Skip to content


       Szűrés lista

Műsor...lustáknak

Hamarosan indul a TV2-őn az új USA licenc valóságshow a Nagy Fogyás. Sajnos, nem nagyon szoktak összejönni a nekik az ilyen "lekoppintom, magyar torkán is lenyomom" próbálkozások, anno a Megatánc  és a Rém rendes család Budapesten is óriási bukta volt. A Sztárok a jégen megítélése viszont már felemás. Az adó sikerként könyvelte el végül, de volt olyan része is -a majdnem egymilliárdos költségvetésű shownak- amit még a Dumb és Dumber is lenyomott nézettségben. Ennek ellenére tervezik a 2. részt.
Nos, a Nagy Fogyással úgy tűnik nem akarnak befürödni, úgyhogy költenek rendesen a markeingre.  Akár hova megyek Pesten, kövér, elszánt tekintetű, fekete alsóneműs, félmesztelen emberek mosolyognak rám az óriásplakátokról és a buszok oldaláról. És, hogy a fekete karcsúsítana? Ugyan...
A jófej duci gyerekből, köcsög rendőrré ,majd nagyképű sznobbá avanzsáló, Schorbert Norbinak viszont ez lesz(lenne) a feladata. Csakugy mint a korral egyre jobban kinéző, lófejét levető, Béres Alexandrának. Amugy a pufik álítólag napi 3 órát fognak edzeni, amit én teljes képtelenségnek tartok, de egy rész erejéig biztos leköt majd, ahogy izzadnak és zihálnak a hegyi futásban.
Azt mondják a Megtánc azért (is)bukott meg mert az embereket frusztrálták a tökéletes testű táncosok, nos itt ettől nem kell félni , de én ennek ellenére is buktát szimatolok. Ha sok humor(nem a szenvedő kövérek látványára gondolok) lesz benne,  akár még nézhető is lehet, de félő, hogy a mesterkéltség és a műkönnyek ezt is el fogják baszni! Aki pedig fogyni szeretne, ne zombuljon be e műsor elé, hanem menjen el futni!

Amugy a lap.hu összeszedett egy csomó ide kapcsolódó oldalt: itt
Nagy Fogyás plakátverseny: itt

Címkék: tv tv2 norbi bizarr kövér

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr90177272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása