Skip to content


       Szűrés lista

Cigány vagyok nem bűnöző

Ön hány verőlegényt állítana a kertjébe, ha a háza előtt cigánytüntetés folyna? Ki menni vagy nem kimenni, melyik a jobb?
1000 cigány a lakás előtt! Oláh névvel lehet-e vki rasszista?
Egy fátyoloshangú riporter, Pont tv, cigány vajda...testvíreim...

Címkék: cigány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr95179559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berrick 2007.09.28. 12:06:16

A Rohadt tetves , szemétláda köcsögök , még ő beszél itt tisztességről amikor akkora merci volt a háttérben mint a ház? A merci előtt meg 3-4 bikanyakú cigány csávó. Mi a faszból van ennek mercije a rohadéknak csak azt ne mondja nekem hogy a 3 gyerek után kapott családi pótlékból .

Az hogy ilyen létrejöhet ennek a tetves országnak a hibája , ha megbetegszik akkor fizetjük neki a gyógyítást a fizetésem 25 % ha nincs munkája márpedig nincs, akkor alanyi jogon jár a családi pótlék meg a segély a fizetésem 15 % . Ha börtönbe kerül mert oda kerül eltartom a 5% . És mivel semmit nem fizet be azt az állam rjtam keresi meg a fizetésem 25 % és valohogy így jön ki hogy a 70 % amiből a 30 % én fizetem a másik 40 meg a munkáltatóm .... de jó lenne ha abból a 70- ből csak 15 megkapnék + ban

Ja és a legfontosabb :

7mm Rem.Magnum Soft Point 9,4 g-os partizan lőszer.
Ár: 254 HUF (1 Euro)

Svábbűnözés · http://svabbunozes.blogspot.com 2008.01.05. 23:03:02

Ideje végre Magyarország rákfenéjéről, a méltatlanul agyonhallgatott Svábbűnözésről is szót ejtenünk! Olvasd a Svábbűnözésről szóló aggasztó híreket, tégy TE is a Svábbűnözés ellen! svabbunozes.blogspot.com Szép Magyarországot!

süti beállítások módosítása