Skip to content


       Szűrés lista

Reggeli abszurd

Egy emberi felső testrészre bukkant egy férfi a fajszi kompátkelő közelében, a Duna partján - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Mihályné Bornemisza Eleonóra százados szerint az eddig még azonosítatlan személy esetében bűncselekményre és idegenkezűségre utaló körülmény a helyszínen nem volt megállapítható, így a rendőrség közigazgatási eljárás keretében folytatja a vizsgálatot.

Ezt azért magyarázza már meg valaki...Ha netalán egy kézről van szó, az idegenkezűség, mint kifejezés tovább rontja a helyzetet.

Címkék: krimi

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr19172905

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2007.09.22. 12:18:44

Pedig pofonegyszerű :

Az ipse a sínen feküdt részegen. Jött a vonat .Kettévágta.Még marad jártányi ereje szerencsétlennnek hogy a Dunába vesse magát, hogy sikerüljön az öngyilkosság.Végül is : Sikerült ! :)

süti beállítások módosítása