Skip to content


       Szűrés lista

Én és a Közléskényszerem

Az a kérdés, hogy vajon tudnánk e érdektelenebb dologról írni mint az "énblogok". Annak ellenére, hogy egyikünket sem csigáz fel hogy Tibinek uj kocsija van, hogy Roli minden reggel késik a melóból, vagy hogy Gumikacsa szakitott a sarki hentes fiával, csak a blog.hu-n több mint 200-an teszik ily módon közzé életüket a nagyközösség számára.
Lentebb összegyüjtöttünk párat a sulytások közül. Igyekszünk olyan címet adni nekik, hogy legalább minimálisan felkeltsék az érdeklődéseteket. Szófosás,  közléskényszer, egoizmus és nyál. Mégis ki olvassa ezeket???

-KOckáspingvin exének büdös lába
-Te jó ég!!! Te jó ég!!! Jön ma a Pasi! talán mire hazaérek ott is lesz...
-egyedül a sötétben
-Lédaa

Mire leírtam ezt a pár sort választ is kaptam a kérdésre: 32 éves kolléganőnk a "Jön a Pasis" blogot "tök aranyosnak és édinek" titulálta.

Címkék: blog cuki

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr23178417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A "32 éves kolléganő" 2007.09.27. 11:49:18

Az ember társas lény. Szűkebb, tágabb közösségekben él. Megoszt. Az énblogok is a megosztás egy formája.
A válasz egyszerű: Manapság amikor mindenki bezárkózik és álarcot visel öröm látni, hogy valaki képes a világba kiáltani a szerelmét. És minél többen vagyunk annál jobb!
A blogot egyébként nem én találtam, hanem Eric és Zero hivták fel rá a figyelmem, akik olvasgatták, de mivel ok himneműek kötelességüknek érezték leszólni azt.

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.09.27. 16:14:18

Én úgy vagyok vele, hogy szerintem a blog végkép olyan műfaj, hogy semmi értelme fikázni, ha valaki olyat küld, ami nekünk nem jön be.
Légtértárhely végtelen, elfér és férjen is el benne akármi.
Akárki firkál akármi lényegtelent, ha az neki jó, hát tegye, ahogy tesszük mi is, Te is, én is.
Ami nekem nem pálya, az attól másnak még lehet az.
Gondolom aki olyat nyom, amit Te is említesz, az valszeg olyat is olvas.
Tehát jó neki.
Ennyi erővel ez érvényes ránk is, rád is és rám is, hogy halálnak vazirgálunk ilyen faszságokat, ki a kutya kiváncsi rá.
Nézőpont kérdése.
Szerintem blog játékban pont ez a pálya, a millió szín.
Hogy csinyálgatok valamit, akár még a semmiért is, azt lehet, hogy egyetlen olyan "hülye" van, akinek ez bejön, és akkor jó pofa ez, vagy karácsony.
Sokszor azt érzem, hogy ezt a blog témát nagyon befigyelik azok, akik csak olvasgatják, és nagyon nem a helyén kezelik.
Olyanokat várnak tőle, amiket nem biztos, hogy kéne.
Számomra fura, mikor az is így van vele, aki maga is blogot gyárt.
De talán erre jó a játék, hogy érezheti saját bőrén, hogy az valóban milyen, mikor őt is így leküldik talán.

De természetesen ez csak az én véleményem.

Ettől Te még nuygodtan élheted így meg.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2007.09.27. 17:40:14

Kollegina: De pont a blog a legnagyobb álarc. betűk és gépek mögé bujva. Arctalanul, álnéven. Oks most az egy dolog, hogy "jön a Pasis" lányzó full őszintének tűnik, de süt róla a tapasztalatlanság és a naivság.
Amugy igazad van Neked is és Bycke-nek is , nem kell bántani ezek miatt...ugyhogy sorry van!De tényleg!

_Fanni_ 2007.10.10. 19:16:33

a blogom nevem Léda.
egy emailnek azért örültem volna,hogy rám hivatkoztok.
szánalmas blogok jupí.
nem tudom ki az aki jobban kihasználja a a névtelenség előnyeit;az aki névtelenül blogol "egoista módon" vagy az aki másokat fikáz.
gerinc beültetés javasolt.

Lisha 2007.10.10. 20:47:47

Már elnézést, hogy idepofátlankodok úgy, hogy engem senki nem sértett meg, de azért mégis. Ez milyen már? Egy blogíró más blogírókat fikáz? Ha annyira nem érdekel, nem mindegy, mit ír le valaki? Amúgy megválaszoltad a saját kérdésed: ha annyira tudod, mi van ezeken a blogokon, akkor bizony te elolvastad. Ez csúnya dolog.
Szóval teccikérteni.
Nem hinném hogy bárkinek is kárt okozna ha valaki énblogot ír. Sőt, vannak olyan emberek, akik ebben jók, és kifejezetten élvezetes olvasni az írásaikat. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik vicces emberihülyeséges blogot írnak. Vannak érdekesek, meg vannak gagyik is. Mindenki csinálja, ahogy akarja, ahogy tudja, és kész.
Sok ember van. Így kell élni. Tolerancia, ismeri még valaki ezt a szót?

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2007.10.10. 21:24:00

jaja,így van ez...vastagbőrrel...Mint ahogy mi sem kérjük ki magunknak a kritikát, úgy Ti se tegyétek. Ez egy ilyen világ, fel kell hozzá nőni...ha azt érzed,h jogtalan akkor írjátok ,h "kabbe a faszom", de ez az önérzeteskedő, peace love duma picit fals...Ne várjátok,hogy most sírva fakadjunk és magunkba szállva bocsánatot kérjük,mert ez nem erről szól...Szerintünk Lol leírni,h sajtos szendót reggeliztem,szerintetek meg a youtube-videó az.
és légyszives,ne boncolgassa senki,h a kabbe a faszom nagyon primitív duma és engem minősít:D

eric · http://vastagbor.blog.hu 2007.10.10. 21:28:17

Azt is olvastátok amugy, hogy sorry van?:P

Persze, hogy van akinek tetszik , lásd a kolléganőmet. Amugy meg attól én tolerálhatom a blogod, hogy hangot adok nem tetszésemnek.

Emellett, tényleg nem értem az online napló léynegét. Anno az emberek könyve irogattak, saját maguknak és kiutálták aki bele merészelt olvasni a legféltettebb titkaikba.
Arra pedig, hogy kiöntsük a lelkünket a napi történésekről, ott voltak a barátok és a család.
HOgy unalomból irjátok? oké. de lehet jobb lenne "igazi barátokkal " beszélgetni ezekről. Elmenni együtt sportolni, sörözni, társasozni és megvitatni közben az élet dolgait.

De lehet , hogy tényleg énvagyok ilyen maradi és a gyerekeim már szarni is a PC előtt fognak. Nem bántalak, csak sarkítok!

Lisha 2007.10.10. 21:34:23

jó bocsi van.
most erre írjam, hogy kabbe a faszom? :D az nem egészen fejezi ki a véleményem. bocs hogy nekem is van olyanom.
amúgy a dolgaimat megbeszélem a barátaimmal. nekem jó ezt leírni és kész. azt hiszem semmi különösebben személyes dolgot nem írok le ami senkire se tartozik.
önérzeteskedő písz love dumáról meg annyit hogy az tényleg fals. mer sok ember csak azér mondja hogy ő mekkora arc.
én azér mondtam mer felidegesített hogy egy jó barátomnak beszóltatok.
hepinesz?
amúgy meg ki az ablakon az összes számítógépet xD most tényleg, milyen hülyeségen kezdtünk vitatkozni.
szóval tényleg bocs, de ez gonosz volt

_Fanni_ 2007.10.10. 21:37:30

pontosan,unaloműzés.
hihetetlen,de nekünk is vannak barátaink,sportolunk és sokat beszélgetünk.a családról ne essék szó,mert a családba beleszületsz és a mai világban valahogy úgy alakulnak a dolgok,hogy ritkák az egész és normális családok.lehet,hogy pont ezért vagyunk ilyen retardáltak.elnézést a királyi többesért.

Lisha 2007.10.11. 16:06:36

de mondjuk azér szép kis sorry hogy kirakjátok az én blogomat is :P

knot 2007.10.11. 20:03:35

"Szerintünk Lol leírni,h " najó, nem szólok be minden hülyeségért, nem írom le, h mit is jelent a lol.

meghát nem azért kerestem fel ezt a mérhetetlenül gagyi blogot, h cikizzelek, mert nem érted az alapvető rövidítéseket.

"Napi hülyeségek." jóhogy nem mindennapi mocsok, mi?

naszóval nem gondolod drága eric, h egy gyökér vagy, mert arra pazarolod az időd, h énblogokat nézegetsz és okosan megállapítod, h ez nagyon szánalmas, kirakod hát a szánalomblogodba (mert az sokkal jobb, sokkal értelmesebb, és nincs abból sem 200)

namind1, végülis leírtam azt, ami eszembe jutott, amikor Fanni elmondta, mi történt. igen, azt, h te egy gyökér vagy, és a blogod meg egy gyenge subbakoppintás. ennyi.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2007.10.12. 09:19:23

Alapvető röviditések? mire gondolsz?

Szerencsére nem pazarlok soha többet időt az énlogokra. Elég volt a Tiéteket megnézni, hogy tudjam nem fog lekötni ha arról olvasok, hogy egy vadidegen tini apujával sztkba megy vagy uj lámpát vásárol. de biztos van pár tucat haver, barát , ismerős aki jót derül ezeken.

Örülök, hogy Fannika két sorból meg tudott ítélni, ügyes kislány. Remélem Te is szólsz még pár osztálytársnak, hogy bejöjjenek ide sértődgetni és hányni xD

Subba koppintás? Lol:)
Tudod, Klotild -vagy, hogy is hivnak- Subba főállású ujságíró, mi pedig csak unatkozunk a melóban. De nyugodtan gondold azt, hogy a babérjaira törünk:P

eric · http://vastagbor.blog.hu 2007.10.12. 09:21:34

még annyit: :ez a subba tök jó fej, hogy feltalálta az ilyesfajta szórakoztató blogokat , nem?:D

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2007.10.12. 11:19:47

na elég ebből a kampányhadjáratból lányok(?)...kész van már a matek lecke?még a végén az ofő is elővesz minket,h miattunk nem tanultok

süti beállítások módosítása