ennek a blognak a vezetői és a társasága hol tart ebben: még mindig „a béka segge alatt”.
Az aktivitási szint jónak mondható, csak az iránya nem eléggé jó, mert ahhoz a rendszer-kritika helyett legalább ekkora, vagy még nagyobb hangsúlyt kell helyezni a rendszer-építésre, és ez az, ami itt nincs. A méret még mindig kicsi pl. az orbánisták tömegéhez képest, és a társadalmi pozíció is nagyon gyenge, a célirányosokhoz (főleg a világuralmista-talmudista zsidókhoz) képest.
Vagy változtatni akar valaki, vagy örök életében rossz rendszereket kritizálni, és azok káros hatásait elszenvedni, ezt azért el kellene dönteni. Akik nem csak kritizálni és káros hatásokat elszenvedni akarnak, azoknak a következő lépés, hogy megállapítsák, mi a helyes, és összehozzák az egységes, és optimálisra csiszolt programot és rendszert.
Ezen működő út és mód, és a mások által kikovácsolt jelenlegi helyzet között lehet és kell választani.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.10.23. 22:47:10

@Ironfist: De a jobbiknak legyen ennél több esze,könyörgöm!
Vagy kurva kemény feltételekkel ,a baromságokat félre téve!

Ironfist 2012.10.23. 23:29:50

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"De a jobbiknak legyen ennél több esze,könyörgöm!"

Mindenki megvehető.

CyberDog 2012.10.23. 23:37:03

@csavari: Elézést, viccet félretéve, de tényleg nem irtad kire gondolsz.
És ez nem ironia,de most a Gyurcsányról, vagy a Vikiröl irtad ezt a szöveget?

Ironfist 2012.10.24. 00:19:01

@Arbet:
"Na.. ma akkor kimegyek a térre és úgy kifütyülöm Bajnait, hogy sírva rohan haza az ÁHV-s apucihoz. Akinek számít még egy kicsit is ennek az országnak a jövője az szintén így tesz."

Na! Kifügyülted a csúnyagonosz libajnait? Aztán elmentél istentiszteáááizéakarommondani fidesznagygyűlésre áhítattal inni a kenetet?

picur3ka 2012.10.25. 04:51:14

Ki az a Milla? Es kell-e oket reklamozni?

picur3ka 2012.10.25. 04:55:47

@Ironfist:

Es mi lett? Te beteg vagy.

Ironfist 2012.10.25. 09:34:23

@picur3ka:
Mi lett? Megmondom neked.
-Tönkreverték az ország imázsát
-Tönkreverték az ország (maradék) gazdaságát
-Kíméletlenül kihasználják a kétharmadukat arra, hogy másnak esélye ne legyen őket leváltani, de ha mégis, akkor meg ne tudjon változtatni semmit
-Bebetonozták a csinovnyikjaikat mindenhová, akik az országot még 20 évig simán vissza tudják (és fogják) fogni, csakis Orbán nagyúr parancsára
-Az ígéreteik (vagy másképp: pofátlan hazugságaik, népbutító parasztvakításaik, stb...) ellenére irgalmatlan módon megemelték az adókat, különböző járulékokat
-Hülyének nézik az embereket (ebben mondjuk van valami, mert aki őket támogatja, valóban nem ép elméjű...), és még mindig azzal etetnek mindenkit, hogy ez nem megszorítás
-Az EU ellen uszítanak mindenkit, holott közben pénzt kuncsorognak az EU-tól
-Az elszámoltatásból semmi nem lett, mert akkor ők maguk is a börtönben ülnének, mindahányan
-Ügynöktörvényt kétharmaddal nem voltak hajlandók megszavazni
-Folyamatosan belepofáznak az ember magánéletébe, családi ügyeibe - és az hagyján, hogy belepofáznak, de erőszakosan meg is akarják változtatni azt
-A hitelességünket is elásták a hátsó kertben, mikor az ígéreteinkkel ellentétben elengedték az azeri baltás gyilkost, holott pontosan tudták, hogy odahaza őt nemzeti hősnek tekintik, és azonnal el fogják engedni
-Kényszerítik az önkormányzatokat (pl.) az ingatlanadók bevezetésére, csak, hogy mondhassák, ők nem voltak, kéremszépen, azok a csúnyagonosz önkormányzatok voltak ám, mi csak az önkormányzatoknak vontuk meg a támogatását...
-ELLOPTÁK A PÉNZÜNKET, AMI A MAGÁNNYUGDÍJPÉNZTÁRAKBAN VOLT, hogy azt mondhassák, bravúrosan betömték az államháztartási hiányt! A gazdasági növekedés pedig csak ezzel a pénzzel lett 0%!! NULLA BAZMEG! Enélkül csökkentünk volna!!
-Az előző kormány kevéske eredményeivel dicsekednek
-Közfoglalkoztatottság: kamumunkahelyek, ráadásul négy órás műszakban, falállásnak is kevés, de a statisztikába belekerült, így mondhatják, hogy jajdenagyonnőttafoglalkoztatottságittkérem! Holott valójában csökkent...
-A csúnyagonosz ájemef pénze persze jó volt, amit még Bajnai kért, biztonsági hálónak... abból persze kellett dupla áron hirtelen MOL-t vásárolni
-Beszerzési stop van a minisztériumokban, tehát csak 90milliárd forintért vettek új bútort. Új telefont, meg új kocsit meg annyiért, amennyibe bele sem akarok gondolni
-Ezek után elképesztő cinikussággal luxusnak titulálják a tanárok béremelését, sőt, a nyári fizetésüket el is vették...
-A rendőrség (maradék) imázsa különösen megsínylette őket, mikor mindenkit, kivétel nélkül elengedtek, aki a 2006-os zavargásokon a csőcselékben volt, és rombolta az országot, és a fővárost
-Közgép. Az, hogy az építési megbízások 90%-a az övéké - nem darabra természetesen, hanem összköltségre - úgy, hogy szinte kivétel nélkül mindig ők voltak a legdrágábbak, az magáért beszél
-Nagyon Offshore-ellenessé tettek minden szektatagjukat, miközben ők maguk is hordják ki a pénzt a CBA-n keresztül (pl.)
És csak a végére, hogy kiket is imádsz ennyire:
Kövér László - MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Matolcsy György - MSZMP-tag
Martonyi János - MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP-titkár
Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Mikola István - MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István - MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János - MSZMP-tag
Vonza András - MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP-tag
Chikán Attila - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Harrach Péter - MSZMP-tag
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár, moszkvai nagykövet
Pozsgay Imre - MSZMP KB-tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
Boross Péter - MSZMP-tag
Balogh Gyula - MSZMP-tag
Csintalan Sándor - MSZMP-tag
Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály - KISZ-titkár
Rogán Antal - KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár

Soroljam még, hogy mi lett, szektabubus? SOROLJAM BAZMEG??

Ádámka Auditore 2012.10.25. 11:59:44

@Ironfist: Az a legnagyobb tragédia, de én már tényleg bőgni tudnék rajta, hogy ha megfigyeled pl. a 23.-án Orbán mellett csápoló, békemenetelő szellemi fogyatékosokat, hogy nekik ezt annyival ki lehet magyarázni, h. mer az elmútt nyóccccévben a Gyurcsány...."

Meg olyan vaslogikát láttam még most a 23.-ról készült videókban az egyik szektástól, hogy azért szavaz a Fideszre, mert ő volt MIÉP-es, viszont nincs normálisabb pártja, mert a Jobbik zsidó.

Őszintén ezekkel mit lehetne kezdeni???

tudi 2012.10.25. 17:50:59

Ezt a szép társaságot elnézve semmi közös nincs bennük, mint leváltani a Viktort, hogy utána mi lesz az jó kérdés ráadásul Bajnaival megy Gyurcsánnyal szép kis páros, ha a Fidesz választási kampánystábjában dolgoznék, már elégedetten dörzsölném a tenyerem.

Bee-zony 2012.10.25. 19:17:44

A Magyarországon szokásos választási lehetőség az, hogy: A vagy B kifosztót akarod hatalmon-kormányon látni? Tessék, válassz. Már a középkorban is az volt a választási lehetőség, hogy az elnyomó-kizsákmányoló vazallus földesurakat akarja-e a többség hatalmon látni, vagy a törököket? Miután Dózsáék fellázadtak az elnyomó földesurak ellen (ahelyett hogy a törökök ellen mentek volna), és elbuktak, onnantól már az volt a többségi választás, hogy jöhet a török, az sem rosszabb. Ugorjunk, utána a szocializmusban is az volt a választás, hogy A vagy B párttitkár elvtársat választja-e Ön? Miután a nép egyikről sem igazán tudott semmit, megválasztották a pofára szimpatikusabbat, és ennyi volt a választásuk, aztán az egyikből lett a főnök, a másikból pedig a helyettese, tekintve hogy mindegyik „jó elvtárs” volt.
Ugorjunk a jelenbe, most van egy judaista zsidók által irányított, valamennyi részben cigány miniszterelnök, akiket a magyar vazallusok kiszolgálnak, a seggnyalás szintjéig, és a vazallusoknak van sok parasztja, jobbágya, rabszolgája, akik nekik dolgoznak, nem kilenced és tized szinten, hanem 50+% adó szinten, tehát többet dolgoznak rájuk, mint saját magukra. Aztán persze hogy sokan nem jutnak el odáig sem, hogy saját lakásuk legyen...
A baloldali ellenzék dettó, a zsidók által irányított diszgójok, akiknek vannak vazallusai, és azoknak sok rabszolgája – és a rabszolgának valójában mindegy, hogy A vagy B kizsákmányoló zsákmányolja ki őket maximálisan, ezért a számukra megfelelő választék híján el sem mennek szavazni, és a választást a vazallusok köre dönti el. A kizsákmányoltak számára a legjobb szavazás a lábbal szavazás. Így volt ez a szocializmusban, előtte is, és most is.

Sors-levezetés az adott rendszerben – azaz mi vagyok én abban a rendszerben, és milyen a sorsom?
Zsidó vagyok-e? (Nem.)
Zsidók által választott, és „karácsonyfa” avagy „uborkafa” csúcsára juttatott díszgój vagyok-e? Nem.
Vazallus, hűbérúr vagyok-e? (Nem.)
Akkor abban a rendszerben már csak rabszolga lehetek.
Akarok-e rabszolga lenni? (Nem.)
Tehát vagy el kell mennem onnan, vagy forradalmat kell csinálnom.
Melyik a könnyebb, amelyik az egyéni problémát megoldja? Elmenni.
Mi oldja meg a társadalmi problémát? A forradalom, a valódi rendszerváltás.
Tehát akik maradnak, azoknak forradalmat kell csinálniuk, ha nem akarják tovább tűrni az elnyomóikat. A forradalmat illetően két eset van, vagy győz, vagy nem. Ha győz, akkor jó, ha nem, akkor továbbra is szarban a haza.
Hányszor győzött Magyarországon felkelés, forradalom? Egyszer sem. 1514 elbukott, 1848 elbukott, 1956 elbukott, 2006 elbukott.
Ezért van szarban a haza folyamatosan.
Erkölcsös és értelmes emberek olyan kis számban vannak Magyarországon, hogy nem tudnak győzni a többséggel szemben, akik olyan sokan vannak, hogy országon belül nem lehet legyőzni őket, viszont lassan de biztosan kihalnak, belefulladnak a saját s(z)arukba. Mivel többségben vannak, és országon belül nem lehet legyőzni őket, el kell szigetelődni tőlük, lehetőleg országhatár által is. Aztán a kihalás felé tartók kihalnak, ha úgy csinálják, ahogy eddig, az elszigetelődők pedig megmaradnak, és szaporodnak, ha jól csinálják.
Forradalom kell, de nem a „szokásos”, véres fajtából, hanem az értelem vértelen forradalma. Persze nem vérszegény, mert az megint más.

Bee-zony 2012.10.25. 19:48:51

@Ádámka Auditore: Nem volt 3 tökös tűzoltó, akik azt mondták volna, hogy szarunk rád bakó, (sok baj van a Bako... nevúekkel, lásd pl. vörösiszap), megyünk, versenyzünk, és vissza se jövünk, disszidálunk, pont úgy, ahogy a másik átkosban is ez volt a legjobb választás.
De hát csak ez lesz megint, és Magyarországon már csak az alja nép marad, az igénytelenek, a bunkók, akiknek megfelel a király-vazallus-jobbágy rendszer is, addig is, amíg ki nem halnak. Attól, hogy Magyarországra visszatért a középkor hűbérúri rendszere a zsidók vezetésével, máshol még nem áll meg az élet.

A Kedves Beteg álellenzéki álszabadságharca mégiscsak erre hasonít:
Muammar Gaddafi - Zenga Zenga Song - Noy Alooshe Remix
www.youtube.com/watch?v=cBY-0n4esNY
Ja, bia, Líbia...
Ria, ria, Hungária...

Ironfist 2012.10.25. 20:53:55

@Bee-zony:
"1848 elbukott, 1956 elbukott, 2006 elbukott."

Azért 1848-at és 1956-ot hasonlítani a 2006-os csőcselék rombolásához kicsit erős, nem gondolod?

picur3ka 2012.10.25. 23:26:20

@Ironfist:

En elsorolom neked, zsido kommunista ugynok, mi lett: beke.

A kormany nem az uszitasban utazik, hanem a rendfenntartasban, nagyon lathato es erezheto ez a kulonbseg, terrorista bubukam. A parlament dolgozik, ami elkepeszto az elmult 10 ev diktaturaja utan; eloszor 2010-ben nem volt incidens a buzi meneten, nem volt semmi spontan tuntetes - kiveve, amit a jobbik szervezett a tomeggyilkolos diktatura harcos rendorok tamogatasara -, kurva jo uj alkotmany es vilagklasszis mediatorveny van, etc.

picur3ka 2012.10.25. 23:28:32

@Ironfist:

Bizonyos szempontbol nem. Mind zsido terrorizmus generalt cirkusz.

Bee-zony 2012.10.26. 03:59:15

@Ironfist: Úgy gondolom, hogy 1848 – 1956 és 2006 az elbukásban közös, egyébként nincsenek egy súlycsoportban, mert a XXI. század elején már csak szófosásra és zavargásra tellett. (Amikor megláttam a munkásőrbarát Pozsgait a szónokok között, akkor már biztos voltam benne, hogy ez a kis magyar forradalom kifújt, nem lesz abból már semmi érdemleges változás).
Mivel az értelmisegg nem csinált semmi érdemlegeset, a tettek a „politikai futballhuligánokra” maradtak, ők meg azt tették, ami tőlük tellett.
Ami erős, az a te egyoldalúságod és elfogultságod. Rendőr rokon van a családban, avagy sógor-koma-haver?

Komjaga · http://szabotazs.blog.hu 2012.10.26. 11:16:04

Nem tudom szerintem azért a Milla-Szolidaritás-Haza és Haladás elképzelés már csak azért is életképes lehet, mert tegnap "névtelen" Fideszes elnökségi tagok kezdtek átlátszó és komoly kampányba a Népszabadságban Mesterházy Attila és az MSZP külön indulása érdekében.

"Fideszes körökben az a vélemény alakult ki, nem biztos, hogy Mesterházy Attilával rosszabb eredményt érne el a baloldal, mint Bajnai Gordonnal, hiszen a fiatal pártelnök mögött nincs vitatott kormányzati teljesítmény vagy „kétes privatizációs ügyek”, azaz szerintük jóval kevésbé támadható, mint a Gyurcsány-kormány volt gazdasági minisztere.– Az MSZP ráadásul szervezett, most egyben van, erőt tud felmutatni. Ezzel szemben vajon milyen erőt képvisel a másik három civil egyesület? – vetette fel a Fidesz-elnökség egy tagja" szabotazs.blog.hu/2012/10/26/a_fidesz_elnoksege_az_mszp-re_szavazna_a_valasztason#more4871067

Ironfist 2012.10.26. 12:37:34

@picur3ka:
Na itt jöttem rá, hogy te nem is hiszed el, amit mondasz. Szép volt, beugrottam, hogy te tényleg ennyire sötét vagy, de ezek az utolsó kommentjeid kicsit túlzóra sikeredtek. Aki ilyen sötét, az életképtelen. Legközelebb okosabban trollkodj, hogy sokáig húzhasd az emberek agyát! :)

@Bee-zony:
"Ami erős, az a te egyoldalúságod és elfogultságod. Rendőr rokon van a családban, avagy sógor-koma-haver?"

Egyik sem, viszont nem vagyok anarchista sem. És nekem az, hogy a csőcselék lerombolja a fél belvárost, csak azért, mert a cigánykirály azt mondta "A Gyurcsány bevallotta ám, hogy hazudott, bevallotta!" az az anarchia. Rendőrökre támadni, és mindent szétverni magad körül, csak mert az éppen aktuális miniszterelnöknek nem tetszik a képe, az nem forradalom, hanem csőcselék háborgása. És igenis, szerintem túl puhák voltak ott a rendőrök, lovasrohammal, és tömeges letartóztatásokkal kellett volna felelniük azoknak a köztörvényes bűnözőknek, akik ott voltak.

magyar_newton 2012.10.26. 18:04:48

Kedves zero, sok jó cikket olvastam már itt tőled, de ez be kell vallani igen gyenge lett. Ezt a cikket az ecceri pista "minden politikus balfasz" és az ecceri vérjobbikos "minden politikust dunába kéne lőni" közötti térbe lehet csak elhelyezni, ami nem valami dícséretes. Főleg, hogy az előbbiek az ilyen okosságokat a nyolcadik és kilencedik feles között a kocsmában szokták kibökni, nem egy értelmiségi blogon.:)

Mégis, ki lenne az a megváltó, aki itt új országot csinál? Talán valamelyik csúcsintelligens eddig nem ismert (ergo "nem elkurvult") közgazdász fogja hirtelen feltűrni az ingújját, és eldönteni, hogy oké, holnaptól otthagyom a jól kereső állásomat, és megmentem az országot? És gyorsan nekiindul keresni még párezer hasonló orvost, jogászt, közgazdászt - mert egyedül mégse megy, kellenek képviselők, miniszterek, szakértők, ésatöbbi. És ha ezt a szent gyülekezetet gyorsan összelapátolta, akkor pártot alapít, a nép meg rohan rájuk szavazni? Ugyan már!

Aki itt alternatívát akar, az egy bizonyos szintnél nem lehet finnyásabb. Olyan csak a mesében létezik, hogy él valahol egy komoly gazdasági potentiállal (kapcsolatokkal) rendelkező Krisztusi lélekkel bíró zseni, aki körül még van tízezer másik potenciális szent, akiknek az anyagi lehetőségük, a tudásuk és a média kapcsolataik is megvannak ahhoz, hogy országot mentsenek. Itt országot menteni vagy valamelyik másodvonalbeli balos fog, vagy valamelyik másodvonalbeli jobbos. Másnak nincs rá se ereje, se pénze, se semmije.

Én a magam részéről már akkor boldog lennék, ha négy-nyolc éven belül a mostani Orbánok, Gyurcsányok helyett Bajnaik és XXX-ek (tedd ide bármelyik normális Fideszes fazont) lennének a kormánykeréknél. Azaz politikus őrültek helyett egyszerű politikusok. Akik bár nem tökéletesek, de legalább normálisak, és normális dolgokat mondanak.

Hidd el, ha mondasz jobbat ennél, akkor azonnal rohanok és szavazok rá. De akkor mondjál, ne pedig vágyjál jobbat, mert az nem elég...

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2012.10.26. 21:05:16

@Virág et.: Közben kiderült, hogy be se volt jelentve a tüntetésük, már a léte is törvénysértő volt.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2012.10.26. 21:12:03

@Bee-zony: Fél világ azt találgatta 2006 október 23-a előtt, hogy miért az Astoriához megy ünnepelni a FIDESZ. Annak semmi köze 1956 október 23-ához. OFF Van egy másik forradalomhoz kötődő ház elég közel, de fogadni mernék, hogy a nemzeti érzelműek 10%-a se tudja melyik és miért. ON
Elég egyértelmű, hogy tudható volt, hogy a csürhe a parlamenthez akar vonulni. Aki ismeri a várost, azt is tudja, hogy a Kiskörútnál kell megállítani, és onnan nem lehet a Nyugatihoz nyomni, csak a Deák tér és onnan az Astoria felé. Orbán Viktorra két járó motorú páncélozott BMW várt a tribün mögött, beszédének elmondása után beszállt az egyikbe (gyengébbek kedvéért, am másik volt a tartalék) és uzsgyi el.
Közben ugye nyilvánosságra került a rádióforgalmazás is, ahol egyre-másra ment a görcsölés, hogy nehogy rátolják a FIDESZ ünnepségére a randalírozókat. Azok meg persze hogy arra hajtottak. Balfasz volt a rendőrség, nem is mindenben szabályos és voltak túlkapások. De nézz meg egy tüntetésoszlatást egy nyugati városban, oszt örülhetsz, hogy ennyivel megúszták.
Disclosure of conflict of interest: A legutolsó rendőr ismerősöm három háznyira lakott tőlünk, és az is 1977-ben volt.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2012.10.26. 21:14:12

@Misi56: Csak egész más körülmények között, egész más kulccsal. Thatcher nem vezetett be egykulcsos adót, nem vette el a szociális ellátásokat, csak megszüntette a pénznyelő iparágakat, nem államosított, hanem privatizált. A többi stimmel.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2012.10.26. 21:16:35

@Bee-zony: Amit ide írtál, az az értelem teljes hiányáról tanúskodik. A zsidók között ugyanúgy van baloldali és jobboldali (plutokrata jelzőről biztos hallottál, ha ilyen lelkes ultrajobb vagy), mint a keresztények között vagy a vallástalanok között, hogy csak egyet mondjak. Úgyhogy az értelem forradalma ezen az alapon nem működik.
2006-ot meg forradalomnak nevezni komoly aránytévesztés.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2012.10.26. 21:17:51

@Ádámka Auditore: Keynes ajánlásait sehol nem valósították meg. Csak hivatkoztak rá és egész mást csináltak.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2012.10.26. 21:19:27

@Martian: Tudod Te egyáltalán mi az a kamatos kamat? Ha a betéted lejár és kifizetik a kamatot, majd újra lekötöd kamattal együtt, az kamatos kamat. Fúj, plutokrata kizsákmányoló (további jelzőket a fantáziádra bízom)!

Bee-zony 2012.10.26. 21:46:14

Nincs Magyarországon nagy választék, csak az, hogy aki nem finnyás, de igénytelen, az a szarkupacok közül válogathatja a szerinte legkisebbet, mert jelenleg csak ez a választék a Kárpát-medencében pártokból, és alapvetően a politikusokból is.
Aki pedig finnyás és igényes, annak lábbal kell szavaznia, emigrálnia, disszidálnia a Kárpát-medencei posványból, mert ami neki az elfogadott, avagy minimálisan szükséges és elvárt szint, az ott nincs, az nem szerepel a választékban. Hogy miért nincs, és hogy lehet-e egyáltalán, az már a következő jó kérdés.
„...mondjál, ne pedig vágyjál jobbat, mert az nem elég...”, ez a közös nevező a távozó és a maradó elégedetlenek esetében. Akár az EU-t, illetve Európát választja valaki, akár egy másik kontinenst, az még mindig csak a mérlegelt kevésbé rossz kategóriája, de ott legalább tényleg van szignifikáns különbség, nem úgy, mint a szarkupac 1-2-3-sok esetében, amit pl. én, az emberi minőséget illetően finnyás és igényes lévén egy bizonyos szükséges fokig, nem választok, mert az több mint bűn, hiba lenne. Tehát úgy is lehet mondani, hogy minél kisebb hibát akarok elkövetni, vagy ha lehetséges, akkor a hibátlanságot választom, bár a tökéletlen világra az a jellemző, hogy nincs benne hibátlanság, csak kisebb vagy nagyobb hibák vannak. Akkor nézzük melyik a kisebb hiba, szarkupacok közül választani, hogy az jó, vagy egyiket sem választani, és elmenni onnan, ahol csak ez a választék?
Én a magam részéről már eldöntöttem, hogy bojkottálom a jelenlegi Magyarországot, nem fektetek ott be, és csak turistaként, vagy a tanaim hirdetőjeként vagyok ott, úgyhogy leginkább a hontalan státusz felel meg nekem. Hazám a Föld, tehát hontalan vagyok :), mert egyik elfuserált kormány és rendszer, és rezsim fölöttem való uralma sem hiányzik az életemből. A saját törvényeimen belül akarok maradni, a többiekén meg kívül, és magyarországi tartózkodásomat lakható lakatlan szigetre cserélem. :)

Bee-zony 2012.10.26. 22:22:45

@Ironfist: „És nekem az, hogy a csőcselék lerombolja a fél belvárost...”
A fél belváros lerombolása 1956-ban volt, nem 2005-ban, és akkor is csőcselékezték őket, ugyanígy mint te most a 2006-osokat.

„...csak azért, mert a cigánykirály azt mondta "A Gyurcsány bevallotta ám, hogy hazudott, bevallotta!" az az anarchia.”
A „cigánykirály” ott sem volt akkor, elhúzott külföldre a sürgősdolgára, és nem állt az élére semmi újnak, és nem mondta, hogy "A Gyurcsány bevallotta ám, hogy hazudott, bevallotta!", hanem ksizivárgott az, amit Gy. Ferenc köztörvényes adócsaló és ország-elkúró puccsista miniszterelnök az elvtársainak mondott tavasszal, zárt körben, és azóta is „nyomozzák”, hogy ki volt a kiszivárogtató.
Gyurcsány szerint hárman voltak, egy nő és két férfi. Tessék, két MSZP és MSZP-közeli halott, egy férfi és egy nő, és ezek szerint még van egy túlélő...

„Cserbenhagyásos gázolás áldozata lett egy MSZP-képviselő
Index
2006. szeptember 22., péntek 13:07
index.hu/bulvar/kobanyagazol/

A kőbányai önkormányzat szocialista képviselőjét, Wygocki Rikárdot gázolta halálra egy autó saját irodája előtt a X. kerületben.

Pénteken délelőtt cserbenhagyásos gázolás áldozata lett az MSZP egyik X. kerületi képviselőjelöltje, közölte a Független Hírügynökség. Wygocki Rikárdot saját irodája előtt, az autója mellett ütötte el egy nagy sebességgel arra haladó autó. A sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrség nagy erőkkel keresi .A képviselő a X. kerület 7-es számú választókörzetében indult volna újraválasztásáért, és a helyi lengyel kisebbségi egyik vezetője is volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán egyelőre annyit mondtak, hogy valóban történt egy halálos baleset a Vaspálya utcában, de hogy a politikus lenne az áldozat, azt nem tudták megerősíteni.

Wygocki Rikárd nemcsak helyi politikus volt, de a Bp. Kőbányai Spartacus női kézilabdacsapatának szakosztályelnöke, a klub elnökségi tagja is. Amint azt Pazár Sándor klubelnök az MTI-vel közölte, a női kézisek péntek esti, Vasas-Invitel elleni meccse elmarad a tragédia miatt. A találkozót október 24-én pótolják.”

-

Holtan találták meg Lendvai Ildikó édesanyját
2006. október 27., péntek, 16:58 • Utolsó frissítés: 2006. október 27., péntek, 17:33
Szerző: MTI
hvg.hu/itthon/20061027eltunt

-

Gyurcsány szerint három MSZP-s politikus szivárogtatta ki az őszödi beszédet
hetivalasz.hu/itthon/folytatodik-a-6-eves-tortenet-54395

Hatéves az őszödi beszéd
m.mno.hu/ahirtvhirei/hateves-az-oszodi-beszed-1105728

2006 őszén pár ezren megelégelték a fehérgalléros bűnözők tetteit, és a tettek mezejére léptek, és abból lett némi, futballmeccs-szintű zavargás.
Az anarchia az anarchisták értelmezésében uralom nélküli rend, olyan társadalmi forma, amelyben pl. a hangyák, a méhek élnek.

„Rendőrökre támadni, és mindent szétverni magad körül, csak mert az éppen aktuális miniszterelnöknek nem tetszik a képe, az nem forradalom, hanem csőcselék háborgása.”
Persze,, hogyne(m) '56-ban meg Rákosi elvtárs kopasz képe nem tetszett a háborgó csőcseléknek, ugye... Nem a képével, hanem a tetteivel volt „némi” gond.

„És igenis, szerintem túl puhák voltak ott a rendőrök, lovasrohammal, és tömeges letartóztatásokkal kellett volna felelniük azoknak a köztörvényes bűnözőknek, akik ott voltak.”
Hol ott, és mikor? 2006. október 23-án pl. volt lovasroham, és tömeges letartóztatás is volt szeptember végétől, csak nem a köztörvényes bűnözőket tartóztatták le, pl. a köztörvényes bűnöző miniszterelnököt, hanem azokat, akik ki mertek menni az utcára, tiltakozni, tüntetni, vagy csak épp járókelőként voltak rossz időben rossz helyen, és kézre estek, mert a rendőrség nem mérlegel; és tényleg nem. A hatóság, a "törvényes rend" képviselője nem mérlegel, a "politikai futballhuligán" viszont mérlegeljen, hát persze, hogyne. Amikor a rendőrség bűnözővédő államvédelmi hatósággá "lép elő", akkor ott már nem rend és rendfenntartás van, hanem legyőzendő ellenség, a többi meg a látszat és hazudozás. Az lett volna a megoldás, hogy valódi forradalom keretében megdönteni az MSZP-Fidesz rezsimet, csakhogy nem volt kikkel. Aljasok a Parlamentben, ostobák az utcán - úgyhogy maradtak továbbra is az aljasok a Parlamentben, és az ostobák az utcán, amitől persze nem dőlt meg az aljasok uralma. Nincs egy jó csapat, de annyira nincs, hogy se demokratikus választás által, se forradalmilag nincs, és "game over", ha ez továbbra is így marad, teljes életképtelenség, mint egy olyan beteg állat, amelyek már teljesen elleptek a paraziták, és mindenféle kártékonyak, és még élve megeszik. Az meg aztán pokoli sors... Aki nem kártevő, és nem is mazochista, az ne maradjon ott.

Bee-zony 2012.10.26. 23:07:34

@Kuviklacz: „Amit ide írtál, az az értelem teljes hiányáról tanúskodik. A zsidók között ugyanúgy van baloldali és jobboldali (plutokrata jelzőről biztos hallottál, ha ilyen lelkes ultrajobb vagy), mint a keresztények között vagy a vallástalanok között, hogy csak egyet mondjak. Úgyhogy az értelem forradalma ezen az alapon nem működik.”

Ki mondta (írta, állította), hogy a zsidók nincsenek ott a teljes politikai palettán? (Lásd pl. Szegedi Csanád, mint az aktuális „csúcs”.)
„Szegedi az EP-ben: Izrael csak tiszteletet érdemel, békét és szabadságot ad
kuruc.info/r/2/103147/
Különleges "ajándékkal" lepte meg Szegedi Csanád korábbi híveit és bajtársait (akik közül egyesek talán azóta is várnak a megígért "tisztázásra"): míg október 23-án, dicsőséges forradalmunk kitörésének évfordulóján a volt pártjának felvonulásán néhányan izraeli zászlót égettek, így üzenve a világnak, hogy nagyon jól tudják, kik lelkén száradnak a kommunista rémtettek, addig a szegény, "ártatlanul megvádolt", zsidóságáról "mit sem sejtő", ősmagyar nevelésben részesült Csanád a legultracionistább - a legszélsőségesebb izraeli propaganda-kiadványokból kimásolt - (Nagy-)Izrael-barát szöveget adta be írásbeli hozzászólásában, és a hazánkat felvásárló terrorállamot támogatta szavazatával Strassburgban - így képviselve az őt mandátumhoz és eurótízezrekhez juttató nemzeti radikális szavazókat.”

A címkéidet a homlokodra ragaszd, ott van jó helyük.
Persze hogy nem ezen az alapon működik az értelem vértelen forradalma, viszont megint beigazolódott, hogy az a hülye, aki másokat hülyének néz.

„2006-ot meg forradalomnak nevezni komoly aránytévesztés.”

Egészen trehányak és felületesek kedvéért idézem magamat:
„Hányszor győzött Magyarországon felkelés, forradalom? Egyszer sem. 1514 elbukott, 1848 elbukott, 1956 elbukott, 2006 elbukott.”

„Úgy gondolom, hogy 1848 – 1956 és 2006 az elbukásban közös, egyébként nincsenek egy súlycsoportban, mert a XXI. század elején már csak szófosásra és zavargásra tellett.”

Elnézést a rászorulóktól, de nincs több időm a gyógypedagógiai szintre.

Ironfist 2012.10.26. 23:13:54

@Bee-zony:
"A fél belváros lerombolása 1956-ban volt, nem 2005-ban, és akkor is csőcselékezték őket, ugyanígy mint te most a 2006-osokat."

Tényleg nem vagy képes értelmezni, amit mondok, és nyilvánvalóan kissé túlzó számadatba kötsz bele? Gratulálok, ez az igazi módja annak, hogy cáfold azt, hogy ők csőcselék lennének. Valóban, számszerűleg nem a fél belvárost rombolták le, hanem kevesebbet - és szerinted ettől már nem is csőcselék? Hadd segítsek egy kicsit: de.

"A „cigánykirály” ott sem volt akkor,"

Tényleg? Akkor csak a hologramja beszélt volna a fidesznaggyűlésen? Ne próbáld mentegetni... csak magadat járatod le ilyen nyilvánvaló hazugságokkal!

"Gy. Ferenc köztörvényes adócsaló és ország-elkúró puccsista miniszterelnök"

Adócsaló? Na, bizonyítsd! Köztörvényes? Tudtommal a kordon elbontása, meg az MSZP-szerver feltörése köztörvényes bűn, valóban, de az, hogy nem tudta rendberakni az országot, miközben a fidesz ott torpedózta, ahol csak tudta, az azért nem köztörvényes. Puccsista? Tényleg? Mikor, és kit puccsolt le?

"az elvtársainak mondott tavasszal, zárt körben,"

Igen, egy olyan beszédben, amit a retardáltak még mindig nem fognak fel, miért, és kiknek mondta/szánta... Gratulálok, örülj magadnak, és hajtogasd csak, hogy elkúró, meg hazudós! És, ha nagyon rád jön a rapli, csapd hozzá azt is, hogy szemkilövető! :D

"Nem a képével, hanem a tetteivel volt „némi” gond."

Na, tehát ha jól értelmezem, Gyurcsány Ferenc miatt éhen halt az ország negyede, valamint orosz bábkormányfő volt. Értem. Ehez szintén csak gratulálni tudok, mert már nincs erőm egyszerűen, hogy ilyen mértékű sötétséget megpróbáljak cáfolni.

"Hol ott, és mikor? 2006. október 23-án pl. volt lovasroham, és tömeges letartóztatás is volt szeptember végétől,"

Akkor, mikor a fidesz által utasított csőcselék ráhúzta a rendőröket a fidesz által elbutított agyhalottseregre.

"pl. a köztörvényes bűnöző miniszterelnökö"

CSAK EGY köztörvényes bűnt mondj, amit Gyurcsány Ferenc követett el! Csak egyet!

" hanem azokat, akik ki mertek menni az utcára, tiltakozni, tüntetni, vagy csak épp járókelőként voltak rossz időben rossz helyen, és kézre estek, mert a rendőrség nem mérlegel; és tényleg nem."

1.- A rendőrség az állam erőszakszervezete. Pont.
2.- A rendőrség a be nem jelentett tüntetést FELOSZLATJA. PONT.
3.- A rendőrség nem mérlegel, hanem PARANCSOT HAJT VÉGRE. PONT.
4.- A rendőrség órákig tartó, hangosbemondón keresztül történt figyelmeztetése után indult meg az oszlatás. Hadd ne kelljen már sajnálnom azt, aki még ezek után is ott maradt, vagy ilyen körülmények között ment le hajnalban kenyeret vásárolni...

"Amikor a rendőrség bűnözővédő államvédelmi hatósággá "lép elő", akkor ott már nem rend és rendfenntartás van, hanem legyőzendő ellenség,"

Mint mondtam, a rendőrök nem csinálhatnak olyat, hogy én most nem értek egyet az adott kormány politikájával, úgyhogy nem engedelmeskedem. Aki ilyet tesz, teljes joggal zárják ki a testületből. Ugyanis a rendőrség - nyisd ki jól a szemed, ha eddig nem tudtad volna elolvasni! - PARANCSOKNAK ENGEDELMESKEDIK. És ha neked ettől legyőzendő ellenség lesz, akkor téged se tudlak sajnálni...

"Az lett volna a megoldás, hogy valódi forradalom keretében megdönteni az MSZP-Fidesz rezsimet, csakhogy nem volt kikkel."

Vagy az lett volna a megoldás, hogy nem szavaztok rájuk! Hanem - teszem azt - egyéni jelöltekre, pártfüggetlenekre. De neeeem, a tömegeknek fontosabb volt, hogy a másik fél ne győzzön, és miért? Mert Orbán Viktor fanatizálta a népet, és per pill az ország egyik fele gyűlöli a másikat emiatt. Gratulálok hozzá!

" és a tettek mezejére léptek, és abból lett némi, futballmeccs-szintű zavargás."

Lófaszt! 2006 őszén több ezer, fidesz által fanatizált/megfizetett köztörvényes bűnöző - na ŐK az igazi köztörvényesek pl. - lerombolta a fél belvárost (azért is fél belvárost mondok, és ha nem tetzsik, akkor tanulj meg szöveget értelmezni, ne feltétlenül szó szerint!) szétrombolta az MTV székházát, és a rendet fenntartani igyekvő rendőrségre is rátámadt. Hozzáteszem, például letépett kerítésekkel, vasrudakkal, molotov koktélokkal, és felszedett utcakővel. És - hozzáteszem - az összes, útjukban álló kirakatot bezúzták, és az összes útjukban parkoló autót felgyújtották. Valóban, nemes forradalmárokra, avagy szelíd tüntetőkre jellemző cselekedet, nemde?

Az két halott pedig gondolom azt jelenti - szerinted - hogy Gyurcsány Ferenc, aki maga a gonosz, megbosszulta az őszödi beszéd kiszivárogtatóin magát, mi? Gondolom, te már azt is tudod, ki szivárogtatta ki, hiába nem volt megnevezve, kire gondoltak. Sőt, biztos forrásból tudod, hogy maga Gyurcsány végzett mindkettejükkel, igaz?

Egyébként mióta is laksz külföldön?

picur3ka 2012.10.26. 23:33:15

@Ironfist:

"Na itt jöttem rá, hogy te nem is hiszed el, amit mondasz. Szép volt, beugrottam, hogy te tényleg ennyire sötét vagy, de ezek az utolsó kommentjeid kicsit túlzóra sikeredtek. Aki ilyen sötét, az életképtelen. Legközelebb okosabban trollkodj, hogy sokáig húzhasd az emberek agyát! :)"

Beszarok a rohogestol.... Ilyen emberek tenyleg vannak, vagy csak klonoznak titeket, mint droidokat?

Ironfist 2012.10.27. 00:28:18

Ja, picuháromka, ide is mondom, hátha nem veszed észre, hogy máshol már reagáltam neked (kinézem belőled, amennyi "értelmet" sugárzik minden egyes kommented): majd ha megtanulsz szöveget értelmezni, akkor szólhatsz csak hozzám. Addig pedig - vagyis örökre - ignore. Csá, szektásgeci. :)

picur3ka 2012.10.27. 01:36:39

@Ironfist:
.
Csa, mondja a szovegertelmezos tolvajszlenges faszi. Halalrarohogos adag vagy.

Ironfist 2012.10.27. 14:57:38

Jaj, annyira jó tudni, hogy folyamatosan erősítitek meg az elméletemet, ti fideszszektás, agynélküli életformák. :) Elmondom mindegyikőtöknek, hogy ignore, tehát nem látom, mit írtok, csak egy értesítőt kapok, hogy valamit írtatok. De ti minden alkalommal még írogattok nekem továbbra is. Gratulálok hozzá - vagyis inkább magamnak, amiért sikerült ilyen parazitákat találnom, akik ennyire megerősítik a bizalmamat abban, hogy veletek szemben nem tudok tévedni egyszerűen. :D Nem is kell hozzá csinálnom semmit, gyakorlatilag az arcomba nyomjátok saját retardáltságotok bizonyítékait, én meg csak nevetve konstatálom, hogy lám, még egy teljesen tipikus szektás fideszzombi, aki pontosan ugyanazt mondja, és pontosan ugyanúgy viselkedik, mint a többi, akiket korábban már ignoráltam :D

Vagy röviden:
Villanyszámla: párezer forint
Internetdíj: 4000 forint
Látni, ahogy a fideszes hazaárulók majd megszakadnak abban, hogy trollkodhassanak, és aztán látni, hogy minden erőlködésük kudarcot vall: felbecsülhetetlen. :D

picur3ka 2012.10.27. 21:13:59

@Ironfist:

Te annyira agygyenge vagy, hogy elhiszed es hirdeted, hogy a Fidesz csodolte be az orszagot? Eddig az anyamehben voltal? Hany eves vagy te gyagyas?

Horizont 2012.10.27. 21:23:56

@picur3ka:
Miért már csődben is van? Azért azt remélem tudod, hogy ők is hozzátettek egy mammut méretű szart! Persze tudom, hogy szerinted semmit az égvilágon, de törődj bele, hogy igen! Fel tudod dolgozni? :)

picur3ka 2012.10.27. 22:26:42

@Horizont:

2008 az ev, kedves Horizont, regen megtortent ez. Mikor hamisitott budzset adtak be az unijonak. Te szorakoztasd magad, a hozzaszolasod tobbi resze erdemben nem vitathato handzsa.

Ironfist 2012.10.27. 22:43:22

Örömkönny csillog a szememben, komolyan. :'-) Volt már pár retardált itt, aki nem fogta fel elsőre, hogy nem látom, mit írnak, de ez a picur3ka mindegyiken túltesz. Annyira jó, hogy sok ilyen fideszes van, mert akinek 40-nél több az IQ-ja, látja, hogy ezek csak magukat égetik, és képtelenek az emberi kommunikációra/magyar szövegértésre.

De te, picur3ka, írj csak nyugodtan: meg van engedve, hogy kiéld magad, ha már csajod nincs, és csak a politikailag másként gondolkodókokon... vagyis politikailag gondolkodókon... vagyis, a gondolkodókon tudod kiélni magad. Úgyhogy írogass nekem, küldözgesse a rendszer a sok értesítést, ami kvázi azt tartalmazza, hogy "Te, ez a hülye még mindig nem fogta el, hogy nem látod, amit ír..." Hajrá! ^^

picur3ka 2012.10.27. 22:50:36

@Ironfist:

Te, az ilyen csufolkodos neven nevezes, az kommie tomegkultura, ezert veszitettek ilyen csunyan az elmult valasztason. A negyvenes IQ-ju ciganyok a szocikra szavaznak. A tobbi 40-es IQ-ju szoci szavazo atment a Jobbikba.

A gyulolkodesi kulrurad es a csufolkodasi szokasaid magukert beszelnek.

Nincs csajom. Az tuti, 50-es no vagyok.

Ironfist 2012.10.27. 23:32:03

Nagyon jó, csak így tovább, agynélkülikém! :)

picur3ka 2012.10.28. 00:23:02

@Ironfist:

Szoval, hany eves tinedzser Jobbikos tizennyolceves fiuka maga, aki kioktatni probal itten?

Az anyukaja pincejeben lakik, ugye?

tiborc2008 2012.10.29. 11:03:20

Tisztelt Honfitársaim!
Totális állami csőd.
Kiver a víz a következő választásoktól.
A lehetőségek:
- marad zakkant fasz orbán még zakkantabb és még nagyobb fasz matolcsival
- jön a libatolvaj patkány
- jönnek degenerált jobbikosok

Ebből igazán az első kettő esélyes, és mindkettő borzalmas.
Nincs remény, Magyarország számára befellegzett.

Bee-zony 2012.10.29. 21:22:57

@Ironfist: Az állításaimat illetően megtalálható minden a neten, amíg a zsidó maffia el nem tűnteti...

Pl.:
Feljelentés Nomentana-ügyben
mno.hu/migr/feljelentes-nomentanaugyben-521513

Gyurcsány cége mégis kárt okozott?
mno.hu/migr/gyurcsany-cege-megis-kart-okozott-523857

Gyurcsány Ferenc
hu.metapedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc

Csakhoy neked feleleges bármit is bizonyítani, mert azokat úgyis figyelmen kívül hagyod, és fújod a magadét. - Figyelj, nem sajtból van a Hol. - De, sajtból van a Hold. Akkor vedd fel az „ártatlan Gyurcsány” és a „jó államvédelmi hatóság” mellé az „ártatlan Ceausescu”-t és a „jó Securitate”-t is, és a lapos földet, és a sajtból van a holdat az alap-rögeszméid mellé, az már négy, és majdnem kerek, olyan, mint az elgurult gyógyszered.
A normálisakra sincs elegendő időm, hát még az idő- és energiafaló rögeszmésekre.
Akinek rögeszméje van - amire nem hatnak se tények se érvek, azért rögeszme, pl. hogy "2006 őszén több ezer, fidesz által fanatizált/megfizetett köztörvényes bűnöző - na ŐK az igazi köztörvényesek pl. - lerombolta a fél belvárost", valamint másokra vetíti ki a saját gondolatait, hogy ők gondolják ezt vagy azt, és pont olyan megatív és kártékony, mint egy megszállott judaista zsidó, az keresse fel háziorvosát, gyógyszerészét, az a problémára a megoldás, és nem az, hogy én pótoljam a tájékozottsági hiányosságait.

Ajánlott linkek:
Az elmebetegség mint zsidó kórság
www.antidogma.hu/node/3109

A júdaizmus pszichopatológiája
hu.metapedia.org/wiki/A_j%C3%BAdaizmus_pszichopatol%C3%B3gi%C3%A1ja
(...)
"Még ha az értelem mondja sőt minden erejével kiáltja a harc értelmetlenségét a kis jelentéktelen izraeli nép (értsd: A világzsidóság, nem csupán "Izrael állam") és a világ többi népe között... mely abszurdnak, zavarosnak és gyalázatosnak tűnik, mi csatát vívunk Izrael és a népek között- és ez csak is népirtó és teljes lehet, mivel az ő és a mi azonosságunk harcol egymással."

Helyesen olvasta: A harc a zsidóság és a többi nép között csak is "népirtó és teljes" lehet. A "béke" Izraellel nem többet vagy kevesebbet, "népirtást" jelent, az emberiség kiirtásának biztosítéka- kivéve azokét, akiknek megengedik, hogy kultúra, múlt és hagyományok nélküli rabszolgákként éljenek.

Az ördög semlegesítése

Kérdés, hogy lehet-e a júdaizmus agresszív voltát semlegesíteni, hogy megvédjük az emberiséget annak szörnyűségeitől, olyan borzalmak, melyek túlszárnyalhatják a pszichoanalízist, a marxizmust és a globalizmust. Először is tisztában kell lennünk a tényekkel: "A kölcsönös félreértések századai után az antiszemita keresztények, a mohamedánok és Hitler sem volt képes megoldani a zsidó kérdést. Tény, hogy a zsidók számban növekszenek és éltetik gyűlöletüket a világ többi népe iránt. Ez a gyűlölet alapvető túlélésük számára és lelki genetikájukhoz. Ez tette lehetővé számukra hogy összefogjanak a közös ellenség ellen, míg más civilizációk eltűntek.

A rabbik a maguk részéről mindent megtettek, hogy génjeik zsidók maradjanak. Még egy hitehagyott zsidó is zsidó marad, ezért teljesen fölösleges megkísérelni elhagyni a zsidó börtönközösséget. A zsidóság tényleg börtön. Az az állítás, hogy egy zsidó nem képes megszűnni zsidó lenni, a zsidóság túlélésének érdekében működik.

Feladatunk, hogy elszállásoljuk ezeket a betegeket magunk között, mivel a zsidók nem annyira gonoszak mint inkább betegek, akiket meg kell gyógyítani.

A zsidókat egyenként és komolyan kell szeretni ahhoz, hogy kiszabadítsuk őket börtönükből. Csak akkor szabadulnak meg az őket fogva tartó kultusztól, és attól a veszélytől, melybe az emberiséget akarják belerángatni.

Ironfist 2012.10.29. 23:09:48

@Bee-zony:
Wow, ember... mindenkinek jogában áll hülyének lenni... de te elég csúnyán visszaélsz ezzel a jogoddal...

Meridian74 2012.11.04. 18:12:38

ezt csak most olvastam, de feltenném a kérdést, mégis mire számítottatok? Magas labdára?!

Már nagyon is várható volt hogy ez a milla nevezetű neoliberális kreálmány mikor húzza előtérbe ismét ezt a sok mindenben "ludas" bajnait...

Amúgy szánalmas ez a figura. pénzért bármit. Rendkívül rossz előadó, égett mint a rongy de úgy vélem csak végig arra gondolt, ezért majd mennyi "jutalmat" (értsd: milliókat) fog majd kapni... ha már úgyis a "Millá"-ban van, akkor 'millás a fizetés is...

picur3ka 2012.11.04. 19:28:45

Ugyan, errol beszelni se erdemes. Egy bunozoi csapat, semmi politikai programjuk nincsen, mint a : hogyan keruljunk hatalomba. Vege.

Van hat - egyelore - kommunista part , mindig ezt jatsszak 20 eve, cellas osztodassal szaporodnak es eladjak magukat az naiv idiotaknak, mint uj partot.

A valasztas azon fog megfordulni szerintem, hogy a Jobbik is trojai falo-e, ennyi. Es hogy az lehet, annak eselye vagyon es nagy.

Ironfist 2012.11.04. 21:09:53

@Meridian74:
Gratulálok, nagyon okos hozzászólás volt. :)

picur3ka 2012.11.05. 23:43:31

@Meridian74:

Bortonben kene lennie az faszinak.

picur3ka 2012.11.05. 23:44:17

@Ironfist:

Te is hozzaszoltal? Mit mondtal?

picur3ka 2012.11.05. 23:45:14

@Ironfist:

Rolad meg mar ne is beszeljunk!

Ironfist 2012.11.06. 21:53:35

Hihetetlen ez a nyomi. Rendületlenül küldözgeti a rendszer az értesítőket, hogy a picur3ka beszélgetni akar velem. Elképesztő, hogy ennyire sötétek az emberek... ez már-már az életképelenség határát súrolja...

picur3ka 2012.11.06. 22:56:12

@Ironfist:

Nyomi rendszer, ne allj szoba vele, szurd ki!

picur3ka 2012.11.06. 22:57:39

@Ironfist:

a franc akar veled beszelgetni kulonben, csak megjegyzest tettem/minosittem a hozzaszolasodat. Fogjak, ha hozzaszolsz, ezzel jar a cucc.

Ironfist 2012.11.07. 18:24:56

Kész vagy, kisgyerek :D Ennyire makacsul még senki se akarta nekem megmondani a tutit, miután letiltottam :D

süti beállítások módosítása