Skip to content


       Szűrés lista

A NAGY SZEXTESZT

Íme a legrészletesebb szexteszt, amit valaha töltöttem. Hivatalosan nagyon szigorú 18-as karikával, de egy mai 15 éves is már simán eredményt érhet el rajta. Az oldal legjobb része azonban nem a teszt,  hanem a statisztika ahonnan megtudhatjuk, hogy mennyi az esély rá, hogy a szomszéd kiscsaj szereti seggből-szájba illetve, hogy a szomszéd srác hajlamos e ,hogy felvegyen minket menet közben és kirakjon a netre.

A teszt itt , lehet töltögetni és mazsolázni! Eredményeket kommentbe kérem!

A felnőtteknek pár érdekes adat a tesztből:

- A Magyarok átlag 16%-a csinált már home videót( Legtöbbet Baranyában és Hevesben)
- A pasik 16%-a vallja(egy része tuti hazudja), hogy dugott már két csajt egy időben. A nőknél a két faszi 11%(élen Pest megye)
- Morbid, de minden huszadik honfitársunk állítja, hogy  kefélt már temetőben(Heves és Fejér megye szülte a legtöbb ilyen állatot)
- A férfiak 5%-állitja, intézte már a csaja egy felcsatolhatóval, hátulról. Majdnem mind el is élvezett.(Pest, Békés, Fejér)
- A munkahelyi sexre a pasik egy harmada és a nők egy negyede volt rávehető.(Pest)
- Minden tizedik teszt töltő arra is esküszik, hogy úgy szopatta a nőt, hogy az közben,  ült a wc és pisilt.(Heves, Békés)
- A férfiak 14%-a kapott már prosztata masszázst(Heves, Pest)
- A szerepjátékok közül a kurva/kuncsaft a legnépszerűbb 12%-al(Szabolcs, Fejér)
 

 A fiataloknak pedig egy Anti Aids reklám:

 

Címkék: bizarr felmérés morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr29176344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása