Skip to content


       Szűrés lista

Macimentés

Kezdünk elkurvulni! A lenti hírnek semmilyen magyar vonatkozása sincs, sőt valószinűleg minden blog és portál megénekelte már, de annyira aranyos, hogy nem mehetünk el mellette szó nélkül.
Történt, hogy a kaliforniai erdőségekből előbújt barnamedve(elnevezett Truckee) a hídon próbált átkelni a meredély fölött, de egy arra haladó kocsi megijesztette, és átvetette magát a kőkorláton. A híd szélébe kapaszkodva lógott egy darabig, majd nagy nehezen felkapaszkodott, és megbújt az egyik pillér fölött. Egy kirándulócsapat vette észre, ők hívták ki a parkőrséget, akik a közeli szakboltban be is szereztek egy óriási halászhálót.

A medvét a helyi állatorvos nyugatóval injekciózta be, a bágyadt állatot így már könnyen kipiszkálták a híd alól, és belepottyantották a hálóba. A megkönnyebbült mackó földet érés után visszasétált az erdőbe.

Címkék: cuki

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr14183617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása