Skip to content


       Szűrés lista

Még együtt ünnepelni sem tudnak - hogy akarnának kormányozni?

A bennem lakozó Török Gábor azt mondja, hogy akkor tegnap el is dőlt minden. Bár amúgy is tökmindegy mi lesz tavasszal, mert vagy Dumb vagy Dumber nyer, hát nem hótt mindegy?
Titokban azért reménykedtem, hogy sikerül legalább egy picit ünnepelniük is, elvégre valami piros betűs ünnep volt, nos, ez nem igazán sikerült. A beszédeket hallgatva, bármelyik szerdán is le lehetett volna zavarni ezeket a műsorokat.

A Békemenetet megnéztem személyesen is, molinót cipelő első soron kívül (Széles, Bencsik, Kerényi, Bayer, akik a rendszer gyümölcseit falatozzák nap mint nap) a mögöttük vonuló tömeg sajnos tényleg azt hiszi, hogy ellenségek vannak mindenütt, háború van és hogy mozgósítani kell. Ha nekik Orbán Viktor fanfárszólamra kinyilatkoztatja, hogy ő tényleg egy Élő Isten, azt is megtapsolják. De legalább nem félnek. 

A Duna másik oldalán, az össz-ellenzéki balliberális Nagyszínpad már jóval izgalmasabbra sikerült. Nem tudom ki találta ki ezt a közös "ünneplést", de elég nagy mellényúlás volt. Semmi pluszt nem adott az ellenzéki kampányhoz, viszont egy nap bottal jól megkavarták a pöcegödröt, és nem szép dolgok úsztak fel a felszínre. Ennél még az is jobb lett volna, ha mindenki egy kis téren a maga szimpatizánsai előtt mondja el, a halálunalmas, semmi újat nem tartalmazó "Orbán-vezéres", "felcsúti-maradonás" beszédét.

- Nem lett volna szabad közösen ünnepelniük.

- Olyan szónokokat kellett volna keresniük, akik tudnak is élőben, tömeg előtt beszélni.

- Bajnai még mindig rossz szónok.

- Gyurcsány még mindig jó szónok.

összefogás1.jpg
- Ha 5 percet beszélhet egy szónok, és megszabják előre hogy miről nem lehet beszélni, akkor Gyurcsány Ferenc hogy beszélhetett 12 percig? Szervezés?

összefogás2.jpg

- Ki gondolta úgy, hogy a bizonytalan, netalán jobboldali szavazókat az "elmúltnyolcév" három emblematikus alakjával (Kuncze, Fodor, Gyurcsány) lehet megfogni? 

letöltés.gif

- Bokros Lajos? Uraim, kérem ... ide hallom Kubatov Gábor nevetést a Lendvay utcából.

- Szegény Párbeszéd Magyarországért ... biztos az volt a titkos vágyuk, amikor kiszakadtak az LMP-ből, hogy egyszer Fodor Gábor és Mesterházy Attila között mondjon beszédet a társelnökük. Tényleg, mi van Jávor Benedekkel? Csak nem volt neki büdös ez a lineup?

- Mesterházy Attila ... nos, neki külön szeretnénk gratulálni!

mester.gif

Képes volt a saját ünnepi rendezvényükön, a saját oldalukhoz tartozó balliberális közönség előtt zavarba jönni, csak mert azt kiabálták, hogy "Összefogás, összefogás!"
Egyből az egyik kedvenc rajzfilmfigurám ugrott be, Bátor, a gyáva kutya.
Bátor dolog így nekifutni egy hosszú, országos választási kampánynak. Lehetséges, hogy egy-egy kampánygyűlésen lesznek majd nem balliberális nézők ... akkor mit fog csinálni? Elsírja magát?

Friss:
A legnagyob troll, zseniálisan alázza Attilát :-)

printscreen_2013.10.24_11h13m34s_003_.jpg

Címkék: mszp gyurcsány pm együtt dk

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr565596307

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Széthúzás Szövetsége 2013.10.26. 18:22:57

A Nagy Baloldali Összefogás krónikája a Gyűrűk Ura nyomán. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.            

Trackback: Nyolc ok, amiért jövőre is a Fidesz nyer 2013.10.24. 19:41:03

Ha hihetünk a közvélemény-kutatásoknak, akkor a Fidesz biztosan vezet a pártok versenyében, és hacsak nem történik valami drámai változás, akkor megnyeri a 2014-es választást. A maga formálta választási szabályoknak köszönhetően pedig nem is kell a sza...

Trackback: Kiállt dadogni, erre a Medián azt mondta, már 14 százalékon áll 2013.10.24. 19:22:30

. A Bajnai-szövetség egy éve, két percben, Francesco Zombori előadásában. Fájdalmasan igaz, egyben nagyon vicces videó. Ha szeretnéd tudni, ki Francesco Zombori, és miért nyerít, kattints ide! A paródia leirata: "Egy éve kezdődött a sztori, jött ...

Trackback: "Bejött, mint egy bonviván, de senki nem akarta belefojtani a szót" 2013.10.24. 19:20:50

. Az ATV Fórumára ma betelefonált az összefogást elsőként skandáló szimpatizáns, és közölte, szó nincs arról, hogy bárki bele akarta volna fojtani a szót Mesterházy Attilába. Elmondta, ő kezdte kiabálni, hogy "Összefogás!", mégpedig azért, mert a Mest...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.24. 16:13:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Összefogás? 2013.10.24. 10:26:41

Hát elég érdekesre sikerült ez a mai összellenzéki tüntetés. Az előzetes hírek szerint nem egyeztetettek előre szónokok a mondanivalójukról, így bizony a rendezvény jó magyarosra sikeredett: majdhogynem többet szurkálták egymást, mint a közös ellenf...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.10.24. 17:16:01

@Flynn Rider:
Anno ugyanezt gondoltam Torgyánról, hogy az ellenzék beépített embere. :D

♔bаtyu♔ 2013.10.24. 18:00:48

Pedig azt gondolná az ember, a volt komcsik jól elvannak a volt besúgóikkal, hírhedt komcsi szülők fura, de politikai hatalomra törő gyerekeivel, magukat civil liberálisnak álcázó külföldiek megbízottjaival.

Úgy látszik, ha kicsi a kondér, megy rendesen a marakodás.

sanity 2013.10.24. 18:00:56

@Flynn Rider:

Ha nem is fizeti, de eléggé érdeke Orbánnak, hogy valaki szorongassa az MSZP tökeit balról is. Szerintem nem véletlenül úszta meg Fletó Sukorót, meg a többi huncutságát....

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.10.24. 18:05:08

@Vidéki: Mármint nem vagy olyan finnyás, mint Budai vagy Ókovács urak. Mert hát szerintük a nekik juttatott Audi A6 nem luxusautó, sőt, egy lelakott roncs.

Nem értesz egyet Budai és Ókovács urakkal? Szerinted a nekik közpénzből juttatott luxusautóról nyilatkoztak becsmérlően? Hiszen szerinted az Audi A6, amivel ők is járnak, luxusautó!

szist 2013.10.24. 18:09:23

Hogy ki találta ki, hogy együtt ünnepeljék okróber 23.-át ? Nem fogod kitalálni ... a gyurcsótány!!!
Már akkor mikor hetekkel ezelőtt sms-t írt a baloldali ellenzék vezéreinek. Akkor kiötlötte a hatalomvágyó agyával, hogy letámadja őket az ünnep méltatása helyett ! A sok lökött mamelukja pedig túlzengték a harangokat is az ünnep napján... szerencsére nagyon kevesen vannak .....
a szerencsétlen furakodó így nem fér fel a hajóra, mivel az már elment !!!!

gnme 2013.10.24. 18:15:11

az mszp és a fidesz már bizonyítottak

nálam a "falhozvert lófasz" kategóriába tartoznak, ami a vicclapok szintjével egyezik meg

♔bаtyu♔ 2013.10.24. 18:15:47

@szist: Nem lökött itt egyik sem. A dolog arról szól, melyik balliberális párt hány képviselői helyet kap és az már látszik, hogy nem fognak sok helyen osztozni. Egy, a helyek 30%-át elfoglaló Bajnaira lehet tekinteni úgy is, mint hű szövetséges, de lehet úgy is tekinteni, hogy 2018-ra már a helyek 60%-ra fog igényt tartani, magyarul átveszi az MSZP-t. Gyurcsány dettó, Fodor pedig csak a hatalomvágy miatt.

centenárium 2013.10.24. 18:16:42

A BÉKEMENET igen az egy magával ragadó fenkölt méltóságteljes ünnepség volt.
Amennyiben ez nem október 23-án van,amikor nincsenek helyi ünnepségek 1 millió ember vonult
volna fel.
Mennyire látható,hogy a magyar ember nem kér a posztkommunisták,posztliberálisok és
feltörekvő, semmiből kikelő,macskajancsikból. Összefogást-Ti fogjatok csak össze pár ezer
magyartalan senki.

Sexual Harassment Panda 2013.10.24. 18:33:17

@vontod75:
"1. Alaptétel. A felcsúti napóleonnal lassan, de biztosan kiírjuk magunkat Európából"
Úgy gondolod?
A sértődöttségen kívül mire alapozod ezt?
Nekem inkább úgy tűnik, Orbán Viktorral semmit sem tud kezdeni európa.

szist 2013.10.24. 18:51:47

@♔bаtyu♔: Beteg vagy batyus..
2018-ra ezek az általad említett "vezérek " belefáradva a nagy bukásnak - elmennek az egyetemekre oktatónak! Az nagyon jól fizet, főleg amerikában, a pénz és a hatalomvágy nem fog összejönni a következő választásokra sem....hál'istennek

komplikato 2013.10.24. 18:53:40

@lyken: Az a baj, hogy van 130 párt. Ezek nagy része teljesen értelmetlen vagy érdemtelen, de lehet köztük olyan, ami pl. a KDNP helyett ténylegesen keresztény demokrata. Lehet köztük olyan ami nem csak névleg baloldali. Lehet köztük olyan, ami igazi jobboldali, nem ilyen amorf, mint a Fidesz. És így tovább.

Nincs mögöttük ember, nincs mögöttük pénz. Mi a teendő?
Aki változtatni akar alapít egy X+1-ik pártot? Ami beáll a fenti sorba és maximum valamelyik választás előtt 1x hallani róla (vagy se) aztán megy a többi után a süllyesztőbe?
Vagy választunk az ajtón kidobott, de ablakon folyton visszamászó, semmihez sem értő populista és demagóg megélhetési politikusokból mint eddig?

Azért azon csodálkozom, hogy a sok "nem-oligarchia", meg "nemzeti tőkés" (csak off-shore témát ne fesszegesse senki ugye) miért nem grundolt még magának egy igazi kapitalista pártot? Ha már úgy is bármelyik aktuális kormányt olyan jól tudják dróton rángatni, legalább értelme is lenne ...

komplikato 2013.10.24. 18:56:06

@♔bаtyu♔: Pedig azt gondolná az ember, a volt komcsik jól elvannak a volt besúgóikkal, hírhedt komcsi szülők fura, de politikai hatalomra törő gyerekeivel, magukat civil konzervatívoknak álcázó fizetett megbízottjaival.

Úgy látszik, ha kicsi a kondér, megy rendesen a marakodás

komplikato 2013.10.24. 19:02:27

@Sexual Harassment Panda: "Nekem inkább úgy tűnik, Orbán Viktorral semmit sem tud kezdeni európa. "
Hát azért voltak jelei, hogy ha nem Merkel győz, akkor kivágnak minket, mint macskát ...
Azért volt akkora nagy örömújongás bizonyos körökben a győzelme miatt.
Sajnos túlságosan kompromisszumos az illető, ezt bizonyítja a töketlen lépések sora USA lehallgatási botrány ügyében ...

Blogger Géza 2013.10.24. 19:22:28

@komplikato: Miféle konkrét jelek??? Az, hogy ballib újságírók leírták a vágyálmaikat, az jel?

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:26:10

@lyken: "Viktornak meg csak annyi a dolga, hogy hátradőljön és igyon egy kávét."

Nem emlékszel a szánalmas vergődésére, amikor az MDF nem akart vele összeállni? Amikor feladta volna a miniszterelnök-jelöltséget is? Amikor Gyurcsány feltörölte vele a padlót? Azóta sem mer kiállni senkivel vitatkozni (nem mintha papír nélkül tudna egy mondatot is mondani).
Nos, akkor hány hívője szaladt el Gyurcsányra szavazni? És én elmegyek a nemzeti bolsevik Kedves Vezetőre szavazni, azért mert az ellenzék vitatkozik? Szerinted?
Az ellenzékre szavazni akarók nem egyenlők a békamenettel vagy a csürhe náci gárdistákkal.

Kalmár 2013.10.24. 19:28:06

Lássuk be, hogy minden balliberélis kormányzás a koalíciós huzavonáról szólt.
Folyamatosan méregették, hogy kié nagyobb.
A válsztások első fordulójában mindenki ment egyedül, utána pedig elindult a mandátum tőzsde.
Mikor éppen ki volt erősebb, az diktált. Persze semmi nem működött és mindig a másik volt a hibás.

Ennek lett vége.
Viktor zseniálisan felezte a parlamentet felhajtva ezzel a mandátum tőzsde tétjeit.
Az egyforduló pedig szétzavart farkas hordát csinált a balliberókból.
Most nincs első forduló, előre kell megtenni a téteket.
Így elvágják egymás trokát, már a rajtvonalon.
Ezek ilyen emberek....

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:29:13

@Blogger Géza: Úgy írsz, mint akit testvérek hoztak össze, szakadj meg.

Kalmár 2013.10.24. 19:31:30

@hazug fidesznyik: Amikor Gyurcsány feltörölte vele a padlót?

:))

Ez volt az amikor Fletó megkérte Viktort, hogy ne mondjon olyat, hogy itt bárki vizit díjat tervez?

Aha. Az tényleg fasza volt. Érdemes végignézni újra a következő 8 év ismeretében.

Elmebeteg aki még kormány közelébe engedné.
Szerencsére ennek semmi esélye. Nagyon kevesen vannak ilyenek.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:31:35

@Kalmár: "Folyamatosan méregették, hogy kié nagyobb."

Ja, mert te azt nézegetted, hogy melyiket kaphatod be, Orbán-köcsög.

WhyCantITouchIt? 2013.10.24. 19:32:40

A tegnapiak alapján vajon mennyire kell balfasznak lenni ahhoz, hogy valaki komolyan gondolja azt, hogy ez a csapat kivezeti az országot a tudom is én miből meg honnan?
Sztem eléggé.

NYJetsTD 2013.10.24. 19:33:09

Állítólag a fidesz és az mszp közös vetélkedőt indít, fikázd gyurcsányt címmel. A legjobb beadványok bajnai tollát nyerik meg. Fővédnök: szanyi captain.

Kalmár 2013.10.24. 19:34:40

@hazug fidesznyik: De jó, hogy a baloldalt szégyeníted a személyeddel !

Írj sokat! Ne add fel!

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.10.24. 19:37:14

Nagyon remélem hogy a pápaszemes patkánynak, baynaunak, szarházinak és a LuMPosoknak lesz egyenként 4,9%-uk, ez mekkora lenne már! :DD

Márpedig ha igy folytatják ez lesz a vesztük (ami nem baj)

Amugy a Békemenet felemelő érzés volt, mintegy 1 millióan vonultunk. Ez RENGETEG szám!!

4,9%-ot egyenként a baller bandáknak! BALFASZ ÁLLATOK! :DD

pedes75 2013.10.24. 19:38:08

@dr. Aullah:

"Megszeretném érni, hogy egyszer az okt23 nem egy pártrendezvény nap lesz, hanem közösen ünnepel mindenki."

Úgy érted, az áldozatok családtagjai, és azok, akik a pufajkás Horn szobránál könnyeznek?

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:39:43

@Kalmár: "Ez volt az amikor Fletó megkérte Viktort, hogy ne mondjon olyat, hogy itt bárki vizit díjat tervez?"

Nem mindegy neked, hogy mit mondott? Leradírozta, és kész. Ezen nincs mit megmagyaráznod, mert jobban hazudott, mint a vezíred. Ezt azóta sem tudjátok megemészteni, mint a szemkilövetést, barmok. Viszont nem vagy érzékeny a rabló kormányod mutyijaira, ahogy elnézem. Jól látom, hogy ganéj vagy?

Kalmár 2013.10.24. 19:42:58

Szomorú amikor az összefogás azt jelenti, hogy Fletó összefogja Mesterházy torkát két kézzel.
Bajnai csendesen köpköd a háttérből, mert nem fér oda. Bár néha Mesterházyt éri, de úgy sem rossz! Közben csendesen köröznek, mint a keselyűk, Fodor, Kuncze, Schmuk stbstb.
Ha valaki megsérül,azt ők tépik darabokra és folyamatosan szövetséget ajánlanak bárkinek bárki ellen. Politikai Laokoon csoport ahol csak vesztesek vannak.

Néha kihallatszik a porfelhőből egy "nesze neked Orbán!" de nehéz értelmezni, mert ő nincs is a közelben.
Éppen kormányoz.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:43:30

@Kalmár: Nem írok sokat, mert nem fizetnek érte, mint téged, te majom.

_most_ 2013.10.24. 19:43:40

azért meg kell hagyni Gyurcsány jól tolja, vannak igazi rajongói, szerintem a birkameneteseket simán meg tudná győzni, hogy rá szavazzanak, nem véletlen áll még minidig a fidesz célkeresztjében Gyurcsány, hisz a nyájat őrizni kell, mert könnyen elkóborolnak :D

feryke 2013.10.24. 19:44:31

@SzaGyu: azért IGAZSÁGTALAN VAGY mindenki saját akaratából ment oda ahol azt hallotta amit szeretet volna hallani ezért nem lehet elítélni senkit te se ahhoz az ISTENHEZ IMÁDKOZOL AMIHEZ ÉN még sem gondolom hogy az ellenségem vagy

Ajtony 2013.10.24. 19:45:48

@hazug fidesznyik: fogadni mernék, hogy a Köztársaság téren széket cipelő BIT-es hülyegyerekként eddig is a kedvenceidre voksoltál :-)

Kalmár 2013.10.24. 19:47:42

@hazug fidesznyik:
Fletó DK 4%
Orbán Fidesz 50%

Jó az emésztésed?
Vegyél be szódabikarbónát! Szépen leradírozták Fletót.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:49:13

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "Amugy a Békemenet felemelő érzés volt, mintegy 1 millióan vonultunk. Ez RENGETEG szám!!
BALFASZ ÁLLATOK!"

Büszke lehetsz rá, hogy ott voltál a békamenetben, mint agyatlan hazaáruló.

Kalmár 2013.10.24. 19:49:54

@hazug fidesznyik: Na most majom vagy ganéj? Döntsd már el!
Nem tudom melyiken sértődjek meg.
Komolyan, teljesen megbízhatatlan gyalázkodó vagy! Pont mint Fletó!

_most_ 2013.10.24. 19:53:25

@Kalmár: egész eddig 1% körül mérték a DK-t, ha ilyen ütembe nő a támogatottságuk, lesz még Gyurcsány Magyarország miniszterelnöke, igazán vicces helyzet lenne :D

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:53:58

@Kalmár: A bolsevik pártod 3 évi rablásáról mesélj, amúgy is erre vagy érzékeny (ha már erre a blogra jöttél a libsik farkát benyelni). Szóval, mi van mutyikkal? Miért lopjátok a magyar földet? Miért loptok százmilliárdokat? Hallgatlak, Orbán-troll...

Kalmár 2013.10.24. 19:54:07

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Bajnainak 10% kell! Mivel választási szövetségként indul......a marha.

Szóval ő gyűjthet 9,9%-ot is! Bár erre semmi esélye, zuhan, mint a kő.

Kalmár 2013.10.24. 19:55:58

@_most_: Az nem lesz. Nem lehet soha. Az egyetlen járható utat választotta. Radikalizálódik, így egy réteg párt vezetője lehet szűk parlamenti bejutással.
Kormányzó erő nem lehet!

Szóval tehetséges gazember.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:56:04

@Kalmár: "Na most majom vagy ganéj?" Mindkettő.

Netuddki. 2013.10.24. 19:58:47

@Kalmár: "Néha kihallatszik a porfelhőből egy "nesze neked Orbán!" de nehéz értelmezni, mert ő nincs is a közelben.
Éppen kormányoz."

Azt te csak hiszed! Valójában lop...

gnme 2013.10.24. 20:00:38

@NYJetsTD: küldeném a nótát Käpten szanyinak

az alkoholizmus szedi az áldozatait (agyvérzés, majd halál)

szóljon érte a dal

www.youtube.com/watch?v=5ZxRL5VT_i8

_most_ 2013.10.24. 20:00:49

@Kalmár: egy olyan országban, ahol a felcsúti Maradona lehet miniszterelnök, bármi megtörténhet, szóval nem írnám le Gyurcsányt :D

Kalmár 2013.10.24. 20:02:24

@hazug fidesznyik: Na most meg troll! Komolyan identitás zavarom lesz. Légyszives következetesebb lenni!
Apropó!
Köszönöm kérdésedet, nagyon jó volt az elmúlt 3 év. Küzdelmes, de eredményes.
Ez a meleg vonal nálad örökletes, vagy csak te vagy ilyen szerencsés?
Ha mindig ezen jár az eszed, szerintem beszélj valakivel erről. Egy barátoddal.......na jó nem szopatlak én is, mert ezzel csak a meleg vonalad erősödne.
Szóval szakorvos?
Találsz a neten. Bár ez most divat nyugaton, akár el is költözhetnél. Fogadhattok örökbe egy albán pásztor gyermekét, lehet lagzitok is! Biztos jól éreznéd magad egy fátyol alatt.
Pont neked való élet az, ne hagyd ki!

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 20:05:26

@Kalmár: Valahogy nem akarsz reagálni az elmúlt három évre. Gyáva szar alak vagy, de főleg hiteltelen. Fizetett troll és nemzeti bolsevik. Ilyenek vagytok mind. Inkább szavazok egy döglött lóra, mint a tolvaj kormányodra, hiába vered itt magad a többi genetikai hulladékkal együtt.

_most_ 2013.10.24. 20:10:37

@Kalmár: küzdelmes lehetett ez a 3 év, először volt a fülkeforradalom, aztán gyarmatosítókat kellet elkergetni, majd jött a rezsiharc és a háború még el se kezdődött :D

NYJetsTD 2013.10.24. 20:13:24

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "Amugy a Békemenet felemelő érzés volt, mintegy 1 millióan vonultunk. Ez RENGETEG szám!!"

A magyar oktatás nyilvános csődje vagy, de végül is ezért szeretünk...

nadetényleg 2013.10.24. 20:18:47

@Kalmár: Viktor kormányoz??? Hülye vagy? Ez nem kormányzás! Amit csinál az a popolizmus magasiskolája! Demagóg barom! Rezsicsökkentés?!?!?!? Háború?!?!? Kivel? Minek?
Tudod az a Viktorka történelmi szerencséje, hogy nincs ebben az országban egy közepes képességű cirkuszi MAJOM aki 2 értelmes mondattal meg tudná verni a választáson! Mert az MSZP-ben volt annyi hataloméhes barom, hogy ott maradtak , és lehet ellenük (félig jogosan) emútnyócévezni! De a sutyárak főnököd be van szarva, talán ő is érzi milyen "jó" munkát végzett, ha a legfontosabb dolga a Bajnait, meg a Fletót gyilkolni:-) Mert konkrétan az emútnégyév teljesítménye semmivel nem jobb, sőt... !

gnme 2013.10.24. 20:22:05

@nadetényleg: háború ellen kizárólag csak könnygázt, vízágyút és utasított rendőrséget

...az a FASZ aki ezt tette, még most is szabadlábon van és pofázik szószékről

ezért mondom én: mszp és fidesz = FALHOZVERT LÓFASZ

a kutyám különbet szarik .. mind a nyolc

explanatus 2013.10.24. 20:28:09

@Tücsök1: Ha lenne komment NOBEL Díj én javasolnám, hogy Neked ítéljék!
Ezért érdemes a kommenteket olvasni.

„Mire végeztem tegnap a teendőimmel,megnyugodtam,mint máskor is. Én megtettem a magamét!”

Ha mindenki megtenné a magáét, nem itt tartanánk.

Meridian74 2013.10.24. 20:30:59

Most hallgatom ezt a nyomorult törökzsótikát, mikor elszólta magát... asszondja hogy nekik orbán viktor az ellenségük, stb.stb blah-blah-blah.

Na ezért nem fognak rájuk szavazni. Akkor szavaznának rájuk, ha nem ezt mondta és gondolta volna, hanem azt, hogy: nekünk az ország nyomrorúságosan szar helyezte az ellenségünk, nem orbán viktor, de ahhoz, hogy ezt megoldhassuk, ahhoz le kell váltanunk orbán viktort és csapatát, mivel velük az ország nem jutott előrébb.
Ennyi.

Ugyanakkor elgondolkodtató, de a Jobbik, bár ők sem teljesen tisztán, de ők valójában azt kommunikálják, hogy az ország szar helyzetén akarnak változtatni - ezért is Jobbik Magyarországért a nevük. Persze ez nyilvánvaló, az a filózós kérdés viszont az, hogy ezt a többség miért nem akarja észrevenni?

gnme 2013.10.24. 20:36:09

@Meridian74: az a lényeg, hogy a kutyák és a macskák formanyomtatványon be legyenek vallva

..mert azokra lesz a következő adó

mszp = fidesz

falhozvert lófasz. hátraarc.

nemzetellenes hazaárulók.

Kalmár 2013.10.24. 20:44:00

@nadetényleg: A számok mást mutatnak. Nekem az fontosabb, mint a gyűlöleted.

Kalmár 2013.10.24. 20:51:13

@hazug fidesznyik: Nagyon szép 3 év volt! Egy válság súlytotta ország, rekord adósság mellett reálbér növekedést ért el!
Végre nem a dologtalanok és a gyerekbizniszből élők kapják a a dolgozók adóját, hanem a legálisan bejelentett, gyermeket nevelők. Ez helyes. Ezért keresek én is sokkal jobban.
Mindeközben nem nőtt az adósságunk. A legtöbb gazdasági és alkotmányos reform tetszik! Nem sorolom, rengeteg!
Ez tiszta tündérmese!
Nem?

:))

Nyugi még agyvérzést kapsz!
Na jó talán elvetettem a sulykot.Nincs annyi agyad.
Mondjuk infarktust.
á, nem jó. Szived sincs. Csak egy genny generátor, az hajt ide rendszeresen.
Szóval nyugi, mert leáll az a rossz májad!

komplikato 2013.10.24. 20:55:57

@Meridian74: Ez annak fényében elég fura állítás, hogy az összes összefoglaló szerint senki nem Orbánozott annyira tegnap, mint pont a JOBBIK.

komplikato 2013.10.24. 21:07:23

@Kalmár: Mondjuk kb. minden fél mondatod cáfolható, de szép dolog a vallásszabadság ...

Meridian74 2013.10.24. 21:09:28

@komplikato: azért orbánoztak, mert a fidesznek egy választási ígérete volt csupán 2010-ben (semmi több, ha emlékeztek). Elszámoltatás és felelősségrevonás, azért, hogy az ország a szakadék szélére csúszott az elmúlt 8 év alatt. Ha emlékeztek arra még, 2007-ben akarták bevezetni az eurót, legkésőbb 2009-ig. 2002-ben még a térség vezető állama voltunk, most talán még a romáok is beelőznek, rosszabbul csak bulgária teljesít... ehhez képest hullottak a fejek? Egyáltalán nem. A feladatra kinevezett biztosok ismét elbasztak egynéháyn milliárdot, akárcsak keller elvtárs, aztán nesze semmi fogd meg jól.

A Jobbikosok fejeket követelnek.

Ajtony 2013.10.24. 21:15:24

@nadetényleg: azért eléggé konkrét eredmény, hogy a 2009-ben haverjaid által felvett 11,5 milliárd Euro hitel visszafizetését 2011-2014 közé állapodták meg - azaz ha vesztenek, szopás az új kormánynak, ha a lehetetlen szerint nyernek, majd Alamánium pénzügyi biztos segít átütemezni.

Dömperigyon 2013.10.24. 21:27:13

Sokan rugóznak itt a politikusok autóin; ez szerintem mellékvágány, de ide is leírom azt, amit oly sok helyen már írtam: a 90-es évek elején, a német újraegyesítést követően, (amikor a korábbi nyugati oldalról lapátolták a márka-milliárdokat a korábbi keleti oldalra, felzárkóztatni a szegény rokonságot) az akkori pénzügyminiszter, és egyben CSU-vezér, Theo Waigel szolgálati autóját megbuktatták a műszakin, 650 ezer kilométerrel és jónéhány hibával! Csóró nagy-Németországnak nem tellett új, csili-vili szolgálatiautó-flottára...

Kerek négyszög 2013.10.24. 21:31:19

@Kalmár:
Tündérmese neked. Nyilván hozzájutsz a maffia harácspénteihez. Négymillió ember meg éhezik a narancskomcsik miatt.

" Egy válság súlytotta ország, rekord adósság mellett reálbér növekedést ért el!"

Bajnaiék után már nem volt itt semmiféle válság. A kancsalszemű visszalökte az országot rendesen.

"Végre nem a dologtalanok és a gyerekbizniszből élők kapják a a dolgozók adóját"

Még a pirosfoltos gyerekeket beszámítva is fele annyi gyermeket mernek vállalni a horrorkormány alatt mint 2010 előtt.

" Mindeközben nem nőtt az adósságunk"

Vagy nőtt. És oda a nyugdíjvagyon, nyoma sem maradt.

"A legtöbb gazdasági és alkotmányos reform tetszik!"

A demokratikus közösségnek beleértve a nyugati jogállamokat meg égnek áll a hajuk. (mint Rákosiék idején. A hatalomban lévők akkor pont így gondoloztak mint a maiak)

Kerek négyszög 2013.10.24. 21:33:56

@Meridian74:

"azért orbánoztak, mert a fidesznek egy választási ígérete volt csupán "

Meg is van a véleményem arról, aki biankó csekket aláír az utcán, és odaadja egy idegennek...

Ajtony 2013.10.24. 21:34:58

@Meridian74: lehet fejeket követelni, de egy jogállamban nagyon nehéz, sőt lehetetlen bizonyítani a korrupciót. Legtöbbször két ember között jön létre egyezség - még akkor is, ha többszereplős a buli - aminek a megvalósulása után mindkét fél bűncselekménnyel vádolható. Amennyiben az egyik fél mégis úgy dönt, hogy bilit borít, még mindig csak "egy állítás, egy tagadás". A legtöbb esetben annyit tud megállapítani a bíróság, hogy etikai szempontokból megkérdőjelezhető az "üzlet", de amennyiben a szerződések, a közbeszerzési (bármikor irányítható) eljárás megfelel a formai követelményeknek, nincs fogás a bulin. A szerencsétlen megzsarolt (vagy éppen kezdeményező?) vállalkozó kipakolna, hatalmas összegű büntetés és esetleg letöltendő a "jutalma". A klasszikus nyugati demokráciákban is csak mutatóban vannak eljárások - az már más kérdés, hogy "odaát" ilyen esetben lemondanak miniszterek, de volt már kormánybukta is. Zuslag is csak annak lett az "áldozata", hogy a gyakorlatnak megfelelően nem hitte el, hogy nem sérthetetlen és sokat pofázott, pofáztak a társai. A segítői, akik biztosan ismerték a pártkassza ilyetén feltöltését (Gyurcsány, Mesterházi) már csak játszották a hülyét, miután megígérték a lézernek, hogy kimossák a szarból. A hülye meg mikor már megkapta a letöltendőt, már nem mert beszélni - nem is vizsgálták, hogy milyen forrásból fizette vissza a "szerencsétlen" az elsikított pénzt. Ugyanez volt Tocsik esetén is, a "visszautalók" mindent megúsztak, míg a hülye picsa elvesztette mindenét. Maffia!

Kerek négyszög 2013.10.24. 21:35:36

„A kormányon lévő párt nagyon hajlamos rá, hogy a kormány fölött gyakorolt kritikát úgy utasítsa el, mintha az ellenzék vagy a sajtó Magyarország presztízsét ásná alá, magát a magyar nemzetet támadná. Az ilyen megnyilvánulások nem sok jót ígérnek a demokrácia jövőjére nézve. Az ilyen magatartás arra utal, hogy a kormánypárt vezérei hajlamosak összetéveszteni pártjukat és választóikat az országgal, a nemzettel.”

(Tiszta lappal – A Fidesz a magyar politikában 1988–1991. Megjelent a Fidesz kiadásában, 1992, 316. o.)

nadetényleg 2013.10.24. 21:39:50

@Kalmár: Milyen számok? 3000 lenyúlása nélkül 88% lenne a hiány!
A versenyszférában kevesebben dolgoznak! A gazdaság 3 évig állt! Most éppen alig növekszik!
A kormány teljesítményéhez semmi köze a kierőszakolt rezsi faszságnak! Anélkül nagyobb lenne az infláció is! Nos milyen számok? Csak a lehúzás megy, maffia módszerekkel! Teljesítmény 0!

monddazigazatmar 2013.10.24. 21:45:23

Mit össze nem audiztok itt...
Én nagyon nem szeretem a mesterházyt, de ki nem szarja le az audiját.
Ezek az emberek reprezentálnak, külföldiekkel találkoznak - nem csak a kormánytagok- a világ cikije lenne, ha valami szar opellal mászkálna.
Mellesleg tényleg hihető lenne, hogy távol tartja magát mindenféle korrupciótól, ha egy suzukiból kerülne kormányra?

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2013.10.24. 21:47:36

Viselkedni tudni kell!

Amúgy meg: Pénz beszél, kutya ugat!
(az, hogy a pénzét lopta a maffióta, már úgy látszik senkit nem érdekel)

Gyúrkúrcsány milliárdos, tehát ő beszél. Olyan showkat szervez, amilyeneket el sem tudtok képzelni. Régi elvtársak, ma is a tévében szereplő médiagúnárok súgnak a fölébe.
Tanult Palotás Jancsi hibáiból. Nem tett csokornyakkendőt. A kampánybusz bejött. Ma itt, holnap ott, mint a láthatatlan ember.

monddazigazatmar 2013.10.24. 21:51:45

@Kerek négyszög: " Négymillió ember meg éhezik " - hazudsz.
"Bajnaiék után már nem volt itt semmiféle válság. " - Na megint hazudsz. Görögország? Ciprus? Európa majdnem szétesett, nem zavar?
"Vagy nőtt. És oda a nyugdíjvagyon, nyoma sem maradt." - Inkább csökkent az. Nem mellesleg megvettek ilyen dolgokat, hogy Mol, meg önkormányzatok hitelei, eon, stb.
"A demokratikus közösségnek beleértve a nyugati jogállamokat meg égnek áll a hajuk. " - Ezt meg te nyilván tudod, a jogállamok forró dróton üzentek neked, ugye?
Ülj le, szar vagy..

Meridian74 2013.10.24. 21:53:28

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: attól még ezt mondta gyurcsány 2006-os választásokat követően. ezekután le kellett volna mondania, de seggarc lévén csakazértse.

Meridian74 2013.10.24. 21:58:36

@Ajtony: ne beszélj, csakugyan? Mivel távközlési cégnél vagyok, továbbá nem egy rokonom a rendőrségnél, belügynél dolgozott/ik, tudom azt, hogy pl a titkoszolgálat azt is meg tudja állapítani, hogy mikor fingasz egyet hangosan. Ne legyenek ezzel kapcsolatosan illúzióid.
Jah, hogy a megszerzett információkat végül nem használták fel semmire, leginkább ment a megsemmisítőkbe? Jaaa? Hát ezt lehet másképpen is kezelni. Csúnya dolgok buknának ki, ha elkezdenék úgy használni a titkosszolgálati eszközöket, amire kellene ezekben az esetekben.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.24. 22:05:28

"Bokros Lajos? Uraim, kérem ... ide hallom Kubatov Gábor nevetést a Lendvay utcából.
"

ezen besírtam. :D:D

nadetényleg 2013.10.24. 22:05:41

@monddazigazatmar: Össze vissza beszélsz:-)
Az okos Kósa 20% Lali monda hogy itt válság van:-) Érdekes a Lengyelek mentek végig felfelé! Most akkor van vagy nincs?
A nyugdíj azért kellett mert "eltőzsézik"! De az IMF hitelből megvett MOL csomagon éppen 35% több bukta van:-)
Viktorka mi a f... csak keletre jár tárgyalni? Lehet máshol nem állnak vele szóba?
"Ülj le, szar vagy.. "

Szelid sunmalac 2013.10.24. 22:06:56

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Az egymillio nem rengeteg szam, hanem egy szam, mint a harom, vagy a ketszazotvennyolc.

Egyebkent meg hajra Fidesz! Remelem nyernek, es ketharmaddal!

sterimar 2013.10.24. 22:16:45

Gyurcsány egy retardált. Pont.

Kelly és a szexi dög 2013.10.24. 22:26:40

Feri ennyi tud - hátbaszúrni! Csoda, hogy nem akar vele senki összefogni?

chronometere 2013.10.24. 22:42:02

Gyurcsánynak egyetlen bűne, hogy megelégelve a sumákolást őszinte, tiszta kormányzást akart, amit ellene fordított a Fidesz, az MSZP meg nem állt ki mellette. Mit tett rosszat? A Fidesszel a nyakában, a válsággal a háta mögött próbált értelmes reformokat véghez vinni, amit a Fidesz népszavazásai, meg tüntetései, meg konok ellenállása megakadályozott. Ki is akkor a bűnös? Nem Gyurcsány, az biztos. Tőle loptak kabátot, aztán ő keveredett kabátlopási ügybe.
Nyílt levél Szanyi Tibornak
Kedves Tibor!
Régi ismeretségünk jogán szólítalak most meg, egy időben jártunk ugyanarra az egyetemre. Tiszteltelek azért, mert megszervezted az I remember Elvis Presley koncertet, mert megoldottad a kifizetést is, akkor, a hetvenes évek második felében, valutában, emlékszel?
Tiszteltelek, amikor egy fontos állami céget vezettem, és kérésemmel hiába mentem illetékesekhez, senki sem tette meg, amit kellett volna, de amikor hozzád, államtitkárhoz fordultam, két óra múlva el volt intézve.
Tegnap este azonban elszakadt nálam a cérna. Nagyon rossz napod lehetett, hogy így kivetkőztél magadból. Rosszul fogtátok meg a dolgot az elmúlt hetekben. Tegnap szembesültetek ezzel. Mondjuk meg, nem jól jöttetek ki a tegnapi történésekből. Pedig üdvözülhettetek volna is, ha odafigyeltek a tömegre. Ha odafigyeltetek volna, és nem úgy tekintettetek volna erre a rendkívüli eseményre is, mint olyan fórumra, aminek az lenne dolga, hogy szentesítse azt, amit ti mondotok.
Nem ezt tettétek. És aztán, érzékelvén, hogy baj van, erőteljes mozdulatokkal ástátok magatokat egyre mélyebbre (ha a te stílusodat átvenném, ide kéne írnom, hogy miben...).
Nem szervezte senki azt a tömeget ott tegnap, hidd el, Tibor! Az a tömeg nem azért jött össze, hogy benneteket vagy bennünket, vagy bárki mást ünnepeljen. Azért jöttek, hogy kifejezzék, megerősítsék, hogy kormányváltást akarnak, és változást! És a szemünkbe kiáltsák, hogy ehhez összefogás kell! Sajnálom, ha úgy láttad, a tegnapi tömeg bárki által szervezhető, megrendelésre tapsoló tömeg volt. Nem az volt. És nem is rúgott fel semmiféle megállapodást ez a tömeg, mert vele még nem állapodott meg senki, éppen ezt hiányolták ott, kultúráltan, de jó hangosan.
Nem értettétek meg. Talán csak ti nem. Nem a többi szónokot nem értettétek meg, hanem a tömeget, benne talán legnagyobb részt a saját tagjaitokat!
Te azt mondtad, becsaptad az ajtót a többiek előtt, nem tárgyalsz. Azt hiszem, a pártod tagsága nem tehet mást, mint tudomásul veszi ezt, és mást küld majd tárgyalni.
Isten veled, Tibor!

Bolsi Buster 2013.10.24. 22:45:32

Kunczét nem várták a fasiszta pénzbehajtók a pódiumon?

mno.hu/belfold/kunczeek-fizessek-vissza-a-felmilliardos-hiteluket-1191840

Miféle oszág ez?

Bolsi Buster 2013.10.24. 22:51:24

@chronometere: Hehe. Lesz még igazságbeszéd az őszödi böszmeség a történelemkönyvekben.

LOL

monddazigazatmar 2013.10.24. 22:51:42

@nadetényleg: A lengyeleknél is vannak meg voltak is gondok.
Nem tudom, hogy ki mit mikor mondott, de görög majdnem államcsőd, ciprus oltári nagy szar, olasz meguszta, a portugáloknál meg rezeg a léc.
Az elmúlt 5 év folyamatosan erről szólt, te merre jártál?

A MOL csomagot megvették. Mert eladó volt és stratégiailag fontosnak találták, és egyenlőre eszük ágában nincs eladni, igy nem nagyon beszélhetünk eltőzsdézésről.
Orbán meg járt nyugaton is, nem tudom miről beszélsz.

monddazigazatmar 2013.10.24. 22:56:27

@chronometere: Gyurcsánynak egyetlen bűne, hogy megelégelve a sumákolást őszinte, tiszta kormányzást akart, amit ellene fordított a Fidesz, az MSZP meg nem állt ki mellette. Mit tett rosszat? A Fidesszel a nyakában, a válsággal a háta mögött próbált értelmes reformokat véghez vinni, amit a Fidesz népszavazásai, meg tüntetései, meg konok ellenállása megakadályozott. Ki is akkor a bűnös? Nem Gyurcsány, az biztos. Tőle loptak kabátot, aztán ő keveredett kabátlopási ügybe.
És az őszinte tiszta kormányzás érdekében hazudott mint az állat, adatokat hamisitott, hogy ő kerüljön hatalomba, hogy aztán nagy őszinteséget meg tisztaságot akarhasson.
Többsége volt, úgyhogy baromság az ellenzékre fogni, hogy mit nem sikerült véghezvinnie. Ha meg tényleg lett volna a fidesznek lehetősége megakadályozni dolgokat, akkor miért nem mondott le, és írt ki uj választást? Nem a fidesz műve volt, hogy nem volt elég tökös bevállani olyan lépést, amiről tudta, hogy esne a népszerűsége 5%ot. Ezt az embert a tanácsadók rángatják. Már láttuk táncolni, sírni, ordítani, káromkodni, mindent. És mindent csinált 1-2 alkalommal, aztán várta a hatást.

Ajtony 2013.10.24. 23:46:02

@Meridian74: egy lezajlott esetet nem lehet titkosszolgálati eszközökkel rögzíteni - még nekik sincs időgépük :-)
Az meg más kérdés, hogy gyakran arra se mozdulnak rá a "szervek", ha konkrét köztörvényes bcs. adatait kapják meg, mert dolgozni fárasztó.

Ajtony 2013.10.25. 00:03:19

@chronometere: banyeg, volt rá öt éve, hogy miniszterelnökként megtegye. Kormányozhatott volna tisztán, beszélhetett volna őszintén. Nem tette - mert az, hogy a bandájának levágott egy messianisztikus jelenetet, amit egyik bandabeli ellenlábasa (vagy ő maga?) közzétett, majd elkezdődött az őszinte-beszéd mítosz felépítése, már inkább egy lebukott gengszter felelősség kenésére hasonlít. Az meg, hogy '56 ötvenedik évfordulóján fegyverrel lövetett a lakosságra, úgy gondolom nem kíván minősítést. A mintegy 3-500 radikálist szándékosan beletolták a több-tízezres tömegbe, majd kiadták a "háromnapos szabadrablásra" az engedélyt. Nem Gergényi és Papp kéne a vádlottak padjára, annak kéne ott ülni, aki parancsot adott a megtorlásra. Megtorlás, megfélemlítés volt a cél, nem a rendteremtés.

Bee-zony 2013.10.25. 00:45:35

Ilyen az, amikor az alja van felül. A jó hír, hogy már süllyednek, és ez az idő is eljött, hogy már egymást marják a paraziták. A következő stáció, ugyanez a Fidesz-KDNP-ben is.

Te vagy az útban! Takarodj! – így szidták Mesterházyt, a DK-sok skandáltak
index.hu/belfold/2013/10/24/te_vagy_az_utban_-_igy_szidtak_mesterhazyt_a_dk-sok/

Kuncze nem dörmög többé a Klubrádión
index.hu/belfold/2013/10/24/kuncze_nem_dormog_tobbe_a_klubradion/

sanity 2013.10.25. 00:49:21

@chronometere:

Na látod, a hozzád hasonló zombik miatt melegedhet a Parlamentben Gyurcsány, Orbán meg a többiek! És az ilyen marharépáknak lehet beadni, hogy ő Őszödön igazságbeszédet mondott....

Bee-zony 2013.10.25. 01:42:45

@Meridian74: A rejtély megoldása: Magyarország tele van negatív IQ-jú emberekkel, akik olyan szinten buták és hitethetők, hogy röhögőgörcsöt lehetne kapni tőlük, ha nem vérre menne az egész.
Az ő IQ-jukat az is meghaladja, hogy a Jobbikra szavazzanak; mint a pásztorok és a birkák, ahol a pásztorok megkopasztják és leölik a birkanyájat... A baromfiak a baromfiudvarban miért nem veszik észre, hogy mi a helyzet? Mert nem fogják fel ésszel, az x-edik baromfi-generáció után sem. A kétlábú laposkörmű fajnál sem sokkal jobb a helyzet. Aljasok a Parlamentben, ostobák az utcákon és a szavazófülkékben: ilyenek a jelenlegi vezetők, és ilyen a jelenlegi többség - úgyhogy van még lefelé a lejtőn. A jelenlegi magyar(országi) többség reménytelen (főleg az egybitesek, úm. ha Gyurcsány rossz, akkor Orbán csak jó lehet), és a nem is túl rafinált fehérgalléros bűnözők úgy verik át őket, ahogy akarják.
Aki megnézi, 3p 46mp alatt megbizonyosodhat erről:
„A Júdás, a Ferkó és a másik”
index.hu/video/2013/10/23/hosok_tere/
Azon pedig ne csodálkozzon senki, ha az értelem-, helyzetfelismerés-, megoldóképesség-hiánynak nagy ára volt, van, lesz; és mivel egy ország valamilyen szinten közösség, ezért valamilyen szinten minden tagja fizeti ezt az árat.

Meridian74 2013.10.25. 04:23:28

@chronometere: te valami álomvilágban élsz, ugye? Az a baj ezzel, hogy azt a világot nem te álmodod, hanem álmodják neked, gyurcsány és hozzá hasonlók.

Meridian74 2013.10.25. 08:00:30

Amúgy mit lehet csinálni 26 év alatt... pl ezt:
pekingikacsa.blog.hu/2013/08/08/26_ev_novekedes_sanghaj_akkor_es_most

el lehet gondolkodni azon, mennyire sikeres nálunk az utolsó 23-24 év...
Azon is, hogy akkor kell nekünk még a fidesz, mszp és azok a szereplők, akik meghatározóak voltak ebben az utóbbi 23-24 évben?

Marcellusca 2013.10.25. 10:55:47

@Vidéki:
Mongyuk megkaphatnád Hegedűs Zsuzsa kutyájának A6-osát.

Biztos nem hugyozta szanaszét és nem is számít luxusnak. Jobboldaliak szemében.

Marcellusca 2013.10.25. 10:57:49

@♔bаtyu♔:
Azt gondolná az ember, a volt komcsik jól elvannak a volt besúgóikkal, hírhedt komcsi szülők fura, de politikai hatalomra törő gyerekeivel, magukat JOBBOLDALI KONZERVATÍV KERESZTÉNYNEK álcázó külföldiek megbízottjaival.

öregember a kocsmából 2013.10.25. 14:21:26

Van az országban valami 7.5-8 millió választópolgár ennek a számnak a kb 40% osztozkodnak jelenleg a pártok mert kb ennyien vannak akik tudják hogy elmennek és kire szavaznak. A Maradék 60-nak már annyira tele a töke hogy szarik már rájuk és azt nézi hogy meneküljön innen, és ha el is mennek majd szavazni az is csak azért lesz hogy levezessék a feszkót, de még akkor is ők a legnormálisabak mert nem állnak be ezek közé birkák közé akik szentül megvannak győződve hogy csak az ö választottjuk lehet a megoldás holott az elmúlt 23 évbe mind leszerepelt.

És akkor ezek a barmok mind a jobb mind a baloldalon ilyenek beszélnek hogy hatalmas a támogatottságuk meg összefogás kell a győzelemhez, Milyen összefogás az, ahol az ősszámot nézve 15% a támogatottság? Nem szeretem gyurcsányt de komolyan ebbe az egész bábszínházba jelenleg ö legszórakoztatóbb a beszólógátasaival, még ha önös érdekek is vezérlik, ugyanis ez itt már tényleg csak egy nagy cirkuszt ami politika címszó alatt megy és közel se az aminek lennie kéne. Szomorú hogy 8 év maszop és 4 év fityisz kormányzás után tényleg nem termelődőt ki egy olyan formáció aki nem demagógiával akar nyerni. Lehet esélye se lenne itt egy ilyen formációnak de hogy még csak jelei sincsenek na az elmond mindent az országról!

Zeppeliner 2013.10.25. 17:52:51

Szerintem meg minden politikus,polgármester,hivatali vezető járjon csak a sajátjával.
Mert egy buszbérleten kívül egyik sem érdemel mást.

narmer 2013.10.26. 08:56:13

@Counter: Még ma is itt tartunk?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.10.26. 09:45:32

@narmer: Az ügyetlen trollok csuklóztatása örök szórakozás. Igaz, felszínes.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.10.26. 14:35:36

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Négyen ültetek egymás nyakán? Mert azon a területen negyedmilliónál nem fér el több ember, még ha Széles Gábor le is fogyna.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.10.26. 14:37:09

MI történt? Kirajzás volt az EMMI-ból meg Navrasicstól? Ennyi FiDESZ-trollt régen láttam még címlapos blogon sem. Lehet, hogy mégis ijesztő volt ez az október 23-a?

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.10.26. 14:38:35

@sanity: Csak a hozzád hasonló hülyéknek lehet bármit is beadni. Bármennyire is meglepő, de van, aki saját eszével gondolkodik (ezt nem érti az MSzP sem, Orbánnak meg nincs rá szüksége, ő minden ilyet elmart már maga mellől).

sanity 2013.10.27. 09:41:11

@Kuviklacz: Te is az első sorokban ugráltál szerdán Fletónak? Amilyen sérült vagy, még el is hiszed, amit az a félőrült beszél.

Bee-zony 2013.10.27. 22:17:05

Egy valódi összefogás csak megvolt, sőt alakul már a következő is: Világ „liberális” metéltjei, a DK-ban egyesüljetek!

„Liberális alatt egy ilyen fórumban a mai magyar balliberális politika média által torzított dolgait érti szerintem mindenki. Vagyis ha valaki itt azt mondja, hogy liberális, az kb az alábbiakat vallja be:
- a leg elvetemültebb módon gyűlöl mindent ami magyar.
- minden devianciát és természetestől eltérőt nemhogy nem üldöz, de kifejezetten helyesel, beleértve a pedofíliát és a legkeményebb drogok általános elterjesztését is.
- egy önmagát rövid úton kiirtó társadalmat támogat, amennyiben megveti a családot, a heteroszexuális kapcsolatokat illetve a munkát.
No, ma ezt jelenti Magyarországon a liberális. Ha te a fenti eszmékkel nem értesz egyet, de mégis liberálisnak vallod magad, akkor rossz hírem van: jellemzően félre fognak érteni.”

„Szégyellem, hogy a múltban volt közöm Bajnaihoz”
index.hu/belfold/2013/10/27/szegyellem_hogy_a_multban_volt_kozom_bajnaihoz/

Szúrófény 2013.10.30. 05:35:45

@♔bаtyu♔: Minden komédia megfinomodott Budapesten. Csak 1 nem: a politikai komédia!..nívótlanabb 1 peceszőllősi előadásnál. Már pedig minden komédiás tanul, készül,növekszik, csak a magyar politikusok nem tanulnak! Ady Nagyváradi Napló 1903!

süti beállítások módosítása